http://www.intelligencesquared.com/iq2-greece-euro/
στις 21 φλεβάρη στον ταύρο το δίδυμο φωτιά λαπαβίτσας ρουμπινί.
συγχωρέστε μου την οπαδική έξαρση, απλά ο ραγιαδισμός έχει καταντήσει αποπνικτικός.
Ναι! Θελουμε δραχμες πεντοχίλιαρα με το γερο του μορια!
Οχι! Ζητω το ευρώ!
Τι δραχμες, τι ευρώ, εγω πάλι μπατίρης θα είμαι οπότε σταρχίδια μου.
http://www.intelligencesquared.com/iq2-greece-euro/
στις 21 φλεβάρη στον ταύρο το δίδυμο φωτιά λαπαβίτσας ρουμπινί.
συγχωρέστε μου την οπαδική έξαρση, απλά ο ραγιαδισμός έχει καταντήσει αποπνικτικός.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
J. M. Keynes.
συνέδραμαν. έγραφαν βιβλία για το λάθος του ευρώ. τα είχες διαβάσει; εγώ όχι.
θα μου πεις μόνο το ευρώ φταίει; ναι αλλά το ευρώ είναι το θέμα εδώ αυτό, που τους ενώνει. αμφιβάλλω αν ο ρουμπινί μοιράζεται τις ιδέες του λαπαβίτσα για την οργάνωση της παραγωγής
Last edited by asimoulis; 14-02-2012 at 17:58.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
μαν μη το κάνεις αυτό δεν χρειάζεται, είμαι μαζί σου στο χω ξαναπεί.
Ποιο μωρέ? Δεν τα βάζω με κάποιον χρήστη, αλλά με κάποια "ιδέα", πού κολλάς?
Δεν είπαν τίποτα ανοιχτά λοιπόν, όχι τουλάχιστον όπως τώρα που εμφανίζονται ως μετά χριστόν προφήτες να μιλήσουν για το ζοφερό αύριο και το τι πρέπει να γίνει ΜΕΤΑ τον αρμαγεδδόν, τα δε εμπορικά προϊόντα που πουλούσαν τότε για να πουν την άποψή τους πιστεύω ότι είναι το καλύτερο επιχείρημα για τη μη-επιστημοσύνη τους (κάτι στο οποίο έχω αναφερθεί και στο παρελθόν). Επιτέλους, τι πρέπει να δούμε ακόμα για να πούμε ομόφωνα ότι, μετά από κάποιο σημείο, όλοι αυτοί οι τύποι απλά κάνουν μη απόλυτα τεκμηριωμένες υποθέσεις και προβλέψεις βασισμένες σε όσο κατά το δυνατόν παρόμοιες περιπτώσεις του παρελθόντος (aka πώς μεταχειριζόμαστε κοινωνίες ολόκληρες σαν ένα απλό case study)?
ebale o manwlios ta rouxa alliws. ama eisai aiwnios paparas den se swzei to nomisma.
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΗΛΗΘΙΕ ΠΑΝΗΒΛΑΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ?????????
Ο κρουγκμαν έγραφε αυτά που σου λέει ο Ασημούλης στο δημοφιλέστερο οικονομικό μπλογκ πακγοσμίως και στη στήλη του στις ΝΥ τάιμς, την μεγαλύτερη εφημερήδα των ΗΠΑ. Ο Ρουμπίνι το 2004 έλεγε οτι η ιταλία δεν θα αντέξει το ευρώ σε συνέδριο στο πανεπιστήμιο της ρώμης και πετάχτηκε ο Μοντι (ναι, ο πρωθυπουργός της ιταλίας) και του φώναζε οτι είναι πράκτορας των αμερικανών και να γυρίσει στην τουρκια και άλλα τέτοια ωράια.
Η συντριπτική πλειοψηφεία των οικονομολόγων στην αμερική (στην ευρώπη δεν υπάρχουν σοβαροί οικονομολόγοι, η αναλογία δημοσιεύσεων στα top 5 journals είναι περιπου 80% απο αμερική, 10% απο ευρώπη και 10% υπόλοιπος κόσμος) προειδοποιούσε για το ευρώ απο το 90 και μετά σταθερά και δυνατά, το οτι εσείς επιλέξατε να πιστέψετε τους πρετεντέρηδες που λεγανε οτι οι αμερικάνοι οικονομολόγοι είναι κακοί αγγλοσαξονες καπιταλιστες που χύνουν χολή για το ευρώ επειδή φοβούνται μηπως γίνει το δολάριο νο2 ειναι δικό σας πρόβλημα.
Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
J. M. Keynes.
Etsi na milane oi pappoudes sto xwrio me tis genikeyseis ths poutsas pinontas elliniko kafedaki.
katwrime discuss
http://www.e-magazino.gr/apopseis/o-...katanoita.html
Vielen Dank für alles was mal war
Κατώριμε, ξεκίνα τα ποστ στα Αγγλικά, στα Σουηδικά, στα Σουαχίλι, δεν ξέρω που, φτάνει όμως με τα ελληνικά σου ρε άνθρωπε, γιατί επιμένεις?
Κανείς δεν επέλεξε τους Πρετεντέρηδές του, ούτε μιλάω γενικά κι αόριστα για τον καπιταλισμό, αλλά για τη σπεκουλαδόρικη κλίκα των συναδέλφων σου, μην αφήνεις την οργή λόγω της διαπίστωσης της μη επιστημονικής φύσης του αντικείμενού σου να απαντάει σε φανταστικούς διαλόγους.
Live streaming, τώρα.
http://www.skai.gr/player/event
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
δεν χρειάζεται, σχολιασε ο κρούγκμαν.
J. M. Keynes.
blepw kai keynes ypografi to kati allo!
katwrime eisai oikonomologos kaneis didaktoriko ti akribws? kai se ti akribws?