Page 5 of 19 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 277

Thread: ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ

lcsgp FIXXXER's Avatar

Α δηλαδη καποιος γινεται πουστης, δε γεννιεται?

pioneer of aerodynamics adam's Avatar

nai.
    ayto pou les esy einai o ellhnas.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Α δηλαδη στην πορεια ρε παιδι μου της ζωης σου, μεταλλασονται τα γονιδια σου και το DNA σου και εκει που καυλωνες με γυναικες, ξαφνικα καυλωνεις με αντρες ξερω γω και επισης εχεις υψηλα επιπεδα ορμονων που χαρακτηριζουν συνηθως θυληκα ατομα του ειδους, εκει που δεν ειχες τετοιες ορμονες.

Βγαζει πολυ νοημα ναι

Μετα φανταζομαι μπορεις να ξαναγινεις straight σε καποια φαση?

Solidium HAVOC's Avatar

Βi υπαρχει? (Ρωτω το φορουμ μας)
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Α δηλαδη στην πορεια ρε παιδι μου της ζωης σου, μεταλλασονται τα γονιδια σου και το DNA σου και εκει που καυλωνες με γυναικες, ξαφνικα καυλωνεις με αντρες ξερω γω και επισης εχεις υψηλα επιπεδα ορμονων που χαρακτηριζουν συνηθως θυληκα ατομα του ειδους, εκει που δεν ειχες τετοιες ορμονες.

Βγαζει πολυ νοημα ναι

GIATI RWTAS?

Senior Member

Quote Originally Posted by adam View Post
    nai.
    ο ελληνας γεννιεται πουστης;
    SAME SHIT DIFFERENT ASS

Quote Originally Posted by fromashesrise View Post
    Quote Originally Posted by adam View Post
    nai.
    ο ελληνας γεννιεται πουστης;
    tha ksedialyna thn parekshghsh, alla den eimaste se sirial tou giwrgou kwnstantinou

Señor Member Art In Haste's Avatar

Βγαζει πολυ νοημα ναι

Καρλότα μου θυμίζει αυτό....

Λοιπόν, προ 10ετίας ο ένας συγκάτοικος στην Αγγλία ήταν Άγγλος gay, bisexual δήλωνε τότε αλλά δεν τον είχαμε δει ποτέ με γυναίκα και εδώ και χρόνια έχει μόνιμη σχέση με άντρα. Ένα Σαββατοκύριακο θα λείπαμε όλοι από το σπίτι εκτός από αυτόν και όλοι ήταν να επιστρέψουμε Δευτέρα. Τελικά το πρόγραμμα μου άλλαξε και επέστρεψα Κυριακή νωρίς το βράδυ. Μπαίνω στο σπίτι και πετυχαίνω έναν φίλο του στο σαλόνι με το μποξέρακι και γεμάτο γρατζουνιές στην πλάτη, ταυτόχρονα ανοίγει η πόρτα του μπάνιου και εμφανίζεται ο συγκάτοικος γυμνός με την ρόμπα του. Είπα ένα ΟΚ και χώθηκα στο δωμάτιο μου. Σημείωση πως ο φίλος του ήταν σε σχέση με κοπέλα κανονικά, και πανέμορφη όχι αστεία.
    Ο ίδιος συγκάτοικος επίσης είχε γυρίσει ένα βράδυ σπίτι, μου ήρθε κατευθείαν στο δωμάτιο και μου λέει: I want sex!, του λέω και γω εδώ μέσα δε θα το βρείς οπότε άδειασε μου τη γωνιά. Φεύγωντας άρπαξε ένα μαύρο μπαλόνι που είχα κρεμάσει μια μέρα νωρίτερα και το γλείψε, μέσα σε λίγες ώρες το μπαλόνι είχε χάσει όλο του τον αέρα....

Εν κατακλείδι, δεν έχω πρόβλημα μαζί τους, και δε θα είχα πρόβλημα να πήγαινα για καφέ μαζί τους, αλλά ναι θα είχα αν αρχίζαν το χαμούρεμα μπροστά μου όπως θα είχα πρόβλημα, και πολύ σωστά ειπωθηκε, αν χαμουρευόταν και straight φιλικό ζευγάρι μπροστά μου.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Η ερώτηση «πώς γίνεται κάποιος πούστης;» μπορεί να απαντηθεί με «γίνεται με το που γεννιέται». Οk, τώρα;

Για να απαντήσω στην ερώτηση σου, όλοι συμφωνούν ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η σεξουαλικότητα γενικά είναι κάτι ιδιαίτερα πολυσύνθετο που περιλαμβάνει και γονιδιακή προδιάθεση και κοινωνικά ερεθίσματα μαζί. Δεν χρειάζεται να μεταλλαχθεί το γονιδίωμα σου για να αποκτήσεις στην πορεία της ζωής σου προτιμήσεις που δεν είχες προηγούμενα.

Quote Originally Posted by Art In Haste View Post
    Φεύγωντας άρπαξε ένα μαύρο μπαλόνι που είχα κρεμάσει μια μέρα νωρίτερα και το γλείψε, μέσα σε λίγες ώρες το μπαλόνι είχε χάσει όλο του τον αέρα....
    Δε καταλαβαίνω τίποτα αλλά γελάω.

Quote Originally Posted by Art In Haste View Post
    Φεύγωντας άρπαξε ένα μαύρο μπαλόνι που είχα κρεμάσει μια μέρα νωρίτερα και το γλείψε, μέσα σε λίγες ώρες το μπαλόνι είχε χάσει όλο του τον αέρα....
    IT APPEARS AS IF THESE "GAYS" POSSESS PARANORMAL SKILLS, SIMILAR TO THOSE OF A WIZARD.

edit: me prolave o ikonoklast
    original message:
    "ayth h protash einai aristourghmatikh. mhn ekshghseis pote pws kai ti, tha xathei olh h mageia"

edit 2: emena to agaphmeno mou stoixeio einai oti to mpaloni htan mavro kai dh pws ayto tonizetai
    Last edited by adam; 10-04-2011 at 22:47.

Señor Member Art In Haste's Avatar

Μάλλον πρέπει να ήταν το αλκοόλ που είχε καταναλώσει, αλλά όπως και να χει ο συνδυασμός του περιστατικού προκαλεί γέλιο και απορία! Έπρεπε να βλέπατε την φάτσα μου όταν ξύπνησα και το είδα!

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Η ερώτηση «πώς γίνεται κάποιος πούστης;» μπορεί να απαντηθεί με «γίνεται με το που γεννιέται». Οk, τώρα;

Για να απαντήσω στην ερώτηση σου, όλοι συμφωνούν ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η σεξουαλικότητα γενικά είναι κάτι ιδιαίτερα πολυσύνθετο που περιλαμβάνει και γονιδιακή προδιάθεση και κοινωνικά ερεθίσματα μαζί. Δεν χρειάζεται να μεταλλαχθεί το γονιδίωμα σου για να αποκτήσεις στην πορεία της ζωής σου προτιμήσεις που δεν είχες προηγούμενα.
    Κοιταξε, γενικα δεν εχω κανενα προβλημα με τους γκει, το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ειναι δικη του δουλεια και δε χρειαζεται να δινει λογαριασμο σε κανεναν αν δε θελει. Και οπως πολυ σωστα ειπε ο JnB, οσο περισσοτερο γκει, τοσο περισσοτερες γυναικες για μας τους στρειτ.

Απο κει και περα, φυσικα και ενα μεγαλο ποσοστο του τι σε καυλωνει και τι σε κανει να ποθεις κατι ειναι και στο μυαλο, απωθημενα, φετιχ, ιδανικα, φαντασιωσεις, ολα παιζουν. Και αν καποιος, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ορμονικα και βιολογικα χαρακτηριζεται πληρως ως αρσενικο ατομο του ειδους του, γουσταρει να γλειφει καυλια και να τον παιρνει στον κωλο οπως πολυ γραφικα εγραψαν διαφοροι πριν απο μενα, δικαιωμα του.

Αλλα οχι να μου λεει οτι ετσι ειναι η φυση του, γιατι ε πως να το κανουμε, δεν ειναι. Απλα ετσι εξελιχθηκε και διαμορφωθηκε λογω των οποιονδηποτε αλφα ή βητα κοινωνικων επιρροων και ερεθισματων. Με το οποιο ειμαι 100%, μαλιστα ενας απο τους καλους μου φιλους εδω περα ειναι γκει και ειναι γαμω τα παιδια (μεταφορικα) και φυσικα δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του.

Ον τοπικ, δεν αντεχω τις κραγμενες και ξεφωνημενες που θα κανουν το οτιδηποτε για να δειξουν οτι ειναι γκει και ειναι περηφανοι γι αυτο. Μου τη σπανε οσο μου τη σπανε οποιοιδηποτε δηθεν μαλακες που επδεικνυουν το ποσο πλουσιοι ειναι, το ποσο αντρακλες ειναι, το ποσο κουλ και ψαγμενοι ειναι κ.ο.κ.

Κοιταξε, γενικα δεν εχω κανενα προβλημα με τους γκει, το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ειναι δικη του δουλεια και δε χρειαζεται να δινει λογαριασμο σε κανεναν αν δε θελει. Και οπως πολυ σωστα ειπε ο JnB, οσο περισσοτερο γκει, τοσο περισσοτερες γυναικες για μας τους στρειτ.
    Αυτό, πέρα από 49 λέξεις όλες βγαλμένες μέσα από Το Βιβλίο των Μεγάλων Κλισέ είναι και κάπως αβάσιμο. Αν εγώ ήμουν γυναίκα και όλοι οι τζόβενοι, έξυπνοι και ταλαντούχοι άντρες γύρω μου γινόντουσαν ξαφνικά πούστηδες οπότε απέμενε να επιλέξω ανάμεσα στον ΦΙΞΞΞΞΕΡ, τον Η., τον ΜΙΧΑΛΗ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟ, τον ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και τον ΤΖΟΪ ΝΤΕΜΑΙΟ μάλλον θα άρχιζα απευθείας κι εγώ τα πλακομούνια.

Αλλα οχι να μου λεει οτι ετσι ειναι η φυση του, γιατι ε πως να το κανουμε, δεν ειναι. Απλα ετσι εξελιχθηκε και διαμορφωθηκε λογω των οποιονδηποτε αλφα ή βητα κοινωνικων επιρροων και ερεθισματων.
    Καταρχήν όχι, και συμφώνησες μόνος και πριν στο ότι παίζει ρόλο και ο γονιδιακός παραγόντας, κατα δεύτερον και γιατί αυτό που λες να μην «είναι η φύση του»;

lcsgp FIXXXER's Avatar

Πρηζεις αρχιδια οποτε κανε διαλογο μονος σου, οπως γουσταρεις και περισσοτερο αλλωστε

Tags for this Thread