Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
Α δηλαδη στην πορεια ρε παιδι μου της ζωης σου, μεταλλασονται τα γονιδια σου και το DNA σου και εκει που καυλωνες με γυναικες, ξαφνικα καυλωνεις με αντρες ξερω γω και επισης εχεις υψηλα επιπεδα ορμονων που χαρακτηριζουν συνηθως θυληκα ατομα του ειδους, εκει που δεν ειχες τετοιες ορμονες.

Βγαζει πολυ νοημα ναι

Μετα φανταζομαι μπορεις να ξαναγινεις straight σε καποια φαση?
Καρλότα μου θυμίζει αυτό....

Λοιπόν, προ 10ετίας ο ένας συγκάτοικος στην Αγγλία ήταν Άγγλος gay, bisexual δήλωνε τότε αλλά δεν τον είχαμε δει ποτέ με γυναίκα και εδώ και χρόνια έχει μόνιμη σχέση με άντρα. Ένα Σαββατοκύριακο θα λείπαμε όλοι από το σπίτι εκτός από αυτόν και όλοι ήταν να επιστρέψουμε Δευτέρα. Τελικά το πρόγραμμα μου άλλαξε και επέστρεψα Κυριακή νωρίς το βράδυ. Μπαίνω στο σπίτι και πετυχαίνω έναν φίλο του στο σαλόνι με το μποξέρακι και γεμάτο γρατζουνιές στην πλάτη, ταυτόχρονα ανοίγει η πόρτα του μπάνιου και εμφανίζεται ο συγκάτοικος γυμνός με την ρόμπα του. Είπα ένα ΟΚ και χώθηκα στο δωμάτιο μου. Σημείωση πως ο φίλος του ήταν σε σχέση με κοπέλα κανονικά, και πανέμορφη όχι αστεία.
Ο ίδιος συγκάτοικος επίσης είχε γυρίσει ένα βράδυ σπίτι, μου ήρθε κατευθείαν στο δωμάτιο και μου λέει: I want sex!, του λέω και γω εδώ μέσα δε θα το βρείς οπότε άδειασε μου τη γωνιά. Φεύγωντας άρπαξε ένα μαύρο μπαλόνι που είχα κρεμάσει μια μέρα νωρίτερα και το γλείψε, μέσα σε λίγες ώρες το μπαλόνι είχε χάσει όλο του τον αέρα....

Εν κατακλείδι, δεν έχω πρόβλημα μαζί τους, και δε θα είχα πρόβλημα να πήγαινα για καφέ μαζί τους, αλλά ναι θα είχα αν αρχίζαν το χαμούρεμα μπροστά μου όπως θα είχα πρόβλημα, και πολύ σωστά ειπωθηκε, αν χαμουρευόταν και straight φιλικό ζευγάρι μπροστά μου.