Διάβασες καθόλου τι είπε;
Γενικά, ό,τι είπε ο ικόνοκλαστ.
Και να προσθέσω κάτι: εμπεριέχεται ένας ενδόμυχος σεξισμός στο να λες ότι δε γουστάρεις "τις κραγμένες", αλλά γυναίκες που κάνουν το ίδιο να σου φαίνονται κομπλέ. Εγώ θεωρώ ψιλογελοίους τους ντραγκ κουινς, αλλά αντίστοιχα γελοίες τις γυναίκες με την ίδια αισθητική. Δεν είναι θέμα φύλου.
Στον αντρίκειο αντίποδα του burial φαντάζομαι βρίσκονται οι SLIPKNOT και το NWOSDM.
Άσχετο, αλλά Η. έχεις ομορφύνει τώρα που δεν ξυρίζεις το μαλλί, το ξέρεις ε;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Πόσα από αυτά που κάνουμε είναι "στη φύση μας"; Δηλαδή οκ, αυτή τη στιγμή τσατάρουμε σε ένα φόρουμ στα ίντερνετς για την ομοφυλοφιλία. Κάτι μου λέει ότι η ευχαρίστηση που εντελώς φυσικά παίρνει το πουλί σου όταν μπαινοβγαίνει σε ένα κωλί, κι ας είναι αντρικό, είναι πολύ πιο "φυσική", πιο "κοντά στη φύση μας" από αυτό. Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει! Κι η πουτάνα δεν αντιμιλάει.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Προσθεσε οτι θελεις, δεν ειπα οτι εχω αντιθετη αποψη για γυναικες ομως, οσο περισσοτερο σοβατιζονται και γινονται οικοδομες, τοσο πιο αποκρουστικες γινονται.
Προφανως διαβασα οτι ειπε, 5 προβοκατορικες γραμμες εγραψε ολες κι ολες, χωρις να προσθεσει τιποτα ουσιαστικο.
το τι θεωρεί καθένας γελοία αισθητική είναι δικό του θέμα όπως ακριβώς και άμα το πάει σούζα το τρίκυκλο.
Αν λες δε γουστάρω τους πούστηδες γιατί είναι πούστηδες δεν είναι θέμα γούστου, είναι θέμα παράλογης προκατάληψης. Τα παιδιά μια χαρά να τη βρίσκουνε καλό παιδί να'ναι κι ό,τι να'ναι και τέτοια.
Αν λες δε γουστάρω τους πούστηδες που αναπαράγουν αβλεπί τη στερεοτυπική συμπεριφορά του ομοφυλόφιλου στα μίντια ή που φέρονται ηλιθιωδώς και αχρείαστα προκλητικά, αυτό είναι θέμα γούστου, προσωπική επιλογή, όπως και το να είσαι ομοφυλόφιλος (ή ό,τι είσαι) ευθύς εξ' αρχής. Αυτό δε σημαίνει ότι η συμπεριφορά τους είναι "κακή" (πώς άλλωστε θα μπορούσε αφού δεν έχει άμεσο τουλάχιστον αντίκτυπο σε κανέναν), απλά ότι δεν τη γουστάρεις εσύ, γιατί πώς να το κάνουμε δεν ταιριάζουν όλοι με όλους και ο σεξουαλικός προσανατολισμός (είτε σαφώς είτε χαλαρά ορισμένος) είναι ένα σημαντικό κριτήριο που μπορεί να χωρίσει ή να ενώσει τα γούστα τον ανθρώπων.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Νυχτιατικα κεφια.
Αν γελας με τα φτερα κ πουπουλα της φτερους, οπως γελας ας πουμε με το οποιοδηποτε styling/στολη που σου φαινεται καπως, δεν μιλαμε για θεμα σεξουαλικου προσανατολισμου.
Αλλα δε μπορεις να αποκλεισεις, πως μεσα στο αθωο κραξιμο και την κριτικη που κανουμε ολοι σε ολους για τις καθε ειδους προτιμησεις μας (αγαπη ρε μουνια) υπαρχουν και οι ομοφοβικοι που απλως πιανονται απο κατι.
Οπως και οι μισογυνιδες, οι ρατσιστες, οι φοβικοι γενικα ανθρωπες.
Προσωπικα αναθεωρησα διαοφορες αποψεις μου απο τοτε που δεθηκα με εναν εξαιρετικο καθηγητη που ειχα και ειναι gay. Live and let live για μενα.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Φτερούδες και drag queen στηρίζουμε με πάθος. Το πρώτο πράγμα που θα έκανα στο Las Vegas θα ήτανε να πάω σε drag show.
Εγώ κράζω κάτι άντρες γατούλες που'ναι πιο γατούλες κι απ' τις γυναίκες γατούλες.
Και γενικά οποιοδήποτε μαλάκα μου τη σπάει τον κράζω, αλλά δίνω τόσο ισχύ στη γνώμη μου γι' αυτόν όσο στη δική του για μένα. Καμία δηλαδή.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Αυτό είναι αρκετά βάσιμο καθότι οι περισσότεροι που το ενστερνίζονται γουστάρουν να το βλέπουν σε γυναίκες που φέρονται σαν γυναίκες, όχι dykes. Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι κοπέλες όχι μόνο δεν χάνουν την θυληκότητά τους (που καυλώνει έναν άντρα) άλλα ίσως και να την εκτινάσσουν. Αντίθετα οι κραγμένες που χαριεντίζονται χάνουν την αρρενοπώτητά τους (που καυλώνει μια γυναίκα) στο μάξιμουμ.
Σου φαίνεται δηλαδή λογικό να μην πας κάποιον άντρα που χάνει την αρρενωπότητά του, παρ' ότι δε σε ενδιαφέρει σεξουαλικά, κι εσύ δεν είσαι καν στο τάργκετ γκρουπ του, και επομένως δεν παίζει κανένα ρόλο για σένα. Με άλλα λόγια θέλεις οι άντρες με τους οποίους συναναστρέφεσαι να είναι αρρενωποί και να μπορούν να τους γουστάρουν οι γυναίκες, για κάποιο λόγο που δεν εξηγείς.