Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post
Quote Originally Posted by The Good Son View Post
Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post
Και να προσθέσω κάτι: εμπεριέχεται ένας ενδόμυχος σεξισμός στο να λες ότι δε γουστάρεις "τις κραγμένες", αλλά γυναίκες που κάνουν το ίδιο να σου φαίνονται κομπλέ.
Αυτό είναι αρκετά βάσιμο καθότι οι περισσότεροι που το ενστερνίζονται γουστάρουν να το βλέπουν σε γυναίκες που φέρονται σαν γυναίκες, όχι dykes. Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι κοπέλες όχι μόνο δεν χάνουν την θυληκότητά τους (που καυλώνει έναν άντρα) άλλα ίσως και να την εκτινάσσουν. Αντίθετα οι κραγμένες που χαριεντίζονται χάνουν την αρρενοπώτητά τους (που καυλώνει μια γυναίκα) στο μάξιμουμ.
Σου φαίνεται δηλαδή λογικό να μην πας κάποιον άντρα που χάνει την αρρενωπότητά του, παρ' ότι δε σε ενδιαφέρει σεξουαλικά, κι εσύ δεν είσαι καν στο τάργκετ γκρουπ του, και επομένως δεν παίζει κανένα ρόλο για σένα. Με άλλα λόγια θέλεις οι άντρες με τους οποίους συναναστρέφεσαι να είναι αρρενωποί και να μπορούν να τους γουστάρουν οι γυναίκες, για κάποιο λόγο που δεν εξηγείς.
Μπορεί να μην κατάλαβα τι ήθελες να πεις αρχικά γιατί στην δεύτερη απάντησή σου δενκαταλαβαίνω τίποτα. Εγώ απλά σου έδωσα έναν λόγο που θα μπορούσε κάποιος να μην συμπαθεί τους πούστηδοι αλλά να συμπαθεί τις λεζβίαι. Εγώ προσωπικά είπα οτι δεν έχω κάτι με τους πούστηδοι αρκεί να μην γίνονται ενοχλητικοί στο πέσιμο, δεν δικαιολογήθηκα επειδή δεν γουστάρω τους πούστηδοι.