Θα απαντήσω σε όλα γιατί μου αρέσει ο τρόπος που με είπες πόζερο.
Δεν με ενοχλεί η ύπαρξη της κακιάς κοπέλας. Με ενοχλεί ο τρόπος που δείχνεται στον θεατή ότι αυτή είναι κακία και πάνω σε αυτό δεν σχολίασες.
Δεν έχω να σχολιάσω εδώ κάτι. Αν κάποιος σοκάρεται από γκόμενες που βγαίνουν σε μπαρ, έχουν τατου, κάνουν ναρκωτικά και πιάνουν πούτσες τότε φαντάζομαι ότι οι συμβολισμοί της ταινίας του είναι αρκετοί. Αν αυτοί πάλι που δεν σοκάρονται από τα παραπάνω + ένα λεσβιακό στο πανί σημαίνει ότι γαμάνε τα πάντα και ζούνε μέσα σε πούτσες και μουνιά τότε ξέρω πολύ κόσμο που είναι έτσι και ουάου που δεν το 'χα καταλάβει ότι συμβαίνει.
Δεν υπάρχει επιχείρημα εδώ. Πράγματι το κάνω.γ) καταδικαζοντας την ευκολη κριτικη που γινεται στα χαπακια και στα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
Όχι πολύ αλλά εγώ γέλαγα όταν το σκεφτόμουνα!δ) χρησιμοποιωντας παρομοιωσεις με αναφορες στο Καρατε Κιντ και τη Λαμψη. Σοβαρα τωρα?
Δεν έχω κάτι να πω σε αυτό και μένα δεν μου αρέσει όταν δεν μου αρέσει μια ταινία.
Αυτό που είπα είναι ότι ο ρυθμός της ήταν αγχωτικός και δεν κατάλαβα τον λόγο. Ένας αγχωτικός ρυθμός σε ένα σημείο που το σενάριο το απαιτεί και ο θεατής το καταλαβαίνει κάνει μια έντονη σκηνή. Από την στιγμή που υπάρχει τόσο άγχος στον ρυθμό από την αρχή της ταινίας χωρίς κάποιο σημαντικό λόγο και χωρίς να ταλαντεύεται αυτό νομίζω ότι δείχνει έλλειψη οικονομίας στα μέσα. Για κάποιους άλλους μπορεί να είναι άποψη, σεβαστό, αλλά θα ήθελα να ακούσω και το γιατί.Βαλε σε αυτα και το ποσο εντονη ειναι η ταινια σε ολη την εξελιξη της (κατι το οποιο ενιωσες και δεν ξερεις γιατι ενιωσες, αλλη κορυφαια δηλωση αυτη)
Δεν ξέρω τι καταλαβαίνεις εσύ αλλά ο σαμπρέλας είπε ότι η ταινία δεν έχει να πει τίποτα, ότι η πορτμαν παίζει σαν ζουλάντερ με σταθερή γκριμάτσα και ότι πήξαμε στην κουλτούρα Αλκίνοου Ιωαννίδη. Δε ξέρω τι είναι άποψη με αρχίδια αλλά όλοι οι σωστοί μπαρμπάδες κινηματογραφοπατέρες που έχω γνωρίσει/διαβάσει τουλάχιστον ρίχνουν τα γκομενάκια με πιο βαρβάτες αναφορές από Κρονενμπεργκ και Αρτζέντο.γραψε τουλαχιστον μια αποψη γεματη αρχιδια οπως ο ΚοιλιαΣαμπρελα, με τον οποιο διαφωνω καθετα, αλλα και να θελω δε μπορω να του πω κατι γιατι ο τροπος του ηταν αριστουργηματικος.
ΥΓ. Εισαι ο πρωτος που καταφερε να κραξει ΚΑΙ την ερμηνεια Πορτμαν μεσα σε ολα τα αλλα, πρεπει να νιωθεις ξεχωριστος![]()