Εγώ το περίεργο κλίμα το αντιλαμβάνομαι ότι είμαι σε έναν χώρο με τύπους που ψήνονται για καυγά. Δηλαδή για Νεάντερταλ, σίλβερμπακ γκορίλα κλπ... Αλλιώς τι περίεργο και επικίνδυνο; Και το 1990 που στην Σωκράτους έπηζε από κάτι πρεζόνια ντεθμέταλους έξω από το τρου τότε ροκ σίτυ, περίεργο ήταν το κλίμα.
Για καζούρα μέσα. animae, έλα, και χιούμορ έχει και φαντασία. Διαβάζεται νερό ο πάνκης και αυτό δείχνει ωραία πένα και ρισπέκτ.
Nasum: The band is as good as the drummer. This is law. Γενικά χαρντκορίζουν πολύ περισσότερο από ότι μεταλλίζουνε. Στο Massacre να δεχτώ ότι παίζουν κροσόβερ, αλλά γενικά ανεκτοί σαν μπάντα στα αυτιά μου είναι μόνο στο Beat the Bastards. Όχι ότι τους έχω εξαντλήσει κιόλας, έναν φίλο έχω πορωμένο (Athens Thrash Attack!) και μια ζωή προσπαθεί να με κάνει φαν, αλλά μόνο το Beat the Bastards έμεινε.
A, και σε αυτόν τον συνειρμό, μου είχε βάλει αυτό το πανκoειδές κομμάτι που μου άρεσε πάρα πάρα πολύ. Τρομερα κεφάτο ρεφρέν. Αυτό στο πανκόμετρο πού στέκεται; Σιχαμένο τρέντι; Καλό; Του σωρού; Για τον πούτσο; Πάντως δεν είναι κουλάδια του κερατά οπότε υποψιάζομαι ότι θα φάει θάψιμο