απο το μεταλντομ...Η μόνη μουσική που ξεκίνησε από μερικούς σχεδιαστές ρούχων και έγινε μουσικό κίνημα για 2 με 3 χρόνια.
χεβι μεταλς...τι να πεις
απο το μεταλντομ...Η μόνη μουσική που ξεκίνησε από μερικούς σχεδιαστές ρούχων και έγινε μουσικό κίνημα για 2 με 3 χρόνια.
χεβι μεταλς...τι να πεις
Δεν υπάρχει λινκ φιλοξενείται στο issue26 του Artcore, μπορεί αμα με πιάσει το μεράκι και δεν ενοχλείται ο πάνκης να το αναδημοσιεύσω αλλά ειναι πολύ εξεζητημένο το άρθρο!!!
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μία ακόμα ψύχραιμη ανάλυση περί ελληνικής σκηνής. Όπως είπα και στον ίδιο, διαφωνώ κάθετα στα περί γαμησιού μέσω μπάντας, ίσα ίσα είναι η καλύτερη επιβράβευση του έργου σου.
Βάζω φράγκα να το βγάλουμε σε φάνζιν.
γέλασα πολύ στο ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΟΣΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕ ΜΙΑΣ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑΣ
αλλά πέρα από την πλάκα, πού τις βλέπουμε αυτές τις συμπεριφορές?
είμαι σε σχεδόν καθημερινή επαφή με πολλά άτομα από πολλές διαφορετικές μπάντες
κι αυτού του είδους η στάση είναι η πανσπάνια εξαίρεση και όχι ο κανόνας
Last edited by regularpaul; 29-01-2011 at 23:21.
ανανεώθηκε με εξτρά χολή.![]()
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Εδιτ: θυμήθηκα αυτό που λέω συνήθως όταν παραγγέλνω σαλάτα... "εξτρά λιαστή".![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
"Ορίστε και η σαλάτα σας με ΕΞΤΡΑ λιαστή..."
Мама Люба давай, давай, давай
ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟ BLAZE OF GLORY πάντως, να τα λέμε αυτά.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
αμνε,όταν το ακουω μεταφέρομαι σε μία ατελείωτη φυστικοφυτεία,και φτύνω φλούδες πάνω στις φιδισιες μπότες μου.
αχαχα ε ναι, κάτι τέτοιο. Δε μπορεί να μη σου αρέσει, σε συνδυασμό με τη ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
apo to top10 leipoun oi u2 megali paraleipsi.
a cry for help, a hint of anaesthesia
Α, ρε πάνκη, ξέρεις πόσο πόζερος είσαι;Απλά το ποζεριλίκι σου είναι το αντιποζεριλίκι. Είσαι ο κλασικός θρασάς που άκουγε Κριέτορ και Σλέιερ αλλά όχι Μετάλικα (φλώροι, με μπαλάντες). Το 86. Είσαι ο μεταλάς που στέλνει γράμμα στο "Αγόρι" και βρίζει τους οπαδούς των Ντουράν Ντουράν, των Γουάμ και των Μόντερν Τώκινγκ.
Είσαι όλα αυτά και ακόμα πιο κάτω γιατί το 86 ήταν το 86 και η ηλικία του κλασικού θρασά που τα έλεγε αυτά ήταν 15-18.
Επίσης θα χαρείς να μάθεις ότι ένας άλλος που εκφράστηκε δυσμενώς για τους Μπον Τζόβι και ότι δεν θα πάει με τίποτα ήταν ο Β. Ζαχαρόπουλος. Και με επίκληση στην εφηβεία σαν εσένα! Επίσης σε θυμάμαι να γράφεις εδώ μέσα για το τι ωραίος δίσκος είναι το Rage for Order και ρισπέκτ (και για το One Small Voice!).
Το γεγονός ότι έχεις τα ίδια κολλήματα και στάση με τους μπλακάδες και τους γκάου θρασάδες του 86, πώς σε κάνει να αισθάνεσαι; Όλα για το φαίνεσθαι, για την μουσική αναλώνεσαι σε κοτσάνες όπως "ακίνδυνη" και "σκατά". Να είναι τρου, να μην είναι έτσι, να είναι γιουβέτσι. Πίπες. Κίνδυνος το πανκ, έχει χεστεί η κοινωνία πάνω της κανονικά.
Οι Εξπλότιντ γίνανε μπάντα όταν μάθανε να παίζουνε. Και φυσικά το γύρισαν στο θρασέ/κροσόβερ:
Γαμάει το μπλογκ σου!
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
οι Εχπλοιτεντ ειναι ενα ματσο σκατα.Υπαρχουν κανενα εκατομμυριο πανκ μπαντες να ακουσεις,ακομα και πιο μεταλλικες,και εσυ μου μιλας για Εξπλοιτεντ.Καλα,και τα μεταλλικα τους ειναι τα χαλια τα ιδια.θελεις να ακουσεις μεταλλικο πανκ που να σερνει?τσιμπα.
Αν δεν το καταλαβες,εγω βγαζω χαβαλε βρε κοπανε.Ειτε με τα απειλητικα που μου στελνουν ("η μπλακ μεταλ μαφια θα σε εξοντωσει ανικανε πανκη"),είτε με πιο σοβαρους που μου στελνουν "ε μην κραζεις".
φυσικα και μου αρεσει το Ρητζ φορ ορντερ,και το gayful inheritance.Αυτο που εκραξα είναι το και καλα... "μεταλ του σκεπτομενου".
Για τον βλακα τον Ζαχαροπουλο δεν μου καιγεται καρφι.Ο ανθρωπος ειναι αρχιδας.
Κινδυνος μπορει να μην ειναι πλεον το πανκ,αλλα αν παει η αφεντια σου σε ενα αυτοοργανωμενο live πχ των Βανδαλουπ,και αραξεις,μονο απο τις φατσες που κυκλοφορουν και απο το ολο κλιμα θα νιωσεις αβολα ρε παιδι μου.Για εσενα μιλαω.Δεν θα σε κοιτανε στραβα,αλλα θα υπαρχει ο κινδυνος ανα πασα στιγμη ολα να γινουν κωλος,απο ενα τσαφ.
Το ιδιο πχ αν πας να δεις και τους D.r.i.
Αλλα πέρα από αυτο,ναι,καποτε ηταν επικινδυνο.Στιχουργικα,εικαστικα.Και ακόμα έχει την ιδια σταση,περα απο το οτι ειναι τετριμμενη και πλεον δεν ακούγεται "επικινδυνη".
Δεν ειναι Cinderella ρε παιδι μου.
Τα αλλα που λες περι ποζεριας,ασχολιαστα.Δεν με ξερεις.Μπορει να ειμαι σνομπ απεναντι σε καποιον πχ με μπλουζα Μπον Τζοβι(οπως και πολλοι εδω μεσα πιστευω..),αλλα στα αρχιδια μου για το τι μαλακιες ακουει.Ειναι μαλακιες,τερμα και τελος.
Πολυ το φιλοσοφησαμε.
Rudie το πιστευεις?με πηρε τηλ φιλος και μου ειπε "10/10 μεσα,αλλα λειπουν οι U2 ρε μαλακα".Δεν θα μπορουσα να τους βαλω,εχουν βγαλει 2 δισκαρες αρχες 80ς,ειδικα το πρωτο σχεδον ανυπερβλητο ποστ πανκ...