Page 23 of 44 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 657

Thread: http://punkfromthegutters.blogspot.com/

Anti-Hero Reject's Avatar

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    εν τω μεταξύ το νέο άρθρο δεν το σχολίασε κανείς
    Μ αυτά και αυτά άπατο πήγε....

http://punkfromthegutters.blogspot.c...f-retards.html
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    Δεν μιλησε κανεις για ξύλο χαζουλη Φορντ,ΝΟΗΜΩΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕ.Εσύ λοιπόν είσαι απλά ένας μαλάκας από την Κρήτη,που βάζει λόγια που δεν είπαμε (γιατί εγω ΠΟΤΕ δεν μιλήσα για φάπες),και καλή καρδιά ρε παιδί μου με τα ΠΑΙΔΙΑ του Χαμμερ.
    Μιλάω γενικά για την νοοτροπία πάνκη, μην κάνεις τον μαλάκα από θεσσαλονίκη. Έχεις άπειρες φορές γράψει για το αντρίκειο, για το έτσι, για το γιουβέτσι, δεν αναφέρομαι μόνο στην συγκεκριμένη συγκυρία. Απλά τώρα λες ότι ο μη φλώρος και ο μη ποντικός θα έπρεπε να σε πιάσουν από κοντά και να σου λένε "μη μου βρίζεις την μάνα". Ξέρεις, μπορεί να μην γουστάρει ο άλλος να σου μιλάει γενικά μετά που του έβρισες την μάνα, ξέρω γώ;

Όσο για το καλή καρδιά, ρε ΜΠΟΥΦΟ, τόσα γαμημένα χρόνια, ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι θέλω ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; Έτσι είμαι, φλώρος, και με σένα θέλω καλή καρδιά και με τον Κετιγένη. Γενικά μιλάω στο ίντερνετ και με τους δυο σας πολύ ευχάριστα και εσείς για κάποιο λόγο που δεν με αφορά, έχετε θέμα μεταξύ σας. Σκέψου λοιπόν ότι όταν μου λες ο τάδε είναι έτσι, γιουβέτσι, τι να σου πω εγώ; "Ναι πάνκη, μαλάκας τρανος, όπως τα λες", τι σκατά; αφού δεν μου έχει κάνει τίποτα το παιδί, ίσα-ίσα έχουμε ανταλλάξει χεβυμεταλοκουβέντες ωραιότατες, με το στανιό να πω ότι έχεις δίκιο; Στα παπάρια μου ρε πάνκη αν έχεις θέμα με το παιδί, εγώ σαν φλώρος απλά νιώθω άβολα, όπως κάθε άνθρωπος πιστεύω, όταν βρίσκεται στην μέση μιας παρεξήγησης.

Warlord, όποιος καταλάβει από την πρόταση αυτή ότι εσύ έβρισες κάποιου την μάνα, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ. Και μετά από τα ποστ σου νομίζω και ο πλέον μόγγολος θα αντιλαμβάνεται ότι ΟΧΙ, O WARLORD ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ. Ξεκόλλα. Και πεισματικά δεν κάνω έντιτ γιατί είναι η δεύτερη φορά που βγαίνεις και με κατηγορείς για κάτι που έχεις φανταστεί μέσα στο κεφάλι σου. Τις προάλλες μου έλεγες να μην ξαναπιάσω τους φίλους σου ή την οκογένειά σου, σε ρωτάω πού και δεν λες τίποτα. Ε, χέσε με στην τελική.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

γκεστάλ nothingman's Avatar

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    nothingman υπαρχει ολοκληρο θρεντ οπου ποσταροντε φωτος απο τα προφαιλ νεαρων κορασιδων και απο κατω τα σχολια ειναι κατι παραπανω απο εξευτελιστικα για τον πνευματικο τους κοζμο
    αλλα προφανως εχουν την ατυχια να μην ειναι συζηγες καποιου ΚΟΥΓΙΑ
    ναι μπράβο ψηλέ αυτό είναι, φοβήθηκα τη μήνυση. που θα τηνεφάει ο Κβελντ πάλι, στοίχημα.

το θέμα είναι ότι μαζεύτηκαν πεντέξι τύποι που λέγανε ότι ο τύπος είναι μαλάκας και γράφει μαλακίες και ξερωγω τι άλλο και καπάκι κοίτα τι ωραία που είναι η γκόμενά του χεχεχε. ε αυτό μου φάνηκε αηδιαστικό. σχεδόν όσο αηδιαστικά μου είχαν φανεί κάμποσα ποστ του ίδιου του Βαζάχα.

και το πιο σημαντικό.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Δεν με νοιάζει ρε ΖΩΟ η άποψη σου για την Καιτητζηνα.Μου την δίνει όμως το ότι είσαι ένας γαμημένος δημοσιοσχετίστας του κερατά.Η νοοτροπία "καλά με όλους" που κουβαλάς μου γυρνάει τα συκώτια.Μου θυμίζει λυκειακές γκομενίτσες που μιλούσαν με όλους για να δείξουν παντού πόσο ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ είναι.

Α,μιλάς γενικά για την "νοοτροπία πάνκη".Και γαμώ τα πορίσματα έβγαλες,μαλάκα.Και δεν είπα να με πιάσει από κοντά,μπορούσε και εδω μέσα να με πιάσει και να λήξει το θέμα χωρίς να εμπλακεί το φορουμ στις φιλοδοξίες του να το κλείσει.Αλλά αυτό δεν θα ήταν προς συμφέρον σου,πως θα έδειχνες πάλι το προφίλ ΚΑΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ?
    Σίχαμα.
    Last edited by Reject; 11-03-2011 at 18:18.

Εγώ δεν σχολίασα γιατί θα σου έλεγα πάλι τα ίδια. Εξακολουθείς να έχεις πολύ ευχάριστη πένα πάντως.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

γκεστάλ nothingman's Avatar

ENTIT γιατί ο αποπάνω το έσβησε =(((
    over and out
    Last edited by nothingman; 11-03-2011 at 18:24.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

perfect beast commissar's Avatar

έστειλα πμ, βαρέθηκα να γράφω εδώ ότι δεν σχολιάσαμε την τύπισσα επειδή είναι γκόμενα του Ζαχαρόπουλου.

Το καλό παιδί βρε στώκε, σου είπε ότι κάποιοι άνθρωποι όταν τους βρίζουν την μάνα, δεν γουστάρουν να μιλήσουν με τον μαλάκα που το έκανε. Είτε από κοντά, είτε από φόρουμ, είτε από μέηλ, είτε με ταχυδρομικό περιστέρι. Είναι δύσκολο να το καταλάβεις αυτό;

Για το φόρουμ και την μαλακία του ΒΖ, το έγραψα πολύ ξεκάθαρα (νομίζω) αλλά αν και εσύ έχεις πρόβλημα στην ανάγνωση και αναγνωρίζεις ως αρνητικό σχόλιο μόνο ότι περιέχει λεξιλόγιο με μπινελίκια, δεν σου φταίω εγώ. Επίσης, με τα σχόλια που έχω κάνει για τα κείμενά του δεν νομίζω ότι θα με συμπαθεί και πάρα πολύ αν τα διαβάζει. Εγώ στην θέση του, ναι, θα έπαιρνα τον Πάνο τηλέφωνο και θα του έλεγα "καλή η κριτική από τα μαλακισμένα, αλλά κομμένες οι μαλακίες με γνωστούς" και αυτό ήταν, νομίζω λογικό παιδί είναι ο Πάνος, θα τέλειωνε εκεί. Έκανα μια εικασία γιατί δεν έκανε αυτό, είπα και τι θα εισπράξει από αυτό.

Αυτά που λες για μένα, τι να σου πω. Έγινα και αβραμόπουλος πανάθεμά με. Τι σκατά συμφέρον έχω να φανώ καλό παιδί, εσύ το ξέρεις. Και με σένα που ανάλογα το πλευρό που θα ξυπνήσεις είτε με μπινελικώνεις, είτε μιλάς σαν άνθρωπος, σύμφωνα με εσένα, για να μην είμαι σίχαμα, θα έπρεπε να σου ρίχνω μπινελίκια γενικώς, στα σοβαρά, με αυθεντικό θυμό και οργή, αλλιώς είμαι ξέρω γω η απουσιολόγα του λυκείου.

Ε, σάλτα γαμήσου λοιπόν μουνόπανο. Καθυστερημένε ποζερά, κομπλεξικό παιδάκι.

Λοιπόν, Άλεξ, αλήθεια σου λέω, πάνω από όλα στην ζωή μου, πιστεύω αλήθεια στην Αγάπη και ότι το Καλό είναι οι άνθρωποι να την έχουν μεταξύ τους. Μπορεί αυτό για σένα να είναι φλώρικο, πραγματικά στα αρχίδια μου, απλά στο λέω γιατί η Αγάπη είναι κάτι που υπάρχει μεταξύ δύο ανθρώπων, δεν είναι μια αφηρημένη έννοια. Επομένως, από την μεριά μου τουλάχιστον, την καλλιεργώ στα μέτρα του δυνατού και σίγουρα δεν αποζητάω το αντίθετο σε όποια διαβάθμιση και αν είναι. Ε, γενικά, δεν είμαι καλό παιδί, ούτε υπεράνθρωπος (νοήμων είμαι σίγουρα πάντως) και συχνά δεν τα καταφέρνω, όπως φαίνεται και από πολλά ποστ μου, αλλά η βασική αρχή αυτή είναι και την νιώθω βαθιά μέσα μου. Τι συμφέρον και μαλακίες μου τσαμπουνάς τώρα, πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Τι συμφέρον έχω από αυτήν την ιστορία, τι διάλο περνάει από το μυαλό σου ρε παιδί μου, γιατί στον πούτσο πάντα κάνεις τις χειρότερες δυνατές σκέψεις για τον άλλο;

Δεν γαμιέται, τέσπα. Απουσιολόγα; Απουσιολόγα. Να πιάσουμε όλοι μαζί τα χέρια, κορίτσια αγόρια στην σειρά και θαρρώ θα αγκαλιάσουμε όλη την γη.

Αυτά.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Senior Member freak brother's Avatar

σαν τις κωλογριες στα λεωφορεια κανετε..
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Ελα γαμησε μας ρε Φορντ που θα μας κανεις και μαθηματα χριστομαθειας...
    Α ναι,νομιζω πως κουβεντες οπως "σάλτα γαμήσου λοιπόν μουνόπανο. Καθυστερημένε ποζερά, κομπλεξικό παιδάκι" δεν προάγουν την ΑΓΑΠΗ.Γύρνα και το άλλο μάγουλο,και ίσως να μετανοήσω και να σε ΑΓΑΠΗΣΩ σε κάποια φάση.
    Δεν κάνω τις χειρότερες δυνατές σκέψεις για εσένα,αλλά γενικά με αναγουλιάζει το στυλάκι "καλό παιδί" και μάντεψε,είσαι ο μόνος που το έχει στο e.r.Λες και ρε παιδί μου έχεις το ΑΓΙΟ ΦΩΣ μέσα σου,πάντα δεκτικός,πάντα συγκαταβατικός (εκτός αν μιλάμε για τον γκεη,εκεί μας βγαίνει το ΑΓΡΙΟ),πάντα το ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.
    Είναι καθαρά θέμα προτιμήσεων,χίλιες φορές η Χ με τα (ανθρώπινα) ξεσπάσματα της,ο ικονοκλαστ με τις επιθέσεις του,ο gg με την καφρίλα του,ο Ρα και ο warlord με τις καντηλάρες και τους μηδενισμούς τους,παρά ο Φορντ με την καλλιεργουμενη Αγάπη.Προτιμώ τα ραπανάκια...

A rock, an island Drumsick's Avatar

Έλα μωρε παιδιά, μην μαλώνετε. Ο ένας σας παραείναι κάφρος, ο άλλος παραείναι πράος και διπλωμάτης, agree to disagree και πάμε παρακάτω. Ας μην το γυρνάμε τώρα σε εμφύλια φλέημς.

εντιτ: Γαμώ την παναγία σας! (μην τ'ακούσω κι εγώ)

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Μιας και διαβάζουν 45 άτομα το τόπικ απ'ότι βλέπω, να υπενθυμίσουμε ότι αύριο υπάρχει και το 90s metal party του electricrequiem.com, στο Roi Mat, Σολωμού 17-19 στα Εξάρχεια. Από τις 11 το βράδυ έως τις 8 το πρωί (μια φορά είναι αυτό Μπέρνι). Πίσω από τα decks ο administrator μας, τον οποίο πολύ αγαπώ και δε θέλω να του γαμήσω κάτι. Είσοδος ελεύθερη.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Ούτε άγιο φως έχω, ούτε είμαι πάντα δεκτικός και συγκαταβατικός και το αθλέτιξ είναι ένα προφανέστατο παράδειγμα που με την πρόφαση του "μπάλα είναι, επιτρέπονται οι καφρίλες", γράφω και κακιασμένα, είναι αλήθεια. Με την λογική σου φυσικά θα έπρεπε να είμαι λιγότερο αναγουλιαστικός στο αθλέτιξ, αλλά έλα που δεν είμαι. Αλλά τι θες να σου πω τώρα; Μου λες ότι αναγουλιάζεις με το στυλ μου, ότι έχεις θέμα με τα καλά παιδιά, ε, εντάξει. Δεν σου ζήτησα να με αγαπήσεις, θα το ήθελα σίγουρα, αλλά όπως λέω, ε, εντάξει.

Το "σάλτα γαμήσου μουνόπανο, καθυστερημένε ποζερα, κομπλεξικό παιδάκι" είναι ένας τρόπος να σου πει κανείς κάτι (ένας τρόπος που επιλέγεις εσύ συχνά). Εγώ προτιμώ για λόγους που εξήγησα πριν να σου γράψω εκείνο το σχόλιο που σου έλεγα ότι είσαι πόζερος με το αντιποζεριλίκι, και πραγματικά το προτιμώ μέσα μου, δεν βλέπω πραγματικά κανένα λόγο να προτιμήσω το μπινελίκι.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Και θα ήθελα ΠΑΡΑ πολύ να ήμουν στο πάρτι.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

fleshdiver regularpaul's Avatar

μην χρησιμοποιεις το αθλετιξ επι ματαιω φορδ, αφου εκανες ποστ αποχωρησης απο εκει