Quote Originally Posted by Parasight View Post

Custom User, ποιο νόημα ρε συ, αν ήθελε όντως να συνθέσει μία ηχηρή γροθιά ενάντια στον φασισμό και όλα αυτά, δε θα μπορούσε άνετα να βρει κάτι πιο ευφάνταστο και ποητικό; Για τον Θανάση μιλάμε. Ποιοι μέσοι κουλτουριάρηδες και μαλακίες, εσύ πχ πού ανήκεις για να τη λες στους μέσους, στους ανώτερους κουλτουριάρηδες;
Πιο πάνω αποκλήθηκε "ελιτιστής" ο Θανάσης, εγώ μεγαλύτερο ελιτισμό από αυτή την "κριτική" πάνω σε ένα άνευ ουσιαστικής αξίας κομμάτι 2 λεπτών δε βλέπω εδώ πέρα.
Λωλ? Που έκανα κριτική στο τραγούδι; Νομίζω είμαι σαφής. Έκανα κριτική στο ποστ του αγκοραφομπικ και κατ' επέκταση σε όσους ταχθηκαν υπερ του.

Το συγκεκριμένο ποστ μιλάει για χλέπα σε κάποιους. Ε για αυτούς τους κάποιους μιλάω, πες τους όπως θες. Μέσοι κουλτουριάρηδες, γενιά του ωλ-σταρ, ηαρίτισσες κτλ Όσο για μένα, ανήκω στον Ε.Σ. από Δευτέρα.

Αν δεν είχε γίνει όλο αυτό το θέμα για το κομμάτι, ούτε που θα έμπαινα στον κόπο να το σχολιάσω. Δεν έχει κάτι να σχολιάσεις. Γαμώ το φασισμό \m/ Απλά η φάση έχει ότι μιλάς για ελιτισμό εσύ που συμφώνησες απόλυτα (sic) με άποψη ότι ο Θανάσης ρίχνει χλέπα σε κάποιους αδαείς και εσύ είσαι από μια μεριά και γελάς με το σοκ τους.

Και ναι, φυσικά θα μπορούσε αν ήθελε να γράψει μια ηχηρή γροθιά, ίσως και να αποτύχαινε βέβαια, αλλά εδώ ακόμα και ο Αλκίνοος περίπου το έκανε και παίζει συνεχώς σε δεύτερα προγράμματα και διέσεις.