Results 1 to 15 of 446

Thread: Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    εγω συμφωνω οτι ειναι κιτς, οχι μονο στην "ερωτηση κρισεως", σε αρκετα σημεια. θα πω κι εδω ομως οτι δεν ειναι οτι ο δισκος ειναι κακος. ειναι απλα οτι στην ουσια βαρεθηκαμε τον θαναση. βαριομουν πριν καν βαλω τον δισκο να παιζει. βαριομουν οταν ακουσα οτι εβγαλε καινουριο. βαριεμαι ρε παιδι μου, πως το λενε.
    Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα και όχι του Θανάση, με το συμπάθειο.

Τεσπα, στο κάτω-κάτω πιστεύω γίνονται χωρίς λόγο συζητήσεις επί συζητήσεων για ένα κομμάτι κάτω των 2 λεπτών, ενώ υπάρχουν άλλα 45 λεπτά στο δίσκο που αξίζουν περισσότερη προσοχή και ανάλυση.
    Αλλά για να τελειώνω εγώ με το συγκεκριμένο θέμα που αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι, προφανώς θα συμφωνείτε ότι μόνο για απερισκεψία του Θανάση δεν πρόκειται, με άλλα λόγια προφανώς το έβαλε στο δίσκο συνειδητά και ξέροντας ότι το θέλει εκεί. Από κει και πέρα, και κρίνοντας από το ποιον του ίδιου του Θανάση ως ανθρώπου και μουσικού από την ως τώρα πορεία του, συμπεραίνω ότι τον χαρακτηρίζει απόλυτα και είναι σαν να λέει ότι χέστηκε για όλους αυτούς που τον κατηγοριοποιούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και οι οποίοι από ένα σημείο και μετά αρχίζουν και έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις από τον ίδιο κάνοντάς του και υποδείξεις ("δεν ταιριάζει το κομμάτι με το δίσκο ή με τον καλλιτέχνη", "με απογοήτευσε με την ελαφρότητα και την κιτσαρία του" κλπ). Στο φινάλε, βρες ρε άνθρωπε το χιούμορ να το αντέξεις, γιατί πρέπει τα πάντα να έχουν πολιτικοκοινωνική ή/και ψυχογραφική ερμηνεία;
    Αν και διαφωνώ μαζί του, ο ikonoklast έκανε για μένα το πιο πετυχημένο σχόλιο στα bold:
    Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Δεν τα χρειάζομαι εγώ προσωπικά τέτοια πράγματα στη μουσική του θανάση, θα ήθελα να πω ότι δεν τα χρειάζεται και ο ίδιος αλλά δε μου πέφτει και λόγος.
    Αυτό ακριβώς, τίποτ'άλλο.

Στη μουσική πλευρά, έχω λιώσει τον δίσκο, με έχει συνεπάρει, αλλά θα περιμένω για να εκφράσω πιο ψύχραιμη άποψη αργότερα.
    Last edited by Parasight; 02-02-2011 at 14:29. Reason: typos