Έχει πλάκα πώς όταν μία μπάντα αρχίζει και γίνεται γνωστή, αρχίζουν και τα αντίστοιχα ποστ "ντάξει, καλοί είναι, αλλά γιατί τόσο ντόρος ρε παιδιά, αφού το ΧΨΖ που μου αρέσει εμένα είναι πολύ καλύτερο !1". Δεν κατηγορώ κανέναν, και γω το έχω κάνει πολλές φορές (πχ στους Ghost, Goat). Μπορούμε να πούμε ότι και η μπάντα έχει ανεβεί επίπεδο, όταν σταματάνε να συγχωρούνται τα λαθάκια τύπου "έλα μωρε, underground" και αρχίζει μια σοβαρή κριτική. Kαι να τους γράψει και το onerman και το news247 και να φτάσει 50 σελίδες το τόπικ τους, ότι άλλο έχουμε να προτείνουμε, ας το κάνουμε και ας πάρει τον δρόμο του. Επίσης όντως είναι ΡΩΚ και κλαρίνα το θέμα (που έλεγε ο μινμιν) άλλωστε δε θυμάμαι να έχουμε 10 σελίδες για τον Πετρολούκα θρεντ εδώ, ε? Δεν είναι δα και ντροπή, σηκώνει έναν προβληματισμό βέβαια η στόνερ/μέταλ/πανκ μονοτονία, αλλά δεν είναι η απάντηση να μην ακούμε την μπάντα που κάνει το -υποτιθέμενα- "εύκολο" φιούζιον και γουστάρουμε. Ας αποτελέσει έναυσμα για περαιτέρω ψάξιμο, κλπ κλπ.
Καλούλι είναι γενικά, ήμουν έτοιμος να γράψω κλασικά κάτι για απλοϊκά στονεροριφφ, αλλά τα δημοτικά στοιχεία μπαίνουν τόσο καλά που δεν ενοχλεί. Και ευτυχώς στα της αισθητικής οποιαδήποτε κακογουστιά αν έχει περάσει, έχει μόνο στα μπλουζάκια κλπ και όχι στη μουσική.