Ας είναι το πρώτο μου σχόλιο σαδώς κτλ.κτλ.
Λίγα λόγια
Όμορφο album δεν λέω.Το άκουσα αλλά δεν είναι ΤΟΟΟΟΣΟ ΚΑΛΟ όσο λέτε.Σας άρεσε δεν λέω και το δέχομαι αυτό.Για εμένα όμως.Το πρόβλημα με αυτήν την μπάντα δεν είναι η παραδοσιακή μουσική που χώνουν στο μίγμα τους.Αυτή τους η πλευρά είναι αρκετά καλή.Ειδικά τα φωνητικά.Απίστευτη φωνή,όχι μόνο σε θέματα τεχνικής αλλά και ερμηνείας.
Που είναι το πρόβλημα,για εμένα?Το πρόβλημα βρίσκεται στο Stoner που παίζουν.Κατά την προσωπική μου άποψη αυτό που άκουσα ήταν χιλιοπαιγμένο βαρετό stoner,που το σώζει μόνο η Παραδοσιακή μουσική που χώνουν.Αν όμως βγάλουμε τα παραδοσιακά,τα πως τα λένε,και κρατήσουμε μόνο το stoner τι θα έχουμε?Ακριβώς....
Για να κάνεις καλή μίξη μεταξύ δυο διαφορετικών μουσικών ειδών,θα πρέπει και τα δυο είδη να έχουν κάποια άλφα ποιότητα ρε παιδί μου (άποψη μου βέβαια).Όπως το έκαναν οι Socrates στο Phos η ακόμα καλύτερα (για εμένα που είμαι πιο κοντά στο punk) οι Εν Πλω στο χτήνος που έβγαλαν το 1989.Εκεί μάλιστα.Το ροκ τους είναι τόσο καλό που ακόμα και αν δεν υπήρχε η παραδοσιακή μουσική,δεν θα γινόταν δα και κάτις?Γιατί είναι τόσο γαμάτο που θα στεκόταν και μόνο του.Ειδικά οι Εν Πλω πατάνε και ξένους όσον αφορά το post punk που παίζουν.Γιατί εκεί τα δυο είδη συνδυάζονται και λειτουργούν αρμονικά.Δεν συγκρίνω διαφορετικά είδη μουσικής όμως.Το καταλαβαίνετε αυτό?
Υστ.https://www.youtube.com/watch?v=cLndGR7wtuc