Quote Originally Posted by phthoggon View Post
απλοϊκά στονεροριφφ
Όντως. Και συνήθως είμαι ο πρώτος που το επισημαίνω. Αλλά (για να περιοριστούμε στο είδος), πείτε μου μια μπάντα με πρωτότυπα στονερορίφφς εν έτει 2014. Μιλώντας πάντα για ένα είδος που μεσουράνησε ουσιαστικά 15+ χρόνια πριν και έχει ένα ανεξήγητο (κατ'εμέ) hype στη χώρα μας τα τελευταία 5 χρόνια. Όμως δε με ενοχλεί αυτό. Γιατί υπάρχει το feeling και αυτό είναι κάτι που δεν είναι μαθηματικά ούτε μετρήσιμο αντικειμενικά, τι να κάνουμε τώρα. Που αβίαστα δηλώνω φανμπόης Nightstalker και 1000mods ξέρω γω, αλλά κακά τα ψέματα συνάδελφοι, αυτό μόνο λόγω ριφφοπρωτοτυπίας δεν το κάνουμε. Γουστάρουμε, νιώθουμε κάτι, παίζει ρόλο και η ιστορία, το παρελθόν, η τρυφερή ηλικία που πρωτοακούσαμε κάποια πράγματα, όλα μαζί είναι. Ο άλλος από πάνω μιλάει για πρωτοτυπία των Socrates. Χαίρω πολύ ρε μάστορα, μιλάμε όμως για σήμερα, aka 40 χρόνια μετά που έχουν παιχτεί κυριολεκτικά τα πάντα και η μουσικός κορεσμός είναι κάτι δεδομένο. Μουσικοπατέρες και ψυχαναγκαστικοί πολέμιοι του hype πάντα θα υπάρχουν, εγώ όμως χέστηκα.