gia peite
paw gia poto.otan gurisw methusmenes istories:moutza:
gia peite
paw gia poto.otan gurisw methusmenes istories:moutza:
Οταν ειχα πρωτοπαρει το διπλωμα και μεχρι να μαθω να οδηγω ειχα γρατσουνισει μια γωνια απο ενα βανακι καπου στο Πολυγωνο (hit n run φαση), και μια αλλη φορα ειχα κανει λιγο παραπανω οπισθεν απο οτι επρεπε, με αποτελεσμα να χτυπησω ενα δεντρο, αλλα δεν επαθε τιποτα ουτε το δεντρο ουτε το αμαξι γιατι ηταν το Volvo340 του αλλου τοπικ που δε μασαγε χριστο. Επισης, ενα βραδυ που ημουν πολυ αγχωμενος και καθολου συγκεντρωμενος ετρεχα πολυ γρηγορα στην Πεντελη σε κατι στροφες (ποτε δεν τρεχω με αλλους μεσα) και επειδη ειχε βρεξει, το αμαξι γλιστρησε, εκανε κατι οχταρια, τα ειχα δει ολα εγω, και κοπανησε στο πεζοδρομιο με αποτελεσμα να σκασει το λαστιχο. Στουκες με αλλα αυτοκινητα δεν ειχα κανει ποτε.
Η πρώτη μου τράκα ήταν με το opel vectra του πατέρα μου το οποίο έκλεβα ασυστόλως στην 3η λυκείου και ιδιαίτερα ένα διάστημα που είχαμε 2-3 μήνες απεργίες καθηγητών. Είχα βγάλει από το μπρελόκ του το τηλεχειριστήριο του συναγερμού και είχα κάνει κόπια το κλειδί. Ο πατέρας μου θεώρησε πως το είχε χάσει και όλα καλά. Ενα μεσημέρι μετά από καφέ γυρίζοντας στο σπίτι πήγα να το παίξω Βαρδινογιάννης, μπήκα σε μια στροφή με 140 και ούτε κατάλαβα πόσες σβούρες πήρα για να καταλήξω εκτός δρόμου με όλα τα λάστιχα σκασμένα και γενικά το αμάξι σε ψιλοκατεστραμένη κατάσταση. Εκανε κανά 6μηνο να μου μιλήσει ο πατέρας μου αλλά τώρα είμαστε οκ. Κάθομαι και σκέφτομαι πολλές φορές το σκηνικό και χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο, που θα μπορούσα να έπαιρνα στο λαιμό μου κάποιον άνθρωπο για την ηλιιότητα που με έδερνε.
Δεύτερη τράκα, αφού έβγαλα δίπλωμα με το πρώτο μου αμάξι ένα Fiat Uno 1.1. Εδώ τα πράγματα ηταν πιο απλά. Κοιτούσα ένα κώλο και μπροστά μου σταμάτησε ένα τετραξονικό για να στρίψει. Που να φρενάρει το Φιατάκι, μπήκα από κάτω. Στράβωσε το τιμόνι από την δύναμη που έβαλα για να μην φύγω από το παρμπριζ και κοπάνησα στον ουρανό. Κατέβηκα κάτω σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και ο νταλίκας μου λέει "μου έβγαλες το χρώμα".
Τρίτη τράκα με το προηγούμενο αυτοκίνητο του πατέρα μου ένα Land Rover Freelander. Εδώ δεν έφταιγα αλλά πλήρωσα. Ημουν με την γυναίκα μου και φεύγαμε από φιλικό σπίτι για να πάμε Γερμανικά. Είμασταν σε ένα δρόμο που δεν είχε σήμανση αλλά κινούμασταν στον κεντρικό δρόμο που διασταυρωνόταν με αρκετούς παράδρομους. Ξεκινάω και με το που βάζω δευτέρα, μόλις που βλέπω ένα τύπο να έρχεται με ιλλιγγιώδη ταχύτητα από τα δεξιά. Ηταν ένα Lancia Dedra. Τον βρίσκω στην πόρτα του οδηγού, το land rover απλά αλλάζει πορεία και αυτός φεύγει μέσα σε ένα παρτέρι πιλοτής πολυκατοικίας. Κατεβαίνω τρέχοντας αφού βεβαιώθηκα οτι είμασταν οκ και τον βλέπω από μακριά να είναι με το κεφάλι πάνω στο τιμόνι. Κόπηκαν τα γόνατα μου λέω "οκ πάει τον σκότωσα". Ανοίγω την πόρτα του και είχε γραπώσει το τιμόνι και έκλαιγε. Αφού ηρεμήσαμε του είπα "μα καλά με πόσο έτρεχες?" μου απάντάει "βιαζόμουν να πάω να πάρω τα παιδιά μου από το φροντιστήριο". Παρόλο που έτρεχε με καμία 80άρα σε κατοικημένη περιοχή και διέσχιζε κεντρικό δρόμο, τον πλήρωσα γιατί ήταν από δεξιά. Ελλάδα.
Τέταρτη τράκα και πιο ανώδυνη με την alfa romeo (όπως βλέπετε όλα τα αμάξια τα έχω περάσει ένα χεράκι). Την αγάπησα πολύ την άλφα. Την πρόσεχα, την έπλενα, πολλές φορές της μιλούσα κιόλας. Ηταν καλή μαζί μου. Μια μέρα είμαι σταματημένος σε μα διασταύρωση και περιμένω την σειρά μου. Βλέπω στον καθρέφτη ένα φορτηγάκι να έρχεται από πίσω μου. Και δεν μειώνει ταχύτητα. Πότε θα σταματήσει. Μα τι κάνει ? Τζουφ. Η σχέση μας από τότε δεν ήταν ποτέ ξανά η ίδια όπως παλιά.
έχω εμβολίσει ένα ταρίφα από πίσω και με όπισθεν μια γκόμενα. το παράξενο είναι ότι αυτά τα δύο έγιναν την ίδια μέρα! :P
επίσης, παλιά είχα τρακάρει με κάτι ράγες τρένου ( :!: κι όμως) που είχαν παρατήσει κάποιοι έξυπνοι εργολάβοι στη μέση ενός αγροτικού δρόμου. έκανα τη φάτσα από ένα γκομενάκι κιμά, αλλά ευτυχώς δεν της έμειναν μόνιμα σημάδια.
τελευταία ένας τύπος παραβίασε κόκκινο στην ΕΟ τρικάλων-ιωαννίνων και με έστειλε για σβούρες πάνω σε ένα διερχόμενο τζιπ. το seat αποδείχθηκε σκυλί του πολέμου και εγώ με τον αδερφό μου βγήκαμε σώοι.
Στούκαρα μηχανή πριν κανα 6μηνο. Έστριβα αριστερά σε δρόμο διπλής με 5χλμ/ώρα και μόλις 10 μοίρες το πολύ στροφή, ήρθε και με κοπάνησε με 1000 ο κόπανος στην πανέξυπνη προσπάθεια να με προσπεράσει από τα αριστερά. 20 τούμπες, κράνος ανύπαρκτο και αίματα στη μέση του δρόμου να τρέχουν από το κεφάλι του. Για κανα μισάωρο νόμισα ότι τα πάντα τελείωσαν. Τελικά το κήτος συνήλθε, μου τράβηξε μηνύσεις αλλά πήρε ένα αρχίδι γιατί έχω το νόμο με το μέρος μου.
εγω ελαχιστα πραγματα...μια καλουτσικη ηταν μαλακια μου οταν σε κατι αδεια κωλοστενα βιαζομουν και εστριψα την λατρεια το νισαν τσερυ 25αετιας αποτομα και βρηκε ολη η πορτα του συνοδηγου ενα κολονακι και ψιλογαμηθηκε...
η δευτερη ηταν οταν ειχα το ΜΩΡΟ διπλα και δεν προσεχα σε ενα στοπ...νομιζα οτι ο μπροστα μου ειχε φυγει και ξεκινησα και του τον ακουμπησα λιγο...αλλα τπτ ουτε γρατζουνια...
εκτός από κανα δυο ψιλογρατζουνίσματα όταν μάθαινα, κανένα άλλο σοβαρό τρακάρισμα. Δύο φορές που χρειάστηκε να μπει το αμάξι συνεργείο για καιρό, τη μία απλώς σηκώθηκα το πρωί και βρήκα την πίσω πόρτα σχεδόν διαλυμένη, και την άλλη ήμουνα στα φανάρια Κηφισίας-Φειδιππίδου (τότε που μπορούσες ακόμα να στρίψεις αριστερά στη Φειδιππίδου) κι ένας καργιόλης με τζιπ ήρθε κι έπεσε με φόρα πίσω μου. Με τσάκισε. Ευτυχώς φόραγα ζώνη γιατι θα είχα κολλήσει στο τζάμι μπροστά.
Στο δρόμο για Σίνδο (aka εθνικη οδος), από τις χειρότερες μέρες εκείνου του χειμώνα με θερμοκρασία γύρω στο μηδέν και βροχή καταρράκτη.
Αριστερή λωρίδα, θείτσα πιο μπροστα καταφέρνει να πατήσει σε λάσπη που είχε κάτω από το διαχωριστικό των 2 κατευθύνσεων, να βρει στις μπάρες και να κάνει τετακε. Άντε οκ πες, φρενάρουν όλοι μια χαρά εκει γύρω, ψιλοκόβεται η κίνηση και όλα καλά. Κάπου εδώ έρχομαι εγω, βλέπω ότι γίνεται της πόρνης από σταματημένους, κόβω και σταματάω με αλαρμ ανοιχτά.
Οπότε είμαστε στιν αριστερη λωρίδα η τύπισσα με το τετακε, πίσω της η κανονικα σταματημένη τύπισσα με το yaris, πίσω της εγώ με αλαρμ και σκάει μύτη μια άλλη θείτσα που έτρεχε σαν το βλήμα λες και δεν έβλεπε ότι όλοι ειναι σταματημένοι, προσπαθησε κατα το τέλος λίγο να φρενάρει αλλά καρφωθηκε πάνω μου με κανένα 40-50 (60; ) και με έστειλε καρφωτο πανω στη μπροστινή.
Η ατάκα της μετα το ατύχημα ήταν "Γιατί σταματήσατε ρε παιδιά;" "Ποιος φταίει τώρα γι αυτό; Όχι εγώ παντως, εγώ προσπαθησα να φρενάρω, δεν το ήθελα!" και αφού επιτέλους της εξηγησαμε 20 φορες πως φταίει αυτή: "Η 1η φταίει που τρακαρε και σταματησε τη κυκλοφορία!".
Όπως μου είπε και μετά η τροχαία "..έμπλεξες ανάμεσα σε γυναίκες ε;"
Γύρω στα 5 χιλιαρικα ζημια.
Επίσης ο πόνος στο σβέρκο/κεφάλι απίστευτος.
Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα η προτεραιοτητα ειναι σε ολον τον κοσμο απο δεξια οπου δεν υπαρχει αντιστοιχο σημα, και προσωπικα το θεωρω πολυ πιο επικινδυνο να παραβιαζεις προτεραιοτητα απο το να τρεχεις με 80 (υποθετω και ο δικος του δρομος ηταν κεντρικος?). Μαλακια ειπα στο προηγουμενο ποστ, τωρα θυμηθηκα οτι στην Κηφισια σε ενα δρομακι πηγαινα κανονικα και ενω ειχα προτεραιοτητα, πεταχτηκε μια απο δεξια (ειχε στοπ ομως) και με πετυχε στον κωλο, οποτε το αμαξι εκανε 270 μοιρες και καρφωθηκε σε ενα δεντρο. Δεν επαθα τιποτα ουτε εγω ουτε ο συνοδηγος, αλλα το αμαξι γαμηθηκε ολο. Οταν τη ρωτησα τι συνεβη, μου ειπε πως με ειδε και τρομαξε, και αντι να πατησει φρενο μπερδευτηκε και πατησε γκαζι.
ενας παππους, λιγες μερες αφου ειχα παρει το διπλωμα ,παραβιασε ενα στοπ κατω απο το σπιτι μου και με χτυπησε στην πισω ροδα
και μια φορα το ριξαμε πανω σε ενα καδο σπρωχνοντας το με κατι μαλακες ενω ειχε μεινει σε παραδρομο της εθνικης(inb4 τραπεζας)
εχεις δικιοQuote:
Μην εισαι βλακας, πανω σε ενα παρκαρισμενο Ντατσουν το ριξαμε και :touched:
γερασαμε
προσπαθώ να δω τη φάση λίγο χαλαρά (αφού δεν έμεινε τελικά κάτι μόνιμο) γιατί τότε είχα φρικάρει άσχημα για καιρό (η φάση έγινε αρκετά πριν με γνωρίσετε). δεν θα μπορούσα να φανταστώ πώς είναι να μην ξεχωρίζει η φάτσα από τη σάρκα και τα αίματα - και να φταίω εγώ κατά κάποιο τρόπο. :fear:
την πρώτη πρώτη φορά που έπιασα τιμόνι,κάνοντας όπισθεν το έφαγα λίγο σε συρματοπλεγμα καθοτι γυναίκα,κουλή κ άπειρη.Ο καυμένος ο αδερφος μου φώναζε
'οπα οπα σιγα σιγα' αλλα...μικρή ζημιά για το αυτοκίνητο,μεγάλο πλήγμα για την αυτοπεποίθηση.
Ολα τα τρακαρισματα μου εχουν γινει το πρωτο ετος οδηγησης.
η πισω δεξια πορτα του Μιτσμομπιλ εχει μπει λιγο μεσα οταν στην προσπαθεια μου να κοψω απ τα στενα σαλαμινας (με οχι ακριβως την καλυτερη ρυμοτομια) βρηκα σε γωνια τοιχου αυλης που απλα πετιοταν στο δρομο λιγο παραπανω. Τωρα που περναω απο κει εχει προσθεσει μεταλλικη γωνια σαν προφυλακτηρα στον τοιχο του.
το καπω του Μιτσμομπιλ εχει ενα βαθουλωματακι απ την καλυτερη ασκηση Φυσικης κρουσεων που εχω δει ποτε λαηβ, καθως σε βροχερο δρομο απο ψιλοβροχο, κολλησαν τα φρενα και επεσα στον μπροστινο μου. Δε ξερω πως εγινε αλλα απορροφησα ΟΛΗ την κρουση εγω κι αυτος δεν επαθε τιποτα, ουτε γρατζουνια. επικουρα.
ο προφυλακτηρας του μιτσμομπιλ δεξια κατω εχει ενα βαθουλωματακι ακομα, οταν στις πρωτες μερες παρκαροντας σε καγκελωτο δρομο σε μια Πιτερσελλερσικη σκηνη, απλα επεσα πανω στο καγκελο.
Ολα μου τα χτυπηματα τα εχω ακομα και τα προσεχω σαν καινουρια.
Κάτι μήνες μετά το δίπλωμα (δεν θυμάμαι πόσους), σε στενό διπλής κυκλοφορίας, πάω να στρίψω. Αυτοκίνητα παρκαρισμένα αριστερά και δεξιά, τύπος που έρχεται από την άλλη και στρίβει στον δικό μου δρόμο. Ε κάποιος έπρεπε να κάνει πίσω. Όχι εγώ!! Καλά μαντέψατε, ούτε αυτός. Ε και για να μην γρατζουνίσω αυτόν, γρατζούνισα τον παρκαρισμένο στα δεξια μου. ΓΚΚΚΡΑΝ μία μπροστά, "ώπα ρε μαλάκα...", όπισθεν, ΓΚΡΑΑΑΑΑΝ μια πισω, πάρε κάτι χαρακιές στην πόρτα μου. Έφυγα και την επόμενη μέρα είπα στον πατέρα μου ότι κάποιος μαλάκας με γρατζούνισε ενώ το είχα παρκάρει και το βρήκα έτσι. Δεν νομίζω να με πίστεψε. Κι άλλο ένα σκηνικό όταν έβγαινα από το σπίτι φίλου σε δρόμο ψιλοταχείας, βράδυ, βροχή της πουτάνας και απλά βγαίνω να στρίψω αριστερά... ΜΠΑΜ. Από το πουθενά. Είχα και το ακορντεόν δίπλα και χοροπήδησε ραγίζοντας το παρμπριζ. Δεν χτύπησα ούτε εγώ ούτε αυτή, την πληρώσαμε, αλλά ακόμα πιστεύω ότι δεν είχε αναμμένα φώτα (το σκεφτόμουν την επόμενη μέρα...) γιατί διπλοτσέκαρα τον δρόμο και δεν είδα τίποτα.
Επειδή ο τίτλος του τόπικ μιλάει για αγροτεμάχια και όχι για στούκες γενικότερα, ας αναφέρω τις εξόδους που είχα απ' το δρόμο κυνηγώντας τον απόλυτο χρόνο.
Για ένα περίεργο λόγο όλες έχουν γίνει στην Κρήτη. Για να διευκολύνω την κατανόηση των ιστοριων να αναφέρω ότι το δίπλωμα το έβγαλα στα 18 κανονικά, το 2000, αλλά οδηγάω απ' το 1997
Έτος: 2001
Αυτοκίνητο: VW Beetle '75, το αυτοκίνητο με το οποίο έμαθα να οδηγάω
Τόπος: Άνω Βάθεια Πεδιάδος, 2km απ' το σπίτι
Το γεγονός: Κατηφόρα, δεξιά στροφή, ο κώλος του σκαραβαίου φεύγει προς τα αριστερά, κάνω ανάποδο τιμόνι, σχηματίζεται το φαινόμενο του εκκρεμούς λόγω υπερδιόρθωσης και το αυτοκίνητο αναπαύεται στο χωράφι στο εσωτερικό της στροφής.
Ζημιά: τίποτα
Έτος: 2001
Αυτοκίνητο: VW Beetle '75, το προαναφερθεν
Τόπος: Κακό Όρος, 4km απ' το σπίτι
Το γεγονός: Τη μέρα που πέθανε ο Chuck, επέστρεφα σπίτι, βράδυ με βροχή. Ο δρόμος με στροφές, αριστερά θάλασσα, δεξιά βράχος, απίστευτη γλίστρα και σε μια ανηφορική αριστερή φε'υγει ο κώλος, κάνω μια πλήρη περιστροφή και σκάω στην μπαριέρα απέναντι.
Ζημιά: στραπατσαρισμένο πίσω φτερό, επισκευάστηκε την επομένη με 50.000 μεταλλικές δραχμές
Έτος: 2002
Αυτοκίνητο: Hyundai Accent (πέρασε για ένα εξάμηνο απ' τα χέρια μου)
Τόπος: Ελιά Πεδιάδος, 4km απ' το σπίτι
Το γεγονός: Ανάβαση, ακολουθώντας ένα φίλο με Saxo (1100). Από υπερβολικό ζήλο πατάω νωρίς το γκάζι σε μια κλειστή αριστερή, τα μούτρα φεύγουν προς τα έξω (ποτέ δε φημιζόταν το Accent για την ελκτική του πρόσφυση - ούτε για την πλευρική) και αράζω στο χαντάκι στην εξωτερικη της στροφής.
Ζημιά: σπασμένος προφυλακτήρας, έσπασα τον κουμπαρά μου και τον έφτιαξα...
Έτος: 2005
Αυτοκίνητο: Fiat Seicento 1.1 ενοικιαζόμενο (δουλευα ως υπάλληλος στην εταιρεία)
Τόπος: Κουτουλουφάρι, Χερσόνησσος, 12km απ' το σπίτι
Το γεγονός: Βιάζομαι να πάω να το πλύνω για να το δώσω σε πελάτη. Σεπτέμβρης, ο δρόμος νοτισμένος απ' τα πρωτοβρόχια, η στροφή με ανάποδη κλίση και το μεταξόνιο του Sei μικρότερο από πακέτο τσιγάρων. Φεύγει ο κώλος λόγω θαρραλέας εισόδου, τρώω 3 χαστούκια (το μεταξόνιο που λέγαμε, σε συνδιασμό με το βαρύ πολύστροφο τιμόνι που ακουμπούσε στα γόνατά μου, κάνοντας δύσκολη τη διόρθωση) και βρίσκομαι στο λασπωμένο χωράφι με τις ελιές.
Ζημιά: μηδέν
Έτος: 2008
Αυτοκίνητο: Peugeot 106 Rallye
Τόπος: Ροδάκινο Ν. Ρεθύμνης, αρκετά km μακριά απ' το σπίτι
Το γεγονός: Επιστροφή από Χώρα Σφακίων σε ρυθμούς fast forward, ακολουθώ φίλο με 106 κι αυτός, αλλά με καλύτερα λάστιχα και φρένα. Σε μια δεξιά που έκλεινε κι άλλο στην έξοδο, προσπαθώντας να αντιγράψω την ταχύτητα εισόδου του, βρέθηκα να γλιστράω με τα 4 προς τα έξω, μέχρι που κούρνιαξα στο χαντάκι αριστερά
Ζημιά: Μια στραβωμενη μπάρα ψαλιδιών και ένα ψαλίδι off.
Έχω πέσει πίσω από ένα αγροτικό με το σκαραβαίο, ενώ όλες οι άλλες επαφές με αυτοκίνητα δεν ήταν από δικό μου φταίξιμο. Γενικά επειδή το κυνηγάω μόνο σε άδειο δρόμο με ορατότητα, κάθε στιγμή μου ήταν προσωπική, συμπεριλαμβανομένων και των τριών μεγαλοπρεπέστατων τετακέ που έχω κάνει κατά καιρούς με το 106 σε Πεντέλη, Αγ Μερκούριο και Ερέτρια.
Τέλος θα ήταν παράλειψη να μη συμπεριλάβω τις δεκάδες εξόσους μου στις πίστες των Σερρών και των Μεγάρων κυνηγώντας τον απόλυτο χρόνο (αμα τον δείτε πουθενά πείτε μου)
Ειχα και το ακορνετον λεει ο γαρυφαλλο σταυτι
5.000 χλμ με αυτοκίνητο και 1.000 χλμ με μηχανή και όλα καλά.
φλωρος
Πέρα από μικρομαλακίες, πριν 3 χρόνια περίπου κατέβαινα κηφισίας μετά από βροχή με nissan almera χωρίς abs, σε μια καμπύλη που κάνει ξαφνικά βλέπω το φανάρι κόκκινο και 3-4 αμάξια να περιμένουν σε κάθε λωρίδα, ενώ μέχρι τότε πήγαινα μόνος και χαλαρός/αφηρημένος στο δρόμο. Φρενάρω απότομα και φεύγει ο κώλος, πάω να το ισιώσω και φεύγει από την άλλη, αποτέλεσμα να μείνει το μισό πάνω στη νησίδα και το άλλο μισό αριστερή λωρίδα...
Πιο κάτω είχε γίνει άλλο και με είδαν τα μπατσόνια από μακρυα, ήρθαν, σταμάτησαν την κίνηση να βγώ πάλι στο δρόμο και με πίστεψαν ότι δεν είχα πιεί και με άφησαν να φύγω.
Ζημιά ~100-200 ευρώ.
εχω γλιτωμενα 2 τρελα αγροτεμαχια. θα σας τα πω και μετα μιλαμε για τρακους
με το θρυλικο σαξο, εποχη λιγο πριν φτιαξουν τη μαραθωνος με μπαριερες αρα μιλαμε πριν το 04
εχω παει νεα μακρη παραλι και εχω λιωσει στα μπυρονια με φιλους. λιωσει ομως
γυρναω να παω στο εξοχικο στη ραφηνα και με εχει πιασει το φιλινγκ οτι ειμαι ανικανος να σηκωσω το ποδι απο το ΓΚΑΖΙ.δε θελω ρε αδερφε.
οποτε τη στροφη της αγιας μαρινας την παιρνω με 170+.αποτελεσμα 3 τετακε, να βλεπω μια η πορτα μου να πλησιαζει το μελινι και μια το τσελιγκα(μαγαζια εκατερωθεν του δρομου).θες με μαεστρια, θες με κωλοφαρδια, δε βρηκα πουθενα και δεν εροταν κανενας.σταματαω καθετα στη μαραθωνος, βαζω πρωτη και παω σπιτι.οι αλλοι δε μιλαγαν, το αμαξι μυριζε σκατιλα, το πρωι ξερασα διψηφιο νουμερο και αν ημουν ο μπουκοφσκι θα ειχα γαμησει και 2 γειτονισσες
δευτερο παρολιγον θρυλικο αγροτεμαζιο εγινε περι το 06 με το σαξονα παλι. ειμαι στο δρομο ραφηνας διασταυρωσης με φορα προς διασταυρωση. κυνιγιεμαι με ενα κολλητο με ενα αστρα. το πισω ομως αριστερα μου λαστιχο εχανε αερα. το ειχα παρει πρεφα αλλα αυτο ξεχαστηκε λογω μπυροποσιας. σε μια easy right λοιπον νιωθω να παει να φυγει ο κωλος.παραξενευτηκα, και κανω να το διορθωσω. τι το θελα, βλεπω τον κωλο να με προσπερνα απο την αλλη, να κανω 2 τετακε και το αμαξι να μπαινει αντιθετο ρευμα να κινειται προς; τα πισω και μαξι να ερχεται καταπανω μου. αρχιζω να παταω φρενα σα μαλακας(δεν επιαναν ισως να φταιει οτι πηγαινα προς τα πισω, δε ξερω, ισως η ταχυτητα μου) και αυτυχως ο αλλος μπηκε στο δικο μου ρευμα και το αποφυγαμε
και στα 2 παραλιγο να γινει χοντρη ζημια ευτυχως ειχα κωλο τεραστιο
ουσιαστικα αγροτεμαχιαα αγορασμενα δε παιζουν δηλαδη.
τρακοι τωρα
εποχη ford taunus l (με κινητηρα gti)
parkarισμενος στην αθηναιδος. παω να ξεπαρκαρω αλλα ειναι λιγο κατηφορικα, ειμαι λιγο αμπαλος, γλιστρα λιγο παραπανω το ποδι στο γκαζι και χτυπαω με 2 χιλιομετρα τον πισω και του σπαω τα φωτα και εγω δε ξερω τιαλλο.εν τωμεταξυ ηταν το σκηνικο μια μερα πριν το ταουνους παει για οριστικη διαγραφη.
δεν ηθελα και πολυ, πρωτη και αντε γεια με χιλια.ενας κυριουλης που με ειδε ακομα φωναζει. μαλακια αλλα..
δευτερο καρμικο ηταν μολις εχω αγοασει το σαξο.
παρκαμενος εξω απο τον μυλο(τον παλιο με τις κατσαριδες οχι τον φλωροκαινουργιο) πινω το μπυρακι μου.η σειρα ηταν η εξης. εγω με μπυρακι, πεζοδρομιο δρομος σαξο.
περνα λοιπον απο το δρομο ενα φορτηγο.οπως περασε μου εκρυβε το σαξο.
καθως εφυγε, κατι εβλεπα διαφορετικο. παω κοντα και βλεπω σαξο με σπασμενο τζαμι και ενα χτυπημα. μετα απο γρυλισματα κραυγες και καταρες μου ερχεται οτι παιζειν ειναι το φορτηγο. αρχιζω να τρεχω την καλλιδρομιου και το βλεπω παρκαρισμενο παρακτω. κοιταω να δω αν εχει χρωμα η καροτσα δε βλεπω τιποτα, με καταλαβαινει ο αλλος κτλ κτλ μου δεινει στοιχεια και μετα ποα μια οδυσσια παιρνω τα λεφτα.πρωτο τρακαρισμα λοιπον χωρις καν να οδηγω
δευτερο.
βραχνεικα πατρα λιγο πριν τη διασταυρωση βραχνεικων
τρελο μποτλιλιαρισμα στο ρευμαπρος μιναροσιτι.
το αλλο ρευμα αδειο.εγω κλασσικος καυλας ολο αντιθετο και τα αμαξια τα περναγα 30-30 οσαν νεος λεμπ. καπου ομως το δεξι ροδακι μου βρισκει σημειο με πολυ νερο, υδρολυσθιση κατευθηνομαι με πολλα πανω σε ενα αμαξι δεξια μου, αναποδα και το μονο που καταφερα ειναι να μειωθει η ταχυτητα της προσκρουσης.
μικρη ευτυχως ζημια για μενα μεγαλη για τη ρωσιδα καριολα και το νταβατζη της. ηταν ενα ωραιο κλεισιμο καθαρας δευτερας με ουζα στη πεινακοθηκη λοιπον
βαριεμαι να γραψω αλλα, βολιουμ 2 αργοτερα
χαλαρά πράματα. κ τα 2 μέσα στους 3 πρώτους μήνες κ στα 2 δεν έφταιγα:
1) είμαι κάπου στα Μελίσσια κ έτσι που πήγαινα αμέριμνος κ ωραιος, αποφασίζει να ξεκινήσει κάπως απότομα ένας μπάρμπας που ειχε παρκαρει εξ ολοκλήρου στο πεζοδρόμιο. Βαθούλωσε όλη η δεξια πόρτα. Φτιάχτηκε αυτό.
2) 50 μέτρα πιο κάτω, προς το αντίθετο ρεύμα αυτη τη φορά. πήγαινα στη δουλεια μου αμέριμνος κ ωραίος κ ήταν μόλις που ειχε προλάβει να ρίξει ενα χαζό ψιχαλητό. Η κυρα με τη τζιπάρα μπροστα κοκαλώνει επειδη νόμιζε πως ένα παιδακι θα περνούσε τρεχοντας τον δρόμο προσπαθόντας να πέσει κάτω απο τις ρόδες της, κ το δικό μου κοκάλωμα με πέρνει τσουλίθρα για καμια 8αρα μέτρα (η σταρλετάρα μου σνομπάρει ABS κ τετοιες μαλακίες) η γλίτσα που ειχε δημιουργηθεί απο το προαναφερθέν ψιχαλητό κ με μαεστρικούς χειρισμούς στουκάρω πάνω στον κοτσαδόρο της κ μου σπάζει το προφυλαχτερόλ. Χάρη στους -επίσης- προαναφερθέντες μαεστρικούς χειρισμούς, καταφερα τουλάχιστον να μη κοπανήσω το φανάρι. Απλά εχει λιγο αλληθωρίσει το φως. Ακόμα έτσι ειναι αυτό. Κ το φως κ το προφιλαχτερόλ.
μια φορα κοντεψα να τρακαρω οταν 2 καγκουρες στην εθνικη αθηνων-λαμιας που κανανε κοντρα-ο ενασ με φιατ πουντο και ο αλλος με σουζουκι σουιφτ,προσπερασανε εναν τυπο στην μεσαια λωριδα -ο ενας απο αριστερα και ο αλλος απο δεξια-και βρεθηκανε και οι δυο ταυτοχρονα στη μεσαια λωριδα οπου και κοπανησανε με αποτελεσμα το πουντο να κανει αναποδα τιμονια με 120_και_βαλε χιλιομετρα σε αποσταση μικροτερη των 30 μετρων απο εμενα που πηγαινα εκεινη την ωρα με 120και_κατι_ψιλα.τελικα επειδη ητανε και λιγο πιλοτος και το εσωσε και επειδη ημανε και εγω λιγο ψυχραιμος και δε φρεναρα αποτομα γλιτωσαμε και εγω και αυτος και ο απο πισω μου
Μπέρνη αυτά όμως είναι επικίνδυνες μαλακιάρες που τις κάνεις λόγω βλακείας ε. Όχι για εσένα, επιλογή σου, αλλα ανετα θα παρεις και κανεναν άλλον καποια στιγμή.
proxeira anaferw 2...!!
1) odhgaw to galazio mou tetrataxynto Ford Taunus toi '72 sta ekswtika pathsia enw vgainei me perissia agneia kindynou kai vlakeia sto kefali apo ena stop o kakomoirhs me to smart......den nomizw na xreiazetai na pw kati perissotero...egw eniwsa mia fagoura ena katitis...enas mayros lekes pou vghke me to plysimo...
o allos......
2)afou ta piame sto texas gyrnaw spiti th mantam h opoia menei sth loutsa...thn afhnw kai pairnw th spatwn gia ta ekswtika panta pathsia...se mia diastayrwsh kai kati h taxythta kati oi lathos ypologismoi...arxizw ta tetake kai pairnw paramazwma ena fanari...to opoio airnei paramazwma oti eixe apo katw to amaksi...kai katopin travontas to to smprwxnw se ena fytwrio dialywntas to syrmatoplegma tou ena kagelo kati glastres kai kati prasinades...
bonus: 1)katavenontas o kollhtos leei to klasiko ELA MALAKA NA DEIS TI EKANES kanontas me akoma pio turbo
2) me to pou katevainw kai gw katw kanei seismo
3)VLAHOMPATSOS-pou ta pinate sth loutsa? FILOS- oxi sto texas h syneheia eixe alkotest kai vrisidi me tous mpatsous gt nomizan oti tous douleyame.
4)perimenontas thn odiki stamatane alloi vlahompatsoi-rambo na doun ti kanoume kai ti eimaste opou anoigontas emeis tis portes na tous eksighsoume fwnazoun MEINETE MESA kai travane koumpouria.epeita ekanan thn eksis theiki erwthsh.."trakarate?(oxi apla mas aresei ta ksimerwmata na kathomaste kai oi dyo mesa se ena dialymeno amaksi)
apotelesma: plirwsa to fanari sto dhmo,ola ta skata sto fytwrio kai to nissan almera tou patera mou me zhmies 5.500 Euros peripou na katalhgei se mantra gia paliosidera gia kana dyo xiliarika...
wraia pragmata
Έχω τρακάρει κάμποσες φορές, ευτυχώς ποτέ δεν έφταιξα. Η πρώτη φορά ήταν και η πιο τρομαχτική στούκα με ένα 106 που είχαμε τότε, με τη μάνα μου συνοδηγό να μου λέει 20 δευτερόλεπτα πριν το τρακάρισμα πως είμαι πολύ κακός και απρόσεχτος οδηγός. Γεια σου ρε μάνα!
1 φορα γυρναμε ξεμεθυστοι και σχετικα νωρις απο εξοδο μας στο τζασμιν. 2:30 η ωρα και νορμαλ με τον κολλητο να οδηγαει το θρυλικο σειτσεντο. Ο αλλος κολλητος μπροστα και γω πισω δεξια. φτανοντας Αιγαλεω μπαινουμε απο την παρακαμψη στην Ιερα οδο που ειχαν λογω εργασιων μετρο στην οποια εχουν δωσει προτεραιοτητα σε σχεση με τον καθετο στην Ιερα που ειχε μεχρι πριν κανα 2μηνο προτεραιοτητα. εκεινο το σημειο ηταν ψιλοχαλια οποτε κοβει και λιγο ο φιλος γιατι ειχε λακκουβες κλπ και εκεινη την στιγμη που βγαινουμε σιγα σιγα βλεπουμε εναν καριολακο με Α κλας. να ερχεται κατα πανω μας χωρις να κοψει. μας ριχνει μια πισω δεξια φερνουμε δυο σβουρες και καβαλαμε το απεναντι πεζοδρομιο. εγω εριξα μια κουτουλια στο τζαμι το οποιο εφυγε ολο εξω και σταματησε το κεφαλι μου 10 εκατοστα απο μια υπεροχη κολωνα η οποια προφανως καθοταν αμεριμνη στην θεση της. Νομιζω η πρωτη ατακα του ηταν οτι δεν ειδε το στοπ. κατι τετοιο...ειχε 3-4 γκομενες μεσα και αφαιρεθηκε επειδη μιλαγε με τα μουνια. Αφου γλιτωσαμε και δεν τον σφαξαμε για παραδειγματισμο. Ηταν και Αιγαλιωτης ο Μαλακας...με φορτωσαν στο ασθενοφορο και πηγα για εξετασεις μιας και ποναγα και ζαλιζομουν λιγο. Επιστροφη σπιτι 7 το πρωι. Περασατε ωραια χτες βραδυ ε; Το πρωι γυρισες...Ναι καταπληκτικα! Ειρωνεια της τυχης: την προηγουμενη ακριβως τεταρτη γυρναγαμε με το ιδιο αμαξι απο το τζασμιν κατα τις 4 λιαρδα εγω και ο οδηγος. ο αλλος ελειπε. εριχνε ψιλοβροχο στην καβαλας, φαναρι κοκκινο στα πρακτορεια , εχει γκαζωσει ο κολλητος...παταει φρενο και αρχιζει ενα καταπληκτικο γλιστριμα. ταυτοχρονα βγαινει νταλικα με ρυμουλκο απο το στενο και εχει κλεισει σχεδον ολο τον δρομο, μας βλεπει σταματαει. και ισα που περασαμε γιατι και προφανως δεν σταματαγε το αυτοκινητο.
Αλλο αγροτεμαχιο η μοναδικη μου πτωση με την μηχανη στην Καλλιροης. ψιλοβροχο στο πρωτο φαναρι σταματημενα 3-4 αυτοκινητα στις λωριδες παω να περασω αναμεσα τους χανω μπροστινο επειδη πατησα στην γαμω λωριδα και γλιστραει η καριολα παω να το κρατησω τελικως σκαω κατω με το μηχανακι το αφηνω να φυγει ριχνω μια κουτουλια με το κρανος στην ροδα του τελευταιου αυτοκινητου αλλαζω κατεθυνση και συνεχιζω να σερνομαι αναμεσα στα αυτοκινητα ακολουθωντας το μηχανακι. Παιζει να ειχα καμια 50 χιλιομετρα μονο πεφτωντας. Σταματαει το μηχανακι. Σταματαω και γω. Νιωθω οκ. Κατεβαινει ενας παππους με ενα παπι και με βοηθαει να σηκωθω. Τα αυτοκινητα σταματημενα ακομα με κοιταν οι ανθρωποι. Βγηκε και ενας να δει. σηκωνω το μηχανακι που χε σπασμενη μανετα και φλας. κανω στην ακρη συνερχομαι λιγο...Καβαλαω και γυρναω σπιτι. στατιστικως ειμαι Οκ για τα επομενα 20.000 χιλιομετρα. 2 μερες μετα πηγα νοσοκομειο για ακτινογραφιες. Ενοχλησεις στους καρπους για κανα 6μηνο. Ηθικο διδαγμα: Δεν φτανει το Κρανος, το μπουφαν και οι μποτες. Πρεπει να φορας και γαντια. χειμωνα καλοκαιρι φυσικα.
...
Γυρνούσα από Τεξας εν έτει 2003 (ή 2004; ) με το φιέστα. πριν 3 μέρες χιόνιζε και οι περισσότεροι δρόμοι είχαν καθαρίσει, αλλά όχι και τα στενάκια. είχα πιεί τόσο ώστε να μην μου πάει στο μυαλό ότι πρέπει να πάω από κεντρικούς δρόμους. οπότε παίρνω την συνηθισμένη "μεθυσμένη" διαδρομή για να γλιτώσω και κανα αλκοτέστ. Πολύ στενός δρόμος παρκαρισμένα αριστερά δεξιά, και γλυστράω σε πάγο.
Ο κωλόφαρδος το κάρφωσα σε κάδο. μέσα σε κατακλυσμό συνείδησης και ενοχής (και λόγω του ποτού) βγαίνω με μπλοκάκι και στυλό για να αφήσω ειδοποιήσεις στα αμάξια που στούκαρα, κατεβαίνει και ένας τύπος από πολυκατοικία, ρωτάει ανα είμαι καλά (και ήταν παρκαρισμένος εκεί επίσης) και με αρκετά καλό ψάξιμο μαζί του δεν βρίσκουμε ούτε ένα χτυπημνένο αμάξι!!ΦΜΛ και ΜΛΡ ταυτόχρονα. το αμάξι μου χρειάστηκε κανα 600αρι βέβαια γιατί το στουκάρισμα στράβωσε μπροστά άξονα.
Είμαι που λέτε Αιγάλεω, 2:30 το βράδυ, οδηγώ τη ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ μου παρέα με 4 μουνιά, είμαι τελείως κομμάτια, συγκεκριμένα είχα πιει 8 ΣΚΑΤΣ ΟΝ ΔΕ ΡΟΞ, 11 υποβρύχια, 18,5 σφηνάκια (ένα μου είχε χυθεί λίγο), 4 βότκες και μια σόδα για να χωνέψω τα 13 σουβλάκια που είχα φάει πιο πριν, οδηγώ στην Ιερά Οδό, στην οποία κάναν κάτι έργα που βαριέμαι να θυμηθώ, αλλά αν ψάξετε λίγο θα τα βρείτε, ε και ως συνήθως τα μουνιά μου λέγαν "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ είσαι απίστευτος, είσαι κούκλος, πανέξυπνος, γαμάτος, γενικά τα έχεις όλα" και τη στιγμή ακριβώς που απαντούσα "ρε μωράκια υπερβάλλετε. Όχι πολύ, αλλά υπερβάλλετε", σκάει μπροστά μου σειτσέντο με 3 μεταλλάδες μέσα, σε απόσταση αναπνοής, η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, τα μουνιά πανικοβάλλονται, τους λέω "ηρεμήστε καύλες μου, δεν οδηγεί όποιος κι όποιος", στρίβω το τιμόνι με μαεστρία και πετυχαίνω το σειτσέντο ελάχιστα πίσω δεξιά και συνεχίζουμε κανονικά. Τα μουνιά έχουν τρομάξει, σταματάω λιγάκι στην άκρη του δρόμου για να τα ηρεμήσω, καταλαβαίνουν ότι γλίτωσαν τον κίνδυνο και το χρώμα επανέρχεται στα πρόσωπα τους. Μου λένε (μιλούσαν πάντα όλες μαζί, οπότε ακουγόταν σαν μικρή χορωδία) "καλά πώς το έκανες αυτό; Οποιοσδήποτε άλλος θα είχε τρακάρει" και τους απαντάω "ναι αλλά οποιοσδήποτε άλλος δε θα ήταν ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", βάζω μπρος και συνεχίζω το δρόμο μου. Το τελευταίο που θυμάμαι είναι να πέφτω στο κρεβάτι παρέα με 7 μουνιά (δε θυμάμαι πού βρέθηκαν οι άλλες 3, αλλά καταλαβαίνετε) και μισό κιλό παγωτό.
:touched:
Νομίζω πως πλέον μπορείς να βάλεις αλγόριθμο να στα βγάζει αυτά, δεν είναι ανάγκη να τα δακτυλογραφείς μόνος σου.
Δεν έχω περάσει ακόμα στο επόμενο_επίπεδο_διανόησης για να ξέρω πώς γίνεται αυτό, οπότε δεκτές οποιεσδήποτε συμβουλές.