αυτό που αρέσει στο μάτι δεν αρέσει απαραίτητα και στην αφή
#φακτ2
νομίζω θα γίνω φιλόσοφος
Printable View
ρε παιδιά, σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχουν κανόνες. όπως νιώθει όμορφα ο καθένας είναι. προσωπικά, από τότε που άρχισα να στρώνω αρκετά τη διατροφή και γυμνάζομαι πιο σωστά, νιώθω πολύ καλύτερα, ειδικά τον πρώτο καιρό που άρχισα να τρέφομαι πιο σωστά ένιωθα σαν ντοπαρισμένος. για 'μενα αυτή η αίσθηση αξίζει κάποιες "στερήσεις" (οι οποίες με τον καιρό μόνο στερήσεις δεν είναι πια).
επίσης ο πλίτσερ καλά τα λέει για τα κιλά.
@πορνοφανκη, πόσο χρονώ είναι ο φίλος σου? έχω παιδικό φίλο, ηλικία μου που πάντα ήμαστε στο ίδιο ύψος και τα ίδια κιλά. επιπλέον αυτός από σωματοδομή με έριχνε και σε έκρηξη και ταχύτητα. από διατροφή σκατά. χτυπούσε 4-5 γύρους για την πλάκα. εγώ χωρίς να είμαι ποτέ της υπερβολής στο φαγητό, πάντα ήμουν ένα κλικ παρακάτω. όλα αυτά μέχρι τα 30. τώρα βαδίζουμε στα 36 και αυτός είναι 100 κιλά. έχει πάει σε διατροφολόγους αρκετές φορές και έχει καταφέρει να πέσει μέχρι 4 κιλά. δεν μπόρεσε ποτέ να κόψει το κοντοσούβλι κάθε βράδυ.
αυτό το απόφθευγμα επαναλάμβανε ένας φίλος εδώ και χρόνια 36άρης κ αυτός πια. ο τύπος είναι λεπτός αλλά τέρμα αγύμναστος με δυσανάλογα μεγάλη κοιλιά για τον όγκο του. πριν 4 χρόνια αποφάσισε να (ξανα)αρχίσει τον αθλητισμό. συνέθλιψε το γόνατο στη μπάλλα την ώρα που έτρεχε χωρίς να τον μαρκάρει κανείς. ο γιατρός διέγνωσε ατροφικό μυϊκό όγκο ο οποίος δεν ήταν ικανός να κρατήσει το βάρος του σε τέτοια δραστηριότητα.
Πως εξηγείται η δυσανάλογα μεγάλη κοιλιά σε έναν λεπτό άνθρωπο; Ρωτάω με αγνή απορία, έτσι; Δεν υπάρχει ίχνος ειρωνίας, επ' ουδενί. Απλώς, ειδικά για τη μπάλλα που αναφέρεις (που αν με ρωτήσεις, τα 5Χ5 δεν είναι αθλητισμός, η χαρά του ορθοπεδικού είναι) οι περισσότεροι τραυματισμοί γίνονται όταν ο "αθλητής" είναι μόνος του και επειδή συνήθως δεν αντέχει ο μυικός ιστός είτε κάποια κίνηση, είτε το βάρος του σώματος. Μας λες όμως ότι αυτός ήταν λεπτός. Πωτς γκένεν ατό;
είναι 1.72 και περίπου 80 κιλά. όχι "λεπτός", αλλά λεπτός για την κοιλιά που έχει. αν υπολογίσεις και τη σχεδόν ανύπαρκτη μυϊκή ανάπτυξη και το μικρό ειδικό βάρος του λιπώδους ιστού σε σχέση με τον μυϊκό, έχεις έναν νορμάλ άνθρωπο αν λάβεις υπόψη αυστηρά τα νούμερα.
σε 8χ8 το έπαθε. χειρουργείο και 6 μήνες ξάπλα.
Σόρρυ κιόλας, αλλά 1.72 και 80 κιλά ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΣ σε κανένα σύμπαν δεν είναι "νορμάλ" :P
καρντάσι: Πιάσε ένα Στύβεσαντ μπλε ρε φίλε...
Ονιμπότσος: Γάμησέ μας κι εσύ τώρα ρε, ο άλλος λέει θα μας δείρει-ξέρωγω, που να τον γαμήσω τα κέρατα, άκου εκεί ρε μαλάκα, κάτι άτομα που κυκλοφορούν, πωωω... βλέπω πάλι "μυγάκια" γαμωτημπαναγία μου, με έπιασε δύσπνοια, τι μαλάκας είναι αυτός.... ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΣΙΓΑΡΑ!...
Θεούλης.-
Πιθανη απαντηση αποτελει και το: " Στοϊβεζαντ λεγεται ρε ζωο, δεν ξερεις ουτε τι καπνιζεις, γαμωτημπαναγια"
[σφηνόπουτσας] στα ολλανδικά προφέρεται κάτι σαν "Στάαιβεσαντ" με τα "βε" και "σαντ" να έχουν και κάμποσο "ου" μέσα [/σφηνόπουτσας]
Ο Πετρος παντως ηταν Δανος και εκει ετσι τον ελενε. Εχουν και αγαλμα του μαλιστα.
Ελα λιγο που μιλαμε γα κωλοτσιγαρα σε θεμα για γυμναστικη και υγεια γαμωτ'
Spoiler
ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ
Σταματα εσυ Γκωλουμ!
Leech, θα επανελθω μετα απο σχετικη ερευνα, γιατι στα πακετα παν ειμαι 90% σιγουρος οτι γραφει Denmark.
στυβεσαν καπνίζανε μουνάκια ωραία όταν ήταν της μόδας το χάουζ, και τα έχω δοκιμάσει σε αφραγκές επειδή ήταν 25ρια (τα πρώτα νομίζω)
ειμαι σε ενα σπιτι στην Λυον και φοραω μια μπλουζα με ενα παλιο τευχος της βαβελ εξώφυλλο Μοεμπιους και βλεπω ενα ζευγαρακι γαλλω να δειχνει η κοπελα την μπλουζα μου... παω και της λεω.. Μοεμπιους , χι γουοζ Φρεντζ , χι νταιντ.. και η κοπελια μου λεει , οχι την κοιλια σου εδειχνα στο αγορι μου γιατι και αυτος ειναι λεπτος αλλα με φουσκωμενη κοιλια... <3
ρε...πλάκα έκανε, για την κοιλιά, επειδή αυτός, κάποιοι, δηλαδή, τεσπα. :|
μετά σήκωσες λίγο την μπλουζίτσα και υποψιάστηκε οτι είσαι ο φρικ. σε λίγα δευτερόλεπτα είχε μαθει την τραγική αλήθεια. δεν ξέρω αν πρόσεξες την απογοήτευση στo πρόσωπό της.. :teddy: :frik:
Λοιπον, πλεον στα πακετα γραφει μονο made in the EU οποτε δεν μπορω να διασταυρωσω αυτο που θυμομουν. Το αρθρο απο τη wikipedia οσον αφορα στα τσιγαρα κανει ενα μικρο λαθακι, ειναι μονο της ΒΑΤ το συγκεκριμενο κατι που ενισχυει καπως τη μη-Ολλανδικη προελευση, αλλα δε θυμαμαι να ηταν ποτε της Rothmans, αρα ουτε Βρετανικο ειναι. Θα το ψαξω και περεταιρω ομως, γιατι αυτο για το αγαλμα δεν το ειπα στην τυχη. Δεν ξερω Leech αν προκειται για καποια περιπτωση πληρους συνονυμιας, μεταξυ του Ολλανδου κυβερνητη και καποιου Δανου καπνοβιομηχανου.
Μπρομμισσαρ, εμενανε τετοιες πλακες με κοιλιες και γκωλους και γαμησια δε μ'αρεσνε, για αυτο θα δσουμε ενα ραντεβου για ξυλο (και αποπαρασιτισμο) να τελειωνουμε! :p
Αφηστε τιν κοσμο να μιλαει για αθληση και κοιλιακους φετιδια να 'ουμ!
η ΒΑΤ αγορασε σκανδιναβικη καπνοβιοχηχανια
Ισχύει, αλλά τα Stuyvesant δεν ήταν της Scandinavian. Εκείνη είχε τη σειρά των Prince, αν δεν κάνω λάθος.
ονιμποτσε κάθε καπνοβιομηχανια έχει εργοστάσια σε πολλές χώρες, το πακέτο που είδες είχε κατασκευαστεί στπ εργοστασιο στη Δανια, τώρα μάλλον παίζει κομπι εργαστασίων, μην παιδευεσαι πολύ
εντιτ:
http://www.electricrequiem.com/forum...E%A3-ER/page21
Ποστάρω στην γωνιά μενς χελθ του ηαρ,
την σιχαίνομαι όπως σιχαίνομαι την γυμναστική γενικότερα γιατί είμαι τρομερά τεμπέλης μάλλον.
Λοιπόν ανέκαθεν είχα ένα θεματάκι με το ζάχαρο τελευταία 4 χρόνια που το ανακάλυψα, πάντα είχα ανεβασμένο χωρίς να κάνω τρομερά κακή διατροφή. Οι καμπύλες ζαχάρου ξέφευγαν ψιλοπάντα. Δλδ δεν χαμήλωναν στο τέλος, αρα οργανισμός δεν παράγει αρκετή ινσουλίνη.
Τέλος πάντων είμαι UK τώρα και επειδη εδώ έχουν άλλα standards, ανέφερα και τις παλιές μου απο Ελλάδα στην δοκτορα, μου είπε κάτι για προ-διαβητική φάση. Μου έκλεισε ραντεβού για εξετάσεις next week και μου είπε να αρχίσω να γυμνάζομαι εντατικά με πρόγραμμα για να ξανακάνω εξετάσεις τον επόμενο μήνα και να δούμε τι θα κάνουμε.
Στην Ελλάδα η καμπύλη μια δεν έπεφτε , μια έπεφτε κάπως οριακά, τέλος πάντων ποτέ δεν μου μίλησαν τόσο σοβαρά, απλά μόνο να προσέχω διατροφή.
Είμαι 1.70 , 62 κιλά, δλδ αδύνατος, αλλα έχω μπυροκοιλάρα, παίζει τα 40 κιλά να βρίσκονται στο στομάχι μόνο :P , και επειδη η κοιλιακή παχυσαρκία είναι άμεσα συνδεδεμένη με το ζάχαρο ....
δωστε τα φώτα σας, πως χάνεται το μπυροκοίλι? Περπατάω 1μιση ώρα/ημέρα, καθημερινά, τουλάχιστον 5/7 ημέρες αλλα δεν μετράει είπε η δόκτορας αν δεν ιδρώνω. Περπάτημα μου αρέσει αλλά γυμναστήρια κλπ τα σιχαίνομαι,
λέω να κάνω μια προσπάθεια να ξεκινήσω, είμαι άσχετος δώστε τα φώτα σας.
Για να χάσεις λίπος πρέπει να κάνεις πιο έντονη αερόβια από απλό περπάτημα. Κάτι μεταξύ βάδην/χαλαρού τρεξίματος. 45-60 λεπτά/ημέρα, 4-5 ημέρες/βδομάδα είναι μια καλή αρχή.
η λύση στο πρόβλημά σου είναι η HIIT (Ηigh Intensity Interval Trainning). Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά? Διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης, η οποία μπορεί να γίνει ακόμη και στο πάρκο. το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και τα κατάλληλα ρούχα. Ένα απλό google search θα σε διαφωτίσει πώς μπορείς να ξεκινήσεις. Η λογική είναι να εναλλάσεις έντονη άσκηση (σπριντάκια στην περίπτωση που επιλέγεις το τρέξιμο) για κάποιο χρονικό διάστημα, με ένα αντίστοιχο διάστημα χαλαρής έντασης - ξεκούρασης. Οι προπονήσεις διαρκούν μισή ώρα το πολύ μαζί με την προθέρμανση, αποθέρμανση. Θα έλεγα ότι πρέπει να φτάσεις να προπονείσαι 4 φορές την εβδομάδα. αν υπάρχει και κάποια ανηφόρα, ακόμη καλύτερα. βέβαια, καλό θα ήταν με τον καιρό να εμπλουτίσεις την προπόνησή σου με μονόζυγο, push ups και κάποια βάρη σιγά σιγά, αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη.
Το καλό με τις προπονήσεις υψηλής έντασης είναι ότι βελτιώνουν το μεταβολισμό σου και σταθεροποιούν τα επίπεδα ορμονών στον οργανισμό σου (φυσικά και της ινσουλίνης). με απλό περπάτημα ή τζόγγιν χαμηλής έντασης, λυπάμαι που το λέω, αλλά δε θα δεις αποτελέσματα.
και θα γίνω κουραστικός, αλλά τονίζω για άλλη μια φορά, ΔΙΑΤΡΟΦΗ. μήπως κάνεις κάτι λάθος? όπως λές είσαι αδύνατος, αλλά προφανώς έχεις μεγάλο ποσοστό λίπους, οπότε εκεί είναι το πρόβλημά σου. μην κοιτάς τη ζυγαριά, δε λέει πάντα την αλήθεια. εδώ http://lowcarbdiets.about.com/librar...calculator.htm παίζει ένας προσεγγιστικός υπολογιστής ποσοστού λίπους (δουλεύει αρκετά καλά, τον έχω δοκιμάσει σε άτομα που έκαναν μέτρηση σε διαιτολόγο). μέτρα και ξεκίνα προπόνηση. ανα τακτά διαστήματα τσέκαρε την πρόοδο. να στοχεύσεις σε ποσοστο κάτω του 17%.
το κολυμπι επισης θα ηταν πολυ καλη επιλογη νομιζω για την περιπτωση σου
συγκινητικά πόστς,
Raven αυτό μου ειπε και η γιατρός, η άσκηση πιάνεται μόνο αν ανεβάζεις σφυγμούς.
Επίσης ξαφνιάστικα με το λινκ που έβαλες μιας και βγάζω 33,4% Λίπος!
Διατροφή,
Spoiler
Θα προσπαθήσω να το ρίξω στην γυμναστική και με συνεννόηση κ με γιατρό οτι μπορώ θα ακολουθήσω
Όπως είπε και ο Raven, εξαρτάται από τους σφυγμούς και μόνο. Απλά επειδή είναι πιο κατανοητό στους περισσότερους ως "περπάτημα", "γρήγορο τρέξιμο" κτλ, συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε αυτούς τους "όρους". Μέγιστη απώλεια λίπους έχεις όταν η καρδιά δουλεύει στο 60-70%. Ούτε το 20%, ούτε το 80% έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.
@Raven: Επειδή εσύ έχεις ασχοληθεί με γυμναστική στο σπίτι κι εγώ όχι, μπορείς να προτείνεις ένα πλήρες, εβδομαδιαίο πρόγραμμα; Έχω μονόζυγο και αλτήρες με διάφορα βάρη.
μερσί και στους 2 :teddy:
ο υπολογιστής του λίπους είναι εμπειρικός προφανώς, αλλά μην εκπλήσεσαι με το ποσοστό που σου βγάζει. αν δε γυμνάζεσαι είναι πολύ πιθανό λόγω μικρή μυϊκής μάζας. ένας άλλος δέικτης που μπορείς να ελέγχεις στα γρήγορα για να δεις το επίπεδο fitness σου είναι περιφέρεια κοιλιάς/ύψος. στους άντρες πρέπει να είναι μικρότερο του 0,5. στο 0,5 έχεις περίπου 19-20% λίπους, που είναι μια "νορμαλ" επίδοση για άντρα ηλικίας 30-40 ετών (νορμάλ εννοώ ότι τρώει μέτρια και γυμνάζεται μέτρια).
από διατροφή βλέπω, όντως δεν κάνεις άσχημη (δεν ξέρω βέβαια τις ποσότητες), αλλά πρέπει να βάλεις περισσότερα λαχανικά στα κύρια γεύματά σου. σα γενικές συμβουλές μπορώ να σου πω τα εξής:
- συνέχισε τα βραστά αυγά, μπορείς να τρως και δύο κρόκους την ημέρα - για ασπράδια και περισσότερα. είναι από τις καλύτερες τροφές και οικονομική. αν έχεις τη δυνατότητα αγόραζε βιολογικά ή αυγά ω-3 (δεν ξέρω πού τα βρίσκεις, έχω δικές μου κότες :P )
- απέφυγε όσο μπορείς τη ζάχαρη. τελείως άχρηστη τροφή.
- δημητριακά ανεπεξέργαστα και ζυμαρικά ολικής άλεσης. τα υπόλοιπα πάλι σου δίνουν άχρηστες θερμίδες.
- γαλακτοκομικά προτίμησε τα light 2% αλλά ΠΟΤΕ τα 0% λιπαρά. καλύτερα να παίρνεις τα πλήρη σε τέτοια περίπτωση.
- αντί για χυμό προτίμησε το φρούτο.
- με τα φρούτα μην το παρακάνεις. έχουν πολλά σάκχαρα. ένα φρούτο την ημέρα αν δε γυμνάζεσαι και 2-3 αν γυμνάζεσαι είναι μια χαρά.
- φάε κανα ξηροκάρπι, αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια, κάσιους, αλλά όχι πάνω από μια χούφτα την ημέρα.
- βάλε ψάρια στο μενού. δε χρειάζεται να είναι ακριβά. η σαρδελίτσα στο φούρνο είναι η καλύτερη επιλογή. 25% πρωτεΐνη. αντίθετα τα μεγάλα ψάρια όπως ο τόνος, έχουν φουλ πρωτεΐνη αλλά συσσωρεύουν βαρέα μέταλλα από τις θάλασσες οπότε μην το παρακάνεις.
- συνέχισε το κοτόπουλο και στα τοστ μπορείς να βάζεις και γαλοπούλα.
- όσπρια!
- μακρυά από βούτυρο. ναι στο ελαιόλαδο με μέτρο. 1-2 κουταλιές σούπας την ημέρα.
- αν έχεις ανάγκη από κάτι γλυκό, μέλι κωνοφόρων μέχρι 2-3 κουταλιές του γλυκού ανά ημέρα.
Για το αλκοόλ τι να σου πω. καλό είναι να μην πίνουμε αλλά δύσκολο να το εφαρμόσεις. 10-15 ποτά την εβδομάδα τα έχω για πλάκα κ εγώ.
υποθέτω - από το σωματότυπό σου - ότι θες κάτι για να βάλεις όγκο. γενικά, δεν είναι ο τομέας που έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, αλλά όπως θα πρόσεξες, το φθινόπωρο είχα σπάσει τον καρπό με αποτέλεσμα κανα τρίμηνο να κάνω μόνο πόδια σε μηχανήμτα και λίγο αερόβια μέτριας έντασης - στην υψηλή πρηζόταν το χέρι στο γύψο. οπότε έχασα πολύ ειδικά από τη μέση και πάνω και μόλις δυνάμωσα λίγο ήθελα να κερδίσω γρήγορα το χαμένο έδαφος. αφού ψάχτηκα κανα 2μηνο χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα πέρα από την ενδυνάμωση, κατέληξα στο σχοινάκι! αποφάσισα να παίρνω super set 2x10 επαναλήψεων και η ξεκούραση ανάμεσα στα set να είναι 60''-90'' σχοινάκι. έτσι κατέληξα στο παρακάτω το οποίο μέσα σε 2 μήνες έχει κάνει αρκετή δουλειά και το κυριότερο έπιασε γρήγορα.
- προθέρμανση 5'-10' σχοινάκι
- μετά διαλέγεις ζευγάρια ασκήσεων, είτε ανταγωνιστικών μυών είτε διαφορετικών μυϊκών ομάδων, π.χ. μονόζυγο - burpees. παίρνεις 10 (τις επαναλήψεις τις κανονίζεις εσύ βέβαια) έλξεις - 10 burpees - 1 λεπτό σχοινάκι και πάλι από την αρχή. όλο αυτό επί 4. 4 φορές αυτή η ακολουθία είναι περίπου 10 λεπτά και μετά ξεκουράζεσαι κανα δίλεπτο. οπότε διαλέγεις άλλα 2 ή τρία ζεύγη ασκήσεων και συνεχίζεις. θα πρότεινα να διαλέγεις ζεύγη upper body - lower body, οπότε να βγει full body workout. οι ασκήσεις να είναι πολυαρθρικές και όχι απομόνωσης. π.χ. ναι στα squats, στα deadlifts, στις συνδυαστικές πιέσεις ώμων, στα push ups (ειδικά T push-ups, ή κάμψεις spiderman), στα thrusters, στις πιέσεις στήθους, στα άλματα με βάρη, στα step-ups με βάρη, στην κωπηλατική από θέση κάμψης, αλλά μη μου βάλεις τίποτα έλξεις δικεφάλων ή τρικεφάλων με τα αλτηράκια, δεν έχει νόημα.
- στο τέλος κάνεις αποθεραπεία 3'-5' σχοινάκι.
όλο το πρόγραμμα βγαίνει σε 40'-60' ανάλογα πόσα super set θα βάλεις. μπορείς να το κάνεις 3 φορές την εβδομάδα αν είναι full body. στριμώχνεις και άλλη 1-2 φορές σπριντάκια στο πάρκο της γειτονιάς, αν μπορείς και σε ανηφόρα και η αυξητική ορμόνη θα βαρέσει κόκκινο.
εγώ έχω upper body και lower body οπότε κάνω 2+2 φορές την εβδομάδα εναλλάξ με μία ξεκούραση ενδιάμεσα. επίσης, παίζω με τα κιλά, 2 βδομάδες σταθερές επαναλήψεις και σταθερά - λίγα - κιλά και 2 βδομάδες 10-8-6-5 επαναλήψεις και φόρτωμα όσο πάει. εσένα μάλλον σε ενδιαφέρει η δεύτερη μόνο περίπτωση, αλλά καλό είναι είναι στην αρχή να ξεκινήσεις ούτως ή άλλως με πιο λίγα κιλά μέχρι να συνηθίσεις.
τις ασκήσεις που αναφέρω θα τις βρεις εύκολα με ένα google search, απλά φρόντισε όποιες διαλέξεις να πιάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες μυϊκές ομάδες. εντάξει, αν κάνεις μονόζυγο, thrusters (μάλλον την παραλλαγή των thrusters που θα "εφεύρεις" με τα αλτηράκια :P ), squats με βάρη και push-ups, έχεις καλυφθεί σε όλο το σώμα.
επίσης, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, το πρόγραμμα είναι σε πειραματικό στάδιο! ακόμη παρατηρώ τα αποτελέσματα πάνω μου και θα το τραβήξω μέχρι μέσα Μαΐου. τότε θα έχω ολοκληρωμένη άποψη. :P
edit: ξέχασα το πιο σημαντικό. προ 3ετίας έκανα προετοιμασία 10 εβδομάδων για αγώνα 6km. έκανα περίπου 40 km/εβδομάδα τα 20 μαζεμένα κάθε πέμπτη, με αποτέλεσμα να "λιώσω" κυριολεκτικά. έφτασα να είμαι 72 κιλά (1.81 ύψος) πρώτη φορά στη ζωή μου. τα κανονικά μου είναι 76-78. μάγουλα μέσα, όγκος 0. μετά τον αγώνα άρχισα το παρακάτω και πήρα 3-4 κιλά μυϊκή μάζα σε 3 μήνες χωρίς να το καταλάβω. το έκανα 3 φορές τη βδομάδα + μονόζυγο βυθίσεις κάθε μέρα.
https://www.youtube.com/watch?v=k9LEjEV2n1Q
είναι λίγο παλούκι όμως. 25 λεπτά περίπου και σου κόβεται η ανάσα.
Έχω κόψει το γυμναστήριο εδώ και κανά χρόνο. Όλο λέω "από Δευτέρα", αλλά δεν, βαριέμαι να τρέχω. Με ενδιαφέρει κυρίως να συντηρήσω ό,τι έκανα τόσο καιρό, να μη βάλω άλλο λίπος, να δείχνω κάπως γυμνασμένος, χωρίς υπερβολές. Λίγος όγκος ακόμα δε με χαλάει, αλλά δεν τον κυνηγάω κιόλας. Έχω μια ιδέα γενικά, αλλά σε γυμναστηριακό πρόγραμμα, οπότε και ασκήσεις απομόνωσης. Γι'αυτό ρώτησα εσένα, ώστε να πάρω μια ιδέα και να τη φέρω στα μέτρα μου σιγά σιγά. Θα δοκιμάσω. Cheers!
ζωή χωρίς ζάχαρη δεν αξίζει να τη ζεις!
τακυμα, αν έχεις πρόβλημα με τις ποσότηες ζυμαρικών και ρυζιου (είναι σχετικά μικρές όσες θα έπρεπε να τρώμε), βράσε σπόρους αντί για ρύζι πχ. Πάρε στάρι και κάντο όπως θα έκανες το ρύζι, μαζί με ό,τι άλλο και θα μείνεις χορτάτος για περισσότερη ώρα με λιγότερη ποσότητα (άμα συνηθίσεις το σταρι, πάμε και σε πιο χαρντκορ)
ρεηβεν, 0% εννοεις και το γάλα ή μόνο τυριά και τέτοια (αν εξαιρείς το γάλα από το 0%, για τα υπόλοιπα καταλαβαίνω)
γελάω με το spartacus workout (δεν το είδα, με τον τίτλο γελάω)
γάλα και γιαούρτι ουσιαστικά. δεν υπάρχει τυρί 0%.
ναι, ο τίτλος είναι γελοίος, αλλά οι καλύτερες προπονήσεις τελικά από ότι έχω δει είναι αυτές των ηθοποιών. πού να δεις στις άλλες σεζόν που ο καινούριος πρωταγωνιστής έπαιζε έναν άρρωστο τύπο στον προηγούμενο ρόλο του και έπρεπε να βάλει όγκο μονομάχου μέσα σε λίγους μήνες. δεν το δοκίμασα καν.
στο black sails παίζει μια καλή προπονησούλα που θέλω να ψάξω.