View Full Version : ATHLETICS GENERAL DISCUSSION
eleventh guardian
08-01-2009, 17:05
Αποχωρεί ο Γερμανάκος
Ο Σαββατιάτικος (10/1) αγώνας του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη θα είναι ο τελευταίος στην καριέρα του Μιχάλη Γερμανάκου. Ο διεθνής διαιτητής απέστειλε στον πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Γιώργο Ψυχομάνη, επιστολή, με την οποία ανακοινώνει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Αναλυτικά:
«Κύριε πρόεδρε,
Εχοντας συμπληρώσει 21 χρόνια παρουσίας ως εν ενεργεία διαιτητής και αφού αξιώθηκα για αρκετά χρόνια να αγωνιστώ στην ανώτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος (Super League), αλλά και παρουσίας μου σε αγώνες του εξωτερικού, όπως σε αγώνες ξένων πρωταθλημάτων, αλλά και σε αγώνες του Κυπέλλου UEFA και προκριματικών Champions League και έχοντας ζήσει τις συγκινήσεις (χαρές ή λύπες), αλλά και απολαύσει στο μέγιστο τις εμπειρίες από τα εν λόγω παιχνίδια και ταξίδια μου σε όλη την Ευρώπη και με την ευκαιρία του προσεχούς παιχνιδιού που με ορίσατε ως διαιτητή, αισθάνομαι ότι ήλθε η ώρα να αποχωρήσω από την ενεργό δράση.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες της επιτροπές ΚΕΔ/ΕΠΟ, την ΟΔΠΕ, όπως επίσης και το σύνδεσμό μου που τόσα χρόνια με εμπιστεύθηκαν να αγωνίζομαι ως διαιτητής. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αφανείς και μόνους γνήσιους υποστηρικτές μου στα όσα χρόνια αγωνίστηκα, την οικογένειά μου που με στήριξε και με ανέχτηκε.
Τέλος, εύχομαι στους συναδέλφους που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται καλές επιτυχίες και δύναμη και τους ευχαριστώ για τις στιγμές που μοιραστήκαμε σε Ελλάδα και εξωτερικό».
Κλαίμε όλοι. :cry:
up_the_hammers_Festival
10-01-2009, 14:15
Οπως με την ανακοίνωση των Βγενόπουλου και Τζίγκερ φάνηκε ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που το μόνο που πουλάνε είναι μίσος για τους οπαδούς. Τι είπαν οι δύο παράγοντες του Παναθηναϊκού; Οτι η υπερβολική μουρμούρα για τη διαιτησία είναι υπεύθυνη για την ατμόσφαιρα μίσους που δημιουργείται στην κερκίδα. Η αντίδραση δεν ήρθε από τους οπαδούς, αλλά από τον Τύπο. Γιατί αν η διοίκηση κόψει στον οπαδικό Τύπο τη δυνατότητα να γράφει ότι «βράζουν οι παίκτες» και «σκοπεύει να πάρει μέτρα η διοίκηση για τη διαιτησία», τότε οι δημοσιογράφοι που παίζουν το παιχνίδι της χολής μένουν έκθετοι. Θα πρέπει να το παίρνουν οι ίδιοι επάνω τους και να ζητάνε από τους οπαδούς να εξαγριωθούν με τη διαιτησία. Και για τον οπαδικό «δημοσιογράφο» πέφτει και ο τελευταίος φερετζές ότι μεταφέρει γνώμη και αποκαλύπτεται ότι ο ίδιος ζητάει τα επεισόδια.
apo panoutso, simfwno apolita kai pisteyw oti an o vgenopoulos exei eilikrineis skopous kai den poulaei foumara einai h monadikh elpida na katharisei o panathinaikos apo thn giannakopoulitida pou thn vlepete kai se xrhstes tou forum mas.emeis na dw pws tha katharisoume...
hcpunksonacid
13-01-2009, 18:24
http://www.arisultras.gr/ :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
kalitero edo
http://arisultras.forumotion.com/-f5/-t4.htm
μπραβο τουρκοι :thumbsup:
hcpunksonacid
13-01-2009, 21:16
θρας μεταλ βαρουχα,δεν θα δωθει ποτε αυτο το τρυφερο ραντεβου?να αφησετε κανενα πτωμα πισω να ηρεμησετε?
το αυριανο κλαρινο που θα κανετε πως το βλεπεις?παλι ψυχωμενοι ερχεστε,παλι για το οτι θα αφησετε την ζωη σας στο γηπεδο,και παλι κλαιγεστε απο τωρα για την διαιτησια.
εγω παντως σας βλεπω να κλεινεστε σαν τις παρθενες πριν τον γαμο και να μην κανετε ουτε ευκαιρια,να πατε για το μηδεν για να παιχτει η ολη φαση στο φοιρολαου.και να τρωτε μπαλακι απο στημενη φαση και να λεει παλι ο κουκουβαγιας για κωλοφαρδιες...
θα δουμε,εχεις προβαδισμα λογω τρουμπας αλλα ΑΡΗΣ ειμαι , θα παιξω αρχιδατα και οτι βγει.
Αν και προσωπικα θα προτιμουσα καμια κλωτσια του βιτολο στην καρωτιδα του γκαρσια και να πεθανει ακαριαια μεσα στο γηπεδο :rip:
Kelldorain
16-01-2009, 00:10
http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/ :!:
(είμαι κάτω με τη φωτο)
Who is who:
...Κάπου στα 14 του χρόνια είχε τη φαεινή ιδέα να επιλέξει δύο πιθανούς προορισμούς στη ζωή του. Να γίνει παίκτης ή ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ. Επειδή ως παίκτης από εκείνη την ηλικία τον μάζευαν οι προπονητές του παραμονές αγώνα από τα κλαμπ – η Αυτοκίνηση στη Κηφισίας είχε γίνει δεύτερο σπίτι του – κατάλαβε πως σε αυτή τη ζωή δεν θα μπορούσε να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής....
Πάντως πέρα από την πλάκα , παίζει να ναι ο μόνος δημοσιογράφος που και οπαδός αντιπάλου να 'σαι δεν γίνεται να τον αντιπαθήσεις :pink:
SpiritCrusher
17-01-2009, 17:00
Κιμπικούλα, αγκωνιές, κροτίδες, καθίσματα, φαιρ πλέυ, έπος.
geologiko_karoto
17-01-2009, 18:08
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Σενάριο για Ανσέλμο :dfinger:
Darkling
17-01-2009, 18:12
αφου δε φερανε τον Μαρινελλι να πα να γαμηθουνε.
zihuatanejo
17-01-2009, 18:58
Ρε Παύλε, τι παίχτηκε σήμερα, τι τσόντα ήταν αυτή, πώτς γένεν;
Ήμουν έξω, γυρνώ σπίτι, κοιτάω να δω σκορ και βλέπω 0-4. Σοκ και δέος. :-o
regularpaul
17-01-2009, 22:37
είναι από αυτά τα παιχνίδια που δεν σου πιάνει τίποτα
ενώ στον αντίπαλο πιάνουν τα πάντα
μπήκε αυτός ο μαυρούκος δεξί μπακ του Εθνικού
και στην 1η του επαφή την έστειλε στο άλλο γάμα (4ο γκολ)
τουλάχιστον πήρε κόκκινη ο Κιμπικούλα και θα λείψει 1-2 αγωνιστικές
να γλυτώσουμε και από τον Φαμπίνιο και η άνοδος είναι δική μας!
και η τσουμελεκα ντοπε
ροφλ ασσυμετρες απειλες και στρατηγος ανεμος
pitchfork
18-01-2009, 11:24
Οπως με την ανακοίνωση των Βγενόπουλου και Τζίγκερ φάνηκε ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που το μόνο που πουλάνε είναι μίσος για τους οπαδούς. Τι είπαν οι δύο παράγοντες του Παναθηναϊκού; Οτι η υπερβολική μουρμούρα για τη διαιτησία είναι υπεύθυνη για την ατμόσφαιρα μίσους που δημιουργείται στην κερκίδα. Η αντίδραση δεν ήρθε από τους οπαδούς, αλλά από τον Τύπο. Γιατί αν η διοίκηση κόψει στον οπαδικό Τύπο τη δυνατότητα να γράφει ότι «βράζουν οι παίκτες» και «σκοπεύει να πάρει μέτρα η διοίκηση για τη διαιτησία», τότε οι δημοσιογράφοι που παίζουν το παιχνίδι της χολής μένουν έκθετοι. Θα πρέπει να το παίρνουν οι ίδιοι επάνω τους και να ζητάνε από τους οπαδούς να εξαγριωθούν με τη διαιτησία. Και για τον οπαδικό «δημοσιογράφο» πέφτει και ο τελευταίος φερετζές ότι μεταφέρει γνώμη και αποκαλύπτεται ότι ο ίδιος ζητάει τα επεισόδια.
apo panoutso, simfwno apolita kai pisteyw oti an o vgenopoulos exei eilikrineis skopous kai den poulaei foumara einai h monadikh elpida na katharisei o panathinaikos apo thn giannakopoulitida pou thn vlepete kai se xrhstes tou forum mas.emeis na dw pws tha katharisoume...
Περαστικά σου και καλά μυαλά.
kalitero edo
http://arisultras.forumotion.com/-f5/-t4.htm
Εντάξει, πολύ κάψιμο να φτιάξεις όλο αυτό το πράγμα.
Διάβασα όλο το σάιτ, απίστευτη δουλειά.
Neuroscar
19-01-2009, 19:03
Α ρε το καημενο το παιδι γκαντντεμ
http://www.sport-fm.gr/article/161583
Στο Μακεδονια αποφασισαν ξαφνικα να ασχοληθουν με τον φλεγον ζητημα της ΕΠΟ, καλεσμενος ο Βικτωρας Μητροπουλος. Η εφημεριδα Αποψη ολως τυχαιως ειναι χορηγος της εκπομπης. Το καλυτερο το αφησα για το τελος, καλεσμενος και ο Σαραντης Πανταζης.
H Μαντυ. Οταν ηταν μικρουλα και εκανε γυμνες φωτογραφησεις για χαρτζηλικι. Η φωτο δημοπρατειται.
Κι εγω αναΤΡΙΧΙΑζω.
http://img216.imageshack.us/img216/8439/d5176357lcp9.jpg (http://imageshack.us)
Και source για zoom in για τους ποιο τολμηρους:
http://www.christies.com/LotFinder/lot_ ... a90c5bc115 (http://www.christies.com/LotFinder/lot_details.aspx?from=searchresults&intObjectID=5176357&sid=fff5d265-14f6-48de-8b1f-d2a90c5bc115)
Δεν φταιω εγω. Ο Αζορ το ζητησε.
Fireknight
20-01-2009, 02:47
metos
Kelldorain
20-01-2009, 21:35
http://pesetero-blog.blogspot.com/2007/ ... alles.html (http://pesetero-blog.blogspot.com/2007/10/ber-alles.html)
ΜΥΘΙΚΟ και ΤΕΡΑΣΤΙΟΤΑΤΟ λινκ
inhalexhale
21-01-2009, 03:59
PAME MWRH OMADA (http://www.sport-fm.gr/article/161712)
Phantom Duck
21-01-2009, 03:59
!
Fireknight
21-01-2009, 11:22
! ton 8ymame afton , gia na ton doume
http://www.sport-fm.gr/article/161896
:!:
Magellan
22-01-2009, 10:21
ε και γιατι ειναι εκπληξη?
ενας 35αρης επιστρεφει στην ελλαδα σε μια μεσαια ομαδα να κλισει τιην καριερα του
λογικο μου ακουγεται
hcpunksonacid
22-01-2009, 15:17
μαζινιο λοιπον για προπονητης :dfinger:
φερτε και τον στεφανελ σαπουντζη ρε σκωλικες να πουλαει ροξακι στις κερκιδες.
Τελικά πρέπει να παραδεχτώ ότι τον είχα παρεξηγήσει τον Σκόρδα. Η αλήθεια είναι ότι του έχω σούρει κατά καιρούς ένα κάρο πράγματα, αλλά ήρθε η ώρα να τα πάρω πίσω. Αυτός δεν χωνεύει τους αρειανούς περισσότερο από εμένα, και όχι μόνο αυτό,αλλά μπήκε και στα διοικητικά τους για να γελάει από πιο κοντά μαζί τους , πράγμα που εγώ πασχίζω αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.
Πλέον οφείλω να ομολογήσω ότι τείνει να γίνει το είδωλο μου!
Οι κινήσεις που κάνει είναι μελετημένες να τους στείλουν στα τάρταρα. Διώχνει Μπάγιεβιτς, Χαλκιά, Ιβιτς, ..κουβαλάει το κάθε μπουφάν Βραζιλίας για παίκτη, προσλαμβάνει για προπονητή τον Τεννέ της Ισπανίας και αφού είδε και αποείδε ότι ακόμα αντέχουν , τον διώχνει για να πάρει προπονητή για προπονητή τον μάνατζερ της Μπαρτσελόνα ,που δεν υπήρξε προπονητής ούτε στο Football Manager, και για βοηθό του εκείνος έφερε τον Σούλη Παπαδόπουλο της Βραζιλίας, ονόματι Ντονάτο!!
Αυτό το Μαζινιο που νομίζουν ότι είναι προπονητής,και που παρεμπιπτόντως μοιάζει με μπάρμαν σε μπαρ στην Ν. Ορλεάνη, ξέρετε…εκέινους με την πετσέτα στον ώμο, μετά τις επιτυχημένες κινήσεις που έκανε σαν μάνατζερ, είχε ανοίξει προποτζίδικο στην Μούρθια πουλώντας Λαϊκά λαχεία και δίνοντας προγνωστικά στο ΚΙΝΟ!!… Άμα δούμε και το βιογραφικό αυτού που πήρε για βοηθό..τότε είναι που σίγουρα θα λατρέψουμε όλοι τον Λάμπρο. Ο Σούλης πιο βαρύ βιογραφικό έχει!! Αυτός ο Ντονάτο δούλευε εποχικός γαλατάς στον δήμο της Σαλαμάνκα!!
Μπράβο ρε Λαμπρούκο! Τελικά πρέπει τελικά να είσαι ορκισμένος εχθρός τους.
Είναι τελικά να μην το έχεις στο αίμα σου. Εγώ που έχω σκεφτεί άπειρα πράγματα να κάνω ή να πω για να γελάσω με τον Αρη, δεν θα σκεφτόμουνα να κάνω τέτοιες κινήσεις. Ο άλλος όμως ο Λάμπρος έκανε το ιδανικό. Ενώθηκε μαζί τους, μπήκε στην οικογένεια τους, μελέτησε τις συμπεριφορές τους και τις κινήσεις του από μέσα..δίπλα…αγκαλιά τους. Έτσι ξέρει τι είναι αυτό που τους πειράζει, που τους εκνευρίζει, που τους καταστρέφει και τους διαλύει. Και τώρα ήρθε η ώρα να το εφαρμόσει.
Άμα δω και τεχνικό διευθυντή Αντωνίου σε λίγες μέρες να διαλέγει παίκτες για λογαριασμό της ΠΑΕ Αρης , τότε πλέον θα σιγουρευτώ όλα 100%. Για την ώρα οφείλουμε όλοι σαν καλοί ΠΑΟΚτζήδες να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγνώμη από τον φίλο και αδερφό Λάμπρο Σκόρδα και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του!
Εγώ το μόνο που έχω να συμπληρώσω και να πω είναι …ΣΚΟΡΔΑ προεδράρα …ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
http://voriosanemos73.blogspot.com/2009/01/blog-post_3602.html
minmin εσυ 50 ποστ εχεις κανει ,τα μισα ειναι αντι-αρειανιδικα.Πρεπει να εχεις φαει αρκετα κλωτσομπουνια και κυνηγι απο αλανια, ε κασιδιαρη?
minmin εσυ 50 ποστ εχεις κανει ,τα μισα ειναι αντι-αρειανιδικα.Πρεπει να εχεις φαει αρκετα κλωτσομπουνια και κυνηγι απο αλανια, ε κασιδιαρη?
58...gamiseta mono apo sena den efaga 3ylo
hcpunksonacid
22-01-2009, 15:50
αζορ αλλαξες ομαδα ρε?ΠΑΟΚτσακι και εσυ? γτ στον ρουλη τα αλανια σπανιζουν.οι γριες ειναι 100 φορες καλυτερες.
εσυ που εχεις αφιερωσει ολη σου την ζωη να καντηλιαζεις τον ΠΑΟΚ ποσο ξυλο μπορει να εχεις φαει ρε μαλακα?
χμ κατσε να σκεφτω το 2008 : αμπαλαεα,μακεδονες,θερμη,κομοτηνη,χαριλαου 2008 και 2009 (σε αυτο με χτυπησαν δυο φορες οι αλητες :!: ).Αλλα δεν με νοιαζει εγω εκαψα το μαγαζι του σουπεριδη και χτυπησα 3 σερβιτορες και κλωτσησα τον γερο που εχει διπλα το μπουγατσατζιδικο και μαχαιρωσα ενα 19χρονο μαζι με αλλους 30.Καλα για τις γριες αυτο ενοειται οτι εχει αλανια (βλεπε πεσιματα στην σινδο και παναρες κλεμενες και διαφορα βιντεο στο γιουτιουμπ να με τρεχουν οι καταραμενες).ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚΟΚΟΚΟ
profanws eisai apy8mena pseuths h exeis wkeania agnoia
κιτρινομαυρη προπαγανδα :!:
hcpunksonacid
22-01-2009, 16:09
ρε μαλακα,σοβαρα τωρα,βγαλε τον σκασμο.
νταξει το κοβω εδω :pink:
Kelldorain
24-01-2009, 01:43
http://troktiko.blogspot.com/2009/01/cinema.html
.
hcpunksonacid
26-01-2009, 14:40
αζορ,δεν σε βλεπω να περνας τωρα στο κυπελλο ουτε με σφαιρες.η κληρωτιδα εβγαλε γκευβρο αντιπαλου του νικητη του ζευγαριου ΠΑΟΚ-αρης.και επειδη εχετε μια κακη προιστορια στο κυπελλο μαζι τους σας βλεπω να το αφηνετε το ζητημα...
Kelldorain
27-01-2009, 14:30
http://www.sport-fm.gr/article/162540
[spoiler:1f3s74a2]0[/spoiler:1f3s74a2]
http://www.contra.gr/Basketball/USA/228719.html
Kelldorain
31-01-2009, 19:55
1 μέρα για το superbowl. Θα το δει κανείς άλλος εδώ μέσα εκτός από εμένα;
Darkling
31-01-2009, 20:08
κανείς άλλος
βλεπετε τη ματσαρα στην ετ1 ε
pos exei ginei etsi o xatziantoniou!
λολ γαμησετα
μεγαλη ανατροπη
irreligious
01-02-2009, 01:11
αϊ, πάλι σφαχτηκανε στην Πάτρα?
Stormrider
01-02-2009, 05:39
Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα του final-8 του Κυπέλλου ανδρών, που διεξάγεται στην Πάτρα.
Πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού μεταξύ της ΕΑ Πατρών και του Ολυμπιακού, οπαδοί των "ερυθρολεύκων" συγκρούστηκαν με αυτούς του Παναθηναϊκού έξω από το κλειστό "Δ. Τόφαλος".
Οι φίλοι των "πρασίνων" βρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς η ομάδα τους αγωνίζεται στο δεύτερο ημιτελικό (20:30) με αντίπαλο τον Ηρακλή. Από τις συγκρούσεις και τον πετροπόλεμο τραυματίστηκαν ελαφρά κάποιοι οπαδοί, ενώ καταστράφηκαν και κάηκαν κάποια σταθμευμένα αυτοκίνητα από ρίψη βομβών μολότωφ.
Η παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, που χρησιμοποίησαν δακρυγόνα, είχε σαν συνέπεια να κατευνάσουν τα πνεύματα και οι φίλοι των Πειραιωτών να κατευθυνθούν προς το γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας τους.
"Ερυθρόλευκη" ανακοίνωση
Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα επεισόδια εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Αναλυτικά:
"Για άλλη μια φορά δυστυχώς μια γιορτή του αθλητισμού, όπως είναι το Final 8 του Κυπέλλου Βόλεϊ ανδρών, στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. κάνει έκκληση σε όλους τους φιλάθλους των ομάδων που συμμετέχουν να δείξουν υπευθυνότητα και αυτοσυγκράτηση, ώστε να ολοκληρωθεί ομαλά η διοργάνωση. Δεν είναι στιγμή να μιλήσουμε για ευθύνες, πράγμα που θα κάνουμε όταν ολοκληρωθούν οι αγώνες".
sport24
Ford Prefect
01-02-2009, 14:57
"Θεωρούμε πως είναι αυτονόητο και έχει επιβεβαιωθεί αμέτρητες φορές, ότι στην πραγματικότητα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου τα στεγανά του οπαδού, τα προσωπικά του απαράβατα όρια, τα ιερά πεδία του και πιστεύω απέχουν πάρα πολύ από τους κώδικες δράσης των αμειβομένων πρωταγωνιστών του χώρου και των εργοδοτών τους. Δεν μπορεί άλλωστε να γίνει και αλλιώς: οι θέσεις μας είναι διαφορετικές, οι λειτουργίες μας είναι ξεχωριστές, οι σκοπιμότητες μας εντελώς ξένες μεταξύ τους και οι προτεραιότητες μας άλλες. Σημαίες γνώρισαν αποκαθήλωση με συνοπτικές διαδικασίες για το χρώμα του χρήματος και αναποδογύρισαν το νόμισμα αγάπης - μίσους σε μια στιγμή. Όσα παραδείγματα κι αν θυμηθεί όμως κανείς, όσες ιστορικές πραγματικότητες με αλλαγές συναισθημάτων κι αν επικαλεστεί, η θέση του οπαδού δεν αλλάζει, η εκτίμηση του οπαδού είναι σταθερή κι αμετακίνητη κι έτσι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. Σε αυτό το σύνθετο χαρμάνι του σύγχρονου ποδοσφαίρου το βασικό μερίδιο του συναισθήματος θα το κουβαλά ο οπαδός: όπως θα κάνει τη συναισθηματική του υπέρβαση στη δύσκολη στιγμή για την ομάδα, έτσι θα επικαλείται ανάλογα και τη δική του ηθική αυστηρότητα όταν ο επαγγελματικός κυνισμός μιας διοίκησης ή ενός τεχνικού επιτελείου παραβιάζουν τα ιερά του χώματα.
Υπερβολή για τους ψύχραιμους επαγγελματίες του χώρου ή ακόμα και για πιο μετριοπαθείς φιλάθλους, απαραίτητη αντίσταση για όσους θεωρούν ότι το πάθος, η υπέρμετρη αγάπη κερδίζονται από αμέτρητες παραμέτρους και με μεγάλη δυσκολία. Η φανέλα με το νούμερο “7? της ομάδας ανήκει ήδη σε έναν ποδοσφαιριστή που εκπροσώπησε για πολλά χρόνια το κατάπτυστο πρόσωπο της δυναστείας του σάπιου ελληνικού ποδοσφαίρου, σ’ έναν ποδοσφαιριστή που ακόμα κι όταν αποχώρησε και βρέθηκε σε πολύ πιο αξιοπρεπείς και αξιοκρατικές ποδοσφαιρικές πραγματικότητες, συνέχισε να πανηγυρίζει σε φιέστες τις επιτυχίες της παλιάς του ομάδας, επικυρώνοντας αβασάνιστα μια πραγματικότητα που μας προκαλούσε και μας προκαλεί απέχθεια.
Η φανέλα με το νούμερο “7? της ομάδας μας δεν χωρούσε ποτέ σε συζητήσεις μεταγραφικών σεναρίων με το συρματόπλεγμα της οπαδικής αξιοπρέπειας να κρατά το όνομά του αξιωματικά μακριά. Ο θόρυβος, η έκπληξη, η απογοήτευση κι όλα τα υπόλοιπα περισσότερο ακραία συναισθήματα που ακολούθησαν το νέο της μεταγραφής του στην ΑΕΛ είναι αυτονόητα ακόμα και για όσους έχουν μια έστω επιδερμική προσέγγιση στην αντίληψη του οπαδού. Έτσι ήταν, έτσι είναι κι έτσι θα είναι για χρόνια, για δεκαετίες, για αιώνες… Από την άλλη πλευρά ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής για τη διοίκηση και το τεχνικό μας team αποτελεί συγκεκριμένα και ψυχρά ένα εργαλείο και μια λύση για συγκεκριμένα προβλήματα που τελικά δεν κατάφεραν να λυθούν με άλλα πρόσωπα κι έτσι βρέθηκε εδώ. Η απόσταση των προτεραιοτήτων για την επιλογή του προσώπου είναι δεδομένη από την αντίστοιχη του οπαδού που δεν θα έμπαινε καν στη διαδικασία προβληματισμού. Και για τις διοικήσεις και τους προπονητές του κόσμου αυτή η αντιμετώπιση ήταν, είναι και θα είναι αυτονόητη…
Μόνστερς ανακοίνωση πριν το χτεσινό βεβαίως. Άραγε τώρα τους κάνει;
Darkling
01-02-2009, 18:06
αυτοι ειναι ολοι. Τους κανουνε μαγκες και ζητανε και εξτρα παξιμαδι.
οταν ο Εντσουε ηταν ντοπε ξερω γω, και τους εδινε κυπελλο, τηρουνταν τα ιερα πεδια και τα απαραβατα ορια του Λαρισαιου τσοπανοπαδου????
κοιτα να δεις που στηριζω και τον παο στο τελος...
υ.γ. καλα σας κουναγαμε τα κλειδια το 2005 στο καραισκακη.
Stormrider
01-02-2009, 18:17
ti ginete stin patra re? giati den to dixnei h et1? mpikan gavroi stin thria twn vazelwn kai epese ksilo?
ti ginete stin patra re? giati den to dixnei h et1? mpikan gavroi stin thria twn vazelwn kai epese ksilo?
17:10 Η έναρξη του τελικού καθυστερεί, καθώς έχουν δημιουργηθεί επεισόδια στο γήπεδο, μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων. Το εναρκτήριο σφύριγμα της αναμέτρησης δεν αναμένεται να δοθεί πριν τις 17:30.
sport24
Stormrider
01-02-2009, 18:27
Επεισόδια για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έλαβαν χώρα στην Πάτρα, με αφορμή τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
Αυτή τη φορά τα έκτροπα έγιναν μέσα στο «Δ. Τόφαλος» και άμα τη εμφανίσει των «ερυθρόλευκων» οπαδών (16.45), οι οποίοι διέσχισαν ανενόχλητοι το γήπεδο και επιτέθηκαν στους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού.
Από το ξύλο που έπεσε δεν τη γλίτωσαν ούτε οι δημοσιογράφοι, από τους οποίους εκλάπησαν φορητοί υπολογιστές, ενώ ζημιές υπέστη και το τηλεοπτικό συνεργεία της ΕΡΤ, που έχει αναλάβει να προβάλει τηλεοπτικά την αναμέτρηση.
sportdog
jack the ripper
01-02-2009, 18:30
eleos me ta zwa...mantrwste ta ola
Stormrider
01-02-2009, 18:32
sorry , perimene kaneis pws tha arxisei to paixnidi simera?
jack the ripper
01-02-2009, 18:33
oxi ... auto to lew aneksartita apo tin kathysterisi tou mats klp klp.....
dopefiend
01-02-2009, 18:46
Αποτέλεσμα ήταν πέρα από τις υλικές ζημιές, που σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το λιγότερο, τέσσερις οπαδοί να τραυματιστούν, οι δύο εξ αυτών από αιχμηρό αντικείμενο ενώ έγιναν τέσσερις συλλήψεις.
http://www.contra.gr/Volleyball/Hellas/ ... 29237.html (http://www.contra.gr/Volleyball/Hellas/VolleyCup/229237.html)
jack the ripper
01-02-2009, 18:48
nai syllavane tous 4 traumaties mallon
dopefiend
01-02-2009, 18:53
xaxa
Fireknight
01-02-2009, 18:56
pathos gia KALO volleyball
edit: http://www.cosmo.gr/Celebrities/America/229316.html !
Stormrider
01-02-2009, 19:30
gia ton poutso xirismous ekanan e
irreligious
01-02-2009, 22:21
ωρέ,τους βγάλαν όξω από το γήπεδο τους βάζελους σήμερα.
Darkling
01-02-2009, 23:24
να κανω μια ερωτηση εγω?
στα αρχιδια μου τα ξυλικια στις κερκιδες, δεν ειναι δικο μου προβλημα, αλλα η ΠΑΝΑΘΑ λεει, ζητησε το κυπελλο????
δηλαδη, στα ΧΑΡΤΙΑ?????
μπα, μπα????
axxaaxaxxaxaxxaaxxaxaxxaxaxa.
kALO.
o proedras tou tap(h kati tetoio h epishmh fwnh tespa wspou na parembei o 8anashs) leei den katebainoume na paixoume den exei nohma na ginei agwnas me ayta pou ginontai kai prepei na telepsoun klp klp.o antistoixos gaBros eipe eggyoumaste thn omalh diexagwgh(yperlol) kai na ginei o agwnas.meta eipe o 8anashs(enas einai)an ekkenw8ei 8a to skeftoume.o gabros elege den yparxei logos ola bainoun kalws eggyoumaste emeis proswpika thn asfalh diexagwgh :rofl: :rofl: :rofl: alla o proedras tou ellhnikou volley den pshnotan na dwsei aney agwnos thn katsarola kai anablh8hke o agwn.
ayto akribws tpt allo.
Darkling
01-02-2009, 23:56
εγω στο δελτιο του σπορφμ ακουσα οτι και οι 2 ομαδες κανανε ενσταση για να παρουν το τροπαιο.
και καλα εμεις, ειμαστε υπαλληλοι δολοφονοι και ναζί οποτε δικαιολογουμαστε, χωρια που το χουμε ξανακανει!!!!
masta.den gnwrizw an egine kai ean egine gt egine pantws thn wra pou eixe metadwsh den proekypse apo kapou oti o 8anashs(enas einai) diekdikouse kati xwris agwna.isa isa o prwtos typos elege emeis den katebainoume o,ti kai na ginei.an to elege ek tou asfalous den exw idea.
ο παναθηναικος δεν μπηκε ποτε στο γηπεδο αρα επρεπε να το παρει ο ολυμπιακος.
παραγκα
pitchfork
02-02-2009, 02:08
attila η άγνοια σου εκτός από το γέλιο σε όσους διαβάζουν δεν προσφέρει κάτι άλλο στο φόρουμ.
Οι ενστάσεις απορρίφθηκαν και οι δύο, οι του οσφπ λέγανε ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τάχατες δεν κατέβηκε να παίξει χωρίς λόγο (γιατί βαριότανε ξέρω γω) και ζητούσαν να πάρουν το κύπελλο στα χαρτιά (όπως έχουν ξανακάνει άλλωστε - σωστά λέει ο μιτσμανν).
Εμείς λέγαμε (πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου) ότι ο αγώνας δεν έγινε εξαιτίας των επεισοδίων που έκαναν τα θλιβερά κοτόπουλα με τα κράνη / καρπαζοεισπράκτορες / υπάλληλοι του κόκαλη που επιτέθηκαν σε γυναικόπαιδα και άσχετα πιτσιρίκια για κάποιους δικούς τους λόγους (κάποιους τέτοιους θα είχαν φαίνεται ... ) - οπότε και έπρεπε ο αγώνας να κατακυρωθεί υπέρ μας.
http://http.cdnlayer.com/gazzetta/images/stories/alla_sports/volley/epeisodia_62.jpg
Στη πραγματικότητα εμείς λέγαμε ότι αν δεν αδειάσουν οι εξέδρες ώστε να υπάρξουν οι συνθήκες για να μπορεί να γίνει ο αγώνας, εμείς δε θα συμμετάσχουμε σε αυτήν την διακωμώδηση του αθλήματος αφού άλλωστε κινδύνευαν οι αθλητές μας κλπ.
Οι διοργανωτές ζήτησαν από την αστυνομία να αδειάσει το γήπεδο, οι μπάτσοι είπαν ότι θέλουν την βοήθεια των αφεντικών των προβάτων όμως οι άνθρωποι ( ? ) του οσφπ αρνήθηκαν να βοηθήσουν λέγοντας (ομολογώντας εν ψυχρώ δλδ) ότι τα παιδιά έχουν έρθει από Αθήνα και είναι κρίμα τα κακόμοιρα….
Το πιο αστείο άνετα ήταν αυτό που είπε και ο cthulu, οι άνθρωποι ( ? ) του οσφπ έλεγαν ότι εγγυώνται αυτοί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχααχαχααχαχαχαχαχα
αχχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχα
Φαίνεται κάποιος τους είπε ότι επειδή είναι η ομάδα του ελληνικού δημοσίου έχουν αυτομάτως διορισθεί και νταβάδες των αθλημάτων - υπεύθυνοι για την διεξαγωγή αγώνων και είναι κάποιοι που πρέπει να τους ρωτάμε και να μας δίνουν την άδεια ή κάτι τέτοιο ξέρω γω.
Ειλικρινά, πέρα από ξεκάθαρη ομολογία ότι ο ιδιωτικός στρατός προβάτων είναι υποκινούμενος από αυτούς δεν βλέπω τι άλλο εξυπηρετούσε η συγκεκριμένη δήλωση.
Τέσπα για όσους δεν ξέρουν διευκρινίζω ότι χθες αποφασίστηκε από την ΕΟΠΕ (σωστά κατά τη γνώμη μου) προκειμένου να γίνει ομαλά ο αγώνας να μην δοθούν εισιτήρια σε οργανωμένους κάτι που εμείς τηρήσαμε (κακώς όπως αποδείχθηκε) όχι όμως και οι γύφτοι / ψεύτες / απόγονοι του 6ου στόλου με τα γνωστά αποτελέσματα που παραπάνω περιέγραψα.
http://www.gazzetta.gr/content/view/23869/192/
http://www.gazzetta.gr/content/view/23877/192/
http://www.gazzetta.gr/content/view/23861/192/
να κανω μια ερωτηση εγω?
στα αρχιδια μου τα ξυλικια στις κερκιδες, δεν ειναι δικο μου προβλημα, αλλα η ΠΑΝΑΘΑ λεει, ζητησε το κυπελλο????
δηλαδη, στα ΧΑΡΤΙΑ?????
μπα, μπα????
Καλά, εσείς όταν το παίρνατε στα χαρτιά δε μας λέγατε ότι πρέπει να τηρούνται οι κανόνες ?
Τώρα έτσουξε?
Αποφασίστε επιτέλους.
τα "γυναικοπαιδα" χτες εστειλαν στο νοσοκομειο μερικους
σημερα επεσε ζορι κοριτσια εμαθα ε?
σπασατε τα χρονομετρα παλι :!:
pitchfork
02-02-2009, 02:27
Προφανως το σάββατο δεν τις φάγατε από γυναικόπαιδα νόμιζα εγώ αλλά εντάξει, εσύ θα ξέρεις καλύτερα.....
Stormrider
02-02-2009, 02:28
giati dne vgike oute mia anakoinosi apo ta megafona na ekenothei to gipedo oste na ksekinisei to paixnidi?
i kerkida tou olympiakou , otan matheftike pws den tha ginei to paixnidi , adiase se dio lepta .
dld toso diskolo tou itan na poun , an den ekenothei to gipedo mexri paratetarto tha anvlithei o agwnas? afou apo tin et1 pou parakolouthousa tis sizitiseis epese stin sizitisi afti i epilogi alla meta apo ligo eipe o ipefthinos pws i apofasi eiani oristiki .
και εσυ οταν λες γυναικοπαιδα να φανταστω εννοεις τρυφερα αγορακια με πρωτυπα τον α.φιλιππιδη?
και μην ξεχναμε πλησιαζει σιγα-σιγα και το ματσακι στο πολο :pingpong: :pingpong:
irreligious
02-02-2009, 02:40
ναι, γυναικόπαιδα.
...
pitchfork
02-02-2009, 02:52
τζόυ άλλεν εννοώ απλό κόσμο, όχι οργανωμένους.
Μην παριστάνεις τον βλάκα (εκτός αν είσαι).
stormrider καλά τα λες, κι εγώ δεν το κατάλαβα αυτό, ίσως να υπάρχει κάποιο νομικό θέμα, πιθανώς οι της ΕΟΠΕ που ήταν στον αγώνα να μην είναι αρμόδιοι να διατάξουν την εκκένωση του γηπέδου και να απαιτείται σύμπραξη και των ομάδων, κάτι το οποίο ο σίγουρα χαμένος οσφπ (μη ξεχνάμε άλλωστε ότι χάρη στη διαιτησία προκρίθηκαν στο τελικό αντί της καλύτερης ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ την προηγούμενη μέρα) δεν είχε την διάθεση να κάνει όπως θα είδες.
(μη ξεχνάμε άλλωστε ότι χάρη στη διαιτησία προκρίθηκαν στο τελικό αντί της καλύτερης ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ την προηγούμενη μέρα)
λολ αμα δεν ειδες το ματς τουμπεκιασου.
επισης γραφω στα παπαρια μου τους οπλισμενους στρατους που επιτιθονται εκατερωθεν.
και αν καποιος επαιρνε το κυπελλο στα χαρτια το καλυτερο που θα εκανε ειναι να το βαλει ολοκληρο στον πατο του.
Darkling
02-02-2009, 10:11
ποστ πιτς λολ.
Kelldorain
02-02-2009, 10:59
Δηλαδή για να καταλάβω Darkling, θεωρείς ως πιο σωστή λύση μετά από τέτοια συμβάντα να βγει η ομάδα στο γήπεδο υποχρεωτικά; Γιατί σε ότι ποστ έχεις κάνει απλά αναφέρεσαι στο ότι ζήτησαν το κύπελλο γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορούσε να γίνει ο αγώνας λόγω υπευθυνότητας των αντιπάλων. Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω το μεμπτό σε αυτό, εκτός αν για κάθε περίπτωση τίτλου που κρίνεται χωρίς αγώνα πρέπει να λέμε "ομαγκαντ κοίτα δω πως το πήρε". Αν δεν το εννοείς σόρρυ εκ των προτέρων , απλά το λέω επειδή ότι πόστ έκανες εδώ έχει σχέση με αυτό.
Darkling
02-02-2009, 11:06
Επρεπε να βγει να χασει 3-0 και να τους δειρουμε μετα.
Οκ, σοβαροτερα, ειπα οτι τα ξυλικια δεν ειναι δικο μου προβλημα, αμα θελουνε να τα λυσουν.
απο κει και περα, ειναι απλα ενα δειγμα του οτι στην ελλαδα το ιδιο ακριβως σκηνικο ειναι καταπτυστο οταν το κανει ο Ολυμπιακος και δικαιολογημενο οταν το κανουν οι αλλοι. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο, και προφανως το κυπελλο βολλευ δεν ειναι ακριβως και η πρωτη προτεραιοτητα μου στον αθλητικο τομεα.
pitchfork
02-02-2009, 13:59
...απο κει και περα, ειναι απλα ενα δειγμα του οτι στην ελλαδα το ιδιο ακριβως σκηνικο ειναι καταπτυστο οταν το κανει ο Ολυμπιακος και δικαιολογημενο οταν το κανουν οι αλλοι.
Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο, ....
Δηλαδή είναι το ίδιο οι οπαδοί μιας ομάδας να τα κάνουν όλα πουτάνα και να μη μπορεί να γίνει ο αγώνας (μια πρακτική που άνετα και λογικά θα την εφαρμόζουν κάθε φορά που πρόκειται να χάσει η ομάδα τους) και το ίδιο να βρίσκεις ένα αστήριχτο και γελοίο νομικό επιχείρημα που εκ των υστέρων και επειδή σε ξεκώλιασαν ανακαλύπτεις για να ανατρέψεις ένα αποτέλεσμα που βγήκε μετά από αγώνα ?
Εγώ θα έλεγα (που έχει ξαναειπωθεί βεβαίως) , κοιτάξτε εσείς πρώτα τι από τα δύο θέλετε γιατί άλλα λέγατε μετά την αλητεία της νέας σμυρνης και άλλα μετά τη ξεφτίλα της καλαμαριάς κατά το συμφέρον σας και μετά κάντε σχόλια τέτοιου τύπου για τους υπόλοιπους.
kai twra GAMHSTE to psaroxwri me tin kalpikh istoria
ainte kai katevainoume kai xwris eishthria...gia ton Parasidh re mounia!
http://i197.photobucket.com/albums/aa9/00i00_photos/img026af0.jpg
Darkling
02-02-2009, 15:10
θα περασετε, ηρεμησε.
R.I.P. Pantelakhs...troxaio
Kelldorain
02-02-2009, 20:31
Αποχωρεί ο Χελάκης από σπορ-φμ και σπορντει :shock:
καλα δικα του δεν ειναι;(και δικα του τεσπα)
R.I.P. Pantelakhs...troxaio
http://www.paokmania.gr/images/ar8ra/2009/Istorikes/pantelakisfountoukidis.jpg
http://www.paokmania.gr/images/ar8ra/2009/Dioikisi/pantelakiss.jpg
«Εγώ αγόρι μου δεν έκανα οικογένεια για τον ΠΑΟΚ, χάλασα τη ζωή μου όλη.»
Εξέπνευσε σε ηλικία 83 ετών ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Παντελάκης, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης Νωρίτερα, είχε παρασυρθεί από μηχανή μεσαίου κυβισμού στην Βασιλέως Ηρακλείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τη στιγμή που έβγαινε από πάρκινγκ όπου καθημερινά αφήνει το αυτοκίνητό του . Η σύγκρουση αποδείχθηκε μοιραία.
Ήταν ο μοναδικός πρόεδρος του ΠΑΟΚ με τόσες πολλές επιτυχίες. Ο άνθρωπος που είχε δημιουργήσει την ομάδα που μπροστά της υποκλίθηκε όλη η χώρα. Δύο κύπελλα, ένα πρωτάθλημα πήρε η ομάδα υπό της προεδρία του.
Η εποχή Παντελάκη- μιλάμε για εποχή γιατί πραγματικά ο άνθρωπος άφησε μεγάλη προσωπική σφραγίδα στον ΠΑΟΚ- άρχισε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξε στην υπόθεση Κούδα, όταν με δικές του προσωπικές ενέργειες ο παίκτης έμεινε στην ομάδα μας και στα επόμενα χρόνια την οδήγησε σε κορυφαίες στιγμές δόξας.
thrinos.tpt allo.R.I.P ston megalitero proedro k paoktzi(mazi me ton megalo aristarxo) olon ton epoxon.o mpampadaffy akoma kleei
pitchfork
04-02-2009, 18:45
Μαινόμενος Βίκτωρ
Σφοδρή επίθεση σε διπλό μέτωπο από τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Extrasport» εξαπέλυσε τα βέλη του τόσο κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου όσο και κατά του Κώστα Πηλαδάκη.
Σε ότι αφορά το νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΕΠΟ, ο Βίκτωρ Μητρόπουλος είπε:
«Σε μια εκλογική αναμέτρηση θα υπάρξει νικητής και ηττημένος κι αυτό είναι αποδεκτό, μόνο όμως όταν η διαδικασία είναι νόμιμη και καθαρή. Αυτές οι εκλογές δεν ήταν ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Έχω ήδη ενημερώσει την εισαγγελία και άμεσα θα υποβληθεί αγωγή για τις εκλογές, έτσι ώστε να μη μπορεί ο κύριος Πιλάβιος να ασκήσει τα καθήκοντά του, έτσι ώστε να καταλάβουν όλοι τι ακριβώς έχει συμβεί.
Για παράδειγμα, γνώριζα το αποτέλεσμα των εκλογών πριν ανακοινωθεί διότι κατά την ώρα της καταμέτρησης έδειχνα τσακισμένα ψηφοδέλτια σε καθορισμένες άκρες, με τα οποία γνώριζα ποιος και τι ψήφιζε. Όλα αυτά τα είπα στη δικαστική αντιπρόσωπο, αλλά εκείνη δε τα δέχθηκε.
Η εταιρεία ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’ που έχει συστήσει ο κύριος Γκαγκάτσης για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του επόμενου εργοδότη του, του κυρίου Κόκκαλη, έχει σαν μέλη συμβούλους της ΕΠΟ.
Όλοι όσοι είναι μέλη της εταιρείας είναι εκλεγμένοι και ο Πιλάβιος θα φροντίσει να μην έχει κανένας αντιρρήσεις. Μέλος της εταιρείας ήταν –και είναι- ο κύριος Πιλάβιος.
Όλα αυτά γίνονται έτσι ώστε όταν ενεργοποιηθεί η χρυσοφόρα σύμβαση με τον ΟΠΑΠ που υπογράφτηκε στις 31 Ιουλίου του 2008, ύψους 400.000.000 ευρώ, θα πιέσει ο Κόκκαλης έχοντας έτοιμη τη στοιχηματική εταιρεία.
Αυτό είναι η ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’ κι όταν είναι έτοιμη τότε θα στηριχθεί στη συνεργασία του Βαρδινογιάννη με τον Κόκκαλη. Είναι κωμικό αυτό το σκηνικό αλλά και λογικό διότι ο Κόκκαλης αξιολογεί δεύτερο τον Ολυμπιακό και πρώτα την τσέπη του».
Για τον Κώστα Πηλαδάκη, ο Βίκτωρ Μητρόπουλος ανέφερε ότι:
«Δε δέχομαι να χάνω με σημαδεμένη τράπουλα. Να παίξω και να χάσω, αλλά όχι έτσι.
Αρχίζουμε με τον κύριο Πηλαδάκη, για να δούμε αν θα συνεχίσει στην προεδρία της Superleague. Μέχρι και πέρυσι ο κύριος Πηλαδάκης είχε άδεια ΠΡΟΠΟ, κάτι που απαγορεύεται ρητά, και υπέγραφε για 5-6 χρόνια ψευδείς δηλώσεις στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να μπορεί η Λάρισα να μπαίνει στο κουπόνι. Το πρακτορείο του ανήκε μέχρι και τον Ιούνιο του 2008».
http://www.sportaction.gr/document.php? ... _id=119000 (http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=403&document_id=119000)
Darkling
05-02-2009, 00:41
α ωραια δηλαδη, παλι πεος θα πεσει.
:) :) :) :)
carheart
05-02-2009, 03:20
Χάρη σε τέρμα του Νταν Γκόσλινγκ δύο λεπτά πριν το τέλος της παράτασης η Έβερτον επικράτησε της Λίβερπουλ με 1-0 στο "Γκούντισον Παρκ" και την απέκλεισε από την συνέχεια του "FA Cup".
Οι "εφοπλιστές" έτσι πήραν την πρώτη τους νίκη των επί των "κόκκινων" (έπαιζαν με 10 από το 76' λόγω αποβολής του Λούκας) από το 2006 και τώρα θα αντιμετωπίσουν στους "16" του θεσμού την Άστον Βίλα, η οποία επικράτησε της Ντόνκαστερ με 3-1 στο "Βίλα Παρκ" (15' Σίντγουελ, 19' Κάριου, 61' Ντελφουνέσο / 45' Πράις).
γιατί γαμάμε.
Ετσι ο αντρας ο σωστος.
http://www.contra.gr/Soccer/England/Pre ... 29936.html (http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/Arsenal/229936.html)
Πενήντα χρόνια πάθους και αξιοπρέπειας
SportDay / Ο Αιρετικός
Το γήπεδο της Τούμπας κλείνει φέτος πενήντα χρόνια λειτουργίας κι αν είχε στόμα, πόσα θα 'χε πει… Το ιστορικό γήπεδο της Θεσσαλονίκης είναι ένας must αθλητικός και τουριστικός, για άλλους, προορισμός. Ακόμα και ο πιο άσχετος περί τα ποδοσφαιρικά όταν ακούει Τούμπα μπαίνει στο κλίμα. Τούμπα ίσον ΠΑΟΚ και ακολούθως ίσον υπερηφάνεια του βορειοελλαδικού ποδοσφαίρου.
Ναι, ξέρω, κάποιοι θα πουν ότι όλα αυτά είναι υπερβολές και καπηλεία των συμβόλων. Δεν είναι όλα εξαρτώμενα από την μπάλα, ούτε όλα τα κακά της Γης τα έφερε το «αθηνοκεντρικό κράτος». Σύμφωνοι.
Η Τούμπα, όμως, είναι ένα φαινόμενο που φίλοι και αντίπαλοι το αντιμετωπίζουν πάντα «εν θερμώ». Κανείς δεν ανηφορίζει προς το γήπεδο χωρίς μιαν υπερένταση. Ούτε όταν μπαίνει μέσα ψάχνει για κανένα ιλουστρασιόν έντυπο-πρόγραμμα του αγώνα ή για την ταξιθέτρια!
Αυτό το γήπεδο, από τη δυναμική των πραγμάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο προέκυψε να είναι ένα διαχρονικό σύμβολο της δύναμης του ΠΑΟΚ και φόβητρο, κατά παράδοσιν, παντός αντίπαλου.
Οι παλιοί Θεσσαλονικείς φίλαθλοι δεν μπορεί, θα θυμούνται την 6η Σεπτεμβρίου 1959, ημέρα εγκαινίων του «Σταδίου του ΠΑΟΚ», που έμελλε πολύ γρήγορα να γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σημεία της συμπρωτεύουσας.
• Εκεί διέπρεψαν ο «Μεγαλέξανδρος» Γιώργος Κούδας και οι προικισμένοι συμπαίκτες του Σαράφης, Τερζανίδης, Αποστολίδης, Παρίδης.
• Εκεί έπαιξαν στα τέλη της δεκαετίας του '50 και στις αρχές του '60 αστέρια που έλαμπαν χωρίς την τηλεοπτική χρυσόσκονη, όπως ο Παπαδάκης, ο Πρόγιος, ο Κουιρουκίδης, ο Φόρης ο Γιεντζής, ο Καλογιάννης, ο Συμεωνίδης.
• Από εκεί μετέδιδε τα ματς με τα άψογα ελληνικά του «με ανάγκασε να ακούσω ματς στο ραδιόφωνο, παρ' ότι είχα μεσάνυχτα», είχε γράψει η Ελένη Βλάχου στην «Καθημερινή» ο ακριβός μας συνάδελφος Γιάννης Λογοθέτης.
• Εκεί άφησε την τελευταία του πνοή, στον πάγκο του «Δικεφάλου», ο αείμνηστος Γκιούλα Λόραντ, άλλοτε μέλος της εκπληκτικής παρέας των υπέροχων Μαγυάρων του '50 με Πούσκας, Χιντεγκούτι, Γκρόσιτς.
• Εκεί ακόμα πλανώνται οι μορφές του πρόσφατα χαμένου Λες Σάνον, αλλά και του Τσαρπανά και τόσων άλλων.
• Εκεί γεννήθηκε και ο μύθος του «φοβήτρου. Της απόρθητης Τούμπας, ιδιαίτερα μετά την ακατάρριπτη εκείνη επίδοση του αήττητου ΠΑΟΚ επί δύο δεκαετίες από τον Ολυμπιακό.
Σεπτέμβριος του 1959. Ο ΠΑΟΚ φεύγει από το κέντρο της πόλης. Το «Σιντριβάνι» (που σήμερα είναι θεολογική σχολή) ήταν όπως λέμε σήμερα Τούμπα ή Λεωφόρος. Ενα γήπεδο πρόσφορο για τσαμπατζήδες και πάντα γεμάτο. Ο αξέχαστος Στράτος Διονυσίου μάς έλεγε ότι αυτός και η εφηβική παρέα του είχαν βρει μιαν υπόγεια δίοδο από την Ηλεκτρική Εταιρεία που έβγαζε κατευθείαν πίσω από τα άθλια αλλά ιστορικά αποδυτήρια. Στο «Σιντριβάνι» οι φωτογράφοι –ήθελαν, δεν ήθελαν– έβγαζαν υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, μια και οι κάτω κερκίδες έβγαιναν με φόντο το υπέροχο διπλανό κτίριο της Παλιάς Φιλοσοφικής και οι πάνω με φυσικό σκηνικό την Ανω Πόλη και το Επταπύργιο. Ενδιαφέρουσες ήταν και οι μουσικές επιλογές, μια και στα μεγάφωνα άκουγαν οι φίλαθλοι Μανώλη Χιώτη, Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά και Νιλ Σεντάκα. «Ω, Κάρολ!».
Ακόμα πιο ενδιαφέρουσες ήταν οι συλλογικές προτιμήσεις στις γειτονιές του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Η Καμάρα, η Ευαγγελίστρια και η Πρίγκιπος Νικολάου είχαν πολλούς Ηρακλειδείς. Περιέργως, στην Τσιμισκή και στη Μητροπόλεως έβρισκες ισορροπημένη κατάσταση μεταξύ των τριών της Θεσσαλονίκης. Οι Αρειανοί ήταν πολλοί στην Αγίας Τριάδος, στην Ανάληψη, στο Ντεπό και στου Χαριλάου. ΠΑΟΚ ήταν όλες οι προσφυγογειτονιές, η Καλαμαριά –μαζί με τον Απόλλωνα βέβαια– η Τούμπα, η Τριανδρία. Μόνο που και στη Δαγκλή, στη Δεσπεραΐ και στην πλατεία Δέλιου οι ΠΑΟΚτσήδες ήταν συντριπτική πλειονότητα λόγω της γειτονίας με το «Σιντριβάνι».
«Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα», έλεγε δημοφιλές σλόγκαν εκείνων των ημερών που είχε σκαρώσει γνωστό ζαχαροπλαστείο της πόλης, το οποίο είχε αναλάβει και το κυλικείο! Η φράση δεν περιείχε ίχνος υπερβολής. Η μετακόμιση του ΠΑΟΚ από το θρυλικό γήπεδο του «Σιντριβανίου» στην καρδιά του λαού του, στην Τούμπα, ήταν ένα μεγάλο γεγονός.
Πολλά στοιχεία βρήκα στα βιβλία του Στράτου Σιμιτζή «Τύπος και Υπογραμμός» και του Γιώργου Αναστασιάδη «Η Θεσσαλονίκη στις Συμπληγάδες του 20ού αιώνα». Είχε κληθεί η ΑΕΚ για ένα λαμπερό φιλικό ματς μετά τον αγιασμό.
«Ξεκινήσαμε στην Τούμπα με… χωματοκερκίδες», μου διηγήθηκε ο μεγάλος παράγων Γιώργος Παντελάκης.
«Το οικόπεδο το είχαμε πάρει από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού και το ξεπληρώσαμε μέχρι δεκάρας σε τριάντα χρόνια. Οταν ο ΠΑΟΚ έπαιζε στο "Σιντριβάνι", κρατούσαμε ένα μέρος των εσόδων για τη χρηματοδότηση της Τούμπας. Σαν να ήμασταν, δηλαδή, σε ξένο γήπεδο. Πρωτοστατούσε ο συχωρεμένος ο Δημάδης, ο οποίος ήταν πρόεδρος και "Κέρβερος" σ' αυτά τα πράγματα. Ηλεγχε μέχρι δεκάρας τα λεφτά της "επιτροπής γηπέδου". Για να πάει ο ΠΑΟΚ όσο πιο γρήγορα γινόταν στον λαό του».
Το 2009 μπορεί να γίνει για τον ΠΑΟΚ «έτος Τούμπας». Μισός αιώνας είναι αυτός. Μια λαμπρή επέτειος.
Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Σικαμπάλα αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς της ομάδας του μετά την ήττα με 1-0 από την Γκάζι Μεχάλα.
Ο 23χρονος άσος ξέσπασε κάνοντας χειρονομίες και φωνάζοντας πως τούτο ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ζάμαλεκ.
"Δεν ξαναπαίζω άλλο στη Ζάμαλεκ" ήταν η χαρακτηριστική φράση του.
GIRNA PISO MORI FATLALA!
Fireknight
09-02-2009, 17:32
:touched:
http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Prime ... 30275.html (http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/Barcelona/230275.html)
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ :!:
Ναι....
αλλά "μόνο εσύ και η Μπάρτσα"
http://www.sportdog.gr/images/Newspaper ... ig9544.jpg (http://www.sportdog.gr/images/Newspapers/newspapers_big9544.jpg)
:midfinger:
jack the ripper
10-02-2009, 19:19
:rofl: :rofl:
αλλες μπαλαρινες εχουν τη χαρη :wink:
Stormrider
12-02-2009, 19:38
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό, ο πρώην παίκτης του και άσος της Μπαρτσελόνα πλέον, Γιάγια Τουρέ, ο οποίος συνέκρινε μάλιστα τις δύο ομάδες, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα.
Ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού, έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και μεταξύ άλλων υπογραμμίζει: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα. Τον παρακολουθώ και ξέρω πως πάει από το καλό στο καλύτερο. Μπορεί να πάει ψηλά στο Κύπελλο Ουέφα, ενώ στην Ελλάδα θα το κατακτήσει το Πρωτάθλημα.
Νοσταλγώ την ομάδα και τον κόσμο. Θυμάμαι μόνο τα καλά. Ευχριστώ τον κ. Κόκκαλη που με πίστεψε, δεν το ξεχνάω αυτό. Μακάρι να βρισκόμασταν ως αντίπαλοι με τον Ολυμπιακό. Θα ήταν ωραία να γυρίσω στο Καραϊσκάκη. Να δω τον κόσμο από κοντά. Ίσως βέβαια επισκεφτώ την Ελλάδα για διακοπές. Θα ήθελα να τα καταφέρω»
Η Μπαρτσελόνα είναι η δημοφιλέστερη ομάδα στην Ευρώπη. Αυτό προκύπτει από έρευνα της γερμανικής εταιρίας Sport+Markt, σε δείγμα 9.600 φιλάθλων, ηλικίας 15 μέχρι 69 ετών, σε 16 χώρες της «γηραιάς» ηπείρου, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα.
Οι «μπλαουγκράνα» υπολογίζεται ότι έχουν 44,2 εκατομμύρια οπαδούς, έναντι 41 εκατομμυρίων της Ρεάλ Μαδρίτης και 37,6 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακολουθούν οι Τσέλσι (25,5 εκατ.), η Ζενίτ (23,9 εκατ.), η Λίβερπουλ (23 εκατ.), η Άρσεναλ (21,3 εκατ.), η Μίλαν (21 εκατ.), η Μπάγερν (19,8 εκατ.) και η Γιουβέντους (17,5 εκατ.).
Από τις ελληνικές ομάδες, δημοφιλέστερος στην Ευρώπη είναι ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στην 42η θέση, με 2 εκατομμύρια οπαδούς. Ο Παναθηναϊκός είναι 54ος με 1,5 εκατ. και η ΑΕΚ 78η με 800.000.
:)
sportdog
Kelldorain
12-02-2009, 19:42
Τσέλσι (25,5 εκατ.)
Λίβερπουλ (23 εκατ.)
Όσο και αν θέλω να το πιστέψω δεν μπορώ :?
Darkling
12-02-2009, 20:48
Μακάρι να βρισκόμασταν ως αντίπαλοι με τον Ολυμπιακό.
ροφλολολ, τι λεει αυτος??? για να μαζευουμε εξαρες ειμαστε??????????
ion_storm
12-02-2009, 21:17
«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα
Ενώ αυτό είναι νορμαλ σχόλιο...
υπομονή έρχεται και η Μιλαν.
Stormrider
12-02-2009, 23:36
ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΑΤΖΙΟΥ
Αναλυτικά η συνέντευξη
Θέλεις να αλλάξεις κάποια στιγμή περιβάλλον και ομάδα;
«Όχι θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό».
Ποιανού τις ποδοσφαιρικές αρετές θαύμαζες από μικρός;
«Του Ρουντ Φαν Νιστελρόι και του Γκάμπριελ Μπατιστούτα. Είχα μεγάλη αδυναμία στον «Μπατί-γκολ». Ο άνθρωπος είχε τρελή «μύτη», βρίσκονταν εκεί που πήγαινε η μπάλα».
Εχεις προϊστορία με όλους τους προπονητές σου, θετική και αρνητική. Κάνε μου ένα σχόλιο για τον καθένα.
«Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι είχε κάνει καλή δουλειά και περιμέναμε τα αποτελέσματα να το αποδείξουν. Κι όμως, είτε λόγω συγκυριών, είτε λόγω άλλων παραγόντων δεν φάνηκαν και ο Μαλεζάνι διώχτηκε. Παρόλο που, για εμάς που τον ζούσαμε καθημερινά, είχε κάνει πολύ καλή δουλειά και πιστεύαμε πως θα έμενε σίγουρα. Ο Βίκτορ Μουνιόθ, πάλι, είχε τρελές γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο και ήταν άψογος επαγγελματίας, αλλά και πάλι τα αποτελέσματα έδειξαν πως δεν «έπιασε» και μοιραία έφυγε».
Είναι αλήθεια πως ο Χανς Μπάκε ήταν «ψιλομυρωδιάς» από μπάλα;
«Ο άνθρωπος ήταν άσχετος. Ίσως και να μην είχε καταλάβει πού είχε έρθει. Ίσως να νόμιζε πως δεν προπονεί τον Παναθηναϊκό, αλλά μια γυναικεία ομάδα. Εγώ τον αποκαλούσα «κατσαπλιά». Μου έδινε την εντύπωση πως δεν ήξερε πού πατούσε και πού βρίσκονταν. Η μόνιμη ατάκα του ήταν «you’re unlucky». Μια φορά, στην προπόνηση, δεν έπιασα καλά την μπάλα με το πόδι μου και το σουτ κατέληξε εκτός του γηπέδου. Και γυρνάει και μου λέει «oh, you’re unlucky». «Τι unlucky μίστερ» του λέω, «η μπάλα δεν πέρασε ξυστά από τα τέρμα, βγήκε έξω από το γήπεδο».
Το κεφάλαιο Ζοσέ Πεσέιρο;
«Αδικήθηκα. Με τη συμπεριφορά του ο ίδιος ο Πεσέιρο με ανάγκασε να πάω στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Τη μια με έβαζε, έπαιζα καλά, με πέταγε εκτός για δύο εβδομάδες. Μπορεί το rotationνα εξυπηρετεί κάποιες φορές τον προπονητή, αλλά κάποιες άλλες στιγμές δεν αφήνει τους παίκτες να ανεβάσουν την απόδοσή τους».
Πως βλέπεις ακριβώς δύο χρόνια μετά το ξυλίκι σου με τον Έκι Γκονζάλες;
«Ο Έκι ήταν πολύ παράξενος άνθρωπος. Όχι κακός, αλλά σίγουρα ιδιόρυθμος και κωλόπαιδο. Και το παράξενο ήταν πως είχε βγάλει την πλευρά του αυτή από πολύ νωρίς, αλλά εμείς την αγνοούσαμε νομίζοντας πως δεν θα αποτελούσε πρόβλημα. Εκείνη την ημέρα ο Έκι που ήθελε ούτως ή άλλως να το παίζει ηγέτης και να δίνει εντολές, είπε κατά την διάρκεια της προπόνησης μια δυο απότομες ατάκες στον Θεοδωρίδη. Δεν είπαμε τίποτα. Μετά όμως έριξε δυο καντήλια στο Λεοντίου για ένα λάθος που έκανε και εγώ γύρισα και του είπα «ε φίλε κούλαρε , έχουμε προπονητή να μας δίνει εντολές, δεν θέλουμε και εσένα μέσα στο γήπεδο, οπότε σταμάτα να βρίζεις τους συμπαίκτες σου. Σταματάει να τρέχει, έρχεται προς το μέρος μου και λέγοντας μου τα κλασικά λατινοαμερικάνικα «de puta madre» και τα λοιπά, μου λέει ξαφνικά «πάμε έξω να το λύσουμε οι δυο μας». Του λέω «καλά χαζός είσαι, θα σταματήσουμε την προπόνηση για να πάμε να πλακωθούμε; Παιδιά είμαστε; Εντωμεταξύ να έχει κολλήσει πάνω μου, αλλά επειδή είναι 1.70 το κεφάλι του μετά βίας έφτανε μέχρι το λαιμό μου. Και εκείνη τη στιγμή πάει να μου ρίξει κουτουλιά. Το πιστεύεις; Την έφαγα ξώφαλτσα γιατί όπως σου είπα, δεν μπορούσε λόγω ύψους να στοχεύσει, οπότε του ρίχνω ένα σκαμπίλι και φεύγει κάτω. Μετά μπήκαν και μας χώρισαν. Αλλά μέσα μας ξέραμε πως τα ψωμιά του Γκονζάλες ήταν λίγα πλέον διότι ήταν αντιπαθής σε όλους μας».
Τελικά σήμερα κάνεις καλύτερη καριέρα αν είσαι και λίγο κωλόπαιδο;
«Πιστεύω πως το σημερινό ποδόσφαιρο απαιτεί να είσαι και λίγο αλήτης για να αντέχεις. Να είσαι φυσικά καλός χαρακτήρας, αλλά σε κάποια σημεία επίσης να είσαι σκληρός και να βγάζεις προς τα έξω μια καλώς εννοούμενη μαγκιά ώστε να επιβιώσεις».
Με τους συμπαίκτες σου στην Εθνική τι λέτε όταν παίζετε αντίπαλοι;
«Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έγινε μια ανατροπή ενός παίκτη μας και ο Βασίλης Τοροσίδης διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή. Πάω από πάνω του και του λέω «καλά ρε μαλάκα τι περιμένεις να γίνει για να σφυρίξει φάουλ; Να βγει αίμα;».
Πολύς λόγος γίνεται σχετικά με το κατά πόσο διαλέγετε σε ποια παιχνίδια θα φορτσάρετε και σε ποια θα δώσετε το 100% σας.
«Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνεται εσκεμμένα, σίγουρα υποσυνείδητα τα δίνουμε όλα παίζοντας π.χ. με την Ίντερ του Ζοζέ Μουρίνιο και διαφορετικά με μια μικρομεσαία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος».
Διαβάζεις τι λένε για σένα οι εφημερίδες;
«Καθόλου. Εδώ και τρία χρόνια το έχω κόψει. Ούτε «Αθλητική Κυριακή» δεν βλέπω, ούτε αθλητικές εκπομπές στο ραδιόφωνο ακούω, ούτε τίποτα. Μόνο Τσάμπιονς Λιγκ και τους αγώνες του ΟΥΕΦΑ. Γενικά έχουμε πολύ χαμηλό επίπεδο αθλητικής δημοσιογραφίας. 'Αθλιο θα έλεγα. Τις προάλλες διάβαζα κάποια σχόλια για μένα για το πως είμαι ως άνθρωπος, από έναν δημοσιογράφο που δεν είχα καν συναντήσει. Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο με 12-13 αθλητικές εφημερίδες, οι πιο πολλές από αυτές οπαδικές».
Ποιος αμυντικός είναι ο πιο δύσκολος που έχεις αντιμετωπίσει;
«Χωρίς να θέλω να ακουστώ ψωνισμένος, όλα εξαρτώνται από τη μέρα που θα βρεθείς εσύ. Μπορεί να παίξεις αντίπαλος του Φάμπιο Καναβάρο και αν βρεθείς σε καλή μέρα να τον κάνεις τόπι και μετά να παίξεις με το χειρότερο αμυντικό του κόσμου και εσύ να είσαι τόσο κακός, που να τον κάνεις ήρωα».
Είναι καλό λίγο καλό σεξ πριν από έναν αγώνα;
«Πρέπει να εφαρμοστεί σύντομα και στη χώρα μας αυτό που γίνεται στο εξωτερικό. Οι παίκτες να περνάνε χρόνο πριν τον αγώνα με τις συζύγους ή τις κοπέλες τους. Αν είναι να παίξεις καλά, θα το κάνεις ανεξάρτητα από το αν την προηγούμενη του αγώνα πέρασες με την κοπέλα σου ή όχι».
Τι είπες από μέσα σου όταν κερδίσαμε το EURO 2004;
«Πως είχαμε πλεόνασμα τύχης και μια πολύ σκληρή άμυνα».
Θα θεωρούσες άξια πρωταθλήτρια Ευρώπης την Ελλάδα αν δεν ήσουν Έλληνας;
«Πιθανόν όχι».
Ποια είναι η μεγαλύτερη ανησυχία σου εκτός από έναν σοβαρό τραυματισμό;
«Να καταφέρω να βγάλω στην καριέρα μου τα χρήματα εκείνα που θα μπορούν να συντηρήσουν εμένα και την οικογένειά μου».
Ποια μειονεκτήματά σου νομίζεις πως πρέπει να δουλέψεις λίγο;
«Το ότι μερικές φορές εκνευρίζομαι εύκολα. Έχω παίξει και ξύλο αρκετές φορές, εκτός γηπέδων. Και επίσης νιώθω κάποιες φορές πως παίρνουν τα μυαλά μου αέρα και προσπαθώ να το περιορίσω».
Σε ποιον χρωστάς πολλά ως αθλητής;
«Στον Μαλεζάνι κατ' αρχάς και μετά στον Τεν Κάτε και κυρίως στον Γιάννη Αναστασίου».
Χρήματα ή φανέλα;
«Τώρα ψηφίζω χρήματα, αφού έχω πει στον εαυτό μου πως, μετά τη λήξη της καριέρας μου, δεν θα συνεχίσω να υπηρετώ το ποδόσφαιρο από άλλο πόστο. Θα τα παρατήσω όλα. Οπότε αυτή την στιγμή κάνω το κομπόδεμά μου για το μέλλον. Φυσικά, αν η οικονομική διαφορά με την άλλη ομάδα είναι μεγάλη, δεν θα διστάσω να μεταπηδήσω εκεί που με συμφέρει περισσότερο».
Ο Πάμπλο Γκαρσία ξαναχτυπά!
Για τον κόσμο: «Θεωρώ ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι πιο παθιασμένοι που έχω γνωρίσει συνολικά στην καριέρα μου. Είναι ευχάριστο για μένα να ακούω από τους φιλάθλους μας συνθήματα προς το πρόσωπό μου. Ίσως γιατί τους αρέσει ο τρόπος που αγωνίζομαι με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Έχω παίξει σε πολλές ομάδες στην καριέρα μου αλλά εδώ οι οπαδοί έχουν... archidia (σ.σ είπε την λέξη στα ελληνικά!!!)».
Για τη διαιτησία και αν νομίζει πως είναι στόχος: «Υπάρχουν διαιτητές και διαιτητές. Στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, έβλεπα τον διαιτητή να μιλάει και να γελάει με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Δεν έκανε όμως το ίδιο με εμάς. Σε κάθε άγγιγμα παίκτη του Ολυμπιακού ο διαιτητής σφύριζε φάουλ. Μάλιστα σε ένα φάουλ του Σορλέν (στον αγώνα Κυπέλλου στη Τούμπα), από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, αν το έκανα εγώ σίγουρα θα είχα αποβληθεί, θα είχα τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές και μπορεί να πήγαινα και φυλακή. Οι διαιτητές, βλέπουν το βιογραφικό μου και βάση αυτό με κρίνουν»
http://img22.imageshack.us/img22/6862/proponisi110209cl5rs8.jpg
και μπορεί να πήγαινα και φυλακή
lol θεος
geologiko_karoto
13-02-2009, 02:36
Ισόβιο συμβόλαιο και αδριάντας στην 4 - ελάχιστος φόρος τιμής
akoulouthei post ford perfect
jack the ripper
13-02-2009, 11:55
http://www.gazzetta.gr/content/view/25071/214/
:rofl: :rofl:
jack the ripper
13-02-2009, 17:44
Το τμημα scouting οργανωνεται οπως πρεπει:
Μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Πελέ Άντερσον, ήρθε η... τετραπλή απάντηση του Παναθηναϊκού! Οι «πράσινοι» προσέλαβαν τους Κριστόφ Βαζέχα, Ρενέ Χένρικσεν, Χουάν Ραμόν Ρότσα και τον μεγάλο Ολλανδό άσο του παρελθόντος Πιτ Κάιζερ για την στελέχωση του τμήματος "κατασκοπίας" και αναμένεται συνέχεια, μέχρι να φτάσουν συνολικά τα δέκα άτομα, που θα απλώνουν δίχτυα σε όλο τον κόσμο.
Η ευχάριστη έκπληξη στα παραπάνω ονόματα είναι η παρουσία του Πιτ Κάιζερ. Ο Ολλανδός βετεράνος ποδοσφαιριστής ήταν από τους μεγαλύτερους παίκτες στην εποχή του και μαζί με τον Γιόχαν Κρόιφ συνέθεταν το λεγόμενο "βασιλικό δίδυμο". Έπαιξε στον Άγιαξ από το 1960 ως το 1975 και πολλοί είναι εκείνοι που έλεγαν πως ήταν καλύτερος παίκτης από και από τον "ιπτάμενο Ολλανδό". Η παρουσία του 66χρονου στο τμήματα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού σαφώς και πρέπει να σχετίζεται με την παρουσία του Χενκ Τεν Κάτε στον πάγκο του τριφυλλιού.
Οι Βαζέχα, Χένρικσεν, Ρότσα και Κάιζερ θα αναλάβουν να "ψάχνουν" την παγκόσμια αγορά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, όμως μόνο για παίκτες άνω των 17 ετών. Για τις μικρότερες ηλικίες υπεύθυνοι είναι οι Μαραγκός, Βόκολος, Κόβης, Γιάνγιανιν και Μάρκου, ένα επιτελείο το οποίο επίσης θα φτάσει προσεχώς τα δέκα άτομα.
irreligious
13-02-2009, 18:07
Για τις μικρότερες ηλικίες υπεύθυνοι είναι οι Μαραγκός, Βόκολος, Κόβης, Γιάνγιανιν και Μάρκου, ένα επιτελείο το οποίο επίσης θα φτάσει προσεχώς τα δέκα άτομα.
ρε δόξες που ζει ο Λεωνίδας.
λογικο ρε,ποιος χαρισε το διπλο του βαζελου στην τουμπα που σημαινε πρωταθλημα το 2004 ??
ε,τωρα που ξεχαστηκε το γεγονος το πηραν το παλουκαρι να του το ξεπληρωσουν.δεν ειχε ακουσει και λιγα
profanos kameis plaka etsi?
λογικο ρε,ποιος χαρισε το διπλο του βαζελου στην τουμπα που σημαινε πρωταθλημα το 2004 ??
ε,τωρα που ξεχαστηκε το γεγονος το πηραν το παλουκαρι να του το ξεπληρωσουν.δεν ειχε ακουσει και λιγα
xazos efhmeridofagos?
freak brother
13-02-2009, 23:48
:disco:
Sotos_The_Tequiler
14-02-2009, 00:30
απο το contra:
Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, το contra.gr επικοινώνησε με τον Ρενέ Χένρικσεν, ο οποίος μας μίλησε για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην ποδοσφαιρική ζωή του με την επιστροφή του στο "τριφύλλι" ως μέλος του τμήματος σκάουτινγκ.
Θυμάμαι καλά (ή μήπως όχι;) ότι ο Χένρικσεν ήταν (μεταξύ άλλων) που πρότεινε τον Μπάκε για προπονητή και μεσολάβησε για να γίνει τελικά η συνεργασία;
απο το contra:
Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, το contra.gr επικοινώνησε με τον Ρενέ Χένρικσεν, ο οποίος μας μίλησε για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην ποδοσφαιρική ζωή του με την επιστροφή του στο "τριφύλλι" ως μέλος του τμήματος σκάουτινγκ.
Θυμάμαι καλά (ή μήπως όχι;) ότι ο Χένρικσεν ήταν (μεταξύ άλλων) που πρότεινε τον Μπάκε για προπονητή και μεσολάβησε για να γίνει τελικά η συνεργασία;
ΛΟΛ οντως
αντε ρε μαλακες που σας θιξαμε την μπαουγκαρα ναπουμε αμα δεν τρωγατε τα λεφτα που σας εχει δωσει ο βαζελος θα ειχατε φτιαξει γηπεδο,προπονητικο και θα ειχατε πληρωσει και τα χρεη.
Darkling
14-02-2009, 02:40
http://www.acapela.tv/Winter-1-bc6152299b006
Stormrider
14-02-2009, 03:04
http://www.acapela.tv/Winter-1-bc6152299b006
αυτο το σαιτ ακσιζει το δικο του τοπικ
http://www.acapela.tv/Winter-1-bc556a47ec065
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
irreligious
14-02-2009, 16:45
έλα και ένα για σήμερα.
http://www.acapela.tv/good-old-times-bc634d1126098.html
Stormrider
14-02-2009, 17:29
xaxaxaxax
pitchfork
15-02-2009, 10:59
ρε αττιλα ξέχασες το δούρο ρε που ακόμη να σε πάρει τηλέφωνο.
geologiko_karoto
15-02-2009, 16:56
Έχει διαφορετικά στάνταρ και δεν βάζει τίποτε πάνω από την οικογένεια του. Σχεδόν ποτέ δεν λείπει από το σπίτι θεωρώντας υποχρέωση του να συμμετέχει στην ανατροφή των παιδιών του. Στην προσωπική του ζωή είναι απόλυτα ήρεμος. Εκνευρίζεται μόνο όταν αισθάνεται ότι αδικείται κι αυτό συνήθως συμβαίνει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις το επιτρέπουν μεταμορφώνεται σε κυνηγό με βασικό του όπλο το τόξο. Αυτό ακριβώς έκανε και στη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών.
Οι περισσότεροι συμπαίκτες του διάλεξαν τα καλύτερα θέρετρα της Λατινικής Αμερικής για να διασκεδάσουν με τις οικογένειες τους. Ο Γκαρσία προτίμησε να περάσει με την οικογένεια του ήσυχα σε μια λίμνη της Ουρουγουάης κάνοντας πολύωρες βόλτες στο δάσος αφιερώνοντας χρόνο στο αγαπημένο του χόμπι, το κυνήγι.
πουστράκι Ντιόγο έχει άριστη γνώση του Τόξου,του Σουγιά και της επτάϊντσης Πεταλούδας !!!!!!!!!
GuardianOfIvorytower
15-02-2009, 21:16
Πάει κ για κυνήγι μπούφαλλου μαζί με τον Nugent? :P
Kelldorain
16-02-2009, 01:15
5 μέτρα η Ισινμπάγεβα :shock:
enas pou egrapse se a8hnaikia efhmerida oti ''efyge o Bakayoko apo tin Tourkia'' einai o idios komple3ikos salonikios pou ekane tin malakia sto Alter??
vre komple3 oi salonikioi
AngelOfSorrow
16-02-2009, 02:23
ti eixe ginei sto alter?
se deltio eidhsewn egrafe ''epeisodeia stin tourkia''
αν θυμαμαι καλα αυτο που λες ηταν λαθος για το επομενο θεμα or smth (οντως ειχε επεισοδια στη τουρκια)
βεβαια αντε να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες μετα
la8os auto...la8os kai to shmerino....tespa...salonikios komple3ismos whatever
SpiritCrusher
19-02-2009, 01:32
Pictures ή General Discussion :?:
Χμ όπως και να έχει:
http://www.sport24.gr/html/ent/283/ent.276283.asp
"Κρέας στο πάτο τους"
"Γαμήστε τα τα μουνιά"
κτλ κτλ
hcpunksonacid
19-02-2009, 18:31
http://www.fcpaok.gr//index.php?option= ... Itemid=108 (http://www.fcpaok.gr//index.php?option=com_content&task=view&id=1490&Itemid=108)
razor γατουλα ξερεις φυσικα τι σημαινει αυτο ε?
δεν μπαινω σε τετοιες σελιδες κυριε
ειμαι χτες σε ενα σεμιναριο για τη δουλεια το οποιο δεν μπορουσε δεν να αποφυγω και αφου ακουω ενα φροκαλο να παπαρολογει σερι καμια ωρα ερχεται η λυτρωτικη ωρα του coffee break και βγαινω να κανω κανα τσιγαρακι
σε ενα απο τα πηγαδακια ακουω τη λεξη μπαλα,οποτε λεω εδω ειμαστε
θα πουμε καμια μαλακια να περασει η ωρα,να καφρισουμε και λιγο
και αντικριζω 3 μαλακες να πετανε ατακες ο ενας στον αλλο τυπου
"δεν βλεπω καμια ελληνικη ομαδα" "δεν ξερω ουτε ενα παιχτη του παοκ ή του ολυμπιακου"
"εγω υποστηριζω μονο φιορεντινα" "δεν αντεχω τα υβρ.συνθηματα και τα επεισοδια"
"θυμαμαι πριν 2 χρονια που ειδαμε την ομαδαρα τη τσελσι με τη γουστ χαμ"(πηγα να τον ρωτησω αν ηταν ο κελοντρειν)
απομακρυνθηκα εντρομος ριχνοντας χριστοπαναγιες...
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ :?:
φανταζομαι τι φλωροδουλεια θα κανεις
Kelldorain
20-02-2009, 14:15
"θυμαμαι πριν 2 χρονια που ειδαμε την ομαδαρα τη τσελσι με τη γουστ χαμ"(πηγα να τον ρωτησω αν ηταν ο κελοντρειν)
αχχαχαχαχαχαχα :pink:
freak brother
20-02-2009, 14:16
19
Kelldorain
20-02-2009, 14:17
18.5 :!:
(δεν ήμουν εγώ, ε :P )
Stormrider
20-02-2009, 16:41
Ως έχουν παρέμειναν οι ημερομηνίες των ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, για την 20η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ και 24η αγωνιστική της Superleague.
Ωστόσο, έχουμε αλλαγή ώρα στα δύο παιχνίδια μετά από αίτημα της Αστυνομίας να ανοίξει το χρονικό περιθώριο ανάμεσα στα δύο παιχνίδια για την ασφαλέστερη διεξαγωγή τους. Ετσι, το ντέρμπι ποδοσφαίρου στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα αρχίσει την Κυριακή 1η Μαρτίου στις 18:30, αντί 19:00 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, και το ντέρμπι μπάσκετ στο ΣΕΦ λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 22:00, αντί 21:30.
Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη της ΓΓΑ που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής, παρουσία του Γιάννη Ιωαννίδη, εκπροσώπων των δύο ομάδων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, εκπροσώπων ΕΣΑΚΕ και Superleague, υπευθύνων ασφαλείας ΚΑΕ και ΠΑΕ και εκπροσώπων των τηλεοπτικών σταθμών ΝΕΤ και ANT1 που έχουν την κάλυψη των ντέρμπι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αντίστοιχα.
Η περίπτωση αλλαγή ημερομηνίας σε ένα από τα δύο ντέρμπι απορρίφθηκε σχεδόν αμέσως λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων.
Ο υφυπουργός αθλητισμού κ.Ιωαννίδης, το μόνο που αρκέστηκε να πει –αναφερόμενος στον κυριακάτικο τελικό κυπέλλου μπάσκετ των δύο αιωνίων- ήταν: "Εύχομαι να γίνει ένα ήρεμο επικρατήσει σύνεση".
* Το παρών στη ΓΓΑ έδωσε και ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος όμως αποχώρησε ενοχλημένος όταν είδε ότι δεν είχε δώσει το παρών ο ομόλογος του Ολυμπιακού.
δεν το ηξερα πως ειναι την ιδια μερα . :D :D :D :D :D :D
zihuatanejo
20-02-2009, 19:42
Έλα μωρή Γιαννενάρα διπλό στο Περιστέρι και τέτοια. 8)
freak brother
20-02-2009, 23:39
ο βαιμακης κραζει τους γραφικους ... αλλα γραφει σαν τον γκοτζο στην σπορντει.
Raven Lord
01-03-2009, 00:10
Λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή του ο γνωστότερος φίλος του Παναθηναϊκού, ο "Ντόκεν", ο οποίος έδωσε συνθήματα προς την εξέδρα και αμέσως μετά κινήθηκε προς τον πάγκο του "τριφυλλιού", όπου είχε χειραψία με τον Χενκ Τεν Κάτε, με τον Ολλανδό να τον ευχαριστεί για την ένθερμη υποστήριξη των φιλάθλων.
:dfinger:
[quote="sport 24":195mfzlc]Λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή του ο γνωστότερος φίλος του Παναθηναϊκού, ο "Ντόκεν", ο οποίος έδωσε συνθήματα προς την εξέδρα και αμέσως μετά κινήθηκε προς τον πάγκο του "τριφυλλιού", όπου είχε χειραψία με τον Χενκ Τεν Κάτε, με τον Ολλανδό να τον ευχαριστεί για την ένθερμη υποστήριξη των φιλάθλων.
:dfinger:[/quote:195mfzlc]
ο γιαννης ο σιντερελα ελειπε :?:
hcpunksonacid
03-03-2009, 19:02
τζιτζι,γινεσαι γραφικος.
ο Γιαννης οργανωνε εκδρομη στην Σοφια,με το ταξιδιωτικο του πρακτορειο.μεχρι τα ελληνικα συνορα την προστασια ειχε αναλαβει η σαουριδης σεκιουριτυ.
Νταξει,θα μου πεις εμεις ειχαμε μια αντιπροσωπεια που μοιραζαν μπρατσακια για μπανιο στην Ωχριδα,αλλα οι πυροσβεστηρες των βαν που χαριζατε εσεις δεν τελειωναν...
εντιτ-
αυτo ειναι οπαδικο μπλογκ!!!!
http://aris-autonomen.blogspot.com/2009 ... st_18.html (http://aris-autonomen.blogspot.com/2009/02/blog-post_18.html)
Raven Lord
03-03-2009, 20:27
άσχετο αλλά ξέρει κανείς αν ο "ντόκεν" έχει πάρει το προσωνύμιο από τον παλιό παίκτη μας Άρνε Ντόκεν ή τη μπάντα? έτσι για το κάψιμο ρωτάω.
Darkling
03-03-2009, 20:29
νομιζω οτι μοιαζουν, αλλα δεν ειμαι βεβαιος. τον οπαδο ντοκεν τον εχω δει σε μια (1) φωτο και αυτη συμπτωματικα.
(ωρα ειναι να μου πειτε σε κανα ποστ μετα απο κανα διμηνο "ναι αλλα μιλας κι εσυ που μελετας τις φατσες των οπαδοι μας!")
eleventh guardian
03-03-2009, 20:43
Δεν μοιάζουν φυσιογνωμικά, αλλά από αυτόν τον πήρε, ναι.
pitchfork
03-03-2009, 21:02
Σιγά μην άκουγε ποτέ Dokken ο άνθρωπος, ούτε ο τζιτζίς τέτοια σκατίλα.
nothingman
03-03-2009, 21:10
http://pounasetora.blogs.sportnet.gr/
αυτό το ξέρουμε;
κολληματικό.
Raven Lord
03-03-2009, 21:10
ενδο-οικογενειακή διάσταση απόψεων :P
οι dokken σας γαμάνε καλά :headbang:
Kelldorain
03-03-2009, 21:42
http://pounasetora.blogs.sportnet.gr/
αυτό το ξέρουμε;
κολληματικό.
Μουτσοτρίγκο :touched:
που τον θυμασαι ρε πιτσιρικο
Kelldorain
04-03-2009, 11:43
Κάτι τέτοιους παίκτες δεν τους ξεχνάς
simera i avrio telefteo fillo tis center for.oute ena mina kikloforias.lol
Zoonchild
04-03-2009, 13:19
εδω που τα λεμε 4 αθλητικες εφημεριδες για την θεσ/νικη ειναι πολλες.
Βλακεια τους που το ξεκινησαν
den kontrareis efkola to megathirio saranti
αυτο ηταν και το τελος του γρηγοριαδη
hcpunksonacid
04-03-2009, 17:05
αθλητικα νεα λοιπον!
για να μιλησετε σε γραμμη αφηστε τα στοιχεια σας,το αφμ,το πιστοποιητικο φρονηματων,την καρτα μελους ζουμπερ τριαν,την ημερομηνια εγγραφης στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ,μιμηθειτε και την φωνουλα του χρυσανθου τσαλτιδη και εκφραστε αντικειμενικα την αρειανη σας αποψη!
:dfinger: :dfinger: :dfinger: :dfinger: :dfinger: :dfinger: :dfinger: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
αντικειμενικη ενημερωση ρε φιλε,για το καλο των ομαδων της πολης μας :!:
Ο Ζιοβάνι αναφέρθηκε και στους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση του από τον Πειραιά. "Απόχωρησα επειδή δεν άρεσα στον προπονητή που είχαμε τότε, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Εξαιτίας του έφυγα.
Η τελευταία μου χρονιά στην ομάδα ήταν άσχημη γιατί έκανε ό,τι μπορούσε για να με ενοχλήσει. Ο πρόεδρος μού είχε πει πως θα έφευγε, αλλά εγώ δεν ήθελα να μείνω. Δεν αποδεχόταν κάποια πράγματα που έκανα".
Ε καλά έκανε ο Βάτραχος. Τι να τα κάνουμε τα τακουνάκια και τις ποδιές όταν έχουμε Μάριτς και Ρέζιτς?
:moutza:
http://sport24.gr/html/ent/891/ent.280891.asp
ο καλεσμενος του σουπερ σαββατου,αναλυει γιατι το ποδοσφαιρο στην ελλαδα εχει παρακμασει και καποια στιγμη αναφερει: "και αυτος ο ΣΙΛΒΕΣΤΕΡ ΣΤΑΛΟΝΕ παιρνει τοσα λεφτα και τιποτα δεν αποδιδει"
Δημιοσιογραφος: " τον ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ θα εννοιτε "
Καλεσμενος: "ναι αυτονα,ξερω γω,τον οποιονδηποτε."
επος.
Darkling
17-03-2009, 23:26
Την αγωνιστική καθοδήγηση της Ομόνοιας ανέλαβε τελικά ο Τάκης Λεμονής. Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους «τριφυλλοφόρους» της Κύπρου, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δυόμισι ετών.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΑΚΗ.
ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ.
ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΛΙ.
ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ.
Ε, τον επαιξες τωρα.
Kelldorain
17-03-2009, 23:29
Παντού τριφύλλι :fear:
nothingman
17-03-2009, 23:56
είναι καλά παιδιά αυτοί της ομόνοιας, καλή σου επιτυχία Τάκη, γάμα τους φασίστες.
http://img74.imageshack.us/img74/7045/omonoiaantifalj1.jpg
Την αγωνιστική καθοδήγηση της Ομόνοιας ανέλαβε τελικά ο Τάκης Λεμονής. Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους «τριφυλλοφόρους» της Κύπρου, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δυόμισι ετών.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΑΚΗ.
ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ.
ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΛΙ.
ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ.
Ε, τον επαιξες τωρα.
στη συγκεκριμενη περιπτωση της ομονοιας κανουμε εξαιρεση
geologiko_karoto
18-03-2009, 14:20
Eπειδή το ερχόμενο καλοκαίρι αλλάζουν τα πάντα τόσο στον τρόπο πρόκρισης για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στους ομίλους του καινούργιου Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, που θα λέγεται πια Europa League, o κόσμος εξακολουθεί να μη γνωρίζει, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Εκείνο που με ανησυχεί είναι πως οι ίδιες οι ομάδες μοιάζουν να αγνοούν βασικές διαδικασίες.
Ακούγεται πολύ ανησυχητικό πως η Σούπερ Λίγκα σκέφτεται να ορίσει την έναρξη του πρωταθλήματος στις 22 Αυγούστου, δηλαδή ανάμεσα στα δύο παιχνίδια-κλειδιά που θα δίνουν οι ομάδες μας για να περάσουν στους ομίλους (17 ή 18 και 25 ή 26 Αυγούστου). Και φυσικά επειδή και πάλι δεν θα προνοήσει κανείς για να μπει κλειδάριθμος που θα αποτρέπει τη διεξαγωγή ντέρμπι στις πρώτες μέρες, φανταστείτε να βγει κάποιο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ ή τον Παναθηναϊκό στις 22 του μήνα και οι ομάδες αυτές να πρέπει τρεις μέρες πριν και τρεις μέρες μετά να αγωνίζονται για να περάσουν στους χρυσοφόρους ομίλους. Είναι ή όχι εγκληματικό;
Διευκρινίζω για μία ακόμη φορά πως όχι μόνο ο φετινός δευτεραθλητής αλλά ΚΑΙ ο πρωταθλητής θα δώσουν από ΔΥΟ προκριματικούς γύρους για να μπουν στους ομίλους.
Μετά την κατάργηση του Ιντερτότο, η Ελλάδα θα έχει μεν τρεις ομάδες στο νέο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αλλά μόνο ο κυπελλούχος θα δίνει πια έναν προκριματικό γύρο, ενώ οι υπόλοιποι από δύο και τρεις αντίστοιχα!
Πριν προχωρήσουμε στην αναλυτική παρουσίαση του πώς θα γίνονται οι προκριματικοί πλέον, ας αντιληφθούμε όλοι πως έχει γίνει αρκετά δύσκολο το να μπει μία ελληνική ομάδα στους ομίλους, κυρίως η δευτεραθλήτρια στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και γενικότερα οι υπόλοιπες στο ΟΥΕΦΑ.
Οποιος πάρει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, να είναι έτοιμος για το πιο δύσκολο σετ αγώνων που θα έχει ποτέ προκύψει για ελληνική ομάδα σε καλοκαιρινά προκριματικά.
Το να αρχίζουμε πριν από τις 15 Αυγούστου το πρωτάθλημα μπορεί να ακούγεται δύσκολο, αλλά είναι η μόνη ρεαλιστική άμεση λύση. Αντί να δίνουν οι ομάδες ανούσια βραδινά φιλικά τον Αύγουστο ας παίζουν πια επίσημους αγώνες.
Ας δούμε όμως πώς θα γίνεται από το ερχόμενο καλοκαίρι η διαδικασία πρόκρισης, ξεκινώντας από το Τσάμπιονς Λιγκ, που θα έχει δύο διαφορετικές προκριματικές οδούς. Μία για τους πρωταθλητές (Champions path) και μία για τις ομάδες που κατέκτησαν τις υπόλοιπες θέσεις ανά χώρα ώστε να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής (Best placed teams).
Ο προκριματικός των πρωταθλητών γίνεται με 4 γύρους και με βάση τη βαθμολογία ο πρωταθλητής Ελλάδας θα μπαίνει στον προτελευταίο, άρα θα χρειάζεται δύο γύρους αγώνων για να περάσει στους ομίλους. Για να μη σας μπερδεύουμε με αριθμούς, ο πρωταθλητής μας θα μπει στη μάχη στις 28 ή 29 Ιουλίου (με ρεβάνς στις 4 ή τις 5 Αυγούστου), όταν μετέχουν οι 17 ομάδες που έχουν προκριθεί έως τότε συν τις πρωταθλήτριες των χωρών 13-15 (άρα και ο πρωταθλητής Ελλάδας). Προκρίνονται 10 και οι υπόλοιποι 10 που αποκλείονται έχουν άλλη μία ευκαιρία να σώσουν τη χρονιά στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
Στις 18 ή 19 Αυγούστου και 25 ή 26 Αυγούστου γίνεται ο τελευταίος γύρος, στον οποίο μετέχουν οι 10 πρωταθλήτριες ομάδες, από τις οποίες οι 5 προκρίνονται στους ομίλους και οι υπόλοιπες συνεχίζουν αυτόματα στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (φάση ομίλων).
Η διαδικασία πρόκρισης του δεύτερου του πρωταθλήματός μας έχει πάλι δύο γύρους και οι ημερομηνίες είναι οι ίδιες με τον πρωταθλητή. Μετέχουν στα τέλη Ιουλίου και την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου οι ομάδες που τερμάτισαν στη 2η θέση από τις θέσεις 7-15 (άρα και ο 2ος του ελληνικού πρωταθλήματος) και ο 3ος από τη χώρα που βρίσκεται στην έκτη θέση (που είναι η Ρωσία και η ομάδα είναι ήδη γνωστή, η Ντιναμό Μόσχας). Οι άλλες χώρες μαζί μας είναι Ρουμανία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Σκωτία, Τουρκία, Ουκρανία, Βέλγιο και Τσεχία. Αυτές οι ομάδες αναγκαστικά κληρώνονται μεταξύ τους, οπότε γίνεται αντιληπτό πως κελεπούρια τύπου Ντιναμό Τιφλίδας δεν υπάρχουν!
Από τις 10 ομάδες, προκρίνονται οι 5, ενώ οι υπόλοιπες συνεχίζουν στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Αρα, αν εδώ αποκλειστεί η ελληνική ομάδα θα έχει μία ακόμη ευρωπαϊκή ευκαιρία να διεκδικήσει μέσω του τελευταίου προκριματικού μία θέση τους ομίλους του Europa League.
Στον τελευταίο προκριματικό γύρο μετέχουν οι 5 που προκρίθηκαν από τον 2ο γύρο και άλλες 5 από τις χώρες 1-5. Από τις 10 ομάδες προκρίνονται οι πέντε στους ομίλους και οι άλλες πέντε συνεχίζουν αυτόματα στο ΟΥΕΦΑ (φάση ομίλων).
Εδώ όμως ο αντίπαλος θα είναι μία από τις πέντε ομάδες που μένουν εκτός ομίλων από τις πιο ισχυρές χώρες, δηλαδή την Αγγλία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία, με κίνδυνο το όνομα να είναι από πολύ ηχηρό (Μπάγερν, Αρσεναλ, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια, Ρόμα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μαρσέιγ) μέχρι πιο μέτριο (Αστον Βίλα, Χοφενχάιμ, Μάλαγα, Τουλούζ), αλλά πάντως δύσκολο.
Με το αβαντάζ όλων αυτών πως τα πρωταθλήματά τους θα έχουν ήδη αρχίσει.
Οσον αφορά το νέο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, η διαδικασία πρόκρισης είναι πιο δύσκολη από παλαιότερα, αλλά πια οι όμιλοι αρχίζουν απευθείας με 48 ομάδες από τον Σεπτέμβριο.
Η Ελλάδα έχει δικαίωμα παρουσίας με τρεις ομάδες. Ο τέταρτος της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος θα μπαίνει στη μάχη από τις αρχές Ιουλίου στον δεύτερο προκριματικό γύρο, στον οποίο θα μετέχουν 80 ομάδες. Στον τρίτο προκριματικό (στα τέλη Ιουλίου) θα μετέχουν οι 40 του 2ου γύρου και 30 ομάδες μεταξύ των οποίων είναι και ο 3ος της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος.
Στον τέταρτο προκριματικό γύρο (που θα γίνεται τον Αύγουστο) θα παίρνουν μέρος οι 35 του 3ου γύρου συν οι 15 (10+5) που αποκλείστηκαν από τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ (άρα πιθανώς και ελληνικές) μαζί με άλλους 24, ανάμεσά τους και ο κυπελλούχος Ελλάδας. Προκρίνονται συνολικά 37 ομάδες συν τους 10 που αποκλείονται στον τρίτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (συνεπώς ίσως και ελληνικές) μαζί με τον κάτοχο του τίτλου, ο οποίος είναι ο μοναδικός που δικαιούται απευθείας συμμετοχής στη διοργάνωση.
Αν έχει εξασφαλίσει (όπως η Ζενίτ φέτος) την πρόκρισή του στο Τσάμπιονς Λιγκ, η θέση θα πάει σε μία ακόμη από τις ομάδες των προκριματικών.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο από το ερχόμενο καλοκαίρι θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα από την έναρξη της σεζόν για ματς που ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Αν στη Σούπερ Λίγκα είχαν το μυαλό τους στο να βελτιώσουν το προϊόν και άφηναν λίγο στην άκρη τη μόνιμη ενασχόληση με το πόσα λεφτά θα πάρουν από την τηλεοπτική σύμβαση, ίσως να ήμασταν και περισσότερο αισιόδοξοι.
GuardianOfIvorytower
18-03-2009, 15:49
Λαμπρά...ούτε για ΟΥΕΦΑ δεν μας βλέπω :P
Το επιπεδο του ποδοσφαιρου στην Ελλαδα ειναι τοσο χαμηλο που χαρακτηριζεται ως εγκληματικο το να υπαρχει καποιο "ντερμπυ" κοντα στις ημερομηνιες των προκριματικων γυρων του Europa Cup. Δηλαδη αισχος και ελεος μαζι, να μην περασουν ποτε στους ομιλους οι ομαδες. Στην Αγγλια ρε μλκς παιζουν 80 ματς το χρονο (ποσα ματς ειχε ο Κριστιανο Ροναλντο περυσι με 749 γκολ και 333 ασιστ στο τελος?) και εδω παραπονιουνται οι παικτες (και δυστυχως και οι ηλιθιες εφημεριδες και οι οπαδοι) οτι "ειναι κουρασμενοι" μετα απο ματς με το Λεβαδειακο. Ουστ.
distortionofperception
25-03-2009, 16:04
ρε γαμω το στανιό τους.
Δεν εχει αθλέτικς οφφ-τοπικ και το ρωταω εδω.
Γιατι ρε μαλακες δημοσιογραφίσκοι μια ζωή λεγατε Τσαμπιονς Λίγκ και όταν αλλαξατε την Α' Εθνικη την είπατε Σούπερ Λίγκα?
Γιατι ρε τουμπανοτσομπαναρεοι το ενα Λιγκ και το αλλο Λίγκα.
Τι παει να πει λίγκα ρε μαλακες. Αληθεια τι πα να πει ΛΙΓΚΑ.
Κι αμα πουν για την αγγλια κανονικότατα Πρεμιερ Λιγκ.
Μα τι γελαδια ειναι τούτοι ρε.
Magellan
25-03-2009, 16:07
χαχαχ
αμεση αντιδραση!
distortionofperception
25-03-2009, 16:14
:-P
11 απριλιου.πτολεμαιδα.φαιναλ 4 πολο.
θα πεσει πολυ συγκινηση.....
http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=21063&nt=108&lang=1
πανκη ασε τα πολο και ετοιμασου ταξιδακι για μπαχαλα στο μαγευτικο βιετναμ:razz:
ROFL (http://www.esiea.gr/gr/index.html)
11 απριλιου.πτολεμαιδα.φαιναλ 4 πολο.
θα πεσει πολυ συγκινηση.....
o laos tou paok itan panta dipla sto polo :cool:
Kelldorain
28-03-2009, 01:26
http://www.sport-fm.gr/article/170621
:worship:
ρε μαλακα razor μετρα τα λογια σου για τον θεο-ειναι και μελος:P
SpiritCrusher
28-03-2009, 19:58
Για τον Ρέηζορ
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=92930
Πριν από την επίδειξη, ο Βιτόλο μίλησε σε ισπανική εφημερίδα για την... παράλληλη καριέρα του: «Πρώτα θέλω να καθιερώσω την φίρμα μου και μετά να ανοιχτώ και σε άλλες αγορές, όπως γυναικεία σειρά ρούχων, αξεσουάρ και αρώματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την κολεξιόν, που απευθύνεται σε νέους ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να ντύνονται με στυλ, αλλά σε λογικές τιμές. Τα δικά μου ρούχα κοστολογούνται από 70 έως 150 ευρώ»!
Ναι, αλλά δεν παύει να είναι παιχτούρα ε :)
Ragnarock
28-03-2009, 23:46
Ανετα ο καλυτερος μας παικτης φετος.
Pinatero
30-03-2009, 14:02
ε ναι η αληθεια ειναι οτι εχει σκισει το καλτσον περισσοτερο απο τους υπολοιπους!! λολ λολ λολ λολ
Stormrider
01-04-2009, 20:33
Το νέο επεισόδιο στο σήριαλ του Κυπέλλου Ελλάδας έλαβε χώρα την Τετάρτη καθώς πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του Σαββάτου, 4 Απριλίου, στις 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο Φαλήρου.
Από τους δύο φιναλίστ στη συνέντευξη Τύπου προσήλθαν μόνο οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, καθώς ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να παρευρεθεί, ισχυριζόμενος ότι ο αγώνας του Σαββάτου είναι συνέχεια του τελικού της Πάτρας για τον οποίο δόθηκε συνέντευξη.
Από την πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αλέκος Λεώνης, αναφέρθηκε στο περυσινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που κατέκτησε ο Ολυμπιακός στα χαρτιά και τόνισε πως και οι "πράσινοι" θα είναι το ίδιο ευχαριστημένοι αν δικαιωθούν στο ΑΣΕΑΔ και κατακτήσουν το Κύπελλο.
"Εμείς οι προπονητές και οι παίκτες είμαστε άνθρωποι της πράξης. Δεν μας ευχαριστεί να βλέπουμε το φάιναλ-8 του Κυπέλλου να τελειώνει μετά από δύο μήνες. Σεβόμενοι τους θεσμούς ήρθαμε στη συνέντευξη Τύπου και επιφυλασσόμενοι για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ καλούμαστε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό τέλος σε αυτή τη διοργάνωση. Τις προσφυγές τις κάνουν οι διοικήσεις. Εμείς ξέρουμε να παίζουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τη Σύρο και τον Ηρακλή και έφτασε δίκαια στον τελικό. Πάνω από όλα όμως είναι οι κανονισμοί. Όσο ευχαριστημένος ήταν πέρυσι ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο που πήρε το πρωτάθλημα στα χαρτιά για τον αγώνα με την Καλαμαριά, άλλο τόσο ευχαριστημένοι θα είμαστε κι εμείς αν δικαιωθούμε στο ΑΣΕΑΔ.
http://www.sport24.gr/html/ent/627/ent.284627.asp
i eksedra simera grafei gia prosimfono ergoteli-giouventous gia kotsianikouli:shock:
sentra tou kotsianikouli gia to kefali tou ntrezegke loipon
mrmaiden
04-04-2009, 15:34
Daffy to avatar sou spaei kokkala!!!:dfinger:
freak brother
04-04-2009, 15:48
i eksedra simera grafei gia prosimfono ergoteli-giouventous gia kotsianikouli:shock:
sentra tou kotsianikouli gia to kefali tou ntrezegke loipon
ε ηταν και πρωταπριλια..
nothingman
07-04-2009, 12:16
2009-'10
http://www.footballshirtculture.com/images/stories/olympiacos-09-10-puma-home-football-shirt.jpg
άσχημη.
Darkling
07-04-2009, 12:59
απο τοτε που ανελαβε η πουμα οι φανελες εχουνε γινει για το πεος.
για να μην αναφερω τα περιπου 64 σηματακια πουμα πανω στη φανελα.
σκατα στα μουτρα του Γλου.
Magellan
07-04-2009, 13:19
αισχος
Kelldorain
07-04-2009, 13:20
E ναι, βασικά αυτό με το σήμα και το λιοντάρι της Puma να φαίνονται έτσι δίπλα δίπλα είναι άθλιο
Magellan
07-04-2009, 13:21
λιονταρι?
Kelldorain
07-04-2009, 13:22
Πρωί:-?
Εμένα μόνο ο λαιμός με χαλάει.
Κατά τα άλλα μ' αρέσει που έχει πολύ κόκκινο, όχι σαν τη φετινή μούφα που όλο το πίσω μέρος είναι άσπρο. Επίσης, ελπίζω τα ονόματα πίσω να τα έχει με κεφαλαία, είναι τραγικό να βλέπεις "πάντος", "πάτσα" κλπ
Darkling
07-04-2009, 14:31
το λιοντάρι της Puma
ενταξει, σαρδαμ οφ δε ντεη.
http://www.sport-fm.gr/article/171910
Φέρτον για ένα χρόνο ρε θείο!
το λιοντάρι της Puma
ενταξει, σαρδαμ οφ δε ντεη.
χαχαχα
καψιμο το σαιτ παντως,δεν ηξερα οτι λικαρουν τοσο νωρις φωτος
Επίσης, ελπίζω τα ονόματα πίσω να τα έχει με κεφαλαία, είναι τραγικό να βλέπεις "πάντος", "πάτσα" κλπ
Και οχι μονο λογω των γραμματων... :-P
Αθλια εμφανιση, των Generals ειναι σκαλες ανωτερη.
Mitsmann
08-04-2009, 08:44
.
http://www.paok-kordelio.gr/Photo_Galleries/PAOK%20Diafora/images/Salpigidi%20Poulhmeno%20Tomari_jpg.jpg
gia na mi ksexniomaste
Pinatero
17-04-2009, 16:52
xaxα! κι αμεσως αρχισα να ψαχνω τι παιχτηκε! ε μα κι αυτος στην πολιχνη για καφε??
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για το Πάσχα. Χτες βγήκε για καφέ στην Πολίχνη και εκεί δημιουργήθηκε μία ακόμη ένταση με τον διεθνή επιθετικό και οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Αρκετός κόσμος από Πολίχνη και Νεάπολη του ζητούσε το λόγο για τη γνωστή ιστορία της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό αλλά περισσότερο για τα χρήματα που είχε πάρει από εισφορές του κόσμου για να αποσύρει την προσφυγή του, τα οποία κράτησε και μετά από τη μετακίνησή του.
Για ακόμη μία φορά οι εξηγήσεις που έδωσε δεν άρεσαν στον κόσμο, αλλά αυτό που επισήμανε πολλές φορές ήταν ότι είναι ΠΑΟΚτσής και θέλει να γυρίσει στο Δικέφαλο! «Είμαι ΠΑΟΚ και θέλω να γυρίσω», έλεγε στον κόσμο. «Τότε να μην ανανεώσεις με τον Παναθηναϊκό», έλεγαν οι οπαδοί από την πλευρά τους, αλλά η συζήτηση δεν έβγαζε πουθενά.
ΖΜΠΑΟΥΓΚ ΓΚΖΕΡΩ ΓΩ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΖΜΠΑΟΥΓΚ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΓΚΖΕΡΩ ΓΩ
xaxα! κι αμεσως αρχισα να ψαχνω τι παιχτηκε! ε μα κι αυτος στην πολιχνη για καφε??
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για το Πάσχα. Χτες βγήκε για καφέ στην Πολίχνη και εκεί δημιουργήθηκε μία ακόμη ένταση με τον διεθνή επιθετικό και οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Αρκετός κόσμος από Πολίχνη και Νεάπολη του ζητούσε το λόγο για τη γνωστή ιστορία της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό αλλά περισσότερο για τα χρήματα που είχε πάρει από εισφορές του κόσμου για να αποσύρει την προσφυγή του, τα οποία κράτησε και μετά από τη μετακίνησή του.
Για ακόμη μία φορά οι εξηγήσεις που έδωσε δεν άρεσαν στον κόσμο, αλλά αυτό που επισήμανε πολλές φορές ήταν ότι είναι ΠΑΟΚτσής και θέλει να γυρίσει στο Δικέφαλο! «Είμαι ΠΑΟΚ και θέλω να γυρίσω», έλεγε στον κόσμο. «Τότε να μην ανανεώσεις με τον Παναθηναϊκό», έλεγαν οι οπαδοί από την πλευρά τους, αλλά η συζήτηση δεν έβγαζε πουθενά.
e afto pou akougotan tosous mines edo pano,telika eixe vasi.na pa na gamithei omos to mounoskilo
Pinatero
17-04-2009, 17:27
ε εμενα δε θα με χαλουσε! αν εκανε μια δηλωση μετανοιας, του στυλ στον ταφο μου θελω το δικεφαλο απανω και τετοια χεχ!!
καλα βασικα δε μ'ενδιαφερει τοσο, θα προτιμουσα καποιον αλλον με τα ιδια φραγκα!
τι να ελεγε μωρε,αφου θα τις ετρωγε.
παντως ανταλλαγη χομπιτ-μπαλαφα δεν θα σας χαλαγε:razz:
ξεχασατε να γραψετε αυτο
Κουβέντα στην κουβέντα και αφού δόθηκαν εξηγήσεις, η κατάσταση αποκλιμάκωθηκε και το συμβάν έληξε δίχως παρατράγουδα με τους οπαδούς να αποθεώνουν τον Σαλπιγγίδη(!), τονίζοντας την αγάπη προς το πρόσωπό του.
μπαουγκ εισαι,νταξει
http://img19.imageshack.us/img19/377/gypsyu.jpg (http://img19.imageshack.us/my.php?image=gypsyu.jpg)
γαμοσπιτε φλωρακο,αρη τσα-τσα-τσα,ασχολεισου με τις τσιρλιντερ οπαδους σου γιατι 8 μερες εμειναν μεχρι την τελευταια και κρισιμη αγωνιστικη οπου θα εχουμε την τυχη να ταυτοχρονα με εσας.εσυ μωρη πουτανα για να πλησιασεις πολιχνη και νεαπολη πρεπει να ερθουν οι αποκριες και να ντυθεις καδος σκουπιδιων.
καλυτερα ζμπαουκ "ξερω γω",παρα "αρης καλε,γλυκεια μου ομαδα καλε,αχ καλε λεσχη καλε".
εγω θελω να γυρισει ο κοντοπουτανος στον παοκ.αρκει να βαρεσει μετανοιες και συγνωμες,και να επιστρεψει πισω ολα τα λεφτα που δωσαμε τοτε για να μεινει.και να μην πανυγηρισει ποτε μπροστα στην 4,σε κανενα γκολ.
τζιτζι,βαλε φυτιλια να πουλησω μπαλαφα στον βαζελο 4 εκατομμυρια ευρω.
αφηστε ρε σουπεραδες τον Χαραλαμπο να ολοκληρωσει το εργο του
αχαριστοι
Pinatero
17-04-2009, 20:49
ραζορ απο δω το πηρα πασα μου που το ειδα
http://www.metrosport.gr/?p=19355
λες και αχ καλε κατσε να το βγαλω αυτο μην μας πουν και φλωρους που δεν το βιδωσαμε τον Προδοτη στα φρουτακια της Πολιχνης!
το μυαλο σου με τον Πανθρακικο να ναι και τη Λειβαδια!!! θελει συγκεντρωση τωρα!
geologiko_karoto
18-04-2009, 02:02
Απολαυστική η ατάκα ενός οπαδού του ΠΑΟΚ, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, είπε σε αστυνομικό: «Ρε φίλε μια ώρα τον έχουμε εδώ. Εάν θέλαμε να τον πειράζουμε θα τον είχαμε κάνει μαγειρίτσα! Τι ήρθες, να μας το παίξεις καουμπόης;». Πάντως τα όργανα της τάξης δεν απομακρύνθηκαν πολύ, καθώς δεν ήθελαν να βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
καλυτερα ζμπαουκ "ξερω γω",παρα "αρης καλε,γλυκεια μου ομαδα καλε,αχ καλε λεσχη καλε".
εγω θελω να γυρισει ο κοντοπουτανος στον παοκ.αρκει να βαρεσει μετανοιες και συγνωμες,και να επιστρεψει πισω ολα τα λεφτα που δωσαμε τοτε για να μεινει.και να μην πανυγηρισει ποτε μπροστα στην 4,σε κανενα γκολ.
gavros tou vora
γρια του νοτου,η πιο φλωρικη φαρα σε ολα τα βαλκανια.
παει και ο κοτριδης:sad:
reject μην προσβαλλεις με τις συγκρισεις σου τις γριες,απλα ο φιλτατος wino λογω ακουπιασης και αγαμιας εχει νευρακια γυρνα ντεμηηηηη:rofl:
geologiko_karoto
01-05-2009, 20:00
Ματ Ντάρμπισαϊρ:Από μωρό παιδί ήμουν ΠΑΟΚ (http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1175148/Greece-word-Derbyshire-line-cup-final-glory-swapping-Ewood-Athens.html)
χαχαχα οπου γαμος και χαρα και οι ανυπαρκτοι μεσα
γελαω δυνατα με τα σχολια-οι πουτσες ειναι αμετρητες...
http://img110.imageshack.us/img110/2937/kokesale.jpg
ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΩΡΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ?ΠΟΥ?
To Regency Casino Thessaloniki και το ψητοπωλείο "Δια χειρός και στην Λαδόκολα" προειδοποιούν..: Αφήστε εκεί που ειναι τον Κόκε μην σας πάρει και σας σηκώσει!!!
SpiritCrusher
02-05-2009, 16:21
Τον είχαμε πετύχει στα fridays μαζί με κάποιον-που-δε-θυμάμαι-τώρα-μάλλον-ο-Νέτο να καταβροχθίζει ένα cheeseburger.
χαχαχα οπου γαμος και χαρα και οι ανυπαρκτοι μεσα
για πες ρε ΥΠΑΡΚΤΕ εσυ,στην ελλασονα εχει ωραια σουβλακια?αξιζει μια εκδρομη απο πειραια ως εκει και παλι πισω ή μαλακια?
ξεφτιλα των οπαδων...τουλαχιστον οι ζελες δεν ξεκινησαν καν.
κατα τα αλλα εμεις ειμαστε οι ανυπαρκτοι.
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ
δεν εχω τελεορασις γμτ
κοιτα τα σκατοχανουμια γαμω τον θεο τους....
(για να προλαβω τους βλακες,ειμαι της αποψης οτι απο την στιγμη που δεν παιρνει η ομαδα μου τιτλο,ας τον παρει ο γαυρος-ετσι και αλλιως εχει παρει τοσους,παραπανω κοσμο δεν θα κανει στην ελλαδα.οχι ομως το χανουμι και ο βαζελος και το σκουληκι.αυτοι να μην σωσουν να σηκωσουν τιποτα,να πεσουν σε απολυτη ανυπαρξια και να αρχισουν να χανουν κοσμο.αντιθετα ας σηκωσει και κατι η γρια,την θελω ποιο δυνατη αυτην την ομαδα για να ποδοπαταει το σκουληκι).
εγω το ψιλοσυμπαθω το αεκ παντως...ισως λογο καποιον φιλων
κοιτα σαν ΠΑΟΚτσης παλαιας κοπης πεστο δε μπορω παρα να χαιρομε με τις πουτσες που τρωει ο πουστης
για βαζελα (ο τονος στο ε) στα αρχιδια μου...σα να μην υπαρχει
μπα...εγω γαβροβαζελους δεν τους γουσταρω,αλλα τα χανουμια τα σιχαινομαι.πιο φλωρικη και κλαψιαρα φαρα στην ελλαδα δεν υπαρχει.
ασε που το παιζουν φιλοπαοκτσηδες οι περισσοτεροι οταν ερχονται να ζησουν/σπουδασουν θεσσαλονικη για να εχουν "ασυλο".
μεγαλα σιχαματα.και η μοναδικη ομαδα που σου κλεβει κοσμο εκμεταλλευομενη ξερεις...κοινες καταβολες.
προσωπικα καυλωνω καθε φορα που τους γαμαει οποιαδηποτε ομαδα,ακομα και τα σκουληκια.
απο ΠΑΟΚ κανεις δεν κλεβει κοσμο...κοινες καταβολες ναι αλλα αλλη φαση ο ΠΑΟΚ
οπαδικα τα παμε σχετικα καλα αν και εχουν κανει και πουστιτσες...τωρα για γαυρο πως να ταυτιστω με το συνοθηλευμα απο τις χειροτερες ρατσες που ειναι ο πειραιας...με τους μπαμπεστανους απο την πελοππονησο? αστο
το ανυπαρκτοι πηγαινε σε σχολια στο site απο βαζελακια περι διαιτησιας αλλα οποιος εχει τη μυγα
για ελλασονα ρωτα ποιος χλαπατσας εριξε τηλ στα στρουμφακια και ξαναποσταρε-μπορει να ειναι και φιλοι σας-και στο καραισκακη στα επισημα παρεακι δεν ειχατε παει?
τζιτζι γελαω ρε.
για ολα εχετε μια δικαιολογια.
το γεγονος οτι ξεκινησαν 2 λεωφορεια "τοπ",και καναν σταση ελασσονα και μετα πισογυρισμα εσυ το αναφερεις σαν "οι μπατσοι μας σταματησαν λογω ρουφιανιας".
τουλαχιστον τα λαγοπουλα δεν ηρθαν καν,σκοτωθηκαν το πρωι του σαββατου μεταξυ τους επειδη αρκετοι εκαναν πισω και εμεναν μονο 30 ατομα να ερθουν.
εγω θα στο πω αλλιως:επειδη εισασταν σιγουροι οσο πλησιαζετε οτι θα κανετε το μεγαλυτερο "δωρο",και ως γνωστον δεν κανετε ποτε δωρακια-οι κινησεις σας σε αυτα ειναι παντα καλλυμενες απο 10 πλευρες,γυρισατε πισω.ειπατε "καλυτερα πισω,παρα να γινει καμια χοντρη και να μας το χτυπανε για μια ζωη".
οσο αφορα τον Μ.. που αναφερεις,καμια σχεση.
εισαι τοσο μεσα που δεν ηταν καν λεωφορεια αλλα ι.χ.
εκτος αν σου ειπανε και τιποτα παπαντζες σαν τον αλλο που μου κοπαναει μαλακιες για υποβρυχιο και τα ρεστα(2009 εχουμε ρε)
για το φιλαρακο το βαζελο ολα ειναι δρομολογημενα
τζιτζι αλλιν οτι εγραψα στο αλλο ειναι απο γαυρικα sites/forums
παπαντζα αλλος
και στειλε κανα μειλ στον πεσετερο να μαθει την χωρητικοτητα του καραουισκακη...γελανε τα τσιμεντα της Τουμπας
παρανοησες.
εννοουσα "ποσοτητα" χρησιμοποιωντας την εκφραση λεωφορεια.να δειξω τον αριθμο.οπως ειπα πως και οι ζελες μαζεψαν και αυτοι περιπου 2 λεωφ,αλλα εκαναν πισω το πρωι του σαββατου.
και μαλλον ηταν η ρουφιανια ζελου για τον Χ........ ε?
παντως το οτι γυρισατε πισω οι μισοι,και οι υπολοιποι 30 ηρθατε στον τελικο την επομη μερα. χωρις διακριτικα,και στα μουλωχτα,ενω ολη την βδομαδα μας σπαγατε τα αρχιδια με τηλεφωνα "θα..θα...θα" λεει πολλα.
τζιτζι αλλιν οτι εγραψα στο αλλο ειναι απο γαυρικα sites/forums
παπαντζα αλλος
και στειλε κανα μειλ στον πεσετερο να μαθει την χωρητικοτητα του καραουισκακη...γελανε τα τσιμεντα της Τουμπας
κοιτα αν παρακολουθεις τα γαυρικα site-forums:?
θα ξερεις οτι οι μαλακιουλες αυτη ηταν και η αιτια για να φαει ξηλωμα απο αυτους που πρεπει,γιατι δεν ειμαστε ζελες να εχουμεπανω απο το κεφαλι μας ουτε νοπο ουτε αναρχομαλακες.
ποιος εφαγε ξηλωμα? ακομα ''βασιλευει''
οι τις ΝΟΠΟ ηταν μια συμμορια του Κοστελου...αστο
για τα κολλητιλικια με τους ναζις του ερυθρου αστερα πες
ασε τα πφφφ και ομιλα...με μενα τον ανθρωπα που μιλαει σαν 15χρονος οπως ειπες ομιλας....
που οταν εγω παενα Τουμπα εσυ εισουν ακομα στα αρχιδοσακουλα του μπαμπα σου....
με τα οταν δεν γινεται δουλεια...
απ'οτι εχω καταλαβει το εχεις ψιλοκοψει το γηπεδο οποτε εχεις μεινει καποια επεισοδια πισω
να μου αναλυσεις λιγο εσυ σαν εμπειρος και μεγαλυτερος την αδερφοποιηση με τους δημοκρατες της παρτιζαν και να πουμε και για τον ερ.αστερα
παρομοια σκατα η φαση.
του ερυθρου ειναι ναζιδια,οι παρτιζανοι δηλωνουν "εθνικοσοσιαλιστες".και οι 2 καψαν καθε εγκεφαλικο κυτταρο μετα απο τους πολεμους που περασαν,και την ειδαν υπερπατριωτες και αρχιδια...εχει πολυ γελιο,αν τους γνωρισει κανεις θα καταλαβει οτι μιλαμε για ατομα χωρις καμια ηθικη αξια,καμμενους ως εκει που δεν παει...τρελοι μαλακες και οι 2,και γενικα οι σερβοι ειναι σκατοφαρα..
και οι 2 ομαδες εχουν τετοιο κοσμο πλεον,που σε παλαιοτερες εποχες δεν ειχαν.
απλα στους γαβρους η εξελιξη ηταν αποτομη,μεσα σε 2-3 χρονια γεμισαν απο τετοιο κοσμο.νταξει,ειχαν εναν υποβρυχιο και το τημακι του,αλλα αυτοι ηταν πιο βλακες/γκαου.δεν ηταν δλδ ψαγμενοι πολιτικα...εφαγε και μετα φραγκα ο υπο,τον απομακρυναν...
στον ΠΑΟΚ ενα ατομο εφερε την ολη φαση εδω.ατομο το οποιο το ειχαν ολοι οι παλιοι ρησπεκτ.μαλιστα στο τελευταιο παιχνιδι ακουστηκε οτι θα φαμε πεσιμο απο σιστες Παοκτσηδες.το κακο ειναι οτι αυτοι μας ξερουν,ενω εμεις δεν ξερουμε καν ποιοι ειναι...
η μονη ομαδα στην ελλαδα(απο τις 6 μεγαλες) που δεν εχει ιχνος ναζι/εθνικου,ειναι οι γριες.
ακομα και τα χανουμια εχουν χασει το παιχνιδι πλεον εδω και χρονια.
για βαζελες δεν μιλαω,εκει ειναι δυσκολο να βρεις μη-δεξιους.
ορεξη που εχουμε βραδυατικα...
τζιτζι,δεν μου απαντησες στο τελευταιο...
με τα οταν δεν γινεται δουλεια...
απ'οτι εχω καταλαβει το εχεις ψιλοκοψει το γηπεδο οποτε εχεις μεινει καποια επεισοδια πισω
να μου αναλυσεις λιγο εσυ σαν εμπειρος και μεγαλυτερος την αδερφοποιηση με τους δημοκρατες της παρτιζαν και να πουμε και για τον ερ.αστερα
οι ''δημοκρατες'' της Παρτιζαν ηταν οι ανταρτες που γαμησαν τον χιτλερ...ψαξτο λιγο καλυτερα μαγκακο....και μαθε ποια ομαδα ηταν τις ασφαλειας
εντιτ. που σε....δεν ειμαι κανας βετερανοχουλιγκανος ξερω γω...αλλα τα δικα σας τα ξερουμε
τι να σου απαντησω ρε συ,το χαφιεδιλικι επεσε για το λογο που ειπες +κατι πιο προσωπικο
πανω κατω ξεραμε τι θα παιζει οταν ανεβουμε,δεν ειμαστε και μαλακες;-)
αλλα ξεραμε τι θα παιζοταν και πατρα και πηγαμε-εστω και οι μισοι με μια μερα καθυστερηση
(τοτε που οι μαγκες που βαρουσαν 15 ατομα 1 μεταμορφωθηκαν ολοι σε γυναικοπαιδα και αμαχο πληθυσμο)
ελα να το ληξουμε γιατι δεν μας πληρωνει ο θειος υπερωριες και πρεπει να παμε αυριο στη δουλεια:-P
ρε συ γελαει ο κοσμος μιμη -σιγα μην τους βγαλεις και ζαπατιστας
οχι δεν θα τους βγαλς και αναρχοαυτονομους...ειναι αληθεια οτι εχουν χωθει και τσουτσεκια...αλλα παραδοσιακα ο ερυθρος αστερας εχει παραδοση με τετοια αρχιδια
Ρε μη γραφετε οτι ναναι.Καλα ο πανκης εχει ενα δικιο σε αυτα που γραφει με εξαιρεση την υπερβολη που εγραψε περι Παναθηναικου.Και την εχουμε ξανακανει αυτη τη κουβεντα και σε ορισμενα πραγματα ειχες συμφωνησει.Εγω επειδη τα περι χουλιγκανισμου τα γραφω στα παπαρια μου(μας ειπανε,σας ειπανε,σας τη πεσαμε,μας τη πεσατε και διαφορες τετοιες πιπες) εχω να σας πω οτι πρεπει να καταλαβετε οτι δεν υπαρχουν αναρχοαυτονομες ΠΑΕ.Ειναι γαμημενες εταιριες.Ακομη και η St.Pauli που εχει ακομη ολντ σκουλ γηπεδο με τσιμεντο,χωρις φωτεινο πινακα και δεν βαζουνε διαφημισεις σεξιστικου περιεχομενου που την κανει την πιο προσφυλη ομαδα σε αναρχοαυτονομουςκλπ εχει διοικηση και επενδυτες,εστω και αν δεν ειναι επιπεδου Λαπορτα.Τα ιδια ισχυουν και για Rayo Vallecano,Livorno κλπ κλπ.
για την μαζα λεμε....ποιος την γαμαει την εταιρια
Μα ρε φιλε Μινμιν,το μεγαλυτερο ποσοστο των οπαδων δεν εχει καμια πολιτικη ευαισθησια,ποσο μαλλον σε τετοιο βαθμο ωστε να τη φανερωσει και στο γηπεδο.Και οταν μιλαω για ΠΑΕ και ιστοριες,εννοω οτι στη σημερινη εποχη δεν χωρανε πολιτικοι προβληματισμοι γυρω απο τον αθλητισμο,ειδικα απο τη στιγμη που υπαρχουν οι ΠΑΕ.Να μου πεις για τις εποχες του πουσταρα του φρανκο που επεβαλε την αλλαγη του εμβληματος της Μπαρτσελονα επειδη ηταν εναντια στο κρατος της Ισπανιας να το καταλαβω,αλλα οχι να μου πεις τωρα π.χ. για ορισμενους αεκτζηδες που την ειδανε αντιφαδες επειδη δεν περνουν πρωταθλημα στη μπαλα.
η ιστορια ρεει με τα ολα τις...οι τις ρεαλ θα ειναι για παντα οι δεξιοι οπως και οι του παο...ετσι παει
μονο ο γαυρος παραχαραξε την ιστορια....τα γνωστα με τον εθνικο
...ειπε οπαδος ομαδας με σημα το βυζαντιο.