PDA

View Full Version : ATHLETICS GENERAL DISCUSSION

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

fleshdiver
30-10-2006, 17:49
Εχτές στα μικροεπεισοδια που εγιναν πριν την εναρξη του αγωνα, συνεληφθη ενας κολλητος ranger, και πριν απο λιγο μαθαμε αυτο:

Η είδηση είναι πριν από 5 λεπτά. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος σε ένα χρόνο από τώρα. Η λεπτομέρεια που θα σας κουφάνει όλους είναι πως ο δικαστής ήταν αγριεμένος και έτοιμος για βαριά καμπάνα. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που έμαθε πως ο κατηγορούμενος είναι Ιωνικός. Μόλις ο αδελφός μας του είπε πως είναι Ιωνικός, ο δικαστής είπε επί λέξη μέσα στο δικαστήριο "Σήκω φύγε παιδί μου από δω. Και εγώ Ιωνικός είμαι"
Στη συνέχεια όρισε τακτική δικάσιμο σε ένα χρόνο και τέλος καλό για την ώρα.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

freak brother
30-10-2006, 17:53
Εχτές στα μικροεπεισοδια που εγιναν πριν την εναρξη του αγωνα, συνεληφθη ενας κολλητος ranger, και πριν απο λιγο μαθαμε αυτο:

Η είδηση είναι πριν από 5 λεπτά. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος σε ένα χρόνο από τώρα. Η λεπτομέρεια που θα σας κουφάνει όλους είναι πως ο δικαστής ήταν αγριεμένος και έτοιμος για βαριά καμπάνα. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που έμαθε πως ο κατηγορούμενος είναι Ιωνικός. Μόλις ο αδελφός μας του είπε πως είναι Ιωνικός, ο δικαστής είπε επί λέξη μέσα στο δικαστήριο "Σήκω φύγε παιδί μου από δω. Και εγώ Ιωνικός είμαι"
Στη συνέχεια όρισε τακτική δικάσιμο σε ένα χρόνο και τέλος καλό για την ώρα.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

το κουφο ειναι οτι δεν τον ηξερε :P

Bullet
30-10-2006, 17:53
τι είχε κάνει τελικά?

fleshdiver
30-10-2006, 17:56
τι είχε κάνει τελικά?

Γλίστρησε :?

Είχαν κάνει ντου οι υπόλοιποι στους φευγαντίν, αυτός περνούσε από εκεί, άρχισε να τρέχει όταν έκαναν επίθεση τα ματ, γλίστρησε κλπ

Mitsmann
30-10-2006, 17:57
γλιστρησε σαν τα γκλομπ των μπατσων, που ξεφευγουν απ το χερι τους πανω στο κεφαλι συμπτωματικα?

fleshdiver
30-10-2006, 18:01
θα μπορουσε να ναι κι ετσι αλλα οχι στην προκειμενη περιπτωση

Boom!
30-10-2006, 19:16
Καλα οι μπατσοι παντα κατι ασχετους πιανουν για να πουνε οτι μαζεψαν και καποιον.

freak brother
31-10-2006, 01:23
εχει κανεις κανα λινκ να δω τις θυρες στο οακα? γιατι καθε φορα μπερδευομαι.. :?

Eulogy
31-10-2006, 16:38
Κατσουράνης: «Δεν τον ακούμπησα»

Το όνομα του Κώστα Κατσουράνη, αποτελεί τις τελευταίες μέρες «μπαλάκι» στην εξωαγωνιστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Πόρτο και την Μπενφίκα. Οι «δράκοι», θεωρούν τον Έλληνα μέσο υπαίτιο για τον τραυματισμό -κάταγμα περόνης- του Άντερσον και την τρίμηνη απουσία του 18χρονου Βραζιλιάνου από την ενεργό δράση. Παράλληλα, ζητούν τον αποκλεισμό του «Κατσούρ» για όσο χρονικό διάστημα θα απέχει ο Άντερσον, βάσει του καταστατικού (άρθρο 120) της πειθαρχικής επιτροπής του πρωταθλήματος. «Πραγματικά δεν τον ακούμπησα. Λυπάμαι για τη ζημιά που έπαθε ο Άντερσον, αλλά αν το δείτε και στο βίντεο δεν τον άγγιξα», ανέφερε στην Sportday ο 27χρονος Έλληνας.

Στο πλευρό του πρώην άσου της ΑΕΚ, στάθηκε με ανακοίνωσή της τη Δευτέρα το βράδυ η Μπενφίκα, η οποία εκφράζει την θλίψη της για τον Άντερσον, από την άλλη φέρεται έτοιμη να φθάσει μέχρι τα άκρα για να υπερασπιστεί την αθωότητα του Κατσουράνη. «Σύμμαχος» της στην κίνηση αυτή, το βίντεο της αναμέτρησης του «Ντραγκάο», το οποίο αποδεικνύει πως ο «Κατσούρ» δεν είχε την παραμικρή σχέση με τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου.

http://www.youtube.com/watch?v=VFZ8tXd33F8

apo edw fenete dynato alla den einai faoul. pairnei mpala kai meta ola talla

Bullet
01-11-2006, 01:13
2 ήττες στο uleb

Angelcurse
01-11-2006, 02:09
kala malaka, apothewsi simera o gkwnias. Molis eipe oti o nikopolidis einai kaluteros apo ka8e alli xronia fetos...k auto ofeiletai sto oti proponitis termatofulakwn einai o rantos!! O RANTOS re malaka! xaxaxax :rofl:

freak brother
01-11-2006, 02:15
kala malaka, apothewsi simera o gkwnias. Molis eipe oti o nikopolidis einai kaluteros apo ka8e alli xronia fetos...k auto ofeiletai sto oti proponitis termatofulakwn einai o rantos!! O RANTOS re malaka! xaxaxax :rofl:

τωρα το ειδα..

:rofl: :rofl: :rofl: πηγαινε και στο champions league thread.

eleventh guardian
01-11-2006, 02:35
Giati omws o Mihajlovic (kai o ka8e Mihajlovic pou eixe o OSFP pio prin) einai de facto kaluteros apo ton Ranto?

Pou to kserete eseis ti douleia mporei na kanei o Rantos? To oti den ekane megalh kariera ws termatofylakas (logw atyxiwn kyriws) den shmainei oti den 8a mporei na ekselix8ei (h na einai hdh) se kalo proponiti.

Bullet
01-11-2006, 09:05
ποιος είναι ο ράντος ρε?τέρμα εποχές προ κίρτσου-ταληκριάδη?

δε μου πάει το μυαλό

House Of Low Culture
01-11-2006, 12:42
κουνιάδος του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Mitsmann
01-11-2006, 12:50
εχεχεχ. Χαουζ βαριεμαι να αλλαζω θρεντς, το πεναλτυ χτες ηταν κανονικο.

House Of Low Culture
01-11-2006, 12:57
θαρρώ πως δεν τον άγγικσε καν, πιο πολύ για θέατρο μου φάνηκε, αλλά πρέπει να το κσαναματαδώ. Ο Ιταλός σκηνοθέτης δεν το έδεικσε απο ριβέρς έινγκλ, πιστεύω πως θα φαινόταν πολύ καλύτερα. Υπήρκσε και πρόβλημα ασυνεννοησίας στην φάση με τον Κωστούλα και τον Νικοπολίδη, άρα ουσιαστικά εμείς δημιουργήσαμε την φάση.

Mitsmann
01-11-2006, 13:04
Ο Κωστουλας ειναι ο πρωτος αμυντικος σε 15 χρονια καριερας σε ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και Εθνικη Ελλαδας που δεν αφηνει τον Νικοπολιδη να κανει οτι ξερει καλυτερα στις εξοδους. Σφαλιαρες.

House Of Low Culture
01-11-2006, 13:10
κσέχασα να σημειώσω το στρατηγικό και πασιφανές παναπόλλα λάθος του Σόλιντ να χρησιμοποιήσει τον Κωστούλα σε ρόλο αντι-Πατσά μετά την αλλαγή του δεύτερου. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες του βραζιλιάνου-Ξανθιώτη και εκείνες του Έλληνα-Βολιώτη. Αυτά, ας επιστρέψουμε στη συζήτηση για τον Βου-Που.

Eulogy
01-11-2006, 13:12
RANTOS!! :touched:

Bullet
01-11-2006, 15:29
εποχές προ κίρτσου-ταληκριάδη?

eleventh guardian
01-11-2006, 15:39
Μίρτσου - Ταληκριάδη. Ναι, τότε ήταν τρίτος ο Ράντος και αν θυμάσαι συνέχεια τραυματιζόταν όταν ερχόταν η ώρα να παίξει βασικός. Ταλεντάρα πάντως.

Bullet
01-11-2006, 15:41
:lol: ναι μίρτσου

ok θυμήθηκα (με τους τραυματισμούς) :)

κουνιάδος του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

:rofl:

Mitsmann
01-11-2006, 15:46
πω ρε μαλακες το κομπλεξ σας πρεπει να ναι απυθμενο. Σιγα μη θυμομουν ποιος ειναι ο τριτος τερμας (σικ) του βαζελου το 1990.

Mitsmann
01-11-2006, 15:47
Μπορει και να ταν ο Αμπαδιωτακης.

Bullet
01-11-2006, 15:50
χαρτάκια panini δε μάζευες ποτε?τα αλμανακ κτλ που κυκλοφορούσαν τότε?πρέπει να έχεις κόμπλεξ για να ασχοληθείς?νομίζω ότι τα παραλές ε

eleventh guardian
Μπορει και να ταν ο Αμπαδιωτακης.

Αυτός ήταν δεύτερος. Αλλος ήταν τρίτος (έλα που δεν τον ξέρεις). :D

Mitsmann
αχαχαχα

eleventh guardian
01-11-2006, 15:52
Kαι του 'χατε πετάξει και τούβλο στο 3-4 στο Καραϊσκάκη. Και τώρα τον αποθεώνετε. :x

Bullet
01-11-2006, 15:56
πω ρε φιλε τι ματς κιαυτο :touched:

_UnHoLyMaRtYr_
02-11-2006, 16:47
Σ.Π. / Κύριε Πρόεδρε

"Ο μάνατζερ του Γκέκα δηλώνει στην πιάτσα ότι ο Φάνης, με τη φόρα που έχει πάρει, πολύ σύντομα θα είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα στη γερμανική μεταγραφική αγορά. Λέει ότι ήδη Ντόρτμουντ έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και κάτι περιμένει από τη Λεβερκούζεν. Για να δούμε..."

eleventh guardian
02-11-2006, 16:52
Αλήθεια αυτός ο Γκέκας δεν έκανε προετοιμασία με τον Μπάκε;

Είχα την απορία επειδή τα πάει μια χαρά εκεί που βρίσκεται το παλικάρι...

_UnHoLyMaRtYr_
02-11-2006, 18:50
Ε κάτσε ρε ψηλός μια δικαιολογία έχουνε και αυτοί να λένε για όλη τη σεζόν μην τους την χαλάς εσύ τώρα.

freak brother
03-11-2006, 02:40
Ε κάτσε ρε ψηλός μια δικαιολογία έχουνε και αυτοί να λένε για όλη τη σεζόν μην τους την χαλάς εσύ τώρα.

καναμε διπλο στην Ευρωπη σημερα :shock:

Διπλο στην αργκο ειναι οταν κερδιζεις την αντιπαλη ομαδα στην εδρα της!

eleventh guardian
03-11-2006, 12:31
Για το διπλό στην Ευρωπη δεν έπαιξε ρόλο η προετοιμασία του Μπάκε;

freak brother
03-11-2006, 15:10
Για το διπλό στην Ευρωπη δεν έπαιξε ρόλο η προετοιμασία του Μπάκε;

Μπακε who? :P

freak brother
04-11-2006, 18:00
Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο θέμα της ελληνοποίησης του Νέρι Καστίγιο! Όπως αποκαλύπτει το Σάββατο η Sportday, ο Ότο Ρεχάγκελ φέρεται να εκμυστηρεύθηκε σε Γερμανό δημοσιογράφο (εφημερίδας της Φρανκφούρτης), πως θέλει πάρα πολύ τον 22χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού στην Εθνική ομάδα και πως μάλιστα θα έρθει σε επαφή μαζί του αμέσως μετά το ντέρμπι των «αιωνίων»! Στέλεχος της ΕΠΟ, δήλωσε για το θέμα: «Οι εξελίξεις ίσως “τρέξουν” πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμένετε…»

Νέρι Καστίγιο… προ των πυλών της Εθνικής ομάδας! Την επιθυμία του να δει τον 22χρονο επιθετικό του Ολυμπικού να φοράει τα γαλανόλευκα, φέρεται να εξέφρασε ο Ότο Ρεχάγκελ, μιλώντας σε Γερμανό δημοσιογράφο, εφημερίδας της Φρανκφούρτης, όπως αποκαλύπτει το Σάββατο η Sportday. «Τον θέλω πολύ στην Εθνική και μετά την αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού θα έχουμε επαφή», αποκάλυψε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος φτάνει το Σάββατο στην Ελλάδα, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι των «αιωνίων». Στέλεχος της ΕΠΟ, μιλώντας στη Sportday, τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν ο Καστίγιο πει το πολυπόθητο “ναι”, οι εξελίξεις θα “τρέξουν” πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμένετε. Δεν αποκλείεται ακόμα και να προλάβει τον αγώνα με την Τουρκία στις 24 Μαρτίου στο Καραϊσκάκη!»

ξεφτυλα.. και κοροιδια... απο την αποψη οτι δεκαδες χιλιαδες μεταναστες που ζουνε 10-15 χρονια στην χωρα μας και δεν μπορουν να κανουν ελληνικα χαρτια..

wanker
04-11-2006, 18:07
makari natane h monh 3eftila ayto...

Phantom Duck
04-11-2006, 18:17
ξεφτυλα.. και κοροιδια... απο την αποψη οτι δεκαδες χιλιαδες μεταναστες που ζουνε 10-15 χρονια στην χωρα μας και δεν μπορουν να κανουν ελληνικα χαρτια..

:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Άσχετα που φέτος λάτρεψα τον Καστίγιο.

Boom!
04-11-2006, 19:09
Αλλοι ειναι γεννημενοι εδω και δεν εχουν χαρτια. Αυτο και αν ειναι....

Angelcurse
05-11-2006, 14:57
http://www.sport24.gr/html/ent/408/ent.148408.asp

Μία απρόσμενη επίσκεψη δέχθηκε στο προπονητικό κέντρο της Άστον Βίλα ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Τα μέλη της σουηδικής χέβι μετάλ μπάντας "In Flames" με αφορμή τη συναυλία τους στο Λονδίνο με τους Slayer γνώρισαν τον συμπατριώτη τους διεθνή ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα του δώρισαν σε cd και τα οχτώ άλμπουμ τους αλλά και εισιτήρια για τη συναυλία τους.

"Λίγοι άνθρωποι από τη Σουηδία έρχονται στο Μπέρμιγχαμ. Είναι ωραίοι τύποι οι "In Flames". Πήγα στη συναυλία τους, παίζουν πολύ δυνατά όμως δεν κουνούσα το κεφαλι μου. Ήθελα να κρατήσω ενέργεια για το παιχνίδι με την Μπλάκμπερν" τόνισε ο 29ρονος άσος για να συμπληρώσει:

"Μεγάλωσα ακούγοντας ροκ και είμαι οπαδός αυτού του είδους μουσικής. Το χέβι μέταλ δεν ανήκει στις βασικές προτιμήσεις μου, όμως αν έχω την κατάλληλη διάθεση μπορώ να το απολαύσω.

Δεν νομίζω πάντως να βάλω στα αποδυτήρια αυτούς τους ήχους γιατί μάλλον δεν θα αρέσει στους συμπαίκτες μου. Βέβαια, ο Τόμας Σόρενσεν και ίσως ο Γκέιβιν ΜακΚαν να το απολάυσουν περισσότερο" κατέληξε ο Σόρενσεν που ήπιε τσάι και μοιράστηκε μερικά μπισκότα με τους δημοφιλείς μουσικούς.

trou :dfinger:

Phantom Duck
05-11-2006, 15:09
ήπιε τσάι και μοιράστηκε μερικά μπισκότα με τους δημοφιλείς μουσικούς

Ντεθ μέταλ ρε μ00νιά.

Bullet
05-11-2006, 15:10
epic

Kingryche
05-11-2006, 15:33
γαμάτοι τύποι εκατέροθεν...

Boom!
05-11-2006, 17:56
Κατι ξερω που τα συμπαθω αυτα τα παιδια.

SpiritCrusher
05-11-2006, 19:52
Μάλιστα του δώρισαν σε cd και τα οχτώ άλμπουμ τους

Εμ βέβαια, τέτοιες μαλακίες που είναι τα 2 τελευταία τους πως αλλιώς να τα πάρει κάποιος...

Dr. Death
06-11-2006, 06:40
http://www.bam.gr/news.jsp?newsID=54210

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2006

Ετοιμάστε πλερέζες!

Πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνει αυτή η Ρεάλ Σοσιεδάδ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως, και φέτος οι μη Ολυμπιακοί ετοιμάστε πλερέζες.

Άντε να ξεχωρίσεις κάποιον από το χθεσινό ματς. Τι να πεις για τον Ριβάλντο, που για ακόμη μία χρονιά φαίνεται ότι θα είναι ο μεγάλος «μάγος» του πρωταθλήματος. Δεν είναι μόνο το γκολ που «έκατσε» στον κακομοίρη τον Ισπανό - είναι η γενικότερη παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν παντού -ο απόλυτος ποδοσφαιριστής.

Ο Τζόρτζεβιτς έρχεται με φόρα. Και χθες οι κούρσες και οι προσπάθειές του ήταν όμοιες με έφηβου ποδοσφαιριστή. Ο Κωνσταντίνου μασάει σίδερα. Σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι να τελειώσει τη φάση έπαιρνε μαζί του όποιον κακομοίρη προσπαθούσε να του φράξει τον δρόμο.

Ο «Ιέρο» έπαιζε λες και ήταν στην καλύτερη φόρμα του. Έτρεχε ασταμάτητα και, όταν βρήκε την ευκαιρία, άπλωσε το πόδι και σκόραρε. Ο Ουαντού στην άμυνα έπαιζε σαν κανονικός άρχοντας. Δεν είναι μόνο η ικανότητά του στο μαρκάρισμα, αλλά και οι συνεχείς επιτυχημένες προσπάθειές του να βγάλει την ομάδα μπροστά.

Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων και ο Ζεβλάκοφ, άριστος στον ρόλο που του ανατέθηκε. Μαζί του και ο Ανατολάκης, ιδανικός παρτενέρ του Ουαντού στην άμυνα.

Γράφω, γράφω και δεν ξέρω πού να σταματήσω. Ας μου πει κάποιος ποιος παίκτης από τον χθεσινό Ολυμπιακό υστέρησε, για να τον πω τρελό. Δεν είναι το θριαμβευτικό τελικό αποτέλεσμα που με ενθουσιάζει στον Ολυμπιακό. Άλλωστε, πρώτος εγώ λέω ότι από τα φιλικά παιχνίδια ουσιαστικά συμπεράσματα μπορούν να βγάλουν μόνο οι προπονητές. Εμείς μόνο να δούμε τι σόι πράγμα ετοιμάζεται μπορούμε, να καταλάβουμε και να τσεκάρουμε πώς κολλάνε οι νέοι παίκτες στην ομάδα.

Αυτό που με κάνει να τρελαίνομαι είναι ότι ο φετινός Ολυμπιακός φαίνεται ήδη από τώρα να είναι πολύ καλύτερος από τον περσινό, που πήρε το νταμπλ με περίπατο. Τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού των πρωταθλητών αποδεικνύουν ότι το γλυκό που ετοιμάζει ο Σόλιντ έχει δέσει.

Γι' αυτό επαναλαμβάνω: δεν ξέρω τι θα κάνει η Σοσιεδάδ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Δεν με νοιάζει, στο φινάλε. Εδώ, στην Ελλάδα, οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού πρέπει να φορέσουν πλερέζες. Φανταστείτε να έρθει και κανένας Ζε Ρομπέρτο...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΟΥΝΑΚΙ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΦΑΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥΡΚΟΛΙΜΑΝΟ ΜΕΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΧΤΕΣ ΕΙΧΕΣ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΑ-ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
ΜΙΑ ΠΛΕΡΕΖΑ ΣΤΟ 3 ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΨΩΛΗ ΑΛΑ ΒΙΚΤΟΡ.

http://www.bam.gr/news.jsp?newsID=59404

Και πως να το χάσει;

Xωρίς να είναι καλύτερος, ο Oλυμπιακός πήρε ακόμα ένα ντέρμπι. Για να το πούμε διαφορετικά, η AEK έχασε μόνη της ένα ματς στο οποίο ο αντίπαλός της ήταν πολύ κακός.
Tο λέγαμε και το γράφαμε όλη την εβδομάδα. O Oλυμπιακός ξέρει να παίρνει τα μεγάλα παιχνίδια ή μάλλον οι παίκτες του ξέρουν να παίρνουν τα ντέρμπι και αυτό έγινε και χθες.

Oι πρωταθλητές μπλοκαρίστηκαν από την απουσία του Pιβάλντο, δεν μπορούσαν να περάσουν κάθετες μπαλιές, με αποτέλεσμα να χάσουν πολλούς πόντους στο επιθετικό τους παιχνίδι.
Aκόμα κι όταν τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα, με την αποβολή του Tζόρτζεβιτς, οι παίκτες του Oλυμπιακού κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι και να φύγουν εννέα ολόκληρους βαθμούς από την AEK στη βαθμολογία.

Για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι οι παίκτες του Oλυμπιακού δεν έχουν κανένα πρόβλημα, ακόμα και στην κακή τους μέρα, να νικήσουν τα εγχώρια «προϊόντα».

ετσι μωρη πυθια...μπουκωσου τωρα το ραβιολι και παμε γι αλλα γαμω το σπιτακι σου σιχαμενε.

Bullet
06-11-2006, 06:48
:dfinger: :D :dfinger:

Eulogy
06-11-2006, 16:12
Παραιτήθηκε ο Κωφίδης

Το σκεφτόταν αρκετό καιρό. Την πρώτη φορά πήρε την απόφαση να συνεχίσει εξαιτίας της αγάπης του για τον Ηρακλή. Τώρα όμως μοιάζει οριστικό. Ο Σάββας Κωφίδης υπέβαλε την παραίτησή του από τον πάγκο του "Γηραιού" και είναι διατεθειμένος να επιμείνει παρά τις αντιρρήσεις της διοίκησης.

Το ερώτημα είναι γιατί... Διότι ο ίδιος ο 45χρονος τεχνικός θεωρεί πως στην κάκιστη, βαθμολογική κυρίως, κατάσταση που βρίσκονται μετά από εννέα αγωνιστικές οι "κυανόλευκοι", η συγκεκριμένη κίνηση είναι η πλέον ενδεδειγμένη. Θα βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές.

Η συνάντηση που έχει με τον πρόεδρο του Ηρακλή, Γιώργο Σπανουδάκη, μοιάζει μάλλον τυπική. Δύσκολα ο Κωφίδης θα μεταπειστεί να επιστρέψει στο πόστο του. Κοινώς η διοίκηση του Γηραιού βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού. Οι ελεύθεροι προπονητές αρκετοί. Το ποια περίπτωση θα κερδίσει πόντους θα φανεί σύντομα.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Iraklis/133733.html

Dr. Death
06-11-2006, 16:29
εεεεεεεεεεεεεεε οχι πρωταθλημα χωρις κωφιδη

Boom!
06-11-2006, 18:40
http://www.bam.gr/news.jsp?newsID=54210

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2006

Ετοιμάστε πλερέζες!

Πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνει αυτή η Ρεάλ Σοσιεδάδ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως, και φέτος οι μη Ολυμπιακοί ετοιμάστε πλερέζες.

Άντε να ξεχωρίσεις κάποιον από το χθεσινό ματς. Τι να πεις για τον Ριβάλντο, που για ακόμη μία χρονιά φαίνεται ότι θα είναι ο μεγάλος «μάγος» του πρωταθλήματος. Δεν είναι μόνο το γκολ που «έκατσε» στον κακομοίρη τον Ισπανό - είναι η γενικότερη παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν παντού -ο απόλυτος ποδοσφαιριστής.

Ο Τζόρτζεβιτς έρχεται με φόρα. Και χθες οι κούρσες και οι προσπάθειές του ήταν όμοιες με έφηβου ποδοσφαιριστή. Ο Κωνσταντίνου μασάει σίδερα. Σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι να τελειώσει τη φάση έπαιρνε μαζί του όποιον κακομοίρη προσπαθούσε να του φράξει τον δρόμο.

Ο «Ιέρο» έπαιζε λες και ήταν στην καλύτερη φόρμα του. Έτρεχε ασταμάτητα και, όταν βρήκε την ευκαιρία, άπλωσε το πόδι και σκόραρε. Ο Ουαντού στην άμυνα έπαιζε σαν κανονικός άρχοντας. Δεν είναι μόνο η ικανότητά του στο μαρκάρισμα, αλλά και οι συνεχείς επιτυχημένες προσπάθειές του να βγάλει την ομάδα μπροστά.

Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων και ο Ζεβλάκοφ, άριστος στον ρόλο που του ανατέθηκε. Μαζί του και ο Ανατολάκης, ιδανικός παρτενέρ του Ουαντού στην άμυνα.

Γράφω, γράφω και δεν ξέρω πού να σταματήσω. Ας μου πει κάποιος ποιος παίκτης από τον χθεσινό Ολυμπιακό υστέρησε, για να τον πω τρελό. Δεν είναι το θριαμβευτικό τελικό αποτέλεσμα που με ενθουσιάζει στον Ολυμπιακό. Άλλωστε, πρώτος εγώ λέω ότι από τα φιλικά παιχνίδια ουσιαστικά συμπεράσματα μπορούν να βγάλουν μόνο οι προπονητές. Εμείς μόνο να δούμε τι σόι πράγμα ετοιμάζεται μπορούμε, να καταλάβουμε και να τσεκάρουμε πώς κολλάνε οι νέοι παίκτες στην ομάδα.

Αυτό που με κάνει να τρελαίνομαι είναι ότι ο φετινός Ολυμπιακός φαίνεται ήδη από τώρα να είναι πολύ καλύτερος από τον περσινό, που πήρε το νταμπλ με περίπατο. Τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού των πρωταθλητών αποδεικνύουν ότι το γλυκό που ετοιμάζει ο Σόλιντ έχει δέσει.

Γι' αυτό επαναλαμβάνω: δεν ξέρω τι θα κάνει η Σοσιεδάδ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Δεν με νοιάζει, στο φινάλε. Εδώ, στην Ελλάδα, οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού πρέπει να φορέσουν πλερέζες. Φανταστείτε να έρθει και κανένας Ζε Ρομπέρτο...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΟΥΝΑΚΙ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΦΑΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥΡΚΟΛΙΜΑΝΟ ΜΕΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΧΤΕΣ ΕΙΧΕΣ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΑ-ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
ΜΙΑ ΠΛΕΡΕΖΑ ΣΤΟ 3 ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΨΩΛΗ ΑΛΑ ΒΙΚΤΟΡ.

http://www.bam.gr/news.jsp?newsID=59404

Και πως να το χάσει;

Xωρίς να είναι καλύτερος, ο Oλυμπιακός πήρε ακόμα ένα ντέρμπι. Για να το πούμε διαφορετικά, η AEK έχασε μόνη της ένα ματς στο οποίο ο αντίπαλός της ήταν πολύ κακός.
Tο λέγαμε και το γράφαμε όλη την εβδομάδα. O Oλυμπιακός ξέρει να παίρνει τα μεγάλα παιχνίδια ή μάλλον οι παίκτες του ξέρουν να παίρνουν τα ντέρμπι και αυτό έγινε και χθες.

Oι πρωταθλητές μπλοκαρίστηκαν από την απουσία του Pιβάλντο, δεν μπορούσαν να περάσουν κάθετες μπαλιές, με αποτέλεσμα να χάσουν πολλούς πόντους στο επιθετικό τους παιχνίδι.
Aκόμα κι όταν τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα, με την αποβολή του Tζόρτζεβιτς, οι παίκτες του Oλυμπιακού κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι και να φύγουν εννέα ολόκληρους βαθμούς από την AEK στη βαθμολογία.

Για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι οι παίκτες του Oλυμπιακού δεν έχουν κανένα πρόβλημα, ακόμα και στην κακή τους μέρα, να νικήσουν τα εγχώρια «προϊόντα».

ετσι μωρη πυθια...μπουκωσου τωρα το ραβιολι και παμε γι αλλα γαμω το σπιτακι σου σιχαμενε.

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :dfinger:

Stormrider
06-11-2006, 20:25
:rofl:

Kingryche
06-11-2006, 21:28
O Χριστόγλου είναι άθλιος αλλά μπροστά στα λεφτά του κάθονται σούζα Σωτηρακόπουλοι, Σπυρόπουλοι, Καπρετόπουλοι, Χαραλαμπόπουλοι, Λεάνηδες και Χελάκηδες.

και αφού έχει λεφτά νομίζει ότι έχει αξία ο λόγος του...

PainOfSalvation
07-11-2006, 10:58
http://www.sport24.gr/html/ent/640/ent.148640.asp

Ένα αργεντίνικο σύνθημα που ενέπνευσε τους Παοκτσήδες και στην συνέχεια πολλούς ακόμα στην χώρα μας, έχει γίνει της μόδας χρόνια τώρα στις κερκίδες των σταδίων σε όλο τον κόσμο. Το εκπληκτικό; Πλέον το σύνθημα αυτό ακούγεται όχι μόνο στα γήπεδα της Ελλάδας αλλά και στους δρόμους της!

Οι φίλαθλοι της Αργεντινής τραγουδούν το σύνθημα “Ole ole ola” από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1978 που διοργανώθηκε στην Αργεντινή. Ο ρυθμός του όταν τραγουδιέται από πολύ κόσμο στο γήπεδο είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Είναι ένας ήχος που κολλάει πραγματικά στο... μυαλό σου. Έτσι οι Αργεντινοί φρόντισαν να “κολλήσουν” πολλούς λαούς του πλανήτη γη.

Τι λένε οι στίχοι; Όχι κάτι τόσο εμπνευσμένο όσο η μελωδία του. Είναι λόγια συνηθισμένα που βγαίνουν από στόμα φιλάθλων. To σύνθημα είναι πολύ μεγάλο ωστόσο το ρεφρέν του είναι το πιο χαρακτηριστικό:

“Yoooo, soy Argentina,
es un sentimientoooo,
que no puedo paraaaaaar,
ole ole ole,
ole ole olaaaa
ole ole ole,
cada dia te quiero maaaas”

Σε ελεύθερη μετάφραση;

"Είμαι Αργεντινή
είναι ένα συναίσθημα
που δεν μπορώ να σταματήσω
ολέ ολέ ολέ
ολέ ολέ ολααααά
κάθε μέρα σ' αγαπάω και πιο πολύ"

Όπως μπορείτε να ακούσετε και μόνοι σας, από τα βίντεο που σας παραθέτουμε στο τέλος του κειμένου φίλαθλοι ομάδων από όλες τις άκρες του πλανήτη τραγουδούν το “Ole ole ola”, κάθε ομάδα και κάθε χώρα στην δική του διασκευή.

“Ole ole ola” στην Πολωνία από οπαδούς της Βίσλα, στην Ιταλία, στο Μεχικό, στο Περού, στην Γερμανία ακόμα και φίλαθλοι του Τόκιο!

Από τις 19 Αυγούστου και η Ελλάδα χορεύει στους ρυθμούς των Αργεντίνων χάρη στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που το τραγούδησαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πλέον και αυτοί των “κιτρινόμαυρων” πήραν αυτό το σύνθημα αλλά και η Κύπρος (από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας) τραγουδάει : “Έχω τρέλα μεσ' στο μυαλοοοό”, τους στίχους δηλαδή που έβαλαν στην μελωδία οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που λένε:

“Οοο Παοκάρα έχω τρέλα μες στο μυαλό
όπου και να παίζεις πάντα θα σ' ακολουθώ
για σένα θα πεθάνω και για σένα μόνο ζω.”

Και οι μαθητές έχουν τρέλα στο μυαλό!

Τι είπατε; Το περίφημο πλέον “Οle ole ola” ακούγεται μόνο στα γήπεδα και από τις κερκίδες των φανατικών οπαδών; Λάθος κάνετε. Διότι έχουν τρέλα “μεσ' το μυαλό” και οι καταληψίες μαθητές που τραγουδούν στους δρόμους και έξω από τα σχολεία τους:

“Οοοο ρε Μαριέτα έχω τρέλα μες στο μυαλό
Στους δρόμους κατεβαίνω με το Συντονιστικό
Θέλουμε δημόσιο και δωρεάν σχολειό”

Για αποδείξεις; Δείτε στα δεξιά σας την σελίδα του Συντονιστικού Αγώνα των μαθητών

Από το ψωμί-παιδεία- ελευθερία στο Μαριέτα έχω τρέλα μες το μυαλό!

Τελικά το “ole ole ola” είναι κάτι παραπάνω απο ένα απλό σύνθημα σε γήπεδο ποδοσφαίρου.

Η αλήθεια είναι οτι πολύ θα θέλαμε να μάθουμε τους στίχους που έβαλαν οι Ιαπωνέζοι στο δικό τους “ole ole ola”...

freak brother
08-11-2006, 07:00
Αιολικος - Εργοτελης στις 2 σημερα για το κυπελο..

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

(ναι καλα)

Angelcurse
08-11-2006, 18:27
opws to pes...

(ναι καλα)

:P

Bullet
09-11-2006, 19:07
κάπου πήρε το αυτi μου πως σε on air συζήτηση στην era sport μεταξύ reporters or smth,σε ερώτηση για το αν θα ήθελαν τον εμπέντε στον ολυμπιακό ως απάντηση πήραν κάτι κραυγές μαϊμούς και πως θα έρθει μονο αν πέσει η τιμή της μπανάνας...

αν ισχύει το θέμα είναι πολύ σοβαρό imo,γνωρίζει κανεις τίποτα παραπάνω για το περιστατικό?

Boom!
09-11-2006, 19:24
ως απάντηση πήραν κάτι κραυγές μαϊμούς και πως θα έρθει μονο αν πέσει η τιμή της μπανάνας...

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Dr. Death
09-11-2006, 19:33
μαιστα

το να τα λεει οπαδος μεσω τηλεφωνου που εχει παρει να βγαλει το αχτι του το καταλαβαινω

το να τα λεει δημοσιογραφος που εχει εκπομπη στο ραδιοφωνο ειναι way too much

ουτε ο γεωργιου δε λεει τετοιες μαλακιες οσο αθυροστομος κι αν ειναι στο γυαλι και στο ραδιο.

περιμενω αντιδραση παε και οργανωμενων...

Bullet
09-11-2006, 19:43
ιδού ο εν λόγο "κύριος" παπανικολαου http://img389.imageshack.us/img389/3857/ratsistiszt2.jpg

Boom!
09-11-2006, 19:48
Σταυρωσον!

Bullet
09-11-2006, 19:52
είσαι υπέρ του δηλαδή?και γενικά υπέρ τέτοιων δηλώσεων και μάλιστα από δημοσιογράφο?για να καταλάβω...

Boom!
09-11-2006, 20:11
ιδού ο εν λόγο "κύριος" παπανικολαου http://img389.imageshack.us/img389/3857/ratsistiszt2.jpg

Το ποστ ηταν λιγο "ρουφιανε", κσες εβαλες και τη φωτο του, στο στυλ "Αυτος ειναι! Παμε να τον δειρουμε."

Κατα τ'αλλα.... Μιλαμε για ΕΡΑ σπορ. Δεν περιμενα κατι διαφορετικο.
Ειναι ολοι για τον πουτσο εκει μεσα.

Πιστευω θα προσπαθησουν να το θαψουνε το θεμα.
Το πολυ-πολυ να πει "παρερμηνευθηκαν οι δηλωσεις μου"
Η συντεχνια βλεπεις....

Bullet
09-11-2006, 20:18
απλά για να διευκρινίσω για ποιον μιλάμε έγινε το post

Dr. Death
09-11-2006, 20:18
στα παπαρια μου ποιος το ειπε και για ποιον το ειπε

ειλικρινα

το να ακουγοντε ρατσιστικα σχολια χρησιμοποιωντας το χιουμορ ως ασπιδα ειναι το χειροτερο πραγμα που υπαρχει.

επαναλαμβανω...το να τα λεμε εδω εμεις ή μεταξυ παρεας και παλι στα παπαρια μας

το να τα λεει ενας μαλακας που του χουνε δωσει ενα καθημερινο μικροφωνο να βγαινει και να διαμορφωνει αποψεις(εστω και ελαχιστα) ειναι εγκλημα οταν προκειται για ρατσιστικα σχολια.

αλλα το ΕΣΡ ξερει να κοβει προστιμα και να γαμαει εκπομπες επειδη ακουστηκε η λεξη "ΜΑΛΑΚΑΣ".

κατακαθια τηε κοινωνιας united κιετς

Boom!
09-11-2006, 20:44
το να τα λεει ενας μαλακας που του χουνε δωσει ενα καθημερινο μικροφωνο να βγαινει και να διαμορφωνει αποψεις(εστω και ελαχιστα) ειναι εγκλημα οταν προκειται για ρατσιστικα σχολια.

Συν το οτι ειναι κρατικο καναλι και το πληρωνουμε.

Not_saved
09-11-2006, 21:19
Kala re Boom! mi sygxizesai

eleventh guardian
11-11-2006, 02:42
http://en.wikipedia.org/wiki/Takis_Tsoukalas

Τρέχτε να προλάβετε, γιατί το 'χουν έτοιμο για σβήσιμο.

Stormrider
11-11-2006, 02:46
ouaou

Bullet
11-11-2006, 08:38
http://www.gfd.gr/

Eulogy
11-11-2006, 15:45
Ούτε η Μπαρτσελόνα, ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορούν να περηφανεύονται για τον αριθμό των μελών τους, όσον αφορά την πρωτοκαθεδρία σε αυτόν τον τομέα. Η ομάδα που διαπιστωμένα έχει τα περισσότερα μέλη και που κέρδισε μία θέση στο βιβλίο Γκίνες είναι η Μπενφίκα, η οποία αριθμεί περισσότερα από 160.000 άτομα που ανήκουν στα κατάστιχα του συλλόγου.

Οι "αετοί" της Λισαβόνας ξεπέρασαν το προηγούμενο ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τα Μέσα της Πορτογαλίας, και ο πρόεδρος του συλλόγου, Λουίς Φελίπε Βιεϊρά, μαζί με υπεύθυνο του βιβλίου Γκίνες, θα προχωρήσουν σε επίσημη ανακοίνωση του ρεκόρ το βράδυ της Παρασκευής (10/11).

Η ομάδα των Κώστα Κατσουράνη και Γιώργου Καραγκούνη ξεπέρασε τα καταγεγραμμένα 152.000 μέλη των "κόκκινων διαβόλων", χάρη και στην "έξυπνη" στρατηγική που ακολούθησε τον Ιούλιο, όταν έθεσε προς πώληση σε 3.800 σημεία της χώρας «πακέτα συνδρομής». Σε αυτές τις προσφορές κόστους 55 ευρώ για ενήλικους και 25 για ανήλικους περιλαμβάνονταν δύο εισιτήρια για αγώνες της ομάδας, ένα DVD με τις καλύτερες στιγμές, μία επίσκεψη στο "Νόβο Λουζ" και μία επιλογή είτε ενός καπέλου της ομάδας, είτε ενός κασκόλ, καθώς και μία κάρτα μέλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή σεζόν η Μπενφίκα είχε έσοδα ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ από τις εισφορές των μελών, ήτοι το 14% των συνολικών εσόδων.

Boom!
11-11-2006, 18:25

Μαλακες, τα σπαω! Επινα νερο και παραλιγο να πνιγω!

jack the ripper
11-11-2006, 22:38

:lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl: :lol: :lol:

Kingryche
12-11-2006, 12:24
Γράφει το Sport24 :
"Υποψήφιος διάδοχος του Νέντβεντ στη Γιουβέντους ο Χετεμάι!"

Πάντα προσγειωμένοι οι ρεπόρτερ της ΑΕΚούρας.
Κάπου όμως σταματάει να είναι αστείο.

Mitsmann
12-11-2006, 23:55
χαχαχα αυτο που θα πω, το ακουσα το Σαββατο στο σπορ φμ, απ τους γνωστους ρεπορτερ της ΑΕΚ τους πορωτικους, αλλα δεν ειχα νετ, γιατι θα μπαινα να το γραψω με τη μια.

Λοιπον.

"Και σημερα η ΑΕΚ, λοιπον, πουλησε 1000 (ΧΙΛΙΑ ΛΕΜΕ ΟΕΟΕΟΕ) εισητηρια για το ματς με τη Μιλαν, παρα τις προσδοκιες η τις εκτιμησεις μερικων, αποδειξη οτι ο κοσμος συνεχιζει να ειναι κοντα στην ομαδα "

Και καλα εκτιμησεις ρε, μαλακα, πες παει στο διαολο. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ???

Δηλαδη οκ, αν μπορει καποιος να σκεφτει ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ που να σκεφτεται "γαμω, προσδοκω να πεσει η προπωληση με τη Μιλαν τωρα που τον ηπιε η ΑΕΚ απ το Χαιδαρι" οκ ας το πει.

το Μηδεν το ιδιο.

Kingryche
13-11-2006, 00:18
κοίταξε φιλαράκι δεν ξέρεις καλά τα εσωτερικά της ΑΕΚ γιατι πολλοί ζούνε με την ελπίδα να πνιγεί στα χρεή ο Νικολαΐδης.

Αν έφτιαχναν την Αεκούρα στο pro θα πηγαίναν στο edit και βάσει της εικόνας που έχουν στις προπονήσεις θα έβαζαν σε όλες τις παιχτούρες τρελά 90άρια.

Eulogy
13-11-2006, 02:19
akoma me ton kosma kai ton tsakiri asxoliste re :P

Bullet
13-11-2006, 09:21
θελω να παω με τους της μιλαν οακα,υπαρχει ελληνικο φαν κλαμπ ορ σμτθ?

Candiru
13-11-2006, 09:39
κούκου!

Bullet
13-11-2006, 09:44
φύγε

PainOfSalvation
13-11-2006, 12:34
Epitelous telos o karkinos*

Θεσσαλονίκη, 13.11.2006
Αρ. Πρωτ.1248

Προς
Διοικητικό Συμβούλιο Α.Σ. ΠΑΟΚ
(δια του Προέδρου του Δ.Σ., κ. Αθαν. Κατσαρή)

Αξιότιμοι κύριοι,

Συνημμένα σας διαβιβάζουμε ακριβές αντίγραφο της υπ’αριθμ. 48/13.11.2006 απόφασης του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της οποίας αποφασίσθηκε ομόφωνα από τα μέλη του να τεθούν οι παραιτήσεις τους στη διάθεση του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ, προκειμένου να κινηθεί και να υλοποιηθεί η διαδικασία διορισμού προσωρινής διοίκησης.

Με εκτίμηση,

Ι. Γούμενος
Πρόεδρος Δ.Σ.

Ακριβές Αντίγραφο
Πρακτικού υπ΄ αριθμ.48
Συνεδρίασης της 13ης Νοεμβρίου 2006
του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕ «ΠΑΕ ΠΑΟΚ»

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα την 13η Νοεμβρίου 2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ – ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο «ΠΑΟΚ ΠΑΕ» στα επί της οδού Μικράς Ασίας - Γήπεδο Τούμπας γραφεία αυτής μετά από σχετική πρόσκληση.

Κατά τη συνεδρίαση παρίστανται:

1. Ιωάννης Γούμενος του Δημητρίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.
2. Γεώργιος Τσολακίδης του Ιωάννη, Α’ Αντιπρόεδρος.
3. Ηλίας Παντελιάδης του Παύλου, Β’ Αντιπρόεδρος.
4. Βασίλειος Παγώνης του Αναστασίου, Μέλος.
5. Νικόλαος Ζελομοσίδης του Διονυσίου, Μέλος.
6. Αριστοτέλης Μπιτσιάνης του Πλούταρχου, Μέλος.

Μετά τη διαπίστωση απαρτίας το Διοικητικό Συμβούλιο προχωρεί στη συζήτηση του μόνου θέματος της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. – ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Α.Σ. για ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κάνοντας αποδεκτή σχετική εισήγηση του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου κ.Ι.Γούμενου αποφασίζουν ομόφωνα να θέσουν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. ΠΑΟΚ, προκειμένου να κινήσει και να υλοποιήσει τη διαδικασία διορισμού προσωρινής διοίκησης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επικυρώνει το παρόν πρακτικό.

Μη υπάρχοντος άλλου θέματος για συζήτηση, ο κ. Πρόεδρος κηρύσσει τη λήξη της συνεδρίασης.

Ακριβές Αντίγραφο
από το βιβλίο συνεδριάσεων του Δ.Σ.
Θεσσαλονίκη, 13.11.2006

Ιωάννης Γούμενος
ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

*pou de shmainei kai tpt to idiaitero giati tis metoxes tis exei akoma aytos alla einai kai ayto kati

Jim Dandy Mangrum
13-11-2006, 15:11
http://en.wikipedia.org/wiki/AEK_Athens ... amous_Fans (http://en.wikipedia.org/wiki/AEK_Athens_F.C.#Famous_Fans)

Mitsmann
13-11-2006, 15:20
Πατριαρχ Μπαρθολομιου.

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΓΚΕΗ ???????

Moonspellheim
14-11-2006, 00:38
Ο Σάββας Κωφίδης είναι εκεί για ό,τι χρειάζεται ο Ηρακλής και ο κόσμος αρχίζει να τον λατρεύει, να τον πιστεύει και να κινείται μαζί του σε metal ρυθμούς. Μαζί του και ο Ηρακλής!

http://www.sportime.gr/afieromata_inside.asp?article_id=528

Stormrider
14-11-2006, 01:51
http://en.wikipedia.org/wiki/AEK_Athens_F.C.#Famous_Fans

EXEI KAI TON EULOGY MALAKA!

Bullet
14-11-2006, 01:56
:roll:

Eulogy
14-11-2006, 02:07
poios gkeoulas me exei afisa sto domatio kai me bazei kai sto wiki?? :P :P na svistw parayta den exei erthei akoma i wra mou na apokalifthw ante giati den ta kserw ayta ta kolpa...

Stormrider
14-11-2006, 02:33
:D

Bullet
14-11-2006, 02:39
μα τι λετε?

Stormrider
14-11-2006, 02:42
to ekana edit kai evala kai ton eulogy stous famous fans .. alla prolavan kai to alaksan grigora.

Bullet
14-11-2006, 02:46
α

Bullet
14-11-2006, 07:36
Ο αγαπημένος "Χρηστάρας" των οπαδών του Παναθηναϊκού παρευρέθηκε στο κάλεσμα των σπουδαστών Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ "ΟΜΗΡΟΣ", και στις παρακάτω "ατάκες" της ομιλίας του έδωσε ένα "στίγμα" από τις μελλοντικές του βλέψεις αλλά και τις εικόνες που έζησε στο παρελθόν.

Παράλληλα, τόνισε ότι ποτέ δεν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στο ματς της Ριζούπολης, τους Μπορέλι και Σαραβάκο, τον "αιώνιο" αντίπαλο και τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει, τους καλύτερους αντιπάλους του αλλά και τα "μυστικά" του Γιώργου Βαρδινογιάννη.

- «Θέλω να γίνω προπονητής του Παναθηναϊκού, αυτό είναι το όνειρο μου. Ηδη τελειώνω τη σχολή προπονητών. Πρώτα, όμως, θα ήθελα να θητεύσω ως βοηθός. Κάποτε στον Παναθηναϊκό, έπρεπε να πληρώνεις για να παίζεις. Από την εποχή Κόκκαλη όμως, που έδινε περισσότερα χρήματα, άλλαξαν τα πράγματα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού άρχισαν να επηρεάζονται μιλώντας με τους παίκτες του Ολυμπιακού για τα χρήματα».

- «Το ματς στη Ριζούπολη δεν έπρεπε να γίνει. Ο γενικός αρχηγός έπρεπε να πάρει την ομάδα και να φύγει. Τότε ήταν ευκαιρία να ξεκινήσει κάτι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

- «Λείπουν από του Παναθηναϊκό Μπασινάς, Καραγκούνης και Λυμπερόπουλος. Δεν έπρεπε να διαλυθεί η ομάδα της Ριζούπολης».

- «Ο Ολυμπιακός πήρα δίκαια μερικά πρωταθλήματα, αλλά σε μερικά τον βοήθησε η διαιτησία».

- «Στον Παναθηναϊκό του 1996 όλοι ήμασταν φίλοι μεταξύ μας και καθοριστικό ρόλο στην μεγάλη μας πορεία έπαιξε ο Ρότσα. Του Οσίμ φοβόμασταν να του μιλήσουμε».

- «Ο Μπορέλι ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ, ενώ πολύ καλή συνεργασία είχα και με τον Σαραβάκο».

- «Oταν τελείωσα το ποδόσφαιρο έμαθα ότι είχαν έρθει προτάσεις για μένα από ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά ο τότε πρόεδρος Γιώργος Βαρδινογιάννης τις κρατούσε στο γραφείο του κλειδωμένες».

- «Δεν θα πήγαινα στον Ολυμπιακό, αλλά καταλαβαίνω τον Κωνσταντίνου. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής».

- «Οι χειρότερες στιγμές της καριέρας μου ήταν η εγχείρηση που έκανα στους κοιλιακούς και η απρεπή συμπεριφορά μου προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τον τελικό του κυπέλλου με τον Πανιώνιο».

- «Καραταϊδης και Μανωλάς ήταν οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ο Τσίρο Φεράρα της Γιουβέντους».

«Καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να φτάσει πέρα από τις "8" του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ».

http://www.sport24.gr/ast/cov/wa/warzycha_2006_11_13_23_29_0_b.jpg

Stormrider
14-11-2006, 08:42
popo! akoma gia tin rizoupouli lene aftoi re

zihuatanejo
14-11-2006, 13:47
Η αναφορά έχει και Μπορέλι. Τσπ.

Τι είχε κάνει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μου διαφεύγει προς στιγμήν.

Mitsmann
14-11-2006, 13:56
ειδικα ο Βαζεχα δε δικαιουται να μιλαει για διαιτησια, αλλα δε γαμιεται, τζαμπα ειναι ολα εδω.

Stormrider
14-11-2006, 14:12
Η αναφορά έχει και Μπορέλι. Τσπ.

Τι είχε κάνει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μου διαφεύγει προς στιγμήν.

otan pige na parei to metalio tis defteris thesis , den to forese to metalio kai arxise na vrizei .
kati tetio den to thimame kala.

eleventh guardian
14-11-2006, 22:38
Βάλτε ΕΤ3 ΤΩΡΑ!
Παίζει ο πιο κοντός μπασκετμπολίστας που έχετε δει στη ζωή σας.
Και γαμάει κιόλας. :shock:

freak brother
15-11-2006, 16:03
Ο απόηχος του μαρκαρίσματος του Κώστα Κατσουράνη πάνω στον Αντερσον, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη της Πόρτο, ακόμη δεν έχει κοπάσει στην Πορτογαλία, καθώς οι «δράκοι» όπου σταθούν κι όπου βρεθούν κατηγορούν τον έλληνα διεθνή, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του.

Τον λόγο αυτή τη φορά πήρε η αντιρατσιστική οργάνωση «SOS Racismo», η οποία υπερσπίζεται τον Κώστα Κατσουράνη (και τον Γιώργο Καραγκούνη), κατηγορώντας με τη σειρά της την Πόρτο για ρατσισμό και «τραγικό παράδειγμα ξενοφοβίας».

«Η ανακοίνωση της Πόρτο είναι ένα τραγικό παράδειγμα ξενοφοβίας. Με λύπησε που η Λίγκα δεν πήρε θέση για το ζήτημα. Πρόκειται για μια μεγάλη υποκρισία. Δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζει άλλες πρωτοβουλίες κατά του ρατσισμού και να κλείνει τα μάτια σε αυτή την περίπτωση, όπου ομάδες σαν την Πόρτο καταπατούν τα πάντα» τόνισε μεταξύ άλλων στην πορτογαλική εφημερίδα «Record», Ζοσέ Φαλκάο.

Ο εκπρόσωπος της οργάνωσης «SOS Racismo» διεμήνυσε ότι είναι διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι και την Ανώτατη Επιτροπή Ισότητας της Πορτογαλίας, για το συγκεκριμένο θέμα.

Bullet
15-11-2006, 16:16
ρε με τον σικαμπαλα τι έχει παιχτεί?τι κρατείται σε στρατόπεδο γραφει η sport του βορά?

PainOfSalvation
15-11-2006, 16:28
fantaros einai mwre to paidi....apla 8ewrhse toso kairo persy na mh to pei se kanenan oti exei na yphrethsei th 8yteia tou (3 xronia se diarkeia!!!)

Bullet
15-11-2006, 16:41
:lol:

PainOfSalvation
16-11-2006, 13:45
Palio men alla:
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 34057.html (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Aris/134057.html)

Φταίει η δυστοκία, η ατυχία ή... το κακό μάτι; Ο Χαβίτο είναι από τους παίκτες που έχει τις περισσότερες τελικές προσπάθειες του Αρη και σίγουρα τις περισσότερες χαμένες ευκαιρίες για να σκοράρει. Η μικρή συγκομιδή βαθμών των "κίτρινων" σίγουρα έχει προβληματίσει τους ανθρώπους της ομάδας, όπως και τον ίδιο τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος μιλώντας στην ΕΤ-3 στάθηκε στο πρόβλημα του γκολ.

"Δεν ξέρω τι φταίει και δεν σκοράρω. Εχω απίστευτη γκίνα. Ισως μ'έχουν ματιάσει", τόνισε χαρακτηριστικά ο Χαβίτο για να συμπληρώσει: "Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και δεν αξιοποιούμε ούτε τις μισές. Πρέπει να βρούμε λύση στο πρόβλημα".

Ο Χαβίτο αναφέρθηκε και στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ηρακλή: "Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ανάγκη βαθμών. Εμείς θέλουμε τη νίκη για να γευτούμε τους καρπούς της προσπάθειας που κάνουμε".

Fhmes oti h dioikhsh tou Arh (ths kardias mas) zhthse th diey8ynsh tou magou pou phge o gavros ton Ouantou krinontai ws analh8eis

eleventh guardian
17-11-2006, 10:57
Χωνει. Χώνει και πάλι ανελέητα ο παμμέγιστος Πανταζής. Πρωτοσέλιδο ουσίας ρε, με άποψη, όχι τρία πουλάκια κάθονταν.

http://img292.imageshack.us/img292/6383/athmakbsu1.jpg

Eulogy
17-11-2006, 15:42
R.I.P.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών άφησε το πρωί της Παρασκευής ο Φέρεντς Πούσκας μετά από πνευμονία. Ο "καλπάζων συνταγματάρχης" νοσηλευόταν τα τελευταία έξι χρόνια στο νοσοκομείο αφού έπασχε από τη νόσο "Αλτσχάιμερ".

Ο Φέρεντς Πούσκας γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1927 στη Βουδαπέστη και το όνομά του έχει συνδεθεί με την ιστορική πορεία του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1971 και τον τελικό του Ουέμπλεϊ κόντρα στον Αγιαξ.

Ο Πούσκας ήταν μέλος και αρχηγός της χρυσής ομάδας της εθνικής Ουγγαρίας που διέπρεψε την δεκαετία '50, ενώ στη συνέχεια πήρε την ισπανική υπηκοότητα και αγωνίστηκε τόσο στην Εθνική Ισπανίας (στο παγκόσμιο κύπελλο του 1962) όσο και στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πούσκας οδήγησε την Ουγγαρία στο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 1952, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που πέρασε σαν "σίφουνας" από το Ουέμπλεϊ το 1953. Συγκεκριμένα, η Ουγγαρία έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που κέρδισε την Αγγλία μέσα στην έδρα της με το εντυπωσιακό 6-3. Ενα χρόνο αργότερα οι Μαγυάροι συνέτριψαν και πάλι τα "λιοντάρια" με 7-1 στη Βουδαπέστη και αυτομάτως έγιναν το φαβορί για το Μουντιάλ της Ελβετίας. Ωστόσο, ένας τραυματισμός του Πούσκας κόστισε στην Ουγγαρία και το βαρύτιμο τρόπαιο κατέληξε στα χέρια των Γερμανών. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας του Πούσκας μετά από 32 συνεχείς αγώνες!

Σε επίπεδο συλλόγων, ο Φέρεντς Πούσκας διέπρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης όπου μαζί με τον Αλφρέντο ντι Στέφανο πανηγύρισε δεκάδες πρωταθλήματα και ευρωπαϊκούς τίτλους. Ο "καλπάζων συνταγματάρχης" είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ιστορίας που έχει καταφέρει να σκοράρει τέσσερις φορές σε τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών (1960, Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 7-3).

Εγκατέλειψε την ενεργό δράση το 1967 σε ηλικία 40 ετών και ακολούθησε προπονητική καριέρα. Στην Ελλάδα ήρθε το 1969 για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και έμεινε μέχρι το 1974. Η μεγαλύτερη επιτυχία του -και συγχρόνως η μεγαλύτερη της Ελλάδας σε συλλογικό επίπεδο- ήταν η πορεία του 1971 όπου έφτασε με τους "πράσινους" μια ανάσα από την κατάκτηση του κυπέλλου πρωταθλητριών, χάνοντας στον τελικό με 2-0 από τον Αγιαξ.

Εκτός από την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, ο Πούσκας πέρασε από την Ελλάς Μελβούρνης, την Κόλο Κόλο, τους Γκόλντεν Στέιτ, το Βανκούβερ, τη Σολ ντε Αμέρικα, τη Σέρο Πορτένιο και την Αλ Μασρί.

carheart
17-11-2006, 15:55
:(

Bullet
17-11-2006, 16:12
RIP

eleventh guardian
17-11-2006, 16:22
Mεγάλος, πολύ μεγάλος.

R.I.P.

Haboru gyermeke, parancsra szletett
Mindig agressziv volt, sosem nevetett
Panclklcskje labdat sosem fogott
Nem, nem pitett csak lerombolt...

Δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνουν οι στίχοι πέρα από "παιδί του πολέμου" κ.λπ., απλά για να 'μαστε πιο πολύ ον τόπικ =)

Δείτε κι αυτό.

http://www.youtube.com/watch?v=qoBvh4ENmic

freezing_moon
17-11-2006, 18:45
=((((((((((((

Bullet
20-11-2006, 01:27
http://www.greenwebfans.com/files/images/thumb.w374/3039.jpg

http://www.greenwebfans.com/files/images/thumb.w374/3032.jpg

http://www.greenwebfans.com/files/images/thumb.w374/3034.jpg

οχι απλα μεγαλος,τεραστιος

τιμη μας που τον ειχαμε στην ομαδα

και ασε τους αλλους να μιλανε για χουντες

γιγαντας

freak brother
20-11-2006, 04:20
θεος στο ραδιο

(λεει μια θειλα για αρχη αλλα την ξεχασα και μετα συνεχιζει)

ηταν στο μετρο και κατεβηκαν κατω ακομα και τους ματ
και βριζαν γιαμανες.

δημοσιογραφος-καλα δεν εχεις ξανακουσει οπαδους να βριζουν?

θεος-απαντες ολους στον ηλεκτρικο , αλλα ποτε στο μετρο!

Bullet
20-11-2006, 11:06
τον ακουσα,μηδεν

Mitsmann
20-11-2006, 11:06
Χουλιγκαν ρετρο, γαμω και το μετρο.

bleeding
20-11-2006, 16:18
συνεχιζει να μας δουλευει ο γουμενος.

ουτε παραιτηθηκε, ουτε παραχωρησε τις μετοχες οπως του ειχε ζητηθει. συμβολαιογραφοι, αυξηση μετοχικου κεφαλαιου μεχρι τον Δεκεμβρη κ τ'αρχιδια μου κουνιουνται

γαμημενε χοντρε φυγε να τελειωνουμε

freak brother
20-11-2006, 16:44
εχει κανεις να ποσταρει το γκολ του Ηρακλη? γιατι ολο γιαυτο ακουω ..

bleeding
20-11-2006, 16:49
http://www.goal4replay.net/GoalWatch.asp?ID=654&Ln=En

k sti mpara deksia exei link gia ola ta goal tis agonistikis

freak brother
20-11-2006, 16:54
θενκςςς

lebowski
20-11-2006, 17:53
H ανακοίνωση που ανέβηκε στο επίσημο site της ΑΕΛ:

"Αγαπητοί φίλοι της ΑΕΛ 1964,
Η πίκρα και η στενοχώρια έχουν γεμίσει όλους μας. Αντιλαμβάνομαι πλήρως τα συναισθήματα των φιλάθλων μας και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.
Έχω αποδείξει ότι δεν μου αρέσουν τα λόγια, αλλά κρίνω ότι το καλό της ΑΕΛ είναι η ηρεμία, τουλάχιστον ως το τέλος του χρόνου, όταν και θα παρθούν όλες οι απαραίτητες αποφάσεις. Η πορεία μας των τελευταίων ετών νομίζω ότι μου δίνει το δικαίωμα να ζητήσω αυτή την πίστωση.
Πιστεύουμε όλοι ότι ο φετινός σχεδιασμός είχε ως στόχο το καλό θέαμα και την καλύτερη δυνατή πορεία της ομάδας μας. Μέχρι σήμερα δεν καταφέραμε να τα προσφέρουμε αυτά στους φιλάθλους μας, γι αυτόν τον λόγο και μέχρι να αλλάξει η αγωνιστική μας εικόνα θα ισχύσουν τα εξής:

Α) Η είσοδος τόσο στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας, αλλά και μέχρις ότου να προσεγγίσουμε αυτό που όλοι έχουμε ως στόχο, θα είναι δωρεάν (τηρώντας, βέβαια, πάντα το νόμο όσον αφορά στο διαδικαστικό) και θα ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

Β) Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας επιθυμούν την αναλογική επιστροφή των χρημάτων τους για τα αντίστοιχα παιχνίδια, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της ΠΑΕ.

bleeding
20-11-2006, 17:59
σωστος ο πηλαδακης

eleventh guardian
20-11-2006, 18:11
Χμ, για μένα είναι άλλη μια λαϊκιστική κίνηση εντυπωσιασμού και "δήθεν", παρά ουσίας. Μάλλον έχει χάσει τον έλεγχο ο Πηλαδάκης και θα έχει κακά ξεμπερδέματα μ' αυτούς που έχει μπλέξει.
Οι αντιδράσεις του κόσμου δείχνουν ότι η ανακοίνωση αυτή φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο.

Γενικά στη Λάρισα πληρώνουν τον μεγαλοιδεατισμό τους. Δεν αναφέρομαι τόσο στη διοίκηση όσο στον κόσμο, που με την περσινή καλή πορεία πήρε αέρα. Μέχρι και πριν την πεντάρα από την ΑΕΚ πίστευαν ότι έχουν ομάδα για πρωτάθλημα. Και τώρα τους έπεσαν βαριές οι ήττες και τους έχει πιάσει πανικός.

Boom!
20-11-2006, 21:00
Ενταξει οι ανθρωποι εκει ειναι τραγικοι, πραγματικα το εχουν πιστεψει. Ειχα παει σε ενα live στη Λαρισα το καλοκαιρι και υπηρχαν κατι παληκαρια και κυκλοφορουσαν με μπλουζες της ΑΕΛ 1964, δλδ ποσο τραγικοι;

Jim Dandy Mangrum
21-11-2006, 15:23
Η κίνηση του Γιάννη Γούμενου να παραχωρήσει στην διάρκεια της χθεσινής μέρας το πακέτο των μετοχών που είχε στην διάθεσή του, της τάξης των 38.5%, σε συμβολαιογράφο και όχι στα μέλη της ομάδας των νέων παραγόντων του ΠΑΟΚ μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να χαρακτηριστεί.

Αιτία; Ενδεχομένως το δελτίο Τύπου της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Ασφαλιστικής.

Είναι λίγο πολύ γνωστό ότι ο Γιάννης Γούμενος κάθε φορά που βρίσκεται στην Αθήνα επισκέπτεται το γραφείο του προέδρου της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Ασφαλιστικής, Λευτέρη Γονή.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα οι επισκέψεις του ήταν πολύωρες και πιεστικές όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Το δελτίο Τύπου της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Ασφαλιστικής ίσως δίνει την απάντηση στην ερώτηση τι περιμένει ο Γούμενος και δεν φεύγει από τον ΠΑΟΚ αφού όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει ένα τεράστιο κεφάλαιο θα εισρεύσει τις επόμενες ημέρες στα ταμεία της εταιρείας.

Με δεδομένο ότι ο κ. Γονής έχει πάντα τη διάθεση, ίσως και μέρος των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να προσφέρει βοήθεια στον κ. Γούμενο δεν αποκλείεται να επιχειρήσει να τον ενισχύσει οικονομικά αλλά και τον ΠΑΟΚ για να λυθούν προσωρινά κάποια προβλήματα που θα δημιουργήσουν έστω και πρόσκαιρα ηρεμία και θα δώσουν το δικαίωμα στον μεγαλομέτοχο να διατηρηθεί για λίγο ακόμα στη θέση του.

Όσο για το τι αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Ασφαλιστικής;

"Ο όμιλος Citadel βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει υπογράψει συμφωνία για επένδυση ύψους 100.000.000 (εκατό εκατομμυρίων ευρώ) με τις ασφαλιστικές εταιρίες ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΑΕ και LE MONDE A.E.

Ύστερα από σχολαστική και διεξοδική μελέτη της Ελληνικής Αγοράς η CITADEL επέλεξε την ΕΓΝΑΤΙΑ ως στρατηγικό της εταίρο στα πλαίσια εφαρμογής του επενδυτικού της προγράμματος στην Ελλάδας καθώς και στις υπόλοιπες χώρες που ανήκουν στην Οικονομική Ζώνη των Βαλκανίων και των παρευξείνεων χωρών.

Απώτερος σκοπός η μετεξέλιξη της ΕΓΝΑΤΙΑΣ σε Διεθνή Εταιρία Οικονομικών Υπηρεσιών μέσω της οποίας θα παρέχονται προϊόντα Οικονομικών Υπηρεσιών της CITADEL όσο και Επενδυτικά Κεφάλαια της CITADEL για έργα υποδομής.

Η δυναμική διοίκηση της ΕΓΝΑΤΙΑΣ, ιδιαιτέρως του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ελευθερίου Γονή, απετέλεσε τον καθοριστικό παράγοντα στην επιλογή της εταιρίας ως περιφερειακού εταίρου της.

Ο όμιλος CITADEL και η US REALITY έχουν δεσμεύσει 5.000.000.000 (5 δις. δολάρια) για επένδυση σε επιλεγμένα και εξειδικευμένα έργα υποδομής στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος CITADEL δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται σε ποικίλους τομείς όπως: Πετρελαίου και Αερίου, Κατασκευής Υποδομών και Αγωγών, Τηλεπικοινωνιών, Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και Ανάπτυξης Μέσων Υψηλής Τεχνολογίας στον τομέα Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας και τον Ιατρικό τομέα.

Ο Όμιλος CITADEL απασχολεί περισσότερους από 160.000 εργαζόμενους και υποστηρίζει τις δραστηριότητές του σε ένα δίκτυο 26 χωρών".

freak brother
21-11-2006, 17:24
και μετα θα ερθει και η Γιαννα και θα κανουν τον Παοκ την Τσελσι της νοτιας Ευρωπης :!:

Jim Dandy Mangrum
21-11-2006, 17:30
de prepei na yparxei megalyterh poutana apton goumeno.... :? :evil:

fleshdiver
21-11-2006, 17:33
Ενταξει οι ανθρωποι εκει ειναι τραγικοι, πραγματικα το εχουν πιστεψει. Ειχα παει σε ενα live στη Λαρισα το καλοκαιρι και υπηρχαν κατι παληκαρια και κυκλοφορουσαν με μπλουζες της ΑΕΛ 1964, δλδ ποσο τραγικοι;

Καλά κάνουν και το έχουν πιστέψει. Αυτό είναι που τους κράτησε ζωντανούς, αυτό είναι που κάποια στιγμή θα τους ξαναοδηγήσει στην κορυφή. Βέβαια καλό θα ήταν να μπορούν να βλέπουν την λεπτή γραμμή που χωρίζει την πίστη στο μεγαλείο της ομάδας σου από τις υπερβολικές ενέργειες που την πνίγουν.

Boom!
22-11-2006, 00:46
Συνεντευξη Γουμενου στους Φακελους.

Jim Dandy Mangrum
22-11-2006, 11:12
Συνεντευξη Γουμενου στους Φακελους.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ... (http://www.fcpaok.gr//index.php?option=com_content&task=view&id=542&Itemid=2)

Jim Dandy Mangrum
23-11-2006, 15:01
Γούμενος:Δίνω τις μετοχές σε αυτούς...

23/11/2006 13:47

Ο Γιάννης Γούμενος ξαναχτύπησε. Εντελώς ξαφνικά με σημερινή ανακοίνωση του, ενημερώνει ότι μεταβιβάζει τις μετοχές του σε έντεκα πρόσωπα, επίλεκτα της οικογενείας του ΠΑΟΚ, όπως τα χαρακτηρίζει.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση: «Έχοντας τη βούληση να βοηθήσω να πέσουν επιτέλους οι μάσκες και όχι να αποδείξω τις δικές μου προθέσεις, αποφάσισα να δημοσιοποιήσω τη δέσμευσή μου να συνάψω άμεσα (ακόμα και αύριο το πρωί) σύμβαση -απολύτως δεσμευτική- μεταβίβασης των μετοχών μου και με τίμημα μόλις ένα (1) Ευρώ στα πρόσωπα που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας (αναλογικά), υπό την αναβλητική αίρεση της μη πλήρους κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αποφασίσθηκε στην ΓΣ της 29.7.2006.

Αυτονόητος λόγος ύπαρξης της ως άνω αίρεσης είναι η τήρηση της έγγραφης και ενώπιον συμβολαιογράφου δέσμευσής μου ότι όποιος επενδυτής καλύψει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα παραλάβει επιπλέον και τις δικές μου μετοχές. Τα πρόσωπα αυτά είναι τα εξής:

Νικόλαος Βεζυρτζής

Απόστολος Οικονομίδης

Κούλης Αποστολίδης

Κων/νος Ζουράρις

Κων/νος Ιωσηφίδης

Αριστοτέλης Μπιτσιάνης

Ηλίας Βιολίδης

Αλέξανδρος Μαμιδάκης

Γρηγόριος Τρυφωνίδης

Θεόδωρος Δοϊρναλής

Σταύρος Σαράφης

Τα πιο πάνω πρόσωπα είναι κατά κοινή ομολογία επίλεκτα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Απολαμβάνουν γενικής εκτίμησης και μπορούν να ενώσουν το λαό του ΠΑΟΚ, με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη δυνατή αντιμετώπιση της παρούσας κρίσης και την επίτευξη, με την αμέριστη συμπαράσταση όλων, των στόχων της ομάδας μας.

Κάνω έκκληση στα παραπάνω πρόσωπα για την άμεση και δίχως χρονοτριβή δημιουργία προσωρινής Διοίκησης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Iωάννης Γούμενος».

:?

solution_AK-47
23-11-2006, 15:46
Den eisai uper auths ths kinhshs?

bleeding
23-11-2006, 15:55
Εγω μια φορα δεν πιστευω τιποτα μεχρι να το δω με τα ματια μου. Μας εχει παραμυθιασει πολλες φορες μεχρι τωρα.

solution_AK-47
23-11-2006, 15:56
A, ok, apo auth thn apopsh sigoura. Nomiza oti to :? phgaine sta proswpa pou paradidei tis metoxes.

Jim Dandy Mangrum
23-11-2006, 16:12
prosekse ti kanei!
den ta dinei saytous pou tou eipe o katsarhs, oi opoioi symwnhsan na asxolh8oun kai na boh8hsoun. einai h dikia tou entekada ayth. mono oi misoi einai koinoi kai stis 2 listes! pou to paei re o pousths???? :evil:

solution_AK-47
23-11-2006, 16:16
Xmmm, proseksa oti kapoioi eleipan, alla twra pou to les... Poso 8a to trabhksei akoma re pousth? Autos oute me mapes de feugei! :evil:

Tevez
23-11-2006, 17:20
Ήταν να μην πάρει φόρα ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Έλληνας διεθνής, φαίνεται ότι κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του Τζεφ Βαν Γκάντι, ο οποίος του έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και εκείνος τον έβγαλε ασπροπρόσωπο. Πέτυχε 10 πόντους με 2/3 δίποντα και 2/3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ και κανένα λάθος σε 17 λεπτά, στη νίκη των Ρόκετς επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με 86-82

Bullet
24-11-2006, 07:06
αντε να τον βαλει και παραπανω επιτελους

Bullet
25-11-2006, 04:30
Στο "μικροσκόπιο" της Εισαγγελίας του Παρισιού και της Αστυνομίας βρίσκεται το τραγικό επεισόδιο που έλαβε χώρα στο περιθώριο του αγώνα για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Χάποελ Τελ Αβίβ, με έναν νεκρό και έναν βαριά τραυματία από πυρά αστυνομικού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, περίπου εκατό οπαδοί του γαλλικού συλλόγου επιτέθηκαν εναντίον ενός φίλου των Ισραηλινών. Η Αστυνομία υποστηρίζει ότι οι οπαδοί της Παρί προέρχονταν από τον ακροδεξιό χώρο και φώναζαν προσβλητικές εκφράσεις στον φίλο της Χάποελ, με αφορμή την εθνικότητα και το θρήσκευμά του.

Ο υπουργός Εσωτερικός της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, δήλωσε ότι οι δράστες φώναζαν "θάνατος στους Εβραίους", όταν βιαιοπραγούσαν κατά του άτυχου φιλάθλου. Ο αστυνομικός Αντουάν Γκρανομόρ, που βρέθηκε κοντά στο περιστατικό, προσπάθησε να διασπάσει το πλήθος χρησιμοποιώντας αρχικώς δακρυγόνα. Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Λουκ Πουανιάν, δήλωσε ότι ο συνάδελφός του δέχθηκε με τη σειρά του ρατσιστική επίθεση καθώς καταγόταν από την Καραϊβική και εν συνεχεία βρέθηκε στο μάτι του "κυκλώνα".

Οι χούλιγκαν τον χτύπησαν στο κεφάλι και στο στομάχι, τον έριξαν στο έδαφος και τότε αυτός χρησιμοποίησε το όπλο του. "Ενα άτομο υπέκυψε στα τραύματά του και ένα διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες", υποστήριξε ο Σαρκοζί. Νεκρός έπεσε ο 24χρονος Ζουλιάν Κεμενέρ.

Ο Δήμαρχος του Παρισιού, Μπερτράντ Ντελανοέ εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν, ενώ γνωστοποίησε ότι θα επικοινωνήσει τόσο με τον αρχηγό της αστυνομίας της πρωτεύουσας, όσο και με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, για να παρθούν μέτρα. "Η σοβαρότητα του γεγονότος επιβεβαιώνει την απόλυτη ανάγκη αντιμετώπισης του ρατσισμού και του αντισιμιτισμού μεταξύ των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν. Θέλω να διασφαλίσω ότι η εικόνα και οι αξίες του Παρισιού τυγχάνουν σεβασμού υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Δεν υπάρχει χώρος για την παραμικρή μορφή ανοχής", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Ο Γάλλος υπουργός Αθλητισμού, Ζαν Φρανσουά Λαμούρ, αποκήρυξε το "κλίμα έντασης και βίας σε συγκεκριμένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια" και δήλωσε ότι το περιστατικό ήταν "απαράδεκτο και αμαύρωσε την εικόνα του αθλήματος".

Bullet
25-11-2006, 17:00
εθνικαρας στην ετ3 :touched:

Bullet
25-11-2006, 17:50
ρε γινεται τσι πορνης

ματσαρα,1-2 στο 90 ,2-2 στο 92

γιατι δεν εχουμε β εθνικη θρεντ?

Bullet
25-11-2006, 17:51
3-2 στο 93

απιστευτοοοοοο

bleeding
25-11-2006, 17:52
μενει ενα λεπτο ακομα. προλαβαινουμε αλλη μια ανατροπη

γαμω

Bullet
26-11-2006, 17:37
Η "Θύρα 13" πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου στο "Απόστολος Νικολαΐδης" την γιορτή για την συμπλήρωση 40 χρόνων απο την ίδρυση της. Χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού έδωσαν βροντερό παρόν και είναι χαρακτηριστικό οτι εκτός απο την Θύρα 13 άνοιξε και η 14.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν αρκετοί παράγοντες του Παναθηναϊκού όπως οι κ.κ. Γιαννακόπουλος και Σταθοκωστόπουλος.

http://contra.gr/images/tira13giorti2511_m.jpg

Stormrider
28-11-2006, 13:37
"Σκάνδαλο το ματς της Ριζούπολης"

27/11/2006 22:16

«Το παιχνίδι της Ριζούπολης με τον Ολυμπιακό αποτελεί μαύρη σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο». Τάδε έφη Στράτος Αποστολάκης για το περίφημο ντέρμπι του 2003 όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει του Παναθηναϊκού με 3-0. Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» με δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε ακόμα στην φετινή πορεία του Παναθηναϊκού ενώ εξέφρασε την αρνητική του άποψη για την ελληνική διαιτησία.

Συγκεκριμένα ο Στράτος Αποστολάκης σε συνέντευξή του στο «Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ» μίλησε:

Για το ματς της Ριζούπολης: «Το ματς αυτό αποτελεί μαύρη σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός είχε χρόνια να πάρει πρωτάθλημα και νομίζω πως αυτή η ήττα ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να διαλυθεί η ομάδα. Οι παίκτες που έπαιζαν τότε στην ομάδα ακόμα και τώρα θα μπορούσαν να βοηθήσουν». Για τον Βίκτορ Μουνιόθ: «Η ομάδα πλέον παίζει καλύτερη μπάλα και θα έλεγα ότι είναι στα στάνταρ του Παναθηναϊκού. Μεγάλο ρόλο στην μπάλα παίζει και η ψυχολογία, και ο Μουνιόθ κατάφερε να την αλλάξει και αυτήν εκτός από την αγωνιστική εικόνα».

Για την ελληνική διαιτησία: «Το κεφάλαιο διαιτησία στην Ελλάδα είναι τεράστιο. Μέχρι και οι πέτρες το ξέρουν πως για να πάρουν κάποιες ομάδες τίτλο τα παλιότερα χρόνια, έπαιζε μεγάλο ρόλο η διαιτησία. Νομίζω όμως πως και σε αυτό το κεφάλαιο έρχονται καλύτερες μέρες και όλοι θα πρέπει να προστατεύσουμε τους διαιτητές».

Για τα φυτώρια στην Ελλάδα: «Το θέμα με τα φυτώρια στις ομάδες είναι πολύ μεγάλο. Ο Παναθηναϊκός, όταν δημιούργησε το προπονητικό κέντρο της Παιανίας, ήταν πρωτοπόρος και έβγαλε κάποια ταλέντα. Πλέον, οι ομάδες μας είναι αναγκασμένες να βγάζουν παίκτες από τις ακαδημίες τους, αφού η UEFA έβγαλε το νόμο, κατά τον οποίο θα πρέπει να συμμετέχουν στην κάθε ομάδα 6 ποδοσφαιριστές από τα φυτώρια. Έχουν γίνει κάποια βήματα, όπως το πρωτάθλημα των νέων, που γίνεται πριν από τα παιχνίδια των μεγάλων και πιστεύω ότι στο μέλλον οι ομάδες θα επιμείνουν περισσότερο στις ακαδημίες».

Για την κατάκτηση του Euro 2004: «Αυτό που κερδίσαμε στην Πορτογαλία το χάσαμε αργότερα αφού δεν διαχειριστήκαμε σωστά το τρόπαιο αυτό. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια ομάδα δυνατή».

akoma me afto asxolounte , malista...

Dr. Death
28-11-2006, 14:25
ναι ριζουπολη και 7αρα απο γιουβε

με τι αλλο να ασχοληθει δηλαδη κανεις?

με τα ευρωπαικα διπλα του δαφνοστεφανομενου?

Stormrider
28-11-2006, 14:43
ela paradeksouto.. akoma sas tsouzei to kolaraki sas apo tin poutsa tou zio.
se kathe sinentrefksi palemaxou, akoma kai twra, lene gia to mats tis rizoupolis.

Dr. Death
28-11-2006, 20:31
για να πουμε την αληθεια αν στην 4αρα (οσονυχτωνει η πουτσα μεγαλωνει) του 87 οι παιχτες σας τρωγανε αβερτα ξυλο,φτυσιδια,πετρες νιπτηρες,καπνογονα απ την ωρα που βγαινανε απ το τουνελ μεχρι και την ωρα που θα ξαναμπαινανε και εμεις ειχαμε παρει κυπελλο η πρωταθλημα τωρα θα μιλαγαμε και γι αυτο μαζι με τη ριζουπολη και την 7αρα.

επισης καλο ειναι να δεις γιατι οι παλαιμαχοι και ολοι οι υπολοιποι δεν ασχολουντε με το 1-4 στη λεωφορο αλλα επιμενουν στην ριζουπολη.

Bullet
28-11-2006, 21:01
τι του λες τωρα...

Stormrider
28-11-2006, 22:28
e stin rizoupoli exete ena mikro alothi... stin lewforo ti na peite dld?

Tevez
28-11-2006, 23:49
oti htan mera e8nikwn omadwn kai den epaizan o olisadebe kai o henriksen. :D :D :D :D :D :D :D :D
kai fysage kiolas :!: :!: :!:

Bullet
29-11-2006, 00:18
και

lebowski
29-11-2006, 00:29
Δεν νομιζω να ξαναμπηκε.
ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ....

Η αναβίωση του ΠΟΚ (Sportday / Αντώνης Καρπετόπουλος)

Τι είναι άραγε πιο ανήθικο: να βιάζεται ο κανονισμός από έναν κακομοίρη διαιτητή, ο οποίος στο 93', τρομοκρατημένος απ' όσα του λένε, δεν τολμάει να δώσει πέναλτι ή να υπάρχει ένα σύστημα ολόκληρο που να βάζει στους «μεγάλους» τους διαιτητές που θέλουν; Θα ‘λεγα ότι το ανήθικο είναι το δεύτερο. Υπό αυτό το πρίσμα, είτε έκαναν είτε δεν έκαναν λάθη οι διαιτητές, το πρωτάθλημα που ζούμε είναι ανήθικο. Οταν έγινε η Σούπερ Λίγκα, κάποιες εφημερίδες της Θεσσαλονίκης μίλησαν για αναβίωση του ΠΟΚ. Η προσέγγιση μου φάνηκε υπερβολική. Παρακολουθώντας τις περιπέτειες του φετινού πρωταθλήματος, νομίζω ότι οι Σαλονικιοί δεν είχαν και πολύ άδικο. Ζούμε μέρες ΠΟΚ.

Το ΠΟΚ είναι μία παλιά, ωραία ιστορία. Δημιουργήθηκε το 1927–28 και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι δημιουργοί του το έφτιαξαν εξαιτίας διαφωνιών με την ομοσπονδία. Τα αρχικά ΠΟΚ σήμαιναν Ποδοσφαιρικός Όμιλος Κέντρου και στον όμιλο αυτό (που ήταν ένα είδος προπολεμικής Σούπερ Λίγκας!) μετείχαν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Οι ομάδες αυτές (απ' όσο καταλαβαίνω διαβάζοντας τα επίκαιρα της εποχής) διεκδικούσαν από την ομοσπονδία (από τότε!) ένα είδος διαφορετικής μεταχείρισης. Ήθελαν να έχουν αντιπροσώπους τους στο συμβούλιο, ζητούσαν να έχουν λόγο στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, απαιτούσαν προνομιακή μεταχείριση σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια και τη χρήση των γηπέδων. Εκείνη τη σεζόν το ΠΟΚ δεν πήρε μέρος στο πρωτάθλημα Ελλάδας και τη διασπαστική λογική του ακολούθησε και ο ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα του 1928 το κέρδισε ο Αρης, ο οποίος έσωσε τότε κατά κάποιο τρόπο με τη σθεναρή στάση του την αξιοπρέπεια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λεηλασία

Έναν χρόνο μετά, το ΠΟΚ τα βρήκε με την ομοσπονδία και ασχολήθηκε με τη «λεηλασία» της –πράγμα που πέτυχε πολύ αργότερα. Οι παράγοντες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟ και της ΑΕΚ κατάλαβαν ότι ένα πρωτάθλημα στο οποίο παίζουν μόνοι τους και το οποίο γίνεται χωρίς την αιγίδα και την τότε οργανωτική φροντίδα της ομοσπονδίας, δεν θα βρει φιλάθλους. Κι έτσι, από τη μια, συνεργάστηκαν με τους υπόλοιπους και, από την άλλη, προσπάθησαν να βάλουν στην ομοσπονδία δικούς τους ανθρώπους, ο σκοπός των οποίων ήταν να κάνουν τα γούστα τους! Το ΠΟΚ τυπικά διαλύθηκε το 1929, όμως ουσιαστικά παρέμεινε ως ένας (άτυπος) φορέας–εκπρόσωπος των τριών «μεγάλων» και πέρασε στη συνείδηση του κόσμου ως ένας ιδιότυπος μηχανισμός ελέγχου του πρωταθλήματος.

Μοιρασιά

Χάρη στην επί δεκαετίες παρασκηνιακή λειτουργία του ΠΟΚ, στον φίλαθλο κόσμο έγινε συνείδηση ότι τα πρωταθλήματα είναι –κατά κάποιον τρόπο– αναλογικά μοιρασμένα. Από την ομοσπονδία πέρασαν διάφορες θρυλικές μορφές, οι οποίες εξυπηρετούσαν τον εκάστοτε ισχυρό και είχαν ως αποστολή τους να πείθουν με την παρουσία τους υπόλοιπους ότι οι εκτός ΠΟΚ είναι «σφαγμένοι» από χέρι. Δεν ήταν ψέματα. Η διάλυση του Εθνικού Πειραιώς του Δημήτρη Καρέλα, ο οποίος κατηγορήθηκε για επαγγελματικές πρακτικές μόνο και μόνο επειδή προσπαθούσε να μπει σφήνα στο ΠΟΚ, είναι η καλύτερη απόδειξη της παρασκηνιακής δύναμης του συγκεκριμένου φορέα. Γι' αυτό άλλωστε ένας όρος που αναφέρεται σε έναν οργανισμό που ιδρύθηκε το 1927 και τυπικά διαλύθηκε το 1929 παραμένει σε ισχύ μέχρι και σήμερα. Ο λαός, όταν θέλει, δεν ξεχνά!

Νέο ΠΟΚ

Θα ήταν προτιμότερο για ιστορικούς λόγους (αλλά και για να φαίνεται η αίσθηση της συνέχειας που έχουν για τη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου οι Ελληνες παράγοντες!) η Σούπερ Λίγκα να ονομαστεί «Νέο ΠΟΚ». Στην πραγματικότητα, πολλοί από τους λόγους που οδήγησαν στην ίδρυση του ΠΟΚ το 1927 είναι ίδιοι με αυτούς που οδήγησαν τον Κόκκαλη, τον Τζίγκερ και τον Ντέμη στο να ιδρύσουν τη Σούπερ Λίγκα το καλοκαίρι: οι τρεις «μεγάλοι», βλέποντας ότι η πίτα με τα έσοδα μικραίνει ολοένα και περισσότερο, αποφάσισαν να φτιάξουν έναν οργανισμό που αυτά τα έσοδα θα τα μαζέψει για χάρη τους – έτσι τουλάχιστον κατέληξε το πράγμα! Το φετινό πρωτάθλημα έχει κυρίως έναν τέτοιου είδους χαρακτήρα: είναι το πρωτάθλημα του νέου ΠΟΚ. Δημιουργεί την εντύπωση ότι αυτός ο χώρος που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο είναι περιχαρακωμένος και λειτουργεί στα μέτρα των «μεγάλων», οι οποίοι εμφανίζονται ως καλοί συνεταίροι. Κανείς δεν μιλάει ούτε καν για τα αίσχη του διπλανού του, γνωρίζοντας ότι είναι πολύ πιθανό πάνω στη διαδρομή να αναγκαστεί να κάνει χειρότερα.

Διάφοροι

Τελευταία, στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο (karpetshow@yahoo.gr) λαμβάνω πολλά mail από διάφορους ιδεοληπτικούς, οι οποίοι με κατηγορούν ότι «τσουβαλιάζω», λέει, τις ομάδες. Πρόκειται για οπαδούς–εκπρόσωπους της ελάχιστης (αλλά θορυβώδους) μειοψηφίας που ισχυρίζεται ότι τα δικά του περιττώματα μοσχοβολούν, ενώ του γείτονα βρομάνε. Σε όλους αυτούς κάνω πάντα την ίδια ερώτηση: πώς εξηγούν την εκκωφαντική σιωπή των προέδρων που υποστηρίζουν μπροστά στα αίσχη; Ακόμα κανείς δεν μου έχει απαντήσει. Όπως κανένας πρόεδρος δεν μου έχει απαντήσει στην ερώτηση «τι είδους ποδόσφαιρο θέλει;». Είναι δικαίωμά του να θέλει ένα Νέο κατάπτυστο ΠΟΚ – δεν αδικώ κανέναν. Αλλά ας το πει, ώστε να μην υπάρχουν αυταπάτες περί νέων ξεκινημάτων.

Βρομάει

Το σημερινό ελληνικό πρωτάθλημα βρωμάει όσο ποτέ. Οχι διότι έχει διεφθαρμένους θεσμικούς προϊστάμενους, αλλά επειδή αυτούς τους εγγυητές της διαφθοράς τους στηρίζει το ΠΟΚ είτε με τις πράξεις του είτε με τη σιωπή του. Το ΠΟΚ θέλει αυτό που ήθελε και το 1928, όταν ιδρύθηκε: το μονοπώλιο των εσόδων του χώρου και τον απόλυτο έλεγχο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με ένα δυνατό ΠΑΟΚ, έναν πλούσιο Αρη, έναν ανταγωνιστικό Ηρακλή και μια επαρχία γεμάτη ομάδες με δυνατές έδρες, όλα θα ήταν διαφορετικά: οι χορηγίες, τα τηλεοπτικά, η Σούπερ Λίγκα κτλ. Με αχυρανθρώπους και απατεώνες χωρίς κύρος, τους οποίους ο κόσμος ξεφωνίζει και τους θεωρεί λαμόγια, το μονοπώλιο του ελληνικού πρωταθλήματος θα εξακολουθήσει να λειτουργεί για τα ίδια αφεντικά.

Αποφάσεις

Είμαι υπερβολικός; Μπορεί. Θα 'θελα να με διαψεύσουν με τις αποφάσεις τους οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες – τουλάχιστον όσοι έχουν μια σταλιά ηθικής. Αν είναι αιχμάλωτοι της διαφθοράς και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, ας το πουν – ο μέσος φίλαθλος, ο οποίος κάπως έτσι νιώθει, θα τους αντιμετωπίσει με συμπάθεια...

ProZone 12

Σας έγραφα το Σάββατο ότι στα μεγάλα θρίλερ η σκληρή σκηνή έρχεται έπειτα από κάποια λεπτά ηρεμίας. Ετσι κι έγινε. Φαντάζομαι ότι αυτοί της ProZone πρέπει να περιμένουν τα DVD από την Ελλάδα με αγωνία: τέτοιο καλαμπούρι αποκλείεται να τους έχει ξανατύχει και του χρόνου πιστεύω θα πληρώνουν αυτοί τη Σούπερ Λίγκα για τη συνεργασία! Να τι μεταδίδουν οι κατά τόπους ανταποκριτές μου:
• Φινοκαλιώτης (Εργοτέλης - Αρης 0-1). Σε σχέση με τις προηγούμενες διαιτησίες, ο Αρης πρέπει να ένιωσε ότι διευθύνει το ματς ο Κολίνα. Ο Φίνο δεν έδωσε στους Αρειανούς ένα πέναλτι μαρς και ο Εργοτέλης έβγαλε ανακοίνωση εναντίον του: καλά έκανε. Και εμένα άμα ο κουμπάρος μου με πλήγωνε, θα θύμωνα.
• Καλόπουλος (Αιγάλεω - ΑΕΚ 1-2). Αδίκησε την ΑΕΚ δίνοντας μόνο δύο πέναλτι, το δεύτερο εκ των οποίων πολύ φοβάμαι ότι η «Ενωση» θα το πληρώσει με τόκο και δεν θα μπορεί να πει και τίποτε. Πάλι καλά που ο Πάνου φρόντισε να αποβάλει τον Τσιρίλο και να δώσει κι αυτός ένα πέναλτι στο Αιγάλεω και σώθηκαν τα προσχήματα. Τώρα όλοι στον Θόδωρο, μπας και πέσει κάνας δικός μας με την Αντερλεχτ.
• Καρατζάς (Ηρακλής - Κέρκυρα 1-0). Βλέπω και ξαναβλέπω το πέναλτι στο Μαυρογενίδη και γελάω με ό,τι είχα γράψει: «Ανετα θα το πάνε το ματς προς τον "άσο"...». Σπύρο, ψυχραιμία. Δεν θα πέσουμε.
• Κοντογιαννίδης (Ιωνικός - ΟΦΗ 0-2). Ο,τι και να έκανε ο Ρωμανός και οι επόπτες του, δεν σταματούσε ο ΟΦΗ με τίποτε...
• Κασναφέρης (Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-0). Είχα προειδοποιήσει ότι η απουσία του κουμπάρου του κουμπάρου θα διευκολύνει το έργο του Κασναφέρη, ο οποίος -όπως έγραφα- θα «πήγαινε το ματς προς το "Χ" κι αν κάποιος χάσει, έχασε». Εχασε ο ΠΑΟΚ.
• Ζολώτας (Πανιώνιος - Ατρόμητος Αθηνών 0-0). Εγραφα το Σάββατο ότι «για τον Πανιώνιο το "Χ" μοιάζει καλό αποτέλεσμα». Σιγά μην του έδινε πέναλτι ο Ζολώτας για να μου χαλάσει την πρόβλεψη...
• Ζανετίδης (Παναθηναϊκός - Απόλλων Καλαμαριάς 3-2). Σας είχα προειδοποιήσει ότι πήγε για δημόσιες σχέσεις και ότι άμα χρειαστεί, θα βοηθήσει. Ε, συνεπής ήταν ο άνθρωπος, μην γκρινιάζετε. (Οι επόπτες πάλι τα ίδια. Είναι στην politically correct γραμμή Γρούτση; ).
• Κάκος (Ολυμπιακός - Λάρισα 4-0). Εδωσε ρεσιτάλ. Και δικαιολογημένα πήγε το βράδυ στον Τερζή να διασκεδάσει. Τι δηλαδή; Μόνο οι ομάδες θα πηγαίνουν στα μπουζούκια ύστερα από επιτυχίες;

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=66646

Eulogy
29-11-2006, 01:16
emeis kanoume koumanto paidia eimaste xesmenoi sta lefta kai sta sfyrigmata. alla ti lew o ntemis simera ta exwse stous diaitites ara symfwna me ton karpet eimaste apeksw :?

Not_saved
29-11-2006, 02:35
Eleos re fetos mexri kai stin Eurwpi sas paei i diaitisia (kai mi mou peis gia ta teleutaia 10 lepta me ti Milan pou den sas edwse 2 foul) kai twra kanete tis myksoparthenes gia 1 sfyrigma.Kala ta leei o Karpetopoulos

Boom!
29-11-2006, 03:59
Ελα ρε Καρπετ!
Τι λες τωρα; Οι μεγαλοι ευνοουνται; Πεφτω απο τα συννεφα.
Η Superleague δημιουργηθηκε για να κονομανε οι Βαρδινογιαννοκοκκαλαιοι και να τσιμπαει και τιποτα και ο Ντεμακος;
Μπραβο! Ανακαλυψες την Αμερικη!

freak brother
29-11-2006, 06:07
το χα ξανακουσει οτι ειχε συμβει...

http://www.snopes.com/sports/soccer/barbados.asp

το πιο αστειο ποδοσφαιρικο ματσ εβερ.

wanker
29-11-2006, 06:28
"Πρέπει να ξέρετε ότι στο ματς με τον παοκ, φορούσα μπλούζα του Συνδέσμου σας κάτω από τη φανέλα μου και ήλπιζα να βάλω ένα γκολ, για να το πανηγυρίσω μαζί σας!! Ίσως αυτό γίνει την Κυριακή…"

tade efh

SERGIO KOKE

ari-m
29-11-2006, 11:33
το χα ξανακουσει οτι ειχε συμβει...

http://www.snopes.com/sports/soccer/barbados.asp

το πιο αστειο ποδοσφαιρικο ματσ εβερ.

kai iparxei kai sto youtube http://www.youtube.com/watch?v=f3Xm1LFyS94

lebowski
29-11-2006, 21:02
Στο αρθρο του Καρπετ βεβαια ολο το ζουμι ειναι εδω...

Εκείνη τη σεζόν το ΠΟΚ δεν πήρε μέρος στο πρωτάθλημα Ελλάδας και τη διασπαστική λογική του ακολούθησε και ο ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα του 1928 το κέρδισε ο Αρης, ο οποίος έσωσε τότε κατά κάποιο τρόπο με τη σθεναρή στάση του την αξιοπρέπεια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

:D :D :D

Eulogy
29-11-2006, 21:50
Eleos re fetos mexri kai stin Eurwpi sas paei i diaitisia (kai mi mou peis gia ta teleutaia 10 lepta me ti Milan pou den sas edwse 2 foul) kai twra kanete tis myksoparthenes gia 1 sfyrigma.Kala ta leei o Karpetopoulos

etsi kai i eyrwpi sfyrizei A.E.K. logiko. kala leei o kosmas loipon eyro-aek .. re pate kala :!:

Bullet
30-11-2006, 03:41
Στην σημερινή προπόνηση της Παναχαϊκής που διεξήχθη στις 12.00, ο Τότης Φυλακούρης ανακοίνωσε στους παίχτες την αποχώρηση του από την ομάδα, δηλώνοντας:
«Να είστε καλοί άνθρωποι στην κοινωνία να προσέχετε τους εαυτούς σας. Όποιος προπονητής και να έρθει εσείς πρέπει να τον ακούτε και να μην παραπονιέστε. Κάτι έπρεπε να αλλάξει και αυτό είναι ο προπονητής. Θα σας θυμάμαι. Ζητάω συγνώμη από τους Καλαπόδη, Τακίδη, Λισγάρα και Φωτεινάτο που δεν τους έδωσα τις ευκαιρίες που έπρεπε.»

Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 14.00, υπό τις οδηγίες του Βέλικο Ντοβεντάν. Αύριο ο Κώστας Μακρής θα ανακοινώσει τον υπηρεσιακό προπονητή που θα αναλάβει την τύχη της ομάδας στο Αγρίνιο, ενώ μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα αρχίζει η ανεύρεση για τον νέο προπονητή.

bleeding
30-11-2006, 04:31
"Πρέπει να ξέρετε ότι στο ματς με τον παοκ, φορούσα μπλούζα του Συνδέσμου σας κάτω από τη φανέλα μου και ήλπιζα να βάλω ένα γκολ, για να το πανηγυρίσω μαζί σας!! Ίσως αυτό γίνει την Κυριακή…"

tade efh

SERGIO KOKE

ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ

.-

VirusXI
30-11-2006, 17:24
Όσο για τη γενική εκτίμηση πως οι «μεγάλοι» ευνοούνται από τα σφυρίγματα, σχολίασε: Δεν μπορώ να έχω γενική εικόνα, αλλά θα αναφέρω κι εγώ τη φιλοσοφική θεώρηση πως στη ζωή υπάρχει μια τάση να ευνοούνται οι μεγάλοι απέναντι στους μικρότερους. Αυτό δεν είναι κάτι που επιθυμούμε όμως και δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στο δικό μας ποδόσφαιρο.

Μιλώντας για τη συνεργασία της Σούπερ Λίγκα με την ProZone (ελέγχει τους Έλληνες διαιτητές) και την UEFA για τη βελτίωση της διαιτησίας, ο Πέτρος Κόκκαλης είπε: Δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της έρευνας της ProZone, αφού οι Άγγλοι μας είπαν πως οι συγκεκριμένες πληροφορίες είναι επικίνδυνες σε ανθρώπους που δεν έχουν την κατάλληλη πείρα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με καταστροφικό τρόπο. Τις επόμενες εβδομάδες θα έρθει εκπρόσωπος της επιτροπής διαιτησίας της UEFA και θα συζητήσουμε για το τι μπορούμε να κάνουμε.

mahaeh

Stormrider
30-11-2006, 17:47
axxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa
vaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa

Moonspellheim
02-12-2006, 18:19
Den kserw an exei ksanapostaristei....
http://www.sport24.gr/html/ent/434/ent.150434.asp

\m/

Eulogy
04-12-2006, 12:18
Σοβαρά επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ έλαβαν χώρα στη Ριζούπολη από τους εξοργισμένους οπαδούς του Εθνικού, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα για τη νέα ήττα της ομάδας τους και την αγωνιστική κατρακύλα.

Οι οπαδοί της ιστορικής ομάδας του Πειραιά εκτόξευσαν υβριστικά συνθήματα εναντίον του προέδρου της ομάδας, Νίκου Πηρούνια και απαίτησαν την αποχώρηση του. Ομως, ορισμένοι οπαδοί του Εθνικού δεν αρκέστηκαν στα λόγια και κινήθηκαν εναντίον του Νίκου Πηρούνια και έτσι κάποιοι "φουσκωτοί" έσπευσαν να τον προστατεύσουν.

Στη φυσούνα του γηπέδου εκτυλίχθηκαν σκηνές από... αγώνες κατς με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να συγκρατήσουν το μαινόμενο πλήθος που ξέσπαγε κατά πάντων. Στην αντίπερα όχθη οι φίλοι του ΠΑΣ που βρέθηκαν στη Ριζούπολη ξέσπασαν σε χειροκροτήματα φωνάζοντας ρυθμικά "Εθνικός-Εθνικός".

Μετά το τέλος του αγώνα, ο παίκτης των φιλοξενούμενων Βαγγέλης Κοντογουλίδης δήλωσε: "Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Επρεπε να κερδίσουμε για τους εαυτούς μας, την ομάδα και τον κόσμο. Ημασταν με την πλάτη στον τοίχο. Πήραμε τη νίκη και τώρα κοιτάμε μπροστά. Είναι δύσκολο για μια ιστορική ομάδα σαν τον Εθνικό να αντιμετωπίζει προβλήματα. Εύχομαι να βρεθεί λύση".

Από την πλευρά του ο Ακης Στρατάκης υπογράμμισε: "Καλώς ή κακώς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν χωράει η μεμψιμοιρία στον Εθνικό".

ti ginane oi magoi :wink: ?

Mitsmann
04-12-2006, 12:22
απ οτι ξερω, τον εθνικο τον ειχε ο Πηρουνιας αλλα μετα ειχε συμφωνησει να μεταπωλησει σε ενα Κυπριο, Μοριδης νομιζω λεγοταν, ο οποιος κυπριος και με τη συνδρομη του (πανταχου!) Γλου ειχε φερει και τους Γκανταλφς στον Εθνικο. Καποια στιγμη ο Πηρουνιας τα γυρισε και ειπε οτι δε μεταβιβαζει και ο μισος εθνικος ειναι στον αερα αυτη τη στιγμη.

Ζιοβανι Ολιβειρα οε,

οε.

Eulogy
04-12-2006, 12:28
ειχε φερει και τους Γκανταλφς στον Εθνικο.

:rofl: :rofl: 8)

Dr. Death
04-12-2006, 14:24
νεα εφημεριδα του γαυρου με το ονομα ΝΤΑΜΠΛ

δεν αντεχεται η καθυστερηση...

ari-m
04-12-2006, 14:27
afou iparxoun provata pou tis agorazoun .....

House Of Low Culture
04-12-2006, 14:31
γιατί κάτι derby είναι καλύτερες? Πωω, υπάρχουν τρελές αδερφές να πούμε. Επιστήμονες.

Mitsmann
04-12-2006, 14:40
εχει πλακα που ο χολκ εφερε ως αντιπαραδειγμα το Ντερμπυ.

κι αυτο γιατι και τις δυο εφημεριδες τις εκδιδει ο Τραγκας, μαζι με το Σκορ Λαηβ-παμε-μωρη-αεκαρα-βασιλισσα.

Αντε και εφημεριδα του ΠΑΟΚ τωρα.

υ.γ. Αυτη η εφημεριδα αν εχει πανω απο 3000 φυλλα την ημερα να μου τρυπησετε τη μυτη με σουτ Τζιολη.

υ.γ.1. παντως καλυτερα νταμπλ παρα πρωταθλητης. Αντε και εφημεριδα "τριπλ κραουν"

House Of Low Culture
04-12-2006, 14:48
εδώ που τα λέμε, στη μπούτσα μας.

Mitsmann
04-12-2006, 14:51
το νταμπλ? :shock:

House Of Low Culture
04-12-2006, 14:53
α-γιε.

Boom!
04-12-2006, 19:55
Εγω παλι βλεπω οτι το Νταμπλ θα ριξει χοντρη πουτσα στο ΦΩΣ.

fleshdiver
04-12-2006, 20:11
Το διάβασα σήμερα (από τον γαύρο στην δουλειά ντε). Δεν παλεύεται με τίποτα. Πρέπει να είσαι βλάκας εκτός από gay για να παίρνεις αυτή την εφημερίδα. Στην 3η σελ. πάνω σε φλόγες έγραφε "τον πύρινό σου κόσμο που δεν λυγάει ποτέ"...

το απόλυτο 0

Boom!
04-12-2006, 20:15
Το διάβασα σήμερα (από τον γαύρο στην δουλειά ντε). Δεν παλεύεται με τίποτα. Πρέπει να είσαι βλάκας εκτός από gay για να παίρνεις αυτή την εφημερίδα. Στην 3η σελ. πάνω σε φλόγες έγραφε "τον πύρινό σου κόσμο που δεν λυγάει ποτέ"...

το απόλυτο 0

Ε, τοτε σιγουρα θα την φαει την πουτσα το ΦΩΣ.

Dr. Death
04-12-2006, 20:19
Στην 3η σελ. πάνω σε φλόγες έγραφε "τον πύρινό σου κόσμο που δεν λυγάει ποτέ"...

ΘΕΟΙ

Bullet
05-12-2006, 08:57
άρθρο συρίγου(sportday) σήμερα για κεντέρη θάνου :shock:

παρακαλείται οποιος πάρει την εφημερίδα να κάνει ένα scan αν έχει τη καλοσύνη

Mitsmann
05-12-2006, 14:58
μπες στο σαητ του sportfm καθε μερα οι σελιδες των αρθρογραφων (πανουτσοκαρπε, σπυροπουλοι κλπ κλπ) εχουν μετα τις 13:30 περιπου ολοκληρα τα αρθρα online.

Α ο Συριγος λεει οτι ηξερε απο πριν οτι ο αλλος στηνει το ατυχημα. Χωρις να παιρνω το μερος κανενος, δεν το αποδεικνυει, απλα το λεει.

Dr. Death
05-12-2006, 15:07
Η πληροφορία ότι επίκειται τροχαίο και η επιβεβαίωσή της ύστερα από λίγες ώρες – Πώς έμαθα ότι οι τρεις ήταν στο Λέχαιο και όχι στο Σικάγο, όπως έλεγαν στην IAAF, και άλλα πολλά…

Η απαγγελία κατηγορίας εναντίον των Ολυμπιονικών Κεντέρη και Θάνου, του προπονητή Χρ. Τζέκου, επτά γιατρών του ΚΑΤ και δύο «αυτοπτών μαρτύρων» για το περίφημο «τροχαίο ατύχημα» της 12ης Αυγούστου 2004 ισχυροποίησε ακόμα περισσότερο όλα όσα είχα υποστηρίξει εκείνο τον καιρό, σε σχέση με το σκάνδαλο που σημάδεψε τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Αλλωστε, είχε προηγηθεί, ενώπιον του Διεθνούς Αθλητικού Δικαστηρίου, η παραδοχή των δύο αθλητών ότι παραβίασαν τους κανονισμούς αντιντόπινγκ, που αφορούσαν τρεις χαμένους ελέγχους μεταξύ της 27ης Ιουλίου και της 12ης Αυγούστου 2004 και την αποτυχία τους να δώσουν δείγματα ούρων και αίματος στις 12 Αυγούστου 2004.

Ετσι σήμερα, σχεδόν 28 μήνες μετά τα συγκλονιστικά εκείνα γεγονότα, μπορώ για πρώτη φορά να περιγράψω τι ακριβώς συνέβη τη νύχτα της 12ης Αυγούστου και ποια ήταν τα περιστατικά που μου δημιούργησαν από την πρώτη στιγμή τη βεβαιότητα ότι η παρέα των τριών αφενός προσπαθούσε να ξεφύγει από τις δαγκάνες του ελέγχου ντόπινγκ και αφετέρου να ρίξει στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης.

Απόγευμα Πέμπτης 12ης Αυγούστου 2004, παραμονή της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Βρίσκομαι στο κλειστό γήπεδο του Κοντόπευκου και παρακολουθώ το τελευταίο ματς προετοιμασίας της Εθνικής μπάσκετ με αντίπαλο την ομάδα της Ν. Ζηλανδίας.

Χτυπάει το κινητό μου και ακούω τον Γιώργο Χελάκη, διευθυντή τότε του «Sportime», να μου περιγράφει όσα είχαν διαδραματιστεί μέχρις εκείνη τη στιγμή και να ζητάει τη γνώμη μου. Δεν ήξερα και φυσικά έμεινα άφωνος. Ο Τζέκος, ο Κεντέρης και η Θάνου, σύμφωνα με την περιγραφή, το είχαν σκάσει λοιπόν από το Ολυμπιακό Χωριό, στο οποίο είχαν μπει λίγες ώρες νωρίτερα, και οι αρμόδιες διεθνείς Αρχές τους αναζητούσαν για να υποβάλουν τους δύο αθλητές σε έλεγχο ντόπινγκ. Κανείς δεν ήξερε πού είχαν καταφύγει οι τρεις, ενώ ήδη διαγραφόταν ο κίνδυνος να μη μετάσχουν στους Αγώνες.

Αυτομάτως το μυαλό μου γύρισε χρόνια πίσω, τότε που ο Τζέκος είχε επιτεθεί στον «ιπτάμενο γιατρό» που θέλησε να υποβάλει σε αιφνίδιο έλεγχο τη Θάνου. Και αμέσως μετά πήγε στην τότε σχετικά πρόσφατη ιστορία του Κατάρ, η οποία συνίστατο στο εξής: ενώ ο ΣΕΓΑΣ έλεγε ότι ο Τζέκος με τους δύο αθλητές ήταν για προετοιμασία στα Χανιά, αυτός… συνελήφθη να δίνει συνέντευξη σε εφημερίδα του Κατάρ και να εξηγεί, μεταξύ άλλων, πώς και γιατί βρέθηκε με τους αθλητές του στην Ντόχα –πρωτεύουσα της μικρής αυτής αραβικής χώρας.

Η φωνή του Χελάκη με επανέφερε στο παρόν: «Έλα, τι έπαθες; Γιατί δεν μιλάς;». Ήδη σκεφτόμουν ότι εκείνη η είδηση-βόμβα με έβρισκε σε λάθος μέρος. «Γιώργο, του είπα, τα πράγματα φαίνονται πολύ σοβαρά. Είμαι στο Κοντόπευκο για το μπάσκετ και φεύγω σφαίρα για την "Ελευθεροτυπία". Θα είμαστε σε επαφή…».

Οταν έφτασα στο γραφείο, γινόταν ήδη χαμός, από τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα. Ανέθεσα το ρεπορτάζ στον Νίκο Παπαδογιάννη και έσπευσα να ενημερώσω τον Φυντανίδη. Λίγο αργότερα δέχτηκα ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα από άκρως αξιόπιστη πηγή: «Έχω πληροφόρηση από το περιβάλλον των αθλητών. Ο Τζέκος είναι εκτός ελέγχου και ετοιμάζει τροχαίο για να τους χώσει στο νοσοκομείο. Κεντέρης και Θάνου ανησυχούν για όλα αυτά και μιλάνε σε δικούς τους».

Η «πηγή» μού έδωσε στοιχεία που «έδεναν» τους ισχυρισμούς της για όλα τα παραπάνω και με αποχαιρέτησε… Έμεινα εμβρόντητος, με το τηλέφωνο στο χέρι. Τι να έκανα, άραγε; Να πήγαινα στον εκδότη και τον διευθυντή της εφημερίδας και να τους ενημέρωνα για ένα τροχαίο που είχε προαναγγελθεί; Και πώς θα με αντιμετώπιζαν; Θα με έπαιρναν στα σοβαρά ή θα έβαζαν τα γέλια;

Το ξανασκέφτηκα, αλλά δεν είχα άλλη λύση. Αλλωστε, δεν μπορούσα να κρατήσω επάνω μου ένα τέτοιο «μυστικό», το οποίο αν τελικά επιβεβαιωνόταν, θα προκαλούσε σάλο. Στην αίθουσα συσκέψεων της «Ελευθεροτυπίας» ήταν καμιά δεκαριά δημοσιογράφοι -όλοι τους βασικά στελέχη της εφημερίδας. Στο άκουσμα της πληροφορίας, οι περισσότεροι απόρησαν, ενώ -όπως φοβόμουν- κάποιοι λίγοι άρχισαν να κρυφογελούν. Δεν το πήρα προσωπικά. Ήξερα ότι αυτό που τους μετέφερα ήταν σχεδόν αδιανόητο. «Ποια είναι η γνώμη σου; Πιστεύεις ότι μπορεί, πράγματι, να γίνει κάτι τέτοιο;» με ρώτησε ο Φυντανίδης. «Θεωρώ τον Τζέκο ικανό για όλα», ήταν η απάντησή μου, ενώ κάποιοι, πια, έκρυβαν το πρόσωπό τους για να μη με προσβάλουν με τα γέλια που τους είχαν κυριεύσει.

Για καλή μου τύχη, πάνω στην ώρα ξαναχτύπησε το τηλέφωνο. Άλλη φωνή, άλλος πληροφοριοδότης, το θέμα όμως σχετικό: «Ξέρεις πού ήταν τις προηγούμενες μέρες ο Τζέκος και οι αθλητές του, ενώ υποτίθεται ότι βρίσκονταν στο Σικάγο, όπου τους αναζητούσαν για έλεγχο;». Δεν είχα όρεξη για γρίφους. «Λέγε γρήγορα τι ξέρεις, δεν έχω χρόνο για αστεία», αποπήρα τον άνθρωπό μου. «Καλά ντε, μην κάνεις έτσι. Ενας δικός μου με πήρε και μου είπε ότι τους είδε στο Λέχαιο, έξω από την Κόρινθο. Ξέρει το ξενοδοχείο που έμεναν και την ταβέρνα που έτρωγαν. Εκεί είχαν κρυφτεί τα καϊνάρια μας…». Αγρίεψα περισσότερο: «Θέλω όνομα ξενοδοχείου και ταβέρνας, αλλιώς παράτα με, γιατί πνίγομαι».

Ο «ρουφιάνος» έκλεισε τρομοκρατημένος το τηλέφωνο, αλλά έπειτα από λίγο ξαναπήρε και με ύφος θριαμβευτικό μου είπε: «Λοιπόν, γράφε. Το ξενοδοχείο λέγεται "Σύμη" και η ταβέρνα "Φάρος". Ηταν πάνω από 10 μέρες εκεί και πήγαιναν για προπόνηση στο στάδιο της Κορίνθου με το αυτοκίνητο του Κεντέρη».

Την ώρα που ζητούσα από τον ΟΤΕ το τηλέφωνο του ξενοδοχείου «Σύμη», ο Πάνος Σώκος, από το πολιτικό ρεπορτάζ, μου έλεγε ότι είχε ένα φίλο στο Λέχαιο, από τον οποίο θα μπορούσε να ζητήσει επιβεβαίωση ή διάψευση της πληροφορίας. Ο τηλεφωνητής του ξενοδοχείου το έπαιξε τρελός, αλλά δεν με έπεισε. Έπειτα από λίγο ο Σώκος μου έφερε τη διασταύρωση: «Ναι, ήταν εκεί. Τους είδε όλο το χωριό. Ο δικός μου ξέρει μέχρι και τι φαγητό έτρωγαν στην ταβέρνα»!

Ο Φυντανίδης έβαλε τίτλο στην πρώτη σελίδα «Σκιά στη μεγάλη γιορτή» και έφυγε. Ηταν καλεσμένος στην ειδική εκπομπή της ΕΡΤ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα έπεσε η «βόμβα». «Ενα σάιτ γράφει ότι Κεντέρης και Θάνου εισήχθησαν στο ΚΑΤ ύστερα από τροχαίο», μου λέει ρουτινιάρικα ένας συνεργάτης μου. «Τι; Διάβασέ το μου, ολόκληρο. Ξέρεις τι λες;». Το διάβασε. Βρήκα την Ντάνι Βέργου στο τηλέφωνο. Ηταν στο Κολωνάκι. «Τράβα στο ΚΑΤ…» και της εξήγησα το γιατί. Άνοιξα την τηλεόραση. Ο Φυντανίδης, ανύποπτος, μιλούσε στην κόρη του Φιλιππούλη. Κάλεσα στο τηλέφωνο τον Παναγόπουλο, τον διευθυντή σύνταξης. Μόλις είχε φτάσει σπίτι του, στη Γλυφάδα. «Έρχομαι αμέσως», μου είπε μόλις άκουσε τα νέα.

Οι σφυγμοί μου πρέπει να είχαν φτάσει στο κόκκινο. «Τι κάνουμε τώρα;», αναρωτιόμουν. «Κι αν δεν είναι αλήθεια; Μπα, δεν μπορεί τέτοια σύμπτωση…». Από τον εσωτερικό μου μονόλογο με έβγαλε κάποια στιγμή το χτύπημα του τηλεφώνου. Ηταν η Ντάνι. «Εδώ τους έχουν». Δεν ήξερα αν έπρεπε να πανηγυρίσω ή να κλάψω. Ξαναπήρα τον Παναγόπουλο: «Έλα, το δέσαμε. Είναι στο ΚΑΤ».

Ο διευθυντής σύνταξης ήρθε έπειτα από λίγο. «Ο Φυντανίδης ειδοποιήθηκε;» με ρώτησε βιαστικά. «Οχι, είναι στην ΕΡΤ και δεν μπορώ να του μιλήσω». Άνοιξα την τηλεόραση. Ο διευθυντής της «Ελευθεροτυπίας» ήταν πράγματι ακόμα στο στούντιο, ανύποπτος και χαλαρός. Κάποια στιγμή μου φάνηκε ότι το μάτι του για κάποιο λόγο άστραψε. Έπειτα από λίγο έπεσαν διαφημίσεις. Σχεδόν αμέσως τον άκουσα στο τηλέφωνο. «Κάτι πήρε το μάτι μου στο τελετέξτ. Είναι αλήθεια;» ρώτησε. «Ναι, και σε περιμένουμε εδώ με τον Παναγόπουλο. Έλα…».

Αποφασίσαμε να μη γράψουμε ότι ξέραμε από πριν για το τροχαίο. Δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε, εκείνη τη στιγμή, μεγαλύτερες εντυπώσεις. Ετσι κι αλλιώς, η φίλαθλη Ελλάδα ή μάλλον ολόκληρη η χώρα ζούσε ήδη ένα δράμα. Κρατήσαμε την πληροφορία περίπου σαν άσο στο μανίκι και τη χρησιμοποιήσαμε όταν κάποιοι πήγαν να αποθρασυνθούν. Για μας εκείνη τη στιγμή αρκούσε το ότι ξέραμε πολύ καλά τι συνέβαινε, πράγμα που μας βοηθούσε να ακολουθήσουμε τη σωστή γραμμή πλεύσης. Όλα τα υπόλοιπα αποδείχθηκαν στην πορεία.

Stormrider
05-12-2006, 15:17
neo skandalo stin italia leei.
to contra.

Tevez
05-12-2006, 15:40
Α ο Συριγος λεει οτι ηξερε απο πριν οτι ο αλλος στηνει το ατυχημα. Χωρις να παιρνω το μερος κανενος, δεν το αποδεικνυει, απλα το λεει.
pws akribws mporei na apodeixei oti to hxere apo prin :?: :!: :?:
akoma 8ymamai ta kenterhs kenterhs sto oaka.to kako einai oti hmoun mesa. :(
kai meta apo ligo xasame kai sto basket.apo argentinh.logiko.
:cry:

Bullet
05-12-2006, 15:46
λογικά το ήξερε από πριν,το ότι τον πλάκωσαν στο ξύλο τότε σχεδόν το αποδεικνύει

Tevez
05-12-2006, 15:53
oxi mono gi ayto eixe pei polla.kai gia tous olympiakous(agwnes) proypologismous,mizes klp kai gia to karaiskakh.genika thn eixe dei maxhths sta geramata. :|

Mitsmann
05-12-2006, 16:01
εγω δεν ειπα οτι το ξερε απο πριν. ομως εκμεταλευεται το οτι η παροδος του χρονου μαλλον ενοχοποιησε στον κοσμο το τριο-στεροιντ παρα αθωωσε και γραφει αναποδεικτα πραματα.

Αυτο που λεω ειναι οτι δεν εχει νοημα που το γραφει.

Σκεφτομαι οτι μαλλον το εγραψε γιατι ο Κεντερης εχει δωσει 1-2 συνεντευξεις τις τελευταιες μερες.

Stormrider
05-12-2006, 16:06
re gamato.
mou spaei ta nevra o kenteris kai :? einai krima.

Tevez
05-12-2006, 16:09
yeah alla den mporei na apodeixei oti to hxere.apo thn allh einai proklhtiko na bgainei o allos kai na leei eimai a8wos klp.to grafei kai sto keimeno allwste.oso gia to gozmo den exei shmasia.osoi htan sto stadio min.to 99% eixe er8ei na dei enan ellhna na kerdizei.to oti 8a eblepan teliko 200m olympiakwn den endiefere kanena.to an meta aytoi opws kai ypoloipoi skeptomenoi ( ??? ) ellhnes katalaban ti mlkes htan den exei nohma.allwste ayta pou grafei o syrigos 8a poulagan se ena kommati tou gozmou pou dinei ka8hmerina ena euro o,ti kai na htan.paw na faw.mats mouts.
:)

Stormrider
05-12-2006, 17:07
neo skandalo stin italia leei.
to contra.

Πέντε μόλις μήνες ύστερα από την έκδοση της απόφασης για το ποδοσφαιρικό σκάνδαλο, με την κωδική ονομασία "calciopoli", το οποίο συγκλόνισε επί δίμηνο την ποδοσφαιρική Ευρώπη, ένα νέο -με διαφορετικό ωστόσο περιεχόμενο- απασχολεί έντονα την γείτονα χώρα αναγκάζοντας τις αρμόδιες αρχές να... πιάσουν και πάλι δουλειά.

Όπως μεταδίδει το πλήθος των ιταλικών μέσων ενημέρωσης, ο Εισαγγελέας του Ούντινε διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας αναφορικά με ποδοσφαιριστές, εν ενεργεία ή μη, οι οποίοι κατά την επταετία 1998-2005 στοιχημάτιζαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ (15.000-100.000) σε ποδοσφαιρικούς αγώνες της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας.

Στη "μαύρη λίστα" των αρχών, βρίσκονται τα ονόματα 21 ποδοσφαιριστών, αρκετοί εκ των οποίων πέρασαν μέρος της καριέρας του ή αγωνίζονται ακόμη στην Ουντινέζε. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν, ο διεθνής επιθετικός Βιτσέντζο Ιακουίντα, ο Μάρεκ Γιανκουλόφσκι (Μίλαν) κι ο Νταβίντ Ντι Νατάλε (Παλέρμο).

Αναλυτικά: Αμπεγιόν (Αταλάντα), Μπία (πρώην της Μπολόνια), Μπορντίν (πρώην της Νάπολι), Ντι Μικέλε (Παλέρμο), Φεράντε (Πεσκάρα), Φρέζι (πρώην της Ίντερ), Γκρέγκορι (πρώην της Ουντινέζε), Ιακουίντα (Ουντινέζε), Γιανκουλόφσκι (Μίλαν), Κάλατς (Μίλαν), Μανφρεντίνι (Μπολόνια), Μαρτζιότα (Φροζινόνε), Πιερίνι (πρώην της Ουντινέζε), Πινέδα (πρώην της Ουντινέζε), Πίντσι (Ουντινέζε), Σκαρλάτο (Σπέτσι), Σβοχ (Βιτσέντζα), Σομέζε (Μάντοβα), Σόσα (Νάπολι), Βάλεμ (πρώην της Ουντινέζε)

Μολονότι όλοι αρνούνται οποιαδήποτε συμμετοχή σε τέτοιες δραστηριότητες, σύντομα θα κληθούν να καταθέσουν ενώπιον της αθλητικής δικαιοσύνης. Με βάσει πάντως τους κανόνες που έχουν θεσπιστεί από την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, απαγορεύεται ρητώς η συμμετοχής επαγγελματιών παικτών σε στοιχηματισμούς, η δε παραβίαση αυτών τιμωρείται με τουλάχιστον ένα χρόνο αποκλεισμό.

bleeding
05-12-2006, 23:29
Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στη «Χάλα Πιονίρ» λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα Ερυθρού Αστέρα - ΠΑΟΚ, παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί απ` τις αστυνομικές αρχές του Βελιγραδίου.

Στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα βρέθηκαν 5.000 οπαδοί των γηπεδούχων, αλλά και καμιά 50αριά φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και της Παρτίζαν, οι οποίοι έχουν αδελφοποιηθεί μεταξύ τους. Παρόντες είναι και περίπου 60 οπαδοί του Ολυμπιακού που υποστηρίζουν τους γηπεδούχους (έχουν επίσης αδελφοποιηθεί)!

Το... μίσος ανάμεσα στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτίζαν είναι γνωστό εδώ και χρόνια κι έτσι δεν ήθελε και πολύ ώστε οι δυο πλευρές να έρθουν σε σύγκρουση. Ακολούθησαν συμπλοκές εντός αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα οι παίκτες, που εκείνοι την ώρα έκαναν το καθιερωμένο ζέσταμα, να σπεύσουν να κρυφτούν στ` αποδυτήρια!

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν Παρτιζάνοι κινήθηκαν απειλητικά προς την κερκίδα των επισήμων στη «Χάλα Πιονίρ». Ακολούθησε έφοδος των υποστηρικτών του Ερυθρού Αστέρα στον αγωνιστικό χώρο, με κατεύθυνση την κερκίδα στην οποία φιλοξενούνται οι οπαδοί της Παρτιζάν και του ΠΑΟΚ .

Δεν πρόλαβαν να φτάσουν στο στόχο τους οι του Ερυθρού Αστέρα, λόγω επέμβασης των ΜΑΤ της σερβικής αστυνομίας. Στο μεσοδιάστημα, όμως, πρόλαβαν να χτυπήσουν ελαφρά παίκτες του ΠΑΟΚ και να πάρουν φανέλες της ομάδας.

Επικράτησε για αρκετά λεπτά πανδαιμόνιο στο χώρο, με τις ομάδες να φεύγουν για τ' αποδυτήρια. Εκεί, ύστερα από σύσκεψη με τους υπεύθυνους της ULEB αποφασίστηκε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας. Τέθηκε η υλοποίηση του αύριο κεκλεισμένων των θυρών, γεγονός που δεν εξυπηρετεί κανέναν και γι' αυτό δεν έγινε δεκτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ματς θα διεξαχθεί με κάποια καθυστέρηση ενώ αρχική πρόθεση του ΠΑΟΚ ήταν να μην κατέβει στο γήπεδο και επί του θέματος γίνονται διαβουλεύσεις με τη διοργανώτρια αρχή.

Συγκεκριμένα οι περίπου 5.000 φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα πέτυχαν να βγάλουν εκτός των κερκίδων τους φιλάθλους της Παρτιζάν με αυτούς του ΠΑΟΚ να έμειναν κανονικά στις θέσεις τους.

Αυτό όπως αποδείχτηκε δεν ήταν αρκετό για τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ρήψη καπνογόνων από πλευράς τους αλλά και καρεκλάκια.

http://media.feed.gr/filesystem/images/20061205/low/goalnews_LARGE_t_1041_351274.JPG

http://media.feed.gr/filesystem/images/20061205/low/goalnews_LARGE_t_1041_351272.JPG

παλι μαγκιες πηγαν να κανουν οι γαυροι (υπο την προστασια των οπαδων του Ερυθρου Αστερα παντα). Οι της Παρτιζαν εφυγαν τελικα απο το γηπεδο. Οι ΠΑΟΚτσηδες φυσικα κ οχι. Στο πρωτο ματς που ηταν οι φιλοι μας οι γαυροι?

Το διπλο εννοειται οτι το πηραμε.

ΦΛΩΡΟΙ

bleeding
06-12-2006, 00:03
http://www.paokneapoli.com/paok_partizan/20050425asteras_partizan_1_1_a.jpg

Mitsmann
06-12-2006, 01:15
Ποιοι γαυροι μωρε τωρα? ειχε 5000 οπαδους του Αστερα που την επεσαν στους Παρτιζανους και σε σας που παιζατε και σας φταινε 60 Ολυμπιακοι?

Παπαριες.

bleeding
06-12-2006, 01:52
κοιτα, οι 60 γαυροι πηγαν στο γηπεδο για να μας την πεσουν μαζι με τους οπαδους του Αστερα. Πεταγανε καρεκλες, καπνογονα κ αλλες αηδιες. Και καλα κ ωραια ολα αυτα (δεν κατακρινω το πεσιμο, καλα κανατε κ γουσταρω κιολας) αλλα...

http://www.paokneapoli.com/paok_partizan/20050425asteras_partizan_1_1_a.jpg

Mitsmann
06-12-2006, 02:00
δε ξερω ρε φιλε, μαλλον φοβηθηκαμε.

Boom!
06-12-2006, 05:49
Οι αδελφοποιησεις σωματειων και τα σχετικα ειναι εντελως για τον πουτσο.

Το να ταξιδεψεις μεχρι το Βελιγραδι για να την πεσεις σε παοκτζηδες μου ακουγεται ελεεινα τραγικο.

Jim Dandy Mangrum
06-12-2006, 11:25
xaxaxaxaxaxaxa
ayta einai!!!!
h kaula einai pantws oti phrame to diplo.

kai re mits, otan de se pairnei, apla skas....

Mitsmann
06-12-2006, 11:42
Ειμουν οσο πιο απλος γινεται. Το πιθανοτερο ειναι οτι δε θα σας την επεφτε κανεις αν δεν φερνατε Παρτιζανους. Που ουτε σεις φταιτε γι αυτο.

Απο κει και περα οι ιστοριες για ξυλα και πεσιματα ειναι της πουτσας πραγματικα.

υ.γ. α, ναι, ως γνωστον ο Ολυμπιακος (οσο ισχυαν οι μετακινησεις) δεν ανεβαζε ποτε κοσμο πανω.

Tevez
06-12-2006, 13:03
gi ayto den phre kai ton salpigidh allwste gia na mhn ginei kolash to match ths toumpas.
:|

Mitsmann
06-12-2006, 13:22
:moutza:

Dr. Death
06-12-2006, 17:09
Δια ασήμαντον αφορμή -ένα γκολ που δεν μέτρησε τσακώθηκαν οι συμπαίκτες στο διπλό της προπόνησης Βαγγέλης Μάντζιος κι Εζέκιελ Γκονζάλες, με τον Αργεντινό να μιλά σε έντονο ύφος προς τον Έλληνα φορ και να κινείται απειλητικά εναντίον του και τον Μάντζιο να ανταποδίδει χαστουκίζοντάς τον. Τα χειρότερα απέτρεψαν οι ψυχραιμότεροι, η επέμβαση των οποίων υπήρξε άμεση.

Σαφέστατα το περιστατικό δημιουργεί δυσαρέσκεια, καθώς έρχεται σε μία εποχή που μαζεύονται απειλητικά τα σύννεφα πάνω από του Ρέντη και το μόνο που δεν θα ήθελαν στον Παναθηναϊκό είναι να ακολουθήσουν τους "ερυθρόλευκους" σε παρόμοιες συνθήκες αντίδρασης.

Γεγονός είναι πάντως πως υπάρχει εκνευρισμός στο πρόσωπο του Γκονζάλες, ο οποίος μπορεί να διανύει μια περίεργη ψυχολογικά περίοδο λόγω της πολύμηνης αποχής του από τη δράση και να αισθάνεται σαν θηρίο στο κλουβί μετρώντας ημέρες για την επιστροφή, δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που γίνεται πρωταγωνιστής ανάλογου επεισοδίου- το έχει ξανακάνει άλλοτε με τον Παπαδόπουλο κι άλλοτε με τον Γκέκα.

Από τη συμπεριφορά, άλλωστε, των υπολοίπων παικτών, οι οποίοι χρεώνουν την ευθύνη στον Γκονζάλες αποτυπώνεται η δυσαρέσκεια για τον τρόπο που αντιδρά. Το βέβαιο είναι πως του θέματος θα επιληφθεί η διοίκηση, ύστερα ασφαλώς από την εισήγηση του Βίκτορ Μουνιόθ. Είναι πάντως εξαιρετικά απίθανο οι δύο ποδοσφαιριστές να γλιτώσουν το χρηματικό πρόστιμο.

ΜΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Mitsmann
06-12-2006, 17:10
Σιγα μη τιμωρηθει ο Κυβερνητικος Εκπροσωπος. Το πολυ πολυ να κερασει τους συμπαικτες του σε "δειπνο ενοτητας"

μπορει να φανε κεφαλακια σουπα.

Tevez
06-12-2006, 17:25
epidorpio kornedes.kernaei o sabbas.
:|

freak brother
06-12-2006, 17:35
ο ενας εχει να παιξει μπαλα 2.5 χρονια ο αλλος δεν αλαζει πασα απο το ενα ποδι στο αλλο... αντι να κοιταξουν τα χαλια τους..

freak brother
06-12-2006, 19:03
Το... ντέρμπι της εξέδρα άρχισε νωρίς! Οι φίλαθλοι του Άρη που ταξίδεψαν στην Βαρκελώνη για να παρακολουθήσουν την αυριανή (07/12) μπασκετική αναμέτρηση της ομάδας τους με την Μπαρτσελόνα, φρόντισαν να κάνουν ήδη αισθητή την παρουσία τους! Συγκεκριμένα, πήγαν στο Καμπ Νου στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βένρτερ για το Chpampions League και ύψωσαν τα 4-5 πανό της ελληνικής ομάδας! Εκεί βρισκόταν και ο αρχηγός της Εθνικής μας, Μιχάλης Κακιούζης, ο οποίος παρέα με τους συμπαίκτες του παρακολούθησε το παιχνίδι.

«Είναι τρελοί αυτοί οι Αρειανοί...» -με την καλή έννοια-, αναφώνησε ο φόργουορντ της Μπάρτσα μόλις αντίκρισε το θέαμα. Μιλώντας στο επίσημο site του για το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, είπε: «Νομίζω πως ξυπνάνε μνήμες για όλους τους Έλληνες. Μεγαλώσαμε παρακολουθώντας τις μάχες του Γιαννάκη με τον Σιμπίλιο, του Γκάλη με τον Σαν Επιφάνιο, ψάχνοντας στο παρκέ τον... φημισμένο φακό επαφής του Φιλίππου και τώρα πια στη μία πλευρά του γηπέδου θα είμαι εγώ για να υπερασπιστώ το όνομα και την ιστορία της Μπαρτσελόνα. Ο Άρης θα είναι ο αντίπαλός μου μόνο για 40 λεπτά, διότι όλοι γνωρίζουν και θα είναι κουραστικό να επαναλάβω την εκτίμηση που τρέφω για τη συγκεκριμένη ομάδα και τον κόσμο της. Είμαι σίγουρος ότι εκείνοι δεν θα με παρεξηγήσουν επειδή θα τα δώσω όλα για να κερδίσει η ομάδα μου».

εχει κανεις φοτο να ποσταρει?

Moonspellheim
08-12-2006, 11:58
To Super Savvato exei kalesmeno auth th vdomada ton panmegisto ALEFA!!!Valte ta videa na grafoun!!!

Mitsmann
08-12-2006, 12:02
μαλακιες λεω εγω. θα πρεπε να ντρεπονται γενικα.

Moonspellheim
08-12-2006, 12:08
μαλακιες λεω εγω. θα πρεπε να ντρεπονται γενικα.

Giati fortwses???

Mitsmann
08-12-2006, 12:19
Κοιτα, δε φορτωσα, αλλα γενικα ο Αλεφαντος ειναι ψιλοπειραγμενος απο παλια και λογω ηλικιας τωρα πια ειναι ακομα πιο πολυ στον κοσμο του.

Ε θα βγει παλι τηλεοραση, θ αρχισει να αναλυει τα 4-4-2 με καλαμακια φραπε ξερω γω, θα λεει τον Μπορχα, Μπορχαμπ, που σταματησε και το ποδοσφαιρο ο κακομοιρης φετος και γενικα θα λεει οτι λεει με το δικο του στυλ και καλα που ομως ειναι ενα ενος γερου που τα εχει λιγο μπερδεμενα στο κεφαλι του, αλλα "αυτος ξερει, και ο ομονος που ξερει πιο πολλα ειναι ο Προεδρος που θα κανει την ομαδα μεγαλη, και αμα θελει μπορω να τον βοηθησω και να παρουμε τους παικταραδες που θα σπανε τα τσιμεντα"

Ε, ενταξει οι δημοσιογραφοι θα επρεπε να σεβονται την κατασταση του γιατι απλα ειναι ενας ανθρωπος αρρωστος και οχι να τον καλουν για τηλεθεαση και φυσικα μονο καθε φορα που τα σκατωνει ο Ολυμπιακος καπου, για να σπασουν πλακα. Εκτος αν νομιζετε οτι το κανουν γιατι εχουν σε ψηλη εκτιμηση την αποψη του.

Τρανο παραδειγμα η Σταη και φυσικα μετα ολοι κοροιδευαν τον Αλεφαντο ο οποιος εχει απλα προβλημα. Αμα κοροιδευει ομως καποιος αλλος μαλακας (που καλα εκανε και τον ηπιε) τον εμπεντε ομως πρεπει να μαστε πολιτικλη κορρεκτ ολοι.

Bullet
08-12-2006, 12:20
εκμεταλλεύονται το άτομο του και την ιδιοτροπία του για τηλεθέαση βασικά

και έχει κουράσει αυτό

Mitsmann
08-12-2006, 12:20
πιασε κοκκινο!!!!!

Bullet
08-12-2006, 12:21
εχω μια καρτα μπετοτο και τη πιανω!

dyingfreedom
08-12-2006, 12:22
Ναι, αλλά και πάλι πότε θα ξανάχεις την ευκαιρία να δείς ανάλυση συστήματος με 12άδα, αντί για 11άδα;

Τεσπα δεν διαφωνώ και τελείως με αυτά που λές.

Moonspellheim
08-12-2006, 12:30
Mitsmann,ki egw mazi sou.Alla ama arxisoume na grafoume energeies meswn enhmerwshs pou den lamvanoun upopsin tous oute tis stoixeiwdeis arxes hthikhs den teleiwnoume oute tou xrounou.

Moonspellheim
08-12-2006, 12:31
Ναι, αλλά και πάλι πότε θα ξανάχεις την ευκαιρία να δείς ανάλυση συστήματος με 12άδα, αντί για 11άδα;

Auta ta kanei mono h Athlitiki Hxw!!!
(h h Derby,den thumamai)

ari-m
08-12-2006, 13:40
oi di8en antikeimenikoi ta kanoun ayta (kai malista eis diploun gia na to empedwsoume)
oi proedrikoi prosexoun kai den kanoun tetoies mlks, apla krazoun tous allous (gia alli mia fora) otan ta kanoun ...............

Boom!
08-12-2006, 18:44
Θα ειμαι καρφωμενος στο δεκτη μου.

Bullet
08-12-2006, 21:44
βάλτε αντέννα

Boom!
09-12-2006, 15:39
Ενισταμαι! Moonspellheim που ειναι ο Αλεφαντος που μας εταξες;

Bullet
09-12-2006, 15:41
οντως δεν εχει

Moonspellheim
09-12-2006, 16:00
Re to eixa diavasei kapou sigoura!Apologoumai tapeina!

psychotron
09-12-2006, 19:32
Πριν λίγο έβλεπα ματσάρα στο supersport2, Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Βέρντερ Βρέμης. Τελικό σκορ 2-6 με ημίχρονο 1-3.
Πως να μη λατρεύω τη budesliga μετά 8)

zihuatanejo
09-12-2006, 21:05
Έβαλε και ο Κυργιάκος γκολ έμαθα...

psychotron
09-12-2006, 21:19
Γιεπ, με κεφαλιά.
Πολύ όμορφο γκολ.

eleventh guardian
09-12-2006, 21:25
Και γω που νόμιζα ότι θα τσακωνόσασταν για το Γιάννινα - Ηλυσιακός οι δύο τελευταίοι... :D

psychotron
09-12-2006, 21:37
:rofl: :rofl: :rofl:

axaxaxaxaxaxaxax

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΗΛΥΣΙΑΚΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!

:twisted: :twisted: :twisted:

:D

zihuatanejo
10-12-2006, 00:36
Ρε είμαστε ουμπεράλες εμείς οι Γιαννιώτες, δεν ξενερώνουμε ποτέ. 8)

Ότι δε θα ανέβουμε, δε θα ανέβουμε, το έχουν αποφασίσει αυτό ρε.
Με τις γειτονιές όλες παίζουμε.

ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

γαμήστε τον πούστην τον ή-λυσιακό. :oops:

psychotron
10-12-2006, 05:49
γαμήστε τον πούστην τον ή-λυσιακό.:oops:
Α-ΓΙΑΞ!!!
:D :D :D

Έχετε καλή ομάδα και ιδιαίτερα συμπαθητική, αλλά εκείνο που έχω να πω είναι:
ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΣ.
:headbang2: :headbang: :D

zihuatanejo
10-12-2006, 12:32
Τον πούστην? Καλά τα πήγαμε πάλι. :roll:

Ρε. Κοζανίδης. Δικό μας παιδί. Αν και έπαιξε ένα χρόνο στον Πας νομίζω, δεν πανηγύρισε το γκολ. Δεν το περίμενα. Και ήταν και γκολάρα.

Δε σ' αφήσαμε μόνο ποτέ κλπ.

solution_AK-47
11-12-2006, 03:02
Fagame thn pikra sth mpala toulaxiston gamhsame ton aspondulo sto mpasket. Sta skoulikia mallon den arese h poutsa k egine xamos dipla sto spiti mou (katw ap' ta ktel xalkidikhs gia osous kseroun). Milame gia polemo!

freak brother
11-12-2006, 19:13
αρχισαν οι σφαγες στην Αιολικαρα... ντου και ξυλο στον Χατζη τον σφαγεα.. :evil:

Boom!
12-12-2006, 00:30
Η παρουσία του Κώστα Χαλκιά στην Πόρτσμουθ δεν ήταν ακριβώς όπως την ονειρευόταν ο τερματοφύλακας του Αρη. Εξι συμμετοχές σε περίπου ένα χρόνο παρουσία του στα γήπεδα της Αγγλίας δεν είναι ικανοποιητική επίδοση.

Παρ’ όλα αυτά, ο Χάρι Ρέντναπ, ο προπονητής του κατά το πρώτο μισό της περσινής σεζόν στους "πομπέϊς", δεν δίστασε να τον χλευάσει, έστω και αν δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ. Αντ’ αυτού, ο 59χρονος τεχνικός χρησιμοποιούσε τον Σάκα Χίσλοπ, ενώ φέτος έφερε στο" Φράτον Παρκ" τον Ντέιβιντ Τζέιμς, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στις πρώτες αγωνιστικές της Premiership.

"Γνωρίζω ότι πολλοί είναι αυτοί που διαφωνούν μαζί μου και παίρνω σχετικά γράμματα, αλλά πιστεύω ότι ο Τζέιμς ίσως να είναι καλύτερος από τον Χαλκιά", δήλωσε με χαρακτηριστική ειρωνεία και δεν σταμάτησε εκεί.

"Τον Χαλκιά έφερε ένας μάνατζερ. Πως τον λένε; Οχι, δεν είναι ο (Αλέν) Περέν, ο άλλος, ο Ζάετς, αυτός είναι. Παρόπλισε τον Σάκα Χίσλοπ και έφερε τον Χαλκιά. Απίστευτο. Ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας Ευρώπης; Πρωταθλητής στα κεμπάμπ, ίσως", κατέληξε ο Ρέντναπ μετά το τέλος του αγώνα της Πόρτσμουθ με την Εβερτον (2-0), όταν συμπλήρωσε ένα χρόνο από την πρόσληψή του στην ομάδα.

:rofl: :rofl:

Moonspellheim
12-12-2006, 00:45
Th xronia pou pige prepei na psifistike ws o xeiroteros paixths tou prwtathlimatos alla,den eimai kai sigouros

dead
12-12-2006, 10:10
Ντέιβιντ Τζέιμς :pink: megalh latreia apo to pro. O AXRHSTOS

MastodontoideaPliokenous
14-12-2006, 03:34
ANAKALIPSI(not mine)

den ksero an exei ksanapostaristei: http://www.myp2p.eu/

oti mporeite na fantasteite apo live agones apo opoiodipote athlima.aplos pate p2p info-->sopcast to katevazete(oute 5 leptakia)kai apolamvanetai otidipote match thelete stin mera kai wra pou einai programmatismeno
to programma to vlepete sto weekdays/saturday/sunday aplos patates play kai free to use me wraiotato streaming

ayrio exei ola ta ouefa,paraskeyi kliroseis ktl,savvatokyriako kyrile agones
an thelete mporeite na to kanete kai ksexoristo thread gia kathimerini enimerosi tou laou.ayta

freak brother
14-12-2006, 03:36
ειχα προσπαθησει να δω παιχνιδι της παναθας ετσι , αλλα σερνοτανε.

Bullet
14-12-2006, 03:36
το sopcast είναι gtp

άσε που δεν έχει πλέον supersport

MastodontoideaPliokenous
14-12-2006, 03:46
e ti panatha kai supersport re teleiomenoi milame gia online kaloudia.NBA as poume live.kai den sernete isa isa

Boom!
14-12-2006, 04:09
Βασικα με την 700αρα που εχω πολυ συρσιμο.

MastodontoideaPliokenous
14-12-2006, 04:32
kiego 700ara exo kai to paei psiloaneta analoga ti theleis na deis

Mitsmann
14-12-2006, 11:28
αχαχαχαχα μολις ειδα το βιντεακι με το νεο γηπεδο του Παο.

το βιντεακι μια χαρα ειναι, αλλα ΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ Requiem for a dream για soundtrack?

Ενταξει θα σας γειωσουμε και εκει, αλλα δεν υπαρχει λογος να θρηνουν απο τωρα...

Bullet
14-12-2006, 15:38
το γήπεδο θα γαμει τηγάνια :)

freak brother
15-12-2006, 07:17
http://www.gaysports.com/page.cfm?secti ... s&parent=1 (http://www.gaysports.com/page.cfm?sectionid=2&typeofsite=links&parent=1)

Moonspellheim
15-12-2006, 09:57
http://www.gaysports.com/page.cfm?sectionid=2&typeofsite=links&parent=1

:shock:

Stormrider
15-12-2006, 10:19
http://www.gaysports.com/page.cfm?sectionid=2&typeofsite=links&parent=1

:shock:
:evil:

Moonspellheim
15-12-2006, 10:42
Oti dhladh tou vazelou oi fans einai gnwstoi varvatantres e?

Mitsmann
15-12-2006, 10:53
Ωρα για σπορ.

Μιχάλης Κοσμετάτος / Η ώρα της αλήθειας

"Για όποιο παίκτη διαλέγει η ΑΕΚ κι αποφασίζει να ασχοληθεί μαζί του, να σου η 'σφήνα' από τους Πειραιώτες! Να 'ταν μια φορά, να πω σύμπτωση. Να 'ταν δυο, πάει στο καλό. Για ποιον λόγο, άραγε, ό,τι αρέσει στον Σέρα Φερέρ, θα πρέπει να αρέσει και στον... Σόλιντ; "

Εισαι αρκουντως ηλιθιος η απλα κοροιδευεις τον κοσμο? Οταν ο Ολυμπιακος ηθελε εστω και φιλολογικα τον Τοροσιδη, ακομα δεν ηξερες τι ειναι αυτο το "αρθρο44"

και βεβαια, χτες ολες οι εφημεριδες ΑΕΚ και δωστου "ερχεται ο Τοροσιδης κλπ κλπ και μονο ΑΕΚ θελει (να ο νεος ντεμης λοιπον)" και ξαναμανα. Και σημερα φυσικα, που οι μισες εφημεριδες λενε, οτι σχεδον τον κλεισαμε, κι η ΩΡΑ και το Σκορ μοκο.

Τωρα που το σκεφτομαι μαλλον το πρωτο. Αρκουντως ηλιθιος εισαι με τα γνωστα συνδρομα αεκτζη. Φυσικα ο Ολυμπιακος κυνηγαει οποιον παικτη θελει η αεκ για να σας κρατησει στα χαμηλα και σας κανει πολεμο. Κατατρεγμος και πονος και Βασιλακης Καιλας που πουλαει χαρτομαντηλα για να ζησει η αρρωστη φυσαρμονικα του.

dyingfreedom
15-12-2006, 12:23
Για τον Λαγό ; :roll:

Moonspellheim
15-12-2006, 17:28
http://www.youtube.com/watch?v=1Z1p8iMYMf4&eurl=

Ti palikari o Spanoulis??? :rofl: :rofl: :rofl:

Boom!
15-12-2006, 20:48
Και σημερα φυσικα, που οι μισες εφημεριδες λενε, οτι σχεδον τον κλεισαμε, κι η ΩΡΑ και το Σκορ μακο.

http://img221.imageshack.us/img221/6278/scorebcv4.jpg (http://imageshack.us)

eleventh guardian
15-12-2006, 20:58
Μην νομίζετε ότι είναι μόνο οι εφημερίδες που δεν ξέρουν πού παίζουν οι παίκτες. Και οι παράγοντες στην τύχη τις κάνουν τις μεταγραφές.

MastodontoideaPliokenous
19-12-2006, 04:42
ti goal evale o gkekas!

Eulogy
19-12-2006, 16:11
den xreiazete tetoia yperprostasia pros tin omada sou mits . to oti oi metagrafes pou lene oi efimerides apla einai ektos topou kai xronou einai gnwsto .oute syndroma aektzi oute kanenas blakas kosmas