PDA

View Full Version : ATHLETICS GENERAL DISCUSSION

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

metamelia2
18-04-2006, 23:19
Βρίσκω την οργάνωση του Ολυμπιακού εξπρεσιονιστική, με έντονα στοιχεία κυβισμού επηρεασμένη ίσως απ'την σχολή της Δανίας στα πιο μινιμαλ μέρη της.

Bullet
18-04-2006, 23:19
"Θέλω πράσινη επταετία"

Ο Έκι Γκονζάλες αισθάνεται καλά στον Παναθηναϊκό. Το μόνο που δεν του αρέσει στην Ελλάδα είναι η... κυριαρχία του Ολυμπιακού, για αυτό κι η μοναδική του ευχή είναι μια "πράσινη δυναστεία επτά ετών".

Ο Αργεντίνος χαφ σέβεται τον Ριβάλντο, αλλά όχι την ΑΕΚ και μιλάει ανοιχτά για τη διαιτησία και τον Μαλεζάνι. Διαβάστε στο SPORT 24 τη προδημοσίευση της συνέντευξης του στο "Esquire" (κυκλοφορεί τη Μεγάλη Τετάρτη 19/4) και στο Γιώργο Φωτεινόπουλο.
"Επτά χρόνια πρωτάθλημα"
Την πρώτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό, ο Έκι Γκονζάλες πανηγύρισε το νταμπλ με τον Ιτζάκ Σουμ στην τεχνική ηγεσία, όμως όπως φαίνεται το όνειρο του είναι να κάνει "δυναστεία" με την φανέλα του "τριφυλλιού", ενώ τόνισε οτι δεν θεωρεί ντέρμπι τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ παρά μόνο με τον Ολυμπιακό (!).

"Το όνειρό μου είναι να πάρω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και να νικήσω σε ντέρμπι τον Ολυμπιακό. Θέλω αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός για εφτά συνεχόμενα χρόνια να ξεκινήσει να το κάνει από του χρόνου ο Παναθηναϊκός. Τρελαίνομαι να κερδίζω στα ντέρμπι. Το απολαμβάνω και νομίζω ότι και ο κόσμος αυτό θέλει. Νίκες στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και φυσικά πρωταθλήματα. Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ δεν είναι τόσο σημαντικά για εμάς όσο αυτά με τον Ολυμπιακό. Νομίζω οτι είμαστε καλύτερη ομάδα, σαν σύνολο".

"Δεν είμαι ηγέτης, μπορώ όμως να προσφέρω"
Όταν ανανέωσε την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, αρκετοί είπαν οτι θα είναι ο ηγέτης των "πράσινων" τα επόμενα χρόνια, όμως εκείνος έχει διαφορετική άποψη: "Νιώθω ότι συνεργάζομαι πολύ καλά με τους συμπαίκτες μου και ότι όλοι μαζί στο γήπεδο προσπαθούμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά. Δεν νιώθω ηγέτης. Ηγέτες είναι ο κύριος Βαρδινογιάννης, ο κύριος Μήτσου, ο προπονητής. Εγώ νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στην ομάδα, να δώσω κάποιες συμβουλές στους νέους παίκτες. Έχουμε πολλούς νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές κι αν τους καθοδηγώ στο γήπεδο δεν σημαίνει ότι απαραίτητα είμαι ο ηγέτης τους. Πιστεύω ότι είμαι και εγώ κάπως υπεύθυνος για να βγάλουν στο γήπεδό το ταλέντο τους".

"Μάθαμε να ζούμε με την διαιτησία"
Φέτος υπάρχουν πολλά παράπονα απο τους διαιτητές, με τον Έκι να δηλώνει οτι στον Παναθηναϊκό έχουν μάθει να ζουν με αυτό, ωστόσο εξέφρασε την επιθυμία ν' αλλάξει κάτι με την δημιουργία της Σούπερ Λίγκα: "Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό. Ελπίζω αν δημιουργηθεί η πολυσυζητημένη Σούπερ Λίγκα να δώσουν μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της διαιτησίας. Ας την κάνουν περισσότερο επαγγελματική αν και νομίζω ότι έχουμε καλούς διαιτητές. Όλοι ξέρουμε ποια ομάδα ευνοείται συνέχεια, το έχουμε δει αυτό. Απλώς ξαναλέω ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό, δεν θέλω να πω κάτι άλλο".

"Δίκαια στην κορυφή ο Ολυμπιακός"
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Οι "πράσινοι" δεν κατάφεραν να φθάσουν στον στόχο τους, με τον Αργεντινό μέσο να παραδέχεται την ανωτερότητα των "ερυθρολεύκων" στο σύνολο της σεζόν.

"Στο σύνολο της χρονιάς θεωρώ ότι δίκαια βρίσκεται στην κορυφή. Αλλά τον τελευταίο καιρό δεν είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Εμείς είμαστε αυτοί που παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Την πρώτη φορά που αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό, πέντε μέρες νωρίτερα παίζαμε για τα προκριματικά του Champions League και ήμασταν κουρασμένοι. Η ομάδα δεν είχε δέσει ακόμα και είχαμε πολλούς νέους παίκτες. Τις πρώτες τρεις αγωνιστικές ήμασταν άλλη ομάδα. Πιστεύω ότι εκεί κρίθηκε και το πρωτάθλημα. Αν δεν είχαμε κάνει αυτό το κακό ξεκίνημα ο Ολυμπιακός σήμερα ίσως να μην έπαιρνε το πρωτάθλημα. Την δεύτερη φορά που παίξαμε με τον Ολυμπιακό κάναμε κάποια σοβαρά λάθη, αλλά νομίζω ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε".

Τι φταίει για την απώλεια τους πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια; "Οι αλλαγές πολλών ποδοσφαιριστών και τριών προπονητών".

"Υψηλού επιπέδου ο Μαλεζάνι"
Τον τελευταίο καιρό ακούγεται όλο και περισσότερο οτι ο Μαλεζάνι θ' αποχωρήσει απο την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Έκι Γκονζάλες είναι "θαυμαστής" του Ιταλού τεχνικού: "Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό για την ομάδα να μείνει. Είναι προπονητής υψηλού επιπέδου, που έχει αλλάξει πολλά στην ομάδα. Από την προπόνηση, την φιλοσοφία της ομάδας μέχρι τη νοοτροπία στα αποδυτήρια. Το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές όπως η δική μας".

"Κανένα πρόβλημα με Οκκά, Παπαδόπουλο"
Όταν αγωνίζεται ο Έκι Γκονζάλες παθιάζεται, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να έχει διαπληκτιστεί με ποδοσφαιριστές. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αυτά με τον Οκκά (στο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη) αλλά και Παπαδόπουλο (την περασμένη σεζόν κατά την διάρκεια της προπόνησης). Ο μέσος του "τριφυλλιού" εκτός αγώνα είναι εντελώς διαφορετικός και παραδέχθηκε οτι στην ένταση ενός αγώνα μπορούν να γίνουν τέτοια περιστατικά.

"Δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο με τον Οκκά. Όλα έγιναν πάνω στην ένταση του αγώνα. Και οι δύο θέλαμε να νικήσουμε. Εγώ ήμουν και εκνευρισμένος και ο Οκκάς μερικές φορές το παρακάνει με το γεγονός ότι προσποιείται ότι τον χτυπούν και έγινε ό,τι έγινε. Αλλά αν δεν είχε την βοήθεια της διαιτησίας δεν θα τα έκανε αυτά. Όσο για το επεισόδιο με τον Δημήτρη, ήμουν καινούργιος στην ομάδα, μου έκανε μια ποδοσφαιρική παρατήρηση με πολύ έντονο ύφος, εγώ νευρίασα και όταν πήγαμε στα αποδυτήρια τον έσπρωξα. Αυτό ήταν όλο. Τον Δημήτρη τον εκτιμώ πολύ και σαν ποδοσφαιριστή και σαν χαρακτήρα".

"Σέβομαι τον Ριβάλντο"
Όταν την περασμένη σεζόν ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ριβάλντο, ο Αργύρης Μήτσου δήλωσε οτι ο Γκονζάλες κάνει για δυο Ριβάλντο, κάτι που προκάλεσε διάφορα σχόλια. Ποια είναι η άποψη του Έκι; "Σέβομαι τον Ριβάλντο. Δεν πιστεύω ότι κάνω για δύο Ριβάλντο. Ήταν μια δήλωση περισσότερο για τον κόσμο της ομάδας. Για να τους "φτιάξει". Δεν έχω αυτή την πεποίθηση όχι μόνο γιατί ο Ριβάλντο είναι φίλος μου αλλά και γιατί τον σέβομαι απεριόριστα".

Darkling
18-04-2006, 23:20
Αρχιδια. Δηλωσεις κλαμμενου μουνιου.

freak brother
19-04-2006, 00:32
ama thelei prwtathlhmata na paixei mpala

Bullet
20-04-2006, 21:11
mpeite sta site ths addidas kai ths nike kai deite ti gamata spotakia exoun bgalei en opsh tou world cup
eidika h addidas gamhse

FIXXXER
21-04-2006, 13:29
Apo sport24.gr:

Στα δόντια του "δράκουλα"
Δημοσίευση: 21 Απριλίου 2006 12:01
http://www.sport24.gr/ast/cov/bo/book_dracula_m.jpg

Μπορεί η Ελλάδα να πανηγύρισε τον αποκλεισμό της Ζενίτ, που την διατήρησε προσωρινά στην 8η θέση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να νιώθει σίγουρη.

Η νίκη της Στεάουα επί της Μίντλεσμπρο επέτρεψε στην Ρουμανία να πλησιάσει την Ελλάδα στους 2 αγωνιστικούς βαθμούς (υπολογίζονται 2 βαθμοί η νίκη, 1 βαθμός η ισοπαλία, 1 βαθμός το πριμ πρόκρισης) και να αποτελεί σοβαρή απειλή για την 8η θέση στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ.

Όλα τα σενάρια
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η Στεάουα να προκριθεί στον τελικό με νίκη ή ισοπαλία. Για να παραμείνει η Ελλάδα στην 8η θέση θα πρέπει ή να προκριθεί στον τελικό η Μίντλεσμπρο ή να προκριθεί η Στεάουα με ήττα στο "Ρίβερσαϊντ" και να χάσει και στον τελικό.

Η 8η θέση εξασφαλίζει στην κάτοχο της έξι εκπροσώπους στα Κύπελλα Ευρώπης την αγωνιστική περίοδο 2007-2008, όπως δηλαδή είχε φέτος η Ελλάδα και θα έχει -ανεξαρτήτως Ρουμάνων- και του χρόνου.

Τα αποτελέσματα πιθανής απώλειας
Στην περίπτωση που μας ξεπεράσουν οι Ρουμάνοι και πέσουμε στην 9η θέση, την περίοδο 2007-2008 θα μείνουμε με 4 ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης: την πρωταθλήτρια του επόμενου πρωταθλήματος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τη δεύτερη στον 3ο προκριματικό γύρο, την τρίτη της βαθμολογίας και την κυπελλούχο στο ΟΥΕΦΑ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ 2002-2006

1. Ισπανία 71.319
2. Ιταλία 66.588
3. Αγγλία 62.772
4. Γαλλία 50.781
5. Γερμανία 48.364
6. Πορτογαλία 44.041
7. Ολλανδία 41.331
8. ΕΛΛΑΔΑ 32.081
9. Ρωσία 31.833
10. Ρουμανία 31.456
11. Σκωτία 30.375
12. Βέλγιο 30.250
13. Ουκρανία 26.600
14. Τσεχία 26.575
15. Τουρκία 26.166
16. Ελβετία 25.875

An exaireseis tin Porto pou pire to CL kai tin Eindhoven pou olo kai kati kanei, pos sto diaolo mas pernane Ollandia kai Portogalia? Den einai ntropi?

freak brother
21-04-2006, 14:00
Apo sport24.gr:

Στα δόντια του "δράκουλα"
Δημοσίευση: 21 Απριλίου 2006 12:01
http://www.sport24.gr/ast/cov/bo/book_dracula_m.jpg

Μπορεί η Ελλάδα να πανηγύρισε τον αποκλεισμό της Ζενίτ, που την διατήρησε προσωρινά στην 8η θέση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να νιώθει σίγουρη.

Η νίκη της Στεάουα επί της Μίντλεσμπρο επέτρεψε στην Ρουμανία να πλησιάσει την Ελλάδα στους 2 αγωνιστικούς βαθμούς (υπολογίζονται 2 βαθμοί η νίκη, 1 βαθμός η ισοπαλία, 1 βαθμός το πριμ πρόκρισης) και να αποτελεί σοβαρή απειλή για την 8η θέση στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ.

Όλα τα σενάρια
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η Στεάουα να προκριθεί στον τελικό με νίκη ή ισοπαλία. Για να παραμείνει η Ελλάδα στην 8η θέση θα πρέπει ή να προκριθεί στον τελικό η Μίντλεσμπρο ή να προκριθεί η Στεάουα με ήττα στο "Ρίβερσαϊντ" και να χάσει και στον τελικό.

Η 8η θέση εξασφαλίζει στην κάτοχο της έξι εκπροσώπους στα Κύπελλα Ευρώπης την αγωνιστική περίοδο 2007-2008, όπως δηλαδή είχε φέτος η Ελλάδα και θα έχει -ανεξαρτήτως Ρουμάνων- και του χρόνου.

Τα αποτελέσματα πιθανής απώλειας
Στην περίπτωση που μας ξεπεράσουν οι Ρουμάνοι και πέσουμε στην 9η θέση, την περίοδο 2007-2008 θα μείνουμε με 4 ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης: την πρωταθλήτρια του επόμενου πρωταθλήματος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τη δεύτερη στον 3ο προκριματικό γύρο, την τρίτη της βαθμολογίας και την κυπελλούχο στο ΟΥΕΦΑ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ 2002-2006

1. Ισπανία 71.319
2. Ιταλία 66.588
3. Αγγλία 62.772
4. Γαλλία 50.781
5. Γερμανία 48.364
6. Πορτογαλία 44.041
7. Ολλανδία 41.331
8. ΕΛΛΑΔΑ 32.081
9. Ρωσία 31.833
10. Ρουμανία 31.456
11. Σκωτία 30.375
12. Βέλγιο 30.250
13. Ουκρανία 26.600
14. Τσεχία 26.575
15. Τουρκία 26.166
16. Ελβετία 25.875

An exaireseis tin Porto pou pire to CL kai tin Eindhoven pou olo kai kati kanei, pos sto diaolo mas pernane Ollandia kai Portogalia? Den einai ntropi?

kalytera na vgazoume 1 omada champions league kai 1 uefa mpas kai mazepsoume kana vathmo (pou xlwmo to vlepw) h vathmologia pou pairnei kathe xwra kathe xrono diaireitai me tis omades poui exei stis evrwpaikes diorganwseis.. kai me aigalea kai olympikaous vathmoi den paizoun :P

FIXXXER
21-04-2006, 14:11
Ama tros pentares kai triares kathe xrono meta apo tote me to goal tou Mixalaki stin Varkeloni pairneis bonus vathmous diladi? I ama apokleiesai apo CL kai UEFA me 4 ittes opos o PAOK? An apokleiesai me 6 isopalies apo to CL ti pairneis? Meta ftaiei to Aigaleo ki o Olumpiakos pou einai OLOI axristoi.

freak brother
21-04-2006, 14:54
Ama tros pentares kai triares kathe xrono meta apo tote me to goal tou Mixalaki stin Varkeloni pairneis bonus vathmous diladi? I ama apokleiesai apo CL kai UEFA me 4 ittes opos o PAOK? An apokleiesai me 6 isopalies apo to CL ti pairneis? Meta ftaiei to Aigaleo ki o Olumpiakos pou einai OLOI axristoi.

ola paizoun
alla ligoteres omades = perissoteroi vathmoi (thewrhtika)

eleventh guardian
21-04-2006, 19:51

Οχι. Ντροπή θα ήταν για την Ολλανδία και την Πορτογαλία αν τις περνούσαμε στη βαθμολογία. Μην ξεχνάς ότι πέραν των ομάδων που ανέφερες υπάρχουν η Μπενφίκα (στους 8 του CL φέτος), η Σπόρτιγκ (τελικό ΟΥΕΦΑ πέρυσι - άσχετα αν σφαχτήκαμε από τη διαιτησία στο μεταξύ μας :D ) και ο Αγιαξ (που όλο και κάτι κάνει κι αυτός). Ομάδες που είναι πολύ πάνω από τον ελληνικό μέσο όρο.

eleventh guardian
21-04-2006, 22:17
Δυσάρεστο, αν και αναμενόμενο νέο έτσι όπως είχαν εξελιχθεί τα πράγματα. Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο Τέλε Σαντάνα, προπονητής της μεγάλης Βραζιλίας του '82 και του '86. Εδώ και ένα μήνα σχεδόν νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου του Μπέλο Οριζόντε με λοίμωξη στο έντερο. Να τι γράφει το Contra:

Ο Σαντάνα, ο οποίος αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την προπονητική το 1996, λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη, ταλαιπωρήθηκε αρκετά από προβλήματα υγείας. Μάλιστα, το 2003, αναγκάστηκε να ακρωτηριαστεί στο αριστερό του πόδι από το γόνατο και κάτω, αφού είχε αναπτύξει ισχαιμία, με αποτέλεσμα να μην τροφοδοτούνται με αίμα οι αρτηρίες.

Ως τεχνικός, σημαντικότερες επιτυχίες στην καριέρα του θεωρούνται οι παρουσίες του στον πάγκο της εθνική ομάδας της Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 1982 και του 1986. Στη διοργάνωση της Ισπανίας, η "σελεσάο" των Ζίκο, Σόκρατες, Φαλκάο, Εντερ και Ζούνιορ, έπεσε "θύμα" έκπληξης, αφού αποκλείστηκε από τη δεύτερη φάση των ομίλων, ύστερα από την ήττα της με 3-2 από την Ιταλία. Τέσσερα χρόνια αργότερα, στο Μεξικό, οι "καριόκας" ηττήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι από την Γαλλία, στα προημιτελικά του θεσμού.

Bullet
24-04-2006, 22:21
«Βλέπω ότι πολλοί επιθετικοί όταν χάνουν δύο, πέντε, δέκα ευκαιρίες, επηρεάζονται πάρα πολύ. Εγώ έχω ένα συν. Δεν το έχω αυτό. Και το αποδεικνύω γιατί βρίσκομαι πάντα μέσα στην φάση και χάνω τη μια ευκαιρία μετά από την άλλη» ήταν η απάντηση του Φάνη Γκέκα σε ερώτηση για την ψυχολογία που μπορεί να έχει ένας επιθετικός όταν ήταν καλεσμένος στο "PAO news".

Ο πρώτος σκόρερ του "τριφυλλιού" αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές του Αλμπέρτο Μαλεζάνι από την στιγμή που το δόθηκε η ευκαιρία και "έκλεψε" με την αξία του την θέση στην "γραμμή κρούσης". Με το βάρος μάλιστα μιας φανέλας βαριάς τόσο λόγο του ονόματος αλλά πλέον και με αυτή του νούμερου... καθώς ένας από τους προκατόχους της (Δημήτρης Σαραβάκος) αποτέλεσε και αποτελεί μια από τις σημαίες του συλλόγου μέχρι και σήμερα, κάτι που το γνωρίζει και δηλώνει "είναι τιμή μου να φοράω την φανέλα του".

Η φετινή χρονιά ανήκει στον διεθνή επιθετικό που με 14 γκολ στο πρωτάθλημα "άγγιξε" ένα ρεκόρ που δυστυχώς δεν έφθασε. Τα οκτώ σερί παιχνίδια με τον ίδιο να στέλνει την μπάλα επτά συνεχόμενες φορές στα δίχτυα των αντίπαλων τερματοφυλάκων με την ΑΕΚ (και την διαιτησία) να σταματάει το σερί του την 22η αγωνιστική.

Το άσχημο ξεκίνημα...

Ο Φάνης Γκέκας μπορεί να ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν άργησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και μάλιστα η αρχή έγινε σε ιδιαίτερα "βαρύ" κλίμα. Ο λόγος; Αντίπαλος του οι πρώην συμπαίκτες του στην Καλλιθέα και ένα κοινό που τον λατρεύει. Και εκείνος δεν δίστασε από την πρώτη του φορά ως αντίπαλος να τους προσφέρει όχι ένα αλλά δύο γκολ (σουτ και κεφαλιά) και να "γυρίσει" ένα χαμένο παιχνίδι για το "τριφύλλι" (από 2-0, έγινε 2-4).

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών και αφού πέρασαν αλλές πέντε αναμετρήσεις δυστοκίας τα πράγματα έδειχναν ιδιαίτερα ικανοποιητικά για τον ίδιο, ο οποίος μέσα του όπως έλεγε έξω από τα αποδυτήρια και σε στιγμές πιο χαλαρές είχε πίστη στις δυνάμεις του.

Το σερί άρχισε...

Ο επιθετικός του "τριφυλλιού" ξαναβρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα την 13η και γουρλίδικη για τον ίδιο (και όχι για την ομάδα λόγω των γεγονότων) αγωνιστική κόντρα στον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Ομως την επόμενη δεν ήταν εύστοχος στο τετ α τετ με τον Σιντιμπέ στο Αιγάλεω και έμεινε σε χαμηλή "πτήση".

07-01-06... αντίπαλος η Λάρισα του Γιώργου Δώνη και ο επιθετικός του "τριφυλλιού" πετυχαίνει δύο όμορφα γκολ (κεφαλιά-σουτ) αλλά η "μοίρα" και πάλι του να σκοράρει κόντρα σε μια ομάδα που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν δεν του επιτρέπει να μην πανηγυρίσει.

Ολυμπιακός, Ιωνικός, Λεβαδειακός, Πανιώνιος, Καλλιθέα και Ακράτητος ήταν οι ομάδες μετά και το ματς με την ΑΕΛ που ο επιθετικός του "τριφυλλιού" είχε "οπλίσει" και "πυροβολούσε" κατά βούληση.

Σορεντίνο και επόπτης... οι υπεύθυνοι

Ο διεθνής επιθετικός θα μπορούσε εκτός από την νίκη του συλλόγου του κόντρα στην ΑΕΚ να πανηγυρίσει και το δικό του προσωπικό ρεσιτάλ, δεν τα κατάφερε. Οι λόγοι δύο. Ο Σορεντίνο και ο βοηθός του κ. Κασναφέρη. Ο Ιταλός γκολκίπερ της "Ενωσης" του στέρησε το δικαίωμα να πανηγυρίσει το πέναλτι που κέρδισε ο Γκούμας στην ανατροπή του Κόντη και ενώ το σκορ ήταν ήδη 1-0 για τους "πράσινους" και από την άλλη ο δεύτερος βοηθός του Αθηναίου ρέφερι που ακύρωσε με υπόδειξη οφ-σάιντ "καθαρό" γκολ του.

Γκέκας ο... VI

Στην ελίτ των δέκα κορυφαίων σκόρερ που έχουν πετύχει σερί στο σκοράρισμα βρίσκεται πλέον ο Φάνης Γκέκας. Ο "πράσινος" επιθετικός έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ομάδας του που καταφέρνει να σκοράρει σε επτά συναπτές αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας την 6η θέση πίσω από τους Γιώργο Σιδέρη, Ντέμη Νικολαΐδη και Κώστα Νικολαΐδη.

Αναλυτικά οι δέκα κορυφαίοι...

1. Σιδέρης 8 (27η–34η) αγωνιστικές (1968-69) – Ολυμπιακός
2. Σιδέρης 8 (1-8) αγωνιστικές (1964-65) – Ολυμπιακός
3. Ντέμης Νικολαΐδης 8 (9-16) αγωνιστικές (1997-98) – ΑΕΚ
4. Κώστας Νικολαΐδης 8 (15-22) αγωνιστικές (1967-68) – ΑΕΚ
5. Αντωνιάδης 7 (8-14) αγωνιστικές (1971-72) – Παναθηναϊκός
6. Γκέκας 7 (15-21) αγωνιστικές (2005-06) – Παναθηναϊκός
7. Ζιώγας 7 (3-9) αγωνιστικές (1989-90) – Λεβαδειακός
8. Γ.Χ. Γεωργιάδης 7 (3-9) αγωνιστικές (1997-98) – Παναθηναϊκός
9. Ναλιτζής 7 (9-15) αγωνιστικές (1999-00) – Πανιώνιος
10. Λυμπερόπουλος 6 (15-20) αγωνιστικές (2002-03) – Παναθηναϊκός
11. Βαζέχα 6 (18-23) αγωνιστικές (1997-98) – Παναθηναϊκός

Ενδιαφέρον... Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Φρανκφούρτης

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού πριν την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την ομάδα του "τριφυλλιού", είχε προτάσεις από τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε ότι αφορά την εγχώρια "αγορά" ενώ δεν έλειψε το ενδιαφέρον από γερμανικές ομάδες με κυριότερο αυτό της Φρανκφούρτης, η οποία έφτασε μια "ανάσα" από την απόκτησή του.

Angelcurse
25-04-2006, 01:50
«Βλέπω ότι πολλοί επιθετικοί όταν χάνουν δύο, πέντε, δέκα ευκαιρίες, επηρεάζονται πάρα πολύ. Εγώ έχω ένα συν. Δεν το έχω αυτό. Και το αποδεικνύω γιατί βρίσκομαι πάντα μέσα στην φάση και χάνω τη μια ευκαιρία μετά από την άλλη»

xaxa. theos :P

Angelcurse
25-04-2006, 02:12
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41124000/jpg/_41124696_gerrard.jpg

Μετά από τρία χρόνια "παρουσίας" της πρωτιάς στο Λονδίνο, ο Στίβεν Τζέραρντ της Λίβερπουλ αναδείχτηκε από τους παίκτες των ομάδων της Premiership ως ο κορυφαίος της περιόδου που φτάνει στο τέλος της.

Στις πρώτες δηλώσεις του, ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά του... "Ακόμη είμαι σοκαρισμένος. Όταν στο ίδιο σαββατοκύριακο η ομάδα που περνάει στον τελικό του Κυπέλλου και εμένα με αναδεικνύουν ως τον καλύτερο, δε μπορεί παρά να νιώθω φανταστικά. Μπορώ να αποκαλύψω πως οι δικές μου επιλογές ήταν οι Ρούνι και Ανρί".

Eulogy
25-04-2006, 16:23
Τα νέα από τη Γερμανία δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον Κύρο Βασσάρα. Ο διεθνής διαιτητής κινδυνεύει να μείνει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου λόγω των βοηθών του! Πιο συγκεκριμένα, η αποτυχία του Σ.Τσολακίδη στα τεστ φυσικής κατάστασης της FIFA και ο τραυματισμός του Π.Μαυρόπουλου, θέτουν σε κίνδυνο τη συμμετοχή του Ελληνα διαιτητή στο Μουντιάλ της Γερμανίας.

Βλέπετε, οι κανονισμοί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αναφέρουν πως τουλάχιστον οι δυο από τους τρεις βοηθούς διαιτητές πρέπει να περάσουν τις εξετάσεις στα αγωνίσματα ταχύτητας και αντοχής.

Στη δική μας περίπτωση μόνο ο Δ.Μποζατζίδης πέρασε με επιτυχία τα τεστ. Οι άλλοι δύο δεν τα κατάφεραν και έτσι σε περίπτωση που η FIFA δεν δώσει δεύτερη ευκαιρία στον τραυματισμένο Π.Μαυρόπουλο, ο Βασσάρας θα έχει δικαίωμα να μετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο μόνο ως τέταρτος διαιτητής.

Το θέμα έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, η οποία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τιμωρήσει τον κ.Τσολακίδη που δεν πέρασε τις ασκήσεις.

http://www.contra.gr/Soccer/World/WC2006/117581.html

edit : 20.000 xiliarika tha paroun ta mounia kai oute kana treksimo den rixnoun ...fantasou posa bgazoune :P :P

FIXXXER
27-04-2006, 09:36
Pantos o Vassaras an paei sto Mundial tha eunoisei tin Saoudiki Aravia, logo xromaton. :P

Bullet
27-04-2006, 09:40
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

XA

freak brother
27-04-2006, 22:33
http://www.contra.gr/Soccer/World/117795.html

o diego me thn fanela ths vrazilias :shock:

eleventh guardian
27-04-2006, 22:34
Το 'λεγα λίγο πριν με κατι συναδέλφους.

Μα πόσο πιο χαμηλά πια...

edit: Freak να ανοίξουμε κανα θρεντ για το Μουντιάλ όπου να 'ναι;

Bullet
27-04-2006, 22:35
e-marton

freak brother
27-04-2006, 22:37
Το 'λεγα λίγο πριν με κατι συναδέλφους.

Μα πόσο πιο χαμηλά πια...

edit: Freak να ανοίξουμε κανα θρεντ για το Μουντιάλ όπου να 'ναι;

e daxei oxi apo twra

:D

:P katse na teleiwsei to ch.l :P

Darkling
27-04-2006, 23:58
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΗΔΗ

Angelcurse
28-04-2006, 01:27
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΗΔΗ

ante geia :P

Kingryche
28-04-2006, 13:12
Στην Ελλάδα ένα πράγμα ισχύει. Παίρνει η ομάδα πρωτάθλημα (με οποιοδήποτε τρόπο) τότε έχουμε παιχταράδες και προπονηταρά, δεν παίρνει ούστ από εδώ παλτά!
Για τους νοσταλγητές της χρυσής εποχής του Γιώργου Βαρδινογιάννη, στον οποίο δίνουν συγχωροχάρτι ακόμα και για τα καβούρια και σε αυτούς που απαξιώνουν συνεχώς το υλικό της σημερινής ομάδας ένα πράγμα θα θυμίσω. Το πρωτάθλημα ως γνωστόν κρίνεται από ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.

Επί εποχής καπετάνιου αυτοί συνήθως ήταν με το μέρος μας, με εξαίρεση κάποια χρόνια που σπρώχναν ΑΕΚ. Τα τελευταία χρόνια σπρώχνουν ΟΣΦΠ και όποιος δεν το βλέπει μάλλον τυφλός είναι. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν είτε έχεις το Μαλεζάνι στον πάγκο είτε το Μαρκαριάν ένα και το αυτό είναι. Είτε έχεις το Σόλιντ είτε το Μπιγκόν το ίδιο είναι.

Το θέμα είναι ένα: παίρνει η ομάδα πρωτάθλημα (με οποιοδήποτε τρόπο) όλοι θεοί είναι, δεν παίρνει τότε χάλια οι παίκτες, χάλια ο προπονητής, άσχετος ο πρόεδρος, στραβό το κλίμα το έφαγε κι ο γάιδαρος. Σε όλους τους ισοπεδωτές ένα πράγμα θα θυμίσω. Επί εποχής καπετάνιου, που είχαμε ομαδάρα, και καμία από τις σημερινές ασθένειες, οι 3.000 που πηγαίναμε γήπεδο ήμασταν αυτοί που αποθεώναμε τον Καρβάλιο, τη θυμάστε την ταλεντάρα του γίγαντα προέδρου, αρκεί που η ομάδα έπαιρνε το πρωτάθλημα (με οποιοδήποτε τρόπο).

Και σήμερα αυτοί οι 10.000 που πηγαίνουμε γήπεδο είμαστε που βρίζουμε το Βύντρα επειδή τα κόζια δεν είναι δικά μας και σπρώχνουν άλλους. Φανταστείτε να έφερνε τώρα ο Τζίγγερ τον Καρβάλιο και τον οποιοδήποτε Καρβάλιο τι θα γινόταν. Κόλαση! Αυτά και όποιος κατάλαβε καταλάβε.

Παίρνεις πρωτάθλημα (με οποιοδήποτε τρόπο) είσαι θεός, δεν παίρνεις είσαι άχρηστος και παλτό. Η Λεπτή Πράσινη Γραμμή. Υ.Γ. Να δούμε τώρα πόσο θα στηρίξουν το νέο προπονητή όλοι αυτοί που ούρλιαζαν κάθε μέρα κατά του Μαλεζάνι.

Από contra.gr

Δεν έχει και πολύ άδικο.

dyingfreedom
28-04-2006, 15:46
Ρε παιδιά....

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΚΕ;

blackbird
28-04-2006, 15:50
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΚΕ;

oeo

Dr. Death
28-04-2006, 19:31
o mpake einai enas proponhths skandinayos pou ton 8elei o pana8hnaikos gia diko tou proponhth.

Sto parel8on h8ele kapoion solint kai kapoioi legane POIOS EINAI O SOLINT (oeo) kai koroideyane ka8ws ap to diko tous pagko eixane perasei 8ryloi tou proponhtikou pagkou opws o alefas kai kapoioi alloi periergoi pou shkwsane koupa en elladi.

telika phrane ayton ton periergo solint (OEO) pou kapote h8ele o pana8hnaikos kai pou molis hr8e ston olympiako egine sobaros metrhmenos proponhtaras apo tas eyrwpas pou 3erei ti zhtaei kai paizei h omas mpala.

MPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE (oeo)

dyingfreedom
28-04-2006, 19:56
.... telika phrane ayton ton periergo solint (OEO) pou kapote h8ele o pana8hnaikos kai pou molis hr8e ston olympiako egine sobaros metrhmenos proponhtaras apo tas eyrwpas pou 3erei ti zhtaei kai paizei h omas mpala....

και στην πρώτη του χρονιά περνάει ένα χεράκι την ομάδα που τον ήθελε πριν (ΟΕΟ) και ενώ παίρνει πρωτάθλημα και διεκδικεί κύπελλο, οι άλλοι το ρίχνουν στο γυναικείο βόλεϋ (ΟΕΟ).

Bullet
28-04-2006, 20:07
nai nai...
h opoia omada paizei gia prwth xronia mazi,erxetai sto oaka meta apo duo eksantlhtika match me th wisla,m'ena mpriako se trela kefia ktl ktl alla who cares e?
epishs auth h proponhtara de mporei na kerdisei oute thn xeiroterh roseborg ever, katafernei na ksanabgalei th 8rylara tetarth ktl ktl...

freak brother
28-04-2006, 20:11
.... telika phrane ayton ton periergo solint (OEO) pou kapote h8ele o pana8hnaikos kai pou molis hr8e ston olympiako egine sobaros metrhmenos proponhtaras apo tas eyrwpas pou 3erei ti zhtaei kai paizei h omas mpala....

και στην πρώτη του χρονιά περνάει ένα χεράκι την ομάδα που τον ήθελε πριν (ΟΕΟ) και ενώ παίρνει πρωτάθλημα και διεκδικεί κύπελλο, οι άλλοι το ρίχνουν στο γυναικείο βόλεϋ (ΟΕΟ).

kai o mpagevits phre ntampl.. kai ekane kai kaluterh poreia sthn eurwph ti na leei? kai gw na paw ston gavro to double tha to parw...

Dr. Death
28-04-2006, 21:28

you miss the point (oeo) alla den peirazei eipes ayto pou h8eles (oeo) 3anarwta twra poios einai o mpake (oeo) kai tou xronou ama fygei o solint kai ton parete eseis fwnaxte oloi MPEEEEEEE OEEEOEEEE MPEEEEEEE

freak brother
28-04-2006, 22:36
«Θα αντάλλαζα ένα πρωτάθλημα με μια καλή πορεία στην Ευρώπη» eipe o kafes..

vazelos tha nai kiautos..

eleventh guardian
29-04-2006, 00:31
Μεγάλες μάχες έγιναν στους δεύτερους αγώνες της πρώτης φάσης των πλέι οφ την Παρασκευή (28/04) μέχρι ο Πανιώνιος και τα Χανιά να κάνουν το 2-0 στις σειρές τους και να πάρουν με δραματικό τρόπο το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό και τον Εθνικό αντίστοιχα ενώ η Χίος και η Βουλιαγμένη θα κοντραριστούν για τις θέσεις 5-6.

**Χανιά-Χίος 16-14

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 1-1, 2-2, 3-1.
Παράταση: 1-2, 2-1.
Πέναλτι: 4-2.

Χανιά: Βιζυράκης 2, Κρέκοβιτς 5, Κωνσταντουδάκης 3, Λιοτσάκης 3, Λοράντος 2, Βαμβουνάκης 1.
Χίος: Μπόρος 4, Κρστόβιτς 7, Τέττερης 1, Γιάννης Φουντούλης 1, Γιώργος Φουντούλης 1.

**Βουλιαγμένη-Πανιώνιος 7-8

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-1, 2-1, 2-4.

Βουλιαγμένη: Κατσαούνης 2, Τσίκλος 1, Καφετζόπουλος 3, Σιλβίς 1.
Πανιώνιος: Αφρουδάκης 3, Λούδης 2, Παπαδόγκωνας 1, Αναστασιάδης 1, Κουτσιαλής 1.

Και τώρα ο ΘΡΗΛΟΣ λοιπόν. Χωρίς 12χρονα για αντιπάλους αυτήν τη φορά...

Bullet
29-04-2006, 23:01
ti xazes dhlwseis htan autes tou mourino shmera?

Bullet
30-04-2006, 21:29
http://www.sport24.gr/ast/cov/em/emerson1_m.jpg

"Έπρεπε να βάλουμε 5 στον Ολυμπιακό"

"Στο ματς του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακού δεν ήμουν στην ΑΕΚ, αλλά το είδα από την τηλεόραση. Σε εκείνο το παιχνίδι η ΑΕΚ έπρεπε να είχε νικήσει 5-1 και τελικά έχασε. Είχε εννέα κλασικές ευκαιρίες, δεν τις αξιοποίησε και το πλήρωσε πανάκριβα. Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και νίκησε δίκαια 3-0. Κάθε παιχνίδι, όμως, είναι παρελθόν. Εμείς δεν πρέπει να κοιτάζουμε το παρελθόν. Πρέπει να βλέπουμε μπροστά. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ. Μία κι έξω. Σε αυτό το ματς πρέπει να μπούμε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα, με σωστή νοοτροπία και να το πάρουμε. Όποιος δεν το σκέφτεται έτσι αυτό το παιχνίδι, καλύτερα να μείνει στο σπίτι του. Μπορεί να είμαστε στο τέλος της χρονιάς και κάποιοι να νιώθουν κουρασμένοι ή να σκέφτονται τις διακοπές, αλλά η ΑΕΚ είναι συγκεντρωμένη στον στόχο της. Και θα μπούμε δυνατά στα τρία τελευταία ματς".

Stormrider
30-04-2006, 21:39
ti xazes dhlwseis htan autes tou solint shmera?

dyingfreedom
30-04-2006, 21:39
Οκκάς: Τι θα πάρετε;

Έμερσον: 3 πίτα γύρο απ'όλα με μπόλικο πιπέρι.

Darkling
30-04-2006, 22:45
ti xazes dhlwseis htan autes tou solint shmera?

Καθολου χαζες. Δεν ειναι και μαλακας.

Bullet
30-04-2006, 22:49
egw den eipa tpt pantws pousth stormrider pou mou peirazeis ta post

btw kante post tis dhlwseis tou na tis doume (c/p)

Darkling
01-05-2006, 00:36
Με λιγα λογια ο Σολιντ ειπε οτι "χτες εγινα 47 χρονων και εγινα λιγο σοφοτερος. Σημερα μετα το παιχνιδι εγινα αρκετα σοφοτερος"

Δε δεχθηκε να σχολιασει περαιτερω.

Να πω κατι να τελειωνουμε μ αυτο. Προφανως βγαινοντας στο ματς ο Ολυμπιακος δεν ηταν συνεννοημενοι να το δωσουν. Απλα αν ηταν 2 φορες στα αρχιδια τους στα προηγουμενα ματς, μεχρι το 20' ηταν 10 φορες στα αρχιδια τους.

Το θεμα μαλλον ειναι οτι δεν υπολογισαν οτι ο Λεβαδειακος θα ξεκωλιαστει και το ματς θα παει στο 3-0. Απο κει και περα βεβαια παρατας τα παντα και παιζεις, αλλιως η μερα φευγει κι ο κορνες ερχεται.
Μετα το 3-2 παντως ριξαμε και 2 ταχυτητες γιατι ειναι κι ο Τακης στη μεση (οχι ο Τσουκαλας ρε.)

Ο Σολιντ λοιπον, που δεν εχει ιδεα προφανως για ΟΦΗ, Λεμονηδες, Γεντι Κουλε (αυτος το Παγκρητιο γνωρισε) και Βαρδινογιανναιους δεν ειναι καθολου μα καθολου βλακας. Και αν εμεις βλεπουμε τον Ολυμπιακο μια φορα καθε 7 μερες, αυτος βλεπει την ομαδα 4 ωρες τη μερα. Εξ ου και η δηλωση προφανους αυτοεξαιρεσης του απ το ολο θεμα.

Υ.Γ. Παντως και το λεω αληθεια, βρηκα και ενα καλο, κατα την προσφιλη μου συνηθεια. Οι παικτουρες μας ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ απο στησιματα.
Αν ηθελες να το στησεις, μπορεις να το κανεις και πιο ηρεμα. Οχι ρομπα στο 17' και μετα τρεχεις να τα μαζεψεις.

Tonosalata
01-05-2006, 01:33
enas pio alternative tropos stisimatos.

Bullet
01-05-2006, 02:39
balte sport fm giati tetoia kafrila apopse sta thlefwna eixa na akousw apo ekpompes tou tsoukala :P

FIXXXER
01-05-2006, 02:46
Ego pantos tha to vrisko eukairia na theopoio ton Okka me kathe eukairia giati kapoios prepei na to kanei... ti mpalia evgale o poustis pali simera?? :D :D :D

Btw, ti GKOLARA evale o Papadopoulos re mlkes, to atomo gamise.

cloud
01-05-2006, 02:47
Βσκ σήμερα τα περισσότερα αποτελέσματα βρωμάνε. Όλοι βολεύτηκαν.
Και ο άσσος του λεβαδειακού πρέπει να ήταν το πιο στάνταρ στοίχημα της χρονιάς.

Bullet
01-05-2006, 02:47
@fixxxer : 8a to les kai afou ananewsei?

FIXXXER
01-05-2006, 02:51
Den exo tetoia kollimata ego Pano, otan vlepo kati pou goustaro to leo de paei na einai kai paiktis tou OFH, as poume simera poso gamise o Davidson??? Eidika gia ton Papadopoulo exo grapsei polles fores poso ton goustaro san paikti, episis logika tha exo spasei ta arxidia merikon me to poso axristo theoro ton Konstantinou, kai otan epaize se PAO kai tora. An kai merikes fores exei kati eklampseis ki autos... tha mou peis auto eleipe. Opos kai ton Okka ama kanei malakia kai kanei mia tripla parapano i lathos balia i pesei kato tha ton vriso.

Bullet
01-05-2006, 03:05
:thumbsup:

eleventh guardian
01-05-2006, 03:33
Και ο άσσος του λεβαδειακού πρέπει να ήταν το πιο στάνταρ στοίχημα της χρονιάς.

Kαι με καλή απόδοση κιόλας. Αν εξαιρέσεις τον συναισθηματισμό, καλά έκατσε σε όλους μας. ΘΡΗΛΟΣ forevah.

Dr. Death
01-05-2006, 04:56
ti ginetaaaaaiiiiiiiiiii???

novembrine
01-05-2006, 13:30
Se authn k sthn epomenh agwnistikh ginontai orgia sthn Prwth kai kuriws sthn Deuterh Ethnikh :D

Eutuxws apo tou xronou tha exoume super league k ola tha einai rodina :rofl:

Angelcurse
01-05-2006, 17:29
oi pio agapimenoi proorismoi gia to stoixima einai to elliniko k to italiko se autes tis teleutaies agwnistikes.
vgalte lefta tora gia na exoume na xanoume to xeimwna sti mesi tis xronias, lol

Eulogy
01-05-2006, 18:05
krima pou parola ayta telika tha pesei o levadiakos :P oust

eleventh guardian
02-05-2006, 00:56
oi pio agapimenoi proorismoi gia to stoixima einai to elliniko k to italiko se autes tis teleutaies agwnistikes.
vgalte lefta tora gia na exoume na xanoume to xeimwna sti mesi tis xronias, lol

Στην Ιταλία παίζει να γίνονται και χειρότερα πράγματα απ' ό,τι εδώ.

Angelcurse
03-05-2006, 02:01
stin italia kathe xrono ginontai xeirotera pragmata. eidika b' ginetai tis pornis!

freak brother
05-05-2006, 08:04
16 avgoustou filiko me tous agglous sto old trafford :D

Bullet
05-05-2006, 09:48
auto kai kala 8a htan ta egkaineia tou neou wembley

Angelcurse
05-05-2006, 16:46
axaxax, k meta koroidevan tous ellines gia ta olumpiaka erga :P

Angelcurse
05-05-2006, 16:47
axaxax, k meta koroidevan tous ellines gia ta olumpiaka erga :P

Bullet
05-05-2006, 16:50
auto ksanapesto (kai 3h fora ama laxei :P )

Bullet
06-05-2006, 13:25
Yπογραφές δεν έχουν πέσει, όμως «μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνουν ανακοινώσεις». Tάδε έφη Xρήστος Παναγόπουλος. O πρόεδρος της EPT, στο πλαίσιο της συνέντευξης Tύπου που παραχώρησε με θέμα τα οικονομικά της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, αναφέρθηκε και στο ζήτημα της επικείμενης ολοκλήρωσης της συμφωνίας με τον Oλυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια, αντί τιμήματος που υπερβαίνει -σύμφωνα με πληροφορίες- τα 14 εκατ. ευρώ συνολικά.

«O Oλυμπιακός είναι η... ναυαρχίδα» είπε ο κ. Παναγόπουλος, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του «Goal» όλων των προηγούμενων ημερών, που ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει τα χέρια με την EPT και βρίσκονται προ των πυλών του Pαδιομεγάρου.

O πρόεδρος της EPT υπογράμμισε ότι «τα αθλητικά είναι ψυχαγωγία, όμως όταν χειρίζεσαι θέματα δικαιωμάτων πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός». Eπεσήμανε ότι «και η EPT θέλει να έχει αθλητικά γεγονότα, όπως θέλουν και τα ιδιωτικά κανάλια, αλλά και η συνδρομητική τηλεόραση» ξεκαθαρίζοντας ότι «ανακοινώσεις θα κάνουμε την προσεχή εβδομάδα».

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Darkling
07-05-2006, 12:31
AXAXAXAXA μεγαλο γελιο. Βασανιστειτε κακουργες.

Bullet
07-05-2006, 13:17
nai megalo gelio...

AISXOS

Darkling
07-05-2006, 14:36
:rofl:

eleventh guardian
07-05-2006, 16:04
Aπό το κορυφαίο σάιτ http://www.sportpress.blogspot.com/

Χωρίς τη μεγάλη έκπληξη και το «μπαμ» της τελευταίας στιγμής, που όλοι περίμεναν, ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές του ΠΣΑΤ. Ούτε ο Χάρης Ξύδης, ούτε ο Κώστας Βερνίκος (σύμφωνα με το «όργιο» φημών που προηγήθηκε) τέθηκαν αντιμέτωποι με τον Παύλο Γερακάρη για τη θέση του προέδρου αφήνοντας μόνο τον Ανδρέα Παγανόπουλο να σηκώσει το βάρος της «εναλλακτικής» λύσης!
Οι υποψήφιοι, λοιπόν, όπως τους ανακήρυξε το απερχόμενο Δ.Σ. το οποίο συνεδρίασε το πρωί της Παρασκευής 5 Μαίου:

Πρόεδρος: Παύλος Γερακάρης, Ανδρέας Παγανόπουλος.
Α’ αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Κοτσώνης, Κωνσταντίνος Μυλωνάς.
Β’ αντιπρόεδρος: Κώστας Μότσης, Γιάννης Νικολάου, Βασίλης Σκουντής.
Γενικός γραμματέας: Νίκος Γιαννόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, Σωτήρης Τριανταφύλλου.
Ταμίας: Αναστάσιος Αντωνίνης, Γιώργος Μανετάκης.
Μέλη: Κώστας Αλεξόπουλος, Αντώνης Αντωνόπουλος (Ντον-Ντον), Γιώργος Αρκουλής, Γιώργος Δασκαλόπουλος, Γιάννης Δέλκος, Μάκης Διόγος, Κώστας Κομίνης, Μιχάλης Κοσμετάτος, Λουκάς Λουκάς, Δημήτρης Μαλισιώβας, Βασίλης Μάστορας, Γιώργος Μίνος, Γιώργος Νικολάου, Θόδωρος Νταβέλος, Γιώργος Σηφάκης, Σπυριδούλα Σπανέα, Γιώργος Σπανουδάκης, Νίκος Τσώνης, Φώντας Χήτας.
Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο: Αγγελική Βύζικα, Δημήτρης Ευσταθίου (ΑΠΕ), Γιάννης Κούρκουλος, Νίκος Συνοδινός, Γιάννης Χατζηεμμανουήλ (Καβάλα).
Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο: Γιάννης Αργυρίου, Γιάννης Δάρας, Πέτρος Λινάρδος, Γιάννης Μαμουζέλος, Χάρης Παπαγεωργίου, Λάζαρος Πατσουράκος.
Εξελεγκτική επιτροπή: Γιώργος Αθανασίου, Βαγγέλης Αλυσανδράτος, Απόστολος Νταλούκας, Γιάννης - Μάριος Παπαδόπουλος.

Bullet
08-05-2006, 19:23
Ομοσπονδία Συνδέσμων Θύρας 13 - Ανακοίνωση
Σύνδεσμος: Ομοσπονδία Συνδέσμων Θύρας 13

Η απίστευτη υπόθεση που εξελίσσεται στα «μουλωχτά» με τη ζημιογόνο δημόσια ΕΡΤ που συντηρείται (μέσω ΔΕΗ) από όλους τους Έλληνες (ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝΕ) να προσφέρει το αστρονομικό ποσό των 5 δισεκατομμυρίων παλαιών δραχμών (€14,5 εκατ. ) για διετές τηλεοπτικό συμβόλαιο με τον ολυμπιακό, συνιστά μέγα σκάνδαλο και πρόκληση και γεννά ένα τεράστιο κοινωνικό και πολιτικό ζήτημα με δεκάδες προεκτάσεις. Δεκάδες και τα ερωτήματα που προκύπτουν τα οποία μάλιστα περνούν σε δεύτερη μοίρα όταν ακούει κανείς τον αλαζόνα Διευθύνοντα Σύμβουλο της ζημιογόνου δημόσιας ΕΡΤ κ. Παναγόπουλο με στόμφο και ασυδοσία να προκαλεί τους πολίτες ξεστομίζοντας το απίστευτο «δε με ενδιαφέρουν οι αντιδράσεις»... Μπορεί εσάς να μη σας ενδιαφέρει τίποτα, μας ενδιαφέρει όμως εμάς κ. Παναγόπουλε, όπως ενδιαφέρει και άλλα 9-10 εκατομμύρια Έλληνες που βάζετε με το έτσι θέλω το χέρι σας στην τσέπη τους για να τους αρπάξετε 5 δις, όπως ενδιαφέρει και τους εργαζόμενους στη ζημιογόνο ΕΡΤ (κυρίως) και τη ΔΕΗ... Που θα βρείτε τα λεφτά αυτά; Με ποια κριτήρια κοστολογήσατε κάθε παιχνίδι του ολυμπιακού με € 500.000; Πώς θα τα πάρετε αυτά πίσω, όταν αποδεδειγμένα το κανάλι που είχε τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του ολυμπιακού μέχρι τώρα μπαίνει μέσα με τα μπούνια έχοντας δώσει τα μισά από όσα «εσείς» προσφέρετε; Ή μήπως εσείς είστε κανένας «γκουρού» του μάνατζμεντ και θα φέρετε έσοδα εκεί που άλλοι αδυνατούν; Και αν είστε τόσο καλός «μάνατζερ» πώς και ακόμα δεν σας ανακάλυψαν ο Μέρντοχ και ο Μπερλουσκόνι να πάρετε τα κανάλια τους και να τα «απογειώσετε»; Προφανώς νομίζετε ότι μιλάτε σε τίποτα ιθαγενείς κ. Παναγόπουλε...

<u>Η ομάδα που υπάρχει ακόμα εξαιτίας προκλητικών πολιτικών παρεμβάσεων</u>, συνεχίζει να μην καταλαβαίνει από τίποτα. Οι έννοιες «υγιής ανταγωνισμός», «ηθική», «αξιοπρέπεια», «ισονομία» δεν τους λένε τίποτα. Αυτό το ξέραμε... το καινούργιο που μάθαμε τώρα είναι ότι η ομάδα του Δημοσίου βρίσκεται ψηλότερα από το ίδιο το Δημόσιο... Μέχρι σήμερα, τις «επενδύσεις» και τις μετεγγραφές του ολυμπιακού (που... ξοδεύει, να μην ξεχνιόμαστε) τις έκανε το ίδιο το κράτος (για ένα διάστημα βέβαια τις έκαναν οι μικροεπενδυτές του χρηματιστηρίου). Στη συνέχεια, ανέλαβαν οι παίκτες του στοιχήματος. Τώρα, οι θρασύτατοι θέλουν να τις κάνουν τα ελληνικά νοικοκυριά... Το ανάπηρο κράτος συνεχίζει εδώ και 18 χρόνια (για να μην πάμε πιο πίσω) να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ολυμπιακού και των ιδιοκτητών - προέδρων του... Η ομάδα των σκανδάλων και της διαφθοράς συνεχίζει να προκαλεί τους φιλάθλους και τους φορολογούμενους πολίτες αυτής της κατά τα άλλα ευνομούμενης χώρας, με τις πλάτες συγκεκριμένων προσώπων της πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής. Τα τελευταία 13 χρόνια όταν και η πλειοψηφία των μετοχών του πειραϊκού σωματείου πέρασαν στην κατοχή του σημερινού αμφιλεγόμενου ιδιοκτήτη του (μέχρι τότε άγνωστος μεταξύ αγνώστων και σε μία νύχτα μεγιστάνας...) με τις γνωστές σκοτεινές μεθόδους και αφού πρώτα φτιάχτηκε και ψηφίστηκε στη βουλή ο γαυρονόμος, ζήσαμε και ζούμε μέχρι σήμερα ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ προκλήσεις κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και των πολιτών του κράτους οι οποίες κλιμακώνονται... ας θυμηθούμε λιγάκι:
· Ψήφιση το 1992 του... τότε άρθρου 44
· Διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους των χρεών της εποχής Κοσκωτά (που πληρώσανε όλοι οι Έλληνες) και άτοκη αποπληρωμή του υπολοίπου σε μηνιαίες δόσεις για πολλά χρόνια.
· Μπάσιμο του ιδιοκτήτη του γαύρου σε όλες τις κρατικές δουλειές με φωτογραφικούς διαγωνισμούς και υψηλές (προκλητικές) προμήθειες οι οποίες κατέληγαν… πού άραγε;
· Δεκάδες επιχορηγήσεις για... επενδύσεις οι οποίες κατέληγαν... πού άραγε;
· Δραστηριοποίηση την περίοδο 1998: 2000 με πλήθος εταιριών (φούσκες) στο Χρηματιστήριο. Τα λεφτά των επενδυτών πήγαν... πού άραγε;
· Νέο σκάνδαλο με το στοίχημα... τα λεφτά των παικτών, πάνε... πού άραγε; (για να μη μιλήσουμε για όσα είδαν τελευταίως το φως της δημοσιότητας σχετικά με το στοίχημα και την κλοπή του δημοσίου -σύμπτωση, ε;- οργανισμού ΟΠΑΠ, υπέρ... ποιου άραγε;)
· Στάδιο Καραϊσκάκη... με συνοπτικές μεταμεσονύχτιες διαδικασίες βγαίνει το Γουδί από το φάκελο της υποψηφιότητας και μπαίνει το Καραϊσκάκη, το οποίο χαρίζεται στον ιδιοκτήτη του γαύρου. Κατασκευή του νέου γηπέδου με τη συμμετοχή του κράτους (ολυμπιακοί αγώνες βλέπετε... ) και λήψη εξαιρετικά χαμηλότοκου δανείου από τον ιδιοκτήτη του ολυμπιακού το οποίο και αποπληρώνεται από τις εμπορικές χρήσεις (ο «επενδυτής» εδώ και 13 χρόνια δεν έχει βάλει δεκάρα τσακιστή από τα... λεφτά του).

Όλα αυτά φυσικά είναι η μία όψη του νομίσματος, γιατί υπάρχει και η αγωνιστική πλευρά, όπου κι εκεί έγιναν και γίνονται τα αίσχη υπέρ της ομάδας του Δημοσίου η οποία στις πλάτες ενός βρώμικου συστήματος εγκαθίδρυσε στην Ελλάδα «αυτοκρατορία» πάνω στους γνωστούς μηχανισμούς λήψης πρωταθλημάτων και «χειρουργικών επεμβάσεων»...

Για να φτάσουμε σήμερα στη νέα πρόκληση της ΕΡΤ... Αυτά τα ξέρει ολόκληρη η Ελλάδα βέβαια, αλλά μια ζωή κουκουλώνονται, αφού η προπαγάνδα του γαύρου έχει καταντήσει ισχυρότερη από του κράτους...

Τόσο σαν οπαδοί του Παναθηναϊκού, όσο και σαν πολίτες αυτού του Κράτους, θεωρούμε ότι ΘΙΓΟΜΑΣΤΕ και εμείς προσωπικά και η ομάδα μας σε υπέρμετρο βαθμό και δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Επειδή κανένας δε μιλάει και στο τέλος θα γίνει το δικό τους, καλούμε τους αρμόδιους να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Καταρχήν, να στείλουν τον επικίνδυνο για το δημόσιο συμφέρον κ. Παναγόπουλο ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ... για να ξανασκεφτεί το ρόλο του και να μάθει ότι τις αντιδράσεις του κόσμου (και εργοδότη του) θα τις λαμβάνει υπόψη του άλλη φορά και δεν θα το παίζει πλανητάρχης. Στη συνέχεια, να καταστεί σαφές ότι η δημόσια τηλεόραση δε μπορεί να χρηματοδοτεί ομάδες και μάλιστα να υποθηκεύεται το μέλλον της με τέτοιες συμφωνίες. Η δημόσια τηλεόραση μπορεί να παίρνει δικαιώματα, πάρα μόνον όταν αυτά αποτελούν αγαθό ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ συνδρομητές της ή έστω για τη μεγάλη πλειοψηφία τους. Τουτέστιν, μπορεί να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ και αυτό υπό προϋποθέσεις και όχι να λειτουργεί ως μηχανή κοπής χρήματος του ολυμπιακού και του κάθε ολυμπιακού...

Bullet
09-05-2006, 10:29
basaras ektos mundial

Darkling
09-05-2006, 11:02
Ομοσπονδία Συνδέσμων Θύρας 13 - Ανακοίνωση
Σύνδεσμος: Ομοσπονδία Συνδέσμων Θύρας 13

Η απίστευτη υπόθεση που εξελίσσεται στα «μουλωχτά» με τη ζημιογόνο δημόσια ΕΡΤ που συντηρείται (μέσω ΔΕΗ) από όλους τους Έλληνες (ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝΕ) να προσφέρει το αστρονομικό ποσό των 5 δισεκατομμυρίων παλαιών δραχμών (€14,5 εκατ. ) για διετές τηλεοπτικό συμβόλαιο με τον ολυμπιακό, συνιστά μέγα σκάνδαλο και πρόκληση και γεννά ένα τεράστιο κοινωνικό και πολιτικό ζήτημα με δεκάδες προεκτάσεις. Δεκάδες και τα ερωτήματα που προκύπτουν τα οποία μάλιστα περνούν σε δεύτερη μοίρα όταν ακούει κανείς τον αλαζόνα Διευθύνοντα Σύμβουλο της ζημιογόνου δημόσιας ΕΡΤ κ. Παναγόπουλο με στόμφο και ασυδοσία να προκαλεί τους πολίτες ξεστομίζοντας το απίστευτο «δε με ενδιαφέρουν οι αντιδράσεις»... Μπορεί εσάς να μη σας ενδιαφέρει τίποτα, μας ενδιαφέρει όμως εμάς κ. Παναγόπουλε, όπως ενδιαφέρει και άλλα 9-10 εκατομμύρια Έλληνες που βάζετε με το έτσι θέλω το χέρι σας στην τσέπη τους για να τους αρπάξετε 5 δις, όπως ενδιαφέρει και τους εργαζόμενους στη ζημιογόνο ΕΡΤ (κυρίως) και τη ΔΕΗ... Που θα βρείτε τα λεφτά αυτά; Με ποια κριτήρια κοστολογήσατε κάθε παιχνίδι του ολυμπιακού με € 500.000; Πώς θα τα πάρετε αυτά πίσω, όταν αποδεδειγμένα το κανάλι που είχε τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του ολυμπιακού μέχρι τώρα μπαίνει μέσα με τα μπούνια έχοντας δώσει τα μισά από όσα «εσείς» προσφέρετε; Ή μήπως εσείς είστε κανένας «γκουρού» του μάνατζμεντ και θα φέρετε έσοδα εκεί που άλλοι αδυνατούν; Και αν είστε τόσο καλός «μάνατζερ» πώς και ακόμα δεν σας ανακάλυψαν ο Μέρντοχ και ο Μπερλουσκόνι να πάρετε τα κανάλια τους και να τα «απογειώσετε»; Προφανώς νομίζετε ότι μιλάτε σε τίποτα ιθαγενείς κ. Παναγόπουλε...

<u>Η ομάδα που υπάρχει ακόμα εξαιτίας προκλητικών πολιτικών παρεμβάσεων</u>, συνεχίζει να μην καταλαβαίνει από τίποτα. Οι έννοιες «υγιής ανταγωνισμός», «ηθική», «αξιοπρέπεια», «ισονομία» δεν τους λένε τίποτα. Αυτό το ξέραμε... το καινούργιο που μάθαμε τώρα είναι ότι η ομάδα του Δημοσίου βρίσκεται ψηλότερα από το ίδιο το Δημόσιο... Μέχρι σήμερα, τις «επενδύσεις» και τις μετεγγραφές του ολυμπιακού (που... ξοδεύει, να μην ξεχνιόμαστε) τις έκανε το ίδιο το κράτος (για ένα διάστημα βέβαια τις έκαναν οι μικροεπενδυτές του χρηματιστηρίου). Στη συνέχεια, ανέλαβαν οι παίκτες του στοιχήματος. Τώρα, οι θρασύτατοι θέλουν να τις κάνουν τα ελληνικά νοικοκυριά... Το ανάπηρο κράτος συνεχίζει εδώ και 18 χρόνια (για να μην πάμε πιο πίσω) να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ολυμπιακού και των ιδιοκτητών - προέδρων του... Η ομάδα των σκανδάλων και της διαφθοράς συνεχίζει να προκαλεί τους φιλάθλους και τους φορολογούμενους πολίτες αυτής της κατά τα άλλα ευνομούμενης χώρας, με τις πλάτες συγκεκριμένων προσώπων της πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής. Τα τελευταία 13 χρόνια όταν και η πλειοψηφία των μετοχών του πειραϊκού σωματείου πέρασαν στην κατοχή του σημερινού αμφιλεγόμενου ιδιοκτήτη του (μέχρι τότε άγνωστος μεταξύ αγνώστων και σε μία νύχτα μεγιστάνας...) με τις γνωστές σκοτεινές μεθόδους και αφού πρώτα φτιάχτηκε και ψηφίστηκε στη βουλή ο γαυρονόμος, ζήσαμε και ζούμε μέχρι σήμερα ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ προκλήσεις κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και των πολιτών του κράτους οι οποίες κλιμακώνονται... ας θυμηθούμε λιγάκι:
· Ψήφιση το 1992 του... τότε άρθρου 44
· Διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους των χρεών της εποχής Κοσκωτά (που πληρώσανε όλοι οι Έλληνες) και άτοκη αποπληρωμή του υπολοίπου σε μηνιαίες δόσεις για πολλά χρόνια.
· Μπάσιμο του ιδιοκτήτη του γαύρου σε όλες τις κρατικές δουλειές με φωτογραφικούς διαγωνισμούς και υψηλές (προκλητικές) προμήθειες οι οποίες κατέληγαν… πού άραγε;
· Δεκάδες επιχορηγήσεις για... επενδύσεις οι οποίες κατέληγαν... πού άραγε;
· Δραστηριοποίηση την περίοδο 1998: 2000 με πλήθος εταιριών (φούσκες) στο Χρηματιστήριο. Τα λεφτά των επενδυτών πήγαν... πού άραγε;
· Νέο σκάνδαλο με το στοίχημα... τα λεφτά των παικτών, πάνε... πού άραγε; (για να μη μιλήσουμε για όσα είδαν τελευταίως το φως της δημοσιότητας σχετικά με το στοίχημα και την κλοπή του δημοσίου -σύμπτωση, ε;- οργανισμού ΟΠΑΠ, υπέρ... ποιου άραγε;)
· Στάδιο Καραϊσκάκη... με συνοπτικές μεταμεσονύχτιες διαδικασίες βγαίνει το Γουδί από το φάκελο της υποψηφιότητας και μπαίνει το Καραϊσκάκη, το οποίο χαρίζεται στον ιδιοκτήτη του γαύρου. Κατασκευή του νέου γηπέδου με τη συμμετοχή του κράτους (ολυμπιακοί αγώνες βλέπετε... ) και λήψη εξαιρετικά χαμηλότοκου δανείου από τον ιδιοκτήτη του ολυμπιακού το οποίο και αποπληρώνεται από τις εμπορικές χρήσεις (ο «επενδυτής» εδώ και 13 χρόνια δεν έχει βάλει δεκάρα τσακιστή από τα... λεφτά του).

Όλα αυτά φυσικά είναι η μία όψη του νομίσματος, γιατί υπάρχει και η αγωνιστική πλευρά, όπου κι εκεί έγιναν και γίνονται τα αίσχη υπέρ της ομάδας του Δημοσίου η οποία στις πλάτες ενός βρώμικου συστήματος εγκαθίδρυσε στην Ελλάδα «αυτοκρατορία» πάνω στους γνωστούς μηχανισμούς λήψης πρωταθλημάτων και «χειρουργικών επεμβάσεων»...

Για να φτάσουμε σήμερα στη νέα πρόκληση της ΕΡΤ... Αυτά τα ξέρει ολόκληρη η Ελλάδα βέβαια, αλλά μια ζωή κουκουλώνονται, αφού η προπαγάνδα του γαύρου έχει καταντήσει ισχυρότερη από του κράτους...

Τόσο σαν οπαδοί του Παναθηναϊκού, όσο και σαν πολίτες αυτού του Κράτους, θεωρούμε ότι ΘΙΓΟΜΑΣΤΕ και εμείς προσωπικά και η ομάδα μας σε υπέρμετρο βαθμό και δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Επειδή κανένας δε μιλάει και στο τέλος θα γίνει το δικό τους, καλούμε τους αρμόδιους να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Καταρχήν, να στείλουν τον επικίνδυνο για το δημόσιο συμφέρον κ. Παναγόπουλο ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ... για να ξανασκεφτεί το ρόλο του και να μάθει ότι τις αντιδράσεις του κόσμου (και εργοδότη του) θα τις λαμβάνει υπόψη του άλλη φορά και δεν θα το παίζει πλανητάρχης. Στη συνέχεια, να καταστεί σαφές ότι η δημόσια τηλεόραση δε μπορεί να χρηματοδοτεί ομάδες και μάλιστα να υποθηκεύεται το μέλλον της με τέτοιες συμφωνίες. Η δημόσια τηλεόραση μπορεί να παίρνει δικαιώματα, πάρα μόνον όταν αυτά αποτελούν αγαθό ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ συνδρομητές της ή έστω για τη μεγάλη πλειοψηφία τους. Τουτέστιν, μπορεί να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ και αυτό υπό προϋποθέσεις και όχι να λειτουργεί ως μηχανή κοπής χρήματος του ολυμπιακού και του κάθε ολυμπιακού...

ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΧΑΧΑχα

Δηλαδη οταν ο ΠΑΟ ειχε τον ΟΤΕ, δεν πληρωναμε λογαριασμους τηλεφωνου ???

Κομπλεξισμος οσο δεν παιρνει.

Καθηστε να βλεπετε λοιπον. Και δωρο ποπ κορν.

Bullet
09-05-2006, 11:16
kompleksismos mia diamarthria me epixeirhmata
malista

Darkling
09-05-2006, 11:33
Τι θα γινει με τον ΟΤΕ τελικα??? θα μου τα δωσει ο Τζιγγερ πισω???

Bullet
09-05-2006, 11:40
http://www.vivodi.gr/site/content.php?sel=56 :P

Darkling
09-05-2006, 11:43
Δεν εχω vivodi τηλεφωνια σπιτι μου, και επισης το παγιο του ΟΤΕ το πληρωνω ακομα, για να γκρινιαζει ο Γκουμας και το Τσουτσ-Εκι της διοικησης.

Bullet
09-05-2006, 11:48
pousth mou xalases to edit (kai fenetai twra) me to emoticon :P

btw mias kai anarwtiesai pare kai to ypoloipo pou apo malakia mou de postara

Υ.Γ. Για τους εξυπνάκηδες που θα μιλήσουν για καραμέλες ΟΤΕ δύο τρία πραγματάκια: ΟΤΕ μπορείς να μην έχεις, υπάρχουν κι άλλες εταιρίες τηλεπικοινωνιών. Επίσης, η φανέλα του ΠΑΟ δεν κοστολογείται όσα και αν πληρώνει ένας χορηγός ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ. Στο κάτω κάτω, ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ... Τέλος, ο ΟΤΕ είναι εισηγμένη εταιρία που λειτουργεί με κριτήρια της αγοράς (και με συμμετοχή ιδιωτικών κεφαλαίων ελληνικών και ξένων) και έχει μέτοχο (έναν από τους πολλούς) το δημόσιο, ενώ η ΕΡΤ είναι δημόσια επιχείρηση που συντηρείται από τους πολίτες αυτής της χώρας.

Darkling
09-05-2006, 11:49
Αρχιδια μυδια πες του συντακτη οταν τον δεις. Σε οποια εταιρεια και να πας, το παγιο του ΟΤΕ πληρωνεται.

Μονο σε μια (1) περιπτωση συμβαινει αυτο, αλλα μιλαμε για 2000 συνδρομητες.

Eulogy
09-05-2006, 13:11
Public relations pou lene.... :roll:

freak brother
09-05-2006, 14:57
Αρχιδια μυδια πες του συντακτη οταν τον δεις. Σε οποια εταιρεια και να πας, το παγιο του ΟΤΕ πληρωνεται.

Μονο σε μια (1) περιπτωση συμβαινει αυτο, αλλα μιλαμε για 2000 συνδρομητες.

xaxaxa kai h vodafone kai oles oi megales etairies exoun sponsorship se podosfairikes omades.. pes mou 1 kratiko kanali pagkosmiws pou na deixnei paixnidia mono mias omadas podosfairou.. ase pou h xorhgia tou ote den einai oute to 1/5 apo ta lefta pou tha parei o gavros apo thn ert.

Darkling
09-05-2006, 15:32
Κλαψτε λιγο ακομα. Εχει τρελη πλακα. ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙ-ΒΙ ΣΑΣ!!

Stormrider
09-05-2006, 15:37
aparadexto afto pou ekane i ert..
tespa

Bullet
09-05-2006, 21:20
Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ προανήγγειλε στην συνέντευξη Τύπου του τελικού ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε ότι το παιχνίδι με την Ξάνθη την Κυριακή, θα είναι το τελευταίο του στην Ένωση.

Bullet
09-05-2006, 21:24
haha guess what

Στην ΕΡΤ παρά τις ανακοινώσεις

Στην κρατική τηλεόραση θα εμφανίζεται από την περίοδο 2007 για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός αφού η συμφωνία με την ΕΡΤ θεωρείται κάτι παραπάνω απο δεδομένη, παρά την χθεσινή ανακοίνωση η Ομοσπονδία Ανεξαρτήτων της Θύρας 13.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι διοικούντες του Μεγάρου της Αγιας Παρασκευής πήραν τα δικαιώματα των "πράσινων" για την περίοδο 2007-09 ενώ από φέτος λέγεται ότι έκλεισε την ευρωπαϊκή του εμφάνιση εκτός απρόοπτου στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Darkling
09-05-2006, 22:24
Περιμενε λιγο.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!!! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ !!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΡΑ 7 ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Με καθε μια νεα συνδρομη Ερτ, και μια ρομπα δωρο.

Bullet
09-05-2006, 22:32
δε κατάλαβες,τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα

Darkling
09-05-2006, 22:35
Ναι. ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Φορεστε τις ρομπες σας και καλο χειμωνα.

Αλλωστε τι σημασια εχει το καναλι, οταν το εργο ειναι σε επαναληψη ?

Bullet
09-05-2006, 22:43
καταρχάς εμείς δεν είμαστε η διοίκηση
κατά δεύτερον η ρόμπα ποια είναι?
το ότι όπως φαίνεται η ερτ πάει να κουκουλώσει ότι μπορεί μετά τις αντιδράσεις?
το ότι ο τζίγκερ πάει πιθανόν να βγάλει φράγκα για την πάρτη του όπως κάνει χρονια τώρα αδιαφορώντας για την ομάδα?
δε θα μου φανεί καθόλου περίεργο η ερτ να πάρει όλο το πρωτάθλημα για να "σώσει" το τομάρι της (και όχι μονο το δικό της)

Darkling
09-05-2006, 22:44
Οι ρομπες ειναι οι οπαδοι του Π.Α.Ο. που εκραζαν.

Bullet
09-05-2006, 22:49
ναι,γιατί όμως?
έχεις την εντύπωση πως αν επιβεβαιωθεί αυτό θα μείνουν με σταυρωμένα τα χερια?
σου χει δοθεί η εντύπωση ότι γλύφουμε τον πρόεδρο μας όπως κάνουν άλλοι?
μη λέμε και ότι θέλουμε ε

Darkling
09-05-2006, 22:51
Μα τι μου λες τωρα. Δηλαδη επειδη εσεις δε χωνευετε τους Τζιγγεραιους πρεπει εμεις να κυνηγησουμε τον Κοκκαλη επειδη θα υπογραψει για πολλα εκατομ. ευρω με την ΕΡΤ ?? Και αν δεν το κανουμε θα τον γλυφουμε ??

Μα που τα ειδατε αυτα???

Bullet
09-05-2006, 23:02
βασικά μιλάς για ρόμπα
μιλάς για αυτούς που κράζουν
και σου λέω ότι η στάση δε θα αλλάξει,θα το δεις και από την νέα ανακοίνωση που στάνταρ θα βγει
ποτε δε γουστάραμε να πληρώνουμε με δικά μας λεφτά την παε (&δε μιλαω για τα εισητηρια ε),που στη τελική μας έχει και μας και την ομάδα γραμμένους,ποτε δεν γίναμε μέλη και ούτε πρόκειται

p.s. : τα περί γλειψίματος είναι γενικότερα.Απόλα έχει ο μπαξές : μέλη,πανό,τουμπεκί,εφτάρες ,εθελοτύφλωση,λεφτά,αντιπροεδρους,tv magic και πάει λέγοντας

Darkling
09-05-2006, 23:06
Σωστα. Μας δουλευει ο μπαγασας. Ετσι και του την ειχαμε πει ομως οσο ηταν καιρος, τωρα θα χαμε παρει και 2 πρωταθληματα !!! Και θα χε φερει και στη δεκαετια και τον Εκι Γκονζαλες απ τη Σαν Λορεντζο Φιλοι για Παντα για να δουμε και ενα παικτη-ονομα!!!!!

Bullet
09-05-2006, 23:08
to pws ginontai ola auta mas endiaferei h' mpa?
giati amaneinaine na to pame me to gnwsto quote ths ekpomphs tou makh totenes na mh to kourazoume kai poly e :P

Bullet
10-05-2006, 12:37
Στον Xατζηνικολάου
H προχθεσινή «παρέμβαση» των συνδέσμων της «Θύρας 13» είχε συνέχεια. Tο κείμενο που είχαν συντάξει οι εκπρόσωποι των 33 συνδέσμων εστάλη και στον Nίκο Xατζηνικολάου! «Mπορεί τα... φιλοολυμπιακά σου αισθήματα να είναι δεδομένα, προέχει όμως το ΔIKAIO και οπωσδήποτε το συμφέρον της εταιρείας που ηγείσαι και η οποία δέχεται έναν ανέντιμο ανταγωνισμό με χρήματα του Δημοσίου» αναφέρει -απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Alpha- ο Nτίνος Bεντίκος, ο οποίος υπογράφει την επιστολή, προσθέτοντας ότι η ανακοίνωση των συνδέσμων «είναι αξιοπρόσεκτη για δύο λόγους: 1) Για τα ατράνταχτα επιχειρήματα που εμπεριέχει και 2) Διότι αποτελεί μοχλό πίεσης προς αυτόν που μας κυβερνά σε στιλ "Πόντιου Πιλάτου (και αυτό το λέω εγώ που για σαράντα χρόνια έχω υπηρετήσει αυτή την παράταξη) ενώ την εξουσία ασκούν ένας κύριος Aγγέλου (γι αυτόν κάποια στιγμή θα μιλήσουμε προφορικά) και ο κύριος Pουσσόπουλος».

Darkling
10-05-2006, 12:43
Θα πει κανεις στον Βεντικο Πικο Απικο να μην εκτιθεται αλλο με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που γραφει ???

Και σταματηστε να τη βλεπετε τσε γκεβαρα της πλακας.

Stormrider
10-05-2006, 15:28
http://207.5.89.24/newspapers/10052006/goal_l.jpg

Bullet
10-05-2006, 15:30
ΠΑΟ… ΝΕΤ

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού εξασφάλισε από την περίοδο 2007-08 και για δύο χρόνια αντί του ποσού των 15.900.000 ευρώ συνολικά η κρατική τηλεόραση. Η «πράσινη» ΠΑΕ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη Netmed, από την οποία εισπράττει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Η ανακοίνωση της συμφωνίας αναμένεται να γίνει από την κρατική τηλεόραση ίσως και εντός της Τετάρτης. Παράλληλα, φήμες αναφέρουν ότι η ΝΕΤ εξασφάλισε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο UEFA, αν τελικά συμμετάσχουν οι «πράσινοι» τη νέα περίοδο και εφόσον αγωνιστούν σε όμιλο.

kai o agios fobera 8elei

Stormrider
10-05-2006, 15:37
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Darkling
10-05-2006, 15:40
ΠΑΟ… ΝΕΤ

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού εξασφάλισε από την περίοδο 2007-08 και για δύο χρόνια αντί του ποσού των 15.900.000 ευρώ συνολικά η κρατική τηλεόραση. Η «πράσινη» ΠΑΕ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη Netmed, από την οποία εισπράττει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Η ανακοίνωση της συμφωνίας αναμένεται να γίνει από την κρατική τηλεόραση ίσως και εντός της Τετάρτης. Παράλληλα, φήμες αναφέρουν ότι η ΝΕΤ εξασφάλισε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο UEFA, αν τελικά συμμετάσχουν οι «πράσινοι» τη νέα περίοδο και εφόσον αγωνιστούν σε όμιλο.

kai o agios fobera 8elei

Τελικα οι φωνες της ανεξαρτητης ακροαριστερας συνειδησεως με σημα το τριφυλλακι, εγιναν γιατι "ειναι παρανομο να παιρνει μια ομαδα" τα τηλεοπτικα της ΕΡΤ, η γιατι καποια πρασινα κωλαρακια ετσουξαν πολυ και πονουσε???

Μ αυτα και μ αυτα πες στα παιδια (λες και δε ξερουμε απο ποιο site που εχει ολες τις μουρες τις πλακας, ξεκινησε η ανακοινωση) αυτο.

:moutza:

Bullet
10-05-2006, 15:48
piperi

freak brother
12-05-2006, 23:01
Τη λένε κούρσα της μιας «ανάσας» και έτσι είναι. Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ πέτυχε ο Τζάστιν Γκάτλιν με 9.76, κατά τη διάρκεια του διεθνούς μίτινγκ στίβου στην Ντόχα του Κατάρ. Ο Αμερικανός «χρυσός» Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής, κατέρριψε την προηγούμενη επίδοση του Τζαμαϊκανού Ασάφα Πάουελ, που ήταν 9.77 και την οποία είχε σημειώσει στα περσινά «Τσικλητήρεια» στην Αθήνα. «Είμαι ο κορυφαίος των κορυφαίων, επειδή είμαι χρυσός Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής και τώρα κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ», ανέφερε μετά τον αγώνα ο 24χρονος σπρίντερ. Δεύτερος στα 400μ. εμπόδια ο Περικλής Ιακωβάκης.

«Tο πίστευα ότι μπορούσα να το κάνω και κράτησα το λόγο μου. Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσουν οι προκλήσεις και η επιτάχυνση που είχα σήμερα στην κούρσα ήταν πρωτοφανής», τόνισε ο Γκάτλιν, ενώ δήλωσε ότι το ρεκόρ μπορεί να καταρριφθεί και πάλι μέσα στη χρονιά: «Πιθανότατα στην Ευρώπη».

Μεγάλη επίδοση στα 100μ έκανε και ο δεύτερος της κούρσας του τελικού, Ολουσόι Φασούμπα από τη Νιγηρία που τερμάτισε σε 9.84, ενώ τριτος ήταν ο Αμερικανός Σον Κρόφορντ με 10.08 και τέταρτος ο επίσης Αμερικανός Τέρενς Τράμελ με 10.10.

Πλέον, αναμένεται με μεγάλη αγωνία η «κόντρα» του νυν και του πρώην κατόχου του παγκόσμιου ρεκόρ, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 11 Ιουνίου στην Αγγλία. Οι δύο τους συναντήθηκαν για τελευταία φορά στο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2005, με τον Πάουελ λόγω μυϊκού τραυματισμού να μην αγωνίζεται τελικά, πράγμα που τον είχε κρατήσει και εκτός Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η μεγάλη κούρσα:

1. Τζάστιν Γκάτλιν 9.76 (WR)

2. Ολουσόι Φασούμπα 9.84

3. Σον Κρόφορντ 10.08

4. Τέρενς Τραμέλ 10.10

5. Ανσον Χένρι 10.12

6. Φράνσις Ομπικβέλου 10.13

7. Ουτσένα Εμεντόλου 10.16

8. Τζόσουα Νόρμα 10.33

Η εξέλιξη στα παγκόσμια ρεκόρ:

10.6 Ντόναλντ Λίπινκοτ (ΗΠΑ) 6.7.1912

10.4 Τσαρλς Πάντοκ (ΗΠΑ) 23.4.1921

10.3 Πέρσι Ουίλιαμς (Καναδάς) 9.8.1930

10.2 Τζέσε Οουενς (ΗΠΑ) 20.6.1936

10.1 Ουίλι Ουίλιαμς (ΗΠΑ) 3.8.1956

10.0 Αρμίν Χάρι (Δυτική Γερμανία) 21.6.1960

9.95 Τζιμ Χάινς (ΗΠΑ) 14.10.1968

9.93 Κάλβιν Σμιθ (ΗΠΑ) 3.7.1983

9.92 Καρλ Λιούις (ΗΠΑ) 24.9.1988

9.90 Λιρόι Μπαρέλ (ΗΠΑ) 14.6.1991

9.86 Καρλ Λιούις (ΗΠΑ) 25.8.1991

9.85 Λιρόι Μπαρέλ (ΗΠΑ) 6.7.1994

9.84 Ντόνοβαν Μπέιλι (Καναδάς) 27.7.1996

9.79 Μορίς Γκριν (ΗΠΑ) 16.6.1999 (στα Τσικλητήρεια)

9.78 Τιμ Μοντγκόμερι (ΗΠΑ) 14.9.2002

9.77 Ασάφα Πάουελ (Τζαμάικα) 14.6.2005 (στα Τσικλητήρεια)

9.76 Τζάστιν Γκάτλιν (ΗΠΑ) 12.5.2006

pes mas ti pineis :wink:

freak brother
12-05-2006, 23:04
sto red believers exei fwtografish mia filh mou :roll:

Stormrider
13-05-2006, 02:45
:roll:

Bullet
13-05-2006, 08:22
Ο Τζάστιν Γκάτλιν είναι πλέον ο πιο γρήγορος άνθρωπος του πλανήτη!

Ο Αμερικάνος "χρυσός" και παγκόσμιος πρωταθλητής έτρεξε σαν άνεμος και έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 μέτρα, με χρόνο 9.76 καταρρίπτοντας για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου την επίδοση του Ασάφα Πάουελ, ο οποίος είχε σπάσει όλα τα κοντέρ στην Αθήνα, πριν από ένα χρόνο.

http://www.sport24.gr/ast/cov/US/USA_GATLIN_b.jpg

ante,kai sy twra katoura,na ginoume mastoura

Eulogy
13-05-2006, 16:25
ΠΑΟ… ΝΕΤ

kai o agios fobera 8elei

Τελικα οι φωνες της ανεξαρτητης ακροαριστερας συνειδησεως με σημα το τριφυλλακι, εγιναν γιατι "ειναι παρανομο να παιρνει μια ομαδα" τα τηλεοπτικα της ΕΡΤ, η γιατι καποια πρασινα κωλαρακια ετσουξαν πολυ και πονουσε???

Μ αυτα και μ αυτα πες στα παιδια (λες και δε ξερουμε απο ποιο site που εχει ολες τις μουρες τις πλακας, ξεκινησε η ανακοινωση) αυτο.

:moutza:

twra pia pou eiste oloi dikaiwmenoi kai xaroumenoi :P na pw episis oti akousa ,apo to 2008 pou ypotithete oti tha yparxei kentrikh diaxeirhsh apo tin super leage ena meros twn xrimatwn pou eispratoun oi omades apo ta tileoptika tha ta deinoun stin kentrikh diaxeirish kai ta ypoloipa tha ta kratan aytes. megali kwlotoumpa dld apo to sxedio pou elege oti tha pouliountai paketo ta tileptika tis super leage kai oxi ksexwrista aek,paok,pao klp :wink:

freak brother
13-05-2006, 18:18
Ο Εθνικός έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών, μετά τη νίκη με 12-10 στην παράταση επί του Ολυμπιακού.

Την Κυριακή διεξάγεται στο Παπαστράτειο ο δεύτερος τελικός και οι «ερυθρόλευκοι», που έχουν χάσει και το πλεονέκτημα της έδρας στοχεύουν μόνο στην ισοφάριση για να ξαναμπούν στο κυνήγι του τίτλου.

Από τους «κυανόλευκους» δεν θα αγωνιστούν οι Στελλάτος και Χατζηκυριακάκης, οι οποίοι αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Εθνικού έδιναν μετά το τέλος του αγώνα οι αντίστοιχοι του Ολυμπιακού. Παράλληλα, ο αρχηγός τους, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, συνέστησε προσοχή για τη συνέχεια, καθώς μια δεύτερη ήττα θα απομάκρυνε το όνειρο της κατάκτησης του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Στην άλλη πλευρά, ο Μάκης Βολτυράκης σκέφτεται για το πώς θα καλύψει τις απώλειες των Μάριου Χατζηκυριακάκη και Νίκου Στελλάτου. Οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα και στερούν πλέον από τον προπονητή τους τη δυνατότητα περισσότερων αξιόπιστων εναλλακτικών λύσεων.

Πάντως, η ψυχολογία στην ομάδα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, λόγω του συγκλονιστικού τρόπου που ήρθε η νίκη στον πρώτο τελικό.

ama den mpoun pali oi gavroi mesa kai to spasoun to kolymvhthrio opws persi... aneta fetos prwtathlhths o ethnikos :D

Jim Dandy Mangrum
15-05-2006, 14:01
ama kserei kanenas tis omades pou mporei na paiksoun me thn aek prokrimatika
dwste link

Eulogy
15-05-2006, 18:11
Δεδομένη είναι η παρουσία της ΑΕΚ στους ισχυρούς για την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Η «Ένωση» βρίσκεται στη δέκατη θέση του γκρουπ των δυνατών και θα τεθεί αντιμέτωπη με μια από τις ομάδες που βρίσκονται στο γκρουπ των αδυνάτων. Σε αυτό περιλαμβάνονται και αρκετές ισχυρές ομάδες, όπως η Φιορεντίνα, η Φενέρμπαχτσε, η Σπαρτάκ Μόσχας και ενδεχομένως η Οσασούνα. Ακολουθεί ο πίνακας των ισχυρών και αδυνάτων όπως έχει διαμορφωθεί ως τώρα. Εκκρεμότητες που απομένουν είναι η ολοκλήρωση του ισπανικού πρωταθλήματος όπου Οσασούνα και Σεβίλλη διεκδικούν την τέταρτη θέση (η Σεβίλλη αν τερματίσει τέταρτη θα είναι στους ισχυρούς, ενώ η Οσασούνα στους αδυνάτους), ενώ Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια μάχονται για τη δεύτερη θέση (όποια και αν τερματίσει τρίτη θα είναι στους ισχυρούς των προκριματικών. Επίσης δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα σε Ρουμανία και Βουλγαρία.

Οι ισχυροί

1. Ίντερ (Ιταλία) 112.020
2. Λίβερπουλ (Αγγλία) 105.950
3. Άρσεναλ (Αγγλία) 101.950
4. Βαλένθια (Ισπανία) 94.818 (δεν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα)
5. Άγιαξ (Ολλανδία) 60.640
6. Σέλτικ (Σκωτία) 60.023
7. Λιλ (Γαλλία) 54.757
8. Μπενφίκα (Πορτογαλία) 51.533
9. ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 42.504
10. ΑΕΚ (Ελλάδα) 39.587
11. Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία) 36.777
12. Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία) 35.016
13. Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) 33.777 (παίζει β’ προκριματικό)
14. Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) 33.634
15. Αμβούργο (Γερμανία) 30.960
16. Ραπίντ Βουκ. (Ρουμανία) 30.381 (δεν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, παίζει β’΄προκριματικό)

Οι αδύνατοι

17. Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία) 28.769
18. Φενέρμπαχτσε (Τουρκία) 28.634
19. Φιορεντίνα (Ιταλία) 28.020
20. Αούστρια Βιέννης (Αυστρία) 27.723
21. Οσασούνα (Ισπανία) 24.818 (δεν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα)
22. Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία) 21.504 (παίζει β’ προκριματικό)
23. Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) (παίζει β΄ προκριματικό)
24. Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 20.600 (παίζει β’ προκριματικό)
25. Χαρτς (Σκωτία) 20.023 (παίζει β΄ προκριματικό)
26. Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ) 19.108
27. Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο) 17.981
28. Κοπεγχάγη (Δανία) 16.593 (παίζει β’ προκριματικό)
29. Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) 16.104 (παίζει β’ προκριματικό)
30. Βαλερένγκα (Νορβηγός) 11.921 (παίζει β’ προκριματικό)
31. Ζυρίχη (Ελβετία) 10.537 (παίζει β’ προκριματικό)
32. Μπόλεσλαβ (Τσεχία) 8.769 (παίζει β΄ προκριματικό γύρο)

http://www.sport-fm.gr/special/newsByBetoto.jsp?newsID=46364

Darkling
15-05-2006, 18:16
Οι ισχυροί

1. Ίντερ (Ιταλία) 112.020
2. Λίβερπουλ (Αγγλία) 105.950
3. Άρσεναλ (Αγγλία) 101.950
4. Βαλένθια (Ισπανία) 94.818 (δεν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα)
5. Άγιαξ (Ολλανδία) 60.640
6. Σέλτικ (Σκωτία) 60.023
7. Λιλ (Γαλλία) 54.757
8. Μπενφίκα (Πορτογαλία) 51.533
9. ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 42.504
10. ΑΕΚ (Ελλάδα) 39.587
11. Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία) 36.777
12. Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία) 35.016
13. Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) 33.777 (παίζει β’ προκριματικό)
14. Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) 33.634
15. Αμβούργο (Γερμανία) 30.960
16. Ραπίντ Βουκ. (Ρουμανία) 30.381 (δεν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, παίζει β’΄προκριματικό)

Οι αδύνατοι

17. Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία) 28.769
18. Φενέρμπαχτσε (Τουρκία) 28.634
19. Φιορεντίνα (Ιταλία) 28.020
20. Αούστρια Βιέννης (Αυστρία) 27.723
21. Οσασούνα (Ισπανία) 24.818 (δεν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα)
22. Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία) 21.504 (παίζει β’ προκριματικό)
23. Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) (παίζει β΄ προκριματικό)
24. Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 20.600 (παίζει β’ προκριματικό)
25. Χαρτς (Σκωτία) 20.023 (παίζει β΄ προκριματικό)
26. Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ) 19.108
27. Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο) 17.981
28. Κοπεγχάγη (Δανία) 16.593 (παίζει β’ προκριματικό)
29. Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) 16.104 (παίζει β’ προκριματικό)
30. Βαλερένγκα (Νορβηγός) 11.921 (παίζει β’ προκριματικό)
31. Ζυρίχη (Ελβετία) 10.537 (παίζει β’ προκριματικό)
32. Μπόλεσλαβ (Τσεχία) 8.769 (παίζει β΄ προκριματικό γύρο)

http://www.sport-fm.gr/special/newsByBetoto.jsp?newsID=46364

Κοινως σταυρωστε δαχτυλα, σκορδα, μαντζουνια και προσευχηθειτε...

Bullet
15-05-2006, 18:23
eulogy sorry pou sto lew alla den exeis elpida,opoios kai an sou pesei apo autous,oute auta pou kane bold o dark

Eulogy
15-05-2006, 18:27
egw proswpika tous exw olous :D i AEKARA den nomizw... exoume kairo akoma ws tote. pros to paron spaw plaka me tous kalothelites pou spebdoun na mas apokleisoune (kyriws sto radio anaferomai) les kai meis irthame apo ton arh kai den katalabainoume, alla ntaks tous katalabainw..... :P :P

Darkling
15-05-2006, 18:29
eulogy sorry pou sto lew alla den exeis elpida,opoios kai an sou pesei apo autous,oute auta pou kane bold o dark

Προφανως εκανα μπολντ αυτα που θα πεσει ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΧ. Τα υπολοιπα ποτε δε ξερεις.....

εντιτ. Κατα την αποψη μου βεβαια, τραγικο λαθος να αλλαξεις προπονητη ενω δινεις προκριματικα τον αυγουστο. Μεχρι να μαθει-στρωσει-ελεγξει την ομαδα, το πουλακι θα εχει πεταξει ΠΟΛΥ μακρυα...

Bullet
15-05-2006, 18:31
nai my mistake

Bullet
15-05-2006, 18:39
an kai psinomoun na to kanw poll :P

telika einai mpiskan?mpitsan?mpistktsan?mpisttssan? wtf?

Darkling
15-05-2006, 18:45
αμπαλος προφερεται νομιζω.

Bullet
15-05-2006, 19:52
autos einai o okkas,mh ta mperdeueis

Eulogy
15-05-2006, 23:34
exei stin et3 ekompi gia ton paok

bleeding
16-05-2006, 00:00
elpizoume aurio o goumenos na apotelei parelthon. k akoma perissotero elpizoume autos pou tha erthei na min einai allo ena lamogio pou apla tha thelei na vgalei lefta k na fygei k autos me ti seira tou.

bleeding
16-05-2006, 16:59
Diloseis Savvidi gia ton PAOK prin apo liga lepta!!!

Мы привыкли считать что олимпийские соревнования проводятся только среди людей. Каждые 4 года лучшие атлеты мира собираются, чтобы выяснить кто самый быстрый, самый сильный и самый ловкий. Однако давайте пофантазируем. Что если провести подобные соревнования среди животных? Скорее всего нас ожидает множество сюрпризов. И вот теперь, благодаря новейшим технологиям, нам выдался такой шанс. Представители разных видов животного мира сойдутся в борьбе за олимпийское золото. Наши комментаторы будут освещать все тонкости и нюансы этих состязаний так, как если бы вы смотрели настоящие Олимпийские игры.

Легендарный Гойко Митич в приключенческом фильме Конрада Петцольда "Смертельная ошибка".
В конце 19-го столетия компания "Вайоминг Ойл К" незаконно ищет нефть в индейской резервации и находит ее месторождение. Индейцы надеются, что им тоже перепадет что-нибудь. Но они заблуждаются. И вот уже убиты пять из племенных вождей.
Юный вождь Бритая Голова призывает на помощь своего брата Криса...

sovara tora. einai thessaloniki k tha synantithei me goumeno k pagoni gia na parei tis metoxes. gia na doume...

Bullet
16-05-2006, 18:04
pou nai oi dhlwseis?autoi einai stixoi tatu :P

Angelcurse
16-05-2006, 23:49
http://www.sport24.gr/html/ent/555/ent.117555.asp

Aνάσταση για τον ΠΑΟΚ

Ιστοσελίδα ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Χθες το βράδυ το SPORT 24 έγραψε ότι είναι έτοιμος να παραδώσει τις μετοχές στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Αυτό και έγινε! Ο Γούμενος αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Δικέφαλο και η λαοφιλής ομάδα γυρίζει επιτέλους σελίδα.

Ανοίγει ο δρόμος για τον εκατομμυριούχο Ιβάν Σαββίδη που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη έτοιμος να αγοράσει τον ΠΑΟΚ και να τον φτάσει στην κορυφή.

Συγκεκριμένα οι κ.κ. Γιάννης Γούμενος και Βασίλης Παγώνης απέστειλαν πριν από λίγη ώρα προς τον πρόεδρο του ΑΣ, Θανάση Κατσαρή, επιστολή - όπως άλλωστε του είχαν πει ότι θα πράξουν - στο περιεχόμενο της οποίας του εξηγούσαν ότι παραχωρούν στον ίδιο τις μετοχές της ΠΑΕ μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Το κείμενο της επιστολής ήταν το ακόλουθο:

"Προς
κ. Πρόεδρο Δ.Σ.
Α.Σ. ΠΑΟΚ
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Πριν από τρία, ακριβώς, χρόνια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Ο Α.Σ. ηγήθηκε της προσπάθειας ανεύρεσης λύσεων. Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμά σας και αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στην κοινή προσπάθεια να βγει η ομάδα από τα αδιέξοδά της. Ένα κάλεσμα στο οποίο ανταποκρίθηκαν σημαίνοντα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Δυστυχώς όμως δεν ήταν πολλοί εκείνοι που ήταν διατεθειμένοι να συνεισφέρουν οικονομικά για την αντιμετώπιση της κρίσης. Μέχρι τον Δεκέμβριο του έτους 2003, χωρίς να έχουμε αποκτήσει ακόμα τις μετοχές του προηγούμενου μεγαλομετόχου, κατεβάλαμε στα ταμεία της ΠΑΕ ιδιαίτερα σημαντικά ποσά, προκειμένου η ομάδα να πάρει το απαραίτητο πιστοποιητικό για την συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα 2003/2004, αλλά και για την αντιμετώπιση των πιεστικών αναγκών της.

Στη συνέχεια, και δεδομένου ότι δεν είχε βρεθεί κάποιος επενδυτής με σημαντική οικονομική επιφάνεια, οδηγηθήκαμε στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.
Στην τριετία που πέρασε πολλοί ήταν εκείνοι που μας κατηγόρησαν για τη διεύρυνση της συμμετοχής μας στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ. Στην αύξηση όμως του μετοχικού της κεφαλαίου (Απρίλιος 2004) ουσιαστικά κανένας άλλος εκτός από εμάς δε συμμετείχε στην αύξηση, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας σε όλη την Παοκτσήδικη οικογένεια.

Σύμφωνα με το πόρισμα οικονομικού ελέγχου της Grant Thornton που παρήγγειλε η τότε Διοίκηση της ΠΑΕ υπό τον κ. Σεργιαννίδη και κατατέθηκε στην Γ.Σ. της ΠΑΕ τον Δεκεμβρίο του 2003 προς ενημέρωση των μετόχων το σύνολο των υποχρεώσεων της ομάδας έως 30/5/2003 ήταν 23,3 εκ. ευρώ.
Σήμερα οι συνολικές υποχρεώσεις της ομάδας είναι λιγότερες από αυτές που αναλάβαμε, περιλαμβανομένου και του οριστικού κλεισίματος από τα ΠΕΚ Θεσ/νίκης για το χρονικό διάστημα από 1/7/2001 έως 31/12/2005, το οποίο (κλείσιμο) επιβάρυνε σε σημαντικό βαθμό το συνολικά οφειλόμενο ποσό λαμβανομένων υπόψιν των προστίμων και των λοιπών προσαυξήσεων. Είναι αλήθεια ότι δεν καταφέραμε να μειώσουμε περαιτέρω τις υποχρεώσεις της ομάδας παρά τις προσπάθειές μας.

Παράλληλα στον αγωνιστικό τομέα παραλάβαμε μια ομάδα με υψηλό μέσο όρο ηλικίας, με περισσότερες από είκοσι εκκρεμείς προσφυγές παικτών (ακόμα και παικτών που είχαν αποχωρήσει προ ετών από τον ΠΑΟΚ όπως π.χ. ο Ο. Τετράτζε κ.ά).

Ταυτόχρονα, αποκτήσαμε ποδοσφαιριστές με μετεγγραφή, καταβάλλοντας δηλαδή αποζημίωση και στην ομάδα τους και δημιουργήσαμε σήμερα μια ομάδα που κατά γενική ομολογία έχει παίκτες με ιδιαίτερο ταλέντο και πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, μια ομάδα που πιστεύουμε ότι είναι θέμα χρόνου να εκπληρώσει τους στόχους όλων μας, φθάνοντας στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κι όλα αυτά χωρίς να πουλήσουμε ούτε έναν παίκτη της ομάδας μας (παρ' ότι περίσσευαν οι μνηστήρες) και χωρίς να χάσουμε ούτε ένα παίκτη με προσφυγή.

Δεν υποστηρίξαμε όμως ποτέ ότι οι οικονομικές μας δυνατότητες είναι απεριόριστες. Δεν υποστηρίξαμε ποτέ ότι έχουμε την οικονομική δυνατότητα να οδηγήσουμε τον ΠΑΟΚ στην θέση που του αξίζει.
Έχοντας επίγνωση των περιορισμένων οικονομικών μας δυνατοτήτων καλέσαμε, επανειλημμένα και δημόσια, οποιονδήποτε θα το επιθυμούσε να καλύψει τις αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο αναζητήσαμε από την αρχή αξιόπιστες λύσεις για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών μας.

Κάποιες προσπάθειές μας είδαν το φως της δημοσιότητας. Κάποιες άλλες όχι. Κάποιοι από τους συνομιλητές μας διακρίθηκαν και διακρίνονται για τη σοβαρότητά τους. Κάποιοι άλλοι έδειξαν και απέδειξαν ότι πρόθεσή τους ήταν η ανέξοδη προβολή ή η επιδίωξη σκοπών άλλων από το καλό της ΠΑΕ. Λυπούμαστε που οι πρώτοι δεν επέλεξαν να συμπορευτούν με τον ΠΑΟΚ. Χαιρόμαστε που οι δεύτεροι ξεσκεπάστηκαν, δυστυχώς όχι πάντα έγκαιρα.

Στην προσπάθειά μας για την αναζήτηση επενδυτή δεχθήκαμε σωρεία κατηγοριών αλλά και λάσπη. Περισσότερες από μια φορές ολοκληρώσαμε κατόπιν συνεννόησης με τους αντισυμβαλλομένους τις συμβάσεις για τη μεταβίβαση των μετοχών (τελικά κείμενα προς υπογραφή) και φθάσαμε έγκαιρα στον κανονισμένο τόπο συνάντησης. Το ίδιο και οι συνεργάτες του υποψήφιου επενδυτή. Σ' εκείνον όμως είχε τύχει (περισσότερες από μια φορές) κάτι "σοβαρό", "απρόβλεπτο" κ.ο.κ.

Ουδέποτε διατυπώσαμε οικονομικές απαιτήσεις του μεγέθους που παρουσιάσθηκε στα μέσα ενημέρωσης ή διαδόθηκε από διάφορους δήθεν ενδιαφερομένους και προκαλούμε όσους ισχυρίζονται ότι διαθέτουν δήθεν χειρόγραφα σημειώματά μας που αποδεικνύουν τέτοιες απαιτήσεις, να τα δώσουν άμεσα στην δημοσιότητα. Θα αποδειχθεί ότι ψεύδονται, όπως έχουν επανειλημμένως πράξει το τελευταίο διάστημα.
Λόγω των εξελίξεων των τελευταίων ημερών, επιλέγουμε να θέσουμε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ στην διάθεση του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στο πλευρό του ΑΣ ΠΑΟΚ, προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης της ευνοϊκότερης δυνατής λύσης για τη μεταβίβαση των μετοχών σε αξιόπιστο επενδυτή, για την οριστική επίλυση των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας.

Ο ΑΣ και η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα μας βρουν αρωγούς σε κάθε προσπάθεια για την οριστική, σοβαρή και αξιόπιστη διευθέτηση των θεμάτων του ΠΑΟΚ και δεσμευόμαστε ότι θα βοηθήσουμε τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση".

Bullet
17-05-2006, 00:17
auto htan
twra 8a paroun to cl
:|

freak brother
17-05-2006, 01:12
trelo ksespasma saridakh sto radio efyge klaigontas apo to studio :shock:

Bullet
17-05-2006, 01:14
giati?
gia pes
mpes msn

Bullet
17-05-2006, 01:18
"Αγαπώ τον Παναθηναϊκό περισσότερο από την οικογένειά μου...Φεύγω...Ο Βαρδινογιάννης νίκησε και εγώ έχασα...Σας ευχαριστώ όλους, αντίο." Αυτά και πολλά άλλα είπε ο Μανώλης πριν λίγα λεπτά στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αποχωρώντας.

freak brother
17-05-2006, 01:20
paw gia ypno re
den katalava giati egine to olo skhniko

KATW TA XERIA APO TO ATHLETICS

chris
17-05-2006, 01:37
edw mazeuontai ipografes gia na meinei o papadopoulos: http://www.petitiononline.com/keepap/petition.html

Bullet
17-05-2006, 01:38
se prolaba sto metagrafes thread :P

Eulogy
17-05-2006, 13:40
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=46578

o aggelopoulos ston paok :!:

PainOfSalvation
17-05-2006, 13:41
to kovw gia trelo papa alla 8a deixei

Jim Dandy Mangrum
17-05-2006, 14:09
pantws to grafoun pantou

an einai moufa telika, 8a ginei ths....

symfwna me dikes mou plhrofories pantws tou savvidh einai moufa

eidwmen :?

bleeding
17-05-2006, 14:14
mpe

Dr. Death
17-05-2006, 14:58
Από εκεί και πέρα, τα όσα ακούγονται για τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο και το ενδεχόμενο αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας, βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και ουδείς μπορεί να πει κάτι με σιγουριά. Πάντως, πρέπει να τονιστεί πως μέχρι την Πέμπτη η μεταβίβαση θα έχει ολοκληρωθεί και ο Γούμενος θα δώσει τις μετοχές.

contra

Jim Dandy Mangrum
17-05-2006, 15:13
mpe

gamhse ta
twra to kalokairi xreiazetai kai ena kouremataki...

Bullet
17-05-2006, 15:55
Το ενδεχόμενο να αγωνίζεται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τη νέα σεζόν με τη φανέλα της Μίλαν, επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του παίκτη. «Η μετακίνησή του σε μια ομάδα σαν τη Μίλαν θα ήταν μια καλοδεχούμενη λύση από την πλευρά του παίκτη», δήλωσε ο μάνατζερ του Ιμπραίμοβιτς, Μίνο Ραϊόλα, μιλώντας στο περιοδικό «Guerin Sportivo».

:D :D :D :D

dyingfreedom
17-05-2006, 15:58
:shock: :shock: :shock:

Μαζί με Αντρέϊ;;;;;;;;;;;;

_UnHoLyMaRtYr_
17-05-2006, 16:02
Καλύτερα. Δεν δεχόμουν να παίζει ο Ζλάταν ΜΟΥ στην πόρνη.

Darkling
17-05-2006, 16:03
O Αντρεϊ παει εκει που ξερετε. (και δε θελετε)

Bullet
17-05-2006, 16:04
den yparxei periptwsh

Darkling
17-05-2006, 16:05
ναι. θα μεινει στη Μιλαν. στανταρ..

_UnHoLyMaRtYr_
17-05-2006, 16:05
Στέισον πώς πήγε χθες στο Ολντ Τράφορντ;

Bullet
17-05-2006, 16:07
1-2 sto 93'
se agapw

kai etsi gia na goustaroume parte ligo sheva http://youtube.com/watch?v=QEwcvRjXcCs

_UnHoLyMaRtYr_
17-05-2006, 16:18
;) Το καλοκαίρι θα είναι μακρύ. Ο Owen στη Hull City και τέτοια. Σταματάω το οφφτόπικ.

Bullet
17-05-2006, 16:21
tosa lefta dinei to fa cup?

_UnHoLyMaRtYr_
17-05-2006, 16:29
Όχι αλλά έμενε ελεύθερος και δέχτηκε. Και είναι μόλις 28 :touched:

Bullet
17-05-2006, 16:34
eleu8eros nai alla pou ta brhke h hull ta wages?tosa liga zhthse?

_UnHoLyMaRtYr_
17-05-2006, 16:35
100.000 ευρά χτύπησε. Έχω πουλήσει άπειρους παίχτες κ έχω πάρει ελάχιστους τα 4 χρόνια που τη μανατζάρω, άρα.

Έντιτ : το γαμήσαμε έλα μσν ή πάμε στο θρεντ του μάνατζερ ;ρ

Angelcurse
17-05-2006, 17:28
http://www.spor24.gr/html/ent/644/ent.117644.asp

na giati einai toso trelos skorer o novitzki...

Ο Νοβίτσκι τραγουδά... Χάσελχοφ

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι αποκάλυψε το μυστικό της ευστοχίας του από τη γραμμή των βολών, από όπου "εκτέλεσε" τους Σπερς στο προηγούμενο ματς; Τι κάνει; Τραγουδάει... Ντέιβιντ Χάσελχοφ.

Πρόκειται για τον γνωστό ηθοποιό του "Ιππότη της ασφάλτου" και του "Baywatch", ο οποίος θεωρείται μεγάλος σταρ στη Γερμανία, αλλά όχι στον υπόλοιπο κόσμο, όπου τον θεωρούν μάλλον... θιασώτη του κιτς.

Μάλιστα ο Χάσελχοφ επιχείρησε και μια καριέρα σαν τραγουδιστής, κυκλοφορώντας πριν από πολλά (...πολλά) χρόνια το "Looking For Freedom". Αυτό ακριβώς το χιτ μουρμουρίζει ο Γερμανός άσος όταν βρίσκεται στις βολές.

"Προσπαθώ να ηρεμήσω. Υπάρχουν πολλά που παιρνούν από το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή. Γι αυτό σιγοτραγουδάω για να αφαιρέσω την πίεση. Το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν μεγάλη επιτυχία όταν ήμουν μικρός στη Γερμανία" λέει ο Νοβίτσκι.

"Έπρεπε να μου μάθει κι εμένα αυτό το κόπλο. Εγώ σούταρα στο 70% στην καριέρα μου. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ" πρόσθεσε ο Έιβερι Τζόνσον.

Παλαιότερα κι άλλοι παίκτες έχουν το δικό τους τελετουργικό κατά τη διάρκεια των βολών. Ο Καρλ Μαλόουν "μιλούσε" στη μπάλα, όπως κι ο δικός μας Παναγιώτης Φασούλας που έλεγε "μέσα". Ο Σεμπάστιαν Τέλφερ περνάει τη μπάλα γύρω από τη μέση του, ενώ ο Λάρι Αγιούζο χτυπάει εναλλάξ τα δύο του μπράτσα του, όπου έχει τατουαζ της οικογένειας του.

Angelcurse
17-05-2006, 17:31
http://www.spor24.gr/html/ent/658/ent.117658.asp

Σαββίδης: "Αποχωρώ απο τις συνομιλίες"

Ο Ιβάν Σαββίδης ανακοίνωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης οτι αποσύρει το ενδιαφέρον του για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς δεν μπορεί να βρεθεί "χρυσή" τομή.

Συγκερκιμένα είπε στον "EXTRA Sport" "Βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσω την εξαγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Για την δική μου επίσκεψη ο κ. Παγώνης γνώριζε τον χρόνο που θα ερχόμουν και οπωσδήποτε ένιωσα συνάντηση ότι από το τραπέζι έλειπε ο κ. Γούμενος και συζητούσε την πώληση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σταματήσαμε την χθεσινή συζήτηση ώστε να ξανασυναντηθούμε σήμερα το πρωί περαιτέρω συζητήσεις. Στη συνάντηση που είχαμε με τον κ. Κατσαρή είχαμε συνεννοηθεί να συναντηθούμε και με τον κ. Παγώνη για λόγους που δεν κατάλαβα μεταφέρθηκε για σήμερα, όπου υπήρχε μια επικοινωνία τηλεφωνικά για να βρεθούμε με τους κ.κ. Παγώνη ή Κατσαρή.

Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ να λειτουργώ έτσι και δεν καταλαβαίνω. Έχω αποφασίσει να σταματήσω κάθε κύκλο επικοινωνίας και εξαγοράς. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη τοποθέτηση τι θέλουν οι μεγαλομέτοχοι να κάνουν. Θέλω να είμαι απέναντι στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ απόλυτα υπεύθυνος και επιθυμώ το γρηγορότερο να δοθεί μια καλύτερη λύση στο πρόβλημα της ΠΑΕ.

Μέσα στις επόμενες δύο μέρες θα δώσω και την δική μου γραπτή δήλωση για την αποχώρησή μου. Ήρθα εδώ για να προσφέρω αρκετά εκατομμύρια ευρώ δυστυχώς όμως δεν μπορώ να βρω ανταπόκριση. Μέχρι αργά το βράδυ είχαμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας, τι ζητάμε για την εξαγορά της ΠΑΕ. Θέλω να μεταφέρω όλη μου την αγάπη για τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους. Ακόμη και εγώ έχω γίνει ΠΑΟΚτσής".

mpeeeeeeeee

FIXXXER
17-05-2006, 17:41
Tha nai polu malakes na afisoun ton Zlatan (Unholy lupamai alla den einai dikos sou, exete ton Totti eseis) na paei stin Milan, einai paixtaras ki as itan deforme fetos.

_UnHoLyMaRtYr_
17-05-2006, 18:04
Ναι έχουμε και τον Τόττι αλλά ο Ζλάταν είναι δικός μου δικός μου δικός μου κι άλλα τέτοια χαζά.

eleventh guardian
17-05-2006, 18:58
O Eθνικός στη Β' κουφάλες.

Ισοφάρισε 1-1 τον Μεσσηνιακό στο 94'.

Bullet
17-05-2006, 19:01
kairos htan

freak brother
17-05-2006, 20:09
O Eθνικός στη Β' κουφάλες.

Ισοφάρισε 1-1 τον Μεσσηνιακό στο 94'.

pwpw .. htan na paw sto ghpedo.. emfragma tha pathaina :P

Dr. Death
18-05-2006, 00:30
ama anebei sthn A' 8a paizei karaiskaki?

Bullet
18-05-2006, 00:53
ama anebei sthn a' 8a pesei gelio me to gypediko

Angelcurse
18-05-2006, 01:10
exw tin entipwsi pws akoma k tora pou einai sti b ethniki, vasei tis simfwnias prp na paizei sto karaiskaki

eleventh guardian
18-05-2006, 01:57
Τώρα που ανέβηκε στη Β' ο Εθνικός δικαιούται, βάσει της συμφωνίας, να παίζει στο Καραϊσκάκη.

Με το ανάλογο κόστος βέβαια. Και επειδή δεν έχει την δυνατότητα να αντεπεξέλθει στα λειτουργικά έξοδα, θεωρώ πολύ δύσκολο να επιλέξει το Καραϊσκάκη για έδρα.

Eulogy
18-05-2006, 12:12
allos to xtise kai allos paizei :wink:

freak brother
18-05-2006, 14:23
xerw kati paidia btw pou paizoun ston ethniko kai einai oloi vazeloi :wink:

PainOfSalvation
18-05-2006, 16:24
"psaxneis proedro me fonta,
11880..."

Jim Dandy Mangrum
18-05-2006, 16:34

bleeding
18-05-2006, 16:42
"psaxneis proedro me fonta,
11880..."

:headbang:

Darkling
18-05-2006, 16:49
το κοκκινο κρατος δε θ αφησει 5 ψαραδες απ τη Ζεα να χρησιμοποιησουν το Ναο.

Βαλτε το καλα στο μυαλο σας, τσατσοι.

εναλλακτικα συνεννοηθειτε και βγαλτε ανακοινωση.

Dr. Death
18-05-2006, 17:48
etsi kai arnh8oun oi kologayroi na dwsoun to karaiskaki ston e8niko BALTE TO KALA STO MYALO SAS MOUNAKIA ....8A BALW TON KANTIROU NA KANEI KATALHPSH KAI NA LEEI TIS PIPES TOU ME NTOUNTOUKA MIA BDOMADA STO RED CAFE H PWSTODIALO LEGETE.

Angelcurse
18-05-2006, 18:03
(k erxomai na simplirwsw... :P)

k 3erete poso tou ti dinoun autoi pou perifrazoun paranoma xwro pou anikei sto kratos! :evil:

Darkling
18-05-2006, 18:12
τωρα το γαμησατε.

οπως λεει ο βαζελογιατρος, οχι μανες.

freak brother
18-05-2006, 18:58
Η "οικογένεια" του Ολυμπιακού μεγάλωσε. Από την Πέμπτη, ο Μιχάλης Κωνσταντίνου έγινε μέλος των "ερυθρόλευκων", εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα θητεία του στην ομάδα. Ο Κύπριος επιθετικός αναφέρθηκε και σε αγωνιστικά ζητήματα, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του κόσμου.

sugkinhthhka.. :|

Bullet
18-05-2006, 19:34
αξιοπρέπεια μηδέν
λύμπε και μονο λύμπε

Darkling
18-05-2006, 19:43
οχι τιποτα αλλο αλλα σας βαζουνε και σε δουλεια.

που να ξαναφτιαχνεις τωρα ομοιωματα με κρανη, κουκλες με κοκκινες φανελες, φωτομονταζ με φεσια.....

Οταν παρετε ομως τον Εμενταλ και τον Γκουντα θα τους δειξετε εσεις!!

Bullet
18-05-2006, 20:10
8a 8ela na se blepa an auta ta ekane kanas gewrgatos kai kanas tzortzebits kserw gw

Darkling
18-05-2006, 20:16
Ναι, αλλα δεν τα εκαναν.

Χο, χο, χο

dyingfreedom
19-05-2006, 12:49
Ο Γάλλος επιθετικός που είχε βρεθεί στο επίκεντρο των μεταγγραφικών σεναρίων με δηλώσεις του στην εφημερίδα "SUN" αποκάλυψε ότι θέλει να παραμείνει ο ηγέτης της ομάδας και με την παρουσία της στο νέο της γήπεδο, το "Emirates Stadium", υπογράφοντας νέο τετραετές συμβόλαιο.

"Ελπίζω να μείνω για όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν μπορώ να αποχωριστώ τους φιλάθλους της Αρσεναλ. Είναι η οικογένεια μου",τόνισε χαρακτηριστικά. Ο Τιερί Ανρί μάλιστα παρά την ήττα στο Παρίσι και την απώλεια του Τσάμπιονς Λιγκ, έδειξε να οδηγείται στην συγκεκριμένη απόφαση και λόγω της μαχητικότητας που έδειξαν οι Λονδρέζοι.

"Η ομάδα μου μου έδειξε ότι δεν θέλει να με αφήσει να φύγω. Εδειξαν ότι έχουν καρδιά. Ολα ήταν στον αέρα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην με παρεξηγείτε. Αγαπώ την Μπαρτσελόνα αλλά την Τετάρτη το βράδυ, η Αρσεναλ μου έδειξε την καρδιά της.

Αφού χάσαμε πήγα στους οπαδούς μας και τους χειροκρότησα και εκείνοι έκαναν το ίδιο σε μένα. Ελπίζω να τακτοποιηθούν όλες οι λεπτομέριες για το νέο συμβόλαιο σήμερα". Υστερα από αυτή την εξέλιξη λήγει πάντως μία μακρά φημολογία που διήρκησε για ένα χρόνο και έφερε τον Γάλλο επιθετικό να μετακομίζει στην Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα από την επόμενη χρονιά.

http://www.sport24.gr

:touched: :worship: :happyjump: :wave:

Jim Dandy Mangrum
19-05-2006, 12:56
swstos o arnhs

Bullet
19-05-2006, 14:32
http://www.sport24.gr/ neo layout,poly kalytero

eleventh guardian
19-05-2006, 14:35
Μόνο η γραμματοσειρά άλλαξε βασικά. Αλλά όντως χτυπάει καλύτερα στο μάτι.

Bullet
19-05-2006, 14:38
oxi re c genikotera allakse

FIXXXER
19-05-2006, 14:49
Polu pio oraio etsi, kai genika edo kai kairo polu pio oraia apo to contra, pou mas exei gamisei me to ble. Anywayz, kalutera stin Arsenal o Henry, na exoume me kapoion na gelame gia ta epomena 3+1 eti. :)

nothingman
19-05-2006, 15:08
και όπως κάθε καλό προγκ συγκρότημα, από ένα σημείο και μετά έγινες και εσύ απίστευτα προβλέψιμος

btw, ο Ανρή πήρε κανένα τηλέφωνο τους Καρπετόπουλους πριν αποφασίσει ή έκανε του κεφαλιού του το κωλόπαιδο; :(

έντιτ: και τόσα εξώφυλλα, τόσα ρεπορτάζ τόσο καιρό λέγανε μαλακίες που έβγαζαν από το μυαλό τους;
δε γίνονται τέτοια πράγματα

FIXXXER
19-05-2006, 15:36
Kala more oute mia plaka na kanoume de boroume, athlitika einai, de boro na milao sovara gia ton Henry tora, rota me gia tous kanonismous tis FIFA na sou po. :lol:

eleventh guardian
20-05-2006, 19:23
Live sto Magic o telikos tou polo.
4-3 o Ethnikos mexri stigmhs sto ksekinhma (nomizw enai arxh tou defterou oktaleptou).

bleeding
20-05-2006, 19:57
5-5 k teleionei se 2 lepta. derby to mats

bleeding
20-05-2006, 20:01
kala k sto polo re malakes? 3 apovoles stin idia fasi edose o theos o diaititis!

bleeding
20-05-2006, 20:25
theia diki. 7-6 o ethnikos pire to protathlima stin paratasi.

stin kanoniki periodo dinei 3 apovoles ston ethniko stin teleutaia epithesi tou olympiakou k stin paratasi dinei penalty ston gauro 5'' prin teleiosei to paixnidi.

adikia na min to epairne o ethnikos pantos.

freak brother
20-05-2006, 20:31
theia diki. 7-6 o ethnikos pire to protathlima stin paratasi.

stin kanoniki periodo dinei 3 apovoles ston ethniko stin teleutaia epithesi tou olympiakou k stin paratasi dinei penalty ston gauro 5'' prin teleiosei to paixnidi.

adikia na min to epairne o ethnikos pantos.

antrikia
apisteuto paixnidi.

nothingman
20-05-2006, 20:31
χεχ, νομίζω ότι μπέρδεψες τα σκουφάκια
οι 3 αποβολές ήταν σε επίθεση του Εθνικού, ήταν μάλιστα για τους δυο από τους τρεις (Χατζηθεοδώρου ο ένας στάνταρ) η τρίτη τους (και τελευταία αφού δεν είχαν δικαίωμα να συνεχίσουν στο ματς).
επίσης, το πέναλτυ ήταν, ήμαρτον δλδ, επειδή ήταν 5'' πριν τη λήξη δεν έπρεπε να το δώσει;
αλλά νταξ', ο Ολυμπιακός να ευνοείται για να 'χουμε κάτι να λέμε και ας είναι και στο καλλιτεχνικό πατινάζ.

και βέβαια, Αναλ Καντ - Μιλάω για διαιτησία στο πόλο :/

Darkling
20-05-2006, 20:35
αχαχαχαχα ειστε αστειοι ομως.

Δηλαδη περα απ το σχολιο του ναθινμαν, τι ψαχνετε να βρειτε παραγκες στο πολο????

Μουτζα βασιλικη σε ολους.

Darkling
20-05-2006, 20:37
θεια δικη και θειος πυλαιας.

bleeding
20-05-2006, 20:40
plaka kanoume re seis. les k exoume ksanadei polo pote (entaksei exo paei mia fora na do k polo)

alla nothingman den ta mperdepsa. oi 3 apovoles itan gia ton ethniko se epithesi tou olympiakou k meta pou ekane epithesi o ethnikos pirate eseis mia.

ktisifontas re mounia!!!

Darkling
20-05-2006, 20:55
alla nothingman den ta mperdepsa. oi 3 apovoles itan gia ton ethniko se epithesi tou olympiakou k meta pou ekane epithesi o ethnikos pirate eseis mia.

Με το τέλος να πλησιάζει και τον Ολυμπιακό να παίζει χωρίς τους Χατζηθεοδώρου, Σχίζα λόγω τριών αποβολών, ο Εθνικός πέρασε στην αντεπίθεση για το «όλα στα όλα» με τον Μυλωνάκη 50΄΄ πριν το φινάλε να λυτρώνει την ομάδα του (6-6), πηγαίνοντας το ματς στην παράταση.

Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» αποδεκατισμένοι, καθώς αποχώρησε και ο Ψύχος επίσης με τρεις αποβολές, ήταν αδύνατο να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με την άμυνα του Εθνικού να είναι απροσπέλαστη.

Τωρα θα βγεις να πεις οτι "ωχ, πως το παθατε να σας σφαξουνε?" η κατι τετοιο παρεμφερες?

bleeding
20-05-2006, 21:01
loipon gia na teleionoume. otan leo apovoles den ennoo tis oristikes pou einai stis 3 poines alla autes tou paixti parapano.

to score itan 5-5, epithesi tou olympiakou k troei 3 apovoles (poines) o ethnikos k etsi kanate to 6-5

ο Εθνικός ανάσανε με τον Χατζηκυριακάκη στην κόντρα (5-5) με τον εκπληκτικό Χατζηθεοδώρου όμως να γράφει στο 1΄27΄΄ πριν το τέλος του αγώνα το 6-5 σε επίθεση με δύο παίκτες παραπάνω.

tin ora pou mpike to goal paizate me 2 parapano eno molis eixe ksanampei sto paixnidi autos pou eixa faei tin proti.

oi apovoles pou les esy k mallon k o nothingman einai autes ton 3 poinon. den yparxei omos paixtis parapano se autin tin periptosi. apla mpainei kapoios allos sti thesi autou pou apovlithike. san ta 5 foul sto basketidion dld

oxi pos exoun kammia simasia auta tora alla etsi xamos na ginetai

Darkling
20-05-2006, 21:02
μωρε σημασια δεν εχουν, αλλα το θεμα ειναι γενικοτερο. Αρκετα για πολο ομως. ουστ. :P

bleeding
20-05-2006, 21:03
e ti allo na poume? afou teleiosan ola ta protathlimata sxedon.

gia ping pong den ksero mono. as mas enimerosei kapoios ek ton bullet - pitchfork :D

Darkling
20-05-2006, 21:07
Ναι, παντως μια που τα λεμε. απο τη στιγμη που εγιναν, αλλα απ τα οποια νομισες, τελικα ποια θεια δικη εγινε τελικα?

bleeding
20-05-2006, 21:13
den eginan alla. katalaves ti eipa sto proigoumeno post mou?

Darkling
20-05-2006, 21:19
ναι.

bleeding
20-05-2006, 21:23
oraia, katse na sto ksanapo me alli diatyposi na to empedoseis kiolas.

to score itan 5-5 k eixate epithesi eseis. se autin tin epithesi loipon 3 paixtes tou ethnikou efagan apovoli kapoion deuterolepton (den ksero posa deuterolepta einai) k paizate me 3 paixtes parapano. otan valate to goal k kanate to 6-5 o protos paixtis tou ethnikou pou eixe faei autin tin prosorini apovoli eixe ksanampei sto paixnidi. dld valate goal me 2 paixtes parapano se ekeini tin epithesi.

ok tora?

freak brother
20-05-2006, 21:32
egw phgaina palia polu syxna sto polo.. eidika sta match bouliagmenh- apogonoi tou stolou..

kai nai yparxei kai paragka kai sto polo.. gia thymhtheite ti egine sto teleutaio paixnidi gia to prwtathlhma polo persi :wink:

FIXXXER
21-05-2006, 05:27
Kala, opou kerdizei i omada pou den sumpatheite kai xanei auti pou thelete na kerdizei uparxei paragka. H gnosti nootropia tou Ellina pou den borei na sumvivastei me to oti den pane ola kala sti zoi ki etsi mia zoi ftaiei to dimosio, to kratos, oi paragkes, ta mesa, ta fakelakia, ta skoupidia stis pantofles, oi Amerikanoi, o Kokkalis, o kodikas Da Vinci kai oti poulaei.

:) Unanistan United

freak brother
21-05-2006, 06:13
Kala, opou kerdizei i omada pou den sumpatheite kai xanei auti pou thelete na kerdizei uparxei paragka. H gnosti nootropia tou Ellina pou den borei na sumvivastei me to oti den pane ola kala sti zoi ki etsi mia zoi ftaiei to dimosio, to kratos, oi paragkes, ta mesa, ta fakelakia, ta skoupidia stis pantofles, oi Amerikanoi, o Kokkalis, o kodikas Da Vinci kai oti poulaei.

:) Unanistan United

otan oi filathloi tis omadas pou antipathoume mpainoun se ena kolymvhthrio otan paizei ethnikos - olympiakos teliko.. dernoun olous tous filathlous tou ethnikou , spane ola ta parathyra , dyalyoun tis kerkides.. kai mpainoun akoma kai ston xwro ths pisinas.. kai ws ek thavmatos to paixnidi ginetai kai xanei o ethnikos ti paizei? rizoupolh style.

Bullet
21-05-2006, 06:14
autoi einai

Bullet
23-05-2006, 14:34
ema8a oti ekleise h hxo alh8euei?

Bullet
23-05-2006, 15:21
confirmed...
meta ton saridaki h hxo,h oikogenia ksepernaei ka8e orio...

eleventh guardian
23-05-2006, 15:32
Κάνεις λάθος. Δεν έχει την παραμικρή σχέση η ιστορία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οικονομικοί λόγοι καθαρά και απατεωνιά των Οντόνηδων.

Bullet
23-05-2006, 15:42
makari an kai to fobamai

eleventh guardian
23-05-2006, 15:50
Κοίτα, ο Γκόντζος και η ΠΑΕ έκαναν πόλεμο στην Ηχώ όλα τα χρόνια, αλλά προς Θεού δεν είναι αυτός ο λόγος που έφτασε το πράγμα ως εδώ. Δεν κλείνει έτσι μια εφημερίδα, δεν είμαστε στη χούντα.

Υπήρχαν τραγικά οικονομικά προβλήματα στην εφημερίδα εδώ και πέντε χρόνια, είχε φτάσει σε οριακό σημείο και στα τέλη του 2003 (όταν πέθανε ο Γεωργαλάς με τους εργαζόμενους να έχουν να πληρωθούν τέσσερις μήνες) και τελικά το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς (Οντόνι - αυτοί που έχουν και τη Sportime) αποδείχθηκε ότι ήθελε την εφημερίδα για να εξυπηρετήσει συμφέροντα.

Απλά χθες έφτασαν τα πράγματα στο απροχώρητο, οι τεχνικοί έκαναν απεργία και τα αφεντικά για να μην πληρώσουν δεν έβγαλαν την εφημερίδα. Αυτή είναι η αλήθεια.

Btw, ίσως η Ηχώ να ξαναβγεί τις επόμενες μέρες με άλλο όνομα, αν και είναι δύσκολο.

Bullet
23-05-2006, 15:53
pera apo omades pantws einai krima,apo tis pio istorikes h hxo

Bullet
23-05-2006, 15:58
Ενας από τους σημαντικότερους Πολωνούς προπονητές, ο Κάζιμιερζ Γκόρσκι, άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη (23/5) σε ηλικία 85 ετών, νικημένος από την επάρατο. Ο Γκόρσκι εκτός από τις επιτυχίες του με την εθνική ομάδα της Πολωνίας, έγινε ευρύτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό από τις θητείες του σε Παναθηναϊκό, Καστοριά, Ολυμπιακό και Εθνικό, στις οποίες κατέκτησε αρκετούς τίτλους.

eleventh guardian
23-05-2006, 16:18

Εννοείται. Κυρίως για τον κόσμο που μένει χωρίς δουλειά είναι κρίμα.

Darkling
23-05-2006, 22:23
Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός δεν... συμπαθεί και ιδιαίτερα τις εκτός έδρας αναμετρήσεις για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση καθώς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα εκτός έδρας. Ο απολογισμός είναι 0-5-23 ενώ αξίζει να αναφερθεί πως όσες φορές έχουν αγωνιστεί οι ερυθρόλευκοι εκτός έδρας είτε για το Κύπελλο πρωταθλητριών είτε για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν κερδίσει μόλις μια φορά και αυτή το 1999 όταν επικράτησαν στην προκριματική φάση με 4-2 της Ανόρθωσης.

Ο Τροντ Σόλιντ σίγουρα το γνωρίζει αυτό και από τη στιγμή που έχει βάλει στοίχημα την καλή πορεία στην Ευρώπη, θα προσπαθήσει να εμφυσήσει στους παίκτες του τη νοοτροπία νικητή στους αγώνες που σίγουρα έχουν στοιχίσει στον Ολυμπιακό τόσα χρόνια. Το εκτός έδρας αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνει την πρόκριση από τους ομίλους και εκεί θα στοχεύσει ο Νορβηγός.

Αυτός είναι ο λόγος που έχει κλείσει τρία φιλικά τα οποία θα γίνουν όλα στο εξωτερικό και πιθανότατα στις έδρες των αντιπάλων. Οι ομάδες θα είναι οι Κρίσταλ Πάλας, Ατλέτικο Μαδρίτης και Βέρντερ Βρέμης

ωχ, ωχ......

οχι στη Βρεμη Τροοοοντ...

Razor
24-05-2006, 04:53
«Μετά τη κατάκτηση του Champions’ League και του πρωταθλήματος Ισπανίας, τίποτα καλύτερο από το να γυρίσεις σπίτι και να γευτείς την αγάπη της οικογένειας σου και των φίλων σουΞέρω ότι ήταν λίγος o χρόνος αλλά βοήθησε να ξαναγεμίσω με ενέργεια. Πάντα είναι καλό αυτό.
Σήμερα ταξιδεύουμε για Ελβετία.
Τώρα όλα είναι Παγκόσμιο Κύπελλο για μας
Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία σε αυτό το χώρο για να στείλω μία ζεστή αγκαλιά στους ανθρώπους του ΑΡΗ της Ελλάδας που πέτυχε την άνοδο του στη πρώτη εθνική κατηγορία.
Συγχαρητήρια στον πρόεδρο , στην τεχνική ηγεσία, στους παίκτες και τους φιλάθλους του ΑΡΗ»

ante psaxteite twra.

MastodontoideaPliokenous
24-05-2006, 05:11
:cold:

FIXXXER
24-05-2006, 10:23
1-2 stin Kristal Palas
3-1 apo Atletiko Madritis
7-2 apo Werder Bremen

Kingryche
24-05-2006, 10:31
1-2 stin Kristal Palas

καλό... :rofl:

τι στο καλό...σε κάποιο φιλικό προετοιμασίας ΙΣΩΣ κάτσει.

Stormrider
24-05-2006, 17:44
Τζιοβάνι: Θα ήθελα να επιστρέψω

24/5/2006 15:57

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό εξέφρασε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Τζιοβάνι ο οποίος πάντως δεν θα ήθελε να πιέσει τη διοίκηση της ομάδας. Παράλληλα ανέφερε πως δεν θα πήγαινε ποτέ στον "αιώνιο" αντίπαλο Παναθηναϊκό καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε... "Η καρδιά μου είναι κόκκινη".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζιοβάνι

«Όπως έχω ξαναπεί, από τη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα ένιωσα πως είμαι στο δεύτερο σπίτι μου. Νιώθω πολύ όμορφα εδώ. Είμαι 100% σίγουρος πως όχι μόνο από επαγγελματικής άποψης έχω περάσει στην Ελλάδα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Εδώ βρίσκονται οι περισσότεροι φίλοι μου και αυτό μου έχει λείψει πάρα πολύ. Όταν συμφώνησα να έρθω στην Ελλάδα δεν περίμενα πολλά πράγματα, αλλά όταν είδα τόσο κόσμο στο αεροδρόμιο κατάλαβα πως θα περάσω πολύ καλά εδώ. Από την πρώτη στιγμή ο κόσμος μου έδειξε την αγάπη του και με αγκάλιασε».

«Ήθελα πολύ να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό και το είχα πει σε συνέντευξή μου στη Βραζιλία. Αυτό τους προκάλεσε έκπληξη, αφού στη Σάντος με αγαπάνε πολύ. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Δεν θέλω να γίνω πιεστικός στον Ολυμπιακό. Δόξα τω Θεώ έχω 5-6 πολύ καλές προτάσεις από τη Βραζιλία και μπορώ να γυρίσω εκεί. Δεν πιέζω κανέναν, απλά εκφράζω μια επιθυμία. Δεν θέλω να φέρω τη διοίκηση του Ολυμπιακού σε δύσκολη θέση. Αγαπώ τον Ολυμπιακό και θέλω το καλύτερο για εκείνον. Δεν θέλω να πιέζει ο κόσμος τη διοίκηση να κάνει κάτι που δεν θέλει (δακρύζει)».

«Όταν μπαίνω μέσα στο γήπεδο προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο και να χρησιμοποιώ το ταλέντο που μου έδωσε ο Θεός. Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε όταν μπαίνω στο γήπεδο να κάνω κάτι το διαφορετικό και όχι αυτό που κάνουν όλοι. Το ταλέντο πρέπει να είναι 20-30%. Από εκεί και πέρα πρέπει να δουλεύεις για να αξιοποιήσεις το ταλέντο σου. Ένας άνθρωπος γεννιέται με ένα ταλέντο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να το καλλιεργήσει. Αν δούμε και στην ιστορία, όλοι οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ και έχυσαν αίμα μέσα στο γήπεδο. Πίσω από κάθε μεγάλο παίκτη υπάρχει πολύς… ιδρώτας. Πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές έχουν γεννηθεί στη Βραζιλία, αλλά δεν έφτασαν πουθενά, αφού δεν δούλευαν όσο έπρεπε».

«Όχι, δεν θα πήγαινα ποτέ στον Παναθηναϊκό. Έχω γράψει ιστορία στον Ολυμπιακό και όσα χρήματα και αν μου προσέφεραν δεν θα πήγαινα, γιατί η καρδιά μου είναι κόκκινη».

«Το επίπεδο του ποδοσφαίρου στο Κατάρ δεν είναι τόσο υψηλό όπως στην Ελλάδα. Εκτός από μεταγραφές ξοδεύουν και πολλά λεφτά στις υποδομές. Φέρνοντας μεγάλους παίκτες στις ομάδες τους, αυτοί λειτουργούν σαν παράδειγμα για τα νέα παιδιά. Επίσης όλοι οι προπονητές εκεί είναι ξένοι. Ξέρουν τι κάνουν».

«Αυτό που λείπει στον Καστίγιο είναι η συνέχεια. Όταν παίζει σε έναν αγώνα και στον άλλον δεν παίζει, χάνει τη συνέχειά του και απογοητεύεται. Αυτό δείχνει ότι δεν τον πιστεύουν και δεν ποντάρουν στο ταλέντο του. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή σε αυτή την ηλικία να τον πιστεύουν. Χρειάζεται στήριξη».

TZIOVANNI DE OLIVEIRA OEEEEE OEEEEEEE

eleventh guardian
24-05-2006, 19:08

Επειδή είδα ότι ενδιαφέρεσαι για το θέμα, εδώ θα βρεις λεπτομέρειες (αν και είναι λάθος η σύνδεση με τον Σαριδάκη, τεσπα) :D

http://www.sportpress.blogspot.com/

Bullet
26-05-2006, 23:40
Η σύγκριση των τριών δημοφιλέστερων σπορ στην Ελλάδα ίσως να μην είναι δόκιμη. Αλλά το αποτέλεσμα είναι. Από τη στιγμή που και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σκέφτεται λογιστικά αποφασίσαμε μια στατιστική προσέγγιση του θέματος.

Τα νούμερα που θα ακολουθήσουν αφορούν όλες τις διοργανώσεις, εντός κι εκτός συνόρων. Ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ έδωσε φέτος 52 αγώνες. Κέρδισε τους 47, έχασε 5. Ποσοστό επιτυχίας 90,3%.

Στο μπάσκετ – μέχρι τώρα – έπαιξε 58 αγώνες. Κέρδισε 49, έχασε 9. Ποσοστό επιτυχίας 84,4%.

Στο ποδόσφαιρο έδωσε 39 αγώνες. Κέρδισε 23, έχασε 11, είχε 5 ισοπαλίες. Ποσοστό επιτυχίας 58,9%.

Η οικονομική πολιτική των τριών τμημάτων εκθέτει τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Γιατί ο κόσμος δεν εκτιμά την προσφορά των μεγαλομετόχων σε τίτλους. Εκτιμά την προσπάθεια, το χέρι που μπαίνει βαθιά στην τσέπη, την αγάπη που δείχνει ο καθένας για τον σύλλογο. Η στήριξη που παρείχαν οι οπαδοί στον Γιαννακόπουλο την πενταετία της παντοκρατορίας του Ολυμπιακού αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα.

Τα αφεντικά του μπάσκετ και του βόλεϊ έβαλαν λεφτά γνωρίζοντας πως ο προϋπολογισμός δε μπορεί να ισοσκελιστεί. Σε σπορ που παίζονται με πέντε και έξι παίκτες, πλήρωσαν πρωτοκλασάτους προπονητές, έβαλαν στο ρόστερ τα κορυφαία ονόματα της χώρας, έφεραν ξένους που θα έπαιζαν στις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Χωρίς καμία ανταπόδοση, πέραν της ηθικής ικανοποίησης, της δόξας, των τίτλων.

Ο Τζίγκερ προσπάθησε πέρυσι το καλοκαίρι. Μπορεί να υπέγραψε τον Κονσεϊσάο και να ατύχησε ως επιλογή, αλλά σε μια ομάδα 11 παικτών ένας αστέρας μάλλον δεν φτάνει. Ο Κόκκαλης μπορεί πλέον να βγάζει περισσότερα κι απ’ όσα βάζει, όμως για να φτιάξει μεγάλο τον Ολυμπιακό πήρε τον καλύτερο προπονητή που κυκλοφορούσε, πλειοδότησε σε διαγωνισμό για τις κολόνες (Γιαννακόπουλος, Τζόρτζεβιτς), πλήρωσε αδρά Ζάχοβιτς, Τζιοβάνι, Ριβάλντο και άλλους.

Ο κόσμος θέλει επενδύσεις. Γι’ αυτό έφτασε στο αεροδρόμιο να φωνάζει «Βλάση Θεέ, πάρε την ΠΑΕ», όπως κάνει και στο μπάσκετ με τους Γιαννακόπουλους. Στην πραγματικότητα, ο κόσμος δεν θέλει τον Βλάση. Δεν θέλει τον Παύλο. Την τρέλα τους θέλουν.

eleventh guardian
27-05-2006, 00:02
Btw, ίσως η Ηχώ να ξαναβγεί τις επόμενες μέρες με άλλο όνομα, αν και είναι δύσκολο.

Τελικώς ναι, το απρόσμενο συνέβη και η Ηχώ θα βρίσκεται ξανά στα περίπτερα από την Κυριακή. Οχι ότι ξεπεράστηκαν τα -πολλά- προβλήματα, αλλά είναι κάτι το γεγονός ότι θα ξαναβγεί με το ίδιο όνομα και το ίδιο προσωπικό. :)

Bullet
27-05-2006, 00:05
xmmm
pws ketsi?
eixa akousei oti 8a ebgaine me allo onoma apo allous
makari pantws na kseperastoun ta empodia

eleventh guardian
27-05-2006, 00:09
xmmm
pws ketsi?

Ελα ντε. Και σε μένα έκανε εντύπωση αυτό. Είναι από τις λίγες φορές που το κράξιμο του κόσμου προς την ιδιοκτησία την ανάγκασε να κάνει στροφή 180 μοιρών. Τα προβλήματα δεν έχουν ξεπεραστεί εντελώς βέβαια. Με αυτά τα λαμόγια για αφεντικά, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ούτε για το μέλλον του Sportime...

Eulogy
27-05-2006, 01:02
einai periergo pantws pws zoune toses athlitikes efhmerides

freak brother
27-05-2006, 14:29
εχει σημερα Κολομβια - Ρουμανια φιλικο..

α ρε θεε Μουτου :rofl:

Angelcurse
27-05-2006, 16:00
paizei o xontros stin ethiniki roumanias?! :shock:
poso gia to poutso auti i omada pia? :P

eleventh guardian
28-05-2006, 15:19
http://img46.imageshack.us/img46/2914/athlitikil5ph.jpg

:touched:

Οσοι την αγοράσατε, διαβάστε οπωσδήποτε τη στήλη Assistant Coach, στη σελ. 2. Ο τύπος δίνει ρέστα.

freak brother
28-05-2006, 15:53
ρε ποτε αρχιζει το μουντομπασκετ?

eleventh guardian
28-05-2006, 16:13
http://www.bet-gate.gr/NEWS/moundobasket%202006.html

Bullet
28-05-2006, 16:34
wx fetos einai?gamhmeno mundial mas tyflwses :P
btw eleventh kane ena kopo kai kane mia souma tou ti elege to ar8ro

eleventh guardian
28-05-2006, 16:59
Δεν είναι άρθρο, είναι η γνωστή χιουμοριστική στήλη της Ηχούς στη σελ. 2. Παραείναι σαρκαστικό για την κατάσταση που επικράτησε στην εφημερίδα τις τελευταίες μέρες. Τώρα είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να το γράψω, ίσως το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι να το ποστάρω, αξίζει τον κόπο. :D

Bullet
28-05-2006, 23:59
http://img245.imageshack.us/img245/1986/dscn10295ms.jpg

Eulogy
29-05-2006, 15:14
w re mlk sygkinithika :P

eleventh guardian
29-05-2006, 15:16
Το από κάτω έλεγα εγώ s11.
Πόσταρε και το από κάτω.

eleventh guardian
29-05-2006, 17:48
http://www.uefa.com/index.html

Περιμένετε να φορτώσει το βίντεο και θαυμάστε τον νεαρό Πορτογάλο.

freak brother
31-05-2006, 22:06
οταν ειχαν γινει τα επεισοδια στο πλοιο με τους αεκτζηδες ειχαν γινει μονο 6 συληψεις και τωρα ακουσα το ραδιο... καταδικαστικε ο ενας απο τους δυο που καναν τα επεισοδια στο πλοιο της αεκ..

:rofl: :rofl: :rofl:

τι ειχε ο πουστης? τροπιλακατο?

Jim Dandy Mangrum
01-06-2006, 15:22
"Και ενώ κάποιοι που "ενδιαφερόταν" για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν απο 2 μήνες, τώρα που ξεπεράστηκε το μεγάλο εμποδιο, σφυρίζουν αμέτοχα...ο κ. Άγγελος Αναστασίάδης παραιτήθηκε απο κάθε οικονομική υποχρέωση του Συλλόγου απέναντι του (240,000 ευρώ) και ανέλαβε να έρθει σε επαφή με τους, Γιώργο Κούτση, Δημήτρη Μάρκο αλλά και Γιώργο Θεοδωρίδη με σκοπό να τους πείσει να δεχθούν τους διακανονισνούς που θα τους προτείνει ο Ερασιτέχνης. Επίσης ο Θανάσης Κατσαρής παραιτήθηκε απο το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ που χρωστούσε η ΠΑΕ στον Α.Σ."

apo fcpaok.gr

Χάρισε 240.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης

Εν τω μεταξύ την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ Αγγελος Αναστασιάδης παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να διεκδικήσει τα 240.000 ευρώ που του οφείλονται από προηγούμενη συνεργασία του με την ομάδα. Επίσης για τα χρέη στους Κούτση, Θεοδωρίδη και Μάρκο θα γίνει διακανονισμός.

Εν τω μεταξύ και ο Ερασιτέχνης βοηθάει με τον τρόπο του αφού δεν θα διεκδικήσει τα 200.000 ευρώ που του οφείλονται από την ΠΑΕ.

apo contra.gr

na poios 8a nai o neos proponhths tou PAOK sth d' e8nikh...

plaka-plaka einai kalos an8rwpos :D

bleeding
01-06-2006, 15:34
o aggelos einai gamatos anthropos k PAOK pano ap'ola. K siga min perimename auto to peristatiko gia na to katalavoume.

Parakalo to post mou auto na metaferthei autousio se bajevitsiko filo gnostou melous tou er

freak brother
01-06-2006, 15:38
"Και ενώ κάποιοι που "ενδιαφερόταν" για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν απο 2 μήνες, τώρα που ξεπεράστηκε το μεγάλο εμποδιο, σφυρίζουν αμέτοχα...ο κ. Άγγελος Αναστασίάδης παραιτήθηκε απο κάθε οικονομική υποχρέωση του Συλλόγου απέναντι του (240,000 ευρώ) και ανέλαβε να έρθει σε επαφή με τους, Γιώργο Κούτση, Δημήτρη Μάρκο αλλά και Γιώργο Θεοδωρίδη με σκοπό να τους πείσει να δεχθούν τους διακανονισνούς που θα τους προτείνει ο Ερασιτέχνης. Επίσης ο Θανάσης Κατσαρής παραιτήθηκε απο το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ που χρωστούσε η ΠΑΕ στον Α.Σ."

apo fcpaok.gr

Χάρισε 240.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης

Εν τω μεταξύ την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ Αγγελος Αναστασιάδης παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να διεκδικήσει τα 240.000 ευρώ που του οφείλονται από προηγούμενη συνεργασία του με την ομάδα. Επίσης για τα χρέη στους Κούτση, Θεοδωρίδη και Μάρκο θα γίνει διακανονισμός.

Εν τω μεταξύ και ο Ερασιτέχνης βοηθάει με τον τρόπο του αφού δεν θα διεκδικήσει τα 200.000 ευρώ που του οφείλονται από την ΠΑΕ.

apo contra.gr

na poios 8a nai o neos proponhths tou PAOK sth d' e8nikh...

plaka-plaka einai kalos an8rwpos :D

και καλος χριστιανος !

PainOfSalvation
01-06-2006, 15:39
kala esy eisai gnwsto aggeloskylo

EDIT: ston bleeding pigaine

EDIT2: mes sthn trelh xara 8a einai me to pou tou to pw...8a arxisei ton prologo pali peri fax ktl

bleeding
01-06-2006, 15:42
afou kanei douleia o anthropos. ti na leme tora...

http://www.iraklis-fc.gr/images/technical/20020605153115065.jpg

bleeding
01-06-2006, 15:43
EDIT2: mes sthn trelh xara 8a einai me to pou tou to pw...8a arxisei ton prologo pali peri fax ktl

mpantovic, dolberg, takola....

PainOfSalvation
01-06-2006, 15:45
ante gamhsou malaka anoixe apotoma h photo kai tromaxa.....
kanonise mlk 8a se valw photo tou kafe apo ta palia, an to xanakaneis ayto....(xereis ekeinh h gamath apo to exwfyllo tou PAOK Empisteytiko me petseta tiligmenh gyrw apo ti mesh, mesa se saouna, kai me malli peplo mysthriou)

oso gia ton nyn proponhth ths e8nikhs kyprou ton eyxaristoume poly...alla mexri ekei...oust

bleeding
01-06-2006, 15:53
http://www2.phileleftheros.com/Soccer05/anastasiadis.jpg

http://www.otenet.gr/img/sport24/anastasiadis_m.jpg

http://www.sportnet.gr/ReportImages/85266A.jpg

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

PainOfSalvation
01-06-2006, 15:58
e ante re mlk 8elw na faw ki olas

Bullet
01-06-2006, 19:19
ta palikaria mou...ntoup

Boom!
01-06-2006, 21:26
ΘΑΝΑΤΟΣ!

Ακομα γελαω! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

eleventh guardian
01-06-2006, 22:34
Λίγες μέρες μετά την εφτάρα... Και λίγες μέρες πριν την πούτσα. :evil:

freak brother
01-06-2006, 22:45
ΧΑΧΑΧΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΩΡΑ ΦΑΙΤ ΚΛΑΜΠ ΘΑ ΚΛΑΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ..

ΚΡΑΟΥΤΣ ΘΕΕ ΡΟΜΠΟΤΙΚΕ.

Jim Dandy Mangrum
02-06-2006, 16:02
Η επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που μένει οριστικά εκτός Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Boom!
02-06-2006, 16:13
Κατι ηξερε ο Σπανος που εδωσε το παιχνιδι στον Πανιωνιο.

Angelcurse
02-06-2006, 17:56
"Το σουτ από τον Κάρασι και δυστυχώς ο αποκλεισμός είναι γεγονός... ΟΟΟΧΙ! Αποκρούει! Αποκρούει ο Κωνσταντίνου! Εκπληκτική εκτίναξις του τερματοφύλακος του Παναθηναϊκού..."

Αυτές οι φράσεις του εκφωνητή που περιέγραφε από το ραδιόφωνο ουρλιάζοντας από αγωνία το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα στην Αθήνα στις 28 Απρίλη του 1971 είναι μια από τις πρώτες αλλά και πιο έντονες ποδοσφαιρικές αναμνήσεις μου. Τότε δεν υπήρχε τηλεόραση σε όλα τα ελληνικά σπίτια και προσπαθούσαμε να φανταστούμε τον αγώνα, όπως τον ακούγαμε... Λίγο αργότερα το παιχνίδι τελείωσε. Ο Παναθηναϊκός ήταν στον τελικό και όπως όλοι, βγήκα κι' εγώ στους δρόμους της γειτονιάς μου για να πανηγυρίσω! Και όχι, κάθε άλλο παρά από... χουντική οικογένεια προέρχομαι. Το αντίθετο, υποφέραμε πολύ από τη δικτατορία των συνταγματαρχών... Ο πατέρας μου είχε γυρίσει μόλις πριν από 20 μέρες από την εξορία (αλλά και αυτός χάρηκε την πρόκριση, αν και όχι Παναθηναϊκός, μπορώ να το βεβαιώσω)... Όμως, εκείνη την ημέρα, όλη η Ελλάδα ήταν ενωμένη και χαιρόταν την επιτυχία του Παναθηναϊκού. Γιατί όλος ο ελληνικός λαός ήξερε, διαισθάνθηκε, ότι μέσα απ' αυτή την επιτυχία και ανεξάρτητα από το γελοίο καθεστώς της χούντας, "είχε μπορέσει να σηκωθεί λίγο ψηλότερα", όπως έλεγε το απαγορευμένο την εποχή εκείνη τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη...

Ήταν άλλες εποχές. Το Γουέμπλεϊ τότε, αντιμετωπίστηκε αυθόρμητα (και όχι καθοδηγημένα) από τους περισσότερους Έλληνες σαν εθνικό γεγονός. Άλλωστε, στην Ελλάδα του 1971 οι αφορμές για πανηγυρισμούς δεν ήταν πολλές... Ακόμα και οπαδοί άλλων ομάδων, είχαν συμμετοχή στη γενική χαρά. Η παραδοσιακή εφημερίδα των οπαδών του γάβρου, δεν υστερούσε σε θαυμασμό για τον Παναθηναϊκό! Όλοι, έστω και για λίγες στιγμές ένοιωσαν ότι η θέση τους ήταν ισότιμη με εκείνη των άλλων, προηγμένων ευρωπαϊκών λαών. Όλοι ξέφυγαν για λίγο από την αλυσίδα της κατοχής, του εμφυλίου, της φτώχειας, της στέρησης, της μετανάστευσης, του παρακράτους, της δικτατορίας, η οποία συνεχιζόταν αδιάκοπα σχεδόν μέχρι τότε... Και ο ίδιος λαός που τρία χρόνια πριν είχε κατέβει κατά χιλιάδες στην κηδεία του Γεωργίου Παπανδρέου για να διαδηλώσει την αντίθεσή του στη χούντα, ο ίδιος λαός που δυο χρόνια μετά θα μαζευόταν έξω από το Πολυτεχνείο, ήταν εκείνος που κατέβηκε κατά χιλιάδες και πάλι στους δρόμους, πριν ακόμα από το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, από το 1-1 με την Έβερτον, για να υποδεχθεί τους ήρωες. Ακριβώς όπως τους αρχαίους Ολυμπιονίκες, γκρεμίζοντας τα τείχη... Ακόμα και εκείνα που πολλοί είχαν μέσα τους, είτε οπαδικά ήταν αυτά είτε πολιτικά...

Ωστόσο, στην Ελλάδα είμαστε... Ένα από τα χαρακτηριστικά μας, από την εποχή του Πελοποννησιακού Πολέμου είναι ότι δεν ανεχόμαστε την επιτυχία του άλλου. Πρέπει οπωσδήποτε να τη μειώσουμε, να τη λασπώσουμε, να την αμαυρώσουμε... Έτσι, αφού πέρασε η πρώτη χαρά, οι συκοφάντες έπιασαν δουλειά. Βέβαια, δεν είχαν και πολλά να πουν και έτσι ακολούθησαν τη γνωστή τακτική των ψιθύρων. Αυτό που θα ήθελαν να έχει συμβεί, προσπάθησαν να το μετατρέψουν σε γεγονός. Με στόχο να "αποδείξουν" ότι τάχα "χωρίς τη χούντα ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε φτάσει εκεί που έφτασε". Ωστόσο, η συνέχεια δεν τους βοήθησε. Η ομάδα μας, ξεπερνώντας πολλές φορές ακόμα τα μικρά και στενά και μίζερα πλαίσια του ελληνικού ποδοσφαίρου έγραψε και άλλες χρυσές ευρωπαϊκές σελίδες, που οι οπαδοί των άλλων ομάδων ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν μπορούν να φανταστούν. Απέδειξε ότι το "ΕΛΛΑΣ - ΕΥΡΩΠΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ" δεν είναι ένα κενό σύνθημα, αλλά μια πραγματικότητα. Και έτσι, η λάσπη που κάποιοι επιμένουν να πετάνε, επιστρέφει στα μούτρα τους.

Τα χρόνια πέρασαν. Η χούντα εκείνη έπεσε - και σε ότι αφορά την πολιτική κανείς δεν αισθάνεται πια ότι κινδυνεύουμε από μια στρατιωτική δικτατορία. Όμως, όπως αποδείχθηκε, με τις χούντες σε άλλα επίπεδα δεν είχαμε ξεμπερδέψει! Από το 1996 λοιπόν, μια άλλη χούντα καταδυνάστεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια χούντα άπληστη και αδίστακτη. Μια χούντα η οποία στηρίχθηκε στα πιο άσχημα χαρακτηριστικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, τα χειροτέρεψε, το έφερε στο πιο ακραίο σημείο τριτοκοσμικής απαξίωσης. Μια χούντα που δεν άφησε τίποτα πίσω της, ούτε μια επιτυχία που πραγματικά θα έχουν να θυμούνται οι οπαδοί της ομάδας που την επέβαλε (και αυτό θα είναι - και θα το καταλάβουν! - η μεγαλύτερη τιμωρία τους)! Μια χούντα, αντίσταση στην οποία έκανε μόνο Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ, ο οποίος σε όλη αυτή την περίοδο της μαύρης επταετίας, παρά τις φοβερές συνθήκες που αντιμετώπισε, έσωσε κυριολεκτικά ό,τι είχε απομείνει από το ελληνικό ποδόσφαιρο με τις ευρωπαϊκές επιτυχίες του. Και όταν ήρθε η ώρα, πάλι Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ έβαλε τέλος στη χούντα (κοίτα σύμπτωση! - και οι δυο χούντες μια επταετία κρατήσανε!) και μας έκανε να μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες.

Όμως, οι αρουραίοι, οι τυφλοπόντικες και τα ερπετά δεν μπορούν να ησυχάσουν. Τους είναι αδύνατον να παραδεχθούν ότι έχασαν την κυριαρχία τους και θα πρέπει να επιστρέψουν (ποιος ξέρει για πόσα χρόνια;) στα λαγούμια τους... Και έτσι, μη έχοντας κάτι άλλο να πουν, θυμήθηκαν...τη χούντα των συνταγματαρχών και το Γουέμπλεϊ! Προσπάθησαν να βγάλουν εκεί τη χολή και την πίκρα τους!
Έβγαλαν και βιβλίο σε στυλ (και καλά...) "επιστημονικής έρευνας" προσπαθώντας να αναπαράγουν με σοβαροφανή τρόπο τους ψιθύρους της εποχής. Βλέπετε, έχουν περάσει πολλά χρόνια και στόχος τους δεν είναι φυσικά εκείνοι που έζησαν τότε τα γεγονότα (αυτοί ξέρουν και δεν πρόκειται να μασήσουν) αλλά οι νεώτεροι σε ηλικία οπαδοί. Τώρα που το νταμπλ δημιουργεί τον κίνδυνο κάποιοι να ανοίξουν τα μάτια τους, πρέπει να τρέξουμε να τα καλύψουμε όλα με λάσπη. Να συκοφαντήσουμε - και όλο και κάτι θα μείνει, όπως έλεγε ο Γκαίμπελς... Αλλά τελικά, το μόνο που κατάφεραν όλοι αυτοί, με πρώτο τον "συγγραφέα" του βιβλίου, είναι να αυτογελοιοποιηθούν...

Ωστόσο, ακριβώς για τους νεώτερους οπαδούς, ας προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε (αν και δεν χρειάζεται στην πραγματικότητα...) την αλήθεια και να θυμηθούμε την ιστορία.

Τη χρονιά εκείνη λοιπόν, ο Παναθηναϊκός διέθετε μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα, με παίκτες που αν το ποδόσφαιρο τότε ήταν επαγγελματικό θα έπαιζαν όλοι σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Ήταν παίκτες χαρισματικοί, με αξία αναγνωρισμένη μέχρι και σήμερα αλλά και παίκτες - εργάτες μέσα στο γήπεδο.

Η ομάδα αυτή δεν δημιουργήθηκε από το πουθενά. Ήταν αποτέλεσμα μιας διαδικασίας που άρχισε από το 1963-64 (πολύ πριν από τη χούντα...), όταν προπονητής στον Παναθηναϊκό ανέλαβε ο Στέφαν Μπόμπεκ, που έφερε την επανάσταση στο ποδόσφαιρο με το σύστημα 4-3-3. Κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα του 1963-64. Στη συνέχεια πέρασε για πρώτη φορά στο δεύτερο γύρο του κυπέλλου πρωταθλητριών Ευρώπης αποκλείοντας τη βορειοϊρλανδική Γκλεντόραν και έχασε στο "τσακ" την πρόκρισή της στον τρίτο γύρο με αντίπαλο την Κολωνία (1-1 εδώ, 1-2 έξω, ενώ είχαμε και δοκάρι). Ξαναπήρε το πρωτάθλημα της περιόδου 1964-65. Πέρασε μια περιπέτεια με την "ανανέωση" που επιχειρήθηκε κατά το 1965-66, έκανε μια φυσιολογική κοιλιά, αλλά το έργο του Γιουγκοσλάβου είχε δώσει τους πρώτους καρπούς. Το 1968 την ανέλαβε ο βοηθός του Μπόμπεκ, ο Λάκης Πετρόπουλος, ο οποίος συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο "παράδοση" και "ανανέωση" (δηλαδή παίκτες νέους και παίκτες της παλιότερης γενιάς) και γενικά έκανε πολύ σωστή δουλειά. Η ομάδα ξαναπέρασε στο β΄ γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (τότε λεγόταν κύπελλο εκθέσεων) το 1968 αποκλείοντας τη βελγική Ντάριγκ (1-2 έξω, 2-0 μέσα) και χάνοντας και πάλι στο "τσακ" την πρόκριση στον επόμενο γύρο από την Ατλέτικο Μπιλμπάο (0-0 εδώ, 0-1 έξω). Πήρε με περίπατο τα πρωταθλήματα του 1969 και του 1970. Στο πρωταθλητριών του 1969-70 αποκλείστηκε από την ανατολικογερμανική Φόρβερτς (0-2 έξω και 1-1 μέσα, ενώ μέχρι το 81ο λεπτό προηγούμαστε με 1-0 με γκολ του Αντωνιάδη από το 11ο λεπτό, με διαιτητή τον... Ισπανό Ντε Μεντεβίλ, που θα τον συναντήσουμε παρακάτω).

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Για να δείξουμε ότι όταν άρχισε η πορεία προς το Γουέμπλεϊ, ο Παναθηναϊκός είχε ήδη μια πολύ καλή ομάδα, είχε ήδη κάποιες πρώτες επιτυχίες στην Ευρώπη και ήταν θέμα χρόνου να κάνει την υπέρβαση. Αρκεί να εύρισκε αυτό που του έλειπε...

Και αυτό που του έλειπε ήταν ο "ευρωπαϊκός αέρας", η "κοσμοπολίτικη νοοτροπία", που ήταν τότε αδύνατον, βέβαια, να την έχει μια ελληνική ομάδα. Αλλά στις 2 Ιουνίου του 1970 ήρθε ο άνθρωπος που θα άλλαζε τα πάντα: ο Λάκης Πετρόπουλος έφυγε για την Εθνική Ομάδα και στον Παναθηναϊκό ήρθε μια τεράστια προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου της εποχής, ο Φέρεντς Πούσκας.

Οι αρουραίοι, οι τυφλοπόντικες και τα ερπετά έχουν ασχοληθεί "διεξοδικά" με τη συκοφάντηση του Πούσκας, λέγοντας ότι δεν ήταν σπουδαίος προπονητής και γι' αυτό στη συνέχεια δεν έκανε μεγάλη καριέρα... Φυσικά, η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμμα... Ολόκληρη πάντως η αλήθεια είναι ότι ο Πούσκας ήταν κλασσικός "προπονητής ψυχολογίας". Δεν έκανε ιδιαίτερα δύσκολες προπονήσεις, δεν έδινε και μεγάλη προσοχή στη φυσική κατάσταση κλπ, αλλά αυτά τα είχε ήδη η ομάδα του Παναθηναϊκού από τη δουλειά που είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια (κάτι σαν τις περιπτώσεις Όσιμ και Ρότσα). Αυτό όμως που έδωσε στην ομάδα όπως κανένας άλλος δεν θα μπορούσε, ήταν η εμπιστοσύνη στον εαυτό της και στις δυνάμεις της. Η αίσθηση της καθοδήγησης από ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό όνομα, εντελώς πρωτόγνωρο για τα τότε ελληνικά δεδομένα. Πέτυχε να γίνει ο Παναθηναϊκός μια αγαπημένη και χωρίς άγχος οικογένεια, που όταν οι συνθήκες το επέτρεψαν, έγραψε ιστορία.

Στο κύπελλο πρωταθλητριών του 1970-71 κληρωθήκαμε στον πρώτο γύρο με τη Ζένες Ες του Λουξεμβούργου. Ε, εδώ ούτε οι πιο πωρωμένοι τυφλοπόντικες δεν θα μπορούσαν να πουν ότι... χρειαζόταν να πληρώσουμε για να περάσουμε... Ωστόσο, η άνεση με την οποία κερδήθηκε η πρόκριση (2-1 έξω, 5-0 μέσα, ενώ πριν από 2 χρόνια η ΑΕΚ είχε αποκλείσει την ίδια ομάδα χάνοντας όμως στο Λουξεμβούργο), έδειχνε ποια θα ήταν η συνέχεια.

Δεύτερος γύρος. Ο Παναθηναϊκός κληρώνεται με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, που λίγο πριν είχε κατακτήσει το κύπελλο κυπελλούχων Ευρώπης. Θυμάμαι τις εφημερίδες της εποχής και την απαισιοδοξία τους (όλες μιλούσαν για δύσκολη κλήρωση, όπως και ήταν). Ωστόσο, έχοντας δει τον Παναθηναϊκό, οι οπαδοί του έλπιζαν.

Στις 21 Οκτωβρίου του 1970 ο Παναθηναϊκός πέτυχε ίσως την πιο παραγνωρισμένη μεγάλη νίκη του! Παίζοντας καταπληκτικά και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι Τσέχοι τον είχαν υποτιμήσει, νίκησε με 3-0, κάτι που έκανε την ποδοσφαιρική Ευρώπη να αρχίσει να μιλάει γι' αυτόν. Η ρεβάνς δεν ήταν, παρ' όλα αυτά, καθόλου εύκολη, αλλά ο Παναθηναϊκός, παρά τον τραυματισμό του Καμάρα, κατάφερε να μείνει όρθιος, να χάσει μόνο με 2-1 και να προκριθεί.

Η επιτυχία ήταν ήδη μεγάλη και...κανένας ακόμα δεν τολμούσε να μιλήσει για χούντες, πληρωμένους διαιτητές και παίκτες και τα ρέστα... Έρχεται όμως ο συγγραφέας του συκοφαντικού βιβλίου και μας λέει "επιστημονικά" ότι "Ήδη (μετά από την πρόκριση σε βάρος της Σλόβαν και της Ζενές Ες) είχε αρχίσει να δημιουργείται ένας μικρός μύθος γύρω από την αξία της ομάδας του Παναθηναϊκού".

Τώρα γιατί "μύθος" ενώ η πραγματικότητα ήταν ότι ο Παναθηναϊκός είχε αποκλείσει πανάξια την κάτοχο του κυπέλλου κυπελλούχων (και μιλάμε για ΕΚΕΙΝΑ τα χρόνια της υπανάπτυκτης ποδοσφαιρικής Ελλάδας), χωρίς ούτε ο ίδιος ο τυφλοπόντικας που έγραψε το επίμαχο βιβλίο να τολμήσει να πετάξει το οποιοδήποτε υπονοούμενο για την πρόκριση αυτή, αυτό μόνο η διαταραγμένη σκέψη του το ξέρει. Πάμε όμως παρακάτω...

Η ομάδα ήταν ήδη στους 8 (τότε δεν ήταν τόσο πολλές οι ευρωπαϊκές χώρες και οι ομάδες που συμμετείχαν). Με την επόμενη λοιπόν κλήρωση, φάνηκε ότι "όλα τελείωσαν", αφού μπροστά μας βρήκαμε τον θεωρητικά δυσκολότερο αντίπαλο, ένα πραγματικό μεγαθήριο, την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Έβερτον. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι και μόνο το να κοιτάξει στα μάτια κάποια ελληνική ομάδα τότε την πρωταθλήτρια Αγγλίας, ήταν...απλά αδιανόητο.

Το αν ο Παναθηναϊκός...πλήρωσε για να περάσει την ομάδα των εφοπλιστών, Έβερτον (την ομάδα του Άλαν Μπολ, του Ρόιλ και του Χαρστ), δεν μας το λένε οι τυφλοπόντικες, γιατί και η γελοιότητα έχει ( ; ) τα όριά της. Το αν...ευνοήθηκε από τη διαιτησία σε εκείνους τους αγώνες, ούτε κι' αυτό μας το λένε, γιατί...τι να πουν; Όλοι όσοι το έζησαν, ξέρουν ότι ο Παναθηναϊκός στις 9 Μάρτη του 1971 αντιστάθηκε ηρωικά στις επιθέσεις της Έβερτον, προηγήθηκε στο 81ο λεπτό με ένα θαυμάσιο γκολ του Αντωνιάδη και του έκλεψαν τη νίκη στο 90ο λεπτό, όταν ο Τζόνσον ισοφάρισε πατώντας στο κεφάλι τον Τάκη Οικονομόπουλο και το φάουλ το κατάπιε ο ανατολικογερμανός διαιτητής Γκλένκερ (ποτέ δεν μας πήγαιναν αυτοί, αργότερα ο συνάδελφός του Άντολφ Πρόκοπ έκανε χειρότερα)...

Η Ελλάδα είχε μείνει άφωνη, το ίδιο και η Ευρώπη. Εκεί άρχισε η μαζική λαϊκή συμμετοχή στην επιτυχία του Παναθηναϊκού (τότε δεν υπήρχαν οι Αρκουλήδες, οι Πανούτσοι και οι Καρπετόπουλοι να μιλήσουν για αντίπαλα "καφενεία" και "τσούκου - τσούκου μπολ"). Και για να μην τα επαναλαμβάνω, καμιά χούντα δεν ανάγκασε τον ελληνικό λαό να πανηγυρίσει, αυτό έγινε για τους λόγους που αναφέρθηκαν πιο πάνω.

Ωστόσο, κανένας δεν ήταν σίγουρος για την πρόκριση. Κάπου στο βάθος ελπίζαμε, αλλά η Έβερτον εξακολουθούσε να είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας. Αλλά στις 24 Μάρτη του 1971 ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο: έπαιξε καλά, "έπιασε" σωστά τα ατού των Άγγλων, είχε δοκάρι με το Δομάζο και το τελικό 0-0 του έδωσε τη μεγαλύτερη ίσως μέχρι σήμερα επιτυχία του, αν σκεφτεί κανείς πόσο αδύνατη φαινόταν αυτή όταν μαθεύτηκε η κλήρωση.

Φυσικά οι τυφλοπόντικες - "συγγραφείς" δεν μπορούν με τίποτα να αμαυρώσουν αυτή την επιτυχία και έτσι το ρίχνουν στο... γενικό "διανοουμενίστικο" - "πολιτικό" (και καλά...) - "κουλτουριάρικο" σχόλιο, γράφοντας πόσο προσπάθησε η χούντα να την εκμεταλλευτεί. Ε - και λοιπόν; Σε τι φταίει γι' αυτό ο Παναθηναϊκός; Να καθόταν να χάσει για να κάνει... "αντίσταση";

Και φτάνουμε στο τέλος. Είμαστε ήδη στους 4. Κληρωνόμαστε με τον Ερυθρό Αστέρα, τη θεωρητικά ευκολότερη ομάδα από τις άλλες τρεις (οι άλλες δυο ήταν ο Άγιαξ και η Ατλέτικο Μαδρίτης). Πηγαίνουμε στο Βελιγράδι στις 14 Απρίλη του 1971 σε μια ιδιαίτερα εχθρική ατμόσφαιρα (οι βαλκάνιοι γείτονες δεν καταλάβαιναν από ευρωπαϊκό "σαβουάρ βιβρ" και δεν αστειεύονταν), ο Αυστριακός διαιτητής Λίνεμάγιερ μας αδικεί, ιδιαίτερα όταν κατακύρωσε το δεύτερο γκολ των Γιουγκοσλάβων, ενώ η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή (από ποιον να...πληρώθηκε άραγε;). Δεν παίζουμε και καλά (αυτή τη φορά κάπου εμείς τους υποτιμήσαμε) και χάνουμε με 4-1, πετυχαίνοντας ωστόσο το εκτός έδρας γκολ.

Ωστόσο, όσο και αν σε κάποιους φαίνεται παράξενο, πλέον το είχαμε πιστέψει. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο, αλλά η πίστη για την πρόκριση ήταν μεγαλύτερη απ' ότι μετά το 1-1 με την Έβερτον. Είναι γνωστό σε όλους το αποτέλεσμα της ρεβάνς της 28ης Απρίλη του 1971. Ένα ματς που ο Παναθηναϊκός είχε την τύχη να πετύχει το γρήγορο γκολ που χρειαζόταν και όπου οι οπαδοί του ανταπέδωσαν στους Γιουγκοσλάβους (χωρίς όμως να ξεφύγουν απ' τα όρια) τη "φιλοξενία" του Βελιγραδίου και τους έκαναν στιγμές - στιγμές να περιφέρονται στο γήπεδο σαν ζαλισμένα κοτόπουλα...

"Το σουτ από τον Κάρασι και δυστυχώς ο αποκλεισμός είναι γεγονός... ΟΟΟΧΙ! Αποκρούει! Αποκρούει ο Κωνσταντίνου! Εκπληκτική εκτίναξις του τερματοφύλακος του Παναθηναϊκού..." Αυτή η φράση που την επέλεξα και για αρχή αυτού του άρθρου, είναι ίσως αρκετή για να βουλώσει τα στόματα... Τα στόματα εκείνων που δεν άντεξαν πια την επιτυχία μας και άρχισαν να παραληρούν και να εκδηλώνουν ανοιχτά το κόμπλεξ τους (που ακόμα δεν τους έχει φύγει, ίσα-ίσα χειροτέρεψε με την πάροδο των χρόνων και τη σύγκριση μεταξύ Παναθηναϊκού και όλων των άλλων ομάδων). Μια "πληρωμένη" ομάδα δεν χάνει τέτοιες ευκαιρίες (και δεν ήταν η μόνη που έχασε ο Ερυθρός Αστέρας σ' εκείνο το ματς) ούτε θα χρειαζόταν ο Κωνσταντίνου να κάνει ΤΗΝ απόκρουση! Ενώ από τότε έχουν περάσει 33 χρόνια και ΟΥΔΕΠΟΤΕ ακούστηκε το παραμικρό "περίεργο" που τυχόν θα είχε γίνει, πέρα από τις γαβροσυζητήσεις των ερυθρόλευκων καφενείων. Και όλα κάποτε μαθαίνονται, όπως ας πούμε αυτά που έγιναν στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου του 1954... Μόνο που τότε οι γάβροι (και μάλιστα οι πιο βλάκες της εποχής, γιατί οι περισσότεροι χειροκρότησαν ιπποτικά τον Παναθηναϊκό) έλεγαν ότι "τα πήραν από τη χούντα οι παίκτες του Αστέρα".

Φυσικά αυτή η εκδοχή είναι εντελώς γελοία, μόνο και μόνο για το γεγονός ότι οι παίκτες του Αστέρα θα κέρδιζαν πολύ περισσότερα αν έφταναν στον τελικό, τόσο σε χρήματα, όσο και σε ελπίδα να φύγουν από τη χώρα τους και να κάνουν καριέρα στην παραμυθένια τότε γι' αυτούς όσο και για μας Ευρώπη...

Μερικοί "ψαγμένοι" αλλάζουν το σενάριο και μας λένε κάτι άλλα μυθιστορήματα για ... δωροδοκία του "άγνωστου" διαιτητή (εκείνου που μας είχε παίξει, πάλι επί χούντας, με την ανατολικογερμανική Φόρβερτς και χάσαμε, ήταν δε τόσο "άγνωστος" ώστε επί χρόνια διαιτήτευε ματς του κυπέλλου πρωταθλητριών...) με... κερδισμένα κουπόνια του ιπποδρόμου! Τόσο...φτηνός φαίνεται ότι ήταν αυτός ο διαιτητής!!!... Αυτό όμως που δεν μας λένε, είναι το σε ποια φάση μας ευνόησε ο διαιτητής εκείνου του αγώνα... Ποτέ άλλωστε, εδώ και τόσα χρόνια δεν έγινε λόγος για εύνοια της διαιτησίας εκείνου του ματς προς τον Παναθηναϊκό (ούτε οι γιουγκοσλάβικες εφημερίδες της εποχής παραπονέθηκαν). Εκτός αν η εξήγηση βρίσκεται στη λύσσα τους επειδή...δεν μας έσφαξε, όπως οι Παπουτσέληδες, οι Παπαδάκοι, οι Ευθυμιάδηδες και ένα σωρό άλλοι, που κακόμαθαν τόσο τους αρουραίους και τους τυφλοπόντικες, ώστε να θεωρούν ότι αυτό είναι το φυσιολογικό...

Ίσως δεν θα άξιζε να ασχοληθούμε με αυτές τις γελοιότητες, αλλά αυτό το σχόλιο ήταν η ευκαιρία πρώτα απ' όλα να θυμηθούμε εκείνες τις μεγάλες στιγμές και δεύτερον να πούμε κάποια πράγματα και για τους πιο νέους σε ηλικία Παναθηναϊκούς. Και επειδή εμείς δεν φοβόμαστε την αλήθεια, να συμπληρώσουμε και το παρακάτω: Όπως όλες οι κυβερνήσεις, "δημοκρατικές" και μη, η χούντα ασφαλώς προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την επιτυχία, με τον τρόπο που το κάνουν όλοι οι πολιτικοί, δηλαδή με το να εμφανίζονται στο γήπεδο, να στέλνουν συγχαρητήρια τηλεγραφήματα, να φωτογραφίζονται δίπλα στους παίκτες, να προπαγανδίζουν την επιτυχία σαν "επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού" δηλαδή σα δική τους, ενώ φυσικά ήταν επιτυχία του Παναθηναϊκού και μόνον. Σίγουρα το είδος της προπαγάνδας της χούντας ήταν ανάλογο με την "αισθητική" της και τη νοημοσύνη της και προκαλούσε κάθε σοβαρό άνθρωπο... Αλλά η χούντα ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ την επιτυχία... Αυτή ήταν έργο των παικτών του Παναθηναϊκού, κυριολεκτικά με "νεράκι της Ούλεν" και με ελάχιστες υλικές αμοιβές, όπως επανειλημμένα έχουν τονίσει σε συνεντεύξεις τους (και σ' εμάς) όλοι οι ήρωες της εποχής εκείνης.

Και για να τελειώνει επιτέλους το παραμύθι "της υποστήριξης του Παναθηναϊκού από τη χούντα": Στα χρόνια εκείνα, τα πρωταθλήματα τα κατέκτησαν οι εξής ομάδες: Το 1967 ο γάβρος. Το 1968 η ΑΕΚ. Το 1969 και το 1970 ο Παναθηναϊκός. Το 1971 (χρονιά του Γουέμπλεϊ), η ΑΕΚ, με δεύτερο τον Πανιώνιο και τρίτο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μάλιστα δεν βγήκε καθόλου στην Ευρώπη εκείνη τη χρονιά! Το 1972 ο Παναθηναϊκός. Το 1973 ο γάβρος και το 1974 ο γάβρος. Δηλαδή είχαμε τρία πρωταθλήματα για τον Παναθηναϊκό, τρία για το γάβρο και δυο για την ΑΕΚ! (σε αντίθεση με τα εφτά πρωταθλήματα του κοκκαλιστάν επί "δημοκρατίας"...). Πού ευνοήθηκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είχε και κατά γενική ομολογία την καλύτερη ομάδα στα χρόνια εκείνα; Η απάντηση είναι, ότι όχι μόνο δεν ευνοήθηκε, αλλά το πρωτάθλημα του 1973 το "κατέκτησαν" οι αρουραίοι αφού χρειάστηκε πρώτα να...μηδενιστεί σε τρία ματς ο Παναθηναϊκός (εξοντωτική ποινή για την εποχή!) λόγω των επεισοδίων που είχαν γίνει σ' ένα ματς θρήνου - ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη, όπου η διαιτησία μας είχε σφάξει και όπου ο Συνετόπουλος ακόμα τρέχει από το κυνηγητό του Κωνσταντίνου! Έτσι άρχισε το σερί των τριών πρωταθλημάτων της δήθεν υπερομάδας του Γουλανδρή... Βλέπετε, με χούντα ή με "δημοκρατία", η ομάδα του Δημοσίου είναι πάντα η ίδια... Και κλαίγονται κιόλας...

Τελικά, το μόνο πετυχημένο απ’ όσα έχουν πει οι αρουραίοι και οι τυφλοπόντικες, είναι, έστω και χωρίς τη θέληση του "συγγραφέα", ο τίτλος του βιβλίου της αθλιότητας: "Μεταξύ τιμής και ντροπής"... Σωστά... Η τιμή ανήκει στον Παναθηναϊκό και η ντροπή στους αρουραίους, στους τυφλοπόντικες και στα ερπετά, με πρώτο αυτόν που το έγραψε. Τον παραδίδουμε στην περιφρόνηση όλων των οπαδών του Παναθηναϊκού, αλλά και των σκεπτόμενων οπαδών των άλλων ομάδων και του υποσχόμαστε ότι τα επόμενα χρόνια θα βρει πολλές ακόμα αφορμές να μεγαλώσει το κόμπλεξ του και να στάξει και άλλο δηλητήριο... Είναι το μόνο που θα μπορεί να κάνει όταν θα βλέπει από τον καναπέ τις επόμενες ευρωπαϊκές επιτυχίες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ.

PAO1970

Bullet
02-06-2006, 19:02
etsi etsi
:D

Eulogy
02-06-2006, 21:22
Οι έρευνες της ιταλικής αστυνομίας όσον αφορά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο χώρο του ποδοσφαίρου της γειτονικής χώρας προχωρούν με αμείωτους ρυθμούς και κάθε μέρα που περνά έρχονται ολοένα και περισσότερα στοιχεία στο προσκήνιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, στα "πλοκάμια" του Λουτσιάνο Μότζι είχε πιαστεί προ 15ετίας και η ΑΕΚ!

Το θέμα έχει ως εξής. Στις 11 Δεκεμβρίου 1991 η ΑΕΚ αντιμετώπιζε την Τορίνο στον επαναληπτικό αγώνα του τρίτου γύρου του Κυπέλλου UEFA, μετά το ισόπαλο 2-2 του πρώτου αγώνα στην Αθήνα. Σύμφωνα με μαρτυρία ενώπιον του εισαγγελέα, του τότε λογιστή και άμεσου συνεργάτη του Λουτσιάνο Μότζι, Τζιοβάνι Μάτα, ο Μότζι είχε προσφέρει όλα τα...αγαθά στον διαιτητή του επαναληπτικού αγώνα, τον Βέλγο, Γκέταλς προκειμένου η Τορίνο να "εξασφαλίσει" το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

"Μην ανησυχείς για το ματς με την ΑΕΚ, έχω τους κατάλληλους ανθρώπους", φέρεται να είπε ο Μότζι στον Μάτα ο οποίος φέρεται να είπε στον εισαγγελέα: "Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ κόστισε στην Τορίνο 10 εκατομμύρια λιρέτες. Ο Λουτσιάνο Μότζι είχε αναλάβει τα πάντα και είχε βρει τις γυναίκες με τις οποίες θα διασκέδαζαν οι διαιτητές".

Για την ιστορία, η Τορίνο είχε νικήσει 1-0 την ΑΕΚ, θέτοντας την εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Uefa, ενώ βάσει εγγράφων από το αρχείο του Μάτα, ο Μότζι ακολούθησε την ίδια τακτική και για άλλους δύο αγώνες της Τορίνο στη διοργάνωση, με τη Ρεϊκιαβικ και την Μποαβίστα.

apo contra.gr

kai na skeftei kaneis oti ayto to mats an thimamai kala eprepe na eixe teleiwsei 5-0 to 1-0 itan psema :?

Bullet
02-06-2006, 22:38
ποπο ρε μλκ τι τραβάει αυτός ο ιάκωβας στο μιλαμπαλα :P

Darkling
03-06-2006, 09:02
http://www.submerged.co.uk/kens%20tank%20big.jpg

Bullet
03-06-2006, 09:20
http://img114.imageshack.us/img114/9818/mparmpis0xc.jpg

http://img107.imageshack.us/img107/210/patakos7ds.jpg

...Και για να τελειώνει επιτέλους το παραμύθι "της υποστήριξης του Παναθηναϊκού από τη χούντα": Στα χρόνια εκείνα, τα πρωταθλήματα τα κατέκτησαν οι εξής ομάδες: Το 1967 ο γάβρος. Το 1968 η ΑΕΚ. Το 1969 και το 1970 ο Παναθηναϊκός. Το 1971 (χρονιά του Γουέμπλεϊ), η ΑΕΚ, με δεύτερο τον Πανιώνιο και τρίτο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μάλιστα δεν βγήκε καθόλου στην Ευρώπη εκείνη τη χρονιά! Το 1972 ο Παναθηναϊκός. Το 1973 ο γάβρος και το 1974 ο γάβρος. Δηλαδή είχαμε τρία πρωταθλήματα για τον Παναθηναϊκό, τρία για το γάβρο και δυο για την ΑΕΚ! (σε αντίθεση με τα εφτά πρωταθλήματα του κοκκαλιστάν επί "δημοκρατίας"...). Πού ευνοήθηκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είχε και κατά γενική ομολογία την καλύτερη ομάδα στα χρόνια εκείνα; Η απάντηση είναι, ότι όχι μόνο δεν ευνοήθηκε, αλλά το πρωτάθλημα του 1973 το "κατέκτησαν" οι αρουραίοι αφού χρειάστηκε πρώτα να...μηδενιστεί σε τρία ματς ο Παναθηναϊκός (εξοντωτική ποινή για την εποχή!) λόγω των επεισοδίων που είχαν γίνει σ' ένα ματς θρήνου - ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη, όπου η διαιτησία μας είχε σφάξει και όπου ο Συνετόπουλος ακόμα τρέχει από το κυνηγητό του Κωνσταντίνου! Έτσι άρχισε το σερί των τριών πρωταθλημάτων της δήθεν υπερομάδας του Γουλανδρή... Βλέπετε, με χούντα ή με "δημοκρατία", η ομάδα του Δημοσίου είναι πάντα η ίδια... Και κλαίγονται κιόλας...