PDA

View Full Version : ATHLETICS GENERAL DISCUSSION

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Abruzzi
07-11-2007, 03:14
φτου κι απτην αρχη

hcpunksonacid
07-11-2007, 03:15
για πειτε ρε γκευ,θα ανεβειτε με τα αδερφακια σας τους πουστοπαληκαραδες εκ σερβιας την πεμπτη?εχουμε και ενα ραντεβου...μην ξεχνιομαστε.....

Daffy
07-11-2007, 03:16
pankis o manouras

hcpunksonacid
07-11-2007, 03:20
μιλο_μανουρα.

Scarbaf
07-11-2007, 03:23
για πειτε ρε γκευ,θα ανεβειτε με τα αδερφακια σας τους πουστοπαληκαραδες εκ σερβιας την πεμπτη?εχουμε και ενα ραντεβου...μην ξεχνιομαστε.....

ρε πάνκη τράβα καμιά μαλακία μπας και ξελαμπικάρεις.

hcpunksonacid
07-11-2007, 03:28
σκασε βλακα. :)

Whitecross
07-11-2007, 03:41
σκασε βλακα. :)

καλά ρε μαλάκα πάνκη τώρα δεν έχεις με τι να ασχοληθείς και ασχολείσαι με τον Ερυθρό Αστέρα?αλλά βέβαια με τι να ασχοληθείς με τον Μαλεζά... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

έχε χάρη που υπάρχουν κάτι Λεβαδειακοί φέτος διαφορετικά η Β Εθνική σε περίμενε με ανοιχτές αγκάλες.

Δες το σκουλίκι να πάίζει Ευρώπη και συ κάτσε να προσπαθείς να σωθείς.

hvilelos?
07-11-2007, 03:42
Η αληθεια ειναι οτι πουτσα και ξυλο φετος η παρτιζαν τον ερυθρο σε ολα τα αθληματα

hcpunksonacid
07-11-2007, 03:44
ηλιθιε γουαιτκρος,ΕΣΕΙΣ ειστε που εχετε φαγωθει να ανεβειτε με τους ερυθροπουστες του βελιγραδιου την πεμπτη...που ειστε "αδερφοποιημενοι".οποτε βγαλε τον σκασμο φιλοσκουληκο.αντε στα τσακιδια τραβανεβα.

Whitecross
07-11-2007, 03:51
ηλιθιε γουαιτκρος,ΕΣΕΙΣ ειστε που εχετε φαγωθει να ανεβειτε με τους ερυθροπουστες του βελιγραδιου την πεμπτη...που ειστε "αδερφοποιημενοι".οποτε βγαλε τον σκασμο φιλοσκουληκο.αντε στα τσακιδια τραβανεβα.

Δεν είμαι φιλοσκούληκο βρωμο-πάνκη στα αρχίδια μου για τον Άρη αλλά έχει πλάκα να βλέπεις τα πάλαι ποτέ "αφεντικά της πόλης" να ασχολούνται με σκουλήκια έτσι δεν είναι πάνκη? :rofl:

Νόμιζα ότι ήσαστε ανώτεροι οπαδοί εσείς αλλά τελικά η Β Εθνική θα σας ίσιωνε.Να πάρει μεταγραφή και ο υπερ-παίκτης Μελίσσης :lol: που του στερείται μια λαμπρή πορεία στον ΠΑΟ μαζί με Σαριέγκι Ενακαρίρε και τα άλλα παιδιά. :D

Daffy
07-11-2007, 03:57
Δεν είμαι φιλοσκούληκο βρωμο-πάνκη στα αρχίδια μου για τον Άρη αλλά έχει πλάκα να βλέπεις τα πάλαι ποτέ "αφεντικά της πόλης" να ασχολούνται με σκουλήκια έτσι δεν είναι πάνκη? :rofl:

:moutza:

Whitecross
07-11-2007, 04:00

:moutza:

στα μούτρα σου.

pitchfork
07-11-2007, 09:05
Εγώ πάντως θα βγάλω σήμερα....
evgales kotoula? pou mas to petas xwris na les ti evales?
Κλασσικά είχα παίξει όβερ και πήγα κουβά αφού έχετε εμπεδώσει φαίνεται το πρώην τσούκου τσούκου μπολ και νυν έξυπνο ποδόσφαιρο.
Το kotoula που κολλάει, κρίνεις εξ ιδίων?

Whitecross
07-11-2007, 13:36
Εγώ πάντως θα βγάλω σήμερα....
evgales kotoula? pou mas to petas xwris na les ti evales?
Κλασσικά είχα παίξει όβερ και πήγα κουβά αφού έχετε εμπεδώσει φαίνεται το πρώην τσούκου τσούκου μπολ και νυν έξυπνο ποδόσφαιρο.
Το kotoula που κολλάει, κρίνεις εξ ιδίων?

όχι χοντρέ νομίζω εσένα είπε κότα.Δεν έιπε και τίποτα περίεργο όλοι έτσι σας λένε.

regularpaul
07-11-2007, 14:25
εδω και καμποσες μερες δεν μπορω να μπω απο το σπιτι μου στο ER (δεν ξερω γιατι)
και τσεκαρω τωρα απο την δουλεια για να βρω θεμα με το επωνυμο μου!!!

καλως μας ξαναρθες τζοη)))

Whitecross
07-11-2007, 14:38
εδω και καμποσες μερες δεν μπορω να μπω απο το σπιτι μου στο ER (δεν ξερω γιατι)
και τσεκαρω τωρα απο την δουλεια για να βρω θεμα με το επωνυμο μου!!!

καλως μας ξαναρθες τζοη)))

Γιατί λες τα πράγματα Παυλάρα όπως σε συμφέρουν?Ενταξει τότε έιχατε πολύ καλή ομάδα με Μπρούστερ Αντριόλι κτλ και αν ο άλλος δεν έκανε αυτές τις μαλακίες ο Ιωνικός θα ήταν πάντοτε στη Α Εθνική και θα έβγαινε και στο UEFA πάνω από 1 φορά που το κατάφερε.Τα επεισόδια τα προκάλεσε ο συγχωρεμένος τώρα το αν οι δικοί μας ψάχνονταν και αυτοί για ξύλο άλλο θέμα.

Σε ενα ματς που χάσατε δίκαια.

Dr. Death
07-11-2007, 14:47
ρε μαλακες... δε γινεται να τον αφησετε μεχρι το 2008 να τον προλαβω στην αδεια των χριστουγεννων ?

δηλαδη 1 μερα γραφει ενεργα και εχω λιωσει ... μα την παναγια τετοιο γελιο ειχα να ριξω καιρο... πλιζ ..μην τον μπαναρετε.

Whitecross
07-11-2007, 15:21
ρε μαλακες... δε γινεται να τον αφησετε μεχρι το 2008 να τον προλαβω στην αδεια των χριστουγεννων ?

δηλαδη 1 μερα γραφει ενεργα και εχω λιωσει ... μα την παναγια τετοιο γελιο ειχα να ριξω καιρο... πλιζ ..μην τον μπαναρετε.

εγώ ρίχνω γέλιο και όταν δεν ποστάρω ενεργά με βαζελάκια σαν εσένα..για εντός αγωνιστικών χώρων δεν σε συμφέρει φυσικά να μιλήσουμε...

Φιλάκια Πειραιώτικα πελάτη αιώνιε δεύτερε....αλήθεια δεν μας ενημέρωσε ο Abruzzi ο ΠΑΟ πε΄ρυσι στο πρωτάθλημα πυγμαχίας και στο σκάκι τι έκανε? :rofl:

regularpaul
07-11-2007, 17:10
Διάβασα τι έγραψες στο άλλο θέμα ρε, ό,τι και να μου πεις, δεν τα προκάλεσε ο σχωρεμένος τα επεισόδια. Δεν είχαμε κανέναν λόγο να κάνουμε επεισόδια και μόνο από την είσοδο των γαυρων προκλήθηκαν. Τώρα τα υπόλοιπα που πιστεύω τα εξήγησα στον Μιτς, δεν μπορώ να τα αποδείξω, απλά τα λέμε εδώ μέσα για να περνάει η ώρα.

Λέγε τα πιο ήρεμα αυτή τη φορά, για να παραμείνεις και να γελάμε όλοι μαζί, κι όχι όλοι μαζί σου :-o

PainOfSalvation
07-11-2007, 17:49
Ακόμα ένα επικοινωνιακό πλήγμα φαίνεται ότι δέχθηκε η σχέση ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και πλέον θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις. Η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι έπεσε από τον Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος αποκάλυψε σχέδιο του Γιάννη Βαρδινογιάννη για να προχωρήσει μόνος του στην κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό, κάτι που είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Τα γεγονότα γύρω από το γήπεδο επισκίασαν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Κοπεγχάγη. Οι πράσινοι ταξίδεψαν για την πρωτεύουσα της Δανίας, όπου θα αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα. "Έχουμε ποιότητα για το rotation", τόνισε ο Ζοσέ Πεσέιρο, ενώ ο Τάκης Φύσσας σχετικά με το χρόνο συμμετοχής του ανέφερε: "Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ' όλα".

«Η ΠΑΕ θα χτίσει το γήπεδο»

Μια σημαντική εξέλιξη προέκυψε σχετικά με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού. Ο Νικήτας Κακαλμάνης προέβη στην δημοσιοποίηση επιστολής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σύμφωνα με την οποία γίνεται πρόταση για κατασκευή γηπέδου με χρήματα της ίδιας της ΠΑΕ. Πλέον θα πρέπει να περιμένουμε την αντίδραση του Ερασιτέχνη.

«Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα δημοσιοποιήσουμε τις λεπτομέρειες και θα παρουσιαστεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι καλή εξέλιξη σε ό,τι αφορά τη συντόμευση του έργου», δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

na kanw mia erwthsh stous vazelous tou forum...
to olo skiniko htan oti dinei o erasitexnhs to ghpedo sto kratos kai pernei thn ektash sto votaniko?

pitchfork
07-11-2007, 18:18
Να απαντήσω εγώ αν και δεν είμαι βάζελος, σόρρυ, απλά επειδή κάτι ξέρω από το θέμα. Λοιπόν

Χωρίς να έχουν δημοσιοποιηθεί οι συμβάσεις το σκηνικό είναι ότι θα δίναμε τα Ιερά Χώματα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για να γίνουν πάρκο ή κάτι τέτοιο, θα μας έχτιζαν το γήπεδο το οποίο θα τους ανήκε (στον Δήμο - φυσικά) και θα πληρώναμε ενοίκιο και ποσοστό επί των εισιτηρίων για να παίζουμε εκεί.

Τώρα που αλλάζει το σκηνικό, αφού θα πληρώσει η παε ΠΑΟ, ο Δήμος βάζει μόνο το οικόπεδο για το οποίο φαντάζομαι ότι μπορούν να κανονίσουν κάποιο ενοίκιο, πχ οι απατεώνες του λιμανιού δίνουν κάποιο ενοίκιο για το χώρο που τοποθέτησαν το λυώμενό τους. (Βέβαια έχουν συμφωνήσει να μην πληρώνουν ούτε ευρώ για τα πρώτα 15-20 χρόνια, κάτι τέτοιο, οπότε μετά μάλλον θα έχει ξεχαστεί το θέμα - λολ, αλλά πάντως έτσι είναι).
Στην περίπτωση αυτή δεν θα αναγκαστούμε να δώσουμε το σπίτι μας, θα παραμείνουμε στο Κέντρο της αγαπημένης μας Αθήνας. Το νέο γήπεδο θα ανήκει προφανώς στην οικογένεια, στ @@ μας, το ίδιο μας κάνει.

Να δούμε όμως, είναι πολλά τα λεφτά άρη....

Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει πιο μεγάλη χαρά για μένα από το να μείνει άθικτος ο Ιερός Ναός, μνημείο Περηφάνειας, Δόξας και Μεγαλείου. Μακάρι....

Abruzzi
07-11-2007, 23:12
πολυ καλη φαση απο το http://sport24.gr/ videoδελτιο ειδησεων δεξια στην κεντρικη

Daffy
08-11-2007, 02:28
poli goutsou o gkaletis sto diafimistiko tis net

Scarbaf
08-11-2007, 19:56
μαχαιρώματα 3 σέρβων λέει στη συμπρωτεύουσα. :?
(http://www.sport24.gr/html/ent/889/ent.204889.asp)

λέτε να το΄καναν αριανά ή παόκια (λόγω της γνωστής μαλακοκόντρας) ?

geologiko_karoto
08-11-2007, 20:02
καθυστεριμενοι το εκαναν - αυτο ειναι σιγουρο

hcpunksonacid
08-11-2007, 20:40
ηρακλειδεις θα ηταν.

geologiko_karoto
08-11-2007, 23:00
λοιπον οι σκωληκες ειχαν να βγουν Ευρωπη ποσα χρονια κ το γιορταζουν δεοντως

σηκωσαν τη γειτονια στο ποδι με τα βεγγαλικα λες κ ειναι πρωτοχρονια

cancer
08-11-2007, 23:19
veggalika kai ximika eksw apto gipedo.
den katalabainw ti provlima 8a xe opoiosdipote areianos me opoiondipote tou eri8rou astera, les kai erxetai proti fora omada gia europaiko agwna, kai toso poly kiolas wste na skasoun 8 me krani na kopanisoun 2 pou pinan kafe stin paralia. pio pithano na to kanan ta paokia.
simeiwteon, anevike poulman adelfopoihmenwn gaurwn (...) kai ginetai ntavantouri twra. :thumbsup:

Daffy
09-11-2007, 00:12
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πληροφορηθείσα το ραδιοφωνικό επικίνδυνο παραλήρημα προέδρου Ποδοσφαιρικής Ανωνύμου Εταιρείας με στόχο να εκθέσει το σύνολο της οικογένειας και της ιστορίας μας, τον καλεί άμεσα να ανακαλέσει τους φωτογραφικούς του υπαινιγμούς και να ζητήσει συγγνώμη, αποκαθιστώντας πρωτίστως τη δική του εικόνα απέναντι στην κοινή γνώμη, ως υπεύθυνος παράγων του σωματείου που εκπροσωπεί.
Δευτερευόντως, να αναλογιστεί τις τεράστιες ευθύνες του για το ατόπημά του, προκειμένου να αποφευχθούν διχαστικές εκτροπές, τις οποίες το σύνολο των φιλάθλων της πόλης δεν τις επιθυμεί και τις καταδικάζει.

edit:malaka panki esi tous efages?

hcpunksonacid
09-11-2007, 03:05
οι μαχαιρωμενες σερβιδες τις τελευταιες 2 μερες ειναι συνολο 8.περα απο αυτους που μαζευαν σουτια.
στο μπιτ μπαζαρ καποιοι εκαναν την μαλακια να φωναξουν συνθηματα του ολιμπιλαγου.επεσε πουτσα και εστρωσαν.
ηρθαν να προκαλεσουν και να κανουν μαγκιτσες.ε τις κανουν τωρα εξω απο το γηπεδο του ρουλη σπαζοντας αυτοκινητα(χωρις επιβατες βεβαιως).
εγω δεν ημουν σε κανενα σκηνικο.ουτε καν ασχοληθηκα.

Scarbaf
09-11-2007, 03:28
ε αφού προκάλεσαν, κρίμα που δεν τους σκοτώσατε.

οχι, σε καταλαβαίνω.

αλήθεια.

Mitsmann
09-11-2007, 11:22
αφου ειναι φιλοι του ολυμπιακου ντε! ο πανκης δικαιολογει αυτη την κινηση. Φυσικα δεν ηταν σε κανενα σκηνικο παρων. Σιγα μην.

υ.γ. δε γαμιεστε με τα "σκηνικα" λεω γω. Ολοι.

freak brother
09-11-2007, 18:28
ta Zwniana exoun mia apo tis kalyteres omades water polo.

paizoun oloi fountaristoi

:P :P :P

geologiko_karoto
09-11-2007, 20:56
επισης ειναι πολυ καλοι στο Pro :P

Blindgeo
09-11-2007, 23:02
Kai sto 8?

freak brother
09-11-2007, 23:38
o candiru! :(

Magellan
10-11-2007, 01:54
ειχε κολκα στην ετ3 να μιλαει για τον παοκ με υποκρουση φιαρ οφ δε νταρκκκκκ :P

Blindgeo
10-11-2007, 15:28
Takis Fyssas re seis! Sto deltio eidhsewn tou Alpha twn parousiazan san paixth tou PAOK kai sto antistoixo tou Mega san paixth ths AEK! :lol:

freak brother
10-11-2007, 15:34
polles omades malwnoun gia thn parth tou re

dead in magazines
10-11-2007, 15:49
Είναι που ξέρει τρελή μπάλα (εφάμιλη του Ρομπέρτο Κάρλος) και όλες οι ομάδες θα ήθελαν να τον έχουν να αλωνίζει στην αριστερή πλευρά τους.........

Abruzzi
11-11-2007, 12:10
2 η ωρα ο αιας,θα ερθει κανας μιτς;

Mitsmann
11-11-2007, 12:42
θα γινει τελικα ρε? αφου απο χτες εχει γενικο απαγορευτικο παντου. θα ρθουν οι αιολαιοι ? (σικ)

Abruzzi
11-11-2007, 12:43
χμ,θα προσπαθησω να μαθω

χτες παντως κανονιζαν για γηπεδο κανονικα εδω,με αεροπλανο ερχονται ρε συ λογικα οι αλλοι

freak brother
11-11-2007, 15:13
ELA MWRH AIOLIKARAAAAAAAAAAAAAAAAA

freak brother
11-11-2007, 16:40
poutsa :cry: :cry:

Abruzzi
11-11-2007, 17:11
4-0 και λιγα ηταν

παιξαμε αψογα και ο αιολικος...λιγος

αντε για το διπλο στη πατρα τωρα και στο τελος θα παμε β εθνικη και δε θα το πιστεψουμε ουτε εμεις

βιντεο τη τριτη

Mitsmann
11-11-2007, 17:15
αχαχαχαχαχα τεσσαρα.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΝΗΣΙ ΡΕ??? ΠΟΙΟΣ???

υ.γ. πουστια που δεν εχω καταφερει να ρθω σε κανενα ματς. Στο επομενο. δεσμευομαι.

υ.γ. abruzzi αν κανονιστει εκδρομη για πατρα, μιλα.

Abruzzi
11-11-2007, 17:21
θα γινει αλλα ειναι τεταρτη το ματς...

Mitsmann
11-11-2007, 17:23
ωχ. ηττα.

Blindgeo
12-11-2007, 01:28
Sto reportaz ths NET gia to derby fainetai o Panagiwths Kollhmenos (autos apo thn Pania) or8ios me mplouza tou PAO pisw apo ton pagko ths AEK! :lol:

Abruzzi
12-11-2007, 01:45
χρονια τον εβλεπα στο γηπεδο

Blindgeo
12-11-2007, 02:28
O Xiwths apo thn AEK kai thn E8nikh Ellados (gia ena feggari) katelhkse sthn Kerkura kai efage kai 3 shmera. :(

Daffy
12-11-2007, 02:35
ti mou les

zihuatanejo
12-11-2007, 02:41
Ρε Παύλε, έλα να ανοίξουμε ένα thread για Β' Εθνική.
Να γράφω εγώ για κάτι μήνες ακόμα και εσύ για άλλο ένα χρόνο. :D

Daffy
12-11-2007, 02:46
ειχε κολκα στην ετ3 να μιλαει για τον παοκ με υποκρουση φιαρ οφ δε νταρκκκκκ :P
:pink:

alla maiden re poust?

Mitsmann
12-11-2007, 11:40
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=48916

Ρε ηλεβενθ, γιατι ρε αθρωπα???? πανω που στρωνετε???

hvilelos?
12-11-2007, 13:47
Και ακομα,αυτος ο Ντελουρα ποτε θα εμφανιστει επιτελους?

freak brother
12-11-2007, 15:01
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=48916

Ρε ηλεβενθ, γιατι ρε αθρωπα???? πανω που στρωνετε???

kai dwro mpampa Xoutou!

eleventh guardian
12-11-2007, 16:23
Κοίτα, δεν ξέρω τι άποψη μπορεί να έχετε για τον Χούτο, σίγουρα όμως μπορεί να προσφέρει λύσεις και μάλλον είναι ιδανικός για μπακ απ του Τζιμπούρ, από τη στιγμή που την πατήσαμε με τον Ντελούρα (ο οποίος μάλλον δεν φεύγει, αλλά ουδείς ξέρει πότε θα επιστρέψει και σε τι κατάσταση θα είναι) και η αποθεραπεία του Λουρένσο αργεί.

Μην ξεχνάτε ακόμα ότι ο Τζιμπούρ παίζει εδώ και ένα μήνα με πρόβλημα στον τένοντα, πρέπει να κάνει επέμβαση την οποία τρενάρει λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων και της έλλειψης εναλλακτικής λύσης (μόνο ο Σιαλμάς υπάρχει από πίσω). Δεν γίνεται να βγάλει τη χρονιά μόνος του.

Mitsmann
12-11-2007, 16:57
σίγουρα όμως μπορεί να προσφέρει λύσεις και μάλλον είναι ιδανικός για μπακ απ του Τζιμπούρ,

χο, χο, χο λενε γνωστες φιγουρες του λιμανιου.

Kyuss
12-11-2007, 17:02
Και ακομα,αυτος ο Ντελουρα ποτε θα εμφανιστει επιτελους?

Den uparxei.Den uphrxe pote.Tou vrikan provlima sto gonato Septemvri,arnithike na xeirourgithei edw,pige germany kai tou ekane diakopi sumvolaiou.
Twra me Xouto tha gelasei polus kosmo!
To Tzimpour ti pairnei?
O fanouris pote tha paiksei ethniki? :rofl:
Yparxei to malli tou Konti?
Trelane mas ki'allo...

regularpaul
12-11-2007, 17:08
Ρε Παύλε, έλα να ανοίξουμε ένα thread για Β' Εθνική.
Να γράφω εγώ για κάτι μήνες ακόμα και εσύ για άλλο ένα χρόνο. :D

Αν δεν υπαρξει κανενα απροοπτο (κυνηγι κλπ), εγω εχω ηδη ανεβει.
Εχω το καλυτερο υλικο στην κατηγορια και μονο λογω κακων
προπονητων εχουν χαθει 4-5 αστειοι βαθμοι, θα χα ξεφυγει ηδη.
Ακομα και με Βαζακα ομως, θα ανεβουμε.
Το θεμα ειναι τι κανεις στην Α' που εχει πολυ καλυτερες ομαδες πια
(Πανιωνιος, Ατρομητος, Αστερας κλπ)

Λογικα κι εσυ με ακολουθεις, αν και το κομπλεξ του εκτος εδρας σε στοιχειωνει ακομα :?
(3 απο την Καλλιθεα ρε πουστηδες?)

Jim Dandy Mangrum
12-11-2007, 17:08
gamisteros paparazzi

http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/175621.html

kalyterh fwto, h 5h..... :D

zihuatanejo
12-11-2007, 17:33
Εχω το καλυτερο υλικο στην κατηγορια

:!: :!: :!:

Nα σου δώσω και ένα μπόνους +5 βαθμούς; Και πάλι 2ος θα είσαι. :D :D

Α και όχι και 3 γκολ ρε. :|
2-0 χάσαμε, με τη χειρότερη εμφάνισή μας για φέτος.
Ήδη έχω μια νίκη εκτός στην Κομοτηνή όμως. :wink:
Και ένα Χ με Εθνικό Αστέρα.:)

regularpaul
12-11-2007, 17:51
ναι, η κερκυρα εφαγε τα 3

ολα ειναι πιθανα με αυτον τον ιωνικο (ακομα και να μην βγει 1ος)
αλλα η λογικη λεει οτι εχει το καλυτερο υλικο

θες να τους βαλουμε κατω να τους μετρησουμε? :P
εσυ εχεις πολυ καλους παιχτες αλλα β' εθνικης (σαιτιωτης, σολακης)
ενω εγω εχω υλικο α΄εθνικης (μακορ, βουρε, ξενιδης, ζωγραφακης)
και βαλε (ονοουατσι)

στον προπονητη με εχεις βεβαια

zihuatanejo
12-11-2007, 18:43
Oύτε Σολάκη, ούτε Σαΐτα θα σου ανέφερα.
Μπουφ.
Έχεις Δρουγα; Ζαπρόπουλο; Ζαφειροπουλο τέρμα; Σιντιμπε; Σιλά; Κοντογουλίδη;;;

Και δεν αναφέρω άλλους, γιατί πιθανότατα να μην ξέρεις την αξία τους. Καλά, άντε ας αναφέρω. :D
Ντάσιο, Καζναφέρη; (τους ήθελε ο Ντέμης πακέτο πέρυσι, αλλά έφαγε χυλόπιτα)
Μιχαήλ; (φήμες λένε, ότι το θέλει ο Βάζελος. Παιχταράς από τους λίγους. Μεγάλη ελπίδα για Εθνική αν συνεχίσει έτσι.)
Αντάντο/Μπέι; (τα 2 καλύτερα αμυντικά χαφ της κατηγορίας. Ειδικά πέρυσι ο Μπέι στην Καλλιθέα έβγαζε μάτια)
Σαρμιέντο;; (Η παιχτούρα. Αλλά ο κολλημένος ο Χατζάρας δεν το βάζει μέσα, γιατί υστερεί σε ταχύτητα λίγο).

Και γενικότερα αν δεις την ομάδα του ΠΑΣ, δεν υπάρχει εκτός από Σολάκη παίχτης πάνω από 30.

Για κόουτς δεν κάνω λόγο, με κουράζει ενοχλητικά το κολλημένο 4-4-2 του Χατζάρα και το θεωρώ σχετικά υπερεκτιμημένο προπονητή. Βέβαια και συ με Βαζάκα δεν ΠΑΣ μπροστά.:)

Ένιγουέηζ.

regularpaul
12-11-2007, 18:58
καλα αμα αρχισουμε να αραδιαζουμε ονοματα, δεν θα βγει ακρη
κι εγω αφησα απεξω γκουτμαν, ουκαρ πχ, που δεν εχεις δει τετοιους
παιχτες απο την εποχη του σειταριδη
αντε ας πουμε οτι εχουμε μαζι τα 2 καλυτερα υλικα της κατηγοριας

σας εχουμε στον κοσμο ομως!
και τωρα θα αρχισεις να μου λες ποσοι περισσοτεροι ειστε
κι εγω θα σου απαντησω οτι 1 ranger = 10 παγουραδες
και ακρη δεν θα βγαλουμε :D

ελπιζω να κανονιστει εκδρομη φετος γιατι δεν εχω ερθει ποτε στο δικο σας

zihuatanejo
12-11-2007, 19:14
Χαχα, με το που διάβασα αυτό:

σας εχουμε στον κοσμο ομως!

Ήμουν έτοιμος να πω αυτό:

και τωρα θα αρχισεις να μου λες ποσοι περισσοτεροι ειστε

Aλλά με πρόλαβες. :D

Να μας έρθετε, να μας έρθετε.:)
Γιατί εμείς 1000 άτομα στο νερό θα είμαστε στη Νεάπολη.:)

freak brother
12-11-2007, 21:44
eida TAKARO me to paidaki sto videoclub :D 8) alla ntraphka na tou pw poso ampalos einai o Serits kai oti einai terastia paiktoura kai tetoia e :P

eleventh guardian
13-11-2007, 20:12
Aπό www.olympiacos.org (http://www.olympiacos.org)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσκλήθηκε να συμμετάσχει στον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνεται για πέμπτη φορά και θα διεξαχθεί στο στάδιο Ροζαλέδα στη Μάλαγα της Ισπανίας στις 19 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, μεταξύ των φίλων του Ρονάλντο και φίλων του Ζιντάν. Οι παίκτες του Ολυμπιακού που προσκλήθηκαν να αγωνιστούν στο παιχνίδι κατά της φτώχιας είναι οι Πάντος, Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Λούα Λούα, Κωνσταντίνου, Άντζας και Τοροσίδης.

Abruzzi
13-11-2007, 20:15
ripanto :D

eleventh guardian
13-11-2007, 20:18
Εν τω μεταξύ οι περισσότεροι δεν μπορούν να πάνε λόγω Εθνικής και έτσι θα παίξουν μόνο ο Τάσαρος και ο Λούα Λούα. :D

Mitsmann
14-11-2007, 00:12
αχαχαχαχ ο ΠΑΝΤΟΣ ειναι φιλος ΖΙΝΤΑΝ η φιλος ΡΟΝΑΛΝΤΟ?

πιο πιθανο δεν ειναι να ειναι ΦΙΛΟΣ ΜΑΤΕΡΑΤΣΙ?

attila
14-11-2007, 00:44
η δελλα?

Abruzzi
14-11-2007, 20:28
1 Διαγόρας 21 9
2 Κόρινθος 18 9
3 Αίας Σαλαμίνας 17 9
4 Παναιτωλικός 16 9
5 Φωστήρας 15 9
6 Ρόδος 15 9
7 Ηλιούπολη 13 9
8 Παναχαϊκή 13 9
9 Παναιγιάλειος 12 9
10 Νέος Αστέρας Ρεθύμνου 11 9
11 Ατσαλένιος 11 9
12 Κορωπί 10 9
13 Θύελλα Πατρών 10 9
14 Μεσσηνιακός 10 9
15 Αιολικός 10 9
16 Αχαρναϊκός 8 9
17 Βύζας Μεγάρων 7 9
18 Θήβα 4 9

9η αγ.
Διαγόρας-Νέο Αστέρα 1-0
Παναιγιάλε-Παναιτωλικ 1-0
Ηλιούπολη-Παναχαϊκή 4-0
Φωστήρας-Βύζας Μεγάρων 2-1
Μεσσηνιακός-Κόρινθος 1-1
Αιολικός-Ρόδος 0-1
Θήβα-Αχαρναϊκός 2-2
Θύε Πατρών-Αία Σαλαμί 0-0
Κορωπί-Ατσαλένιος 1-1

αποτι εμαθα παλι καλα που πηραμε το χ,3 δοκαρια η πατρα

Mitsmann
15-11-2007, 00:22
Καλος κι ο βαθμουλακος, ρε, παμε καλα ρε!

Abruzzi
15-11-2007, 01:05
ανέλπιστα καλα

freak brother
16-11-2007, 16:12
xtes kata tis 11 phgaina sto spiti ths kopelas mou , h opoia menei apenanti apo ton gewrgato , ton opoio ton vlepw syxna pykna. tespa.

pernaw loipon exw apo to spiti tou kai mesa sthn yshxia akouga kapoion na fwnazei sto thlefwno.

"egw thelw h omada na paizei opws thelw egw akous?" kai gyrnaw kai vlepw ton gewrgato gymno apo thn mesh kai panw na exei vgei apto parathyro tou mpaniou kai na fwnazei lol. me to pou me vlepei na pernaw . stamathse na fwnazei.
e kai shmera eida auto.

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=109054

Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο Γεωργάτος

16/11/2007, 12:53 | Διαβάστηκε 2962 φορές Σχόλια (2)
(Photo: Action Images).

Την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα της Παναχαϊκής πήρε ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Ο παλαίμαχος άσος διαπίστωσε πως δεν υπήρχε σημείο επικοινωνίας με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Κώστα Μακρή για μια σειρά ζητημάτων, με τελευταίο αυτό του προπονητή και αργά χθες βράδυ αποφάσισε να εγκαταλείψει την προσπάθεια… διάσωσης της αγαπημένης του ομάδας. «Διαπίστωσα ότι με τον κ. Μακρή δεν υπήρχε δυνατότητα επαφής, συνεννόησης και συνεργασίας για την πρόοδο της Παναχαϊκής και για την επίτευξη των στόχων και έτσι αποφάσισα να μην συνεχίσω στην ομάδα», ανέφερε ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

Την ίδια ώρα, στον «αέρα» παραμένει το θέμα της παραμονής ή όχι του Γιώργου Στράντζαλη στον πάγκο του αχαϊκού συλλόγου, παρά την έγγραφη στήριξη της διοίκησης. Ο νεαρός τεχνικός ενδέχεται να μην συνεχίσει στη θέση του, αφού το κλίμα για αυτόν είναι βαρύ.

Abruzzi
16-11-2007, 20:52
καιρο ψηνοταν

solution_AK-47
16-11-2007, 22:26
Sugxronikia empeiria :!:

Abruzzi
19-11-2007, 03:14
Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο τερματοφύλακας του Α.Ο Περιστερίου, Βαγγέλης Γκιουζέλης, ο οποίος έπεσε αναίσθητος όταν κοντά στον αγωνιστικό χώρο έπεσε κεραυνός.

Συγκεκριμένα, στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης Θεμιστοκλής - Α.Ο Περιστερίου, κοντά στον αγωνιστικό χώρο έπεσε κεραυνός. Ο Βαγγέλης Γκιουζέλης, βρέθηκε στο έδαφος και αμέσως οι γιατροί των ομάδων έσπευσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο παίκτης διεκομίστει άμεσα στο νοσοκομείο και για καλή του τύχη απέφυγε τα χειρότερα. Μάλιστα ο παίκτης λίγο αργότερα πήρε εξιτήριο.

Το παιχνίδι διεκόπη, αλλά λίγο πριν το περιστατικό, ο Γκιουζέλης είχε αποκρούσει πέναλτι στο 3ο λεπτό του Καρβούνη!

Pinatero
19-11-2007, 11:04
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
μα οχι δειτε, αληθεια δειτε πως λενε τον επιθετικο το πεναλντι του οποιου απεκρουσε ο τερματοφυλακας! συνδυαστε τα με το φυσικο φαινομενο, επακολουθα, πασπαλιστε και μ΄ενα "σουτ κεραυνος" και στειλτε το στη Βαβελ ως Κωστακης Αναν

statheretic
19-11-2007, 16:01
θαναηλάκης στο ματς των ελπίδων :"το τρέξιμο του Μήτρογλου μου θυμίζει αλπικό σκιέρ και μαραθωνοδρόμο"
τι άλλο θα πούνε για τον ατάλαντο.
:bang:

Mitsmann
19-11-2007, 16:05
δε ξερει τιποτα απο μπαλα φιλος, εγω τα λεγα του τακη και του ιλια αλλα πηγανε οι μαλακες και δωσανε 200.000 στην Γκλαντμπαχ και τον πηρανε και ετσι χανονται τα λεφτα και γαμησε τα που παμε γενικα.

Abruzzi
20-11-2007, 05:57
http://www.youtube.com/user/sportgategr

Kyuss
21-11-2007, 10:38
θαναηλάκης στο ματς των ελπίδων :"το τρέξιμο του Μήτρογλου μου θυμίζει αλπικό σκιέρ και μαραθωνοδρόμο"
τι άλλο θα πούνε για τον ατάλαντο.
:bang:

Timi kai doksa sto George Thanailakis..Kaneis allos dhmosiografos den tha (auto)sarkazotan toso polu me to genikotero ampaliki (tou).
Oi ekpompes to prwi sto Radio me Tsamo exiun polu gelio pantws.

Timi kai perissoteri doksa sto Mitroglou. Anuparksia-ampaliki kai psuchedeleia stin timi tou enos. Isws o paiktis pou tha kanei akomi kai ton theouli Alves tou gaurou na ksexastei grhgora...

Mitsmann
21-11-2007, 10:57
Που μαζευτηκατε ολοι μαζι ρε ΓΝΩΣΤΕΣ της μπαλας?

tamagothi
25-11-2007, 03:44
παιδιά!!!

έχει ακουστεί τπτ για το ράφα μάρκες, θα τον διώξουν επειδή είναι κρέας ή θα συνεχίσει να παίζει στην μπαρτσελόνα κανονικά;;;;

Mitsmann
25-11-2007, 03:47
Προς το παρον και προφανως μεχρι το καλοκαιρι, δε προκειται να αλλαξει κατι. απο κει και περα δεν ξερω. αλλου πασχει η ομαδα παντως.

tamagothi
25-11-2007, 03:54
εγώ βασικώς με τη ρεάλ είμαι μπρο, απλά ήθελα να ξέρω αν έχει ακουστεί τίποτα, γιατί άμα είναι να παίζει στην μπαρτσελόνα μέχρι το μάιο τότε να πάω να δω τον αλεχάντρο στη βαρκελώνη να τους δω να τραγουδάνε σαν ερωτευμένα πιτσουνάκια όπως την προηγούμενη φορα.:!:

[προσπάθεια διατήρησης της αξιοπρέπειας] επιπλέον έχω ακούσει πως η βαρκελώνη είναι πολύ όμορφη!! [/πδτα]

Mitsmann
25-11-2007, 03:57
σις, δε νομιζω να φυγει παντως. σημερα το ρεαλ εφερε χ μεσα στο μουρθια (και φυσικα χασαμε το στοιχημα) οποτενες η μπαρτσελονα με το 3-0 εναντι στο πτωχο πλην ομως τιμιο Ουελβα εκανε ενα καλο βημα.

ο Ραφαμαρκες (μια λεξη, σικ) ηταν στο παγκο, και μπηκε στο 54΄ αντικαθιστωντας τον Αρχηγο και Μαλλι-που-μεγαλωνει-για-να-κρυβει-τη-μυτη Που? Γιολ!

tamagothi
25-11-2007, 04:08
έπαιξε το παιδί;;;;;; μπράβο!!!!!!!!! :αρκουδάκι:

ο άλλος ο κακομοίρης για να φτιάξει πρέπει να αφήσει τόσο μαλλί που να τον καλύψει ολόκληρο. να, αν ήμουν εγώ προπονητής δεν υπήρχε περίπτωση να παίζει αυτός (θα παιζε ο ράφα σε όλες τις θέσεις).

Abruzzi
25-11-2007, 14:41
σε περιπτωση που περιμενετε ματς τριτης και δευτερης εθνικης και δεν εχετε ενημερωθει :

"Λουκέτο" στα πρωταθλήματα Β΄ και Γ΄ εθνικής αποφάσισε να βάλει το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασής του.

Τα μέλη της διοργανώτριας αρχής συμφώνησαν ομόφωνα στην αναστολή των δύο πρωταθλημάτων, αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική (9η), εαν στο διάστημα αυτό δεν τους καταβληθούν από τη Σούπερ Λίγκα τα 2,9 εκ. ευρώ που τους οφείλονται.

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου αποφάσισε την αναστολή των πρωταθλημάτων Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, για τους εξής λόγους:

1. Επειδή μέχρι σήμερα δεν έχουν ορισθεί τακτικοί δικαστές, με αποτέλεσμα να εκκρεμούν δεκάδες υποθέσεις και να διακυβεύεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος και...

2. Λόγω σοβαρότατων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ & Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, κυρίως εξαιτίας της μη τήρησης της υποχρέωσης της Σούπερ Λίγκας να καταβάλει το ποσό των 2.9 εκ. ευρώ κατ΄ έτος στην Ένωση, από συστάσεώς της - δέσμευση που δόθηκε ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων με εγγυητή την Πολιτεία και τον αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού, υφυπουργό".

regularpaul
25-11-2007, 16:14
με τον πόνο μας παίζεις ρε πάνο?
έχουμε 2 βδομάδες να δούμε την ιωνικαύλα μας :x

Abruzzi
25-11-2007, 16:27
εμεις ειχαμε αγωνιστικη μεσοβδομαδα,τη προηγουμενη βδομαδα

solution_AK-47
26-11-2007, 01:08
POYTANAS GIOI GAMW TA KRATIKA SAS POYSTOGAYROI :!:

Daffy
26-11-2007, 02:13
kairo eixa na fao dakrigona :touched:

Davidian
26-11-2007, 02:43
Ο οπαδος του Πανιωνιου που ξεχαστηκε(!) να μπει στο πουλμαν της επιστροφης γαμησε το συμπαν.

Daffy
26-11-2007, 03:07
"Πληροφορηθέντες ο Θ. Ζαγοράκης και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι μια ολιγομελής ομάδα επετέθη αδικαιολογήτως στο λεωφορείο της αποστολής του Πανιωνίου, καταδικάζουν το γεγονός, καταγγέλοντας προβοκάτσια σε βάρος μιας ιστορικής ομάδας και των οπαδών της που καταχειροκροτήθηκαν από το σύνολο των οπαδών του ΠΑΟΚ τόσο κατά την είσοδό τους στο γήπεδο της Τούμπας, όσο και μετά τη λήξη του αγώνα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτεί απ τις αστυνομικές αρχές τη σύλληψη των πρωταιτίων του επεισοδίου, τη διαλεύκανση των σκοπών τους, διότι είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται για άτομα που κινούνται ενάντια στην ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια."

ta leei ola

a, 11th peite to mounaki ton fernantez na koularei

sti toumpa den kanoume malakies :)

Eulogy
26-11-2007, 22:01
Εχτες η SD με αφορμη το ταξιδι στην Βουδαπεστη με την εθνικη ειχε κανει ενα αφιερωμα σε ενα ελληνικο χωριο της Ουγγαριας που δημιουργηθηκε απο πολιτικους προσφυγες μετα τον εμφυλιο με το ονομα Ν.Μπελογιαννης στο οποιο η ομαδα τους που παιζει στην Δ εθνικη της Ουγγαριας λεγετε ΑΕΚ Ν. ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ. Το χωριο εχει πολλους Ελληνες ακομα, εχει στηριξη απο την ελληνικη πολιτεια με δασκαλο, με κατα καιρους επισκεψεις επισημων κλπ, αντε Ντεμη στειλε καμια εμφανιση τουλ..

Daffy
26-11-2007, 22:50
PSOFOS KAKOS STON POUTANAS GIO MPRAOUDAKI!!!!

Aυτό το πρωτάθλημα... αγαπάμε!
Mε αλλόφρονες οπαδούς να ζητάνε πλήρη ασυλία και άλλα κουφά...
...
Mε ενέδρες σε πούλμαν, με σπασμένα παρμπρίζ, με καραμπινάτες κοροϊδίες χιλιάδων εισιτηρίων και
εισπράξεων να κρύβονται συστηματικά στα ίδια γήπεδα...
...
Mε «μπολ μπόις» (κι όχι τίποτα παιδάκια) που φοράνε κασκόλ και δεν σέβονται κανέναν...
...
Αυτό είναι το πρωτάθλημα που χιλιάδες στον αγώνα ζητάνε (στο όνομα της ισονομίας -και το τραγικό
είναι ότι έχουν πάτημα να το απαιτούν με τέτοιο κράτος!) να διαγραφούν χρέη ύψους 15 εκατ. ευρώ
-όχι δικά τους, αλλά της ΠAE που αγαπούν- και αποθεώνουν το λαϊκιστή («ενώνω τη φωνή μου με τα
δικά σας δίκαια αιτήματα») πρόεδρό τους με το σύνθημα «να ‘τος, να ‘τος ο πρωθυπουργός»...
...
Kαι την ίδια ώρα για πολλοστή φορά σε φετινό ματς της Tούμπας αποκρύπτονται από την εκκαθάριση
κοντά 10.000 εισιτήρια (άραγε με την ευλογία της Super League ή απλώς με την αδιαφορία της;)!
...
Aυτό είναι το πρωτάθλημα που στην Tούμπα επιτρέπεται -προφανώς- το «μπολ μπόι» με το
ασπρόμαυρο κασκόλ κρεμασμένο από τη μέση του να κοροϊδεύει τον Φερνάντεζ του Πανιώνιου κι αντί
να του δίνει την μπάλα να του κάνει «ποδιές» (μπροστά στον επόπτη Iτσκο από τις Σέρρες -ένα τσιγάρο
δρόμο από τη Θεσσαλονίκη)!

emetos

Abruzzi
26-11-2007, 22:53
τελειωμο δεν εχει η απεργια :/

regularpaul
27-11-2007, 00:32
τελειωμο δεν εχει η απεργια :/

Και τι έγινε, ασχολείται κανένας? Ο Κάκος αδίκησε την Λάρισα (ή πιο σωστά ευνόησε τον βάζελο), ο Καζναφέρης έδειξε άδικη κόκκινη μπλα μπλα ΟΣΦΠ μπλα μπλα μπλα ΠΑΟ μπλα μπλα μπλα ΑΕΚ μπλα μπλα ΟΣΦΠ μπλα μπλα μπλα ΠΑΟ μπλα μπλα μπλα ΑΕΚ μπλα μπλα ΟΣΦΠ μπλα μπλα μπλα ΠΑΟ μπλα μπλα μπλα ΑΕΚ μπλα μπλα ΟΣΦΠ μπλα μπλα μπλα ΠΑΟ μπλα μπλα μπλα ΑΕΚ μπλα μπλα ΟΣΦΠ μπλα μπλα μπλα ΠΑΟ μπλα μπλα μπλα ΑΕΚ μπλα μπλα ΟΣΦΠ μπλα μπλα μπλα ΠΑΟ μπλα μπλα μπλα ΑΕΚ μπλα μπλα ΟΣΦΠ μπλα μπλα μπλα ΠΑΟ μπλα μπλα μπλα ΑΕΚ μπλα μπλα ΟΣΦΠ μπλα μπλα μπλα ΠΑΟ μπλα μπλα μπλα ΑΕΚ ad lib

* αναφέρομαι σε ιθύνοντες και τύπο, όχι στο ερ

Abruzzi
27-11-2007, 01:21
καλομαθαμε και μας εχει κακοφανει

Scarbaf
27-11-2007, 02:34

...
Mε ενέδρες σε πούλμαν, με σπασμένα παρμπρίζ, με καραμπινάτες κοροϊδίες χιλιάδων εισιτηρίων και
...
Mε «μπολ μπόις» (κι όχι τίποτα παιδάκια) που φοράνε κασκόλ και δεν σέβονται κανέναν...
...
Αυτό είναι το πρωτάθλημα που χιλιάδες στον αγώνα ζητάνε (στο όνομα της ισονομίας -και το τραγικό
είναι ότι έχουν πάτημα να το απαιτούν με τέτοιο κράτος!) να διαγραφούν χρέη ύψους 15 εκατ. ευρώ
-όχι δικά τους, αλλά της ΠAE που αγαπούν- και αποθεώνουν το λαϊκιστή («ενώνω τη φωνή μου με τα
δικά σας δίκαια αιτήματα») πρόεδρό τους με το σύνθημα «να ‘τος, να ‘τος ο πρωθυπουργός»...
...
Kαι την ίδια ώρα για πολλοστή φορά σε φετινό ματς της Tούμπας αποκρύπτονται από την εκκαθάριση
κοντά 10.000 εισιτήρια (άραγε με την ευλογία της Super League ή απλώς με την αδιαφορία της;)!
...
Aυτό είναι το πρωτάθλημα που στην Tούμπα επιτρέπεται -προφανώς- το «μπολ μπόι» με το
ασπρόμαυρο κασκόλ κρεμασμένο από τη μέση του να κοροϊδεύει τον Φερνάντεζ του Πανιώνιου κι αντί
να του δίνει την μπάλα να του κάνει «ποδιές» (μπροστά στον επόπτη Iτσκο από τις Σέρρες -ένα τσιγάρο

emetos

έλα ρε μλκ, όχι όποιος δε συμφωνεί πουτάνας γιος!

geologiko_karoto
27-11-2007, 02:36
άντε γαμήσου ρε ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ που διαφωνείς με τον Ντάφφυ

Daffy
27-11-2007, 02:40
MPAFSKAR MIETEGA I NAMA SOU!!!

karote :pink:

Scarbaf
27-11-2007, 03:32
πάντως αυτό με το πανό για τον Κωστάκη γάμησε!

freak brother
27-11-2007, 04:17
ela me tis vrisies..

attila
27-11-2007, 06:11
οι βρισιες αντηχουν καπως παραφωνα στα εκλεπτυσμενα αυτια του λορδου φρικ μπροδερ

solution_AK-47
27-11-2007, 09:02

...
...
...
...
...

emetos

έλα ρε μλκ, όχι όποιος δε συμφωνεί πουτάνας γιος!

Pes mou an mporeis, k xwris na se brizw h' na eirwneuomai, an auto den einai empa8eia k kompleks ti STO MPOYTSO einai? K pou exei dikio s' auta pou leei? (kapou exei)

PainOfSalvation
27-11-2007, 10:37

opws kai to pano pou anaferei ton alogoskoufi ws.....alogogkoufh :D

geologiko_karoto
27-11-2007, 13:04

opws kai to pano pou anaferei ton alogoskoufi ws.....alogogkoufh :D

επ,αυτό είναι το προσωνύμιο ενός ακροατή στην εκπομπή του Παναγιοτόπουλου
να ποσταριστεί πίκ

PainOfSalvation
27-11-2007, 13:07
http://img90.imageshack.us/img90/2932/dsc01901lk1.jpg

de fainete poly kala...einai dexia prin to telos

Kwsta+Alogogkough+Xan8e to nou sas

geologiko_karoto
27-11-2007, 13:10
ταχύτατος!!!
φχαριστώ

PainOfSalvation
27-11-2007, 13:15
:thumbsup:

Scarbaf
27-11-2007, 13:52
Pes mou an mporeis, k xwris na se brizw h' na eirwneuomai, an auto den einai empa8eia k kompleks ti STO MPOYTSO einai? K pou exei dikio s' auta pou leei? (kapou exei)

εγώ δεν σου λέω αν έχει δίκιο ή άδικο, επειδή δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα αυτό, οπότε δεν μπορώ να ξέρω.

απλά επειδή παλιά άκουγα Μπραουδάκη, ξέρω οτι μπορεί - όπως όλοι - να έχει τη δική του οπτική γωνία, με την οποία αρκετές φορές διαφωνώ, αλλά σίγουρα δεν είναι εμπαθής, και κατά καιρούς τα έχει χώσει σε όλους. και αν έγραψε κάτι, σίγουρα δεν το έκανε από κόμπλεξ.

τεσπά, δείτε και αυτό: (πάνω δεξά) :D

http://62.1.2.102/newspapers/2007/11/27/GOALNEWS_b.jpg

Kyuss
27-11-2007, 15:10

...
...
...
...
...

emetos

k skata.Me kalupses sto epakro Eleni.
Perissotero ap'ola mou ftaime emeis pou katsame k xasame sa malakes apo omada pou fetos einai safws katwteri mas (estw so far..).Me 3-0 sto 1o hmixrono den pas pouthena.
Pantws, den einai i prwti fora pou ginontai karagkiozilikia me ball boys stin toumpa.
Akousa oti o Lienen skeftetai na paraiththei..Elpizw na einai malakies twn kwlofulladwn.De noeitai na fygei o kaluteros (coach k fetos) etsi.

Abruzzi
27-11-2007, 15:23
για της μεταγραφες γεναρη,επιστρεφει νταγκας αλλα πολυ φοβαμαι πως θα χασουμε ρομαντσουκ

3 ερχονται και 3 φευγουν γραφει η τοπικη

Mitsmann
27-11-2007, 15:27
Νταγκας!!!!!!! πινκ!!!!!!!!!!

ο ρομαντσουκ που παει?

Abruzzi
27-11-2007, 15:29
dunno ακομα

PainOfSalvation
27-11-2007, 15:37

...
...
...
...
...

emetos

k skata.Me kalupses sto epakro Eleni.
Perissotero ap'ola mou ftaime emeis pou katsame k xasame sa malakes apo omada pou fetos einai safws katwteri mas (estw so far..).Me 3-0 sto 1o hmixrono den pas pouthena.
Pantws, den einai i prwti fora pou ginontai karagkiozilikia me ball boys stin toumpa.
Akousa oti o Lienen skeftetai na paraiththei..Elpizw na einai malakies twn kwlofulladwn.De noeitai na fygei o kaluteros (coach k fetos) etsi.

karagiozilikia me ball boys ginontai pantou...to oti esprwxe 12 xronwn paidaki den einai katakriteo e?

Eulogy
27-11-2007, 15:46
proswpika tha tou ebgaza tin kardia apo to mati kai tha tin petaga stin 4

PainOfSalvation
27-11-2007, 15:50
kai meta 8a anevaines sta kagkela na panyghriseis?

hcpunksonacid
27-11-2007, 16:25
οχι,να κοζαρει φατσες και να τις δωσει οπως ο προεδρος του.

Kyuss
28-11-2007, 10:17
To shmerino paparazzi sto contra.gr gamaei!!

Mitsmann
29-11-2007, 01:37
Δηλαδη ρε Ρεχαγκελ ορισμενες φορες γαμω τα μυαλα σου (ναι ξερω πηραμε γιουρο μπλα μπλα μπλα) κανει ο Καψης για την 23δα του Γιουρο και δεν κανει ο Στολτιδης? Οχι τιποτα αλλο (αφου με την κωλαρα που χουμε παμε ανετα στους 4) αλλα ειναι μεγαλη αδικια γι αυτο το παιδι.

Scarbaf
29-11-2007, 02:38
επίσης για να μην ξεχνιόμαστε: Α1 Πόλο: Ολυμπιακός 21 - ΠΑΟ 5.

dead in magazines
29-11-2007, 02:51
Ολυμπιακή βραδιά απόψε. Προτείνω να αρχίσουμε τα πλακώματα από αύριο πάλι. :twisted:

freak brother
29-11-2007, 05:37
apocalypto,όλοι στο έργο μοιάζουν με τον μήτρογλου.

freak brother
29-11-2007, 05:39
επίσης για να μην ξεχνιόμαστε: Α1 Πόλο: Ολυμπιακός 21 - ΠΑΟ 5.
auto oi gnwstes to piasame sto stoixhma

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (Handicap -8,5/+8,5) Olympiakos -8,5 Olympiakos -8,5
Λίβερπουλ - Πόρτο (Πόσα γκολ θα σημειωθούν;) Over 2,5 Over 2,5
Λυών - Μπαρτσελόνα (Πόσα γκολ θα σημειωθούν;) Over 2,5 Over 2,5
15.00 6.80 101.98

Scarbaf
29-11-2007, 14:23
άντε καλοφάγωτα!

Abruzzi
29-11-2007, 15:21
πληρωστε να τελειωσει η απεργια γαμω το σπιτι σας επιτελους

Moonspellheim
30-11-2007, 13:26
http://www.sport24.gr/html/ent/458/ent.208458.asp

"Δεν φοβάμαι τίποτα, ο φόβος ταιριάζει στους αδύναμους, μου αρέσουν ταινίες με βία και εγκλήματα. Απολαμβάνω το death metal και θέλω να κάνω του αντίπαλους οπαδούς να κλαίνε".

:headbang2:

Blindgeo
01-12-2007, 01:11
8eos! :headbang2:

attila
01-12-2007, 06:32
:headbang2::headbang2::headbang2::headbang2:

FANTASMA
01-12-2007, 15:44
Μλκ τρελο παλικαρι!
Θελω να κανω τους αντιπαλους να κλαινε ρε μλκ... θεος.

Abruzzi
03-12-2007, 11:19
Ένα βαθμό χρειαζόταν η Λανούς για να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα Αργεντινής, 92 χρόνια μετά την ίδρυση της και τα κατάφερε απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς, σε συνδυασμό με την ήττα της Τίγκρες από την Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχτηκε την Λανούς με τους φιλοξενούμενους να θέλουν μόνο μια ισοπαλία για το πρωτάθλημα. Στο 39ο λεπτό ο Σαντ, μετά από κόρνερ, έκανε το 0-1. Η Μπόκα ισοφάρισε στο 67' με τον Παλέρμο και τη στιγμή που προσπάθησε να πάρει τη νίκη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βάργκας και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε.

Η Λανούς μετά από 92 χρόνια κατακτά το πρώτο της πρωτάθλημα, με 38 βαθμούς σε 19 αγώνες, 4 περισσότερους από Τίγκρε και 7 από Μπόκα.

Scarbaf
03-12-2007, 15:15
έφυγε ο Αρτσούμπης και πηραν και αυτοί πρωτάθλημα.

geologiko_karoto
03-12-2007, 15:24
Εφυγε από τη ζωή ο Λες Σάνον

Σε ηλικία 81 ετών άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής (02/12) ο Λες Σάνον.

Ο Αγγλος τεχνικός ο οποίος πέρασε σημαντικό διάστημα της προπονητικής του καριέρας στην Ελλάδα, συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή τη δεκαετία του '70. Με τον "δικέφαλο του βορρά" πανηγύρισε την κατάκτηση δύο κυπέλλων Ελλάδας, την περίοδο 1971-72 και 1973-74.

Υπό τις οδηγίες του κατέκτησε και ο Ηρακλής τον μοναδικό τίτλο της ιστορίας του, το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 1975-76. Στη συνέχεια έκατσε στον πάγκο του Ολυμπιακού, του ΟΦΗ και του Αιγάλεω.

Ο Σάνον γεννήθηκε στις 12 Μαϊου 1926 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Λίβερπουλ το 1948. Εναν χρόνο αργότερα μετεγγράφηκε στην Μπέρνλεϊ όπου και ολοκλήρωσε την καριέρα του ως αρχηγός της ομάδας, εννέα χρόνια αργότερα (1958). Ως προπονητής, το 1959, ανέλαβε το "τιμόνι" της Εβερτον και πριν αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα πέρασε από τους πάγκους των: Αρσεναλ (ως βοηθός του Μπίλι Ράιτ), Μπέρι, Μπλάκπουλ και Λούτον.

http://www.contra.gr/Soccer/England/178274.html

http://www.contra.gr/images/sanon_031207_m.jpg

RIP

Jim Dandy Mangrum
03-12-2007, 15:30
paei kai to paoktskai to trelo.... :(

Daffy
03-12-2007, 15:42
meta ton titanoterastio fountoukidi,tora o les sanon

R.I.P

S.f paok "heaven"

hcpunksonacid
03-12-2007, 19:47
μαλακια. :(

Mitsmann
04-12-2007, 00:03
Β Γερμανιας.

Άαχεν 0 - 3 Μάιντζ
0 - 1 45' Ημίχρ.
2ο ημίχρονο
Γκολ
74' - F.Borja
73' - F.Borja
24' - F.Borja

Ενταξει. ενταξει. ενταξει.

eleventh guardian
04-12-2007, 00:12
Το μόνο που μένει είναι να δούμε τα ίδια από τον Μιχαλάκη μόλις φύγει.

Mitsmann
04-12-2007, 00:15
Να σημειωθεί πως στον πανηγυρισμό του 1-0, ο στράικερ από το Εκουαδόρ έβγαλε μία μάσκα "α λα scream" (από τη γνωστή ταινία με τους δολοφόνους!), την οποία φόρεσε και πανηγύρισε, χορεύοντας, την επίτευξη του τέρματος!

ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ!
αχαχαχαχα

Blindgeo
04-12-2007, 01:17
O,ti na'nai.

Scarbaf
04-12-2007, 02:12
η Γερμανία πάντως είναι η χαρά των επιθετικών!

εδώ μέχρι και ο Χαριστέας έκανε όνομα (λέμε τώρα) εκεί.

PainOfSalvation
04-12-2007, 10:54
Κάψανε το λεωφορείο του ΠΑΟΚ
04.12.07

Άγνωστοι κάψανε τα ξημερώματα της Τρίτης το Promo Bus του ΠΑΟΚ, το οποίο βρισκόταν στην Πλατεία Σκρα στην Καλαμαριά. Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, ο εμπρησμός προήλθε από γκαζάκια και εκδηλώθηκε στις 03.45 τα ξημερώματα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Ασφάλεια θεσσαλονίκης διενεργεί προανάκριση.

arxisame

ps: RIP Les Sanon

statheretic
04-12-2007, 13:32
http://www.contra.gr/images/borja_mainz_scream1_041207.jpghttp://www.contra.gr/images/borja_mainz_scream4_041207.jpg
edit:στο pics επρεπε να πάει,παρασύρθηκα από τα παραπάνω post.

Mitsmann
04-12-2007, 13:44
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΚΑΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

MastodontoideaPliokenous
04-12-2007, 15:27
http://img401.imageshack.us/img401/5313/dsf12341ij1.jpg

Pinatero
04-12-2007, 18:22
του δειχνει το κακαδι απ'την μυτη!

regularpaul
04-12-2007, 18:31
mits, μηπως εστειλες μηνυμα στον θαναηλακη σημερις περι μπορχα?
επισης ποσο γαμησε η δις γεωργια το πρωι?
nightstalker/hawkwind κλπ

Mitsmann
04-12-2007, 19:10
Oχι. Μονο ενα μηνυμα στη ζωη μου εχω στειλει στο σπορφμ κι αυτο ηταν στο φαητ κλαμπ.

διαβαστηκε κιολας 8)

Daffy
05-12-2007, 03:42
http://www.sportime.gr/images//podosfairo/a_ethniki/paok/toursounidis_paok.jpg

Προπονητής της ομάδας Νέων θα είναι από εδώ και εξής ο Γιώργος Τουρσουνίδης, ο οποίος καλείται να αντικαταστήσει τον Κυριάκο Αλεξανδρίδη. Ο δεύτερος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποτελεί παρελθόν από το πόστο του, καθώς όπως φημολογείται υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ των δύο πλευρών. Με την κίνηση αυτή, η διοίκηση αναβαθμίζει τον Τουρσουνίδη, επιβραβεύοντάς τον κατά κάποιο τρόπο για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει με την ομάδα των Παίδων.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Κυριάκο Αλεξανδρίδη, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για τη σημαντική προσφορά του στην ομάδα των Νέων. Αντικαταστάτης του μέχρι το καλοκαίρι θα είναι ο κ. Γιώργος Τουρσουνίδης".

tora ta paoktsakia tha mathoun ti sosti mpala!!!

hvilelos?
05-12-2007, 03:54
Σημασια εχει οτι ο αλεξανδριδης εκανε σοβαρη δουλεια στην ομαδα νεων.Τωρα απο ποτε η προσωρινη διοικηση απεκτησε και φιλοσοφια για παιδια τα οποια θα παιξουν μπαλα σε 10 και 5 χρονια δεν μπορω να ξερω πραγματικα

Mitsmann
05-12-2007, 09:40
Ως γνωστον ο κος Προεδρος στον πρωταθλητη, εχει την ομωνυμη στηλη απ την οποια διοχετευει ειδησεις (εστω και στα κρυφα) κατευθειαν απο πληροφοριες της διοικησης του Ολυμπιακου.

Χτες λοιπον ειδα αυτο.

ΥΓ. 7: Κύριε πρόεδρε, αν δεν με απατάει η μνήμη μου από την εποχή των αδερφών Παπάζογλου έχουν να παίξουν δύο παίκτες με το ίδιο επώνυμο στον Ολυμπιακό. Κάτι μου λέει, όμως, ότι πλησιάζει η ώρα που θα υπάρχουν και πάλι συνεπώνυμοι στο Ρέντη. Είτε το Γενάρη, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι…

Η λογικη μου λεει οτι εννοει τον Παπαδοπουλο του Ηρακλη. Καλη φαση αν ισχυει κι ακομα καλυτερη αν ερθει.

Zoonchild
05-12-2007, 10:20
να αφησετε τον γιαννακη στην ησυχια του λεω εγω :evil:

ασε που θα ειναι βλακεια να τον παρετε απο τωρα

Mitsmann
05-12-2007, 11:14
Θα σας δωκουμε Μιχαλακη πισω ομως!!!!!!!!!!!!

Zoonchild
05-12-2007, 11:26
σε 2 μηνες που θα καταλαβουν ολοι τι πακτουρα ειναι ο γιαντσης δεν θα θελουμε ουτε θα χρειαζομαστε κανεναν μιχαλακη... :P

εγω περισσοτερο το λεω επειδη αν ερθει ΤΩΡΑ ο παπαδοπουλος το πιο λογικο ειναι οτι θα σκουπιζει παγκο, ενω στον ηρακλη ειναι βασικος και αναντικαταστος => θα μπορεσει να βελτιωθει πολυ περισσοτερο. Παρτε τον σε 2 χρονια που θα σας ειναι πολυ πιο χρησιμος(και πιο ακριβος).

νομιζω παντως, οτι και το καλοκαιρι εγινε κρουση, αλλα αρνηθηκαμε ευγενικα :!:

Mitsmann
05-12-2007, 11:45
ναι αλλα επειδη τετοιους παικτες τους κλεινεις για να μη στους κλεισει αλλος, καλο θα ναι τουλαχιστον να τον κλεισουμε και να τον αφησουμε 1 χρονο δανεικο ξερω γω πανω.

αν και ο λεμονης χρησιμοποιει πολυ συχνα νεους φετος.

regularpaul
05-12-2007, 13:44
ακόμα καλύτερα θα είναι να μείνει στον ηρακλή για πάντα ο τύπος
και όχι όποιο ταλεντάκι ξεπετάγεται να πηγαίνει στα 3 μπουρδέλα αμέσως

*όσο συνεχίζεται η αλητεία της super league τόσο πιο πολύ εκνευρίζομαι

FANTASMA
05-12-2007, 13:47
Γιατι να μην παρουμε τον Παπαδοπουλο του Αρη, τον Αβρααμ. Ειναι ο Ανατολακης 2: The Return, βρηκαν και ηθοποιο που να του μοιαζει.

Mitsmann
05-12-2007, 13:54
ακριβως επειδη ειναι ο Ανατολακης 2 δεν τον θελω. Ελπιζω να εννοουν τον πιτσιρικα του Ηρακλη. επισης ο Σκορδας θελει το βαρος της Επανωμης** σε χρυσαφι για το τσαπι ενω ο Ηρακλης λογικα με κανα 650 χιλιαρικα θα ναι οκ.

**εβαλα αυτο το ονομα, γιατι παντα ηθελα να τη χρησιμοποιησω σε ενα ποστ!!!

FANTASMA
05-12-2007, 13:58
Νταξ, δεν ειναι και τοσο http://www.drstefanov.com/catalog/images/40112.jpg

Mitsmann
05-12-2007, 14:11

ενταξει, να μενουν ολα τα ταλεντα στον Πανιωνιο, στη Φουλαμ, στην Κατανια, στο Αννοβερο. Δε γινονται αυτα γενικα. Εγω δεν ειπα για ξεπουλημα ομαδας, αυτα τα χει κανει γενικα αλλη αγαπημενη οικογενεια στο ποδοσφαιρο με την "ξαφνικη" αποδεσμευση 6 παικτων του Πανιωνιου απο λαθος (!). Αλλα γενικα ο θρυλος κι ο πειραιας να γαμιεται...

regularpaul
05-12-2007, 17:04

ενταξει, να μενουν ολα τα ταλεντα στον Πανιωνιο, στη Φουλαμ, στην Κατανια, στο Αννοβερο. Δε γινονται αυτα γενικα. Εγω δεν ειπα για ξεπουλημα ομαδας, αυτα τα χει κανει γενικα αλλη αγαπημενη οικογενεια στο ποδοσφαιρο με την "ξαφνικη" αποδεσμευση 6 παικτων του Πανιωνιου απο λαθος (!). Αλλα γενικα ο θρυλος κι ο πειραιας να γαμιεται...

Eισαι αδικος οπως αποδεικνυουν τα bold/huge μου!
Βιάζομαι τώρα, όταν επιστρέψω θα χουμε,
"o regularpaul τα χώνει στους μεγάλους Vol. 13.458"

regularpaul
05-12-2007, 20:20
πήγα και είδα τον μπασκετικό Ιωνικό (Γ' Εθνική, προτελευταίος)
αν ο Ιωνικός το 1984 δεν είχε δώσει τον Γιαννάκη στον Άρη,
ίσως ο Άρης δεν είχε φτιάξει την μεγάλη ομάδα εκείνης της δεκαετίας,
ίσως η Εθνική δεν είχε την πορεία του 87, 89 κλπ

αλλά σίγουρα ο Ιωνικός θα είχε κατακτήσει τίτλους
(μην αρχίζετε τις ειρωνίες, είχαμε κλείσει Κώστα Πετρόπουλο, Αγγέλου,
Καστρινάκη και Φάνη, πριν έρθουν οι ποδοσφαιρικοί και καταστρέψουν την ομάδα)

όπως το κανε ο Πανιώνιος κρατώντας τον Φάνη,
ή το Περιστέρι κρατώντας τον Κορωνιό

o regularpaul τα χώνει στους μεγάλους Vol. 13.458

Τι ακριβώς δεν γίνεται γενικά ρε συ Μιτς? Δεν μπορεί στα ξένα πρωταθλήματα μια ομάδα του βεληνεκούς του Ηρακλή (και ακόμα χειρότερα του ΠΑΟΚ) να κρατήσει έναν παίχτη κοντά στα 20 που ακόμα δεν έχει προλάβει να προσφέρει τίποτα στην ομάδα του?
Τότε πώς ακριβώς σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, ξεπετάγονται κατά καιρούς ομάδες πέρα από τις 3-4 "μεγάλες" που κάνουν τρελλές πορείες και φτάνουν μέχρι και τίτλους? Αν ίσχυε αυτό που λες και στον βαθμό που το εννοείς, θα υπήρχε Λα Κορούνια πχ στην Ισπανία? Δεν λέω ότι φταίει ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟ που ο ΠΑΟΚ ταλανίζεται από προβλήματα τόσα χρόνια (αν και το πιστεύω αλλά ας μην την πάμε εκεί την κουβέντα), λέω όμως πως μόλις βγει ένας Τσακίρης που δεν σου δίνει τον Σπυρόπουλο γιατί ονειρεύεται έναν μεγάλο Πανιώνιο, αμέσως υπάρχει αντίδραση. Μόλις βγει ένας Πηλαδάκης που κλέβει τίτλους, που κάπου διαφωνεί με τους μεγάλους, τσουπ αρχίζει το κυνηγητό. Τι να πω, σας αρέσει να είναι όλοι ανύπαρκτοι και να μοιράζεστε για πάντα τους τίτλους μεταξύ σας?

Mitsmann
06-12-2007, 02:05
Λοιπον κοιτα να δεις πως το βλεπω.

ΘΑ ειχες δικιο, αν ηταν συγκρισιμα τα μεγεθη. Η Λα Κορουνια μπορουσε να κρατησει τους παικτες της, σε σχεση με την 7η-8η ομαδα της Ελλαδας αλλα τα μπατζετ δεν εχουν καμμια σχεση. Αν ο Ιωνικος ειχε 8,5 (δε σου λεω παραπανω) εκατομμυρια μπατζετ π.χ. θα κραταγε περισσοτερους παικτες, οπως θα το κανε κι ο Ηρακλης. Π.χ. ο Αρης τωρα που ειναι λιγο πιο ανετος δεν τους δινει. Ζητησαμε τον Κοκε (εστω ανεπισημα) δεν μας τον εδωσαν, τελειωσε, ειδες να κραξουμε πουθενα?

Απο κει και περα, για τον Τσακιρη, ειναι αλλο να πεις "δεν δινουμε τον παικτη" και αλλο "3 εκατομμυρια ευρω". Ακομα πιο αστειο ηταν το "4 εκατομ. ευρω για τον Χριστοδουλοπουλο" ενα παιδι που 10 μηνες δεν παταγε χορτο γηπεδου.

Η εκαστοτε μεγαλη ομαδα δεν της καιγεται καρφι αν μια διοικηση ειναι τοσο αδυναμη που δεν μπορει να κρατησει τους παικτες της επειδη ενδεχομενως να θελει χρηματα. Και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να καιγεται καρφι στον Ολυμπιακο που κανει μια προταση για ενα παικτη αν η αλλη ομαδα θελει να τον κρατησει. Αν μπορει να τον κρατησει εχει καλως. Στην ουσια κανεις δεν βριζει τον Πανιωνιο που κρατησε το Σπυροπουλο, απλα το ποσο ειναι αστειο. Για να το γενικευσω μια ομαδα οποιουδηποτε βεληνεκους, θελει ενα παικτη. Δε καταλαβαινω γιατι πρεπει να νοιαζεται αν οι αλλοι θελουν να τον κρατησουν. Ο καθενας κοιταει το συμφερον του και σιγα μη σκεφτομασταν εμεις αν ηθελε ο Πανηλειακος τον Τζορτζεβιτς και τον Γιαννακοπουλο. (ασε που θελανε μονοι τους να φυγουν, ο δε Stelios για τον ΠΑΟ.)

Και οκ, ας πουμε, ο Τρισταν κι ο Λουκε ας πουμε, μεινανε στη Λα Κορουνια κλπ κλπ κλπ, αλλα ο Ριβαλντο απ τη Λα Κορουνια, πηγε στην Μπαρτσελονα. Λοιπον, μη μου λετε οτι γιατι να γινει ετσι. Γιατι ετσι ειναι. Απλα στην Πριμερα π.χ. τα μεγεθη ειναι εντελως αναλογικα.

hvilelos?
06-12-2007, 03:01
Κακο παραδειγμα ο rivaldo.Ο λογος που πηγε στην μπαρτσελονα ηταν επειδη ηταν η μονη ομαδα που εν ετη 1997 μπορουσε να σπασει την ρητρα των 27,5 εκ ευρω και να τον κλεψει ουσιαστικα,αρα αυτο μαλλον αντιπαρερχεται στο υπολοιπο κειμενο

regularpaul
06-12-2007, 06:46
μιτσμαννε διαφωνουμε γενικως (εισαi γαυρος, πώς να μην?)
ειναι και λιγο ο,τι να ναι αυτα που λες
αλλά άπειρα pinx :)

hcpunksonacid
06-12-2007, 06:58
βασικα εγω θα γουσταρα πολυ περισσοτερο να επαιρνε πρωταθλημα και ο ιωνικος και η λαρισα και ο ηρακλης,ακομα ακομα και το σκουλικι.να επαιρνε και ο παοκ,και η καταραμενη τριαδα,αλλα οχι με αυτην την τραγικη(για τα ευρωπαικα δεδομενα) συχνοτητα.
κατα τα αλλα,απο την στιγμη που ισχυει το παρον καθεστως στα αρχιδια μου,ας το παιρνει συνεχεια ο γκευβρος αλλα να μην σηκωσουν ουτε ψυχουλο ουτε το χανουμι ουτε ο ζελος.ο λογος?θελω να φτασουν στο ιδιο επιπεδο ανυπολιψιας που ειμαι εγω σαν παοκ.
μην το περνετε οτι γουσταρω γκευβρο.ισα ισα.αλλα απο την στιγμη που εχει αυτα τα 10 σερι,οποιαδηποτε απο τις 3 ομαδες να ηταν σε αυτην την θεση τα ιδια θα ελεγα.

Mitsmann
06-12-2007, 09:33
μιτσμαννε διαφωνουμε γενικως (εισαi γαυρος, πώς να μην?)
ειναι και λιγο ο,τι να ναι αυτα που λες
αλλά άπειρα pinx :)

ok, αλλα δεν μου απαντας γιατι μια οποιαδηποτε ομαδα πρεπει να ενδιαφερεται αν θελει να κρατησει ενα παιχτη μια αλλη ομαδα.

υ.γ. hvivelos, ειναι κακο παραδειγμα? Η μεγαλη ομαδα πληρωσε (πολλα, η αν θες, ενα ποσο που θεωρουσε οτι αξιζει να το δωσει για το συγκεκριμενο παικτη) και τον πηρε.

Abruzzi
06-12-2007, 09:37
γιατι μια οποιαδηποτε ομαδα πρεπει να ενδιαφερεται αν θελει να κρατησει ενα παιχτη μια αλλη ομαδα;

για το fair play...αλλα that's modern football

Mitsmann
06-12-2007, 09:40
Μα ποιο φερ πλεη? ο ΠΑΟΚ π.χ. για το Βενετιδη πηρε ενα δις. Τζαμπα τον πηραμε ?? Ας τα επενδυανε στην ομαδα τους.

Abruzzi
06-12-2007, 09:48
δεν αντιλεγω,αλλα για σκεψου για παραδειγμα να εμενε ο κωσταντινου στον ηρα,γιαννακοπουλος και τζόρτζεβιτς στον πυργο,ο γεωργατος στη παναχαικη,ο ντεμης στον απολλωνα ,ο λυμπε στη καλαματα και παει λεγοντας

σκεψου το επιπεδο του πρωταθληματος συνολικα ποσο πιο πανω θα ηταν

wino
06-12-2007, 19:48
θα ανέβαινε το επίπεδο η απλά θα χάνοντουσαν οι παίχτες. Συνήθως όταν μένει ένας παίχτης σε μία ομάδα συγκεκριμένης δυναμικότητας και δεν πηγαίνει σε μία μεγαλύτερη τότε δεν εξελίσσεται κιόλας

Davidian
06-12-2007, 20:26
βασικα εγω θα γουσταρα πολυ περισσοτερο να επαιρνε πρωταθλημα και ο ιωνικος και η λαρισα και ο ηρακλης,ακομα ακομα και το σκουλικι.να επαιρνε και ο παοκ,και η καταραμενη τριαδα,αλλα οχι με αυτην την τραγικη(για τα ευρωπαικα δεδομενα) συχνοτητα.
κατα τα αλλα,απο την στιγμη που ισχυει το παρον καθεστως στα αρχιδια μου,ας το παιρνει συνεχεια ο γκευβρος αλλα να μην σηκωσουν ουτε ψυχουλο ουτε το χανουμι ουτε ο ζελος.ο λογος?θελω να φτασουν στο ιδιο επιπεδο ανυπολιψιας που ειμαι εγω σαν παοκ.
μην το περνετε οτι γουσταρω γκευβρο.ισα ισα.αλλα απο την στιγμη που εχει αυτα τα 10 σερι,οποιαδηποτε απο τις 3 ομαδες να ηταν σε αυτην την θεση τα ιδια θα ελεγα.
Σωστο αυτο.

freak brother
06-12-2007, 20:50

+1 oti einai to pio kathysterhmeno post tou athletics (toulaxiston gia fetos)

Abruzzi
07-12-2007, 09:25
και επισημο

www.aiasfc.gr (http://www.aiasfc.gr)

http://img363.imageshack.us/img363/4124/romanchuk23iv4.jpg

ρο-ρο-ρομαντσουκ :D

Mitsmann
07-12-2007, 10:24
το ειδα πριν 3-4 μερες. γαματο σαητ.

regularpaul
07-12-2007, 13:48
Ξεμεθύσαμε, ξεκουραστήκαμε και συνεχίζουμε.
Ωραίος το συνεχίζω.

Wino, αυτό που λες περί στασιμότητας των παιχτών έχει να κάνει με το επίπεδο των ομάδων μας. Όταν η ομάδα είναι σοβαρή και λειτουργεί σωστά, τότε δεν θα μείνει στάσιμος ο παίχτης. Θα στο εξηγήσω με παραδείγματα. Ο Σπυρόπουλος του Πανιωνίου. Και στην ομάδα που τον ανέδειξε συνεχίζει να προσφέρει, και με πολύ καλό προπονητή δουλεύει, και εμπειρίες αγωνιστικές κερδίζει, οπότε μόνο για στασιμότητα δεν μπορούμε να μιλάμε. Ανάποδο παράδειγμα. Ο Κυριακίδης. Έφυγε από τον Ιωνικό έχοντας παίξει με την επαγγελματική ομάδα, μόλις 8 αγώνες. Αν εξαιρέσουμε τα χρήματα που απέφερε η μεταγραφή, αγωνιστικά ο συγκεκριμένος παίχτης δεν προσέφερε απολύτως τίποτα στην ομάδα που τον γαλούχησε στα μικρά της τμήματα. Πήγε στην ΑΕΚ και αν εξαιρέσουμε μερικές ευρωπαϊκές εμπειρίες που κέρδισε κυρίως λόγω απουσιών βασικών παιχτών, δεν νομίζω πως βελτιώθηκε ουσιαστικά. Για αυτό και μόλις στα 22 του, έκανε το βήμα προς τα πίσω (από την ΑΕΚ στην Λάρισα). Αν έμενε 2-3 χρόνια στον Ιωνικό και εμάς θα βοηθούσε, και ο ίδιος θα είχε εξελιχτεί φυσιολογικά και περισσότερα χρήματα θα απέφερε σε μας η μεταγραφή του και θα πήγαινε πολύ πιο έτοιμος σε μια μεγάλη ομάδα, ώστε να μπορέσει να καθιερωθεί. Βλέπουμε λοιπόν ότι η μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα δεν είναι απαράιτητα ο μόνος δρόμος για έναν νέο παίχτη πόσο μάλλον σε τόσο μικρή ηλικία.

Μιτς, το πρόβλημά μου δεν είναι με την μεγάλη ομάδα που παίρνει έναν νέο παίχτη, αυτό είναι το σύστημα και πολύ καλά κάνει και το εκμεταλλεύεται. Το πρόβλημά μου είναι με τις "μικρότερες" ομάδες που τους δίνουν. Ακριβώς γιατί δεν υπάρχουν σε αυτές τις ομάδες παράγοντες με όραμα (βλ. Τσακίρης).

eleventh guardian
07-12-2007, 13:58
Τώρα είδα την κουβέντα σας, συμφωνώ απόλυτα με regularpaul και είναι λογικό οι οπαδοί του ΠΟΚ να μην καταλαβαίνουν γιατί είναι σωστό αυτό που λέει.

Το περί στασιμότητας παικτών είναι μία μαλακία και μισή, δημιούργημα του συστήματος που επικρατεί στην Ελλάδα.

Υ.Γ. Ο Κυριακίδης έκανε μεν βήμα προς τα πίσω με το να πάει στη Λάρισα, αλλά το γεγονός ότι πήγε εκεί στα 22 του θα σώσει την καριέρα του. Ηδη του βγαίνει σε καλό, όπως πιθανόν έχεις αντιληφθεί, το ότι παίζει βασικός και διακρίνεται σε μικρότερη μεν, αλλά καλή ομάδα Α' Εθνικής, από το να είναι παγκίτης στην ΑΕΚ.

Mitsmann
07-12-2007, 14:03
regular το προβλημα ειναι (που δεν ειναι και προβλημα ακριβως) οτι δεν εχουν πολλα λεφτα οι μικρες ομαδες (γι αυτο συνηθως ειναι και "μικρες" εβαλα εισαγωγικα και τα εννοω)

Ενας απ τους τροπους να βγαλουν χρηματα η για ορισμενες ακομα, να συνεχιζουν να υπαρχουν σε υψηλο επιπεδο α εθνικης ειναι να πουλανε παικτες.

Και οχι, δεν εννοω τη μαλακια της Ξανθης, που την ειδε ο βλακας ο Πανοπουλος εργοστασιο παικτων.

Ακομα κι ο Τσακιρης λοιπον, με το οραμα, αν επαιρνε τρια εκατομμυρια ευρω θα τον εδινε το Σπυροπουλο, σωστα?

regularpaul
07-12-2007, 14:23
11ε, σωστά τα λες για τον Κυριακίδη στην Λάρισα.
Πιο σωστό θα ήταν όμως να είχε μείνει στον Ιωνικό για 2-3 χρόνια
και έτοιμος πια να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα. Μακάρι να το πετύχει
μέσω της Λάρισας αυτό. Τον αγαπάμε πολύ έτσι κι αλλώς αφού είναι
φανατικός ranger.

Μιτς, φυσικά το μπάτζετ παίζει ρόλο σε όλα αυτά και από εκεί ξεκινάει το όλο πρόβλημα ούτως ή άλλως. Όταν ολόκληρος ΠΑΟΚ με τεράστιο λαό από πίσω του, δεν μπορεί να βρει έναν σοβαρό επιχειρηματία και δεν μπορεί να κρατήσει τους Σαλπιγγίδηδες και τους Χριστοδουλόπουλους, και αναγκάζεται να τους πουλήσει στο ΠΟΚ, ε μην περιμένουμε να δούμε ανεβασμένο επίπεδο στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Τσακίρης φυσικά και θα τον δώσει για περισσότερα χρήματα τον Σπυρόπουλο αλλά μόνο όταν αυτό συμφέρει την ομάδα και θα την βοηθήσει να γίνει ακόμα καλύτερη και ανταγωνιστική. Δεν θα αφήσει την ομάδα του να γίνει Απόλλων όμως που πούλησε όλους τους παιχταράδες και τώρα βολοδέρνει στην Γ' ούτε βέβαια Προοδευτική που έκανε πορεία Ευρώπης για ένα γύρο και πήγε ο καρμοίρης ο Καρράς και την ξεπούλησε την ομάδα, που έφτασε να παίζει τοπικό ντέρμπυ με τον Ερμή Κορυδαλλού :-o

eleventh guardian
07-12-2007, 14:31
Πιο σωστό θα ήταν όμως να είχε μείνει στον Ιωνικό για 2-3 χρόνια
και έτοιμος πια να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα.

Σαφώς, τα 'χαμε πει και τότε αυτά.

Το θέμα είναι να υπάρχουν κι άλλες ομάδες/παράγοντες τύπου Πανιωνίου/Τσακίρη, Λάρισας/Πηλαδάκη, ώστε ταλαντούχοι παίκτες όπως ο Σπυρόπουλος, ο Κυριακίδης και άλλοι που βρίσκονται στην ηλικία τους να γουστάρουν να παίζουν σ' αυτές και να μην έχουν το μυαλό τους μόνο στη μεταγραφή.

Mitsmann
07-12-2007, 14:39
Ωραια. Αποκλειουμε λοιπον την πιθανοτητα να αγορασουμε παικτες απ τις μικροτερες ελληνικες ομαδες.

Η εκδοχη του να φτιαξουμε απ τα φυτωρια ολοκληρη εντεκαδα φυσικα και δεν το συζηταμε.

Αρα τι θα κανουμε? Θα παρουμε παικτες μεν, 2-3 μεγαλα ονοματα, αλλα οι αλλοι θα ρθουνε απο τη Νανσι, απ τη Βολφσμπουργκ, απ την Πορτσμουθ.
Απο μικροτερες ομαδες αλλων χωρων δηλαδη. Αρα σε γενικοτερο επιπεδο, παλι το ιδιο λεμε. Κι ο Πανιωνιος ψωνιζει απ τη Β Γερμανιας, απο ομαδες μικροτερου βεληνεκους, που πουλησαν καποιους παικτες για καποια χρηματα.

Μου φαινεται το πιο λογικο πραγμα κι ο παυλος το βλεπει σαν να επεσα απ τον Πλουτωνα.

wino
07-12-2007, 14:50
Ξεμεθύσαμε, ξεκουραστήκαμε και συνεχίζουμε.
Ωραίος το συνεχίζω.

Wino, αυτό που λες περί στασιμότητας των παιχτών έχει να κάνει με το επίπεδο των ομάδων μας. Όταν η ομάδα είναι σοβαρή και λειτουργεί σωστά, τότε δεν θα μείνει στάσιμος ο παίχτης. Θα στο εξηγήσω με παραδείγματα. Ο Σπυρόπουλος του Πανιωνίου. Και στην ομάδα που τον ανέδειξε συνεχίζει να προσφέρει, και με πολύ καλό προπονητή δουλεύει, και εμπειρίες αγωνιστικές κερδίζει, οπότε μόνο για στασιμότητα δεν μπορούμε να μιλάμε. Ανάποδο παράδειγμα. Ο Κυριακίδης. Έφυγε από τον Ιωνικό έχοντας παίξει με την επαγγελματική ομάδα, μόλις 8 αγώνες. Αν εξαιρέσουμε τα χρήματα που απέφερε η μεταγραφή, αγωνιστικά ο συγκεκριμένος παίχτης δεν προσέφερε απολύτως τίποτα στην ομάδα που τον γαλούχησε στα μικρά της τμήματα. Πήγε στην ΑΕΚ και αν εξαιρέσουμε μερικές ευρωπαϊκές εμπειρίες που κέρδισε κυρίως λόγω απουσιών βασικών παιχτών, δεν νομίζω πως βελτιώθηκε ουσιαστικά. Για αυτό και μόλις στα 22 του, έκανε το βήμα προς τα πίσω (από την ΑΕΚ στην Λάρισα). Αν έμενε 2-3 χρόνια στον Ιωνικό και εμάς θα βοηθούσε, και ο ίδιος θα είχε εξελιχτεί φυσιολογικά και περισσότερα χρήματα θα απέφερε σε μας η μεταγραφή του και θα πήγαινε πολύ πιο έτοιμος σε μια μεγάλη ομάδα, ώστε να μπορέσει να καθιερωθεί. Βλέπουμε λοιπόν ότι η μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα δεν είναι απαράιτητα ο μόνος δρόμος για έναν νέο παίχτη πόσο μάλλον σε τόσο μικρή ηλικία.

Μιτς, το πρόβλημά μου δεν είναι με την μεγάλη ομάδα που παίρνει έναν νέο παίχτη, αυτό είναι το σύστημα και πολύ καλά κάνει και το εκμεταλλεύεται. Το πρόβλημά μου είναι με τις "μικρότερες" ομάδες που τους δίνουν. Ακριβώς γιατί δεν υπάρχουν σε αυτές τις ομάδες παράγοντες με όραμα (βλ. Τσακίρης).

Basika oson afora ton kuriakidh kai sta tsiko ths manchester na phgaine de 8a veltiwnotan. Milame gia meso pou kanei ntriplitses e3w apo thn perioxh ths omadas tou. Ama metrhsw posa gkol fagame apo malakies tou 8a teleiwsw aurio. Ti na sou kanei h omada kai o proponhths meta. Kai eixe kai polles eukaireies e, den epai3e kai se liga mats. O paniwnios pleon einai polu sovarh omada, exei sovarh dioikhsh, kalo proponhth, sou dinei kapoia prooptikh. Oles oi alles omades ti prooptikh sou dinoun? H 3an8h thn exei dei fabrika, o ofi einai pararthma, oles oi alles ante kamia analamph na swsoume thn kathgoria kai tetoia

Pisteuw na pas se mia omada megalh einai kai h kaluterh lush etsi opws einai oi alles omades giati uparxoun proponhtes pou douleuoun panw stous paixtes kai pws na tous e3elissoun, kuriws aek pao kai o olympiakos pleon ligo. Ama emene ston Iwniko o kuriakidhs 8a eixe parei perissotera paixnidia alla den 8a eixe ma8ei kapoia alla vasika pragmata kata th gnwmh mou.

Davidian
07-12-2007, 16:07
Τα περισσοτερα που λετε οι οπαδοι των μικρων ομαδων ειναι ακυρα και στηριζονται σε αστικους μυθους.Τα τελευταια 10 χρονια στην Ευρωπη ισχυουν παντου τα ιδια πραγματα.Πρωτα απ'ολα,στις χωρες με αναλογο πρωταθλημα με το ελληνικο γινονται ακριβως τα ιδια(και χειροτερα).

Στην Ολλανδια υπαρχουν 3 ομαδες που μονοπωλουν τιτλους και μεταγραφες.Στο βελγιο 2,στην Πορτογαλια 3,ενω ακομα και στους παρακμιακους ανατολικους οι ομαδες που παιρνουν τους τιτλους ειναι αριθμητικα ιδιες.

Στις μεγαλες χωρες για τους προφανεις λογους οι ανταγωνιστικες ομαδες ειναι περισσοτερες.Ε,και κει ομως μετα το νταβαντουρι με το Μποσμαν οι ομαδες που χτυπανε τιτλους εχουνε μειωθει δραστικα.Στην Αγγλια υπαρχουν 3 ομαδες.Στην Ισπανια και το ιδιο.Μονο στην ιταλια και στη Γερμανια εχουμε καμια φωτοβολιδα εδω κι εκει.

hvilelos?
07-12-2007, 16:34
Το προβλημα προσωπικα δεν θεωρω οτι περιοριζεται απλα στο ειμαι μεγαλη ομαδα-αγοραζω,ειμαι μικρη-πουλαω.Αυτη η αναλογια υπαρχει σε καποιο βαθμο στο εξωτερικο,υπαρχει και στις μικροτερες κλιμακες του ελληνικου ποδοσφαιρου.Αλλα ειναι τελειως διαφορετικη η αποκτηση απτον παοκ και τον πανιωνιο ενος παικτη γ η δ εθνικης,που δεν τον γνωριζει κανενας,και η μετεπειτα αποκτηση του ιδιου παικτη απο τον οσφπ η τον παο οταν θα εχει ηδη δωσει δειγματα/Δεν εντοπιζω το προβλημα στα χρηματα αλλα στην νοοτροπια που εχει μπολιαστει στους νεους ποδοσφαιριστες οι οποιοι κυνηγουν την μεταγραφη στην μεγαλη ομαδα οσο πιο επιτακτικα γινεται.Προφανως οταν η κουβεντα περι ελληνικου ποδοσφαιρου εξαντλείται στο ΠΟΚ,οταν η συμμετοχη σε εναν απτους 3 συνεπαγεται και κληση στην εθνικη(μα ποσες φορες εχω γελασει με αυτο),οταν το lifestyle,η δημοσιοτητα και το σταριλικι βρισκεται αποκλειστικα στην αθηνα,οταν οι μανατζαραιοι αλωνιζουν και φουσκωνουν τα μυαλα(btw στην Liverpool σε περιμενουμε ακομα,Λαζαρε) ε δεν μπορεις παρα να αποδεχτεις οτι χεστηκε ο πιτσιρικας για την ποδοσφαιρικη του αναπλαση μπροστα στην εφημερη δοξα.Χωρις να μην υπαρχουν και εξαιρεσεις παντα

Ακομα και ετσι ομως ειναι εκνευριστικο να ακους για καθε μα καθε μικρο που κανει 1-2 καλες εμφανισεις να γινεται αμεσως στοχος.Αντε να καταλαβει ο οχλος οτι χρειαζεσαι ανταγωνιστικο πρωταθλημα για να λεγεσαι Θρυλος,Βασιλισσα κτλ και πως με το να ελεγχεις μεσω χρηματων ολες τις ομαδες μονο αυτο δεν γινεται.Και ειναι αδυνατον να θεωρουνται μεγαλες ομαδες οταν εχουν να βγαλουν παικτη απο τις ακαδημιες μια δεκαετια και επαναπαυονται στο "ας βρουν οι αλλοι το ταλεντο και ας τον ψησουν και λιγο,εχω λεφτα και θα τον παρω ετοιμο,σιγα μην χασω εγω το Πρωταθλημα για να γαλουχισω τους δικους μου"

Σκορπιες σκεψεις,καλη κουβεντα

hvilelos?
07-12-2007, 16:48
Τα περισσοτερα που λετε οι οπαδοι των μικρων ομαδων ειναι ακυρα και στηριζονται σε αστικους μυθους.Τα τελευταια 10 χρονια στην Ευρωπη ισχυουν παντου τα ιδια πραγματα.Πρωτα απ'ολα,στις χωρες με αναλογο πρωταθλημα με το ελληνικο γινονται ακριβως τα ιδια(και χειροτερα).

Στην Ολλανδια υπαρχουν 3 ομαδες που μονοπωλουν τιτλους και μεταγραφες.Στο βελγιο 2,στην Πορτογαλια 3,ενω ακομα και στους παρακμιακους ανατολικους οι ομαδες που παιρνουν τους τιτλους ειναι αριθμητικα ιδιες.

Μπερδευεις πολλα.Προφανως μιλαμε εξω απτον στενο κορσε του μποσμαν εδω,σε γενικοτερο επιπεδο λειτουργειας.Ακομα και πριν λοιπον να το παμε,στη ελλαδα απο το 1959 που ενοποιοηθηκε το πρωταθλημα ειχαμε μονο 3 πρωταθληματα εκτος αθηνας.Αυτο οντως δεν υοαρχιε πουθενα ουτε σε μικρες ειτε σε μεγαλες χωρες,μονο στην σκωτια.Εξαλλου κανεις δεν εμποδισε,με τον τροπο που αναφερεται εδω,την αλκμααρ η την τβεντε στην ολλανδια,την μποαβιστα στην πορτογαλια κτλ να οργανωθουν και να χτισουν σοβαρες ομαδες με βαση.Ο Αγιαξ,η PSV,η Πορτο,η Μπενφικα ,η Σπορτινγκ στηριζονται εδω και δεκαετιες στην αναπτυξη και την προωθηση παικτων απτις ακαδημιες και στις μεταγραφες απο λατ.αμερικη και αφρικη.Οι μεταγραφες απο αλλες ομαδες ηταν πλην εξαιρεσεων συμπληρωματικες.Δεν κολλαει με οτι λεγεται επι του παροντος imo

Mitsmann
07-12-2007, 17:16
Χβιβελος, ΕΙΔΙΚΑ τις πορτογαλλικες ομαδες (αλλα και τις ολλανδικες απλα οχι τοσο πολυ) κακως τις αναφερεις σαν παραδειγμα αφου αυτο που κανουν (ιδιως η Πορτο) ενισχυει τη δικια μου αποψη.

Η Πορτο πουλαει 134 παικτες καθε 2-3 χρονια. Αλλο αν ενδιαμεσα παιρνει και Τσου Λου. το θεμα ειναι η λογικη της ομαδας.

regularpaul
07-12-2007, 17:39
2 πολύ σωστά πράγματα που έγραψε ο ηβηλελες :P

1ον ότι γίνεται ωραία κουβέντα και πραγματικά το είχα στόχο.
Μάλιστα θέλω να ξεκινήσω και άλλα 2 θέματα,
ένα για την απεργία Β/Γ Εθνικής Vs super-κλικα
και ένα για την κατάργηση των συνδέσμων, αν ψήνεστε.

2ον η αναφορά στους μάνατζερς [η έννοια του μεσάζοντα γενικώς
είναι η σιχαμενότερη στην ιστορία του ανθρώπινου είδους]
και τον κλοιό που έχουν δημιουργήσει γύρω από τον αθλητισμό.
Μέσω των εμπειριών του πατέρα μου ως παράγοντα,
έχω ζήσει για τα καλά τον τρόπο με τον οποίο ουσιαστικά
καθορίζουν τις εξελίξεις. Άλλη στιγμή το συζητάμε κι αυτό.

Μιτς, δεν έχεις κατέβει από τον Πλούτωνα, ούτε ισχυρίστηκα ότι
δεν πρέπει να γίνονται μεταγραφές από τους "μικρούς" προς τους "μεγάλους".
Όμως η όλη κουβέντα ξεκίνησε από την πιθανή μετακίνηση ενός
18χρονου (?) που έχει δεν έχει παίξει 5-6 καλά ματς με μια ομάδα
που θα πρεπε να έχει την δυνατότητα να κρατά τους παίχτες της
και όχι να τους δίνει στην 1η ευκαιρία. Είδαμε και πόσο ωφελήθηκε
από την μεταγραφή του Κωνσταντίνου ή του Λαγού.
Ο Ηρακλής που θα πρεπε σε κάθε χρονιά να παλεύει για το UEFA,
βρέθηκε με το ένα πόδι στην Β'.

Όταν αναφέρθηκα στις άλλες χώρες δεν εννοούσα ότι
υπάρχουν περισσότερες ομάδες που παίρνουν τα πρωταθλήματα,
αλλά ότι υπάρχουν περισσότερες ομάδες δυνατές που κάνουν καλές πορείες [εγχώριες ή ευρωπαϊκές]
ή παίρνουν και τίτλους. Στην Ισπανία δεν είναι 3, είναι η Σεβίλη είναι η Λα Κορούνια, η Ατλέτικο, η Βιγιαρεάλ κλπ.
Εξάλλου κοιτάζουμε προς το καλύτερο και όχι προς το χειρότερο.
Επίσης δεν αναφέρομαι στον Ιωνικό ή τον ΠΑΟΝΕ αλλά κυρίως
στον ΠΑΟΚ, τον Άρη, τον Ηρακλή, τον ΟΦΗ, την Ξάνθη κλπ κατά πρώτο λόγο.

Α και Wino, ο Κυριακίδης είναι δεξί χαφ, όχι αμυντικός μέσος
για αυτό και έχει αυτή την πορεία ως τώρα, άσχετα αν κάνει καλές σχετικά εμφανίσεις φέτος.
Το είχα γράψει από τότε που τον πήρε η ΑΕΚ.
Στον Ιωνικό ήρθε από τους νέους στην 1η ομάδα σε τρομερή κατάσταση
πανέτοιμος από κάθε άποψη, θρασσύς και πολύ ώριμος στα 18 του,
και ξαφνικά πήγε στην ΑΕΚ όπου ναι μεν δούλευε σε καλύτερες συνθήκες
αλλά αγωνιστικά έπαιζε για ένα σχεδόν χρόνο μόνο στα οικογενειακά διπλά,
σε κανένα φιλικό/αγώνα κυπέλλου. Αγωνιστικά, εκεί έμεινε στάσιμος.

Ίσως και ο Τοροσίδης ας πούμε αν είχε πάει πιο νωρίς στον γαυρο
να μην ήταν τόσο έτοιμος όσο τώρα. Ίσως αν ο Σπυρόπολος πήγαινε
το καλοκαίρι στον γαυρο, και αν ας πούμε ο Ραούλ Μπράβο έπαιζε όπως πρέπει,
να χε μείνει στάσιμος για πολύ καιρό.
Θεωρητικά όλα αυτά αλλά ξαναλέω πως η μεταγραφή σε τόσο μικρή ηλικία
δεν είναι μονόδρομος προς την εξέλιξη.

hvilelos?
07-12-2007, 17:59
Παλι ρε μιτσ τους πουλα στο εξωτερικο και οντας ψημενους,ειναι πολυ διαφορετικο απτον πανοπουλο οπως και ναχει.Αν και σε μενα λεει παρα παρα πολλα για την λογικη της ομαδας οπως λες το οτι ειναι σε θεση καθε χρονο να κοντραρει τις ομαδες στις οποιες πουλαει στην ευρωπη στα ισια.
Παντως εγω δεν την ανεφερα για αυτο αλλα για να τονισω πως η πορτο σπανια θα σαρωσει τα ταλεντα της μπραγκα και της σετουμπαλ οχι γιατι δεν εχει την οικονομικη δυνατοτηα αλλα γιατι οι χρονιες επενδυσεις της στις ακαδημιες και στο δικτυο scouting(την περιπλοκοτητα του οποιου ο κοσμος αρχιζει τωρα να την κατανοει εδω μεσω του FM :!: ) της επιτρεπουν να ελπιζει βασιμα οτι απο εκει θα αποκτησει πληρεστερους ποδοσφαιριστες

freak brother
07-12-2007, 18:06
Θα το γιορτάσουν!

Όπως αρμόζει θα εορταστούν από πλευράς Παναθηναϊκού τα εκατό χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, που συμπληρώνονται το 2008. Το μεσημέρι παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, το οποίο περιλαμβάνει αθλητικές, και όχι μόνο, δραστηριότητες από την αρχή έως το τέλος του νέου έτους. Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τις εκδηλώσεις που ανακοίνωσε η ΠΑΕ, θα υπάρξουν και κάποιες που θα γίνουν από κοινού με τον Ερασιτέχνη.

Η αρχή θα γίνει στις 5 Ιανουαρίου, όταν στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα φορεθεί για πρώτη φορά η νέα συλλεκτική για τα 100 χρόνια του συλλόγου εμφάνιση, η οποία στο τέλος της χρονιάς θα αποσυρθεί. Επίσης, σε ορισμένα επιλεγμένα παιχνίδια των «πρασίνων» θα γίνονται εκδηλώσεις, όπου θα τιμώνται μορφές της ιστορίας του συλλόγου, ενώ τα match programs που θα διανέμονται θα έχουν συλλεκτική αξία. Το προσεχές καλοκαίρι και στην περίοδο της προετοιμασίας της ομάδας θα γίνει ένα διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή σπουδαίων ομάδων, που ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές. Σκοπός της ΠΑΕ είναι να καθιερωθεί το συγκεκριμένο τουρνουά, ενώ θα διεξαχθεί κι ένα σπουδαίο φιλικό ματς εκτός των συνόρων για την ελληνική ομογένεια. Επίσης, την περίοδο των Χριστουγέννων του 2008 θα διεξαχθεί ένα σπουδαίο φιλικό με μεγάλη ομάδα του εξωτερικού στην Αθήνα, με τα έσοδα να διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τον ίδιο σκοπό θα έχει και η επίσκεψη που θα προγραμματιστεί από τις ακαδημίες της ομάδας στην Αιθιοπία.

Πέρα από αθλητικού περιεχομένου εκδηλώσεις, θα γίνουν και άλλες πολιτιστικές. Στην Αθήνα θα λειτουργήσει έκθεση με φωτογραφίες και οπτικοακουστικό υλικό που αφορούν στον Παναθηναϊκό. Θα κυκλοφορήσει πολυτελής έκδοση βιβλίου με την ιστορία του Παναθηναϊκού, όπως επίσης και συλλεκτικό cd με ύμνους και τραγούδια που έχουν γραφτεί για την ομάδα, καθώς ακόμη και dvd με ντοκιμαντέρ για τον σύλλογο. Επίσης, έχει ανατεθεί η κατασκευή ενός γλυπτού το οποίο θα αφορά την επέτειο των 100 χρόνων και το οποίο αρχικά θα βρίσκεται στην έκθεση, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο χώρο του νέου γηπέδου. Ένα ξένο συγκρότημα που δεν έχει εμφανιστεί ξανά στην Ελλάδα θα δώσει συναυλία στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ η ΠΑΕ θα διοργανώσει ένα διεθνές ποδοσφαιρικό συνέδριο.

Το «παρών» στην παρουσίαση των εορταστικών εκδηλώσεων έδωσαν οι Νασίφ Μόρις, Αντρέας Ίβανσιτς και Γιάννης Γκούμας. Ο τελευταίος βράβευσε και το νικητή του διαγωνισμού για το σήμα της επετείου των 100 χρόνων του συλλόγου, Νίκο Καρόκη. «Θέλουμε να συνδυάσουμε τα γενέθλια με πρωτάθλημα και καλή πορεία στην Ευρώπη», η ευχή του Γιάννη Γκούμα, που είπε στον βραβευθέντα: "Σου δίνω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον οίστρο και μακάρι να έχουμε τον ανάλογο οίστρο για να γεμίσουμε με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα. Το ειδικό βάρος της φανέλας είναι τεράστιο και εμείς το ξέρουμε από όλους πιο καλά γιατί τη φοράμε". Ο νικητής του διαγωνισμού απάντησε: "Είναι μοναδικές στιγμές για μένα. Είμαι πολύ συγκινημένος, ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς". Ο δημιουργός του επετειακού λογοτύπου παρέλαβε δύο οικογενειακά εισιτήρια διαρκείας για τα επόμενα τρία χρόνια, προτεραιότητα επιλογής θέσης στο νέο γήπεδο στον Ελαιώνα, χρηματικό έπαθλο 10.000 ευρώ, ενώ θα μνημονεύεται στην επετειακή έκδοση της ιστορίας του Παναθηναϊκού και το έργο του θα εκτίθεται στο Μουσείο του Παναθηναϊκού.

e posa group den exoun xanarthei?
red hot chilli , ac/dc... ?

FERTE KANA PAIXTH REEEEE

Moonspellheim
07-12-2007, 18:09
U2!!!

regularpaul
07-12-2007, 18:19
http://www.earvolution.com/images/groke1.JPG

εκτός αν εννοείς ότι ελλάδα είναι μέχρι την λαμία :)

Moonspellheim
07-12-2007, 18:23
den se piasa!apla anefera ena allo sygkrotima pou den exei erthei pote ellada(?)

regularpaul
07-12-2007, 18:26
κι εγω σου δειξα φωτο απο την συναυλια τους στη σαλονικα το 97!

Moonspellheim
07-12-2007, 18:31
lol
den to ksera!

freak brother
07-12-2007, 19:28
U2!!!

system of a down

kai maiden meta!

Mitsmann
07-12-2007, 21:06
εντιτ. τα πανε οι αλλοι.

για το θεμα θα επανελθω μετα.

Παυλε κανε τοπικς!

Abruzzi
08-12-2007, 06:12
lol
den to ksera!

μεχρι και live σε ολα τα δελτια ειδησεων επαιξε τοτε :P

BlackiE
08-12-2007, 06:38
Sto Sport FM gia Peppers eipan. 8a paw na dw ton typo ap to avatar mou sth Lewforo.. :? :bang:

Moonspellheim
08-12-2007, 16:21
lol
den to ksera!

μεχρι και live σε ολα τα δελτια ειδησεων επαιξε τοτε :P

hmoun mikro paizaki tote!

Scarbaf
08-12-2007, 17:11
Sto Sport FM gia Peppers eipan. 8a paw na dw ton typo ap to avatar mou sth Lewforo.. :? :bang:

θα ξενερώσω αν έρθουν, γιατί πάντα είχα καύλα να τους δω, αλλά εγώ στη λεωφόρο δεν πάω με την καμία! :?

geologiko_karoto
08-12-2007, 19:36
Γκόμεζ: "Γιατί φωνάζω μαλ...τον Κατσουράνη"

Ο Κατσουράνης είναι ένας πολύ καλός παίκτης, είναι από αυτούς που προσπαθούν να κάνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο και καταφέρνει να αποδίδει όχι μόνο στον ρόλο του αλλά και να βοηθήσει όπου χρειαστεί. Είναι καλό για εμάς που είναι μαζί μας, πέρα από καλός παίκτης είναι και καλή παρέα, έχει χιούμορ, μας μαθαίνει ελληνικές λέξεις κι έχει μάθει κι αυτός πορτογαλικά, οπότε συνεννοούμαστε καλύτερα. Τον αποκαλώ ‘’μαλάκα’’ διότι όλη την ώρα στους αγώνες αυτό λέει, οπότε για να του κάνω πλάκα έτσι τον φωνάζω. Ζητάω συγνώμη από τους φιλάθλους, αλλά αυτή τη λέξη γνωρίζω…’’.

http://www.contra.gr/Soccer/Portugal/1L ... 78949.html (http://www.contra.gr/Soccer/Portugal/1Liga/Benfica/178949.html)

:lol:

freak brother
08-12-2007, 21:18

re eseis oi allothrhskoi fan pws thn exete dei oti tha pate?

eiste melh sthn ticket club? edw emeis pou eimaste Panathinaikoi den xeroume an tha pame :p

epishs leei oti support tha einai megalo agglofwno ellhniko rock sygkrothma pou dhmiourghthhke stis kerkides ths Lewforou kai 3 apo ta 4 melh ths einai Panathinaikoi
:D

LAST DRIVE mou myrizei h fash :D

13
C' mon baby cross your fingers as you walk home with me
I see your fear feedin the demons inside
You're callin' back 13

Oooh I heard the pipers calling
Till 13 don't mean a thing to me
Ooohh I herad the pipers calling
And the rain fell over me

Now I'm falling flat on my face don't turn me over

Today I had a lie for breakfast
I had a goodbye from a monkey friend
Oooh I saw the pipers falling
And your face turn around again
13 13 13 13 13 13
13 wings on my back

Blindgeo
08-12-2007, 21:21
Kai egw gia Red Hot Chilli Peppers exw akousei.

freak brother
08-12-2007, 21:23
Kai egw gia Red Hot Chilli Peppers exw akousei.

starxidia mas ti exeis akousei esy , ektos kai an sto pe o tzigger h o manikas .. h akoma kai o enkaraxire :p

Blindgeo
08-12-2007, 21:28
Oxi, to akousa apo allh phgh.

freak brother
08-12-2007, 21:35
www.electricrequiem.com/forum (http://www.electricrequiem.com/forum)
h
www.avopolis.gr (http://www.avopolis.gr)
h
www.contra.gr (http://www.contra.gr) ?

BlackiE
08-12-2007, 22:03
Oi Last Drive 8a anoiksoun. To meshmeri sthn era-spor phran thlefwno auton pou to diorganwnei kai to paradexthke. Gia to kseno sygkrothma den apokalypse tipota, alla afhse na enoh8ei oti einai oi Peppers.

regularpaul
08-12-2007, 22:24
Αγαπάμε φρικ που θυμήθηκε το 13.
Ναι, είναι φανατικότατοι βάζελοι οι Drive.

Εμείς που είμεθα αντι-ΠΟΚ-ικοί αλλά δεν χάνουμε λάιβ των ντράιβ
τι θα κάνουμε?

Mitsmann
08-12-2007, 22:34
ρεγκιουλαρ εχω και γω μεγαλο προβλημα. εγω εκει μεσα δε μπαινω.

freak brother
08-12-2007, 22:42
thelw kai diaskeves .
misfits - green hell
pearl jam - green disease :p

Scarbaf
09-12-2007, 14:56
http://www.sport24.gr/html/ent/771/ent.209771.asp

Mitsmann
09-12-2007, 15:00
Το πρώτο περιστατικό διεξήχθη στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟ - Κέρκυρα, 3 πολίστες του Ολυμπιακού παρακολουθούσαν τα τελευταία λεπτά του αγώνα (αμέσως μετά ο Ολυμπιακός λόγω τιμωρίας θα έδινε αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Γιαντράν) όταν έγιναν αντιληπτοί από τους οπαδούς του ΠΑΟ και τότε ξεκίνησε... το ματς.

Ο έφορος της ομάδας με έντονο ύφος ζητούσε από τους παίκτες του Ολυμπιακού να αποχωρήσουν ενώ ομάδα των οπαδών κινήθηκε προς το μέρος τους και κατάφεραν να έρθουν σε επαφή μαζί τους. Οι Δεληγγιάνης, Κόχειλας και Γαβριελάτος καταγγέλλουν πως δέχτηκαν χτυπήματα, ενώ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με μια φωτογραφία του Φιλόπουλου, αποκαλούσαν τους "κόκκινους" δολοφόνους.

Ναι, οι πολιστες φταινε, για ενα σκηνικο που στο κατω κατω, αντε να μη πω τωρα.
Και να κυκλοφορουνε με εικονα του Φιλοπουλου. Αντε και εικονισμα στις εκκλησιες.
αει στο διαολο κιολας.

Scarbaf
09-12-2007, 17:22
σε λίγο θα στείλουν επιστολή στον Πάπα για να τον αγιοποιήσουν. τεσπά, να πα να γαμηθούν όλοι εκατέρωθεν. (και δεν εννοώ τους πολίστες...)

το πιο ωραίο ήταν το πρωτοσέλιδαο της Πράσινης κάτω δεξιά οπου αναφέρεται στο περιστατικό ως "κόκκινες προκλήσεις". και επιτε΄λους κάποια στιγμή θα έπρεπε να ασχοληθεί κάποιο αρμόδιο όργανο με τέτοιες κωλοφυλλάδες ( και ο Πρωταθλητής δεν αποτελεί μόνιμο άλλοθι, νισάφι πια), αντί να ασχολούνται με τον Μπομπ τον σφουγγαράκη.

Davidian
10-12-2007, 02:32
Tοσο ξενερωτη ομαδα που γιορταζει τα 100 χρονια της και το κανει με συναυλιες γιεγιεδων.Αυτα ειναι να εχεις για σημα αλογοτροφη.

κατα τ'αλαλ ειναι εντελως γελοια η ηρωοποιηση του Φιλοπουλου,αν στην Παιανια δεν ειχαν σκασει μυτη ''Χαρος'',Κουντουρης και λοιπα κεφαλια απ'τη ''Θυρα 7 '80ς'' τη μαχαιρια καλιστα θα μπορουσε να την ειχε ριξει αυτος.

Mitsmann
10-12-2007, 09:27
Αστο να παει. Αλλα οι φανατικοι του ΠΑΟ, μαλλον κανουν οτι δεν καταλαβαινουν γενικα. Σε 20 χρονια ο Φιλοπουλος θα ναι οσιομαρτυρας.

solution_AK-47
10-12-2007, 20:51
Epistrefw sthn prohgoumenh koubenta mias k h8ela na dhlwsw edw oti eimai polu xaroumenos me thn epaggelmatikia poreia tou arrwstou paoktsakiou 8eodwridh pou afhse ton PAOK gia th budesliga gamw to mouni pou ton petakse k euxomai se opoio mounoskulo afhnei etsi thn omada mou k ka8e omada na exei analogh tuxh.

cancer
10-12-2007, 21:03
swsta! to prepon einai na ka8ontai na tous tsampoukaleuontai kati emetika mpouloukia ntaidwn me maxairia kai ta resta epeidi den plirwnontai kai skeftontai toulaxiston na kanoun prosfygi gia na na eksasfalisoun ta xrimata tous, kai na tous kopanane ki apo panw ama xanoun ontas aplirwtoi kai me misi omada. h eisai paok h den eisai!

solution_AK-47
10-12-2007, 21:08
OXI :!:

Alla na fugei gia na paei sto bazelo. As kamei prosfugh gia ta dedouleumena. To polu polu na faei brisimo. Katakriteo k auto alla mexri ekei. Alla oxi na mas poulaei papa oti "mono eksw pao, alliws 8a meinw ston PAOK". Ti budesliga mas leei k arxidies?

cancer
10-12-2007, 21:12
OXI :!:

Alla na fugei gia na paei sto bazelo. As kamei prosfugh gia ta dedouleumena. To polu polu na faei brisimo. Katakriteo k auto alla mexri ekei. Alla oxi na mas poulaei papa oti "mono eksw pao, alliws 8a meinw ston PAOK". Ti budesliga mas leei k arxidies?
kapoion xristodoulopoulo me tin istoria me ti liverpool mou thimizei poly entona auti i fasi, alla auto ksexastike apoti vlepw.
tespa, kai gia to salpiggidi ta idia kai poly xeirotera lene kai kanoun ta paokia kai para poly adika imho epeidi o salpiggidis itan aksioprepestatos sti stasi tou kai oso itan ston paok kai meta.

solution_AK-47
10-12-2007, 21:46
Den exeis idea pws exoun ta pragmata, h fash me to xristodoulopoulo ka8e allo para glhgora ksexasthke. O salpiNggidhs gia poio logo akribws einai aksioprephs?

edit: ti sxesh exei h istoria tou 8eodwridh me tou xristodoulopoula re 8a me trelaneis?!?!

hcpunksonacid
10-12-2007, 23:01
cancer δεν ξερεις τι λες.ο σαλπιγγιδης ειναι μεγαλο πουστρακι και αυτο που εκανε(να παρει τα χρηματα που μαζεψαν οι συνδεσμοι για να ΜΕΙΝΕΙ) και εφυγε ειναι απο τα μεγαλυτερα του αρχιδιλικια.σκατα στα μουτρα του λοιπον.θα μπορουσε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αυτα τα λεφτα να μην τα παρει,ηταν ΜΗ δεδουλευμενα.
γαυροι βγαλτε τον σκασμο επιτελους για τον φιλοπουλο.δεν ξερετε τι σας γινετε.οσοι ασχολουνται με τα οπαδικα(και ας ειναι 500κμ βορεια της χωρας σας)ξερουν πολυ καλα τι παιχτηκε εκεινο το απογευμα,με ονοματα και προσωπα(οχι ολα τις ιδιας εθνικοτητας)-τα οποια φυσικα δεν θα συλληφθουν ποτε γιατι ειστε κρατικοδιαιτοι και ρουφιανοι.
και για οποιον(χανουμακο) λεει οτι "ο φιλοπουλος θα εκανε το ιδιο" κανει μεγαλο λαθος.μην ξαναμιλησετε ποτε για αυτο το σκηνικο,σεβαστειτε την μνημη ενος ανθρωπου που εφυγε απο την ζωη ενω εσεις πετατε αρλουμπες.
θα το κλεισω εδω το θεμα λεγοντας οτι ηταν η μεγαλυτερη οπαδικη πουστια που κανατε ποτε.το γιατι,ψαξτε να το βρειτε στο πακισταν,στην σερβια και στην αλβανια.και στην γα.δα που σας εξοπλισε καλα.
και καλα θα κανουν οι βαζελες και θα αγιοποιησουν ενα ΠΑΙΔΙ(γιατι οι δικοι σας μονο παιδια δεν ηταν) που ηταν 25 χρονων και προεδρος ενος απο τους δυνατοτερους συνδεσμους τους,που σε ραντεβου ΧΕΡΑΤΟ(μην χεσω) εμεινε πισω σαν αντρας ΜΟΝΟΣ με γυμνα χερια να υπερασπιστει την ιδεα που αγαπαει(γιατι ισως ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ειχε στην ζωη του) απεναντι σε κρανακια,κερατα,αλλοδαπους και την πληρωμενη νυχτα του πειραια.για αυτο και μονο αξιζει ρησπεκτ.εσεις συνεχιστε να σκυλευετε πανω στο πτωμα του.

regularpaul
10-12-2007, 23:20
Πέρα από αυτά περί χεράτων ραντεβού και υπεράσπισης ιδεών τα οποία προφανώς δεν τα βλέπουμε έτσι οι υπόλοιποι εδώ μέσα, συμφωνώ με τον πάνκη ότι είναι λίγο άκυρο να εκφράζουμε απόψεις επ' αυτού, άτομα που δεν γνωρίζουμε τι παίχτηκε. Εγώ δεν έχω ιδέα για αυτό και δεν παίρνω θέση. Να μιλήσουμε γενικώς για τα επεισόδια ναι, αλλά να μιλάμε υπέρ ή κατά συγκεκριμένου ατόμου που δεν γνωρίζουμε, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.

cancer
11-12-2007, 00:03
eirwnika anefera to xristodoulopoula pou egine megali elpida tou ellinikou podosfairou (tromara tou!!1) kai de vlepw kanenan na ton krazei giauto pou xe ginei tote.
o salpiggidis einai aksioprepis giati epaize aplirwtos, xarise dedouleumena sto mpaougk kai o teleutaios tsepwse polla lefta apti metagrafi tou. kai panki 8a mou epitrepseis na krataw mia pisini giauto pou les (opws kai gia ola ta ipoloipa, oso sigouros kai na sai sta pe kapoios allos, den ta ksereis de facto), afou oloi kseroume pos den eiste kai tpt osiomartyres (vlepe skinika me udeze) kai poso trwei tous laous ka8e omadas na exoun "simaies" kai "prodotes" tipou figo kai antwnaki melous.

και για οποιον(χανουμακο) λεει οτι "ο φιλοπουλος θα εκανε το ιδιο" κανει μεγαλο λαθος.μην ξαναμιλησετε ποτε για αυτο το σκηνικο,σεβαστειτε την μνημη ενος ανθρωπου που εφυγε απο την ζωη ενω εσεις πετατε αρλουμπες.
ksigisou. giati? giati auton ki oxi kapoion allo?

εμεινε πισω σαν αντρας ΜΟΝΟΣ με γυμνα χερια να υπερασπιστει την ιδεα που αγαπαει
de sxoliazw kan omws.

Mitsmann
11-12-2007, 00:06
Κατ αρχην δεν εβρισε κανενας το Φιλοπουλο. Κατα δευτερον γιατι δεν πρεπει να κανουμε συζητηση πανω απ το πτωμα του, δεν το καταλαβα. Στο πολιτικς, οι συζητησεις ειναι πανω απ τον αερα χιλιαδων νεκρων. Επειδη δεν ειναι αθηναιοι και παναθηναικοι μπορουμε να μιλαμε? (επαναλαμβανω, μιλαμε. Δεν εχω δει κανεναν να τον "σκυλευει" κι αλλες τετοιες μαλακιες που λεει ο πανκης που στην τελικη αμα ο νεκρος ηταν ολυμπιακος θα πανυγηριζε κιολας. Και αυτο βλεπω απο εκεινον απ τα ποστ του. Αμα δειξει κατι αλλο, να δουμε)

Συνεχιζω οτι υπαρχει σχετικο δικιο στο οτι γενικα δεν πρεπει να μιλαμε για το θεμα εφ οσον αρκετοι, η ολοι ξερουμε λιγα η τιποτα. Γι αυτο και αν δεις Paul, ΚΑΘΕ φορα που αναφερετε κατι, η αποψη μου ειναι "αστο, καλυτερα, μην το συζητησουμε"

Απο κει και περα επειδη δεν ειμαι και ουρανοκατεβατος αυτα τα "το παιδακι εκατσε μονος του να υπερασπιστει" και τετοιες ιστοριες ειναι, γενικα, ασχετο και πιθανοτατη χαζομαρα. Αν δεν μπορουν καποιοι να καταλαβουν οτι ΟΛΟΙ οσοι ηταν στην Παιανια εκει περα πηγαν ολοι για καποιο ΛΟΓΟ, δε μπορω να το εξηγησω πιο καλα. Και θα πρεπε να ναι ολοι μεσα. Τωρα με διαφορετικες ποινες επειδη ο ενας λοσταριασε κι ο αλλος σκοτωσε δε με ενδιαφερει καθολου. Ετσι κι αλλιως εγω θεωρω τα "ραντεβου" τη μεγαλυτερη μαλακιαρα που μπορει να κανει καποιος 25, 30 η 19 χρονων, ενω ο Πανκης λεει "και γαμω"

Κλεινω και θα προσπαθησω να μην επανελθω, για μενα ο νεκρος ηταν υπευθυνος του εαυτου του. Αυτα.

freak brother
11-12-2007, 00:15
thn idea tou Panathinaikoy thn yperaspizete kalytera o Diamantidhs re.

solution_AK-47
11-12-2007, 00:19
eirwnika anefera to xristodoulopoula pou egine megali elpida tou ellinikou podosfairou (tromara tou!!1) kai de vlepw kanenan na ton krazei giauto pou xe ginei tote.
o salpiggidis einai aksioprepis giati epaize aplirwtos, xarise dedouleumena sto mpaougk kai o teleutaios tsepwse polla lefta apti metagrafi tou. kai panki 8a mou epitrepseis na krataw mia pisini giauto pou les (opws kai gia ola ta ipoloipa, oso sigouros kai na sai sta pe kapoios allos, den ta ksereis de facto), afou oloi kseroume pos den eiste kai tpt osiomartyres (vlepe skinika me udeze) kai poso trwei tous laous ka8e omadas na exoun "simaies" kai "prodotes" tipou figo kai antwnaki melous.

O,ti 8es les.

Daffy
11-12-2007, 01:02

xoxo

hcpunksonacid
11-12-2007, 04:44
προς κανσερ-
ο φιλοπουλος ηταν γνωστος στους γαβρους ως προεδρος του κλαμπ του κολωνου.αυτο εξηγει το "γιατι αυτος".ασε που εμεινε και τελευταιος.επισης πανω του δεν κουβαλουσε τιποτα,την στιγμη που τον μαχαιρωσαν τραβουσε βιντεο με το κινητο του.
προς μιτσμανν-και ποιος σου ειπε ρε βλακα οτι εγω ειμαι υπερ??η ανθρωπινη ζωη ειναι πανω απο ολα.μουσικες,ομαδες,ιδεολογιες ΤΑ ΠΑΝΤΑ.το οτι γουσταρω μπαχαλα δεν παει να πει οτι γουσταρω και να βλεπω κοσμο να φευγει τοσο αδικα.και ναι,αν οι βαζελοι εκαναν τετοια μαλακια θα τους εκραζα.αν ομως ξερεις,στην φαση που ειχε γινει στο παγκρατι οι βαζελοι ειχα πιασει 5-6 δικους σας που εμειναν μεχρι το τελος και απλα τους εσπασαν στο ξυλο.δεν τους ΣΚΟΤΩΣΑΝ.και επειδη αυτοι οι 5-6 ηταν και καλα τα "κεφαλια" σας,για να ξεπλυνουν την ντροπη εβαψαν τα χερια με το αιμα ενος παιδιου.
επισης,το αν ενας ανθρωπος αγαπαει τοσο παθολογικα κατι(ειτε ειναι αυτο ομαδα,ειτε μουσικη ειτε οτιδιποτε εκτος απο πατριδες/θρησκειες) με κανει να τον σεβομαι ΑΠΟΛΥΤΑ...στην συγκεκριμενη περιπτωση ο φιλοπουλος αγαπουσε μια ομαδα,την ακολουθουσε παντου,και εκανε τα παντα για να διαδοθει το ονομα της...ηξερε οταν ανεβαινε θεσσαλονικη οτι παιζουν μαχαιριες,οταν πηγαινε νικαια οτι θα τον σκοτωναν στο ξυλο,ηξερε...ηξερε αλλα παρολα αυτα ακολουθουσε.η ομαδα που αγαπουσε ηταν το μοναδικο που ειχε στην ζωη του.αυτο τον κανει κενο,τον κανει αμορφωτο,τον κανει κολλημενο,αλλα με τιποτα δεν τον κανει μαλακα...μεχρι εκει μπορουσε να φτασει το μυαλο του...και συνηθως τετοια ατομα ειναι και πιο αθωα και αγνα απο αλλους πουσταραδες.
οσο εναντια και να ειμαι σε μια τετοια φαση,ενα "ραντεβου δλδ"(που για οσους δεν ξερουν θεσσαλονικη εχουν δωθει 2 τετοια πανεπηστιμια και στο ενα οι αρειανοι ειχαν 2 παλικαρια στην εντατικη απο μαχαιριες και τετοιες μαλακιες,ενω στο αλλο δεν ηρθαν και καλυτερα κιολας γιατι εκει θα ειχαμε νεκρους και οχι νεκρο-και στα 2 φυσικα και δεν ημουν μιας και το θεωρω υστατη μαλακια να δωσεις ραντεβου για να σκοτωθεις για μια ομαδα), δεν μπορω να παραβλεψω το γεγονος οτι καποιοι πηγαν σε ενα ραντεβου με ξεβρακωτα κεφαλια και χερια,και καποιοι αλλοι με μαχαιρια,μολοτοφ,πιστολακια,τσουγκρανες,πυροσβεστηρες,κρανη,σι-ντι μεσα απο τις μπλουζες,ρωσους(και σερβους αδερφοποιημενους),αλβανους(πληρωμενους),μπραβους.
κατα τα αλλα αυτες ειναι χοντρες μαλακιες.αν θελεις τουλαχιστον να λεγεσαι χουλιγκαν πρεπει να σεβεσαι τον αντιπαλο σου και την ανθρωπινη ζωη.
τα ιδια ισχυουν βεβαιως και στα κωλοπαιδα της ομαδας μου που εχουν ξεφυγει παρα πολυ εδω και χρονια.δεν ειναι τυχαιο πως οι 2 πιο πουστηδες λαοι στην ελλαδα ειναι τα παοκια και οι γαβροι.δεν σεβονται ουτε γυναικες,ουτε οικογενειες ουτε παιδια ουτε τιποτα...και για αυτο δεν λυπαμαι καθολου οταν μαθαινω οτι γαβρος η παοκτσης επαθε κατι σε τετοιο σκηνικο...επειδη ξερω τι σκατοφαρες ειναι και οι 2.
οτι αλλο εχω πει ρε ειναι καθαρα για πικα και χαβαλε.αλλα οταν τιθετε θεμα ανθρωπινης ζωης ολα τα αλλα δεν εχουν καμια σημασια...

Mitsmann
11-12-2007, 09:37
Πω διαχωριζεις το ραντεβου για ομαδα απ τα ομαδικα ξυλα πανκηδων με αλλους, και "πηγαμε εκει να πλακωσουμε emo?" και γιατι να διαχωριζεις το ενα απο το αλλο που ξερουμε οτι κανεις.

για αυτο δε παιρνω στα σοβαρα αυτα που λες.

Moonspellheim
11-12-2007, 14:29
http://www.sport24.gr/html/ent/041/ent.210041.asp

nai mwrh arrwstiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Mitsmann
11-12-2007, 15:01
δε παιζει ουτε μια στις 1000.

solution_AK-47
11-12-2007, 20:21
ακριβως επειδη ειναι ο Ανατολακης 2 δεν τον θελω. Ελπιζω να εννοουν τον πιτσιρικα του Ηρακλη. επισης ο Σκορδας θελει το βαρος της Επανωμης** σε χρυσαφι για το τσαπι ενω ο Ηρακλης λογικα με κανα 650 χιλιαρικα θα ναι οκ.

**εβαλα αυτο το ονομα, γιατι παντα ηθελα να τη χρησιμοποιησω σε ενα ποστ!!!

Epanwmits: ompreles, ksaplwstres, 8alassia podhlata, upobruxia. Sth mparalia epanwmhs. Gia info pm ston armodio mod.

up_the_hammers_Festival
11-12-2007, 20:36
"αν θελεις τουλαχιστον να λεγεσαι χουλιγκαν πρεπει να σεβεσαι τον αντιπαλο σου"
Re si the mas trelaneis? anoigontas as poume to kefali tou antipalou sou ton sevese? Kai pou xereis oti den tha minei ston topo ekeinh thn wra?
Opios anakatavete me ta pitoura ton trwne oi kotes

attila
11-12-2007, 20:53
http://www.sport24.gr/html/ent/041/ent.210041.asp

nai mwrh arrwstiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

οχι.οχι.οχι.ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

dead in magazines
11-12-2007, 22:15
Άντε με το καλό!

Edit: Αυτό (http://www.sport24.gr/html/ent/106/ent.210106.asp) το είδατε?

FANTASMA
12-12-2007, 05:03
Ιαπωνας στην ελληνικη νοοτροπια, στον ελληνικο καιρο και με αντιπαλους ελληνες παικτες. Μαλιστα. Του δινω να αντεξει ενα ημιχρονο.

BlackiE
12-12-2007, 05:13
O Giovanni htan sto ghpedo :touched: :touched:
Akousthke kana syn8hma, ton phre xampari h eksedra?

FANTASMA
12-12-2007, 05:26
Οσο τον επαιρνε και οταν επαιζε....

pitchfork
12-12-2007, 12:12
Πέρα από αυτά περί χεράτων ραντεβού και υπεράσπισης ιδεών τα οποία προφανώς δεν τα βλέπουμε έτσι οι υπόλοιποι εδώ μέσα, συμφωνώ με τον πάνκη ότι είναι λίγο άκυρο να εκφράζουμε απόψεις επ' αυτού, άτομα που δεν γνωρίζουμε τι παίχτηκε. Εγώ δεν έχω ιδέα για αυτό και δεν παίρνω θέση. Να μιλήσουμε γενικώς για τα επεισόδια ναι, αλλά να μιλάμε υπέρ ή κατά συγκεκριμένου ατόμου που δεν γνωρίζουμε, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.

Εσύ άμα δεν το καταλαβαίνεις ίσως να είσαι και λίγο χαζός, μπορείς όμως να ρωτήσεις τον φωστήρα davidian που κάτι παραπάνω ξέρει και έχει βγάλει τα συμπεράσματά του (είτε ενημερώθηκε από το αφεντικό του είτε το φιλοσόφησε από το καναπέ του - λίγη σημασία έχει)

Όπως έχουμε ξαναπεί και θα το επαναλάβω για να το εμπεδώσουν ορισμένοι, στο συγκεκριμένο σκηνικό αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν κάποιοι οπαδοί οι οποίοι τελικά έχουν αρκετά χρήματα για να πληρώνουν μπράβους, και μετά τους καλύτερους δικηγόρους της Αθήνας, που κυκλοφορούν με πανάκριβα τζιπ και μπεμβέ και δρουν υπό την προστασία του αφεντικού τους, των μπάτσων και του δικαστικού κυκλώματος.
Σύμφωνα με τον φωστήρα davidian θα μπορούσαν αυτοί να ήταν οποιοιδήποτε οπαδοί όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση αποδείχτηκε ότι ήταν ξανά οι αρουραίοι - η ντροπή των οπαδών και ξεφτίλα της Ελλάδος οι οποίοι απλά για άλλη μια φορά δικαίωσαν το όνομά τους..

Από κει και πέρα σε κάθε ευνομούμενη χώρα (ακόμη και στο κοκαλιστάν θεωρητικά) η κάθε παράνομη πράξη έχει και την ανάλογη ποινή, μερικοί προφανώς από την ντροπή που αισθάνονται για το ποιόν του οπαδικού τους κόσμου προσπαθούν να μας πείσουν (ίσως τον εαυτό τους τον έχουν πείσει κιόλας) ότι ήταν όλοι το ίδιο όσοι βρέθηκαν εκείνη την μέρα στο συγκεκριμένο σημείο.
Δυστυχώς δεν είναι έτσι.
Σε κατάσταση μη χούντας το να πηγαίνεις όπου γουστάρεις δεν απαγορεύεται, από κει κι έπειτα άλλο η λόγω ή η έργω εξύβριση, άλλο η επίθεση άλλο η οπλοκατοχή και άλλο η δολοφονία εκ προμελέτης.
Κάθε αδίκημα πρέπει να έχει την ποινή που προβλέπεται, η ισοπέδωση όλων μόνο σε λογικούς ανθρώπους δεν απευθύνεται.

Όσον αφορά το άρθρο, τα επεισόδια στο πόλο είναι φυσικά κατακριτέα καθώς οι πολίστες του οσφπ (αν και κάποιοι είναι κωλοχαρακτήρες και μουνόπανα) δεν έχουν κάνει κάτι μεμπτό και μακάρι να μπορούσαμε να τους έχουμε στην ομάδα μας (μερικούς). ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ λοιπόν αν και οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι ο δεληγιάννης ήταν προκλητικός κι εριστικός, κάτι που δεν είναι πρέπον όταν έρχεσαι σε αντίπαλη έδρα την ώρα που αγωνίζεται η εκεί ομάδα. Δεν ξέρω όμως γτ δεν ήμουν εκεί.

Για το άλλο περιστατικό (το κοπάνημα του δολοφόνου) εγώ δεν έχω καταλάβει από που προκύπτει ότι οι 10-15 κουκουλοφόροι ήταν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ. Μπορεί και να ήταν φυσικά (στην περίπτωση αυτή είναι κατακριτέο καθώς όπως γράφει το άρθρο μόνο μερικά ράμματα του έκαναν οπότε δεν έπαθε και τίποτα σοβαρό) αλλά για μένα πιο πιθανό φαντάζει να ήταν κανα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με άλλους εμπόρους της περιοχής, ο συγκεκριμένος δεν είναι και του κολεγίου. Όποιος και να το έκανε πάντως είναι σίγουρα ευγενική πράξη (εκ του αποτελέσματος). Βέβαια το έγκριτο σάιτ πρόλαβε και έβγαλε το συμπέρασμα του για το δράστη, οπότε μόνο τον τριανταφυλόπουλο περιμένουμε τώρα να μας πει πόσο κακός είναι ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ που τους έστειλε.

Για να φύγω από το θέμα και να γενικεύσω λίγο τώρα, η αυτοδικία σε μια ευνομούμενη πολιτεία είναι απαράδεκτη σαν ιδέα αλλά στην περίπτωσή μας μοιάζει σαν η μόνη λύση. Δυστυχώς, αλλά αυτό είναι το κράτος, αυτό μας αξίζει κιόλας, μέχρι ο καρκίνος του ελληνικού αθλητισμού να σβήσει δια παντώς ακόμη και από την ιστορία σε αυτή την κατάσταση θα βρισκόμαστε (γνώμη μου το τελευταίο)

Mitsmann
12-12-2007, 12:25
Πιτς, δεν απαντας σε ΤΙΠΟΤΑ απ αυτα που ειπα. σε τιποτα ομως.

pitchfork
12-12-2007, 12:39
Δεν έχω κάτι να απαντήσω, άλλωστε δεν ρωτάς και τίποτα (που να ξέρω και την απάντηση μάλιστα)

Βασικά απλά σχολιάζω αυτό:

Αν δεν μπορουν καποιοι να καταλαβουν οτι ΟΛΟΙ οσοι ηταν στην Παιανια εκει περα πηγαν ολοι για καποιο ΛΟΓΟ, δε μπορω να το εξηγησω πιο καλα. Και θα πρεπε να ναι ολοι μεσα. Τωρα με διαφορετικες ποινες επειδη ο ενας λοσταριασε κι ο αλλος σκοτωσε δε με ενδιαφερει καθολου.
στου οποίου την τελευταία φράση είσαι πολύ λάθος, θα έρπεπε να σε ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα.

Για την υπόλοιπη φράση εντάξει, το ότι πέθανε αυτός και όχι εγώ πχ ο οποίος δεν ήμουν εκεί, αυτό από μόνο του κάτι σημαίνει, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς νομίζω κι αν το κάνει είναι λάθος. Το ότι είναι λάθος και μάλακιάρα όπως λες και σ αυτό συμφωνώ, ένα σωρό παιδιά όμως κάνουν κάποιες μαλακίες στη ζωή τους αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους σκοτώνουμε (και μάλιστα όσοι κάνουμε την ίδια ακριβώς μαλακιάρα) και μετά να κυκλοφορούμε ελεύθεροι να επιδεικνύουμε τη .... μαγκιά μας.

Mitsmann
12-12-2007, 13:13
Δεν ειπα εγω ποτε οτι επρεπε να πεθανει. Ειπα αλλο πραγμα. Τελος παντων. Απλα με ενοχλει λιγο η αγιοποιηση του.

_UnHoLyMaRtYr_
12-12-2007, 13:38
ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ 'ΠΕ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ
ΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΑΕΙ
ΤΑ CENTER BACK ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ
ΘΑ’ΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΛΕΝΤΑΕΙ

ΣΤΙΣ ΚΕΦΑΛΙΕΣ ΑΝΙΚΗΤΟΣ
ΤΑ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ
ΤΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝΕ
ΤΟΥ FELIX ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ

ΠΟΙΟΣ NESTA, ΠΟΙΟΣ CARVALHO
ΠΟΙΟΣ AGGER ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ TERRY