PDA

View Full Version : ATHLETICS GENERAL DISCUSSION

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Razor
09-09-2008, 11:16
Λίνεν: Ειδικά ο Ρεκόμπα θα χρειαστεί περίπου ένα μήνα, όσο και το ειδικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει, καθώς έχει προπονηθεί ελάχιστα στη διάρκεια του καλοκαιριού»

αμοροζο θυμιζει

irreligious
09-09-2008, 11:29
Το πρώτο κρούσμα ντόπινγκ στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου είναι γεγονός. Πρόκειται για τον Πακιστανό αρσιβαρίστα, Ναβίντ Αχμέντ Μπουτ ο οποίος τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό.

Ο έλεγχος αντι-ντόπινγκ διενεργήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου, δύο ημέρες πριν την τελετή έναρξης και ο αθλητής βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας. Η αρμόδια επιτροπή της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής (IPC) κινήθηκε άμεσα αποκλείοντας τον Πακιστανό από τους αγώνες και κρατώντας τη διαπίστευσή του.

contra.gr

έλεος

GuardianOfIvorytower
09-09-2008, 11:59
Όντως έλεος - κ στους Παραολυμπιακούς :shock: :shock:

regularpaul
09-09-2008, 12:53
pavlo to poulen o moumin den irthe?

i latreia gkonzalez pos ta pigainei mexri tora?

o μουμίν οχι, πήγε στον παναιτωλικό νομίζω?
ο γκονζάλες χτύπησε στο καταραμένο φιλικό με τον Αήτηττο Σπάτων
όπου συνολικά 3 παίχτες τραυματίστηκαν σοβαρά (1μισι μήνα έξω ο καθένας)
σε ένα ημιχρόνιο αυτά αφού ο γκουλής πήρε την ομάδα κι έφυγε

την επόμενη βδομάδα οι ίδιοι παίχτες (του Αήτηττου)
τραυμάτισαν σοβαρά και έναν παίχτη του Θρασύβουλου (πάλι σε "φιλικό")

Razor
09-09-2008, 12:57
να μην σωσετε και ανεβειτε ποτε,απο τις πιο αντιπαθητικες ομαδες ο ιωνικος

regularpaul
09-09-2008, 13:25
αν μας συμπαθούσες εσύ θα υπήρχε πρόβλημα, οπότε όλα καλά :)

zihuatanejo
09-09-2008, 16:55
Παύλε τι λεει, θα ανεβείτε φέτο;
Πέρυσι και οι 2 τα ίδια λέγαμε (ότι θα ανεβαίναμε δλδ), αλλά μας την έκανε ο Θεοδωρίδης (άξια). :P

GG*
09-09-2008, 18:02
καλα ρε θελετε και μπουτικ :?:
προβλεπονται τρελα κερδη....

regularpaul
09-09-2008, 18:18
GG μήπως είδες το ματς με τον ΠΑΣ πέρσι? Υπάρχουν και βίντεο αν δεν πρόσεξες την κατάμεστη Νεάπολη.
Κόσμος υπάρχει και πολύς [ναι, ακόμα και για μπουτίκ] δεν έρχεται όμως λόγω Κανελλάκη.
Ο οποίος φέτος κινήθηκε με χαμηλό μπατζετ [ουσιαστικά με τα χρήματα του ΑΠΟΕΛ για τον δανεισμό Ονουάτσι]
οπότε για εμάς χλωμή την κόβω την άνοδο ζιχουατανεχο.
Εσείς από την άλλη είστε από τα φαβορί αλλά κάθε χρόνο έτσι δεν λέμε?

zihuatanejo
09-09-2008, 18:52
Μπα φέτος είμαστε λιγότερο φαβορί από τις άλλες χρονιές (σύμφωνα με τα όσα ακούγονται δλδ).
Μόνο καλό είναι αυτό, γιατί τις άλλες, που ήμασταν φαβορί, δεν είδαμε φως. :D
Τέσπα, το θετικό φέτος είναι, ότι έφυγε το σίχαμα που είχαμε για μεγαλομέτοχο και λάμπει νέος ήλιος στην ομάδα. 8)
Οπότε νέα προσπάθεια κλπ, και να μην ανέβουμε φέτο δεν έγινε και τίποτα.

Πρόσχωμεν.

hcpunksonacid
09-09-2008, 19:14
να ανεβει ο ιωνικος γιατι ειναι οι μεγαλυτεροι αντι-γκευβροι μαζι με τις πινεζες.
αντιθετα μην σωσει ποτε και ανεβει η ξεκωλιαρα η προοδευτικη.για τον αντιθετο λογο.

GG*
09-09-2008, 19:27
τις πινεζες κατα βαθος τις αγαπαμε γιατι ειναι ειδος προς εξαφανιση :mrgreen:
και φυσικα γιατι ο φορεσε τη φανελα του ο ΘΕΟΣ

hcpunksonacid
09-09-2008, 19:29
τοσο αγαπη που τους τρυπησατε τον ερασιτεχνη και τους γαμησατε το γηπεδο.
αλλα ειναι οντως ειδος προς εξαφανιση.. :(
και εγω γουσταρω ιωνικο γιατι επαιξε εκει μετα ο μιχαλακης ο λεοντιαδης.ψυχουλα.... :D

GG*
09-09-2008, 19:31
εξηγησε μου ποιο γηπεδο για να γελασουμε..

hcpunksonacid
09-09-2008, 19:32
το παπαστρατειο :pingpong:

nothingman
09-09-2008, 19:49
. . .
αντιθετα μην σωσει ποτε και ανεβει η ξεκωλιαρα η προοδευτικη.για τον αντιθετο λογο.
σ'αγαπάω, σ'εκτιμάω αλλά δεν έχεις ιδέα.

BlackiE
10-09-2008, 12:39
http://www.sport-fm.gr/article/145921

Ναι μωρή παιχτούρα :dfinger:

Abruzzi
10-09-2008, 13:20
Θυμίζουμε πως, πρόσφατα και μόλις μία εβδομάδα πριν το περιστατικό, ο Γουντς είχε γρονθοκοπήσει έναν ταξιτζή της Μπολόνια. Τότε η διοικούντες τον ιταλικό σύλλογο τον είχαν συγχωρήσει, αφού θεώρησαν πως ήταν απλά μια άτυχη στιγμή… Πού να’ ξεραν…

χαχαχα,τιναυτος ρε

"τι??15 ευρο ταριφα??&@$@%@%!!!#!!"

Magellan
10-09-2008, 13:33
απλα θεος :P

Kelldorain
10-09-2008, 15:12
Λιώνω :rofl:

cancer
10-09-2008, 15:58
auton to zaxarief den ton eixe parei o bazelos?

Entrancemperium
10-09-2008, 22:10
Epistrefei to 2009 o Lans Armstrong (http://www.sport-fm.gr/article/145984)

Megistos 8rulos tou pagkosmiou a8lhtismou.. :touched:
RESPECT

Abruzzi
11-09-2008, 06:38
ρε (οι της αττικης) πιανετε ακομα eurosport;

Kelldorain
11-09-2008, 11:56
Όχι :|

Ace
11-09-2008, 12:18
ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

SpiritCrusher
11-09-2008, 14:51
wat?

Magellan
11-09-2008, 15:25
για τον γουντς θα λεει

Kelldorain
12-09-2008, 12:59
Λίβερπουλ-Μάντσεστερ άυριο

AngelOfSorrow
12-09-2008, 16:00
xristoforos me zagora sto libero kai psofaw...

elpizoume stin klirwsi xristoforou pia gia eisitirio tin kiriaki,giati fetos ta koutra apo nwris ta kovw poly dyskola

GuardianOfIvorytower
13-09-2008, 16:13
Έχετε πάρει χαμπάρει ότι στους Παραολυμπιακούς έχουμε πάρει περισσότερα μετάλια από ότι στους κανονικούς αγώνες?

distortionofperception
13-09-2008, 16:15
ναι λες κι αυτοί δεν ντοπαρονται.

GuardianOfIvorytower
13-09-2008, 16:15
Καλά δεν είπα ότι δεν ντοπάρονται.

distortionofperception
13-09-2008, 16:17
οπότε τι να τα κανεις τα μεταλλια
αμα είναι να βγούν κι αυτα χαπακωμενα? 8)

GuardianOfIvorytower
13-09-2008, 16:28
Ότι τα κάνουν κ οι υπόλοιποι :P

eleventh guardian
13-09-2008, 16:32
Eνταξει, μην το γαμάτε τελείως. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Καπελλάκης π.χ. ή οποιοσδήποτε άλλος αθλητής της κατηγορίας του μπορεί να ντοπάρεται. Και επειδή έτυχε να τον δω τον σημερινό αγώνα του Καπελλάκη μπορώ να πω ότι το χάρηκα πολύ περισσότερο από τα χρυσά που έχουμε πάρει στους κανονικούς Ολυμπιακούς.

GuardianOfIvorytower
13-09-2008, 16:35
Δεν ξέρω μωρέ, έχω γίνει πολύ καχύποπτος πάνω σε όλα αυτά...πριν από πόσες μέρες είχαν βρει κάποιον ντοπαρισμένο (στους παραολυμπιακούς)? Θα μου πεις, επειδή έπιασαν ένα ντοπάρονται όλοι...? Ε μάλλον όχι θα απαντήσω.

Kelldorain
13-09-2008, 16:36
Μια νοητή κλωστή χωρίζει την αγάπη και τον σεβασμό από το μίσος. Το «όριο» αυτό δείχνει να σπάει και μαζί του κλονίζονται οι σχέσεις του Λιονέλ Μέσι με τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Οι πρόσφατες δηλώσεις του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή που γνώρισε ποτέ το παγκόσμιο ποδόσφαιρο για τον άσο της Μπαρτσελόνα (σ.σ. τον είχε χαρακτηρίσει ατομιστή), δυσαρέστησαν τον νεαρό Αργεντίνο, ο οποίος με τη σειρά του απάντησε: «Δεν με νοιάζει τι λέει ο Μαραντόνα. Το έχω συνηθίσει, πλέον, να μιλάει συχνά για’ μενα. Οι παρατηρήσεις του Ντιέγκο δεν πρόκειται να αλλάξουν τον τρόπο παιχνιδιού μου»!
sport-fm

Show some fakin respect

Stormrider
14-09-2008, 16:02
Αφιέρωμα στον Κυριάκο Παπαδόπουλο έκανε η γνωστή αθλητική ιστοσελίδα «Sky Sports», στην ενότητά της όπου παρουσιάζει νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από ολόκληρη την Ευρώπη, λέγοντας ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή πολύ μεγάλης αξίας, που η αξία του μπορεί να φτάσει τα 27 εκατομμύρια ευρώ!

«Είναι ο πιο πολλά υποσχόμενος Έλληνας ποδοσφαιριστής, αυτή τη στιγμή που είναι μόλις 16 ετών», αναφέρεται το αφιέρωμα, που συνεχίζει: «Είναι ένας πολύ δυνατός κεντρικός αμυντικός, ήδη πολύ ψηλός για την ηλικία του και έχει ηγετικά προσόντα. Αναμένεται μα κυριαρχήσει στην αμυντική γραμμή της εθνικής Ελλάδας για τα επόμενα 20 χρόνια. Φέτος θα παίξει, εκτός απροόπτου, περισσότερα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο ήδη ανανέωσε τη συνεργασία του. Το νέο του συμβόλαιο λήγει το 2011 και έχει ρήτρα 6 εκατομμυρίων ευρώ».

Οι ιδιότητες που κάνουν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να ξεχωρίζει, είναι σύμφωνα με το «Sky Sports»: «Είναι γρήγορος, πολύ αποτελεσματικός στις προσωπικές μονομαχίες, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και ικανός στο χαμηλό. Έχει καλή πρώτη πάσα και μπορεί να βοηθήσει στη μεσαία γραμμή. Με την τεχνική του, που είναι καλή και το φυσικό του ταλέντο, είναι ένας εξωπραγματικός νέος ποδοσφαιριστής με τεράστιες δυνατότητες».

Η ιστοσελίδα βαθμολογεί σε διάφορους τομείς τον νεαρό παίκτη και η βαθμολογία που του δίνει είναι (με άριστα το 10): σουτ 5, πάσα 7, τάκλιν 8, κεφαλιά 9, ταχύτητα 9, διορατικότητα 6, ικανότητα σημερινή 8, ικανότητα μελλοντική 10. Συνολικά, η βαθμολογία του παίκτη είναι 62 με άριστα το 80.

Το «Sky Sports» κοστολογεί τον Κυριάκο Παπαδόπουλο αυτή τη στιγμή 6 εκατομμύρια ευρώ και υπολογίζει ότι στο μέλλον η αξία του θα φτάσει τα 27 εκατομμύρια.

www.sportdog.gr (http://www.sportdog.gr)

FIXXXER
15-09-2008, 03:48
Οι πουστηδες που κανουν το σκαουτινγκ για το μανατζερ τα βγαζουν αυτα? Πως διαολο ρε μλκ, που τον ειδαν δηλαδη?

GG*
15-09-2008, 04:00
ειναι γνωστο οτι ολοι οι αθλητικοι δημοσιογραφοι της ευρωπης ασχολουνται καθημερινα με τον ποδοσφαιρικο θρυλο ιωνικο νικαιας οποτε στο φιλικο στη νεαπολη arena υπηρχαν αγγλοι ρεπορτερς στη σουιτα του sir kanellakis

attila
15-09-2008, 13:39
ο μεγαος καννελακης εκανε μεταγραφες απο το μανατζερ παντως

regularpaul
15-09-2008, 17:26
γιατί ο μικρός από πού κάνει? απλά δεν είναι τόσο καλός :!:
gg τι κόλλημα έχεις φάει και μας μνημονεύεις συχνά πυκνά?

GG*
15-09-2008, 18:42
εγω φταιω ρε,που σας κανω κ' διαφημιση :P

Fireknight
17-09-2008, 16:25
http://www.sport24.gr/html/ent/106/ent.253106.asp

!

attila
17-09-2008, 17:29
λολ

Daffy
17-09-2008, 18:25
:touched:

nothingman
18-09-2008, 12:51
τι θα γίνει επιτέλους, θα το κάψουν το γκέττο να τελειώνουμε με τους βλάκες;

ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ τόπο επεισοδίων, τα Εξάρχεια (στη συμβολή των οδών Κωλέττη και Λόντου), συνεπλάκησαν χθες το βράδυ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, δύο ομάδες νεαρών εντελώς άσχετες μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 15 νεαροί οπαδοί της ΑΕΚ και αντιεξουσιαστές ήρθαν στα χέρια, για άγνωστους προς το παρόν λόγους. Οι δύο ομάδες ξέσπασαν ως συνήθως σε βιτρίνες καταστημάτων και αυτοκίνητα. Επίσης, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο από τους νεαρούς.
www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=87433&ct=1 (http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=87433&ct=1)

irreligious
18-09-2008, 13:46
μαργαριτάρια πάλι στη δίκη για τη δολοφονία φιλόπουλου..αυτή η χώρα πάει κατα διαόλου.

cancer
18-09-2008, 15:27

ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ τόπο επεισοδίων, τα Εξάρχεια (στη συμβολή των οδών Κωλέττη και Λόντου), συνεπλάκησαν χθες το βράδυ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, δύο ομάδες νεαρών εντελώς άσχετες μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 15 νεαροί οπαδοί της ΑΕΚ και αντιεξουσιαστές ήρθαν στα χέρια, για άγνωστους προς το παρόν λόγους. Οι δύο ομάδες ξέσπασαν ως συνήθως σε βιτρίνες καταστημάτων και αυτοκίνητα. Επίσης, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο από τους νεαρούς.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=87433&ct=1
xontromalakies grafoun sto ar8ro, i katastasi itan poly pio sovari distixws http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=908710 (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=908710)

den ksero kata poso einai 8ema ghetto ti stigmi pou iparxoun dimoiries matadwn 2 dromous pio panw kai allous 2 pio pera, alla otan skane 40 atoma den einai kai to pio eukolo prama na tous xeiristeis, an kai anamenomeno na kanoun tis kotes ki oi mpatsoi kai na ftasoun meta.
wtff

fandango
18-09-2008, 15:49

Oλιβάρες ρε μουνιά.-
:touched: :touched: :touched:

attila
18-09-2008, 17:16
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=87433&ct=1
xontromalakies grafoun sto ar8ro, i katastasi itan poly pio sovari distixws http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=908710 (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=908710)

den ksero kata poso einai 8ema ghetto ti stigmi pou iparxoun dimoiries matadwn 2 dromous pio panw kai allous 2 pio pera, alla otan skane 40 atoma den einai kai to pio eukolo prama na tous xeiristeis, an kai anamenomeno na kanoun tis kotes ki oi mpatsoi kai na ftasoun meta.
wtff

ολα ξεκινησαν στις οταν ενας εκ των αρχηγων του κλαμπ των εξαρχειων επιτεθηκε σε αναρχικους στο αγρινιο την ωρα που εκανε αφισοκολληση για τον πατερα του που κατεβαινε με το λαος

nothingman
18-09-2008, 17:56
κάνσερ φίλος, το εκεί κλαμπ λέγεται getto (από ορθογραφία σκίζουν) και είναι κάπως χμ, παρεξηγήσιμων πολιτικών αποχρώσεων, δεν εννοούσα ότι είναι γκέτο η γειτονιά :ρ
πάντως η ιστορία με το getto club και την ευρύτερη γειτονιά των εξαρχείων είναι πιο παλιά θαρρώ. εγώ πχ θυμάμαι σκηνικά σε ένα φιλικό Προο-ΑΕΚ στην επιστροφή του Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ, πότε ήταν αυτο, το 2002; τότε λοιπόν ήδη υπήρχε κλίμα. τες πα.

attila
19-09-2008, 02:49
νομιζω οτι το κλαμπ των εξαρχειων ειναι της οριτζιναλ.το γκεττο θα ειχε παρει ποδι πολυ πιο γρηγορα

Stormrider
20-09-2008, 17:11
μουρινιο : "Όταν πήγα στο Λονδίνο, ειπώθηκε πως είμαι ένας κανονικός προπονητής στο τιμόνι μιας σπέσιαλ ομάδας. Ξαφνικά έγινα «ο Special One», αλλά ποτέ δεν χαρακτήρισα τον εαυτό μου ως τέτοιο. Δεν θεωρώ ότι είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, αλλά παράλληλα δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος στον κόσμο που να είναι καλύτερος από εμένα".

GG*
21-09-2008, 00:58
Πανουτσος:
"Eτσι όπως έχει παγκοσμιοποιηθεί το ποδόσφαιρο, ο προπονητής πρέπει να ξέρει και τις ισλαμικές εορτές. Για παράδειγμα ο Γιώργος Δώνης, αν δεν έχει ρωτήσει τον Ραφίκ Τζεμπούρ, μπορώ να τον πληροφορήσω ότι σήμερα βρισκόμαστε στην 20ή μέρα του Ραμαζανιού. Αλλες 10 λοιπόν και ο 9ος μήνας του 1429 κλείνει και ας ευχηθούμε τα καλύτερα στην ΑΕΚ, που με μουσουλμανικό μέτρημα έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 1414" :rofl: :rofl:

Eulogy
21-09-2008, 12:41
Ο Βραζιλιάνος άσος τόνισε ότι «θέλω να κερδίζω όσο μπορώ με τον Ολυμπιακό», ενώ σχολίασε το στόρι της μεταγραφής του, λέγοντας: «Με ήθελαν Ντόρτμουντ, Λοκομοτίβ, ΤΣΣΚΑ, Βέρντερ, Άρσεναλ, Άιντραχτ και Ίντερ, ήθελα Ολυμπιακό, επειδή μου χτύπησε πρώτος την πόρτα του σπιτιού μου».

sportfm.gr :D

fandango
22-09-2008, 13:15
ε ναι, και μένα αν με ήθελαν Ίντερ και Άρσεναλ, θα κοιτούσα ποιος χτύπησε πρωτος την πόρτα του σπιτιού μου.. :?

Daffy
22-09-2008, 17:16
Δύο διπλά σε τρεις αγώνες. Νομίζω πως την τελευταία φορά που έγινε αυτό πρέπει να κυκλοφορούσαν ακόμα δραχμές.

Δηλαδή αν μου έλεγες πέρσι ότι θα πάρουμε δύο διπλά, εγώ θα σου έλεγα ότι το ένα το θέλω χωρίς κρεμμύδι, μόνο ντομάτα, πατάτες, μουστάρδα.

Τώρα πρόσεξε τι γίνεται: για να πάρουμε εμείς δύο διπλά μέσα σε τρεις αγωνιστικές έπρεπε να καταρρεύσουν τα διεθνή χρηματιστήρια και να πάρει προβάδισμα το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις...

Δεν χάλασε ο κόσμος αγόρι μου. Πάνε να τον τελειώσουν εκείνοι στο CERN με τον επιταχυντή σωματιδίων. Δεν θέλουν να μας δουν ψηλά. Βλέπουν την Τούμπα ανταγωνιστικά.

Pinatero
23-09-2008, 00:10
περσι cernομασταν, αλλα φετος επιταχυντες σωματιδιων μουσλιμοχιγκς φαση!

Mitsmann
23-09-2008, 00:45
θελω να με πατε χερακι χερακι στην τουμπα οι αποπανω.

Entrancemperium
23-09-2008, 00:46
:rofl:

Pinatero
23-09-2008, 10:39
θελω να με πατε χερακι χερακι στην τουμπα οι αποπανω.

φυσικα, εδω περασες αλωβητος απο το κολασμενο καυταντζογριο! ελα προς το τελος κανα 2-3αγωνιστικες πριν τη ληξη που θα εχει ξεκαθαρισει η υποθεση πρωταθλημα, να γλεντησουμε! :lsd:

Jim Dandy Mangrum
23-09-2008, 12:17
Δύο διπλά σε τρεις αγώνες. Νομίζω πως την τελευταία φορά που έγινε αυτό πρέπει να κυκλοφορούσαν ακόμα δραχμές.

Δηλαδή αν μου έλεγες πέρσι ότι θα πάρουμε δύο διπλά, εγώ θα σου έλεγα ότι το ένα το θέλω χωρίς κρεμμύδι, μόνο ντομάτα, πατάτες, μουστάρδα.

Τώρα πρόσεξε τι γίνεται: για να πάρουμε εμείς δύο διπλά μέσα σε τρεις αγωνιστικές έπρεπε να καταρρεύσουν τα διεθνή χρηματιστήρια και να πάρει προβάδισμα το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις...

Δεν χάλασε ο κόσμος αγόρι μου. Πάνε να τον τελειώσουν εκείνοι στο CERN με τον επιταχυντή σωματιδίων. Δεν θέλουν να μας δουν ψηλά. Βλέπουν την Τούμπα ανταγωνιστικά.

περσι cernομασταν, αλλα φετος επιταχυντες σωματιδιων μουσλιμοχιγκς φαση!

exw liwsei leme...PAOK....megales stigmes....

AngelOfSorrow
23-09-2008, 22:31
ale ale ale aleooooooooooooooooo

aleooooo aleoooooooooooo

BlackiE
23-09-2008, 23:57
Είναι καθόλου φορμαρισμένος ο Σαμαράς?

AngelOfSorrow
24-09-2008, 00:02
forma ki agios o theos

Kelldorain
24-09-2008, 11:33
Είναι καθόλου φορμαρισμένος ο Σαμαράς?

Ε ξέρω γω, 7 γκολ έχει βάλει :P

BlackiE
24-09-2008, 13:02
7 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο χτες νομίζω.
Προφανώς και ξέρω οτι είναι σε σούπερ φόρμα :P

irreligious
25-09-2008, 17:35
τι έγινε πάνω ρε παιδιά?αρχίσατε τα σφαξίματα από τώρα?

BlackiE
26-09-2008, 12:30
http://www.contra.gr/Soccer/Italy/Serie ... 13868.html (http://www.contra.gr/Soccer/Italy/SerieA/Milan/213868.html)

Την ώρα που το παγκόσμιο ποδόσφαιρο δίνει «μάχη» απέναντι στις ρατσιστικές συμπεριφορές ο Κρίστιαν Αμπιάτι δήλωσε ανοιχτά ότι αποδέχεται τις ιδέες του φασισμού.

Ο τερματοφύλακας της Μίλαν μίλησε στο «Sportweek» λέγοντας: «Δεν ντρέπομαι για τις πολιτικές μου πεποιθήσεις. Συμφωνώ με κάποιες απόψεις του φασισμού όπως ο πατριωτισμός και οι αξίες της Καθολικής θρησκείας. Διαφωνώ, ωστόσο, με τις φυλετικές διακρίσεις, πίστη και υποταγή στον Χίτλερ και τον πόλεμο, αλλά μου αρέσει ο φασισμός γιατί διατηρεί το νόμο, την τάξη και την ασφάλεια για τον κόσμο»,ήταν τα λόγια του γκολκίπερ των «ροσονέρι».

Οι απόψεις του Αμπιάτι έρχονται ως ακολουθία στις προ δύο ετών ενέργειες του Πάολο Ντι Κάνιο, ο οποίος πανηγύρισε φασιστικά μπροστά στους οπαδούς της Λάτσιο και στα συνεχόμενα κρούσματα ρατσιστικών συμπεριφορών στο Καμπιονάτο.

JnB
26-09-2008, 12:42
http://www.sport24.gr/html/ent/358/ent.254358.asp

:shock:

Abruzzi
26-09-2008, 19:54
λοιπον,αλλαγες σε uefa και euro

Με 24 ομάδες θα διεξάγεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου όπως ανακοίνωσε και επίσημα η εκτελεστική επιτροπή της UEFA στη συνεδρίαση της στο Μπορντό της Γαλλίας.

H συγκεκριμένη πρόταση είχε κατατεθεί παραμονές του τελικού του Euro 2008 από τους ανθρώπους των 53 ομοσπονδιών, με τις μικρότερες (σε δυναμικότητα) χώρες να πιέζουν τον Μισέλ Πλατινί για την αύξηση των ομάδων από 16 σε 24.

Το Euro διεξάγεται με 16 αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα από το 1996, όταν η Γερμανία έφθασε στην κατάκτηση του επί αγγλικού εδάφους. Από το 1960 ως το 1976 αγωνίζονταν μόλις τέσσερις ομάδες, ενώ υπήρξε μία αύξηση σε οκτώ για τις διοργανώσεις 1980-1992.

Από εκεί και πέρα η UEFA αποφάσισε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγής των χωρών που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση του 2012. Ο Μισέλ Πλατινί ανακοίνωσε πως Ουκρανία και Πολωνία θα παραμείνουν συνδιοργανώτριες, αλλά κάλεσε αμφότερες να εντείνουν τους ρυθμούς τους, ειδικά στο θέμα των σταδίων, τα οποία «καίνε» αρχικά την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

και

Από την περίοδο 2009-10 το κύπελλο UEFA δίνει τη θέση του στο UEFA Europa League. Η νέα διοργάνωση είναι και επίσημα γεγονός και ακολουθεί τα πρότυπα του Champions League.

"Οι αλλαγές που γίνονται θα βελτιώσουν την ιστορική διοργάνωση που είναι πολύ σημαντική για την UEFA και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Είμαι βέβαιος για την επιτυχία της νέας διοργάνωσης", δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί, λίγο μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου που έλαβε χώρα την Παρασκευή, στο τέλος της οποίας ανακοινώθηκε η νέα διοργάνωση.

Οι αλλαγές στο σήμα και την ονομασία λίγο ενδιαφέρουν, αφού η είδηση είναι ο τρόπος διεξαγωγής του νέου κυπέλλου UEFA.

Συγκεκριμένα, οι 48 ομάδες που θα λάβουν μέρος στη φάση των ομίλων θα χωριστούν σε 12 γκρουπ των τεσσάρων, με διπλούς (εντός κι εκτός) αγώνες, στα πρότυπα δηλαδή του Champions League.

Από τα 12 γκρουπ θα προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες, σύνολο 24. Αυτές μαζί με τις οκτώ τρίτες των ομίλων του Champions League θα σχηματίζουν τη φάση των "32", που θα περιλαμβάνει διπλούς νοκ άουτ αγώνες, όπως γίνεται και σήμερα.

Στο νέο Κύπελλο UEFA, το UEFA Europa League, οι χώρες από την 7η έως την 9η θέση θα εκπροσωπούνται από τον κυπελλούχο και άλλες τρεις ομάδες του πρωταθλήματος, ενώ όλες οι άλλες χώρες από τον κυπελλούχο και άλλες δύο ομάδες, με εξαίρεση το Σαν Μαρίνο, το Λουξεμβούργου και την Ανδόρα, που θα εκπροσωπούνται μόνο από τον Κυπελλούχο.

Επίσης, τρεις ομάδες θα συμμετέχουν μέσω fair play στον πρώτο προκριματικό γύρο, ενώ 15 ομάδες που θα αποκλείονται από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League θα μεταφέρονται στον τέταρτο προκριματικό γύρο του νέου κυπέλλου UEFA.

Τέλος, οι 10 χαμένοι των play-offs του Champions League θα προκρίνονται απευθείας στους ομίλους του UEFA Europa League.

* Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA απέρριψε το αίτημα της Ένωσης των Συλλόγων να μην συμμετέχουν στο Κύπελλο UEFA οι φιναλίστ του Κυπέλλου παρά μόνο οι Κυπελλούχοι.

* Αποφασίστηκε ο τέταρτος προκριματικός γύρος του Champions League (με βάση τις αλλαγές της διοργάνωσης) να μετονομαστεί σε UEFA Champions League Play-offs.

Fireknight
27-09-2008, 00:09
http://www.sport24.gr/html/ent/337/ent.254337.asp
akouo stoiximata gia kokkines !

cthulu
27-09-2008, 13:58
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. γνωστοποιεί την καταρχήν συμφωνία του με την εν ενεργεία διεθνή Ιταλίδα βολεϊμπολίστρια, Manuela Secolo.

perimenw prasinh me(profanes)logopaignio ayrio.
:roll: :roll: :roll:

Kelldorain
30-09-2008, 21:07
http://www.contra.gr/Archive/ContraFiles/213973.html ωραίο αρθρο

Moonspellheim
30-09-2008, 21:17
apisteuto auto me ton carol.mou eixan pesei ta autia otan to eixa dei.

AngelOfSorrow
30-09-2008, 22:57
ellines diaitites tous exoun olous

persi den ta kataferane 2 fores na min apovaloune paixtes me 2 kitrines?
toulaxiston o agglos eixe tarxidia kai paraitithike.oi dikoi mas kata pasa pithanotita paizoun mats akoma.

episis o theos epoptis pou persi edwse offside apo araout,kai o varouxas milouse gia anthrwpino lathos...

thanatos stous anikanous

Kelldorain
01-10-2008, 17:01
Γνωρίζετε κάνα site που να ανεβαίνουν οι εκπομπές του sport-fm ύστερα από τη μετάδοσή τους? Γιατί λόγω ώρας δεν μπορώ να ακούω ζωντανά αυτή των Πανουτσοκαρπετοπουλαίων

wino
02-10-2008, 19:47
http://www.sport-fm.gr/article/148816

Γιόσου γύρνα πίσω και εσύ να βγούμε τσουλου

alaiah
03-10-2008, 00:57
http://www.sport24.gr/html/ent/358/ent.254358.asp

:shock:

Είναι μία φορά διεθνής με την εθνική Τσεχίας και... επίδοξος τζουντόκα.

Ο μαλ... που τόγραψε έχει δει ποτέ τζούντο? έλεος με τους άσχετους.....

Daffy
04-10-2008, 03:49
4-10-99

http://lh3.ggpht.com/voriosanemos73/SOaQTbIjWOI/AAAAAAAAAtE/M5F3hV0hRD8/4-10-99_thumb%5B6%5D.jpg?imgmax=800

Razor
04-10-2008, 12:44
ο μπαμπης ηταν αριανακι απο κατερινη

geologiko_karoto
04-10-2008, 15:33
4/10/1999, Τέμπη – 4/10/2008, Ηράκλειο

Τη στιγμή της σύγκρουσης κοιμόντουσαν... Ήταν γλυκός ο ύπνος τους, όχι τόσο γιατί ο ΠΑΟΚ πήρε καλό αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό, όσο γιατί απλώς είχαν περάσει ωραία. Είχαν ζήσει. Δεν είχαν μουχλιάσει, όπως όλοι εμείς. Στο καλό ρε φιλαράκια! Και μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί και τα κασκόλ σας, να τον ομορφύνετε πιο πολύ τον ουρανό.

Moonspellheim
04-10-2008, 17:57
poios pethane?

Mitsmann
04-10-2008, 18:15
το 99 εγινε ατυχημα με οπαδους του παοκ, στα τεμπη. ανατραπηκε πουλμαν.
περισσοτερα θα σου πουν οι παοκ ερ γιουζερς.

Moonspellheim
05-10-2008, 12:16
a malista.kati thymamai twra pou to les!

irreligious
05-10-2008, 15:48
http://troktiko.blogspot.com/2008/10/blog-post_952.html

protonios
06-10-2008, 01:10
http://www.contra.gr/images/osfpaekpang1_051008.jpg
pou nai o ribo?
http://www.sport-fm.gr/article/149038

Kelldorain
06-10-2008, 15:00
Πολύ καλή η 1η εκπομπή του Χάρη, αν και περίμενα πολύ διαφορετική τη φωνή του :P

BlackiE
06-10-2008, 15:12
Σήμερα ξύπνησα απ τις φωνές του Σάββα του Θεοδωρίδη. Δε θυμάμαι τι έλεγε γιατι ήμουν μες στον ύπνο μου ακόμα αλλά πρέπει να τον είχαν στριμώξει για τα καλά ο Κοντός με τον Παπανικολάου.

geologiko_karoto
06-10-2008, 17:20
Μπορεί να με πει κανείς γιατί πολλοί επιθετικοί εις τας Ευρώπας εφέτο φιλούν το χέρι τους όταν σκοράρουν;
πχ παρατήρησα Τέβες,Ανρί και άλλους

BlackiE
06-10-2008, 22:37
Μπορεί να με πει κανείς γιατί πολλοί επιθετικοί εις τας Ευρώπας εφέτο φιλούν το χέρι τους όταν σκοράρουν;
Κάποιο τατουάζ θα φιλάνε. Ο Τέβες έχει ένα φρέσκο μεγάλο στο χέρι απ τη μέσα μεριά αλλά δεν εχω καταλάβει τι είναι.

Jim Dandy Mangrum
07-10-2008, 11:03

o anris, einai san na snifarei koka apton karpo tou, etsi opws kanei

psychotron
07-10-2008, 11:14
Αν εννοείς ότι φιλάνε τον καρπό τους πάντως, ουσιαστικά φιλάνε τη βέρα τους (αφιερώνοντας το γκολ στη γυναίκα τους). Τουλάχιστον έτσι λένε!
Αν φιλάνε άλλο μέρος του χεριού τους, δεν ξέρω γιατί το κάνουν.

_UnHoLyMaRtYr_
07-10-2008, 16:01
"Θα βάλεις κι ένα γκολ για μέεεεεεεενα;"
"Ναι σουτζουκάκι μου όσα θες εσύ"
"Να βάλεις πέντε πέντε πέντε να βάλεις!"

Kelldorain
07-10-2008, 22:22
Τα «δίχτυα» της στη μεταγραφική αγορά της Ευρώπης, για την ανεύρεση ενός χαφ, έχει απλώσει η Γιουβέντους. Ήδη η λίστα της «Γηραιάς Κυρίας» έχει γεμίσει με ονόματα υποψήφιων στόχων, εκ των οποίων βρίσκεται και του Ζιλμπέρτο Σίλβα! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Tuttocalcio.it», ο μέσος του Παναθηναϊκού παρακολουθείται- όπως αρκετοί άλλοι- από τον Κλαούντιο Ρανιέρι και η οριστική απόφαση θα παρθεί λίγο πριν τον Ιανουαρίου.

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ζαν Κλοντ Μπλαν και ο υπέυθυνος των μεταγραφών της «Γιούβε», Αλέσιο Σέκο, εξετάζουν- πέραν του 32χρονου Βραζιλιάνου- τους Λεντέσμα (Λάτσιο), Στάνκοβιτς (Ίντερ), Μόντριτς (Τότεναμ), Ζάπατα (Βαλένθια) και Ιβάνοβιτς (Τσέλσι). Αντιλαμβάνεστε πως ο έλεγχος θα είναι εκτενέστατος. Λογικά ο άσος του «τριφυλλιού» δεν αποτελεί προτεραιότητα, αλλά δεν αποκλείεται αν δεν προχωρήσουν οι υποθέσεις των υπολοίπων, οι ιθύνοντες των «μπιανκονέρι» να στραφούν προς Ελλάδα…
sport-fm

γουατ

Mitsmann
07-10-2008, 22:26
ναι, σιγα.

Kelldorain
08-10-2008, 15:18
Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο Βασίλης Γκαγκάτσης αιφνιδίασε με τα λεγόμενά του. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε ότι προσανατολίζεται στην πλήρωση της θέσης του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας με ξένο διαιτητή προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη αξιοπιστία στον χώρο. Πρόταση που έρχεται σε άμεση συνάρτηση με τις χθεσινές του δηλώσεις, όταν εξαπέλυσε κατά μέτωπο επίθεση στους Έλληνες ρέφερι…

Από τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στα σκαριά ήταν του Άντερς Φρισκ.

Μάλιστα. Άντερς Φρισκ.Και στην Ελλάδα λοιπόν δημιουργείται παράγκα κατά της Chelsea με το κωλόζωο που θέλουν για αρχιδιαιτητή. Αναμενόμενο αν κανείς σκεφτεί τι έχει να γίνει φέτος στο τσουλου με την υπερομάδα.

zihuatanejo
08-10-2008, 16:45
Προσκυνάμε Anders frisk.

irreligious
09-10-2008, 11:35
ο Δώνης βγήκε και είπε 'είχαμε υπεροχή μέχρι να ροφήξομε το γκολ'?
ωραίος,έτσι σας θέλουμε.

Yanqui
12-10-2008, 14:38
κιαλλο γκολάκι ο τοργκελε.

Σαντορ παιχταρα για πάντα τριφυλλαρα

εντιτ. ουτε η καμερα δν το προλαβενει

http://uk.youtube.com/watch?v=qgdt7LjY3AA

cthulu
14-10-2008, 16:57
H ANNA RIZOU EINAI OFFSIDE

Abruzzi
15-10-2008, 03:19
αχαχαχα

http://www.contra.gr/images/paparazzi_annarizoufacebook5.jpg

Daffy
16-10-2008, 00:19
regular o giaponas pou exete mprosta o fakounta ti leei?

geologiko_karoto
16-10-2008, 13:15
πάμε,και Χαριστέας χτες

wino
16-10-2008, 14:25
είναι trademark των μεγάλων επιθετικών

Kelldorain
23-10-2008, 14:59
http://www.sport24.gr/html/ent/063/ent.258063.asp ...

BlackiE
23-10-2008, 23:54
http://www.sport-fm.gr/article/151390
:!:

FIXXXER
25-10-2008, 11:37
Τι λες ρε μλκ, παιζει αν ειχε σκοτωσει καποιον να την ειχε γλιτωσει, ελεορ.

Εχει πλακα να βλεπεις αβαταρ σε χρηστη του ΕΡ πρωην συμμαθητη σου με τον οποιο παιζατε μπαλα πριν 10 χρονια στο διπλανο δημοτικο σχολειο καθε απογευμα το καλοκαιρι.

fandango
25-10-2008, 11:38
[quote="geologiko_karoto":32q20m66]Μπορεί να με πει κανείς γιατί πολλοί επιθετικοί εις τας Ευρώπας εφέτο φιλούν το χέρι τους όταν σκοράρουν;
πάμε,και Χαριστέας χτες[/quote:32q20m66]

χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω ο αχρηστέας είχε ένα τατουάζ στον καρπό, αυτό πρέπει να φίλησε.
αν δεν ήταν ο αχρηστέας, κάπου αλλού το είδα

geologiko_karoto
25-10-2008, 13:52
ο Τέβες σίγουρα έχει τατουάζ
έλα όμως που το φαινόμενο εξαπλώνεται - είδα κ άλλον ένα στο Τσαμπιολίν

Eulogy
26-10-2008, 11:59
synentefksi tou pontiki peri paragkas

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artid=11239&catid=24&pg=1

Kelldorain
26-10-2008, 12:10
Θέλω απάντηση κατάπτυστου

fandango
26-10-2008, 22:31
ψιλοάσχετο, θα έπρεπε να μπει και στο Υπερθεϊκοί στίχοι, αλλά α)τώρα μου το έστειλε φιλαράκι μου και β) όλα για τον Βρυζάλντο!

Εξι Γεναρη ητανε
Περιπου εφτα η ωρα
Ηταν μια μερα θλιβερη
Θρηνουσε ολ’η χωρα
Στην ιστορια γραφτηκε
Αυτή η ‘μερομηνία
Ποτε της να μην ξεχαστει
Την καναν και αργια
Το κυκνιο ασμα ενός παιδιου
Που τρεμανε τα διχτυα
Με γκολ του κάθε κυριακη
Εκλεινε δεκα σπιτια
Απ΄το βορρα ξεκινησε
Κι από την επαρχια
Στην Ξανθη μονος του ιδρυσε
Μια αυτοκρατορια
Εμοιαζε με το Διγενή
Τον φωναζαν κι Ακρίτα
Γιατι και με την εθνικη
Βοηθουσε την πατριδα
Μα καποια μερα βροχερη
Κινησε για τη Δυση
Μιας και πολύ λαχταραγε
Το ονειρο να ζησει
Να πιει νερο δεν προλαβε
Ουτε να ξαποστασει
Γιατι ‘θελε οσο τιποτα
Στον ΠΑΟΚ να υπογραψει
Τα τερματα ρουφουσανε
τα γκολ του σα βεντουζα
γι αυτό απ’τον ΠΑΟΚ εφυγε
και πηγε στην Περουτζα
Πηγε και ξαναγυρισε
Τοριμο,Φιορεντινα
Στην Ιταλια εχτισε
Παλατι με πισινα
Μα ηρθε η ωρα και γι’αυτόν
Παπουτσια να κρεμασει
Αφου άλλο δεν μπορουσε πια
Σουτ σω’ι’κο να πιασει
Και στην ομαδα της καρδιας
Ειπε να επιστρεψει
Να κλεισει την καριερα του
Χωρις πολύ να τρεξει
Δεν εχω λογια άλλα να πω
Θα βαλω μες την πριζα
για σενα νε το δαχτυλο
για σενα ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ

Kelldorain
26-10-2008, 22:37
Aγαπάμε Φάιτ Κλάμπ

zihuatanejo
27-10-2008, 02:10
Ρε Παύλε πού ήσουν στην κερκίδα;
Έκανα κανα-2 σκαναρίσματα και δε σε είδα.

Mitsmann
27-10-2008, 08:10
απ οτι ακουσα ειχε κλωνοποιηθει σε τρια αντιτυπα πριν το ματς και διασκορπιστηκε στις αντιστοιχες γκελες ΠΟΚ, οπου και πανηγυριζε ανηλεως.

regularpaul
27-10-2008, 13:49
χαχαχα μιτς, η αληθεια ειναι οτι ηταν μια καλη μερα χτες για μας του αντιποκ

εκει δεξια σας καθομουν βρε τζε, πανω πανω ορθιος
λιγο πιο αριστερα απο αυτους που σας εβριζαν
με μπλουζακι ναιτστωκερ :D

attila
28-10-2008, 01:53
μεγας αλεφας αυτη τη στιγμη στο μακεδονια τι-βι

Boom!
28-10-2008, 03:13
http://www.sport24.gr/html/ent/829/ent.258829.asp

Ποτε προλαβαν ρε μαλακα, παντως τα καλυτερα δε τα κατεγραψαν.

Daffy
28-10-2008, 22:17
http://www.sport24.gr/ast/cov/kl/klokidis_b.jpg

timi kai doksa ston megalo mixali klokidi.o katoxos diarkeias tou Paok,skorare,eskipse to kefali,vgike allagi sta kapakia.respect

kata talla kako mats simera.simera fanike oti oute me g ethnikis omada den mporoun na paiksoun kapxioi.iliadis treksimo alla ousia 0,mpalafas gia minisi k fapes,ampalakis pali mas xareise oraies stigmes nevron k xristopanagion.ante na telionoume k me tis teleftaies "sardeles".arampatzis kakos alla exei to elafrintiko tou travmatismou tou,athanasiadis prospathise,georgiou poli kalos oso epaikse,miro o gnostos timios polonos pou kseroume,mpizera-markos antonio den eixane poli douleia.mpaka simera ekpliktikos.ektos apo ta 2 gkol se ola tou itan sxedon teleios.enas kallitexnis tou podosferou pou den mpenei se kaloupi.gt einai o mpaka!

xailait eisodos mousli sto 77 se elefthero rolo piso apo ton mpaka(!) 5 efkairies stin estia tou makedonikou.terastios o poustis.

xalkias k garcia den paizoun telikos me gria.opote glikos k mpalafas vasikoi.opote pros ton asso gernei to mats

fandango
29-10-2008, 10:00
σε αυτό το σημείο θα πρέπει όλοι να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο τον Λυμπερόπουλο που είπε το μεγάλο ΟΧΙ και γλίτωσαν τα νεύρα μας.
ευχαριστούμε Νίκο.

Ζλάταν σε αγαπάμε. :pink:

Kelldorain
29-10-2008, 15:58
VAMOS VAMOS ARGENTINA (http://sport24.gr/html/ent/944/ent.258944.asp)

Fireknight
29-10-2008, 16:06
w nai ! to'dame ki afto .

AngelOfSorrow
29-10-2008, 16:29
trelo risko

Abruzzi
29-10-2008, 17:42
omg...

eleventh guardian
29-10-2008, 17:50
Τώρα δηλαδή θα καλεί τον Γκαλέτι για να ανεβάσει την τιμή του και να ξεπληρώσει το χρέος στον Σωκράτη (αλήθεια, τη συνδρομή την πληρώνει όπως τα υπόλοιπα μέλη;).

Darkling
29-10-2008, 18:20
Nικοπολιδης, Τοροσιδης, Αβρααμ, Τζορτζεβιτς, Ντουντου, Κοβασεβιτς βασικοι με Διαγορα....

πωω, ο Βαλβερδε εχει πεθανει απ το αγχος μη γινει καμμια γκελα....!

AngelOfSorrow
29-10-2008, 18:36
psinetai i gkela...

Magellan
29-10-2008, 19:53
χαχαχα
ντακσι
τραγικοτητες

AngelOfSorrow
29-10-2008, 20:05
megali klana o gavros

AngelOfSorrow
29-10-2008, 21:37
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/218083.html

Kelldorain
29-10-2008, 22:13
http://www.sport-fm.gr/article/152153
http://www.sport-fm.gr/article/152152

FIXXXER
29-10-2008, 22:20

Σκατα, το διαβασα πριν... :(

Stormrider
30-10-2008, 01:25

:|

AngelOfSorrow
30-10-2008, 19:04
prolavan kai to kana sirial ta kwlomedia

"to gramma pou afise o tade prin aytoktonisei"

kai dipla i foto tou xwris na fainetai to proswpo,logw sevasmou

gamw ta kantilia tis xwras mas

regularpaul
31-10-2008, 14:11
αυριο ετ3 στις 3, rangers στην κατερινη
στηθειτε στους δεκτες σας :D

wino
31-10-2008, 14:26
με Σούλη αρχηγό θα φτύσετε αίμα

regularpaul
31-10-2008, 15:31
βασικά έχουμε πολλές απουσίες οπότε και με το Χ -αγαπημένο αποτέλεσμα της Σούλας- είμαστε ΟΚ

nothingman
31-10-2008, 15:46
να πούμε εδώ ότι ο Σούλης ήταν ο πρώτος που έφυγε τρέχοντας από την Προό όταν άρχισαν τα προβλήματα. τες πα.
τα φιλιά μας στον αειθαλή ( ! ) Ζαϊμι, στον Κώστα Μάγγο και στη σατανική καράφλα από το μακρινό διάστημα ΤΑΣΟ ΘΑΝΟ.

regularpaul
31-10-2008, 15:50
πωπω φιλε γειτονα τι μου θυμισες!
Κωστας Μαγγος. Φιλος προοδευτικανος με ειχε προειδοποιησει για το ποιον του.
Πιστευω οτι αν επαιρνε μερος σε παραολυμπιαδα δεν θα φαιρνε το μεταλλιο στην πατριδα του.
Σε οποιοδηποτε αθλημα, κυριως ποδοσφαιρο.

zihuatanejo
31-10-2008, 15:51
Διπλό είναι το ματς, σας χρωστάνε από πέρυσι. :P

regularpaul
31-10-2008, 15:54
δεν εχεις αδικο μπλου φαπερος αλλα δεν εχεις και δικιο :!:
αυτες τις μαλακιες συζηταμε κι εμεις στο φορουμ μας, δεν ασχολουμαι εγω

zihuatanejo
31-10-2008, 15:56
Ε. Όχι και μπλου φαπέρος.
Μακριά και αγαπημένοι με τους εν λόγω.
Μάστιγα για την ομάδα είναι αυτός ο σύνδεσμος.

regularpaul
31-10-2008, 16:00
τι εισαι ρε τζε? για απειρωταν σε κοβω! ή τρελλοταυρος?
(πώς φαινεται οτι εμπαινα στα σαιτ σας την προηγουμενη βδομαδα? :D )

zihuatanejo
31-10-2008, 16:05
Ιδρυτικό στέλεχος των Απεί, αλλά έχω κόψει τα πολλά πολλά και με αυτούς λόγω διαφωνιών για συνθήματα, για απόψεις, για πολλά πράγματα.

Ε, πλέον αποστασιοποιημένος από συνδέσμους. Άντε να πάρω κανά μπλουζάκι, κανένα αναμνηστικό, απλά για μια οικονομική συνεισφορά.

Darkling
31-10-2008, 16:06
!!!!!!!!!!!!!!

Παυλε επι 20 χρονια περιπου πιστευα οτι ηταν

ΑΓΕΙΡΩΤΑΝ

και οχι Πι.

zihuatanejo
31-10-2008, 16:12
Κοίτα, καιγώ πιτσιρικάς το έλεγα "Απέι Ρώταν" αντί για "Απεί Ρωτάν". Οπότε κουλ.
Βέβαια, κάπου στα 10 μου, έμαθα το σωστό. :P

Daffy
04-11-2008, 18:21
Η «SportDay» έψαξε στα 25 καλύτερα πρωταθλήματα της ηπείρου. Μόνο ο ΠΑΟΚ, η Βιγιαρεάλ στην Ισπανία και η πρώην ομάδα του Φερνάντο Σάντος, η Μπενφίκα στην Πορτογαλία, καταφέρνουν να διατηρήσουν το αήττητο ύστερα από δύο-δυόμισι μήνες αγωνιστικής δράσης

Darkling
04-11-2008, 18:24
ε πως κανετε ετσι, σε 10 μερες Καραισκακη.

cancer
04-11-2008, 20:17
ntafi ksanavale to avatar me to moustaka h postare to kapou se megalo plz

Daffy
04-11-2008, 20:44
http://img91.imageshack.us/img91/1443/51mydx0.jpg

attila
04-11-2008, 21:58
ε πως κανετε ετσι, σε 10 μερες Καραισκακη.

και η μπενφικα ε

wino
04-11-2008, 22:03
akoma perimenoume review pavlou apo to paixnidaki tou savatou :!: 8)

regularpaul
04-11-2008, 23:55
α με τόσες απουσίες και τραυματισμό Μακόρ στο 10' και Γκονζάλες στο 35'
λογικό ήταν να χάσουμε με κάτω τα χέρια, η 2η ομάδα έπαιζε

είχε όμως τόσο χαβαλέ η εκδρομή (δεν γράφονται αυτά που έγιναν)
που η πίκρα της ήττας μετριάστηκε

zihuatanejo
05-11-2008, 00:32
Ε, στα εκτός ΠΑΣ για το ταξίδι σε πρώτο λόγο. Σίγουρα δε σε χαλάει και το αποτέλεσμα, απλά οκ. Έρχεται για να δέσει το γλυκό.

Yanqui
05-11-2008, 02:09
http://pesetero-blog.blogspot.com/2008_ ... chive.html (http://pesetero-blog.blogspot.com/2008_01_01_archive.html)

άρθρο με λεμονή...

BlackiE
05-11-2008, 02:27
Εμένα αυτό μ' άρεσε:

[spoiler:2cs2xzs3]http://2.bp.blogspot.com/_T5WdDrKqwio/SL-CLUP3JSI/AAAAAAAAB70/dxYc4hIqyfw/s1600/000.jpg[/spoiler:2cs2xzs3]

irreligious
05-11-2008, 11:27
πόσο πιο κωλοτούμπες οι εφημερίδες σήμερα.

Stormrider
06-11-2008, 17:22
Γνωρίζει τα πάντα για την ομάδα. Ακόμη και τι θα συμβεί μερικές φορές. Θυμάμαι παιχνίδια που βρισκόμασταν πίσω στο σκορ και στο ημίχρονο μας ζητούσε να ηρεμήσουμε και ότι αν συνέβαινε αυτό θα επικρατούσαμε. Και συνέβαινε όπως ακριβώς το έλεγε. "Ο 'καραφλός' είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος".

o λεντεσμα στο σπορτ24 για τζολε

:p

mrmaiden
08-11-2008, 15:53
Apo contra.gr

Ας πάρουμε ως δεδομένο ότι βρίσκεστε για Σαββατοκύριακο στη Ρώμη. Θα πάτε σίγουρα στο Κολοσσαίο, στη Φοντάνα ντι Τρέβι, στην Πιάτσα ντι Σπάνια. Θα κάνετε τα ψώνια σας, θα φάτε μια ωραία μακαρονάδα, θα πιείτε έναν υπέροχο εσπρέσο και επειδή είστε και φίλος του ποδοσφαίρου δεν θα χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε στο Ολίμπικο. Η Λάτσιο υποδέχεται την Σιένα και η είσοδος θα σας κοστίσει 15 ευρώ.

Αν βρίσκετε βορειότερα της Ρώμης, ας πούμε στην Φλωρεντία, θα θαυμάστε την υπέροχη αρχιτεκτονική της πόλης, θα επισκεφθείτε Ντουόμο και Ουφίτσι. Κι αν θέλετε να δείτε μπάλα, υπάρχει το Φιορεντίνα – Αταλάντα. Θα πληρώσετε 21 ευρώ.

Στην Ιταλία, η επιλογή σας θα μπορούσε να είναι το Μιλάνο. Σκάλα, πίστα της Μόντσα στα είκοσι χιλιόμετρα, ψώνια και τελευταία λέξη της μόδας. Αν θέλετε όμως να απολαύστε Ζλάταν (Ιμπραϊμοβιτς) και να πάρτε γεύση από στιλ και κοουτσάρισμα Μουρίνιο, δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα μέχρι το Σαν Σίρο. Ίντερ εναντίον Ουντινέζε, θα σας κοστίσει 21 ευρώ.

Το Λονδίνο θα μπορούσε να είναι μια προφανής επιλογή για Σαββατοκύριακο (μην τρελαίνεστε, υπάρχουν πακέτα ασυγκρίτως φθηνότερα από ένα διήμερο, για παράδειγμα, στην Αράχωβα). Αφού περιηγηθείτε ανάμεσα σε Μπιγκ Μπεν, Χάιντ Παρκ και Πύργο του Λονδίνου, στη μια παρά τέταρτο το μεσημέρι (τοπική) υπάρχει και μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι: Άρσεναλ - Μάντσεστερ στο Emirates. Εννοείτε, δεν είναι εύκολο να βρείτε εισιτήριο. Αν όμως το είχατε κλείσει από καιρό, θα σας στοίχιζε 26 ευρώ. Αυτή είναι η φθηνότερη είσοδος, υπάρχουν και άλλες τιμές, ο μέσος όρος ωστόσο δεν ξεπερνά το πενηντάρικο.

Στη Γερμανία και στην κοιλάδα του Ρουρ, υπάρχουν αρκετές μεγαλουπόλεις αλλά και ποδόσφαιρο - πόλεις. Κολονία, Ντίσελντορφ, Ντόρτμουντ, Μένχενγκλαντμπαχ, Άαχεν, Λεβερκούζεν, Μπόχουμ και το Έσεν του Ρεχάγκελ . Κάπου εκεί ανάμεσα είναι και το Γκέλζενκιρχεν και η υπέροχη Veltins Arena που κατασκευάστηκε πριν από λίγα χρόνια. Κατά σύμπτωση, αν είστε στην περιοχή, το απόγευμα της Κυριακής υπάρχει το ντέρμπι Σάλκε - Μπάγερν. Αν βρέχει μην σας προβληματίζει, δεν προβληματίζει ούτε τους ποδοσφαιριστές, ούτε τους διαιτητές διότι (από πάνω) υπάρχει συρόμενη οροφή. Δύσκολο να βρείτε εισιτήριο, αν το έχετε κλείσει από καιρό, στο 20άρικο θα πάρετε και ρέστα: ένα ευρώ.

Ταξιδεύοντας στα νότια της Γαλλίας προς την Κυανή Ακτή, μάλλον θα κάνετε μια στάση από το πριγκιπάτο. Θα κάνετε την βόλτα στους δρόμους του πιο διάσημου Γκραν Πρι, θα επισκεφτείτε καζίνο, Όπερα ή το καταπληκτικό μουσείο του Κουστό και το βραδάκι αν θέλετε να πάτε στο "Λουι ΙΙ" για τον αγώνα Μονακό - Λυών, θα πληρώσετε 17 ευρώ.

Μια βόλτα στην Ισπανία πιθανότατα περιλαμβάνει και Μαδρίτη και Βαρκελώνη. Στην πρωτεύουσα θα πάτε στο Πράντο, στο παλάτι, στα μεγάλα πάρκα. Και φυσικά στο θρυλικό "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Ρεάλ – Μάλαγα, είσοδος στα 20 ευρώ. Αν είστε Βαρκελώνη, πέρα απ όλα τα άλλα, Νου Καμπ, Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ, είσοδος στα 14 ευρώ.

(Οι προαναφερθείσες τιμές, είναι οι φτηνότερες και συνήθως αυτά τα χρήματα πληρώνουν οι φιλοξενούμενοι. Δεν είναι τιμές εισιτηρίων σε λουξ κεντρικές θύρες, άλλες αφορούν πέταλο και σε άλλες βλέπεις ματς από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Είναι δεδομένο πως σε όλες τις προαναφερθείσες τιμές συμπεριλαμβάνονται βασικές υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα η χρήση τουαλέτας εντός του γηπέδου...)

Αν ο δρόμος σας βγάλει το Σαββατοκύριακο προς Θράκη μεριά, είναι πολύ πιθανόν να κάνετε μια στάση στην πανέμορφη Ξάνθη. Να κάντε μια βόλτα στην επιβλητική πλατεία της πόλης και στα γραφικά σοκάκια όπου θα φάτε νόστιμα και φθηνά.

Επειδή όμως τυγχάνει να είστε ποδοσφαιρόφιλος, πιθανόν μάλιστα και οπαδός της ΑΕΚ, το Σαββατόβραδο υπάρχει και ο αγώνας Ξάνθης - ΑΕΚ. Ούτε πέντε χιλιόμετρα από την πόλη στα Πηγάδια. Εκεί θα σας περιμένει ένας από τους πλέον εκλεκτούς παράγοντες του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου. Ο κύριος Χρήστος Πανόπουλος. Θα σας ζητήσει 40 ευρώ για να δείτε στα Πηγάδια, Ξάνθη – ΑΕΚ. Αν δεν πέσετε μέσα (στα Πηγάδια), θα είστε και τυχεροί...

geologiko_karoto
08-11-2008, 16:14
Ο σεΐχης της Σίτι προ των πυλών της Τούμπας! (http://www.zougla.gr/news.php?id=12495)

Darkling
08-11-2008, 17:04
νΤΟΥΜΠΑι γινατε!

(κοπηραητ Μιτσμανν εντερπραηζης)

Kelldorain
09-11-2008, 12:55
http://www.sport-fm.gr/article/153538

:touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:

Fireknight
09-11-2008, 16:23
hahah , ki elega pou xa8ike afti i psixi ;p

Stormrider
09-11-2008, 17:06
http://www.sport-fm.gr/article/153530

Μόνο τις καλές αναμνήσεις από την τετραετή του θητεία στην Ελλάδα κρατά ο Ριβάλντο, όπως δήλωσε στο ένθετο «Ε» της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας».

«Έχω τρία παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και είναι Έλληνες. Ο κόσμος με αγάπησε πάρα πολύ. Η Ελλάδα είναι μία πολύ όμορφη χώρα και ο κόσμος πολύ χαρούμενος, μοιάζει με τη Βραζιλία. Τα τέσσερα χρόνια που έζησα εκεί ένιωθα ότι ήμουν στο σπίτι μου», τόνισε ο 36χρονος άσος της Μπουνιοντκόρ και πρόσθεσε:

«Οι στιγμές που έζησα στο αεροδρόμιο όταν ήρθα στον Ολυμπιακό θα μου μείνουν αξέχαστες. Σαν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού, ούτε στην Μπαρτσελόνα, ούτε στη Μίλαν, ούτε πουθενά. Στα τρία χρόνια που ήμουν εκεί κατέκτησα πέντε τίτλους, πράγμα πολύ σημαντικό. Μετά πήγα στην ΑΕΚ όπου έζησα εξίσου όμορφα, οι σχέσεις μου με τον κόσμο της ομάδας ήταν εξίσου ζεστές. Μπορεί να έμεινα μόνο ένα χρόνο, αλλά έκανα πολύ καλό πρωτάθλημα, το οποίο μπορούσαμε να πάρουμε. Όμως η γνωστή ιστορία στα δικαστήρια μάς στέρησε τον τίτλο. Κάθε ομάδα και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει το πρωτάθλημα και όταν το χάνει σίγουρα νιώθει λυπημένος. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο», ενώ για το περίφημο 4-0 σε βάρος των «ερυθρολεύκων» είπε: «Μπορεί να είχαμε μία ιδιαίτερα ευτυχισμένη στιγμή, αλλά τελικά το πρωτάθλημα δεν το πήραμε».

Παράλληλα χαρακτήρισε πιο δυσάρεστη στιγμή «… όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό» και… έθαψε το τσεκούρι του πολέμου με τον Σωκράτη Κόκκαλη. «Τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Τα έχω ξεχάσει όλα και στην καρδιά μου δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ούτε οικονομικές διαφορές υπάρχουν, ούτε τίποτα. Είμαι ήρεμος και δεν θέλω προστριβές, ούτε έχω διαφορές με τον Ολυμπιακό. Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό και εύχομαι όλα να λυθούν εν ειρήνη. Το μόνο που έχω να πω είναι ευχαριστώ πολύ που έπαιξα εκεί τρία χρόνια, που κατακτήσαμε πέντε τίτλους και νομίζω ότι βοήθησα σε αυτό, αφού σε πολλούς αγώνες ήμουν ο MVP. Στο σπίτι μου στη Βραζιλία έχω πολλά τρόπαια από τον Ολυμπιακό. Το ίδιο και για την ΑΕΚ. Το μόνο που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις δύο ομάδες».

Στο ερώτημα ποιος ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχε στην Ελλάδα απάντησε «…ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολος χαρακτήρας, αλλά είναι και πολύ καλός προπονητής», ενώ για τον ποιον θα ήθελε να έχει συμπαίκτη στην Μπουνιοντκόρ απάντησε «… τον Καφέ».

Όσο για τη νέα του καριέρα στο Ουζμπεκιστάν ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο είναι παντού το ίδιο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ο βασικός λόγος που επέλεξα να έρθω ήταν ότι ο πρόεδρος έχει ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο με σκοπό να ανεβάσει το επίπεδο ποδοσφαίρου της ομάδας, αλλά και του ποδοσφαίρου της χώρας. Η ομάδα είναι καινούρια, προς το παρόν δεν έχει πολλούς οπαδούς, αλλά πιστεύω ότι η παρουσία μου, το όνομά μου και η ιστορία μου, καθώς και η παρουσία του Ζίκο θα βοηθήσουν, ώστε η ομάδα να αποκτήσει περισσότερους οπαδούς. Μπορώ κι εδώ να γράψω ιστορία».

i kotas/rompas ekane dilwseis pali mpas kai ton lipithoume.kamia sxesi me oti elege prin.to mouni tis manas tou .

p.s "ton kafe"

Yanqui
11-11-2008, 20:58
πάμε ρε τσιτσομήτσο.

Kelldorain
11-11-2008, 20:59
Ααχαχαχαχαχα πρέπει να σε πρόλαβα για κάτι δευτερόλεπτα

μεταφέρω το ποστ εδώ for great justice
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΗΛΥΣΙΑΚΑΡΑ

Kelldorain
11-11-2008, 21:03
Kαι φυσικά σε γκολ του Τσιτσομίτσου επιβαλόταν να απαντήσει μόνο ο παντέλας ο καφές :cry:

Avi
13-11-2008, 00:01
Τι ματσάρα το Τότεναμ-Λίβερπουλ.

Edit:Παβλιουτσένκο ε,μή ξεχνιόμαστε

AngelOfSorrow
13-11-2008, 01:34
re mipws na psaxnoume mona apodekta tottenham na fortwnoume averta? :?

attila
13-11-2008, 07:00
τωρα που εφυγε ο ραμος αρχισε η επιδραση της ντοπας που εδινε.αυτο θα πει γκαντεμια

nothingman
13-11-2008, 12:44
απλά θα σωθεί, άντε να περάσει και ένα γύρο ακόμα στο λολ καπ.
παραμένει ομαδούλα.

Entrancemperium
13-11-2008, 12:59
Γιατί να πουληθεί ο Τοροσίδης με αυτά τα λεφτά;

"Από εμπορικής πλευράς σίγουρα θα είναι μία επιτυχημένη πράξη μία πώληση του Τοροσίδη στα πέντε εκ. Ευρώ, εάν όπως έντονα ακούγεται εδώ και πολλές εβδομάδες φτάσει η φημολογούμενη προσφορά της Μπλάκμπερν και την δεχθεί, όπως εκτιμάται, ο Ολυμπιακός. Διότι, αν μέσα σε δύο χρόνια πουλάς πέντε φορές πάνω ένα παίκτη σου, σαφέστατα και είσαι κερδισμένος.

Εγώ, πάντως, έχω σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο ο Ολυμπιακός θα είναι πραγματικά ωφελημένος από μία τέτοια ιστορία. Όχι ότι είναι λίγα τα πέντε εκατομμύρια, ειδικά την σήμερον ημέρα, που οι διεθνή οικονομική συγκυρία δεν είναι καλή.

Ωστόσο, για να συνεκτιμήσεις ορθά την αξία ενός παίκτη, πρέπει να λάβεις υπόψιν διάφορους παράγοντες, για να κρίνεις αν σε συμφέρει η πώλησή του.

Για παράδειγμα, την ηλικία του. Ο Τοροσίδης είναι 23 ετών και αν μη τι άλλο ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει πολλά ακόμη από αυτό το παιδί.

Επίσης, να εκτιμήσεις την αξία του. Ο Τοροσίδης είναι από τους πιο ικανούς παίκτες στον Ολυμπιακό. Γι΄ αυτό, άλλωστε, και με το που έκανε τη μεταγραφή του από την Ξάνθη όχι απλά καθιερώθηκε αμέσως στον Ολυμπιακό, αλλά και στην εθνική ομάδα, από ένα προπονητή όπως ο Ρεχάγκελ που μόνο εύκολος δεν είναι στην προώθηση νέων παιδιών…

Ακόμη, πρέπει να μετρήσεις την χρησιμότητά του στην ενδεκάδα. Ο Τοροσίδης παίζει όλες τι θέσεις της ενδεκάδας! Δεν λέω ότι τις παίζει με την ίδια επιτυχία, αλλά τις παίζει. Σχεδόν όλες. Δεξί μπακ στον Ολυμπιακό, αριστερό μπακ στην εθνική, στόπερ στο ντέρμπι όταν βγήκε ο Ζεβλάκοφ, δεξί και αριστερό χαφ στη Γαλατά. Και μην ξεχνάμε ότι επί Λεμονή, όταν ο Τάκης τα έβλεπε σκούρα στον άξονα, τον Τόρο έβαζε αμυντικό χαφ. Μία φορά είχε σκεφτεί να τον βάλει και σέντερ φορ.

Έχεις, λοιπόν, ένα τέτοιο παίκτη, στα ντουζένια του και να τον δηλώσεις με πέντε εκατομμύρια; Γιατί. Η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι πρώτον η αξία του θα ανεβαίνει και δεύτερον ότι για να βρεις άλλον Τοροσίδη πρέπει να πληρώσεις πολύ πάνω από πέντε εκ."

BREITE POSO XRONWN EINAI O SUGGRAFEUS TOU ANW8EN PONHMATOS KAI TI EPAGGELETAI KAI KERDISTE
ANEKTIMHTES STIGMES GELIOU, BRISKONTAS KAI THN UPODELOIPH AR8ROGRAFIA TOU..

KARALOL O 8EOULHS.. :pingpong:

Kelldorain
13-11-2008, 23:42
Στη Λέτσε ο Δ.Παπαδόπουλος

AngelOfSorrow
14-11-2008, 03:06
http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superlea ... 20274.html (http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/220274.html)

Daffy
14-11-2008, 11:49
logikotato.mpas k valoun mnialo ta zoa

attila
15-11-2008, 04:24
Στη Λέτσε ο Δ.Παπαδόπουλος
ευτυχως

BlackiE
16-11-2008, 13:29
http://contra.gr/Soccer/Brazil/220595.html

zihuatanejo
16-11-2008, 14:23
Ρε Παύλε, κόφτε ρε κανένα βαθμό από τον Ατρόμητο.

Kαι ας είστε με μισή ομάδα, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. :P

regularpaul
17-11-2008, 14:35
πρεπει να το προσπαθησουμε
γιατι οι 3 σας δεν χανετε ποντους
και μας βλεπω γρηγορα γρηγορα εκτος διεκδικησης :|

να δω πώς θα μπουμε σημερα που δεν μας εδωσαν εισιτηρια

zihuatanejo
17-11-2008, 15:15
Σε 3 βδομάδες έχω την Καβάλα μέσα.
Να πώς θα χαθούν 3 πόντοι. :P

Daffy
17-11-2008, 16:07
zihuata giati dosate podi ton sarmiento?mnia xara paixtaki einai

zihuatanejo
17-11-2008, 16:50
Θες να σου θυμίσω ποιος ήταν μεγαλομέτοχος εκείνη την περίοδο (σκατά στα μούτρα του όπου και νάναι), ή δε χρειάζεται; :P

Kelldorain
17-11-2008, 21:01
http://www.sport-fm.gr/article/154671
σιγά ρε μπουτσερ

GG*
21-11-2008, 15:01
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελος το καραισκακης για την εθνικη
8)

jack the ripper
21-11-2008, 18:32
Ο Ιγκόρ Σιπνιέφσκι, γνωστός από το πέρασμα του από Παναθηναϊκό (κυρίως), Καβάλα, ΟΦΗ και Καλλιθέα περνάει δύσκολες στιγμές στις φυλακές του Ράντομ.

Ο πρώην επιθετικός του "τριφυλλιού" από την καθολική αναγνώριση των Ελλήνων οπαδών με εμφανίσεις όπως εκείνη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2000, βρέθηκε στο έσχατο σημείο να παλεύει για την αξιοπρέπεια του. Εκτίει ποινή φυλάκισης ενάμιση έτους για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της μητέρας του, αλλά και επίθεση εναντίον αστυνομικού (σ.σ. Οκτώβριος 2007).

Οι ρεπόρτερ των πολωνικών εφημερίδων, ''Przegląd Sportowy'', ''Dziennik'' και ''Fakt'' συνομίλησαν μαζί του καταγράφοντας τις σκέψεις του. Αναγορεύθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Πολωνίας ωστόσο η πορεία της καριέρας του δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών. Ο Σιπνιέφσκι δεν το βάζει κάτω. Ελπίζει, ονειρεύεται, παλεύει. Θέλει να επιστρέψει στα γήπεδα.

"Είχα πολλούς φίλους. Όλοι έπιναν μπίρες και οι περισσότεροι κάπνιζαν. Δεν έπαιζε ρόλο εάν ήταν 7 ή 17 ετών. Ήπια για πρώτη φορά μπίρα σε ηλικία σε 9 ετών" αναφέρει χαρακτηριστικά, ο πρώην ποδοσφαιριστής της σουηδικής Χάλμσταντ ξετυλίγοντας το κουβάρι της ζωής του.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό. Ο Σιπνιέφσκι θυμάται χαρακτηριστικά το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάτεντ.

"Ήμουν σε καλή κατάσταση εκείνη τη βραδιά. Σε αρκετές περιπτώσεις δημιουργούσα προβλήματα από την αριστερά πλευρά, όπου βρισκόταν ο Γκάρι Νέβιλ. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ζητούσε τη βοήθεια του Ντέιβιντ Μπέκαμ".

Ο "Σίπεκ" έκανε την αυτοκριτική του, αναφερόμενος στο πρόβλημα με το αλκοόλ. "Ανησυχώ για το μέλλον. Είμαι αλκοολικός, είναι μία ασθένεια όπως όλες οι άλλες. Νιώθω πάντως δυνατός, πιστεύω μπορώ να τα καταφέρω. Εδώ και αρκετό καιρό έχω σταματήσει να πίνω".

Ο Σιπνιέφσκι αντιμετώπισε προβλήματα στη Σουηδία καθώς η Χάλμσταντ δεν άντεξε τα τερτίπια του. Μάλιστα συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στην πατρίδα του ενεπλάκη σε επεισόδιο με τους οπαδούς της Βίτσεφ Λοτζ (2007), οι οποίοι από κοινού κατηφορήθηκαν πως έσπασαν καθίσματα στο γήπεδο της Λεχ Πόζναν. Ο άλλοτε προικισμένος σκόρερ, ανακάλεσε στη μνήμη του τον τρόπο με τον οποίο μεταπήδησε στην Ελλάδα και την Καβάλα.

"Ήξερα ότι στην Καβάλα προπονητής ήταν ο Γκρεγκόρζ Λάτο. Ήταν άμεση απόφαση γιατί ήξερα πως θα μου έβγαινε σε καλό. Άλλωστε εκεί αγωνιζόταν και ο Λέσεκ Πις".

Kelldorain
21-11-2008, 18:37
:|

Daffy
21-11-2008, 19:14
einai gegonos!

http://www.rapto.gr/

Zoonchild
21-11-2008, 20:18
:touched: :touched: :touched:

cancer
22-11-2008, 00:19
Λέσεκ Πις
karakalt

BlackiE
23-11-2008, 16:45
http://sport24.gr/html/ent/730/ent.262730.asp

Stormrider
23-11-2008, 16:53
ΠΑΜΕ ΜΟΡΗ ΦΩΣΤΗΡΑΡΑ

zihuatanejo
27-11-2008, 22:20
Παύλε τι παίζει με τους Rangers;

Darkling
27-11-2008, 22:33
Δεν μπορουν να παρουν βαρια πανοπλια, μπορουν ομως με 2 scimitars να κανουν τη διαφορα καθως σε αυτη την περιπτωση δεν ισχυει το offhand melee penalty, επισης μετα απο oρισμενα λεβελ ειχαν καποια μικρη δυνατοτητα να κανουν priest spheres, εχουν αγρια ζωα για followers, ειναι αρκετα καλοι με το τοξο, και επισης πολυ καλοι ιχνηλατες και ανιχνευτες. Δε γουσταρουν τις πολεις. ο Ρεηντζερ γενικα στηριζεται αρκετα στο πως παρουσιαζει ο Τολκιν τον Αραγκορν.

regularpaul
27-11-2008, 22:40
nerd!

zihua, μετά τα επεισόδια στο Περιστέρι, υπάρχουν τρομερά προβλήματα με την αστυνομία
οπότε έχει ανακοινώσει ο σύνδεσμος ότι δεν θα ανανεώσει την άδειά του
που λήγει αρχές Δεκέμβρη

θα δείξει

zihuatanejo
28-11-2008, 01:37
Σπάσανε λέει και το αυτοκίνητο του Γκονζάλες. Παίζει κάτι τέτοιο;

regularpaul
28-11-2008, 13:54
αυτό έγινε μετά το εντός ματς με την Καρδίτσα
και σε αυτό το ματς έγιναν κάποια επεισόδια
και μέσα στον γενικότερο χαμό
κάποιοι Ιωνικοί πέταξαν κατά λάθος πέτρα στο αυτοκίνητό του

γενικώς υπάχει λίγο τεταμένο κλίμα αλλά μετά τα προβλήματα με την αστυνομία
νομίζω θα ηρεμήσει η φάση

freak brother
28-11-2008, 15:13
ελα παρε παρε ... Χαρι μονο με 1 μυριακι.. προβλεψεις για το ποιος θα παρει τον αμπαλο!! αμα ειχε Δωνη ακομα η αεκ θα ελεγα οτι θα βαδιζε προς τα εκει.. αλλα τωρα..

fandango
28-11-2008, 17:25
Δεν μπορουν να παρουν βαρια πανοπλια, μπορουν ομως με 2 scimitars να κανουν τη διαφορα καθως σε αυτη την περιπτωση δεν ισχυει το offhand melee penalty, επισης μετα απο oρισμενα λεβελ ειχαν καποια μικρη δυνατοτητα να κανουν priest spheres, εχουν αγρια ζωα για followers, ειναι αρκετα καλοι με το τοξο, και επισης πολυ καλοι ιχνηλατες και ανιχνευτες. Δε γουσταρουν τις πολεις. ο Ρεηντζερ γενικα στηριζεται αρκετα στο πως παρουσιαζει ο Τολκιν τον Αραγκορν.

:worship: :lol:

jack the ripper
05-12-2008, 00:35
ALEFANTOS STI ZOUGKLA STO ALTER TWRA

Abruzzi
05-12-2008, 00:48
πως καταφερνει να λεει παντου και παντα τα ιδια ακριβως

Razor
05-12-2008, 00:59
ειδικα αυτο με τα πρασινα και τον παναργειακο το εχει ξεφτιλισει

Kelldorain
05-12-2008, 01:06
- ο πρόεδρας , η προεδράρα..
- κύριε Αλέφαντε έχει κατηγορηθεί όμως για σκανδαλάκια επί πασόκ
- ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ

GG*
05-12-2008, 01:12
σεβασμο στον νικολα μαλακισμενα αλλιως δειτε κανα dvd με ποκεμον

eleventh guardian
05-12-2008, 01:19
Τώρα που ξέφυγε από τα αθλητικά όμως, η συζήτηση απέκτησε νόημα.

jack the ripper
05-12-2008, 01:20
twra einai ta kala :P

Abruzzi
05-12-2008, 01:24
κρέμασμα στο σύνταγμα

jack the ripper
05-12-2008, 01:28
i sta vouna na kryftoun

eleventh guardian
05-12-2008, 03:43
Mlkes xanete osoi den vlepate mexri twra Alefa.

Entrancemperium
05-12-2008, 03:56
ειδικα αυτο με τα πρασινα και τον παναργειακο το εχει ξεφτιλισει

Ton eixan xalasei ton pswmolussa tote ta fragkakia mas.. De leei oti efage sout tote omws.. 8)

Kelldorain
05-12-2008, 10:38
Αν βρει κανεις link με όλη την εκπομπή ας το δώσει

GG*
05-12-2008, 19:58
Σε μία δήλωση η οποία αναμένεται να συζητηθεί και να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως προέβη ο αμυντικός του Παναθηναϊκού Γιόσου Σαριέγκι, ο οποίος παρομοίασε τον Παναθηναϊκό με την Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. «Είμαστε η ΔΕΥΤΕΡΗ σημαντικότερη ομάδα, μόνο πίσω από τον Ολυμπιακό» είπε ο Βάσκος.
http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... DtrID=1101 (http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=964754&lngDtrID=1101)

η αληθεια εκτος απο τους σεξ πIστολς βρισκεται και στον σαριεγκι 8)

irreligious
06-12-2008, 14:12
ε μαρτυράνε χωρίς ξύλο.

GG*
13-12-2008, 07:00
βγηκε και η αποφαση του δικαστηριου για τα σκηνικα της παιανιας
περιμενω γραφικοτατες πρασινες αντιδρασεις που δεν μπηκαν φυλακη 250 ατομα(μπορει να λεω και λιγα)

FIXXXER
13-12-2008, 11:13
Αν δε θελεις να αθλητικοποιουν οι αλλοι και να αντιμετωπιζουν με προκαταληψη μια κατασταση στην οποια εμπλεκονται φονοι και εγκληματα, μην το κανεις κι εσυ, γιατι η αληθεια ειναι πως ουτε εσυ, ουτε οι βαζελοι για τους οποιους λες, ξερουν ποιος εφταιγε πραγματικα και ποιος επρεπε να μπει φυλακη. Εχουμε λογους να πιστευουμε οτι την γλιτωσαν αρκετοι προστατευομενοι για την υποθεση Φιλοπουλου, οπως γινεται και σε οποιαδηποτε κατασταση παιζουν "κονε" και νυχτα και ξερω γω τι αλλο.

Το μονο σιγουρο, ειναι οτι δε χρειαζεται πανω απο 2-3 αντε 5 ατομα να σκοτωσουν εναν καφρο ιδιο με αυτους. Το να ζητανε οι οποιοιδηποτε οπαδοι αλλης ομαδας να τιμωρηθουν απο τη δικαιοσυνη οσο περισσοτεροι γαυροι γινεται, ειναι το ιδιο γελοιο να ζητανε οι γαυροι να αθωωθουν οι μαλακες επειδη ειναι γαυροι. Εδω μιλαμε για ανθρωπινες ζωες και σοβαρα θεματα, οχι για το κοινωνικο στατους της ομαδας του οποιουδηποτε. Σιχαμενες καταστασεις γενικως. Διαβασα απο Αεκτζη σε φορουμ να τιμωρηουν τα μουνοπανα κτλ κτλ. Ε σιχαμα.

Razor
13-12-2008, 13:03
ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΡΕΑΛ

Kelldorain
13-12-2008, 14:00
Πω, τι ματσάρα θα δούμε σήμερα πάλι

Fireknight
13-12-2008, 18:40
ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΡΕΑΛ
tora milas sosta !

Darkling
13-12-2008, 19:55
Πως να μη μιλαει σωστα αφου εχουνε γινει Μπαρτσελονα Δ΄

(η Β΄ και η Γ΄ ειναι στην Ισπανια.)

Razor
13-12-2008, 20:33
http://img136.imageshack.us/img136/6286/tileoptikominimaronaldiwx8.jpg (http://imageshack.us)

attila
13-12-2008, 23:34
λολ στον πατατινιο

geologiko_karoto
17-12-2008, 01:13
ο σεβάσμιος κύριος Γελαστός μας ενημέρωσε ότι ο Κομαντάντε Λάμπρο Σκόρντας στα νιάτα του έπαιζε γουότερ πόλο
έπρεπε να το μοιραστώ μαζί σας

Avi
17-12-2008, 01:35
Κάτσε ρε, ο πρόεδρας έπαιζε στον ΜΕΓΑΛΟ Πυρσό Αγίας Τριάδας στα νιάτα του.Νομίζω. :roll:

dopefiend
17-12-2008, 01:49
Το 50% των μετοχών της Παναχαϊκής απέκτησε ο Αλέξης Κούγιας

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=968426

matheutike prin liges wres edw. kavlwtiko?
avrio exei sinenteuksi tipou stin patra lene :) :) :)

Phantom Duck
17-12-2008, 03:46
Αρχικά σας καλωσορίζω στα γραφεία μας. Σήμερα είναι μία δύσκολη ημέρα και πριν ξεκινήσω για τον Ολυμπιακό Βόλου, ως πατέρας 4 παιδιών, μου δίνεται σήμερα η ευκαιρία να συλληπηθώ την οικογένεια του μικρού Αλέξη Γρηγορόπουλου για τον άδικο χαμό του. Είναι ντροπή να κυβερνούν και να καπηλεύονται αυτή τη χώρα ανάξιοι πολιτικοί. Μπράβο στους διαδηλωτές του Βόλου που διαμαρτυρήθηκαν χωρίς να προκαλέσουν ζημιές σε περιουσίες ιδιωτών αλλά στράφηκαν μόνο κατά των μεγάλων κεφαλαίων, όπως οι τράπεζες.

:dfinger:

regularpaul
17-12-2008, 21:56
ενας που ξερει ή που δεν βαριεται να ψαξει
ας πει ή ας δωσει κατατοπιστικα λινξ
για το τι γινεται με το γηπεδο του ΠΑΟ

γιατι υπαρχει αντιδραση απο συριζα κλπ
και ποια ειναι τα επιχειρηματα και των 2 πλευρων

για εγκυκλοπαιδικους λογους

irreligious
17-12-2008, 23:50
[τσούκι mode]γιατί το τραγούδι λέει του βοτανικού ο ΜΑΝΓΚΑΣ και όχι του βοτανικού ο δάγκας [/τσούκι mode]

AngelOfSorrow
18-12-2008, 01:56
http://www.superleague.gr/index.php?opt ... il&id=3777 (http://www.superleague.gr/index.php?option=com_bookmarks&task=detail&id=3777)

Stormrider
19-12-2008, 05:02
Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο... αποχαιρέτισε τον Βασίλη Γκαγκάτση ο Ολυμπιακός Βόλου.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλοί έβγαλαν ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρουν χαρακτηριστικά: "Μετά από τις ανακοινώσεις των δύο μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου για τον παραιτηθέντα πρόεδρό της ΕΠΟ κ. Β. Γκαγκάτση, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εκπροσωπώντας μία μεγάλη μερίδα φιλάθλων δεν μπορεί να παραμείνει αμέτοχη.

Ως εκ τούτου, συμπάσχουμε για την αποχώρηση του κ. Γκαγκάτση και τρανή απόδειξη αυτού του γεγονότος είναι ότι τα χαρτομάντιλα στην περιοχή της Μαγνησίας ...τελείωσαν!

Ο δε πρόεδρος μας κήρυξε πενθήμερη απεργία πείνας λόγω της ...απρόσμενης κατάθλιψής του".

αγαπαμε μπεο ε

geologiko_karoto
20-12-2008, 00:19
http://img205.imageshack.us/img205/5019/nikop2kg2.jpg

http://www.contra.gr/images/m/NIKOPOLIDHSKHPOUROS1912_m.jpg

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/224771.html

Kelldorain
20-12-2008, 00:21

freak brother
20-12-2008, 10:06
πηγε στην ενασχοληση της καρδιας του ... για 1000 ευρο...

Stormrider
21-12-2008, 19:23
Διεκόπη το ντέρμπι στον Ταύρο! PDF Print
Κυριακή, 21 Δεκέμβριος 2008 16:34

Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής στον 1ο όμιλο ανάμεσα στον Φωστήρα και την Ηλιούπολη με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διακοπεί στο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων! Αίτια είναι η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατούσε από το ξεκίνημα του αγώνα.

Ολα ξεκίνησαν μετά το τέρμα που σημείωσε ο Μάριαν και ακυρώθηκε λανθασμένα ως επιθετικό φάουλ. Ακολούθησε ρίξη μπουκαλιών και πετρών από την εξέδρα ενώ από τη μήνη των οπαδών δεν γλίτωσαν ούτε οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν το παιχνίδι! Τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει προς στιγμήν αλλά το γκολ του Νικολόπουλου και περισσότερο ο πανηγυρισμός του στην εξέδρα που βρίσκονταν οι φίλοι του Φωστήρα είχε ως συνέπεια τα αίματα να ανάψουν! Συγκεκριμένος ο σκόρερ των «κυανέρυθρων» έκανε χαρακτηριστική κίνηση σαν να... πυροβολεί τους οπαδούς και άλλες χειρονομίες που εξόργισαν τους Φωστηριώτες!

Εντονες αντιδικίες υπήρχαν και στην ανάπαυλα με στόχο τον διαιτητή Χουρίδη και τους βοηθούς του με αποτέλεσμα ο πρώτος να μην βγει από τα αποδυτήρια για την έναρξη της επανάληψης αν δεν υπάρξει προστασία από την αστυνομία. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες του Φωστήρα είχαν βγει στο δεύτερο μέρος αλλά όχι οι αντίστοιχοι της Ηλιούπολης. Επειτα από περίπου μισή ώρα οι ποδοσφαιριστές άρχισαν ξανά να βγαίνουν στο γήπεδο αλλά τελικά ο διαιτητής ανακάλεσε την αρχική του σκέψη για να ξεκινήσει το ματς.

Ετσι, ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί, οι δυνάμεις των ΜΑΤ το ίδιο και ο αγώνας διεκόπη οριστικά. Τα αρμόδια αθλητικά όργανα θα αποφασίσουν για την τύχη του αν κι αυτή την ώρα γίνονται σχετικές διαβουλεύσεις στο γήπεδο. Να σημειώσουμε ότι στα 45 λεπτά παιχνιδιού, ο ρέφερι υπέδειξε οκτώ κίτρινες κάρτες (Βιδάλης, Παπαδόπουλος, Μάριαν. Ποπιέλα, Σεφερίδης, Νικολόπουλος, Νίτης. Νιάρος). Ενταση είχαμε και πριν τη σέντρα του παιχνιδιού όταν ο προπονητής της Ηλιούπολης Πέτρος Δημητρίου δέχθηκε επίθεση από δύο οπαδούς (κατά άλλες πηγές ήταν τραυματιοφορείς) και ακολούθησε μικρή σύρραξη.

Το γκολ του αγώνα:

31' (0-1) Ο Νίτης εκτέλσε φάουλ από δεξιά και ο Νικολόπουλος πλάσαρε σε κενή εστία αφού υπήρχε υποψία επιθετικού φάουλ στον Σωτηρίου.

Η φάση του αγώνα:

25' Ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Μάριαν ως επιθετικό φάουλ από τον Φωστήρα με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Σωτηρίου, Βιδάλης, Στάικος, Ζαχαρόπουλος, Μαραγκουδάκης, Παπαδόπουλος, Μάριαν, Σκαρμούτσος, Τελκίνσκι, Αγγος, Ποπιέλα.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Αδαμόπουλος, Ταβλαδωράκης, Σεφερίδης, Τσώνης, Νικολόπουλος, Ρουσάκης, Μανωλιάδης, Νίτης, Τσιαντούλης, Νιάρος, Ντε Φραντσέσκο.

Phantom Duck
21-12-2008, 19:27
Η Ηλιούπολη έχει καταλήξει ομάδα-μαφία.

pitchfork
22-12-2008, 15:07

http://www.balla.gr/default.asp?pid=95&la=1&catId=35

Εδώ θα διαβάσεις την άποψη του έγκριτου χελάκη και του εργοδότη του.

Απ όσο ξγνωρίζω εγώ, από το ΣτΕ σταμάτησαν το έργο του Βωβού ο οποίος απειλεί ότι θα πάρει πίσω τα 56 στρέμματα που έχει δώσει για να χτιστεί το γήπεδο.
Κάτι τέτοιο είναι αδύνατο γιατί υπάρχουν ήδη συμβόλαια τα οποία δεν μπορεί να ανακαλέσει πλην όμως η επένδυση του είναι τεράστια και η οικονομική του ζημιά θα είναι απίστευτη. Θα κινηθεί λοιπόν με αγωγές κλπ κατά του ελληνικού δημοσίου τις οποίες πιθανότατα θα κερδίσει (δε τρέχει τπτ όμως - έχει ο κοσμάκης λεφτά να πληρώνει).
Όσον αφορά το γήπεδο μέχρι στιγμής δεν έχει σχέση.

pitchfork
22-12-2008, 15:07

http://www.balla.gr/default.asp?pid=95&la=1&catId=35

Εδώ θα διαβάσεις την άποψη του έγκριτου χελάκη και του ελληνοαμερικάνου εργοδότη του.

Απ όσο γνωρίζω εγώ, από το ΣτΕ σταμάτησαν το έργο του Βωβού ο οποίος απειλεί ότι θα πάρει πίσω τα 56 στρέμματα που έχει δώσει για να χτιστεί το γήπεδο.
Κάτι τέτοιο είναι αδύνατο γιατί υπάρχουν ήδη συμβόλαια τα οποία δεν μπορεί να ανακαλέσει πλην όμως η επένδυση του είναι τεράστια και η οικονομική του ζημιά θα είναι απίστευτη. Θα κινηθεί λοιπόν με αγωγές κλπ κατά του ελληνικού δημοσίου τις οποίες πιθανότατα θα κερδίσει (δε τρέχει τπτ όμως - έχει ο κοσμάκης λεφτά να πληρώνει).
Όσον αφορά το γήπεδο μέχρι στιγμής δεν έχει σχέση.

regularpaul
22-12-2008, 15:44
thanks pitch

δεν εχει σχεση με το γηπεδο ακομα λες αλλα καποιοι απο εσας εχουν ηδη αρχισει τις βρισιες
προς τσιπρα κλπ κι αυτο ηταν που με εκανε να αναρωτηθω τι παιζει
στα παπαρια μου ο τσιπρας, οι οπαδοι δεν μου αρεσει να γινονται ερμαιο στις διαθεσεις πολιτικων/επιχειρηματιων κλπ

στα του Ιωνικου τωρα, επειδη ισως καποιοι διαβασετε οτι εγιναν επεισοδια με την αστυνομια εχτες στην Καισαριανη
να σας πω οτι μολις ειχαμε μπει καμια 100στη Ιωνικοι στην εξεδρα
που ειναι ακριβως απεναντι απο αυτη των γηπεδουχων αρα δεν ηπηρχε πιθανοτητα επεισοδιων
2 λεπτα μετα μπαινει μια διμοιρια, παρατασσεται απο την μια μερια και αρχιζει με πολυ βιαιο τροπο
κι εντελως απροκλητα να μας ωθει προς μια κατευθυνση
πριν προλαβουμε καν οχι να αντιδρασουμε αλλα να ρωτησουμε γιατι το κανουν
μας πεταξαν χημικα μεσα στα προσωπα μας, δεν τα αναπνευσαμε απλα, τα γευτηκαμε
χαρακτηριστικο ειναι οτι ενω αυτοι οι ΜΑΤατζηδες φορουσαν μασκες
η αλλη διμοιρια που μπηκε απο την αλλη θυρα οπως και οι απλοι αστυνομικοι
επισης ηταν θυματα των χημικων και εκλαιγαν :? κι αυτοι μαζι μας

ο τολης κοτζιας που ηταν παρων τα ειπε στο σπορ φμ επιτοπου
και μονο οταν καποιοι απο εμας τους ελεγαν οτι αυτη τη στιγμη σας καταγγελουμε στο ραδιο, σταματησαν

λιγο αργοτερα μαθαμε και τον λογο της αναιτιας επιθεσης
"σας τα χουμε μαζεμενα στους Ιωνικους" :?

pitchfork
22-12-2008, 16:16
δεν εχει σχεση με το γηπεδο ακομα λες αλλα καποιοι απο εσας εχουν ηδη αρχισει τις βρισιες προς τσιπρα κλπ κι αυτο ηταν που με εκανε να αναρωτηθω τι παιζει
στα παπαρια μου ο τσιπρας, οι οπαδοι δεν μου αρεσει να γινονται ερμαιο στις διαθεσεις πολιτικων/επιχειρηματιων κλπ

Ο Βωβός προκειμένου να ισχυροποιείσει τη θέση του είναι φυσικό να θέλει να προσεταιριστεί το κόσμο του ΠΑΟ ο οποίος βέβαια δεν μασάει προς το παρόν και αναμένει τις εξελίξεις, πάντως η αλήθεια είναι ότι μπορεί αργότερα να δημιουργηθεί ένα δεδικασμένο που θα δημιουργήσει προβλήματα και στην κατασκευή του γηπέδου.
Για το λόγο αυτό σίγουρα είναι καλύτερο να προχωρήσει κανονικά η κατασκευή του Mall.
Η υπόθεση έχει ψωμί ακόμη πάντως.

Οι τσίπρες κλπ λαμόγια βέβαια έχουν ΗΔΗ κριθεί για τις πράξεις τους από τον κόσμο μας και αυτό θα φανεί και στις επόμενες εκλογές.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

regularpaul
22-12-2008, 17:02
κάτσε γιατί μου τα μπερδεύεις
γιατί έχει κριθεί ήδη ο Τσίπρας από τον κόσμο σας;
αφού στην κατασκευή της πολυμαλακίας αντιτίθεται
όχι στην κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟ
το ότι αυτά τα δύο ίσως είναι αλληλένδετα, δεν σημαίνει ότι όποιος
διαφωνεί με το ένα, διαφωνεί και με το άλλο

τες πα, με κάλυψε το κείμενο του Χελάκη (το οποίο τα χώνει και για το Κοκκαλισκάκη στην αρχή)

Kelldorain
22-12-2008, 17:42
Αρχικά ο Τσίπρας ήταν και κατά του γηπέδου αλλά το άλλαξε στη συνέχεια λόγω κραξίματος

up_the_hammers_Festival
22-12-2008, 19:00
Prwth fora sthn zwh mou tha psifiso siriza :rofl:

geologiko_karoto
25-12-2008, 00:48
Τέλος και όσον αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε αυτήν προτίθεται να συμμετάσχουν οι Νίκος Βέρτης και Νίκος Κουρκούλης.
προσθέστε και ΖΑΜΕ (Ζαφείρη Μελά ρε αγράμματοι),Χρήστο Ζαμπούνη και μιλφάρα Βίκυ Χατζηβασιλείου

ΠΑΟΚ=πολιτισμός ρε μουτσκάρια

AngelOfSorrow
30-12-2008, 02:58
aiolikos k lamia telos apo Γ ethniki logw oikonomikwn provlimatwn

syllipitiria sto freak

Kelldorain
02-01-2009, 13:18
http://sport24.gr/html/ent/123/ent.268123.asp
γιατί να αποσυρθεί; :(

Darkling
02-01-2009, 16:09
To καλο το νεο ειναι αλλου.

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Στάθης Ρόκας. Η μεταγραφή του πρώην, πλέον, μέσου του Θρασύβουλου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αν και ο παίκτης έχει προλάβει ήδη να προπονηθεί μία φορά με τη νέα του ομάδα.

Ετσι και προλαβει αυριο να ζμπρωξει Ντουντου και να δωθει αμφισβητουμενο πεναλτυ, Ανοιγω εκκλησιά του Γελωτα και κανω καθημερινες λειτουργιες για 10 χρονια.

Kelldorain
06-01-2009, 11:18
http://www.sport-fm.gr/article/160051
γελάω με αυτούς που είχαν διαρκείας

GG*
06-01-2009, 11:35
ενω αν εμενε καραισκακη δεν θα γελαγες?
μιλαμε για βοδια που δινουν χρηματα για να δουν χαριστεα και σια
επιτελους τους ξεφορτωθηκαμε-σειρα εχουν νοσταλγοι του σερβου-αναγνωστες goal-sport day και λοιποι μαλακες

irreligious
07-01-2009, 00:36
άντε πούλο,μας χαλάνε κ το χορτάρι.

Stormrider
08-01-2009, 04:26
Επεισόδια στην Πάτρα λόγω... Κούγια
7 Ιανουαρίου 2009, 21:04

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο «Παμπελοποννησιακό Εθνικό Στάδιο Πατρών» στην αναμέτρηση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Αίαντα Σαλαμίνας.

Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, που αντιδρούν στην ανάληψη της αντιπροεδρίας της ομάδας από το γνωστό ποινικολόγο, έβριζαν από την αρχή του αγώνα. Οι αντιδράσεις των φίλων της ομάδας της Πάτρας κλιμακώθηκαν, όταν ο Αίαντας στο 85ο λεπτό πέτυχε το 0-1.

Τότε, οι σωματοφύλακες του Αλέξη Κούγια πέταξαν σιδερένιες καρέκλες εναντίον των οπαδών της Παναχαϊκής, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να συγκρουστούν με ομοϊδεάτες τους, που υποστηρίζουν το νυν αντιπρόεδρο της ομάδας, ενώ στον καυγά… μπλέχτηκαν και φίλοι της Σαλαμίνας, που παρακολουθούσαν τον αγώνα από τα επίσημα του σταδίου.

Αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει χάος στις εξέδρες και να τραυματιστούν ελαφρά αρκετοί οπαδοί.

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε για τα επεισόδια στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας:

«Με ενοχλεί που έρχονται 15 πρεζάκια στο γήπεδο και δημιουργούν αυτή την ατμόσφαιρα. Μάλιστα, με πληροφόρησαν κάποιοι σοβαροί κύριοι ότι επικεφαλής τους είναι ένας κ. Τσουκαλάς. Όλοι αυτοί δημιουργούν πρόβλημα σε εμένα και τον Μακρή. Τους φωτογραφίσαμε από τις κάμερες ασφαλείας. Στο γήπεδο ήταν και ο κ. Κωνσταντινόπουλος (εισαγγελέας). Έρχονται «ποτισμένα» στο γήπεδο. Εγώ ξέρω και βλέπω ποιος έχει πάρει τη δόση του. Eίναι υγεία πάντως, που οι υπόλοιποι τους αποδοκίμασαν.

Εγώ θέλω να έρχονται γονείς, παππούδες και όχι να δηλητηριάζουν κάποιοι την ατμόσφαιρα, εκτονώνοντας τα βίαια ένστικτά τους. Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι έχω το ποδόσφαιρο για την ψυχική ηρεμία μου, για το ψώνιο μου. Αυτό το άρρωστο κλίμα, πρέπει να το γιατρέψουμε».