View Full Version : ATHLETICS GENERAL DISCUSSION
Mitsmann
19-12-2006, 17:44
ε κατσε ντε. Εγω φταιω που ο αλλος λεει οτι "πωπω η αεκ ενδιαφερθηκε για τον Τοροσιδη και ξαφνικα τον παιρνει ο Ολυμπιακος" ενω εδω και εναμιση χρονο ειναι γνωστο οτι ηταν νο1 ελληνας υποψηφιος να ρθει στου Ρεντη. Εμενα μου βγαζει ενα "μας κατατρεχουν παλι" φηλινγκ το οποιο σορυ αλλα ειναι ελαφρια αεκτσιδικο.
freak brother
19-12-2006, 19:11
το οτι ο Καναβαρο εχει σαρωσει τα βραβεια , δεν εχει να κανει με το οτι εχει γινει το νεο προσωπο της διαφημηστικης καμπανιας της Nike ε?
ε κατσε ντε. Εγω φταιω που ο αλλος λεει οτι "πωπω η αεκ ενδιαφερθηκε για τον Τοροσιδη και ξαφνικα τον παιρνει ο Ολυμπιακος" ενω εδω και εναμιση χρονο ειναι γνωστο οτι ηταν νο1 ελληνας υποψηφιος να ρθει στου Ρεντη. Εμενα μου βγαζει ενα "μας κατατρεχουν παλι" φηλινγκ το οποιο σορυ αλλα ειναι ελαφρια αεκτσιδικο.
oti mas katatrexoun mas katatrexoun min mas to xalas ena apokoumpi exoume kai meis :P :P :) . kai gia na synexisw meta tin metagrafi torosidi blepw ena 2o apo edw ws ta pigadia :D
το οτι ο Καναβαρο εχει σαρωσει τα βραβεια , δεν εχει να κανει με το οτι εχει γινει το νεο προσωπο της διαφημηστικης καμπανιας της Nike ε?
to oti i nike eixe provlepsei oti 8a ginei (kyriws meta tis emfaniseis tou sto mundial) ayto den stekei san pi8anotita eee????
Not_saved
21-12-2006, 15:14
Nai eleos re freak oloi se kapoia kampania einai etsi ki alliws :P
η αιαντάρα είναι πρώτη με 3 βαθμούς διαφορα από τον δεύτερο και μετά από αρκετά χρονια πάει βούρ για τρίτη εθνική
κύπελλο ελλάδος στη κούλουρη :touched:
Mitsmann
08-01-2007, 13:19
αχαχααχαχ στο πολο κερδισαμε 19 - 5 τον ΠΑΟ και οι οπαδοι στο τελος τους πεταγαν σωσιβια και μπρατσακια στην πισινα, αχααχαχαχαχχα :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Mitsmann
08-01-2007, 13:22
η αιαντάρα είναι πρώτη με 3 βαθμούς διαφορα από τον δεύτερο και μετά από αρκετά χρονια πάει βούρ για τρίτη εθνική
ελα ρε! το χα αφησει πριν ενα μηνα περιπου στη δευτερη θεση, αμα ξανακατεβω στο νησι και παιζουμε εντος, ψηνομαι να σε παρω να παμε.
υ.γ. αχαχαχαχα στο πολο μπρατσακια, αχαχαχαχαχαχ
psychotron
08-01-2007, 13:25
3 τεμάχια μαζέψαμε χθες :(
ελα ρε! το χα αφησει πριν ενα μηνα περιπου στη δευτερη θεση, αμα ξανακατεβω στο νησι και παιζουμε εντος, ψηνομαι να σε παρω να παμε.
υ.γ. αχαχαχαχα στο πολο μπρατσακια, αχαχαχαχαχαχ
ναι ανετα,ειδοποιησε απο δω και φυγαμε
οσο για το πολο :(
freak brother
08-01-2007, 17:38
[quote="freak brother":18v3ln8u]το οτι ο Καναβαρο εχει σαρωσει τα βραβεια , δεν εχει να κανει με το οτι εχει γινει το νεο προσωπο της διαφημηστικης καμπανιας της Nike ε?
to oti i nike eixe provlepsei oti 8a ginei (kyriws meta tis emfaniseis tou sto mundial) ayto den stekei san pi8anotita eee????[/quote:18v3ln8u]
τοτε θα χε παρει τον Πιρλο! α ξεχασα ο Πιρλο δεν πηγε στην ομαδα του Μπεκαμ :P
o pirlo prepei na nai o pio adikhmenos half tou gozmou.
:|
epishs ti wraia pou erixe koutoulia o zidane kai den 8a ton doume pote se diafhmish mastercard :!:
Not_saved
08-01-2007, 23:18
http://www.sports24.gr/freddos.asp
:rofl:
Η στήλη πάντως δηλώνει hard-core φαν.
:)
Dr. Death
09-01-2007, 19:52
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ΠΑΕΙ Ο ΟΓΙΟΣ
an paei ston gavro
8a mas epivevaiwsei
Moonspellheim
09-01-2007, 23:25
an paei ston gavro
8a mas epivevaiwsei
paraitithike gia "proswpikous logous" mhpws?
ton parethsan
mhn diavazete ayta pou leei to contra, einai teleiws anakriveies
details en olighs
Mitsmann
10-01-2007, 11:17
Δε ξερω αν θα ρθει στον Ολυμπιακο, αλλωστε εδω δεν εχει ακουστει ΤΙΠΟΤΑ απολυτως. Αν δεν ερθει ομως, να δω ποιος θα λεει "σορυ, ειμαστε κομπλεξαρες και βλεπουμε ολυμπιακο ακομα και στον υπνο μας"
freak brother
13-01-2007, 14:27
David Beckham will earn-
128 Million Over 5 Years
25.6 Million a Year
2.1 Million a Month
500,000 a Week
70,000 a Day
3,000 a Hour
50 pound a Minute
80p a Second
GuardianOfIvorytower
13-01-2007, 14:35
Πεινάει αυτό το παιδί εδώ κ πολλά χρόνια, ο καημένος.
dead in magazines
17-01-2007, 17:57
Πεινάει αυτό το παιδί εδώ κ πολλά χρόνια, ο καημένος.
Ase, dinopa8ei to palikari na bgalei kana fragko ;p
Epitelous anoi3e h porta ths fhmhs gia ayton mpas kai dei asprh mera ;p
στους 4 η διαφορα
http://contra.gr/Columns/Paparazzi/139535.html :lol:
dead in magazines
18-01-2007, 04:14
To eida xtes ayto :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Moonspellheim
19-01-2007, 19:40
Υπάρχουν διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αυτό όμως που έχουν σκεφτεί οι οπαδοί της Νάπολι υπερβαίνει κάθε λογική. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «calcionapoli1926.it» οι «τιφόζι» της ιστορικής ομάδας έχουν βρει έναν... πολύ απλό τρόπο για να κάνουν δικό τους τον Ροναλντίνιο.
Η στοιχηματική εταιρεία «betway.com» δίνει απόδοση 67.00 στην περίπτωση που ο Βραζιλιάνος σούπερ – σταρ πάει στην αγαπημένη ομάδα του Αρμάντο Ντιέγκο Μαραντόνα, οπότε το σκεπτικό γίνεται πολύ απλό, πλέον.
Η ρήτρα του «Ρόνι» είναι 134 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που μοιάζει άπιαστο ακόμα και για ομάδες όπως η Τσέλσι. Σύμφωνα, με τους οπαδούς της Νάπολι, όμως, χρειάζονται μόλις δυο εκατομμύρια...
Το πρώτο βήμα είναι να συμφωνήσει ο παίκτης με την ιταλική ομάδα και μετά να γίνει η πρόταση ύψους 134 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα. Μετά θα παίξουν στοίχημα δυο εκατομμυρίων ευρώ στην απόδοση της «betway.com» και αυτό ήταν όλα.
Από το στοίχημα που θα κερδίσουν θα πληρώσουν την μεταγραφή του Βραζιλιάνου, ο οποίος θα παίζει στα σαλόνια της Serie A με την ιστορική φανέλα... Τόσο απλό, δεν συμφωνείτε;
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
fandango
19-01-2007, 20:44
Το κλίμα λίγο πολύ είχε πυροδοτηθεί τις προηγούμενες μέρες όταν κατά την επίσκεψη του στην Θεσσαλονίκη για τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έπεσε θύμα επίθεσης από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ. Η αποκορύφωση ήρθε στο ματς του κυπέλλου το βράδυ της Τετάρτης. Ο ίδιος πάνω κάτω φανταζόταν τι τον περίμενε αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Διότι κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια με την συμπεριφόρά τους απέναντι στον Έλληνα επιθετικό.
"Πάνω κάτω φανταζόμουν τι θα γίνει, αλλά όχι σε αυτό τον βαθμό. Όχι να με βρίζει όλο το γήπεδο, με τέτοιο χυδαίο τρόπο, λες και είμαι κανένας εγκληματίας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι φτάσαμε ως εκεί. Κάτι μέσα μου έχει σπάσει. Πικράθηκα και τώρα θέλω να το ξεχάσω το συντομότερο. Να μην ξαναζήσω τέτοιες στιγμές. Ότι έγινε, έγινε. Δεν θέλω ούτε να το θυμάμαι", έλεγε γεμάτος πικρία ο Σαλπιγγίδης στους συμπαίκτες του.
Μάλιστα λίγο αργότερα μιλώντας με ανθρώπους από το φιλικό του περιβάλλον σχολίαζε: "Θα περάσει κι αυτό. Όλοι αυτοί που με βρίζουν όμως, ας αναρωτηθούν τι συνέβαινε στην ομάδα και γιατί έφυγε ο Σαλπιγγίδης ή καλύτερα πως έφυγε. Τέλος πάντων. Δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από την δουλειά μου και την ομάδα μου. Θέλω να ηρεμήσω".
http://www.sportime.gr/football_inside. ... e_id=39688 (http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=39688)
Τον καημένο...πικράθηκε. Κάτι μέσα του έσπασε. :(
"να μην ξαναζήσω τετοιες στιγμές."
ναι, οκ. Στο ματς του πρωταθλήματος θα του δώσουμε τιμητική πλακέτα πριν την έναρξη, ενώ την ίδια ώρα στην 4 θα σηκωθούν πλακατ με γράμματα που θα σχηματίζουν τη φράση ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΛΠΙ και στο κέντρο θα υπάρχει ένα κλουβί με 100 λευκά περιστέρια τα οποία θα ελευθερωθούν όταν ο σαλπιγγίδης γυρίσει με δακρυα στα μάτια να χαιρετίσει την κερκίδα. και αν βάλει γκολ, όλο το γήπεδο όρθιο θα χειροκροτάει, ενώ ο σάλπι θα ανταποδώσει με ένα "σσσσσ"... Τι στιγμές! :touched:
solution_AK-47
21-01-2007, 00:23
Italias :?: (http://www.sport24.gr/html/ent/224/ent.160224.asp)
fandango
21-01-2007, 12:17
Italias :?: (http://www.sport24.gr/html/ent/224/ent.160224.asp)
Πως σκατά το κατάφεραν??? :rofl:
bleeding
21-01-2007, 12:44
http://i12.tinypic.com/2vx5bhd.jpg
το ρεπορταζ του χτεσινου δελτιου ειδησεων του αλτερ σχετικα με το σημερινο παιχνιδι.
αλλα ξεχασα, εμεις ειμαστε οι κομπλεξικοι και βλεπουμε παντου φαντασματα...
αν δεν ειναι φεικ, καποιος το εκανε χωρις να τον παρουν πρεφα και λογικα θα φαει σουτ απο το καναλι,αν τον βρουν
bleeding
21-01-2007, 13:14
δεν ειναι φεηκ. ειναι απο το κεντρικο δελτιο ειδησεων. υπαρχει κ το σχετικο βιντεακι. αργοτερα, στην εκπομπη του χαρδαβελα, εβγαλε μπανερακι ο σταθμος οτι λυπαται για το λαθος κ ζηταει συγνωμη κτλ.
solution_AK-47
21-01-2007, 13:40
E, oxi k Tourkia :!:
Boulgaroi eimaste leme :!:
solution_AK-47
21-01-2007, 13:41
αν δεν ειναι φεικ, καποιος το εκανε χωρις να τον παρουν πρεφα και λογικα θα φαει σουτ απο το καναλι,αν τον βρουν
KLAIN
Phantom Duck
21-01-2007, 13:45
Χαχαχα ήταν όντως τόσο ξεκάρφωτο ή απλά είχαν να δείξουν ξέρω γω κανά γαλατά - μπεσίκτας και βάλαν τον τίτλο νωρίτερα;
MastodontoideaPliokenous
21-01-2007, 14:40
http://i12.tinypic.com/2vx5bhd.jpg
:?
freak brother
21-01-2007, 23:37
Ο Κουγιας ο πουτανασγιος παλι ξυλο εφαγε :D
zihuatanejo
21-01-2007, 23:41
-> :roll: <-
-> :roll: <-
http://contra.gr/Soccer/Hellas/BEth/Ver ... 40166.html (http://contra.gr/Soccer/Hellas/BEth/Veroia_PASGiannina/140166.html)
και ναι ,ναι
9ος όμιλος (15η αγων.)
Μαρκό-Σαρωνικός Αίγινας 2-0
Ατρόμητος Πειραιά-Κλεάνθης 2-2
Ερμής Κορυδ.-Πρωτεύς Π. Φ. 3-1
ΑΕ Περάματος-Μοσχάτο 3-1
Ιαλυσός-Αίας Σαλαμίνας 1-2
Κεραυνός Κερατέας-Αχιλλέας Κ. Αχ. 0-0
Ηρακλής Νίκαιας-Κερατσίνι 2-0
Ρεπό: Γλ. Νερά
Η Βαθμολογία
1.Αίας Σαλαμίνας 26-8 33
2.ΑΕ Περάματος 25-15 29
3.Κεραυνός Κερ. 23-10 26
4.Σαρωνικός 21-16 25
5.Γλυκά Νερά 18-11 24
6.Μαρκό 22-18 24
7.Ερμής Κορυδ. 24-22 20
8.Μοσχάτο 23-23 19
9.Ατρόμητος Πειρ. 17-18 16
10.Αχιλλέας Κ. Αχ.`7-19 14
11.Κερατσίνι 10-19 14
12.Κλεάνθης 15-27 14
13.Ιαλυσός 13-16 13
14.Πρωτεύς Π. Φώκ. 15-24 9
15.Ηρακλής Νίκαιας 14-27 8
:D :D :D
Mitsmann
22-01-2007, 10:10
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΚΑΥΛΑ.
Μπουλετ την αλλη βδομαδα προφανως πρεπει να παιζουμε εντος.
Ετοιμασου.
μαθαινω μες τη βδομαδα ωρα κτλ και στελνω πιεμ
solution_AK-47
22-01-2007, 19:07
An isxuei ontws (http://www.sport24.gr/html/ent/458/ent.160458.asp)
A RE POYSTH GOYMENE TI SYMFWNIA EKANES PALI GAMW TO MOYNI POY SE KSERASE :?: :!:
K oi bazeloi mas krazoun pou brizoume ton konto.... Gi auto legame na fugei ton Ianouario xwris lefta, gia na mh balei fragko sthn tseph tou ths poutanas to paidi....
ω να σου γαμησω κομπινα :shock:
δε μας χαλασε :)
Ελα ρε. Τι παραπονιεστε; Αφου κρατατε το θωρηκτο, τον αρχισκορερ, τον απογονο του Puskas, τον Torghelle.
solution_AK-47
22-01-2007, 19:35
Re seis, epeidh eilikrina den kserw, sthn a8hna otan ekleise h sumfwnia me ton konto, ta radiofwna/efhmerides elegan oti tous daneikous 8a tous plhrwnei o PAOK h' o PAO?
Giati edw ap' oso eixa akousei legane gia daneismo ena xrono me apolabes apo ton PAO (gi auto k legane pws anebaine akoma pio polu to kerdos ap' thn pwlhsh tou kontou). Opws k na xei pali to mpoutso mas phrame.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΟΥΜΕΝΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ :!: :!: :!:
Και δω τα ιδια ελεγαν. Τελικα κομπινα ολκης.
freak brother
23-01-2007, 00:13
ειδα τον Μπουλουτ στην Γλυφαδα , με μια SL500 δηλαδη αμα εχει ο μπουλουτ τετοιο αμαξι ο Ριμπο τι πρεπει να εχει? Εργοστασιο Μπουγκατι?
zihuatanejo
23-01-2007, 00:18
SL ο Μπουλούτ?
Δλδ γαμώ τη μπάλα τους.
Τέλος. Διάβασα: "είδα τον Μπούλετ στη Γλυφάδα με SL".
Moonspellheim
23-01-2007, 01:23
ειδα τον Μπουλουτ στην Γλυφαδα , με μια SL500 δηλαδη αμα εχει ο μπουλουτ τετοιο αμαξι ο Ριμπο τι πρεπει να εχει? Εργοστασιο Μπουγκατι?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
suxnazei o freak stin Glyfada?????
Not_saved
23-01-2007, 02:07
Emas mas rwtisan an theloume to Xaralampidi?Oxi oti exoume kai poly kalyterous diladi,alla protimw stantar to Nini gia auti ti thesi.
Ak-47 exeis dikio,ki edw auta legane ta reportaz.Pragmatika kseftila.
freak brother
23-01-2007, 02:16
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
suxnazei o freak stin Glyfada?????
ε αφου μενω στην Βουλα
freak brother
24-01-2007, 00:26
The Portsmouth full-back Glen Johnson stunned onlookers in at B&Q in Dartford, Kent, yesterday when he was caught trying to steal bathroom fittings.
Despite reportedly earning £30,000 a week, Johnson - currently on loan from Chelsea - was spotted by a security guard putting a toilet seat into a box with a cheaper price tag. Aided by Millwall striker Ben May, he also hid a set of taps underneath a sink at the checkout to avoid paying for them. Both were handed £80 on the spot fines by police.
"We all recognised Johnson," said one worker at the store. "No one could quite believe a bloke like him, with all that money, would be moronic enough to nick a toilet seat. But that's what him and May were doing.
"They were spotted by one of our security guards, a chap of 74, and cops arrived as they were trying to leave. They seemed to find the whole thing funny and couldn't stop smirking even after they had been arrested."
A Kent Police spokesman said: "Kent Police arrested two 22-year-old men on Wednesday on suspicion of theft in Dartford. Both men have been issued with £80 fixed penalty notices."
Spokesmen for Portsmouth and Millwall declined to comment.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
μπορούμε να βρούμε online την συνέντευξη του ρεχάγκελ στο sportime?
http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=40092
kai ta eyxarista:http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5104&subid=2&pubid=432597
:D :D :D
zihuatanejo
24-01-2007, 12:42
Λαλά.
Ο Κόκκαλης δε μας δίνει εισιτήρια για τον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη. :?
Όμορφα πράγματα.
Mitsmann
24-01-2007, 13:09
Δεν εχει προσωπικα με σας, μην αγχωνεσαι. σε κανενα δε δινει.
ετσι κι αλλιως ντορτια θα χουμε οποτενες θα γλυτωσετε και το ταξιδι.
freak brother
24-01-2007, 13:45
Ο Καρπετοπουλος κανει αφιερωμα στο λοστ τωρα.
δεν εχει δει τη τριφλα του ομως ,τα βλεπει απο νετ
Jim Dandy Mangrum
25-01-2007, 13:05
Ραούλ κατά Καλντερόν
Ο Ραούλ, ο μεγάλος αρχηγός της Ρεάλ, περιέγραψε τα πρόσφατα επικριτικά σχόλια του προέδρου της ομάδας ως "άτοπα", επεξηγώντας πως έχουν δημιουργήσει κλίμα δυσφορίας στις τάξεις της ομάδας.
Ξεχάστε τα βαρετά ταξίδια – το νέο Corsa υπόσχεται γνήσια οδική απόλαυση
"Ο πρόεδρος είναι πρόεδρος και μπορεί να μιλάει όποτε θέλει, αλλά οι "διακηρύξεις" του προκάλεσαν έντονη δυσφορία στην ομάδα και ήταν τελείως άτοπες".
"Σαν ποδοσφαιριστής της ομάδας ελπίζω να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο. Καλό θα ήταν να αποφύγει στομ μέλλον τόσο απρεπή λόγια."
Εξάλλου ο Ραμόν Καλντερόν φέρεται να έχει απολογηθεί εκατοντάδες φορές και μέσω του τηλεοπτικού καναλιού της "βασίλισσας", αλλά και ενώπιον των ποδοσφαιριστών της ομάδας που διοικεί.
Η οποία παρεμπιπτόντως πριν λίγες μέρες είπε ήδη αντίο σε έναν ακόμη τίτλο, αυτόν του Κυπέλλου Ισπανίας καθώς αποκλείστηκε από την Μπέτις. Στο πρωτάθλημα είναι τρίτη αλλά κοντά σε Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη. Με το υπάρχον κλίμα όμως πολύ δύσκολα η Ρεάλ θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι...|
Να θυμίσουμε ότι οι "Μερένχες" έχουν να πανηγυρίσουν κάποιον τίτλο από το 2003, οπότε και κατέκτησαν τομ πρωτάθλημα Ιταλίας.
saranth epiroes....
Angelcurse
25-01-2007, 13:39
emena pio polu mou arese i mavri diafimisi gia to opel corsa
opoios gnisios opados tis vasilisas sevetai ton eauto tou tha prepei na ta3idevei me to neo corsa pleon
hvilelos?
25-01-2007, 16:20
Είχαμε ακούσει για πράκτορες μυστικών υπηρεσιών που υποκλέπτουν σχέδια αντιπάλων χωρών. Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε κι αυτό: ειδικά διαμορφωμένο αεροπλάνο τύπου Τσέσνα, πέταξε χθες το βράδυ πάνω από το Κάριγκτον, το προπονητήριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατέγραψε την αυστηρά κλειστή στο κοινό, προπόνηση των «κόκκινων διαβόλων» όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Mirror».
Η κάμερα κατέγραψε συστήματα, τακτικές και κομπίνες στις στημένες φάσεις, στοιχεία υπέρ-πολύτιμα για κάθε μελλοντικό αντίπαλο της ομάδας του Φέργκιουσον. Το υλικό, πάντα σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, μεταφέρθηκε σε αεροδιάδρομο μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο, όπου παραδόθηκε σε άγνωστο άνδρα που επιβιβάστηκε σε τζιπ με φιμέ τζάμια. Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξετάζει με προσοχή το ζήτημα καθώς σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι εμπλέκεται αντίπαλη ομάδα της Πρέμιερσιπ, οι επιπτώσεις θα είναι σημαντικές.
Fireknight
25-01-2007, 20:27
:shock:
fandango
25-01-2007, 20:28
Φαντάζομαι τον Μουρίνιο με το μπλοκάκι να λέει στον πιλότο
"πιο κάτω ρε ασχολ, δε βλέπω καλά"... :rofl:
Moonspellheim
26-01-2007, 16:55
Δημοσιογράφος: Kαλησπέρα Παντελή, γεμάτο φουσκάλες σε βλέπω σήμερα
Παντελής Καφές: Kαλησπέρα κι ευχαριστώ φίλε δημοσιογράφε, είμαι πράγματι γεμάτος φουσκάλες γιατί γύρισα από την Τούμπα με τα πόδια.
Δημ: Τελευταία φορά που είχαμε μιλήσει, είχε μόλις ανανεώσει με τον Ολυμπιακό, ήσουν ζεστός και μάλιστα ψηνόσουν τρελά. Τώρα πώς είσαι;
ΠΚ: Η αλήθεια είναι πως μετά τη λύση της συνεργασίας μου κρύωσαν κάπως τα πράγματα αλλά ευτυχώς βοηθάει ο ηλιόλουστος καιρός και με ζητάει συνεχώς ο κόσμος.
Δημ: Εσύ πώς νιώθεις μέσα σου;
ΠΚ: Μέτριος.
Δημ: Πότε κατάλαβες ότι το κλίμα είναι πολλά βαρύ για σένα;
ΠΚ: Όταν ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα που έφερναν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Μουαμάρ Ποτό. Τότε είπα στον εαυτό μου: "Καφές και Ποτό δεν χωράνε στην ίδια ομάδα, Παντελή. Ψάξε γι' αλλού".
Δημ: Απ' όσο γνωρίζω, όμως, ήσουν πολύ χρήσιμος στο καλό κλίμα της ομάδας.
ΠΚ: Βέβαια. Αφού να φανταστείς όποιος έπαιζε άσχημα και είχε ανάγκη παρηγοριάς, σκεφτόταν εμένα και έλεγε "Τουλάχιστον, δεν με γιουχάρουν όπως τον Καφέ"
Δημ: Δηλαδή, μου λες ότι είχες γίνει ο Καφές της παρηγοριάς!
ΠΚ: Ακριβώς.
Δημ: Τί πιστεύεις πως σε αδίκησε στο σύστημα της ομάδας σου;
ΠΚ: Σίγουρα το ότι μου ζητούσαν να φιλτράρω το παιχνίδι μου. Μέχρι και ο Ριβάλντο είχε διαμαρτυρηθεί για τον Καφέ φίλτρου που ζητούσαν τόσο επίμονα.
Δημ: Ποιές είναι οι σκέψεις σου για το μέλλον;
ΠΚ: Ως γνωστόν, εγώ είμαι Πρωινός. Οπότε θα ψάξω για κάποια ομάδα που προπονείται νωρίς.
Δημ: Έχει κάποια ομάδα προβάδισμα;
ΠΚ: Όχι ακόμα. Σίγουρα, όμως, όποια ομάδα διαθέτει παίκτες επιπέδου "Μπαρ" έχει προβάδισμα στην προτίμησή μου
Δημ: Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να ξαναδούμε το μαγικό δίδυμο "Καφέ-Μπαρ" να μαγνητίζει τους Έλληνες φιλάθλους
ΠΚ: Βέβαια, γιατί όχι.
Δημ: Μακάρι. Παντελή, σ' ευχαριστώ πολύ για τη δεύτερη αποκλειστική συνέντευξη. Χαιρετισμούς στην οικογένεια και ιδιαιτέρως στον μικρό γιό, τον Κόκκο.
ΠΚ: Ευχαριστώ πολύ, να είστε όλοι καλά
:rofl: :rofl: :rofl:
dead in magazines
26-01-2007, 17:41
http://www.sport24.gr/html/ent/117/ent.161117.asp
Na kai kati kalo.
Moonspellheim
26-01-2007, 19:25
http://www.sport24.gr/html/ent/117/ent.161117.asp
Na kai kati kalo.
gia poion???
Moonspellheim
26-01-2007, 19:50
θα φανει στη πορεια
poia poreia?afou o ntousko tha rthei ti to psaxnete???
Dr. Death
28-01-2007, 02:11
Στην Ελλάδα δεν σε σέβονταν;
«Όχι φυσικά. Κανείς δεν σε σέβεται στην Ελλάδα. Ούτε η ομάδα ούτε οι οπαδοί. Πας για καφέ και σκέφτεσαι "τώρα θα δεχθώ επίθεση από κάποιον φανατικό". Εδώ στη Γερμανία έχω βρει την ησυχία μου. Ο κόσμος απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, οι οπαδοί των ομάδων κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον και μετά το ματς πάνε για μπίρες».
Έμαθες ποδόσφαιρο αυτούς τους μήνες στη Γερμανία;
«Ποδόσφαιρο δεν έμαθα. Απλώς δούλεψα και βελτιώθηκα. Αυτό είναι όλο. Όταν μπαίνεις σε γήπεδα που έχουν χλοοτάπητες-χαλιά βελτιώνεσαι και εσύ ως παίκτης. Επίσης δεν σε πιέζει και δεν σου προκαλεί άγχος κανένας. Δεν βλέπεις τι γίνεται στον Παναθηναϊκό; Πήραν τον Σαλπιγγίδη, τον καλύτερο Έλληνα παίκτη και του φόρτωσαν τα πάντα. Δέχεται πίεση από παντού. Πόσο να αντέξει το παιδί; Έπαιζα στον Παναθηναϊκό και σκεφτόμουν πως αν κάνω κάποιο λάθος θα βγω αμέσως έξω. Πώς μπορεί να βελτιωθεί έτσι ένας παίκτης;»
Αυτό δεν είναι φαινόμενο μόνο των ελληνικών ομάδων.
«Δεν ξέρω τι γίνεται στα άλλα πρωταθλήματα, στη Γερμανία όμως σε εμπιστεύονται και σου δίνουν τον απαιτούμενο χρόνο να δείξεις την αξία σου. Ενώ στον Παναθηναϊκό συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Ευτυχώς όμως χωρίς να το θέλει μου έκανε το μεγαλύτερο καλό που με έδιωξε».
Δεν θα γύριζες στον Παναθηναϊκό αν σου το ζητούσαν;
«Όταν οι διοικούντες δηλώνουν πως "ο Γκέκας έχει τελειώσει για τον Παναθηναϊκό" πώς μπορώ να γυρίσω στην ομάδα; Μόνο στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ θα έπαιζα».
Να περιμένουμε επιστροφή σου στο ελληνικό πρωτάθλημα το καλοκαίρι;
«Αυτό αποκλείεται. Έχω αρχίσει ευρωπαϊκή καριέρα και θέλω να τη συνεχίσω. Αν γίνεται να παραμείνω στη Γερμανία».
Τι φταίει και ο Παναθηναϊκός μένει μακριά από την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα;
«Δεν μπορώ να δώσω σαφή απάντηση. Ένας από τους λόγους πάντως είναι σίγουρα ότι δεν γίνονται οι σωστές μεταγραφές. Οι ξένοι παίκτες που παίρνει ο Παναθηναϊκός δεν κολλάνε στην ομάδα. Δεν βλέπεις τι γίνεται με τον Ριβάλντο; Μπορεί να του έδωσαν πολλά χρήματα αλλά καθάρισε τόσα ματς. Ο οπαδός του Παναθηναϊκού πιστεύει πως η ομάδα του δεν θα πάρει πρωτάθλημα ούτε σε δέκα χρόνια έτσι όπως παίζει».
Ποιο είναι όμως το μυστικό της επιτυχίας του στο δύσκολο γερμανικό πρωτάθλημα;
«Δεν υπάρχει μυστικό. Πάντα μου άρεσε να ρισκάρω και η μεταγραφή μου στην Μπόχουμ ήταν ένα ρίσκο. Ήξερα βαθιά μέσα μου πως θα πετύχω. Δεν περίμενα βέβαια τόσο γρήγορα την επιτυχία αλλά την περίμενα, γιατί ήμουν βέβαιος για τις δυνάμεις μου όπως και για τη διάθεσή μου να δουλέψω σκληρά».
Οι συμπαίκτες σου σε αντιμετωπίζουν πλέον ως βεντέτα;
«Δεν υπάρχουν βεντέτες εδώ! Όλοι οι παίκτες είναι ίσοι και παίζουν οι καλύτεροι».
Στον Παναθηναϊκό δεν είναι όλοι ίσοι;
«..........»
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού βοηθά την ομάδα;
«Μπορείτε να δώσετε μόνοι σας την απάντηση».
Έπειτα από κάθε γκολ στην Μπουντεσλίγκα γίνεσαι πρώτο θέμα στην Ελλάδα.
«Ναι, ε; Στον Παναθηναϊκό που έβαζα τόσα γκολ δεν είχαν ασχοληθεί τόσο».
Ρε γκεκα...
ελεος ρε μαλακα...ελεος...ΝΤΑΞ Σ ΑΔΙΚΗΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ...αηδια καταντησες
θελει η πουτανα να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει ναουμ
ολοι μελη
α και σηηημεερα ειιιναιιι κυριακηηηηη και τρωμε χταποδι απτο ζαουτσο απτο πρωιιιιιι και πηγα μεεεχριιι το καταστημαααα να το φωνααααξω δυναταααα ΑΙΑΣ
:D
πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα,πύρινος λαός,μιτσμανν,tavern και ψωλοκρυο,πλαισίωσαν ένα όμορφο απόγευμα στο γήπεδο της σαλαμίνας
http://www.salamina.gr/onad/images/aiasback.jpg
3-0 στο ρελαντι,ετσι με το δεκαξι το παιχτουρι
μπονους:
http://www.contra.gr/images/OGIOS-12_01_m.jpg
Mitsmann
29-01-2007, 11:14
αχαχαχα
λοιπον ενα ευκολο απογευμα για την Αιανταρα, η οποια επαιζε στην εδρα της με τον κακομοιρο τελευταιο Ηρακλη Νικαιας.
ο Αιας επιβεβαιωσε τη διαφορα κλασης του απ τα Νικαιωτακια, οταν στο 20 ηταν ηδη 2-0 χανοντας περιπου 3-4 ευκαιριες ακομα. Μετα το 2-0 βαρεθηκαν τη ζωη τους κανοντας συντηρηση δυναμεων, ρελαντι, προπονηση και αλλα κλισε.
Το γηπεδο γεματο 500-600 ατομα περιπου, (ισως και περισσοτεροι), ενα γκολ ακομα στο 68-72' (κατα προσεγγιση ε) και η ομαδα τραβα προς τη δοξα της Γ εθνικης οπου το μονο που εχει πραγματικα σημασια ειναι οτι θα παιξουμε παλι με τις ΚΟΤΕΣ των Μεγαρων, σε ενα ντερμπυ οπου θα μιλησει η πετρα. Αυτα.
υ.γ. Ο Αιας, εχει ενα Νιγηριανο ( !!! ) με το νουμερο 16.
fandango
31-01-2007, 14:11
www.contra.gr (http://www.contra.gr)
Την καλύτερη χειμερινή μεταγραφή του, έστω κι αν πρόκειται για... εσωτερική, έκανε την Τρίτη (30/01) ο ΠΑΟΚ. Μετά από την απορριπτική απόφαση για την προσφυγή που είχε καταθέσει προκειμένου να μείνει ελεύθερος, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πήρε την απόφαση να επιστρέψει στον Δικέφαλο και να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου.
Καταλυτική στη συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν σίγουρα η παρέμβαση του προέδρου της διοικούσας επιτροπής, Νίκου Βεζυρτζή, ο οποίος επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή και τον έπεισε να γυρίσει εκ νέου στην ομάδα. Άλλωστε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει επανειλημμένως εκφράσει την εκτίμησή του στο ταλέντο του πιτσιρικά και θα κάνει οτιδήποτε για να τον φέρει πίσω στην Τούμπα.
Το νέο συμβόλαιο
Ο Χριστοδουλόπουλος θα υπογράψει την Παρασκευή νέο συμβόλαιο που θα διαρκέσει μέχρι το 2011, με κλιμακωτές απολαβές. Συγκεκριμένα, τον πρώτο χρόνο (2008) θα πάρει 120 χιλιάδες ευρώ, το δεύτερο 150 χιλιάδες ευρώ, τον τρίτο 180 χιλιάδες ευρώ και τον τέταρτο 200 χιλιάδες ευρώ.Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είχε επιτευχθεί το βράδυ της Κυριακής (28/1), στο ξενοδοχείο, μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο μάνατζέρ του και ο δικηγόρος του συναντήθηκαν με τον Νίκο Βεζυρτζή, όπου αποφάσισαν να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος τεχνικός του "δικεφάλου του Βορρά", Γιώργος Παράσχος, επιθυμούσε την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο μεγάλος ενδοιασμός του Χριστοδουλόπουλου είχε να κάνει με τυχόν άσχημο κλίμα από τον κόσμο, ύστερα από το σίριαλ των τελευταίων μηνών. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, πάντως, του εγγυήθηκε ότι θα γίνουν τα πάντα για να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.
Τους τελευταίους έξι μήνες ο νεαρός φορ παρέμεινε εκτός δράσης. Προσπάθησε πάντως να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση προπονούμενος με τον Ιωνικό Διαβατών (ομάδα της περιοχής του). Το πότε πάντως ο Χριστοδουλόπουλος θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ εξαρτάται αποκλειστικά από την άποψη του Γιώργου Παράσχου, ο οποίος θα διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητά του από την Παρασκευή, οπότε και θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνησή του με τους παλιούς συμπαίκτες του.
bleeding
31-01-2007, 15:19
Φοβερη κινηση. Εχω μεινει εντυπωσιασμενος. Α ρε ΠΑΟΚαρα...
α δεν εχει αλλο πουστη λαζαρε κτλ?
solution_AK-47
31-01-2007, 19:22
Mhn eiste xazoi. O Xristodoulopoulas kako ston eauto tou ekane prwt' ap' ola. Giati tou fouskwsan ta muala. Ena auto. Deuteron, ap' to post tou bleeding katalabes oti sumfwnei m' auth thn kinhsh?
Elpizw na mh sugkrinei kaneis periptwseis Salpi-Xristodoulopoula...
bleeding
31-01-2007, 21:44
Elpizw na mh sugkrinei kaneis periptwseis Salpi-Xristodoulopoula...
Οχι ρε. Ο πρωτος εφυγε για τα λεφτα κ ο δευτερος απλα ειναι ηλιθιος.
solution_AK-47
31-01-2007, 21:55
Den ennow kanenas paoktshs re :!:
Moonspellheim
01-02-2007, 09:34
Pragmatika sto mpoutso mou gia to kypello.Ta dysaresta gia ton Olympiako einai alla.... http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=72864
Pragmatika sto mpoutso mou gia to kypello.Ta dysaresta gia ton Olympiako einai alla.... http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=72864
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... 381#617381 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=617381#617381)
:P
Moonspellheim
01-02-2007, 13:31
Tha mou leipsei to ksanthomalliko agori... :(
Alitheia pou mporoume na doume agwnes tis Valvaik??
hvilelos?
01-02-2007, 15:30
Sto kanali Dutch Voetball alla pali i valvaik einai gia ton peo kai ante na exoun deiksei 2 paixdinia fetos
solution_AK-47
05-02-2007, 00:58
FLAME STHN A8LHTIKH KYRIAKH
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
8a paw na dw elladara shmera
k to savvato to derby ouragwn west ham-watford
VAMOS :D
Mitsmann
07-02-2007, 09:25
Για να μη ξεχνιομαστε ο Αιας περασε με 0-2 απ την εδρα καποιων ξυλοκοπων, και σε συνδυασμο με το ρεπο του 2ου της κατηγοριας (οι ομαδες ειναι 15) η διαφορα με τη 2η θεση ειναι 7 βαθμοι.
Μπουλετ ετοιμασου την Κυριακη.
δες το θρεντ πιο κατω ρε (για το περιφερειακο)
3 σερι ματς εντος εχουμε
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... hp?t=17218 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=17218)
fandango
07-02-2007, 19:28
Τη δική του απάντηση, σε όσα ανέφερε μέσω της ανακοίνωσης του ο Παναθηναϊκός για τα γεγονότα στην Τούμπα στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, έδωσε με νέα ανακοίνωση ο ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του «δικέφαλου του βορρά» αναφέρεται με καυστικό τρόπο στα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ, καλώντας τους αντιπάλους της να μην ψάχνουν δικαιολογίες για την ήττα τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Η Διοίκηση του Παναθηναϊκού δυστυχώς δεν ευαισθητοποιήθηκε ούτε εξέδωσε ανακοινώσεις όταν μια μερίδα οπαδών της στον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ/31.01.2007/3-1, έβριζε εν χορό παίκτες της ομάδας μας με το κατάπτυστο σύνθημα «ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ» ούτε «ίδρωσε το αυτί της» όταν στον ίδιο αγώνα ένα γήπεδο έβριζε τον αρχηγό μας Θοδωρή Ζαγοράκη και τη μητέρα του.
Το ότι δεν αναγράφηκε τίποτε στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή κύριο Γιώργο Κασναφέρη δεν τους πείραξε γιατί κέρδισαν τον αγώνα και προκρίθηκαν στο Κύπελλο Ελλάδος. Άλλωστε για το συγκεκριμένο σύνθημα «ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ» οι ίδιοι προνόησαν και έχουν εισηγηθεί στη Λίγκα και την Ε.Π.Ο. να μην αναφέρονται στο φύλλο αγώνα συνθήματα όταν είναι απρόσωπα. Τι σημαίνει αυτό. Πολύ απλά ότι το εμετικό σύνθημα «ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ» που προσβάλει την εθνική συνείδηση εκατομμυρίων Βορειοελλαδιτών δεν είναι επιλήψιμο και κολάσιμο.
Μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξέρει να χάνει και όχι να προσπαθεί να βρει εξιλαστήρια θύματα για να δικαιολογήσει την ήττα της. (Τσαχειλίδης-Γάσπαρης) Επειδή δημιουργήσατε αδικαιολόγητα μεγάλο θόρυβο μετά την ήττα σας, σας ζητούμε «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ».
Dr. Death
07-02-2007, 20:04
:( :( :cry: :cry:
oχι ρε γμτ...
μας την ειπε ο δικεφαλος προεδρας
αυτος ντε που ειδε την οργανωμενη προβοκατσια με εγκαθετους βαζελους μεταμφιεσμενους σε ανθρωπους των σπηλαιων και διακτινισμενους σε 3 σημεια της τουμπας να πετανε παπουτσια.
bleeding
07-02-2007, 21:05
δεν εχει κ αδικο ομως.
ναι μεν κατακριτεα οσα εγιναν στην τουμπα αλλα οχι τουμπεκι οταν τα κανουμε εμεις. ετσι δεν ειναι?
solution_AK-47
07-02-2007, 21:07
Eimai apolutos oti einai gia lobotomh osoi fwnazoun toso ratsistika sun8hmata (ta gnwsta) se egxrwmous podosfairistas oso k sun8hmata pou 8igoun thn katagwgh allwn (albanoi, kongkolezoi, gkanezoi klp). Poso mallon otan 8igoun ena dekaeksaxrono paidaiki pou den exei prolabei kan na deiksei deigmata poustias (tupou castillo) wste na peis oti eixan kapoia aformh. Den to lew gia na to pw eilikrina mou gurnaei ta entera.
Apo kei k pera exete na peite kati gia tous boulgarous k th mana tou Zagorakh?
solution_AK-47
07-02-2007, 21:08
δεν εχει κ αδικο ομως.
ναι μεν κατακριτεα οσα εγιναν στην τουμπα αλλα οχι τουμπεκι οταν τα κανουμε εμεις. ετσι δεν ειναι?
Ase re bleeding, otan to kanoume emeis :lol:
MastodontoideaPliokenous
08-02-2007, 00:57
πολυ το χαλι το ματσ
που ειχε η νετ ντε
Moonspellheim
08-02-2007, 12:22
re malakes.........
pragmatika.......................
den exw logia.......................
http://news.contra.gr/Media/141935.html
Mitsmann
08-02-2007, 12:24
Και κει σας γαμαμε. Τεσσαρα στην Καραιβικη με πετσινο πεναλτι και real μαιμουδες.
αχαχαχα ο χριστοσκιεηπαναγια
Moonspellheim
08-02-2007, 12:33
αχαχαχα ο χριστοσκιεηπαναγια
asta auta!apla kwlwnete!!!elate re na anametrithoume :twisted:
xwris plaka pantws,den exoun ton theo tous!na anoiksoume diko tou topic otan arxisei omws e?
Kingryche
08-02-2007, 12:33
θέλετε να προτείνουμε κάποιους στην παραγωγή?
(μπας και τους πάρουν και ησυχάσουμε).
Moonspellheim
08-02-2007, 12:36
θέλετε να προτείνουμε κάποιους στην παραγωγή?
(μπας και τους πάρουν και ησυχάσουμε).
:roll:
http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=17224
psychotron
08-02-2007, 12:42
ΠΡΑΣΙΝΟΙΙΙΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙΙΙΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΑΓΟΙΙΙΙΙΙ
ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙΙΙΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΗΗΗΗΗ, Ε!
-ΕΧΩ 23362 ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ 10;
-Μα εγώ δε σε πήρα τηλέφωνο για..
-ΑΠΑΝΤΑ Σ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ, ΕΧΩ 23457375 ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ 10;
-Μα το θέμα είναι..
-ΟΛΟ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ, ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ, ΕΧΩ 468368 ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ 10;
-Ναι, αλλά..
-ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
One Colour Black
08-02-2007, 17:14
δεν υπάρχει θεός,μα την Παναγία
MastodontoideaPliokenous
08-02-2007, 19:36
να δω κομπρεχενσορα με πιτσφορκ στον τελικο σε δοκιμασια μονου και να σφυριξει μπεναλτυ το κορακι εις βαρος του πιτσφορκ και τι στον κοζμο :hippy:
-Στο ετήσιο συνέδριο αθλητικών δημοσιογράφων
παρευρίσκονται οι σημαντικότεροι δημοσιογράφοι από
όλες τις αθλητικές εφημερίδες της χώρας.
Έξω από το συνέδριο σε ένα πάρκο ένα παιδάκι παίζει
αμέριμνο όταν ξαφνικά πετάγεται ένα Rotwailer από έναν
θάμνο και το γραπώνει από
το λαιμό έτοιμο να το σκοτώσει.
Ξαφνικά ένα παλικάρι πετάγεται από το πουθενά, πιάνει
το τεράστιο σκυλί από το σβέρκο και με μία κίνηση
καράτε του σπάει τον αυχένα.
Όλοι οι δημοσιογράφοι είδαν τη σκηνή και έκπληκτοι
βγαίνουν να μιλήσουν στο παλικάρι.
Πετάγεται όμως ο δημοσιογράφος από το DERBY και λέει:
-''Μεγάλε, αυτό που έκανες θα είναι αύριο σε όλες τις
εφημερίδες. Στο αυριανό μας πρωτοσέλιδο θα γράψουμε:
«ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΩΖΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ
ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΚΤΗΝΟΣ.»
-"Μα δεν είμαι Παναθηναϊκός" λέει το παλικάρι.
-"Εντάξει, τότε θα γράψουμε:
«ΑΦΟΒΟ ΧΑΝΟΥΜΙ ΣΩΖΕΙ ΠΑΙΔΑKΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΡΕΛΟΥ
ΣKΥΛΙΟΥ»
-" Μα ούτε ΑΕK είμαι" λέει το παλικάρι
-"Καλά και τι ομάδα είσαι; ρωτάει ο δημοσιογράφος από
το DERBY .
-"Είμαι Ολυμπιακός"
Οπότε την επόμενη μέρα ο τίτλος ήταν:
«ΓΑΥΡΟΣ ΑΡΧΙΔΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΟΙKΟΓΕΝΕΙΑKΟ
KΑΤΟΙKΙΔΙΟ ΖΩΑKΙ»
Mitsmann
09-02-2007, 10:23
Ο Νίκος Μπουτζίκος ανυπομονεί να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού σε επίσημο παιχνίδι και δηλώνει πανέτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ προσφέρεται για αυτό και όπως όλα δείχνουν ο Μουνιόθ θα τον χρησιμοποιήσει είτε ως βασικό, είτε ως αλλαγή
Μπα? Προσφερεται το ματς με τον 5ο της βαθμολογιας για να δοκιμαζουμε 17χρονα?
Ρισκαδορος ο Μουνιοθ. Ακροβατει με τον κινδυνο, ζει με την περιπετεια!!
και που λες αυτος ο οφη αφαιρει και βαθμους απο το αφεντικο του,ντροπης πραμα
freak brother
09-02-2007, 13:08
re malakes.........
pragmatika.......................
den exw logia.......................
http://news.contra.gr/Media/141935.html
οι Τουρκοι νομιζω μας εχουν προλαβει..
MastodontoideaPliokenous
09-02-2007, 13:21
Mπλεξίματα για Πιά
Στο αστυνομικό τμήμα μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Πια, καθώς παραβίασε τρεις κόκκινους σηματοδότες, οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από την επέμβαση του Γκουερίνο.
χαχαχαχα δεν γινονται αυτα
bleeding
09-02-2007, 13:24
εδω εμπλεκεται σε υποθεση δολοφονιας, τι να μας πουν 2-3 φαναρια?
MastodontoideaPliokenous
09-02-2007, 13:50
αλητικο 10αρι
Φιλικό ματς, αγγλικό... κατς
8/2/2007 17:43
Μόνο φιλικό δεν θύμιζε (αν και ήταν) το παιχνίδι της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς με την ολυμπιακή ομάδα της Κίνας. Οι ποδοσφαιριστές των δύο αντιπάλων πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να μετατραπεί σε ρινγκ και οι ποδοσφαιριστές σε πυγμάχους. Μάλιστα ένας από τους Κινέζους ποδοσφαιριστές αποχώρησε αναίσθητος.
Ο Ζενγκ Ταο, ποδοσφαιριστής της κινέζικης ομάδας αποχώρησε με σπασμένο σαγώνι και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Ο πρόεδρος της αγγλικής ομάδας, Τζιάνι Παλαντίνι με δηλώσεις του για το θέμα τόνισε πως αν αποδειχθεί ποιοι ήταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του που πήραν μέρος στον καυγά (δεδομένου ότι το παιχνίδι έγινε στο προπονητικό κέντρο της ΚΠΡ χωρίς κόσμο) τότε θα τιμωρηθούν αναλόγως.
sportime.gr
legane stin era xthes oti meta to mats sti synentefksi milise o arxigos tis omadas tis kinas kai eipe oti itan lathos oti ekana kai zitw sygnwmi giati ksexasa tous 3 basikous kanonones tou podosfairou 1) na ypakouw ton diaititi 2) na sebomai ton antipalo mou 3) na min antimilw se proklhseis
dead in magazines
10-02-2007, 03:19
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/142043.html
MEAEEAHAEHEARRR
SpiritCrusher
10-02-2007, 05:42
Ποιο είναι το μεγαλύτερο 10άρι που πέρασε ποτέ από το Χαριλάου;
Το λεωφορείο.
δε ξέρω αν βλέπετε το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου,αλλα το επίπεδο της ομορφιάς στις γυναίκες αθλήτριες έχει ανεβεί κατακόρυφα
μιλάμε για διαγωνισμό μοντέλων
hvilelos?
10-02-2007, 21:40
Egw otan girisa epesa panw sti Thanou kai to ekleisa.Pantws paradosiaka oi athlitries tou mikous kai tou epi konto itan wraies.Estw kai xwris stithos
zihuatanejo
11-02-2007, 18:08
Έλα ρε Γιαννενάρα.
3-0 τον Αγροτικό σήμερις με πολύ καλή μπάλα. Και με 3 γκολάρες από ό,τι έμαθα από τους ανταποκριτές μου μέσα στο γήπεδο.
Ρε κάντε θρεντ για Β εθνική να πούμε.
Mitsmann
12-02-2007, 14:15
Πως θα παιξουν ΠΑΟ και ΑΕΚ του χρονου στο Τσαμπιονς Ληγκ.
--------
www.sportfm (http://www.sportfm).
Έφεση κατά της απόφασης της UEFA να την τιμωρήσει με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών αναμένεται να καταθέσει ως την Τρίτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Μπραβο μαλακες. Καντε την, καντε την.
zihuatanejo
12-02-2007, 14:20
Εχμ, η Φέγενορντ νομίζω αποκλείστηκε από τη συνέχεια του ΟΥΕΦΑ, επειδή κατέθεσε έφεση or smth.
eleventh guardian
12-02-2007, 14:30
Πως θα παιξουν ΠΑΟ και ΑΕΚ του χρονου στο Τσαμπιονς Ληγκ.
Αν ισχύει αυτό που ίσχυε παλιά, ο πρωταθλητής που είναι τιμωρημένος δεν αντικαθίσταται στο Τσάμπιονς Λιγκ από τον επόμενο της βαθμολογίας.
Και μην μου πείτε ότι δεν ισχύει φέρνοντας για παράδειγμα την περίπτωση της; Ιταλίας, γιατί εκεί άλλαξε η βαθμολογία (πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ιντερ, 2η κάποια άλλη κ.λπ.).
Παντως και ο Ολυμπιακός την είχε πατήσει έτσι το '91, για κάτι επεισόδια με τη Σαμπντόρια (είχε φάει μία αγωνιστική και με την έφεση η ποινή έγινες μονοετής αποκλεισμός).
Mitsmann
12-02-2007, 14:30
Διαφορες ομαδες το εχουν κανει.
freak brother
14-02-2007, 16:36
Εβαλε γκολ στο κύκλωμα ο Γάλλος προπονητής
Ενας Γάλλος προπονητής, ο οποίος είχε έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να διαπραγματευτεί με ομάδα της πρώτης εθνικής κατηγορίας, στάθηκε η αιτία για να εξαρθρωθεί οργανωμένο κύκλωμα εμπορίας αλλοδαπών γυναικών.
Ο Γάλλος προπονητής ποδοσφαίρου και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας πως σε προηγούμενο ταξίδι του στην Αθήνα, πριν από τα Χριστούγεννα, κανόνισε αυτός και δυο φίλοι του ερωτικό ραντεβού με τρεις γυναίκες από την Ανατολική Ευρώπη, μέσω αγγελίας από εφημερίδα του ημερήσιου Τύπου.
Κατά τη διάρκεια του ραντεβού αναπτύχθηκε αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ της μιας γυναίκας και του προπονητή και οι τηλεφωνικές τους επικοινωνίες συνεχίστηκαν και όταν εκείνος επέστρεψε στη Γαλλία.
Στις 10 Φεβρουαρίου, ο Γάλλος προπονητής πήγε στην Ηγουμενίτσα και αφού επικοινώνησε με τη γυναίκα, κανόνισαν να την παραλάβει γνωστός του και να τη μεταφέρει σε αυτόν με ταξί του. Η συγκεκριμένη γυναίκα και μια ακόμη ομοεθνής της ετοιμάζονταν να «δραπετεύσουν», όταν ο αρχηγός του κυκλώματος μπήκε αιφνιδιαστικά στο σπίτι και τις έπιασε επ' αυτοφώρω. Αντιλαμβανόμενος την κατάσταση, τους πήρε τις κάρτες των κινητών τηλεφώνων ώστε να μην μπορέσουν να επικοινωνήσουν με κανέναν και τις απείλησε ότι θα τις πάει στην Αστυνομία για να απελαθούν.
Ο Γάλλος προπονητής κατήγγειλε στην Αστυνομία όλα όσα συνέβησαν και έτσι οι γυναίκες απελευθερώθηκαν από τους αστυνομικούς και ο εγκέφαλος συνελήφθη. Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε και ένα ακόμη μέλος της οργάνωσης, που αναλάμβανε να μεταφέρει τις γυναίκες στα ραντεβού τους και να νοικιάζει χώρους προκειμένου να τις κρατούν φυλακισμένες.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν βεβαιώσεις αμοιβαίων κεφαλαίων συνολικού ύψους 56.500 ευρώ.
Έλα ρε Γιαννενάρα.
3-0 τον Αγροτικό σήμερις με πολύ καλή μπάλα. Και με 3 γκολάρες από ό,τι έμαθα από τους ανταποκριτές μου μέσα στο γήπεδο.
Ρε κάντε θρεντ για Β εθνική να πούμε.
etsi.mono o kougias na fugei kai ola tha ftiaksoun.borei kai gia anodo feto!saitiwths ole
eleventh guardian
17-02-2007, 16:04
Ωραία και αρκετά συγκινητική η σημερινή στήλη του Καρπετόπουλου, αφιερωμένη στον Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Διαβάστε λίγο να ξεφύγετε από τη μαλακία που δέρνει το athletics τις τελευταίες μέρες...
Οταν όλα είναι Πανιώνιος... (SportDay / Αντώνης Καρπετόπουλος)
Στην κηδεία του Γιάννη του Αναγνωστόπουλου έβρεχε. Στις κηδείες των ωραίων ανθρώπων ή βρέχει ή κάνει υπερβολική ζέστη ?ίσως γιατί όλοι πρέπει να υποφέρουν λίγο παραπάνω, λες και δεν τους φτάνει η θλίψη για τον φίλο που έχασαν. Ο Αναγνωστόπουλος είχε μόνο φίλους. Οπως όλοι οι μπον βιβέρ, όπως όλοι οι ωραίοι τύποι, όπως όλοι οι Πανιώνιοι.
H κηδεία ήταν να γίνει στην Αγία Φωτεινή στις τρεις το απόγευμα, ο κόσμος είχε γεμίσει την εκκλησία από τις δύο. Λίγα δάκρυα, πολλή πίκρα -κυρίως αξιοπρέπεια. Οπως συμβαίνει σε όλες τις μικρές κοινωνίες, ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως συμφορά, αλλά σαν καθημερινό συμβάν. Ο κόσμος μαζεύεται για να αποχαιρετίσει ένα φίλο με την ίδια διάθεση που κάποτε τον συναντούσε για καφέ. Η Νέα Σμύρνη είναι μια μικρή κοινωνία, η τελευταία μικρή κοινωνία της χαοτικής πρωτεύουσας. Εκεί δεν ζουν άγνωστοι, ζουν άνθρωποι. Η πλατεία κι ο Πανιώνιος είναι σημεία αναφοράς, οι δύο βελόνες του ρολογιού που ορίζει τη διαδρομή της ζωής του κάθε Νεοσμυρνιώτη.
Υπερβολή
Τον Αναγνωστόπουλο όλοι οι Πανιώνιοι τον λέγανε «Θεό», γιατί με τον Μαυρίκη, τον Εμβολιάδη, τον Αναστόπουλο, τον μακαρίτη τον Παθιακάκη και τα άλλα άξια παιδιά σήκωσε, κάνοντας γενικό κουμάντο στην ομάδα, το Κύπελλο Ελλάδος το '79 -τον πρώτο τίτλο της ποδοσφαιρικής ιστορίας του συλλόγου. «Θεό» γιατί στη Νέα Σμύρνη η αναγνώριση της προσφοράς πρέπει να είναι υποχρεωτικά υπερβολική, ακριβώς όπως και η αγάπη. «Θεό» γιατί όλοι όσοι αγαπάνε τον Πανιώνιο, εκείνο το βράδυ του '79 θα ήθελαν να είναι στη θέση του. Μόνο στη Νέα Σμύρνη ένας άνθρωπος μπορεί να γίνει «Θεός».
Ιστορίες
Στην πλατεία όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Υπάρχουν ο Μπάμπης, ο Αλέξης, ο Λουκάς, ο Οχλος, ο Ξόρκιας, το Μαράκι, ο Πέτρος -τα επώνυμα είναι για τους επώνυμους, εδώ ζουν μόνο άνθρωποι. Για να ζήσεις ανάμεσά τους πρέπει να είσαι κι εσύ τέτοιος. Να ενδιαφέρεσαι για τον διπλανό σου, να τσακώνεσαι μαζί του, να γελάς και να κλαίς, να ζεις. Στην κηδεία του Αναγνωστόπουλου άκουγες μόνο ιστορίες με αυτόν πρωταγωνιστή: στη Νέα Σμύρνη υπάρχουν ιστορίες για όλους.
Γνώμη
Εχω μεγαλώσει σε πλατεία και καταλαβαίνω για τι είδους Εκκλησία του Δήμου πρόκειται. Στη Νέα Σμύρνη ζουν άνθρωποι τυχεροί που, χάρη στην πλατεία, είναι αδύνατο να χαθούν. Οι πλατείες γι' αυτό υπάρχουν. Για να βρίσκονται οι άνθρωποι και να μοιράζονται την καθημερινότητά τους, τα σημαντικά κι ασήμαντα. Για να πίνουν καφέ στον «Κοσμά» ή στο «Γιούρι», να παίζουν τάβλι στο παγκάκι του «Λόλου», ν' ακούν τον Στράτο να φωνάζει ή τον Τουρλίδη να εξηγεί γιατί περιβαλλοντικά θα καταστραφεί η Ευρώπη τα επόμενα είκοσι χρόνια. Κυρίως, για να έχουν γνώμη για τον Πανιώνιο.
Σύμπαν
Η πλατεία κι ο Πανιώνιος είναι το σύμπαν. Κανονικά ο Κουτελάκης θα 'πρεπε στις εισόδους της Νέας Σμύρνης να βάλει διόδια -να μπαίνουν μόνο οι σχετικοί, να γίνει η Νέα Σμύρνη ανεξάρτητο Κράτος- έτσι κι αλλιώς ο λόγος ύπαρξης της Νέας Σμύρνης δεν έχει σχέση με τα τριγύρω. Πέρα από τις προσφυγικές καταβολές, η πόλη με την γλυκιά της εσωστρέφεια υπάρχει για να δίνει ζωή στην πλατεία και να συντηρεί τον Πανιώνιο.
Τρόπος
Ο Αναγνωστόπουλος, όπως κι όλοι σχεδόν οι Πανιώνιοι, ήξερε ότι το να είσαι Νεοσμυρνιώτης είναι τρόπος ζωής: το παραδέχομαι εγώ που δεν είμαι. Ο Πανιώνιος είναι αποστολή και η πλατεία μια Εδέμ. Κανονικά η ομάδα δεν θα πρεπε να έχει γήπεδο αλλά να παίζει στην πλατεία: να τρέχουν στη μέση τα πιτσιρίκια και γύρω γύρω να μουρμουράνε ή να χαίρονται οι υπόλοιποι. Και να συζητάνε ή να τερατολογούν, αλλά με στυλ, με άποψη, με ατζέντα.
Ατζέντα
Στην κηδεία του «Θεού» καταλάβαινες ότι για όλους σχεδόν τους παρευρισκομένους η ατζέντα της ζωής τους είναι ο Πανιώνιος. Δεν έγιναν Πανιώνιοι για να κερδίζουν τίτλους. Εγιναν γιατί χωρίς τον Πανιώνιο τα απογεύματα της πλατείας θα ήταν άδεια, κενά, βαρετά, ή (ακόμα χειρότερα) ίδια με τα απογεύματα των άλλων. Λένε ότι οι ομάδες είναι ιδέες, δεν το αποκλείω. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Πανιώνιος είναι ζωή, η ζωή όλων αυτών που στην πλατεία τον πονάνε και τον καταλαβαίνουν.
Αργότερα
Οταν μετά την κηδεία οι άνθρωποι έφευγαν από την εκκλησία, ήξερες ότι δεν θα χαθούν. Καταλάβαινες ότι θα ξαναβρεθούν λίγες ώρες αργότερα, θα πουν πάλι πέντε ιστορίες για τον Γιάννη, θα τσακωθούν για κάποιες λεπτομέρειες, θα πιουν ένα ποτό στο «Επιτόκιο», θα γελάσουν στο «Πουτουμάγιο», θα κατεβούν στην πλατεία. Η πλατεία δίνει υπόσταση στον κόσμο τους, γίνεται ένα είδος αρχαίου θεάτρου, παλκοσένικο στο οποίο όλοι κρατάνε τους ρόλους τους με αυθεντικό συναίσθημα. Η Νέα Σμύρνη δεν φθίνει ποτέ γιατί ακόμα και τη φθορά της την κάνει ιστορία, τη μυθοποιεί, της δίνει νόημα. Αλλωστε -και σε αυτό ο Πανιώνιος την εκπροσωπεί άριστα- αυτό που έχει σημασία δεν είναι η νίκη ή η ήττα, αλλά η περιπέτεια. Φτωχός ή άνετος, όπως τώρα χάρη στον Τσακίρη, χαμένος ή νικητής, όπως όταν ο Αναγνωστόπουλος σήκωσε την «κούπα», το σίγουρο είναι ότι ο Πανιώνιος δεν σ’ αφήνει ποτέ να πλήξεις.
Τιμή
Εγκαταστάθηκα στη Νέα Σμύρνη πριν από 16 μήνες -έχω μετανιώσει που άργησα. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα σπίτι στην Αθήνα, πάρτε το ή στην παραλία ή πολύ βόρεια -η τιμή του δεν θα πέσει ποτέ. Αν θέλετε να ζήσετε όμως, ο μόνος προορισμός είναι η Νέα Σμύρνη. Κι αν θέλετε το παιδί σας να ανήκει σε ένα σύλλογο, δηλαδή να συνδιαλέγεται με ανθρώπους που έχουν την ίδια λογική, κάντε το Πανιώνιο, όπως ο μπαμπάς τον πιτσιρίκο της φωτογραφίας. Ωραίο, γλεντζέ, «Θεό»...
freak brother
17-02-2007, 16:32
Ωραία και αρκετά συγκινητική η σημερινή στήλη του Καρπετόπουλου, αφιερωμένη στον Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Διαβάστε λίγο να ξεφύγετε από τη μαλακία που δέρνει το athletics τις τελευταίες μέρες...
Οταν όλα είναι Πανιώνιος... (SportDay / Αντώνης Καρπετόπουλος)
Στην κηδεία του Γιάννη του Αναγνωστόπουλου έβρεχε. Στις κηδείες των ωραίων ανθρώπων ή βρέχει ή κάνει υπερβολική ζέστη ?ίσως γιατί όλοι πρέπει να υποφέρουν λίγο παραπάνω, λες και δεν τους φτάνει η θλίψη για τον φίλο που έχασαν. Ο Αναγνωστόπουλος είχε μόνο φίλους. Οπως όλοι οι μπον βιβέρ, όπως όλοι οι ωραίοι τύποι, όπως όλοι οι Πανιώνιοι.
H κηδεία ήταν να γίνει στην Αγία Φωτεινή στις τρεις το απόγευμα, ο κόσμος είχε γεμίσει την εκκλησία από τις δύο. Λίγα δάκρυα, πολλή πίκρα -κυρίως αξιοπρέπεια. Οπως συμβαίνει σε όλες τις μικρές κοινωνίες, ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως συμφορά, αλλά σαν καθημερινό συμβάν. Ο κόσμος μαζεύεται για να αποχαιρετίσει ένα φίλο με την ίδια διάθεση που κάποτε τον συναντούσε για καφέ. Η Νέα Σμύρνη είναι μια μικρή κοινωνία, η τελευταία μικρή κοινωνία της χαοτικής πρωτεύουσας. Εκεί δεν ζουν άγνωστοι, ζουν άνθρωποι. Η πλατεία κι ο Πανιώνιος είναι σημεία αναφοράς, οι δύο βελόνες του ρολογιού που ορίζει τη διαδρομή της ζωής του κάθε Νεοσμυρνιώτη.
Υπερβολή
Τον Αναγνωστόπουλο όλοι οι Πανιώνιοι τον λέγανε «Θεό», γιατί με τον Μαυρίκη, τον Εμβολιάδη, τον Αναστόπουλο, τον μακαρίτη τον Παθιακάκη και τα άλλα άξια παιδιά σήκωσε, κάνοντας γενικό κουμάντο στην ομάδα, το Κύπελλο Ελλάδος το '79 -τον πρώτο τίτλο της ποδοσφαιρικής ιστορίας του συλλόγου. «Θεό» γιατί στη Νέα Σμύρνη η αναγνώριση της προσφοράς πρέπει να είναι υποχρεωτικά υπερβολική, ακριβώς όπως και η αγάπη. «Θεό» γιατί όλοι όσοι αγαπάνε τον Πανιώνιο, εκείνο το βράδυ του '79 θα ήθελαν να είναι στη θέση του. Μόνο στη Νέα Σμύρνη ένας άνθρωπος μπορεί να γίνει «Θεός».
Ιστορίες
Στην πλατεία όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Υπάρχουν ο Μπάμπης, ο Αλέξης, ο Λουκάς, ο Οχλος, ο Ξόρκιας, το Μαράκι, ο Πέτρος -τα επώνυμα είναι για τους επώνυμους, εδώ ζουν μόνο άνθρωποι. Για να ζήσεις ανάμεσά τους πρέπει να είσαι κι εσύ τέτοιος. Να ενδιαφέρεσαι για τον διπλανό σου, να τσακώνεσαι μαζί του, να γελάς και να κλαίς, να ζεις. Στην κηδεία του Αναγνωστόπουλου άκουγες μόνο ιστορίες με αυτόν πρωταγωνιστή: στη Νέα Σμύρνη υπάρχουν ιστορίες για όλους.
Γνώμη
Εχω μεγαλώσει σε πλατεία και καταλαβαίνω για τι είδους Εκκλησία του Δήμου πρόκειται. Στη Νέα Σμύρνη ζουν άνθρωποι τυχεροί που, χάρη στην πλατεία, είναι αδύνατο να χαθούν. Οι πλατείες γι' αυτό υπάρχουν. Για να βρίσκονται οι άνθρωποι και να μοιράζονται την καθημερινότητά τους, τα σημαντικά κι ασήμαντα. Για να πίνουν καφέ στον «Κοσμά» ή στο «Γιούρι», να παίζουν τάβλι στο παγκάκι του «Λόλου», ν' ακούν τον Στράτο να φωνάζει ή τον Τουρλίδη να εξηγεί γιατί περιβαλλοντικά θα καταστραφεί η Ευρώπη τα επόμενα είκοσι χρόνια. Κυρίως, για να έχουν γνώμη για τον Πανιώνιο.
Σύμπαν
Η πλατεία κι ο Πανιώνιος είναι το σύμπαν. Κανονικά ο Κουτελάκης θα 'πρεπε στις εισόδους της Νέας Σμύρνης να βάλει διόδια -να μπαίνουν μόνο οι σχετικοί, να γίνει η Νέα Σμύρνη ανεξάρτητο Κράτος- έτσι κι αλλιώς ο λόγος ύπαρξης της Νέας Σμύρνης δεν έχει σχέση με τα τριγύρω. Πέρα από τις προσφυγικές καταβολές, η πόλη με την γλυκιά της εσωστρέφεια υπάρχει για να δίνει ζωή στην πλατεία και να συντηρεί τον Πανιώνιο.
Τρόπος
Ο Αναγνωστόπουλος, όπως κι όλοι σχεδόν οι Πανιώνιοι, ήξερε ότι το να είσαι Νεοσμυρνιώτης είναι τρόπος ζωής: το παραδέχομαι εγώ που δεν είμαι. Ο Πανιώνιος είναι αποστολή και η πλατεία μια Εδέμ. Κανονικά η ομάδα δεν θα πρεπε να έχει γήπεδο αλλά να παίζει στην πλατεία: να τρέχουν στη μέση τα πιτσιρίκια και γύρω γύρω να μουρμουράνε ή να χαίρονται οι υπόλοιποι. Και να συζητάνε ή να τερατολογούν, αλλά με στυλ, με άποψη, με ατζέντα.
Ατζέντα
Στην κηδεία του «Θεού» καταλάβαινες ότι για όλους σχεδόν τους παρευρισκομένους η ατζέντα της ζωής τους είναι ο Πανιώνιος. Δεν έγιναν Πανιώνιοι για να κερδίζουν τίτλους. Εγιναν γιατί χωρίς τον Πανιώνιο τα απογεύματα της πλατείας θα ήταν άδεια, κενά, βαρετά, ή (ακόμα χειρότερα) ίδια με τα απογεύματα των άλλων. Λένε ότι οι ομάδες είναι ιδέες, δεν το αποκλείω. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Πανιώνιος είναι ζωή, η ζωή όλων αυτών που στην πλατεία τον πονάνε και τον καταλαβαίνουν.
Αργότερα
Οταν μετά την κηδεία οι άνθρωποι έφευγαν από την εκκλησία, ήξερες ότι δεν θα χαθούν. Καταλάβαινες ότι θα ξαναβρεθούν λίγες ώρες αργότερα, θα πουν πάλι πέντε ιστορίες για τον Γιάννη, θα τσακωθούν για κάποιες λεπτομέρειες, θα πιουν ένα ποτό στο «Επιτόκιο», θα γελάσουν στο «Πουτουμάγιο», θα κατεβούν στην πλατεία. Η πλατεία δίνει υπόσταση στον κόσμο τους, γίνεται ένα είδος αρχαίου θεάτρου, παλκοσένικο στο οποίο όλοι κρατάνε τους ρόλους τους με αυθεντικό συναίσθημα. Η Νέα Σμύρνη δεν φθίνει ποτέ γιατί ακόμα και τη φθορά της την κάνει ιστορία, τη μυθοποιεί, της δίνει νόημα. Αλλωστε -και σε αυτό ο Πανιώνιος την εκπροσωπεί άριστα- αυτό που έχει σημασία δεν είναι η νίκη ή η ήττα, αλλά η περιπέτεια. Φτωχός ή άνετος, όπως τώρα χάρη στον Τσακίρη, χαμένος ή νικητής, όπως όταν ο Αναγνωστόπουλος σήκωσε την «κούπα», το σίγουρο είναι ότι ο Πανιώνιος δεν σ’ αφήνει ποτέ να πλήξεις.
Τιμή
Εγκαταστάθηκα στη Νέα Σμύρνη πριν από 16 μήνες -έχω μετανιώσει που άργησα. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα σπίτι στην Αθήνα, πάρτε το ή στην παραλία ή πολύ βόρεια -η τιμή του δεν θα πέσει ποτέ. Αν θέλετε να ζήσετε όμως, ο μόνος προορισμός είναι η Νέα Σμύρνη. Κι αν θέλετε το παιδί σας να ανήκει σε ένα σύλλογο, δηλαδή να συνδιαλέγεται με ανθρώπους που έχουν την ίδια λογική, κάντε το Πανιώνιο, όπως ο μπαμπάς τον πιτσιρίκο της φωτογραφίας. Ωραίο, γλεντζέ, «Θεό»...
με το που ειδα το νικ σου στο αθλετικς , σκεφτηκα να σου πω γιαυτο το αρθρο. :D
hvilelos?
17-02-2007, 23:06
Oasi :(
fandango
20-02-2007, 11:51
Η Ελλάδα για άλλη μία φορά δεν συμπεριλαμβάνεται στους ευρωπαϊκούς προορισμούς των ομάδων του ΝΒΑ. Το Σάββατο η αμερικάνικη λίγκα ανακοίνωσε το πρόγραμμα της ευρωπαϊκής περιοδείας για το φθινόπωρο του 2007 στο οποίο δεν υπάρχει το όνομα της Αθήνας ή κάποιας άλλης ελληνικής πόλης.
Πιο συγκεκριμένα οι Raptors (με τους πολλούς ευρωπαίους) θα βρεθούν στην Ιταλία για παιχνίδια κόντρα στη Ρόμα και στους Celtics αλλά και στην Ισπανία για μία μάχη με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Oι Grizzlies θα ταξιδέψουν επίσης στην Ισπανία για παιχνίδια με τις Μάλαγα και Ρεάλ.
Από την πλευρά τους οι Wolves θα δώσoυν αγώνα στην Τουρκία ενώ στη συνέχεια θα μεταβούν στο Λονδίνο για να παίξουν κόντρα στους Celtics. Πάντως δεν αποκλείεται η Αθήνα να βρεθεί μέσα στα πλάνα της περιοδείας του ΝΒΑ το 2008 για παιχνίδια είτε στο κλειστό του ΟΑΚΑ, είτε στο ΣΕΦ.
novembrine
21-02-2007, 21:57
Robert Hoyzer: Greece Is Heaven Of Match-Fixing
In an exclusive interview from his jail cell .the magazine supplement of the tuesday edition of the Greek daily “Kathimerini”, Robert Hoyzer, the German referee whose career came to an abrupt end after he was accused of taking part in a match-fixing ring, talked about the corruption in Greek football on furlough from his jail term (he was sentenced to 2 years and 5 months.)
Hoyzer confirmed that Mr Socratis Kokkalis President of Olympiakos is the link between the Croatian organized crime, which was behind the match-fixing scandal in Greece. And it does truly exist and that it was he who nicknamed Hoyzer Roudini after magician Houdini for the way he officiated the matches.
Says Hoyzer: “In Greece there is a powerful man in football’s fields. He has ties with international players. Ante (Sapina, one of the three Croatian brothers who orchestrated the ring) had relations with him. They were exchanging information for fixed matches in Greece and Germany. Ante met Mr Socratis Kokkalis through this man.
“I can confirm that they had constantly information for fixed games in Greece and made sure Olympiakos received the favours on and off the park .
“Once Ante revealed me that he (the Greek official) had made contracts with half of the Greek players that were in the national squad” he added to mention how powerful this man is.
“Greece is indeed a heaven for match-fixing. In Germany if you want to bet you have to give your full name. In Greece there is no limit in the money that you want bet” Hoyzer said.
The German ex-referee talked also about his life and how he has to start from the beginning.
“I sit in sackcloth and ashes. I would like to travel back two years ago to erase everything that happened to me so as to turn my back on these people.”
Until now none has been trialed or accused for match-fixing in Greece. All the important officials have downplayed all the allegations. Though no one has explained yet what actually did the Croatians in their visits to Greece and if it was happenchance that Ante Sapina was arrested after returning back from Thessalonica.
Michael Paterakis in Athens 20/2/07
Kingryche
21-02-2007, 22:35
η πηγή του κειμένου?
Dr. Death
21-02-2007, 22:38
goal.com αλλα χωρις τον κοκκαλη :P
Mitsmann
22-02-2007, 12:52
απ τη στηλη "Κυριε Προεδρε", ελαφρως λολ που θα λεγαν κιαλλοι.
ΥΓ. 2: Άνθρωπος του Παναθηναϊκού βρέθηκε την Κυριακή, κύριε πρόεδρε, στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο. Ο… κατάσκοπος των «πρασίνων» ωστόσο δεν φάνηκε και πολύ προσεκτικός, αφού κρατούσε τις σημειώσεις του σε μπλοκάκι που είχε πάνω του το τριφυλλάκι. Κάποιοι τον αντιλήφθηκαν και στο τέλος του άρπαξαν το σημειωματάριο, με συνέπεια ο κατάσκοπος να φύγει κυριολεκτικά με άδεια χέρια από το φαληρικό γήπεδο…
εχεχε
The newest registered user is Psychotron13
Magellan
23-02-2007, 00:46
aisxos!
ε μη μου το χαλας τωρα,περιμενω να δω αντιδραση σαικοτρον :P
Angelcurse
24-02-2007, 05:17
apo kontra.gr
Οι υπερβολικά υψηλές τιμές των εισιτηρίων των εκτός έδρας αγώνων προβληματίζουν έντονα τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αποφάσισαν να αντιδράσουν.
Με αφορμή τις τιμές-φωτιά των εισιτηρίων της αναμέτρησης με τη Φούλαμ που ορίστηκαν στις 45 λίρες (60 ευρώ) οι φίλοι των «μπέμπηδων» που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο δεν θα αγοράσουν τίποτα από τα γύρω καταστήματα, ούτε φυσικά από το γήπεδο.
Ο οργανωτής αυτής της διαμαρτυρίας, ο Πίτερ Μπόιλ, τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν οι χιλιάδες οπαδοί μας δεν αγοράσουν τίποτα μπορούμε να πείσουμε τη Φούλαμ να μειώσει τις τιμές σε λογικά επίπεδα. Η ομάδα που υποστηρίζουμε είναι πλούσια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε και εμείς πλούσιοι».
Βεβαίως, και η Φούλαμ έχει τα επιχειρήματά της. Εκπρόσωπος των Λονδρέζων μιλώντας στο ΒΒC τόνισε ότι η πολιτική της ομάδας για τις τιμές των εισιτηρίων δημοσιοποιήθηκε στην αρχή της σεζόν όταν και έγινε γνωστό ότι στα παιχνίδια «πρώτης διαλογής» (με τις μεγάλες ομάδες) η είσοδος για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας ορίστηκε στις 45 λίρες. «Εχουμε τις χαμηλότερες τιμές για τους οπαδούς των αντιπάλων μας» συμπλήρωσε ο παράγοντας της Φούλαμ.
Tα επιχειρήματα των ομάδων πάντως δεν φαίνεται να πείθουν τους Αγγλους οπαδούς. Μεσω του πρόεδρου της Ενωσης Συνδέσμων Οπαδών, οι Αγγλοι φίλαθλοι κάνουν λόγο για τα υπέρογκα κέρδη που αποκομίζουν οι ομάδες από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τονίζουν ότι μία ουσιαστική μείωση της τιμής των εισιτηρίων είναι εφικτή. Μάλιστα, προτείνουν να οριστεί η τιμή των 15 λιρών για όλους τους οπαδούς των ομάδων που παίζουν εκτός έδρας.
Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η κίνηση διαμαρτυρίας των οπαδών της Γιουνάιτεντ θα πετύχει ή αν θα υπάρξουν φίλοι της ομάδας που θα θελήσουν να φάνε και να πιουν στο γήπεδο της Φούλαμ.
apla gia na doume poso pisw eimaste :(
Tha kanoun diamarturia k dn tha agorasoun tpt apo ta girw katastimata! Oi organwmenes ekdromes opadwn se ektos edras paixnidia poses fores exoun agorasei pragmata apo ta girw magazia? K dn ennow na spasoun ti vitrina k na to "agorasoun" :P
jack the ripper
24-02-2007, 15:11
εχει αλεφαντο στο super σαββατο...τι ειπε παλι:
να βαλει ο λεμονης τον μπορχα center back......θα ειναι ανικητος
kinda απιστευτable...
Το τράβηξε στα άκρα το σκοινί ο Ιβάν Ζέζελ και έγραψε δύο αρνητικά ρεκόρ στο κοντέρ του. Ποιος είναι ο κύριος; Προπονητής της Ζαντράνκα Λοζνι, ομάδα της Α2 της Κροατίας που ηττήθηκε με 179-29 από την Οπατίγια το Σάββατο. Μόλις με 150 πόντους διαφορά!
Τι συνέβη όμως και η διαφορά ανέβηκε στα ύψη. Ο Ζέζελ αποβλήθηκε στο 15ο λεπτό του αγώνα διότι προσέβαλλε τους διαιτητές και οι παίκτες του θεώρησαν καλό να σκοράρουν κατά της ομάδας του σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Και μη χειρότερα δηλαδή.
Από τις συνεχόμενες τεχνικές ποινές (δεν επιτρέπεται βλέπετε το εσκεμμένο αυτοκαλάθι) η Οπατίγια έκανε ένα σερί 139-0 μετά την αποβολή του Ζέζελ και έφτασε στους 150 πόντους διαφορά. Θέλουμε να ξέρουμε το εξής: Οι διαιτητές τι περίμεναν για να διακόψουν αυτήν την παρωδία;
Lost_In_Cooperland
25-02-2007, 06:26
dead in magazines
25-02-2007, 10:21
kinda απιστευτable...
Το τράβηξε στα άκρα το σκοινί ο Ιβάν Ζέζελ και έγραψε δύο αρνητικά ρεκόρ στο κοντέρ του. Ποιος είναι ο κύριος; Προπονητής της Ζαντράνκα Λοζνι, ομάδα της Α2 της Κροατίας που ηττήθηκε με 179-29 από την Οπατίγια το Σάββατο. Μόλις με 150 πόντους διαφορά!
Τι συνέβη όμως και η διαφορά ανέβηκε στα ύψη. Ο Ζέζελ αποβλήθηκε στο 15ο λεπτό του αγώνα διότι προσέβαλλε τους διαιτητές και οι παίκτες του θεώρησαν καλό να σκοράρουν κατά της ομάδας του σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Και μη χειρότερα δηλαδή.
Από τις συνεχόμενες τεχνικές ποινές (δεν επιτρέπεται βλέπετε το εσκεμμένο αυτοκαλάθι) η Οπατίγια έκανε ένα σερί 139-0 μετά την αποβολή του Ζέζελ και έφτασε στους 150 πόντους διαφορά. Θέλουμε να ξέρουμε το εξής: Οι διαιτητές τι περίμεναν για να διακόψουν αυτήν την παρωδία;
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
irreligious
25-02-2007, 17:21
οι παίκτες το κάναν αυτοβούλως?αν,ναι τότε τα πράγματα ειναι πολύ πιο άσχημα..
GuardianOfIvorytower
25-02-2007, 18:05
http://www.contra.gr/Basketball/Croatia/143809.html :shock: :shock:
Angelcurse
27-02-2007, 02:01
http://www.sport24.gr/
i fatsa tou kokkali einai apo tis pleon epikes :P
Με τετοιο ονομα, δε νομιζω να την αγορασει ο Mitsman.
Stormrider
28-02-2007, 03:56
:?: :?:
για την εξ ελ λεμε?
Λεμε για τουτη εδω:
http://img341.imageshack.us/img341/7945/catbjc9.jpg (http://imageshack.us)
Mitsmann
28-02-2007, 09:41
Δε γαμιουνται με τις γατες. Μακαρι να κλεισει η εφημεριδα μεχρι την αλλη βδομαδα. Και να μεινουν στο δρομο ολοι, που πανε και δουλευουν σε αθλητικη εφημεριδα με το τιτλο γατα.
Το μπουλο.
Jim Dandy Mangrum
28-02-2007, 11:09
e nai, dikio exeis! "o lagos" 8a tan pio piasariko.... :D
irreligious
28-02-2007, 17:06
that's the spirit!
Μοιάζει αν μη τι άλλο παράδοξο, στη Βραζιλία όπου τα "ποδοσφαιρικά άνθη" υπάρχουν εν αφθονία, να ασχολούνται με το ταλέντο ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο Σωτήρης Νίνης, όμως, αποδεικνύεται ότι έχει θρυμματίσει όλες τις αντιστάσεις και πως δεν χρειάζεται... βίζα για να ξεπεράσει η φήμη του σύνορα.
Την ημέρα, που ο Μετροπόντικας έλαβε το όνομα του*, κατάφερε να... διανοίξει μια υπόγεια σήραγγα ως την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Το δημοσίευμα βραζιλιάνικου δικτυακού τόπου... ιντριγκάρει με το υπαινικτικό του ύφος τον αναγνώστη. "Είναι μόλις 17 ετών. Πηγαίνει ακόμη σχολείο. Δεν έχει αγωνιστεί παρά λίγες φορές αλλά παρά ταύτα θωρείται ο νέος αστέρας. Έχει καταπληκτική ικανότητα με τη μπάλα στα πόδια και έχει κατακτήσει την καρδιά των οπαδών που ζητούν να αγωνίζεται συνεχώς στην ομάδα.
Τώρα πλέον άρχισαν να τον παρακολουθούν και οι μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Όχι δεν είναι ο Αλέξάνδρε Πάτο (το νέο μεγάλο ταλέντο της Βραζιλίας που αγωνίζεται στην Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε) . Αναφερόμαστε σε έναν Έλληνα. Τον Σωτήρη Νίνη που έχει γίνει ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής των οπαδών του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα"
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Νίνης είναι οπαδός του Ροναλντίνιο και συγκρίνεται με τον Μέσι. Ο συντάκτης του αφιερώματος εκφράζει την άποψη ότι μοιάζει περισσότερο με τον Χιγκουαϊν της Ρεάλ Μαδρίτης. Το δημοσίευμα ολοκληρώνεται με το λιτό, ακόμη, curriculum vitae του Έλληνα μέσου και τη μετεωρική εξέλιξη του τις τελευταίες 20 ημέρες, που προκάλεσε το ενδιαφέρον πλείστων όσων ευρωπαϊκών ομάδων.
Ρόμα, Σάλκε και Τσέλσι έχουν απλώσει τα δίχτυα τους για τον 17χρονο πιτσιρικά που "έχει ως προτεραιότητα τον Παναθηναϊκό και τις σπουδές του. Ο Ότο Ρεχάγκελ πάντως σκέφτεται ήδη να τον καλέσει στο παιχνίδι με την Τουρκία στις 24 Μαρτίου" όπως αναφέρει εν κατακλείδι το αποθεωτικό δημοσίευμα της βραζιλιάνικης σελίδας, "trivela.com".
* ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς εγκαινίασε το πρωί της Παρασκευής (2/3) την έναρξη των εργασιών του μετροπόντικα στο σταθμό του μετρό στο Ελληνικό και βάφτισε το μηχάνημα με ένα πρωτότυπο όνομα.
Ο υπουργός, γνωστός φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ονόμασε τον μετροπόντικα "Σωτήρη Νίνη", από το όνομα του γνωστού ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού. "Το μετροπόντικα, τον ονομάζω Νίνη, περιμένοντας με μαεστρία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, να βάλει γκολ στον Αγιο Δημήτριο", δήλωσε ο κ. Σουφλιάς.
Η διάνοιξη της σήραγγας από το Ελληνικό στον Άγιο Δημήτριο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα μέσα του 2008. Το τμήμα αυτό αφορά στην επέκταση της γραμμής 2 προς το Ελληνικό, η οποία εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, ακολουθώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα του έργου, όπως τόνισε ο υπουργός.
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέψευσε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Νίκος Βεζυρτζής, πρότεινε το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της Superleague να αγοράσει μετοχές της εταιρίας η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος! "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα κατάπτυστα και υποβολιμαία δημοσιεύματα ορισμένων εφημερίδων, βάσει των οποίων ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Νίκος Βεζυρτζής, πρότεινε στη SuperLeague να αγοράσει μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δικέφαλος
kai o katiforos teliomo den exei
Dr. Death
04-03-2007, 23:30
ηθελα να ξερα πως στο διαολο περασαν μεσα στο γηπεδο ολα αυτα τα καροτα που επεσαν παντου.
δηλαδη η καφριλα του καραισκακη ρε μαλακες δεν ελεγχεται πια.
δε γαμιεται του χρονου λεωφορο τα ιδια και χειροτερα
και οποιος αντεξει.
ολόκληρος ολυμπιλαγος ρε ,καρότα δε θα είχε?
irreligious
05-03-2007, 05:37
μα,να μην σας τρατάρουμε το αγαπημένο σας σνακ?
irreligious
05-03-2007, 05:40
δε γαμιεται του χρονου λεωφορο τα ιδια και χειροτερα
και οποιος αντεξει.
τι το παίζεις θιγμένος μωρή κυρία?με το αεροβόλο στο ο.α.κ.α. δηλαδή τι παίχτηκε?
Dr. Death
05-03-2007, 05:58
δε φταις εσυ που εισαι βλακας ρε μαγκα και διαβαζεις οτι γουσταρεις.
τα γονιδια δεν παλευοντε
αν και δε θα πρεπε ...ξεστραβωσου
Συγχαρητηρια στα ζωα που γαμησανε τη φιεστα στειλανε 2 παικτες στο νοσοκομειο και ο ενας συμφωνα με το sport24.gr εχει υποστει ρηξη τυμπανου και παιζει να εχει προβλημα ακοης σε ολη του τη ζωη.
Ευγε λοιπον να τους χαιρομαστε.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΝΤΙΤ: ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΖΩΟ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
και επειδη χρειαζεσαι υποτιτλους για να καταλαβεις τα κρυφα νοηματα το οποιος αντεξει που εκανες quote ειναι ειρωνικο.
τεσπα... μαλακιες
irreligious
05-03-2007, 06:18
δε φταις εσυ που εισαι βλακας ρε μαγκα και διαβαζεις οτι γουσταρεις.
τα γονιδια δεν παλευοντε
άντε γαμήσου μωρή αδερφή
άφτερ δε κόουτ-δεν είχα ιδέα περί της απόψεως σου
jack the ripper
07-03-2007, 19:47
Οριστε ο παικτης με εμπειρια που μπορει να λυσει το επιθετικο προβλημα του γαυρου:
http://www.sportnet.gr/showreport.asp?s ... tID=118999 (http://www.sportnet.gr/showreport.asp?sport=1&countryID=34&champID=237&reportID=118999)
Comprehension_Hypnosia
07-03-2007, 19:58
http://www.sportnet.gr/tsirtsonis.asp?newsID=2214
:rofl: :rofl: :rofl:
Ekpliktiko keimeno exw pesei katw kai kopaniemai apo ta gelia...
Oute o Pitchfork oute isws o Tzigger den 8a egrafe tetoio keimeno gia to pws apefygan thn syntrivh oi xountoaapogonoi...
Pali gelasa shmera...
bleeding
10-03-2007, 15:05
Το πρωί μπορεί να υπήρξε ένα ακόμα επεισόδιο της διακστικής διαμάχης μεταξύ των ΚΑΕ Ηρακλή και Άρη για την μεταγραφή του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, το καλοκαίρι του 2004, ωστόσο η ΚΑΕ Άρης με την αγορά του χρέους της ΚΑΕ Ηρακλής προς τον Χρήστο Ταπούτο, φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα.
Η όλη υπόθεση θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πλέον ότι παίρνει άλλη τροπή. Συγκεκριμένα στη σημερινή εκδίκαση της αίτησης της ΚΑΕ Ηρακλής για πτώχευση της ΚΑΕ Άρης, οι "κίτρινοι" έστειλαν εξώδικο με το οποίο ενημέρωσαν ότι είχαν αγοράσει το χρέος των "κυανολεύκων" προς τον νυν καλαθοσφαιριστή της ΑΕΚ και άλλοτε του "Γηραιού", Χρήστο Ταπούτο.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Άρης ζητά από τον Ηρακλή το ποσό του χρέους, το οποίο ανέρχεται στα 240.000 ευρώ, ποσό που είναι ίδιο με αυτό που διεκδικεί Η ΚΑΕ Ηρακλής από την ΚΑΕ Άρης στην συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό βέβαια που απομένει να φανεί είναι ποια θα είναι αντίδραση της ΚΑΕ Ηρακλής, αν και τα περιθώρια φαίνεται πως είναι πλέον πολύ στενά.
Ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Ηρακλής, Ηρακλής Σπανός, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για την συγκεκριμένη κίνηση της ΚΑΕ Άρης λέγοντας: "Είχαμε κάνει έναν διακανονισμό με τον κύριο Ταπούτο για 240.000 ευρώ, αλλά δεν είχαμε μπορέσει να καλύψουμε όλο το ποσό".
"Χθες μας ήρθε ένα χαρτί όπου ο Άρης μας λέει ότι έχει πληρώσει τον κ. Ταπούτο για το χρέος του προς εμάς και τώρα λογικά ο Άρης θα τα ζητήσει από εμάς. Τώρα δεν πρόκειται να πληρωθεί κανείς από τους υπόλοιπους παίκτες, όπως οι κ. Κούβελας, Ηλιάδης, Αποστολίδης. Αυτό γιατί περιμέναμε να πάρουμε τα χρήματα από την ΚΑΕ Άρης, αλλά έχουμε πλέον μία οικονομική αδυναμία".
sport24.gr
----------------------------------------------------
Και μετα μιλατε για ρουφιανους του βορρα κ αηδιες. Ωραιοι ειστε ρε...
Dr. Death
10-03-2007, 22:57
αρκετα κρατησε το ανεκδοτο με τον μουνοπανά
τα ξαναλεμε οταν αποφασισετε να τον κανετε μπαν η να του σβηνετε τα ποστ..
Comprehension_Hypnosia
11-03-2007, 00:16
αρκετα κρατησε το ανεκδοτο με τον μουνοπανά
τα ξαναλεμε οταν αποφασισετε να τον κανετε μπαν η να του σβηνετε τα ποστ..
An anaferesai se mena sou epistrefw to xarakthrismo...vlepeis oti egw den asxoloumai mazi sou..kane kai esy to idio green jelly...ante
_UnHoLyMaRtYr_
15-03-2007, 17:53
στην Εθνική Βραζιλίας, ο Κάρλος Ντούνγκα κάλεσε και τον Έντου Ντρασένα.
Mitsmann
16-03-2007, 08:48
χα! Τον ανατολακη τον καλεσε? Μαζι με το Λουβαρη? Αμυντικο διδυμο.
http://www.fifa.com/en/comp/index/0,244 ... eid=133674 (http://www.fifa.com/en/comp/index/0,2442,133674,00.html?comp=U17&year=2007&articleid=133674)
:dfinger:
Mitsmann
20-03-2007, 14:42
Προς οπαδοι ΠΑΟΚ.
Παντως αμα δεν τον θετε τον Χριστοδουλοπουλο, να το κοιταξουμε το θεμα αν ειναι... Μια που δεν τον θετε, 50.000 ευρω π.χ. ειναι καλα?
bleeding
20-03-2007, 16:06
τον στελνουμε στην οικοδομη καλυτερα
dwste tou alli mia efkairia
dwste tou alli mia efkairia
bleeding
20-03-2007, 18:30
Λογικα θα την παρει την ευκαιρια του απο την επομενη χρονια (αν δεν τον πουλησουν το καλοκαιρι δλδ).
Μεχρι τοτε ομως πιστευω πως ειναι απολυτως φυσιολογικο το κραξιμο που τρωει.
Stormrider
20-03-2007, 18:36
πιστευω πως ειναι απολυτως φυσιολογικο το κραξιμο που τρωει.
fandango
21-03-2007, 20:48
Λοιπόν, παίζουμε trivial pursuit και έχει μια ερώτηση που λεει:
"Στην Ολυμπιάδα του Σίδνει ποια μετάλια δόθηκαν περισσότερο, τα χρυσά, τα ασημένια ή τα χάλκινα?".
Η προφανής απάντηση είναι ότι όλα δόθηκαν σε ίσες ποσότητες (duh...), αλλά η μαλακισμένη η κάρτα έγραφε "τα χάλκινα"!!!
Και άντε, στην τελική είπαμε ότι μπορεί να υπήρξαν ισοβαθμίες, ή κάτι τέτοιο ξέρω γω...Αλλά το ότι προσπαθούσα να τους εξηγήσω το προφανές και όλοι να λένε "έλα ρε, γιατί θα πρεπε όλα να δόθηκαν σε ίσες ποσότητες??".. :cry: :cry: :cry:
zihuatanejo
22-03-2007, 00:50
Κάπου σε έχασα.
Αυτό που σου έρχεται αυθόρμητα είναι αν δόθηκε σε κάθε αγώνισμα από ένος χρώματος μετάλλιο.
Αλλά αν το σκεφτείς(ισοβαθμίες κλπ) το χάλκινα ή αργυρά περισσότερα έχει λογική.
Τι από τα 2 εξηγούσες στους άλλους? :?
Jim Dandy Mangrum
22-03-2007, 11:05
mallon tous elege oti se ola ta a8lhmata 8a yphrxe 1os, 2os, 3os ara fysika eixe dikio alla mallon de mporousan na katalaboun to profanes. se gamhsan oi isoba8mies....
basika einai omws poly ekneuristiko ayto kai 8ymame mia fora prin arketo kairo ta xa parei giati elega oti ola ta ghpeda podosfairou den exoun AKRIBWS tis idies diastaseis (agwnistikos xwros) kai oti diaferoun se kapoia metra kai me eixan parei sto psilo kai eixan to yfos "ti leei o kakomoirhs", "ela re mlka" kai eixa afiniasei. bebaia to epsaksan kai otan eidan oti to klean8hs den einai isa kai omoio me to bernabeu eidan to fws.
fandango
22-03-2007, 12:35
Κάπου σε έχασα.
Αυτό που σου έρχεται αυθόρμητα είναι αν δόθηκε σε κάθε αγώνισμα από ένος χρώματος μετάλλιο.
Αλλά αν το σκεφτείς(ισοβαθμίες κλπ) το χάλκινα ή αργυρά περισσότερα έχει λογική.
Τι από τα 2 εξηγούσες στους άλλους? :?
Eξηγούσα ότι, σε πέντε αγωνίσματα π.χ. είναι προφανές ότι δοθηκαν 5 χρυσά, 5 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλια.
Οι ισοβαθμίες γαμιούνται, btw. :)
Jim Dandy Mangrum
26-03-2007, 14:21
26/3/1991 Ο ΠΑΟΚ κατακτά το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης στο μπάσκετ νικώντας τη Σαραγόσα με 76-72
Mitsmann
26-03-2007, 14:45
το βλεπα στην τηλεοραση δαυτο το ματς. ενδεκα χρονωνε.
Moonspellheim
26-03-2007, 15:27
http://www.sportime.gr/articles_inside. ... e_id=45094 (http://www.sportime.gr/articles_inside.asp?article_id=45094)
mitsmann esy???
MastodontoideaPliokenous
28-03-2007, 15:50
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=45269 (http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=45269)
Angelcurse
29-03-2007, 10:54
Poso blammenos prp na eisai gia na valeis sto prwtoselido sou:
Eswse ethniki k rexagkel... Magkia Torosidi!
oxi oti dn exoun vgalei k prasines k kitrines efimerides analoga prwtoselida, alla eleos :P
Mitsmann
29-03-2007, 11:13
http://www.sportime.gr/articles_inside.asp?article_id=45094
mitsmann esy???
Εχεχε!
Moonspellheim
29-03-2007, 12:43
apo tis pio agapimenes mou sthles!
freak brother
29-03-2007, 12:55
εφαγα τρελο κολλημα ακουγα τοσην ωρα σπορ φμ και ακουγα τον ασημακοπουλο και κοιταζα να δω αν οντως εχω βαλει σπορ φμ.. κλπ μεχρι που ειπε ο ασημακοπουλος οτι ειναι κοινη εκπομπι.. λολ
Angelcurse
29-03-2007, 18:03
ΠΑΟΚ
Απάντηση με εξώδικο από Γούμενο
Επιμέλεια: Πάρης Τσελεπίδης
Δημοσίευση: 29 Μαρτίου 2007 12:21
Τη Δευτέρα η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε εξώδικο προς τον Γιάννη Γούμενο, με την οποία του ζητούσε να επιστρέψει 778.000 ευρώ που πήρε από τα ταμεία χωρίς παραστατικά καθώς και ένα αυτοκίνητο, τζάγκουαρ, το οποίο είναι ιδιοκτησία της ομάδας.
"Ενώπιον παντός αρμοδίου δικαστηρίου και πάσης αρχής...", αρχίζει η εξώδικος και απευθύνεται σε όλο το διοικητικό συμβούλιο στο οποίο λανθασμένα περιλαμβάνει και το όνομα του Αριστοτέλη Μπιτσιάνη, ο οποίος έχει παραιτηθεί. Στην απάντησή του ο Γιάννης Γούμενος δίνει τη δική του διάσταση στα πράγματα, δε λέει τίποτα για την "ταμπακιέρα" ενώ καταλήγει απειλώντας με μηνύσεις! "Ελάτε να πάρετε την Τζάγκουαρ!"
Για το θέμα της τζάγκουαρ ο Γιάννης Γούμενος επισημαίνει ότι: "Ποτέ δεν μου τη ζητήσατε πίσω! Όποτε θέλετε θα σας τη φέρω πίσω και αν θέλετε μπορείτε να την πουλήσετε!". Βέβαια δεν εξηγεί για πιο λόγο δεν την έχει επιστρέψει εδώ και τέσσερις μήνες που αποτελεί παρελθόν από τη διοίκηση της ΠΑΕ...
Όσον αφορά στις 778.000 ευρώ ο Γιάννης Γούμενος ρωτάει: "Πως να πάρω αυτά τα χρήματα, όταν από το Μάρτιο ήμουν αποκλεισμένος από τα γραφεία της ΠΑΕ;Αλλωστε διοικούσε μία επαναστατική επιτροπή... Αλλά και τι να πάρω αφού στο ταμείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπήρχε τίποτα! Για χρήματα που είχε πάρει ο ΠΑΟΚ από τις μεταγραφές Σαλπιγγίδη και Καρυπίδη, είχαμε βγάλει ανακοίνωση στην οποία εξηγούσαμε που πήγε μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Με όσα διαδίδεται με δυσφημείται και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου...", καταλήγει.
Επόμενες κινήσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ο Νίκος Βεζυρτζής και ο Απόστολος Οικονομίδης πήραν στα χέρια τους την εξώδικο του Γιάννη Γούμενο και ανέθεσαν άμεσα σε νομικό να τη μελετήσει και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί πως θα κινηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Στο μεταξύ οι δύο άνθρωποι της διοίκησης δεν τα παρατάνε και θα μείνουν και για 3η συνεχόμενη μέρα στην Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιήσουν δύο σημαντικά ραντεβού. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θα συναντηθούν σήμερα το πρωί με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Σωτήρη Φώλια και στη συνέχεια θα συναντηθούν με του Υφυπουργό Πολιτισμού, αρμόδιο σε θέμα αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό.
Στόχος και των δύο συναντήσεων είναι να προχωρήσουν άμεσα κάποιες χορηγίες τις οποίες χρειάζεται ο Δικέφαλος ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή του στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
www.sport24.gr (http://www.sport24.gr)
xaxaxax, ton theo toun goumeno, elate na tin parete tin jaguar :P
Stormrider
29-03-2007, 18:18
Λοιπόν, παίζουμε trivial pursuit και έχει μια ερώτηση που λεει:
"Στην Ολυμπιάδα του Σίδνει ποια μετάλια δόθηκαν περισσότερο, τα χρυσά, τα ασημένια ή τα χάλκινα?".
Η προφανής απάντηση είναι ότι όλα δόθηκαν σε ίσες ποσότητες (duh...), αλλά η μαλακισμένη η κάρτα έγραφε "τα χάλκινα"!!!
Και άντε, στην τελική είπαμε ότι μπορεί να υπήρξαν ισοβαθμίες, ή κάτι τέτοιο ξέρω γω...Αλλά το ότι προσπαθούσα να τους εξηγήσω το προφανές και όλοι να λένε "έλα ρε, γιατί θα πρεπε όλα να δόθηκαν σε ίσες ποσότητες??".. :cry: :cry: :cry:
βασικά, στο καράτε βγαίνουν 2 τρίτοι. (λογω ρεπασαζ )
δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και στο ταεκβοντο το οποίο είναι ολυμπιακό άθλημα σε αντίθεση με το καρατε. αν ισχύει αυτό τότε όντως δόθηκαν περισσότερα χαλκνα
MastodontoideaPliokenous
29-03-2007, 18:35
Ποσο πιο μεγαλη καθυστερηση δλδ (http://www.sportime.gr/other_inside.asp?article_id=45373)
Phantom Duck
29-03-2007, 18:39
Έτσι, να αρχίζουν να μας αδειάζουν τη γωνιά ένας ένας.
Stormrider
29-03-2007, 18:40
γαμω την μπαναγια τους δλδ
Stormrider
29-03-2007, 19:19
Τραγική ειρωνεία
Ενας από τους τραυματίες είναι 22χρονος ποδοσφαιριστής του Μαρκό για τον οποίο οι οπαδοί νόμισαν ότι είναι Παναθηναϊκός γιατί φορούσε πράσινη φόρμα που είχε σήμα το τριφύλλι! Ο ατυχος νέος επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με άλλους συμπαίκτες του. Οι άγνωστοι πρώτα τους λήστεψαν και εν συνεχεία μαχαίρωσαν τον 22χρονο.
niwthoume re? den paei kala o kosmakis e
bleeding
29-03-2007, 19:54
0 και μονο 0
afroleft
29-03-2007, 20:39
βέβαια όλοι τώρα ντροπή και μηδέν και αλήτες και τέτοια
και σε δυο μήνες στο πρώτο σύνθημα για μαγκιές στη Λαυρίου και τιτοθελεςτοβόλλευλαγέ οι μισοί θα το φωνάζουν και οι άλλοι μισοί θα χαμογελούν "ρε τα κωλόπαιδα"
λες και δεν το'χουμε ξαναδεί ή λες και τώρα κάτι θ'αλλάξει
Mitsmann
29-03-2007, 20:54
ο Αφρολεφτ τα ειπε με τακτ. Υπαρχει κι αλλη αποψη.
Παντως και οι τηλεσχολιαστες εδωσαν ρεστα σημερα.
Καποιος να μαζεψει επιτελους κατι ασχετους τυπου Κουικ.
Moonspellheim
29-03-2007, 22:32
na dialythoun oloi oi syndesmoi twra.
epishs na psofisei autos pou to kane
na dialythoun oloi oi syndesmoi twra.
epishs na psofisei autos pou to kane
Τερενς Κουικ?
μια μαυρη σελιδα στη ιστορια του οπαδικου κινηματος
freak brother
30-03-2007, 11:16
ε και αργησε κιολας να γινει.
Sotos_The_Tequiler
30-03-2007, 11:19
as vgoune twra ola ta gnwsta papagalakia sta MME na arxisoun na lene oti kati prepei na allaksei klp klp klp gia na perasei kamia vdomada na to ksexasoume ki afto...
δηλαδή Phantom Duck πόσο ΦΛΩΡΟΣ ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ είσαι γαμώ το θεό σου ? χάθηκε ένας άνθρωπος κι εσύ το παίζεις μάγκας μέσω ενος φόρουμ με την και καλά ειρωνεία σου.λίγο σεβασμός και τουμπέκα ρε πουστράκι.
freak brother
30-03-2007, 13:22
δηλαδή Phantom Duck πόσο ΦΛΩΡΟΣ ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ είσαι γαμώ το θεό σου ? χάθηκε ένας άνθρωπος κι εσύ το παίζεις μάγκας μέσω ενος φόρουμ με την και καλά ειρωνεία σου.λίγο σεβασμός και τουμπέκα ρε πουστράκι.
δεν εγινε ατυχημα , δεν τον αναγκασε κανεις να παει , ηξερε τι θα συμβει. Να παν να σκοτωθουν ολα τα καγκουρια οι καθυστερημενοι που πανε και πλακωνονται για τις ομαδες .
Phantom Duck
30-03-2007, 13:28
Έντιτ, δε γαμιέται.
Jim Dandy Mangrum
30-03-2007, 14:38
Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα με τα σοβαρά επεισόδια στη Λεωφόρο Λαυρίου ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και είχαν ως συνέπεια το θάνατο ενός 25χρονου. Τα αιματηρά γεγονότα προκάλεσαν αντιδράσεις από πλευράς πολιτείας και το σενάριο της αναβολής της αθλητικής δραστηριότητας το Σαββατοκύριακο, έγινε πραγματικότητα, με την άναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων για 15 ημέρες, δηλαδή μέχρι της 13 Απριλίου.
poso malakes einai dld de 8a pai3w egw mpala epeidh 100 ka8ysterhmenoi sfazontai meta3y tous? k epeidh exoume ekloges k twra 3ypnhsane?
e sixtir
Ψέμα, φοράω φακούς.
Το μουνί που σε πέταγε που θα σεβαστώ τα συγκεκριμένα αρχιδάκια. Δεν ήταν ειρωνία, ήταν πραγματική ικανοποίηση. Δε χάθηκε ένας άνθρωπος, ένα ζώο χάθηκε. Να ψοφήσουν όλοι τους ένας ένας αν δε βάλουν μυαλό. Χωρίς τύψεις. Δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτόν που πέθανε, μπορεί να πέρναγε τυχαία και τότε κάθε σεβασμός. Αλλέως τον πούλο φιλαράκι, το διάλεξε.
POSO MALAKAS MPOREI NA EISAI? Pragmatika skeftesai ti les gamo to spiti sou? MALAKA e malaka gamimene
ego simfono.
Jim Dandy Mangrum
30-03-2007, 15:12
opa, opa entaksei o phantom duck ta leei akraia, alla basika exei dikio. ta 8ele o kwlos tou, opws kai olwn aytwn pou pane me th 8elehsh tous na sfaxtoune. mlkia einai na pe8ainei o kosmos alla oxi na tous lypomaste kiolas....
μου κάνανε ντηλητ το ποστ και βαριέμαι να τα ξαναγράφω.εν ολίγοις φαντομ ντακ είσαι μεγάλο ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.
opa, opa entaksei o phantom duck ta leei akraia, alla basika exei dikio. ta 8ele o kwlos tou, opws kai olwn aytwn pou pane me th 8elehsh tous na sfaxtoune. mlkia einai na pe8ainei o kosmos alla oxi na tous lypomaste kiolas....
:thumbsup:
Otan egrapse to prwto o phantom duck, esteila pm stous moderatos i opws legontai na tou kanoun edit to post i otidipote allo.
O enas mou apantise, k mou eipe oti tha ithele o kwlos tous.
Den kserw an simfwnoun k oi alloi moderatos, as diaxwrisoun tin thesi tous. Alla apo oti vlepw, mallon i meiopsifia einai aftoi pou sineiditopoioun oti xathike enas anthrwpos, opoios k na itan k oti epiloges ekane. ANTHRWPOS.
Oloi eseis pou lete oti lete, ama eiste toso antres k ekferete toso epanastatikes apopseis k eiste k poli skliroi k ola ta sxetika, na pate na peite oti exete na peite sti mana aftou tou paidiou, oxi edw.
Afto einai to teleftaio mou post edw, an den allaksei kati. Ntrepomai na postarw kapou pou iparxoun anthrwpoi me aftes tis gnwmes k idees.
Yg.: molis eida oti kanan delete to post tou paidiou pou evrise ton phantom duck. Ta simperasmata dika sas...
Phantom Duck
30-03-2007, 15:22
Χμ, καλά ναι έτσι έχουν τα πράγματα, γενικώς απλά μου είναι αδιάφοροι αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ξέρω γω οι άλλοι πήγαν να σκοτώσουν τα παλικάρια που πηγαίνανε στην προπόνησή τους, δεν είναι ότι πλακώθηκαν μόνοι μεταξύ τους κι όλα οκέη. Γι' αυτό τα είπα λίγο πιο χύμα. Ρέηζορ ότι χέζεις στον οικογενειακό μου τάφο έγραψες, σωστόοος.
Έντιτ: χχαχαχαχαχαχαχ.
freak brother
30-03-2007, 15:27
Otan egrapse to prwto o phantom duck, esteila pm stous moderatos i opws legontai na tou kanoun edit to post i otidipote allo.
Den kserw an simfwnoun k oi alloi moderatos, as diaxwrisoun tin thesi tous. Alla apo oti vlepw, mallon i meiopsifia einai aftoi pou sineiditopoioun oti xathike enas anthrwpos, opoios k na itan k oti epiloges ekane. ANTHRWPOS.
Oloi eseis pou lete oti lete, ama eiste toso antres k ekferete toso epanastatikes apopseis k eiste k poli skliroi k ola ta sxetika, na pate na peite oti exete na peite sti mana aftou tou paidiou, oxi edw.
Afto einai to teleftaio mou post edw, an den allaksei kati. Ntrepomai na postarw kapou pou iparxoun anthrwpoi me aftes tis gnwmes k idees.
Yg.: molis eida oti kanan delete to post tou paidiou pou evrise ton phantom duck. Ta simperasmata dika sas...
εδω δεν ενοιαζε τον ιδιο η ζωη του γιατι να νοιαζει εμας? το κανα ντιλιτ γιατι εβριζε αισχρα και χωρις λογο και επειδη τα παιρνω απο τον Φαντομ Ντακ
Sotos_The_Tequiler
30-03-2007, 15:34
8ewrw aparadekto na leme "kala na pa8ei", "ta h8ele o kwlos tou" otan prokeitai gia mia xamenh zwh! Ontws atoma pou prokaloun tetoies katastaseis einai dyskolo na tous xarakthriseis "anrrwpous" kai thn symperifora tous "an8rwpinh". Ka8enas apo aftous isws na mporouse na einai ypef8ynos gia thn apwleia mias an8rwpinhs zwhs sto mellon 'h estw thn proklhsh swmatikhs vlavhs. To na leme kala na pa8oun de voh8aei se tipota alla oute nomizw oti einai kai prepon sthn periptwsh pou mia zwh xa8hke. Den einai timwria afto to prama! Dhladh eseis pou lete "kala na pa8ei" symfwneite kai me th 8anatikh poinh?
mporei ontws afta ta atoma na einai aksioi ths moiras tous alla otan empleketai h anr8wpinh zwh ta pragmata prepei na ta koitame ligo pio psyxraima..
Jim Dandy Mangrum
30-03-2007, 15:36
8a milhsw gia mena kai mono gia mena kai de me aforoun oi ypogeies doloplokies me moderators ktl
egw pantws de to paizw "sklhros" kai lew ksana oti einai mlkia na pe8ainei kapoios an8rwpos, oti kai na htan. ap thn allh, pou tis eides tis epanastatikes apopseis? an egw kopanaw synexeia to kefali mou sto toixo kapoia stigmh 8a matwsei. logiko den einai?
ap thn allh giati na katsw na skeftw, egw as poume, ti 8a pw sth mana tou paidiou, otan to idio to paidi de skeftetai th mana tou kai thn oikogeneia tou kai paei kai mplekei se tetoies mlkies?
gia mena h stenaxwria mou, peftei sautous pou menoun pisw kai sth mana, opws les, pou 8a xei trela8ei kai 8a leei synexeia "GIATI PHGES EKEI PAIDI MOY KAI SKOTW8HKES?"
twra an ayta sou fainontai ntropiastika, sto kalo kai na mas grafeis.
saytes kai mono tis periptwseis, kalo einai mazi me to synais8hma na bazoume kai to realismo.
regularpaul
30-03-2007, 15:45
8ewrw aparadekto na leme "kala na pa8ei", "ta h8ele o kwlos tou" otan prokeitai gia mia xamenh zwh! Ontws atoma pou prokaloun tetoies katastaseis einai dyskolo na tous xarakthriseis "anrrwpous" kai thn symperifora tous "an8rwpinh". Ka8enas apo aftous isws na mporouse na einai ypef8ynos gia thn apwleia mias an8rwpinhs zwhs sto mellon 'h estw thn proklhsh swmatikhs vlavhs. To na leme kala na pa8oun de voh8aei se tipota alla oute nomizw oti einai kai prepon sthn periptwsh pou mia zwh xa8hke. Den einai timwria afto to prama! Dhladh eseis pou lete "kala na pa8ei" symfwneite kai me th 8anatikh poinh?
mporei ontws afta ta atoma na einai aksioi ths moiras tous alla otan empleketai h anr8wpinh zwh ta pragmata prepei na ta koitame ligo pio psyxraima..
ό,τι είπε
Δηλαδή ρε παιδιά με την ίδια λογική τα άτομα με πνευματική υστέρηση θα έπρεπε να τα αφήνουμε να σκοτωθούν μόνα τους, από μλκίες που μπορεί να κάνουν επειδή δεν καταλαβαίνουν?
Για μένα το ίδιο συμβαίνει και με αυτόν τον άνθρωπο.
Τι παει να πει "τα 'θελε ο κώλος του"?
Jim Dandy Mangrum
30-03-2007, 15:51
aman........oti nanai........kalhnyxta....... :?
eleventh guardian
30-03-2007, 15:54
Ρε παιδιά, λίγο έλεος. Με την λογική του "τα 'θελε και τα 'παθε", δεν πρέπει να λυπόμαστε ούτε αυτήν τη μάνα που δεν θα ξαναδεί το παιδί της, επειδή "δεν του έδωσε τη σωστή ανατροφή για να μην μπλέξει με τέτοια πράγματα" και τα σχετικά.
Κοροϊδευόμαστε τώρα;
Δεν είναι ρεαλιστική αυτή η αντιμετώπιση, αλλά εντελώς κυνική. Αν δηλαδή σκότωναν κάποιο από τα παιδιά της Μαρκό θα έπρεπε να κλαίμε όλοι, τώρα που σκοτώθηκε ένας από αυτούς που έκαναν τα επεισόδια, πρέπει να κρατάμε απόσταση; Εγώ δεν συμφωνώ με αυτό.
Είναι τραγικό αυτό που συνέβη, όπως τραγική είναι και η ελαφρότητα με την οποία αντιμετώπισε το θέμα ο Πολύδωρας και ευτυχώς που πάρθηκε η απόφαση για αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας για λίγες μέρες. Δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι αν αναβληθεί μία αγωνιστική.
Το τι πρέπει να γίνει για να μην ξανασυμβούν αυτά τα πράγματα είναι απλό, αλλά κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει τολμήσει να το κάνει. Αν δεν κλείσουν τους συνδέσμους και, κυρίως, δεν βάλουν στην φυλακή αυτούς που κανονίζουν τα ραντεβού και πάνε σ' αυτά με σκοπό να σκοτώσουν, τα ίδια θα γίνονται μια ζωή. Οπως φυσικά τα ίδια θα γίνονται όσο αυτοί οι αληταράδες έχουν τη στήριξη των διοικήσεων των σωματείων και μένουν ατιμώρητοι.
Ήδη απ' ό,τι έμαθα η αστυνομία άρχισε τα ντου σε συνδέσμους και συλλαμβάνει κόσμο. Όσο ακραίο κι αν ακούγεται αυτό, μόνο έτσι θα μπορούσε να αρχίσει η προσπάθεια για το ξεσκαρτάρισμα.
το θέμα είναι ότι όσα μετρα και να ληφθούν κανεις δε μπορεί να αποτρέψει δυο ομάδες ατόμων να δώσουν ραντεβού για να βγάλουν τα ματια τους στην κυριολεξία κάπου σε κάποια αλάνα κτλ
πολύ πιθανόν το παιδί που πέθανε να ήταν έτοιμο να σκοτώσει αν προλάβαινε πρώτος,δε μπορείς να το ξέρεις
οποτε και οι ακραίες φαινομενικά εκφράσεις που ακούστηκαν παραπάνω έχουν κάποια βάση
ας πάρουν πρώτα μετρα να βγει η βία μέσα από τα γήπεδα που είναι τουλάχιστον εφικτό και μετά βλέπουμε
Sotos_The_Tequiler
30-03-2007, 16:00
egw perimenw na dw an 8a yparxoun "antipoina"
Jim Dandy Mangrum
30-03-2007, 16:05
Ρε παιδιά, λίγο έλεος. Με την λογική του "τα 'θελε και τα 'παθε", δεν πρέπει να λυπόμαστε ούτε αυτήν τη μάνα που δεν θα ξαναδεί το παιδί της, επειδή "δεν του έδωσε τη σωστή ανατροφή για να μην μπλέξει με τέτοια πράγματα" και τα σχετικά.
Κοροϊδευόμαστε τώρα;
Δεν είναι ρεαλιστική αυτή η αντιμετώπιση, αλλά εντελώς κυνική. Αν δηλαδή σκότωναν κάποιο από τα παιδιά της Μαρκό θα έπρεπε να κλαίμε όλοι, τώρα που σκοτώθηκε ένας από αυτούς που έκαναν τα επεισόδια, πρέπει να κρατάμε απόσταση; Εγώ δεν συμφωνώ με αυτό.
re sy eleventh katse ligo.
mlkia einai pou pe8ane o an8rwpos dld exw bare8ei na to lew aman.
omws einai diaforetiko ap to na skotwnotan enas perastikos h' enas ap to marko pou apla pernagan apo kei. ayto lew. aytos phge me skopo na plakw8ei. megalh diafora. kai dystyxws thn pathse.
kai ayto pou les gia thn anatrofh ths manas den mporoume na milhsoume. kai na isxye ayto pou les, de pisteuw oti h mana tou tou dine kai thn euxh tou otan phgaine se maxes....
kai xw kai ton allo pou leei gia pneumatika arrwstous....hmarton....
Angelcurse
30-03-2007, 16:07
antipoina hdh paixtikan se xaidari k koukaki. k einai k sigouro oti tha paixtoun k alla. to thema einai akrivws opws to thetei o eleventh. Dn tha prepei na antimetwpizetai kinika. Mia an8rwpini zwi einai, dn einai pai3e gelase. Epitelous as lavei telos auto to panigiri. I astinomia mporei. exei apodeixtei allou as ginei k edw re gamwto. Dn lew oti mporei na ekleipsei to fainomeno apo ti mia mera stin alli, alla me ta swsta vimata apo tous armodious foreis mporei na siriknw8ei. I logiki tou "etsi ginotan panta, siga mi mporesoume na to stamatisoume" einai pio egklimatiki apo otidipote allo. auta imho
eleventh guardian
30-03-2007, 16:12
@JDM: Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάθε ανθρώπινη ζωή έχει την ίδια αξία. Δεν εξετάζω αν αυτός που σκοτώθηκε είχε συμμετοχή στα επεισόδια ούτε αν στάθηκε άτυχος ούτε αν θα μπορούσε να είχε σκοτώσει αυτός νωρίτερα κάποιον άλλο.
Σημασία έχει ότι κάποιοι τον σκότωσαν ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, για τη μαλακία που τους δέρνει. Δεν είναι δυνατόν ούτε να μένουμε ασυγκίνητοι ούτε να ειρωνευόμαστε από το πληκτρολόγιο (και ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν πάει για σένα).
Ειλικρινά πιστεύω ότι δεν είναι πολύ δύσκολο να παρθούν μέτρα από την κυβέρνηση και την ηγεσία του αθλητισμού για να σταματήσουν αυτές οι ιστορίες. Αρκεί να υπάρχει θέληση.
Jim Dandy Mangrum
30-03-2007, 16:12
pantws na mh ksexname oti sthn agglia, pou ta ghpeda einai ekklhsies, stous dromous ginontai ka8hmerina tetoia skhnika. apla epeidh ginontai eksw ap ta ghpeda menoun kai ekei....
lastimpression
30-03-2007, 16:52
Blepo to post mou to sbisate.. fantazomai o freak..
Loipon malakes! Ksekollate to mialo sas kai min koitate sinexos na petaksete ti malakia sas pano se otidipote me to gnosto humouraki/ifaki tou er pou polles fores exei xabale sti sigkekrimeni periptosi omos einai entelos akiro.
Se osous lene ta thele kai ta pathe: gamieste!
Ena palikari einai nekro kai esi lete tis malakies sas. O allos leei "de mporo na pao na paikso mpalla"... super kathisterisi. Diladi me tin idia logiki opoios mplekei se kabga tou aksizei kai na pethanei.. bravo malakes.
lastimpression
30-03-2007, 16:56
kai tora pou ksanadiabazo to post tou gamimenou tou p. duck
ta pairno akoma perissotero. Sviste to tora! einai toulaxiston asebeia na exoume ena paidi nekro kai na bgainei o AKIROS o allos na leei "den einai eironeia einai ikanopoiisi" "den itan anthropos alla zoo"
oi brisies sas peiraksan ayto de sas peirakse e?!!? KSIPNATE kai sviste to amesa!
Mitsmann
30-03-2007, 17:29
Λοιπον.
Σε οσους εκνευριζονται απ τη σταση του "ας προσεχε"
Εαν παω να επιτεθω σε 3,4,χ,ψ ατομα και κραταω μαχαιρι με σκοπο να το χρησιμοποιησω, η αλυσιδα η λοσταρι, το τι θα συμβει, ειναι μεγιστη μαλακια και οταν το κανουνε για ομαδες ειναι ακομα πιο καθυστερημενο αλλα αν ο αλλος που εχει παει να με σκοτωσει επισης, εχει σπαθι, κατανα, η πιστολι, τοτε, συγνωμη, ποιος ειναι ο μαλακας της υποθεσης? Χα! μπραβο μου, πεθανα!!!
Το οτι πεθανε ενας ανθρωπος που δεν επρεπε, η οτι δεν επρεπε να χει γινει το σκηνικο και ολα αυτα για την κακομοιρα, οντως, μανα του ειναι ασχετα με την κεντρικη ιδεα οσων λενε οτι ας προσεχε.
Μιλαμε για κανονισμενο ραντεβου απο ομαδες ανθρωπων που πηγαν οπλισμενοι. Γιατι πηγαν οπλισμενοι? Δεν πηγαν για ξυλο αυτη τη φορα κι αν δεν το καταλαβαινετε ειναι δικο σας θεμα. Για το οτι πεθανε το παιδι, φταινε πρωτιστα και κατα σειρα, ο ιδιος που μπλεχτηκε σε τετοια μαλακια, οσοι τον βαζουν και μετα η αστυνομια που παιζει το πουλι της εδω και χρονια οταν ειναι να γινουν τετοια και χρονο με το χρονο ξεθαρευαν πιο πολυ. Ο Φαντομ Ντακ π.χ. δε βλεπω να φταιει στην ολη φαση.
Ξεκαθαριζω οτι για μενα ειναι φανερο οτι δεν πηγαν απλα "για ξυλο" και ουτε ηταν ξαφνικο πεσιμο. Οταν πας με μαχαιρια καπου, μπορει κι ο αλλος να χει μαχαιρι. Και να μαχαιρωνει καλυτερα. Αλλο το φανατιλικι κι αλλο η παπαρια που εγινε. Κι αν οι μπατσοι δεν ηταν τοσο μαλακες, η δε θα πεθαινε κανεις, η θα τους μπουζουριαζανε ολους.
Οι μισοι απο εδω παντως, οταν γραφετε για πεσιματα οπαδων, γουσταρετε. Αυτο εχω να πω.
Mitsmann
30-03-2007, 17:46
«Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με ολόκληρη την ελληνική κοινωνία με αγανάκτηση καταδικάζει τα χθεσινά θλιβερά επεισόδια , πριν από τον αγώνα βόλεϊ γυναικών για το final 8 , που έγιναν στην Παιανία και τα οποία δεν έχουν σχέση με τα αθλητικά πιστεύω που πρεσβεύει και προάγει η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ η οποία πάντα ήταν απολύτως αντίθετη με οποιαδήποτε μορφή βίας πολύ περισσότερο δε όταν αυτή εκδηλώνεται στους αθλητικούς χώρους. Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπάθεια της στην οικογένεια του 25χρονου Μιχάλη Φιλόπουλου , ο οποίος έχασε άδικα τη ζωή του στα χθεσινά επεισόδια. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»
να πανε να γαμηθουν κι αυτοι, αφηνανε αεροβολα μεσα στα γηπεδα.
Και δεν παιρνω θεση υπερ του Οσφπ η κατι τετοιες αρχιδιες. Αν εχουν λιγη τσιπα στον Πειραια, καλο θα ναι να μη βγαλουν καμμια ανακοινωση γιατι ειναι ολοι ψευτες.
freak brother
30-03-2007, 17:57
Blepo to post mou to sbisate.. fantazomai o freak..
Loipon malakes! Ksekollate to mialo sas kai min koitate sinexos na petaksete ti malakia sas pano se otidipote me to gnosto humouraki/ifaki tou er pou polles fores exei xabale sti sigkekrimeni periptosi omos einai entelos akiro.
Se osous lene ta thele kai ta pathe: gamieste!
Ena palikari einai nekro kai esi lete tis malakies sas. O allos leei "de mporo na pao na paikso mpalla"... super kathisterisi. Diladi me tin idia logiki opoios mplekei se kabga tou aksizei kai na pethanei.. bravo malakes.
πες μου οτι εισαι βαζελος και ΤΕΛΟΣ!
pitchfork
30-03-2007, 18:12
Για να είμαστε ακριβείς στην κρίση μας θα έπρεπε να γνωρίζουμε το συγκεκριμένο παιδί και τι ακριβώς έκανε στη ζωή του, κάτι το οποίο δεν γίνεται. Μπορεί να ήταν ληστής και δολοφόνος ο ίδιος οπότε ευτυχώς που τον στείλανε. Μπορεί να ήταν ακι το καλύτερο παιδί και να πήγε με τους φίλους του παρέα.
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΠΙΡΗ ΚΑΙ ΓΟΥΡΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΕΚΠΛΗΚΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΥΝ.
ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟΛΕΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
Προσωπικά τώρα να πω, νοιώθω πολύ λυπημένος από χθες. Κάποιοι δολοφόνοι μαχαίρωσαν και σκότωσαν έναν αδελφό μου αυτό είναι ξερά το γεγονός.
Και όσο βλέπω τους ανίδεους στην τηλεόραση, όσο ακούω τους άσχετους στα ραδιόφωνα να λένε τη παπαριά τους θλίβομαι ακόμη περισσότερο. Τώρα ανακάλυψαν τη βία οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
Λέξη δεν είχαν πει για τα αίσχη στον αγώνα γυναικείου βόλει στο Ρέντη που τα έβλεπε ο κατάσκοπος και γέλαγε, κουβέντα για τον αγώνα των νέων και το πέσιμο στα πιτσιρίκια - παίκτες της ομάδας (μέχρι και τα ρούχα τους κλέψανε οι λιγούρηδες λαγοί).
Και δεν λέμε για την ριζούπολη και τα στημένα επεισόδια που οργάνωσαν οι σικέ πρωταθλητές, άντε να πουνε (ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ) ότι δεν τους ξέρανε ποιοι είναι οι αλήτες μέσα σε 20-30.000 κόσμο.
Στον αγώνα νέων δεν ξέρανε ποιοι είναι οι λαγοί?
Αν σε αγώνα νέων ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- οσφπ στην παιανία την πέσουν 30 ΖΩΑ σε παίκτες του οσφπ υπάρχει περίπτωση να μην είναι υποκινούμενοι από τον τζίγγερ?
Αλλά τι να πούνε οι έμμισθοι του (πρώην) κατάσκοπου? Μόνο ο πόνος για τον αδελφό μας τους έπιασε, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΜΗ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΑ ΜΙΣΘΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.
ΑΝ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΟΙΑ (ΓΕΜΑΤΗ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ) ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΒΔΕΛΛΕΣ.
Όπως έλεγε και μια εφημερίδα του βορρά πέρυσι:
ΚΟΠΡΙΤΕΣ
Περα απο ολα αυτα, μου εχει δημιουργηθει η ευλογη απορια:
Γιατι αναβαλλονται οι αθλητικες διοργανωσεις; Ποιος ο λογος;
Στην Ιταλια πχ. τις ανεβαλαν και εκαναν βελτιωτικα εργα στα γηπεδα για να αυξησουν την ασφαλεια. Εδω, ας πουμε, το ξερουμε ολοι οτι δεν προκειται να γινει τιποτα και οτι το κανουν για τα ματια του κοσμου. Προς τι ο εμπαιγμος;
regularpaul
30-03-2007, 19:31
Nομίζω πως οι περισσότεροι αντέδρασαν στο ακραίο ("χύμα" όπως είπε κι ο ίδιος), ατυχέστατο 1ο ποστ του Φάντομ Ντακ, και όχι στις πιο συζητήσιμες απόψεις του JDM για παράδειγμα. Αν και διαφωνώ και με αυτές, χάθηκε μια ζωή, ο σεβασμός είναι αυτονόητος όποιος και αν είναι το θύμα.
Πιτς, δεν είχες πάει? Μόλις το άκουσα ψιλοανησύχησα είναι η αλήθεια, έναν ψυχάκια ξέρω μόνο που πηγαίνει και βλέπει γυναικείο βόλλευ :-o
http://www.contra.gr/images/paparazzi_ypokrites_.jpg
auta eipe o filtatos paparazzi kai symfwnw...
fandango
30-03-2007, 20:28
κι εγώ.
Stormrider
30-03-2007, 20:34
κι εγώ.
pitchfork
30-03-2007, 21:22
regular δυστυχώς στις 4.00 δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι Παιανία μια καθημερινή, έλεος, έχουμε και δουλειές.
Αν είχα πάει θα ήμουν μέσα στο γήπεδο βέβαια, μου είναι αδιανόητο να αποκαλούνται ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ άνθρωποι, οι οποίοι ενώ βρίσκονταν δίπλα στις κοριτσάρες μας (που πάνε τρένο μην έχοντας χάσει ούτε ένα βαθμό από την αρχή της χρονιάς) στον κρίσιμο νοκ άουτ αγώνα με τον οσφπ προτίμησαν να κάνουν κάτι άλλο.
Αυτό που πιστεύω και προσπαθώ να κάνω όλους τους μη συνειδητοποιημένους να καταλάβουν, είναι ότι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι ο Σύλλογος και μετά όλα τα υπόλοιπα.
Και τέσπα εντάξει, να έχεις ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα τι να πω, εντάξει, αλλά να αφήνεις μόνη την Ομάδα για να κάνεις αυτό που γουστάρεις, (καφέ, γκόμενα, ξύλο σε γάβρους, σινεμά κλπ) μου είναι τελείως αδιανόητο.
Και να τελικά που χάσαμε, περιττό να πω ότι δεν μπορούσα να δουλέψω και έκανα ρηφρες τη σελίδα κάθε 10 δευτερόλεπτα. Αρρώστησα με την ήττα και μετάνιωσα που δεν ήμουν εκεί να τις βοηθήσω λίγο, οι άλλοι απ έξω βέβαια στ @@ τους, έγινε και ότι έγινε....
Σκατά.
House Of Low Culture
30-03-2007, 22:03
έκσω από το παιχνίδι έγινε μία από τις μεγαλύτερες μαλακίες που έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Ανεγκέφαλοι που αντί να υποστηρίζουν τις ομάδες τους μέσα στο γήπεδο, αποφάσισαν πως καλό θα ήταν να δώσουν ραντεβού και να πουλήσουν μαγκιά μεταξύ τους και να τις παίξουν με λοστούς και μαχαίρια για "αθλητικές" διαφορές. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το τραγικό γεγονός του χαμού του παιδιού. Φάνηκε πως πέρα από τους μυριάδες ανεγκέφαλους που τριγυρνάνε μέσα στους οπαδικούς συλλόγους υπάρχουν και ανεγκέφαλοι που πληρώνονται από ανεγκέφαλους για να δέρνουν φοιτητές, εργάτες και συνταξιούχους σε πορείες, για να πουλάνε προστασία σε πουτάνες και μεγαλοαπατεώνες και να φυλάνε τον Πούτιν, την Κοντολίζα και τους βουλευτές κατά τις επισκέψεις τους. Όταν βλέπεις 100άδες μηχανάκια με οπαδούς να κατευθύνονται με περίεργο τρόπο προς κάποιο μέρος, ακόμα κι αν είσαι μπάτσος πρέπεις να φανταστείς πως τα πράγματα είναι περίεργα και πρέπει να λάβεις τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα έτσι ώστε να μη συμβεί κάτι θλιβερό. Προληπτικά μέτρα δεν υπήρξαν ποτέ όμως, οι τύποι τις παίξανε, ματώσανε τις μάπες τους, σκότωσαν και είμαστε όλοι χαρούμενοι πια γιατί οι δημόσια τάξοι τηρήθηκε με τον κατάλληλο τρόπο σε αυτή την περίπτωση από την ελλάς ελλήνων αστυνομικών-ρουφιάνων δολοφόνων και βασανιστών.
blackbird
30-03-2007, 23:29
λοιπόν μεταξύ αστείου και σοβαρού αυτα που πρέπει να γίνουν για να καθαρίσει ο αθλητισμός ειναι τα εξής
α)να κλείσουν ως παράνομοι όλοι οι οπαδικοί συνδεσμοι και να διώκονται ποινικά(και σαν αισθητική εδώ που τα λέμε) όσοι φέρουν σήματα/διακριτικά αθλητικών ομάδων
β) να κλείσουν οι αθλητικές φυλλάδες και οι εκδότες τους να δικαστούν απ το νόμο ως ηθικοί αυτουργοί των εκλημάτων αυτων,κι απο κοντά μεγαλοδημοσιογράφοι και πολιτικοί
και γ) οτάν η κοινωνία είναι έτοιμη ,το κράτπς να κλείσει τις εταιριές που αποκαλούνται αθλητικά σωματεία να κατάσχει τα γήπεδα και να τα δώσει στον απλο λαο και μαζευόμαστε όλοι να παίζουμε και να κάνουμε χαβαλε και καζούρα..αμε!
novembrine
31-03-2007, 10:46
λοιπόν μεταξύ αστείου και σοβαρού αυτα που πρέπει να γίνουν για να καθαρίσει ο αθλητισμός ειναι τα εξής
α)να κλείσουν ως παράνομοι όλοι οι οπαδικοί συνδεσμοι και να διώκονται ποινικά(και σαν αισθητική εδώ που τα λέμε) όσοι φέρουν σήματα/διακριτικά αθλητικών ομάδων
β) να κλείσουν οι αθλητικές φυλλάδες και οι εκδότες τους να δικαστούν απ το νόμο ως ηθικοί αυτουργοί των εκλημάτων αυτων,κι απο κοντά μεγαλοδημοσιογράφοι και πολιτικοί
και γ) οτάν η κοινωνία είναι έτοιμη ,το κράτπς να κλείσει τις εταιριές που αποκαλούνται αθλητικά σωματεία να κατάσχει τα γήπεδα και να τα δώσει στον απλο λαο και μαζευόμαστε όλοι να παίζουμε και να κάνουμε χαβαλε και καζούρα..αμε!
:lol: den polyasxoleisai me to athlima etsi? Gia thn opadikh via den euthinontai oute oi efhmerides oute oi anwnumes etairies. Afou eides oti ta gegonota eginan me "AFORMH" to gunaikeio agwna volley. Oi perisoteroi apo autous goustaroun ta mpaxala kai sinithws den exoun idiaiterh sxesh me tis omades. Apla exoun vrei katafugio se ena "kinhma" to opoio einai anekselegkto. Opws eipe k o Pitchfork den noeitai opados, pou dinei h omada tou agwna, na mhn einai sto ghpedo na fwnazei alla eksw apo auto na skotwnetai.
Kata ta alla, to "eseis den ta prokalesate?" tou paparazzi einai oti pio emetiko k isopedotiko exw akousei teleutaia. Einai poly eukolo na riksoume tis euthines mono se dhmosiografous, ekdotes h paragontes. OXI re file, den ta prokalesane autoi. To ksero tous kefali ta prokalese. Kai to na vazeis fotografies me kylides aimatos kai rhtorika erwthmata den se kanei diaforetiko autous.
To provlhma den tha to lysei oute o thledikasths paulopoulos oute o kathe asxetos pou dhlwnei sokarismenos k prepei na skotwthei anthrwpos gia na asxolithei. Einai entelws axrhsto na milaei o VAREMENOS gia ta opadika. Vgainoun oloi oi asxetoi sta kanalia kai suzhtane ena thema gia to opoio den kseroun tipota.
Oso periergo kai an akougetai, to opadiko ksylo exei kanones. Kai den mporei na to stamathsei kanenas. KANENAS OMWS. To anhsyxitiko einai oti o kuklos anoigei kai mpainoun mesa elafromuala paidia kai asxetoi. Kai fusika, autoi einai pou thn plhrwnoun prwtoi.
Nekro, an thimaste, eixame k paliotera sto OAKA se mpaxala AEKtzhdwn/PAOKtzhdwn (auto thimamai proxeira) Den einai opws mas ta parousiazoun ta kanalia, alla oi perisoteroi apo emas kseroume pws kanonizetai to ksylo kai gia pio logo.. Gia ena mhxanaki p emeine pisw, h gia ena "pano" pou pou parthike san lavaro.
Oi perisoteroi to katalavainoume oti einai mia malakismenh nootropia kai entelws anousio misos, alla einai kati to opoio den stamataei, apla periorizetai.
oxi file m,
autoi p phgainoun sta gypeda kai fwnazoun kai panhgyrizoun einai autoi p bgainoun exw kai skotonoun oti dn exei to shma ths omadas tous, autoi dn einai opadoi, einai ena matso vandaloi p exoun skopo na katastrepsoun! briskoun tis omades os aformh gia na plakothoun gt etsi apla goustaroun!
AUTO PREPEI NA STAMATHSEI EPITELOUS!
ftasame sto shmeio na PETHANEI kapoios! p phge to athlitiko pneuma? h eugenhs amila kai ola ta synafh? xathikan?
oxi! DN YPHRXAN POTE apo kapoious karagiozhdes gt peri autou prokitai p theloun monaxa na bgaloun exw tis ormes kai thn bia!
regularpaul
31-03-2007, 12:22
Ε δεν είναι έτσι όπως τα γράφεις rebelos.
Υπάρχουν οπαδοί και οπαδοί. Σύνδεσμοι και σύνδεσμοι.
Δυστυχώς με τέτοια περιστατικά τους παίρνει όλους η μπάλα.
pitchfork
31-03-2007, 13:04
Δυστυχώς η αρρώστια των καναλιών να βγάζουν τον κάθε ανίδεο που δεν ξέρει ποια η διαφορά του ποδοσφαίρου από το μπάσκετ να μας πει την άποψή του φαίνεται ότι επεκτάθηκε και στο φόρουμ.
rebelos πες μας ρε φίλε κι άλλες σοφίες, βγάλε μας από την άγνοια, μιας και πέθανε κάποιος έλα να μας πεις κι εσύ τη γνώμη σου να μας σώσεις....
http://www.sportline.gr/cafe/
Φονιάδες με ένσημα χειρουργών
Aν έχει νόημα σε αυτήν την τρέλα να ψάξουμε για αφορμές, μπορούμε να βρούμε πολλές προκλήσεις εκατέρωθεν. Τελευταία, σύμφωνα με έρευνα που έκανε ο πιστός μου σκύλος ο Γρασίδας μέσα στις συμμορίες που αυτοαποκαλούνται σύνδεσμοι, λέγεται πως ήταν μια περαντζάδα που δοκίμασαν να κάνουν οι βάζελοι από λέσχη γαύρων στην Κυψέλη, μετά το ματς βόλεϊ (και πάλι, αλλά αυτή τη φορά ανδρών) της προηγούμενης εβδομάδας, ανάμεσα στον Πανελλήνιο και τον Παναθηναϊκό.
Θυμήθηκαν κάποια παλιότερα προηγούμενα (πάντα υπάρχουν τέτοια μεταξύ συμμοριών) οι βάζελοι και είπαν "μια που είμαστε εδώ, δεν περνάμε και μια βόλτα να τους το κάψουμε το μαγαζί;". Και ξεκίνησαν να πάνε, έχοντας ως πληροφοριοδότη έναν δικό τους που έμενε απέναντι από τη γαυροφωλιά.
Οταν, όμως, ξεκίνησαν καμιά 50αριά παλουκάρια (με παλούκια, γι΄ αυτό και παλουκάρια) να πάνε προς τα εκεί, τους πήρε χαμπάρι γαύρος τσιλιαδόρος, ενημέρωσε τους δικούς του, αυτοί οργανώθηκαν και τελικά το μακελειό δεν έγινε, επειδή και οι μεν και οι δε, κώλωσαν την τελευταία στιγμή μπροστά στο άγνωστο.
"Πόσοι είναι;", ρώτησαν οι γαύροι τον τσιλιαδόρο τους. "Καμπόσοι", απάντησε αυτός επειδή δεν ήξερε να μετράει, το ίδιο είπε κι ο πράσινος ρούφος στους δικούς του και το ραντεβού αναβλήθηκε, χωρίς ωστόσο να αποφευχθεί και το βρομόξυλο. Αυτό που έφαγε ο βάζελος που έμενε απέναντι στη γαυροφωλιά και που τις τελευταίες μέρες μένει στο Κατ, με τρία πλευρά σπασμένα.
Το γεγονός του "άνανδρου" ξυλοδαρμού, όπλισε, λέει, τους υπόλοιπους βάζελους, που προετοιμάστηκαν για μάχη στην Παιανία, με αφορμή το ντέρμπι του βόλεϊ γυναικών για το Κύπελλο. "Ελάτε εκεί άμα σας βαστάει, έχει και άπλα", είπαν οι μεν στους δε και το ραντεβού κλείστηκε.
Οι βάζελοι, λοιπόν, ετοιμάστηκαν για ενέδρα στην Παιανία, ώστε να αιφνιδιάσουν τους γαύρους. Πήγαν περίπου 100-150, βάστηξαν και ένα σουγιαδάκι ο καθένας, άντε και καμιά σιδερογροθιά οι πιο σκληροπυρηνικοί κι ετοιμάστηκαν για ...ξύλο. Ομως, δεν είχαν ιδέα τις τους περίμενε. Δεν είχαν ιδέα τι μακελειό προετοίμαζαν οι γαύροι...
Αλλοι γαύροι πήγαν στην Παιανία, από αυτούς που περίμεναν οι βάζελοι. Δεν πήγαν παιδάκια. Κοντά 300 άτομα μαζεύτηκαν κοντά στο "Καραϊσκάκη" για να ανηφορίσουν στην Παιανία, όμως από την προηγούμενη βραδιά είχε γίνει πλήρης προετοιμασία, όχι για ξύλο, αλλά για μάχη, για πόλεμο. Και ποιοι ξέρουν από πόλεμο;
Οι σέρβοι!
Ούτε λίγο ούτε πολύ, 40 σέρβοι ήταν μεταξύ των 300 και δεν ξέρω αν υπήρξε και Λεωνίδας. Μιλάμε για 40 εκλεκτά παλικάρια, οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα (ομάδα αδελφοποιημένη με τον Ολυμπιακό, λόγω χρώματος), που λέγεται πως έφυγαν από την πατρίδα τους μετά τον εμφύλιο για να μην μπλεχτούν σε δίκες για εγκλήματα πολέμου. Οσο αίμα έχουν δει τα μάτια τους, δεν το έχουν δει χειρουργοί με 30 χρόνια υπηρεσία.
Αν ήδη έχετε τρομάξει και δεν θέλετε να πάτε παρακάτω, πάμε μαζί για ψάρεμα...
Μαζί μ΄ αυτούς, επειδή η στιγμή κρίθηκε σοβαρή για την ιστορία των κόκκινων συνδέσμων, επιστρατεύτηκαν και κάμποσοι βετεράνοι, που είχαν αποχωρήσει από τους συνδέσμους λίγο πριν ή λίγο μετά την εποχή που ο Σφαλιαρέλης τους χαρακτήριζε "επιστήμονες". Επιστήμονες των συμμοριών και του στιλέτου...
Αυτοί, μαζί με τους σέρβους, ανέλαβαν να στήσουν την επιχείρηση. Και από το προηγούμενο βράδυ, σε ένα παρκάκι μετά την Αγία Παρασκευή, είχαν "φυτευτεί" τα όπλα και τα πυρομαχικά. Αν έμπαινε κηπουρός στο πάρκο εκείνο το πρωί για να ποτίσει τα παρτέρια, θα έφευγε κατευθείαν για ψυχολόγο, επαναλαμβάνοντας "εγώ φυτεύω μπιγκόνιες και φυτρώνουν τσεκούρια".
Τα άφησαν εκεί από το βράδυ για να μην γίνει καμιά πλάκα και τους πάρει χαμπάρι η Αστυνομία. Βέβαια, όταν μιλάμε για Ελληνική Αστυνομία, τότε καταλαβαίνουμε πως μόνο για πλάκα θα επρόκειτο. Αλλωστε, όπως αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά, κανένας αστυνομικός δεν πήρε χαμπάρι τις ορδές των βαρβάρων, που καβάλα πάνω σε περίπου 150 ντοματοσυκλέτες, ξεσήκωσαν ολόκληρο τον Πειραιά και την Αθήνα, για να φτάσουν μέσω Μεσογείων στην Παιανία, όπου έγινε το μακελειό.
Οι 100-150 βάζελοι, χωρίς παλιοσειρές και ενισχύσεις, περίμεναν να έρθει για ξύλο το απέναντι νηπιαγωγείο και ξαφνικά βρέθηκαν απέναντι σε διπλάσιους αντιπάλους, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν δεκάδες πάνοπλοι φονιάδες. Το τι έγινε εκεί, πλέον το ξέρετε...
Το τι θα γίνει, πιθανώς να το φαντάζεστε. Εκείνο που ίσως δεν φαντάζεστε είναι πως οι αντίστοιχες πράσινες συμμορίες, λέγεται πως είχαν διαδοχικές συγκεντρώσεις και επαφές όλο το απόγευμα της Παρασκευής 30/3, με ένα μοναδικό θέμα: να οργανωθεί το σχέδιο για αντίποινα. Και μάλλον δεν προσανατολίζονται σε νέο πόλεμο σώμα με σώμα.
"Αρχηγό μας έφαγαν, αρχηγό θα φάμε", λέγεται πως ήταν το μήνυμά τους και ελπίζω αυτή τη φορά η Αστυνομία...
α) ...να ξέρει τι προγραμματίζεται να γίνει.
β) ...να ξέρει με ποιους έχει να κάνει.
γ) ...να θέλει και να μπορεί να τους αντιμετωπίσει.
Μέχρι να τελειώσει αυτός ο πόλεμος και να βρούμε την ησυχία μας, εγώ, ο Μίλτος, νά 'μαι καλά...
Δυστυχώς η αρρώστια των καναλιών να βγάζουν τον κάθε ανίδεο που δεν ξέρει ποια η διαφορά του ποδοσφαίρου από το μπάσκετ να μας πει την άποψή του
ti ennoeis me auto?
ayto pou leei sygekrimena, ti de katalavaineis? ta leei ka8ara
k
2on den einai prwth fora pou pe8aine opados 4h h' 5h an de kanw la8os
dn katalavainw ti ennoei legontas "ti diafora metaxy podosfairou kai basket", kai ti shmainei to oti einai h 5h fora pou pethane kapoios? dld prepei na synexisoun na pethainoun??
regularpaul: exeis dikio
pio panw egrapses
'ftasame se shmeio na pe8anei kapoios'
kai sou lew giati profanws den gnwrizeis
den einai h prwth fora pou pe8ainei me paromoio tropo kapoios
einai 4h h' 5h an de kanw la8os
k to allo pou leei o pits enoei oti efoson einai toso anideoi apo a8lhtika
pws mporoun k paremvaloun se kanalia 8ewrontas ton eayto tous gnwsth 'opadikwn kinhmatwn'.
pitchfork
31-03-2007, 16:26
Επειδή ο wanker μάλλον τα λέει κάπως μπερδεμένα και δεν τα καταλαβαίνεις θα σου πω εγώ λίγο πιο απλά τι εννοώ:
Άμα δεν ξέρεις ένα θέμα είναι προτιμότερο να το βουλώνεις παρά να μιλάς διότι λες ασυναρτησίες.
BURNIN AMBITION
31-03-2007, 16:38
megalo meridio euthinis exei kai to tv magic.kai di i tsoukalas. pou kokoreuetai kathe fora pou oi men dernoun tous de. kai perifaneuetai otan oi men pidane (kuriolektika) ton vazelo de, kai auto kanei tous gaurous pio mages apo tous allous. oso ilithio einai na leme oti euthunetai kai o tsoukalas se auti tin katantia,toso pio xeftila einai to olo thema. ti einai more i thura 7?mia ewkpompi gia na prokalesoun oi men tous de gia na fanoun kapoioi pio mages apo kapoious allous. kai i pio megali xeftila einai oti kapoioi xerontai pou pethane vazelos kai oxi gauros.
re oust zoa
ps malakia post egrapsa to xero alla ftaiei to alkool
Not_saved
31-03-2007, 19:47
:lol: den polyasxoleisai me to athlima etsi? Gia thn opadikh via den euthinontai oute oi efhmerides oute oi anwnumes etairies. Afou eides oti ta gegonota eginan me "AFORMH" to gunaikeio agwna volley. Oi perisoteroi apo autous goustaroun ta mpaxala kai sinithws den exoun idiaiterh sxesh me tis omades. Apla exoun vrei katafugio se ena "kinhma" to opoio einai anekselegkto. Opws eipe k o Pitchfork den noeitai opados, pou dinei h omada tou agwna, na mhn einai sto ghpedo na fwnazei alla eksw apo auto na skotwnetai.
Kata ta alla, to "eseis den ta prokalesate?" tou paparazzi einai oti pio emetiko k isopedotiko exw akousei teleutaia. Einai poly eukolo na riksoume tis euthines mono se dhmosiografous, ekdotes h paragontes. OXI re file, den ta prokalesane autoi. To ksero tous kefali ta prokalese. Kai to na vazeis fotografies me kylides aimatos kai rhtorika erwthmata den se kanei diaforetiko autous.
Les malakies.Elaxistoi einai autoi pou twra strafikan stous ekdotes-kafrous,stous politikous pou poulane opadiliki kai stous gamwproedrous twn PAE gia ypaitiotita,gia poia ''eukoli lysi'' milas?Kai nai,autoi einai oi ithikoi autourgoi gia mena.
Oloi pali tha ta riksoun se ''autous tous alhtes tous hooligans''.Profanws einai pio eukolo na ta valeis me liga atoma,para me ena olokliro systima pou ta ekane na provoun se tetoies symperifores.Kaneis de gennietai egklimatias,parte to xampari.
ayta peri athlitikou pneyamtos einai san tin anakoinwsi tou rousopoulo peri olympismou ... eimai apo ton ari. oso giaytous pou pane kai fonazoun sta gipedo, poly kiapo edw mesa eimaste kollimenoi kai akolouthame pantou kai kai alla to na sikwseis xeri ston allo einai kati to opoio apexei para poly
Έλα 1000 άτομα είναι. Ας τα πιάσουν και ας τα γαμήσουν. Στο ψάχνο. Ρε βάρα ρε.
pitchfork
31-03-2007, 21:10
Δεν είσαι αστείος πια ρε καραγκιοζάκο.
Είσαι κουραστικός, δεν το καταλαβαίνεις?
Έλα, ασχολήσου λίγο με το πουλάκι σου κι άσε μας ήσυχους.