Log in

View Full Version : Το ER που θέλουμε.

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8

Dragonlord
27-05-2008, 00:05
Ξεκινώ αυτό το topic για να συζητήσουμε και να συλλέξουμε γνώμες από παλιότερους και νεώτερους σχετικά με το πώς βλέπει ο καθένας το er και τι θα άλλαζε σε αυτό. Το φόρουμ δημιουργήθηκε με το σκοπό να είναι ένας χώρος που θα μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα για μουσική και ό,τι άλλο θέλει ο καθένας. Από την αρχή είχαμε τους παλιάτσους μας (πχ ρόκαβλον), αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτό έφτασε να χαρακτηρίζει το φόρουμ και όχι να είναι η εύθυμη νότα. Διάφορα trolls βρήκαν χώρο που ανέχεται το trolling τους στο όνομα της ελευθερίας του λόγου, και έχω την εντύπωση πως και για τους θαμώνες το er έγινε λίγο παιδότοπος, κάτι ασόβαρο - ασόβαρο με την κακή έννοια, γιατί *σοβαρό* το site ποτέ δεν θέλησε να είναι. Η ανάλαφρη ατμόσφαιρα των πρώτων ημερών μετατράπηκε σε γελοιότητα, και σίγουρα πολλοί αποχώρησαν γι'αυτόν το λόγο. Οπότε έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι, έχει στ'αλήθεια νόημα η προσκόλληση στην ελευθερία του λόγου όταν χρησιμοποιείται κυρίως για το trolling, τη δημιουργία fake accounts και γενικότερα μια συμπεριφορά που υποτιμά νομίζω τους περισσότερους εδώ μέσα. Γιατί οι περισσότεροι μάλλον βλέπουν το er σαν ένα διασκεδαστικό μπουρδέλο λόγω της έλλειψης moderating, παρά σαν ένα χώρο όπου μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα. Και όταν παύει να τους φαίνεται διασκεδαστικό, παύει να έχει και αξία γι'αυτούς - όχι ότι είχε και καμία σοβαρή αξία. Δεν ξέρω, ίσως να βλέπω τα πράγματα πολύ σοβαρά χωρίς λόγο, απλά έχω ακούσει από πάρα πολλούς την άποψη ότι το er είναι χαβούζα, κάτι που δεν θα με ένοιαζε αν δεν το άκουγα και από άτομα που εκτιμώ και παλιότερα πόσταραν τακτικά. Όπως και να έχει, θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις όλων γιατί κι εγώ σκόρπιες σκέψεις έχω. Ίσως στην τελική και να κάνω λάθος και απλά να ξύπνησα στραβά, απλά με ψιλοστεναχωρεί να διαβάζω

σκεφτειτε τι θα ηταν το ερ χωρις την βλακεια των χρηστων του??!
γιατί ξέρω ότι το er μπορεί να είναι και πέντε καλά πράγματα, αλλά νομίζω πλέον για τους περισσότερους είναι απλά "η βλακεία των χρηστών του".

atom_smasher
27-05-2008, 00:35
γεια σου ντραγκον.με αφορμη δικο μου σχολιο οποτε να καταθεσω την αποψη μου.δεν ειμαι υπερ του μπαν γιατι θεωρω οτι δεν προσφερει τιποτα.και αν θες, η ευθυμη νοτα που λες πολλες φορες υπαρχει απο κατι τετοια ατομα τα οποια μπορει να πουν καμια μλκια ή να δωσουν χωρο για σχολια με καυστικο περιεχομενο και να το καλαμπουρισουμε,καμμενο χιουμορ κλπ. απλα λεγοντας βλακεια δεν εννοουσα οτι αυτο χαρακτηριζει το φορουμ ,τουλαχιστον στην αρχη του. αλλα εννοουσα οτι υπηρχε ενας παλιμπαιδισμος ο οποιος μ αρεσει και τον διατηρω ως ενα σημειο. ωστοσο νομιζω οτι πλεον εχει γινει η πλειονοτητα των σχολιων τετοιου ειδους και γενικα η αισθηση που αποκομιζω ειναι οτι δεν υπαρχει και καμια 'σοβαρη' συζητηση.αντε για κανα λαιβ και τιποτα ειδικου ενδιαφεροντος. τα βλεπω υποτονικα τα πραγματα. μαλλον συμμεριζεσαι την αποψη μου. δεν γνωριζω γιατι εχουν αποχωρησει αρκετα αξιοσεβαστα μελη και πραγματικα εγω παραμενω γιατι αδιαφορω για αρκετα απο τα καμμενα σχολια εφηβικης και προεφηβικης ηλικιας - ναι, γερναω - αλλα για αυτα τα 5 που αλλες φορες τα βρισκω, αλλες οχι. αλλα δεν αποτελω και κανενα σημαντικο μελος, ουτε η συμμετοχη μου ειναι εντυπωσιακη.αν θες το κουβεντιαζουμε και διεξοδικοτερα...πραγμα που κανουμε ηδη ετσι???!αν καταλαβα καλα?ειναι αργα...χε.

πιθανον να συντελω και εγω καμια φορα στην βλακεια.αλλωστε ειναι ανικητη.

Dragonlord
27-05-2008, 00:46
Ναι μωρέ, προφανώς ούτε εγώ είμαι υπέρ του ban, απλά φοβάμαι ότι αυτή η τακτική έχει κάνει πρώτον τα νέα μέλη να μην παίρνουν καθόλου στα σοβαρά το φόρουμ και αντί να το θεωρούν χώρο συζήτησης να το θεωρούν πρόσφορο έδαφος για να ειρωνευτούν, να γράψουν μαλακίες για να σπάσουν πλάκα και γενικότερα για βέρμπαλ μαστουρμπέισον και δεύτερον τα παλιά μέλη επίσης να μην μπορούν να πάρουν στα σοβαρά το φόρουμ, παρά να συζητάνε κάθε έξι μήνες για το πόσο καλύτερο ήταν παλιά, όπως λέει κι ο μίτσμανν. Αυτό που με προβληματίζει είναι αυτό το "προς τα κάτω", γιατί δηλαδή να μη συζητάμε για το πόσο καλύτερο από παλιά είναι; Και επειδή νομίζω ότι είναι γενικότερη αίσθηση αυτή, δεν ξέρω αν έχει νόημα να παρακολουθώ απλώς μία πορεία που φαίνεται να οδηγεί στο να μείνουν στο τέλος δεκαπέντε άτομα που θα γουστάρουν το ερ μόνο για το κάψιμο. Μπορεί να υπερβάλλω, ή μπορεί να είμαι και τελείως λάθος, δεν ξέρω, αλλά πραγματικά αμφιβάλλω αν υπάρχει πλέον κανείς που να σκέφτεται "ενδιαφέρον θέμα αυτό, με προβλημάτισε, θα πάω στο er να κάνουμε μια ωραία συζήτηση". Και λέω, ρε πούστη μου, μήπως χαραμίζεται η όποια ελευθερία λόγου έχουμε εδώ μέσα; Μήπως το χαλαρό moderating έχει γυρίσει μπούμερανγκ;

cthulu
27-05-2008, 00:53
ayto pou mporeis na kaneis gia arxh(an den bariesai)einai na steileis ena mail se paliotera melh pou efygan kai "axizan".nomizw oi dikes tous gnwmes einai oi "shmantikoteres".
:offtopic:
h painless/loipa_skandinabika_nicknamez thn exei kanei apo to forum h apla kykloforaei me allo nickname?epeidh exw xasei 2 season er rwtaw.
:|

Dragonlord
27-05-2008, 00:57
Για το οφφτόπικ, από όσο ξέρω δεν πολυμπαίνει, γενικά πρέπει να πήζει και αρκετά με τη δουλειά.

ikonoklast
27-05-2008, 01:06
Δηλαδή για να 'χουμε καλό ρώτημα, τι απο αυτά που φαντάζεστε ότι 8α έπρεπε να γίνονται σε ένα μουσικό/γενικού ενδιαφέροντος φόρουμ στο ιντερνετ,
δεν γίνονται στο er;

Raven Lord
27-05-2008, 01:10
στα γρήγορα πριν κοιμηθώ, γιατί ξημερώνει και δύσκολη μέρα αύριο, η αλήθεια είναι ότι κι εμένα μου φαίνονται υποτονικά τα πράγματα. λίγο που έφυγαν ή αραίωσαν κάποιοι που είχαμε και πιο προσωπική επαφή και κανονίζονταν και κάποιο event, λίγο οι δουλειές... πιο σοβαρά αύριο αν προλάβω.

Dragonlord
27-05-2008, 01:11
Ikon, άσχετη ερώτηση. Και με περισσότερο moderating, πάλι θα γίνονταν "αυτά που φανταζόμαστε ότι 8α έπρεπε να γίνονται σε ένα μουσικό/γενικού ενδιαφέροντος φόρουμ στο ιντερνετ".

distortionofperception
27-05-2008, 01:21
ρε συ, ακου να δεις (!) δυο τρια πραματα. Λοιπόν, απο τη στιγμή που το φόρουμ έχει κατηγορίες να συζητηθούν τα πάντα, το πράγμα θα ξεχειλώνει απο μόνο του. Ειναι μια αντανακλαση της κοινωνιας. Παντου υπάρχουν καγκουρες. Γιατι να μην υπάρχουν και δω. Οπότε απο τη στιγμή που εχει προσβαση σε διαφορα θεματα, καπου θα βρει να απλώσει την καγκουράδα του. Επίσης αρκετα άτομα είμαστε χρόνια εδω που σημαίνει οτι μπορεί και να παραγνωριστήκαμε. Που σημαίνει ότι θα πέσει λιγος χαβαλές παραπάνω, λιγα inside jokes παραπανω. Νομιζω μεχρι εδω ειναι λογικες διαπιστώσεις. Παραδείγματα για τα παραπάνω ΔΕ θα βρεις σε τομείς οπως το self promotion. Θα βρεις στα general. Ετσι ειναι όμως και οι καθημερινότητα μας. Προσπαθούμε να μην τα παίρνουμε όλα στα σοβαρα, για θα μας παρει απο κατω. Οπότε για μένα υπαρχει πρόβλημα όταν δούμε την ασταμάτητη μαλακία να τρωει και τα musicians kai ta self. Ξέρεις κανεναν που να συζητάει αθλήτικά και να μην τρολάρει? Ή μήπως για σεξ?

Για μένα είναι στο χέρι του καθενός, να μην καθεται και σκεφτεται 10 ώρες για το πως θα γραψει την πιο γαματη ατακα, με τις πιο κουφο-βαλμένες λέξεις και το υπεράκυρο moto. Αλλά να καθεται 10 ώρες να διαβάζει και όταν νιώσει την ανάγκη να ποστάρει τότε να το κάνει.

Οι επιδείξεις δεν έχουν νόημα. Το μπαν δεν έχει νόημα. Το να είσαι βλάκας δεν είναι κακό.

Ας πουμε ότι το μόνο βήμα που μπορεί να γίνει είναι να κλειδωνονται τοπικς που είναι αχρηστα. Π.χ. Υπάρχει youtube thread, και μου κοτσάρετε και θρεντ με διαφημήσεις. Ε φτιαχτε ενα section με το youtube, βάλτε υποκατηγορίες (αθλητικα, μουσικά διαφημίσεις κ.λ.π). Ειδες μαλακία δεν είναι? Οπότε ας σφίξει λίγο το ζωνάρι στα τόπικς. Γιατι ο κάγκουρας όταν βρει εδαφος ξεδιπλώνεται. Κοψτου το εδαφος.

Και ναι είναι αλήθεια παλιά ήταν καλύτερα. Αλλα κι η μάνα μου το ίδιο λέει. Πουθενα και σε κανέναν παλιό δεν αρέσει το καινούριο.

BLiTzER
27-05-2008, 01:22
An thelete th gnomh mou, nomizo stis arxes htan poly pio pareistiko to klima. Klikes opos tha legan orismenoi. Argotera arxise na eisxorei kosmos apo pantou, na postaroun atoma pou kaneis mas den eixe gnorisei pote (apo konta), na fernoun tis parees tous, na dhmiourgoun "klikes" me th seira tous kai katalhksame na eimaste h meiopshfia pou exane to endiaferon ths siga-siga kai stamathse kai to trelo posting. Milao se "emeis" giati hmoun apo ta atoma pou eixan gnomh gia to forum sto ksekinhma tou. Sygxorhste me.

To xavale kai oi "kathysterhmenoi" den eleipan pote apo to forum. Ayto pou allakse ta teleytaia xronia einai h antimetopish tous. Kapote apla tous kaname na vazoun ta klamata kai na ta paratane. Tora epimenoun.

Ayta sth 1:20am. Variemai.

ikonoklast
27-05-2008, 01:22
Δεν με ενδιαφέρει το moderating, ρωτάω τι 8α μπορούσε να γίνεται περισσότερο και δεν γίνεται. Για παράδειγμα, δεν έχω πολύ καλή άποψη απο πολλά μεγάλα αγγλόφωνα forums (ή άλλα φορουμς) οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει εκεί κάποιο χαρακτηριστικό που λείπει απο το er. Ουσιαστικότερες μουσικές συζητήσεις; Περισσότερα np threads; Λιγότερο trolling;
Και σε τι κατεύ8υνση, τι στόχους έχει (;) το er;

SpiritCrusher
27-05-2008, 01:26
λίγο που έφυγαν ή αραίωσαν κάποιοι που είχαμε και πιο προσωπική επαφή και κανονίζονταν και κάποιο event, λίγο οι δουλειές... πιο σοβαρά αύριο αν προλάβω.

Νομίζω πως αυτό πάνω-κάτω. Πιστεύω πως αρκετοί από τους παλιούς χρήστες σταμάτησαν να μπαίνουν επειδή δεν είναι πια φοιτητές αλλά δουλεύουν / πήγανε στρατό οπότε τους έφυγε η συνήθεια κ.ο.κ. Το ΕΡ μεγάλωσε δεν είναι πια οι παρέες που ανάμεσα στο πόστινγκ πηγαίνανε για μπύρες και διάφορα τέτοια, χωρίς να είναι απαραίτητα κακό αυτό για το φορουμ.

Μπορεί να λέω και μαλακίες :!:

Odonian
27-05-2008, 01:28
Και ναι είναι αλήθεια παλιά ήταν καλύτερα. Αλλα κι η μάνα μου το ίδιο λέει. Πουθενα και σε κανέναν παλιό δεν αρέσει το καινούριο.

Δώσε nick μάνας.

ΟΧΙ ΜΑΝΕΣ :!: :!: :!:

distortionofperception
27-05-2008, 01:30
Νομίζω πως αυτό πάνω-κάτω. Πιστεύω πως αρκετοί από τους παλιούς χρήστες σταμάτησαν να μπαίνουν επειδή δεν είναι πια φοιτητές αλλά δουλεύουν / πήγανε στρατό οπότε τους έφυγε η συνήθεια κ.ο.κ. Το ΕΡ μεγάλωσε δεν είναι πια οι παρέες που ανάμεσα στο πόστινγκ πηγαίνανε για μπύρες και διάφορα τέτοια, χωρίς να είναι απαραίτητα κακό αυτό για το φορουμ.

Μπορεί να λέω και μαλακίες :!:

με απλή λογική θα πρεπε όλα τα φόρουμ του κόσμου να ναι ξενέρωτα τότε.. :wink:
δε νομίζω ότι φταίει αυτό. Και εξάλλου όταν ξενερώσει ο παλιός, στη μπουτσα του του νέου, σαματις τον ήξερε κι απο χτες? Ή θα του λείψει? Οι σχέσεις ανανεώνονται :wink:

Dragonlord
27-05-2008, 01:30
Ε, καλά, τι στόχους να έχει, ένα φόρουμ είναι, να γίνονται ωραίες συζητήσεις είναι ο στόχος. Απλά νομίζω ότι οι περισσότεροι αναλώνονται στο να ειρωνευτούν τους βλάκες για να εισπράξουν κανα λολ από τη μπαρέα τους, το οποίο με τη σειρά του οδηγεί στο να προσπαθούν κάποιοι να βρουν/βγάλουν άλλους βλάκες για να γίνουν κι αυτοί κουλ και κάπου εκεί σκαλώνει το πράμα γιατί έχεις κολλήσει στο κυνήγι του να την πεις στον άλλο και έχεις χάσει την ευκαιρία για συζήτηση. Και μάλλον αρκετοί που έχουν έρθει εδώ για να πουν καμιά κουβέντα κάπου εκεί ξενερώνουν με το όλο πανυγηράκι (sic) και την κάνουν. Ψιλοϋπερβολικά, αλλά νομίζω ότι όντως γίνεται καθημερινά σε κάποιο βαθμό.

distortionofperception
27-05-2008, 01:32
λαδυκιλλερ!

φρόνιμα κοκωβιέ θα σε κανω γιαχνί

Dragonlord
27-05-2008, 01:32
...και αυτό που λέω ίσως να εξηγεί σε ένα βαθμό και αυτό που λέτε, ότι δηλαδή βγάζει μια αρνητικότητα το er, δεν είναι πια το φόρουμ που θα μπεις για να βρεις κάποιον για παρέα όσο το φόρουμ που θα μπεις για να κοροϊδέψεις και να γελάσεις εις βάρος ηλιθίων.

SpiritCrusher
27-05-2008, 01:33

Δώσε nick μάνας.

ΟΧΙ ΜΑΝΕΣ :!: :!: :!:

Να ορίστε, στο παλιό ER θα είχαμε ήδη ένα νέο φέηκ ακκάουντ :!:

distortionofperception
27-05-2008, 01:34
...και αυτό που λέω ίσως να εξηγεί σε ένα βαθμό και αυτό που λέτε, ότι δηλαδή βγάζει μια αρνητικότητα το er, δεν είναι πια το φόρουμ που θα μπεις για να βρεις κάποιον για παρέα όσο το φόρουμ που θα μπεις για να κοροϊδέψεις και να γελάσεις εις βάρος ηλιθίων.

είναι αυτό το φόρουμ που θα γραφτείς για να κάνεις μαζικές επιθέσεις σε άλλα γκέυ φόρουμ, να δειξεις τη δουλειά σου και να μην ποστάρεις πουθενα αλλού και πολλά αλλα

SpiritCrusher
27-05-2008, 01:36

Νομίζω πως οι πιο πολλοί χρήστες αυτή τη στιγμή συζητάνε σχετικα οκ, οι γραφικοί δεν είναι και τόσο πολλοί ενώ συνήθως ότι μαλακία γίνεται είναι λόγω του "χιούμορ του ερ" που δεν το πιάνουν οι καινούριοι.

Dragonlord
27-05-2008, 01:37
είναι αυτό το φόρουμ που θα γραφτείς για να κάνεις μαζικές επιθέσεις σε άλλα γκέυ φόρουμ, να δειξεις τη δουλειά σου και να μην ποστάρεις πουθενα αλλού και πολλά αλλα
Προφανώς είναι 500 πράγματα, το θέμα είναι προς τα πού γέρνει η πλάστιγγα. Όπως είπα και πιο πάνω,

πραγματικά αμφιβάλλω αν υπάρχει πλέον κανείς που να σκέφτεται "ενδιαφέρον θέμα αυτό, με προβλημάτισε, θα πάω στο er να κάνουμε μια ωραία συζήτηση".

SpiritCrusher
27-05-2008, 01:38
πραγματικά αμφιβάλλω αν υπάρχει πλέον κανείς που να σκέφτεται "ενδιαφέρον θέμα αυτό, με προβλημάτισε, θα πάω στο er να κάνουμε μια ωραία συζήτηση".

Το πολιτικς;

Dragonlord
27-05-2008, 01:40
Το πολιτικς;
Ναι, το πόλιτικς είναι το μόνο που σώζεται ουσιαστικά. Εντάξει, και μερικά άλλα, αλλά δεν έχουν και τρομερή κίνηση για να χαρακτηρίζουν το site. Και εντάξει, αν δεν λέγονταν πέντε σοβαρά πράγματα και στο πόλιτιξ, ε του πούστη.

Headphones
27-05-2008, 01:41
Εγώ πάντως έχω ανακαλύψει ωραίους δίσκους μέσα απ’ το ερ, σαν νεος σχετικά δεν έχω δει κάτι που να με χαλάει ιδιαίτερα και εχει και καλό γέλιο ώρες ώρες

Dragonlord
27-05-2008, 01:46
Πάντως δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για το πόσο σκατά έχει γίνει το φόρουμ, δεν ξέρω κι εγώ αν συμφωνώ, απλά το έχω ακούσει από αρκετούς και προβληματίζομαι.

distortionofperception
27-05-2008, 01:47
Πάντως δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για το πόσο σκατά έχει γίνει το φόρουμ, δεν ξέρω κι εγώ αν συμφωνώ, απλά το έχω ακούσει από αρκετούς και προβληματίζομαι.

πες μου οτι αφορμή ειναι ο σαμπατακ?

irreligious
27-05-2008, 01:48
όλα καλά,όλα καλά θα μας πάνε

Dragonlord
27-05-2008, 01:48

πες μου οτι αφορμή ειναι ο σαμπατακ?
:rofl: :pingpong: :gun: :sk8:

cancer
27-05-2008, 01:49
http://www.youtube.com/watch?v=rkcdee4BPdw

Ithilmir
27-05-2008, 01:53
Ε, καλά, τι στόχους να έχει, ένα φόρουμ είναι, να γίνονται ωραίες συζητήσεις είναι ο στόχος. Απλά νομίζω ότι οι περισσότεροι αναλώνονται στο να ειρωνευτούν τους βλάκες για να εισπράξουν κανα λολ από τη μπαρέα τους, το οποίο με τη σειρά του οδηγεί στο να προσπαθούν κάποιοι να βρουν/βγάλουν άλλους βλάκες για να γίνουν κι αυτοί κουλ και κάπου εκεί σκαλώνει το πράμα γιατί έχεις κολλήσει στο κυνήγι του να την πεις στον άλλο και έχεις χάσει την ευκαιρία για συζήτηση. Και μάλλον αρκετοί που έχουν έρθει εδώ για να πουν καμιά κουβέντα κάπου εκεί ξενερώνουν με το όλο πανυγηράκι (sic) και την κάνουν. Ψιλοϋπερβολικά, αλλά νομίζω ότι όντως γίνεται καθημερινά σε κάποιο βαθμό.

Ναι εδώ έχεις δίκιο και συμφωνώ, κυρίως γιατί και γω που έκοψα το ιάρ πριν χμμ κάμποσο ε απλά δεν είχα το χρόνο και την όρεξη να διαβάζω 100 ποστς για να βρω τα 5 που χαν ενδιαφέρον. Βάλε και αυτά που λέει ο μπλιτζ και ο ρέιβεν για την πρώτη φάση του ER , μετά όταν άρχισε να μπαίνει πολύς κόσμος και να φεύγουν και μερικοί παλιοί γνωστοί, ε ακόμη χειρότερα όταν αυτά τα 100 ποστ είναι εγκαφαλικοκαταστροφικώς επιτυδευμένα και καλά μπιχτοαστεία από άτομα που δε ξέρεις (υπερβολές εδώ αλλά καταλαβαίνετε τί θέλω να πώ).

Το θέμα είναι ότι ναι αρκετοί μπαίνουνε ακριβώς επειδή το ER είναι πιο χαβαλεντζήδικο και οτινάναι ανα περιόδους. Δε λέω ότι είναι κακό ε. Γαμώ είναι. Αλλά άμα θες να είναι πιο σοβαρό κλπ κλπ (όχι ότι δε γίνονται σοβαρές μια χαρά συζητήσεις. Για αναλογίες μιλάω εδώ) ε πρέπει να χεις και λίγο πιο "σοβαρό" μοντερέιτινγκ. Δεν είναι κακό. Απλά όχι υπερβολές μπατσιλίκια που χω δει σε άλλα φόρουμς. Και το μπάν ποτέ δε το συμπάθησα ως λύση. Μοντερέιτινγκ και κανα "έλα ξεκόλα τις μαλακίες, το καταλάβαμε είσαι γαμάτος, οκ" που και που ειναι οκ.

Απτην άλλη έχω να διαβάσω κανα χρόνο + βάλε , οπότε παίζει να λέω μεγαλειώδεις πίπες. Γιατί ε είναι θέμα νοοτροπίας των χρηστών τώρα αυτό και μιλάω κυρίως με βάση του πώς ήτανε τα πράματα όταν ταφησα γω.
Αλλά ξαναλέω , ο κύριος λόγος ήτανε έλλειψη χρόνου. Όπως και να χει είναι απαιτητικο φόρουμ το ER. Του ματς ινφορμέισον

Χα! και τώρα πάω να δω τις πρώτες σελίδες απτα φόρουμ :B

Dragonlord
27-05-2008, 01:57
Απλά όχι υπερβολές μπατσιλίκια που χω δει σε άλλα φόρουμς. Και το μπάν ποτέ δε το συμπάθησα ως λύση.
Καλά, αυτό δεν το συζητάμε, εννοείται. Σιγά μη με έπιανε να παίζω τον μπάτσο στα γεράματα. Το μπαν πάντως μερικές φορές είναι όντως μόνη λύση.

ikonoklast
27-05-2008, 02:01
Στο πολιτιξ υπάρχει σκληρή χούντα δράκας αναρχοκομμουνιστών/trolls και υπάρχει επίσης και ένα Candiru.

Δηλαδή αν αυτό είναι εντάξει τότε έχετε ρήξει ήδη τα στάνταρτς, lock και ban.

distortionofperception
27-05-2008, 02:05
πάντως αυτό με την παρέα που ήταν στην αρχή κ.λ.π. δεν εχω καταλάβει γιατι το αναφέρετε ακόμα. Απο τότε που γραφτηκα το λέτε. Δηλαδη δε παίζει να μελαγχολείτε (too much το ξερω) και να νοσταλγείτε αυτο το πράμα! Το δώσατε στα σκυλια (κοινό) και το κανει ότι γουστάρει.

όσο για αυτό που λέει ο ικονοκλαστης

Μη τρελαθούμε τώρα... Πάλι με Καντίρου? Δεν αναρωτήθηκες αν λέει κανεις το ίδιο και για σένα? Τι το πρήζετε το θέμα με Καντίρου! δεν προσβάλει καποιον. Επίσης, για τους αναρχοτετοιους.. είχαμε εναν, ΕΝΑΝ DM που την εκανε. Οι Πασόκοι δε μιλάν πια. Ε θα μείνουν αυτοι που επιμένουν.

Mitsmann
27-05-2008, 02:07
Ντραγκονλορντ για αρχη απενεργοποιησε αυτη την ηλιθιοτητα να μην σου ποσταρει το ποστ, αλλα να σου βγαζει νοτιφηκεησον οτι εχουν γινει κι αλλα ποστς.

ειχα γραψει ενα ποστακι και νομιζα οτι πηγε και μετα απο ενα τεταρτο ειδα οτι μου βγαλε αυτη τη μαλακια και μετα δεν ειχε νοημα και τωρα το ποστ με κοιτα με κοκκινισμενα ματια.

Mitsmann
27-05-2008, 02:08
Στο πολιτιξ υπάρχει σκληρή χούντα δράκας αναρχοκομμουνιστών/trolls και υπάρχει επίσης και ένα Candiru.

Δηλαδή αν αυτό είναι εντάξει τότε έχετε ρήξει ήδη τα στάνταρτς, lock και ban.

το θεμα δεν ειναι τι πιστευει ο καθενας, (εξαιρουμενου του καντιρου) αλλα αν μπορει μια αποψη να πρωωθηθει, να αναπνευσει (σικ) και εν τελει να γινει συζητηση, εστω και ενδιαμεσων οτι να ναι σχολιων, που για μενα αυτο ειναι συν για το ΕΡ, αλλοι μπορει να διαφωνουν.

αυτα.

Mitsmann
27-05-2008, 02:09
πάντως αυτό με την παρέα που ήταν στην αρχή κ.λ.π. δεν εχω καταλάβει γιατι το αναφέρετε ακόμα. Απο τότε που γραφτηκα το λέτε. Δηλαδη δε παίζει να μελαγχολείτε (too much το ξερω) και να νοσταλγείτε αυτο το πράμα! Το δώσατε στα σκυλια (κοινό) και το κανει ότι γουστάρει.

χαχα για να μαι λιγο ειλικρινης και να τους δωσω και λιγο, ειχα μπει το 2004 και το λεγανε και τοτε. :P

Dragonlord
27-05-2008, 02:10
Ντραγκονλορντ για αρχη απενεργοποιησε αυτη την ηλιθιοτητα να μην σου ποσταρει το ποστ, αλλα να σου βγαζει νοτιφηκεησον οτι εχουν γινει κι αλλα ποστς.

ειχα γραψει ενα ποστακι και νομιζα οτι πηγε και μετα απο ενα τεταρτο ειδα οτι μου βγαλε αυτη τη μαλακια και μετα δεν ειχε νοημα και τωρα το ποστ με κοιτα με κοκκινισμενα ματια.
Συνήθεια είναι, τις περισσότερες φορές βολεύει ιμο. Και άλλους.

SpiritCrusher
27-05-2008, 02:11
+1

Το ER δεν είναι το ίδιο γιατί λείπουν τα επετειακά Darkling posts. There, i said it.

ikonoklast
27-05-2008, 02:25
distortionofperception δεν είπα κάτι για τον Candiru πέρα απο το ό,τι υπάρχει (με ό,τι αυτό συνεπάγεται).

Vicotnik
27-05-2008, 02:26
[zER]An thelete th gnomh mou, nomizo stis arxes htan poly pio pareistiko to klima. Klikes opos tha legan orismenoi. Argotera arxise na eisxorei kosmos apo pantou, na postaroun atoma pou kaneis mas den eixe gnorisei pote (apo konta), na fernoun tis parees tous, na dhmiourgoun "klikes" me th seira tous kai katalhksame na eimaste h meiopshfia pou exane to endiaferon ths siga-siga kai stamathse kai to trelo posting. Milao se "emeis" giati hmoun apo ta atoma pou eixan gnomh gia to forum sto ksekinhma tou. Sygxorhste me.

To xavale kai oi "kathysterhmenoi" den eleipan pote apo to forum. Ayto pou allakse ta teleytaia xronia einai h antimetopish tous. Kapote apla tous kaname na vazoun ta klamata kai na ta paratane. Tora epimenoun.

Αυτό το ποστ γιατί δε το πρόσεξε κανείς;
Δηλαδή σε κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρξει σοβαρή απάντηση;;

Δε ξέρω πως ήταν παλιά, δε μ'ενδιαφέρει κιόλας πολύ πως θα καταλήξει στο μέλλον, δεν είναι δα και κανα πόνημα μου για ν'ασχοληθώ.. Είναι απλώς ένα φόρουμ. Υπάρχουν στιγμές που δε μπορώ να ξεκολλήσω και στιγμές που δεν έχω όρεξη ούτε να διαβάσω τι λένε. Η αλήθεια πάντως είναι πως θα το προτιμούσα πιο σοβαρό, ναι.

freezing_moon
27-05-2008, 02:37
Παναγιώτη, γεράσαμε!

Εγώ πιστεύω δύο (2) πράγματα, που ακούστηκαν και παραπάνω:

1. Όπως είπαν 42 άλλοι παραπάνω, δεν είμαστε πια παρεάκι, όπως ήμασταν στις αρχές, που οι περισσότεροι γνωριζόμασταν κι όποιος καινούριος γραφόταν ερχόταν στο ΙΡΨ και τον γνωρίζαμε και γινόμασταν φιλαράκια. Εδώ και πολύυυυυ καιρό μπαίνει ένα σωρό κόσμος, εξελίχθηκε το ΕΡ, είναι διαφορετικά. Ακόμα κι έτσι, έχω την εντύπωση πως πάλι υπάρχουν παρεάκια, απλώς δεν ανήκουμε εμείς σε κάποιο από αυτά, δεν είμαστε οι έξυπνοι τρέντυ γιούζερζ που καφρίζουν τους νέους, οπότε δεν μπαίνουμε να γράψουμε ινσάιντ τζόουκζ και να γελάσουμε, όοοοταν μπαίνουμε διαβάζουμε τα ινσάιντ τζόουκζ άλλων και μας φαίνονται χαζά, όπως συνηθίζεται με τα ινσάιντ τζόουκζ όταν τα διαβάζουν οι απ'έξω, κι έτσι το ΕΡ μας φαίνεται μαλακία! Δικό μας πρόβλημα, όχι του ΕΡ.

2. Βαρεθήκαμε τη φάση. Εσύ το διαβάζεις ποτέ το φόρουμ; Εγώ βαριέμαι και να φανταστείς έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, μιας που δεν είμαι χρήσιμο μέλος της κοινωνίας. Δεν ξέρω αν φταίει το ίδιο το ΕΡ, νομίζω πως φταίει περισσότερο πως όλα κάποτε τα βαριέται κανείς. Κάναμε την πλάκα μας, την ξανακάναμε, είπαμε τις ατάκες που ήταν να πούμε, συζητήσαμε για μερικά θέματα πιο σοβαρά, αλλά ποτέ εντελώς σοβαρά, και κάποια στιγμή βαρεθήκαμε, όχι επειδή αυτό που κάναμε ήταν ανούσιο (γιατί δεν πιστεύω ότι ήταν, αυτό είναι σίγουρο), αλλά επειδή κάποτε θα βαριόμασταν τη φάση. Εσύ θα είχες όρεξη να μπεις να συζητήσεις για κάποιο θέμα, να κάνεις μεγάαααλα ποστ μετά από σκέψη, να επινοήσεις αστειάκια και καφρίλες, να ψιλοτσακωθείς κλπ; Νομίζω πως πολλοί από τους παλιούς (που πια είναι ΠΟΛΥ παλιοί, μια που οι νέοι για τους οποίους μιλάμε κι αυτοί παλιοί είναι πια) δε θα είχαν όρεξη. Αν έχετε, μπράβο, χωθείτε και θάψτε το ΕΡ κάτω από τόνους ποστ και το θέμα, αν υπάρχει θέμα, θα λυθεί από μόνο του.

Όσο για τα μουσικά φόρουμ, δεν ξέρω αν δουλεύουν "όπως πρέπει", ούτε ξέρω πώς πρέπει, εγώ πάντως βρίσκω ενδιαφέροντα πράγματα εκειμέσα. Βέβαια εγώ δεν καταλαβαίνω γενικότερα γιατί πρέπει να πιστεύουμε πως το ΕΡ είναι χάλια, το ΕΡ δεν ήταν ποτέ φιλικό, οι ηλίθιοι έτρωγαν βρίσιμο, οι μη ηλίθιοι έτρωγαν επίσης βρίσιμο όταν γίνονταν ηλίθιοι και όλα τούτα!

Κι επίσης δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί να βοηθήσει το μοντερέιτινγκ ή οποιαδήποτε άλλη μορφή "καταστολής", σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Θα μπαίνουν οι χρήστες και θα μιλάνε με το σεις και με το σας, οκ, αλλά το πρόβλημα είναι η ηλιθιότητα και η κενότητα κι αυτά δεν τα κάνεις μπαν. Αντιθέτως, κάνεις εύκολα μπαν τα βρισίδια, τα οποία, όμως, συνήθως προέρχονται από τους πιο ευρηματικούς και έξυπνους γιούζερς. Οπότε στο τέλος μένεις μ'ένα τσούρμο ηλίθιους, που σε ρωτάνε αν θέλετε γάλα στο τσάι σας, αξιότιμε κύριε, ευχαριστώ, και 2 κουταλιές ζάχαρη, παρακαλώ, ωραία το τουίντ παντελόνι σας, να μου δώσετε του τηλέφωνο του ράφτη σας, ω, βεβαίως. Άσε που είναι κρίμα να περιορίζεις ένα τόσο όμορφο μέσο όπως το ΙΝΤΕΡΝΕ. Η μόνη καλή λύση για μοντερέιτινγκ, κατά τη γνώμη μου και τέτοια, θα ήταν να προσπαθήσουν οι ίδιοι οι μοντερέητορς να ανοίγουν κάποια ενδιαφέροντα τόπικ, όταν βλέπουν πως το πράγμα είναι ψόφιο.

Με λίγα λόγια, πιστεύω πως ένα φόρουμ όπως το τζένεραλ ντισκάσιο πρέπει να λειτουργεί κάφρικα και πάντα κάφρικα λειτουργούσε. Αν εμείς βαρεθήκαμε να περνάμε έτσι την ώρα μας, δεν είναι πρόβλημα του φόρουμ. Αν, από τη άλλη, πιστεύεις πως το παρακάναμε με τα αστειάκια και μεγαλώσαμε κι άρα πρέπει να "μεγαλώσει" και το φόρουμ, τότε αλλάζει, πα να πάρω το χάπι μου για την πίεση κι έρχομαι να το αναλύσουμε.

Αλλά, ειλικρινά, τι είδους σοβαρές συζητήσεις θα μπορούσαν να γίνουν στο τζένεραλ;

Odonian
27-05-2008, 02:42
Ποιος είσαι και τι έκανες στην αληθινή φριζιν μουν; :shock:

freezing_moon
27-05-2008, 02:45
ήταν συμβολικό παλιομαλάκα, τράβα άκου νέβερμορ. :rofl: :rofl:

nikodimos
27-05-2008, 02:47
me ethirs kai rokavlous edw mesa pws na kanete sobarh suzhthsh

ikonoklast
27-05-2008, 02:47
rofl, ό,τι είπε το oldfag.

Mitsmann
27-05-2008, 02:48
Το ηξερα ρε μουνοπανα, το ηξερα οτι τελικα παλι το τζενεραλ ντισκασσιον θα σας εφταιγε.

Απλα περιμενετε το πρωι, να σηκωθει κι ο Σαηκοτρον να σας κολοσκοπησουμε ολους σας.

nikodimos
27-05-2008, 02:51
to irc exei pesei? den einai kaneis sto kanali

freezing_moon
27-05-2008, 02:55
δεν είπα ότι φταίει το τζένεραλ, είπα ότι ΓΑΜΑΕΙ. απλά δεν είμαστε 20άρηδες πια και την περισσότερη ώρα κατουράμε. ;)

ikonoklast
27-05-2008, 03:04
viewtopic.php?p=812949#p812949 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=812949#p812949)

Δηλαδή σε κάτι τέτοιο πως πρέπει να αντιδράει κάποιος;

Darkling
27-05-2008, 03:04
Βασικα νομιζω οτι τα πραγματα πανε καπως ετσι.

the ER crisis. the Loop.

α) μαζευονται πολλοι καθυστερες και ηλιθιοι, ποσταρουν οτι να ναι. Ο καντιρου αδιακριτως πεταει τη μαλακια του. Πτωση ποιοτητας 16%.
β) Καποιος πεταει ενα σχολιο οτι "το ΕΡ δεν ειναι οπως παλια", συνηθως επειδη του χαλασαν το τοπικ για τις συνταγες με πατε ελιας. Με πιθανοτητα 86.5% αυτος ο καποιος αποχωρει κιολας.
γ) Ακολουθει μακροσκελες ποστ αποχωρησης. Πιθανη πτωση ποιοτητας 28% με προσωπικες προσβολες/επιθεσεις.
δ) Για τρεις μερες και 16 σελιδες, ολοκληρο το ΕΡ πλακωνεται μεσα στο τοπικ αποχωρησης. Γινεται πολλ. Τα αποτελεσματα του πολλ συνηθως ειναι σωστα, σε αντιθεση με τα ποστ στις σελιδες του τοπικ, οπου γινεται το ελα να ποσταρεις μαλακια.
ε) Πτωση ποιοτητας 11,2%
στ) Δημιουργειται ενα νεο τοπικ "που παει το ΕΡ". Παλιοι χρηστες βγαινουν και καταθετουν την αποψη τους, νεοι χρηστες πιστευουν οτι το ΕΡ ειναι καλυτερο απ οτι λενε οι παλιοτεροι χρηστες και ο Βικοτνικ το θελει σοβαροτερο.
ζ) Πασαλειβουμε με μυξες τον Βικοτνικ και τραγουδαμε το "ειχα ενα μαγαζακι 10 τετραγωνικα" του Μακεδονα
η) Στο τοπικ που οδηγειται το ΕΡ, προτεινονται λυσεις, εμφανιζονται ολη η κλιμακα σοβαροτητας, απ την αγαπημενη σοβαροτητα του ναθινμαν, στην μεστη και λιτη αλλα παντα σωστη αποψη κρισμπος και απ τα αστειακια μεσω σωστων θεσεων Οντονιαν, σε εκπληκτικα "μια το τριχρονο το κανω επειδη βαριεμαι" ποστς ταμαγκοθι εως και την ιλαροτητα του ικονοκλαστ συνοδευομενο απ το ριφφατο αλλα στεντορεια γραμμικο ποστ του σταμ εν δε γουητσης που παντα θα ειναι σταρμπρεηκερ στην καρδια μας, και απ την μεθυσμενα αγαπημενα ποστ πιτσφορκ μεχρι την Αλμανακο αισθητικη του Καντιρου, τελικα τα πραγματα δειχνουν οτι δεν ειναι τοσο τραγικα οσο φαινονται η ειναι τοσο τραγικα οσο ηταν παντα το ανθρωπινο γενος. Σταθεροποιηση πτωσης ποιοτητας.
θ) Τελικα καταληγουν ολοι οτι φταιει το Τζενεραλ Ντισκασσιον και το Οφφ τοπικ ενιοτε. Ησυχοι πεφτουν για υπνο. Το αλλο πρωι στελνω πι εμ στον Σαηκοτρον, βριζουμε τους παντες, επικοινωνω με ταβερν και αναθυμομαστε το φορουμ Αννα_χ_λατορ και την εκπληκτικη του ιδεα για το οφφ τοπικ θρεντ.

---
(προσφορα της Neverleft opposite Publs. ενα μικρο δειγμα αγαπης στον χρηστη Σπιριτκρασερ.)

nikodimos
27-05-2008, 03:07
:mpazo:

Odonian
27-05-2008, 03:17
Το ποστ του μιτς με έβγαλε από τη δυσάρεστη θέση να γράψω ένα ακόμα δοκίμιο και να σας πρήξω τα παπάρια.

:thumbsup: :pink: :teddy:

Πείτε κανα κουσκούς.

FANTASMA
27-05-2008, 03:28
ΔΕ θελω να ειμαι απαισιοδοξος αλλα νομιζω οτι πλεον δεν υπαρχει επιστροφη.
Ειναι αυτο που λενε καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα.

SpiritCrusher
27-05-2008, 03:32
Έλα ν'αγαπηθούμε Darkling

:pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:

Odonian
27-05-2008, 03:35
ZERG (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?f=39&t=5589)

FANTASMA
27-05-2008, 03:36
Μαλακια ηταν το ποστ του Νταρλιν, εβαλε μονο την κλικα του μεσα στους πρωταγωνιστες.

Phoebus
27-05-2008, 03:39
Για μένα το ER είναι πολύ ξεχωριστό φόρουμ. Θεωρώ ότι η κοινότητα του, παρότι γνωρίζω ένα πολύ μικρό ποσοστό ΙΡΛ, νομίζω ότι είναι ΟΚ. Πάντα φυσικά, όπως και σε κάθε forum, εμφανίζονται ανά περιόδους άνθρωποι που έχουν προβλήματα στη πραγματική τους ζωή και το ER γίνεται ένας χώρος εκτόνωσης - άλλες φορές η κοινότητα δέχτηκε αυτά τα άτομα, άλλες τους έστειλε με τις κλωτσιές (ή παρατεταμένα τους κλωτσάει). Δε νομίζω ότι υπάρχει πτώση στη ποιότητα όσον αφορά τα topics. Και πιστεύω ότι στη πραγματικότητα οι πλειοψηφία των users είναι καλά παιδιά (President (C)).

MoRmEnGiL
27-05-2008, 03:47
Ligh parapanw sobarothta ekei pou prepei xreiazete.

Kai ligotero trollarisma ws meso autoanadei3hs. Perasane tosa xronia,den to 3eperasame? :P
Kai palia trollarame alla den htan toso mportenlo to 8ema.

Isws den boh8aei kai h domhsh tou forum,to music discussion einai ligo axtarmas, ena ypertrofiko kazani apopsewn pou ki omws topics pane apata giati postaroume mono sta panw panw topicz.

Ki ola auta an postaroume sobara giati einai pio eukolo na leme pipes. H na leme omg airon mehnten ftw kix ass rapes nostrilz ffs!

Tespa,logo elaxistou free time k genikoterhs sapilas den kaigomai pia opws palia edw mesa,gia thn akribeia mpainw araia,kai den parakolou8w apo konta oles tis neoteres e3eli3eis, opote den eimai se 8esh na pw k polla.

Prepei omws na anagnwrisw oti par oti panta hmane anyshxo mousika pneuma kai thn epsaxna th douleia, ema8a para polles mpantes apo dwmesa (kai kyriws apo to download thread :P) opote oxi den exei xasei to nohma tou.

Gomen nasai gia ta greeklish einai mia wra dyskolh kai bariemai na grafw ellhnika.

Kai twra ai gamh8eite peste gia ypno tetoia wra.

Ford Prefect
27-05-2008, 04:04
Η αλήθεια είναι ότι μόλις σταμάτησα να ασχολούμαι με το μιούζικ ντισκάσιον, το επίπεδο και το ενδιαφέρον έπεσε κατακόρυφα. Έχει ανέβει όμως το επίπεδο του Αθλέτιξ.

Atheist
27-05-2008, 04:10
μήνυση.

The Good Son
27-05-2008, 05:46
Μουσικά φόρουμ υπάρχουν πολλά, αυτό που ξεχωρίζει το ηαρ είναι η γνωστη ατμόσφαιρα που είναι το μόνο ελληνικό διαδικτυακό μέσο πιο κοντα στο /β/ που γνωρίζω. Παρ' ολ' αυτά μουσικές συζητήσεις υπάρχουν και θαρρώ είναι πολύ σοβαρές, όμως υπάρχει το αλατοπίπερο με τόπικς του στύλ μουνι που κλάνει. Η μαλακία είναι οτι οι παλιοί μεγάλοι πόστερς τώρα τριανταρίζουν αλλά ελπίζουμε σε άνοδο στο μέλλον. Εξ άλλου το αγαπάμε <3

X
27-05-2008, 06:30
Den diavasa olo to topic, den prolavainw twra. To mono pou thelw na pw einai pws sto megalutero meros ftaite eseis oi palioures pou to agaphto sas forum exei ginei skata, giati ap th mia kanete xavale metaksu sas k krazeste ktl (gia plaka vevaia) ki ap thn allh xumate se opoion neo mpainei edw mesa, thewrontas ton hlithio ws default me to pou tha kanei register, k otan arxizei enas, ta upoloipa filarakia akolouthoun. Kai den kanete kaloproeraith plaka, alla stoxevete na upovivasete ton neo user oso to dunaton perissotero. E pws perimenete na mhn to dei arnhtika o opoiosdhpote k na mhn arxizei na krazei k na vlepei pws to er einai mono gia vrisimo k xavale? (k den anaferomai mono se mena, aplws eimai trano paradeigma auths ths antimetwpishs). Me alla logia, eseis dinete to kako paradeigma, ki olo auto kapou ksekinhse, kapou polu prin mpw egw edw mesa.
Sas dikaiologw en merh giati sigoura exoun perasei polla zwa apo dw mesa (gia merikous eimai ki egw ena), alla den einai taktikh auth.

Candiru
27-05-2008, 10:04
"Για να δεις σε τι ψηλό επίπεδο βρίσκεται αυτό το φόρουμ από άποψη σεβασμού των θαμώνων, μπες στο www. electricrequiem.com στο φόρουμ και δες τι γίνεται εκεί, "

Το οτι ενα forum ειναι πανηγυρι,δεν σημαινει οτι ολα ειναι πανηγυρι..
Το οτι ενω το forum απαριθμει πχ 300 ατομα και εμφανιζονται τα 10 αντε 20 ατομα,δειχνει οτι τα ατομα που δεν συμμετεχουν ειτε δεν εχουν αποψη(που το αποκλειω -στην ελλαδα ειμαστε-και οι πετρες εχουν αποψη)ειτε οτι κατι δεν τους παει καλα με το forum..
Μηπως αυτο που δεν τους "καθεται"καλα ειναι το οτι:
α)συνεχως χορο-πηδαμε το θεμα?
β)μηπως αντι να εκφραζουμε τις αποψεις μας,σπαταλαμε τον χρονο μας κριτικαροντας τις αποψεις των αλλων και αναλωνομαστε σε ανουσιες κοντρες?
Γ)Μηπως τα γραφομενα μας περιοριζονται στην εκθεση προβληματων,στο μπινελικι για τα κακως κειμενα,αλλα κανενας δεν προτεινει λυσεις;
δ)Μηπως ενω ολοι μας λεμε οτι υπαρχει ελευθερια αποψεως,μολις διαβασουμε μια διαφορετικη απ'την δικη μας ,σπευδουμε να την βγαλουμε λαθος/σκαρτη/εξωφρενικη;
Το οτι αναμεσα στα χειροτερα ημαστε το λιγοτερο,δεν ειναι επιχειρημα,φιλε μου.
Πρεπει να προσπαθουμε για το καλυτερο.
Απο την μικρη εμπειρια μου,ειναι πολυ ευκολο να κριτικαρεις/λογοκρινεις/μπινελικωνεις/θαβεις μια αποψη/θεμα/ανθρωπο.
Το δυσκολο ειναι να βρεις εφαρμοσιμες λυσεις.
Το δυσκολο ειναι να σεβεσαι την αποψη του αλλου,εστω κι αν διαφερει απ'την δικη σου.

PS η προσφορα για το φωτοσπαθο ισχυει μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων...

απο το φορουμ του 1055, σε κάθε φόρουμ τα ίδια και τα ίδια, παλιότερα ήταν καλύτερα, το δικό μας είναι καλύτερο σε σχέση με άλλα, το ίδιο και στο ιντυμεντια, μεγαλώνετε και αλλάζουν τα ενδιαφέροντα, άντε να βρείτε και καμιά καλή γυναίκα ή άντρα για σπίτι, οικογένεια και παιδιά και μετά προς τα -άντα και βάλε, όταν η ρουτίνα θα σας τσακίζει, τα ξαναλέμε.

.
27-05-2008, 10:36
Εγώ παιδιά συμφωνώ με το φρίζιν ΜΟΥΝ.

Μια χαρά είναι το ηαρ υποθέτω, ούτε εγώ έχω το κουράγιο να ασχοληθώ όσο παλιά, αλλά αυτό είναι δικό μου πρόβλημα ξαναυποθέτω.

Προσωπικά ανήκω στους χρήστες που δε τους πειράζει να μη γίνονται σοβαρές συζητήσεις γιατί δεν έχουν την ανάγκη να συζητήσουν σοβαρά. Αλλά αυτός είμαι εγώ. Οπότε το να γινόταν το ηαρ πιο ποιοτικό και ο παράδεισος των καλών συζητητών θα με ξενέρωνε κάπως. Αλλά αυτός είμαι απλά εγώ λέμε.

Μη ξαναπεί κανείς για παλιούς γιούζερς που τριανταρίζουν (γαμώ το σπίτι του), δεν είναι ωραία πράγματα αυτά.

Μέσα στην όλη καφρίλα κάποιοι γιούζερς φεύγουν, κάποιοι άλλοι μένουν, ο μόνος λόγος που θα έπρεπε να μας απασχολεί αυτό είναι να ψάχναμε πελάτες, κάτι που δεν ισχύει.

Εγώ προτείνω να μπούμε όλοι οι Παλιοί στο πλοίο που θα μας οδηγήσει στο Νέο Κόσμο (πάει και το τραμ αν ζαλίζεστε) και να αφήσουμε τους νέους να χαρούν τη ζωή τους, τον έρωτα τους, το ηαρ και τα ΜΟΥΝΑΚΙΑ.

Σε γενικές γραμμές πάντα.

locust
27-05-2008, 10:58
Μουσικά φόρουμ υπάρχουν πολλά, αυτό που ξεχωρίζει το ηαρ είναι η γνωστη ατμόσφαιρα που είναι το μόνο ελληνικό διαδικτυακό μέσο πιο κοντα στο /β/ που γνωρίζω.

λες μαλακιες και το ξερεις

Toufas
27-05-2008, 11:02
Ας ξεκαθαρίσουμε ότι είναι άλλο πράμα η -απαραιτητη ενιοτε - ασόβαρη συζήτηση και άλλο πράμα κάποιος ν' "ακουει" δλδ να βλέπει από ορισμένους γιουζερς "Αντε γαμησου κι ολο μαλακιες λες. Ειναι μαλακας ο ταδε."

Όταν ο ταδε προσπαθει να πει κάποιο επιχείρημα υπερβολικο ή όχι, αλλά επιχείρημα για μια άποψή του πάνω σε μουσικά θέματα, δηλαδή αν παράγει μια ρημάδα σκέψη με την οποία διαφωνεί κοσμος και κοσμάκης τι πρέπει να γίνει? Να θιχτει το αγαπημενο γκρουπ του κακομαθημένου και ν' αρχίσει τα παραπάνω? Με βάση κάποιου ειδους επαλληλια γινεται μπάχαλο μετά (εννοείται όχι πάντα).

Πως θα παει μετά ο ιδιος ή κάποιος άλλος να (ξανα)ξεκινησει συζήτηση? Δε θα πάει. Απλα και όμορφα.

ΕΝΤΙΤ: Εκτός αν συζητησει τα τετριμμένα. Κάτι διαφορετικό θα φανεί υπερβολικό. Ετσι εικάζω...

ifinoi
27-05-2008, 11:11
δεν είχα το χρόνο και την όρεξη να διαβάζω 100 ποστς για να βρω τα 5 που χαν ενδιαφέρον.

To be continued.

GuardianOfIvorytower
27-05-2008, 12:02
Μία παρατήρηση θα ήθελα να κάνω. Προσωπικά θα ήθελα να γίνονται παραπάνω σχόλια / συζητήσεις στα album reviews. Είναι πολλά reviews που μένουν ασχολίαστα ή τα σχόλια είναι μονολεκτικά πολλές φορές. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορούν όλοι να τα ακούν όλα ή να έχουν άποψη για όλα (κανένας δεν τα ξέρει όλα), απλά καταλαβαίνετε το ποιντ μου.

SpiritCrusher
27-05-2008, 13:10
@X: Δε θυμάμαι τελευταία να έχουν γίνει πολλά τέτοια...ίσως 1-2 γιούζερς τους τελευταίους μήνες και οκ το άξιζαν. :P
Και οκ, χωρίς να πηγαίνω να στη πω ή να αμφισβητήσω κτλ, ίσως να βλέπεις και κάποια παραπάνω εσύ γιατί σου έχει μείνει κουσούρι και βλέπεις καβγά σε σημεία που απλά ήταν χιούμορ από τη μεριά του άλλου.

symposium_lexotanil
27-05-2008, 13:30
agapimene pano isos akoustei ligo kakiasmeno auto pou tha po alla nomizo pos exo kathe dikaioma na miliso opos thelo afou imoun mazi sou mprosta sto pisi tin ora pou anevike proti fora dokimastika to forum kai imoun o protos user mazi me sena, virus kai dead. mou thymizeis ligo typo apo amerikaniki tainia pou exei paratisei to paidi tou sti mana tou/sta idrymata/stous dromous kai gyrnaei ksafnika prospathontas na mpei sti zoi tou kai na dosei patrikes symvoules, eno to idio to paidi exei megalosei pleon kai exei ftiaksei to diko tou kosmo. kai oloi kseroume pano kato pos teleionoun autes oi tainies. min to pareis strava auto, apla de ginetai na diekdikeis vasismenos mono sto dna.

kata ta alla, profanws o,ti eipe i freezing moon. i analafri atmosfera kai i geloiotita tou parelthontos de mas enoxlouse giati itan dikia mas. emeis malakizomastan, emeis vrizame, emeis gelousame, emeis koroideuame kai emeis syzitousame kai sovara pou kai pou. kai akoma ki an eleipe teleiws i sovari kouventa de mas enoiaze giati ta legame kai apo konta an thelame. diaole, akoma kai oi paliatsoi kai oi psiloxazoulides itan dikoi mas. oso pernage o kairos auto to prama ekfylizotan kai periorizotan olo kai perissotero logw tis synexous proseleusis neon users pou efernan ki allous neous kok. tora ti na katso na kano? na vlepo ton kathe tyxaio_neo_xristi (opou neo --> neotero apo mena) na vaukalizetai me ta filarakia tou? de me noiazei vre aderfe. den einai oti ego eimai kalyteros i to kana kalytera apla apo ena simeio kai meta den exeis tin idia oreksi. kai mesa sti genikoteri anorexia nervosa xaneis kai ti diathesi gia pio sovares (=mousikes) kouventes. eutyxws gia to forum kai dystyxws gia mena (pou thelo na rixno kamia matia pou kai pou) yparxoun pleon pollaplasioi xristes gia na kanoun tis kouventes tous, sovares/mousikes i mi.

episis milame akoma gia ena MOUSIKO FORUM etsi? dld, einai apla ena forum. enas topos pou tha mpeis na GRAPSEIS dyo pramata kai tha ta diavasoun atoma pou kata 90% eite de gnorizoun katholou, i se gnorizoun apo ta logia sou. o monos logos pou mporeis na pareis sovara kati tetoio einai epeidi afieroneis arketo xrono. to antistrofo den isxyei. pantws to er itan kai paramenei akoma makran to sovarotero (o,ti ki an simainei auto) mousiko i oxi forum pou exo dei. oi mousikes protaseis, to euros ton akousmaton ton users, i poiotita ton reviews/reports, oi syzitiseis sto politics kai oi associated mpantes nomizo katadeiknyoun safestata kati tetoio.

apo kei kai pera einai thema epilogis ton ypeuthynon. den mporeis na xeis tautoxrona KAI kosmio klima KAI epipedo se standards pou theteis o idios. auta.

peace, love, xristopanagies.

ps: agapimeni X (tyxaio username) otan 1232 atoma me emfanws sygkrotimeno logo sou lene oti eisai ilithia kapou prepei na arxizeis na anarotiesai mipos emperiexontai kei xamou psigmata alitheias. kai akoma ki an eisai pepeismeni oti den eisai pragmatika ilithia (epeidi oi filoi sou se agapane kai oi filoi sou einai gamatoi ara apokleietai na eisai ilithia) isos prepei na eksetaseis to endexomeno na parousiazetai wsan ilithia i internetikia sou apeikonisi.

ps2: opoios nomizei oti nostalgo ena palio er i oti stravono me tin parousa katastasi, as ksanadiavasei tin proti paragrafo.

MoRmEnGiL
27-05-2008, 13:51
Δε χρειαζόμασθε ελληνικό /β/. Του φόρτσαν την κάνει μιά χαρά τη δουλειά του.

ΙΑΡ χωρίς καθυστέριση,χαβαλέ και τρόλζ δεν είναι ΙΑΡ.

Αρκεί να μην είναι αυτό το 80% του φόρουμ,γιατί στο τέλος θα μείνουνε μόνο τα τρόλζ. Where's the fun in that.

Έχει δίκιο ο δράκωνλορδ να προβληματίζετε κ ας έχει δίκιο και η πρώτη παράγραφος του σύμπου.

Δεν έχει δίκιο να ανησυχεί όμως. Ένα κομιούνιτυ είναι τα μεμπερζ του. Μπορείς εν μέρη να κατευθύνεις κάπχια πράγματα αλλά κατά τα άλλα πρέπει να είναι προστατευμένος e-βιότοπος και self sustaining οικοσύστημα.
Ξαναλέω ότι το τζένεραλ μιούσικ ντισκάσιον ίσως είναι λίγο αχταρμάς, αν και δεν μπορώ να σκευτώ κάτι ραιτ νάου για να είναι πιό λειτουργικό.

pantws to er itan kai paramenei akoma makran to sovarotero (o,ti ki an simainei auto) mousiko i oxi forum pou exo dei. oi mousikes protaseis, to euros ton akousmaton ton users, i poiotita ton reviews/reports, oi syzitiseis sto politics kai oi associated mpantes nomizo katadeiknyoun safestata kati tetoio.

Συμφωνώ. Κ επαυξάνω. Αρκεί να μην πετάγονται υπερασπιστές του τρουμεταλσ,αν και έχει την πλακα του κ αυτό (κ έχει μετριαστεί πάρα πολύ πλέον μου φαίνετε, σε βαθμό που τελικά ίσως μου έλειψε..)

wino
27-05-2008, 14:20
mousika to er einai poly mprosta, tosa diaforetika eidh kai toso omorfa tekmhriwmena den nomizw oti mporeis na vreis se allo forum, apo pou na 3ekinhsw kai pou na teleiwsw, (8a anaferw merika onomata xrhstwn glifontas tous) apo pavlo, apo marillion apo helm apo virus apo loki apo kveld kai carheart, apo nothingman apo solution(pou eisai re arxidi?), exoun proteinei oloi tous polu wraia pragmata ta opoia den uphrxe periptwsh na ta evriska alliws. Enta3ei to troll einai mesa sto paixnidi alla den nomizw oti exei ginei to 80% pou anafer8hke pio panw.

Apopsh neopa telos

metamelia3
27-05-2008, 15:38
Στην τελική ποιός το χέζει το γαμοτζένεραλ ντισκάσσιον; Τα μουσικά φόρουμς και το πόλιτιξ λειτουργούν μια χαρά. Το σίνεμα να φτιάξουμε λίγο και οκ είμαστε (βγάλατε την ταμαγκόθι και βάλατε τον λόκαστ. Σαν να απολύεις τον Ταρκόφσκι και να παίρνεις στη θέση του τον Στήβεν Σηγκάλ! Τζίζους δηλάδή).

ikonoklast
27-05-2008, 15:46
Βασικά για όλους όσους λένε για trolling, τύπου Troufas, και μιας και αναφέρ8ηκε το /b/,

This is a message to all newfags and cancer currently killing ER, What the fuck do you think this is, some place where you can just waltz in unannounced and be received with arms wide open? WELL FUCK THAT! This is motherfucking ER, bitch. WE call the shots. WE ALWAYS get shotgun. WE dont give a fuck who you are, because WE are infinitely more important than you. WE are always first in line. WE always fuck the hot chick before she gets acne and settles for you. WE rob banks, charities, and ANYONE else who fucking pisses us off. This place is more than just a place, faggot, it is an IDEOLOGY. And this ideology says you need to GET THE FUCK OUT. No one here will ever like you. WE have already established cliques, slop-worthy-hoes, and prop-worthy-bros, GOT IT? WE are the ideology of elitism, exploitation, and lulz. This isn't a fucking game, kid, so don't try to tag along. You're talking to people who have been around the block AND THEN SOME. WE pioneered class. WE made 'cool' cool. And you? What have you done? Jerked off in the shower? WE INVENTED JERKING OFF IN THE SHOWER, you stupid bitch. There is a clear-cut, defined, infinitely thick WALL between you and us. WE built the wall that keeps you fags OUT. So don't try to act like you know what the fuck is going on, because you dont. You just do NOT. But you really think you can compete with ER? LOL WOW Don't make me start flaming you. Are you forgetting who we are? WE are the ones who film people like you getting fucking destroyed by us. WE will rip your ASSHOLE out of your fucking rectum, STITCH IT on top of your pitiful dick hole, and then fuck you in the VAGINA we just made for you. SO WE MAKE YOU INTO A BITCH. Do you get it now? This site isnt a game, it isnt a place to 'chill' with your fags, and it isnt some fucking haven where people like you can get acceptance from people like US. IT ISNT GOING TO HAPPEN. JUST GTFO.

Για μένα αυτό είναι το ER που 8έλω. Ρωτήστε τον αποπάνω χρήστη τι συμπεριφορά αντιμετώπισε όταν είχε πρωτογραφτεί στο φόρουμ (και παρολαυτά τον αγαπήσαμε). Ωστόσο όλοι ξέρουμε/τε ότι ειδικά τώρα το ER απέχει μίλια απο αυτό γιατί είναι ένα σοβαρό μουσικό φόρουμ με το mag, τα reviews του και τα όλα του. Δεν εξετάζω αν αυτό είναι κακό (γιατί το 8έλει η πλειοψηφία), όμως αν υπάρχει λίγο trolling εδώ κι εκεί (που πλέον δεν υπάρχει ούτε αυτό), μην κλαίτε το μουνί σας γιατί το πραγματικό trolling είναι εκεί έξω :!:

Mitsmann
27-05-2008, 15:48
Στην τελική ποιός το χέζει το γαμοτζένεραλ ντισκάσσιον;

Πηδηχτειτε μωρη αδερφες!! Αν δεν υπηρχε το τζενεραλ θα ειχατε πεθανει απο ασφυξια ελιτισμου!!!!!!!!!!!!

carheart
27-05-2008, 15:50
WE dont give a fuck who you are, because WE are infinitely more important than you.

Δεν εξετάζω αν αυτό είναι κακό (γιατί το 8έλει η πλειοψηφία)

Σε τσάκωσα ικόνοκλαστ!!!!!!!!!

Δεν μπορείς να λες πως είσαι καλύτερος από την πλειοψηφία!

ikonoklast
27-05-2008, 15:54
:?:

Μλκ είπα ακριβώς το αντί8ετο, ότι αφου η πλειοψηφία είναι ξενέρωτες αδερφές και δεν 8έλει ένα τέτοιο κάβλα φόρουμ τότε δεν έχω prob.
Αυτό είναι ή8ος δημοκράτη χρήστη!

irreligious
27-05-2008, 15:56
να κάνουμε ένα beach party με κορίτσα κ πιοτά τώρα που άνοιξε κ ο καιρός να τα πούμε από κοντά όλα αυτά?στην τελική άν διαφωνούμε παίζομε φάπες κ τελειώνει εκεί το πράγμα

edit-να παίξουμε χούλα χούπ κ από κείνο που σκύβουμε κάτω από ένα ματσούκι υπό συνοδεία μουσικής κ όποιος το ακουμπήσει ψόφησε

carheart
27-05-2008, 15:56
Και από πότε επικαλείσαι τη δημοκρατία κιναιδε;;;

When Black Roses Bloom
27-05-2008, 16:00
agapimene pano isos akoustei ligo kakiasmeno auto pou tha po alla nomizo pos exo kathe dikaioma na miliso opos thelo afou imoun mazi sou mprosta sto pisi tin ora pou anevike proti fora dokimastika to forum kai imoun o protos user mazi me sena, virus kai dead. mou thymizeis ligo typo apo amerikaniki tainia pou exei paratisei to paidi tou sti mana tou/sta idrymata/stous dromous kai gyrnaei ksafnika prospathontas na mpei sti zoi tou kai na dosei patrikes symvoules, eno to idio to paidi exei megalosei pleon kai exei ftiaksei to diko tou kosmo. kai oloi kseroume pano kato pos teleionoun autes oi tainies. min to pareis strava auto, apla de ginetai na diekdikeis vasismenos mono sto dna.

kata ta alla, profanws o,ti eipe i freezing moon. i analafri atmosfera kai i geloiotita tou parelthontos de mas enoxlouse giati itan dikia mas. emeis malakizomastan, emeis vrizame, emeis gelousame, emeis koroideuame kai emeis syzitousame kai sovara pou kai pou. kai akoma ki an eleipe teleiws i sovari kouventa de mas enoiaze giati ta legame kai apo konta an thelame. diaole, akoma kai oi paliatsoi kai oi psiloxazoulides itan dikoi mas. oso pernage o kairos auto to prama ekfylizotan kai periorizotan olo kai perissotero logw tis synexous proseleusis neon users pou efernan ki allous neous kok. tora ti na katso na kano? na vlepo ton kathe tyxaio_neo_xristi (opou neo --> neotero apo mena) na vaukalizetai me ta filarakia tou? de me noiazei vre aderfe. den einai oti ego eimai kalyteros i to kana kalytera apla apo ena simeio kai meta den exeis tin idia oreksi. kai mesa sti genikoteri anorexia nervosa xaneis kai ti diathesi gia pio sovares (=mousikes) kouventes. eutyxws gia to forum kai dystyxws gia mena (pou thelo na rixno kamia matia pou kai pou) yparxoun pleon pollaplasioi xristes gia na kanoun tis kouventes tous, sovares/mousikes i mi.

episis milame akoma gia ena MOUSIKO FORUM etsi? dld, einai apla ena forum. enas topos pou tha mpeis na GRAPSEIS dyo pramata kai tha ta diavasoun atoma pou kata 90% eite de gnorizoun katholou, i se gnorizoun apo ta logia sou. o monos logos pou mporeis na pareis sovara kati tetoio einai epeidi afieroneis arketo xrono. to antistrofo den isxyei. pantws to er itan kai paramenei akoma makran to sovarotero (o,ti ki an simainei auto) mousiko i oxi forum pou exo dei. oi mousikes protaseis, to euros ton akousmaton ton users, i poiotita ton reviews/reports, oi syzitiseis sto politics kai oi associated mpantes nomizo katadeiknyoun safestata kati tetoio.

apo kei kai pera einai thema epilogis ton ypeuthynon. den mporeis na xeis tautoxrona KAI kosmio klima KAI epipedo se standards pou theteis o idios. auta.

peace, love, xristopanagies.

ps: agapimeni X (tyxaio username) otan 1232 atoma me emfanws sygkrotimeno logo sou lene oti eisai ilithia kapou prepei na arxizeis na anarotiesai mipos emperiexontai kei xamou psigmata alitheias. kai akoma ki an eisai pepeismeni oti den eisai pragmatika ilithia (epeidi oi filoi sou se agapane kai oi filoi sou einai gamatoi ara apokleietai na eisai ilithia) isos prepei na eksetaseis to endexomeno na parousiazetai wsan ilithia i internetikia sou apeikonisi.

ps2: opoios nomizei oti nostalgo ena palio er i oti stravono me tin parousa katastasi, as ksanadiavasei tin proti paragrafo.

Δακρύζω ρε παναγίες μου :touched:

Ον τόπικ τώρα.

Δεν μπορώ να μακρυγορώ εν γένει με πολλά πράγματα. Μεγάλωσα. Ίσως αυτό να δείχνει κάτι και για το φόρουμ. Έχει περάσει ανεπιστρεπτεί η εποχή που καθόμουν απο το πρωί ως το άλλο πρωί μπροστά σε ένα πι-σι και έγραφα και διάβαζα και κάναμε σαν τους καθυστερημένους τζάνκηδες συνέχεια ρηφρές την σελίδα μπας και ποστάρει κανείς τίποτα καινούριο. Τόσο τζάνκηδες δηλαδή, που αναγκάσαμε τους καημένους τους αντμίνς να κάνουν συγκεκριμένο section για το Now Playing γιατί βρισκόταν μέσα στο Music Discussion (? αν θυμάμαι καλά) και μας μπέρδευε, γιατί χαιρόμασταν επειδή (λανθασμένα) πιστεύαμε ότι κάποιος είχε ποστάρει κάτι. Πόσος καιρός έχει περάσει απο τότε? Πόσος καιρός απο το φόρουμ του μπεμπέκου και το αλληλοκολακεία στην Ελληνική Σκηνή? Πόσος καιρός έχει περάσει απο τότε που κάναμε τελευταία φορά er φέσι? Ή μήπως παραμεγαλώσαμε για τέτοια, και τώρα είμαστε σοβαροί οbscure τύποι που δεν πρόκειται να βγούμε με κάποιον-ποιό-νέο-user? Νομίζω ότι χρειαζόμαστε περισσότερη μαλακία στην προκειμένη περίπτωση. Όχι όμως μαλακία που να βγαίνει μέσω του φόρουμ και να γίνονται όλα μπάχαλόουζ. Νομίζω ότι απλά πάει πολύς καιρός που οργανώσαμε κάτι σαν παρέα. Μπορεί να ακούγεται παιδικό, ένας σκασμός κόσμος να με βρίσει αλλά γιατί όχι?

Πάω να κραβγάσω τώρα.

Πι-Ες:

Τώρα που βλέπω τα απο πάνω μπορεί να μην βγάλετε και πολύ νόημα...

Πι-Ες 2:

Επίσης δεν ξεχνάμε Jolly Roger που έχει εξαφανιστεί απο προσώπου γής.

locust
27-05-2008, 16:02
Στην τελική ποιός το χέζει το γαμοτζένεραλ ντισκάσσιον; Τα μουσικά φόρουμς και το πόλιτιξ λειτουργούν μια χαρά. Το σίνεμα να φτιάξουμε λίγο και οκ είμαστε (βγάλατε την ταμαγκόθι και βάλατε τον λόκαστ. Σαν να απολύεις τον Ταρκόφσκι και να παίρνεις στη θέση του τον Στήβεν Σηγκάλ! Τζίζους δηλάδή).

ο σηγκαλ γαμαει ταρκοφσκιδες και αλλες τετοιες αδερφιστικες πιπες ομως

nothingman
27-05-2008, 16:02
ρε φίλε αν το κάνουμε το πάρτυ θα τσακωθούμε για το ποιοι θα παίξουμε μουσικές!

εγώ πάντως νόμιζα πως ήταν ένα οκέι φόρουμ μέχρι που άλλαξα γνώμη. με έπεισε ο πωλητής του φωτόσπαθου.
ποια νομίζετε ήταν η επίδραση του μαγκ στο φόρουμ; ε;

When Black Roses Bloom
27-05-2008, 16:05
Μπορούμε να κάνουμε ένα er φέσι όπως παλία! Ακόμα και μια εκδρομή στην Αίγινα ή στον Πόρο τώρα που είναι καλοκαιράκι!!~

distortionofperception
27-05-2008, 16:06
εχω γαμηθεί στο ριφρεσ, σοβαρα, και τίποτα δε γίνεται.

ikonoklast
27-05-2008, 16:08
Holyshits, επικαλούμαι τη δημοκρατία απο τη στιγμή που το πραγματικά μεγάλο ποστινγκ (τύπου Chopped In Half) έχει εκλείψει απο το φόρουμ για να γράφουν ζαχαρόπουλοι τύπου Helm, ξενέρωτοι μεταλάδες, χαωτικά κα8υστερημένοι τύπου Blindgay, offtopicthreadattentionwhores λεσβίες τύπου ~ladykiller~ και να αντιμετωπίζουν τον σεβασμό και την αγάπη της πλειοψηφίας και ακόμα κι εγώ να περιορίζομαι στο "σοβαρό" ποστινγκ (aka ξενέρωτο) γιατί το 8έλει η πλειοψηφία. Και παρολαυτά να εξακολου8ούν να λένε κάποιοι ότι αυτό που λείπει απο το ER είναι η σοβαρότητα!

irreligious
27-05-2008, 16:09
ρε φίλε αν το κάνουμε το πάρτυ θα τσακωθούμε για το ποιοι θα παίξουμε μουσικές!

εγώ πάντως νόμιζα πως ήταν ένα οκέι φόρουμ μέχρι που άλλαξα γνώμη. με έπεισε ο πωλητής του φωτόσπαθου.
ποια νομίζετε ήταν η επίδραση του μαγκ στο φόρουμ; ε;

αφήστε πάνω μου τη μουσική κ τους χορηγούς

locust
27-05-2008, 16:10
offtopicthreadattentionwhores λεσβίες τύπου ~ladykiller~

σευχαριστω

carheart
27-05-2008, 16:11
Holyshits, επικαλούμαι τη δημοκρατία απο τη στιγμή που το πραγματικά μεγάλο ποστινγκ (τύπου Chopped In Half) έχει εκλείψει απο το φόρουμ για να γράφουν ζαχαρόπουλοι τύπου Helm, ξενέρωτοι μεταλάδες, χαωτικά κα8υστερημένοι τύπου Blindgay, offtopicthreadattentionwhores λεσβίες τύπου ~ladykiller~ και να αντιμετωπίζουν τον σεβασμό και την αγάπη της πλειοψηφίας και ακόμα κι εγώ να περιορίζομαι στο "σοβαρό" ποστινγκ (aka ξενέρωτο) γιατί το 8έλει η πλειοψηφία. Και παρολαυτά να εξακολου8ούν να λένε κάποιοι ότι αυτό που λείπει απο το ER είναι η σοβαρότητα!

holy fuck έχεις δίκιο κάνε το domination τώρα.

cancer
27-05-2008, 16:13
katw ta xeria apti lentikiler vlamadia.

irreligious
27-05-2008, 16:13
αττενσιον χούρς είμαστε όλοι,αλλιώς θα τα λέγαμε στον καθρέπτη

distortionofperception
27-05-2008, 16:14
+1 σκίστε με

freezing_moon
27-05-2008, 16:15
Ας ξεκαθαρίσουμε ότι είναι άλλο πράμα η -απαραιτητη ενιοτε - ασόβαρη συζήτηση και άλλο πράμα κάποιος ν' "ακουει" δλδ να βλέπει από ορισμένους γιουζερς "Αντε γαμησου κι ολο μαλακιες λες. Ειναι μαλακας ο ταδε."

Όταν ο ταδε προσπαθει να πει κάποιο επιχείρημα υπερβολικο ή όχι, αλλά επιχείρημα για μια άποψή του πάνω σε μουσικά θέματα, δηλαδή αν παράγει μια ρημάδα σκέψη με την οποία διαφωνεί κοσμος και κοσμάκης τι πρέπει να γίνει? Να θιχτει το αγαπημενο γκρουπ του κακομαθημένου και ν' αρχίσει τα παραπάνω? Με βάση κάποιου ειδους επαλληλια γινεται μπάχαλο μετά (εννοείται όχι πάντα).

Πως θα παει μετά ο ιδιος ή κάποιος άλλος να (ξανα)ξεκινησει συζήτηση? Δε θα πάει. Απλα και όμορφα.
Το
"Αγαπητέ συνομιλητή,
είμαι της ταπεινής άποψης πως η γνώμη σας δεν είναι απολύτως σωστή, καθώς δε βασίζεται σε καλά τεκμηριωμένα επιχειρήματα. Θα σας παρακαλούσα να αναφέρετε τις σχετικές πηγές, εάν υπάρχουν.
Με εκτίμηση,
Α.Β."

για το ΕΡ ήταν πάντα το ίδιο με το
"Τι μαλακίες λες ρε καραγκιόζη, λινκ!"
και μάλιστα αυτό το 2ο ήταν το επιθυμητό. Είναι πιο εκφραστικό, το νόημα είναι το ίδιο και πιάνει και λιγότερο χώρο, πώς να το κάνουμε.

Κι εγώ όταν πήγαινα στο νηπιαγωγείο ήταν ένα κοριτσάκι, η Αγγέλα, που με πείραζε και ήρθε ο αδερφός μου που πήγαινε τρίτη δημοτικού και είπε στο κοριτσάκι "μην ξαναπειράξεις την αδερφή μου" κι αυτό δε τόλμησε να με ξαναπειράξει. Αλλά από τότε έμαθα σταδιακά να μη με ενοχλεί το παραμικρό, να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, να αγνοώ τους ηλίθιους και να μην τρέχω κλαίγοντας στον αδερφό μου κάθε φορά που κάποιο παιδάκι μ'έλεγε βλάκα! Αυτή τη διαδικασία ακολουθούν όλοι οι αποδεκτής νοημοσύνης άνθρωποι. Αγγέλα άμα σε πετύχω πουθενά τη γάμησες.

Οποιοδήποτε άτομο έχει περάσει "απ' τον ευρύτερο σκληρό χώρο" και δεν μπορεί να αντέξει ένα "σου γαμώ το σπίτι", προφανώς έχει μειωμένες διανοητικές ικανότητες και στο ΕΡ-τότε-που-φτιάχτηκε δεν τον θέλαμε. Καθένας μπορεί να αποδείξει την αξία του, εδωμέσα τα πάντα είναι θέμα μυαλού και όχι μπράτσων ή δενξέρωκιεγώτι. Χρήστες όπως ο/η Κάλκι και ο Γκαμπ έφαγαν τρελό βρίσιμο όταν γράφτηκαν και τελικά καταλήξαμε να τους αγαπάμε και να τους θεωρούμε απ' τους πιο καλούς χρήστες. Αυτό που γίνεται είναι απλά ιντερνετικός δαρβινισμός, χωρίς αυτόν θα ήμασταν ακόμα στα δέντρα και θα τρώγαμε μπανάνες, πατώντας ευγενικά τα πλήκτρα μας.

Εάν τα κεφάλια θέλουν ένα w00t->"σοβαρό"<-w00t ΕΡ, προφανώς μπορούν να (προσπαθήσουν να) το σιάξουν, αλλά μη λέμε πως το ΕΡ έχει χαλάσει κι έχει σαπίσει κι αυτοί οι νέοι τίποτα δε σέβονται πια. Νομίζω πως εσύ π.χ. Τούφα θα ήσουν κατά του ΕΡ-τότε-που-φτιάχτηκε και θα ήθελες και τότε να σοβαρευτεί.

Κάλκι, απ'το σινεμά φόρουμ ζήτησα απ'τον Πάνο να με βγάλει κυρίως επειδή βαριόμουν και διαπίστωσα πως, εδώ και καιρό, δεν είχα όρεξη να ανοίξω νέα θρετ ή να πάρω μέρος στα υπάρχοντα. Κρίμα ήταν, το σωστό είναι να το χει κάποιος με όρεξη και να το κάνει ενδιαφέρον.

Μπορούμε να κάνουμε ένα er φέσι όπως παλία! Ακόμα και μια εκδρομή στην Αίγινα ή στον Πόρο τώρα που είναι καλοκαιράκι!!~
ή στην Αιδηψό!

carheart
27-05-2008, 16:28
Οποιοδήποτε άτομο έχει περάσει "απ' τον ευρύτερο σκληρό χώρο" και δεν μπορεί να αντέξει ένα "σου γαμώ το σπίτι", προφανώς έχει μειωμένες διανοητικές ικανότητες και στο ΕΡ-τότε-που-φτιάχτηκε δεν τον θέλαμε.

Ναι ρε, αλλά από την αρχική τρελοπαρέα επιβίωσαν αρκετά άτομα με μειωμένες διανοητικές ικανότητες, αν κρίνουμε από τα ποστς τους, για λόγους ευγένειας δεν θα αναφέρω τους εκάστοτε gabriels, locusts, asimoulides, τους οποίους τους θέλατε ξέρω γω στο ER τελικά. Και γω όταν πρωτομπήκα ακόμα θυμάμαι να με κράζει ο Kveld με τον sympo και να γελάνε, αλλά μετά κατάλαβαν τι παλικάρι πρώτο είμαι, και τελοσπάντων δεν αρνούμαι αυτά περί της υπεράσπισης των εαυτών μας, αλλά κάποιος που μπορεί να το κάνει μπορεί κάλλιστα να είναι και εξαιρετικός κάθυστερ, τα παραδείγματα πολλά, αν θέλετε μπορώ να αναφέρω μερικά, μπορώ και όχι, αλλά τελοσπάντων τον ιντερνετικό δαρβινισμό δεν τον εδέχομαι απόλυτα, παίζουν πολλοί παράγοντες, όχι μόνο μυαλού.

freezing_moon
27-05-2008, 16:29
ε, ναι, μερικοί ηλίθιοι είναι ανθεκτικοί κι επιβιώνουν, είναι ανάγκη να επιβιώνουν όλοι οι ηλίθιοι;

nothingman
27-05-2008, 16:33
ένα σεντ!
έι!
να και ένα άλλο σεντ!
αυτά λοιπόν είναι τα δυο μου σεντ!
!

δε θα έλεγα ότι η σοβαρότητα είναι αυτό που λείπει από το φόρουμ. δεν είναι φυσικά και αυτό που μας περισσεύει η σοβαρότητα. τέλος, δε νομίζω ότι θα μας έπρεπε να μας απασχολεί ο παράγων "σοβαρότητα" τόσο πια ώστε να έχει αναφερθεί ήδη εκατονσαρανταδώδεκα φορές σε αυτό το θρεντ και άλλες 3 ήδη στο δικό μου ποστ.
το αγαπάμε όλοι το ER (πως θα μπορούσαμε κι αλλιώς δλδ, τόσους δίσκους μάθαμε για να εντυπωσιάσουμε φίλους, τόσες ατάκες για να τημπούμε σε συμμαθητές, διάβολε, το μισό φόρουμ έχει πηδήξει λόγω του ER). μεγάλωσε όμως αυτό το πράμα και πλέον δεν είναι μια μαλακία για 38 άτομα (από τους οποίους οι 23 βρίσκονται κάθε Τετάρτη στο Τζαζμίν) και είναι λογικό να έχουμε και περισσότερους μαλάκες. είναι λογικό επίσης αφού πέρασε ο καιρός να έχουμε ψιλοστερέψει και από γαμάτες ιδέες και να έχουμε ήδη κάνει κάποιες παρέες και να έχουμε ήδη βρει καμιά εικοσαριά ξερωγω τύπους που να ξέρουμε ότι είναι οκέι και ίσως να μην ψάχνουμε με την ίδια ζέση να βρούμε και άλλους. που θα βρούμε δλδ δεν τίθεται θέμα αλλά.
στο μιούζικ πάντως είχε πέσει αρκετά το θέμα με τα νταουνλόουντ λινξ και τις 37 καθημερινές δισκάρες, κάπως έφτιαξε το θέμα, ευτυχώς.
και έπαιξε και το ρόλο του και το περιοδικό. καλό ή κακό δεν ξέρω, θα το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος που λέει και ο Θεοφιλόπουλος αλλά δεν ήταν αμέτοχο, σε καμιά περίπτωση. άλλαξε τα κόζα.
τελειώνω λέγοντας ότι δεν έχω πρόβλημα με το φόρουμ που δεν είναι σοβαρό, αλλά με αυτό που είναι σοβαροφανές! ναι! προβοκατόρικη εξυπνάδα αλλά έτσι είναι!

συμφωνώ επίσης με το χρήστη φρήζιν μουν και το χρήστη σύμπο και όσους χρήστες ποστάρουν εδώ και συμπαθώ. δε με νοιάζει τι.

carheart
27-05-2008, 16:38
Εδώ ταμαγκότσι υπάρχει και ένα θέμα χρόνου, δεν έχουν όλοι χρόνο να υπερασπιστούν τον εαυτό τους σε μια επίθεση trolling από κάποια μέλη γενικά του φόρουμ, και η έλλειψη χρόνου σίγουρα δε συνιστά διανοητική καθυστέρηση, εκτός αν το εμβαθύνουμε πολύ το θέμα, αλλά και πάλι έχω επιφυλάξεις να διατηρήσω. Το θέμα είναι πως λέει πριν ο Μπλίτζερ (τυχαίο παράδειγμα) "πάντα υπήρχαν καθυστερημένοι, τους κάναμε να βάζουν τα κλάματα και να φεύγουν". Ο Μπλίτζερ όλα αυτά (τυχαίο παράδειγμα). Δηλαδή (τυχαίο παράδειγμα) άμα είναι οι ίδιοι οι καθυστερημένοι να διώχνουν τους ανθεκτικούς ηλίθιους, που βαδίζουμε;

Και αν κάποιος είναι ΚΑΙ ηλίθιος ΚΑΙ ανθεκτικός ΚΑΙ καθυστερημένος (σαν τον σάμπατακ, τυχαίο παράδειγμα), ποιός θα αποφασίσει για την τύχη του; Θα υπάρξουν λόγια από τον κόσμο. Αναταραχή στις κλίκες. Μερικοί θα φύγουν μόνοι τους (σαν τον σάμπατακ, τυχαίο παράδειγμα), άλλοι θα μπαρκάρουν (και αυτό), οι υπόλοιποι όμως; Θα υπάρξουν αντιρρήσεις, διαφωνίες, θα μπουν και οι βλάκες στο παιχνίδι, ο ατομ σμασερ (τυχαίο παράδειγμα) θα λέει πως του αρέσουν και οι 21 ertards, και πως είναι όλοι υπέροχοι, θα υπάρξει μια ΣΑΦΗΣ ασυνεννοησία, θα αναρωτιέται ο άλλος "είμαι χαζός;", "μην είμαι ηλίθιος;;;", "μπα, καθυστερημένος είμαι", και τελικά όλοι θα λένε "οι άλλοι ειν έτσι", και μετά τι θα γίνει;

Θα εκμεταλλευτούν τα ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ να κάνουν επανάσταση και ο ΜΠΑΡΚΑΣ θα γράφει με κεφαλαία και θα τρίβεται με τα τριπλά του πολύχρωμα βινύλια και θα λέει τα κατάφερα! τα κατάφερα!

Αυτό θέλουμε, φρίζιν μουν;

metamelia3
27-05-2008, 16:40
"το μοντερέητινγκ υπηρετεί τον ιμπεριαλισμό!"

Mitsmann
27-05-2008, 16:44
αυτο με τα πηδηματα πως το εχουν καταφερει δε καταλαβα!
δεν υπαρχει μια χρηστρια να συμπαθησει κι εμενα????

carheart
27-05-2008, 16:45
Τώρα το γυρνάς σε πιτσφορκ, και στο τέλος θα έρθεις ολόκληρος στο στρατόπεδο!

Mitsmann
27-05-2008, 16:45
χαχαχα το αρχικο μου ποστ ειχε ενα [/πιτσφορκ] απο κατω. αλλα το εσβησα για να πει κι ο ιδιος τι πιστευει στο θεμα.

wino
27-05-2008, 16:47
den emeine kai h cathy(nai nai random onoma xrhstrias kai auto)

Mitsmann
27-05-2008, 16:49
τωρα που σιγα σιγα λυνεται το πραγμα λοιπον

ρίξτε μια ματιά κι εδώ

viewtopic.php?f=30&t=21366&st=0&sk=t&sd=a (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=21366&st=0&sk=t&sd=a)

freezing_moon
27-05-2008, 16:49
Εδώ ταμαγκότσι υπάρχει και ένα θέμα χρόνου, δεν έχουν όλοι χρόνο να υπερασπιστούν τον εαυτό τους σε μια επίθεση trolling από κάποια μέλη γενικά του φόρουμ, και η έλλειψη χρόνου σίγουρα δε συνιστά διανοητική καθυστέρηση, εκτός αν το εμβαθύνουμε πολύ το θέμα, αλλά και πάλι έχω επιφυλάξεις να διατηρήσω.

Συνιστά διανοητική καθυστέρηση το να μην μπορεί κανείς να αγνοήσει απλά τους μαλάκες. Δε χρειάζεται καθόλου χρόνος γι' αυτό!
Πλας όταν κάποιος δέχεται αναίτια επίθεση, αρκετές φορές τον υπερασπίζονται άλλοι Αγνοί Αγωνιστές του Δικαίου.

Το θέμα είναι πως λέει πριν ο Μπλίτζερ (τυχαίο παράδειγμα) "πάντα υπήρχαν καθυστερημένοι, τους κάναμε να βάζουν τα κλάματα και να φεύγουν". Ο Μπλίτζερ όλα αυτά (τυχαίο παράδειγμα). Δηλαδή (τυχαίο παράδειγμα) άμα είναι οι ίδιοι οι καθυστερημένοι να διώχνουν τους ανθεκτικούς ηλίθιους, που βαδίζουμε;

Και αν κάποιος είναι ΚΑΙ ηλίθιος ΚΑΙ ανθεκτικός ΚΑΙ καθυστερημένος (σαν τον σάμπατακ, τυχαίο παράδειγμα), ποιός θα αποφασίσει για την τύχη του; Θα υπάρξουν λόγια από τον κόσμο. Αναταραχή στις κλίκες. Μερικοί θα φύγουν μόνοι τους (σαν τον σάμπατακ, τυχαίο παράδειγμα), άλλοι θα μπαρκάρουν (και αυτό), οι υπόλοιποι όμως; Θα υπάρξουν αντιρρήσεις, διαφωνίες, θα μπουν και οι βλάκες στο παιχνίδι, ο ατομ σμασερ (τυχαίο παράδειγμα) θα λέει πως του αρέσουν και οι 21 ertards, και πως είναι όλοι υπέροχοι, θα υπάρξει μια ΣΑΦΗΣ ασυνεννοησία, θα αναρωτιέται ο άλλος "είμαι χαζός;", "μην είμαι ηλίθιος;;;", "μπα, καθυστερημένος είμαι", και τελικά όλοι θα λένε "οι άλλοι ειν έτσι", και μετά τι θα γίνει;

Θα εκμεταλλευτούν τα ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ να κάνουν επανάσταση και ο ΜΠΑΡΚΑΣ θα γράφει με κεφαλαία και θα τρίβεται με τα τριπλά του πολύχρωμα βινύλια και θα λέει τα κατάφερα! τα κατάφερα!

Αυτό θέλουμε, φρίζιν μουν;
Δεν πολυκατάλαβα τι θες να πεις, αλλά τόσα χρόνια λειτουργεί το φόρουμ με περίπου τον ίδιο τρόπο, με κάποιο ποσοστό καθυστερημένων και κάποιο ποσοστό φλέιμς. Αυτά τα ποσοστά δε βλέπω να έχουν αλλάξει δραματικά, επομένως δε βλέπω πρόβλημα.

Τουλάχιστον έτσι βγαίνει και κάτι καλό, αλλιώς θα είχαμε γεμίσει ηλίθιους. Και το μοντερέιτινγκ ας μου εξηγήσει κάποιος πώς θα μας σώσει απ' τους ηλίθιους κι όχι απλώς απ' τις βρισιές. Και τότε είναι που θα χρειάζονται κι οι βρισιές, με τόσους ηλίθιους.

Εκτός αν φτιάξετε μια επιτροπή που θα αποφασίζει ποιος είναι ηλίθιος και ποιος όχι. Ή ίσως ένα αϊκιού τεστ κατά την εγγραφή!!

carheart
27-05-2008, 16:51
Ο kveld είχε προτείνει ολοκλήρωμα, ο sympos είχε προτείνει να κόψουμε το registration, εγώ προτείνω να γίνουν και τα δύο ταυτόχρονα.

metamelia3
27-05-2008, 16:55
τι ολοκλήρωμα; έλα, αυτό είναι πουστιά! εγώ θα έλεγα απλά για το ρετζιστρέησιον να στέλνουν μια φόρμα με μια λίστα μουσικών που γουστάρουν. για κάποιο λόγο έχει αρκετά να πει εδώ μέσα για το χου ιζ χου.

freezing_moon
27-05-2008, 16:56
μαλακία, το σύμπο και τον κβελτ τους κόβω χλωμούς να θυμούνται ολοκληρώματα.

FANTASMA
27-05-2008, 17:12
Den diavasa olo to topic, den prolavainw twra. To mono pou thelw na pw einai pws sto megalutero meros ftaite eseis oi palioures pou to agaphto sas forum exei ginei skata, giati ap th mia kanete xavale metaksu sas k krazeste ktl (gia plaka vevaia) ki ap thn allh xumate se opoion neo mpainei edw mesa, thewrontas ton hlithio ws default me to pou tha kanei register, k otan arxizei enas, ta upoloipa filarakia akolouthoun. Kai den kanete kaloproeraith plaka, alla stoxevete na upovivasete ton neo user oso to dunaton perissotero. E pws perimenete na mhn to dei arnhtika o opoiosdhpote k na mhn arxizei na krazei k na vlepei pws to er einai mono gia vrisimo k xavale? (k den anaferomai mono se mena, aplws eimai trano paradeigma auths ths antimetwpishs). Me alla logia, eseis dinete to kako paradeigma, ki olo auto kapou ksekinhse, kapou polu prin mpw egw edw mesa.
Sas dikaiologw en merh giati sigoura exoun perasei polla zwa apo dw mesa (gia merikous eimai ki egw ena), alla den einai taktikh auth.

Φιλτατη Χ, να δηλωσω εξαρχης οτι μιλαω σοβαρα ετσι ωστε να εχω ελπιδες πανω απο 25% να μη με βρισεις με καμια εντελως κλισε και αδικαιολογητη βρισια και να μην το παρεις προσωπικα. Αυτοι τους οποιους εσυ αποκαλεις παλιουρες πιθανοτατα ειναι η δευτερη γενια χρηστων ΗΑΡ, οι οποιοι πλεον ειναι κι αυτοι παλιουρες, καθως εσυ και μερικοι αλλοι μαλλον ανηκετε στην τεταρτη γενια χρηστων. Αποφασισα να ποσταρω κι εγω σοβαρα γιατι ειδα οτι κι αλλοι χρηστες πρωτης γενιας ποσταραν σοβαρα, με 2 απο τις καλυτερες αποψεις να εκφραζονται απο τους 2 απο κατω μου. Ολα αυτα, απλα για αποκατασταση της αληθειας. Οι περισσοτεροι πραγματικα παλιοι χρηστες οχι απλα δεν ποσταρουν καν, δεν τσεκαρουν το φορουμ καν, γιατι ειτε δεν εχουν το χρονο ειτε βαρεθηκαν. Κατα τη γνωμη μου ειναι απολυτα φυσιολογικο αυτο, κι εγω ειχα χαθει για αρκετα μεγαλο διαστημα απο το φορουμ κι ετσι εχω χασει την τριτη γενια χρηστων και λιγο απο τη δευτερη, με συνεπεια να με βριζουν ολοι αυτοι και να κλαιω. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε καμια περιπτωση δεν γινεται να κατηγορηθει οποιαδηποτε γενια χρηστων για το οτι πλεον καλως η κακως το ΗΑΡ ειναι πολυ περισσοτερο βαρετο απο οτι ηταν. Επισης, οπως ισως θα ελεγε κι ο Συμπο, το να θεωρεις οποιον κανει ρετζιστερ ηλιθιο by default δεν ειναι και τοσο κακο. Μπορεις να το αντιμετωπισεις σαν μια διαδικασια μυησης στο γαμωφορουμ, ολοι το εχουμε περασει. Εχουμε βριστει με συμπο τοσο πολυ στην αρχη που δεν το θυμαται καν ο βλακας (οντως, τον ειχα ρωτησει και δε θυμοταν οτι εβριζε μανες κτλ).

Για να ολοκληρωσω προς εσενα και οποιον ενστερνιζεται την αποψη οτι φταινε "καποιοι" για αυτην την κατασταση, αυτο δεν εχει καμια μα καμια φυσικη εξηγηση, δεν γινεται σε μεγαλους πληθυσμους να βρισκεις μια συγκεκριμενη ομαδα που μακροσκοπικα ειναι περισσοτερο υπευθυνη. Απλα οταν οι χρηστες ενος φορουμ στην αρχη ειναι 40-50 και οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν δημιουργησει μια παρεα μεταξυ τους, με 5-10 να ειναι οι γραφικοι που προσθετουν το αλατοπιπερο (ροκαβλον, γουταν κτλ), τοτε το φορουμ απλα ειναι γαμω. Οταν εδω και πολλα χρονια το ΗΑΡ εχει περισσοτερους απο 200 ενεργους χρηστες σε ολα τα υποφορουμ, τοτε μεν χανεις αυτο το παρειστικο κλιμα που πολλοι ενιωθαν, αλλα κερδιζεις μεγαλυτερη ποικιλια στα μουσικα γουστα, τις γνωσεις, τις αποψεις και γενικα οπως βλεπεις κι εσυ και ολοι, μιλανε ξαφνικα δεκατρια ατομα για την πιο τελειωμενη ταινια που υπαρχει ας πουμε.

Να τονισω τελος οτι μονο ΕΣΥ και 5-10 αλλα ψαρια το παιρνουν τοσο σοβαρα και εβγαλαν και συμπερασμα οτι με το που μπαινει καθε νεος πανε να τον υποβιβασουν και να τον μειωσουν, τα περισσοτερα "μειωτικα" και "ειρωνικα" ποστς γινονται επειδη ειτε ο αλλος βαριεται, ειτε θελει να κανει καναν αλλο να γελασει, ειτε πολυ απλα για τη μαλακια.

[quote="symposium_lexotanil":1z2mp84c]Εξαιρετικο ποστ, βρισκομαι στην 5η σελιδα, διαβασε με
Εξαιρετικο ποστ νουμερο 2, βρισκομαι στην εκτη σελιδα, διαβασε με εμενα, περιλαμβανω και το πρωτο.
[/quote:1z2mp84c]

Οσον αφορα αυτα που εγραψαν οι δυο χρηστες πρωτης γενιας (πρεπει να γινει πολλ σε ποια γενια ανηκει ο καθενας), τα ειπαν πολυ σωστα και εξετασαν το θεμα οπως πρεπει να εξεταστει, δηλαδη καλως η κακως, ετσι ειναι η φυσικη εξελιξη καποιων πραγματων οταν τα αφηνεις να εξελιχθουν. Αν ηθελε ο Πανος θα μπορουσε να εχει θεσπισει ενα φιλτραρισμα και μια μικρη "λογοκρισια" ας πουμε, οχι για να μην μπορει ο καθενας να γραψει οτι θελει, ισα ισα που δεν εχω ενοχληθει ποτε απο βρισιδι εδω μεσα και απο "οχι καθωσπρεπει" αποψεις, τις επικροτω κιολας. Αλλα για να μην υπαρχει το ανελεητο σπαμμαρισμα και η μαλακια που παει συννεφο, μερος των οποιων δηλωνω κι εγω ενοχος βεβαια, παρασυρμενος απο το γενικοτερο κλιμα. Ακομα κι ετσι ομως, στην τελικη δε με ενοχλει καθολου αυτο, ισως προτιμω τη μορφη του ΗΑΡ οπως ειναι τωρα. Γιατι παλια μπορει οπως ειπε κι ο πινκ αποπανω να ημασταν τζανκια και να καθομασταν το βραδυ με το μεσεντζερ ανοιχτο και το ΗΑΡ στο ριφρες καθε 30 δευτερολεπτα, αλλα τωρα οι περισσοτεροι χρηστες εχουν και αλλες καταστασεις στη ζωη τους και δε θα ηταν οτι καλυτερο να καθονται να το κανουν ακομα αυτο. Προτιμω να μπαινω μια ωριτσα απο τη δουλεια και να τσεκαρω 5 τοπιξ στο Αθλετιξ, 2 τοπιξ στο Σεξιον, 5-10 τοπιξ συνολικα σε ολα τα μουσικα υποφορουμ, 3 τοπιξ στο Σινεμα/Ντιβιντι και αν εχω χρονο και ψωλαρω στη δουλεια να τσεκαρω και μερικα τοπιξ στο Τζενεραλ.

Mitsmann
27-05-2008, 17:15
Ξαφνικα ρε κουφαλες, βρηκατε ολοι ωρα για ποστ σεντονια ε?

wino
27-05-2008, 17:17
να καθομασταν το βραδυ με το μεσεντζερ ανοιχτο

Exoume adiaseistes apodei3eis oti kapoios to kanei akoma e!

xrhsths teleutaias genias edw

FANTASMA
27-05-2008, 17:19
Ναι, αλλα δεν κανω ριφρες καθε 30 δευτερολεπτα στο ΗΑΡ!

(οντως εσυ εισαι τεταρτης)

wino
27-05-2008, 17:24
exoume apodei3eis kai gia ton apopanw apo to prohgoumeno post mou, den 8umamai pou eixe postarei to desktop tou

Raven Lord
27-05-2008, 19:04
ουφ, έκανα 45' να τα διαβάσω όλα. πάνε οι εποχές που είχα ακόμη και στη δουλειά πιο πολύ χρόνο για σκότωμα.

λοιπόν, μάλλον συμφωνώ με το ταμαγκόθι κατά μεγάλο ποσοστό, οπότε γλιτώνω τη συγγραφή ολόκληρου κατεβατού.

πάντως, προσωπικά πολύ δύσκολα ενοχλούμαι από συμπεριφορές, ακόμη και από άτομα που θεωρώ ηλίθια. μόνο μία περίπτωση στα χρονικά του er δεν την πάλευα με τίποτα και πιστεύω ότι μόνο με μπαν διορθωνόταν.

γενικά, όμως, το φόρουμ δεν έχει αλλάξει και τόσο πολύ σε σχέση με παλιά. ίσως έχει συμμαζευτεί λίγο σε κάποια θέματα και έχει "αναπτυχθεί" μουσικά. το ότι μου φαίνεται πεσμένη η κατάσταση οφείλεται κυρίως σε άτομα που αραίωσαν και σε έλλειψη χρόνου.

Pitsadoros
27-05-2008, 19:10
egw tha ithela gia na ginei kalitero to foroum mas na sxoliazontai sta threads gia ta almpoums oi kritikes pou postarontai k na ginetai ligo tzertzelos k na niwthoume oloi mas oti timoume ti mousiki milwntas sovara k skopima gi autina. ksekofte ligo xrono apo tin iperkatanalwsi diskwn k peite kamia kouventa parapanw gi autous pou sas endiaferoun. mono oi mplakmetalades k o ICPM sxoliazoun albums pleon. oi sinergates mou k egw gia tin enimerwsi sas prospathoume tosa xronia deikste to analogo feedmpak. ok?

metamelia3
27-05-2008, 19:13
http://www.kff.org/about/OK.JPG

Amnesiac.
27-05-2008, 19:24
ASE RE DRAGONLORD POU SE EPIASAN KAI OI ANISYXIES GIA TO ER :evil: :evil:

TRAVA STI GERMANIA NA TON FAS APO KANA GOTHOTRAVELI :rofl: :rofl: KAI ASE TA FORUMS (OPOIOS TO DIORTHWSEI TOU GAMW TO SPITI) GIA TOUS ANTRES

Amnesiac.
27-05-2008, 19:24
:twisted: :twisted: ENNOOUSA SORRY E

X
27-05-2008, 19:50
Re FANTASMA, apo 8 selides topic, TO DIKO mou post epelekses entelws tuxaia na sxoliaseis e?

Koitaxte na deite, auth eimai. Eimai euaisthhth k pairnw ta pragmata sta sovara, ki otan me vrizete kathe mera, tha sas vrizw ki egw k tha fainomai kathusterhmenh giati polu apla fortwnw eukola k niwthw thn anagkh na amunthw. Auto de me xaraktirizei genika san anthrwpo omws, opote den pa na xtupieste, eiste akuroi.
Ki oti k na lete, h taktikh sas na skulovrizete ton kathe nooba, eite einai pareksigiarhs san emena eite oxi, einai hlithia k apwthhtikh kai se kamia periptwsh den apotelei diadikasia muhshs sth malakia pou legetai er mh xesw.

FANTASMA
27-05-2008, 19:54
Ε μονο εσυ ειπες οτι φταινε οι παλιοι γιουζερς, αμυνθηκα κι εγω, οχι δεν ηταν τυχαιο οτι επελεξα το δικο σου ποστ, δεν εγραψε κανεις κατι παρομοιο.

Phantom Duck
27-05-2008, 20:01
BRACE FOR EPIC

MoRmEnGiL
27-05-2008, 20:30
Re FANTASMA, apo 8 selides topic, TO DIKO mou post epelekses entelws tuxaia na sxoliaseis e?

Koitaxte na deite, auth eimai. Eimai euaisthhth k pairnw ta pragmata sta sovara, ki otan me vrizete kathe mera, tha sas vrizw ki egw k tha fainomai kathusterhmenh giati polu apla fortwnw eukola k niwthw thn anagkh na amunthw. Auto de me xaraktirizei genika san anthrwpo omws, opote den pa na xtupieste, eiste akuroi.
Ki oti k na lete, h taktikh sas na skulovrizete ton kathe nooba, eite einai pareksigiarhs san emena eite oxi, einai hlithia k apwthhtikh kai se kamia periptwsh den apotelei diadikasia muhshs sth malakia pou legetai er mh xesw.

starxidiamas pragmatika.

ennow oti an de sou arese 8a eixes hdh fygei,alla ka8ese.

ara sou aresei na asxolounte mazi sou akoma k an se brizoune kai th briskeis na ginonte diagwnismoi pxios 8a thn pei se pxion.

Odonian
27-05-2008, 20:31
Ο kveld είχε προτείνει ολοκλήρωμα, ο sympos είχε προτείνει να κόψουμε το registration, εγώ προτείνω να γίνουν και τα δύο ταυτόχρονα.
Εγώ είχα προτείνει να επιτρέπεται η έκτρωση (και το μπαν κατ επέκταση, same thing) μέχρι να μπορεί το παιδί (βλ πόστερ) να υπολογίσει επικαμπύλια. Με είπανε ακραίο. :?

X
27-05-2008, 20:51

starxidiamas pragmatika.

ennow oti an de sou arese 8a eixes hdh fygei,alla ka8ese.

ara sou aresei na asxolounte mazi sou akoma k an se brizoune kai th briskeis na ginonte diagwnismoi pxios 8a thn pei se pxion.

Starixidiamoupragmatikakiemena

Kathomai giati uparxoun k normal atoma edw mesa k epeidh ena forum einai kalo time killer. Kathomai epishs epeidh enhmerwnomai amesa gia sunavlies k mporw na diavasw/suzhthsw/mathw gia nees mousikes,tainies h' otidhpote.
Xesmenh thn exw thn enasxolhsh sas mazi mou k tha sas parakalousa na thn valete ekei pou de vlepei o hlios.

.
27-05-2008, 20:55
Μην αφήνεις μωρέ Εκς τους μαλάκες να σε νευριάζουν(ε). Αργόσχολοι και πίθηκοι είναι. Ναπαναγαμηθούνε πρωινιάτικα.

atom_smasher
27-05-2008, 21:02
ενα ερ φεσι να γνωριστουμε η να ξανασυναντηθουμε μετα απο καιρο....υπαρχει διαθεση?
οι νεοι , οι νεοτεροι και οι πολυ πιο νεοι να γινουν πιο ανθεκτικοι στον σχολιασμο και να μαθουν να αδιαφορουν για οσα δεν τους ενδιαφερει.κραταμε το ζουμι κυριοι και κυριες απο το ποσταρισμα.οχι οτιδηποτε λεγετε.
επισης θα ηθελα να μου διευκρινησετε το γεγονος οτι καποιοι εχουν πηδηξει μεσω ερ.δηλαδη σεξ?
πανο ψιλοσυμφωνουμε νομιζω, αλλα πιστευω οτι το συμπερασμα που βγαινει ειναι πως ισως τα βλεπουμε λιγο αποστασιοποιημενα τα πραγματα, το ποστ του συμπο με κανει να σκεφτω προς αυτη την κατευθυνση.ή απο την πλευρ του ο καθενας μιας και εχουμε λιγο διαφορετικη σχεση με το ερ.αν και εγω ομολογω οτι παραμενω το ιδιο αποστασιοποιημενος οσο ημουν και στην αρχη αλλα ταυτοχρονα σταθερα συμμετεχων εστω και αν παρακολουθω κυριως τα τεκταινομενα μιας και το επιπεδο του σχολιασμου με κουραζει ή δεν γνωριζω ατομα και καταστασεις. συμμετοχικη παρατηρηση δηλαδη.ασε που αφου κουρευτηκα κανεις δεν μου μιλαει σε συναυλιες κλπ και τα αλλα παιδακια δεν με παιζουν.μου ναι και λιγο δυσκολο να κανω παρεα με 18-20 ετων παιδια.υπαρχει χασμα γενεων.εκτος αν ειναι κοριτσιακια οποτε οοοοοοοοκ, αλλα το συζηταμε.δηλαδη εχετε κανει και σεξ μεσω ερ?συσφιξη σχεσεων, μαλιστα.ευγε. τελικα 30αριζω??χμ.
εκτος των αλλων παραμενω και λιγο καμενος ποζεροτρουμεταλος μεταξυ αλλων οποτε με αφηνουν αδιαφορο καποια πιο ποστ πραγματα.

Mitsmann
27-05-2008, 21:06
επισης θα ηθελα να μου διευκρινησετε το γεγονος οτι καποιοι εχουν πηδηξει μεσω ερ.δηλαδη σεξ?

Oχι ειχαμε μαζευτει στον Πανελληνιο και καναμε αλματα.
Πρωτος βγηκε ο . με αλμα 8,03 ΜΟΥΝΑΚΙΑ μηκος.

MoRmEnGiL
27-05-2008, 21:06
Ti ka8omai k asxoloume den 3erw,tespa.

O logos gia ton opoio ka8ese sto forum pragmatika den nomizw na endiaferei kai pollous. Opote mhn ka8ese na mas ton analyeis. Kane oti 8es. Opws einai dikaiwma sou na ka8ese sto forum gia ton alfa h bhta logo einai kai dikaiwma twn allwn na se 8ewroune ka8ysterhmenh, idiofyia, kalomniprepeinanaiparotidethnexwdei, ekneuristikh, poiaeinaipaliauth, otidhpote.

Telika to post tou panou afora to moderation tou forum h genika h poreia tou forum en genh?

Ntot: to location tou amnesiac :D

rebelos
27-05-2008, 21:15
εγώ που είμαι νέος χαζός και ανώριμος μπορώ να πω ότι το ηαρ μου αρέσει
ξέρω ότι από τη στιγμή που θα ανοίξω το πισι να μπώ στο νετ το ηαρ θα είναι ο πρώτος μου προορισμός
γιατί θα πάω στο μιούζικ ντισκάσσιον και κάποιος θα έχει προτήνει κάποιο πολυ γαμάτο δισκάκι
στο τζένεραλ για να δώ κάνα φλέιμ η κάνα ποστ οφ δε ντέι
γενικά θεωρώ πως προσφέρει μια "ζεστή" ατμόσφαιρα

ντάξ σαφώς και υπάρχει αυτή η επίθεση σε νέους γιούζερς που κι εμένα αρχικά με είχε πειράξει
αλλά δεν αντέδρασα σαν τη Χ με χριστοπαναγίες και εκθετική αύξηση του ρυθμού ποσταρίσματος μου
προσπάθησα να καταλάβω τι λέει αυτός τώρα και γιατί αντιδρά σαν να του βρισα την μάνα
αλλά μόλις κατάλαβα ότι όλα αυτά είναι στα πλαίσια του χαβαλέ χάρηκα

αυτά από ένα χρήστη τέταρτης (ή και πέμπτης) γενιάς

ang69
27-05-2008, 21:48
Η τελειότητα σε χρήστες λοιπόν.

Vicotnik
27-05-2008, 21:49
φάε σκατά τότε μουνόσκυλο.

εδιτ: έλεγα ν'αγνοήσω το από κάτω ποστ και να το παίξω βαρύς (αυτό είναι φύση αδύνατο για μένα ειδικά) και μάγκας κι ότι δε το είδα αλλά δε μου πάει :oops: :oops:

ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ!

ang69
27-05-2008, 21:51
Βικότνικ, κάνε έντιτ ότι δεν το έλεγες σε μένα γιατί θα στενοχωρηθώ και μπορεί και να αποχωρήσω.

Odonian
27-05-2008, 21:52

Είχε ευνοικό άνεμο όμως.

psychotron
27-05-2008, 22:06
Ήταν ντοπαρισμένος.

Εεε, παιδιά, εγώ ακόμα και σαν νέος γιούζερ δεν αντιμετώπισα προβλήματα, βρισίδια, σταυροπαναγίες, μάνες, σόγια, τεριγιάκι, και ο σύμπος :pink: παραμένει ο αγαπημένος μου χρήστης.

Ραντεβού στο κάραβελ.

Και το πιο σημαντικό.

.
27-05-2008, 22:12
Εγώ πάντως σε θυμάμαι στο revenge of rock να συστήνεσαι και να κερνάς σφηνάκια και το πρώτο πράγμα που είχα σκεφτεί τότε ήταν "να δεις που το ηαρ απέκτησε τον πρώτο του ΠΟΥΣΤΗ". Και είχα δίκιο φυσικά. :!:

rebelos
27-05-2008, 22:15
φάε σκατά τότε μουνόσκυλο.

:pink:

Dragonlord
28-05-2008, 01:37
Έχει δίκιο ο δράκωνλορδ να προβληματίζετε κ ας έχει δίκιο και η πρώτη παράγραφος του σύμπου.

Δεν έχει δίκιο να ανησυχεί όμως.
Δεν είναι τόσο ότι ανησυχώ, περισσότερο όπως το είπες, προβληματίζομαι. Και επειδή νομίζω ότι έχω παρεξηγηθεί λίγο, κι εγώ ουσιαστικά με φρήζιν μουν είμαι σε γενικές γραμμές, απλώς έχω ακούσει από πέντε άτομα και την άλλη άποψη η οποία, ε, δεν είναι και εντελώς αβάσιμη. Και αν τα έγραψα σαν να υποστηρίζω αυτή την άποψη, το έκανα περισσότερο επειδή αυτή είναι η πλευρά που θέλω να ακούσω, η πλευρά των παραπόνων, γιατί την άλλη την ξέρω ήδη. Μην παίρνετε το παρόν τόπικ σαν προάγγελο της ινσομνιοποίησης του er, αυτό μας έλειπε. Τέσπα, έλειπα κάποιους μήνες λόγω γάμου, με είχε και ο οτέ ένα τρίμηνο χωρίς τηλέφωνο, και να σας πω την αλήθεια προσωπικά νομίζω ότι είναι *καλύτερο* το φόρουμ από ό,τι ένα χρόνο πριν. Γενικά θεωρώ ότι εν τέλει λίγο περισσότερο moderating δεν θα έβλαπτε, αν μη τι άλλο για να μη δίνεται η εντύπωση στους πιο νέους γιούζερζ ότι εδώ είναι μπουρδέλο και προσφέρεται για ξέφρενο τρόλλινγκ, αλλά σε καμία περίπτωση δε μιλάμε για "ένα σοβαρό και καθωσπρέπει φόρουμ", χαλαρώστε. Δεν μου ήρθε μετά από μισή δεκαετία ξαφνικά η ιδέα ότι θα ήταν καλύτερα να μιλάμε με το σεις και με το σας, το er δημιουργήθηκε για να μιλάμε χαλαρά, όμορφα κι ελεύθερα και έτσι θα παραμείνει.

BLiTzER
28-05-2008, 01:42
Pantreythkes? :shock:

Dragonlord
28-05-2008, 01:47
Βασικά για όλους όσους λένε για trolling, τύπου Troufas, και μιας και αναφέρ8ηκε το /b/,

This is a message to all newfags and cancer currently killing ER, What the fuck do you think this is, some place where you can just waltz in unannounced and be received with arms wide open? WELL FUCK THAT! This is motherfucking ER, bitch. WE call the shots. WE ALWAYS get shotgun. WE dont give a fuck who you are, because WE are infinitely more important than you. WE are always first in line. WE always fuck the hot chick before she gets acne and settles for you. WE rob banks, charities, and ANYONE else who fucking pisses us off. This place is more than just a place, faggot, it is an IDEOLOGY. And this ideology says you need to GET THE FUCK OUT. No one here will ever like you. WE have already established cliques, slop-worthy-hoes, and prop-worthy-bros, GOT IT? WE are the ideology of elitism, exploitation, and lulz. This isn't a fucking game, kid, so don't try to tag along. You're talking to people who have been around the block AND THEN SOME. WE pioneered class. WE made 'cool' cool. And you? What have you done? Jerked off in the shower? WE INVENTED JERKING OFF IN THE SHOWER, you stupid bitch. There is a clear-cut, defined, infinitely thick WALL between you and us. WE built the wall that keeps you fags OUT. So don't try to act like you know what the fuck is going on, because you dont. You just do NOT. But you really think you can compete with ER? LOL WOW Don't make me start flaming you. Are you forgetting who we are? WE are the ones who film people like you getting fucking destroyed by us. WE will rip your ASSHOLE out of your fucking rectum, STITCH IT on top of your pitiful dick hole, and then fuck you in the VAGINA we just made for you. SO WE MAKE YOU INTO A BITCH. Do you get it now? This site isnt a game, it isnt a place to 'chill' with your fags, and it isnt some fucking haven where people like you can get acceptance from people like US. IT ISNT GOING TO HAPPEN. JUST GTFO.

Για μένα αυτό είναι το ER που 8έλω. Ρωτήστε τον αποπάνω χρήστη τι συμπεριφορά αντιμετώπισε όταν είχε πρωτογραφτεί στο φόρουμ (και παρολαυτά τον αγαπήσαμε). Ωστόσο όλοι ξέρουμε/τε ότι ειδικά τώρα το ER απέχει μίλια απο αυτό γιατί είναι ένα σοβαρό μουσικό φόρουμ με το mag, τα reviews του και τα όλα του. Δεν εξετάζω αν αυτό είναι κακό (γιατί το 8έλει η πλειοψηφία), όμως αν υπάρχει λίγο trolling εδώ κι εκεί (που πλέον δεν υπάρχει ούτε αυτό), μην κλαίτε το μουνί σας γιατί το πραγματικό trolling είναι εκεί έξω :!:
Να σου πω, κι εγώ έτσι το έβλεπα στην αρχή - και πίστευα πως έτσι ήταν. Το πρόβλημα σε αυτό το attitude είναι ότι αργά ή γρήγορα πολλοί από αυτούς που "κρατάς" απ'έξω πιθηκίζουν την αποδεκτή συμπεριφορά της κοινότητας οπότε αυτό το πράγμα εκφυλίζεται γιατί είναι κουλ να είσαι στην ελίτ, αλλά η ελίτ είναι πλέον μια παρωδία του εαυτού της και δεν έχει νόημα να διατηρείται το attitude, γιατί από ένα σημείο κι έπειτα αντί να την προστατεύει τη διαβρώνει. Ίσως. Αυτός είναι και ο βασικός προβληματισμός μου, μήπως δηλαδή φτάσαμε σε ένα σημείο που η όλη αυτή συμπεριφορά αντί να βοηθά στρέφεται στην ουσία εναντίον του er.

Dragonlord
28-05-2008, 01:50
[zER]Pantreythkes? :shock:
Oui, I'm the damn paterfamilias! Εδώ και μισό χρόνο.

BLiTzER
28-05-2008, 01:51
Ante re, gratz.

Symfonhste kai me to diko mou post kapoios e. Ta eipa xyma.

Dragonlord
28-05-2008, 01:54
[zER]An thelete th gnomh mou, nomizo stis arxes htan poly pio pareistiko to klima. Klikes opos tha legan orismenoi. Argotera arxise na eisxorei kosmos apo pantou, na postaroun atoma pou kaneis mas den eixe gnorisei pote (apo konta), na fernoun tis parees tous, na dhmiourgoun "klikes" me th seira tous kai katalhksame na eimaste h meiopshfia pou exane to endiaferon ths siga-siga kai stamathse kai to trelo posting. Milao se "emeis" giati hmoun apo ta atoma pou eixan gnomh gia to forum sto ksekinhma tou. Sygxorhste me.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

BLiTzER
28-05-2008, 01:58
Ok isos einai ligo "ypervoliko". Ayto pou ennoousa tespa einai oti den einai aparaithta "xeirotero" to forum, oute exei parei thn katrakyla h kati. To mono pou exei allaksei einai oti stis arxes malakizomastan metaksy mas kai eixe plaka. Pleon den exei tosh (gia emas). Opote apla perimenoume na emfanistei kapoio thema pou mas endiaferei/afora kai kanoume sovara posts san ayto.

Tyler_Durden
28-05-2008, 01:59
Είμαι σχετικά νέοπας και δεν έχω αντίληψη του πώς ήταν το ER πιο παλιά.Ξέρω όμως πως τον τελευταίο χρόνο που ασχολούμαι μαζί του, ότι έχω βρεί αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα να διαβάσω, έχω ανταλλάξει απόψεις για μουσική, και έχω πεθάνει στα γέλια με υπερθε'ι'κά posts.Έχω δει καμμένους, αλλά έχω δει και μερικά "γαμώ τα άτομα". Τα έχω πάρει άσχημα με μερικούς (μια εποχή ήθελα να ξετομαριάσω τον "πάνκη" και να βάλω το δέρμα του για χαλί στο σαλόνι μου) και έχω κάνει κι εγώ με την σειρά μου απίστευτες γελοιότητες όπως το κάρβουνο-θρεντ "τι θέλετε?".Δέν νομίζω οτι το ER παει κατα διαόλου επειδή πέφτει το επίπεδο λόγω των νέων users.Πιστεύω την κλασική καραμέλα οτι "τις περισσότερες φορές έχουμε αυτό που μας αξίζει".Και το ER, αν και έχει πολύ κάρβουνο (σαν και του λόγου μου) είναι ένα πολύπλευρο μέσο που μπορείς τόσο να μαλακιστείς όσο και να επικοινωνήσεις.Το καφριλίκι και οι ωμότητες δεν είναι προνόμιο καμιάς γενιάς.Συνδιαμορφώνται.Πάντα θα υπάρχουν ανάπηροι που θα το παίζουν "ειδικοί" ή που θα βγάζουν το σακάτικο "εγώ" τους μέσα από ένα πληκτρολόγιο πάνω στους άλλους, και η αναλογία τους δεν περιορίζεται μέσω moderating.Αυτό το πράγμα δεν νικιέται ούτε με χημειοθεραπεία.Όσο το ER επιτρέπει και φιλοξενεί όλο το φάσμα των εκφράσεων, θα είναι υγιές.Το ER δεν νομίζω οτι είναι περισσότερο καρκινιάρικο απ' ότι η υπόλοιπη (virtual ή μη) ελληνική κοινωνία.Αυτά

Dragonlord
28-05-2008, 02:05
[zER]Ok isos einai ligo "ypervoliko". Ayto pou ennoousa tespa einai oti den einai aparaithta "xeirotero" to forum, oute exei parei thn katrakyla h kati. To mono pou exei allaksei einai oti stis arxes malakizomastan metaksy mas kai eixe plaka. Pleon den exei tosh (gia emas). Opote apla perimenoume na emfanistei kapoio thema pou mas endiaferei/afora kai kanoume sovara posts san ayto.
Δε νομίζω ότι λες κάτι υπερβολικό, νορμάλ μου φάνηκε το ποστ. Δε διαφωνώ γενικά, ο μόνος προβληματισμός μου είναι στο πιο πάνω ποστ μου.

Ford Prefect
28-05-2008, 03:16
Κατ'αρχάς συγχαρητήρια, να ζήσετε ευτυχισμένοι και καλωσήρθατε στο κλαμπ των συμβιβασμένων! (Μην τους πιστέψετε ποτέ!) ;)

Εμένανε από όλα πιο πολύ μου άρεσε το ποστ που απαντούσες στον μορμ, και αυτό μοστράρω σαν γιούζερ που βαριέται να γράψει πολλά. Μέχρι πριν μου άρεσε και του Σύμπου και του ταμαγκοθιού.

Εγώ άλλωστε δεν βλέπω μεγάλη διαφορά, όταν μπήκα με ενδιέφερε να διαβάσω πιο πολλούς γιούζερς και να γράψω κάτι παρπάνω και τώρα με ενδιαφέρει να διβάσω λιγώτερους αλλά με ενδιαφέρει το ίδιο. Δεν είναι ότι υπάρχει και κανά φόρουμ που γουστάρω τους πάντες. Ακόμα από ελληνικά το ΕΡ είναι, άσε που καλύπτει αρκετές πληροφοριακές ανάγκες σε ένα μέρος (κάνα δίσκο, κάνα λάιβ, πώς ήταν το κλίμα στο Καραϊσκάκη, τέτοια).

Από σοβαρές συζητήσεις, θα έλεγα ότι για μένα είναι ευθέως ανάλογο των γιούζερς που με ενδιαφέρουν γενικά οι απόψεις τους. Αραίωσαν το ίδιο. Άσε που έχουμε πει και αρκετά και τα λέμε όλοι καλύτερα με τους φίλους μας από κοντά.

Έχει καλά παιδιά πάντως το ΕΡ. Εμένανε μ'αρέσει.Κι ας είναι φλωράντζες οι μισοί.

SpiritCrusher
28-05-2008, 03:29

:shock:

Συγχαρητήρια Πάνο.

ποστ πιξ! :P

Mitsmann
28-05-2008, 03:39
άσε που καλύπτει αρκετές πληροφοριακές ανάγκες σε ένα μέρος (κάνα δίσκο, κάνα λάιβ, πώς ήταν το κλίμα στο Καραϊσκάκη, τέτοια).

χαχα ξερω απο ΠΟΙΟ ποστ το γραφεις αυτο!

Ford Prefect
28-05-2008, 03:49
χαχα, όχι μόνο αυτό ρε, και για έπικ φίλινγκ λέω, το 3-0 με την Βρέμη π.χ., αλλά ναι, καλό παράδειγμα! :Ρ Γι'αυτά χρειάζεσαι έγκυρη ενημέρωση από πολλές πηγές, ο ήχος δεν ταξιδεύει παντού το ίδιο κλπ ηχοληπτικά :Ρ

X
28-05-2008, 06:14
Αυτός είναι και ο βασικός προβληματισμός μου, μήπως δηλαδή φτάσαμε σε ένα σημείο που η όλη αυτή συμπεριφορά αντί να βοηθά στρέφεται στην ουσία εναντίον του er.

Egw ti to toso diaforetiko eipa dld k t'akousa?

fandango
28-05-2008, 10:12
σχετικά με το "παλιά ήταν καλύτερα" που αναφέρθηκε ότι λέει η μάνα κάποιου χρήστη και γενικά το λένε όλοι οι 50χρονών+, ο Κ.Ανάν έχει γράψει σχετικά "παλιά δεν υπήρχε το champions league, το delivery και οι Voivod. Άρα δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης".

νομίζω πολύ κακό για το τίποτα, πάντα θα υπάρχουν οι γαμάτοι users που θα μπορείς να παεις μια κουβέντα μαζί τους, πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα σου σπάνε τα αρχίδια και είτε θα τους απαντάς είτε θα τους αγνοείς, πάντα θα υπάρχουν τα ανέκδοτα του candiru, πάντα θα υπάρχουν και αυτοί που θα απαντάνε στα ποστς του candiru με "το ignore πλησιάζει", "στην αρχή δεν το σκεφτόμουν το ignore αλλά τώρα με ψήνει άσχημα", "ignore για να σωθείτε" κλπ.

nothing ever changes.

carheart
28-05-2008, 10:38
Εν τω μεταξύ αντιληφθείτε λίγο ποιοί τα λένε αυτά. Εξαιρετικά ενδιαφέρον κοινωνικό φαινόμενο.

Ποιοί να τα αντιληφθείτε όμως;; Σταματημό δεν έχει!

Candiru
28-05-2008, 11:03
σχετικά με το "παλιά ήταν καλύτερα" που αναφέρθηκε ότι λέει η μάνα κάποιου χρήστη και γενικά το λένε όλοι οι 50χρονών+, ο Κ.Ανάν έχει γράψει σχετικά "παλιά δεν υπήρχε το champions league, το delivery και οι Voivod. Άρα δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης".

νομίζω πολύ κακό για το τίποτα, πάντα θα υπάρχουν οι γαμάτοι users που θα μπορείς να παεις μια κουβέντα μαζί τους, πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα σου σπάνε τα αρχίδια και είτε θα τους απαντάς είτε θα τους αγνοείς, πάντα θα υπάρχουν τα ανέκδοτα του candiru, πάντα θα υπάρχουν και αυτοί που θα απαντάνε στα ποστς του candiru με "το ignore πλησιάζει", "στην αρχή δεν το σκεφτόμουν το ignore αλλά τώρα με ψήνει άσχημα", "ignore για να σωθείτε" κλπ.

nothing ever changes.

βασικά μήπως όλα αυτά τα λένε άτομα που με βάλαν σε ignore και δεν έχουν πια με τι να ασχοληθούν;

When Black Roses Bloom
28-05-2008, 11:14

:shock:

Συγχαρητήρια Πάνο.

ποστ πιξ! :P

:-o :-o :-o

Τι είπες τώρα!

Phantom Duck
28-05-2008, 12:06
Να, στο παλιό ER θα είχαμε ήδη ένα ακόμη νέο φέηκ ακκάουντ :!:

metamelia3
28-05-2008, 12:18
το "γάμος_ντράγκονλορντ";

Candiru
28-05-2008, 12:42
dragonlady

When Black Roses Bloom
28-05-2008, 13:26
Μπορώ να οραματιστώ και καλεσμένος#1, κουμπάρα, Παππάς, παππαδάκι#1 κλπ.

MoRmEnGiL
28-05-2008, 13:29

wtfux0rz?

Bion an8osparton mate 8)

(wwpwpw einai epidhmia lately, panagiam paw na kanw kana embolio :shock: )

ifinoi
28-05-2008, 15:09
Telika 8a kanonistei kanena toknowusbetter opws eipw8hke apo kapoious san idea, h etsi apla to filosofoume to 8ema?

Raven Lord
28-05-2008, 16:26
ERfest! 8)

Vicotnik
28-05-2008, 16:40
να γίνει στις κοτοπουλάδες.

FANTASMA
28-05-2008, 17:27
Προτεινω Τζασμιν την πρωτη Τεταρτη του Ιουνη.

X
28-05-2008, 17:31
Egw pali exw paei se wraia meetings me allo forum se mezedopwleia/tavernes meshmeraki s/k.

FANTASMA
28-05-2008, 17:53
Καλα να περασετε, εγω δε βγαινω στο φως της ημερας και να μην παιζει και μεταλ.

atom_smasher
28-05-2008, 18:17
σνιφ.συγκινηθηκα.βιο ανθοσπαρτο ντραγκον.κι οσο σκεφτομαι οτι μοιραστηκαμε εκεινο το κρεββατι καποτε.σνιφ με πιανουν τα κλαμματα .σνιφ. θα μπορουσα να ειμαι εγω στην θεση της τυχερης.σνιφ.επανερχομαι στα σοβαρα. ισως ενα μιτινγκ ετσι για γνωριμια,χωρις το φαντασμα
που οσο να ναι καλα θα κανει να μην ερθει γιατι θα τρομαξουμε.

και λιγο πιο διακριτικο μπινελικι απο ερ αρχοντες.

FANTASMA
28-05-2008, 18:18
Απο κοντα ειμαι αξιαγαπητος, αλλα αν δε θες δεν ερχομαι.

atom_smasher
28-05-2008, 18:28
οχι προς θεου αν και αν εισαι γυναικα μονο θα σε χαρακτηριζα αξιαγαπητη.ξερεις παραμενω λιγο οπισθοδρομικη λεσβια.απλα καταλαβα οτι εκανες λιγο χιουμορ πριν και γ αυτο το ειπα.νο χααρντ φιλινγκσ ε? εισαι και νεουδι.πρεπει να σε προσεχουμε! :roll:

MoRmEnGiL
28-05-2008, 18:36
Epibalete meeting se taberna me kopsidia kai krasia. kai epigrafh "parakaleis8e meta tis 11 na kanete hsyxia".

necropethamenos
28-05-2008, 19:01
se genikes grammes apexw apo to forum, toulaxiston se sygkrisi me palia pou ekana kserwgw 15284742834 post ti mera kai twra kanw 2-3 ti vdomada. Opote kai i apopsi mou den exei tin analogi simasia giati exw xasei sigoura arketa epeisodia kai den eimai sigouros pws afto pou perigrafw parakatw paizei.

vasika o logos pou den grafw pleon toso einai oti -antitheta me afto poy ypostirizei kapoios allos kapou sto topic- exw tin entypwsi pws kanane ntou kapoies etoimes klikes entelws omoiomorfou xioumor, politikis topothetisis, genikoteris aidias kai arxise na ginetai mpliax to thema.

de lew pws den ypirxan klikes prin sto forum, apla eixan ftiaxtei edw apo eteroklita atoma i toulaxiston etsi emoiazan.

e, afta.

Dragonlord
28-05-2008, 19:52
Θενκς σε όλους για τις ευχές 8)
Για er fest μάλλον κάτι θα κανονιστεί από τη νέα χρόνια, μου έχει λείψει κι εμένα και υπάρχουν άτομα και από το μαγκ που ψήνονται να βοηθήσουν να στηθεί η φάση. Ψήνεται και κάτι άλλο ωραίο σε εβδομαδιαία βάση, αλλά περισσότερα για αυτό (ότ)αν έρθει η ώρα και είναι σίγουρο. Πάντως μου έχουν πει ήδη αρκετοί ότι σκέφτονται να κατέβουν Κόρινθο στο φεστιβάλ που κανονίζω με τον εδώ Δήμο το καλοκαίρι με Nightstalker, αν ψηθείτε κι οι υπόλοιποι θα έχει γέλιο. Κυριακή 13 Ιουλίου, είναι λίγο μαλακία που δεν το καταφέραμε Σάββατο αλλά και πάλι, μια ωρίτσα από Αθήνα είναι, με αμάξι δεν είναι τίποτα. Αρκεί να βρείτε ποιος δεν θα πιει.

εντιτ υγ: δεν έχει είσοδο

morphine
28-05-2008, 20:27
Epibalete meeting se taberna me kopsidia kai krasia. kai epigrafh "parakaleis8e meta tis 11 na kanete hsyxia".

:touched: :touched:

Raven Lord
28-05-2008, 20:49

όχι ρε! η μόνη τετάρτη που υπάρχει μια περίπτωση να είμαι αθήνα είναι μετά από def leppard-whitesnake

psychotron
28-05-2008, 21:27
Εγώ πάντως σε θυμάμαι στο revenge of rock να συστήνεσαι και να κερνάς σφηνάκια και το πρώτο πράγμα που είχα σκεφτεί τότε ήταν "να δεις που το ηαρ απέκτησε τον πρώτο του ΠΟΥΣΤΗ". Και είχα δίκιο φυσικά. :!:
Η αλήθεια είναι ότι το κέρασμα έγινε για να κάνω καλή εντύπωση στα ΜΟΥΝΑΚΙΑ τριγύρω :!:

Αν πάτε, να δώσετε χαιρετισμούς στο dj της τετάρτης, είναι βλάκας, αλλά τον συμπαθώ.

όχι ρε! η μόνη τετάρτη που υπάρχει μια περίπτωση να είμαι αθήνα είναι μετά από def leppard-whitesnake
Φίλος, μιλάς για 2 Ιουλίου τώρα. Τι ακριβώς σε κάνει να πιστεύεις ότι -ειδικά αν συνεχίσει ο καιρός έτσι- θα υπάρχει έστω και ένας παλαβός που θα θελήσει αρχές Ιουλίου να περάσει το βράδυ της τετάρτης του μέσα σε "κλειστό" μαγαζί με μπόλικη ζέστη; :P

Mitsmann
28-05-2008, 23:01
Να γκρεμισετε το ταβανι ρε!!!!! Καθε καλοκαιρι τα ιδια!!!!!

(και την πολυκατοικια απο πανω.)

υ.γ. Ακομα καλυτερα πανε (σικ!) παιξε στο παλιο Τζασμιν. Ανοιχτος χωρος, Μπαζα, αστρα, φεγγαρακι.

.
29-05-2008, 09:49
30 ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΤΙΝΓΚΣ :rofl: :rofl:

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΓΑΜΑΕΙ ΕΤΣΙ ΡΕΕΕΕΕΕ :twisted: :twisted:

ifinoi
29-05-2008, 10:05
Mexri na yparksei synennohsis,

Mits, Nerwna, Phoebus, Psychotron, didymoi, necro, kveld, bosme 8a milhsoume gia kanena tzasmin. (:P)
Kai osoi pistoi 8elete na prosel8ete enhmerwste kai 8a lavete xrysopoikilth internetikh prosklhsh

ps. ta kopsidia einai poly kalh idea pantws

psychotron
29-05-2008, 10:42

Mits, Nerwna, Phoebus, Psychotron, didymoi, necro, kveld, bosme 8a milhsoume gia kanena tzasmin. (:P)
Kai osoi pistoi 8elete na prosel8ete enhmerwste kai 8a lavete xrysopoikilth internetikh prosklhsh

Ράνια, όποτε θέτε εγώ είμαι μέσα, αρκεί να μην το κανονίσετε
Α)Πέμπτη (οποιαδήποτε πέμπτη!), που είμαι σε ημιθανή κατάσταση μετά το ξενύχτι και τα ξύδια της τετάρτης, και
Β)Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που θα λείπω
:)

Magellan
29-05-2008, 10:57
που ειναι αυτο το τζασμιν ρε παιδια???????

Raven Lord
29-05-2008, 10:59
κανονίστε μουνάκια να μην μπορώ να έρθω αθήνα :cry:

@πάνο, στις 2 Ιουλίου παίζει να μην παλεύεται η κατάσταση στην ύπαιθρο, αλλά μέσα σε τερματισμένο air-condition :mrgreen:

FANTASMA
29-05-2008, 15:05
Προτεινω την Πεμπτη πριν απο το τριημερο του Αγιου Πνευματος.

katwrimos
29-05-2008, 23:44
Prosopika os palios den exo kanena provlima me to forum, o logos pou den mpaino pia oso palia einai aplos oti ta atoma pou iksera IRL (o necropethamenos px), opos kai ta atoma pou den iksera IRL alla kanan teleia posts (Gabriel) stamatisan na grafoun. Etsi pleon mpaino spanios, koitao an paizei kana kalo post tou attila i tou ikonoklast kai meta vgaino. Episis ta palia trolls eixan mia cultila pou ta kainouria trolls den exoun. Akoma kai o aigaias pou itan troll me aksioseis stamatise na grafei. iladi sigrinontas tin torini katastasi me tin katastasi prin tria xronia, o necro den grafei syxna, o gabriel den grafei katholou, o sympo episis mpainei spania kai opote mpainei den me vrizei. Opote poios o logos na mpo? Genikos ok, to forum paliotera itan kalitero giati eixe kalyterous posters, den ftaine omos oute oi mods oute oi neoi giouzers giafto oute mporei kapos na diorthothei i katastasi...

Odonian
29-05-2008, 23:47
Άν καταφέρω τον γκαμπ να ξαναποστάρει, με κάνετε γκλόμπαλ μοντ;

ifinoi
29-05-2008, 23:53
Tha eisai epitimos poster kai tha sou dwsoume to kleidi tou ER.

Kai 8a se 8ewrhsw kai mago.

Odonian
29-05-2008, 23:56
Επίτιμος πόστερ είμαι έτσι κι αλλιώς ήμουν ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ στο ΒΒ.-

ifinoi
30-05-2008, 00:01
Tha pw sthn eirhnh na se kanei add tote :P

Alla de 8a ta katafereis pote na peiseis ton gab

Odonian
30-05-2008, 00:03
Tha pw sthn eirhnh na se kanei add tote :P
Άργησες.

ifinoi
30-05-2008, 00:06
Ki aythn thn prolaves?
[as gyrisoume on topic twra]

Odonian
30-05-2008, 00:07
:chef:

SpiritCrusher
30-05-2008, 02:44
Alla de 8a ta katafereis pote na peiseis ton gab

Γιατί είχε σταματήσει αυτός;

FANTASMA
30-05-2008, 03:01
Τον ειχα ξεφτιλισει σε ενα φλειμ και ντρεπεται πλεον.

Mostos
30-05-2008, 03:57
χα φάγαμε αργεντίνικο

Unorimos
30-05-2008, 09:12
Με τους ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ που έχουνε περάσει κατα καιρούς από μοντερέητορς και τους καμμένους που τρώγανε 24 το 24ωρο στο ER είχε δημιουργηθεί το κλίμα "ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ".Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεββάτι"ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ"ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑ....

When Black Roses Bloom
30-05-2008, 12:22
ΕΤΣΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ.

ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΚΑΥΛΙΑ ΡΕΤΑΛΙΕΪΤΟΡ.

VirusXI
30-05-2008, 13:56
:yawn:

Mitsmann
30-05-2008, 15:11
Με τους ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ που έχουνε περάσει κατα καιρούς από μοντερέητορς και τους καμμένους που τρώγανε 24 το 24ωρο στο ER είχε δημιουργηθεί το κλίμα "ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ".Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεββάτι"ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ"ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑ....

ονομα χρηστη. Unorimos.

ενταξει φιλε, ακουστηκες, ο επομενος, παρακαλω?

.
30-05-2008, 15:44
Δεν είμαι εγώ αυτός ε.

pitchfork
31-05-2008, 17:43
Παιδιά επειδή βλέπω μαζεύτηκε πολύς και εκλεκτός κόσμος σε αυτό το τόπικ, όλοι όσοι δεν γουστάρετε το κωλοσύστημα της χούντας των και καλά παλιών χρηστών (ουστ κοπρόσκυλα) αλλά ούτε και την γελοιότητα των νέων γκέυ γιούζερς που μας έχουν κατακλείσει και βρήκαν πρόσφορο έδαφος βλακείας, παρακαλώ πατήστε εδώ:
:arrow: viewtopic.php?f=30&t=20276&p=808019#p808019 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=20276&p=808019#p808019)
και ψηφίστε mitsmann για να πείτε με μια ψήφο σας όλα όσα θα λέγατε σε 30 σελίδες.

Πάμε αδέλφια, ξεκινήστε.

pitchfork
31-05-2008, 19:59
Επί του θέματος.
Τόσα χρόνια το λέω γι αυτό το μπουρδέλο το τόπικ το ποστ πικτ οφ γιορσελβς να γίνει σπλιτ, ένα με άντρες ένα με γυναίκες, τόσο δύσκολο είναι το γαμήδι?
Άμα κολλάμε σε αυτά πως να βελτιωθεί μετά το ρημάδι το φόρουμ?

Ingolemo
01-06-2008, 00:59

Quote gia na mhn ksexastei kai gia na kanonistei ontws.
Oso nwritera toso to kalutero kiolas, meta tha xei zestes ki eksetastikes.

ps1. Gia th katastash tou ER ftaei to Jasmin.v1 pou ekleise.
Gia kapoio logo sto Jasmin.v2 den diatirithike h kalssikh mazwksh ths tetarths.

ps2. Wraia ola ayta, kana palermo omws tha kanonisoume? :)

ikonoklast
01-06-2008, 01:03
μαζευόσασταν και παίζατε παλέρμο;

Ingolemo
01-06-2008, 01:08

Oxi, apla mou hrthe twra oreksh na paiksw palermo kai eipa na mpw meta apo duo xronia ER na dw an psinetai kaneis sas.

Mitsmann
01-06-2008, 02:06

Nαι ρε, τελευταια φορα οδηγησαμε μεχρι την Πατρα (ψεμα, γιατι δεν οδηγουσα τοτενες, το ΚΤΕΛ μας πηγε) για να παιξουμε Παλερμο και μαλιστα ο ghoul/deadbird, ηταν ενας υποχθονια ηρεμος φαινομενικος πολιτουλης, που ομως σε σκοτωνε στο πι και φι διατηρωντας την γλυκια του ψυχραιμια οσο οι αλλοι αλληλοκατηγορουσαμε ολη την Αχαια.

SpiritCrusher
01-06-2008, 03:58
Εκείνο το παλέρμο στο mirc που είχε οργανωθεί μια φορά κι έναν καιρό πως είχε πάει;

Ingolemo
01-06-2008, 04:42
Eixan ginei 2-3 σεσιονς alla telika den sunexistike, kyriws giati den poluleei an den einai o allos apenanti sou (+to tamagothi -kai oxi mono- eixe mia tash na anoigei 15 prive kai na rwtaei tous pantes ti einai :P)

Odonian
01-06-2008, 05:40
χαχαχαχαχ αυτό είναι εντελώς ταμαγκόθι

tamagothi
01-06-2008, 06:09
διαμαρτύρομαι! δε μου λεγε κανείς!

επίσης τρομερή επιτυχία είχα και στο κανονικό παλέρμο, το παιχνίδι, όχι το εντελώς κανονικό. αρχικά δεν πολυμίλαγα και λέγανε "δε μιλάει, είναι μαφιόζος" και με πετάγαν έξω, ενώ ήμουν αθώα. μετά, σταθερά αθώα, μου ρθε να πάρω μέρος και είπαν "ξαφνικά μιλάει, είναι μαφιόζος", έξω πάλι. μετά ήμουν μαφιόζος και είχα ένοχο ύφος απ' τη στιγμή που είδα το χαρτάκι, έξω. και μετά ήμουν πάλι αθώα κι έμεινα με το μαφιόζο και το σπιούνο και προσπαθούσαν και οι 2 να με πάρουν με το μέρος τους και, όπως αναμενόταν, με έπεισε ο κακός.

δεν έχω ταλέντο για μαφία, προφανώς. την επόμενη φορά να έχουμε αντί για μαφιόζους φέικ γιούζερς που δε θα σκοτώνουν, αλλά θα κάνουν επίθεση σε συγκεκριμένο γιούζερ και θα τον κάνουν να αποχωρεί κλαίγοντας, αφού πρώτα κάνει το ανάλογο θρετ. κι αντί για σπιούνο θα έχουμε αντμίν και θα ψηφίζουμε ποιος να φάει μπαν.

Mitsmann
01-06-2008, 14:15
παλERμο λοιπον!!!!

FANTASMA
01-06-2008, 15:15
Συνειδητοποιω οτι σαν κλασικος αντιδραστικος, πρωτον δεν εχω παιξει ποτε Παλερμο με μελη του ειαρ (χαιρομαι για αυτο), και δευτερον οταν ολοι σταματησαν να πηγαινουν στο τρου Τζασμιν εγω ξεκινησα να πηγαινω στο βητα και φλωρικο (λυπαμαι για αυτο εν μερει). Αντε, κανονιστε κατι να μην ερθω.

Mitsmann
01-06-2008, 16:24
δε σταματησαν ολοι να πηγαινουν στο τρου.

Ιν κεηζ γιου χαβεντ νοτισντ, ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ.

(τα μουνια.)

Odonian
01-06-2008, 16:29
Τις τελευταίες μέρες δε δούλευε τίποτα μέσα μλκ. Θυμάσαι πώς ήταν οι τουαλέτες; Στο νιπτήρα απλά έτρεχε νερό από το σωλήνα απευθείας. ΜΑΙΤΑΛ.

Ace
01-06-2008, 18:42
στο παλερμο σας εχω ολους!!

Ingolemo
01-06-2008, 19:27
Τις τελευταίες μέρες δε δούλευε τίποτα μέσα μλκ. Θυμάσαι πώς ήταν οι τουαλέτες; Στο νιπτήρα απλά έτρεχε νερό από το σωλήνα απευθείας. ΜΑΙΤΑΛ.

Nai alla mpyra paliou Jasmin den tha ksanapieis pouthena (den kserw an vazan kana mustiko sustatiko h htan apla h skouria alla se varage diaforetika) :P

ifinoi
01-06-2008, 20:13
To vlepw na kanonizoume palermo meeting.

Odonian
01-06-2008, 21:00

Nai alla mpyra paliou Jasmin den tha ksanapieis pouthena (den kserw an vazan kana mustiko sustatiko h htan apla h skouria alla se varage diaforetika) :P
Τρόμος, ούτε σε σφηνάκι δλδ.

katwrimos
01-06-2008, 22:40
Άν καταφέρω τον γκαμπ να ξαναποστάρει, με κάνετε γκλόμπαλ μοντ;

pes posa theleis kai arithmo logarisamou TORA

Odonian
01-06-2008, 22:41
Δεν ξέρω, δε βλέπω κόσμο να ενδιαφέρεται. Άμα είναι σταρχίδια σας, να μην το παλέψω.

BLiTzER
01-06-2008, 22:48
Poios einai o fantasmas?

katwrimos
01-06-2008, 22:51
Δεν ξέρω, δε βλέπω κόσμο να ενδιαφέρεται. Άμα είναι σταρχίδια σας, να μην το παλέψω.

Koita eimai enas ego, mia i ifinoi, pente o necro, genikos yparxei kosmos pou tha se proskinisei :D

ifinoi
01-06-2008, 23:33
Kane to kalo kai riksto sto gialo.
Pou 8es kai antallagma.
Alhthrie.

FANTASMA
02-06-2008, 01:40
[zER]Poios einai o fantasmas?

O Fixxxer ρε βλακα, εισαι ο τελευταιος που το παιρνει πρεφα και επειδη στο λεω εγω.
ΚΑτα τα αλλα το Τζασμιν ακομα ειναι τρου, εσεις φλωρεψατε.

Raven Lord
02-06-2008, 10:16

αυτά ήταν! :P

psychotron
02-06-2008, 10:20
:pink:

MoRmEnGiL
03-06-2008, 20:48
IRC palermo prepei na htan terma kammenh fash.

Next time peitemoukiemena.

distortionofperception
04-06-2008, 01:13
ΝΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΑΛ-ΕΡΜΟ!
ΟΚ ΠΑΛΣ ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ
ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙ ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ!

MoRmEnGiL
04-06-2008, 02:36
periodo exei autos.

distortionofperception
04-06-2008, 02:50
:rofl: :pingpong:

ifinoi
04-06-2008, 09:49

Deniz
05-06-2008, 06:24
να γίνει στις κοτοπουλάδες.

Αααααααααααααααααααααγοριμ εσύ :!:
Γι' αυτό σε αγαπάω.. :pink:

Την Δευτέρα είχα πάει μόνος και χτύπησα ένα εκεί στην πλατειούλα που είχαμε αράξει και σας σκεφτόμουν.. :touched:

[/gay]

Vicotnik
06-06-2008, 00:59
Γκέη είσαι που δε το ξανακανονίζουμε.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΛΕΜΕ. ΤΙ ΤΖΑΣΜΙΝ ΚΑΙ ΑΛΑΝΤΙΝ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΖΑΦΑΡ.
Θα μείνω νηστικός όλη τη μέρα και σας πάω κόντρα για 2 (ΔΥΟ) (ΙΙ) (ΤWO) (DEUX) (ZWEI) (DOI) (два) (βαριέμαι να το γράψω σ'άλλες γλώσσες), ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ :!:

rebelos
06-06-2008, 13:27
εσύ δεν μπορείς να φας 2 σουβλάκια, θα φας 2 σάντουιτς?

lab
06-06-2008, 13:55
Γκέη είσαι που δε το ξανακανονίζουμε.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΛΕΜΕ. ΤΙ ΤΖΑΣΜΙΝ ΚΑΙ ΑΛΑΝΤΙΝ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΖΑΦΑΡ.
Θα μείνω νηστικός όλη τη μέρα και σας πάω κόντρα για 2 (ΔΥΟ) (ΙΙ) (ΤWO) (DEUX) (ZWEI) (DOI) (два) (βαριέμαι να το γράψω σ'άλλες γλώσσες), ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ :!:

Εχεις σταματησει να σεβεσαι μου φαινεται και δεν θα σου βγει σε καλο!

ikonoklast
06-06-2008, 16:55
Τελικά πως το 8έλουμε το ΕR? 8)

Dragonlord
06-06-2008, 17:05
Τελικά μια χαρά είναι.

Vicotnik
06-06-2008, 17:10
εσύ δεν μπορείς να φας 2 σουβλάκια, θα φας 2 σάντουιτς?

εσύ μικρέ, δε ξέρεις τίποτα, οπότε δε πρέπει να μιλάς

Εχεις σταματησει να σεβεσαι μου φαινεται και δεν θα σου βγει σε καλο!

εσύ ειδικά, άντε γαμήσου.

distortionofperception
06-06-2008, 19:18
Τελικά μια χαρά είναι.

είδες γεροπαράξενε? καλα ειναι. :)

MoRmEnGiL
06-06-2008, 21:01
Τελικά μια χαρά είναι.

είδες γεροπαράξενε? καλα ειναι. :)

Mia xara. Twra na kanoume k ena mpan ton

BLiTzER
06-06-2008, 21:13
[zER]Poios einai o fantasmas?

O Fixxxer ρε βλακα, εισαι ο τελευταιος που το παιρνει πρεφα και επειδη στο λεω εγω.

Gamhmene esy me evrizes toso kairo kai den eixa idea poios htan? THA SE GAMHSO!!11112

On topic tora, kanoniste jasmin.

Candiru
07-06-2008, 09:03
τώρα που το ξανασκέφτομαι, αυτό το οποίο κρατάει τόσα χρόνια ζωντανό το ER είναι ακριβώς αυτό που ενοχλεί τους παλιούς, το γεγονός ότι δεν περιορίστηκε σε παρεϊστικη φάση και έγινε ανοιχτό. Τα περισσότερα παρεϊστικα φόρουμς γρήγορα εκφυλίζονται, μια και ο καθένας με τον ακιρό τραβάει το δρομο του, όπως γίνεται με τους παιδικούς φίλους. Το νέο αίμα λοιπον του δίνει ζωή, ανανεώνονται οι ιδέες που συζητιούνται με εισαγωγή νέων προοπτικών, νέων σάπιων, νέων χιουμοριστών, κλπ, κλπ

Atheist
07-06-2008, 14:52
Το πρόβλημα με το ER δεν είναι ένα. Είναι μια μικρή ομάδα παραγόντων που προκαλούν αυτά τα στοιχεία που κάποιοι θεωρούν αρνητικά.

Το θεμέλιο για το πρόβλημα ξεκίνησε από τις "παλιές καλές εποχές". Καλώς ή κακώς, εδώ μέσα έσκασε μεταναστευτικό κύμα από άλλο φόρουμ, με αποτέλεσμα οι "άποικοι", ανεξαρτήτως των υποθετικών κοινών στοιχείων, να έχουν πλέον ένα κύριο και ενωτικό τέτοιο, την αποχώρηση από το μέταλββ. Αυτόματα αυτό δημιουργεί ευχάριστο κλίμα, και μιας και ήταν το αποτέλεσμα μιας κοινής απόφασης, και ένα αίσθημα ευχάριστης (ο θεός μαζί μου) ευθύνης. Σε γενικές γραμμές, οι συνθήκες ευνόησαν τη δημιουργία ενός παρεακίου, το οποίο ανέπτυξε κάποιες μεμονωμένες τάσεις που δρομολόγησαν την πορεία όλου του μαγκ. Καλώς ή κακώς, όταν έχεις έναν σύμπο, μια ταμαγκόθη, έναν αμνήζιακ, έναν νάθηνμαν και δεν ξέρω και εγώ τι, μιλάμε για μεγαθήρια επιρροής στους εκάστοτε τομείς.

Όταν πρωτομπήκα εγώ στο ΕΡ αυτές οι τάσεις είχαν ψιλοπαγιωθεί. Θυμάμαι να μπαίνω, και να ακούω παναγίες από πιτσφορκ ξερωγώ. Τα πρώτα μου δομημένα ποστ ήταν φλέημ εναντίον του μικρότερου (ηλικιακά) ζαχαρόπουλου. Και μετά χωρίς κανένα λόγο έκραζα τη μεντιούσα, και έκανα συζητήσεις με τη μόρφιν και τον γκάμπριελ. Το ρεύμα του αμνήζιακ μου έμαθε την λακωνική/ψιλοσουρεάλ ειρωνεία, η ταμαγκόθη στο σινεμά μου έδειξε πως μπορεί κανείς να κάνει σοβαρή κουβέντα, ο σύμπος και ο μιτσμαν ήταν η αιτία να καταλάβω πως μπορεί εδώ μέσα να σφάζονται φίλοι κι αδέρφια, αλλά στο πρώτο λάηβ που θα βρεθούμε μετά από 20 μπύρες, θα κρατάμε ο ένας τον άλλο από τα μαλλιά πάνω από μια χέστρα. Και φυσικά μετά έβλεπες τον Παύλο και τον Νάθηνμαν και την Κούου να ποστάρουν στο μιούζικ, και έλεγες εδώ είμαστε. Μάθαινες, από κάθε μεριά, μάθαινες.

Όμως αυτή η ελευθερία κάθε είδους έκφρασης (έρχεται!!!) δεν είναι για όλους. Όταν είσαι σε ένα περιβάλλον στο οποίο μπορείς να ρίξεις παναγίες και να μιλήσεις σοβαρά, πολλές φορές και ταυτόχρονα, η πλειοψηφία αυτών που θα έρθουν μετά από τους "δημιουργούς" του ερ ρεύματος (και άρα ντε φάκτο ικανούς να χειριστούν το εύρος του) δεν θα μπορούν να καλύψουν όλο αυτό το φάσμα. Και οι ασημούληδες, οι νερντζ, οι μπουμ και οι αττίλες, δεν θα είναι αυτοί που θα εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα να κάνεις ωραία κουβέντα, θα περιοριστούν στο σπαμ και στις μαλακίες.

Θα έρθει ένας κάντηρος, που αν και βλάκας, θα κάνει τίμιες απόπειρες να μιλήσει για ένα θέμα, θα σολάρει ο ικόνοκλαστ, που πάλι μαλακίες θα λέει γιατί είναι σταλίνα, αλλά θα τις λέει ωραία και με μεράκι, θα κάνει και ο οντόνιαν με τον χελμ ένα θρεντ που μόνο αυτοί θα καταλαβαίνουν, αλλά το υπόλοιπο 99% θα βρίζει την Χ και τον Η. κυρίως επειδή δε θέλει πολύ μπάφερ για να γράψουν τα νικνεημζ.

Και αφού δημιουργηθεί ένα περιβάλλον ανισορροπίας από τους λίγους ικανούς για κουβέντα και τους πολλούς καθυστερημένους (γιατί όσο πιο απόλυτος και αν είμαι από τους περισσότερους εδώ μέσα, νομίζω συμφωνούμε πως η πλειοψηφία του κόσμου είναι ζώα) κανένας απο τους πρώτους δεν θα θέλει να είναι εδώ. Και το μόνο που μένει, είναι μερικοί χαζούληδες σαν τον βικότνικ που αντιγράφει ένα στυλάκι ειρωνίας που δεν θα καταφέρει ποτέ να συνθέσει ολοκληρωμένα μόνος του, πολλοί καθυστερημένοι που βρίζουν και βρίζονται ΜΟΝΟ, θυμίζοντας πιθήκους με μπανάνες, μερικούς γενναίους σταρχιδιστές που έρχονται, μιλάνε λίγο για μουσική, τα λένε με τα φιλαράκια από το άντερ και τέρμα (μαγκιά τους) και πλέον το τελευταίο εξελικτικό στάδιο του ερίτη είναι να γίνει αρκετά είρων ώστε να αντέχει τους πίθηκους -και η ποιότητα των λόγων παραμερισμένη. Απλώς μια διελκυστίνδα βρισίματος-ειρωνείας για θρεντ επιπέδου μαίτσαλ κοσμοπόλιταν.

Όχι πως παλιά μιλούσαμε (μόνο) για φιλοσοφία και δεν ξέρω και εγώ τι. Απλώς τώρα οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τέτοια απόπειρα. Εγώ τώρα, στο τέλος αυτού του ποστ, πρέπει να βάλω πολλά θαυμαστικά και άσσους και να πω κάτι αυτοσαρκαστικό για να έχω προλάβει αυτόν που θα έρθει να αρθρώσει την κουράδα του.

!!!!!!!!!!!!11111
Πλάκα κάνω ζομγκ λολ!!1

ikonoklast
07-06-2008, 15:29
(γιατί όσο πιο απόλυτος και αν είμαι από τους περισσότερους εδώ μέσα, νομίζω συμφωνούμε πως η πλειοψηφία του κόσμου είναι ζώα)
Πάντως για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου φίλε Κώστα, ποτέ δεν κατάλαβα απο που οι διάφοροι Τrοufas, Αtheist κλπ αντλούν αυτή την αίσ8ηση διαφοροποίησης και ελιτισμού ή έρχονται να μιλήσουν ως οι αυτοανακυρηγμένοι 8εματοφύλακες της "Σοβαρότητας" και του "μη-ζώου". Στις "αλη8ινά" "σοβαρές" συζητήσεις που κατα καιρούς έχουν διεξαχ8εί σε αυτό το φόρουμ (δεν μιλάω καν για το πολιτικς, μιλάω για τα υπόλοιπα σέξιονς) ή απέχετε ή λέτε παιδιάστικες μπούρδες. Στα reviews σας δεν μπορείτε να αρ8ρώσετε κουβέντα αν δεν ξεσπάσετε σε εξωφρενικούς βερμπαλισμούς και κενά αυτοαναφορικά ξεράσματα. Οι ίδιοι σαν άτομα δεν κουβάλατε κάποιο ίχνος τσαγανού ή σκληροτράχηλης προσωπικότητας για να πεις, ναι βρε αδερφέ, μπορεί να είναι μαλάκας αλλά τουλάχιστον το "έχει". Τι στο διάολο, πως προκύπτει;

Κουβέντα κάνουμε ε, μην το πάρεις σαν επί8εση!

Pitsadoros
07-06-2008, 15:36
ti exoun ta rivgiouz re? giati ta krazeis? ti tha ekanes diaforetiko diladi?

xexe

ikonoklast
07-06-2008, 15:37
Δεν 8α έγραφα ποτέ reviews.

Pitsadoros
07-06-2008, 15:39
ne alla pws sou irthe na anafereis oti ta reviews mas einai malakies k ti eixes sto mialo sou k giati isopedwneis mia prospatheia na graftei omorfa kati i na ekfrasi ta sinaistimata tou kapoios k giati de tha egrafes reviews?

Atheist
07-06-2008, 15:44
(γιατί όσο πιο απόλυτος και αν είμαι από τους περισσότερους εδώ μέσα, νομίζω συμφωνούμε πως η πλειοψηφία του κόσμου είναι ζώα)
Πάντως για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου φίλε Κώστα, ποτέ δεν κατάλαβα απο που οι διάφοροι Τrοufas, Αtheist κλπ αντλούν αυτή την αίσ8ηση διαφοροποίησης και ελιτισμού ή έρχονται να μιλήσουν ως οι αυτοανακυρηγμένοι 8εματοφύλακες της "Σοβαρότητας" και του "μη-ζώου". Στις "αλη8ινά" "σοβαρές" συζητήσεις που κατα καιρούς έχουν διεξαχ8εί σε αυτό το φόρουμ (δεν μιλάω καν για το πολιτικς, μιλάω για τα υπόλοιπα σέξιονς) ή απέχετε ή λέτε παιδιάστικες μπούρδες. Στα reviews σας δεν μπορείτε να αρ8ρώσετε κουβέντα αν δεν ξεσπάσετε σε εξωφρενικούς βερμπαλισμούς και κενά αυτοαναφορικά ξεράσματα. Οι ίδιοι σαν άτομα δεν κουβάλατε κάποιο ίχνος τσαγανού ή σκληροτράχηλης προσωπικότητας για να πεις, ναι βρε αδερφέ, μπορεί να είναι μαλάκας αλλά τουλάχιστον το "έχει". Τι στο διάολο, πως προκύπτει;

Κουβέντα κάνουμε ε, μην το πάρεις σαν επί8εση!

Δεν πρόκειται να οδηγηθώ σε κάποιο τριπάκι εξύμνησης του IQ μου, πόσο μάλλον στην δικαιολόγηση της άποψης που έχω γι' αυτό. Κλισέ, αλλά δεν είμαι εδώ για να αποδείξω πως είμαι έξυπνος ή γαμάτος, μια άποψη λέω και όποιος την θεωρεί έγκυρη την ακούει. Ακόμη ένα χαρακτηριστικό που έλειπε από το "παλιό ερ", δεν κοιτούσες ποιος έλεγε κάτι, κοιτούσες τι έλεγε αυτό που έλεγε.

Τα περί τσαγανού δεν ξέρω τι σχέση έχουν, πως στέκονται συμπερασματικά μιας και δεν ξέρεις και πολλά πράγματα για τον καθένα μας και σίγουρα το γεγονός πως είσαι ψαγμένος εαακίτης ή γενικά ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ εμένα δε μου λέει κάτι για να με πείσει πως εσύ έχεις κάποιου είδους τσαγανό, το οποίο... το οποίο πως επηρεάζει την εγκυρότητα των λόγων κάποιου είπαμε; Είχα την εντύπωση πως είχε να κάνει με τον τρόπο έκφρασης, όχι με το περιεχόμενο. Θες να στο τυλίξω για δώρο ικόνοκλαστ;

Και αναφορικά με το μαγκ, νταξ, τουλάχιστον αστείο να μιλάς εσύ για βερμπαλισμούς και δεύτερον, τι σχέση έχει πάλι είπαμε;

Μπορείς να αναφερθείς και στα ευτράπελα με τα μπαλκόνια πάλι, αν καταφέρεις να θίξεις αρκετά το άτομό μου, ίσως να ακολουθήσει την ίδια πορεία και η άποψή μου -και τότε θα έχω δικαιωθεί.

ikonoklast
07-06-2008, 15:48
Μα δεν με ενδιαφέρουν τα reviews, δεν στέκομαι μεμονωμένα εκεί. Είναι μια απορία πάνω στην συνολική 8εώρηση των πραγμάτων απο κάποιους αν8ρώπους.

FANTASMA
07-06-2008, 15:48
http://www.telegraph.co.uk/wine/graphics/2006/11/11/stew.jpg

ikonoklast
07-06-2008, 15:50
μια άποψη λέω και όποιος την θεωρεί έγκυρη την ακούει.
Σίγουρα ρε αγόρι μου, δημοκρατία έχουμε. Απλά είπα να το κουβεντιάσουμε λίγο.

Mitsmann
07-06-2008, 15:51
Το ποστ του Αθεηστ ωθει τη δημιουργια ενος φορουμ για Ιλλουμηνατηδες, η εγω ειμαι κομματια απ την αυπνια.

Pitsadoros
07-06-2008, 15:52
xaaxxaxaxax na to kouventiasoume

ikonoklast
07-06-2008, 16:11
Υποτί8εται πως γι' αυτό υπάρχει αυτό το thread.

Mitsmann
07-06-2008, 16:13
ε ναι, δεν ειναι καλο να κραταμε κρυφες τις αποψεις μας.