PDA

View Full Version : Το ER που θέλουμε.

Pages : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

Pitsadoros
07-06-2008, 16:19
entaksei auto pou perigrafeis einai to fainomeno pou kapoioi exoun tous eautous tous gia theous. oloi etsi eimaste omws k egw exw ton eauto mou gia theo k esi to diko sou k o atheist to diko tou. k apo tin alli kapoioi mas krinoun giati logiko einai gi autous na maste ligotero theoi ap oso nomizoume oti eimaste. to na anoigontai diaforoi poli k na thewroun oti vriskontai se allo ipsilotero epipedo apo ton ipoloipo kosmo m enoxlei k mena se kapoio vathmo alla einai sinepeia tis thesis k tis empeirias autwn twn atomwn opote dikaiologeitai kapws. meta to ksepsarwma oloi exoume ligo poli kriseis megaleiou. to zitima einai pws tis ekswterikeueis autes tis kriseis alla mi to kanoume k thema elate na poume giati den apantate sta reviews

Atheist
07-06-2008, 16:29
Το ποστ του Αθεηστ ωθει τη δημιουργια ενος φορουμ για Ιλλουμηνατηδες, η εγω ειμαι κομματια απ την αυπνια.
το δεύτερο. η πιο ακραία ερμηνεία του ποστ του αθεηστ (στον οποίο γενικά μπορείτε να απευθύνεστε στο 2ο πρόσωπο, πιάνει) είναι πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν σε ένα κουλ φόρουμ άρχισαν να μπαίνουν άτομα που δεν μπορούσαν να συνεισφέρουν στην κουλοσύνη του σε ίσους αριθμούς με άτομα που μπορούσαν.

είναι απλό, έχεις ένα φόρουμ που μπορείς να μιλήσεις σοβαρά και να κάνεις και τζέρτζελο.
από τους 10 που θα μπούνε, οι 8 θα κάνουνε μόνο τζέρτζελο.

δεν υπάρχει κάποια αντιπρόταση ορ σάμθην.

Mitsmann
07-06-2008, 16:36
elate na poume giati den apantate sta reviews

αυτο εχει αρχισει και εξελισσεται σε ανουσια παρατηρηση. Κοιτωντας το ρηβιους φορουμ βλεπω προχειρα στις 2 πρωτες σελιδες οτι υπαρχουν τοπικς με πολλες απαντησεις οπως Ιν Φλεημς, Πορτισχεντ, Μοονσπελλ, Μαδοννα (λολ, αλλα αναμενομενο), Λεβιαθαν, Τεσταμεντ.

Δεν πεφτουμε κι απ τα συννεφα, αλλωστε ο πυρηνας του φορουμ παραμενει να ειναι μεταλ ακομα.

Τωρα γιατι δεν υπαρχουν απαιτουμενες απαντησεις σε Islaja, Fuck Buttons, Sun kill Moon, κλπ, δεν ειναι και οτι καλυτερο μεν, αλλα δεν θα περιμενατε να εχει 4 σελιδες απαντησεις ετσι δεν ειναι?

distortionofperception
07-06-2008, 16:44
γι'αυτό ειμαστε ρηχοι. γιατι απαντάμε μονάχα σε μούνσπελλ. θα ξαναπω μεσες ακρες κατι που ξανάπα.

το φόρουμ είναι σαν τον καρβουνιάρη, σαν το στρατό, σαν οποιοδήποτε αλλο υποκομμάτι της κοινωνίας. Εδω μέσα υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι. Ξεκολλάτε με την ύπαρξη των "ηλιθίων" και των "ανουσίων". Μη νομίζετε ότι επειδής υπάρχουν ατομα που ακούν δυσεύρετη μουσική ότι θα εχουν κατι δυσεύρετο να πουν.

Ξεχνάτε τον παράγοντα "κλειστός ανθρωπος". Τι περιμένετε με το που μπαίνουν οι γιούζερς να λένε αμα πεθανε ο πατερας τους και τι πιστευουν για τη μετα θάνατο ζωή του? Αν λετε οτι υπήρχε παρεα πριν, σκεφτείτε ποσο χρόνο θέλουν οι ανθρωποι να γίνουν παρέα μέσω ιντερνετ.

Για την ειρωνια και το ποιος θα την πει σε ποιον. Το παιδι μαθαινει απο τον μπαμπά. Μ'όποιο δάσκαλο καθήσεις τετοια γραμματα θα μαθεις. την ειρωνία τη διδάξαν οι παλιοι (σ'αυτο δε σηκώνω αντίλογο)

Phantom Duck
07-06-2008, 16:47
δημιουργια ενος φορουμ για Ιλλουμηνατηδες,

το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν σε ένα κουλ φόρουμ άρχισαν να μπαίνουν άτομα που δεν μπορούσαν να συνεισφέρουν στην κουλοσύνη του σε ίσους αριθμούς με άτομα που μπορούσαν.

Βρείτε τις διαφορές.

Mitsmann
07-06-2008, 16:49
απ το δεξιο φακο Κερμιτ, λειπει η αντανακλαση!

Pitsadoros
07-06-2008, 16:50
to oti den exoun katholou apantiseis auta ta topiks isws k na simainei oti de diavazontai oi kritikes pou anevainoun. giati o xronos pou mesolavei anamesa ap tin anagnwsi mias kritikis pou se peithei n akouseis kati k stin akroasi autou tou kati den ksepernaei ti misi wra xari sto ntaounloountin. se sxesi m auto kataligw oti an diavazan tha akougan k an akougan tha posternan. twra mporei na isxuei k t allo oti sti mpoutsa tous k variemai na grapsw k ouf pou oute auto einai kalo. k egw tetoios eimai den krazw kanenan alla genikotera iparxei mia ksenera pou prepei na katapolemisei o timios reviewer prokeimenou na sinexisei na grafei me tin idia oreksi. k o ikonoklast na mas pei ti den tou aresei stis kritikes efoson einai kati parapanw ap ti filosofia tou review genikws kserw gw

Atheist
07-06-2008, 16:52

το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν σε ένα κουλ φόρουμ άρχισαν να μπαίνουν άτομα που δεν μπορούσαν να συνεισφέρουν στην κουλοσύνη του σε ίσους αριθμούς με άτομα που μπορούσαν.

Βρείτε τις διαφορές.

δεν υπάρχει κάποια αντιπρόταση ορ σάμθην.

αυτή είναι η διαφορά.

ρωτάει κάποιος "τι παίχτηκε" και απαντάω τι πιστεύω πως παίχτηκε.
ούτε το κρίνω ως φυσιολογικό ή αφύσικο, καλό ή κακό, σωστό ή λάθος, επιδεχόμενο διόρθωσης ή όχι.

Ubu Roi
07-06-2008, 16:58
το βασικό λάθος στην ανάλυση του Κώστα παραπάνω, είναι ότι αντιλαμβάνεται το ποιός είναι γαμάτος και ποιός όχι ως κάτι τελείως στατικό. δεν είναι όμως έτσι, είναι μια δυναμική διαδικασία ανθρώπινης επαφής, τριβής, αλληλεπίδρασης, αλλαγής αντίληψης και ωρίμανσης. είναι ανθρώπινες σχέσεις. έτσι δεν μπορείς να αποκλείσεις τον τάδε νέο χρήστη επειδή δεν ανταπεξέρχεται στα επίπεδα μιας επικρατούσας ομάδας-πρωτοπορίας, αυτό γιατί έτσι δεν του δίνεις ποτέ την δυνατότητα ή το κίνητρο να ανταπεξέλθει, τον αποκλείεις από αυτή την διαδικασία ευθύς εξαρχής, και αυτό είναι πολύ λάθος μια και κανείς δεν ήρθε σε αυτό το φόρουμ -ή οπουδήποτε αλλού- ήδη γαμάτος, όλοι αυτοί που ανέφερε ο Κώστας παραπάνω πχ, σε μεγάλο βαθμό όταν πρωτάρχισαν να ποστάρουν μαλακίες έγραφαν. αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει ένας νομοτελειακός μονόδρομος που καταλήγει στο να γίνουν όλοι γαμάτοι στο τέλος, κάποιος μπορεί να μην αλλάξει στο ελάχιστο, κάποιος μπορεί από πάρα πολύ μαλάκας να γίνει απλά πολύ μαλάκας, κάποιος απλά να μαζευτεί και να μην είναι τόσο σπασαρχίδης όσο στην αρχή παραμένοντας όμως αδιάφορος, κάποιος να γίνει όντως υπεργαμάτος ή ακόμα και σε κάποιον να λειτουργήσει αρνητικά όλο αυτό και να τον κάνει να υιοθετήσει μια ακόμα πιο βλαμμένη συμπεριφορά. αυτό όμως δεν μπορείς να το προδιαγράψεις εκ προοίμιου και να προσπαθήσεις να καθοδηγήσεις και να περιορίζεις την κοινότητα στο κανάλι που εσύ θεωρείς κατάλληλο (μέσω κάθε είδους καταστολής κλπ), είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παιχτεί, αλλιώς θα μείνουν εσαεί οι 10 γαμάτοι μόνοι τους να συζητάνε στα λημνάζοντα νερά του ελιτισμού τους.

αυτό είναι το ένα σκέλος, το άλλο είναι η απορία που δικαίως εξέφρασε ο ικόνοκλαστ, όλους εσάς τους αυτόκλητους υπερασπιστές της σοβαρότητας ποιός σας έβαλε σε αυτή τη μπάντα του διπόλου και όχι στην άλλη;

Mitsmann
07-06-2008, 16:58
Πιτσαδορε, οταν τα ακουσματα με καποιον σε διαφορους τομεις, ειναι εντελως διαφορετικα, δεν αρκει μονο να διαβασεις μια κριτικη, καθ οτι τι σκατα ρηπλαη θα κανεις αν δεν ακουσεις το δισκο. Μπορει να διαβασω την κριτικη του καρχαρτ για τον προσωπικο του Ιησαην την οποια και διαβασα κιολα, επειδη γουσταρω να διαβαζω κειμενα μερικων ποστερς ρηβιουερς, ακομα και αν καλυπταν το Ελβετια Τσεχια για το Εουρο (μπαη δε γουεη, παιξτε το ασο, ολη η ευρωπη το παιζει διπλο) γιατι μ αρεσει το γραψιμο τους και το στυλ τους. Αλλα εδω καλα καλα, δεν πολυγουστερνω Εμπερορ, ειναι δυσκολο να ψαχτω με τον Ιησαην, τη στιγμη κιολα, που η κριτικη του ρηβιουερ, μου κανει σαφες οτι το υφος δεν θα μ αρεσει.

Επειδη λοιπον το φορουμ εχει ανοιχτει μουσικα (και καλα κανει) σε μεγιστο βαθμο, το γεγονος που περιεγραφσα παιζει να συμβαινει και γενικα. Αυτα. Παντως κανεις χρηστης, δεν νιωθει φανταζομαι χειροπεδες στα χερια αμα θελει να απαντησει σε κατι.

υ.γ. Επισης αν εγω επιλεγω τα 80% των ρηβιου μου να ειναι σε φαση το νεο EP του Frederick Van Zweillammerung του ακουστικου βιολιτζη στα παρκα του Βεστερλο, παλι εγω σαν Μιτσμανν το επικροτω και καλα κανει, αλλα πραγματικα δε γινεται να επηρεαζεται η αποψη του για το αν θα κανει το ιδιο πραγμα με την ιδια ορεξη, αν δε βρισκει πολλα ρηπλαης.

freezing_moon
07-06-2008, 17:06
δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, αλλά λες μαλακίες.

Mitsmann
07-06-2008, 17:08
Ελπιζω να εννοεις την Τσεχια, αλλα δυστυχως το ξενερωτο ελβετικο καυλι, ειναι ινεβιταμπλ.

freezing_moon
07-06-2008, 17:14
* κάτι σουρεαλιστικά προσβλητικό που περιλαμβάνει γκούλας και τυρί *
ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΜΠΑΡΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ.

Atheist
07-06-2008, 17:18
το βασικό λάθος στην ανάλυση του Κώστα παραπάνω, είναι ότι αντιλαμβάνεται το ποιός είναι γαμάτος και ποιός όχι ως κάτι τελείως στατικό. δεν είναι όμως έτσι, είναι μια δυναμική διαδικασία ανθρώπινης επαφής, τριβής, αλληλεπίδρασης, αλλαγής αντίληψης και ωρίμανσης. είναι ανθρώπινες σχέσεις. έτσι δεν μπορείς να αποκλείσεις τον τάδε νέο χρήστη επειδή δεν ανταπεξέρχεται στα επίπεδα μιας επικρατούσας ομάδας-πρωτοπορίας, αυτό γιατί έτσι δεν του δίνεις ποτέ την δυνατότητα ή το κίνητρο να ανταπεξέλθει, τον αποκλείεις από αυτή την διαδικασία ευθύς εξαρχής, και αυτό είναι πολύ λάθος μια και κανείς δεν ήρθε σε αυτό το φόρουμ -ή οπουδήποτε αλλού- ήδη γαμάτος, όλοι αυτοί που ανέφερε ο Κώστας παραπάνω πχ, σε μεγάλο βαθμό όταν πρωτάρχισαν να ποστάρουν μαλακίες έγραφαν. αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει ένας νομοτελειακός μονόδρομος που καταλήγει στο να γίνουν όλοι γαμάτοι στο τέλος, κάποιος μπορεί να μην αλλάξει στο ελάχιστο, κάποιος μπορεί από πάρα πολύ μαλάκας να γίνει απλά πολύ μαλάκας, κάποιος απλά να μαζευτεί και να μην είναι τόσο σπασαρχίδης όσο στην αρχή παραμένοντας όμως αδιάφορος, κάποιος να γίνει όντως υπεργαμάτος ή ακόμα και σε κάποιον να λειτουργήσει αρνητικά όλο αυτό και να τον κάνει να υιοθετήσει μια ακόμα πιο βλαμμένη συμπεριφορά. αυτό όμως δεν μπορείς να το προδιαγράψεις εκ προοίμιου και να προσπαθήσεις να καθοδηγήσεις και να περιορίζεις την κοινότητα στο κανάλι που εσύ θεωρείς κατάλληλο (μέσω κάθε είδους καταστολής κλπ), είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παιχτεί, αλλιώς θα μείνουν εσαεί οι 10 γαμάτοι μόνοι τους να συζητάνε στα λημνάζοντα νερά του ελιτισμού τους.

αυτό είναι το ένα σκέλος, το άλλο είναι η απορία που δικαίως εξέφρασε ο ικόνοκλαστ, όλους εσάς τους αυτόκλητους υπερασπιστές της σοβαρότητας ποιός σας έβαλε σε αυτή τη μπάντα του διπόλου και όχι στην άλλη;

Αυτή είναι μια παράμετρος που όντως δεν είχα σκεφτεί. Δε θεωρείς όμως πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο "αχρείαστο" θεωρεί κάποιος να εξελιχθεί σαν πόστερ/γιούζερ/γουατέβερ εξ' αιτίας ενός μπρουτάλ σταρχιδισμού που υπάρχει στο φόρουμ;

Ubu Roi
07-06-2008, 17:27
δεν ξέρω ποιός είναι ο μπρούταλ σταρχιδισμός, εγώ βλέπω πολύ αδιάφορο ποστινγκ αλλά και πολύ απολαυστικό σαρκασμό, χιούμορ και πολλές ωραίες κουβέντες απ' όπου μπορείς έυκολα να αντλήσεις συμπεράσματα. το ότι δεν γίνονται με κάποιου κανόνες Πολιτικής Ορθότητας κάθε άλλο παρα κακό είναι. οπότε στο χέρι του καθενός είναι να κάνει τα δεύτερα και όχι το πρώτο, ιδιαίτερα δε όταν θεωρεί εαυτόν ως μέλος της μπάντας των ωραίων και όχι της απρόσωπης, βλακώδους πλειοφηφίας.

το "θεωρώ ως" είναι σωστό, κι ας κόβουμε το "ως" συνήθως. θεωρώ σημαίνει βλέπω, άρα "βλέπω ως". εξού και το κρητικό "θωρώ".

Atheist
07-06-2008, 17:31
θενξ για το τιπ, μ'αρέσουν αυτού του είδους οι διορθώσεις.

οντοπικ, χεσμένη την έχω την πολιτική ορθότητα, αυτό που με χαλάει είναι πως πλέον τα "ντου" δεν γίνονται για τον χαβαλέ, αλλά είτε από ανθρώπους που γενικά το έχουν αλλά έχουν κουραστεί, είτε από τυπάκια που το κάνουν επειδή είναι κουλ.

σε κάθε περίπτωση η εντύπωση που δημιουργείται είναι όπως άγαρμπα το είχε θέσει η Χ "μια ειρωνεία που δε φαίνεται καλοήθης".

Dragonlord
07-06-2008, 17:34
Βασικά, για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου επειδή έχει προφανώς παρερμηνευτεί από πολλούς, είμαι με ubu roi και ikonoklast.

distortionofperception
07-06-2008, 17:38
αρα οι προβληματισμοί σου απαντήθηκαν. :?: :?: αρα όλα καλά?

Dragonlord
07-06-2008, 17:42
Ουί, το είπα και πιο πάνω.

distortionofperception
07-06-2008, 17:45
ωραία. ανοιξε τωρα κι ένα τόπικ-πόλλ με το ερώτημα ποιό πιστεύετε ότι ειναι το ποσοστό των καθυστερημένων χρηστών στο ερ

Atheist
07-06-2008, 17:47
όπερ έδει δείξαι.

distortionofperception
07-06-2008, 17:57
κι επειδή καποιοι απο μας κατεβήκαμε απο τα δέντρα, το όπερ έδει δείξαι εξηγείται στο παρακάτω λίνκ
http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%8C%CF ... E%B1%CE%B9 (http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%8C%CF%80%CE%B5%CF%81_%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CE%B9_%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CE%B1%CE%B9)

καλό είναι να μαθαίνουμε, αλλά με τις σωστες αφορμές.

* αυτό ακριβώς που έπρεπε να αποδείξουμε. Πρόκειται για φράση που χρησιμοποιείται στο τέλος μιας μαθηματικής - ή και λογικής - απόδειξης για να δηλώσει ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που ζητείται να αποδειχτεί.

υποννοείς οτι το πρόβλημα με το ερ είναι οι ηλίθιοι?

Atheist
07-06-2008, 18:04
όχι, ΛΕΩ πως το "πρόβλημα" με το ερ είναι πως με κάθε δεκάδα νέων χρηστών οι 8 θα είναι καθυστερημένοι όπως και η αναλογία ΙΡΛ. και όπως και ΙΡΛ χάνεις την όρεξή σου να ασχολείσαι με 10 άτομα όταν τα 8 είναι βλάκες, κρατάς τους 2 καλούς κάθε δεκάδας και τα λέτε στο μσν.

distortionofperception
07-06-2008, 18:09
χόλυ μόλυ!

απισιόδοξο κάργα ποστ. απισιόδοξη δήλωση. καλύτερα να μην μπαίνεις τότε. δεν εχει νόημα. χαίρομαι που μέχρι στιγμής δεν εχω δει να εκφραζει καποιος αλλος αυτην την αποψη. τουλάχιστο σ'αυτο το τόπικ.

Atheist
07-06-2008, 18:12
ρε αδερφέ, έχω 7 χιλιάδες και ποστ, πότε με είδες να ποστάρω τελευταία φορά; προφανώς και δεν μπαίνω όπως και άλλοι πλέον.

Dragonlord
07-06-2008, 18:15
Atheist, αναρωτιέμαι, τώρα ανακάλυψες αυτό το τόπικ;

Vicotnik
07-06-2008, 18:16
Atheist χωρίς παρεξήγηση, στ'αρχίδια πολλών ποιούς συμπαθείς και ποιούς όχι :)

distortionofperception
07-06-2008, 18:20
ρε αδερφέ, έχω 7 χιλιάδες και ποστ, πότε με είδες να ποστάρω τελευταία φορά; προφανώς και δεν μπαίνω όπως και άλλοι πλέον.

οκ τότες ο μόνος λογος που εγραψες τοσα πολλά εδω πέρα είναι καθαρος εγωισμός. Και σίγουρα δε θα μαι ο μόνος που πιστεύει ότι εχεις μπόλικο απ'αυτόν. Κανε ντιλίτ τον λογαριασμό σου και εχετε γεια βρυσούλες.

Atheist
07-06-2008, 18:26

ντράγκονλορντ, όχι. θες να σε ρωτάω πριν ποστάρω; μήπως το τάημινγκ δεν ταιριάζει με την πολιτική του φόρουμ ξερωγώ;

Atheist χωρίς παρεξήγηση, στ'αρχίδια πολλών ποιούς συμπαθείς και ποιούς όχι :)

καμία παρεξήγηση κοπελιά.

οκ τότες ο μόνος λογος που εγραψες τοσα πολλά εδω πέρα είναι καθαρος εγωισμός. Και σίγουρα δε θα μαι ο μόνος που πιστεύει ότι εχεις μπόλικο απ'αυτόν. Κανε ντιλίτ τον λογαριασμό σου και εχετε γεια βρυσούλες.

συγγνώμη που έχω εγωισμό. πέραν αυτού, ο λόγος που πόσταρα είναι για να πω την άποψή μου λίγο πριν ακολουθήσω τη συμβουλή σου. αλλά αν το έλεγα αυτό ντιστόρσιον, θα ήμουν ο σάμπατακ, "φεύγω, προσέξτε με".

όπως είπα, κοιτάτε ποιος είπε τι, όχι τι είπε. είναι κοινή αλήθεια πως είμαι υπερμαλάκας και το στυλ μου ακολουθεί, αλλά αυτό δε σημαίνει πως λέω και μαλακίες.

Dragonlord
07-06-2008, 18:46

ντράγκονλορντ, όχι. θες να σε ρωτάω πριν ποστάρω; μήπως το τάημινγκ δεν ταιριάζει με την πολιτική του φόρουμ ξερωγώ;
Όχι ρε παιδί μου, απλά θα μου επιτρέψεις να μου προκαλεί ένα ελαφρύ μειδίαμα η χρονική στιγμή που αισθάνθηκες την ανάγκη να εκφράσεις τις ανησυχίες σου για το παρόν και το μέλλον του φόρουμ, δέκα μέρες μετά τη δημοσίευση του πρώτου ποστ :)
Οι υπόλοιποι θα καταλάβουν σύντομα.

distortionofperception
07-06-2008, 18:47
πέραν αυτού, ο λόγος που πόσταρα είναι για να πω την άποψή μου λίγο πριν ακολουθήσω τη συμβουλή σου.

αλλά αν το έλεγα αυτό ντιστόρσιον, θα ήμουν ο σάμπατακ, "φεύγω, προσέξτε με".

ασχετο το ένα με το αλλο. πες την αποψη σου κι όταν φύγεις. κι αν μετανιώσεις αργότερα ξαναμπες. δεν αφορά κανεναν αυτο. ειναι δική σου δουλειά.

όπως είπα, κοιτάτε ποιος είπε τι, όχι τι είπε. είναι κοινή αλήθεια πως είμαι υπερμαλάκας και το στυλ μου ακολουθεί, αλλά αυτό δε σημαίνει πως λέω και μαλακίες.

ε σόρρυ κιόλας, αλλα ο κοινός νους επιβάλλει και τα δύο:
1. Κοιταζω τι είπε.
2. Κοιτάχω ποιος το είπε.

Μη μου πεις ότι δηλαδη δεν θα διαμορφώνουμε μια γενική εικόνα για τον καθένα. Ειναι αναποφευκτο! Ε τι να κανουμε δηλαδη? (ακραίο παραδειγμα) : Ο Κούγιας λέει ότι το τσιγάρο σκοτώνει. Λέει μαλακίες? Οχι. Είναι μαλακας? Ναι. Απο αυτα τα δυο ερωτήματα τι κραταω? Και τα δυο μαζι μου δίνουν ενα συμπερασμα ότι ο Κούγιας αν και μαλακας, παλι καλα λεει τα αυτονόητα.

Παμε τώρα στα του φόρουμ. Μπαίνει ενας χρήστης νεος και ξεκιναει απο το χαιρετισμο στο τζενεραλ. Συγκεκριμενα.

Να'μαι και εγώ λοιπόν. Νεός γιούζερ αλλά με παλιό μυαλό. Ότι και αν σημαίνει αυτό. :roll: :D

και λέει απο κάτω ο WBRB

Φιλική συμβουλή:

Μην ενθουσιάζεσαι τόσο με τα θαυμαστικά και τα εμότικονς.

:P

Καλως ήρθες και εσύ νέε γιούζερ!

τι εννοεί? Οτι ορισμένοι απο δω μέσα θα τον παρουν για αυτιστικο χαζοχαρούμενο που πήρε αέρα με τη μία και οι εμπειροι γεροι γιουζερς δεν θα τον ξαναπάρουν στα σοβαρα. Εδώ είναι που κάνεις λαθος Αθειστ. Οποισδήποτε πιτσοπίρουνοςδεξερωγωτι κι αν τον βρίσει, εγω προσωπικα και θέλω να πιστευω οι περισσοτεροι θα κοιτάξουμε τι γραφει και σιγα σιγα ο καθενας θα διαμορφωσει την αποψη του για το ατομο αυτο.

Το παραδειγμα είναι τυχαίο.

Ξαναλέω. Οτι σπέρνουν οι παλιότεροι θα το θερίζουν σε διπλάσιο. Ειρωνία και εξυπνάδες και ίνσαιντ τζόουκς θα σπείρουν? (παραδειγμα) Ειρωνία και εξυπνάδες και ίνσαιντ τζόουκς θα θερίσουν.

Atheist
07-06-2008, 18:48
Μακάρι να έχεις δίκιο και να είμαι εγώ υπερβολικός.

ikonoklast
07-06-2008, 19:11
k o ikonoklast na mas pei ti den tou aresei stis kritikes efoson einai kati parapanw ap ti filosofia tou review genikws kserw gw
Να πω κι εγώ δυό κουβέντες, μιας και με ρωτάς ανοιχτά και τα ανοιχτά τα σέβομαι.

Αρχικά να πω ότι αντιλαμβάνομαι το er σαν μια διττή οντότητα, αυτή του ermag και αυτή του forum. Αυτό και λόγω της χωροταξικής 8έσης στο front page και λόγω του ότι οι συντάκτες του mag στην πλειοψηφία τους δεν γράφουν τόσο στο φορουμ και λόγω της ουσιαστικής διαφοράς μεταξύ ενός μουσικού magazine και ενός μουσικού forum.

Να πω για τα reviews και το mag. Για να καταλάβει κάποιος τι συμβαίνει νομίζω ότι πρέπει να βλέπει τα πράγματα σε ένα βά8ος χρόνου. Για παράδειγμα, αξίζει να στα8εί κάποιος σε δύο στιγμιότυπα, στην ίδια τη δημιουργία του er απο το metalbb και στα μεγάλα flames με τους αδερφούς ζαχαρόπουλους όταν το editorial-ή-τι-στο-μπούτσο του μεταλχαμερ είχε εμφανίσει εκείνο το πολύ αστείο άρ8ρο. Στις δύο αυτές περιπτώσεις είναι λά8ος να βλέπει κάποιος μερικές προσωπικές αντιπαρα8έσεις που οδήγησαν όπου οδήγησαν. Και στις δύο περιπτώσεις ό,τι συνέβη προέκυψε απο την ουσιαστική σύγκρουση μεταξύ δύο διαφορετικών λογικών, μεταξύ ενός νέου τρόπου αν8ρώπινης επικοινωνίας και ενός παλιού. Οι άν8ρωποι στο metalbb δεν μπορούσαν να περιμένουν πως 8α είναι ένα αδιαμεσολάβητο feedback απο τους "αναγνώστες" κα8'ότι συνη8ισμένοι σε "μεσολαβημένα" μέσα (sic) όπως το metal hammer. To ίδιο δεν μπορούσε να καταλάβει και ο ζαχαρόπουλος. Ότι δηλαδή έχουν περάσει ανεπιστρεπτι οι εποχές της μουσικής βιομηχανίας -και της μουσικής γενικά- όπου ο μάγος του χωριού, ο ινστρούκτορας, 8α στα8εί σε ένα βήμα και 8α λαλήσει την μουσική Αλή8εια ή 8α ενημερώσει τα πλή8η. Το σκηνικό έχει αλλάξει άρδην και το αντιλαμβάνεστε όλοι, η μουσική υπάρχει εκεί για να την ακούσεις και για να λάβεις μέρος. Αυτό που χρειάζεται δεν είναι "ενημερωμένοι" ακροατές που παίρνουν promos και έχουν ξεψαχνίσει τα μουσικά άδυτα και έρχονται να πούνε τι ανακάλυψαν (γιατί όλοι μπορούν πλέον να το κάνουν), ούτε άν8ρωποι που αναλύουν τα "επίκαιρα" όπως κάνει το metal hammer κά8ε μήνα. Αυτό που χρειάζεται το "μουσικό κοινό" απο το internet -αν χρειάζεται κάτι- είναι ένα μέσο που να μπορεί να επικοινωνεί την μουσική του εμπειρία με μαζικούς όρους. Γι' αυτό, για να έρ8ουμε στα δικά μας, εκτιμώ χίλιες φορές περισσότερο αυτό που κάνει ο nothingman ή ο phtoghgodson (random παραδείγματα) απο ότι αυτό που συμβαίνει στο mag. Εμφανίζονται όταν έχουν να -->μοιραστούν<-- κάτι πραγματικά καλό για να επικοινωνήσουν αυτό το συναίσ8ημα μέσα στην ψυχούλα τους. Με φειδώ αλλά με πά8ος. Με obscure-ίλα αλλά με ποιότητα. Δεν μπαίνει η λογική του να καταφέρεις να καταγράψεις 300 album reviews μέσα σε ένα μήνα, ή να μπλέξεις με εταιρειες για προμος και προσκλήσεις για να μπορέσεις να κάνεις όσες περισσότερες ανταποκρίσεις μπορείς. Για ποιόν τα κάνεις όλα αυτά; Επικοινωνείς την μουσική σου εμπειρία σαν ώριμος ακροατής ή απλά καλύπτεις μια παιδική ονείρωξη (που όλοι την έχουμε και είναι απόλυτα λογικό) για να γράψεις κι εσύ στο δικό σου metal hammer/pop και rock και να τζιφράρεις απο κάτω; Κι αν το κάνεις τι νομίζεις, ότι υπάρχουν ακόμα τα δεκαεξάχρονα (όπως ήσουν εσύ) που μπαίνουν να διαβάσουν με πά8ος τον μεγάλο δισκοκριτικό να τρέξουν να αγοράσουν το άλμπουμ, να το ακούνε ένα μήνα; Τα δεκαεξάχρονα ακούνε 3 album τη μέρα γιατί έχουν slsk-ebay-oink-demonoid-κολοκροκόδιλους και το μουνί της μάνας σας στο πιάτο τους. Το αντίδοτο στην κατανάλωση είναι κι άλλη κατανάλωση; Κι άλλη ποσότητα απο reviews, ανταποκρίσεις, κοννέ, συντάκτες, πούτσες μπλέ ή ειλικρινείς όροι επικοινωνίας; Τι διαφορά έχει αυτό με το hammer, με το kerrang!, με το avopolis, με το sonic, είναι πιο 8εός ο παππάς και πιο καβλιάρης ο πισταδόρος ή μήπως προσφέρει κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ καινούργιο; Με όραμα, με πά8ος, με -->σοβαρότητα<--, με στόχο. Τέλος, απο το mag λείπει αυτό που ίσως και να ξεκινούσε ο ξυδάς για όποιον 8υμάται. Η μουσική αρ8ρογραφία άποψης, πέρα απο reviews, ανταποκρίσεις, οχτασέλιδα αφιερώματα. Άποψη για τα συναυλιακά δρώμενα, με αρχίδια, με κριτική, όχι αυτό το μη-τυχόν-και και μην ενοχλη8εί ο κά8ε didis και ο κά8ε αλτεργκράουντ αλλά απο πίσω όλοι τους τραβάμε παναγίες γιατί είναι μουνόπανα. Αυτό ναι, είναι σοβαρότητα, είναι τσαγανό. Για όλα τα παραπάνω δεν 8α έγραφα ποτέ reviews, αφου με ρώτησες πιτσαδόρε, και δε γουστάρω και το mag, αν 8έλεις.

Και έρχομαι στα του forum. Το καλύτερο ποστ στο thread που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο το έκανε το tamagothi μερικές σελίδες πριν, ψάχτε το, διαβάστε το. Ίσως έχω γίνει ήδη σαφής αλλά να πω και κάτι ακόμα. Όταν δεν υπάρχει ουσιαστική σοβαρότητα, ουσιαστική ποιότητα στα λόγια και στις πράξεις κάποιου, δεν 8α την παράγουν ως δια μαγείας τα κατασταλτικά μέτρα και το moderating ενάντια στους "ασόβαρους" και στην "πλέμπα" και στα "ζώα". Αυτό που 8α πετύχεις είναι να φτιάξεις ένα κατάλληλο κλίμα ουδετερότητας και ομοιογενείας και ασφάλειας όπου μπορεί να φυτρώσει μέσα η απόλυτη κενότητα των now playing threads, των βερμπαλ reviews και του απαράμιλλου ποσταρίσματος εξωφύλλων. Ε δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο στο ιντερνετ, υπάρχουν και άλλα forums στο ελληνικό διαδίκτυο να το καλύψουν, υπάρχει το rocking.gr και δεν ξέρω πόσα ακόμα, γιατί υπάρχει το electricrequiem; Γιατί προέκυψε απο το metalbb; Γιατί γίνονται όλα αυτά;

Σε μια ευχάριστη νότα δείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ΘΗΡΙΩΔΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥΜΟΡ (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?f=36&t=8100&p=548704#p548704) απο δύο πολύ μεγάλους χρήστες.
Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι τέτοιο μη κλαίτε το μουνάκι σας για τους "μπουμ" και τους "βικοτνικ" και όποιον άλλο αποδιοπομπαίο τράγο 8α βρεί κάποιος για να χρεώσει το κενό του και να τον πει "ζώο". Τρείς χιλιάδες Helms να γράφουν σεντόνια για το πόσο κα8αρό είναι το metal και επτά χιλιάδες Harvestmans να βγάζουν αφρούς όταν τους την πέφτουν για τους boris, και σαράντα χιλιάδες Atheists να πέφτουν απο μπαλκόνια (αχαχα δε κρατή8ηκα) δεν μπορούν να φτάσουν αυτό το επίπεδο σοβαρότητας όσες κουβέντες και να πούνε, όσα "ζώα" και να βρούνε, όσο ελιτ και να σκέφτονται ότι είναι στην μπανιέρα τους.

Γιατί μην ξεχνάτε φίλοι, δεν υπάρχει "σοβαρό" που δεν είναι επικίνδυνο, που δεν σοκάρει. Οτιδήποτε αλλο λέγεται ρηχότητα. Αυτά.

distortionofperception
07-06-2008, 19:26
δεν ξέρω ποσοι διαβάζουν το περιοδικο. εγω σχεδόν ποτέ. default στον browser μου ειναι το φόρουμ. νομίζω κι ότι πολλοί αλλοι χρήστες δεν επισκέπτονται το περιοδικό. Αυτό ναι μάλιστα είναι ενα πρόβλημα για το ΕΡ που θέλουμε.

Ολα αυτα που λες περι σοβαρότητος και ποιος εχει αρχίδια να το κάνει συνοψίζονται στο ερωτημα που κατα καποιο τρόπο εθεσες και συ: Τι στόχο εχει το ΕΡ-ΜΑΓΚ. Ειναι πολύ ρομαντικό να πιστεύουμε ότι μαζεύτηκαν οι ανθρωποι που γραφουν για να ρίξουν το κατεστημενο Μεταλ Χάμερ στα ματια των "αθωων" 16χρονων.

απλά καλύπτεις μια παιδική ονείρωξη (που όλοι την έχουμε και είναι απόλυτα λογικό) για να γράψεις κι εσύ στο δικό σου metal hammer/pop και rock και να τζιφράρεις απο κάτω;
Αν συμβάινει αυτό φωτιά να πέσει να τους κάψει μιας και τα άρθρα στο διαδύκτιο είναι απειρα. Ολοι είμαστε εν δυναμει κριτικοι.

στην τελική εδω μεσα καλύπτω την αναγκη μου να επικοινωνήσω και όχι να διαβάσω νεα του μέταλ και του ροκ και του δε ξερω γω τι. Εχει μπουκώσει το κεφαλι μου απο πληροφορίες.

Atheist
07-06-2008, 19:30
Αυτού του είδους τα ποστ είναι που αποκαλώ σοβαρά εικόνοκλαστ. Και αυτά είναι που (μου) λείπουν. Αν εξαιρέσεις την τελευταία παράγραφο, είμαι σύμφωνος στα περισσότερα που λες και στα λίγα που διαφωνώ, διαφωνώ γιατί ξέρω πχ πως δεν υπάρχει φόβος και στήσιμο σε ντίντι και άλτερ. Όπως και επίσης διαφωνώ πως ένα μαγκ πρέπει να είναι άντρο των "γουστάρω" δίσκων, καλώς ή κακώς μπορεί οι Μπόρις να βγάλουν μια μαλακία και εσύ να θες να το πεις αυτό. Όχι από "καθήκον στον αναγνώστη" και λοιπές ζαχαροπουλιές, αλλά για να βγάλεις το παράπονό σου ρε παιδί, όπως θα έβγαζες την καύλα σου. Δε νομίζω πως διαφωνείς σε αυτό, απλώς το αναφέρω για να μου το ξεκαθαρίσεις κι όλας αν θες.

Atheist
07-06-2008, 19:31
επίσης ντιστόρσιε, τι ακριβώς εννοείς "είναι πολύ ρομαντικό"; Είναι πολύ ρομαντικό και μπράβο, είναι πολύ ρομαντικό για να το πιστέψεις πως το κάνει κάποιος για την καύλα του, τι;

ikonoklast
07-06-2008, 19:31
Σάλτα γαμήσου ρε μαλάκα.

Atheist
07-06-2008, 19:34
Σε φάση ναι αλλά.

distortionofperception
07-06-2008, 19:37
εννοώ ότι θα ήταν πολύ ρομαντικό για να συμβαίνει. εννοώ ότι γενικα η κοινωνία δύσκολα μενει ενωμένη απέναντι σε εναν στόχο. άρα και ειδικότερα δε πιστεύω ότι στα εικονικα γραφεία του περιοδικού μαζεύονται και λενε "θα γαμίσουμε το χαμερ και τη νοοτροπια που επιβαλει". Αυτο δεν σημαίνει οτι αν όντως είχαν αυτο το στόχο θα το θεωρούσα σωστο. Γιατι τότε απλά θα γινοντουσαν αλλο ενα Χαμερ. Στην τελική υπαρχουν διαφοροι λόγοι που γραφει καθενας τους.
Ξερω γω ας βγουν οι ίδοι να γραψουν θα να πιο διαφωτιστικό.

Pitsadoros
07-06-2008, 19:39
de nomizw oi protheseis tou nantinman k tou fthoggou na diaferoun ap tou xelm tou harvestman k tis dikes mou. efoson omws den einai post sto music diskasion oute thread kalo einai ta reviews na exoune mia sigkekrimeni forma k ena sigkekrimeno megethos. auto de simainei oti leme tin apoliti mousiki alitheia i oti eimaste arxigoi. den perimenoume kamia antamoivi ap auto i toulaxiston kapoia amoivi pou nai nai diaforetiki ap to oti grafoume k dimosiopoioume keimena gia kati pou mas endiaferei k mas diaskedazei. oso gia to eksw ap ta dontia k to tsagano de nomizw oti exei deiksei kaneis ap to mag oti stinei kwlo se opoiondipote. k iparxoun k keimena pou perimenoun n anevoun pou apodeiknuoun auto akrivws. opote thewrw oti adika strefesai kata tou mag giati den prosvallei tis apopseis sou se kanena tomea

Atheist
07-06-2008, 19:40
κουράστηκα όμως. από τη μία έχεις τον ικόνοκλαστ με τα σκωτσέζικα ντους του, τον βικότνικ να του γλύφει τα αρχίδια, τον ντιστόρσιον που τόσο καιρό νομίζει πως το μαγκ υπάρχει για τις καυτές γκόμενες και τα φράγκα ή για να την πούμε στο χάμερ...

καλή συνέχεια.

ikonoklast
07-06-2008, 19:43
Κα8όλου σκωτσέζικα ντους, για όποιον απόρησε. Απαντάω όπου αρμόζει, όπως αρμόζει.
Και είμαι το ίδιο σοβαρός.

distortionofperception
07-06-2008, 19:46
Αυτο δεν σημαίνει οτι αν όντως είχαν αυτο το στόχο θα το θεωρούσα σωστο.

Αν και Οντως σε μια πρόταση.

τον ντιστόρσιον που τόσο καιρό νομίζει πως το μαγκ υπάρχει για τις καυτές γκόμενες και τα φράγκα ή για να την πούμε στο χάμερ...

καλή συνέχεια.

θυμώνω. δε θέλω να αρχίσω να σου κανω κήρυγμα για το τι αποκομίζει κανεις απο την ασχολία του με τα μουσικά δρώμενα της χώρας μας και να φανώ μεταλλοπατερας και γραφικός. ετσι? Δεν εννόησα αυτο. Εγραψα τι εννόησα.

Vicotnik
07-06-2008, 19:53
κουράστηκα όμως. από τη μία έχεις τον ικόνοκλαστ με τα σκωτσέζικα ντους του, τον βικότνικ να του γλύφει τα αρχίδια, τον ντιστόρσιον που τόσο καιρό νομίζει πως το μαγκ υπάρχει για τις καυτές γκόμενες και τα φράγκα ή για να την πούμε στο χάμερ...

Δεν ήθελα ν'απαντήσω στο θρεντ αλλά υποθέτω πως το να συμμερίζομαι την άποψη του δε ταυτίζεται με το "του γλείφω τ'αρχίδια".
Ακούγεται άδικο αυτό.
Αυτά από μένα, καλή συνέχεια με το mag σας!

Mitsmann
07-06-2008, 19:54
Προλαβαινουμε να βγαλουμε ενα μαγκ για το Γιουρο?

Λιγοτερες σελιδες θα καταναλωσει με συζητησεις εντος εκτος και επι τα αυτα.

distortionofperception
07-06-2008, 19:57
... είπε ο μπαχαλος στους μοντερεητορς

ikonoklast
07-06-2008, 19:58
de nomizw oi protheseis tou nantinman k tou fthoggou na diaferoun ap tou xelm tou harvestman k tis dikes mou. efoson omws den einai post sto music diskasion oute thread kalo einai ta reviews na exoune mia sigkekrimeni forma k ena sigkekrimeno megethos. auto de simainei oti leme tin apoliti mousiki alitheia i oti eimaste arxigoi. den perimenoume kamia antamoivi ap auto i toulaxiston kapoia amoivi pou nai nai diaforetiki ap to oti grafoume k dimosiopoioume keimena gia kati pou mas endiaferei k mas diaskedazei. oso gia to eksw ap ta dontia k to tsagano de nomizw oti exei deiksei kaneis ap to mag oti stinei kwlo se opoiondipote. k iparxoun k keimena pou perimenoun n anevoun pou apodeiknuoun auto akrivws. opote thewrw oti adika strefesai kata tou mag giati den prosvallei tis apopseis sou se kanena tomea
Δεν έκανα σύγκριση προ8έσεων, είπα ότι υπάρχει διαφορά στην κουλτούρα. Είναι άλλο πράγμα.
Δεν είπα επίσης ότι στήνετε κώλο στο mag, είπα ότι και να μη στήνετε δεν κάνει διαφορά. Είπα ότι λύπει η άποψη, όποια και αν είναι αυτή. Μπορεί κάποιος να υπερασπιστεί ότι είναι καλό να "στήνεις κώλο" (παράδειγμα, μη μένουμε εκεί, δεν το βάζω "πολιτικά") με τρόπο που να είναι ειλικρινής και γαμάτος και να αγαπιόμαστε. Δηλαδή πόσοι νομίζεις ότι διαβάζουν τα δέκα καλύτερα άλμπουμς της Σωτηρίας Τάδεγλου για τη χρονιά που πέρασε;

Mitsmann
07-06-2008, 19:59
Αυτού του είδους τα ποστ είναι που αποκαλώ σοβαρά εικόνοκλαστ.

μπαη δε γουεη ποιος σας ειπε οτι τετοια ποστ πρεπει να γινονται 14 ανα μερα ξερω γω?

Pitsadoros
07-06-2008, 20:09
mporei k kanenas na mi ta diavazei to thema eimai oti i swtiria tadeglou fxaristietai pou ta grafei. episis poios sou leei oti epeidi i poiotita tou post tou nathinman aggizei esena, tha aggiksei olo ton ipoloipo kosmo? den einai k auto ilouminatiki optiki? mono i poiotita nathinman einai swsti as poume? tixaio pou lew olo nathinman. episis logiko i sinoliki poiotita twn grafomenwn sto mag na mi sou kanei giati einai polloi diaforetikoi oi xaraktires pou kritikaroun k se alles omades atomwn "milaei" o kathenas. de mporeis na peis omws oti oloi grafoume skata k kaneis mas de niwthei, tou pousti re ikonoklats

telika auto pou se xalaei ti einai? oti den eimaste toso antikathestwtikoi oso tha theles? auto de simainei oti exoume mia vitrina pou prepei na kratame gia na min exoume provlimata me ti mousiki viomixania an einai dinaton. gamw einai pou pairnoume proskliseis k promos alla st arxidia mas e. proswpika pantws me vriskw arketa gamato giati ta lew pou k pou

Boris-san
07-06-2008, 20:23
k o ikonoklast na mas pei ti den tou aresei stis kritikes efoson einai kati parapanw ap ti filosofia tou review genikws kserw gw
Να πω κι εγώ δυό κουβέντες, μιας και με ρωτάς ανοιχτά και τα ανοιχτά τα σέβομαι.

Αρχικά να πω ότι αντιλαμβάνομαι το er σαν μια διττή οντότητα, αυτή του ermag και αυτή του forum. Αυτό και λόγω της χωροταξικής 8έσης στο front page και λόγω του ότι οι συντάκτες του mag στην πλειοψηφία τους δεν γράφουν τόσο στο φορουμ και λόγω της ουσιαστικής διαφοράς μεταξύ ενός μουσικού magazine και ενός μουσικού forum.

Να πω για τα reviews και το mag. Για να καταλάβει κάποιος τι συμβαίνει νομίζω ότι πρέπει να βλέπει τα πράγματα σε ένα βά8ος χρόνου. Για παράδειγμα, αξίζει να στα8εί κάποιος σε δύο στιγμιότυπα, στην ίδια τη δημιουργία του er απο το metalbb και στα μεγάλα flames με τους αδερφούς ζαχαρόπουλους όταν το editorial-ή-τι-στο-μπούτσο του μεταλχαμερ είχε εμφανίσει εκείνο το πολύ αστείο άρ8ρο. Στις δύο αυτές περιπτώσεις είναι λά8ος να βλέπει κάποιος μερικές προσωπικές αντιπαρα8έσεις που οδήγησαν όπου οδήγησαν. Και στις δύο περιπτώσεις ό,τι συνέβη προέκυψε απο την ουσιαστική σύγκρουση μεταξύ δύο διαφορετικών λογικών, μεταξύ ενός νέου τρόπου αν8ρώπινης επικοινωνίας και ενός παλιού. Οι άν8ρωποι στο metalbb δεν μπορούσαν να περιμένουν πως 8α είναι ένα αδιαμεσολάβητο feedback απο τους "αναγνώστες" κα8'ότι συνη8ισμένοι σε "μεσολαβημένα" μέσα (sic) όπως το metal hammer. To ίδιο δεν μπορούσε να καταλάβει και ο ζαχαρόπουλος. Ότι δηλαδή έχουν περάσει ανεπιστρεπτι οι εποχές της μουσικής βιομηχανίας -και της μουσικής γενικά- όπου ο μάγος του χωριού, ο ινστρούκτορας, 8α στα8εί σε ένα βήμα και 8α λαλήσει την μουσική Αλή8εια ή 8α ενημερώσει τα πλή8η. Το σκηνικό έχει αλλάξει άρδην και το αντιλαμβάνεστε όλοι, η μουσική υπάρχει εκεί για να την ακούσεις και για να λάβεις μέρος. Αυτό που χρειάζεται δεν είναι "ενημερωμένοι" ακροατές που παίρνουν promos και έχουν ξεψαχνίσει τα μουσικά άδυτα και έρχονται να πούνε τι ανακάλυψαν (γιατί όλοι μπορούν πλέον να το κάνουν), ούτε άν8ρωποι που αναλύουν τα "επίκαιρα" όπως κάνει το metal hammer κά8ε μήνα. Αυτό που χρειάζεται το "μουσικό κοινό" απο το internet -αν χρειάζεται κάτι- είναι ένα μέσο που να μπορεί να επικοινωνεί την μουσική του εμπειρία με μαζικούς όρους. Γι' αυτό, για να έρ8ουμε στα δικά μας, εκτιμώ χίλιες φορές περισσότερο αυτό που κάνει ο nothingman ή ο phtoghgodson (random παραδείγματα) απο ότι αυτό που συμβαίνει στο mag. Εμφανίζονται όταν έχουν να -->μοιραστούν<-- κάτι πραγματικά καλό για να επικοινωνήσουν αυτό το συναίσ8ημα μέσα στην ψυχούλα τους. Με φειδώ αλλά με πά8ος. Με obscure-ίλα αλλά με ποιότητα. Δεν μπαίνει η λογική του να καταφέρεις να καταγράψεις 300 album reviews μέσα σε ένα μήνα, ή να μπλέξεις με εταιρειες για προμος και προσκλήσεις για να μπορέσεις να κάνεις όσες περισσότερες ανταποκρίσεις μπορείς. Για ποιόν τα κάνεις όλα αυτά; Επικοινωνείς την μουσική σου εμπειρία σαν ώριμος ακροατής ή απλά καλύπτεις μια παιδική ονείρωξη (που όλοι την έχουμε και είναι απόλυτα λογικό) για να γράψεις κι εσύ στο δικό σου metal hammer/pop και rock και να τζιφράρεις απο κάτω; Κι αν το κάνεις τι νομίζεις, ότι υπάρχουν ακόμα τα δεκαεξάχρονα (όπως ήσουν εσύ) που μπαίνουν να διαβάσουν με πά8ος τον μεγάλο δισκοκριτικό να τρέξουν να αγοράσουν το άλμπουμ, να το ακούνε ένα μήνα; Τα δεκαεξάχρονα ακούνε 3 album τη μέρα γιατί έχουν slsk-ebay-oink-demonoid-κολοκροκόδιλους και το μουνί της μάνας σας στο πιάτο τους. Το αντίδοτο στην κατανάλωση είναι κι άλλη κατανάλωση; Κι άλλη ποσότητα απο reviews, ανταποκρίσεις, κοννέ, συντάκτες, πούτσες μπλέ ή ειλικρινείς όροι επικοινωνίας; Τι διαφορά έχει αυτό με το hammer, με το kerrang!, με το avopolis, με το sonic, είναι πιο 8εός ο παππάς και πιο καβλιάρης ο πισταδόρος ή μήπως προσφέρει κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ καινούργιο; Με όραμα, με πά8ος, με -->σοβαρότητα<--, με στόχο. Τέλος, απο το mag λείπει αυτό που ίσως και να ξεκινούσε ο ξυδάς για όποιον 8υμάται. Η μουσική αρ8ρογραφία άποψης, πέρα απο reviews, ανταποκρίσεις, οχτασέλιδα αφιερώματα. Άποψη για τα συναυλιακά δρώμενα, με αρχίδια, με κριτική, όχι αυτό το μη-τυχόν-και και μην ενοχλη8εί ο κά8ε didis και ο κά8ε αλτεργκράουντ αλλά απο πίσω όλοι τους τραβάμε παναγίες γιατί είναι μουνόπανα. Αυτό ναι, είναι σοβαρότητα, είναι τσαγανό. Για όλα τα παραπάνω δεν 8α έγραφα ποτέ reviews, αφου με ρώτησες πιτσαδόρε, και δε γουστάρω και το mag, αν 8έλεις.

Και έρχομαι στα του forum. Το καλύτερο ποστ στο thread που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο το έκανε το tamagothi μερικές σελίδες πριν, ψάχτε το, διαβάστε το. Ίσως έχω γίνει ήδη σαφής αλλά να πω και κάτι ακόμα. Όταν δεν υπάρχει ουσιαστική σοβαρότητα, ουσιαστική ποιότητα στα λόγια και στις πράξεις κάποιου, δεν 8α την παράγουν ως δια μαγείας τα κατασταλτικά μέτρα και το moderating ενάντια στους "ασόβαρους" και στην "πλέμπα" και στα "ζώα". Αυτό που 8α πετύχεις είναι να φτιάξεις ένα κατάλληλο κλίμα ουδετερότητας και ομοιογενείας και ασφάλειας όπου μπορεί να φυτρώσει μέσα η απόλυτη κενότητα των now playing threads, των βερμπαλ reviews και του απαράμιλλου ποσταρίσματος εξωφύλλων. Ε δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο στο ιντερνετ, υπάρχουν και άλλα forums στο ελληνικό διαδίκτυο να το καλύψουν, υπάρχει το rocking.gr και δεν ξέρω πόσα ακόμα, γιατί υπάρχει το electricrequiem; Γιατί προέκυψε απο το metalbb; Γιατί γίνονται όλα αυτά;

Σε μια ευχάριστη νότα δείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ΘΗΡΙΩΔΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥΜΟΡ (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?f=36&t=8100&p=548704#p548704) απο δύο πολύ μεγάλους χρήστες.
Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι τέτοιο μη κλαίτε το μουνάκι σας για τους "μπουμ" και τους "βικοτνικ" και όποιον άλλο αποδιοπομπαίο τράγο 8α βρεί κάποιος για να χρεώσει το κενό του και να τον πει "ζώο". Τρείς χιλιάδες Helms να γράφουν σεντόνια για το πόσο κα8αρό είναι το metal και επτά χιλιάδες Harvestmans να βγάζουν αφρούς όταν τους την πέφτουν για τους boris, και σαράντα χιλιάδες Atheists να πέφτουν απο μπαλκόνια (αχαχα δε κρατή8ηκα) δεν μπορούν να φτάσουν αυτό το επίπεδο σοβαρότητας όσες κουβέντες και να πούνε, όσα "ζώα" και να βρούνε, όσο ελιτ και να σκέφτονται ότι είναι στην μπανιέρα τους.

Γιατί μην ξεχνάτε φίλοι, δεν υπάρχει "σοβαρό" που δεν είναι επικίνδυνο, που δεν σοκάρει. Οτιδήποτε αλλο λέγεται ρηχότητα. Αυτά.
:worship: apla :worship:

cancer
07-06-2008, 20:24
Όπως και επίσης διαφωνώ πως ένα μαγκ πρέπει να είναι άντρο των "γουστάρω" δίσκων
entiposi mou alla auto simvainei kata koron sto mag. apo ti mia paraponiountai oi sintaktes pou de grafoume sxolia sta reviews, kai dikio exoun, parolo pou den einai kai ipoxrewsi kanenos na akouei ton ka8e kainourio disko tora pou einai freskos ki egine to review h epeidi ton ekane review o filos mas o xristis etsi pou einai gamw tous reviewers, ti stigmi pou to 90% twn diskwn pou ginontai ta review GAMANE, apla ka8e fora me diaforetika logia. proswpika den akouw toses polles kiklofories alla auto to gegonos me kanei na vlepw to mag me kapoia kaxipopsia. "i elliniki skini tora pairnei ta panw tis" kai "pwpw 8a ginoun megaloi autoi" px alla aptin alli asxima pragmata akoume kai diabazoume me perissi dhktikotita mono gia tipous opws o "the boy" (pou ok de me peirakse karxart, st@@mou, alla nomizw oti metaksi tou toso kaustikou sou ifous apenanti tou kai twn apo8ewtikwn kritikwn se kapoia alli elliniki mpanta pou ekane kati kalo 8a iparxei kai mia alli pou apogoiteuse kai mporoume na maste akrivodikaioi kai eilikrineis mauto kai oxi na to kanoume gargara xanontas kai meros tou kyrous mas etsi. imo.
tora oson afora to poioi users gamane kai poioi 8eloume na ginoun ban epeidi einai psilotrolls, ti noima exei? oi perissoteres sovares kouventes exoune ginei genika, "ton palio kalo kairo", an 8elete na anava8misete to forum mporeite oi mods na anoigete kamia sizitisi tis prokopis kai oxi na gineste ena me tous erites pou perimenoun sti gwnia na kraksoun ton kainourio vlaka xristi. kai polloi kanete akribws auto.

carheart
07-06-2008, 20:33

Το κάνω όλο quote. Οι πιτσιρικάδες έχουν όλη τη μουσική στα χέρια τους. Όλη; Όχι, γιατί υπάρχει και κάποια που δεν την ξέρουν. Δεν σηκώνω το λάβαρο αυτού που πρέπει να την πει, αλλά και εγώ έτσι μαθαίνω, ψάχνω webzines, ψάχνω του Julian Cope, ψάχνω το blog του τάδε, κλπ, κοιτάω δεξιά, αριστερά, ακούω γνώμες, κατεβάζω, αγοράζω, τρίβω πάνω μου. Αν δεν χρειάζομαι ένα νταβατζή που τον λένε εταιρίες/πρόμο/κλπ, άλλο τόσο δε χρειάζομαι ένα μηδενιστή που ανάμεσα σε όλα, έχει τη δυνατότητα να είναι ο Μέγιστος Κριτής της Σημαντικότητας και της Ασημαντότητας, ένας σύγχρονος Άγιος Πέτρος θα έλεγα, το ermag στη marmag, πάμε αναιρέσεις όμως, έχουν Όραμα. Το καινούργιο δεν είναι το ζητούμενο, αυτά τα χαρίζει η μουσική από μόνη της, από πότε η ουσία συνδυάζεται αποκλειστικά με το πρωτοποριακό, από πότε, ποιός το λέει εσύ, ο παπαρηγόπουλος της πανσυμπαντικής παντοδυναμίας; Από αντλείται με τη σειρά της τόση έπαρση; Η δική σου μπανιέρα τι διαστάσεις έχει;

Έχω ξαναπεί πως ο καλύτερος user που έχει περάσει ποτέ από την ιστορία των fora, είναι ο symposium_lexotanil (hey αν τα διαβάζεις αυτά!) και δεν θα διαφωνήσω στα περί ουσίας και περιουσίας και χιούμορ, και πως τα λόγια έχουν τη δυνατότητα καμιά φορά να χάνουν την αξία τους όταν ψυχαναγκαστικά ΠΡΕΠΕΙ να τα εξηγήσουν όλα. Αυτό πιάνει και τα δικά σου μανιφέστα, στο λέω να το ξέρεις!!!

Κάνε τον απολογισμό σου!

Dragonlord
07-06-2008, 21:06
Βασικά, σόρι αλλά θα συμφωνήσω με τον ικόνοκλαστ. Γιατί αν αφαιρέσεις τις σχέσεις με τις εταιρείες, δεν υπάρχει κανένας λόγος όλα αυτά να μη γίνουν στο φόρουμ. Και κριτικές μπορούν να γραφτούν, και ανταποκρίσεις, και τα νέα να συζητηθούν στο music discussion. Έτσι σχεδιάστηκε το φόρουμ, και ίσως ήταν λάθος εξ αρχής που έγινε ένας τέτοιος διαχωρισμός.

ikonoklast
07-06-2008, 21:08
mporei k kanenas na mi ta diavazei to thema eimai oti i swtiria tadeglou fxaristietai pou ta grafei. episis poios sou leei oti epeidi i poiotita tou post tou nathinman aggizei esena, tha aggiksei olo ton ipoloipo kosmo? den einai k auto ilouminatiki optiki? mono i poiotita nathinman einai swsti as poume? tixaio pou lew olo nathinman. episis logiko i sinoliki poiotita twn grafomenwn sto mag na mi sou kanei giati einai polloi diaforetikoi oi xaraktires pou kritikaroun k se alles omades atomwn "milaei" o kathenas. de mporeis na peis omws oti oloi grafoume skata k kaneis mas de niwthei, tou pousti re ikonoklats
Ένα μεγάλο Μπράβο στην Σωτηρία Τάδεγλου που κάνει αυτό που αγαπά! Μπράβο και σε όλους σας!
Δεν καταλαβαίνω τι περισσότερο απο αυτά που είπα πρέπει να πω εγώ.

telika auto pou se xalaei ti einai? oti den eimaste toso antikathestwtikoi oso tha theles? auto de simainei oti exoume mia vitrina pou prepei na kratame gia na min exoume provlimata me ti mousiki viomixania an einai dinaton. gamw einai pou pairnoume proskliseis k promos alla st arxidia mas e. proswpika pantws me vriskw arketa gamato giati ta lew pou k pou
Ρε, μη γίνεστε κομπλεξικοί. Το ότι ειμαι κομμούνι δεν σημαίνει ότι πρέπει να βλέπω παντού κα8εστώτα για να είμαι αντικα8εστωτικός και εξουσίες για να είμαι αντιεξουσιαστής. Σου εξήγησα τι σημαίνει "άποψη" στο αμέσως προηγούμενο ποστ.

Το κάνω όλο quote. Οι πιτσιρικάδες έχουν όλη τη μουσική στα χέρια τους. Όλη; Όχι, γιατί υπάρχει και κάποια που δεν την ξέρουν. Δεν σηκώνω το λάβαρο αυτού που πρέπει να την πει, αλλά και εγώ έτσι μαθαίνω, ψάχνω webzines, ψάχνω του Julian Cope, ψάχνω το blog του τάδε, κλπ, κοιτάω δεξιά, αριστερά, ακούω γνώμες, κατεβάζω, αγοράζω, τρίβω πάνω μου. Αν δεν χρειάζομαι ένα νταβατζή που τον λένε εταιρίες/πρόμο/κλπ, άλλο τόσο δε χρειάζομαι ένα μηδενιστή που ανάμεσα σε όλα, έχει τη δυνατότητα να είναι ο Μέγιστος Κριτής της Σημαντικότητας και της Ασημαντότητας, ένας σύγχρονος Άγιος Πέτρος θα έλεγα, το ermag στη marmag, πάμε αναιρέσεις όμως, έχουν Όραμα. Το καινούργιο δεν είναι το ζητούμενο, αυτά τα χαρίζει η μουσική από μόνη της, από πότε η ουσία συνδυάζεται αποκλειστικά με το πρωτοποριακό, από πότε, ποιός το λέει εσύ, ο παπαρηγόπουλος της πανσυμπαντικής παντοδυναμίας; Από αντλείται με τη σειρά της τόση έπαρση; Η δική σου μπανιέρα τι διαστάσεις έχει;
Eπ, ωπ. Ήρεμα. Εγώ δεν βγήκα να πω για ζώα, ούτε απευ8ύνομαι στους χρήστες του er σα πλέμπα, ούτε κρύβω τίποτα σε κανέναν.
Με ρώτησε ο πιτσαδόρος γιατί λέω ό,τι λέω και εξήγησα ποιά είναι η προσωπική μου άποψη απέναντι στα reviews και στο mag και γενικά. Η άποψη αυτή ίσως είναι χρήσιμη και σε όποιον προσπα8εί να ερμηνεύσει το γιατί δεν υπάρχουν απαντήσεις στo album reviews ή ό,τι άλλο απασχολεί την σύγχρονη γυναίκα. Αμα 8έλετε και άμα αγαπάτε. Περι αναιρέσεων και ευρύτερης πολιτικής και το τι κάνει ο κα8ένας, δεν επιχείρησα να μιλήσω και δεν 8α μιλήσω. Ο κα8ένας στα μετερίζια που επιλέγει, με την απόλυτα καλή έννοια. Περι πρωτοπορίας και ουσίας, εγώ τα λέω, ναι. Και είμαι και παπαρρηγόπουλος της πανα8ηναϊκής αυτονομίας και τσίφτης και καραμπουζουκλής και τσίτα τα γκάζια για αεροδρόμιο δικέ μου να πούμε.

Κόπανος όμως δεν είμαι. Υπήρξα σαφής στο τι λέω, διαβάστε με νηφαλιότητα.

carheart
07-06-2008, 21:12
Δεν συμφωνώ με τον ικόνοκλαστ σε μερικές λεπτομέρειες μόνο. Είναι εύκολο να κατηγορεί κανείς τον Χελμ πως είναι απόλυτος πχ, αλλά όταν ο ικόνοκλαστ κόβει και ράβει τη σημαντικότητα στα μέτρα του, δηλαδή να λέει απόλυτα τι είναι σημαντικό και τι όχι (ακόμα χειρότερο από το τι "πρέπει" ή όχι να είναι σημαντικό), εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δώσω τα δυό μου σεντς, δίνω το ενάμισο μόνο, ο καθένας έχει τις δικές του στάθμες σημαντικότητας.

BLiTzER
07-06-2008, 21:12
Νομίζω ότι μέσα από αυτό εδώ το θρεντ, ερωτεύομαι τον ικόνο. Αργά, αλλά σταθερά.

carheart
07-06-2008, 21:16
Eπ, ωπ. Ήρεμα. Εγώ δεν βγήκα να πω για ζώα, ούτε απευ8ύνομαι στους χρήστες του er σα πλέμπα, ούτε κρύβω τίποτα σε κανέναν.
Με ρώτησε ο πιτσαδόρος γιατί λέω ό,τι λέω και εξήγησα ποιά είναι η προσωπική μου άποψη απέναντι στα reviews και στο mag και γενικά. Η άποψη αυτή ίσως είναι χρήσιμη και σε όποιον προσπα8εί να ερμηνεύσει το γιατί δεν υπάρχουν απαντήσεις στo album reviews ή ό,τι άλλο απασχολεί την σύγχρονη γυναίκα. Αμα 8έλετε και άμα αγαπάτε. Περι αναιρέσεων και ευρύτερης πολιτικής και το τι κάνει ο κα8ένας, δεν επιχείρησα να μιλήσω και δεν 8α μιλήσω. Ο κα8ένας στα μετερίζια που επιλέγει, με την απόλυτα καλή έννοια. Περι πρωτοπορίας και ουσίας, εγώ τα λέω, ναι. Και είμαι και παπαρρηγόπουλος της πανα8ηναϊκής αυτονομίας και τσίφτης και καραμπουζουκλής και τσίτα τα γκάζια για αεροδρόμιο δικέ μου να πούμε.

Κόπανος όμως δεν είμαι. Υπήρξα σαφής στο τι λέω, διαβάστε με νηφαλιότητα.

Νομίζω πως σε ερωτεύεται ο μπλίτζερ, how is that now???

Vicotnik
07-06-2008, 21:20
Εγώ θα ένιωθα σα να απειλείται η σούφρα μου.

carheart
07-06-2008, 21:22
πάρτε του κάποιος ένα τσιμπούκι, έχει καταντήσει ανυπόφορος.

ikonoklast
07-06-2008, 21:23
Μετά την αγάπη που έχω δεχτεί απο το χρήστη rbnikos, είμαι καλυμμένος για συμπά8ειες και αντιπά8ειες μέσα στο φόρουμ.

Pitsadoros
07-06-2008, 21:27
ikonoklast grafeis antimetalopateradikes apopsis me metalopateradiko tropo. k pou stirizeis oti i epikoinwnia mesw twn kritikwn tou mag kapou xanei? ena klik parapanw einai se sxesi me tin epikoinwnia pou mporei na petixei ena post tou nathinman? ti diafora poiotitas pou tin entopizeis? sto ti grafetai? sto pws grafetai? sto ti ekproswpei auto pou grafetai? sta albums? stin posotita tous? k i apopsi tou mag poia einai telika?

an thes na me kalipseis plirws, na me kaneis na niwsw kalitera k na skasw, tha xarw an to theliseis, tha sou zitousa na mou entopiseis tis diafores anamesa se ena post tou nathinman pou agapas k se mia kritiki dikia mou (diavase mia twra!). oxi se epipedo grapsimatos k idewn afou de grafw oute skeftomai kala (iparxoun polloi omws sto mag pou to kanoun) alla se epipedo prosforas sto mousiko koino tou internet k tou foroum

FANTASMA
07-06-2008, 21:28
Ελα, σοβαρα τωρα και μη με κραξετε, δε θα ειναι αστειο αυτη τη φορα, πραγματικα το εχετε υπεραναλυσει και κουρασει παρα πολυ το θεμα. Μια χαρα ειναι το φορουμ, ο κοσμος ανανεωται, γενικοτερα πιστευω το αν μπαινει καποιος χρηστης και αν αποκομιζει καποια πραγματα εδω μεσα εξαρταται παρα πολυ απο τις καταστασεις στη ζωη του εξω εκει περα στον κοσμο, κι οχι τοσο απο την εικονα του φορουμ. Απλα ισχυει και το "καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα", ξεκινησε σε καποια φαση το εσωτερικο αστειακι περι ERtards, τυπωθηκαν και μπλουζες (εγω δεν εχω ε), ε μετα δεν ηθελε και πολυ οι σοβαροφανεις να παρουν το αστειακι και να το μετατρεψουν σε πραγματικοτητα στον υπολοιπο κοσμο οχι εκει εξω, αλλα σε αλλα φορουμζ γενικοτερα, κατι το οποιο ισχυει μεχρι σημερα. Ειτε αποδεχεστε την κατασταση ετσι οπως ειναι, ειτε γινεται μια δραστικη ανανεωση, επικρατει ελεγχος, σοβαροφανεια και σοβαροτητα, σβησιμο, εντονο moderating γενικοτερα και αλλαζει το φορουμ (με πολυ μεγαλο ρισκο το να ερημωθει απο τους ηδη υπαρχοντες και ταυτοχρονα να μην υπαρχουν καινουριοι).

Odonian
07-06-2008, 21:36
Μετά την αγάπη που έχω δεχτεί απο το χρήστη rbnikos, είμαι καλυμμένος για συμπά8ειες και αντιπά8ειες μέσα στο φόρουμ.
Μην ξεχνάμε οτι ερωτοτροπούσες και με τον Χελμ. Το πουτανάκι του φόρουμ.

ikonoklast
07-06-2008, 21:39
Το δέχομαι για τον Helm, και έχουμε ανταλλάξει και τηλεφωνικό έρωτα.

ikonoklast grafeis antimetalopateradikes apopsis me metalopateradiko tropo. k pou stirizeis oti i epikoinwnia mesw twn kritikwn tou mag kapou xanei? ena klik parapanw einai se sxesi me tin epikoinwnia pou mporei na petixei ena post tou nathinman? ti diafora poiotitas pou tin entopizeis? sto ti grafetai? sto pws grafetai? sto ti ekproswpei auto pou grafetai? sta albums? stin posotita tous? k i apopsi tou mag poia einai telika?

an thes na me kalipseis plirws, na me kaneis na niwsw kalitera k na skasw, tha xarw an to theliseis, tha sou zitousa na mou entopiseis tis diafores anamesa se ena post tou nathinman pou agapas k se mia kritiki dikia mou (diavase mia twra!). oxi se epipedo grapsimatos k idewn afou de grafw oute skeftomai kala (iparxoun polloi omws sto mag pou to kanoun) alla se epipedo prosforas sto mousiko koino tou internet k tou foroum
Καταρχήν η δεύτερη παράγραφος δεν είναι δίκαια γιατί καμιά φορά διαβάζω συγκεκριμένα τις κριτικές σου και γουστάρω τον τρόπο που γράφεις και ακούω και τα αλμπουμπς που σου άρεσαν. Αυτο 8α το έκανα είτε ήσουν στο mag είτε όχι, δεν σημαίνει ότι άπαξ και μπήκες στην πρώτη σελίδα γίνατε όλοι αυτόματα μαλάκες και ανίκανοι. Ούτε σημαίνει ότι αναιρούνται όλα όσα είπα προηγουμένως.

Για την πρώτη παράγραφο έχω απαντήσει διεξοδικά στο πρώτο μου ποστ, αλή8εια.
Αν 8εωρείς ότι δεν προκύπτει 8έμα ermag και όλα βαίνουν καλώς τότε δεν έχω κάτι να πω. Ίσως να βγαίνω ψεύτης εκ των πραγμάτων.

Pitsadoros
07-06-2008, 21:50
eisai gliko paidi alla re agori mou les oti grafontas sto mag den epikoinwneis k egw sou lew epikoinwneis logw sindesis mag k foroum. auto den einai to provlima sou? les episis oti eimaste instruktores k leme sto gkozmo ta psagmena. oloi to kseroume oti o kosmos mporei na vrei ta psagmena oxi mono prin apo mas alla k perissotera. tin psixoula mas moirazomaste k emeis grafontas k theloume na milisoume gi autina me sas pou den eiste sto mag alla tha mporousate kallista na eiste ama thelate. den tin exoume dei kapws pws to lene. de vriskw kati sto parapanw post sou pou na apantaei se auta pou egrapsa molis twra ama einai mesa i apantisi pes

Dragonlord
07-06-2008, 21:59
Δεν σου λέει αυτό, σου λέει ότι μπορείς να τα ποστάρεις όπως όλος ο κόσμος και όχι με λινκ στο μαγκ.

cancer
07-06-2008, 22:02
ksanapetagomai wsan ti mpoutsa auti ti fora gia na pw oti auti i taktiki stis epiloges twn reviews den apexei kai toso poly apto download thread pou xarikate pou kleisate. kai an kapoios ftaiei pou ena review den exei oute mia apantisi einai perissotero o sintaktis pou kanei kritiki se kati pou "den to kserei i mana tou" (xwris to arnitiko fortio tis ekfrasis omws). ki oi ipoloipoi exoun ta idia mesa gia na enimerwnontai gia ti mousiki pou tous endiaferei, psagmeni h oxi toso, ki epeidi sta internets pleon iparxei ipervolika polli pliroforia (kai ipervolika polli mousiki), ti8etai 8ema proteraiotitwn gia ton ka8ena kai eniote apla den tixainei bre aderfe.

ikonoklast
07-06-2008, 22:06
Καλά, γενικά στα παπάρια μου αλλά δεν νομίζω ότι έχει και νόημα να συνεχίσω να ποστάρω σ' αυτό το 8ρεντ.

Ή εγώ κοροϊδεύομαι ή εσείς.

Pitsadoros
07-06-2008, 22:13
ok pleon pisteuw oti eipes kati poli megalo pou den pianw k tha anagkastw na sou tilefwnisw

Dragonlord
07-06-2008, 22:22
Δεν σου λέει αυτό, σου λέει ότι μπορείς να τα ποστάρεις όπως όλος ο κόσμος και όχι με λινκ στο μαγκ.
...το οποίο, εδώ που τα λέμε, ήταν από τις μεγαλύτερούς μου φόβους όταν μου είχαν προτείνει κάποιοι γιούζερς πριν από 4 χρόνια να δημιουργηθεί το er mag - αν κάποιος από το πρώτο team θυμάται, θα το επιβεβαιώσει. Δεν μου άρεσε που κάποιοι θα ποστάρουν "αφ'υψηλού" και ως η *επίσημη* φωνή του er όταν μπορούσαν να το κάνουν από το φόρουμ. Εκείνη την εποχή είπαμε απλά ότι έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε σχέσεις με εταιρείες για να παίρνουμε πρόμο και προσκλήσεις ώστε να έχουμε μπόλικη ύλη, που το φόρουμ ποτέ δεν θα μπορούσε να καλύψει, και στην τελική να φτιάξουμε ένα όντως ανεξάρτητο περιοδικό. Ίσως οι εποχές να έχουν αλλάξει, ίσως όπως λέει ο ικόνοκλαστ να υπάρχει ήδη άπειρη πληροφορία και να είναι πιο σημαντικό να ποστάρονται 10 κριτικές το μήνα από αξιοπρόσεκτα άλμπουμ από τα 100 το μήνα για να υπάρχει πληρότητα ύλης. Για το οποίο επαρκεί (και περισσεύει) το φόρουμ.

Blanket
07-06-2008, 22:44
βγάζεις τίποτα απο αυτή την ιστορία ;

Odonian
08-06-2008, 07:41
Dragonlord θα κάνω πιθανότατα το μοναδικό σοβαρό ποστ μου εδώ. Φρόντισε το ι αρ λίγο. Αναφέρομαι για ευνόητους (!) λόγους μονάχα στο φόρουμ.

Βάλε 2 μοντς σε κάθε φόρουμ, ενεργούς χρήστες με όρεξη να ασχοληθούν. Με το να ασχοληθούν δεν εννοώ να σβήνουν τόπικς (βλέπε παρακάτω) αλλά να είναι εδώ να κάνουν κανά σπλιτ, όχι να έχουν να μπουν 600 χρόνια. Ας μην είναι οι ιδιοι με αντμιν και γκλόμπαλ, δεν έχει νόημα. Οι ίδιοι μπορούν μετά να φροντίσουν τα φόρα τους, κάθε ένα έχει άλλες ανάγκες.

Φρόντισε (μέσω των μοντ) λίγο να τηρούνται μερικοί κανόνες (όχι συμπεριφοράς, αυτό είναι ακόμα παρακάτω), όπως πχ το πως και αν θα ποστάρονται λινκς για εμπορικα πράματα και σε τι επίπεδο μπορεί να φτάνει το πορνογραφικό και γενικά "ακραίο" περιεχόμενο του φόρουμ.

Θωράκισε νομικά το φόρουμ αν αυτό χρειάζεται, με ντισκλέιμερς και κανόνες πχ, που οφείλει να γνωρίζει ο κάθε χρήστης.

Κάνε το ι αρ διαφορετικό, φτιάξε ένα τέμπλειτ που του πάει (αηδία κάτι κίτρινα εικονίδια που έχουμε) και ανανέωσε τα εμότικα που έχουμε, το 1/3 χρησιμοποιείται. Το πηπββ 3 έχει πολλές αηδιούλες, κάποιες είναι γαμώ και απαραίτητες στο ι αρ (βλέπε το ιγκνορ) κάποιες πρέπει να φύγουν γιατί μάλλον δεν ταιριάζουν στο φόρουμ (βλέπε το ριπόρτ ποστς).

Νομίζω πως το έκανες, αλλά αν όχι ξεκαθάρισε τι παίζει με τα φαν κλαμπ. Αν σε ψήνει, φέρε κι άλλα από διαφορετικούς χώρους, πλάκα θα έχει.

Για τη συμπεριφορά και το επίπεδο και τέτοιες πίπες, δεν έχει νοήμα να κουράσουμε, είναι η 5η φορά που τα βλέπω δω μέσα. Το ι αρ είναι για όλους, όλοι γράφουμε όπως μας καυλώσει και πραγματικά υπάρχουν πάμπολα θαυμάσια φόρα με κανόνες εκεί έξω για κάποιον που θέλει κάτι διαφορετικό. Ή τσάμπα δικό σας μπλογκ. Αν κάποιος πραγματικά πρήζει αρχίδια και ξεσηκωθεί ολόκληρο το ι αρ η κάποιο φόρουμ εναντίον του, συζητάμε επί συγκεκριμένης βάσης. Αυτός σίγουρα δεν είναι ο ρέιζορ, ούτε ο καντίρου πχ.

Κάνε κανά ιβεντ για γίνει τζέρτζελο. :P

έντιτ: Αυτό είναι το ποστ μου νούμερο 5001.

έντιτ 2: Το αθλέτιξ είναι ΕΥΚΟΛΑ το καλύτερο φόρουμ.

metamelia3
08-06-2008, 08:53
Εκείνη την εποχή είπαμε απλά ότι έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε σχέσεις με εταιρείες για να παίρνουμε πρόμο και προσκλήσεις ώστε να έχουμε μπόλικη ύλη, που το φόρουμ ποτέ δεν θα μπορούσε να καλύψει, και στην τελική να φτιάξουμε ένα όντως ανεξάρτητο περιοδικό. Ίσως οι εποχές να έχουν αλλάξει, ίσως όπως λέει ο ικόνοκλαστ να υπάρχει ήδη άπειρη πληροφορία και να είναι πιο σημαντικό να ποστάρονται 10 κριτικές το μήνα από αξιοπρόσεκτα άλμπουμ από τα 100 το μήνα για να υπάρχει πληρότητα ύλης. Για το οποίο επαρκεί (και περισσεύει) το φόρουμ.
Χοχ.
Κι εγώ τον καφέ μου τώρα τον έχω ακουμπήσει πάνω σε 2500 πρόμος! και συγγνώμη που συμμετέχω στις 8 η ώρα το πρωί, είχα 10 συναυλίες να καλύψω σήμερα!
Αν δεν βρίσκεις αυτή τη διαστρέβλωση που προκαλείς στο πως λειτουργεί το μαγκ κατ' ελάχιστον αισχρή δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω.

Κατά τ' άλλα, οι υπόλοιποι είστε ακόμα χειρότεροι. Αυτοκαθοριστήκατε ως πλέμπα, επιλέξατε οι ίδιοι την ελίτ σας και μαζί της καλλιεργήσατε το κόμπλεξ σας. Ίσως εκ μέρους της συντακτικής ομάδας του Electric Requiem Online Magazine (όπως το βάφτισε ο παραπάνω κύριος):
:moutza:

Odonian
08-06-2008, 08:59
Για να καταλάβω, η συντακτική ομάδα του φόρουμ, μούτζωσε όλο το υπόλοιπο; Πάω για ύπνο, αλλά είμαι πολύ περίεργος να σε δω να το στηρίζεις αυτό. Δώσε μου κάτι να ανοίξει το μάτι μου σε μερικές ώρες.

metamelia3
08-06-2008, 09:01
Για να καταλάβω, η συντακτική ομάδα του φόρουμ, μούτζωσε όλο το υπόλοιπο; Πάω για ύπνο, αλλά είμαι πολύ περίεργος να σε δω να το στηρίζεις αυτό. Δώσε μου κάτι να ανοίξει το μάτι μου σε μερικές ώρες.
Όχι, εγώ ίσως ως αντιπρόσωπος της συντακτικής ομάδας του ER mag μουτζώνω τους μη-ανώτερους χρήστες, δηλαδή τους μη-συντάκτες του ER mag επειδή είμαι ανώτερη πάστα και πιο ψηλά στην ιεραρχία και αυτοί είναι πλέμπα.

το 99% των ποστς περι μαγκ σ' αυτό το θρεντ μου προκαλούν αναγούλα.

Odonian
08-06-2008, 09:03
Ήρθε η ώρα να κάνετε το τόπικ που θα τα βάλει όλα σε τάξη τότε :!: :!:

metamelia3
08-06-2008, 09:05
κανένα τόπικ. δεν είμαστε υποχρεωμένοι να απολογηθούμε σε αναλώσιμους, κατώτερους, καθημερινούς, αφελείς μικρο-χρήστες. εξουσία είμαστε, get real.

- ghetto boyz 13

metamelia3
08-06-2008, 09:10
Για να καταλάβω, η συντακτική ομάδα του φόρουμ, μούτζωσε όλο το υπόλοιπο;
τώρα που το σκέφτομαι, αυτό εννοούσα. ξενύχτι. ήμουν στο πάρτυ του ER Mansion με τις κόκες και τις γκόμενες, δε λειτουργώ καλά, συγγνώμη!

Dragonlord
08-06-2008, 11:24
Εκείνη την εποχή είπαμε απλά ότι έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε σχέσεις με εταιρείες για να παίρνουμε πρόμο και προσκλήσεις ώστε να έχουμε μπόλικη ύλη, που το φόρουμ ποτέ δεν θα μπορούσε να καλύψει, και στην τελική να φτιάξουμε ένα όντως ανεξάρτητο περιοδικό. Ίσως οι εποχές να έχουν αλλάξει, ίσως όπως λέει ο ικόνοκλαστ να υπάρχει ήδη άπειρη πληροφορία και να είναι πιο σημαντικό να ποστάρονται 10 κριτικές το μήνα από αξιοπρόσεκτα άλμπουμ από τα 100 το μήνα για να υπάρχει πληρότητα ύλης. Για το οποίο επαρκεί (και περισσεύει) το φόρουμ.
Χοχ.
Κι εγώ τον καφέ μου τώρα τον έχω ακουμπήσει πάνω σε 2500 πρόμος! και συγγνώμη που συμμετέχω στις 8 η ώρα το πρωί, είχα 10 συναυλίες να καλύψω σήμερα!
Αν δεν βρίσκεις αυτή τη διαστρέβλωση που προκαλείς στο πως λειτουργεί το μαγκ κατ' ελάχιστον αισχρή δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω.

Κατά τ' άλλα, οι υπόλοιποι είστε ακόμα χειρότεροι. Αυτοκαθοριστήκατε ως πλέμπα, επιλέξατε οι ίδιοι την ελίτ σας και μαζί της καλλιεργήσατε το κόμπλεξ σας. Ίσως εκ μέρους της συντακτικής ομάδας του Electric Requiem Online Magazine (όπως το βάφτισε ο παραπάνω κύριος):
Τι λες ρε άνθρωπε, δεν είπα ότι στο μαγκ γαμιόμαστε στα πρόμο και τις προσκλήσεις, το σκεπτικό με το οποίο το δημιούργησα εξήγησα. Άσε τη μύγα κάτω λέμε.

Κατά τα άλλα, όπως το θέτεις, μάλλον η συντακτική ομάδα (ή έστω ένα μέρος αυτής) αυτοκαθορίστηκε ως ελίτ. Μην ξεχνάς ότι για να καταδεχτείτε να συζητήσετε ανοιχτά με τους υπόλοιπους χρήστες για τα προβλήματα/παράπονά σας από το φόρουμ πέρασαν δέκα μέρες και κάτι ακόμα, το πιο σημαντικό.

Dragonlord
08-06-2008, 13:02
Dragonlord θα κάνω πιθανότατα το μοναδικό σοβαρό ποστ μου εδώ. Φρόντισε το ι αρ λίγο. Αναφέρομαι για ευνόητους (!) λόγους μονάχα στο φόρουμ.

Βάλε 2 μοντς σε κάθε φόρουμ, ενεργούς χρήστες με όρεξη να ασχοληθούν. Με το να ασχοληθούν δεν εννοώ να σβήνουν τόπικς (βλέπε παρακάτω) αλλά να είναι εδώ να κάνουν κανά σπλιτ, όχι να έχουν να μπουν 600 χρόνια. Ας μην είναι οι ιδιοι με αντμιν και γκλόμπαλ, δεν έχει νόημα. Οι ίδιοι μπορούν μετά να φροντίσουν τα φόρα τους, κάθε ένα έχει άλλες ανάγκες.

Φρόντισε (μέσω των μοντ) λίγο να τηρούνται μερικοί κανόνες (όχι συμπεριφοράς, αυτό είναι ακόμα παρακάτω), όπως πχ το πως και αν θα ποστάρονται λινκς για εμπορικα πράματα και σε τι επίπεδο μπορεί να φτάνει το πορνογραφικό και γενικά "ακραίο" περιεχόμενο του φόρουμ.

Θωράκισε νομικά το φόρουμ αν αυτό χρειάζεται, με ντισκλέιμερς και κανόνες πχ, που οφείλει να γνωρίζει ο κάθε χρήστης.

Κάνε το ι αρ διαφορετικό, φτιάξε ένα τέμπλειτ που του πάει (αηδία κάτι κίτρινα εικονίδια που έχουμε) και ανανέωσε τα εμότικα που έχουμε, το 1/3 χρησιμοποιείται. Το πηπββ 3 έχει πολλές αηδιούλες, κάποιες είναι γαμώ και απαραίτητες στο ι αρ (βλέπε το ιγκνορ) κάποιες πρέπει να φύγουν γιατί μάλλον δεν ταιριάζουν στο φόρουμ (βλέπε το ριπόρτ ποστς).

Νομίζω πως το έκανες, αλλά αν όχι ξεκαθάρισε τι παίζει με τα φαν κλαμπ. Αν σε ψήνει, φέρε κι άλλα από διαφορετικούς χώρους, πλάκα θα έχει.

Για τη συμπεριφορά και το επίπεδο και τέτοιες πίπες, δεν έχει νοήμα να κουράσουμε, είναι η 5η φορά που τα βλέπω δω μέσα. Το ι αρ είναι για όλους, όλοι γράφουμε όπως μας καυλώσει και πραγματικά υπάρχουν πάμπολα θαυμάσια φόρα με κανόνες εκεί έξω για κάποιον που θέλει κάτι διαφορετικό. Ή τσάμπα δικό σας μπλογκ. Αν κάποιος πραγματικά πρήζει αρχίδια και ξεσηκωθεί ολόκληρο το ι αρ η κάποιο φόρουμ εναντίον του, συζητάμε επί συγκεκριμένης βάσης. Αυτός σίγουρα δεν είναι ο ρέιζορ, ούτε ο καντίρου πχ.

Κάνε κανά ιβεντ για γίνει τζέρτζελο. :P

έντιτ: Αυτό είναι το ποστ μου νούμερο 5001.

έντιτ 2: Το αθλέτιξ είναι ΕΥΚΟΛΑ το καλύτερο φόρουμ.
Γενικότερα νομίζω ότι έχω δείξει ότι προσπαθώ να βάλω μια καλώς εννοούμενη και όπως την παρουσιάζεις τάξη από όταν γύρισα, εντάξει, από την άλλη έλειπα αρκετό καιρό, δεν έχω άπειρο χρόνο και τον περισσότερο χρόνο που έχω αφιερώσει τον τελευταίο καιρό στο er τον έχω αφιερώσει στο mag. Αν υπάρχουν πιο συγκεκριμένες προτάσεις για mods, θα με βοηθούσες. Και ναι, αν φέρεις πίσω τον γκάμπριελ, σε βάζω σούπερ μοντ! Το να ποστάρω νέους κανόνες/disclaimer είναι κάτι που το σκέφτομαι εδώ και καιρό, κάποια στιγμή θα γίνει.

Για το τέμπλειτ χτες μιλάγαμε με τον deggial, προηγουμένως υπήρχαν άλλες προτεραιότητες, αυτό πλέον όμως είναι το επόμενο μάλλον που θα γίνει. Αυτά που έχουν μπει τώρα ήταν ετοιματζίδικα και προσωρινά για να κάνουμε τη δουλειά μας. Αν σκέφτεστε τίποτα σε χρωματικό συνδυασμό δεν κάνει κακό να ρίξετε καμιά ιδέα, σκεφτόμουν πάλι κάτι σε γκρι/τιρκουάζ όπως αυτό που είχαμε παλιά. Αν μάλιστα κάποιος μπορεί να φτιάξει ένα όμορφο template, ακόμα καλύτερα.

Με την ιδέα των φαν κλαμπ δεν ενθουσιάζομαι, πλέον άλλωστε με το ιντερνέ δεν έχουν και τόσο νόημα όσο παλιά που έπαιρνες κανα newsletter με νέα που δεν τα έβρισκες αλλού κλπ. Από την άλλη, δεν θέλω να κρεμάσω κανέναν, έχω υποσχεθεί σε κάποια φαν κλαμπ φόρουμ και θα κρατήσω την υπόσχεση. Έσβησα όσα δεν είχαν πλέον λόγο ύπαρξης, πήγα να σβήσω και το μετάλλικα αλλά σκέφτηκα ότι στο music δεν πρόκειται ποτέ να γίνει νορμάλ συζήτηση γι'αυτούς γιατί πάντα θα πετάγονται άτομα για να πουν ότι ξεπουλήθηκαν στο ντέμο, οπότε αφού συνεχίζουν να υπάρχουν και τα άλλα το άφησα κι αυτό.

Για το τελευταίο και το πώς βλέπουμε το er έχουμε πάνω κάτω την ίδια γνώμη, απλώς θέλω να προσθέσω σαν υποσημείωση ότι δεν παύει να είναι ένα ιδιωτικό site, άσχετα από το πώς επιλέγει ο ιδιοκτήτης να το τρέξει. Για να μην παρεξηγούμαι δηλαδή όταν μία στο τόσο μπορεί να πάρω κάποια απόφαση που δε βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία, τίποτα άλλο.

Mitsmann
08-06-2008, 14:41

Kαλκι αραξε λιγο ρε φιλος. Δες κανα ποστ του Αθεηστ, και δες εσυ ο ιδιος ποιος αυτοπροσδιοριζεται τι. Εμμεσως πλην σαφως, διαφορα ατομα προσπαθουν να σας δειξουν (εστω, ανω, κατω και κυριως πλαγιως) οτι δεν ειναι μαλακες. Οσο για το εκ μερους της συντακτικης ομαδας και τις μουτζες α) αραξε λιγο παλι, δεν ειναι κακο β) αμα νομιζεις οτι καλλιεργουμε κομπλεξ μετα απο 4-5 χρονια εδω με βαση εσενα, ε, μπορεις να χαλαρωσεις λιγο και τριτον και καλυτερο, αμα η Συντακτικη Ομαδα συμφωνει με τη μουτζα, θα ειναι πολυ σωστο να βγει και να μας το ανακοινωσει.

Ξεχασα οτι πρεπει να αραξεις λιγο.

Deggial
08-06-2008, 15:14
Η όλη συζήτηση για τα reviews κι αν απαντάνε οι χρήστες ή όχι σε αυτά τα threads, ποια σημασία έχει για την ποιότητα του φόρουμ;

Phantom Duck
08-06-2008, 15:22
κάτι είναι σάπιο στο βασίλειο της δανιμαρκίας..........

ikonoklast
08-06-2008, 15:31
http://img392.imageshack.us/img392/7498/1212832693460uy0.jpg

Φίλε χρήστη κάλκι, τι ποσοστό των ποστς που αφορούν το φόρουμ στα σέξιονς του μαγκ, υπολογίζεις ότι 8α προκαλούσε αναγούλα; Κάνε μια πρόβλεψη.

Αν με παρακολου8ούν και οι λοιποί "συντάκτες" 8α ή8ελα να επιχειρήσουν να απαντήσουν στο ερώτημα.

Mitsmann
08-06-2008, 15:35
Εμμεσως πλην σαφως, διαφορα ατομα προσπαθουν να σας δειξουν (εστω, ανω, κατω και κυριως πλαγιως) οτι δεν ειναι μαλακες.

Φίλε χρήστη κάλκι, τι ποσοστό των ποστς που αφορούν το φόρουμ στα σέξιονς του μαγκ, υπολογίζεις ότι 8α προκαλούσε αναγούλα; Κάνε μια πρόβλεψη.

Αν με παρακολου8ούν και οι λοιποί "συντάκτες" 8α ή8ελα να επιχειρήσουν να απαντήσουν στο ερώτημα.

metamelia3
08-06-2008, 15:41
Τι λες ρε άνθρωπε, δεν είπα ότι στο μαγκ γαμιόμαστε στα πρόμο και τις προσκλήσεις, το σκεπτικό με το οποίο το δημιούργησα εξήγησα. Άσε τη μύγα κάτω λέμε.
Δημιουργείς εντυπώσεις για τον τρόπο λειτουργίας του, τις οποίες όταν σκας και παρουσιάζεις δημόσια και με το "κύρος" του αντμινιστρέητορ περνάνε ως Η αλήθεια και όταν έχεις τις πλάτες απ' το κομμουνιστικό μανιφέστο του ικονοκλαστ (του οποίου κάθε κουοτάρισμα και θαμπζαπ μου προυκαλούσε αναγούλα) για θεωρία τρέχα-γύρευε για το τι μπορούμε να πούμε εμείς για λογαριασμό μας.

Κατά τα άλλα, όπως το θέτεις, μάλλον η συντακτική ομάδα (ή έστω ένα μέρος αυτής) αυτοκαθορίστηκε ως ελίτ. Μην ξεχνάς ότι για να καταδεχτείτε να συζητήσετε ανοιχτά με τους υπόλοιπους χρήστες για τα προβλήματα/παράπονά σας από το φόρουμ πέρασαν δέκα μέρες και κάτι ακόμα, το πιο σημαντικό.
Αλήθεια ε; Γιατί φυσικά το ερώτημα τελικά διατυπώθηκε απο τους γιούζερς που έχουν ενδιαφέρον. Όχι ρε φίλε, απ' τον ιδιοκτήτη και αντμινιστρέητορ του φόρουμ διατυπώθηκε. Κανέναν άλλον δεν μπορεί να ενδιαφέρει τόσο πολύ το "που πατάμε και που βρισκόμαστε κύριοι!".
Και παρακαλώ κάποιον να μου εξηγήσει το τι μας έκανε ξαφνικά ελίτ.

metamelia3
08-06-2008, 15:42

ε, δεν είναι και σταθερό. μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν μηδέν ας πούμε. ε, έχει κι ο καιρός γυρίσματα!

Mitsmann
08-06-2008, 15:44
Τι αλλαξε μεσα σε λιγο καιρο?

Dragonlord
08-06-2008, 15:52
Δημιουργείς εντυπώσεις για τον τρόπο λειτουργίας του, τις οποίες όταν σκας και παρουσιάζεις δημόσια και με το "κύρος" του αντμινιστρέητορ περνάνε ως Η αλήθεια και όταν έχεις τις πλάτες απ' το κομμουνιστικό μανιφέστο του ικονοκλαστ (του οποίου κάθε κουοτάρισμα και θαμπζαπ μου προυκαλούσε αναγούλα) για θεωρία τρέχα-γύρευε για το τι μπορούμε να πούμε εμείς για λογαριασμό μας.

Αλήθεια ε; Γιατί φυσικά το ερώτημα τελικά διατυπώθηκε απο τους γιούζερς που έχουν ενδιαφέρον. Όχι ρε φίλε, απ' τον ιδιοκτήτη και αντμινιστρέητορ του φόρουμ διατυπώθηκε. Κανέναν άλλον δεν μπορεί να ενδιαφέρει τόσο πολύ το "που πατάμε και που βρισκόμαστε κύριοι!".
Και παρακαλώ κάποιον να μου εξηγήσει το τι μας έκανε ξαφνικά ελίτ.
Κύρος αντμινιστρέητορ δε ζήτησα ποτέ, και έχω δεχτεί πολλές φορές αρνητική κριτική και για απόψεις και για πράξεις μου, δεν είναι ότι λέω/κάνω κάτι και στέκονται όλοι προσοχή - το ότι είμαι αντμίν δε λέει και πολλά πέρα από το ότι έχω την ευθύνη για τον τρόπο λειτουργίας του site. Όπως και να έχει, οι απόψεις μου προφανώς δεν αντιπροσωπεύουν τους συντάκτες, οι οποίοι μπορείτε να μιλήσετε ελεύθερα - όπως μπορούσατε και τόσο καιρό δηλαδή, απλά δε σας ένοιαζε η άποψη των χρηστών του φόρουμ για το αν χρειαζόμαστε πχ "σκληρό moderating". Αν όντως πιστεύεις ότι δημιουργώ λάθος εντυπώσεις, ορίστε, μπροστά σας το έχετε το ποστ ρηπλάη, διαλύστε τις και δώστε τη σωστή εικόνα σε όποιον ενδιαφέρεται.

Deggial
08-06-2008, 15:55
Συγγνώμη Κάλκι, αλλά δεν είπε ούτε υπονόησε τίποτε τέτοιο ο Dragonlord.

Αυτό που πολύ απλά είπε είναι πως ένα τμήμα της ύλης, όπως οι κριτικές, οι παρουσιάσεις των live, η λίστα των live dates, κλπ. δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά αν ποστάρονται σε ένα οργανωμένο περιοδικό ή στο forum.

Οι λόγοι για να ποστάρονται σε ένα εντελώς ειδικό τμήμα, μεμονωμένα από τους υπόλοιπους χρήστες του ER, αφορούν προφανώς κάποια αποτελέσματα οργάνωσης, όπως η επικοινωνία με διανομείς και δισκογραφικές για την προμήθεια υλικού (κάτι απολύτως φυσικό, αυτό απλά ανέφερε ο Dragonlord, δεν έγινε ΚΑΜΙΑ υπόνοια για άλλης μορφής συναλλαγών), καθώς και λόγους προσωπικής ικανοποίησης των συντακτών (αναγνώριση, κλπ, κλπ, κλπ).

Τώρα, για όσα είπε σχετικά ο ikonoklast, ήταν πολύ σωστός. Όταν θέλω να αγοράσω ένα προϊόν, δε χρειάζεται να βασίζομαι σε κάποια παρουσίαση από ειδικό έντυπο. Πλέον, έχω την άμεση δυνατότητα να συμβολεύομαι τις γνώσεις πολλών χρηστών του προϊόντος, οι οποίες είναι σαφώς πιο χρήσιμες.

Αυτό δε σημαίνει πως τα περιοδικά δεν έχουν ρόλο, καθώς η ύλη τους δεν περιορίζεται στην παρουσίαση προϊόντων. Παραδείγματος χάριν, ένα αφιέρωμα σε ένα συγκρότημα είναι κάτι που αξίζει να διαβάσω, καθώς θα έχει συγκεντρωμένα τα ιστορικά στοιχεία (αντί να ψάχνω σε πολλές πηγές, στο επίπεδο που με ενδιαφέρει ως απλό μουσικόφιλο). Υπάρχει ύλη ενός περιοδικού για την οποία απαιτείται οργάνωση και δε μπορεί να παρουσιαστεί εύκολα από μεμονωμένους hobbyίστες.

Dragonlord
08-06-2008, 16:01
Αυτά που λέει ο deggi, και επίσης σας έχω ρωτήσει από χτες το βράδυ γιατί πιστεύετε ότι τα κείμενά σας είναι αναγκαίο να δημοσιεύονται υπό το όνομα του er mag και δεν μπορούν να δημοσιεύονται κατευθείαν στο φόρουμ (όπως η τελευταία κριτική του nothingman) από τη στιγμή που δεν σας επηρεάζουν και τόσο οι σχέσεις με τις εταιρείες και δεν μου έχει απαντήσει κανείς (πλην του pinatero που περισσότερο μια σκέψη είπε παρά απάντηση). Ακόμα και τα αφιερώματα που λέει ο deggial ΜΠΟΡΟΥΝ να δημοσιεύονται στο φόρουμ, στην τελική αν υπάρχουν άτομα που σκοπεύουν να το κάνουν συχνά μπορεί να φτιαχτεί ένα ειδικό φόρουμ (για να μη χάνονται μετά από λίγες μέρες στο music discussion πχ).

distortionofperception
08-06-2008, 16:13
Κάλκης, κύρος και μαλακίες. Θες να τον ξεχεσω τον ντραγκολορντ να δεις που θα παει το κύρος του? :P

Κανεις δεν εμπόδισε κανέναν στα ριβιού θρεντς να πα να γραψει τη δική του κριτική απο κάτω. Απλά νομίζω ότι ο κόσμος βαριέται.

Atheist
08-06-2008, 16:14
Kαλκι αραξε λιγο ρε φιλος. Δες κανα ποστ του Αθεηστ, και δες εσυ ο ιδιος ποιος αυτοπροσδιοριζεται τι. Εμμεσως πλην σαφως, διαφορα ατομα προσπαθουν να σας δειξουν (εστω, ανω, κατω και κυριως πλαγιως) οτι δεν ειναι μαλακες. Οσο για το εκ μερους της συντακτικης ομαδας και τις μουτζες α) αραξε λιγο παλι, δεν ειναι κακο β) αμα νομιζεις οτι καλλιεργουμε κομπλεξ μετα απο 4-5 χρονια εδω με βαση εσενα, ε, μπορεις να χαλαρωσεις λιγο και τριτον και καλυτερο, αμα η Συντακτικη Ομαδα συμφωνει με τη μουτζα, θα ειναι πολυ σωστο να βγει και να μας το ανακοινωσει.

Χωρίς παρεξήγηση ρε μιτσμαν, αλλά δε νομίζω να αναφέρθηκε ποτέ κανείς σε σένα.
Και προφανώς ο κάλκη μαλακίζεται όταν αυτοδιορίζεται "εκπρόσωπος" του ερ μαγκ και όποιας άλλης "ομάδας".

Και επειδή γενικά δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα το όλο παρασκήνιο και ο τρόπος που χρησιμοποιείστε σε αυτό το θρεντ, μη βιάζεστε να κρίνετε το οτιδήποτε βάσει των λόγων ενός όποιου άθεηστ ή κάλκη.

metamelia3
08-06-2008, 16:14
Κύρος αντμινιστρέητορ δε ζήτησα ποτέ, και έχω δεχτεί πολλές φορές αρνητική κριτική και για απόψεις και για πράξεις μου, δεν είναι ότι λέω/κάνω κάτι και στέκονται όλοι προσοχή - το ότι είμαι αντμίν δε λέει και πολλά πέρα από το ότι έχω την ευθύνη για τον τρόπο λειτουργίας του site. Όπως και να έχει, οι απόψεις μου προφανώς δεν αντιπροσωπεύουν τους συντάκτες, οι οποίοι μπορείτε να μιλήσετε ελεύθερα - όπως μπορούσατε και τόσο καιρό δηλαδή, απλά δε σας ένοιαζε η άποψη των χρηστών του φόρουμ για το αν χρειαζόμαστε πχ "σκληρό moderating". Αν όντως πιστεύεις ότι δημιουργώ λάθος εντυπώσεις, ορίστε, μπροστά σας το έχετε το ποστ ρηπλάη, διαλύστε τις και δώστε τη σωστή εικόνα σε όποιον ενδιαφέρεται.
Υποτίθεται - που δεν ισχύει φυσικά - ότι γνωρίζοντας όλες τις πλευρές λειτουργίας του ER έχεις την πιο πλήρη εικόνα για την κατάστασή του. Στο χέρι σου είναι να τη διαστρεβλώσεις ή να την παρουσιάσεις αντικειμενικά. Όσο για το φόρουμ, με το να μας βάζεις σε μια θέση που υποχρεωνόμαστε να μιλήσουμε για το πώς λειτουργεί και πώς το θέλουμε εσύ μας κάνεις ελίτ. Κανένας χρήστης δεν υποχρεούται να απαντήσει σε τίποτα, μόνο όποιος το επιθυμεί και θεωρεί πως έχει κάτι να πει.

Συγγνώμη Κάλκι, αλλά δεν είπε ούτε υπονόησε τίποτε τέτοιο ο Dragonlord.

Αυτό που πολύ απλά είπε είναι πως ένα τμήμα της ύλης, όπως οι κριτικές, οι παρουσιάσεις των live, η λίστα των live dates, κλπ. δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά αν ποστάρονται σε ένα οργανωμένο περιοδικό ή στο forum.

Οι λόγοι για να ποστάρονται σε ένα εντελώς ειδικό τμήμα, μεμονωμένα από τους υπόλοιπους χρήστες του ER, αφορούν προφανώς κάποια αποτελέσματα οργάνωσης, όπως η επικοινωνία με διανομείς και δισκογραφικές για την προμήθεια υλικού (κάτι απολύτως φυσικό, αυτό απλά ανέφερε ο Dragonlord, δεν έγινε ΚΑΜΙΑ υπόνοια για άλλης μορφής συναλλαγών), καθώς και λόγους προσωπικής ικανοποίησης των συντακτών (αναγνώριση, κλπ, κλπ, κλπ).

Τώρα, για όσα είπε σχετικά ο ikonoklast, ήταν πολύ σωστός. Όταν θέλω να αγοράσω ένα προϊόν, δε χρειάζεται να βασίζομαι σε κάποια παρουσίαση από ειδικό έντυπο. Πλέον, έχω την άμεση δυνατότητα να συμβολεύομαι τις γνώσεις πολλών χρηστών του προϊόντος, οι οποίες είναι σαφώς πιο χρήσιμες.

Αυτό δε σημαίνει πως τα περιοδικά δεν έχουν ρόλο, καθώς η ύλη τους δεν περιορίζεται στην παρουσίαση προϊόντων. Παραδείγματος χάριν, ένα αφιέρωμα σε ένα συγκρότημα είναι κάτι που αξίζει να διαβάσω, καθώς θα έχει συγκεντρωμένα τα ιστορικά στοιχεία (αντί να ψάχνω σε πολλές πηγές, στο επίπεδο που με ενδιαφέρει ως απλό μουσικόφιλο). Υπάρχει ύλη ενός περιοδικού για την οποία απαιτείται οργάνωση και δε μπορεί να παρουσιαστεί εύκολα από μεμονωμένους hobbyίστες.
Εντάξει, όμως το κατά πόσο έχει νόημα να υπάρχει και υπο ποιές προϋποθέσεις ένα μουσικό μαγκ δεν αφορά τη συζήτησή μας. Δική μας η επιλογή του να κάνουμε λάθος, δικές μας και οι συνέπειες αν η δουλειά που κάνουμε είναι άχρηστη και πάει στον βρόντο. Αυτό είναι που για κάποιο λόγο αρνούνται να δουν όλοι, το μαγκ είναι μια αυτόνομη οντότητα της οποίας η μόνη σχέση με το φόρουμ είναι η τροφοδότησή του με υλικό για συζήτηση, υλικό το οποίο στην κρίση του καθενός είναι να απορριφθεί. Το τι εξουσιαστικά δικαιώματα μας δίνει στο φόρουμ ώστε να θεωρηθούμε η ελίτ δεν έχω καταλάβει.

metamelia3
08-06-2008, 16:15
Και προφανώς ο κάλκη μαλακίζεται όταν αυτοδιορίζεται "εκπρόσωπος" του ερ μαγκ και όποιας άλλης "ομάδας".
Ειρωνικό ήταν το "εκ μέρους της συντακτικής ομάδας" γι' αυτό και συνοδευόταν απο ένα "Ίσως".

Mitsmann
08-06-2008, 16:16

Χωρίς παρεξήγηση ρε μιτσμαν, αλλά δε νομίζω να αναφέρθηκε ποτέ κανείς σε σένα.

γι αυτο ακριβως και απανταω εγω.
επισης, ο Καλκις απανταει σε ποστ Οδονιαν, "εξ ου και τα 4-5 χρονια εδω μεσα" αναφορα.

υ.γ. ελπιζω το οτι "δε νομιζω να αναφερθηκε κανεις σε σενα" να μην ηταν σε φαση "τι μιλας εσυ τωρα" ε.

Atheist
08-06-2008, 16:18
Κάλκη, ναι, απλώς ξέρεις καλά πως αυτό μια χαρά θα βολέψει τον δημαγωγό μας.

μιτσμαν, σε αυτή τη φάση δεν ήταν, όχι.

Deggial
08-06-2008, 16:19
Και επειδή γενικά δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα το όλο παρασκήνιο και τον τρόπο που χρησιμοποιείστε σε αυτό το θρεντ, μη βιάζεστε να κρίνετε το οτιδήποτε βάσει των λόγων ενός όποιου άθεηστ ή κάλκη.

Ποσο πιο κάτω θα φτάσεις γαμώ τον Άγιο Φερνάνδο; Σταμάτα να δημιουργείς εντυπώσεις για πράγματα που δεν ξέρουν, κι εν πάση περιπτώσει δεν θα έπρεπε καν να τους ενδιαφέρουν.

Η συζήτηση αφορούσε εξ' αρχής την ποιότητα του φόρουμ. Ή γράψε κάτι επικοδομητικό επ' αυτού, ή βγάλε το σκασμό και σταμάτα να χρησιμοποιείς το thread για εντυπώσεις που αφορούν την δική σου ατζέντα και άσχετα θέματα.

Mitsmann
08-06-2008, 16:20
Δεν με αφορα ομως ποιος καρπωνεται τι. Δεν εχω το μερος του Δραγονλορδ (ειναι εμφανες πιστευω) αλλα στανταρ κατι δεν παει καλα εδω με βαση αυτα που ποσταρετε.

εντιτ. δε το λεγες σε μενα.

αν εξηγησεις δε και το "σ αυτη τη φαση!!" θα ειναι ακομα καλυτερα.

metamelia3
08-06-2008, 16:21
Αυτά που λέει ο deggi, και επίσης σας έχω ρωτήσει από χτες το βράδυ γιατί πιστεύετε ότι τα κείμενά σας είναι αναγκαίο να δημοσιεύονται υπό το όνομα του er mag και δεν μπορούν να δημοσιεύονται κατευθείαν στο φόρουμ (όπως η τελευταία κριτική του nothingman) από τη στιγμή που δεν σας επηρεάζουν και τόσο οι σχέσεις με τις εταιρείες και δεν μου έχει απαντήσει κανείς (πλην του pinatero που περισσότερο μια σκέψη είπε παρά απάντηση). Ακόμα και τα αφιερώματα που λέει ο deggial ΜΠΟΡΟΥΝ να δημοσιεύονται στο φόρουμ, στην τελική αν υπάρχουν άτομα που σκοπεύουν να το κάνουν συχνά μπορεί να φτιαχτεί ένα ειδικό φόρουμ (για να μη χάνονται μετά από λίγες μέρες στο music discussion πχ).
Γιατί η πλατφόρμα ενος μαγκαζιν δίνει ένα αρχείο, μια συγκεκριμένη ελεγχόμενη ποσότητα πληροφοριών ώστε να αποφευχθεί ο κορεσμός, μια ελευθερία επιλογής σε πράγματα εκτός του περιεχομένου (μορφή, ντηζάην, γενική πολιτική κ.α.) καθώς και δυνατότητα αυτοδιαχείρισης λόγω των λίγων ατόμων που εργάζονται γι' αυτό. Το συνεργατικό πνεύμα - που καλλιεργείται σε πιο ευνοϊκές συνθήκες μέσα σε μικρά όρια - μπορεί κανείς να συμφωνήσει ότι σχετίζεται και με την τελική ποιότητα της παρουσιαζόμενης ύλης. Και πάλι όμως, η κουβέντα αφορά το αν πρέπει γενικώς να υπάρχουν μουσικά μαγκ ή όχι. Το πώς γίναμε ξαφνικά ελίτ θα μου εξηγήσει κανείς σας;

metamelia3
08-06-2008, 16:22
επισης, ο Καλκις απανταει σε ποστ Οδονιαν, "εξ ου και τα 4-5 χρονια εδω μεσα" αναφορα.
Δεν απαντούσα στον Οντόνιαν, απαντούσα στον ντραγκονλορντ, τον ικονοκλαστ, τον ουμπουρόη και όποιον βιάστηκε να πει "δίκιο έχουν, αυτοί μας έχουν κάνει πλέμπα".

SpiritCrusher
08-06-2008, 16:23
Και επειδή γενικά δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα το όλο παρασκήνιο και ο τρόπος που χρησιμοποιείστε σε αυτό το θρεντ, μη βιάζεστε να κρίνετε το οτιδήποτε βάσει των λόγων ενός όποιου άθεηστ ή κάλκη.

Ok, για πες.

nothingman
08-06-2008, 16:23
να πούμε την αλήθεια δεν είχα διαβάσει καθόλου αυτό το τόπικ μέχρι ψες το βράδυ κάποια στιγμή οι ακούραστοι ρουφιάνοι μου έφυγαν από τα σκοτεινά σοκάκια, ακούμπησαν καμπαρντίνα και ρεπούμπλικα στον καλόγερο δίπλα στην πόρτα του γραφείου ερυενών τους, άνοιξαν την ασημένια διαφημιστική ταμπακιέρα μαζί με το μσν, άναψαν ένα άφιλτρο τσιγάρο και με ενημέρωσαν πως υπήρξε αναφορά περί εμού εδώ και μου κίνησαν την περιέργεια να το διαβάσω τελικά και διαπίστωσα ότι τελικά δε σας πολυσυμπαθώ και τόσο και απλά σημειώνω ότι δε θα ήθελα να χρησιμοποιείται ένα κείμενο που έγραψα ως επιχείρημα για να κλείσει το μαγκ γιατί με μια γρήγορη ανάγνωση αυτό κατάλαβα με το φτωχό μου το μυαλό αντί για τον αρχικό του σκοπό που ήταν να ανοίξει το φόρουμ, να αναβαθμιστεί, να. νομίζω πως επίσης τα περιοδικά γενικά είναι καλό πράγμα αν λένε ωραία πράγματα.
παναδιαβάσω τώρα, ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναγράψω εδώ το βράδυ που θα ξαναμπώ γιατί εκεί που έχει φτάσει το πετρέλαιο δεν υπάρχει φράγκο για να συντηρώ τις μυριάδες των ντέτεκτιβζ ανά την υφήλιο που θα χρειαστούν σε περίπτωση που.
τέλος, επειδή σα να έχουν διαμορφωθούν παρεούλες ή και στρατόπεδα ακόμα (ανάλογα με το πως βλέπει κανείς τη σοβαρότητα αυτής της διαμάχης) θα παρακαλούσα να μη με ταυτίσει κανείς με κάποιους απλά και μόνο επειδή νομίζει ότι συμφωνώ μαζί τους.
αυτά.
α, Κάλκι λες μαλακίες. μου θυμίζεις έλληνα ποδοσφαιριστή που έκανε μια μέτρια καριέρα στην Ρόμα ξερωγω και τώρα προτιμά να παίζει αλλαγή στην Κιλμάρνοκ από το να γυρίσει στη σουπερλίγκα! και όλα αυτά γιατί δεν του έδωκαν ένα πέναλτυ στο ματς με την Καλαμαριά πριν τέσσερα χρόνια! το τραβάω! και μ'αρέσει! μου γίνατε όλοι τώρα υπεράνω και σας χαλάει το φόρουμ επειδή κάποιος είπε ότι είστε χαζοί και άσχετοι και βλάκες.

υγ: πριν κάτι σελίδες είχα κάμει εδώ ένα ποστ και ρωτούσα να μου πείτε τι επίδραση είχε η ίδρυση του μαγκ στο φόρουμ και δεν έγραψε κανένας τίποτε. ήταν προφανές ότι είχα δίκιο λοιπόν! όχι ήταν θα έπρεπε να προκαλέσει καμιά έκπληξη αλλά. επίσης μέχρι να πατήσω σαμπμίτ είχατε γράψει άλλα τριανταέξι ποστς που δεν έχω διαβάσει αλλά μάλλον θα έχετε άδικο γιατί εγώ έχω δίκιο.

Mitsmann
08-06-2008, 16:24
Δεν απαντούσα στον Οντόνιαν, απαντούσα στον ντραγκονλορντ, τον ικονοκλαστ, τον ουμπουρόη και όποιον βιάστηκε να πει "δίκιο έχουν, αυτοί μας έχουν κάνει πλέμπα".

Καλκι, το εχεις κανει αυτο η οχι?

δεν ειπα οτι το κανεις!
απορια, φανταζομαι, διαφορου κοσμου εδω.

metamelia3
08-06-2008, 16:25
εντιτ: @ναθινγκμαν: και το επιχείρημα είναι...;;;;;;;;;;;;;

Atheist
08-06-2008, 16:25
Δεν είναι παραγωγικό σχόλιο αυτό ντέγκιαλ.

Μιτσμαν, ναι, κάτι δεν πάει καλά, ισχύει.
Το θέμα είναι πως η παρουσίαση του προβλήματος ετοιμάζεται εδώ και λίγο καιρό με τρόπο που θα ρίξει το φταίξιμο μονομερώς.

Επίσης αυτό με την ελίτ γενικά ελπίζω να το ασπάζεται μόνο ο ικόνοκλαστ ας πούμε, γιατί είναι τουλάχιστον αστειότητα ως κόνσεπτ, ειδικά αν ακούγεται τώρα πρώτη φορά.

Επίσης² αν δεν υπήρχε προμπ να ποστάρονται όλα στο φόρουμ, το μαγκ γιατί υπάρχει 4 χρόνια ντάγκον; "Σε πείσανε"; Η συνήθεια που έγινε λατρεία; Ξαφνικά γύρισες μετά από πόσο καιρό αποχής και συνειδητοποίησες πως ο θεσμός των μαγκ είναι μαλακία;

σπίριτκράσερ, θέλω να το δομήσω λίγο, αλλά θα γίνει. ΣΟΥΝ!

Mitsmann
08-06-2008, 16:28
Επίσης αυτό με την ελίτ γενικά ελπίζω να το ασπάζεται μόνο ο ικόνοκλαστ ας πούμε, γιατί είναι τουλάχιστον αστειότητα ως κόνσεπτ, ειδικά αν ακούγεται τώρα πρώτη φορά.

Βρείτε τις διαφορές.

ε, μαντεψε.

metamelia3
08-06-2008, 16:29
Καλκι, το εχεις κανει αυτο η οχι?

δεν ειπα οτι το κανεις!
απορια, φανταζομαι, διαφορου κοσμου εδω.
απορία; σου φάνηκε για απορία; έσκασαν 50 άτομα να πουν "αχου μας τους κακομοίρηδες που μας έχετε βάλει απο κάτω παλιοελιταρία του κερατά αλλά θα συσπειρωθούμε ρε, θα κάνουμε επανάσταση, ζήτω η μαζική κουλτούρα, ζήτω! ζήτω! ζήτω!"

Αυτό στα εισαγωγικά είναι περίληψη του γελοίου μανιφέστου του ικόνοκλαστ.

Deggial
08-06-2008, 16:30
Το θέμα είναι πως η παρουσίαση του προβλήματος ετοιμάζεται εδώ και λίγο καιρό με τρόπο που θα ρίξει το φταίξιμο μονομερώς.

Ναι, θα γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις και θα βγουν στο φως αλήθειες που θα αλλάξουν ολόκληρο τον μουσικό κόσμο της Ελλάδας!

Τα εσωτερικά προβλήματα του περιοδικού γιατί να αφορούν τους χρήστες του φόρουμ ή καν τους αναγνώστες του περιοδικού;

Mitsmann
08-06-2008, 16:32
Κατ αρχην σχεδον κανενας δε "σας" το λεει ετσι, οποτε αυτα περι 50 ατομων μαλλον ειναι μανια καταδιωξης.
εγω κανω συγκεκριμενα κουοτς (π.χ. του αθεηστ) το οποιο οτι αλλο και να θελε να πει, οπως ειναι γραμμενο ειναι μεγιστη φαιδροτητα.

επισης εγω σε ρωτησα κατι συγκεκριμενο. ναι. η οχι. 1 και 0. ασπρο και μαυρο.

Atheist
08-06-2008, 16:32

Μίτσμαν, αρχικά αυτό το επεξήγησα παρακάτω, πως δεν το θεωρώ ως κάτι ΚΑΚΟ ορ γουατέβερ, αλλά ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Και ακόμα και το πρόβλημα είχα φροντίσει να το βάλω σε εισαγωγικά από την αρχή ώστε να μη χρειάζεται να το κάνω αργότερα.

Διαστρεβλώνεις συνειδητότατα τα λεγόμενά μου λοιπόν.

Επίσης, ακόμα και να ήμουν ο ελιτιστής μαλάκας ως τον οποίο με παρουσιάζεις (γενικά είμαι και ελιτιστής και μαλάκας, απλά όχι και τόσο ρε φίλε) πως ακριβώς αυτό αντανακλά σε μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων; Πως επειδή ο άθεηστ ή ο κάλκη είναι ελιτιστής μαλάκας, αυτό σημαίνει πως και ο κάρχαρτ και ο πινατέρο και όλοι οι συντάκτες είναι "ελίτ του κώλου";

Mitsmann
08-06-2008, 16:33
Μίτσμαν, αρχικά αυτό το επεξήγησα παρακάτω, πως δεν το θεωρώ ως κάτι ΚΑΚΟ ορ γουατέβερ, αλλά ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Και ακόμα και το πρόβλημα είχα φροντίσει να το βάλω σε εισαγωγικά από την αρχή ώστε να μη χρειάζεται να το κάνω αργότερα.

Επίσης, ακόμα και να ήμουν ο ελιτιστής μαλάκας ως τον οποίο με παρουσιάζεις (γενικά είμαι και ελιτιστής και μαλάκας, απλά όχι και τόσο ρε φίλε) πως ακριβώς αυτό αντανακλά σε μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων; Πως επειδή ο άθεηστ ή ο κάλκη είναι ελιτιστής μαλάκας, αυτό σημαίνει πως και ο κάρχαρτ και ο πινατέρο και όλοι οι συντάκτες είναι "ελίτ του κώλου";

Οχι. Μη χρησιμοποιεις ατομα που συμπαθω, δεν πιανει.

metamelia3
08-06-2008, 16:33
Κατ αρχην σχεδον κανενας δε "σας" το λεει ετσι, οποτε αυτα περι 50 ατομων μαλλον ειναι μανια καταδιωξης.
εγω κανω συγκεκριμενα κουοτς (π.χ. του αθεηστ) το οποιο οτι αλλο και να θελε να πει, οπως ειναι γραμμενο ειναι μεγιστη φαιδροτητα.

Αν η ερώτηση είναι αν θεωρώ τους "απλούς" χρήστες του φόρουμ "πλέμπα" η απάντηση είναι σίγουρα όχι.

Mitsmann
08-06-2008, 16:34

Αν η ερώτηση είναι αν θεωρώ τους "απλούς" χρήστες του φόρουμ "πλέμπα" η απάντηση είναι σίγουρα όχι.

ενταξει, μου αρκει.

Atheist
08-06-2008, 16:35

Οχι. Μη χρησιμοποιεις ατομα που συμπαθω, δεν πιανει.

Χέστηκα ποιους συμπαθείς και όχι ρε μιτσμαν, τους πρώτους που σκέφτηκα έγραψα. Σιγά μην ξέρω και όλας ποιους συμπαθεί ο κάθε γιούζερ εδώ μέσα.

Οπότε προς τι αυτή η γενίκευση; Γιατί τα ακούει το μαγκ και όχι ο άθεηστ;

distortionofperception
08-06-2008, 16:36
πετάγομαι ως σαν τη μπούτσα και ρωτω
αν λυθούν τα μεταξύ σας ψυχοσωματικα και δε ξέρω γω τι θα αλλάξει η κατάσταση του φόρουμ?

metamelia3
08-06-2008, 16:37
Αρκεί όντως ρε Μίτσμανν; Γιατί να σου πω την αλήθεια δεν μου αρέσει και πολύ το να δίνω τέτοια εντύπωση. Γενικά, πάντα είχα μια αντιπάθεια για γνωστικούς και ελιτιστές και πάντα όλους τους θεωρούσα "του κώλου". Δε θα μου άρεσε να ξέρω πως απλά κάνοντας κάτι που μ' αρέσει θεωρούμαι κι εγώ τέτοιος.

Atheist
08-06-2008, 16:38
ντιστόρσιον, η κατάσταση του φόρουμ δεν χρειάζεται να αλλάξει. το φόρουμ από μόνο του είναι προφανώς μια χαρά και εκεί είναι το πρόβλημα, πως καταπώς το βλέπω, γίνεται μια απόπειρα να φανούν οι συντάκτες του μαγκ ως κάποιοι που ζητάνε μπατσοκρατούμενο φόρουμ.

distortionofperception
08-06-2008, 16:41
ντιστόρσιον, η κατάσταση του φόρουμ δεν χρειάζεται να αλλάξει. το φόρουμ από μόνο του είναι προφανώς μια χαρά και εκεί είναι το πρόβλημα, πως καταπώς το βλέπω, γίνεται μια απόπειρα να φανούν οι συντάκτες του μαγκ ως κάποιοι που ζητάνε μπατσοκρατούμενο φόρουμ.

:? :? μπερδεύτηκα. Φανηκε πουθενα να υπονοει καποιος αυτο το πραγμα? Να υποννοεί ότι οι συντακτες του περιοδικού ζητανε σκληρό μοτερειτινγκ?
βοηθα λιγο.

Mitsmann
08-06-2008, 16:42
Αρκεί όντως ρε Μίτσμανν; Γιατί να σου πω την αλήθεια δεν μου αρέσει και πολύ το να δίνω τέτοια εντύπωση. Γενικά, πάντα είχα μια αντιπάθεια για γνωστικούς και ελιτιστές και πάντα όλους τους θεωρούσα "του κώλου". Δε θα μου άρεσε να ξέρω πως απλά κάνοντας κάτι που μ' αρέσει θεωρούμαι κι εγώ τέτοιος.

ε. ναι, μια που δε μπορω να ξερω αν λες η οχι ψεματα στην ερωτηση μου, αρκει η απαντηση σου.

Κανεις δε θα ελεγε κανενα ελιτιστη επειδη "κανει αυτο που του αρεσει". Απλοποιεις μια προταση ετσι ωστε να σου δινει δικιο εξ αρχης. Δεν λεω οτι το εκανες επιτηδες. αλλα ειναι προφανες οτι κανεις δε χαρακτηριζε καποιον αλλο γι αυτο το λογο.

Atheist
08-06-2008, 16:45
γιατί όμως; γιατί η συντακτική ομάδα αποκαλέστηκε "ελιτ του κώλου"; τι έκανε που την ορίζει ως τέτοια;

Phantom Duck
08-06-2008, 16:49

Λουμπενολογία;

nothingman
08-06-2008, 16:54
Κάλκι φίλος θαρρώ ήταν προφανές ότι εννοούσα το ποστ σου με τη μούτζα και το "αστειάκι". όχι, δεν το πήρα ότι το εννοούσες, ειδικά το κομμάτι περί εκπροσώπου των συντακτών λολ, αλλά και πάλι μου φαίνεται μαλακία. δεν έχω επιχείρημα να το στηρίξω.

εδώ που τα λέμε όμως εγώ δεν ξέρω ποιος δημιούργησε την εικόνα, "οι ελίτ συντάκτες μαγκαίοι" και οι "τίμιοι μα καταφρονεμένοι ραγιάδες φόρουμερς" και δε δίνω μία βασικά. δίνω όμως πολλές να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε και πως το λέμε. να, τις προάλλες μου είπαν "κάποιος είπε ότι συμφωνεί με το νάθινμαν ότι όλοι αυτοί είναι ξεπουλημένοι καριόληδες ελιτιστές του πούτσου και του ελέους". και επειδή κρίμα είναι να χαλάμε τις καρδούλες μας, καλό θα ήταν να.

Ford Prefect
08-06-2008, 17:09
Λοιπόν, έχω χάσει τον ειρμό της συζήτησης. Μπορεί η κάθε ενδιαφερόμενη πλευρά να συνοψίσει σε 1.2.3. σημεία τι την φτιάχνει και τι την χαλάει γιατί σαν να κυνηγάμε την ουρά μας.

Εντωμεταξύ, μέχρι να το συνοψίσετε, να πω την άποψή μου για τα μαγκ και τα δαγκ. Προφανώς και έχουν λόγο ύπαρξης σε σχέση με ένα φόρουμ για καθαρά χρηστικούς λόγους κατά πρώτον και για τους προφανείς λόγους που εξέθεσε ο Κάλκι και δεν είδα να σχολιάζονται. Ότι υπάρχει μια αύρα που σχηματίζεται από την προσωπικότητα των συντακτών, που υποτίθεται είναι συνειδητά επιλεγμένη ως ικανοί και γνώστες. Το φόρουμ είναι αχταρμάς και μπορώ να σοκάρω κόσμο λέγοντας ότι υπάρχουν άπειρα όπεν ριβιού σάιτς, τα οποία είναι άχρηστα όσον αφορά τα ριβιού (ο κάθε καημένος γράφει το μακρύ του και το κοντό του, συνήθως για να θάψει ή να αποθεώσει), αλλά χρήσιμα όσον αφορά αθροιστικά στατιστικά (δείτε μέταλ άρκαιβς π.χ. για του λόγου το αληθές), το ΕΡ λυπούμαι αλλά συγκεντρώνει μόνο τα αρνητικά.

Αν για κάποιο λόγο υπάρχουν στο ΕΡ δυο τρεις χρήστες που όλοι θέλουν να τους διαβάζουν, φωνάξτε τους στην συντακτική ομάδα. Η μόνη διαφορά είναι ότι πρέπει όντως να μπουν οι κριτικές ΚΑΙ στο φόρουμ αντί λινκ.

Για το ΕΡ μαγκ αυτό καθ'εαυτό. Το πρόβλημά του είναι ότι δεν έχει σαφές στίγμα για την μουσική με την οποία ασχολείται, ενω δεν βοηθάει ότι ξεκίνησε ως ένα ανοιχτόμυαλο μέταλ ζιν και έχει εξελιχθεί σε ένα "ότι κάτσει"+κάποια μέταλ, ενώ δεν βοηθάει καθόλου μα καθόλου το γεγονός ότι όλες οι κριτικές είναι στοιβαγμένες μαζί. Τουλάχιστον χωρίστε σε είδη, αυτό το Deicide, Madonna, Fuck Buttons απανωτά δίνει την εντύπωση "ότι να'ναι", ενώ δεν βοηθάει καθόλου στον προσανατολισμό. Γενικά, και το λέω σαν υποτίθεται HCI expert, πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στην ιεράρχηση της πληροφορίας και να δίνετε την δυνατότητα αναζήτησης με νόημα (ανά χρονιά, ανά είδος κλπ).

Αυτά. Μην ξεχάσετε να συνοψίσετε ε;

Atheist
08-06-2008, 17:26
Λοιπόν, επειδή πολλά λέγονται και άκρη για τους απ' έξω δεν βγαίνει.

Το ΕΡ μάγκ πάει για κλείσιμο. Ο κυριότερος κοινός λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι πως υπάρχει πλέον μια διαφορά νοοτροπίας ανάμεσα στον Dragonlord και τη συντακτική ομάδα και επειδή κοινές τομές δεν βρίσκονταν -και από κάποιο σημείο και μετά καμία από τις 2 "πλευρές" δεν είχε και τη θέληση να συμβεί κάτι τέτοιο- οι συντάκτες, παίρνουμε τα μπογαλάκια μας και πάμε για αλλού και όλα καλά.

Ο μόνος λόγος που συνεχίζω να πρήζω αρχίδια, είναι επειδή δε θέλω (προσωπικά, οι υπόλοιποι συντάκτες μπορεί να μην καίγονται τόσο) να παρουσιαστεί κάποια κίνηση του περιοδικού ως εκβιαστική προς αυτή την κατεύθυνση. Δε θέλω δηλαδή ούτε να ακουστεί κάτι σε φάση "οι συντάκτες φεύγουν επειδή το φόρουμ είναι σκατά" απ' όπου και μπορεί να αντληθεί το πόρισμα "ελιτ του κώλου" κτλ. Η συντακτική ομάδα δε φεύγει ούτε επειδή της πέφτει λίγο το φόρουμ, πόσο μάλλον όταν το 99% των αναγνωστών ήταν από εκεί, ούτε επειδή θέλει να απευθυνθεί σε κοινό με μεταπτυχιακό στις μπαρόκ μουσικές φόρμες. Το μαγκ διασπάται επειδή η κοινή κατεύθυνση της ομάδας των συντακτών δεν είναι η ίδια με αυτή που θα ήθελε ο Ντράγκον ως δημιουργός του σάητ. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

ikonoklast
08-06-2008, 17:41
Εντάξει Κώστα, έγινες αντιληπτός και νομίζω κανείς απο εδώ δεν έχει κάποιο λόγο να προκαλέσει έριδες χωρίς λόγο...

Ταυτόχρονα, για να διαλευκαν8εί οτιδήποτε πι8ανόν κηλιδώνει όσους απο το mag έχουν τοπο8ετη8εί στο παρόν thread (κα8ώς και άλλους που δεν έχουν), προτείνω να συζητάμε έχοντας πάντα υπόψιν τα παρακάτω:

EDITED by dragonlord, δεν ξέρω βέβαια πόσο νόημα έχει να μην είναι άλλο πάνω τα συγκεκριμένα τόπικς αφού τα είδαν αρκετοί ήδη, θέλω λίγο χρόνο να το σκεφτώ.

metamelia3
08-06-2008, 17:42
το οποίο σημαίνει;

Dragonlord
08-06-2008, 17:45
να πούμε την αλήθεια δεν είχα διαβάσει καθόλου αυτό το τόπικ μέχρι ψες το βράδυ κάποια στιγμή οι ακούραστοι ρουφιάνοι μου έφυγαν από τα σκοτεινά σοκάκια, ακούμπησαν καμπαρντίνα και ρεπούμπλικα στον καλόγερο δίπλα στην πόρτα του γραφείου ερυενών τους, άνοιξαν την ασημένια διαφημιστική ταμπακιέρα μαζί με το μσν, άναψαν ένα άφιλτρο τσιγάρο και με ενημέρωσαν πως υπήρξε αναφορά περί εμού εδώ και μου κίνησαν την περιέργεια να το διαβάσω τελικά και διαπίστωσα ότι τελικά δε σας πολυσυμπαθώ και τόσο και απλά σημειώνω ότι δε θα ήθελα να χρησιμοποιείται ένα κείμενο που έγραψα ως επιχείρημα για να κλείσει το μαγκ γιατί με μια γρήγορη ανάγνωση αυτό κατάλαβα με το φτωχό μου το μυαλό αντί για τον αρχικό του σκοπό που ήταν να ανοίξει το φόρουμ, να αναβαθμιστεί, να. νομίζω πως επίσης τα περιοδικά γενικά είναι καλό πράγμα αν λένε ωραία πράγματα.
Σόρι αν αισθάνεσαι ότι σε χρησιμοποίησα (ή το κείμενό σου), απλά ήταν πρόσφατο παράδειγμα, είχε γίνει και εκείνη η παρεξήγηση, δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί επέλεξα να αναφερθώ εκεί. Δεν εννοώ σε καμία περίπτωση ότι έχουμε κοινές απόψεις κλπ κλπ.

ikonoklast
08-06-2008, 17:48
το οποίο σημαίνει;
Για μένα το φόρουμ είναι ήδη ξεκομμένο απ' το μαγκ, το Ηαρ δεν είναι πλέον ένα μουσικό φόρουμ, δεν είναι καν ένα φόρουμ ποικίλης ύλης, είναι ένα Τζένεραλ Ντισκάσσιον, μια λουμπενολογία πλαισιωμένη απο διάσπαρτα ποστς στις υπόλοιπες κατηγορίες. Εμείς είμαστε ένα μουσικό γουεμπζαην που ακμάζει, το φόρουμ είναι ένα καφρο-κοσμοπόλιταν που σιγά - σιγά εγκαταλείπεται. Δεν βλέπω κάποια συνάφεια.
Σημαίνει ότι μπορούμε να αρχίσουμε να παίζουμε "Ποιός είπε τι;".

Εγώ λέω ότι το αποπάνω το είπε ο rbnikos.

metamelia3
08-06-2008, 17:49
το οποίο σημαίνει;
Για μένα το φόρουμ είναι ήδη ξεκομμένο απ' το μαγκ, το Ηαρ δεν είναι πλέον ένα μουσικό φόρουμ, δεν είναι καν ένα φόρουμ ποικίλης ύλης, είναι ένα Τζένεραλ Ντισκάσσιον, μια λουμπενολογία πλαισιωμένη απο διάσπαρτα ποστς στις υπόλοιπες κατηγορίες. Εμείς είμαστε ένα μουσικό γουεμπζαην που ακμάζει, το φόρουμ είναι ένα καφρο-κοσμοπόλιταν που σιγά - σιγά εγκαταλείπεται. Δεν βλέπω κάποια συνάφεια.
Σημαίνει ότι μπορούμε να αρχίσουμε να παίζουμε "Ποιός είπε τι;".

Εγώ λέω ότι το αποπάνω το είπε ο rbnikos.
και πάλι, πώς σχετίζονται τα συγκεκριμένα τόπικς με αυτό;

Mitsmann
08-06-2008, 17:49
Μαλιστα.

μαλιστα.

μαλιστα.

Dragonlord
08-06-2008, 17:53
Επίσης² αν δεν υπήρχε προμπ να ποστάρονται όλα στο φόρουμ, το μαγκ γιατί υπάρχει 4 χρόνια ντάγκον; "Σε πείσανε"; Η συνήθεια που έγινε λατρεία; Ξαφνικά γύρισες μετά από πόσο καιρό αποχής και συνειδητοποίησες πως ο θεσμός των μαγκ είναι μαλακία;
Το έχω πει πιο πάνω, όχι, δεν ήταν δική μου ιδέα, αυτό δε σημαίνει ότι η ευθύνη της απόφασης να δημιουργηθεί δεν βαρύνει εμένα και μόνο. Δεν ήταν παράλογη κίνηση, δεν τη μετανιώνω, υπήρχε λογική και την εξήγησα πιο πάνω και πιστεύω ότι βγήκαν καλά πράγματα όσο υπήρχε το μαγκ. Τώρα που διάφοροι λόγοι μάς έφτασαν στο κλείσιμο του μαγκ, απλώς σκέφτομαι ότι ίσως είναι καλύτερα.

Dragonlord
08-06-2008, 17:53
Γαμώτο, σταματήστε να ποστάρετε, είχα πάει για μπάνιο και είμαι δυο σελίδες πίσω.

Mitsmann
08-06-2008, 17:58
Τωρα αν εγω ισχυριστω οτι καποιοι_τυχαιοι_γιουζερς αλλα λενε εδω και αλλα λενε αλλου (για να προλαβω και αλλους γιουζερς, δεν αναφερομαι για μενα!) πραγμα το οποιο κολυμπαει καπου αναμεσα στην υποκρισια και τον κοτισμο (και καπου αλλου, αλλα δε θα το πω, γιατι δεχτηκα την απαντηση τους!!!) θα ειμαι υπερβολικος?

μπαη δε γουεη, ο ναθινμαν ποσταρε ενα εντελως ΑΣΤΕΙΟ πραγμα και τρεχατε οι μισοι. ε, χαχα.

υ.γ. Ευτυχως που αυτοπροσδιοριστηκαμε μονοι μας σαν πλεμπα.

Atheist
08-06-2008, 18:04
Σίγουρα δεν ΣΑΣ προσδιόρισε κανένα σύνολο όμως ε.

Mitsmann
08-06-2008, 18:07
σου πατηθηκε το καπς λοκ απο λαθος.
Δεν ειπα προσωπικα (αφου για μενα μιλαω) για κανενα συνολο. Ποτε.

ikonoklast
08-06-2008, 18:07

το μαγκ είναι μια αυτόνομη οντότητα της οποίας η μόνη σχέση με το φόρουμ είναι η τροφοδότησή του με υλικό για συζήτηση, υλικό το οποίο στην κρίση του καθενός είναι να απορριφθεί. Το τι εξουσιαστικά δικαιώματα μας δίνει στο φόρουμ ώστε να θεωρηθούμε η ελίτ δεν έχω καταλάβει.

Και νομίζω ότι με καταλαβαίνετε γιατί απάντησα απότομα όταν ο Atheist στο msn μού είχε πει ότι "δεν μπορεί να συζητάει να φέρει ξένο γκρουπ για συναυλία ως electric requiem και ο ikonoklast να λέει τα δικά του για τα εαακ στο φόρουμ".

γενικά αποφασίστε αν θέλετε να είναι το φόρουμ που θα λέτε για τα εαακ ή για τουούλβερ ρε παιδί μου, γιατί δεν γίνεται να υπάρχει κοινή αντιμετώπιση για όλες τις θεματολογίες. άλλο μοντερέησον ζητάει το μουσικό και άλλο το πόλιτιξ και το τζένεραλ και αυτό λύνεται δύσκολα από τη στιγμή που μιλάμε για κοινούς γιούζερζ.

Αυτά ας πούμε δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να καταλάβω πως ακριβώς συνδέονται μεταξύ τους. Τι σχέση έχει για παράδειγμα η ΕΑΑΚ με το "υλικό για συζήτηση".

Απο την στιγμή που εγώ προσωπικά δεν γράφω στο mag, για ποιό λόγο να βρίσκω 20-30 καταχωρήσεις σε ένα τυχαίο search για "ikonoklast"; Πως η "συντακτική ομάδα" του ermag συζητά για το forum σε 7-8 σελίδες στο ανάλογο thread;

ikonoklast
08-06-2008, 18:09
Χωρίς επι8ετική διά8εση, μήπως είστε λίγο ρόμπες ξεκούμπωτες;

Atheist
08-06-2008, 18:09
Διάβασε καλύτερα γλυκέ μου, μιλάμε για τα μέρη του φόρουμ που είναι σε συνάρτηση με το μαγκ, άλμπουμ ρηβιούζ, λάηβ ρηπόρτς κτλ τα οποία αν δεν απατώμαι αφορούν το μαγκ, όχι;;;

ikonoklast
08-06-2008, 18:11
Δεν 8υμάμαι να έχει γίνει συζήτηση για την ΕΑΑΚ στα ανάλογα categories.

Mπορείς πάντα να με διορ8ώσεις.

Atheist
08-06-2008, 18:14
Δεν ξέρω αδερφέ, αυτό δεν το βλέπω γραμμένο από εμένα. Θα συγχωρέσεις νομίζω την άρνησή μου να αιτιολογώ οτιδήποτε κάποιος λέει πως είπα ή μεταφέρει όπως κατάλαβε ε.

ikonoklast
08-06-2008, 18:17
O χρήστης Veinsaw είναι κάποιος άλλος συντάκτης;

Θέλετε όλοι μαζί να κάνουμε ένα γερό άλμα προς την αξιοπρέπεια; Ε, ρόμπες;

X
08-06-2008, 18:18
Ti malakies fasistikes einai autes re? Kala de ntrepeste katholou merikoi? K ti megisth paparia na apokaleite tous suntaktes elitario. Egw san ksemparkh xrhstria exw na pws pws autoi pou pernane gia elit tou kwlou k gamiades einai kati ourakotagkoi kai mitsmannoi k pitchforks pou pa na vgaloun ton kathe xrhsth nohtika katwtero apo autous. Akoma k stis arxes pou etrwga ta trela kraksimata den eida kammia omada suntaktwn na mou to paizei anwterh.
K ti sas peirazei to mag sthn telikh? Mia xara einai ekei pou einai k mia xara palikaria grafoun s'auto.

Pwpw ti muga se tsimphse re dragonlord k lusakses na ta kaneis ola anw katw edw mesa? Nai ok diko sou einai oti theleis to kaneis alla de sou ftaine oute oi xrhstes oute oi suntaktes se tpt gia na vgazeis to axti sou panw tous/mas.

ikonoklast
08-06-2008, 18:20
χαχαχαχα :teddy:

Atheist
08-06-2008, 18:21
O χρήστης Veinsaw είναι κάποιος άλλος συντάκτης;

Θέλετε όλοι μαζί να κάνουμε ένα γερό άλμα προς την αξιοπρέπεια; Ε, ρόμπες;

Που λέει η βέηνσο ρε λαϊκιστή το παραμικρό για εαξ και ρόμπαξ;
Ίσα-ίσα αυτό που λέγεται στο κουοτ είναι να μην υπάρχει το παραμικρό μοντερέησον στα μη-μουσικά σαμπφόρα.
Άει ρώτα πρώτα ηλίθιε που διάβασες 2 σελίδες θρεντ και κατάλαβες και τα πάντα.

ikonoklast
08-06-2008, 18:24
Επ, ωπ. Εγώ δεν επιτέ8ηκα! Επίσης μπορεί να έχω δευτερανοπία αλλά αυτό το βλέπω:

γενικά αποφασίστε αν θέλετε να είναι το φόρουμ που θα λέτε για τα εαακ ή για τουούλβερ ρε παιδί μου,

Μην γίνεσαι πιο ρομπίδι απο ό,τι by default είσαι φίλε Κώστα. Κωνσταντίνε.

Mitsmann
08-06-2008, 18:24
Ti malakies fasistikes einai autes re? Kala de ntrepeste katholou merikoi? K ti megisth paparia na apokaleite tous suntaktes elitario. Egw san ksemparkh xrhstria exw na pws pws autoi pou pernane gia elit tou kwlou k gamiades einai kati ourakotagkoi kai mitsmannoi k pitchforks pou pa na vgaloun ton kathe xrhsth nohtika katwtero apo autous. Akoma k stis arxes pou etrwga ta trela kraksimata den eida kammia omada suntaktwn na mou to paizei anwterh.
K ti sas peirazei to mag sthn telikh? Mia xara einai ekei pou einai k mia xara palikaria grafoun s'auto.

Χ, γραφεις συγκεχυμενα, και αυτο σε οδηγει σε λαθος συμπερασματα.

X
08-06-2008, 18:25
Grafw me vash tis prwtes mou entupwseis apo edw mesa kale mou, giati ekei, stis prwtes meres kapoiou edw mesa, fainetai poios to paizei elitario k poios oxi.

edit: vevaia meta apo merikous mhnes, kuriws oi ourakotagkoi sunexizoun na epimenoun pws einai gamiades, aintsainhdes k theoi.

Mitsmann
08-06-2008, 18:27
αν χαρακτηριζεις ελιταριο τον Πιτσφορκ π.χ. ειναι λιγο χμ, αστοχο.
παντως το θεμα μας δεν ειναι αν σε κραζανε οταν μπηκες.

X
08-06-2008, 18:28
Den anaferomai mono sto kraksimo alla sth genikh stash orismenwn apenanti se olous tous xrhstes.

Atheist
Επ, ωπ. Εγώ δεν επιτέ8ηκα! Επίσης μπορεί να έχω δευτερανοπία αλλά αυτό το βλέπω:

γενικά αποφασίστε αν θέλετε να είναι το φόρουμ που θα λέτε για τα εαακ ή για τουούλβερ ρε παιδί μου,

Μην γίνεσαι πιο ρομπίδι απο ό,τι by default είσαι φίλε Κώστα. Κωνσταντίνε.

και σου ξαναλέω φίλε σπύρο. σπυρέτο, πως αυτό είναι αναφορά στην διαφοροποίηση του μοντερέητινγκ στα μουσικά σαμπφορα. "Αποφασίστε αν θα είναι μουσικό φόρουμ ή αν θα είναι εξ ολοκλήρου τζενεραλ ντισκασιον".

Μαλάκα, σοβαρά, είναι ΕΥΚΟΛΟ.

Mitsmann
Αν μπορω να απαντησω για μενα παντως, και παλι δεν εχω καμμια ιδια σταση απεναντι σε ολους τους χρηστες.

X
08-06-2008, 18:29
des k to edit kale mou

Atheist
08-06-2008, 18:31
και τώρα που το ξανασκέφτομαι, κάθομαι και προσπαθώ να αποδείξω σε σένα πως η συντακτική ομάδα του μαγκ δεν έβλεπε ελιτιστικά το φόρουμ στο οποίο και η ίδια πόσταρε. λες και ποιος είσαι ξέρωγω.

τέρμα, τέρμα με τις κομπλεξάρες, γιορτάστε το.

Tonosalata
08-06-2008, 18:32
βαρετό

Mitsmann
08-06-2008, 18:34
α) Ποτε αποφασιστηκε οτι το φορουμ ειναι εξ ολοκληρου (εν δυναμει) ενα τεραστιο Τζενεραλ.

β) Οταν λετε για μοντερεητιν στο μιουζικ τι εννοειτε? Θα σβηνατε ποστς που θα διαφωνουσαν π.χ.? η θα σβηνατε ενα οφφ τοπικ ποστ? (αναφερομαι καθαρα π.χ. στο ποστ που εκανα στο Βοτκα Τζουνιορς τοπικ, ειναι ενα καλο παραδειγμα)

μιας που μιλαμε για το φορουμ, δηλαδη.

Ubu Roi
08-06-2008, 18:36
γενικά δεν είχα σκοπό να παρέμβω αλλά ακούστηκε το όνομα της τιμημένης ΕΑΑΚ σε ΑΕΙ-ΤΕΙ δηλαδή της Αντικαπιταλιστικής Πτέρυγας στα Πανεπιστήμια και δεν άντεξα. κοίτα Κώστα, δεν ξέρω τη κύρος έχει ο Dragonlord, παντώς εγώ βρήκα το εξής:

Και νομίζω ότι με καταλαβαίνετε γιατί απάντησα απότομα όταν ο Atheist στο msn μού είχε πει ότι "δεν μπορεί να συζητάει να φέρει ξένο γκρουπ για συναυλία ως electric requiem και ο ikonoklast να λέει τα δικά του για τα εαακ στο φόρουμ".

στιβαρό.

ikonoklast
08-06-2008, 18:38
και τώρα που το ξανασκέφτομαι, κάθομαι και προσπαθώ να αποδείξω σε σένα πως η συντακτική ομάδα του μαγκ δεν έβλεπε ελιτιστικά το φόρουμ στο οποίο και η ίδια πόσταρε. λες και ποιος είσαι ξέρωγω.

τέρμα, τέρμα με τις κομπλεξάρες, γιορτάστε το.
Έγινε, ρόμπα. Μην μου ξαναρ8εις στο msn για τσιμπούκια όμως.
Και κυρίως μη μου σκάς να "συμφωνείς" με τα "σοβαρά" ποστ εικονοκλαστ που σου λειψαν.

8έλω να μου απαντήσεις σε αυτό, σύμφωνοι;

Α, και καλή τύχη στην καριέρα σας σε όλα τα άλλα παιδιά.

X
08-06-2008, 18:43
A k epishs k mesa apo auto edw to thread fainetai ksekathara poioi einai h elit kai oi mpatsoi e.

metamelia3
08-06-2008, 18:43

το μαγκ είναι μια αυτόνομη οντότητα της οποίας η μόνη σχέση με το φόρουμ είναι η τροφοδότησή του με υλικό για συζήτηση, υλικό το οποίο στην κρίση του καθενός είναι να απορριφθεί. Το τι εξουσιαστικά δικαιώματα μας δίνει στο φόρουμ ώστε να θεωρηθούμε η ελίτ δεν έχω καταλάβει.

γενικά αποφασίστε αν θέλετε να είναι το φόρουμ που θα λέτε για τα εαακ ή για τουούλβερ ρε παιδί μου, γιατί δεν γίνεται να υπάρχει κοινή αντιμετώπιση για όλες τις θεματολογίες. άλλο μοντερέησον ζητάει το μουσικό και άλλο το πόλιτιξ και το τζένεραλ και αυτό λύνεται δύσκολα από τη στιγμή που μιλάμε για κοινούς γιούζερζ.

Αυτά ας πούμε δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να καταλάβω πως ακριβώς συνδέονται μεταξύ τους. Τι σχέση έχει για παράδειγμα η ΕΑΑΚ με το "υλικό για συζήτηση".

Απο την στιγμή που εγώ προσωπικά δεν γράφω στο mag, για ποιό λόγο να βρίσκω 20-30 καταχωρήσεις σε ένα τυχαίο search για "ikonoklast"; Πως η "συντακτική ομάδα" του ermag συζητά για το forum σε 7-8 σελίδες στο ανάλογο thread;
Όπως σου είπα, ένα απ' τα βολικά στοιχεία λειτουργίας του μαγκ είναι το ότι έχει ελεγχόμενο αριθμό μελών. Η διαδικασία είναι λοιπόν να προτείνει κάποιος ένα άτομο για συντάκτη και να συζητήσουμε αν απ' τα δείγματα που έχουμε θα ήταν εφικτή η συνεργασία μαζί του. Το thread "ikonoklast" λοιπόν αφορά το αν θα θέλαμε ή όχι να μπεις στο μαγκ. Μην πεις καμιά μαλακία, εννοώ ότι βλέπουμε αν σε θέλουμε, στο προτείνουμε, αν θες κι εσύ μπαίνεις.

Όσο για το θρεντ φόρουμ, δεν περιέχει ούτε ένα κανονιστικό ποστ για το φόρουμ αν θυμάμαι καλά. Τώρα, συζήτηση για το αν, πώς και κατά πόσο συνδέονται το μαγκ με το φόρουμ και αν μας βλάπτει ή μας ωφελεί ως μαγκ γι' αυτά που θέλουμε να κάνουμε έχουμε κάθε δικαίωμα να το συζητήσουμε νομίζω.

.
08-06-2008, 18:48
Λέτε όλοι μαλακίες.

ikonoklast
08-06-2008, 18:48
Σίγουρα Κάλκη Γιάννη, απλά για να μη χρειαστεί να μεταφέρετε όλη την κουβέντα σας εδώ, για να διευκολυν8εί η συζήτηση στον παρόν thread, ε, είπα να σας βοη8ήσω λίγο.

Να μην λέτε και δύο φορές τα ίδια πράγματα.

Dragonlord
08-06-2008, 18:50
Λοιπόν, το λινκ με τα τόπικς από τα κρυφά φόρουμ που πόσταρε ο ικόνοκλαστ το έχω βγάλει, αλλά νομίζω ότι συμφέρει όλες τις πλευρές να δημοσιευτεί για να μην υπάρχουν απορίες για το πώς παρουσιάζονται τα πράγματα. Τα κρυφά φόρουμ άλλωστε δεν είχαν δημιουργηθεί για να μπορούμε να κουτσομπολεύουμε το φόρουμ, έγιναν για καθαρά πρακτικούς λόγους, και αν άνοιξα τόπικ για το φόρουμ εκεί ήταν επειδή ήθελα τη γνώμη των συντακτών και ήταν πιο εύκολο να ρωτήσω εκεί παρά να τους πιάνω έναν έναν στο μσν. Όπως είχα ρωτήσει τη γνώμη και άλλων για το φόρουμ που δεν ήταν συντάκτες. Και όπως ρώτησα πριν δυο βδομάδες τη γνώμη όλων των χρηστών με ετούτο εδώ το τόπικ. Και εντάξει, είναι αλήθεια ότι όταν πχ θέλαμε να συζητήσουμε την πιθανότητα ένταξης κάποιου νέου συντάκτη γινόταν ένα τόπικ στο οποίο, για να συζητήσουμε ελεύθερα και να πούμε και τα θετικά και τα αρνητικά που βλέπει ο καθένας χωρίς να χαλάσουμε τις καρδιές μας, αν τελικώς αποφασίζαμε να μπει το έσβηνα. Τώρα, υπάρχει μεν στο λινκ του ικόνοκλαστ το τόπικ στο οποίο συζητούσαμε γι'αυτόν, αλλά το θέμα και αυτό που θα έπρεπε θεωρητικά να "προστατευθεί" ήταν να μην το δει ο ίδιος - αφού το είδε, τι να λέει. Γενικά, εγώ δεν έχω κάτι να κρύψω, έχει κάποιος από τους συντάκτες αντίρρηση στο να ξαναμπεί το λινκ; Αν μη τι άλλο, θα πέσει φως στη συνταρακτική αυτή υπόθεση που συγκλονίζει (!) το ER!

Η "παρουσίαση του προβλήματος" δεν ετοιμάζεται εδώ και καιρό, άλλωστε την απόφαση την πήρα νομίζω κάπου στις αρχές της εβδομάδας. Ο λόγος που έγινε αυτό το τόπικ είναι ότι υπήρχε μπόλικη γκρίνια για το φόρουμ στο μαγκ, και σε συνδυασμό με το ότι εγώ έλειπα κάποιους μήνες, λέω δεν μπορεί, κάποιο δίκιο θα έχουν, σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι στο φόρουμ που βλέπουν αυτή την ανάγκη για περισσότερο moderating. Οπότε προσπαθώντας να βρω μια λύση που θα ικανοποιεί και τους συντάκτες, ρώτησα για να μάθω ποια είναι τα παράπονά σας σχετικά με το φόρουμ και αν χρειάζεται περισσότερο moderating, γιατί έχουν αποχωρήσει παλιότεροι χρήστες ή δεν ποστάρουν τόσο συχνά κλπ. Όποιος έχει διαβάσει το τόπικ ξέρει ότι ελάχιστοι παραπονέθηκαν. Αυτό, σε συνδυασμό με μερικά άλλα (τα οποία θα μπορέσετε να βρείτε στο τόπικ που πόσταρε ο ικόνοκλαστ, μην τα ξαναγράφω, κούραση, άσε που μάλλον θα κατηγορηθώ ότι τα παρουσιάζω όπως θέλω εγώ για δημιουργία εντυπώσεων), με οδήγησαν στην απόφαση ότι οι επιδιώξεις και οι ανάγκες των δύο πλευρών ήταν διαφορετικές και πως δεν μπορούσε να βρεθεί μέση λύση που να μας ικανοποιεί όλους, οπότε το er mag ή θα έπρεπε να κλείσει ή να συνεχίσει με άλλο όνομα. Προτίμησα το δεύτερο, αυτά.

SpiritCrusher
08-06-2008, 18:52
To έχετε χάσει λίγο και έχει ξεφύγει πιστεύω. Α, και ξέρω πως χεστήκατε αλλά αυτά τα "εμείς οι του mag" κ.τ.λ. μου φαίνονται κάπως..

.
08-06-2008, 18:53
Εσύ δεν είχες αποχωρήσει;

metamelia3
08-06-2008, 18:55
Σίγουρα Κάλκη Γιάννη, απλά για να μη χρειαστεί να μεταφέρετε όλη την κουβέντα σας εδώ, για να διευκολυν8εί η συζήτηση στον παρόν thread, ε, είπα να σας βοη8ήσω λίγο.

Να μην λέτε και δύο φορές τα ίδια πράγματα.
Το θέμα είναι πως ως επιχείρημά σου ενάντια στον διαχωρισμό μαγκ/φόρουμ και προκειμένου να υποστηρίξεις μια θέση που σιγουρα μέσω αυτού δεν υποστηρίζεται (ότι είμαστε ελίτ) έχεις μόνο δύο ατάκες του άθεηστ απομονωμένες και κατά συνέπεια παρεξηγίσιμες. Ή και να μην έχουν παρεξηγηθεί, αυτή η αναγωγή σε όλους τους υπόλοιπους του μαγκ δε στέκει. Θεώρησα ότι η σχέση του μαγκ με το φόρουμ είναι μόνο να το τροφοδοτεί με κάποιο υλικό στο οποίο είναι προαιρετικό - προφανώς - το να δωθεί η όποια σημασία.

Δε θέλω γενικότητες, θέλω μια σαφή απάντηση στο πώς είμαστε η ελίτ.

metamelia3
08-06-2008, 19:01
Η "παρουσίαση του προβλήματος" δεν ετοιμάζεται εδώ και καιρό, άλλωστε την απόφαση την πήρα νομίζω κάπου στις αρχές της εβδομάδας. Ο λόγος που έγινε αυτό το τόπικ είναι ότι υπήρχε μπόλικη γκρίνια για το φόρουμ στο μαγκ, και σε συνδυασμό με το ότι εγώ έλειπα κάποιους μήνες, λέω δεν μπορεί, κάποιο δίκιο θα έχουν, σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι στο φόρουμ που βλέπουν αυτή την ανάγκη για περισσότερο moderating. Οπότε προσπαθώντας να βρω μια λύση που θα ικανοποιεί και τους συντάκτες, ρώτησα για να μάθω ποια είναι τα παράπονά σας σχετικά με το φόρουμ και αν χρειάζεται περισσότερο moderating, γιατί έχουν αποχωρήσει παλιότεροι χρήστες ή δεν ποστάρουν τόσο συχνά κλπ. Όποιος έχει διαβάσει το τόπικ ξέρει ότι ελάχιστοι παραπονέθηκαν. Αυτό, σε συνδυασμό με μερικά άλλα (τα οποία θα μπορέσετε να βρείτε στο τόπικ που πόσταρε ο ικόνοκλαστ, μην τα ξαναγράφω, κούραση, άσε που μάλλον θα κατηγορηθώ ότι τα παρουσιάζω όπως θέλω εγώ για δημιουργία εντυπώσεων), με οδήγησαν στην απόφαση ότι οι επιδιώξεις και οι ανάγκες των δύο πλευρών ήταν διαφορετικές και πως δεν μπορούσε να βρεθεί μέση λύση που να μας ικανοποιεί όλους, οπότε το er mag ή θα έπρεπε να κλείσει ή να συνεχίσει με άλλο όνομα. Προτίμησα το δεύτερο, αυτά.
"Προτίμησες το δεύτερο"; Καλημέρα αλλά εσύ έτσι κι αλλιώς είχες εξουσία μόνο για το πρώτο. "Συνεχίζει μ' άλλο όνομα" δεν υπάρχει. Οι συντάκτες του αποφασίζουν αν θέλουν να συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί ή όχι.

Απο μένα (αλλά περίμενε να πουν και οι άλλοι) δώσε ότι λινκ θες αρκεί να μην έχει να κάνει με την εσωτερική λειτουργία του μαγκ. Στα συγκεκριμένα θρεντς που ήταν στο λινκ αν δεν απατώμαι, μπορεί να θεωρήσει η πλέμπα ότι τη θάβουμε οπότε ας μη την αφήνουμε σε αμφιβολία. Αλλά ξαναλέω, περίμενε να πουν και οι άλλοι.

metamelia3
08-06-2008, 19:03
Όσο για την "γκρίνια για το φόρουμ στο μαγκ" μη το αφήνεις έτσι στον αέρα. Η συζήτηση ήταν για να διαπιστωθεί αν και πώς το φόρουμ παρεμβαίνει στη λειτουργία του μαγκ. Κάποιοι θεώρησαν ότι παρεμβαίνει, το συζητήσαμε, εγώ προσωπικά έλεγα όχι και είχα ρίξει και μακροσκελείς καβγάδες με τον Χελμ επειδή ήμουν κατά του αυστηρού μοντερέητινγκ.

The Good Son
08-06-2008, 19:10
Το μαγκ το διαβάζει κανείς ή τζάμπα μαλώνετε;
Εννοώ υπάρχει κάποιο κάουντερ; ποστάρετε αριθμούς

in b4 counter strike, numbers.

ikonoklast
08-06-2008, 19:11
Φίλε χρήστη Κάλκιε (ευχαριστώ για την στήριξη στο ikonoklast thread pal!!), δεν ξέρω αν έγινε σαφές απο 4 ολόκληρα threads στο λινκ που ο Dragonlord έκανε edit.
Για να σε βοη8ήσω είναι τα threads forum, αποχώρηση helm, ikonovlaks και "kai to pio simantiko":

www.redtube.com (http://www.redtube.com)

Πέρα απο το μεγάλο πρώτο ποστ μου και αυτή την πρόσφατη συνεισφορά, εγώ δεν μπορώ να προσφέρω κάτι περισσότερο σε "σοβαρότητα" σε αυτή τη συζήτηση. Για να είμαι ειλικρινής εξαρχής δεν είχα καταλάβει πώς μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση με ξεκούμπωτους και ψωνισμένες απλά αφού παρατήρησα στα ξεκατινιάσματα σας ότι σε κάποιους λείπει, ε, είχατε και την ευκαιρία να την έχετε. Μπορείτε να αρνη8είτε τα προφανή, να παραμείνετε ξεκούμπωτες, να μη βγάλετε άχνα (όπως η πλειοψηφία των "συντακτών" που ξεσαλώνει στις συζητήσεις ουσίας στα κρυφά forums), να γίνετε ακόμη μεγαλύτερα ξεπλύματα. Μπορεί και ο κα8ένας να κρίνει για τον εαυτό του γιατί έχουμε δημοκρατία.

Γι' αυτό παρακαλώ τον φίλο χρήστη αντμιν Dragonlord να μην κάνει edit εκ νέου το ποστ μου. Πάω για κάνα μπυράκιε.

metamelia3
08-06-2008, 19:15
ως "ξεφτίλες" και "ρόμπες" ορίζουμε τα άτομα που είναι στο μαγκ;

εντιτ: Λάθος, ως "ξεκούμπωτους και ψωνισμένες"

Mitsmann
08-06-2008, 19:23
Τα κρυφά φόρουμ άλλωστε δεν είχαν δημιουργηθεί για να μπορούμε να κουτσομπολεύουμε το φόρουμ

Παρα τη μακροσκελη συνεχεια σου στο ποστ σου, εχω να σημειωσω οτι τελικα τα κρυφα φορουμ εκτος απ την προφανη χρησιμοτητα τους, για συνεννοηση περι ρηβιους και κριτικων, εγινε ΚΑΙ αυτο τελικα. Τοπος αναλυσης "ποιοι γαμουν το μαγκ μεσω του φορουμ", και "τι πρεπει να κανουμε εμεις", ενω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στο ιδιο το φορουμ δεν αναφερθηκε ποτε αυτο (για να μην πω οτι τωρα προσφατα μερικοι ποσταραν τα ακριβως αντιθετα και γινω και κακος.)

σ αυτο εχετε ευθυνες ολοι.

Odonian
08-06-2008, 19:26
Με αυτό το τόπικ και το άλλο για τα χυσίματα πχ, το ι αρ πλησιάζει σε αυτό που θέλω. Δεν πιάνω ΣΤΑΡ εδώ.

Dragonlord
08-06-2008, 19:27
Τα κρυφά φόρουμ άλλωστε δεν είχαν δημιουργηθεί για να μπορούμε να κουτσομπολεύουμε το φόρουμ

Παρα τη μακροσκελη συνεχεια σου στο ποστ σου, εχω να σημειωσω οτι τελικα τα κρυφα φορουμ εκτος απ την προφανη χρησιμοτητα τους, για συνεννοηση περι ρηβιους και κριτικων, εγινε ΚΑΙ αυτο τελικα. Τοπος αναλυσης "ποιοι γαμουν το μαγκ μεσω του φορουμ", και "τι πρεπει να κανουμε εμεις", ενω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στο ιδιο το φορουμ δεν αναφερθηκε ποτε αυτο (για να μην πω οτι τωρα προσφατα μερικοι ποσταραν τα ακριβως αντιθετα και γινω και κακος.)

σ αυτο εχετε ευθυνες ολοι.
Agree και συγνώμη σε όποιον πρέπει. Απλά από τη στιγμή που το μαγκ δημιουργήθηκε, ήταν απαραίτητα για τη συνεννόηση μεταξύ των συντακτών. Τώρα, το ότι δε λειτούργησε η φάση όπως θα ήταν το ιδανικό (έστω, για τα μυαλά που κουβαλάω), νομίζω ότι έγινε σαφές από πολλές απόψεις και γι'αυτό έδωσα και τέλος.

Dragonlord
08-06-2008, 19:34
Εντάξει, όμως το κατά πόσο έχει νόημα να υπάρχει και υπο ποιές προϋποθέσεις ένα μουσικό μαγκ δεν αφορά τη συζήτησή μας. Δική μας η επιλογή του να κάνουμε λάθος, δικές μας και οι συνέπειες αν η δουλειά που κάνουμε είναι άχρηστη και πάει στον βρόντο. Αυτό είναι που για κάποιο λόγο αρνούνται να δουν όλοι, το μαγκ είναι μια αυτόνομη οντότητα της οποίας η μόνη σχέση με το φόρουμ είναι η τροφοδότησή του με υλικό για συζήτηση, υλικό το οποίο στην κρίση του καθενός είναι να απορριφθεί. Το τι εξουσιαστικά δικαιώματα μας δίνει στο φόρουμ ώστε να θεωρηθούμε η ελίτ δεν έχω καταλάβει.
Εντάξει, τα θες και τα λες; Σε μένα πριν από κάποιους μήνες παρουσιάστηκαν τέσσερα άτομα (συντάκτες) για να αγοράσουν το site και, ανάμεσα σε αυτά που ήθελαν να κάνουν, ήταν να βάλουν σε μία "τάξη" το φόρουμ γιατί "το μαγκ έχει γιγαντωθεί και το φόρουμ μάς χαλάει την καλή εικόνα". Μάλιστα αναφέρθηκε και η φάση με την alterground, η οποία είχε παραπονεθεί ότι "λέγονται μαλακίες στο φόρουμ" (εννοώντας μάλλον την κατακραυγή για τις τιμές των εισιτηρίων της). Υποθέτω πως ήρθαν εκπροσωπώντας ουσιαστικά όλους τους συντάκτες, το είχα ξαναπεί αυτό στα κρυφά φόρουμ και δεν είπε κανείς "εγώ δεν ήθελα να το πάρουν και να κάνουν αυτά που σου έλεγαν". Μην κοροϊδευόμαστε, κρίμας είναι.

Dragonlord
08-06-2008, 19:35
Επίσης μετά μερικοί μου είχατε πει ότι το θεωρήσατε μάλιστα περισσότερο τυπικό, γιατί έλειπα τόσο καιρό και θεωρούσατε ότι είναι δικό σας (χωρίς να έχω πει κάτι τέτοιο ή να έχω ρωτηθεί).

metamelia3
08-06-2008, 19:40
Ρε γαμώτο, έλεος, αυτό το δεύτερο δε θα λυθεί εδώ πέρα. Έκανες ένα ποστ ότι παντρεύεσαι και δεν έχεις χρόνο κι εξαφανίστηκες. Μετά απο έναν καιρό τα συμπεράσματα δικά μας, δε θα σε κυνηγάμε και δεν αφορά το φόρουμ.

Σου παρουσιάστηκαν 4 συντάκτες και όχι η συντακτική ομάδα να αγοράσουν το φόρουμ, όχι ως εκπρόσωποι της συντακτικής ομάδας. Εγώ δεν το ήξερα, πριν λίγες μέρες έμαθα ότι είχε γίνει αυτό. Δεν γίνεται να παρουσιάζεις αυτή την κίνηση ως απόφαση των συντακτών. Οι αποφάσεις των συντακτών είναι αυτές που έχουν συζητηθεί απ' όλους και η απόφαση πάρθηκε ως συμπέρασμα της συνολικής συζήτησης. Όσο για την άλτεργκραουντ, που τόσο αισχρά αναφέρεις δημόσια, η απάντηση μας δεν ήταν πολύ διαφορετική απ' το "άντε πνιγείτε, δεν μας αφορά το φόρουμ". Εμείς οι "πουλημένοι" που σου χαλάσαμε το όραμα αυτό, φίλε συνεργάτη της Didi.

Dragonlord
08-06-2008, 19:44
Έγινε. Μπορείτε να αναφέρετε κι εσείς δημόσια πάντως πράματα που είπα και αφορούν το μαγκ και το φόρουμ, εγώ δεν έχω πρόβλημα.

Και το παρόν ξεκατίνιασμα θα είχε αποφευχθεί αν δεν ερχόσασταν εδώ ξάφνου μετά από δέκα μέρες για να πείτε όσα θεωρούσατε ότι δεν αφορούν το φόρουμ πριν το κλείσιμο του μαγκ, και κυρίως αν δεν βρισκόμουν κατηγορούμενος για λαοπλάνος. Όλα στη φόρα, εγώ δεν έχω κάτι να κρύψω ή να ντραπώ.

metamelia3
08-06-2008, 19:49
οκ, τους έσωσες απ' το σκοταδισμό μας. στη χαζή πλέμπα αναφέρομαι, ε.

γιατί ασχολούμαι ο μαλάκας; τεσπά, ζήτω!

Dragonlord
08-06-2008, 19:57
Οκέη, κάτι ακόμα, επειδή είπες κάπου ότι δεν ήταν δικό μου θέμα αν θα συνεχίσετε το μαγκ αλλού. Εγώ πρότεινα να βοηθήσω, να σας δώσω και τον κώδικα που είχε γράψει ο dead, και τα κείμενα (όχι μόνο τα δικά σας, από την αρχή), να μπει και μια ανακοίνωση ότι γι'αυτούς και γι'αυτούς τους λόγους, ότι υπήρχαν διαφωνίες ξερωγώ, το μαγκ συνεχίζει στην τάδε διεύθυνση. Επιλέξατε το δρόμο της (ανοιχτής) αντιπαράθεσης.

atom_smasher
08-06-2008, 20:01
:shock:

Pitsadoros
08-06-2008, 20:03
ikonoklast varas trelo kollima k einai krima re malaka. sovara. sto ourakotagko eiste trisxeiroteroi ap ta xinten foroums na poume. a gamisou kserw gw pou tha ksemprostiaseis kiolas

Dragonlord
08-06-2008, 20:13
Επίσης για να μην παρεξηγούμαι: συγνώμη από τους συντάκτες που δεν κυνηγάω τον ικόνοκλαστ, και είναι όντως μαλακία να νομίζεις ότι ποστάρεις σε κρυφό φόρουμ και να βγαίνουν στη φόρα αυτά που έλεγες. Δεν συμφωνώ, από την άλλη πρώτον δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί ήδη τα έχουν δει αρκετοί, ενώ ακόμα και ban αν τον κάνω ή θα το ποστάρουν άλλοι δέκα ή θα μπει με δέκα fake accounts, οπότε και πάλι θα το δουν και όσοι δεν το έχουν δει, και δεύτερον, ε, είναι λίγο προκλητικό να βλέπει τέτοια υποκρισία από μερικούς, όταν ξέρει (και ξέρουμε όσοι έχουμε πρόσβαση) ότι άλλα έλεγαν στα κρυφά φόρουμ. Αυτό δε δικαιολογεί αυτό που έκανε, αλλά ούτε για την υποκρισία υπάρχει δικαιολογία εδώ που τα λέμε, είστε 1-1.

Pitsadoros
08-06-2008, 20:42
toulaxiston ksekolliste k apodwste sigkekrimenes katigories. ainte. giati de stirizete pouthena ma pouthena to oti i leitourgia tou mag ws eixe einai gia to mpoutso. ama exete provlima me dio tria atoma pes to ksekathara k mi les misologa k arxidies k genikotites me tis opoies pairnei i mpala ta glika paidia tou mag opws emena k pollous allous

Dragonlord
08-06-2008, 20:50
Μαλακία, ήθελα να το πω κι αυτό, είναι κρίμα να παίρνει η μπάλα όλους τους συντάκτες γιατί υπάρχουν όντως γαμάτα άτομα εκεί μέσα. Και ποιοτικά η δουλειά που γινόταν ήταν πάρα πολύ καλή κατά τη γνώμη μου. Μακάρι η νέα σας προσπάθεια να πετύχει και να είστε πιο χαρούμενοι με τη νέα κατάσταση από ό,τι στο er.
ΥΓ: Επίσης δεν αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τη φάση με τα τόπικ που βγήκαν στη φόρα γιατί ο ικόνοκλαστ για να τα δει χρειάστηκε το password κάποιου. Ούτε από μένα πήρε πρόσβαση, ούτε από τον deggial ή το tamagothi, βρείτε τα μεταξύ σας.

The Good Son
08-06-2008, 20:51
Εντάξει, τα θες και τα λες; Σε μένα πριν από κάποιους μήνες παρουσιάστηκαν τέσσερα άτομα (συντάκτες) για να αγοράσουν το site και, ανάμεσα σε αυτά που ήθελαν να κάνουν, ήταν να βάλουν σε μία "τάξη" το φόρουμ γιατί "το μαγκ έχει γιγαντωθεί και το φόρουμ μάς χαλάει την καλή εικόνα". Μάλιστα αναφέρθηκε και η φάση με την alterground, η οποία είχε παραπονεθεί ότι "λέγονται μαλακίες στο φόρουμ" (εννοώντας μάλλον την κατακραυγή για τις τιμές των εισιτηρίων της). Υποθέτω πως ήρθαν εκπροσωπώντας ουσιαστικά όλους τους συντάκτες, το είχα ξαναπεί αυτό στα κρυφά φόρουμ και δεν είπε κανείς "εγώ δεν ήθελα να το πάρουν και να κάνουν αυτά που σου έλεγαν". Μην κοροϊδευόμαστε, κρίμας είναι.

Τώρα σοβαρά το λένε αυτό; Όλα τα υπόλοιπα μουσικά φόρουν που γνωρίζω σε παρόμοια φάση με μαγκ και φόρουμ (ελληνικά), είναι το λιγότερο ξενέρωτα και το μόνο που γινεται είναι να ποστάρουν αν είναι καλύτεροι οι μετάλλικα ή οι μέηντεν. Χώρια που έχω φάει μπαν σε όλα. Δλδ μόνο και από άποψης μάρκετινγκ το ηαρ γαμάει γιατί ξεχωρίζει.
Κατα τα άλλα άν θέλει να πουληθεί το ηαρ και χαλάμε την μπίζνα του ντράγκο τότε μαλακία.

Mitsmann
08-06-2008, 20:53
Oι μεηντεν.

Dragonlord
08-06-2008, 20:55
Κατα τα άλλα άν θέλει να πουληθεί το ηαρ και χαλάμε την μπίζνα του ντράγκο τότε μαλακία.
χαχα, η απάντησή μου ήταν ότι δε θα έπαιρνα λεφτά από αυτούς ούτως ή άλλως. Αν δεν μου ακούγονταν άσχημα για το πώς ξεκίνησε και πώς φαντάζομαι το er αυτά που μου είπαν, ίσως και να τους το είχα δώσει έτσι.

distortionofperception
08-06-2008, 21:03
λυπάμαι που τσακώνεστε.
λυπαμαι που διαβάζω τα κρυφα τοπικς, αλλα ειμαι περίεργος
παραγνωριστήκατε γενικώς όλοι σας
αν ήταν σε καθε περιοδικό και κάθε φόρουμ να γινόντουσαν τετοιες συζητήσεις δε θα υπήρχε ούτε ενα.
λυπαμαι που η ύπαρξη της βλακείας μονοπωλεί πολλες κουβέντες, λες και ζείτε σε άλλο πλανήτη και θέλετε να κρατήσετε κατι αγνό.
όλα αυτα που γίνονται (αν καποιος τα διαβάσει διεξοδικα) αποθαρύνουν το όποιο ποσταρισμα

εντιτ: αυτό που δεν καταλαβα καλα, αν η τεραααααααααστια βλακεια σας απασχολουσε τόσο καιρό, κανατε γνωστες στον κόσμο τις σκεψεις σας? εξάλλου αυτό το θρεντ εδω κατω που ναι είμαι σίγουρος οτι πολλοι δε το είδαν. Δηλαδη πόσο ώριμο είναι να συζηταν 10 άτομα για το πόσο βλάκας ειναι ο ένας και πόσο ο άλλος, χωρίς να γίνεται κουβέντα απο όλους τους χρηστες?

αλλά ποιος χεστηκε για το τι λεω και γω.

Pitsadoros
08-06-2008, 21:33
den apasxolouse kanenan i "vlakeia sto foroum" k i "plempa". to oti vrikate dio sxolia pou poli xeirotera ap auta exoun eipwthei pollakis apo diaforous ektos mag mesa sto foroum de simainei oti o skopos twn xinten foroum einai na menoun krifa gia na xazogelame metaksi mas pou den eimaste ena me tin plempa. ta xinten foroums ipirxan gia na ginetai douleia k mono gi auto. gia ta ipoloipa iparxoun msn k irc k oti skata thelete pou den exoun kwdikous na ginoun pasa se kanenan pou meta nomizei oti kseskepase ti megaliteri sinomwsia/ipokrisia meta ti sistasi tis pagkosmias trapezas. autokritiki ligo. k genika pairnw pipes sta legomena tou ikonoklast alla k ston idio k stenoxwriemai pou auti ti fora exei toso adiko k einai toso epithetikos epeidi tou ti spane dio tria atoma

The Good Son
08-06-2008, 21:36
Βασικά πιτσαδόρε σε βρίσκω πολύ σωστό σε σημεία, αλλα η σύγκριση του #ourakotango με τα χίντεν φόρουμς είναι άτοπη.

Pitsadoros
08-06-2008, 21:39
ksekatiniasma se kleisto kiklo to men ksekatiniasma se kleisto kiklo to de

distortionofperception
08-06-2008, 21:43
δε ξέρω τι είναι πλέμπα.
επιμένω να λέω ότι αρκετοι απο μας που γραψαμε στο τοπικ τουτο (εγω όχι) θεωρείτε ότι φταιει και η βλακεία. και διαβαζοντας και τα κρυφα οπου γίνεται πολύς λόγος για το τι είναι βλακεία κ.λ.π. θεωρω ότι χασατε τη μπαλα.
Σεβομαι τον ρόλο των κρυφων ωστε να συνεννοουνται οι συντονιστες.Συμφωνω μαζί σου σ'αυτό.

Mitsmann
08-06-2008, 21:48
den apasxolouse kanenan i "vlakeia sto foroum" k i "plempa".

Σε μένα πριν από κάποιους μήνες παρουσιάστηκαν τέσσερα άτομα (συντάκτες) για να αγοράσουν το site και, ανάμεσα σε αυτά που ήθελαν να κάνουν, ήταν να βάλουν σε μία "τάξη" το φόρουμ γιατί "το μαγκ έχει γιγαντωθεί και το φόρουμ μάς χαλάει την καλή εικόνα".

Θα ηθελα να ρωτησω κατι αν μου επιτρεπεται πανω σ αυτα τα 2. Το κουοτ του πιτσαδορου χρησιμοποιειται ως βαση για την ερωτηση μου.

Το κουοτ του Δραγονλορδ εχει ως εξης. αυτα που λεει ο Δραγονλορδ ειναι -θεωρητικα- γεγονοτα. οχι αποψεις = με διαφορες οπτικες γωνιες. Γεγονοτα.

επομενως συμβαινουν 2 πραγματα.

α) ο δραγονλορδ λεει ψεματα οτι αυτοι που του καναν μια προταση του προτειναν ακριβως το "αναμεσα σ οτι θεμε να κανουμε ειναι να βαλουμε μια ταξη στο φορουμ γιατι το μαγκ γιγαντωνεται και το φορουμ μας χαλαει την καλη εικονα"
Αν λεει ψεματα, τοτε η ερωτηση μου παιρνει τελος, μιας και δεν θα υφισταται λογος αυτης.

β) Δεν λεει ψεματα και 4 συντακτες του ανελυσαν ακριβως την προταση ετσι.

Θελει καποιος απ τους 4 συντακτες (που δεν εχω ιδεα ποιοι ειναι, προς το παρον δεν εχει σημασια κιολα) να μας πει τι θα εκανε στο φορουμ, πως θα ενισχυε την καλη εικονα στο μαγκ, πειραζοντας το φορουμ και εν τελει με βαση το κουοτ του Πιτσαδορου, καποια στιγμη να συνεννοηθειτε μεταξυ σας (σε κρυφα η και φανερα φορα) τι στο διαολο σας φταιει?

Χωρις διαθεσεις ειρωνιας ολα αυτα.

ikonoklast
08-06-2008, 21:55

Κάτι τελευταίο, μπορεί να βρίζω μάνες, πατέρες, γιούς, νεκρούς, να είμαι πλέμπα και κά8αρμα και "ζώο" αλλά οτιδήποτε λέω και κάνω προσωπικά, το κάνω ευ8έως στο πρόσωπο (ή στην ο8όνη εν προκειμένω) του άλλου. Και η ευ8ύτητα είναι το ελάχιστο και μοναδικό πράγμα που ζητάω απο τους άλλους.

X
08-06-2008, 21:57
Siga re agie. Liga ksekatiniasmata exete kanei me tous ourakotagkous e? Px gia to poios "ediwkse" ton solution kserw gw. Ase mas re ikonoklast. Oso wraia ta les se alles periptwseis akoma ki an den sumfwnw, s'auto to thread exeis pei polles malakies k me aisxro tropo.

ikonoklast
08-06-2008, 21:59
Διώξαν το solution;;; Για πες!!

distortionofperception
08-06-2008, 21:59
ωραια απορία του μιτσμαν. αφου φτάσαμε στο ξεκατίνιασμα του αιώνα τι πειραζει να μάθουμε την προταση που εγινε?
οχι οτι μας πεφτει λόγος (μια και είμαστε φιλοξενουμενοι εδω)

Πλίζ αντρέψτε μου την τελευταία προταση.

H.
08-06-2008, 22:00
Ικόνοκλαστ θες να μας τρελάνεις ή να μας κάνεις να αρχίσουμε να μιλάμε όλοι τώρα? (για το 3 ποστ παραπάνω)

The Good Son
08-06-2008, 22:08

nop. Ξεκατίνιαζμα μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε. Είναι πολύ λογικό και υγιές να σχολιάζουν διάφοροι χρήστες. Εχει διαφορά όμως να το κάνεις στο ιδιο το φόρουμ έστω και καλυμμένα από ότι σε μια παρέα, σε ένα κανάλι ή στο μσν. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Τώρα αν εννοεις οτι καποιος ισχυρίζεται οτι δεν ξεκατινιάζει, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο. Εγώ πάντως το κάνω και καραγουστάρω κι όλας και έχει πλάκα.

Πείτε κουςκους για σολούσιον.

X
08-06-2008, 22:16
Den to ethesa swsta. O solution efuge giati polu apla goustare na fugei. Kapoioi tha hthelan na ton eixan diwksei k koutsompolevoun panw s'auto. Auta.

wom
08-06-2008, 22:18
τιποτα το εξωτικο στις συζητησεις του private forum μονο τα προφανη. Το συνολο τους αποτελει πολυ τυπικο σχολιασμο για ο,τι γραφεται στο ER.

Οποτε ikon, περι candiru εχεις διαφορετικη αποψη απο οτι διαβασες εκει ? Εχει κατι το ιδιαιτερο η αναφορα στο ατομο σου, το πηρες προσωπικα, υπαρχει καποιο γενικοτερο θεμα με τον xy-atheist και περασες στην επιθεση?

Και τελος η ουσια του θεματος... ποιος ειναι ο προμηθεας που εδωσε τα κειμενα και για ποιο λογο ?

υγ εξαιρετικο χαρακτηριστικο η ευθυτητα !

Phantom Duck
08-06-2008, 22:20
Den to ethesa swsta. O solution efuge giati polu apla goustare na fugei. Kapoioi tha hthelan na ton eixan diwksei k koutsompolevoun panw s'auto. Auta.

:|

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να στο 'χει πει κάποιος ή να το 'χεις βγάλει από το κεφάλι σου.

Dragonlord
08-06-2008, 22:20
ωραια απορία του μιτσμαν. αφου φτάσαμε στο ξεκατίνιασμα του αιώνα τι πειραζει να μάθουμε την προταση που εγινε?
Έχει πραγματικά νόημα, πέρα από το κουσκούς της υπόθεσης; Αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάτι συγκεκριμένο, ας με ρωτήσει προσωπικά. Να δωθούν περισσότερα στοιχεία public είναι πολύ ξεκατίνιασμα αν δεν υπάρχει λόγος. Φυσικά, αν κατηγορηθώ πάλι ότι κινούμαι ύπουλα ή ότι τα παρουσιάζω όπως θέλω, αλλάζει το πράγμα καθώς θέλω να είναι σαφές και το ποιος είμαι και το πώς λειτουργώ σαν άτομο.

ikonoklast
08-06-2008, 22:21
Εντάξει, αν έχει παράπονο και ο χρήστης Η. με τον οποίο έχουμε φάει ψωμί και αλάτι τόσα χρόνια για την ευ8ύτητα με την οποία έχουμε εκφράσει την αγάπη μας αναμεταξύ μας, έχουμε περάσει απο φορτούνες και συμπληγάδες, φεύγω απο το φόρουμ και δίνω και public κινητό για τσαμπουκάδες με κέρατα και σουραύλια!

Wom, oυδείς προμη8εύς, το ξέρεις ότι τα κουμπιούτερς είναι ύπουλα πράγματα, να προσέχετε.

X
08-06-2008, 22:22
Ela pou kollhsate twra sto ksekatiniasma. Se ligo tha vgei sth fora poios phdhkse th gomena poiou na poume.

Phantom Duck
08-06-2008, 22:23
Ας αρχίσουμε να λέμε τυχαία ονόματα, όλο και κάποιος θα μας πιστέψει!

carheart
08-06-2008, 22:31
Θελει καποιος απ τους 4 συντακτες (που δεν εχω ιδεα ποιοι ειναι, προς το παρον δεν εχει σημασια κιολα) να μας πει τι θα εκανε στο φορουμ, πως θα ενισχυε την καλη εικονα στο μαγκ, πειραζοντας το φορουμ και εν τελει με βαση το κουοτ του Πιτσαδορου, καποια στιγμη να συνεννοηθειτε μεταξυ σας (σε κρυφα η και φανερα φορα) τι στο διαολο σας φταιει?

Ώπα. Είμαι ένας από τους τέσσερις αυτούς, πήρα προσωπικά τηλέφωνο τον Dragonlord, να του πω το εξής, μιας και έχεις εξαφανιστεί φίλε Dragon, εμείς ενδιαφερόμαστε να πάρουμε στα χέρια μας το μαγκ, αυστηρά το μαγκ, γιατί για αυτό ενδιαφερόμαστε, και θέλουμε να το θωρακίσουμε από κάθε βλακεία που μπορεί να γραφτεί στο φόρουμ, και πραγματικά το τελευταίο ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα γιατί το πρότεινα. Να μην μπορεί να πληγεί κάποιος του οποίου το όνομα φαίνεται, επειδή κάποιος ανώνυμος στο φόρουμ έχει ελευθερία έκφρασης. Αυτό, χωρίς να σταματήσει η ελευθερία έκφρασης κανενός, χωρίς να υπάρξει moderating, δεν είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου προσωπικά.. Απο κει και πέρα προτάθηκε shoutbox στις κριτικές, έτσι ώστε να λένε τη γνώμη τους άτομα εκτός ER γενικώς, άτομα που δεν θα ήθελαν ποτέ να πάρουν μέρος σε οποιοδήποτε αηδιαστικό ξεκατίνιασμα, να, σαν αυτό πχ. Σκέφτηκα πως ο Dragon δεν σκόπευε να ξαναασχοληθεί με το mag, δεν ασχολούνταν για καιρό, και ακόμα πιστεύω πως αν δεν τον είχα πάρει τηλέφωνο να του πω κάτι τέτοιο, ακόμα δε θα είχε ασχοληθεί, but it's just me. Για αυτό, σκέφτηκα, σκεφτήκαμε, πως το ER mag, έπρεπε να είναι στα χέρια αυτών που το τρέχουν, αυτών που ασχολούνται εμπράκτως, τώρα το 2007-2008, αυτών που γράφουν κείμενα, που περιμένουν πάνω από τηλέφωνα για συνεντεύξεις που ακυρώνονται όποτε να ναι, αυτών τελοσπάντων, θα μπορούσα να γράψω και άλλα "αυτών", αλλά πλέον μπορείτε να τα δείτε στα κρυφά φόρα, δεν παίζει θέμα. Ο Dragon είχε πει πως σκόπευε να ασχοληθεί, το σχέδιο μεταβίβασης του mag ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ και με τη σύμφωνη γνώμη των τεσσάρων, πέθανε, the river dragon has come.

Για μένα, το θέμα φόρουμ που ετέθη, ήταν αυστηρά για συγκεκριμένες καταστάσεις. Τις οποίες δε θα αναφέρω, αλλά υπάρχουν στα κρυφά φόρα.

Μετά έγιναν κάποια άλλα. Μπορείτε να τα διαβάσετε (και αυτά!) στα κρυφά φόρα!

Mitsmann
08-06-2008, 22:34
Καρχαρτ, το ποστ μου κι η ερωτηση μου ηταν σε λογικα πλαισια αποριας, τι σκοπευε να γινει. Απαντησες στα ιδια λογικα πλαισια, θενκς και λυθηκαν οι οποιες αποριες μου.

Δανκε.

Dragonlord
08-06-2008, 22:37
Δε λέει ψέματα, βέβαια το πώς θα "θωρακιζόταν το μαγκ από κάθε βλακεία που μπορεί να γραφτεί στο φόρουμ" χωρίς moderating είναι κάτι που θα ήθελα να δω. Επίσης, το τέλος της συζήτησης ήταν ότι θα κοιτάξουμε όταν γίνει αυτό με το shoutbox να υπάρχει αυστηρότερο moderating, στο οποίο συμφώνησα 1) επειδή είχα καιρό να μπω και μου τα παρουσιάσατε εντελώς τραγικά και στο απροχώρητο τα πράγματα, 2) επειδή ο ρόλος μου αναγκαστικά απαιτεί να βρίσκω μέσες λύσεις για να μη στεναχωρώ τους συντάκτες που όπως πολύ καλά είπες περιμένουν πάνω από τηλέφωνα για συνεντεύξεις που ακυρώνονται. Οπότε τώρα που το σκέφτομαι, είτε το έκανες επίτηδες είτε σου ξέφυγε, κάρχαρτ σόρι αλλά λες ψέματα (έντιτ: όταν λες ότι δεν ήθελες moderating, εκτός αν θες να το αναλύσεις περισσότερο, πάντως αυτή η φράση δεν είναι αλήθεια).

distortionofperception
08-06-2008, 22:38
Έχει πραγματικά νόημα, πέρα από το κουσκούς της υπόθεσης; Αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάτι συγκεκριμένο, ας με ρωτήσει προσωπικά. Να δωθούν περισσότερα στοιχεία public είναι πολύ ξεκατίνιασμα αν δεν υπάρχει λόγος. Φυσικά, αν κατηγορηθώ πάλι ότι κινούμαι ύπουλα ή ότι τα παρουσιάζω όπως θέλω, αλλάζει το πράγμα καθώς θέλω να είναι σαφές και το ποιος είμαι και το πώς λειτουργώ σαν άτομο.

κοίτα.
εντελως προσωπικα εχει νόημα απο την αποψη που είπε ο μίτσμαν.

να μας πει τι θα εκανε στο φορουμ, πως θα ενισχυε την καλη εικονα στο μαγκ, πειραζοντας το φορουμ

απλά είμαι περίεργος αν εχουν τη λύση στο πριβόητο "προβλημα" του ερ

και για κους κους εχει νόημα.

Δε με απασχολεί αν είσαι υπόγειος ή όχι. Δεν ξερω προσωπικα (φαίνεσαι οκ) κανεναν σας δε με νοιαζει τι εχετε να χωρίσετε, δήλωσα ότι δεν μπαινω συχνα στο μαγκ γιατι δεν εχει και πολυ νοημα για μένα η υπαρξη του. Απλα το να φεύγει κι απο ενας καθε μερα απο δω επικαλούμενος τη βλακεία και τις προσωπικες διαφορες ειναι ηλίθιο.
ουφ σκαω

carheart
08-06-2008, 22:38
Δε λέει ψέματα

κάρχαρτ σόρι αλλά λες ψέματα.

ok ρε, sorry.

Mitsmann
08-06-2008, 22:39
Και τελος η ουσια του θεματος... ποιος ειναι ο προμηθεας που εδωσε τα κειμενα και για ποιο λογο ?

χεχ.

Dragonlord
08-06-2008, 22:40
Δες και το έντιτ. Το πρώτο το έγραψα σαν πρώτη σκέψη, μετά όσο το ανέλυα στο ποστ και διάβαζα καλύτερα τι έγραψες κατέληξα στο τελευταίο.

Dragonlord
08-06-2008, 22:46
Επίσης ποτέ δεν αναφέρθηκε ότι το φόρουμ θα εξακολουθήσει να είναι δικό μου, μου είπατε ότι θέλετε να αγοράσετε το er, και στο κάτω κάτω πώς θα ήταν μόνο το μαγκ δικό σας όταν ένα από τα βασικά πράγματα που θέλατε να κάνετε ήταν να βάλετε τάξη στο φόρουμ; Σας ρώτησα δηλαδή τι σκέφτεστε για το er και θέλετε να το πάρετε, και μου είπατε ότι πρέπει να αλλάξει σέρβερ (όντως, όπως και έγινε) και το θέμα με το φόρουμ. Μην κοροϊδευόμαστε τώρα, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.

wom
08-06-2008, 22:48
Wom, oυδείς προμη8εύς, το ξέρεις ότι τα κουμπιούτερς είναι ύπουλα πράγματα, να προσέχετε.

σωστά, δεν προσέχετε.

Παλιοκατάσταση, είμαι πολύ κουρασμένος και διάβασα "woM, δεν έχει απαντήσεις" - ή αυτό έγραψες τελικά ? :)

Veinsaw
08-06-2008, 22:49
Επίσης ποτέ δεν αναφέρθηκε ότι το φόρουμ θα εξακολουθήσει να είναι δικό μου

Άντε ΓΑΜΗΣΟΥ επιτέλους ρε σίχαμα, έχεις ξεπουλήσει τα αρχίδια σου για τις εντυπώσεις.
Άντε γαμήσου πια ξεφτιλισμένε.

Dragonlord
08-06-2008, 22:50
Α, εντάξει. Φχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να το κάνω πιο συναρπαστικό, ελπίζω κάποτε να γυρίσουν τη ζωή μου σε ταινία.

carheart
08-06-2008, 22:51
Το μόνο moderating που σου είχα πει πως χρειάζεται το mag, ήταν για καταστάσεις ονομάτων και νομικών κυρώσεων, για να καταλάβουν και όλοι για τι μιλάω λοιπόν.

Το shoutbox θα έλυνε και το πρόβλημα των users που θέλουν να ασχοληθούν και να μιλήσουν για μουσική, και "φοβούνται" ή "σιχαίνονται" το forum, δεν ζουν στον Άρη, έχω και αρκετούς irl γνωστούς μάλιστα!

Αν νομίζεις πως εννούσα κάτι πέρα από αυτά, τουλάχιστον να αργήσεις να απαντήσεις, ώστε να μην χρειαστεί να κάνεις πάλι edit.

Δεν τα λέω με επιθετικό ύφος.

Επιθετικό ύφος, όχι μόνο προς εσένα, προσπάθησα και αποφάσισα να το πετάξω εκτός οποιασδήποτε συζήτησης irl or erl.

βλέπω το νέο post σου, πριν πατήσω submit. Επανέρχομαι στο "αν νομίζεις...".

The Good Son
08-06-2008, 22:54
και θέλουμε να το θωρακίσουμε από κάθε βλακεία που μπορεί να γραφτεί στο φόρουμ, και πραγματικά το τελευταίο ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα γιατί το πρότεινα. Να μην μπορεί να πληγεί κάποιος του οποίου το όνομα φαίνεται, επειδή κάποιος ανώνυμος στο φόρουμ έχει ελευθερία έκφρασης.

Δηλαδή κάποιος που γράφει ολογραφώς το όνομά του στο μαγκ, μπορεί να θεωρηθεί υπαιτιος και να παρεξηγήθει κάποιος μαζί του, να πληγεί οπως λες, για κάτι που γραψε κάποιος άσχετος στο φόρουμ; Πώς γίνεται αυτο;

Deggial
08-06-2008, 22:55
Απλά προς τα τεχνικά, προφανώς κάποιος έδωσε πρόσβαση στον ikonoklast ή κάποιος του προμήθευσε τα snapshots που παρουσιάστηκαν. Τώρα, η φήμη ότι χάκεψε το ER και ότι το link που έδωσε ήταν στο IP του ER είχε ομολογουμένως πλάκα. Πρώτον, το IP του ER είναι άλλο (74.53.92.66), δεύτερον είναι ρυθμισμένο να μην απαντά αν δεν εμφανίζεται URL.

carheart
08-06-2008, 22:57
και θέλουμε να το θωρακίσουμε από κάθε βλακεία που μπορεί να γραφτεί στο φόρουμ, και πραγματικά το τελευταίο ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα γιατί το πρότεινα. Να μην μπορεί να πληγεί κάποιος του οποίου το όνομα φαίνεται, επειδή κάποιος ανώνυμος στο φόρουμ έχει ελευθερία έκφρασης.

Δηλαδή κάποιος που γράφει ολογραφώς το όνομά του στο μαγκ, μπορεί να θεωρηθεί υπαιτιος και να παρεξηγήθει κάποιος μαζί του, να πληγεί οπως λες, για κάτι που γραψε κάποιος άσχετος στο φόρουμ; Πώς γίνεται αυτο;

χμμμμμμμμ.

γίνεται;;;;

Mitsmann
08-06-2008, 22:57
Υπαρχει καποιος γνωστος σας, που μπορει να μου απαντησει στην ερωτηση "πως γινεται τα ρηβιους να μενουν με 0 ρηπλαης και εμμεσως να κατηγορουνται οι υπαρχοντες χρηστες για αυτο, ενω ταυτοχρονα καποιοι αλλοι που δυνητικα ενδιαφερονται "φοβουνται" να ποσταρουν?"

Τι ακριβως μπορεις να "φοβηθεις" απαντωντας σε ενα ρηπλαη ενος φορουμ? Τα Λανγκοληαρς?

carheart
08-06-2008, 22:58
τα ντραγκονλήαρς

έκανα και τον χαβαλέ μου!

Dragonlord
08-06-2008, 23:06
Το μόνο moderating που σου είχα πει πως χρειάζεται το mag, ήταν για καταστάσεις ονομάτων και νομικών κυρώσεων, για να καταλάβουν και όλοι για τι μιλάω λοιπόν.

Το shoutbox θα έλυνε και το πρόβλημα των users που θέλουν να ασχοληθούν και να μιλήσουν για μουσική, και "φοβούνται" ή "σιχαίνονται" το forum, δεν ζουν στον Άρη, έχω και αρκετούς irl γνωστούς μάλιστα!

Αν νομίζεις πως εννούσα κάτι πέρα από αυτά, τουλάχιστον να αργήσεις να απαντήσεις, ώστε να μην χρειαστεί να κάνεις πάλι edit.

Δεν τα λέω με επιθετικό ύφος.

Επιθετικό ύφος, όχι μόνο προς εσένα, προσπάθησα και αποφάσισα να το πετάξω εκτός οποιασδήποτε συζήτησης irl or erl.

βλέπω το νέο post σου, πριν πατήσω submit. Επανέρχομαι στο "αν νομίζεις...".
Όχι λοιπόν, δεν είναι αλήθεια αυτά γιατί ξέρατε ότι, εφόσον γύρισα, ΟΠΟΤΕ υπήρχε θέμα που να μπορεί να υπάρξουν νομικές κυρώσεις θα μου το λέγατε και θα το έσβηνα. Κι όμως, συνεχίσατε να ζητάτε επίμονα moderating - όταν έβαλα τη Σωτηρία moderator στο album reviews δηλαδή για να μη φάμε καμιά μήνυση ήταν; Δεν έχω ούτε εγώ επιθετικό ύφος, απλά δουλευόμαστε μου φαίνεται.
Και για το βρισίδι που μου ρίχνει ο άθεηστ, δηλαδή τι, θέλατε το μαγκ επειδή έλειπα, αλλά θεωρούσατε ότι μπορώ να διαχειρίζομαι το φόρουμ με τηλεπάθεια;

metamelia3
08-06-2008, 23:07
Απλά προς τα τεχνικά, προφανώς κάποιος έδωσε πρόσβαση στον ikonoklast ή κάποιος του προμήθευσε τα snapshots που παρουσιάστηκαν. Τώρα, η φήμη ότι χάκεψε το ER και ότι το link που έδωσε ήταν στο IP του ER είχε ομολογουμένως πλάκα. Πρώτον, το IP του ER είναι άλλο (74.53.92.66), δεύτερον είναι ρυθμισμένο να μην απαντά αν δεν εμφανίζεται URL.
Μάααλιστα. Μόνο ένας θα μπορούσε να το έχει κάνει αυτό για να λέμε την αλήθεια. Αλλά λίγα ποστς πιο πριν ήταν "δεν το έκανα, όχι, δεν το έκανα". ροφλ

Dragonlord
08-06-2008, 23:08
Επίσης επίφοβο θέμα που είχε προκύψει όσο έλειπα λύθηκε από μιτσμανν και ταμαγκόθι.

metamelia3
08-06-2008, 23:08
θεωρούσατε ότι μπορώ να διαχειρίζομαι το φόρουμ με τηλεπάθεια;
όχι, απλά στ' αρχίδια τους το φόρουμ υποθέτω.

Dragonlord
08-06-2008, 23:10
Αν σκεφτείς ότι η λύση που είχε προτείνει τότε ο άθεηστ (μεταξύ σοβαρού κι αστείου υποθέτω, αν και το ύφος ήταν σοβαρό) ήταν να κάνουμε ban τους πάντες, να βγάλουμε νέους κανόνες και να κάνει register όποιος θέλει, ίσως όντως να ήταν στ'αρχίδια τους το φόρουμ. Με τη σημερινή του μορφή πάντως σίγουρα.

H.
08-06-2008, 23:11
Εντάξει, αν έχει παράπονο και ο χρήστης Η. με τον οποίο έχουμε φάει ψωμί και αλάτι τόσα χρόνια για την ευ8ύτητα με την οποία έχουμε εκφράσει την αγάπη μας αναμεταξύ μας, έχουμε περάσει απο φορτούνες και συμπληγάδες, φεύγω απο το φόρουμ και δίνω και public κινητό για τσαμπουκάδες με κέρατα και σουραύλια!

Ikonoklas, μην πας σε παρακαλώ κάθε φορά που δεν έχεις να απαντήσεις κάτι σταράτο να παραθέτεις απλά ένα ειρωνικό ευφυολόγημα αφενός γιατί δεν είσαι ευγενής, αφετέρου γιατί δεν πείθεις. Πως να το κάνουμε δηλαδή? Κάποια άτομα, είναι θρασύτατη πράξη να αναφέρουν λέξεις όπως ευθύτητα και ντομπροσύνη, να δηλώνουν υποταγή σε αυτές ενώ ταυτόχρονα η μισή ελληνική online κοινότητα να γνωρίζει ότι αποτελούν την προσωποποίηση του αντιθέτου. Έτσι prakasrel?

wom
08-06-2008, 23:14
@deggial (hint: perl) δεν χρειαζεται τεχνικη προσεγγιση σε ενα τοσο χρησιμο θεμα. Αλλωστε, ειναι γνωστο τις πασης οτι το ER ζει μακρια απο την forthnet.

@dragonlord και ας πουμε ζητημα ειναι οι moderators σαν φυσικα προσωπα η το αυστηρο(τερο) moderating σαν εννοια?

over and out.

Veinsaw
08-06-2008, 23:15
Αν σκεφτείς ότι η λύση που είχε προτείνει τότε ο άθεηστ (μεταξύ σοβαρού κι αστείου υποθέτω, αν και το ύφος ήταν σοβαρό) ήταν να κάνουμε ban τους πάντες, να βγάλουμε νέους κανόνες και να κάνει register όποιος θέλει, ίσως όντως να ήταν στ'αρχίδια τους το φόρουμ. Με τη σημερινή του μορφή πάντως σίγουρα.

Ρε, πραγματικά, δε με νοιάζει τι γλοιωδιές θα λες πλέον, αλλά πληζ μη με πιάνεις στο στόμα σου, ναι;
Ακόμα και αν αποφασίσεις να μεταφέρεις κάτι αληθώς.

Dragonlord
08-06-2008, 23:16
@dragonlord και ας πουμε ζητημα ειναι οι moderators σαν φυσικα προσωπα η το αυστηρο(τερο) moderating σαν εννοια?

over and out.
Χμου, δεν ήταν ένα το ζήτημα. Αν διάβασες το τόπικ στα κρυφά φόρουμ, κάπου εκεί θα βρεις τις αιτίες, απλά τώρα μιλάμε για το moderating.

Dragonlord
08-06-2008, 23:17

Ρε, πραγματικά, δε με νοιάζει τι γλοιωδιές θα λες πλέον, αλλά πληζ μη με πιάνεις στο στόμα σου, ναι;
Ακόμα και αν αποφασίσεις να μεταφέρεις κάτι αληθώς.
Α, ντάξει, το πιασα, αφού δε δουλεύει τίποτα άλλο απλά θα τα αρνείσαι όλα. Λες και χρειαζόταν να πω ψέματα για να σε κάνω ρόμπα ρε πούστη μου, έλεος.

metamelia3
08-06-2008, 23:18
(μεταξύ σοβαρού κι αστείου υποθέτω, αν και το ύφος ήταν σοβαρό) ήταν να κάνουμε ban τους πάντες
θεωρείς δηλαδή ότι μια τέτοια πρόταση θα μπορούσε να διατυπωθεί ποτέ σοβαρά;

Πέρα απ' αυτό, όλα συνδεδεμένα είναι: το comeback σου που με ευφυέστατο υπόγειο τρόπο διέλυσε το μαγκ (η παραδοχή ότι ήθελες να το διαλύσεις ήρθε εκ των υστέρων), το ότι όλως τυχαίως βρέθηκαν αυτές οι συζητήσεις στα χέρια του ικόνοκλαστ (όλως τυχαίως του ανθρώπου που είχες προτείνει για συντάκτη μια μέρα πριν μας κλείσεις το μάγκαζιν - φαίνεται η παλιά σου νοοτροπία τελείωσε την Τρίτη και η καινούρια συνειδητοποιημένη ήρθε την Τετάρτη) και μια διαστρέβλωση του ποιοί είμαστε με ούτε ίχνος ντροπής. Σορρυ "αφεντικό" αλλά εμένα τουλάχιστον δε με πείθεις για τίποτα, ούτε εσύ, ούτε τα μανιφέστα του ικόνοκλαστ. Το μόνο που καταλαβαίνω είναι το κόμπλεξ σου να έχεις τον έλεγχο ασχέτως προϋποθέσεων. Τα υπόλοιπα σ' αυτό θα στα πουν λακανικά ο Καντιρού και φροϋδικά ο Χελμ! ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

wom
08-06-2008, 23:20
@dragon για το moderating [ως εννοια και την αξια της αυστηρης-χαλαρης-καθολου εφαρμογης του σε αυτο το forum η σε forums γενικα]

η

για τους συγκεκριμενους moderators?

Dragonlord
08-06-2008, 23:20
(μεταξύ σοβαρού κι αστείου υποθέτω, αν και το ύφος ήταν σοβαρό) ήταν να κάνουμε ban τους πάντες
θεωρείς δηλαδή ότι μια τέτοια πρόταση θα μπορούσε να διατυπωθεί ποτέ σοβαρά;

Πέρα απ' αυτό, όλα συνδεδεμένα είναι: το comeback σου που με ευφυέστατο υπόγειο τρόπο διέλυσε το μαγκ (η παραδοχή ότι ήθελες να το διαλύσεις ήρθε εκ των υστέρων), το ότι όλως τυχαίως βρέθηκαν αυτές οι συζητήσεις στα χέρια του ικόνοκλαστ (όλως τυχαίως του ανθρώπου που είχες προτείνει για συντάκτη μια μέρα πριν μας κλείσεις το μάγκαζιν - φαίνεται η παλιά σου νοοτροπία τελείωσε την Τρίτη και η καινούρια συνειδητοποιημένη ήρθε την Τετάρτη) και μια διαστρέβλωση του ποιοί είμαστε με ούτε ίχνος ντροπής. Σορρυ "αφεντικό" αλλά εμένα τουλάχιστον δε με πείθεις για τίποτα, ούτε εσύ, ούτε τα μανιφέστα του ικόνοκλαστ. Το μόνο που καταλαβαίνω είναι το κόμπλεξ σου να έχεις τον έλεγχο ασχέτως προϋποθέσεων. Τα υπόλοιπα σ' αυτό θα στα πουν λακανικά ο Καντιρού και φροϋδικά ο Χελμ! ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
the truth is out there

Dragonlord
08-06-2008, 23:24
@dragon για το moderating [ως εννοια και την αξια της αυστηρης-χαλαρης-καθολου εφαρμογης του σε αυτο το forum η σε forums γενικα]

η

για τους συγκεκριμενους moderators?
Δε μου προτάθηκαν συγκεκριμένοι moderators, μιλάμε για το τι μου είπαν ότι ήθελαν να κάνουν αν έπαιρναν το site. Τώρα, πλην του άθεηστ με τα συγκεκριμένα άτομα δεν είχα πρόβλημα, με τις νοοτροπίες τους και το πώς έβλεπαν το site είχα. Δεν κατηγορώ κάποιον πάντος ε, τι έγινε λέω. Και δεν αμφιβάλλω ότι οι προθέσεις ήταν καλές από τους περισσότερους. Απλά όχι για το er.

Dragonlord
08-06-2008, 23:29
Α, επίσης με τον ικόνοκλαστ μίλησα εκτός φόρουμ πρώτη φορά χτες το απόγευμα νομίζω, ίσως να ήταν και προχτές, και συζητήσαμε για το πώς βλέπουμε το φόρουμ και για το τι είχε γίνει πέρσι που έφαγε μπαν ο σόλο. Τώρα πότε προλάβαμε να γίνουμε τόσο κολλητάρια που να σχεδιάζουμε ίντριγκες μαζί και να του δίνω συζητήσεις από τα κρυφά φόρουμ, δεν ξέρω και ούτε με απασχολεί, φωνάξτε τον Μόλντερ.

wom
08-06-2008, 23:34
dragonlord,

Ισως να ειναι προφανες τι εννοω, το θεμα αυτο λειτουργει ως προθαλαμος και αυτη τη στιγμη επικρατει συνωστισμος απο κοσμο και ιδεες.

Γραψε απλα τι αποφασισες - υπαρχει λογος να μετατοπιστει η συζητηση σε ολες αυτες τις λεπτομεριες για τα οποια συγκεκριμενα μελη του ER ?

Veinsaw
08-06-2008, 23:34
Α, επίσης με τον ικόνοκλαστ μίλησα εκτός φόρουμ πρώτη φορά χτες το απόγευμα νομίζω, ίσως να ήταν και προχτές, και συζητήσαμε για το πώς βλέπουμε το φόρουμ και για το τι είχε γίνει πέρσι που έφαγε μπαν ο σόλο. Τώρα πότε προλάβαμε να γίνουμε τόσο κολλητάρια που να σχεδιάζουμε ίντριγκες μαζί και να του δίνω συζητήσεις από τα κρυφά φόρουμ, δεν ξέρω και ούτε με απασχολεί, φωνάξτε τον Μόλντερ.
δεν αμφιβάλλει κανείς το ότι μέσα σε μιαμιση βδομάδα τον πρότεινες τυχαία για συντάκτη, μπήκες στο ουρακοτάγκο λέγοντας "περιμέντε και θα τα καταλάβετε όλα, δεν είναι δικά μου λόγια αυτά στο ερ που θέλουμε" και ξαφνικά βρήκε άξες για τα κρυφά φόρουμζ. Χαλάρωσε, είναι προφανές πως είναι σύμπτωση.

Dragonlord
08-06-2008, 23:36
δεν αμφιβάλλει κανείς το ότι μέσα σε μιαμιση βδομάδα τον πρότεινες τυχαία για συντάκτη, μπήκες στο ουρακοτάγκο λέγοντας "περιμέντε και θα τα καταλάβετε όλα, δεν είναι δικά μου λόγια αυτά στο ερ που θέλουμε" και ξαφνικά βρήκε άξες για τα κρυφά φόρουμζ. Χαλάρωσε, είναι προφανές πως είναι σύμπτωση.
Σόρι, αυτό το τελευταίο δεν το είπα στο ουρακοτάγκο, το είπα πριβέ στον κάνσερ τον οποίο τον ξέρω γύρω στα δέκα χρόνια και με ρώτησε γιατί έκανα αυτό το τόπικ.

Dragonlord
08-06-2008, 23:38
Επίσης το τσέκαρα, δεν ήταν προχτές, χτες ήταν. Μπήκα να του μιλήσω αφού έκανε το πρώτο ποστ εδώ, αυτό με το οποίο τον ερωτεύτηκε και ο μπλίτζερ. Ήταν αρκετοί χτες στο ουρακοτάγκο άλλωστε, μπορούν να επιβεβαιώσουν φαντάζομαι και το πότε μπήκα και το ότι δεν έχω ξαναμπει. Μάλιστα έφαγα μπαν για πλάκα με το που μπήκα, νομίζω από τον ικόνοκλαστ.

Veinsaw
08-06-2008, 23:39
μα δεν συνοδευόταν και από ένα "πες του και στους άλλους";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Dragonlord
08-06-2008, 23:41
Ναι, σόρι που δεν θέλω οι χρήστες του φόρουμ να νομίζουν ότι ξαφνικά γύρισα για να το παίξω μπάτσος, όπως νόμιζε και ο σύμπο και η ίφι νωρίτερα σε αυτό το τόπικ.

Κατήγορήστε με και για άλλα παρανοϊκά, έχει πλάκα να έχεις τις απαντήσεις για όλα.

X
08-06-2008, 23:43
edit:

Ναι, σόρι που δεν θέλω οι χρήστες του φόρουμ να νομίζουν ότι ξαφνικά γύρισα για να το παίξω μπάτσος, όπως νόμιζε και ο σύμπο και η ίφι νωρίτερα σε αυτό το τόπικ.

Ws tuxaios xrhsths ths plempas pou petagetai san thn poutsa, exw na pw pws ki egw auto akrivws nomizw.

Dragonlord
08-06-2008, 23:44
Ορίστε, ακόμα και η Χ είναι στην πλευρά μου.

Veinsaw
08-06-2008, 23:44

Σόρι, αυτό το τελευταίο δεν το είπα στο ουρακοτάγκο, το είπα πριβέ στον κάνσερ

Ναι, σόρι που δεν θέλω οι χρήστες του φόρουμ να νομίζουν

Ναι.

Dragonlord
08-06-2008, 23:46
Χμου, οκέη, είναι πιο λογικό να αφιερώνω 2-3 χρόνια της ζωής μου για να διορθώνω κείμενα, να τα ανεβάζω, να επικοινωνώ με εταιρείες κλπ για να πω ξαφνικά ένα πρωί "ωραία μέρα, ας γαμήσω το μαγκ".

Veinsaw
08-06-2008, 23:49
Όχι ακριβώς έτσι, αλλά το λες πολύ πιο εύκολα όταν δεν μπορείς πια να έχεις ΜΟΝΟ εσύ τα ένσημα ε;
Ειδικά μετά από 5 επιτυχείς μήνες κατά τους οποίους απουσίαζες.
Σε αντίθεση με το φόρουμ το οποίο είναι το μεγαλύτερο μέταλ φόρουμ και μόνο εσύ είσαι υπεύθυνος γι αυτό.

Είναι πραγματικά να αναρωτιέται κανείς τι θα διάλεγες να πετάξεις αν ποτέ αυτά τα 2 έρχονταν σε ασυμφωνία. =)