PDA

View Full Version : Το ER που θέλουμε.

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

distortionofperception
09-06-2008, 23:59
:rofl: (κανω αυτο ακριβώς που κανει το ανθρωπακι)

ρε γαμιάδες τις δεκάρας για δεν αφήνετε το πληκτρολόγιο να πατε να βρείτε κανα στόχο?

Odonian
10-06-2008, 00:01
Ρε φίλος, καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά οι ολλανδοί εδώ δε μπαίνουν στο ι αρ και ποιο το νόημα να γαμήσεις αν δε μπορείς να το ποστάρεις; Δηλαδή θέλεις να ξεπέσω να γίνω ρόκαβλος να μιλάω για ανώνυμες γκόμενες που με πιπώνουν όσο ποστάρω; Αξιοπρέπεια, πρέπει να μπορεί να εξακριβωθεί το σαικς.

distortionofperception
10-06-2008, 00:04
σελει ξανσούλι μωρό ο μπεμπέκος μου? ζιατί η ελληνιζα ερωτιάρα ζε σου κανει?

ο ρόκαβλος μολις χτύπισε τωρα που το λες σε λινκ που ποσταρα στο λάιβ ιβέντς.

.
10-06-2008, 00:05
Ρε οντονιάν μη συγχύζεσαι με το μαλάκα. Εμείς που ΓΑΜΑΜΕ ξέρουμε. Οι υπόλοιποι απλά μπαίνουν σε ένα φόρουμ για να βγάλουν τα κόμπλεξ τους.

Kamenos user detected!

distortionofperception
10-06-2008, 00:08
ρε τζιτζιλε μίτζιλε, χτύπα τη διπλανή πόρτα του ξενοδοχείου μπας και βγεί ο κοκωβιος να πατε για Ολλανδες στη δροσερη αυτη την ωρα τυρούπολη!

.
10-06-2008, 00:09
Τι εννοείς; Στη διπλανή πόρτα είναι ο πατέρας μου. Εγώ δεν έβρισα μάνες, καλό είναι να προσέχεις τα λόγια σου λιγάκι. Και ο χαβαλές έχει τα όρια του.

distortionofperception
10-06-2008, 00:13
ετσι. βάλε το νέωπα στη θέση του.
κι αυτοι οι μαλακες το δωματιο στο τελος του διαδρόμου το φτιαξαν!

πρέπει να μπει μια ταξη.
τρίξτου τα δόντια του μικρου ρεεεεε :D

.
10-06-2008, 00:17
Εντάξει ρε φίλε, πες ό,τι θες, θα σου απαντούσα κατάλληλα αλλά δε θα ξεπέσω στα μάτια των υπολοίπων για χάρη σου. Αν συνεχίσεις πάντως να προσβάλλεις ό,τι έχω ιερότερο (τον πατέρα μου και το πληκτρολόγιο μου) δε θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα.

Κι αν νομίζεις ότι λέω μαλακίες θα μιλήσουν οι δικηγόροι μας και θα ξεκαθαρίσει το πράγμα.

Mitsmann
10-06-2008, 00:23
Πουλαω το τζενεραλ ντισκασσιον 5000 ευρω και μισο κιλο μηζυθρα.

ποιος ενδιαφερεται?

υ.γ. αν ενδιαφερθει, μοντς, καντε το μουβ στο μαρκετπλεης.

carheart
10-06-2008, 00:27
αν αυτό είναι η φέτα χωρίς γλυκάνισο, εγώ.

distortionofperception
10-06-2008, 00:27
ασε ρε ελιταρία εσυ που πουλας κιόλα!
δε γίνεσαι καλύτερα δικηγόρος του αμνεσιακ? γιατι με τέτοια γραμμή υπεράσπισης που χω θα βγάλεις καλα λεφτα απο δ'αύτον

ikonoklast
10-06-2008, 01:31
Σπαρίλλιον,

Η σχέση μου με τα ακούσματά μου είναι πολύ περίπλοκη για να μπορέσω να ζητήσω απο τον οποιονδήποτε να με πάρει στα σοβαρά όταν μιλάω για κάτι μουσικό ή γενικότερα.
Ταυτόχρονα πολλά πράγματα που ακούω είναι offtopic για το er, οπότε επίτρεψε μου να περιορίζομαι στο trolling αλλά να έχω άποψη παρολαυτά!

Marillion
10-06-2008, 01:35
Mpravo, offtopic gia to er. Ti einai on topic alh8eia? An pisteveis pws apantas me thn sygkekrimenh protash suit yourself, to afhnoume edw.

ikonoklast
10-06-2008, 01:47
Ε, ορισμένα πράγματα είναι οφτοπικ. Δεν μπορώ εκ των πραγμάτων να μιλάω για hiphop, breaks και idm και να προτείνω μπάντες ή να κάνω κουβέντες.
Αν προσέξεις τα φειδωλά μου ποστς είναι για τέτοια πράγματα.

Phantom Duck
10-06-2008, 01:54
Εδώ είναι η φάση που κάποιος παρατηρεί ότι κανείς εδώ γύρω δεν έχει δουλειά, εξεταστική, γκόμενα, οικογένεια, ύπνο, φίλους, σκύλους, ζωή ή/ και τα τρολλινγκ σκιλλζ του νερντ. Αγαπώ.

irreligious
10-06-2008, 02:05
Ε, ορισμένα πράγματα είναι οφτοπικ. Δεν μπορώ εκ των πραγμάτων να μιλάω για hiphop, breaks και idm και να προτείνω μπάντες ή να κάνω κουβέντες.
Αν προσέξεις τα φειδωλά μου ποστς είναι για τέτοια πράγματα.

θα τούς φάμε μιά μέρα

Ace
10-06-2008, 08:14
είμαι μέσα για να γράφουμε για ράπια!!

Raven Lord
10-06-2008, 11:02
52 σελίδες ρε μαλάκα! 52 σελίδες!!!

Vicotnik
10-06-2008, 11:11
Τι; συνοψίσαμε το ερ που θέλουμε μέσα σ'αυτές τις 52.
τίποτα παραπάνω!!

ifinoi
10-06-2008, 12:44
Telika meta apo olo ayto, apoxwrei/apoxwrhse kaneis apo to forum?

Etsi apla gia akadhmaikous logous.

Mitsmann
10-06-2008, 12:47
η Βεηνσω.

ifinoi
10-06-2008, 12:54
Ara osoi eipame gia tzasminotetarth prin 132458 selides eimaste akoma edw.
+ kapoies symmetoxes pou elava mesw pm.

H.
10-06-2008, 12:55
Κι εσύ όμως ρε Μίτσμανν καλός μαλακάκος είσαι και του λόγου σου. Ενώ όλοι έχουν σταματήσει, εσύ συνεχίζεις να ειρωνεύεσαι και να ρίχνεις σπόρους. Και όχι μόνο στο αποπάνω ποστ..

Mitsmann
10-06-2008, 13:07
Ναι.

necropethamenos
10-06-2008, 13:10
oloi exoume mia apostoli s'afton ton kosmo. o mitsmann ekplirwnei aplws (me epityxia) tin dikia tou.

etsi prepei.

Dragonlord
10-06-2008, 14:30
Κάτι τελευταίο μόνο, για να μη μένουν παρεξηγήσεις, όσο κι αν αυτό χαροποιεί κάποιους. Για τον κάρχαρτ δεν είπα ότι είναι ψεύτης και λασπολόγος και αρχίδι μεγάλο, γενικά δεν τον κατηγόρησα, το μόνο που είπα είναι ότι κάτι από αυτά που είπε ήταν ψέματα. Αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι καν τι ήταν αυτό και βαριέμαι να ψάχνω σε 52 σελίδες για να το βρω, δεν εξέτασα όμως ούτε κίνητρα ούτε τίποτα, μπορεί να μη θυμόταν, μπορεί να του τα θύμισαν λάθος, είπα απλώς το αποτέλεσμα. Εξακολουθώ να τον συμπαθώ για την ακρίβεια, στην τελική στην όλη διαμάχη δεν αναμίχθηκε, ήταν από τους ελάχιστους που είχαν τα αρχίδια να έρθουν και να συζητήσουν τα παράπονά τους με το φόρουμ και όχι μόνο με μένα, και ΑΝ μπορώ να του προσάψω κάτι στην όλη ιστορία είναι το πρώτο (ότι δεν αναμίχθηκε).

regularpaul
10-06-2008, 14:47
Έχω ώρα να σκοτώσω. Και θα σου πάρω την τελευταία λέξη (από) Πάνο. Μέχρι να ξαναποστάρεις.

[zER]Den amfivallo oti yparxoun atoma - kai malista kala paidia - pou pragmatika goustaroun th fash gi'ayto pou einai ki oxi gia to opoiodhpote symferon, ALLA - kai dystyxos - milame gia posous? 2 atoma? 3? PENTE? Ayto den to kanei akrivos "akyrotato" e? Isos kai na kano ontos lathos vevaia..

Μια ματιά στα album reviews/live reports πχ θα σου δείξει ότι είναι πολλοί περισσότεροι.
Αν ως απάντηση τους 5 μου τους κάνεις πάλι αυθαίρετα "το πολυ 8", δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.

To forum proyphrxe tou mag, malista otan ksekinhse to mag, arxisan na grafoun atoma pou den eixan kanei ENA post sto forum kai den eixame thn paramikrh idea poioi sto diaolo einai. Kai eilikrina tha htan poly endiaferon na apantithei h arxikh mou erothsh.

δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο όταν ξεκίνησε το mag
που να έγραφε σε αυτό και να μην είχε πολλά ποστ στο φόρουμ
και δηλαδή να μην ξέραμε ποιος στο διάολο είναι
άλλο ένα άκυρο λοιπόν
πολύ αργότερα μπήκαν 3-4 (?) "εξωφορουμικοί" αν και δεν βλέπω κάτι το κακό σε αυτό

[zER]Epishs den amfivallo oti yparxoun atoma metaksy ayton pou katexoun to thema kai metadidoun kapoia pragmata kai se allous. Apla eilikrina ego de xreiasthke pote na enhmerotho meso tou sygkekrimenou periodikou. H opoioudhpote allou. Edo kai arketa xronia. Yparxoun ateleiotes phges kai malista theoro ta fora me tis dekades/ekatontades gnomes "asxeton" anti enos kai "eidikou" poly pio xrhsima. Kai pio anthropina gia na sou po thn alitheia.

Εδώ τα λες πιο όμορφα και θα πιαστώ απο αυτό για να γράψω την γνώμη μου για τα πάντα.
Το mag από όσο είχα καταλάβει και θυμάμαι, ξεπήδησε μέσα από το φόρουμ, ως μια πιο "επίσημη"
ας πούμε φωνή του προς τα έξω αλλά κυρίως ως μια σημαντική αφορμή για νέες πιο ενδιαφέρουσες
συζητήσεις μέσα σε αυτό. Αυτό αποδεικνύεται από τον αμφίδρομο χαρακτήρα του, όπου όλα τα κείμενα
που δημοσιεύονται στο mag, συνδέονται αυτόματα με το φόρουμ προς περεταίρω σχολιασμό.
Επίσης από το γεγονός πως σχεδόν οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ έδειχνε μια τάση να γράφει 2-3 κουβέντες
παραπάνω και διάθεση να μπει στην λογική του mag, έπαιρνε την ευκαιρία του.
Πρέπει να είμαστε καμιά 40αριά όσοι έχουμε περάσει από εκεί. Για "φορουμικούς" λέω.
Αυτό δεν γίνεται σε όλα τα zines εκεί έξω και υποτίθεται πως θα ήταν μια σημαντική διαφορά,
κάτι που θα κανε το mag ξεχωριστό. Έτσι το είχα εκλάβει εγώ τουλάχιστον.
Δεν δούλεψε όμως όπως ακριβώς το είχαμε φανταστεί και αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Υπό αυτό το πρίσμα, έχοντας διαβάσει και τα κρυφά ευαγγέλια, και επιβεβαιώνοντας μέσα μου
το ότι κατά 50% φταίει ο Πάνος που για άλλη μια φορά μπήκε σε συζητήσεις με ανθρώπους
έχοντας ήδη προαποφασίσει τι θα κάνει, υπάρχει και άλλη τόση ευθύνη στους συντάκτες του mag
που με τη συμπεριφορά τους δείχνουν να απαξιώνουν το φόρουμ. Όποιο και αν είναι αυτό.
Δεν είναι δυνατόν άτομα σαν τον Harvestman ή τον Marillion (επίτηδες τους επιλέγω καθώς είναι φίλοι μου)
να έχουν ισχυρό λόγο στη σχέση mag/forum όταν δεν έχουν καν μπει ακόμα στην φιλοσοφία του φόρουμ.

Τα 0.02 μου.

.
10-06-2008, 14:48
Για τον κάρχαρτ δεν είπα ότι είναι ψεύτης και λασπολόγος και αρχίδι μεγάλο, γενικά δεν τον κατηγόρησα

Υπονοείς ότι δεν είναι όλα αυτά (και ακόμα παραπάνω);

BLiTzER
10-06-2008, 15:06
.

Akougesai kai fainesai pio sostos edo, alla h alitheia einai oti variemai na psaxno. Thymamai na vlepo nicks apo to pouthena, na postaroun links me reviews. Mou fainotan ligo periergo tote. Alla sta @@ mou kiolas giati pote de me endiefere to thema er mag. De tha katso na psakso tora gia na se diapseyso, an ontos pisteyeis oti einai etsi, isos einai etsi.

Genika de me apasxolei to thema, den ksero kan giati postara edo. Apla eixe plaka to drama. Me to jasmin ti ginetai? :P

Dragonlord
10-06-2008, 15:06
Εδώ τα λες πιο όμορφα και θα πιαστώ απο αυτό για να γράψω την γνώμη μου για τα πάντα.
Το mag από όσο είχα καταλάβει και θυμάμαι, ξεπήδησε μέσα από το φόρουμ, ως μια πιο "επίσημη"
ας πούμε φωνή του προς τα έξω αλλά κυρίως ως μια σημαντική αφορμή για νέες πιο ενδιαφέρουσες
συζητήσεις μέσα σε αυτό. Αυτό αποδεικνύεται από τον αμφίδρομο χαρακτήρα του, όπου όλα τα κείμενα
που δημοσιεύονται στο mag, συνδέονται αυτόματα με το φόρουμ προς περεταίρω σχολιασμό.
Επίσης από το γεγονός πως σχεδόν οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ έδειχνε μια τάση να γράφει 2-3 κουβέντες
παραπάνω και διάθεση να μπει στην λογική του mag, έπαιρνε την ευκαιρία του.
Πρέπει να είμαστε καμιά 40αριά όσοι έχουμε περάσει από εκεί. Για "φορουμικούς" λέω.
Αυτό δεν γίνεται σε όλα τα zines εκεί έξω και υποτίθεται πως θα ήταν μια σημαντική διαφορά,
κάτι που θα κανε το mag ξεχωριστό. Έτσι το είχα εκλάβει εγώ τουλάχιστον.
Δεν δούλεψε όμως όπως ακριβώς το είχαμε φανταστεί και αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Υπό αυτό το πρίσμα, έχοντας διαβάσει και τα κρυφά ευαγγέλια, και επιβεβαιώνοντας μέσα μου
το ότι κατά 50% φταίει ο Πάνος που για άλλη μια φορά μπήκε σε συζητήσεις με ανθρώπους
έχοντας ήδη προαποφασίσει τι θα κάνει, υπάρχει και άλλη τόση ευθύνη στους συντάκτες του mag
που με τη συμπεριφορά τους δείχνουν να απαξιώνουν το φόρουμ. Όποιο και αν είναι αυτό.
Δεν είναι δυνατόν άτομα σαν τον Harvestman ή τον Marillion (επίτηδες τους επιλέγω καθώς είναι φίλοι μου)
να έχουν ισχυρό λόγο στη σχέση mag/forum όταν δεν έχουν καν μπει ακόμα στην φιλοσοφία του φόρουμ.

Τα 0.02 μου.
Για το πρώτο σκέλος, ναι, το πρόβλημα προέκυψε μάλλον όταν το φόρουμ σε κάποια φάση δεν μπορούσε πλέον να τροφοδοτήσει το μαγκ με συντάκτες, οπότε και βγάλαμε ανακοίνωση να μας στείλει όποιος ήθελε κείμενα. Τότε ίσως έπρεπε απλώς να το κλείσουμε ή να το αφήσουμε να υπολειτουργεί, τι να πω, τέσπά αυτό αποφασίσαμε/αποφάσισα, δε θυμάμαι τι συζητήσεις είχαν γίνει εκείνο τον καιρό. Το αποτέλεσμα ήταν να μπουν άτομα πολύ εκτός κλίματος, που οδήγησε σε αυτό που συνέβη τελικώς. Φυσικά, η άλλη μισή ευθύνη είναι για μένα στον atheist, που προσπαθούσε να τραβήξει την κατάσταση στα άκρα με όποιον τρόπο μπορούσε. Αλλά δε ρίχνω την αποκλειστική ευθύνη εκεί, άλλωστε οι διαφορές νοοτροπίας ήταν όντως κάτι που υπήρχε και μάλλον θα οδηγούσαν στο ίδιο αποτέλεσμα, ίσως πιο αργά. Ίσως πάλι και να τα βρίσκαμε, δεν έχω ιδέα, πάντως σίγουρα δεν θα τελείωνε τόσο άσχημα.

Όσο για το δεύτερο, αν εννοείς το τόπικ "και το πιο σημαντικό" τότε ναι, είχα προαποφασίσει τι θα κάνω, δεν ήταν συζήτηση, ήταν ανακοίνωση απόφασης και στο κατόπιν επεξήγηση αυτής. Την απόφαση την πήρα μια μέρα πριν. Σε όλα τα άλλα θέματα δεν είχα μπει με ήδη διαμορφωμένη γνώμη και απόφαση, αυτό φαίνεται από το ότι προσπαθούσα να βρω μια μέση λύση ακόμα και για το moderating, όποιος θέλει το δέχεται τέσπα, πάντως Παύλο επειδή και γνωριζόμαστε (όσο γνωριζόμαστε) και έχουμε συνεργαστεί δε νομίζω ότι έχω δώσει δικαίωμα να θεωρήσεις ότι δε λέω την αλήθεια και ότι έκανα ότι συζητάω ενώ είχα ήδη αποφασίσει, σαν από προσωπικό βίτσιο. Ούτε σε σένα, ούτε σε κανέναν.

Dragonlord
10-06-2008, 15:09
Και επειδή τώρα πρόσεξα το "για άλλη μια φορά", απλά να πω ότι όταν παίρνεις μια απόφαση και ξέρεις τους λόγους, και δεν αλλάζεις γνώμη στην πορεία, δεν είναι απαραίτητα επειδή "έχεις προαποφασίσει και δεν ακούς τίποτα", μπορεί να είναι επειδή α) ήδη το έχεις σκεφτεί καλά και β) και μετά την ανακοίνωση δεν ακούς κάτι που να ανατρέπει τους λόγους για τους οποίους πήρες την απόφαση.

ifinoi
10-06-2008, 15:17
[zER]Me to jasmin ti ginetai? :P

Dhlwse symmetoxh.

BLiTzER
10-06-2008, 15:20
/me dhlonei symmetoxh.

carheart
10-06-2008, 15:34
κάρχαρτ σόρι αλλά λες ψέματα (έντιτ: όταν λες ότι δεν ήθελες moderating, εκτός αν θες να το αναλύσεις περισσότερο, πάντως αυτή η φράση δεν είναι αλήθεια).

Ξαναλέω πως το μόνο moderating που "ήθελα" ήταν στο shoutbox, αν αυτό τελικά γινόταν, και αν αυτό τελικά υφίστατο επίθεσης σπαμ και βρισιδιών όπως είχε κάποτε συμβεί στο φόρουμ του χάμμερ πχ, και μετά το έκλεισαν. Επίσης, κάτι, που θα προστάτευε users των οποίων το όνομα φαίνεται, από το να μπαίνουν σε μπελάδες. Αν ανατρέξεις στο thread "φόρουμ", θα δεις 4-5 ποστς μου που λένε αναλυτικά την άποψή μου για το θέμα του όποιου moderating, και αν έχει και κάποιος άλλος απορίες, μπορεί να τα δει εκεί, άλλο αν δεν συμφωνώ με την δημοσιοποίησή τους την πρώτη στιγμή, τώρα πιά δεν έχει και σημασία έτσι κ αλλιώς. Επίσης, είμαι moderator εδώ και αρκετό καιρό στο "album reviews". Αυτό έγινε, αν θυμάστε, γιατί μια φορά στο music discussion, ο gabriel μου είχε κλειδώσει εντελώς αναίτια ένα θρεντ, είχε εμφανιστεί από το πουθενά, δεν έγραφε πια τακτικά, και μου κλείδωσε ένα θρεντ, και πολύ εκνευρίστηκα και παραπονέθηκα στο παλιο music offtopic και την άλλη μέρα έλειπα από το σπίτι και με παίρνουν τηλ και μου λένε "έγινες moderator", δεν το ήξερα καν πως είχε αποφασιστεί να γίνω. Υπήρξαν αρκετοί users στο album reviews, που βομβάρδιζαν τα άμοιρα ματάκια μου με βλακείες, έβριζαν, και παρόλα αυτά, δεν σβήστηκε ποτέ ούτε μισό ποστ λόγω λεγομένων, ύφους, βρισιάς, και αντιμετώπιζα σαν user προς user την κάθε προσωπική επίθεση (πχ Nerd, ICPM και τόσοι άλλοι), γιατί αυτό ήμουν πάνω από όλα, user. Και σαν user λέω πως το 99% δω μέσα είναι καθυστέρια τρανά, δεν το λεω με κανένα μανδύα mag, αν θέτε λέω και ονόματα. Οι αρμοδιότητές μου ως mod ήταν οι εξής δύο : να μην υπάρχουν download links κάτω από τις κριτικές και τα κείμενα να έχουν μορφή album reviews, με βάση τις οδηγίες. Τίποτα άλλο. Οπότε ντράγκον, μην έχοντας πραγματικά καμία διάθεση για οποιαδήποτε μορφή τσακωμού, παρά μόνο για κάποιες επεξηγήσεις, το ψέμα είναι να λες πως ήθελα παραπάνω moderating, λες και δε θα μπορούσα να το ασκώ κατευθείαν. Ζήτησα πράγματα που θα διευκόλυναν αρκετές καταστάσεις, αλλά όχι αυστηρότητα και κριτική στα λεγόμενα, αυτό είναι ψέμα, και δεν μου αρέσει γενικώς να παρουσιάζεται τούμπα, είμαι πολλά πράγματα, ψεύτης δεν είμαι. Για το θέμα τώρα της συνειδητότατης μη συμμετοχής μου στον διαξιφισμό, είναι πως δεν θα μπορούσα να πάρω θέση με τέτοιο κλίμα, not my place. Θεωρώ πως και οι δύο πλευρές είχαν σωστά επιχειρήματα, το ποιανής πλευράς είναι περισσότερα, είναι καθαρά θέμα οπτικής, αλλά στο τέλος έμεινε ένα μεγάλο χαμένο δίκιο εκατέρωθεν, λόγω κακού τρόπου. Και όταν το δίκιο χάνεται, δεν ψάχνω να το βρω, όσο "σημαντικό" και αν είναι να το κάνω. Δεν είσαι μόνο εσύ που μου "καταλογίζεις" (ΑΝ μου καταλογίζεις, όπως λες) την μη έκφραση της γνώμης μου. Δεν θέλω να υπάρχουν παρερμηνείας, και σαν ύστατη προσπάθεια να μην πάει πιο κάτω το θέμα από πλευράς κλίματος, γενικώς, δεν το λέω για σένα, πάτε τζαζμίν οι μεν, πάτε για 2 κρέπες 2 σάντουιτς 2 κομπούχες με γλυκάνισο οι δε, πάω και γω στο σύμπο στα χανιά, αφήστε το θέμα πίσω και ας προχωρήσει ο καθένας με όποιον τρόπο επιθυμεί.

Αυτά =)

regularpaul
10-06-2008, 15:37
Blitzer, το φαντάστηκα ότι πόσταρες περισσότερο στην πλάκα, απλά ήθελα να μην μένουν εντυπώσεις.
Απλά θυμίζω -κουβέντα να γίνεται- ότι στην αρχική φάση του μαγκ, συμετείχαν ο Virus, o . , η Kuu, ο Μπάντι Λάκυ, ο Ζαχαρόπουλος, ο Νεκροπεθαμένος, ο Ξυδάς, ο πάνσοφος Κβελδ, ο Συμπο που διόρθωνε κείμενα, η Ανγκ, το ταμαγκόθικ, εγώ κλπ κλπ. Ποιοι στο διάολο είναι όλοι αυτοί? :D

Καλό βέβαια είναι να ειπωθεί ότι η τωρινή σύνθεση είναι η πιο ποιοτική και αποδοτική από όλες. Κατ' εμέ.

Πάνο, είναι άλλα 2 τα παραδείγματα που έχω στο μυαλό μου για παρόμοια δική σου στάση.
Μπάντυλάκυ/σολο αλλά ας μην τα συζητήσουμε εκ νέου. Έχω την άποψή μου, έχεις την δική σου.
Στο συγκεκριμένο αν ήμουν στην θέση σου την ίδια απόφαση μάλλον θα έπαιρνα (αφού δοκίμαζα πρώτα
διάφορες ενδιάμεσες λύσεις) αλλά θα έλεγα πως αισθάνομαι από την αρχή.

iskra
10-06-2008, 15:51
kapou edo na po oti oudepote symmeteixa sto periodiko. mou eixe zitithei apo ton dragon na voithao sti "diorthosi" ton keimenon, kapoios sixamenos zaxaropoulos eixe antirrisi giati de ginetai ego pou den exo kanena ptyxio na diorthono keimena dika tou giati autos exei ptyxio nomikis ara kserei kalytera ellinika apo mena (ase pou ego oudepote iksera gia anapodous skeletomenous rythmous) opote eipa ki ego pou den exo ptyxio alla exo megalosei stous dromous kai milao analoga, eipa loipon pou lete, ante gamitheite ki eseis ki o grylos sas kai o zaxaropoulos sas kai anagki de sas exo anagki de me exete alla na to kserete oti mauton ton karagkiozi tha tsakotheite syntoma kai ontos etsi egine ki ego ekana :emoticon kryfou xairekakou geliou:

carheart to syzitisame sto msn, sou eipa ti pisteuo, ksereis ti pisteuo etsi ki allios giati ki esy ta idia pisteueis, i apoxi apo tin kouventa kai i mi-prospatheia aneuresis tou "perissoterou" dikiou gia mena den dikaiologeitai se kamia periptosi. an de thes na emplakeis, min emplakeis katholou. to grafo-gia-na-kalypso-ton-kolo-mou xoris omos na asxolitho parapano, den einai taktiki pou akolouthoun anthropoi opos emeis. kata ta alla:

regularpaul
10-06-2008, 15:58
για αυτο εβαλα μονο σε σενα τις αρμοδιοτητες σου, σαν ινσαιντ τζοουκ
ειχα βαλει και εικονιδιακι στην αρχη αλλα ενιωθα σαν το μπορις-σαν και το βγαλα

carheart
10-06-2008, 15:59
Δεν είχα σκοπό να εμπλακώ καθόλου, όπως και δεν έκανα, απλά υπερθεμάτισα κάποια πράγματα που δεν είχαν γίνει σαφή, και απάντησα σε μια απορία του Μιτσμανν και αντερώτησα μια ερώτηση του Good Son.

Ειπώθηκε πως ήθελα κάτι άλλο από αυτό που έλεγα, και τώρα καθιστώ σαφές πως δεν έγινε έτσι.

Αν είχα κάτσει να μπω στη διαδικασία να βρω το Ένα δίκιο (που δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι θέμα οπτικής, όπως είπα παραπάνω) που με περίμενε ευλαβικά σε μιά γωνιά, εμένα, τον ιππότη με το Λάβαρο της Ελίτ να το βρω, και σαν άλλος Προμηθέας να το χαρίσω στον αγανακτισμένο και διψασμένο για αλήθεια λαό του ER, και μετά να αναγεννηθώ, σαν το μυθικό πουλί, τον Φοίνικα, από τις στάχτες μου και να στριμώξω σε μια γωνιά όλους όσους τόλμησαν ποτέ να κρύψουν την Αλήθεια από τον προλετάριο, αν είχα κάτσει να μπω σε αυτή τη διαδικασία λοιπόν, θα είχα ποστάρει αισθητά περισσότερο, τόσο στα κρυφά, φανερά, φανεροκρυφά, κρυφοφανερά, όσο και στο msn.

Για σένα μπορεί να μην είναι δικαιολογία, αλλά εγώ πραγματικά νιώθω πως δεν μπορούσα στη συγκεκριμένη χρονική να κάνω κάτι διαφορετικό.

ifinoi
10-06-2008, 16:09
[zER]/me dhlonei symmetoxh.

Noted.

ps. Phoebus pou eisai?

iskra
10-06-2008, 16:10
για αυτο εβαλα μονο σε σενα τις αρμοδιοτητες σου, σαν ινσαιντ τζοουκ
ειχα βαλει και εικονιδιακι στην αρχη αλλα ενιωθα σαν το μπορις-σαν και το βγαλα

nai alla polloi de tha to kseroun kai mporei na nomizan oti ontos ekana douleia tetoia kai na me theorisoun elitario tis kolaras ki ego na nioso asxima kai na kano to onoma mou diplo stin kalyteri ton periptoseon.

Αν είχα κάτσει να μπω στη διαδικασία να βρω το Ένα δίκιο (που δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι θέμα οπτικής, όπως είπα παραπάνω)

auto tora einai klasiko paradeigma ksenerotou posting pou tha prepe na timoreitai me prosorino ban.

iskra
10-06-2008, 16:12
kai episis ifinoi ame kopela mou na steileis pms na kanoniseis me tous filous sou, i partous tilefono i steile mou se pm ta tilefona tous na tous paro ego tilefono na kanonisete vre aderfe epitelous xoris na mas prizete ta paparia do xamou pou prospathoume na poume mia kouventa sovari mia fora ki emeis sti zoi mas. ante kane mas ti xari loipon.

carheart
10-06-2008, 16:17
Αν είχα κάτσει να μπω στη διαδικασία να βρω το Ένα δίκιο (που δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι θέμα οπτικής, όπως είπα παραπάνω)

auto tora einai klasiko paradeigma ksenerotou posting pou tha prepe na timoreitai me prosorino ban.

άσε ρε καρπαδάκι που θες και αυστηρό moderating!

Dragonlord
10-06-2008, 16:18
Όντως δεν κατηγορώ τον κάρχαρτ ότι ζήτησε επίμονα moderating, δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα και ακριβώς τι είχε ειπωθεί από πλευράς του στη συγκεκριμένη συνάντηση, πάντως όταν συμμετέχεις σε μία ομάδα τεσσάρων ατόμων που έχουν αποφασίσει να ζητήσουν την κυριότητα του er καλό είναι να έχεις ακριβώς τις ίδιες απόψεις με τους άλλους ή να έχετε βρει μια κοινή γραμμή. Δε νομίζω ότι διαφωνείς πως ο atheist ήθελε άλλου τύπου moderating από αυτό που ήθελες εσύ, ό,τι και να λέει τώρα.

BLiTzER
10-06-2008, 16:21
Blitzer, το φαντάστηκα ότι πόσταρες περισσότερο στην πλάκα, απλά ήθελα να μην μένουν εντυπώσεις.
Απλά θυμίζω -κουβέντα να γίνεται- ότι στην αρχική φάση του μαγκ, συμετείχαν ο Virus, o . , η Kuu, ο Μπάντι Λάκυ, ο Ζαχαρόπουλος, ο Νεκροπεθαμένος, ο Ξυδάς, ο πάνσοφος Κβελδ, ο Συμπο που διόρθωνε κείμενα, η Ανγκ, το ταμαγκόθικ, εγώ κλπ κλπ. Ποιοι στο διάολο είναι όλοι αυτοί? :D

Den postara sthn plaka opos isos katalavoun merikoi. Eipa th gnomh mou, etsi vlepo ego to thema, etsi to evlepa panta, alla eilikrina de dino dekara gia to mag. Ayto.

Kai gia na exoume kalo erothma, ok poios einai o zaxaropoulos kai giati den exei nick? Kai epishs toufas, harvestman (tyxaia nicks) ktl pote mphkan sthn omada? Rhtorikh erothsh h teleytaia, ekei anaferomoun se prohgoumeno post.

@sympo: me sygxoreis, nomiza meta apo 50 selides tolmhs kai gohteias mporousame na allaksoume thema.

ifinoi
10-06-2008, 16:24
kai episis ifinoi ame kopela mou na steileis pms na kanoniseis me tous filous sou, i partous tilefono i steile mou se pm ta tilefona tous na tous paro ego tilefono na kanonisete vre aderfe epitelous xoris na mas prizete ta paparia do xamou pou prospathoume na poume mia kouventa sovari mia fora ki emeis sti zoi mas. ante kane mas ti xari loipon.

O logos pou prospa8oume na synennoh8oume edw einai syneidhtos kai exei na kanei akrivws me thn syzhthsh pou egine (kai giati polloi to 8ewroun kalh idea na lhksei kai giati sthn arxhhhhhhh tou topic eipw8hke oti mia allh kalh idea 8a htan na gnwrisoume neous users).

Epishs ela ki esy.

X
10-06-2008, 16:35
Poso einai?

distortionofperception
10-06-2008, 16:37
5

carheart
10-06-2008, 16:38
..πάντως όταν συμμετέχεις σε μία ομάδα τεσσάρων ατόμων που έχουν αποφασίσει να ζητήσουν την κυριότητα του er καλό είναι να έχεις ακριβώς τις ίδιες απόψεις με τους άλλους ή να έχετε βρει μια κοινή γραμμή. Δε νομίζω ότι διαφωνείς πως ο atheist ήθελε άλλου τύπου moderating από αυτό που ήθελες εσύ, ό,τι και να λέει τώρα.

Είναι μια αλήθεια πως δεν έχω βρει κάποιον άνθρωπο στη ζωή μου με τον οποίο να έχω ακριβώς τις ίδιες απόψεις. Η κοινή γραμμή στην οποία επένδυσα, ήταν οτι τη συγκεκριμένη περίοδο θεώρησα πως με εκείνα τα άτομα μπορούσα να συνεργαστώ καλύτερα, και όχι μόνο με αυτά, αλλά και με τους υπόλοιπους. Αυτή ήταν μια μαθηματική διατύπωση. Και επειδή γενικώς είμαι καλόβουλος άνθρωπος εν αντιδιαστολή με το στυγνό και απόκοσμο blackmetal προσωπείο μου, δεν πιστεύω πως κάποιος εκ των συμμετεχόντων είχε κάποιον ύποπτο σκοπό, ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε κανείς άλλος. Με αυτό το σχόλιο θα κλείσω τη συνεισφορά μου στο θέμα.

regularpaul
10-06-2008, 16:50
[zER]

Den postara sthn plaka opos isos katalavoun merikoi. Eipa th gnomh mou, etsi vlepo ego to thema, etsi to evlepa panta, alla eilikrina de dino dekara gia to mag. Ayto.

Kai gia na exoume kalo erothma, ok poios einai o zaxaropoulos kai giati den exei nick? Kai epishs toufas, harvestman (tyxaia nicks) ktl pote mphkan sthn omada? Rhtorikh erothsh h teleytaia, ekei anaferomoun se prohgoumeno post.

@sympo: me sygxoreis, nomiza meta apo 50 selides tolmhs kai gohteias mporousame na allaksoume thema.

να μου επιτρέψετε να συνεχίσω τον ουσιώδη αυτό διάλογο που άνοιξα με τον μπλίτζερ
βαριέμαι να το συνεχίσω με τα κουώτς αλλά μία λες δεν πόσταρες στην πλάκα
ενώ πιο πριν έγραψες "Apla eixe plaka to drama". Αποφάσισε!

Ο Ζαχαρόπουλος ήταν ο Inside Charmer, ο οποίος τότε συμμετείχε αρκετά συχνά στο φόρουμ.
Τούφας, harvestman & Helm (οι μόνοι "εξωφορουμικοί" που θυμάμαι) μπήκαν πολύ αργότερα στο mag.
Αν και ξαναλέω ότι δεν βλέπω κάτι το κακό σε αυτό, το αντίθετο.

BLiTzER
10-06-2008, 17:00
Nai to drama kai ta prosopika kai oi exthres kai ola ayta tespa eixan pollh plaka indeed. Panta exoun. Parolayta eipa th gnomh mou peri mag. Xoris plaka. Apla den to ekana gia na piaso syzhthsh h gia na ephrreaso h gia otidhpote sxetiko. De me endiaferei. AYTO eipa h esto ennoousa.

Hm to nick kati mou thymizei. Kati arnhtiko, apla de mporo na to prosdioriso tora, opote tha afhso ta mpinelikia sthn akrh kai tha meino sto "arnhtiko".

Kai telos, den eipa pote oti synevh kati kako. Eipa apla oti mou fainotan ligo periergo arxika giati panta eixa to mag sto myalo mou os inside fash, ena forum ths gnosths pareas pou proxoraei ligo parapera.

Odonian
10-06-2008, 17:36
Επίσης το #xm έπεσε.

BLOMBERG

Harvestman
10-06-2008, 17:46
Τούφας, harvestman & Helm (οι μόνοι "εξωφορουμικοί" που θυμάμαι) μπήκαν πολύ αργότερα στο mag.
Αν και ξαναλέω ότι δεν βλέπω κάτι το κακό σε αυτό, το αντίθετο.

σωστα, παρακολουθουσαμε πολυ καιρο το forum, απλα μπηκαμε απο την αγγελια που ειχε βαλει το περιοδικο καποια στιγμη.

atom_smasher
10-06-2008, 18:36
αχ.το πρωτο καλο πραγμα που ειπωθηκε για μενα ....νομιζω μετα απο ν χρονια.ιφινοι υποννοεις οτι εγω πεταξα την ωραια ιδεα για μιτινγκ???αν οχι λυπαμαι αλλα δεν μπορω να ερθω αυτη την τεταρτη! :shock: :D

επισης. ακομα δεν εχω διαβασει τα κρυφα αλλα νομιζω οτι εχω βγαλει τα επουσιωδη συμπερασματα μου τα οποια δεν εχουν καμια σημασια για σας και τα κραταω για την παρτη μου.αλλα εν προκειμενω να δηλωσω πως καλη φαση το μαγκ, αν κλεισει δεν θα στεναχωρηθω ιδιαιτερα μιας και το χαμερ το παιρνω σταθερα καθε μηνα. αν ανοιξει αλλου θα μου προσφερει κατιτις παραπανω.αν και το ερ μαγκ δεν μπορουσα να το παρω μαζι μου στην τουαλετα πραγμα που το χαμερ εξυπηρετει αποτελεσματικα.

υπαρχει μια διαφορα αντιληψεων προφανως μεταξυ των εμπλεκομενων.δεν μιλαω για παραταξεις. κατανοω την φιλοσοφια του ντραγκον ριβερ και τι εννοει.δεν ειμαι σιγουρος για τον τροπο επιλυσης αλλα οκ αν θελει να το κλεισει ας το κλεισει. υπαρχει οργη και θυμος και εδω ο αγαπητος νεκρο ως ψυχολογος αν θυμαμαι καλα θα μπορουσε να μας βοηθησει να λυσουμε τα θεματα αυτα των ωφελουμενων και να πορευτουμε ολοι μας στο μελλον αφηνοντας πισω το επεισοδιο αυτο. οπως λεει και ο αγαπητος , παροτι χοντικος( εκ του honda οχι hoynta), μπλιτσερ ε καλα στα αρχιδια μας στην τελικη , αν τον ερμηνευσα σωστα.

πλεμπα η οχι , εξακολουθω να αποτελω μελος του φορουμ...οτι και αν σημαινει αυτο....

Raven Lord
10-06-2008, 18:54
ρε γμτ, είχα καταφέρει μέχρι την κυριακή να φτάσω στην 26η σελίδα και μπαίνω σήμερα το πρωί και βλέπω 52 και να συνεχίζει. και νόμιζα ότι το τόπικ θα ψιλονεκρώσει στις πρώτες 15-16. τι παίζεται που απαιτεί τόσο ζάλισμα δεν μπορώ να κατανοήσω. τουλάχιστο έμαθα ότι ο ινσάντ τσάρμερ είναι ο ζαχαρόπουλος :P

ΥΓ @ράνια, ειδοποιείστε για πια τετάρτη λέτε, μπας και...

ifinoi
10-06-2008, 19:15
ιφινοι υποννοεις οτι εγω πεταξα την ωραια ιδεα για μιτινγκ???αν οχι λυπαμαι αλλα δεν μπορω να ερθω αυτη την τεταρτη! :shock: :D

Eilikrina den 8ymamai poios petakse thn idea kai den exei shmasia, an 8eleis thn patentaroume sto onoma sou.

ρε γμτ, είχα καταφέρει μέχρι την κυριακή να φτάσω στην 26η σελίδα και μπαίνω σήμερα το πρωί και βλέπω 52 και να συνεχίζει. και νόμιζα ότι το τόπικ θα ψιλονεκρώσει στις πρώτες 15-16. τι παίζεται που απαιτεί τόσο ζάλισμα δεν μπορώ να κατανοήσω. τουλάχιστο έμαθα ότι ο ινσάντ τσάρμερ είναι ο ζαχαρόπουλος :P

ΥΓ @ράνια, ειδοποιείστε για πια τετάρτη λέτε, μπας και...

Loipon yparxei syzhthsh gia avrio Tetarth 11/6.
Tha anoiksw thread sto general gia na synennoh8oume ekei na mhn diakoptoume kai th sovarh syzhthsh.

FANTASMA
10-06-2008, 20:21
Εγω ημουν που ειπα για πρωτη Τεταρτη του Ιουνιου Τζάσμιν.
Να την πατενταρετε στο δικο μου ονομα.

atom_smasher
11-06-2008, 00:17
εγω ομως πεταξα ιδεα για μιτινγκ κλπ....βεβαια δεν θυμαμαι αν ημουν ο πρωτος....αλλα θα ηθελα μια πατεντα στο ονομα μου...οκ.σταματω. :pingpong: για οποιον αναρωτιεται αν ειμαι ηλιθιος η γαμαω την συζητηση να αναφερω οτι στο προηγουμενο μου ποστ ειπα την γνωμη μου.

ikonoklast
11-06-2008, 02:43
Marillion, εξήγησα και εδώ και στον Dragonlord (και στον χελμ) ποιό είναι το σκεπτικό που συνέβησαν όλα αυτά κα8ώς και ζήτησα συγγνώμη για πράγματα που εμφανίστηκαν και δεν αφορούν το φόρουμ. Κάτι το οποίο το κάνω και τώρα αν εξακολου8εί να πιστεύει κάποιος ότι 8ίχτηκε για προσωπικούς λόγους και όχι για πράγματα που αφορούν το ER. Νομίζω ότι υπάρχει ρασιοναλισμός (ή χιουμοριστικός σουρεαλισμός) σε ό,τι λέω και κάνω, απο κει και πέρα αν κάποιος το 8έλει μου εξηγεί γιατί πρέπει να γίνω ban. Η βασική μου 8έση είναι ότι η ανοιχτότητα είναι ουσιαστικός λόγος να υπάρχει το παρόν thread. Αλλέως δεν υπάρχει λόγος, το "ER που 8έλουμε" αφορά κλειστές πρωτοβουλίες και συζητήσεις.

Συμπέρασμα: Lock και ban (και κάλτσες).

edit: το να λέει κάποιος ότι είμαστε κολλητοί με dragonlord ή οτιδήποτε και μου δίνει προσβάσεις στα κρυφά είναι απο τα πιο αστεία πράγματα που έχουν παίξει και το λέει μόνο άν8ρωπος που έχει μπει στο er αύριο.

Marillion
11-06-2008, 08:22
Oudepote eipa pws eiste kolhtoi me dragonlord h kati tetoio, ayto den me afora diolou. Shmasia exei pws mphkes sta kryfa kai kata kapoion tropo ypeklepses syzhthseis. Sevastes oi sygnwmes an kai outws h allws egw den 8ixthka. H praxh omws paramenei katakritea, toulaxiston ws pros ton tropo pou egine mias kai gnwrizes oti ayto den epitrepete. Allwste aytos einai kai o logos pou den exei access o opoiosdhpote. (edit : edw mhn parexhgh8w pali gia elite kai loipes mpourdes, katalavenete pistevw wrimoi an8rwpoi eimaste)

Sto thema ban, einai profanes pws tpt aposa anefera gia to forum den metrane. Allwste den eisai oute o prwtos, oute o televteos pou grafei me ayton ton tropo. O logos einai i eisodos sou sta hidden forums (asxetws to ti legane gia sena h gia opoiondhpote, o skopos den agiazei ta mesa) kai h dimosiopoihsh (kai) kapoiwn evais8htwn plhroforiwn. Opws kai na xei pistevw eisai logikos an8rwpos kai katalavaineis pws o Dragonlord ekane ta kryfa matia sto sygkekrimeno zhthma, pi8anotata (ti pi8anotata kai o idios to eipe) wste na mhn ginei mouni to forum me ta 1002 fake accounts kai to anelehto trolling pu tha akolou8ouse se tetoia periptwsh.

Synexizw na pistevw pws ayto pou ekanes den htan swsto kai exw 3eka8arisei thn 8esh mou. To kanw kai twra se open public thread gia apofygh parexhghsewn.

ikonoklast
11-06-2008, 08:57
Ένα πράγμα 8έλω να μου εξηγήσεις μαρίλλιον, το τελευταίο σου ποστ γιατί το έκανες στα κρυφά και δεν το έκανες εδώ;

Marillion
11-06-2008, 09:02
Htan 8emata/ erwthmata pou e8esa ston Dragonlord ws idiokthth, diaxeiristh tou forum.

Den mou aresei kai toso poly ayto to topic mporw na su pw. An thewreis pws eprepe na ta grapsw wste na ta doun oloi kalws. mporei na exeis kai dikio kai sygnwmh apo plevras mou.

ikonoklast
11-06-2008, 09:09
Δεν έχω πρόβλημα, απλά ακούω όντως ραπς.

Marillion
11-06-2008, 09:14
Synexizeis na kaneis to idio pantws. An theleis postarw ola ta epimaxa logs edw. Pi8anologw pws den yparxei xrhsimothta gia 3ous, 4ous, 16ous alla pali.

.
11-06-2008, 09:18
Πλιζ κάντο. Υπάρχει.

Και ό,τι άλλο έχετε παιδιά, χώρος και χρόνος υπάρχει, όπως και διάθεση για σχολιασμό και κουσκους :!:

ikonoklast
11-06-2008, 09:29
Synexizeis na kaneis to idio pantws.
Τι εννοείς;

VirusXI
11-06-2008, 11:30
eh θα πω και γω τα (λίγα;) δικά μου πάνω στα όσα προηγήθηκαν και τα ανακάλυψα μόλις χτες. αν και γενικά τα όσα είπε ο necropethamenos με βρίσκουν 100% σύμφωνο αλλά ας τα δούμε κ από 2η οπτική. απλά για την ιστορία.

Αρχικά για το mag.
Περί μουσικού τύπου κτλ με βρίσκουν αρκετά σύμφωνο αυτά που είπε ο ikonoklats στην αρχή κ ο Παύλος στη συνέχεια.

Το ER mag σαν ιδέα ( συγκεκριμένα από εμένα, τον . και τον kveld αν θυμάμαι σωστά) ήταν αυτό που περιέγραψαν οι Dragonlord, necro και πολύ πιο όμορφα ο Παύλος. Θα ήταν μέρος του forum, οι reviews/reports/news θα ταν οι αρχές των συζητήσεων απλά θα ήταν ένα κλικ παραπάνω επίσημο στην όψη, πρώτα απ'όλα όμως για να ναι πιο εύχρηστο για τις συζητήσεις (clicky: viewtopic.php?f=3&t=5909 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=5909)).

Κατέληξε σε μια μορφή (τεχνικά) παρόμοια με τη σημερινή που περιείχε links στο forum. Το βρήκα λάθος στη πορεία αλλά δεν έχει σημασία.

Βλέπαμε ότι έχει κίνηση και είπαμε να το ψάξουμε και για καμιά πρόσκληση. Hold a sec όμως, θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν ήταν να μιλήσουμε εγώ και ο Dragon με didi διάλογο: "- κι αν μας πούνε για το forum που τρώνε κράξιμο; - eh στο μπούτσο μας να πρόσεχαν". Όπως είπε και ο necro (ή ο .) ο κύριος στόχος ήταν αν υπήρχε κάποια προώθηση να ήταν απλά κιε ειλικρινά σε πράγματα που μας αρέσουν και θέλαμε να μαθαίνονται χωρίς κάποιο όφελος (δες Noiselust συνέντευξη κιε μη-αρνητικές reviews).

Στη συνέχεια άρχισε να παραγίνεται 'σοβαρό' το mag και έτσι με κάποιες αφορμές που δεν έχουν σημασία εγκατέλειψα, όπως στην συνέχεια και άλλοι. Και ήρθαν νέοι συντάκτες (απ'το forum πάντα) και συνέχισε να πηγαίνει καλά - κιας μην συμφωνούσα με την λίγο-πιο-πολλή-σοβαρότητα-παύλα-τυπικότητα.

Στη συνέχεια χρειάστηκε και νέους συντάκτες, μη forumικούς. Καθόλου κακή ιδέα, ήρθε ο Θάνος & co που έκαναν *ωραία* δουλειά (κυρίως όμως σε ένα χώρο που δεν έχουν πσάκσει αρκετοί και δικαιολογεί την μικρή συμμετοχή στα reviews replies, αλλά δε θα πρεπε να πτοηθείτε)

Τέλος, σε πολύ γενικές γραμμές, αφού έγινε τόσο σοβαρό πλέον το mag δε βρίσκω το λόγο που κωλλύεται η μεταφορά του, ή ακόμα καλύτερα για εσάς του crew και η μετονομασία του. Κιεγώ συμφωνώ να χρησιμοποιηθούν τα κείμενα μου (ίσα ίσα που δε θέλω να χαθούν). Η τέλος πάντων και να φτιάξετε κάτι νέο, μπορείτε να αναπαράγετε τα κείμενα σας.
Θα επανέλθω στο τέλος για τα παραλλειπόμενα.

Πάμε στα του forum/moderating/etc.:

Νταξ πάντα ήταν ελεύθερα τα πράγματα κιε ιδεολογικά έτσι μας αρέσει. Ban φάγανε μόνο όσοι έκαναν ακραίες προσωπικές επιθέσεις (rockavlos, tzohs, solos κτλ) που ξεπερνούσαν τα -αρκετά χαλαρά- internet fun όρια. Έτσι το θέλουμε και γιαυτό δημιουργήθηκε άλλωστε. Η διαφορά είναι ότι τότε γίνονταν και συζητήσεις ωραίες στα μουσικά threads. Τώρα, όπως και ο necro προείπε, λίγο η κούραση λίγο και ο λιγότερος χρόνος με αποτρέπουν απ'το posting. Παρόλαυτα συνεχίζω να απολαμβάνω ποστς συγκεκριμένων users που δε πτοούνταν (αλλά απ'ότι φαίνεται δεν άντεξαν για πάντα). Marillion εντάσσεσαι σε αυτούς, όπως και ο Helm. Ok, τα δικά σου γραπτά μου φαίνονται ενδιαφέροντα αλλά δεν έχω κάτι να απαντήσω διαφορετικό απ'το "θα τσεκάρω ίσως κάποια στιγμή", ενώ του Helm μερικά με έβρισκαν σύμφωνο απλά ή κάθετα αντίθετο (πχ Witch) και γινόταν *συζήτηση*. Επίσης για ποστς "[img ] κσώφυλλο [/img ] δηλώνω ένοχος πολλάκις αλλά δε μπορούμε να έχουμε πάντα κάτι να πούμε (ή να χουμε την πολυτέλεια του χρόνου ενίοτε).

Anyway, το trolling δε με πτόησε απ'το να διαβάζω (όσο έχω και χρόνο eh) τα μουσικά posts και ενίοτε να συμμετάσχω (όσο έχω χρόνο και πάλι). Τώρα. ως moderator στο music δεν θεώρησα ότι έπρεπε να επέμβω ως τώρα μη-διακριτικά, παρα μόνο στο θέμα των mp3s που το χουμε υπεραναλύσει και είναι νομικό-related. Αν πιστεύετε ότι χρειάζονται λιγότερο χαλαρά όρια, μπορείτε πάντα να το προτείνετε εδώ στο forum SUGGESTIONS και να οριστεί κάποιος άλλος. Εγώ έτσι κιαλλιώς είμαι global mod οπότε και πάλι μπορώ να επέμβω αν θεωρώ ότι χρειάζεται και δεν το χει κάνει ήδη κάποιος moderatorας.

Τα fouls, τα offside κ οι πρωταγωνιστές του thread:

Dragonlord: κύριως υπαίτιος είσαι συ man. Και όχι κάτι που έκανες συγκεκριμένα αλλά αυτά που δεν έκανες αφού έλειψες ΤΕΛΕΙΩΣ αρκετό καιρό. Και για το forum αλλά και για το mag, που λογικό μου φαίνεται αφού ορίζονται άλλοι υπεύθυνοι να ξεφύγει (όχι αρνητικά αλλά προς άλλη πορεία). Αυτά γενικά, τα λέμε και μεταξύ μας αν θες να το αναπτύξουμε.

ikonoklats: Είσαι σιχαμένο troll αλλά όταν καταφέρνεις να μιλάς σοβαρά σου ακσίζει αρκούδι.

Atheist/Veinsaw/Kalki: Εκτός των αντιφάσεων ειδικά του kalkiου σαυτό το thread, η μέγιστη αντίφαση είναι η συμμετοχή σας τόσο καιρό στο forum με την αργότερα στάση σας προς το forum ως συντάκτες.

carheart: η απώλεια αυτού του επεισοδίου ER 90210.

Marillion, Pitsadoros: μη πτοείστε αγόραροι.

Χ, ., sympo, mits, τιποτάνθρωπος κιε ανάλογες συμμετοχές: Καταλυτικές εμφανίσεις όπως πάντα (καμία ειρωνία εδώ).

necro: δε πρωταγωνιστεί αλλά τα λέει 100% σωστά. να τονίσουμε και την απάντηση στην eni περί παρέιστικης συνεργασίας.

σίγουρα είχα κιάλλα στο μυαλό μου κατά την ανάγνωση των 234234 σελίδων αλλά χάνεται η ποιότητα με τόση ποσότητα. αυτά.

.
11-06-2008, 12:20
:shock: Όχι ρε μαλάκα.

Καλά τα λέει το πουστάκι από πάνω, αλλά είναι καιρός να μιλήσει κάποιος ΣΟΦΟΣ και να ανακεφαλαιώσει για να μη το ξαναχάσουμε. Ο σοφός αυτός είμαι εγώ φυσικά.

Το Ηαρ Μαγκ ξεκίνησε σαν μαγκ του ηαρ φόρουμ. Δεν ήταν το φόρουμ, φόρουμ του μαγκ. Βέβαια το domain άλλο έδειχνε εδώ που τα λέμε. Έπρεπε να είναι www.electricrequiem.com/mag (http://www.electricrequiem.com/mag) και όχι www.electricrequiem.com/forum (http://www.electricrequiem.com/forum). Απ'ότι θυμάμαι από τις τότε συζητήσεις, αυτό έγινε για να γίνει περισσότερο γνωστό στους ενδοφορουμικούς και μη κύκλους, αφού το κουμπάκι Magazine δίπλα στο search και το faq you περνούσε ψιλοαπαρατήρητο.

Οπότε είναι λογικό τα καινούρια μέλη του μαγκ να σχηματίσουν μια άλλη εικόνα, αν και οι παλιότεροι θα μπορούσαν/ μπορούσαμε να τους είχαν/είχαμε εξηγήσει. Εξ ου και οι συζητήσεις περί κακού φόρουμ που χαλάει το μαγκ.

Το καλύτερο που μπορεί να γίνει από δω και πέρα είναι να φτιάξουν τα παιδιά το δικό τους μαγκ όπως ακριβώς το θέλουν ή και όπως ακριβώς αξίζει, γιατί όντως είναι καλά και άγια παιδιά όλοι τους (ακόμα και το πουστάκι, ο Γιάννης - Ορέστης) και τα αποτελέσματα πιστεύω ικανοποιητικότατα για όσους διαβάζουν ηλεκτρονικά περιοδικά. Και φυσικά να μη το δουν εγωιστικά και μαλακίες και να εκμεταλλευτούν και την όποια προώθηση μπορούν να έχουν μέσω του φόρουμ.

Το φόρουμ λογικά θα επιστρέψει στην αρχική μορφή του, με κριτικές από όλους αλλά λίγο πιο συμμαζεμένες (βλ. κανόνες).

Οπότε όλα καλά, τα ξεκατινιάσματα θα μπορούσαν να λείπουν αλλά εδώ που τα λέμε δε θα μπορούσαν να λείπουν γιατί έτσι πρέπει να γίνεται και έτσι γίνεται στο πολυαγαπημένο μας φόρουμ.

Σαφώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κάρχαρτ είναι ελεεινό πουστάκι και κεφτές του ελέους και της πούτσας και του αξίζει ένα μεγάλο ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΑΥΛΙ.

Ubu Roi
11-06-2008, 14:48
πάντως έχω την αίσθηση ότι το να ζήτείται ο εξωστρακισμός του τάδε ή του δείνα από τον άντμιν στα μουλοχτά είναι ακριβώς ο λόγος που ο ικόνοκλαστ έκανε ό,τι έκανε (με την στήριξη των υπόλοιπων "ουρακοτάγκων").

πχ, ο μαρίλιον να ζητάει το κεφάλι του σπυρέτου επί πίνακι στα κρυφά και εδώ να λέει απλώς πως διαφωνεί, ο χαρβεστμαν να σιγοντάρει και να ωρύεται για το πόσο απαράδεκτος είναι ο ικονοκλαστ ενώ εδώ κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο η ξιπασμένη, ο χελμ το ίδιο. τα ίδια ισχύουν και για τον φίλο Κώστα που όπως φάνηκε σε αυτό το θρεντ παλιότερα είχε ζητήσει έμμεσα την αποπομπή/φίμωση του ίδιου χρήστη επειδή δε μπορεί να φέρνουμε μπάντες απέξω και στο φόρουμ να λένε για τα εαακ.

δηλαδή γίνεται μια κουβέντα στα κρυφά και μόνο, όπου προσπαθείται να μεταπειστεί το αφεντικό ώστε να ξαποστείλει τον τάδε που δε μας κάθεται καλά στο λαιμό, ενώ δεν γίνεται καμία ανοιχτή κουβέντα στην οποία συμμετέχει και ο ίδιος ο τάδε και μπορούν να βγουν συνολικότερα συμπεράσματα από όλους.

ε ακριβώς αυτή τη διγλωσσία και τον κοτισμό κατήγγειλε ο ικόνοκλατς.

animae
11-06-2008, 14:53
O ικονοκλαστ που απλα καποια στιγμη(δεν ξερω γιατι φυσικα :? ), σταματησε να ποσταρει με τον μαλακισμενο και τρολλιαρικο τροπο που ποσταρε, και ξεκινησε το πιο σοβαρο του?

Ubu Roi
11-06-2008, 14:55
εμένα ποτέ δε μου φάνηκε ότι άλλαξε ύφος, τέτοια μεγάλα σοβαρά ποστς έκανε πάντα, όπως πάντα έκανε και αποκλειστικά σαρκαστικά ποστς, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο χιουμορ. επίσης να μην είσαι τελείως μαλάκας.

Marillion
11-06-2008, 15:03
H diafwnia pou parapempeis, egine xronika prwtou syneidhtopoihsw thn eisodo tou sta kryfa forum (ayto an 8elete to pistevete, an oxi kalws). Otan ekana tis parathrhseis htan ka8ara kai mono gia to forum (eixa pei malista pws den diavasa oles tis selides & la8os mou opws apodeix8hke, pistevontas pws i 8iela antidrasewn htan sto post peri anagkaiothtas mag kai oxi kati allou- sthn synexeia vevaia katalava oti alla synevhsan).

To ban proekypse argotera. Prepei na katalavete pws to gegonos pou apey8yn8hka ev8ews ston dragonlord, htan pws eixa 8oryvh8ei me tin adiaforia tou, kati pou egine ekdhlo kai apo allous users/ syntaktes, sto thema ''eisvolhs'' twn kryfwn forums. Den egine tpt kryfo (edit : h8elhmena-apo plevras mou) kai sthn telikh, poios mou leei emena oti o ikonoklast den tha xanaempene gia na dei ti leme. Kati pou en telei egine kai (asxetws an synexizw na to vriskw mega la8os), elampse h alh8eia kai o kotismos opws les.

Yposthrixa tis 8eseis mou edw mesa otan mou zhth8hke dixws polla ma kai mou kai pws ta vrhke kai ti eide ktl. Apeixa allwste apo polles koutsompolistikes kai mh kouventes sta plaisia tou mag gia praktikous kai an8rwpinous logous. An zhth8ei kati akomh 8a to kanw alla apla kai mono gia na min nomisete oti eimai backstabber kai paliopoustas h otidhpote. Kai to topic exei ginei ontws apex8es kai psyxof8oro exou kai i anagkaiothta enos pio proswpikou tet a tet. Gia tous ypoloipous den prokeite na parw 8esh o ka8enas energei opws thelei.

Dragonlord
11-06-2008, 15:03
Τέλος, σε πολύ γενικές γραμμές, αφού έγινε τόσο σοβαρό πλέον το mag δε βρίσκω το λόγο που κωλλύεται η μεταφορά του, ή ακόμα καλύτερα για εσάς του crew και η μετονομασία του. Κιεγώ συμφωνώ να χρησιμοποιηθούν τα κείμενα μου (ίσα ίσα που δε θέλω να χαθούν).

Dragonlord: κύριως υπαίτιος είσαι συ man. Και όχι κάτι που έκανες συγκεκριμένα αλλά αυτά που δεν έκανες αφού έλειψες ΤΕΛΕΙΩΣ αρκετό καιρό. Και για το forum αλλά και για το mag, που λογικό μου φαίνεται αφού ορίζονται άλλοι υπεύθυνοι να ξεφύγει (όχι αρνητικά αλλά προς άλλη πορεία). Αυτά γενικά, τα λέμε και μεταξύ μας αν θες να το αναπτύξουμε.
Για το πρώτο, τα κείμενα κανενός από τους παλιότερους συντάκτες δεν θα χαθούν. Τα λινκ στο φόρουμ υπάρχουν, και από εκεί θα μπορεί ο καθένας να βρει το αντίστοιχο κείμενο. Απλά το μαγκ θα πάψει να ανανεώνεται και να είναι στην κεντρική.

Ναι, το θέμα είναι ότι δεν είπα ποτέ ότι έγινε παράλογα ό,τι έγινε, ότι φταίει κάποιος που πήρε άλλη πορεία η φάση κλπ, γενικά το λάθος που έκαναν οι περισσότεροι συντάκτες ήταν ότι η αλλαγή url που είπα ότι πρέπει τελικώς να γίνει ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΜΩΡΙΑ. Απλώς δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα, έβρισκα αδύνατη τη συνεργασία με κάποιους, οπότε αντί να αρχίσω να στέλνω κόσμο είπα εφόσον τα βρίσκουν μεταξύ τους απλώς να αλλάξουν url. Δεν θεωρούσα ότι πρέπει να λέγεται πλέον electric requiem ρε παιδί μου, μόνο αυτό.

animae
11-06-2008, 15:24
εμένα ποτέ δε μου φάνηκε ότι άλλαξε ύφος, τέτοια μεγάλα σοβαρά ποστς έκανε πάντα, όπως πάντα έκανε και αποκλειστικά σαρκαστικά ποστς, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο χιουμορ. επίσης να μην είσαι τελείως μαλάκας.

Eίναι λοιπόν, θέμα οπτικής γωνίας,γιατί τις περισσότερες φορές που τον έβλεπα να ποστάρει εκτός του πολιτικς(ή ακόμα και κει) ήταν ενας σπασαρχιδας τρολλακιας. Ναι, πολλες φορες έκανε ωραίο χιουμορ, ναι έκανε και πολλα ωραια σοβαρα ποστ, αλλα τα περισσοτερα ήταν σπασαρχιδικο τρολλινγκ. Για την ακριβεια, εδω μέσα είναι απο τις λιγες φορες που εχει μιλησει εξ ολοκληρου σοβαρα(τουλαχιστον απ οσο εχω δει εγω, δεν παρακολουθουσα κιολας το τι ποσταρει ο ικονοκλαστ).

Επισης μου κανει τρελη εντύπωση, που ενω μπηκε σε σεξιον που δεν επρεπε να μπει, συνεχιζει να μιλαει σαν να μην εχει γινει τπτ και δεν εχει αναφερθει σε αυτο το γεγονος.Ουτε να πει οτι καποιος του εδωσε παςς να μπει,ουτε τους λογους που το κανε.

Dragonlord
11-06-2008, 15:25
Επισης μου κανει τρελη εντύπωση, που ενω μπηκε σε σεξιον που δεν επρεπε να μπει, συνεχιζει να μιλαει σαν να μην εχει γινει τπτ και δεν εχει αναφερθει σε αυτο το γεγονος.Ουτε να πει οτι καποιος του εδωσε παςς να μπει,ουτε τους λογους που το κανε.
Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται πιο ώριμη σκέψη από το ban εντός πενταλέπτου. Θα φτάσουμε κι εκεί όμως.

animae
11-06-2008, 15:28
Δεν το πα για αυτον το λόγο. Αλλα γιατι ολοι οι υπολοιποι τρωγεστε σαν μαλακες για διαφωνιες που οντως υπαρχουν, αλλα ο ικονοκλαστ που το "γιγαντωσε" με την κινηση του, παιζει την παναγιτσα και τον ηθικολογο,χωρις να απανταει σε τιποτα τελικα.

Ubu Roi
11-06-2008, 15:33
ανίμαε, δεν ξέρω αν έγινε αντιληπτό απ' το προπροηγούμενο ποστ μου. αλλά μπαίνω και εγώ στο κρυφό σέξιον, όπως και άλλοι. το γιατί απαντιέται επίσης στο ίδιο ποστ, διότι εκεί γίνονται κλειστές συζητήσεις οι οποίες θα έπρεπε να είναι ανοιχτές. τώρα το ότι αυτό "δεν είναι σωστό" και "παράνομο" αφενός δε με νοιάζει, αφετέρου με κάνει να απορώ αν το να συζητιέται στα μουλοχτά η τύχη του φόρουμ η το να ζητείται επίσης στα μουλοχτά το μπαν κάποιου είναι "σωστά".

δεύτερο, πάλι όσον αφορά τα ποστς του ικονοχλατς, θεωρώ ότι -> αυτό (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=551649#p551649) <- είναι το σοβαρότερο ποστ που έχει κάνει ποτέ, και επίσης το καλύτερο ποστ που έχει γίνει στα 5 χρόνια ύπαρξης του ερ. όμως, ούτε μία φράση σ' αυτό δεν είναι "σοβαρή" σύμφωνα με το δικό σου ορισμό.

ε, όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

distortionofperception
11-06-2008, 15:40
περιμένεις να σου στείλουμε π.μ. για να μας πεις πως μπαίνεις στα κρυφά, ή είναι δικαιο να μην ξερει και ο υπολοιπος κόσμος?

Mitsmann
11-06-2008, 15:40
Ανιμαε δε με νοιαζει αν η αποψη μου ειναι σωστη, λαθος η πολιτικλη ανκορρεκτ, αλλα και να μην "επρεπε" να γινει αυτο που εκανε ο Ικονοκλαστ, καλως το εκανε.

Φτιαχτηκε ενα τοπικ περι φορουμ (τουλαχιστον αυτο λεει το τοπικ) και συναρτησει βεβαια με το περιοδικο, κατατεθηκαν αποψεις. Μαντεψε λοιπον, οταν ανακαλυπτεις οτι καποιος/καποιοι/καπου/καποτε αλλα λενε εδω και αλλα λενε εκει, και επισης εχουν κανει τοπικ με θεμα εσενα και λεγονται παλι αλλα εδω και αλλα εκει.

ε. δε καταλαβα για ποιο λογο να μη το κανει. Καλο ειναι να φανερωνονται μερικα πραγματα. Τα οποια ειχαν αρχισει να φαινονται απ τα ποστ στο τοπικ ηδη (δηλαδη οτι ο Αθεηστ ελεγε αλλα εδω και αλλα πιστευε εκανε κρα απο ποστ στο ιδιο το τοπικ, μη τρελαθουμε)

εν τελει δηλαδη ο Σολος τα λεει καλλιστα.

animae
11-06-2008, 15:43
ανίμαε, δεν ξέρω αν έγινε αντιληπτό απ' το προπροηγούμενο ποστ μου. αλλά μπαίνω και εγώ στο κρυφό σέξιον, όπως και άλλοι. το γιατί απαντιέται επίσης στο ίδιο ποστ, διότι εκεί γίνονται κλειστές συζητήσεις οι οποίες θα έπρεπε να είναι ανοιχτές. τώρα το ότι αυτό "δεν είναι σωστό" και "παράνομο" αφενός δε με νοιάζει, αφετέρου με κάνει να απορώ αν το να συζητιέται στα μουλοχτά η τύχη του φόρουμ η το να ζητείται επίσης στα μουλοχτά το μπαν κάποιου είναι "σωστά".

δεύτερο, πάλι όσον αφορά τα ποστς του ικονοχλατς, θεωρώ ότι -> αυτό (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=551649#p551649) <- είναι το σοβαρότερο ποστ που έχει κάνει ποτέ, και επίσης το καλύτερο ποστ που έχει γίνει στα 5 χρόνια ύπαρξης του ερ. όμως, ούτε μία φράση σ' αυτό δεν είναι "σοβαρή" σύμφωνα με το δικό σου ορισμό.

ε, όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Θα πρεπε να ειναι ανοιχτες γιατι? Δεν μιλαω ουτε για παρανομο ουτε για τιποτα. Δηλαδη θα προσπαθουσες να δεις τα πμς καποιου?

Για το οτι θα πρεπε να ειναι ανοιχτες, παλι διαφωνω, απο την στιγμή που ειναι διαφωνίες μεταξυ ορισμένων προσωπων για πολυ συγκεκριμενα πραγματα, στα οποια αν δεν εισαι συντακτης, τοτε τι σκατα να πεις? Να πεταχτεις σαν πορδη και να πεις και συ την γνωμη σου? Να μην πω το γνωστο με τις κωλοτρυπιδες.

Το τι θεωρεις εσυ σοβαρο και το τι θεωρω εγώ, μαλλον δεν απασχολει κανέναν απο τους 2. Το να εχεις διαφορετικα γουστα, δεν σημαινει ουτε οτι εισαι καλυτερος, ουτε οτι εισαι χειροτερος. Οποτε απλα μπορω να πω οτι ειχες προβλημα, και συ να με πεις μαλακα καθωσπρεπιστη και να λήξει η κουβεντα μας και να χουμε και οι 2 την ικανοποιηση του "εχω δίκιο".

Τελος, αλλο το ποστ του ικονοκλαστ που εβαλες πιο πανω και αλλο το ακατασχετο τρολλινγκ που εκανε.

Ubu Roi
11-06-2008, 15:47
distortion, η μέθοδος αυτή καθ' αυτή μου φαίνεται ασήμαντη. αν θέλει ας τα πει ο ίδιος ο ικόνοκλαστς που είναι και ο χάξορας της φάσης.

ανίμαε, δε μιλάω για εκείνα που αφορούσαν ειδικά το μαγκ, αυτα δεν έκατσα καν να τα διαβάσω γιατί με αφήνουν αδιάφορο. μιλάω για εκείνα που αφορούν το φόρουμ. τα οποία θα έπρεπε να είναι ανοιχτά γιατί ακριβώς αφορούν όλο το φόρουμ, όχι μόνο τους συντάκτες του περιοδικού.

κατά τα άλλα, αν το ποστ που έδειξα δεν το θεωρείς τρόλλιγκ τότε θα θελα να ξέρω τι θεωρείς.

distortionofperception
11-06-2008, 15:49
είσαι συντακτης?

Ubu Roi
11-06-2008, 15:50
καθόλου.

animae
11-06-2008, 15:52
Ανιμαε δε με νοιαζει αν η αποψη μου ειναι σωστη, λαθος η πολιτικλη ανκορρεκτ, αλλα και να μην "επρεπε" να γινει αυτο που εκανε ο Ικονοκλαστ, καλως το εκανε.

Φτιαχτηκε ενα τοπικ περι φορουμ (τουλαχιστον αυτο λεει το τοπικ) και συναρτησει βεβαια με το περιοδικο, κατατεθηκαν αποψεις. Μαντεψε λοιπον, οταν ανακαλυπτεις οτι καποιος/καποιοι/καπου/καποτε αλλα λενε εδω και αλλα λενε εκει, και επισης εχουν κανει τοπικ με θεμα εσενα και λεγονται παλι αλλα εδω και αλλα εκει.

ε. δε καταλαβα για ποιο λογο να μη το κανει. Καλο ειναι να φανερωνονται μερικα πραγματα. Τα οποια ειχαν αρχισει να φαινονται απ τα ποστ στο τοπικ ηδη (δηλαδη οτι ο Αθεηστ ελεγε αλλα εδω και αλλα πιστευε εκανε κρα απο ποστ στο ιδιο το τοπικ, μη τρελαθουμε)

εν τελει δηλαδη ο Σολος τα λεει καλλιστα.

Ουτε μενα με ενδιαφερει αν ειναι σωστη η λαθος στην ουσια. Και σιγουρα καμια σχεση με πολιτικλη κορρεκτ και μαλακιες.

Το οτι μπορει να φτιαχτηκε αυτο το τοπικ για αλλους λογους, δεν μπορω να το ξερω, αλλα επισης, ο καθενας μπορει πλεον μετα απο 5543253 σελιδες να βγαλει το συμπερασμα του.

Η γενικη ελευθερια που υπαρχει σε τουτο το φορουμ, είναι και αυτο που το κανει πιο εκλυστικο (για μενα τουλαχιστον) και σιγουρα δεν ειναι μερος για να μπαινεις σε καλουπια του τυπου "αυτο δεν επρεπε να το κανεις".

Απο την αλλη τωρα, μαλακια μεν να γραφονται αλλα φανερα και αλλα κρυφα για καποιον χρηστη. Ομως απο την αλλη γιατι να δωσει δικαιωματα να γινεται αυτο το πραγμα. Οι αλλοι μπορει να ειναι μαλακες. Οι χειροτεροι κιολας. Για να υπαρξει κατι τετοιο λοιπον, πρεπει να εχεις κανει και συ την μαλακια σου.(και απ οτι εχω καταλαβει δεν ηταν το θεμα μονο η μπαντα η οποια ειχε παραπονεθει)

ουμπιρου.

Ναι αυτο για το φορουμ συμφωνω, καθως αλλο προφιλ φαινεται μεσα στο φορουμ απο τους "διαχειριστες" και άλλα πράγματα δειχνουν οι inside συζητησεις.

Το τρολλινγκ ειναι το κλασσικο τρολλινγκ που υπαρχει σε ολο το ιντερνετς. ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ. Που απλα ο αλλος πεταγεται συνεχεια, λεγοντας μικρες μαλακιες και σου σπαει τα αρχιδια, νομιζοντας κιολας οτι εχει πει εξυπναδες.

distortionofperception
11-06-2008, 15:53
ωραια. εισαι όμως υπερασπιστής του δικαίου.

μπα τρίχες ουτε απ'αυτό είσαι.καθώς διαχωρίζεις τη θέση σου με τα "προνόμια" των κρυφών φόρουμς. αν πιστεύεις ότι πρεπει τετοιες συζητήσεις πρεπει να γίνονται δημόσια, ή απαίτησε το απο τους αντμινς ή δωσε την προσβαση σε όλους. αλλιώς εισαι πασόκος

Milton
11-06-2008, 15:56
http://www.disneyfrontier.com/wp-content/uploads/2007/06/1973-disneyland-records-robin-hood-story-and-songs.jpg

Ubu Roi
11-06-2008, 15:57
ε σε αυτή την κατεύθυνση ανέβηκαν τα θρεντς του κρυφού που αφορούσαν το φορουμ σε άλλο σέρβερ.

κατά τα άλλα, σύμφωνοι, ας μεταφερθούν σε αυτό εδό το φόρουμ (παμπλικ δηλαδή) τα παραπάνω θρεντς. ούτως ή αλλως δεν αφορούν διαδικαστικά του μαγκ, σκοπό τον οποίο εξυηπειρετεί το κρυφό σεξιον.

μίλτον, αχαχαχαχ

distortionofperception
11-06-2008, 15:58
http://www.disneyfrontier.com/wp-content/uploads/2007/06/1973-disneyland-records-robin-hood-story-and-songs.jpg

απο δαύτους αγαπητη ειναι γεματες 50κάτι σελίδες τωρα. Ο καθένας με το δικό του όνειρο.

animae
11-06-2008, 16:00
Και τεσπα, αυτο που θελω να πω, ειναι οτι ολοι ειναι σαν να εχουν κατσει στην καρεκλα απεναντι απο την Λαμπιρη και ο ικονοκλαστ δεν το χει κανει. Αν θελει καποιος να βγαλει σωστα συμπερασματα, (ειδικα αν δεν εχει δει τα κρυφα σεξιον και τις ιστοριες) πρεπει να δει και αυτα, ενω μεχρι στιγμης ο ικονοκλαστ αυτο που εχει κανει, ειναι να κριτικαρει τους αλλους, χωρις να ξερουμε τι πως και γιατι για αυτον.

VirusXI
11-06-2008, 16:00
Ubu.

Tο ότι περνάει στο ντούκου η μέθοδος προς το παρών δε σημαίνει κάτι. κιε δεν είναι καθόλου ασήμαντη. Απλά το ότι εξυπηρέτησε ώστε να βγουν συμπεράσματα για μια συζήτηση που έγινε δημόσια (ενώ δε χρειαζόταν, εκτός αν είμαστε κατίνες) το φέρνει σε 2η μοίρα.

Επίσης το θέμα αυτό καθεαυτό δεν αφορά όλο το φόρουμ. αν εκσαιρέσεις τις αναφορές στον ικονοκλατς το θέμα φόρουμ αφορά τον Dragon κιε τους mods. Όπως επίσης το θέμα σχέσης φορουμ-μαγκ αφορά τους συντάκτες και τον Dragon.

Εκτός αν σε αφορά ως κατίνα της υπόθεσης κσερωγώ.
Ή σαν Ρομπέν του Δικαίου.

Ubu Roi
11-06-2008, 16:03
με αφορά ως κομουνισταρά, τίποτα το ανθρώπινο δε μας είναι ξένο.

Mitsmann
11-06-2008, 16:06
Βαηρους, αμα το φορουμ και το πως παει αφορα τον Ντραγκον και τους Μοντς, αμα το περιοδικο και πως παει αφορα τον Ντραγκον και τους Συντακτες, γιατι στον μπεο εγινε το τοπικ?

distortionofperception
11-06-2008, 16:09
για τα μαααααααατια του κόσμουυυυυυυυυυ εναν αγνωστο φως μουυυυυυυ

Milton
11-06-2008, 16:13
Ξεκινώ αυτό το topic για να συζητήσουμε και να συλλέξουμε γνώμες από παλιότερους και νεώτερους σχετικά με το πώς βλέπει ο καθένας το er και τι θα άλλαζε σε αυτό.

VirusXI
11-06-2008, 16:14
ωραία. το moderating του φόρουμ αφορά τον Dragonlord και τους mods. καλύτερα τώρα;
παίκστε κιάλλο με τις λέκσεις ουιιιιι!

γενικότερα
http://img505.imageshack.us/img505/4886/katinakkeat9.gif

Mitsmann
11-06-2008, 16:16
Ξεκινώ αυτό το topic για να συζητήσουμε και να συλλέξουμε γνώμες από παλιότερους και νεώτερους σχετικά με το πώς βλέπει ο καθένας το er και τι θα άλλαζε σε αυτό.

ε ναι.

Milton
11-06-2008, 16:19
http://news.antenna.gr/resources/images/04f770d6-5f03-4a98-b10b-6c954e25db00.jpg

"Αξίζει;"

necropethamenos
11-06-2008, 16:22
oti eipe o vairous. opws panta.

Phantom Duck
11-06-2008, 16:24
ωραία. το moderating του φόρουμ αφορά τον Dragonlord και τους mods. καλύτερα τώρα;
παίκστε κιάλλο με τις λέκσεις ουιιιιι!

Άλλο mods, άλλο συντάκτες. Αυτό, συνεχίστε.

Ubu Roi
11-06-2008, 16:25
ωραία όλα αυτά αλλά αφορά όλο το φόρουμ. αυτό, συνεχίστε.

VirusXI
11-06-2008, 16:27
ωραία. το θέμα σχέσης φόρουμ-μαγκ αφορά τον Dragonlord και τους συντάκτες.

2 επεξηγήσεις για το ίδιο ποστ. καλά πάμε.

Ubu Roi
11-06-2008, 16:27
κανείς δε μίλησε γι' αυτή τη σχέση όμως.

VirusXI
11-06-2008, 16:30
τι σε νοιάζει μωρή κατίνα εσένανε αν η άλτεργκράουντ γουστάρει ή όχι το φόρουμ;
ρίχτε του μια σφυροδρεπανιά στο κεφάλι να κσυπνήσει ρε.

Ford Prefect
11-06-2008, 16:30
Θα επέμβω και εγώ να πω ότι μπορεί να θέλουμε πράγματα ή κάποια πράγματα να τα θεωρούμε σωστά, αλλά εν προκειμένω κάποιοι μιλούσαν ιδιωτικά και κάποιοι υπέκλεψαν. Έχουν κάθε δικαίωμα να λένε όποιον θέλουνε μαλάκα στα κρυφά, να θάβουν όλους τους χρήστες και να πασαλείβονται με μαγιονέζα. Αυτό όχι μόνο είναι δικαίωμά τους αλλά είναι και κατοχυρωμένο δικαίωμά τους από το συγκεκριμένο φόρουμ και το να βγαίνει ο καθείς να λέει ότι αυτά πρέπει να γίνονται στα φανερά και επομένως όλα επιτρέπονται είναι μαλακίες της κωλάρας, τις οποίες θα κάνουν γαργάρα όταν οι ίδιοι γίνουν δέκτες της ίδιας κατάστασης. Εκτός και αν έχουν το θράσος να πουν ότι "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται". Αυτό θα έχει πολύ πλάκα.

Ubu Roi
11-06-2008, 16:34
βάιρους, είμαι ευγενικός και δεν θέλω να εκφράσω αμφιβολίες για τις ικανότητες σου στην κατανόηση κειμένου, αλλά εδώ και κάμποσα ποστς λέω ότι όλα τα σχετικά με το μαγκ με αφήνουν παντελώς αδιάφορο. σε αντίθεση με όσα αφορούν και το φόρουμ

Dragonlord
11-06-2008, 16:37
Να ενημερώσω κι εδώ ότι τώρα που βγήκε άκρη με το τι έχει παιχτεί, ο ikonoklast έφαγε ban.

VirusXI
11-06-2008, 16:38
κανείς δε μίλησε γι' αυτή τη σχέση όμως.

2 ερμηνείες:

1. κανείς δε μίλησε στις ιλλουμινάτι συζητήσεις για τη σχέση φόρουμ-μαγκ.
απάντηση μου η πιο πάνω.

2. κανείς δε μίλησε εδώ για τη σχέση φόρουμ-μαγκ.
απάντηση μου:

Άλλο mods, άλλο συντάκτες. Αυτό, συνεχίστε.

Ubu Roi
11-06-2008, 16:41
το σωστό είναι το δύο και εγώ δεν είμαι ο φαντομ ντακ.

VirusXI
11-06-2008, 16:47
ok, εγώ σε αυτόνανε απάντησα. κιεσύ απάντησες σε μένα.
ας πούμε ότι αυτό που σου απάντησα μετά ισχύει ως περαιτέρω επεκσήγηση προς οποιονδήποτε για το ό,τι δεν αφορά κανέναν άλλο αυτά που δε σε αφορούν κιεσένα όπως είπες.

animae
11-06-2008, 16:54
Να ενημερώσω κι εδώ ότι τώρα που βγήκε άκρη με το τι έχει παιχτεί, ο ikonoklast έφαγε ban.

Να μάθουμε και μείς τι σκατά έγινε τελικά?
Αν και το μπαν δεν ειναι η καλυτερη λυση.

FANTASMA
11-06-2008, 17:00
^ Αντιφατικο, ανιμαε. Αν δεν ξερουμε τι εγινε, που δεν ξερουμε, πως αποφασιζουμε οτι δεν ειναι η καλυτερη λυση? :P

Dragonlord
11-06-2008, 17:01

Ο ikonoklast παραπλανούσε χρήστες για να υποκλέψει τους κωδικούς τους. Έτσι απέκτησε πρόσβαση στα κρυφά φόρουμ.
Διάβασε και το global announcement.

Milton
11-06-2008, 17:13
http://www.stat.sc.edu/rsrch/gasp/gasp2.gif

συγγνωμη.

The Good Son
11-06-2008, 17:58

Ο ikonoklast παραπλανούσε χρήστες για να υποκλέψει τους κωδικούς τους. Έτσι απέκτησε πρόσβαση στα κρυφά φόρουμ.
Διάβασε και το global announcement.

Σορυ αλλά αν το πράμα είναι όπως κατάλαβα, δλδ ο πράκας έλεγε μουφες σε χρήστες και τους κατάφερε να του δώσουν τους κωδικούς τους, τότε αυτός δεν φταίει σε τίποτε, αυτοί είναι φρούτα.

BLiTzER
11-06-2008, 18:02
Agree.

Kai tora peite poioi htan ta "frouta" imo. De xrhsimopoio th gnosth leksoula, vlepete e. Eimai sigouros oti htan syntaktes !!!!11

Deggial
11-06-2008, 18:04
Σορυ αλλά αν το πράμα είναι όπως κατάλαβα, δλδ ο πράκας έλεγε μουφες σε χρήστες και τους κατάφερε να του δώσουν τους κωδικούς τους, τότε αυτός δεν φταίει σε τίποτε, αυτοί είναι φρούτα.

Συνειδητά αποφάσισε να παραβεί τον νόμο (απάτη και παράνομη πρόσβαση). Και ντάξει, ας πούμε χάριν συζήτησης πως υπάρχουν ηθικοί λόγοι για να δημοσιεύσει τα του χίντεν φόρουμ. Το να μπαίνει με username άλλου χρήστη και να ποστάρει ό,τι να' ναι (με αποτέλεσμα ο άλλος να βρίσκει και τον μπελά του) πώς στο καλό δικαιολογείται;

ΥΓ. Επίσης αν γενικά δε θεωρείτε πως η απάτη θα έπρεπε να ήταν ποινικά κολλάσιμη, να ξέρετε ότι έχω μερικά οικόπεδα με θέα στη Θάλασσα να πουλήσω, για όποιον ενδιαφέρεται.

Odonian
11-06-2008, 18:22
Μια ερώτηση, ο ικόνοκλατ έφαγε μπαν για το φίσιν καθεαυτό ή για αυτό που έκανε με τους κωδικούς (περίπτωση κάντίρού); Δεν είδα να σκίζεστε τα αφεντικά να μάθετε πώς τελικά μπήκε στα χίντεν (αν και οι απαντήσεις του εδώ - και είμαι σίγουρος και οποιαδήποτε ανάλογη ερώτηση του κάνατε - ήταν σαφέστατες ως προς τη μέθοδο).

Deggial
11-06-2008, 18:29
Μια ερώτηση, ο ικόνοκλατ έφαγε μπαν για το φίσιν καθεαυτό ή για αυτό που έκανε με τους κωδικούς (περίπτωση κάντίρού); Δεν είδα να σκίζεστε τα αφεντικά να μάθετε πώς τελικά μπήκε στα χίντεν (αν και οι απαντήσεις του εδώ - και είμαι σίγουρος και οποιαδήποτε ανάλογη ερώτηση του κάνατε - ήταν σαφέστατες ως προς τη μέθοδο).

Ο Dragonlord νομίζω είχε κανεί σαφές ότι δεν επιθυμεί να τον μπανάρει επειδή είδε τα χίντεν φόρουμ. Αν και προσωπικώς διαφωνώ, δε το συζήτησα με τον Dragonlord. Από τη στιγμή όμως που καθόταν και μαλακιζόταν με phising frauds, κλπ, ε νομίζω είναι λίγο προφανές πως δεν είναι δυνατό να είναι αποδεκτή αυτή η συμπεριφορά.

Odonian
11-06-2008, 18:32
Δεν απαντάμε στην ερώτηση, ίσως επειδή δεν είσαι αυτός που πρέπει να απαντήσει, εκτελεστικό μποτ!

Έφαγε μπαν επειδή έκλεψε κωδικούς ή επειδή τα έκανε πουτάνα με τους κωδικούς που έκλεψε;

regularpaul
11-06-2008, 19:01
ρε προσπαθώ να κάνω καμιά δουλειά και δεν με αφήνετε
πάω για ποπ κορν κι επανέρχομαι να πατήσω refresh

πριν 3 βδομάδες, μετά το ματς Ιωνικού-ΠΑΣ, είχε κάνει το ίδιο με τον yponoblast
ένας Γιαννιώτης με το δικό μου κωδικό στο σάιτ των rangers
όταν μπήκα στο φόρουμ, έβλεπα quotes regularpaul και θεούς και δαίμονες από κάτω
και μέχρι να καταλάβω τι έπαιζε, τα χρειάστηκα
τελικά άλλαξα κωδικό, τον αποκάλεσα μπλου χακέρος και το άφησα πίσω μου

συνεχίστε

Ace
11-06-2008, 19:02
Μόνιμο μπαν;

Odonian
11-06-2008, 19:35
Να ξεκαθαρίσω την παραπάνω ερώτηση μου γιατί απότι κατάλαβα μπορεί να παρεξηγηθεί. Δε με ενδιαφέρει να θέσω κανόνες για τη λειτουργία του φόρουμ, θα είχα κάνει δικό μου αν ήθελα. Είμαι όμως λίγο σφιχτοκώλης και μου αρέσει να γνωρίζω τους κανόνες όταν υπάρχουν. Το μοντερέιτιν το έχω καταλάβει τόσα χρόνια που είμαι εδώ (τα πιάνω και αργά). Αυτά τα φίσινς όμως είναι νέο φρούτο. Και ερωτώ.

Το φίσιν' (η οποιαδήποτε υποκλοπή κωδικού πρόσβασης) είναι από μόνο του για μπανς;

Παίζει ρόλο ΠΟΙΟΣ κωδικός κλάπηκε;
ΠΟΣΟΙ κλάπηκαν;
ΠΩΣ κλάπηκε;
ΓΙΑΤΙ κλάπηκε;
Τι έκανε ο κλέπτης αφού τον έκλεψε;

Ο ταχύτατος μπαναρισμός του ικονοφλατς μετά τις μαλακίες με το ακάουντ κάντίρού (ενώ δεν έγινε το ίδιο όταν πόσταρε τα κρυφά φόρα) δείχνουν ότι όντως κάποιες από τις παραπάνω ερωτήσεις είναι σημαντικές στο τελικό αποτέλεσμα. Θα ήθελα να μου εξηγήσετε διότι είμαι βλάκας.

distortionofperception
11-06-2008, 19:39
τραβα να τα πεις ρε στο "and the ban goes to"
γιατι υπαρχουν και κανόνες.
αμα είναι να κανουμε κουβεντα εκει

Deggial
11-06-2008, 19:41
Το φίσιν' (η οποιαδήποτε υποκλοπή κωδικού πρόσβασης) είναι από μόνο του για μπανς;

ΠΟΣΟΙ κλάπηκαν;
ΠΩΣ κλάπηκε;
ΓΙΑΤΙ κλάπηκε;

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η τέλεση οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος συνεπάγει άμεσο ban. Ειδικά όταν πρόκειται για πράξη που απειλεί άμεσα την ομαλή λειτουργία του site, όπως το phishing (ακόμη κι αν ως τον εντοπισμό του δεν την έχει πατήσει κανείς, συγγνώμη αλλά δε γίνεται να περιμένω μέχρι κάποιος να την πατήσει). Δεν έχει σημασία ούτε ποιος ούτε πόσοι κωδικοί εκλάπησαν, και για μένα ούτε το γιατί.

Raven Lord
11-06-2008, 19:43
είμαι περίεργος να δω τι στο διάολο τους έλεγε και του έδωσαν τον κωδικό τους

Odonian
11-06-2008, 19:44
Ωραία.

Ελπιζω να απαντήσει και ο άλλος αντμίν, που καθορίζει το πόλισι.

Δηλαδή από τη στιγμή που ο ικον παραδέχτηκε οτι καβάτζωσε κωδικούς παράνομα, θα τον έστελνες χωρίς κουβέντα;

Raven Lord
αχαχχαχαχαχ, τώρα το είδα. καλή πουστιά.

.
"Δε γαμάτε που δε γαμάτε, δε πάτε για phishing;"

.
11-06-2008, 19:46
Α, το πιεμ που σου στειλα γαμημένε deggial το έστειλα εγώ και απαιτώ απάντηση μη σε γαμήσω. Και όχι μάνες ε.

Deggial
11-06-2008, 19:48
Δηλαδή από τη στιγμή που ο ικον παραδέχτηκε οτι καβάτζωσε κωδικούς παράνομα, θα τον έστελνες χωρίς κουβέντα;

Στο συγκεκριμένο θέμα, η παράνομη πρόσβαση ήταν κάπως δευτερεύον (αλλά ναι, θα τον έστελνα άνετα). Αυτό υπό την έννοια πως θα μπορούσε αντ' αυτού π.χ. να έχει φίλο κάποιον συντάκτη, να πάει μια μέρα σπίτι του και να του δείξει ο άλλος "έλα να δεις τι γράφουν για σένα". Όμως, η βασική πράξη ήταν η δημοσίευση κειμένων που θα έπρεπε να είχαν μείνει απόρρητα, κι αυτό αφορούσε ένα έτσι κι αλλιώς προς διάλυση περιοδικό. Ως, επί της ουσίας, θέμα του περιοδικού, δε κάθησα να αναμειχθώ.

Mitsmann
11-06-2008, 19:49
Μόνιμο μπαν;

εχεχεχ.

Odonian
11-06-2008, 19:50
Ναι τη θέση τη δική σου την καταλαβαίνω. Γι' αυτό και η απάντηση που θέλω είναι από τον παλιό αντμίν.

Dragonlord
11-06-2008, 19:52
Λοιπόν, αυτή η απόφαση δεν μπορούσε να παρθεί πριν μάθουμε ακριβώς τι έγινε. Το ban γενικότερα ξέρετε ότι το κρατάω σαν τελευταία λύση. Το τι έλεγε ο ικόνοκλαστ για το πώς είδε τα χίντεν δεν μου έλεγε και πολλά. Το να λες "με χακιά" είναι εντελώς γενικό, άσε που μπορεί να το έλεγε για να καλύψει και κάποιον. Μπορεί να του τα έδινε κάποιος από το μαγκ τα κείμενα (ψιλοαπίθανο αλλά δεν μπορώ να κόψω το κεφάλι μου για δεκατόσα άτομα, για deggial και tamagothi πχ ήμουν σίγουρος), μπορεί κάποιος να μην πρόσεχε τον κωδικό του και να τον πληκτρολόγησε μπροστά του, μπορεί κάποιος να του τον είχε δώσει παλιότερα για να δει κάτι στα κρυφά φόρουμ, μπλα μπλα μπλα. Είναι διαφορετικό να του έδωσε κάποιος το password του από καθαρή βλακεία ή και επίτηδες, γιατί τότε την ευθύνη τη μοιράζονται σε ποσοστά που δεν θα αναλύσουμε τώρα, και διαφορετικό να εξαπατά χρήστες στέλνοντάς τους σε σελίδες εμφανισιακά όμοιες με το er για να τους αποσπάσει τους κωδικούς, να μπει με τους λογαριασμούς τους, να τους κάνει μπάχαλο και να ποστάρει με αυτούς, και μάλιστα αυτό που πόσταρε. Κι αν μου πείτε ότι εμπεριέχει κι αυτό βλακεία, ε, εντάξει, δεν είναι το ίδιο με το να του δώσεις το password επειδή σου είπε "χεϊ, φίλε, θες να συγκρίνουμε τα password μας να δούμε ποιος έχει το πιο κουφό;". Και θα ήθελα να δω τι θα κάνατε οι ίδιοι αν πέφτατε θύματα τέτοιας απάτης και είχε να κάνει πχ με το e-banking σας και σας έπαιρνε τα λεφτά, θα λέγατε "heh τον πούστη, καλά μου την έφερε, άλλη φορά να μάθω να προσέχω περισσότερο!"; Μία απάτη είναι απάτη, όσο κι αν ο ikonoklast ήθελε απλώς να σπάσει πλάκα και να το παίξει (κι άλλο) μούρη στα φιλαράκια του. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχετε καταλάβει για τον τρόπο λειτουργίας του er, πάντως τέτοια συμπεριφορά ούτε είναι μέσα στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου, ούτε είναι αποδεκτή σε καμία περίπτωση.

Ace, δεν είπα πουθενά ότι είναι προσωρινό. Ο καθένας πιστεύω έχει την ευθύνη των πράξεών του.

.
11-06-2008, 19:52
Τι θες να σου πω μωρέ μαλάκα;

(Οντονιάν)

Dragonlord
11-06-2008, 19:59
Να ξεκαθαρίσω την παραπάνω ερώτηση μου γιατί απότι κατάλαβα μπορεί να παρεξηγηθεί. Δε με ενδιαφέρει να θέσω κανόνες για τη λειτουργία του φόρουμ, θα είχα κάνει δικό μου αν ήθελα. Είμαι όμως λίγο σφιχτοκώλης και μου αρέσει να γνωρίζω τους κανόνες όταν υπάρχουν. Το μοντερέιτιν το έχω καταλάβει τόσα χρόνια που είμαι εδώ (τα πιάνω και αργά). Αυτά τα φίσινς όμως είναι νέο φρούτο. Και ερωτώ.

ΠΟΣΟΙ κλάπηκαν;
ΠΩΣ κλάπηκε;
ΓΙΑΤΙ κλάπηκε;

Ο ταχύτατος μπαναρισμός του ικονοφλατς μετά τις μαλακίες με το ακάουντ κάντίρού (ενώ δεν έγινε το ίδιο όταν πόσταρε τα κρυφά φόρα) δείχνουν ότι όντως κάποιες από τις παραπάνω ερωτήσεις είναι σημαντικές στο τελικό αποτέλεσμα. Θα ήθελα να μου εξηγήσετε διότι είμαι βλάκας.
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έκατσα να γράψω ακριβείς νόμους στο er που να καλύπτουν κάθε λεπτομέρεια και επακριβώς "αυτό επιτρέπεται, αυτό όχι" ώστε να ανατρέχουμε και να λέμε σύμφωνα με το νόμο 4345/2003 του er αυτό αξίζει ban. Εξέταζα την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, όσο πιο αντικειμενικά μπορώ. Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και στο μέλλον, δεν ξέρω αν αυτό είναι πολύ φλου και κάνει κακό στο φόρουμ, πάντως ένας καλός κανόνας είναι να μένετε στα όρια της νομιμότητας αν δεν θέλετε να φάτε ban. Όχι ότι κι αυτό είναι απαράβατος κανόνας, γιατί πχ με την προσβολή που παίζει γενικότερα εδώ μέσα θα έπρεπε να διώξω τους πάντες, αλλά θαρρώ πως καταλαβαινόμαστε.

Odonian
11-06-2008, 20:02
Λοιπόν, αυτή η απόφαση δεν μπορούσε να παρθεί πριν μάθουμε ακριβώς τι έγινε. Το ban γενικότερα ξέρετε ότι το κρατάω σαν τελευταία λύση. Το τι έλεγε ο ικόνοκλαστ για το πώς είδε τα χίντεν δεν μου έλεγε και πολλά. Το να λες "με χακιά" είναι εντελώς γενικό, άσε που μπορεί να το έλεγε για να καλύψει και κάποιον. Μπορεί να του τα έδινε κάποιος από το μαγκ τα κείμενα (ψιλοαπίθανο αλλά δεν μπορώ να κόψω το κεφάλι μου για δεκατόσα άτομα, για deggial και tamagothi πχ ήμουν σίγουρος), μπορεί κάποιος να μην πρόσεχε τον κωδικό του και να τον πληκτρολόγησε μπροστά του, μπορεί κάποιος να του τον είχε δώσει παλιότερα για να δει κάτι στα κρυφά φόρουμ, μπλα μπλα μπλα. Είναι διαφορετικό να του έδωσε κάποιος το password του από καθαρή βλακεία ή και επίτηδες, γιατί τότε την ευθύνη τη μοιράζονται σε ποσοστά που δεν θα αναλύσουμε τώρα, και διαφορετικό να εξαπατά χρήστες στέλνοντάς τους σε σελίδες εμφανισιακά όμοιες με το er για να τους αποσπάσει τους κωδικούς, να μπει με τους λογαριασμούς τους, να τους κάνει μπάχαλο και να ποστάρει με αυτούς, και μάλιστα αυτό που πόσταρε. Κι αν μου πείτε ότι εμπεριέχει κι αυτό βλακεία, ε, εντάξει, δεν είναι το ίδιο με το να του δώσεις το password επειδή σου είπε "χεϊ, φίλε, θες να συγκρίνουμε τα password μας να δούμε ποιος έχει το πιο κουφό;". Και θα ήθελα να δω τι θα κάνατε οι ίδιοι αν πέφτατε θύματα τέτοιας απάτης και είχε να κάνει πχ με το e-banking σας και σας έπαιρνε τα λεφτά, θα λέγατε "heh τον πούστη, καλά μου την έφερε, άλλη φορά να μάθω να προσέχω περισσότερο!"; Μία απάτη είναι απάτη, όσο κι αν ο ikonoklast ήθελε απλώς να σπάσει πλάκα και να το παίξει (κι άλλο) μούρη στα φιλαράκια του. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχετε καταλάβει για τον τρόπο λειτουργίας του er, πάντως τέτοια συμπεριφορά ούτε είναι μέσα στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου, ούτε είναι αποδεκτή σε καμία περίπτωση.

Ace, δεν είπα πουθενά ότι είναι προσωρινό. Ο καθένας πιστεύω έχει την ευθύνη των πράξεών του.
Εμένα μου φάνηκε σα να μη γίνεται ιδιαίτερος κόπος να βρεις τον τρόπο που πήρε τους κωδικούς, όσο έλεγε πράγματα που βόλευαν. Όταν τα έκανε πουτάνα έφαγε μπαν. Οι λόγοι για να μην ψάξεις ήταν ότι μπορεί το ένα μπορεί το άλλο και σιγά μην τον κάνω μπαν αφού θα κάνει κι άλλα ακάουντ (ισχύει ακόμα λίγο αυτό ε). Είχες σκοπό να προσπαθήσεις να μάθεις τι έγινε, για την πιθανότητα ότι παίζει πουστιά;

Πιστεύω ότι μια ερώτηση να του έκανες στο ΜΣΝ, θα σου έλεγε. Αλλά ίσως είμαι πολύ καλόπιστος!

Dragonlord
11-06-2008, 20:11
Εμένα μου φάνηκε σα να μη γίνεται ιδιαίτερος κόπος να βρεις τον τρόπο που πήρε τους κωδικούς, όσο έλεγε πράγματα που βόλευαν. Όταν τα έκανε πουτάνα έφαγε μπαν. Οι λόγοι για να μην ψάξεις ήταν ότι μπορεί το ένα μπορεί το άλλο και σιγά μην τον κάνω μπαν αφού θα κάνει κι άλλα ακάουντ (ισχύει ακόμα λίγο αυτό ε). Είχες σκοπό να προσπαθήσεις να μάθεις τι έγινε, για την πιθανότητα ότι παίζει πουστιά;

Πιστεύω ότι μια ερώτηση να του έκανες στο ΜΣΝ, θα σου έλεγε. Αλλά ίσως είμαι πολύ καλόπιστος!
Χμ, αυτό δεν είναι αλήθεια, το θέμα με απασχολούσε (απόδειξη το ότι έψαχνα ποιοι έχουν access στα κρυφά forum, εκεί που λέω ότι είχαν ξεμείνει και δύο παλιότεροι συντάκτες), απλά δεν έβρισκα τρόπο να μάθω τι σκατά είχε γίνει. Σαφώς και δεν είναι ό,τι καλύτερο να βλέπεις ότι χρήστες έχουν πρόσβαση σε περιοχές του site σου που δεν θα έπρεπε, αλλά στην τελική το μαγκ πήγαινε για κλείσιμο, τα κρυφά φόρουμ θα σταματούσαν να λειτουργούν και πίστευα ότι θα τελείωνε εκεί. Γιατί να πω την αλήθεια μου, ως πιο πιθανό ενδεχόμενο έβλεπα το να έχει το password κάποιου συντάκτη από βλακεία ή απροσεξία. Αυτό είναι ΠΟΛΥ διαφορετικό από αυτό με τα pms που είχε γίνει τελικά, και όταν το μάθαμε η απόφαση πάρθηκε με αρκετή ευκολία.

Για την ερώτηση στο μσν, του την είχα κάνει στο irc. Η απάντηση ήταν "με hacking".

Odonian
11-06-2008, 20:16
Πάσο (pun).

Πάντως η ανακοίνωση άργησε πολύ, ακόμα και να μην είχε γίνει τέτοιου είδους φίσιν'.

Εγώ δεν αλλάζω παςς, ζω επικίνδυνα.

Dragonlord
11-06-2008, 20:19
O deggial μου έστειλε email το πρωί που ήμουν στη δουλειά που μου έλεγε για phishin', το μεσημέρι μιλήσαμε μσν και η απόφαση πάρθηκε άμεσα. Δεν καθυστερήσαμε κάπου, άντε να καθυστερήσαμε κάποια λεπτά που συζητούσαμε οι τρεις μας με το tamagothi τι ακριβώς θα ανακοινωθεί.

Ace
11-06-2008, 20:19
Αυτό βασικά, μέχρι εκεί που βόλευε κανένα πρόβλημα με το scam. Ωραίο πάντως. Πούλο και ο Σπυρέτος και ο Κωνσταντίνος! Μ'ένα σμπάρο δυό τρυγώνια!

Odonian
11-06-2008, 20:23
Η ανακοίνωση για αλλαγή των παςς έπρεπε να γίνει όταν μάθαμε ότι καποιος έχει έστω και ΕΝΑ παςς που δεν πρέπει. Από τότε που πόσταρε ο ικόνοπλατς τα χίντεν.

Γενικά πάντως υπήρχαν ενδείξεις κάμποσες από τότε ότι ήταν όντως χακιά - μπορούσαν να γίνουν πραγματάκια.

Αλλά επειδή το θέμα φαίνεται να λήγει, ας το λήξω κι εγώ.

Πάω να ποστάρω για ΜΟΥΝΑΚΙΑ.

Dragonlord
11-06-2008, 20:26
Αυτό βασικά, μέχρι εκεί που βόλευε κανένα πρόβλημα με το scam. Ωραίο πάντως. Πούλο και ο Σπυρέτος και ο Κωνσταντίνος! Μ'ένα σμπάρο δυό τρυγώνια!
Όπως έχω εξηγήσει και στους συντάκτες, ο σίγουρος τρόπος για να δουν όλοι αυτό που πόσταρε από τα χίντεν θα ήταν να τον κάνω ban με τη μία και να αρχίσουν και οι ακόλουθοί του και ο ίδιος με fake accounts να το ποστάρουν συνέχεια, όπως μου είχε πει ότι θα κάνει. Στη συγκεκριμένη φάση έκανα πίσω και για να μη γίνει μπουρδέλο το φόρουμ και γιατί όπως εξήγησα πιο πάνω πίστευα ότι απλώς είχε το pass κάποιου συντάκτη και θα τελείωνε το θέμα με το κλείσιμο των κρυφών φόρουμ. Η αλήθεια όπως αποδείχτηκε σήμερα ήταν πολύ διαφορετική. Όσο για το σχόλιο με Σπυρέτο και Κωνσταντίνο, πιστεύω πως και οι δύο είναι 100% υπεύθυνοι για τις πράξεις τους.

Dragonlord
11-06-2008, 20:29
Η ανακοίνωση για αλλαγή των παςς έπρεπε να γίνει όταν μάθαμε ότι καποιος έχει έστω και ΕΝΑ παςς που δεν πρέπει. Από τότε που πόσταρε ο ικόνοπλατς τα χίντεν.

Γενικά πάντως υπήρχαν ενδείξεις κάμποσες από τότε ότι ήταν όντως χακιά - μπορούσαν να γίνουν πραγματάκια.
Για το πρώτο παίζει να έχεις δίκιο, βασικά θα έπρεπε όντως να το πω στους συντάκτες. Ανακοίνωση γενικότερη τότε δεν θα έβγαζα, γιατί δεν πίστευα ότι το πρόβλημα αφορά το υπόλοιπο φόρουμ.
Για το δεύτερο, ειλικρινά, εγώ δεν ξέρω από τέτοια, και το social engineering (edit: το θυμήθηκα, public relations) που λέγατε με τη Σωτηρία θυμάσαι ότι δεν είχα καταλάβει καλά και νόμιζα ότι πήγαινε σε μένα. Κι ας είχα διαβάσει την ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ μικρός.

Odonian
11-06-2008, 20:44
Όπως έχω εξηγήσει και στους συντάκτες, ο σίγουρος τρόπος για να δουν όλοι αυτό που πόσταρε από τα χίντεν θα ήταν να τον κάνω ban με τη μία και να αρχίσουν και οι ακόλουθοί του και ο ίδιος με fake accounts να το ποστάρουν συνέχεια, όπως μου είχε πει ότι θα κάνει.
Αν δεν είναι ταλαιπωρία, πού το λέει αυτό ο ικονοκρατς;

Dragonlord
11-06-2008, 20:55
Για τον ίδιο λέω, όχι για τους υπόλοιπους. Στο irc μου το είχε πει, όταν το είχε πρωτοποστάρει και μπήκα να του πω να το κατεβάσει.

Deggial
11-06-2008, 21:06

Είχε ένα pass που τότε ήταν πολύ πιθανό να του είχε δωθεί επίτηδες από κάποιο συντάκτη, οπότε δε θα είχε ιδιαίτερο νόημα η ανακοίνωση.

Odonian
11-06-2008, 21:10
"Παιδιά δώσατε ένα παςς στον ικόνοκλαστ;"

"ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ"

"Αλλάχτε παςς"

:sk8:

regularpaul
11-06-2008, 21:15
"Παιδιά δώσατε μια πάσα στον ikonocrouch?"

"ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ"

"καλά κάνατε"

:cold:

Odonian
11-06-2008, 21:17
ΙΚΟΝΟΚΛΑΣΤ ΜΗ ΧΑΚΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ

12 stars circle your brow
11-06-2008, 21:54
ωραία. το moderating του φόρουμ αφορά τον Dragonlord και τους mods.

http://a476.ac-images.myspacecdn.com/images01/107/l_8021e7d8e3e4cc8cc10f3abc7b775343.jpg

stam and the witches
11-06-2008, 22:08
Πέθανα.

Dragonlord
11-06-2008, 23:19
"Παιδιά δώσατε ένα παςς στον ικόνοκλαστ;"

"ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ"

"Αλλάχτε παςς"

:sk8:
Καλώς ή κακώς, σε εκείνη τη φάση δε μιλούσαμε ιδιαίτερα πολιτισμένα. Ούτε ήμουν εντελώς νηφάλιος για να σκέφτομαι τα πάντα σωστά, λες και το κάνει κανείς όταν είναι νηφάλιος. Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός, ναι, σε κάποια επιμέρους πράγματα ίσως να μπορούσαν να γίνουν και καλύτερα τα πράγματα, σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι ο χειρισμός ήταν σωστός.

Ubu Roi
12-06-2008, 01:19
δηλαδή τώρα δε θα λέμε για τα εαακ;

Griffith
12-06-2008, 01:46
να πω κι εγώ δυο πράγματα, μιας και το πράγμα έφτασε μέχρι εκεί.
στο τι πίστευω εγώ για το μαγκ και το ερ έχω καλυφθεί πλήρως από διάφορους, από το τελευταίο ποστ του . πχ.

παρότι μερικοί ίσως ελπίζουν κάτι άλλο δεν υπάρχει θέμα για το γιατί έφαγε μπαν ένας από τους καλύτερους χρήστες εδώ μέσα.υπήρχαν κανόνες που δεν τους όριζε το #ourakotango και εφόσον δεν έπαιξε με αυτούς έφαγε μπαν.όσο κι αν είναι θλιβερό που έχουν μείνει διάφοροι καραγκιόζηδες με κ κεφαλαίο.τι να κάνουμε, too many jokes.

είμαι ένας από αυτούς που χαζεύαν τα κρυφά κατά καιρούς επειδή είχα μεθύσει τον κάλκι μια φορά και του πήρα τον κωδικό.δε με νοιάζει τι λέγατε εκεί φίλοι συντάκτες αν και το ξεκατινιασμά σας ήταν αρκετά αστείο.με εκνευρίζει και με θλίβει παράλληλα το εξής.ότι διάφοροι βλάκες πήραν το πόστο του reviewer και απέκτησαν ένα φοβερό ύφος και κοινωνική καταξίωση, ότι κάτι καραγκιόζηδες που δεν γράφαν καν στο φόρουμ ωρύονταν για το πως αυτό θα εκκαθαριστεί για να μη μολύνει το κοινό των κριτικών τους, ότι κάτι πουθενάδες που αποχώρησαν με ύφος χιλιών καρδιναλίων επέστρεψαν για να πάρουν το αίμα τους πίσω από αυτούς που τους πήραν την παρθενιά του αλάνθαστου, ότι κάτι ξεφτίλες δεν τολμάγαν καν να αντιστοιχίσουν το τι λένε πίσω από το παραβάν με το τι λέγετε ενώπιων όλων.παρότι είναι κομπάρσοι σε ένα περιοδικό ενός φόρουμ στο ίντερνετ.και δεν είναι μόνο ο φίλος κώστας αυτοί, ο φίλος κώστας έχει ακούσει διάφορα κατά καιρούς γιατί έχει μιλήσει και δημόσια αν μη τι άλλο.αυτές οι γελοίες ρόμπες είναι αγαπητοί συνχρήστες οι inside charmers του σήμερα, σε μια χειρότερη εκδοχή ακόμα.να φύγουνε οι ρόμπες λέω εγώ, να πάρουνε τη σηκωμένη μυτούλα τους και να πάνε να κάμουν το ποιοτικό περιοδικό τους.να μιλήσουν για το πόσο αηδιαστική είναι η ανωνυμία και το μαζικό αμφιθέατρο του ίντερνετ, για το πόσο δύσκολο είναι να ασκείς το λειτούργημα του κριτικού και πόσο εύκολο να σαρκάζεις και να πετάς χλευασμό.κακέκτυπά αντιλήψεων που δεν καταλαβαίνουν πως τα πράγματα αλλάζουν, όπως περιέγραφε έντιμα εκείνο το αστείο editorial για όποιον θυμάται.άντε στο καλό.εγώ θα κάτσω εδώ γιατί γράφουν διάφοροι ωραίοι, καμιά φορά που τους καβλώνει με διάφορα, μουσικά και μη.

Odonian
12-06-2008, 01:55
Ωραίος! Το συνεχίζεις!

@ ντράγκον: μπορούμε να διαφωνούμε, δεν τίθεται θέμα.

Griffith
12-06-2008, 02:00
γράφω 3 χρόνια, θα πω ότι θέλω για να τα ακούσει όποιος τα ακούσει, τόσο απλό.

Odonian
12-06-2008, 02:17
Καλά ντε.

Mitsmann
12-06-2008, 02:28
http://images-eu.amazon.com/images/P/B000000H2C.03.LZZZZZZZ.jpg

carheart
12-06-2008, 02:31
Παλιά μεθούσαν τις γυναίκες για να τις εγαμήσουν, τώρα μεθούν τον κάλκι για να διαβάσουν τα hidden forums ενός mag στο μαζικό αμφιθέατρο του ίντερνετ;

Και μιλάνε και για κομπάρσους;;;

Γκρίφιθ είσαι εκτός.

Mitsmann
12-06-2008, 02:32
http://www.milan-skoda.cz/blindguardian/tunesofwar02.jpg

Ubu Roi
12-06-2008, 02:40
δεν θέλω να μπω σε μια διαδικασία να υπερασπιστώ ή να δικαιολογήσω τις πράξεις του ικόνοκλαστ που οδήγησαν στο μπαν, ελπίζοντας σε άρση του μπαν ή έστω σε "ηθική δικαίωσή" του. θέλω μόνο να σταθώ στο εξής, στο εντελώς πρακτικό μέρος, στο τι μένει.

νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε πως οι χρήστες που έχουν πράγματι κάτι να πούνε και να δώσουνε δεν είναι πολλοί. είναι καμιά δεκαριά, ίσως και λιγότεροι. είναι οι χρήστες που όταν ανακύψει ένα ζήτημα που πυροδοτεί έντονες συζητήσεις, περιμένεις και θέλεις να δεις την δική τους άποψη σ' αυτό. πάλι νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε πως ο ικόνοκλαστ ήταν ένας από αυτούς, ακόμα και αυτοί που δεν τον γούσταραν συνολικά φαίνεται ότι αναγνωρίζουν πως η συμβολή του σε τέτοιες συζητήσεις είχε αξία. για μένα προσωπικά, είχε να πει και να δώσει τα περισσότερα ανάμεσα σ' αυτούς τους δέκα. πέρα απ' το χιούμορ του με το οποίο προσωπικά λυνόμαι αλλά, έστω, κάποιοι βρίσκουν κακόγουστο, έχει γνώσεις και συγκρότηση σκέψης και λόγου που ελάχιστοι μπορούν επιδείξουν εδώ μέσα, και αυτό -όπως προείπα και απ' ότι φαίνεται και σε τούτο 'δώ το θρεντ- το αναγωρίζουν ακόμα και όσοι τους κάθεται στο λαιμό.

οπότε η σωστή ερώτηση για μένα είναι η εξής: αν η επιβεβαίωση των κανόνων λειτουργίας, η απαίτηση και απότανση σεβασμού προς αυτούς και η επιβολή της τιμωρίας προς παραδειγματισμό για την μελλοντική τήρηση της τάξης αξίζουν αυτό το τίμημα. δηλαδή την κατά κοινή ομολογία φτώχυνση του φόρουμ.

όταν έφαγα εγώ μπαν, ο ικόνοκλαστ είχε πει πως ο καθένας έχει το φόρουμ που του αξίζει. έτσι ακριβώς είναι. στο "ER που θέλω" εγώ λοιπόν, ο ικόνοκλαστ δεν είναι banned.

stam and the witches
12-06-2008, 02:56
http://i66.photobucket.com/albums/h278/Nazymaroulis/Funeral.jpg

Ubu Roi
12-06-2008, 02:57
αχαχαχαχ, αντέ γαμήσου ρε μαλάκα.

το φοβόμουν ότι μπορεί να φανεί σαν επικήδειος.

Phantom Duck
12-06-2008, 03:03
Εντάξει, στην κρίσιμη καμπή κατέληξε σε Brokeback Mountain.

Mitsmann
12-06-2008, 03:06
brokeeaak mountain κιολα.

Dragonlord
12-06-2008, 04:02
δηλαδή τώρα δε θα λέμε για τα εαακ;
Μαλάκα, ντάξει, αν σου έμεινε ότι δεν πρέπει να λέτε για τα εαακ τι να σου πω. Τα έσπασα με όλο το er mag εκτός των άλλων για να υπερασπιστώ το δικαίωμα χρηστών όπως εσύ κι ο ikonoklast να μιλάτε για τα εαακ και για ό,τι σας καυλώσει. Αυτό όμως δεν δίνει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα στο ikonoklast να κάνει αυτό που έκανε, προσπάθησε να το δεις αντικειμενικά, κι ο Mitsmann ξερωγώ να το έκανε το ίδιο θα'κανα. Και στον ikonoklast έλεγα πριν μερικές μέρες ότι δεν έχω κάτι μαζί του ή μαζί σας, πριν από ένα-ενάμιση χρόνο θεωρώ ότι το γαμάγατε τελείως και με το trolling και με τα fake accounts, έκανα σε σένα συστάσεις, μου απάντησες σε φάση "αγαμήσου μια χαρά ποστάρω" και έφαγες μπαν. Δεν ήθελα να το συνεχίσω, αν και ίσως να έπρεπε να πέσουν κανα δυο μπαν ακόμα, αλλά λέω θα ηρεμήσουν τα πράγματα, όπως και έγινε. Ούτε σε σένα έγινε για προσωπικούς λόγους, δε με νοιάζει άμα το πιστεύεις εσύ κι άλλοι πεντακόσιοι, εγώ τα έχω καλά με τον εαυτό μου γιατί θεωρώ ότι τα έχω διαχωρίσει μια χαρά αυτά τα δύο, και απόδειξη το ότι όταν γράφτηκες σαν ubu roi και δε μαλακιζόσουν δεν έπεσε ban. Κι εσύ θέλω να ποστάρεις κι ο ikonoklast ήθελα πριν κάνει ό,τι έκανε, το οποίο όμως δεν μπορεί να περάσει έτσι, δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις.

οπότε η σωστή ερώτηση για μένα είναι η εξής: αν η επιβεβαίωση των κανόνων λειτουργίας, η απαίτηση και απότανση σεβασμού προς αυτούς και η επιβολή της τιμωρίας προς παραδειγματισμό για την μελλοντική τήρηση της τάξης αξίζουν αυτό το τίμημα. δηλαδή την κατά κοινή ομολογία φτώχυνση του φόρουμ.
Το ερώτημα είναι το εξής: αν το ότι έκανε και δέκα γαμάτα ποστ ο μακαρίτης του έδινε το δικαίωμα να κάνει αυτό που έκανε. Υπερασπίστηκα το δικαίωμά του να ποστάρει για ό,τι θέλει, με την εξαπάτηση/υποκλοπή που έκανε το έχασε μόνος του.

Dragonlord
12-06-2008, 04:08
είμαι ένας από αυτούς που χαζεύαν τα κρυφά κατά καιρούς επειδή είχα μεθύσει τον κάλκι μια φορά και του πήρα τον κωδικό.
Ευχαριστώ, κάτι τέτοιο είχα υποψιαστεί γι'αυτό και δεν έχασα και τον ύπνο μου για να μάθω πώς και γιατί ο ikonoklast έβλεπε τα κρυφά φόρουμ. Θεώρησα ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να έχει γίνει κάτι τέτοιο (να έδωσε κάποιος τον κωδικό από δικό του λάθος), οπότε με το κλείσιμο των κρυφών σε μερικές μέρες δεν είχε νόημα να ψάχνω να βγάλω το φίδι απ'την τρύπα.

Ubu Roi
12-06-2008, 04:09
[quote=Ubu Roi]δηλαδή τώρα δε θα λέμε για τα εαακ;
Μαλάκα, ντάξει, αν σου έμεινε ότι δεν πρέπει να λέτε για τα εαακ τι να σου πω. Τα έσπασα με όλο το er mag εκτός των άλλων για να υπερασπιστώ το δικαίωμα χρηστών όπως εσύ κι ο ikonoklast να μιλάτε για τα εαακ και για ό,τι σας καυλώσει. Αυτό όμως δεν δίνει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα στο ikonoklast να κάνει αυτό που έκανε, προσπάθησε να το δεις αντικειμενικά, κι ο Mitsmann ξερωγώ να το έκανε το ίδιο θα'κανα. Και στον ikonoklast έλεγα πριν μερικές μέρες ότι δεν έχω κάτι μαζί του ή μαζί σας, πριν από ένα-ενάμιση χρόνο θεωρώ ότι το γαμάγατε τελείως και με το trolling και με τα fake accounts, έκανα σε σένα συστάσεις, μου απάντησες σε φάση "αγαμήσου μια χαρά ποστάρω" και έφαγες μπαν. Δεν ήθελα να το συνεχίσω, αν και ίσως να έπρεπε να πέσουν κανα δυο μπαν ακόμα, αλλά λέω θα ηρεμήσουν τα πράγματα, όπως και έγινε. Ούτε σε σένα έγινε για προσωπικούς λόγους, δε με νοιάζει άμα το πιστεύεις εσύ κι άλλοι πεντακόσιοι, εγώ τα έχω καλά με τον εαυτό μου γιατί θεωρώ ότι τα έχω διαχωρίσει μια χαρά αυτά τα δύο, και απόδειξη το ότι όταν γράφτηκες σαν ubu roi και δε μαλακιζόσουν δεν έπεσε ban. Κι εσύ θέλω να ποστάρεις κι ο ikonoklast ήθελα πριν κάνει ό,τι έκανε, το οποίο όμως δεν μπορεί να περάσει έτσι, δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις.

Το ερώτημα είναι το εξής: αν το ότι έκανε και δέκα γαμάτα ποστ ο μακαρίτης του έδινε το δικαίωμα να κάνει αυτό που έκανε. Υπερασπίστηκα το δικαίωμά του να ποστάρει για ό,τι θέλει, με την εξαπάτηση/υποκλοπή που έκανε το έχασε μόνος του.[/quote:1rc3ojuo]

το πρώτο κουότ ήταν εμφανώς σαρκαστικό χιουμοράκι.

όσο για το δεύτερο, αυτό που είπα. εκ του αποτελέσματος, θέλουμε απόδοση δικαιοσύνης και ηθική δικαιώση για μια πράξη που ούτε μη αναστρέψιμες συνέπειες είχε. ούτε ολέθρια ήταν, ή θέλουμε ένα καλύτερο φόρουμ;

δεν μπορώ να το κάνω σαφέστερο. επίσης δεν ευελπιστώ να σε πείσω. απλώς ήθελα να δώσω μια άλλη οπτική.

yo.

Dragonlord
12-06-2008, 04:24
@ ντράγκον: μπορούμε να διαφωνούμε, δεν τίθεται θέμα.
Καλά ρε παιδί μου, αλλά και πάλι, δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τι προσπαθείς να αποδείξεις και γιατί προσπαθείς να πιαστείς από το παραμικρό. Στην τελική, υπήρχε και παλιότερα (όσο έλειπα) θέμα με διαρροές κειμένων από τα κρυφά, κανείς δε σκέφτηκε να πει να αλλάξουν όλοι pass γιατί προφανώς θεώρησαν ότι γίνονταν c/p επίτηδες. Ε, όπως λέω και παραπάνω, δεν θεώρησα πως έχει νόημα ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, που βρισκόμασταν μέρες πριν το κλείσιμο των κρυφών, να ψάχνω να βρω αν κάποιος του τα έδειχνε ή του είχε δώσει pass ή αν όντως ήταν hacking όπως έλεγε ο ίδιος. Ό,τι ήταν να δει το είχε δει ήδη. Αντίθετα, εσύ που λες ότι "Γενικά πάντως υπήρχαν ενδείξεις κάμποσες από τότε ότι ήταν όντως χακιά - μπορούσαν να γίνουν πραγματάκια", δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με έπιασες να μου πεις ξέρεις νομίζω ότι έγινε αυτό κι αυτό, αλλά το κράταγες για τον εαυτό σου και έρχεσαι τώρα, κατόπιν εορτής, στην ουσία να υποννοήσεις ότι κι εγώ τα είχα υποψιαστεί όλα αλλά δεν έκανα τίποτα επίτηδες. Και δεν είναι ότι είσαι κανας άσχετος, έχουμε διοργανώσει το πρώτο er fest μαζί, κι ακόμα και σήμερα moderator του φόρουμ είσαι, αν δεν το κάνεις εσύ ποιος θα το κάνει;
Για να μην πω ότι αποδεικνύεται ότι δεν ενέκρινα αυτό που έκανε ο ikonoklast από το ότι πήγα στο irc κατευθείαν και του είπα να το κατεβάσει (η απάντησή του ήταν συγκεκριμένα "θα το σπαμμάρω παντού"), του ζήτησα εν τέλει να μου δώσει τουλάχιστον λίγο χρόνο να το σκεφτώ, ζύγισα τα πράγματα και σκέφτηκα ότι εφόσον δεν μπορούσα να ξέρω πώς πήρε πρόσβαση, θα έκρινα την απόφαση να τα ποστάρει. Και εκεί είπα ότι, οκέη, ανήθικο αυτό που έκανε γιατί ήταν κρυφά τόπικς, από την άλλη ανήθικη και η υποκρισία του atheist, αν ήταν να τιμωρήσω τον έναν για ανηθικότητα ξερωγώ θα έπρεπε να τιμωρήσω και τον άλλο, οπότε και με δεδομένο το τι θα επακολουθούσε με fake accounts κλπ σύμφωνα με τον ίδιο τον ikonoklast (δε θυμάμαι αν μου είπε για fake, πάντως αυτό το θα το σπαμμάρω παντού έτσι το κατάλαβα), είπα να νίψω τα χείρας μου και να κριθεί ο καθένας από τις πράξεις του. Όταν βεβαιώθηκα για phishing scam από τον ikonoklast όμως, αυτό ήταν κάτι πολύ διαφορετικό.

Dragonlord
12-06-2008, 04:29
το πρώτο κουότ ήταν εμφανώς σαρκαστικό χιουμοράκι.

όσο για το δεύτερο, αυτό που είπα. εκ του αποτελέσματος, θέλουμε απόδοση δικαιοσύνης και ηθική δικαιώση για μια πράξη που ούτε μη αναστρέψιμες συνέπειες είχε. ούτε ολέθρια ήταν, ή θέλουμε ένα καλύτερο φόρουμ;

δεν μπορώ να το κάνω σαφέστερο. επίσης δεν ευελπιστώ να σε πείσω. απλώς ήθελα να δώσω μια άλλη οπτική.

yo.
μ, οκέη. Απλά δεν μπορεί να πέφτει η ευθύνη για τα πάντα σε μένα. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, και αν ήθελε και ο ikonoklast ένα *καλύτερο ερ* με αυτόν μέσα θα μπορούσε να περιοριστεί στο posting και να μην περάσει στην εξαπάτηση, δεν πα να εξαπάτησε τον candiru ή όποιον να'ναι. Και στο χέρι του καθενός που θέλει να ποστάρει είναι να τηρεί κάποιους πολύ βασικούς και αυτονόητους πιστεύω κανόνες.

Dragonlord
12-06-2008, 04:33
Και τέσπα, αν νομίζετε ότι είναι εύκολη υπόθεση να παίρνεις τέτοιες αποφάσεις καλά να πάθετε. Εύκολη κριτική όλοι κάνουν. Σκεφτόμουν αυτό που είπε ο Παύλος πιο πάνω, ότι έχει διαφωνήσει με τις κινήσεις μου στο μαγκ και το φόρουμ δύο φορές, ε ρε πούστη μου, ακόμα κι αν όντως ήμουν εντελώς λάθος τότε, δύο φάουλ μέσα σε μισή δεκαετία δεν μπορεί, καλό σκορ είναι.

Mitsmann
12-06-2008, 04:53
Παιδια επειδη ακουστηκε το ονομα μου, να ξερετε οτι με το ζορι καταφερνω να ανοιγω το πισι μου!!!!!!

Odonian
12-06-2008, 04:59
Καλά ρε παιδί μου, αλλά και πάλι, δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τι προσπαθείς να αποδείξεις και γιατί προσπαθείς να πιαστείς από το παραμικρό. Στην τελική, υπήρχε και παλιότερα (όσο έλειπα) θέμα με διαρροές κειμένων από τα κρυφά, κανείς δε σκέφτηκε να πει να αλλάξουν όλοι pass γιατί προφανώς θεώρησαν ότι γίνονταν c/p επίτηδες. Ε, όπως λέω και παραπάνω, δεν θεώρησα πως έχει νόημα ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, που βρισκόμασταν μέρες πριν το κλείσιμο των κρυφών, να ψάχνω να βρω αν κάποιος του τα έδειχνε ή του είχε δώσει pass ή αν όντως ήταν hacking όπως έλεγε ο ίδιος. Ό,τι ήταν να δει το είχε δει ήδη. Αντίθετα, εσύ που λες ότι "Γενικά πάντως υπήρχαν ενδείξεις κάμποσες από τότε ότι ήταν όντως χακιά - μπορούσαν να γίνουν πραγματάκια", δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με έπιασες να μου πεις ξέρεις νομίζω ότι έγινε αυτό κι αυτό, αλλά το κράταγες για τον εαυτό σου και έρχεσαι τώρα, κατόπιν εορτής, στην ουσία να υποννοήσεις ότι κι εγώ τα είχα υποψιαστεί όλα αλλά δεν έκανα τίποτα επίτηδες. Και δεν είναι ότι είσαι κανας άσχετος, έχουμε διοργανώσει το πρώτο er fest μαζί, κι ακόμα και σήμερα moderator του φόρουμ είσαι, αν δεν το κάνεις εσύ ποιος θα το κάνει;
Για να μην πω ότι αποδεικνύεται ότι δεν ενέκρινα αυτό που έκανε ο ikonoklast από το ότι πήγα στο irc κατευθείαν και του είπα να το κατεβάσει (η απάντησή του ήταν συγκεκριμένα "θα το σπαμμάρω παντού"), του ζήτησα εν τέλει να μου δώσει τουλάχιστον λίγο χρόνο να το σκεφτώ, ζύγισα τα πράγματα και σκέφτηκα ότι εφόσον δεν μπορούσα να ξέρω πώς πήρε πρόσβαση, θα έκρινα την απόφαση να τα ποστάρει. Και εκεί είπα ότι, οκέη, ανήθικο αυτό που έκανε γιατί ήταν κρυφά τόπικς, από την άλλη ανήθικη και η υποκρισία του atheist, αν ήταν να τιμωρήσω τον έναν για ανηθικότητα ξερωγώ θα έπρεπε να τιμωρήσω και τον άλλο, οπότε και με δεδομένο το τι θα επακολουθούσε με fake accounts κλπ σύμφωνα με τον ίδιο τον ikonoklast (δε θυμάμαι αν μου είπε για fake, πάντως αυτό το θα το σπαμμάρω παντού έτσι το κατάλαβα), είπα να νίψω τα χείρας μου και να κριθεί ο καθένας από τις πράξεις του. Όταν βεβαιώθηκα για phishing scam από τον ikonoklast όμως, αυτό ήταν κάτι πολύ διαφορετικό.
Πάνο, πάρε τα καλά όταν έρχονται, το ποστ μου που κάνεις quote ήταν μια προσπάθεια να λήξει το θέμα. Μη σε τρώει ο κώλος σου για καυγά με όλο το ι αρ ξαφνικά. Γνωρίζεις καλά ότι δεν είμαι κανένας χαζούλης (αν και ποστάρω συχνά ως τέτοιος για τα ΜΟΥΝΑΚΙΑ) και ακόμα και τις περιπτώσεις που έχω άδικο, ξεκινάω με κάτι σοβαρό στο μυαλό μου. Το ότι δε θέλω να ταίσω άλλο το τόπικ είναι επιλογή μου και ας με πει ο σύμπος γκέι.

Δεν έκανα τίποτα "κατόπιν εορτής", επίσης το ότι με έκανες μοντ του αθλέτιξ δε με κάνει θεματοφύλακα των αξιών του ι αρ, εμείς εκεί έχουμε άλλο θεό. Κάνε μια βόλτα να δεις. :)

Όσο για το αν είμαι άσχετος, ευχαριστώ, είμαι σχετικότατος!

Το τι είπατε στο αι αρ σι λίγο μπορεί να επηρεάσει τη σκέψη μου, ειδικά αν ο ικόνοσιαξ δεν είναι εδώ να επιβεβαιώσει. Στείλτε μου τα λογκς και θα σας πω. Πουθενά δεν είπα ότι πρέπει να τιμωρήσεις την ανηθικότητα. Είπα ότι ίσως δεν κουράστηκες πολύ να μάθεις τι γινόταν όσο ο ικόνομπλιατς δε σε ενοχλούσε πολύ. Θα δεχόμουν ίσως μια απάντηση στη φάση "δεν είχα καθαρό μυαλό να ασχοληθώ με αυτό όπως έπρεπε, σόρι".

Ειλικρινά σε παρακαλώ να σταματήσει η συζήτηση εδώ (σου αφήνω ένα ποστ ακόμα να μου τα χώσεις) και να μην κουράσουμε το φόρουμ με κάτι που είναι πλέον ανούσιο.

Dragonlord
12-06-2008, 07:51
Πάνο, πάρε τα καλά όταν έρχονται, το ποστ μου που κάνεις quote ήταν μια προσπάθεια να λήξει το θέμα. Μη σε τρώει ο κώλος σου για καυγά με όλο το ι αρ ξαφνικά. Γνωρίζεις καλά ότι δεν είμαι κανένας χαζούλης (αν και ποστάρω συχνά ως τέτοιος για τα ΜΟΥΝΑΚΙΑ) και ακόμα και τις περιπτώσεις που έχω άδικο, ξεκινάω με κάτι σοβαρό στο μυαλό μου. Το ότι δε θέλω να ταίσω άλλο το τόπικ είναι επιλογή μου και ας με πει ο σύμπος γκέι.

...

Το τι είπατε στο αι αρ σι λίγο μπορεί να επηρεάσει τη σκέψη μου, ειδικά αν ο ικόνοσιαξ δεν είναι εδώ να επιβεβαιώσει. Στείλτε μου τα λογκς και θα σας πω. Πουθενά δεν είπα ότι πρέπει να τιμωρήσεις την ανηθικότητα. Είπα ότι ίσως δεν κουράστηκες πολύ να μάθεις τι γινόταν όσο ο ικόνομπλιατς δε σε ενοχλούσε πολύ. Θα δεχόμουν ίσως μια απάντηση στη φάση "δεν είχα καθαρό μυαλό να ασχοληθώ με αυτό όπως έπρεπε, σόρι".
Δεν είπα ότι είσαι χαζούλης, γι'αυτό και ασχολούμαι τόσο. Δεν έχω όρεξη για καυγάδες με κανέναν, αλλά δε θα αφήσω να δίνεται και η εντύπωση ότι μου κάνεις χάρη που δε με ξεμπροστιάζεις ξερωγώ.

Για το irc, μπορεί να τα επιβεβαιώσει ο ubu roi αν θέλει ρωτώντας τον ikonoklast, logs δε συνηθίζω να κρατάω, άσε που από όταν έβαλα λίνουξ δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το πώς κρατάει logs το pidgin. Είπες ότι ίσως δεν κουράστηκα πολύ να μάθω τι γινόταν, κι εγώ σου απάντησα ότι όντως δεν κουράστηκα πολύ γιατί δεν περίμενα να ανακαλύψω και πολλά. Το ότι τσέκαρα ποιοι έχουν access στα hidden δείχνει ότι δεν μου ήταν αδιάφορο το θέμα, απλά οι υποψίες μου ήταν πως θα ήταν θέμα απροσεξίας ή κάτι τέτοιο από συντάκτη, όπως αυτό που αναφέρει ο griffith. Και όχι, δεν έκατσα να κάνω ανακρίσεις για να μάθω με ποιους μπορεί να μέθαγε ο κάθε συντάκτης, νομίζω ότι θα συμφωνήσεις πως είναι και πέραν των αρμοδιοτήτων μου και πέραν των δυνατοτήτων μου.
Καθαρό μυαλό είπα κι εγώ ότι δεν είχα, αλλά αυτό κόλλαγε μόνο στο ότι δε στάθηκα ιδιαίτερα στην πιθανότητα να είχε κλαπεί ο κωδικός κάποιου συντάκτη, αλλά και πάλι όταν τα κρυφά φόρουμ είχαν μερικές μέρες ζωής ακόμα και ο ικόνοκλαστ (ή οποιοσδήποτε) είχε δει ό,τι μπορούσε να δει, δεν θεώρησα ότι ήταν αποκλειστικά δικό μου θέμα. Όποιος δεν έχει φυλάξει καλά τον κωδικό του, είναι υπεύθυνος να τον αλλάζει και γενικά να προστατεύει τον εαυτό του και το λογαριασμό του.
Πάω για δουλειά, θέλω να γράψω ένα point ακόμα το μεσημέρι και τέλος.

.
12-06-2008, 10:30
Παιδιά μιας και σε καμιά ώρα θα φύγω για Αθήνα και δε σας έχω πια ανάγκη, καλό είναι να σκάσετε όλοι σας και να σταματήσετε να δημιουργείτε παρεξηγήσεις για το τίποτα. Ειδικά στην περίπτωση οντονιάν - ντράγκονλορντ είστε τραγικοί και οι δυο.

Για το θέμα ikonoklast νομίζω είναι προφανές σε όλους ότι έπρεπε να φάει ban, όπως επίσης είναι προφανές ότι το φόρουμ θα χάσει ένα από τους πιο αξιόλογους χρήστες του. Αν και εδώ που τα λέμε, λογικά σε λίγο καιρό θα ξαναμπεί, όπως και ο σόλος, οπότε μικρό το κακό.

Αλλά ναι σόλε, σαφώς και έπρεπε να φάει μπαν, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα σήμαινε ότι οι κανόνες λειτουργίας ισχύουν για μερικούς αλλά για μερικούς άλλους όχι γιατί είναι γαμάτοι ξερωγω. Απλό είναι. Κι αν κρίνω από τη γενικότερη ουρακοταγκοστάση, οι περισσότεροι το κατάλαβαν. Που για να είμαι ειλικρινής περίμενα ότι οι πιο πολλοί θα κάνατε σα σκατόπαιδα που τους φάγαν τον Πατέρα οι δεξιοί και θα είχαμε και νέο γύρο ξεκατινιάσματος.

Α, που λέτε, χθες διάβασα και τα κρυφοφόρουμς, τα χοτ τόπιξ δηλαδή αυτών :!:

Δε θα τα σχολιάσω ξανά, συμφωνώ από λίγο και με τις δυο πλευρές, αλλά λίγο παραπάνω με του Πάνου, το οποίο αυτόματα με κάνει τσιράκι του Ντράγκονλορντ υποθέτω.

Η τεχνοκρατική μου λογική με κάνει να σκέφτομαι ότι αφού έχεις τη δυνατότητα να πάρεις το μαγκ όπως είναι, να ξεφορτωθείς τη ρετσινιά του μεταλλοπεριοδικού, να ξεφορτωθείς το σκατοφόρουμ που σου χαλάει το ίματζ αλλά κυρίως να ξεφορτωθείς το μαλάκα που την έχει δει αυτοκράτορας και να λειτουργείς όπως -πετυχημένα- κάνεις τους μήνες που ο μαλάκας λείπει, γιατί το ψιρίζεις τόσο και ζητάς και τα ρέστα από πάνω; Γιατί στους περισσότερους συντάκτες βγήκε η γκρίνια του "με διώχνουν" και όχι το "έχω την ευκαιρία να κάνω τα πράγματα που θέλω, όπως τα θέλω, χωρίς να χάσω και τίποτα στην τελική" ;

Για να τελειώνουμε, την άποψη μου ότι το μαγκ όντως δεν κολλούσε με το φόρουμ την επιβεβαίωσε κάτι που γράφτηκε εκεί, νομίζω από τον Τούφα, σε στυλ "να έχουμε αυστηρό moderating και να συζητάμε ποιους θα πρέπει να μπανάρουμε". Από τον Τούφα. Να συζητάει ο Τούφας με τους άλλους για το ποιοι θα πρέπει να φάνε μπαν. Με όλο το σεβασμό κτλ γιατί δε το ξέρω το παληκάρι και φαίνεται και σοβαρό, αλλά who the fuck is Toufas; Δηλαδή έλεος, κάποιοι εκεί μέσα τον είχατε χάσει εντελώς το μπούσουλα μου φαίνεται.

Πέρα από τον γνωστό μαλακισμένο τρόπο του Ντράγκονλορντ όταν παίρνει αποφάσεις, μπορώ να πω ότι κάποια πράγματα, όπως αυτά περί εταιρειών ή περί moderating του φόρουμ τα έγραψε σα να τα είχε βγάλει από το μυαλό μου και με συγκίνησε λίγο αυτό μιας και είμαι ευαισθητούλης.

Και κλείνουμε με τα νέα για τον καιρό.

Στο εντελώς ον τόπικ, δηλαδή το Ηαρ που θέλουμε, θα ήθελα να τονίσω ότι καλός ο χαβαλές και η μαλάκυνση, άλλωστε το τελευταίο με χαρακτηρίζει απόλυτα σαν χρήστη και σαν άνθρωπο, αλλά όντως υπάρχουν κάποια όρια που καλό είναι να μη ξεπερνιούνται. Όταν π.χ. βλέπετε τον Χ να χαλιέται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για τα σχόλια και το κράξιμο και την ανηψιά και το παραμικρό γενικά και να του χαλάει η μέρα ξερωγω, ε κόψτε το. Δε χρειάζεται ο άλλος να αρχίσει τα ναρκωτικά εξαιτίας του Ηαρ. Καθυστερημένοι δεν είναι τα 18χρονα που βάζουν πολλά εμέτικονς και δε πιάνουν το ύφος του ηαρ και γράφουν μαλακίες, καθυστερημένοι είναι αυτοί που βγάζουν πραγματική κακία και αναφέρονται σε προσωπικά ζητήματα με μοναδικό σκοπό να "πονέσουν" τον άλλο π.χ. Η. (αν και το έχει κόψει τους τελευταίους μήνες, είναι γεγονός αυτό). Γενικά καλό είναι ο κάθε χρήστης όταν κάνει logout να αφήνει εκεί τα βρισίδια και τις ειρωνίες και να μη τα κουβαλάει μαζί του στο υπόλοιπο της μέρας.

Αυτά.

Από Φάρσαλα, ο αγαπημένος σας σχολιαστής των πάντων Αμνησιακός.

ιχ τεράστιο βγήκε.

Ford Prefect
12-06-2008, 10:34
Ωραίο ήταν όμως.

Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση που κράξατε τον Κάλκι τόσο. Τώρα ο άλλος λέει ότι δέκα άτομα αξίζουν και έφυγε το ένα, όταν το έλεγε ο Κάλκι τον βγάλατε μαλάκα.

.
12-06-2008, 10:37
Α εγώ τον αγαπώ τον Κάλκι και τον νοιάζομαι, δε ξέρω για τους υπόλοιπους.

wino
12-06-2008, 10:47
post teleia xwris tis le3eis MOYNAKIA kai POUSTAKI-A! mallon milaei sovara.

Ford Prefect
12-06-2008, 10:53
Τις υποννοεί. Αγαπάει Κάλκι= ΠΟΥΣΤΑΚΙ.

atom_smasher
12-06-2008, 10:54
μιλαει σοβαρα και βγαζει και συναισθημα.μαλλον ερωτευτηκε.

necropethamenos
12-06-2008, 10:55
νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε πως οι χρήστες που έχουν πράγματι κάτι να πούνε και να δώσουνε δεν είναι πολλοί. είναι καμιά δεκαριά, ίσως και λιγότεροι.

twra, pou na arxisw kai pou na teleiwsw me afto edw. kat'arxin oxi de symfwnoume oloi, ase pou kai an symfwnoume pws einai 10 tha dialegame diaforetikes dekades o kathenas. px latreveis ikonoklast, sixainomai ikonoklast. Defteron ypothetw pws aftokatatasessai (opws tha ekane kai o kathenas) stous posters pou exoun kati na poun opote -eksakolouthw na ypothetw kai isws kanw lathos- ousiastika les "emeis oi 10 eimaste, oi alloi gia to peos".

kai afto vazei to otidipote les anagkastika katw apo mia sygkekrimeni optiki kai an ypirxe pithanotita na exeis kai 5% dikio, twra den to vlepw.

.
12-06-2008, 11:02
Τις υποννοεί. Αγαπάει Κάλκι= ΠΟΥΣΤΑΚΙ.

μιλαει σοβαρα και βγαζει και συναισθημα.μαλλον ερωτευτηκε.

:oops:

.
12-06-2008, 11:06
Να κάνω τόπικ αποχώρησης από τα ΦΑΡΣΑΛΑ;

Toufas
12-06-2008, 12:25
Μιας και αναφερθηκε το όνομα μου, απλά γράφω το εξης για την άποψη μου περι αυστηρου μοντερεητινγκ.

@ "ΤΕΛΙΤΣΑ" ή " . "
Βαλε και το εξης δεδομενο στο μυαλο σου. Δε γραφω καθολου στο φορουμ. Για διαφορους λογους και οχι επειδη θεωρω οτι ειναι σκατα. Ειναι καθαρα θεμα γενικής άποψης. Οποτε εκανα μια προταση ωστε να τη χρησιμοποιησουν αυτοι που ασχολουνται. Αρα ενδεχεται να ήταν και λαθος.

Ειπα να συζητάμε ολοι μαζι για το αν θα banαριστει κάποιος ή το τρόπο που θα χειριστουμε ηλιθια ποστς ώστε να ειναι αντικειμενικότερη η κριση και σωστοτερη η απόφαση.
Στο φορουμ απ'οσο καταλαβαινω υπαρχει ενα 10% απαραδεκτο. Το μοντεραητινκγ εχει να κανει και με προριδιποιησεις ή με επεξηγηση πανω σε κάποιο ποστ και όχι μονο με μπαν ωστε τελικα να διαχωριστει ένα καλο φόρουμ απο ενα σκατα φορουμ (μακροπροθεσμα).

Τα ορια ευθιξιας ειναι δυσδιακριτα σε μια τετοιου ειδους επικοινωνια. Αρα δυσδιακριτη και η κριση τους απ τους μοντερεητορς. Ετσι αν ειναι περισσοτεροι θαναι κι αντικειμενικοτερο το αποτελεσμα. Μονο αυτο.

Επισης το να παρατηρεις μια άποψη σε συζητηση, να γνωριζεις ότι μπορει να παρατηρεις μια ΜΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ αποφαση (γιατι απλά ως παρατηρητης ειδες τα χιντεν) . Αυτο σημαινει συζητηση. οτι ενδεχεται να με πεισει κάποιος για τη γνωμη του και να μου εξηγησει οτι εχω λάθος. Οποτε μη παρουσιαζεις κάτι τετοιο ως τη πάγια και μονιμη θεση μου. Ηταν απλά μια άποψη προς συζητηση.

Δε με αφορά παραπάνω το θεμα.

necropethamenos
12-06-2008, 12:59
Δε με αφορά παραπάνω το θεμα.

nomizw pws afto pou ennoouse omws o allos itan oti eks arxis to thema forum den se aforouse afou den symmeteixes.

proswpika den exw apopsi, mono oti diavazw stin parousa selida.

Toufas
12-06-2008, 13:09
Ακριβως ...

Ηταν απλά μια γνωμη συνοδευόμενη από επιχείρημα. δεν επιτρεπεται?
(το γραφω καθαρα επεξηγηματικά και χωρίς κανενα υφάκι).

Κάπου εδω θα αφησω τη συζητηση, μιας και σχολιασα κάτι που αφορουσε καθαρα εμενα και τη διαλευκανση των απόψεών μου αρα και του ονοματος μου. Δεν υπήρχε καμια διαθεση "ξεκινηστε να μπαναρετε να τους ξεσκισουμε κλπ κλπ.". Δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος. Ειπα μια γνωμη προς συζητηση. Τελος. Απλά πραματα.
(χωρίς κανενα υφάκι, εννοειται).

Χαιρετώ!

VirusXI
12-06-2008, 13:20
Toufas:

Καταρχήν έχεις 553 posts στο φόρουμ. Ένιγουι, μη σταθούμε σε αυτό. Για το θέμα 'άποψη προς συζήτηση' είσαι οκέης, φυσικά επιτρέπεται με τον κατάλληλο τρόπο όμως.

Όσο αφορά το θέμα πολλών mods, όπου λαλούν πολλοί mods δε βγαίνει άκρη. ειδικά δε αν κάποιοι δε συμφωνούν με το όλο σκεπτικό-'ιδεολογία' του ER που ανάφερα στο ποστ μου λίγες σελίδες πριν.

Για ένα σοβαρό mag, που όπως είπαμε επίσης καλά κάνατε κιε θέλατε εφόσον πήγαινε καλά αλλά έρχεται σε αντίθεση με το τι είναι το ER, το forum έτσικιαλλιώς δύσκολα θα δουλέψει. Γιατί πρέπει ναναι αυστηρό, όπως θέλατε, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι θα καταλήξει όπως το forum του metalhammers. To ER δε πρόκειται να γίνει έτσι γιατί στη τελική γιαυτό δημιουργήθηκε πριν 5 χρόνια, για να μην γίνει έτσι.

iskra
12-06-2008, 13:58
loipon xoris plaka tora, vgalte to np subforum apo to music discussion. de ginetai na vlepo neo post kai na anoigo kai na vlepo oti einai sto np.

Mitsmann
12-06-2008, 14:01
χα! εγω απ το 2004 που ηρθα, δε χρησιμοποιησα ουτε μια φορα το "νεο ποστ" feature και πραγματικα δεν καταλαβα και πως διαολο σας βολευει.

regularpaul
12-06-2008, 14:18
:shock: και πώς κινείσαι εδώ μέσα μιτς?

ό,τι είπε ο ισκρα ε?

Pinatero
12-06-2008, 14:24
<---------------

:D

edit: μαλλον καλυτερα!!! γενικα στις φωτο απο το μαγαζι ειναι συνηθως κοκκαλο :oops:

http://i179.photobucket.com/albums/w318/pinatero/l_48ceec1eee4789ee5d04a7e6fa892e51.jpg

Mitsmann
12-06-2008, 14:34
:shock: και πώς κινείσαι εδώ μέσα μιτς?

ε, βλεπω τα καινουρια τοπικς, διαβαζω οσα θελω (ενα ποσοστο 85%) και οταν ξαναμπαινω παλι το ιδιο.

.
12-06-2008, 14:45
Ειπα να συζητάμε ολοι μαζι για το αν θα banαριστει κάποιος ή το τρόπο που θα χειριστουμε ηλιθια ποστς ώστε να ειναι αντικειμενικότερη η κριση και σωστοτερη η απόφαση.

Εδώ ακριβώς είναι το "πρόβλημα". Η όλη μου ένσταση και ο λόγος που εδώ και 650 ποστς γράφω για χαμένα νοήματα και λοιπές παπαριές είναι η εξής : Από πού και ως πού η συντακτική ομάδα του Ηαρ μαγκ θα έπρεπε να παίρνει αποφάσεις για το τι συμβαίνει στο φόρουμ, για το ποιος θα μπαναριστεί κτλ

Είτε είναι δημοκρατική η απόφαση είτε την πάρει μόνο ένας, το θέμα είναι ότι δε σας πέφτει/έπεφτε λόγος. Δηλαδή, αν έβγαινε κάποια ανακοίνωση που έλεγε π.χ. "Οι Συντάκτες του Ηαρ Μαγκ αποφάσισαν να φάει μπαν ο τάδε χρήστης", θα το θεωρούσα στην καλύτερη των περιπτώσεων αυτοσαρκαστικό.

Δε λέω τίποτα με κακία ή τίποτα τέτοιο, απλά έτσι θεωρώ πως έχουν τα πράγματα.

Marillion
12-06-2008, 14:55
telitsa entaxei se logika plaisia den peftei logos opws kai se kanenan apo tous users atoma efoson tetoies apofaseis tha eprepe na pernonte omadika. Apo thn allh pws 3ekinane tetoies kouventes, me thlepa8eia? To thema einai oti egw proswpika (tha milaw panta gia mena apo dw kai pera mias kai eimun apo aytous pou zhthsan prwtoi ban ston ikonoklast) mporw na dikaiologhsw en merei mia antidrash kathws ta hidden forums kai aytoi pou exoun access se ayta htan oi amesa 8igomenoi.

Sto thema candiru pali, mporoume na kanoume enan parallilismo legontas pws entaxei kai ti egine pou tou phran to account (vevaia gia mena mikrh shmasia exei i ipo8esi candiru-oxi varythta- mias kai i prwti malakia egine nwritera) afou den to zhthse h pleiopshfia h enas sevastos ari8mos ti mas noiazei emas pou tou egine h stravh.

Epishs re ubu roi stamata na antifaskeis stis idies sou tis antifaseis. Aman vre agorare

Dragonlord
12-06-2008, 15:00
Πέρα από τον γνωστό μαλακισμένο τρόπο του Ντράγκονλορντ όταν παίρνει αποφάσεις
Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι τα PR skillz είναι το δυνατό μου σημείο :D

.
12-06-2008, 15:13
telitsa entaxei se logika plaisia den peftei logos opws kai se kanenan apo tous users atoma efoson tetoies apofaseis tha eprepe na pernonte omadika. Apo thn allh pws 3ekinane tetoies kouventes, me thlepa8eia? To thema einai oti egw proswpika (tha milaw panta gia mena apo dw kai pera mias kai eimun apo aytous pou zhthsan prwtoi ban ston ikonoklast) mporw na dikaiologhsw en merei mia antidrash kathws ta hidden forums kai aytoi pou exoun access se ayta htan oi amesa 8igomenoi.

Κοίτα, αν οι κουβέντες που κάνατε ήταν απλά μια συζήτηση, όμοια με τις άπειρες που υποθέτω γίνονται στο εμεσεν από διάφορους χρήστες, τότε λάθος μου, παρεξήγησα. Απλά εμένα πιο πολύ μου φάνηκε σαν σχέδια/πλάνο/πού-θέλουμε-να-πάμε φάση. Και το "να συζητάμε και να αποφασίζουμε ποιοι θα τρώνε ban" δε μου δείχνει ιδιαίτερα απλή κουβεντούλα. Ίσως και να κάνω λάθος,έτσι κι αλλιώς η πρόσβαση μου στις συζητήσεις σας είναι περιορισμένη σ'αυτά που βγήκαν στη φόρα και απ'αυτά κρίνω.

Θα γίνω πρήχτης, αλλά ακόμα κι αυτό το "mporw na dikaiologhsw en merei mia antidrash kathws ta hidden forums kai aytoi pou exoun access se ayta htan oi amesa 8igomenoi" μου φαίνεται σαν "χάσιμο νοήματος" (τοχω γαμήσει, το ξέρω) για τους λόγους που εξήγησα πιο πάνω.

Για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ ιδού και ένα σαφώς ακραίο παράδειγμα : Μια συζήτηση από τους χρήστες του φόρουμ με θέμα "το ηαρ μαγκ παραείναι σοβαρό και δε μας αρέσει αυτό γιατί το θέλουμε πιο χύμα" θα είχε πολύ παραπάνω νόημα και λόγο ύπαρξης από την "το φόρουμ δε μας αρέσει γιατί δεν είναι όσο σοβαρό είναι το μαγκ". Σε καμιά περίπτωση δε προσπαθώ να μειώσω την προσπάθεια σας σαν περιοδικό ε, νομίζω είναι αυτονόητο αυτό.

Με ακόμα πιο απλά λόγια φόρουμ>μαγκ, όχι για λόγους ποιότητας φυσικά, αλλά γιατί με αυτή τη λογική ξεκίνησε το μαγκ και όταν αυτή η λογική αμφισβητείται από κάποιους είναι λογικό να πρέπει να γίνει κάτι γιατί υπάρχει διαφορά νοοτροπίας. Το τι έγινε ή τι θα μπορούσε να γίνει δε με αφορά, έτσι κι αλλιώς ήδη αισθάνομαι ότι οι περισσότεροι θα έχετε αρχίσει να με βλέπετε σαν Ντράγκονλορντ νο2.

Marillion
12-06-2008, 15:30
oxi pros theou, egw den se vlepw san ton dragonlord no 2 alla oute kai ton dragonlord ton vlepw san ton kako demona panw apo ta kefalia mas. einai gegonos pws apogohteytika apo kapoies kiniseis tou (kati pou egine ekdhlo kai ston idio) alla mexri ekei, oute ton xerw ton an8rwpo gia na ton pw ta 1002.

Oi kouventes pou kaname den htan syzhthsh, toulaxiston oxi opws to theteis. Apo thn allh pws na proseggiseis ena tetoio zhthma? Ginetai arage sto styl tou 'E dragonlord, ti les re man den kaneis mpan ton ikonoklast?'. Einai profanes pws den yparxei hremia stous tonous kai mallon exei hdh agkiksei ta akra kapoios gia na skeftei kai na energhsei etsi.

To megalo zhthma kai kati pou mou ginetai antilhpto mesa apo diafores kouventes pou kanw aytes tis meres (entaxei allh douleia den eixame alla katalavainete, pezei kai ena neo mag sthn mesh), einai pws oi syntaktes den eixan mia koinh grammh plevshs. Ayto dimiourgise en telei ta provlimata. Oxi pws diaxwristikan se 2 stratopeda, alla sto thema antilipsewn pou leei o dragon, einai safes pws yparxoun diastaseis. Akoma kai metaxy tou neou team dld, min nomizete. Sto katw katw h swsth leitourgeia enos mag den paei na pei pws simpiptoun oi apopseis olonwn mas h kati tetoio, to anti8eto malista. To themito einai se tetoies periptwseis na ypaxei mia grammi toulaxiston ws pros tin mousiki katev8ynsh (oxi vash genres, alla ideologika), ola ta alla einai peritta (imo).

Den thewrhsa pote mou pws to forum vlaptei to mag h kati tetoio, genikws to evlepa asteio san dikaiologia. Alla kai na to evlapte posos me endiaferei e. Allwste tha exana to noima se poly megalo va8mo. Einai gegonos pws panta kati eftege (vl. layout, vl. sigkekrimenoi users ktl). E se tetoies syzhthseis egw eixa metriopa8h stash kai symfwnw se osa les sthn deyterh paragrafo. Aplws paidia prepei na katalavete, egine ena mpaxalo, enas xamos kyriolektika kai ola ayta mesa se liges meres. Akraies antidraseis yphrxan apo pantou, pragma pou se merikes periptwseis apodeix8hke thlivero (sto ti eipw8ike metaxy filwn kai gnwstwn ktl). Pistevw (vasika eimai sigouros) pws oi sygkekrimenes apopseis ekfrazoun kai allous. Egw aplws apozhtw ena ygies perivalon (me ta panw tou kai ta katw tou) gia na leitourghsw kai na grapsw oti pistevw egw swsto. Ygies oxi apo thn apopsh synergatwn alla apo thn apopsh ekfrashs. Kati pou evriska sto er. Kai kati pou tha vrw elpizw sthn nea stegh.

Telika skeftomai pws den eixe simasia pios exei dikio kai pios adiko. Ola ena paixnidi entipwsewn htan kai sinexizei na einai. Alla ftasame sta oria tis malakismenis kafrilas. An thelete mporeite na synexizete na krazete to mag & tous syntaktes alla den tha vgei pou8ena etsi? Sto katw katw, ti eixame ti xasame tha skefteste i perissoteroi kai einai kalo na mpainoume se tetoia logiki siga siga oloi (asxetws an merikoi eixan mpei hdh se aythn thn logiki alla thewrhsan skopimo na to kanoun thema, profanws gia logous aytoprovolis. Megala paidakia eimaste, allwste ta tei tha ginoun panepistimia se ligo kai tha eimaste oloi to idio exypnoi, e?)

Dragonlord
12-06-2008, 15:51
Oi kouventes pou kaname den htan syzhthsh, toulaxiston oxi opws to theteis. Apo thn allh pws na proseggiseis ena tetoio zhthma? Ginetai arage sto styl tou 'E dragonlord, ti les re man den kaneis mpan ton ikonoklast?'. Einai profanes pws den yparxei hremia stous tonous kai mallon exei hdh agkiksei ta akra kapoios gia na skeftei kai na energhsei etsi.

To megalo zhthma kai kati pou mou ginetai antilhpto mesa apo diafores kouventes pou kanw aytes tis meres (entaxei allh douleia den eixame alla katalavainete, pezei kai ena neo mag sthn mesh), einai pws oi syntaktes den eixan mia koinh grammh plevshs. Ayto dimiourgise en telei ta provlimata. Oxi pws diaxwristikan se 2 stratopeda, alla sto thema antilipsewn pou leei o dragon, einai safes pws yparxoun diastaseis. Akoma kai metaxy tou neou team dld, min nomizete. Sto katw katw h swsth leitourgeia enos mag den paei na pei pws simpiptoun oi apopseis olonwn mas h kati tetoio, to anti8eto malista. To themito einai se tetoies periptwseis na ypaxei mia grammi toulaxiston ws pros tin mousiki katev8ynsh (oxi vash genres, alla ideologika), ola ta alla einai peritta (imo).
Γιεπ, δεν ήταν πολιτισμένη συζήτηση και δεν μπορούσε να ειπωθεί αυτό που λες, όπως κι εγώ δεν μπορούσα να πω "ε παιδιά, σταματήστε να με βρίζετε λίγο για να βρούμε γιατί βλέπει ο ικόνοκλαστ τα κρυφά φόρουμ".

Όσο για το άλλο, αυτό ήταν εμφανές σε μένα όταν πήρα την απόφαση. Το χειρότερο δε δεν ήταν ότι ο καθένας είχε τη γνώμη του, αλλά ότι (εν μέρει επειδή έλειψα για αρκετούς μήνες, για το οποίο δεν αρνούμαι ότι έχω "ευθύνες" αλλά και πάλι δεν ρίχνω ευθύνες ούτε στους συντάκτες, για τους χ, ψ λόγους θέλαμε διαφορετικά πράγματα, ο πλήρης διαχωρισμός mag/er ήταν η μόνη λύση) δεν υπήρχε καμία διάθεση από αρκετούς συντάκτες να μπει κάποιος επικεφαλής όταν είχαν συνηθίσει να λειτουργούν μόνοι τους. Με τους συντάκτες εγώ δεν έχω γενικά πρόβλημα, και πάνω στα νεύρα αν ειπώθηκαν πέντε πράματα παραπάνω δεν πειράζει, το να θέλεις άλλα πράγματα και να έχεις δει αλλιώς τη φάση δεν είναι έγκλημα. Ο μόνος ο οποίος πιστεύω ότι φέρθηκε πραγματικά σιχαμένα ήταν ο atheist, ο οποίος εκεί που παλιότερα ήταν σε φάση "ο dragon αποφασίζει" κλπ και γενικότερα είχαμε μία ομαλή συνεργασία, λίγες μέρες αφού τον έβγαλα από admin (μαζί με tamagothi και dead) -για να μην πω ότι δεν τον είχε κάνει κανείς admin αλλά είχε χρίσει ο ίδιος τον εαυτό του όσο έλειπα επειδή είχα πει μπροστά του το password του dead- έκανε κανονικά στροφή 180 μοιρών και άρχισε να μου τα χώνει σε κάθε ευκαιρία και στο κάθε τι που έλεγα. Ε, οι περισσότεροι νέοι συντάκτες ήξεραν περισσότερο αυτόν από ό,τι εμένα, είναι κάπου λογικό κι όλας να βλέπεις περίεργα κάποιον που δεν πολυξέρεις να διεκδικεί τον τελευταίο λόγο σε ένα site που θεωρούσες παρατημένο και σε μεγάλο βαθμό δικό σου, πήραν θάρρος και έγινε μπουρδέλο η κατάσταση ενώ η απόφασή μου δεν ήταν κάτι φρικαλέο, ίσα ίσα που θα έλυνε όλα τα προβλήματα/παράπονα των συντακτών και το μόνο κόστος θα ήταν η αλλαγή url στο mag, το οποίο θα μπορούσε να γίνει πολύ ομαλά και να παρουσιαστεί σα να μην άλλαξε τίποτα. Πάντως ο atheist δεν ήταν ο λόγος που πήρα την απόφαση, όντως μαζί του δεν θα μπορούσα να συνεχίσω τη συνεργασία αλλά το ότι αρκετοί συντάκτες έβλεπαν εντελώς διαφορετικά τη φάση από όπως θα μπορούσα να τη δω εγώ θα μας έφερνε στο ίδιο αποτέλεσμα. Ίσως όχι τόσο γρήγορα και σίγουρα όχι τόσο άσχημα πάντως. Αυτό είναι το ρεζουμέ της όλης ιστορίας από μένα τώρα που ηρεμήσαμε λίγο.

Marillion
12-06-2008, 16:04
dragon den yparxei logos na synexizoume tis proswpikes epi8eseis, eidika efoson grafeis pws rolo stin teliki sou apofasi den epexe o atheist. ta ypoloipa den xreiazontai re sy, o kosmos exei vgalei ta symperasmata tou (akoma kai aytoi pou den tous endiefere h olh istoria). Ayto fisika den to lew me ifaki i otidipote etsi? Vlepeis pws kai twra yparxei mia isoposa moirasmeni diastash apopsewn(mporei kai na min einai isoposi ntax), opote kalws h kakws twra ta garnitarume ligo parapanw.

Sto thema ikonoklast pantws, afto den to egrapsa twra gia na sou petaxw to mpalaki se kamia periptwsh. Thelw na pistevw pws to megalitero pososto twn syntaktwn den su milhse xydaia h kati. Mporei na htan furious h otidhpote alla etsi fer8hkame oloi tis televtees meres.

Ante spitia mas, grafw kai ma8ima tomea avrio kai tha patwsw

When Black Roses Bloom
12-06-2008, 16:09
Θα ήθελα να κάνω μια απλή ερώτηση, τώρα που ησύχασε η θάλασσα, μέσα στα μάτια σας:

Υποκειμενικά, πιστεύετε ότι άξιζε όλο αυτό το θέμα? Δεν μιλάω σαν γιούζερς, σαν συντάκτες κλπ, μιλάω σαν Ντράγκονλορντς, Άθειστς, Ικόνοκλαστς, Γουμπουρουμπούζ. Μου τριβελίζει το μυαλό αυτό το πράγμα τις τελευταίες 3-4 μέρες, όσο έχει κοινώς το συμβάν. Και επειδή, υπο πίεση δεν μπορώ να λειτουργίσω σωστά, και πρέπει να κάνω έναν απολογισμό στο κεφάλι μου, να αναμασίσω σαν μυρικαστικό την τροφή που μου δόθηκε και μετά να βγάλω ένα πόρισμα, μπορώ πλέον με σιγουρία να πώ, ότι η απάντηση στην ερώτηση του Δράκονλορδ, είναι ότι πέρνουμε πολύ στα σοβαρά κάποια πράγματα.

Dragonlord
12-06-2008, 16:16
Γιε, τέσπα, δεν ήταν προσωπική επίθεση, νομίζω ότι το βλέπω όσο αντικειμενικά γίνεται και με το πλεονέκτημα της παρόδου μερικών ημερών. Δεν το έκανα το ποστ για προσωπική επίθεση, περισσότερο το έκανα για να ξεκαθαρίσω ποια είναι η άποψή μου για τους υπόλοιπους συντάκτες οι οποίοι έλεγαν ότι τους κατηγορώ και τέτοια. Εντάξει, το μεγαλύτερο ποσοστό συντακτών δε μου μίλησε χυδαία αλλά μπόλικοι μου μίλησαν αρκετά υποτιμητικά, το οποίο εγώ δεν έκανα. Αλλά όπως είπα, δε γαμιέται, ό,τι έγινε έγινε για μένα.

Dragonlord
12-06-2008, 16:19
Θα ήθελα να κάνω μια απλή ερώτηση, τώρα που ησύχασε η θάλασσα, μέσα στα μάτια σας:

Υποκειμενικά, πιστεύετε ότι άξιζε όλο αυτό το θέμα? Δεν μιλάω σαν γιούζερς, σαν συντάκτες κλπ, μιλάω σαν Ντράγκονλορντς, Άθειστς, Ικόνοκλαστς, Γουμπουρουμπούζ. Μου τριβελίζει το μυαλό αυτό το πράγμα τις τελευταίες 3-4 μέρες, όσο έχει κοινώς το συμβάν. Και επειδή, υπο πίεση δεν μπορώ να λειτουργίσω σωστά, και πρέπει να κάνω έναν απολογισμό στο κεφάλι μου, να αναμασίσω σαν μυρικαστικό την τροφή που μου δόθηκε και μετά να βγάλω ένα πόρισμα, μπορώ πλέον με σιγουρία να πώ, ότι η απάντηση στην ερώτηση του Δράκονλορδ, είναι ότι πέρνουμε πολύ στα σοβαρά κάποια πράγματα.
Σαφώς και δεν άξιζε, απλά από την πλευρά μου ήθελα να απαντάω στα πάντα για να μη μείνουν λάθος εντυπώσεις για την πάρτη μου. Κάποιοι σίγουρα θα μείνουν με τέτοιες, απλά δεν ήθελα ο λόγος να είναι ότι δεν τους το εξήγησα. Αν δεν θέλουν ή δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά που λέω επειδή δεν ήμουν καλός στην έκθεση και δεν τα εξηγώ καλά, πάσο. Αν περνούσε από το χέρι μου το θέμα δεν θα είχε πάει ποτέ public, από τη στιγμή που πήγε, see above.

Odonian
12-06-2008, 16:29
Για το irc, μπορεί να τα επιβεβαιώσει ο ubu roi αν θέλει ρωτώντας τον ikonoklast, logs δε συνηθίζω να κρατάω, άσε που από όταν έβαλα λίνουξ δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το πώς κρατάει logs το pidgin. Είπες ότι ίσως δεν κουράστηκα πολύ να μάθω τι γινόταν, κι εγώ σου απάντησα ότι όντως δεν κουράστηκα πολύ γιατί δεν περίμενα να ανακαλύψω και πολλά. Το ότι τσέκαρα ποιοι έχουν access στα hidden δείχνει ότι δεν μου ήταν αδιάφορο το θέμα, απλά οι υποψίες μου ήταν πως θα ήταν θέμα απροσεξίας ή κάτι τέτοιο από συντάκτη, όπως αυτό που αναφέρει ο griffith. Και όχι, δεν έκατσα να κάνω ανακρίσεις για να μάθω με ποιους μπορεί να μέθαγε ο κάθε συντάκτης, νομίζω ότι θα συμφωνήσεις πως είναι και πέραν των αρμοδιοτήτων μου και πέραν των δυνατοτήτων μου.
Καθαρό μυαλό είπα κι εγώ ότι δεν είχα, αλλά αυτό κόλλαγε μόνο στο ότι δε στάθηκα ιδιαίτερα στην πιθανότητα να είχε κλαπεί ο κωδικός κάποιου συντάκτη, αλλά και πάλι όταν τα κρυφά φόρουμ είχαν μερικές μέρες ζωής ακόμα και ο ικόνοκλαστ (ή οποιοσδήποτε) είχε δει ό,τι μπορούσε να δει, δεν θεώρησα ότι ήταν αποκλειστικά δικό μου θέμα. Όποιος δεν έχει φυλάξει καλά τον κωδικό του, είναι υπεύθυνος να τον αλλάζει και γενικά να προστατεύει τον εαυτό του και το λογαριασμό του.
Πάω για δουλειά, θέλω να γράψω ένα point ακόμα το μεσημέρι και τέλος.
Loipon gennane kai ta kokoria sou pou leei kai o Mitsmann, oi Constructicon e3w apo thn estia mou phdh3an th sundesh kai de dunamai na apanthsw. Touto to etairiko marafeti den exei kan ellhnika kai fusika den exei ta logs mou. An h istoria den exei pe8anei otan mou to ftia3oun (elpizw na mhn einai san ton OTE edw h antistoixh Ollandikh, giati to forum 8a einai to mikrotero problhma mou), 8a apanthsw gia na katalabeis ki esu oti den eimai apla anal kai gkriniarhs. Oute oso tragikos oso leei o TELITSAS!

Otan eida oti den exw internet skefthka oti me xakare o ikononiast xaxaxax

Dragonlord
12-06-2008, 18:42
Ρε, ακόμα κι αν έχω πει/κάνει κάποια μαλακία δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχτώ, αλάνθαστος δεν είμαι. Αυτό που με ενόχλησε είναι το στιλάκι "σου κάνω χάρη που δε μιλάω και το ξέρεις". Άμα έχει ψοφήσει η φάση τα λέμε κι εμεσέν άμα θέλεις.

Odonian
12-06-2008, 19:12
Ας τα πούμε από δω γιατί δε σε έχω στο ΜΣΝ! :P

Εντάξει οι Ολλανδοί είναι οτινάναι, έκοψαν τα καλώδια με τις μπουλντόζες και το έφτιαξαν μέσα στη μέρα. Αν ήμουν Ελλάδα θα τα λέγαμε σε κάνα μήνα. Κάτσε να συντάξω ποστ λαύρα.

Raven Lord
12-06-2008, 19:29

αν και δεν ξέρω αν έχω ολοκληρωμένη άποψη επί του θέματος, γιατί έκανα ένα αναγκαστικό άλμα 20 σελίδων (26-46), νομίζω ότι ο wbrb μιλάει ορθά. το er είναι ένας χώρος ελεύθερης έκφρασης και επικοινωνίας με κάποια άτομα που δεν μπορείς να έχεις επαφή irl ή δε θα είχες γνωρίσει ποτέ. δεν είναι χώρος "κοινωνικής καταξίωσης" ή κάτι τέτοιο και αν κάποιοι έχουν/είχαν τέτοιες προσδοκίες ή επιθυμίες, γιατί για χ-ψ λόγους είναι δυσαρεστημένοι με τη μίζερη ζωούλα τους, απλά ο μέσος χρήστης (sic) δεν ασχολείται ή στη χειρότερη σπάει λίγο πλάκα.

όσο για το μαγκ, νομίζω οι περισσότεροι θα συμφωνούν, ότι υπήρχε δεν υπήρχε μικρή διαφορά έχει στη λειτουργία του forum. προσωπικά, πλην των συναυλιακών νέων που διάβαζα γιατί βαριόμουν να ψάξω άλλες σελίδες, και τις δισκοκριτικές 3-4 ατόμων που ξέρω ότι έχω σχετικά κοινά γούστα και - βεβαίως - τους λάμβανα υπόψη ούτως ή άλλος και πριν το μαγκ, δεν αφιέρωνα περισσότερο χρόνο. πιο χρήσιμο μου είναι να διαβάσω π.χ. από τον witchkiller ότι χύνει ακούγοντας bulldozer ή από το psychotron να μου λέει να τσεκάρω κάτι οπωσδήποτε (χωρίς να εξηγούν τους λόγους), παρά ολόκληρα κατεβατά.

για το αν έπραξε σωστά ο dragonlord στα θέματα που προέκυψαν δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είχε σοβαρούς λόγους. το μόνο που θα επαναλάβω είναι το πόρισμα του wbrb τελικά...

Odonian
12-06-2008, 19:47
Λοιπόν, ξεκινάω με ντισκλέιμερ ότι όσα γράψω παρακάτω μπορεί να φανούν πιο έντονα απότι τα νιώθω, αλλά ψιλοβαριέμαι και εδώ δεν παίζει και κανά ΜΟΥΝΑΚΙ να ασχοληθώ, οπότε σας γαμάω το χρόνο.

Επίσης η παρακάτω ανάλυση έχει νόημα μοναχά αν το χάκιν' και το (παρά) φίσιν' είναι μπανίσιμα (!) από μόνα τους και όχι "θα δούμε κατά περίπτωση". Αν είναι κατά περίπτωση, δεχόμαστε την κρίση του πάνσοφου αντμιν ή πάμε και κάνουμε το MetalBB 2 The Return. Προσωπικά επειδή βαριέμαι θα έκανα το πρώτο.

Λοιπόν ο ικονογκαφ πόσταρε κάτι από τα κρυφά φόρα. Όταν ρωτήθηκε από μένα σχετικά επίμονα, δήλωσε ότι δεν του έδωσε κανένας άξες, το πήρε μοναχός του με κάποιο χακ. Το ίδιο απάντησε και σε δική σου ερώτηση στο αι αρ σι.

Έχω τα εξής σχόλια:

1. Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω την ηθική διαφορά του να βουτήξεις ένα παςς του όποιου κάλκι επειδή αυτός έφυγε από το δωμάτιο και να κάνεις κάτι που δεν επιτρέπεται VS να κάνεις χακιά και να πάρεις το παςς για να κάνεις κάτι "κακό" (μεταξύ μας το δεύτερο κακό που έκανε με τον κάντίρού εγώ το διασκέδασα - αντίθετα το πρώτο για μένα ήταν χειρότερο γιατί εκτός από ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ, βγήκαν στη φόρα και μερικά πράγματα που δεν είχαμε καμιά δουλειά να διαβάσουμε - ευτυχώς ο ικόνογκλατς ζήτησε τουλάχιστον συγγνώμη γι' αυτό).

2. Ο ίδιος ο ΧΑΚΕΡ σου παρεδέχτηκε ότι έκανε χακιά. Ο Ντέγγι μπορεί να πιστοποιήσει ότι δε θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια τρύπα του φόρουμ, οπότε η χακιά αυτή δύσκολα θα ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανε. Και ερωτώ, γιατί ως αντμιν ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, δε σου φτάνει η παραδοχή κάποιου ότι στο χάκαρε; Τι σε νοιάζει αν ΙΣΩΣ προστατεύει έναν συντάκτη; Το confession είναι γερό χαρτί σε όλα τα δικαστήρια του κόσμου, εσύ ήθελες να είσαι σίγουρος για τη μοναδικά αλήθεια του σύμπαντος, παρόλο ότι ο δράστης στο παραδέχεται το "έγκλημα".

Αυτά λοιπόν περνούσαν από το μυαλό του Odonian όσο γινόταν η γιορτή. Αλλά όπως θα μπορέσεις κι εσύ να υποστηρίξεις με το επόμενο σεντόνι που θα ποστάρεις, δεν είναι και εντελώς καθαρή η κατάσταση. Γι' αυτό και ο Odonian, επειδή δεν τολμά να το παίξει πάνσοφος δικαστής δεν ποστάρει.

Κάνει λοιπόν την εξής πουστιά (και εδώ δικαιολογείται το "κατόπιν εορτής" σου - τώρα έμαθα). Πιάνει κουβέντα με τον ικονοξαφτς στο ΜΣΝ (παίζει να είναι πρώτες φορές που μιλάμε τώρα με τον σαματά) και όσο εκείνος του κάνει ανάλυση της ετυμολογίας της λέξης τσιπρενλούμπεν, χρησιμοποιεί μια τρύπα των ΒΙΣΤΑ που δεν ξέρει και ο ίδιος ο μπιλ και καβατζώνει το λογκ, ναι το ίδιο λογκ που έχεις ποστάρει γι' αυτό 17,4 φορές για να στηρίξεις τα λεγόμενά σου.

Πέρα από το γεγονός ότι το ύφος σου εκεί μέσα δεν είναι καθόλου αντμιν που υποπτέυεται (ΕΣΤΩ) τον άλλο ότι του γαμάει το φόρουμ (περισσότερο σα να ψάχνεις έναν γερό σύμμαχο στο τόπικ είναι), εγώ θέλω να εστιάσω σε αυτό:

[παραπάνω ο αντμίν έχει πει ότι θα κάνει έντιτ το ποστ και ζητάει από τον ΧΑΚΕΡ να μην το ξαναποστάρει]

[18:11] <Dragonlord> mporw na exw ligo gamhmeno xrono?
[18:11] <Dragonlord> dwse mou mexri to vrady estw
01[18:11] <mpoem> den agxwsa kanena.
01[18:12] <mpoem> sou eipa, kane me ban aftomata an to 8eleis.
[18:12] <Dragonlord> to kanw edit, mhn arxiseis na to spamareis
01[18:12] <mpoem> dhmokratia exoume!
[18:12] <Dragonlord> kai 3anamilame
01[18:12] <mpoem> aneta to spamarw.
[18:12] <Dragonlord> einai hli8io na se kanw ban
01[18:12] <mpoem> kai psotarw kai to log.
01[18:12] <mpoem> e, sou ekshghsa.
01[18:12] <mpoem> to postarw kai san psychomaverick, Candiru, karharias, Mitsmann.
01[18:12] <mpoem> kane o,ti 8es.
01[18:12] <mpoem> xwris kamia dia8esh kakias, alh8eia.
[18:12] <Dragonlord> einai TOSO dyskolo na mou dwseis pente wres as poyme?

Την προσοχή σας: Όχι το σπαμάρω με φέικ ακάουντς. Με συγκεκριμένα γιούζερ ακάουντς που σαφέστατα λέει πως έχει. Προσέχει και την ορθογραφία ο αθεόφοβος, να είναι ίδια με τα κανονικά νίκνειμς :!:

Συμπέρασμα 1: Αν ήθελες να ψαχτείς πώς βρήκε πρόσβαση φίλε αντμίν, για μένα υπήρχαν σαφέστατες ενδείξεις ότι έχει κάνει την πουστιά που έκανε. Αν κρίνω δε και από τον φιλικό τόνο που μιλάτε στο λογκ, ακόμα και μια απλή ερώτηση να έκανες θα σου απαντούσε το παλικάρι, πολλά να τονε πούμε, αλλά τα λέει χύμα. Πιστεύω ότι μέσα σου τον δικαιολογούσες γιατί έλεγες "καλά τους τα έχωσε", αλλά δεν είναι η δουλεία του αντμίν αυτό ε.

Συμπέρασμα 2: Σε αυτή την αντιπαράθεση μπορώ να σταθώ πίσω από απόψεις (πχ πιστεύω ότι καλώς παίρνει πούλο το μαγκ για όλους - και τι πλάκα που το ίδιο πιστεύουν και οι δυο βασικοί αντίπαλοι/χωσιματίες στο τόπικ!), αλλά από άτομα; Τους βασικούς πρωταγωνιστές της ιστορίας αυτής, I wouldn't touch them with a 10 foot pole.

PS: Ελπίζω να μη σε πειράζει που πόσταρα το λογκ. Δεν κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανε ο ικονοκρατς εξάλλου, δείχνω ότι άλλα είπες εδώ και άλλα σε εκείνον.

Veinsaw
12-06-2008, 19:59
The band name is usually translated into English as "Collapsing New Buildings". (http://en.wikipedia.org/wiki/Einst%C3%BCrzende_Neubauten)

Ford Prefect
12-06-2008, 20:04
+10 σελίδες.

FANTASMA
12-06-2008, 20:09
Οντονιαν, επειδη ποσταρεις πιο αμφιλεγομενα και ηλιθια κι απο μενα, με σαφη ελλειψη συνοχης και επιχειρηματα που δεν εχω καταλαβει τι πανε να αποδειξουν, μπορεις να μου κανεις σαφες με ποιον εισαι, ποιος σε πηδαει κτλ. Πραγματιακ δεν εχω καταλαβει ομως. Το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι πηγαν καποιοι εκει, και μετα πηγαμε εμεις και αυτοι ειπαν οτι δεν ειναι πεναλτυ και πρεπει να κρατησει κι αλλο, κι εμεις ειπαμε και τελικα ο διαιτητης και το πιο σημαντικο.

Odonian
12-06-2008, 20:12
Εγώ είμαι με την αναμπουμπούλα φίλε φάντασμα.

FANTASMA
12-06-2008, 20:14
Πλακα πλακα αν ησουν οντως με την αναμπουπουλα και τον τζερτζελε δε θα μπορουσες να κανεις καλυτερο ποστ. Με εκανες να ποσταρω ξανα μετα απο 10 σελιδες που μαλιστα ειχα σταματησει και να διαβαζω κιολας. Επισης δεν εχω καταλαβει τι κολλημα εφαγες με το μπαν. Εκανε χοντρη μαλακια, εφαγε μπαν, τερμα. Εκτος κι αν το θεωρεις γαματο αυτο που εκανε επειδη γελασες με το ποστ Καντιρου ας πουμε που ηταν κι αυτο χοντροκομμενο.

Odonian
12-06-2008, 20:15
Ωχ ρε μλκ φάντασμα, πρέπει να στο ζωγραφίσω; Πιάσε προηγούμενα ποστ μου να δεις τι λέω.

Weiss
12-06-2008, 20:41
bump!!!!

FANTASMA
12-06-2008, 20:58
Ουφ, ευτυχως το εκανε μπαμ, το ειχα ξεχασει αυτο το θρεντ!!!

Οντονιαν, καλως η κακως, το παλικαρι, συμπαθητικο σε αρκετους, αντιπαθητικο σε περισσοτερους, ουδετερο σε μενα προσωπικα, εκανε ΜΑΛΑΚΙΑ, και μαλιστα χοντρη. Τι ρολο παιζει αν εφαγε το μπαν εξαρχης η οχι. Και καλα τον χρησιμοποιησε ο αντμιν για να δικαιωθει στα ματια του κοσμου απεναντι στην εντελως ΑΝΟΥΣΙΑ διαμαχη που ειχε με τους συντακτες και μετα τον εφτυσε σαν στιμμενη λεμονοκουπα? Εσυ δηλαδη τι θα εκανες, δε θα τον εκανες μπαν αν μαθαινες οτι χακαρε τα κρυφα φορουμζ και λογαριασμους αλλων χρηστων? Απλα ρωταω ε. Ασε που αηδιαζω με το ποσο μικρογραφια ελληνικης κοινωνιας και πολιτικης εχει γινει το θρεντ, αλλα ειναι το ΠΛΕΟΝ προφητικο θρεντ, οσον αφορα τον τιτλο του. Κανεις δε θα περιμενε οταν το ανοιγε Ντραγκονλορντ να ειναι ακριβως το ΕΡ που θελουμε.

Odonian
12-06-2008, 21:01
Στο δικό μου φόρουμ ο ικονογκουντ θα έτρωγε μπαν άμεσα. Είναι λίγο άτοπο όμως γιατί το δικό μου φόρουμ δε θα είχε κρυφά φόρα που θα κανονιζόταν το μοντερέιτιν' και τέτοια. Επίσης δεν έχω δικό μου φόρουμ για να μπορώ να είμαι στην απέξω και να σχολιάζω αυτούς που αποφασίζουν. Αν θένε την ευθύνη, ας πάρουν και την κριτική.

.
12-06-2008, 21:04
Άντε ρε πουστάκια όλοι σας.

Dragonlord
12-06-2008, 21:10
Λοιπόν, ξεκινάω με ντισκλέιμερ ότι όσα γράψω παρακάτω μπορεί να φανούν πιο έντονα απότι τα νιώθω, αλλά ψιλοβαριέμαι και εδώ δεν παίζει και κανά ΜΟΥΝΑΚΙ να ασχοληθώ, οπότε σας γαμάω το χρόνο.

Επίσης η παρακάτω ανάλυση έχει νόημα μοναχά αν το χάκιν' και το (παρά) φίσιν' είναι μπανίσιμα (!) από μόνα τους και όχι "θα δούμε κατά περίπτωση". Αν είναι κατά περίπτωση, δεχόμαστε την κρίση του πάνσοφου αντμιν ή πάμε και κάνουμε το MetalBB 2 The Return. Προσωπικά επειδή βαριέμαι θα έκανα το πρώτο.

Λοιπόν ο ικονογκαφ πόσταρε κάτι από τα κρυφά φόρα. Όταν ρωτήθηκε από μένα σχετικά επίμονα, δήλωσε ότι δεν του έδωσε κανένας άξες, το πήρε μοναχός του με κάποιο χακ. Το ίδιο απάντησε και σε δική σου ερώτηση στο αι αρ σι.

Έχω τα εξής σχόλια:

1. Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω την ηθική διαφορά του να βουτήξεις ένα παςς του όποιου κάλκι επειδή αυτός έφυγε από το δωμάτιο και να κάνεις κάτι που δεν επιτρέπεται VS να κάνεις χακιά και να πάρεις το παςς για να κάνεις κάτι "κακό" (μεταξύ μας το δεύτερο κακό που έκανε με τον κάντίρού εγώ το διασκέδασα - αντίθετα το πρώτο για μένα ήταν χειρότερο γιατί εκτός από ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ, βγήκαν στη φόρα και μερικά πράγματα που δεν είχαμε καμιά δουλειά να διαβάσουμε - ευτυχώς ο ικόνογκλατς ζήτησε τουλάχιστον συγγνώμη γι' αυτό).

2. Ο ίδιος ο ΧΑΚΕΡ σου παρεδέχτηκε ότι έκανε χακιά. Ο Ντέγγι μπορεί να πιστοποιήσει ότι δε θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια τρύπα του φόρουμ, οπότε η χακιά αυτή δύσκολα θα ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανε. Και ερωτώ, γιατί ως αντμιν ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, δε σου φτάνει η παραδοχή κάποιου ότι στο χάκαρε; Τι σε νοιάζει αν ΙΣΩΣ προστατεύει έναν συντάκτη; Το confession είναι γερό χαρτί σε όλα τα δικαστήρια του κόσμου, εσύ ήθελες να είσαι σίγουρος για τη μοναδικά αλήθεια του σύμπαντος, παρόλο ότι ο δράστης στο παραδέχεται το "έγκλημα".

Αυτά λοιπόν περνούσαν από το μυαλό του Odonian όσο γινόταν η γιορτή. Αλλά όπως θα μπορέσεις κι εσύ να υποστηρίξεις με το επόμενο σεντόνι που θα ποστάρεις, δεν είναι και εντελώς καθαρή η κατάσταση. Γι' αυτό και ο Odonian, επειδή δεν τολμά να το παίξει πάνσοφος δικαστής δεν ποστάρει.

Κάνει λοιπόν την εξής πουστιά (και εδώ δικαιολογείται το "κατόπιν εορτής" σου - τώρα έμαθα). Πιάνει κουβέντα με τον ικονοξαφτς στο ΜΣΝ (παίζει να είναι πρώτες φορές που μιλάμε τώρα με τον σαματά) και όσο εκείνος του κάνει ανάλυση της ετυμολογίας της λέξης τσιπρενλούμπεν, χρησιμοποιεί μια τρύπα των ΒΙΣΤΑ που δεν ξέρει και ο ίδιος ο μπιλ και καβατζώνει το λογκ, ναι το ίδιο λογκ που έχεις ποστάρει γι' αυτό 17,4 φορές για να στηρίξεις τα λεγόμενά σου.

Πέρα από το γεγονός ότι το ύφος σου εκεί μέσα δεν είναι καθόλου αντμιν που υποπτέυεται (ΕΣΤΩ) τον άλλο ότι του γαμάει το φόρουμ (περισσότερο σα να ψάχνεις έναν γερό σύμμαχο στο τόπικ είναι), εγώ θέλω να εστιάσω σε αυτό:

[παραπάνω ο αντμίν έχει πει ότι θα κάνει έντιτ το ποστ και ζητάει από τον ΧΑΚΕΡ να μην το ξαναποστάρει]

[18:11] <Dragonlord> mporw na exw ligo gamhmeno xrono?
[18:11] <Dragonlord> dwse mou mexri to vrady estw
01[18:11] <mpoem> den agxwsa kanena.
01[18:12] <mpoem> sou eipa, kane me ban aftomata an to 8eleis.
[18:12] <Dragonlord> to kanw edit, mhn arxiseis na to spamareis
01[18:12] <mpoem> dhmokratia exoume!
[18:12] <Dragonlord> kai 3anamilame
01[18:12] <mpoem> aneta to spamarw.
[18:12] <Dragonlord> einai hli8io na se kanw ban
01[18:12] <mpoem> kai psotarw kai to log.
01[18:12] <mpoem> e, sou ekshghsa.
01[18:12] <mpoem> to postarw kai san psychomaverick, Candiru, karharias, Mitsmann.
01[18:12] <mpoem> kane o,ti 8es.
01[18:12] <mpoem> xwris kamia dia8esh kakias, alh8eia.
[18:12] <Dragonlord> einai TOSO dyskolo na mou dwseis pente wres as poyme?

Την προσοχή σας: Όχι το σπαμάρω με φέικ ακάουντς. Με συγκεκριμένα γιούζερ ακάουντς που σαφέστατα λέει πως έχει. Προσέχει και την ορθογραφία ο αθεόφοβος, να είναι ίδια με τα κανονικά νίκνειμς :!:

Συμπέρασμα 1: Αν ήθελες να ψαχτείς πώς βρήκε πρόσβαση φίλε αντμίν, για μένα υπήρχαν σαφέστατες ενδείξεις ότι έχει κάνει την πουστιά που έκανε. Αν κρίνω δε και από τον φιλικό τόνο που μιλάτε στο λογκ, ακόμα και μια απλή ερώτηση να έκανες θα σου απαντούσε το παλικάρι, πολλά να τονε πούμε, αλλά τα λέει χύμα. Πιστεύω ότι μέσα σου τον δικαιολογούσες γιατί έλεγες "καλά τους τα έχωσε", αλλά δεν είναι η δουλεία του αντμίν αυτό ε.

Συμπέρασμα 2: Σε αυτή την αντιπαράθεση μπορώ να σταθώ πίσω από απόψεις (πχ πιστεύω ότι καλώς παίρνει πούλο το μαγκ για όλους - και τι πλάκα που το ίδιο πιστεύουν και οι δυο βασικοί αντίπαλοι/χωσιματίες στο τόπικ!), αλλά από άτομα; Τους βασικούς πρωταγωνιστές της ιστορίας αυτής, I wouldn't touch them with a 10 foot pole.

PS: Ελπίζω να μη σε πειράζει που πόσταρα το λογκ. Δεν κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανε ο ικονοκρατς εξάλλου, δείχνω ότι άλλα είπες εδώ και άλλα σε εκείνον.
Δεν έχω πρόβλημα που πόσταρες το log. Ούτε θα γράψω σεντόνι. Τα όσα λες είναι λογικά, και θα σου (ξανα)πω απλά τη δική μου πλευρά, όσον αφορά τις λεπτομέρειες που ποστάρεις τέσπα. Το ύφος μου καταρχάς είναι το ύφος κάποιου που προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο να σκεφτεί, γιατί είχα πάει για μπάνιο, γυρνάω και προτού διαβάσω τις σελίδες ποστ που είχαν γίνει όσο έλειπα, είχε σκάσει μύτη ο atheist msn για να με ενημερώσει για το ανέβασμα των τόπικ και μετά να εκμαιεύσει κάποια_πιο_εκνευριστική_δήλωση προφανώς για να την κάνει c/p στους υπόλοιπους συντάκτες. Ούτε που θυμάμαι τι του απάνταγα, γενικά ήταν εντελώς "αφήστε με να σκεφτώ" στιγμή. Το θέμα είναι ότι, όπως λες κι εσύ, όντως του είπα ότι θα το κάνω edit και μετά μου είπε "άνετα το σπαμμάρω" (θυμόμουν "θα το σπαμμάρω παντού", νομίζω το έχω γράψει και πιο πάνω). Λοιπόν, όποιος διαβάζει το log πρέπει να έχει στο μυαλό ότι πρώτον δεν μισούσα τον χρήστη ikonoklast (ούτε τώρα το κάνω, απλά θεωρώ ότι ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε) και δεύτερον ότι δεν είμαστε φίλοι, οπότε δεν έπαιρνα και πολύ στα σοβαρά αυτά που μου έλεγε. Όταν μου είπε ότι χάκαρε το site, το μυαλό μου δεν πήγε καθόλου σε υποκλοπή κωδικού, πήγε σε security hole του phpbb. Το οποίο το θεώρησα απίθανο, οπότε σκέφτηκα ότι μάλλον καλύπτει κάποιον ή γουατέβερ. Μετά που έλεγε ότι το ποστάρει και ως μίτσμανν κλπ άμα θέλω, δεν το πήρα στα σοβαρά. Μπορεί να έπαιξε ρόλο το ότι δεν ήμουν εντελώς ήρεμος εκείνη τη στιγμή για να σκεφτώ με απόλυτη διαύγεια, αν και εδώ που τα λέμε και σε άλλη φάση αν μου έλεγε ο ikonoklast ότι μπορεί να ποστάρει ως μίτσμανν δεν θα τον έπαιρνα στα σοβαρά. Και γι'αυτό λέω, ότι αφού εσύ το υποψιάστηκες και για τους οποιουσδήποτε λόγους εγώ δεν, θα μπορούσες να με πιάσεις και να μου πεις ξέρεις τσέκαρε και αυτό το ενδεχόμενο. Προτίμησες να αποφασίσεις ότι το έκανα επίτηδες και να τα πεις κατόπιν εορτής για να (απο)δείξεις τη γνώμη σου αυτή. Εντάξει, το τελευταίο που θα πω είναι πως, αν ήθελα να επιβραβεύσω τον ικόνοκλαστ γι'αυτό που έκανε δεν θα του έκανα ban ούτε τη δεύτερη φορά, θα έλεγα ξερωγώ "καλά να πάθει ο καντιρού που δεν πρόσεξε" και άλλωστε "πλάκα είχε το ποστ που έκανε, γελάσαμε", και μάλλον θα συμφωνούσες κιόλας αφού "το διασκέδασες".

Όσον αφορά το

Για να εξηγούμαι. Είπα ήδη ότι δε σκοπεύω να κάτσω και να γράψω το βιβλίο με τους χρυσούς κανόνες του τι επιτρέπεται και τι όχι στο er. Κάθε φορά που κάνω κάτι το εξηγώ, ποτέ δεν είπα "μην το ψάχνετε, ξέρω εγώ, καλά έκανα" ως "πάνσοφος αντμίν". Τώρα αν αυτό δεν αρκεί σε κάποιον και θεωρεί ότι αυτή είναι μία ύπουλη στάση για να κάνω ban όποιον δε χωνεύω, ειλικρινά, be my guests και φτιάξτε το MetalBB 2 The Return. Το er δεν είναι κάτι από το οποίο βγάζω χρήματα, ίσα ίσα τα τελευταία χρόνια μου έχει κοστίσει εκατοντάδες ευρώ και το συντηρώ επειδή μου αρέσει που υπάρχει ένας χώρος στον οποίο μπορεί να μιλήσει ο καθένας (ναι, και ο candiru!) ελεύθερα όσο δεν ξεπερνά κάποια ευνόητα όρια. Και ο συγκεκριμένος ήταν βασικός λόγος για να γίνει ό,τι έγινε με το mag, ενώ θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό όσων συντακτών ήθελαν "να το κάνουμε όσο πιο μεγάλο μπορούμε". Από εκεί και πέρα, αν δεν πείθω κάποιον δεν θα τα βάψω και μαύρα, πιστέψτε ό,τι καταλαβαίνετε.

Dragonlord
12-06-2008, 21:11
Σεντόνι βγήκε τελικά, ε;

Veinsaw
12-06-2008, 21:13
Δεν έχω πρόβλημα που πόσταρες το log. Ούτε θα γράψω σεντόνι. Τα όσα λες είναι λογικά, και θα σου (ξανα)πω απλά τη δική μου πλευρά, όσον αφορά τις λεπτομέρειες που ποστάρεις τέσπα. Το ύφος μου καταρχάς είναι το ύφος κάποιου που προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο να σκεφτεί, γιατί είχα πάει για μπάνιο, γυρνάω και προτού διαβάσω τις σελίδες ποστ που είχαν γίνει όσο έλειπα, είχε σκάσει μύτη ο atheist msn για να με ενημερώσει για το ανέβασμα των τόπικ και μετά να εκμαιεύσει κάποια_πιο_εκνευριστική_δήλωση προφανώς για να την κάνει c/p στους υπόλοιπους συντάκτες. Ούτε που θυμάμαι τι του απάνταγα, γενικά ήταν εντελώς "αφήστε με να σκεφτώ" στιγμή.

Βασικά, εντελώς διευκρινιστικά, όταν λες πως ζητούσες χρόνο να σκεφτείς, γιατί έπρεπε να τον ζητήσεις από τον ικόνοκλαστ;

Dragonlord
12-06-2008, 21:15
Βασικά, εντελώς διευκρινιστικά, όταν λες πως ζητούσες χρόνο να σκεφτείς, γιατί έπρεπε να τον ζητήσεις από τον ικόνοκλαστ;
Ζητούσα χρόνο με τα topic offline για να σκεφτώ. Δεν μπορούσα να κάθομαι και να σκέφτομαι με την ησυχία μου τι θα κάνω όταν στο μεταξύ τα έβλεπαν συνεχώς περισσότεροι. Οπότε του είπα ότι θα το κάνω edit, και όταν μου είπε ότι αν το κάνω θα αρχίσει να το spamάρει του ζήτησα απλώς λίγο χρόνο για να σκεφτώ ήρεμα. Στο οποίο συμφώνησε, μάλιστα στο καπάκι πόσταρε το link και ο ubu roi αλλά το έκανε edit αμέσως.

Veinsaw
12-06-2008, 21:18
Α, του ζήτησεις να μη σπαμμάρει, μέχρι να σκεφτείς τι θα κάνεις, αν θα τον μπανάρεις ή όχι φάση;
Αυτό κατάλαβα, αλλά μάλλον κατάλαβα λάθος υποθέτω.

Odonian
12-06-2008, 21:20
Εγώ σταματάω κάπου εδώ. Είπαμε και οι δυο το κομμάτι μας και τα συμπεράσματα του κοινού.

Dragonlord
12-06-2008, 21:22
Α, του ζήτησεις να μη σπαμμάρει, μέχρι να σκεφτείς τι θα κάνεις, αν θα τον μπανάρεις ή όχι φάση;
Αυτό κατάλαβα, αλλά μάλλον κατάλαβα λάθος υποθέτω.
Γενικότερα τι θα κάνω, αν θα του κάνω edit και δεν θα επιτρέψω να ποστάρει κανείς το link ή αν θα κάνω κατευθείαν ban ή δεν ξέρω κι εγώ τι, έχω ήδη γράψει ότι όντως ήταν περίεργη περίπτωση και με ζόρισε μέχρι να ζυγίσω όλα τα ενδεχόμενα και να αποφασίσω.

Veinsaw
12-06-2008, 21:25
Μάλιστα. Ευχαριστώ, δεν έχω άλλη απορία.

Dragonlord
12-06-2008, 21:42
Τώρα είδα ότι έκανες bold το ζητήσεις, οπότε αν και λες ότι δεν έχεις άλλη απορία, για την ιστορία, εκ των πραγμάτων αν άρχιζε να το spamάρει δεν θα είχα χρόνο να σκεφτώ γιατί θα έπρεπε να ρίχνω ban σε δέκα άτομα και εκατό fake accounts που κατά πάσα πιθανότητα θα το πόσταραν. Αν αυτό που ρωτάς είναι γιατί δεν πήγα με ύφος "ή το κατεβάζεις ή σου σπάω τα πόδια επιτόπου", προτίμησα μία πιο ήρεμη οδό. Η οποία, όπως αποδείχτηκε, είχε αποτέλεσμα, καθώς το λινκ κατέβηκε μέχρι να σκεφτώ τι θα κάνω και αποφεύχθηκε το όλο σκηνικό. Η τελική απόφαση πάντως δεν είχε να κάνει με φόβο για τα fake accounts, άλλωστε αν ίσχυε κάτι τέτοιο δεν θα τον έκανα ούτε μετά ban.

.
13-06-2008, 11:09
Αυτό ήταν τελικά; Τελειώσαμε; Να τα μαζέψουμε;

Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι πραγματικά δεν αξίζει να μαλώνετε γιατί όταν ένα πρωί ξυπνάς μια χαρά και μαθαίνεις ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν καρκίνο, όλα αυτά σου φαίνονται πολύ αστεία.

Ευχαριστώ.

Ubu Roi
13-06-2008, 11:54
http://img149.imageshack.us/img149/6919/eaaksu0.jpg

Pinatero
13-06-2008, 12:19
το 2ο

http://img81.imageshack.us/img81/317/kentrikipu5.png

Ubu Roi
13-06-2008, 12:26
αυτή την έστησα εγώ :oops: :) :wink:

Pinatero
13-06-2008, 12:29
:pink: τοτε! απο τις πιο ωραιες!

.
13-06-2008, 12:33
Barbara belz είναι η φωτογραφία;

Ubu Roi
13-06-2008, 12:36
thanx Pinatero!! :) :) :)

amneziak, είναι η "Μαριάν του Μάη του '68", Caroline de Bendern (http://worldofkane.blogspot.com/2008/03/mai-68-la-marianne-de-mai-68_18.html).

Boris-san
13-06-2008, 13:25
το 2ο

http://img81.imageshack.us/img81/317/kentrikipu5.png

kala re allh mourh apo th gallida de mporousate na valete?afth den hxere kan giati thn kratouse th shmaia tou vietnam.enas gomenos ths thn edwse :P

iskra
13-06-2008, 13:51
paidia, orea ola auta, alla to np pote tha fygei apo kei pou einai?
.

Deggial
13-06-2008, 13:57
Το NP δε θα φαίνεται ως sub-forum στην νέα Premium συνδρομή του Electric Requiem, μόνο με 15 ευρώ το μήνα!

Με αυτή τη συνδρομή θα μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στα χίντεν φόρουμς και να ποστάρετε με το account του Candiru.

Entrancemperium
13-06-2008, 14:19
Kai poso paei dld ena paketo fruganies ELITE?
:pingpong:

Ghoul
13-06-2008, 15:43
λοιπόν αφού κάθησα και τα διάβασα όλα (γαμώ το σπίτι σας μέσα στην εξεταστική έκαψα μάθημα) και έχουν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα ας πω κεγώ τη γνώμη μου για το mag κατα βάση ως απλός χρήστης/αναγνώστης ενίοτε. (αυτό το ποστ κολλάει περίπου 10 σελίδες πιο πριν ίσως στη συζήτηση με regularpaul-blitzer)

εξ αρχής ήμουν μεγάλος οπαδός του forum όπως δημιουργήθηκε πριν πεντε χρόνια και αυτό που λάτρεψα κυρίως ήταν η ελευθερία της έκφρασης ταυτόχρονα με μια πιο ποιοτική μουσική συζήτηση. Αυτό που γούσταρα ήταν να διαβάζω το κείμενο (πάντα ωραία δομημένο) του κάθε καυλομένου χρήστη που άκουσε/πήγε έναν δίσκο/live και έγραψε πόσο ενθουσιάστηκε/απογοητεύτηκε και στη συνέχεια να το συζητάμε σε μία όχι και τόσο κόσμια συζήτηση. σαν αυτή που κάνουμε στις παρέες μας (όσοι κάνουμε).

Ύστερα ήρθε το μάγκαζιν που ομολογώ ότι δεν το είδα πολύ θετικά στην αρχή γιατί μου έδινε μια μικρή αίσθηση ελιτισμού αλλά έκανα λάθος. Διάβαζα λοιπόν σχεδόν όλα τα άρθρα γιατί έγραφαν αθρώποι που εμπιστευόμουν (και σαν πόστερς κ μουσικά) βλ. κβελντς, παύλος, καρχαρτ, βαιρους, κινγκντομ κ.α και ήταν ουσιαστικά σα να γράφουν στο forum απλά κάπως πιο επίσημα.

και τέλος πάντων, ήρθε το σημείο που έφυγαν κάποιοι ενδιαφέροντες συντάκτες και μπήκαν κάποιοι άλλοι που είτε ήταν πολύ νέοι ποστερς για μένα (πχ. Marillion), είτε ήταν παντελώς άσχετοι με το forum (βλ. τουφας, χελμ, χαρβεστμαν). Με αποτέλεσμα να μου γίνει εξαιρετικά αδιάφορο το μαγκαζιν αφού απο τη μία δε με κάλυπτε κάποιος μουσικα ώστε να "ταυτιστώ" μαζί του, από την άλλη δε με ενδιέφερε και η γνώμη τους αφού ούτε καν τους ήξερα. Κάπου εκεί δηλαδή, με αυτήν την αγγελία ίσως, άρχισε να φθίνει το πράγμα και κατά τη γνώμη μου, επηρέασε έμμεσα και το forum γιατί μουσικά πλέον μου έλεγε πολύ λίγα πράγματα. έτσι έχω περίπου 2 χρόνια που δε διαβάζω το μάγκαζιν παρά μόνο πολυ επιλεκτικά (όπως και το forum εδώ που τα λέμε). και να σας πω την αλήθεια δε θα μου λείψει ιδιαιτέρα, τουλάχιστον όχι σύντομα. ίσα ίσα που πιστεύω ότι ίσως κάνει και καλό στο forum το κλείσιμο του.

για όλα τα άλλα είμαι εντελώς εκτός οπότε και δε με ενδιαφέρουν παρά μόνο απο κουτσομπολίστικης άποψης. επίσης κάποιο πουστάκι να μου δώσει λινκ με τα χιντεν φορουμς γιατι δεν τα πρόλαβα (και έχω και άλλο μάθημα να κάψω).

MoRmEnGiL
14-06-2008, 23:41
A gamh8eite 66 selides axtarmas.

Loipon apo auto to xaos kratame ta akolou8a kai petame ola ta ypoloipa gia to diko mas kalo:

1) To mag eftase sta oria sta opoia mporei na ftasei ws meros tou ER, dedomenhs ths neas kateu8ynshs tou, kai logo autou xwrizoun oi dromoi tous.

Proswpika de diabaza pote idiaitera to mag, kai mou thn espage apeira pou sto album reviews forum eixe apla ena link "kritikh sto er mag" (opote to blepa mourxotan na apanthsw antegamhsoukiofte) No offence. Kala reviews eixe, kala ar8ra eixe, alla xwris na 3erw amesa tous syntaktes den eixe kanena nohma gia mena na diabazw ta keimena tous.

2) To moderation paramenei ws exei giati etsi goustaroume k emeis kai o foundah.

K egw 8a h8ela ligh perissoterh sobarothta sto forum, alla xwris auto na shmainei moderation kapoiou eidous, kai xwris auto na shmainei oti lew oxi stis xristopanagies :D :D
Lew oxi sto na einai to 90% tou olou 8ematos to pws 8a deixtw/thn pw/bgw magas, katantaei bareto.
Toulaxisto otan ta atoma pou to kanoun den einai gnwstoi sou.
Alla opws k na exei mia xara einai to moderation, xreiazete na ypokineis sobares (h asobares) koubentes k oxi na tis epibaleis.

3) O eikonoklasths ws au8entikos pi8ikas efage ena dikaiotato ban oti kai na leei o opoiosdhpote giati etsi eprepe

Pera apo proswpikes sympa8eies/antipa8eies pros to atomo/xarakthra/internetikh persona tou,auta pou ekane htan to ligotero gloiwdeis apopeires autoanadei3hs kai autoprobolhs kai autoikanopoihshs aka malakias. Toy styl "malakes 8a xakarw to iar na ta kanw ola poutana omglol"
Diafwnw oti to postarisma twn xinten forums htan shmantikotero apo auto pou kane ston candi. Orizontiws kai ka8etws. Exoune to idio eidiko baros, sthn mia periptwsh deixnei eleipsh sebasmou pros thn koinothta pou eisia melos genika, sth deuterh pros to atomo eidika. Both periptwseis einai mpanisimes pou leei kai o ma8hmatikos. O opoios to kourase poly to 8ema.

Rezoume:

Ola auta eginan se mirko xroniko diasthma, kai polla emplekomena atoma htan en brazmo psyxhs, eixan neura h tespa den htan se entelws nhfalia katastash, PAROLAUTA pesate oloi na fate o enas ton allo kai to xeirotero na piasteite apo to paramikro pou eipe h mporei na eipe o allos, kai mphkate sto tripaki na apanthsete se ola mh kai bgei kaneis apo panw.

Kai o pantremenos to xeiristike fysika oxi me kalo tropo, giati ka8otane kai apantouse se ka8e malakia pou grafotane spasmwdika, anti na katsei na kanei ena oloklhrwmeno, kala syntagmeno psyxraimo kai plhrws epe3hghmatiko post tou ti akribws symbainei.

Skaste twra loipon kai anoixte ena topic gia ta mounakia pou lene tosh wra o ma8hmatikos kai to shmeio sti3hs giati alliws 8a sas xakepsw.

Ghoul
15-06-2008, 10:16
i alitheia einai pws les vlakeioules alla de nomizw pleon oti exei noima na to kourasoume allo.

MoRmEnGiL
15-06-2008, 19:58
i alitheia einai pws les vlakeioules alla de nomizw pleon oti exei noima na to kourasoume allo.

:cry:

okei as mhn to kourasoume allo alla de nomizw oti lew stw k remotely blakeies.
auto einai to resume pou epiasa egw.

alla as mhn to kourasoume allo.

cancer
16-06-2008, 04:57
paravlepw to filtatotato sigxristi apo panw ( :moutza: ) kai lew na to sinexisoume!:

http://www.myspace.com/theoriginalsoulassassins

mia eugeniki xorigia tou ermano stis manades sas.

MoRmEnGiL
16-06-2008, 09:40
paravlepw to filtatotato sigxristi apo panw ( :moutza: ) kai lew na to sinexisoume!:

mia eugeniki xorigia tou ermano stis manes (http://www.last.fm/music/Manes) sas.

:chinchilla: :chinchilla: :chinchilla:

Marillion
16-06-2008, 11:51

mia eugeniki xorigia tou ermano stis manades sas.

gamane poly!!!!!!!!!!!!!!

alla valte to sto music discussion na to doume re paidia :(

stam and the witches
17-06-2008, 03:09
http://img149.imageshack.us/img149/6919/eaaksu0.jpg

Πως λέμε "η μάνα από ένα φίλο μου".

MoRmEnGiL
17-06-2008, 14:33
MANES FILWN (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=455371#p455371) :!:

Rush
22-06-2008, 18:19
Malakes ti ginetai edw???Twra phra prefa to topic....5-10 20arhdes me entona efhbhka traymata kai poly eley8ero xrono gamhsan to er...Nice...

Phantom Duck
22-06-2008, 18:45
http://images.southparkstudios.com/media/images/602/602__image_09.jpg

Odonian
22-06-2008, 19:43
χαχ

The Nerd
29-06-2008, 15:44
From the "μαθανε οτι γαμιομαστε πλακωσανε και οι γυφτοι" dept:

Exwntas diavasei ena pot-pouri, dixws ixnos trolling, empa8eias ktl:

Kyrioi , eiste malakes (kai polla alla pragmata, alloi pozeroi, alloi komple3ikoi, alloi 3epoylhmenoi, 1002, valte kai mena mesa ama sas kanei na niwsete kalytera). Eiste 10-15 atoma, oloi panw katw 3erete toys alloys kairo twra kai sthn prwth eykairia ka8este kai 3ekatinizosaste san meshmerianadiko. Nta3ei a3ioprepeia ...
PS: PhantomDuck word up for the kudos :)

distortionofperception
03-07-2008, 23:47
ωραία τώρα που τελειωσε το πανυγήρι για πείτε.
τα αρθρα μεσω των φορουμς "δε μαγκαζιν" είναι προσβασιμα, αλλα μπράουσινγκ δε γινεται.
που πηγε το νεο περιοδικο? κανα νεο εχουμε? ή είναι όλοι για μπανιο?