View Full Version : Το ER που θέλουμε.
Pages :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
metamelia1
12-07-2011, 18:20
Απλά ηλίθια τα όσα λες.
freak brother
13-07-2011, 09:37
http://www.youtube.com/watch?v=JXstqKIssUQ
Σ'αυτά τα μέρη από παλιά μας ζώνουν τα φίδια
δε βρήκα ούτε ένα ρε να κουβαλάει πάνω του αρχίδια :excl:
Dr.Gonzo
15-07-2011, 19:40
Μετά από κάποιον "εύλογο" αριθμό ποστς (ας πούμε ...200), να γίνεται το έξης:
Αν ένας χρήστης έχει ποσοστό αρνητικών ποστς (ας πούμε πάλι) ...άνω του 70% να του γένεται μόνιμο μπαν απ΄το σύστημα.
Δηλαδή, αν 7 από τις 10 φορές που ποστάρει οι υπόλοιποι χρήστες τον "απορρίπτουν", αυτό να εκλαμβάνεται ως ένδειξη ότι ο χρήστης είναι ανεπιθύμητος στο φόρουμ.
Το ποσοστό μπορεί να είναι αρκετά ακραίο (70,80,90%...) έτσι ώστε να προφυλάσσεται ο παραγωγικός διάλογος και η ποικιλία των συνεισφορών από τους χρήστες, αλλά υπαρκτό έτσι ώστε οι πραγματικά ενοχλητικοί/κουραστικοί τρόλληδες/σπάμερς να παίρνουν τον αξιαγάπητο μπούλο.
inb4 "φασισμός" "ελιτισμός" "αστυνόμευση" κλπ και πείτε κιόλας - μπορεί πράγματι, απλά να λέω παπαριές.
εν τω μεταξύ, tags:
H. ΨΟΦA, H. ΨΟΦΑ, resize σε μύτη dythor?, trololololololololololo, Η. --> ΨΟΦΑ, Η. ΨOΦΑ, Η. ΨΟΦΑ, ΟΙ ΜΗΤΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ, ΨΟΦΑ Η. ...
προβοκάτσια μου μυρίζει.
Amnesiac.
15-07-2011, 19:52
Αν ένας χρήστης έχει ποσοστό αρνητικών ποστς (ας πούμε πάλι) ...άνω του 70% να του γένεται μόνιμο μπαν απ΄το σύστημα.
Δηλαδή, αν 7 από τις 10 φορές που ποστάρει οι υπόλοιποι χρήστες τον "απορρίπτουν", αυτό να εκλαμβάνεται ως ένδειξη ότι ο χρήστης είναι ανεπιθύμητος στο φόρουμ.
Το ποσοστό μπορεί να είναι αρκετά ακραίο (70,80,90%...) έτσι ώστε να προφυλάσσεται ο παραγωγικός διάλογος και η ποικιλία των συνεισφορών από τους χρήστες, αλλά υπαρκτό έτσι ώστε οι πραγματικά ενοχλητικοί/κουραστικοί τρόλληδες/σπάμερς να παίρνουν τον αξιαγάπητο μπούλο.
inb4 "φασισμός" "ελιτισμός" "αστυνόμευση" κλπ και πείτε κιόλας - μπορεί πράγματι, απλά να λέω παπαριές.
Τι λε ρε, χάνουμε Η. και Dythor έτσι.
enitharmon
15-07-2011, 19:56
το μπαντ τεηστ μου καβαλαει το νταρκ θημ σας. στο κουικ ρεπλαι εγω εχω και γιουτουμπ και σποιλερ μπαντον, εσεις δεν εχετε νια
Harbinger of Death
15-07-2011, 19:57
Και γενικά πολύ μηχανοκίνητο είναι αυτό. Υπάρχουν και αντμίν, σιγά.
metamelia1
15-07-2011, 20:01
Εγω λεω καταργηση του μουτζοσυστηματος, εχει παραγινει το κακο. Εμενα σταρχιδια μου, οσο και να σπαμμαρω, οσες μαλακιες κιαν λεω στη φαση παντα παραμενω σε ενα εκπληκτικο 60%-70% pinks :cool:
ΟΙ ΜΟΥΤΖΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ
ειναι λιγο κομπλεξικο αν το καλοσκεφτεις. Οδηγει ακομα και σε προτασεις σαν αυτη του γκονζου τωρα, ας ποθμε.
rat_poison
15-07-2011, 20:11
νικόλα εγώ σ' αγαπάω να ξέρεις, κι ας είσαι μαλάκας
αλλά ώρες ώρες δεν παλεύεσαι, κάνε κάτι γι' αυτό
γενικά την πρόταση με τις μούτζες την έχω κάνει κι εγώ, αλλά νομίζω ότι όσες φορές και να το συζητήσουμε η κοινή γνώμη λέει άλλα, ας το αποδεχτούμε
metamelia1
15-07-2011, 20:13
ωρες ωρες ρε παναγο βαριεμαι τοσο πολυ τη ζωη μου που αν δε γινω ΜΑΛΑΚΑΣ δεν εχει πλακα :rsad:
metamelia1
15-07-2011, 20:19
επισης δε πιστευω στη κοινη γνωμη, δεν υφισταται κατι τετοιο, σε οποιοδηποτε τομεα. Τις πιο πολλες φορες ειναι η αποψη καποιου που με σιχαμενο και ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ τροπο καταφερε να υπερισχυσει κατα των αλλων. Εγω προτιμω πιο αμεσους τροπους. ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ
Marillion
15-07-2011, 20:31
η κοινή γνώμη κανει λόγο για κακο τρολινγκ
Εγώ λέω με το παρεάκι μου, 3-4 άτομα δηλαδή, με ένα fake acc ο καθένας να αρχίσουμε από την επόμενη εφαρμογής του συστήματός σου να μουτζώνουμε συστηματικά το κάθε ποστ σου για να ακούσουμε ξανά την άποψή σου για το θέμα μετά από κάνα μήνα. Χμ?
ikonoklast
15-07-2011, 21:16
Δύο πράγματα:
α] τα ιδρυματικά. διώξτε κάνα κόσμο, πιο πολύ καλό σ' αυτούς θα κάνετε.
β] το τσατ. Ένα άλλο module ή ένα java applet. Όταν μπήκε το τσατ υπήρχε ο φόβος ότι θα κόψει κίνηση στα ποστς και ότι θα τρώει bandwidth, τελικά κλαιν και γενικά μπαίνει κόσμος οπότε σηκώνει μια αναβάθμιση.
Το α) έχει δοκιμαστεί και επάνω σου και έχει αποδειχτεί ανεπαρκές πάντως.
Dr.Gonzo
16-07-2011, 11:39
Έλα ντακς με ψήσατε, θα καταφύγω στο ignoraki.
ikonoklast
16-07-2011, 13:08
Το α) έχει δοκιμαστεί και επάνω σου και έχει αποδειχτεί ανεπαρκές πάντως.
ne, giati o chuck norris diavazi ta krifa tou ER! :maikl:
rat_poison
17-07-2011, 14:49
επιβεβαιωμένο από ΤΗΛ συντρόφου
ας κατέβουν όσοι μπορούν
Dr.Gonzo
19-07-2011, 14:06
Εγώ λέω με το παρεάκι μου, 3-4 άτομα δηλαδή, με ένα fake acc ο καθένας να αρχίσουμε από την επόμενη εφαρμογής του συστήματός σου να μουτζώνουμε συστηματικά το κάθε ποστ σου για να ακούσουμε ξανά την άποψή σου για το θέμα μετά από κάνα μήνα. Χμ?
Ειχα πει να μην δωνω τροφη στα τρολια αλλα εβρασε το μπλακμεταλ μεσα μου:
Και τωρα να με μπαναρουνε απο το ηαρ, διαπαντως κλπ, σκοτιστηκα!
Περναω ευχαριστο χρονο στο φορουμ και πολλα απο τα ατομα εδω μεσα ειναι γαμω τα παιδια - γι'αυτο ακριβως με κουρασε και αντεδρασα στο σπαμ/τρολλιν κλπ.
Αλλα ειλικρινα, εχω κι αλλα πραγματα να κανω στο ελευθερο χρονο μου, εκτος απο το ηαρ.
Τωρα μαλακα αν ειναι επιχειρημα το να κανεις πολλα φεηκ ακαουντς (και να βαλεις και "φιλους" να κανουν το ιδιο) για να μου αποδειξεις οτι η κουτη προταση μου δεν ειναι απλως κουτη, αλλα μπορει να πληξει ακομα και το δικο μου "δικαιωμα" παρουσιας στο φορουμ.... αν στ'αληθεια θα μπορουσες να διαθεσεις τον χρονο για κατι τετοιο, τοτε μπραβο, θεωρητικα παντα, πολυ εξυπνο το ποστ σου, με ρουμπωσες / "ω τι του ειπε".
Σορυ για το φλεημ, ξερω οτι ειναι σπαταλη χρονου (ναι, αυτα που λεω παραπανω), αλλα ειχα λιγο εξτρα χρονο στα χερια μου και μια ροχαλα αντιδρασης στο λαρυγγι και επρεπε να φτυσω.
:malaka:
Το ποστ μου ήταν φανερά αλληγορικού χαρακτήρα για να υποδείξει το τι πραγματικά γίνεται ή/και μπορεί να γίνει με τα pinks/μούτζες κι εσύ προσωπικά μου φαινόσουν ως τώρα εξαιρετικά συμπαθής, μετά όμως από αυτό το epic fail post σου αποσπάς επάξια υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.
Κοινώς: Ε είσαι βλάκας.
To cut long things short, έστω ότι δεν σε γουστάρω σαν poster (που δεν έχω πρόβλημα). Λέμε με τους τρεις μετρημένους φίλους μου να μουτζώνουμε με το ένα fake του ο καθένας το κάθε ποστ σου κι έχεις εύκολα 8 μούτζες αβάντα συνέχεια, κάτι που εύκολα σε στέλνει στους αποκλειόμενους σύμφωνα με αυτό που προτείνεις.
Ή μήπως έχεις την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν αρκετοί αργόσχολοι για να κάνουν κάτι τέτοιο εδώ μέσα?
fandango
19-07-2011, 14:31
Ή μήπως έχεις την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν αρκετοί αργόσχολοι για να κάνουν κάτι τέτοιο εδώ μέσα?
υπερβάλλεις.
nothingman
19-07-2011, 15:24
To cut long things short, έστω ότι δεν σε γουστάρω σαν poster (που δεν έχω πρόβλημα). Λέμε με τους τρεις μετρημένους φίλους μου να μουτζώνουμε με το ένα fake του ο καθένας το κάθε ποστ σου κι έχεις εύκολα 8 μούτζες αβάντα συνέχεια, κάτι που εύκολα σε στέλνει στους αποκλειόμενους σύμφωνα με αυτό που προτείνεις.
για την περίπτωση του Η. ειδικότερα έχουμε ανοίξει ειδική τηλεφωνική γραμμή (αστική χρέωση) όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μούτζας.
για το ER που θέλουμε.
Amnesiac.
19-07-2011, 15:38
Θέλω να δω τι άλλο θα σκεφτούν οι μουτζομαγνήτες τύπου Η. ώστε να αποκλείσουν την πιθανότητα να λένε όντως μαλακίες.
@nothingman Α, εγώ δεν κατονόμασα.
@αποπάνω. Ξέρω γω? Ίσως κάνα ακάουντ google+ που θα ασχολούνται κι εκεί με τον Η.? Λέωγωτωρα.
nothingman
19-07-2011, 16:33
@nothingman Α, εγώ δεν κατονόμασα.
ναι, και; θα το πεις στη δασκάλα;
θα ήταν πιο έντιμο να πεις "ναι αλλά αν ίσχυε το σύστημα γκόνζου θα με διώχνατε" από το επιχείρημα με τα φέικ ακάουντς γενικά ατόμων μέσα από το φόρουμ. λες και οι μούτζες που τρως είναι από φέικ ακάουντς.
όχι ότι συμφωνώ με το αυτόματο μπαν στις τόσες μούτζες, μη νομίζεις. απλά κουβέντα να γίνεται.
(πεθαίνω με το γουινκ γουινκ νατζ νατζ Λέωγωτωρα σε έστησα στο τοίχο και σε ξεφτίλισα)
Firestorm2
19-07-2011, 16:55
τι λεμε;
μια προταση: να βαλετε τα πινκς και τις μουτζες στο τελος του ποστ γιατι αν το ποστ ειναι σεντονι αντε να κανεις σκρολ απ.
Mitsmann
19-07-2011, 17:46
Δεν εχουμε θεμα.
παρε μια για παραδειγμα.
Τιποτάνθρωπε, το θέμα δεν είμαι εγώ, αλλά το γενικότερο πρόβλημα με pinks / μούτζες και τη γενικότερη υποβάθμιση που έχουν φέρει στο φόρο.
Για το πως λειτουργεί το σύστημα απέναντι σε εμένα και αλλά και σε αρκετούς άλλους τα έχει πει πολύ καλά εδώ ο Firestorm, ξαναδιάβασε τα ποστ του (αν δεν απαξιείς πάντα).
Mitsmann
19-07-2011, 18:24
εγω παλι ειμαι της αποψης οτι κοσμος και κοσμακης παραπαιρνει στα σοβαρα τα πινκς/μουτζες.
Κοινωνικη αποδοχη ρε ψηλε, λογικο δεν ειναι;
Εγω μονο αναβαθμιση βλεπω, καμια υποβαθμιση. Να γινεται και κανα μπαν που και που και ολα καλα.
BURNIN AMBITION
20-07-2011, 00:04
molis mourthe
valte na fainetai number of moutzes pinks kai ratio. ala cod.gamaei
Tyler_Durden
20-07-2011, 03:23
λίγος φρέσκος και "αστειος" firestorm για το καλό:
μουσικη για χωσια:
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lohxdgTEqz1qbmmkpo1_500.jpg
σκυλοθρεντ:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lmxzxe8Pmg1qi3ukvo1_500.jpg
picture thread:
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lcb3xmgGAa1qa2st8o1_500.jpg
α στο διάλο ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ !
metamelia1
20-07-2011, 03:59
http://i.imgur.com/X9Bnv.jpg
Mitsmann
21-07-2011, 20:13
εγω παλι ειμαι της αποψης οτι κοσμος και κοσμακης παραπαιρνει στα σοβαρα τα πινκς/μουτζες.
ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ/ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΜΟΥΤΖΩΣΕ?
enitharmon
23-07-2011, 22:07
ριχτε ενα μπαν στο firestorm. ή αν τον λυπάστε, γαμήστε τον κάποιος να ξελαμπικάρει
metamelia1
24-07-2011, 06:36
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lol73mImEH1qzmowao1_500.jpg
rat_poison
26-07-2011, 20:55
ΒΑΣΙΚΑ επειδή έχει παραγίνει με το σπαμμάρισμα στα σοβαρά θρεντ
αλλά και επειδή θέλουμε και λίγο σπαμμάρισμα γιατί πώς να το κάνουμε, καλή φάση κετς
rat_poison the mouhr says (20:46)
ΒΑΣΙΚΑ σκεφτόμουν να κάνω πρόταση στο ER που θέλουμε για spam thread
δλδ όλα τα youtube, now playing ktl
μαζί και όλα τα image macros, memes, facebook, macebook
rat_poison the mouhr says (20:47)
να πάνε σε μία κατηγορία μόνα τους
Firestorm says (20:47)
spam subforum
...
ναι, αυτό
EISAI IDIOFYIA
einai apla yperoxo
tha ginw head admin tou sub forum
όπου μπαίνει ο καθένας και το σκίζει
touched
χωρίς γκρίνιες και χωρίς υστερίες
γράφουμε και ένα NSFW από δίπλα
και τέλος
to general discussion twn AMEA
πιχί να δημιουργηθεί spam subforum με παράλληλο picture thread, παράλληλο οφφτόπικ θρεντ (=ξεκατίνιασμα thread), με οτιδήποτε βλακεία έχουμε στον εγκέφαλό μας.
Να καθαρίσει λίγο το φόρουμ το υπόλοιπο από το σκουπιδαριό και να μη χάσουμε και το σκουπιδαριό που τόσο αγαπάμε
Dragonlord
26-07-2011, 21:26
Μπα. Κάνεις λάθος αλλά βαριέμαι να σου εξηγήσω. Εμπιστεύσου την Πρωτοπορεία.
rat_poison
26-07-2011, 21:30
αυτά να τα πεις στην αριστερά σου
θα επιστρέψουμε και θα είμαστε λεγώνα
Mitsmann
27-07-2011, 08:50
Ψηλε, αυτα μας τα λεγανε και το 2005.
δε μασαμε.
εχω και την αμεριστηριξη [/μενουμισσιον] του Σαηκοτρον.
και προσεξε τι λες, γιατι το Τζενεραλ Ντισκασσιον σε παρακολουθει.
Diva Plavalaguna
30-07-2011, 15:29
@ rat_poison
δε γινεται να αυτο που λες.
εξ ορισμου ατοπο με τις εννοιες σπαμ, τρολ κτλ :)
VidnaObmana
02-08-2011, 20:17
Πιο μεγαλα ποστς
Λιγοτερο τρολλινγκ
metamelia1
02-08-2011, 20:19
μπα
Να βγεί ο Βέγγος απο το banner. Του καναν τα σαράντα. Φτάνει.
Amnesiac.
01-09-2011, 11:41
Υπάρχει περίπτωση να συντονιστούν λίγο τα τρολλς του ηαρ (firestorms, tsonos, KLAPSE κτλ) και να μπαίνουν τις ίδιες ώρες (2 ώρες το πρωί και 2 το βράδυ π.χ.), ώστε να μπορούμε να μπαίνουμε εμείς οι απλοί χρήστες τις υπόλοιπες;
Έχει γίνει λιγάκι ανυπόφορο αυτό το πράγμα, με λίγο προγραμματισμό όμως θα χωρέσουμε όλοι!
Τι λέτε; Το έχουμε;
Firestorm3
01-09-2011, 12:03
http://www.damnlol.com/pics/429/e5f23ddba50a77583b20891e8c0ac449.gif
καλή επιτυχία
H ALLHLEGYH TO OPLO OLWN TWN TROLL POLEMO STON POLEMO TWN MODERATOR !!1111111
Υπάρχει περίπτωση να συντονιστούν λίγο τα τρολλς του ηαρ (firestorms, tsonos, KLAPSE κτλ) και να μπαίνουν τις ίδιες ώρες (2 ώρες το πρωί και 2 το βράδυ π.χ.), ώστε να μπορούμε να μπαίνουμε εμείς οι απλοί χρήστες τις υπόλοιπες;
Έχει γίνει λιγάκι ανυπόφορο αυτό το πράγμα, με λίγο προγραμματισμό όμως θα χωρέσουμε όλοι!
Τι λέτε; Το έχουμε;
hooker_with_a_penis_667@hotmail.com loipon .....
Harbinger of Death
03-09-2011, 23:28
Τι λέτε; Το έχουμε;
Πέρα από το τσατ στην πρώτη σελίδα, υπάρχει κι ένα forum. Αν μπεις ποτέ θα δεις ότι και δυο ώρες να μπαίνουν όλοι μαζί, τα ποστς μένουν και τα διαβάζεις οποιαδήποτε ώρα, χαζέ.
ΥΓ. Έλειπα και διαβάζω τα ποστ δυο εβδομαδών, γεια σου ηάρ!
ikonoklast
04-09-2011, 19:03
▲
▲ ▲
Firestorm3
04-09-2011, 19:11
NEWFAGS CAN'T TRIFORCE
¶▅c●▄███████||▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅||█~ ~:~:~ :~ : ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
▄██ ♥ █ ♥ █ ♥ █ ♥ █ ♥ █ ██▅▄▃
███████████████████████►
◥☼▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙☼◤
Ford Prefect
08-09-2011, 13:32
Βάλτε υποστήριξη για Tapatalk (http://www.tapatalk.com/plugin.php) παρακαλώ, για να μην μας πηδάνε τα data plans εταιρειών κινητής.
Αυτό θα το εκτιμούσα και εγώ πολύ δεόντως. Τσάμπα είναι και βολεύει αφάνταστα.
FIREWIND
14-09-2011, 04:05
+1 !!!~!!!~!!!!!
Να υπεν8υμίσω οτι με το σιγκ του firestorm είχε αφηνιάσει το μισό φόρουμ.
Με το σίγκ του ΚΛΑΠΣΕ δε λετε πραμα. Αυτοί είστε.
Firestorm3
14-09-2011, 12:01
ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ παιδι μου...τι κα8εσαι και ψαχνεις :!:
KoiliaSamprela
14-09-2011, 12:07
είναι και οι 2 ιγκνορ, για πες τη φάση
Firestorm3
14-09-2011, 12:10
Και πεταχτηκες τωρα ας πουμε να τονισεις το ιγκνορ, δε πατησες show post... τι ΒΛΑΚΑΝΣ
atom_smasher
14-09-2011, 16:19
είναι και οι 2 ιγκνορ, για πες τη φάση
:) φχαριστω για την ιδεα..
Firestorm3
14-09-2011, 16:36
οσοι χρησιμοποιουν το :) τους αξιζει ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ
Ford Prefect
14-09-2011, 16:43
Από την διεύθυνση να βγει κάποιος να μας ενημερώσει γιατί δεν βάνουνε υποστήριξη Tapatalk; Ο λαός (τρία άτομα + πέντε-έξι που ντρέπονται) διψά για ενημέρωση. Και για ER στα δωμάτια αναμονής.
rat_poison
14-09-2011, 16:47
tapatalk γαμώτη νιώστε
atom_smasher
14-09-2011, 17:49
οσοι χρησιμοποιουν το :) τους αξιζει ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ
σκληρο αντρακι...ουπς.παοκτσακι.
Λοιπόν, θα κάνω edit αυτό το ποστ κάποια στιγμή, ώστε να μη μείνει αυτό το σιχαμένο log, αλλά νισάφι πλέον:
<Drumsick> αιλουρος ο Η.
<H.> Καλώς και το πουτανάκι του φόρουμ.
<H.> Καλησπερα.
<nothingman> xaxax
<Drumsick> ωτιμουπε
<FIXXXER> ποτε θα μου πληρωσεις μια επισκεψη ρε μαλακομισαρ?
<H.> Δεν τα λέω εγώ, οι 10 που σε πήραν.
<Drumsick> σε πληροφορω πως δεν πηρα ποτε λεφτα
<Skalani Caveman> εμεις εσενα ειδαμε να το λες παντως ηλιθιε.
<commissar> φιξξξερ πρέπει πρώτα να πάρω φροντίδα από μερικά σκατά εδώ πέρα
<H.> Δεν παίρνουν όλες οι πουτάνες λεφτά
<H.> Μόνο οι ντόμπρες παίρνουν φράγκα.
Αρκετά με το μαλάκα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με flames και γαμωσταυρίδια, ίσα ίσα, αλλά τέτοιες επιθέσεις για προσωπικά θέματα είναι παντελώς απαράδεκτες και ώρα είναι να πάρει πούλο επιτέλους. Ban λέμε, ήμαρτον πια.
Παρομοίως για τον Firestorm αν επαναλάβει εξίσου προσβλητικά σχόλια επι του προσωπικού που είχε κάνει παλιότερα στο chat.
Ρε ούμπου, άσε μας ρε παλικαρά μου. Έχεις πει χίλιες φορές χειρότερα πράγματα για πολλούς και διάφορους, έχεις κοροϊδέψει νεκρούς, πετάγεσαι με την πιο ξετσίπωτη ειρωνία να κρίνεις τους πάντες και τα πάντα, ζητάς και ban για να ισοφαριστεί με το δικό σου κατόρθωμα. Ε σύρε και γαμήσου ρε παλικαρά μου. Η μονόφθαλμη λογική ότι ο Η., ο Firestorm και όποιος άλλος μόνο κρίνει και βρίζει, αρνούμενος πεισματικά τα αντίθετα έχει σφηνώσει βαθιά μέσα στην κούτρα σου.
Και στην τελική, έχεις ιδέα κι εσύ πόσο την βιδώνεις σε χρήστες? Ζητάει κανείς το ban σου?
Roswell47
19-09-2011, 19:06
τσουναμι μην τον μουτζωνεις ρε
Δεν έχω κάνει ποτέ σχόλιο για προσωπικό θέμα κάποιου, δεν έχω πει ποτέ χοντράδα όπως την παραπάνω, δεν έχω "κοροϊδέψει νεκρό", το ban το χα φάει για εντελώς αστείους λόγους, ιδιαίτερα σε σύγκριση με τον οχετό που βγαίνει από το πληκτρολόγιό σου καθημερινά και, γενικά, όσο και να χτυπάς τον κώλο σου κάτω δεν είμαστε ίσα κι όμοια, δόξα τω Θεώ.
Παντελώς αδιάφορο μου είναι αν την βιδώνω σε κανένα και αν θέλει το ban μου, δεν έγραψα εγώ τις αηδίες που έκανα paste παραπάνω, υπάρχει και ένα όριο στο τι είναι ανεχτό και τι όχι, η επιθέσεις για προσωπικά θέματα όπως η παραπάνω δεν είναι.
http://cache.blippitt.com/wp-content/uploads/2011/03/Popcorn-02-Stephen-Colbert.gif
Ψιλοεκνευρίζομαι με το παραπάνω ποστ, δηλαδή μόνο εμένα μου φαίνεται εξωφρενικό αυτό που είπε ο άλλος; Είναι ανάλαφρη φάση για ποπ κρον θεωρείς Φοίβε; Είσαι τόσο κουλ τυπάκι;
Δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος.
Καθημερινά ακούγονται χριστοπαναγίες, προσωπικές προσβολές και δενξερωκαιγωτιαλλο εδώ μέσα(αναίτια κιόλας).
εδιτ: συμφωνώ γενικά, αλλά είναι θέμα του ντράγκον αυτό(το ότι τα αφήνει δλδ).
Εμενα μονο τα 3D γυαλια με ενοχλουν, ειναι λιγο too much
Κοίτα, έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να ενοχλούμαι από πράγματα που γράφονται στο internet από άτομα που δε με ενδιαφέρουν. Ίσως η φάση να μην είναι τόσο ανάλαφρη για ποπκορν οπότε ΟΚ, τι να πω, κάντε συζήτηση για το ποιος είναι καθυστερημένος και αξίζει μπαν.
Και είμαι κουλ τυπάκι, ναι.
Roswell47
19-09-2011, 19:28
Σολο, δεν εισαι φρεσκος στο ΕΡ, δεν καταλαβαινω γιατι δινεις ΤΟΣΗ αξια σε προσβολες κτλ. ΕΡ χωρις προσβολες ειναι κατι ανηκουστο. Εκτος αν παιζει κατι πιο προσωπικο με (Μ)αγια-Βαρβαρα και το πηρες τοσο κατακαρδα βρε αδερφε.
Σοβαρολογείτε; Δεν βλέπετε διαφορά μεταξύ του να κράζω κάποιον επειδή γράφει χαζομάρες και του να χρησιμοποιώ κουτσομπολιά που άκουσα σχετικά με το με ποιον κάνει και δεν κάνει σεξ για να τον μειώσω; Ή του να χρησιμοποιώ χαρακτηριστικά της εξωτερικής του εμφάνισης για τον ίδιο λόγο, μια εξίσου προσφιλής τακτική του εν λόγω μπουμπουκιού. Δηλαδή σας φαίνεται εξίσου κατακριτέο ένα οποιοδήποτε ERιτικο γαμωσταυρίδι με το παραπάνω log; Τι είναι τώρα αυτή η στάση; Βλακεία είναι; Σεξισμός είναι; Τι είναι;
Drumsick
19-09-2011, 19:33
Σολο, δεν εισαι φρεσκος στο ΕΡ, δεν καταλαβαινω γιατι δινεις ΤΟΣΗ αξια σε προσβολες κτλ. ΕΡ χωρις προσβολες ειναι κατι ανηκουστο. Εκτος αν παιζει κατι πιο προσωπικο με (Μ)αγια-Βαρβαρα και το πηρες τοσο κατακαρδα βρε αδερφε.
:moutza: κι εσύ, παλιομαλάκα.
Σοβαρολογείτε; Δεν βλέπετε διαφορά μεταξύ του να κράζω κάποιον επειδή γράφει χαζομάρες και του να χρησιμοποιώ κουτσομπολιά που άκουσα σχετικά με το ποιον κάνει και δεν κάνει σεξ για να τον μειώσω; Ή του να χρησιμοποιών χαρακτηριστικά της εξωτερικής του εμφάνισης για τον ίδιο λόγο, μια εξίσου προσφιλής τακτική του εν λόγω μπουμπουκιού. Δηλαδή σας φαίνεται εξίσου κατακριτέο ένα οποιοδήποτε ERιτικο γαμωσταυρίδι με το παραπάνω log; Τι είναι τώρα αυτή η στάση; Βλακεία είναι; Σεξισμός είναι; Τι είναι;
Χαλάρωσε μόνο, μην σπάσεις κάνα keyboard.
Roswell47
19-09-2011, 19:34
ε απλα δεν παιρνεις τοσο σοβαρα τα μπινελικια του καθενος ρε παιδι μου. ασ τον να λεει ο,τι θελει, τη μανα σου ειπε πουτανακι του φορουμ; γκοτζαμ κοπελα ειναι, ας υπερασπιστει τον εαυτο της.
Roswell47
19-09-2011, 19:37
:moutza: κι εσύ, παλιομαλάκα.
ρε παλιοκαμπια, αλλος σε λεει πουτανα του φορουμ, ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ; να ξερεις, δε μ αρεσε καθολου αυτο που ειπες. ντροπη σου.
Δε με νοιάζει τι κάνει η Drumsick, δε με αφορά, αν θέλει ας υπερασπιστεί τον εαυτο της αν θέλει ας το αφήσει να περάσει, δικαίωμα της. Δεν είναι δικαίωμα του άλλου όμως να χρησιμοποιεί εντελώς προσωπικά ζητήματα κάποιου ώστε να τον μειώσει δημόσια. Αλήθεια τώρα, είναι τόσο δύσκολο concept;
Ρε φίλε, θες να αποχωρήσω χωρίς μπαν, χωρίς τίποτα? Θεωρώ ότι θα σου επαναφέρει και μια σχετική ψυχική ηρεμία γιατί βγάζεις κάτι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ταραγμένο και κρίμα είναι, νέο παλικάρι είσαι.
Πιστεύεις όμως ότι έτσι θα βελτιωθεί το φόρουμ σου ή μήπως εσύ ο ίδιος?
Ρε φίλε, θες να αποχωρήσω χωρίς μπαν, χωρίς τίποτα? Θεωρώ ότι θα σου επαναφέρει και μια σχετική ψυχική ηρεμία γιατί βγάζεις κάτι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ταραγμένο και κρίμα είναι, νέο παλικάρι είσαι.
Θέλω, πούλο.
Firestorm3
19-09-2011, 19:44
Μα φυσικά! Με τη πρώτη ευκαιρία πετάς και ένα 'παρομοίως με τον Firestorm αν επαναλαβει προσβλητικά σχόλια επί του προσωπικού'.
Με την ίδια λογική, έπρεπε να ζητήσω ban για ΚΑΘΕ έναν που με πρόσβαλε στα 2 χρόνια που είμαι στο φόρουμ, και δεν ήταν λίγοι ε! Όπως και να χει, στη τελική δε πτοούμαι καθόλου, απεναντίας γελάω, γίνεται νταβαντούρι, έχει πλάκα! Εξαιρείται μονάχα ένας χρήστης που δεν έχει ΙΧΝΟΣ χιούμορ όταν προσβάλλει.
Ο Φοίβος τα είπε όπως πρέπει. Είναι γελοιότητα το να 'πέρνεις το μέρος κάποιου' και να συμμετέχεις στο πόλεμο καθυστέρησης. Με το να χοντραίνει το θέμα δε κερδίζει κανένας τίποτα. Ξενερώνω κάθε φορά που κάποιος τα πέρνει σοβαρά και ξεφεύγει η κατάσταση. Πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται απο ΤΟΣΗ σοβαροφάνεια που μόνο ο ούμπου μπορεί να τη βγάλει.
Ούμπου, κάθε φορά που το παίζεις συνήγορος του ERίτη, έχοντας την εντύπωση πως μιλάς εκ μέρους της κοινής γνώμης, βγάζεις μια Απίστευτη Γελειότητα. Ειδικά αυτή η σιγουριά σου. Όσο και να προσπαθείς δε γίνεται να σε πάρει κάποιος σοβαρά. Θα είχε πλάκα αν όντως τρολλάρεις! Αλλά όχι, είσαι απόλυτα σοβαρός, σε πείραξε ακόμα και το τζιφάκι με το ποπκορν. Και για πες μας, πότε έκανα τέτοια σχόλια στο παρελθόν; Μήπως μιλάς για εκείνη τη φορά που ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΕ
σε άλλα νέα:
<Drumsick> δεν καταλαβα γιατι πηρε πινκς το ποστ του Η
ανεξήγητα φαινόμενα...
Μή μαλώνετε, να'στε Φίλοι.
Καλή επιτυχία!
Amnesiac.
19-09-2011, 19:44
Θα είναι too much να ζητήσω και ποστ αποχώρησης αν τελικά το πάρει απόφαση;
ikonoklast
19-09-2011, 19:46
Ρε φίλε, θες να αποχωρήσω χωρίς μπαν, χωρίς τίποτα?
Κωλώνεις.
Όπως και να χει, στη τελική δε πτοούμαι καθόλου, απεναντίας γελάω, γίνεται νταβαντούρι, έχει πλάκα!
ε εσύ είσαι μαζόχα
ikonoklast
19-09-2011, 19:48
Βασικά. Εσύ ποιός είσαι;
Όχι ρε παπάρα, απλά είσαι τόσο σίχαμα που νομίζω ότι έχεις φέρει πολύ κόσμο στο όριο του να θέλει όντως να σου βγάλει τα νύχια με τανάλια από κοντά. Εγώ τουλάχιστον ξέρω ότι αν τρία άτομα είχα το θάρρος να βαρέσω από το ίντερνετ θα ήσουν εσύ τρεις φορές.
Δεν έχει οτιδήποτε γοητευτικό αυτό που κάνεις, είσαι ένας άχαρος θλιβερός πενταβλάκας, άντε γαμήσου, φύγε μακριά.
Tispanagias tamatia
19-09-2011, 19:51
Μην είστε μαλάκες. Ο Η. είναι το αναγκαίο κακό. Αν φύγει τίποτα δε θα είναι το ίδιο.
Δε θα υπερασπιστώ σε καμία των περιπτώσεων Η., αλλά όπου υπάρχει δράση υπάρχει αντίδραση, όπου καπνός φωτιά κτλ. Δεν είναι τόσο όσο.
Ποπ κορν φάση.
Roswell47
19-09-2011, 19:51
Μην είστε μαλάκες. Ο Η. είναι το αναγκαίο κακό. Αν φύγει τίποτα δε θα είναι το ίδιο.
Δε θα υπερασπιστώ σε καμία των περιπτώσεων Η., αλλά όπου υπάρχει δράση υπάρχει αντίδραση, όπου καπνός φωτιά κτλ. Δεν είναι τόσο όσο.
Ποπ κορν φάση.
Ή και όχι
Να αυτή η ΜΑΛΑΚΙΑ ας πούμε είναι κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, δεν υπάρχει τίποτα ωραίο, καλτ ή γραφικό σ' αυτό που κάνει ο H. όπως με άλλους χρήστες.
Βασικά. Εσύ ποιός είσαι;
αυτός 1-0
:disco:
Tispanagias tamatia
19-09-2011, 19:54
@δυθορ:Και όμως τώρα έκατσε σκηνικό με ποπ κορν εξαιτίας του.
Phantom Duck
19-09-2011, 19:57
μην αγχώνεστε, εξελίσονται. κάθε εποχή έχει το rockavlon της.
Roswell47
19-09-2011, 19:59
ο ροκαβλος ειχε μια γοητεια ομως.
Ποπ κορν φάση.
AYyiMyHv2yk
EΛΑ ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΠΙΘΗΚΙΕΣ
Phantom Duck
19-09-2011, 20:02
προτιμώ το 'ράφλα, όποιος δε γουστάρει να πάει στο rocking. εδώ νομίζουμε ότι είμαστε 4chan και κατεβάζουμε παιδική πορνογραφία από tor, καριόληδες.
cybernaut
19-09-2011, 20:10
http://img.chan4chan.com/img/2009-03-26/1238079113754.jpg
Harbinger of Death
19-09-2011, 20:14
Σα να γίναμε λίγο μυγιάγγιχτοι. Επειδή είναι καθυστέρας ο H. και κάνει προσωπικές επιθέσεις, θέλουμε να τον κάνουμε μπαν. Σε λίγο θα το κάνουμε και ΣΕΗΦ ΦΟΡ ΓΟΥΕΡΚ.
Δώσε ποπκόρν, Φοίβε.
ΓΆΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ
19-09-2011, 20:16
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lr63u0DHIg1qz7lxdo1_500.jpg
Drumsick
19-09-2011, 20:17
Πάντως, ούμπου, παρ'όλο που έχεις όλα τα δίκια του κόσμου και σ'ευχαριστώ, είναι ο γαμημένος Η. ρε φίλε.
http://iruntheinternet.com/lulzdump/images/cat-not-single-fuck-given-12991956962.jpg
Tispanagias tamatia
19-09-2011, 20:22
χάππυ ενδ
Amnesiac.
19-09-2011, 20:25
Άσχετο, αλλά πήγα να πλύνω το αμάξι και το καθαριστικό που έβαλαν είχε άρωμα καραμέλα. Σιχαίνομαι την καραμέλα. Ο χρήστης ΓΆΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ έφαγε μπαν.
Roswell47
19-09-2011, 20:35
Μηνύσεις πάλι;
Firestorm3
19-09-2011, 20:36
Από τότε που έγινες super moderator έχεις χάσει κάθε ίχνος χιούμορ. Μόνο ΝΤΑΙΛΙΚΙ, τίποταλλο.
Δε βγάζεις γέλιο πλέον βρε μαλάκα, σταμάτα να προσπαθείς.
Amnesiac.
19-09-2011, 20:39
Μη μου μιλάς εμένα έτσι, θα σε συντρίψω.
μπδγ (NSFW)
14. Ο κάθε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί ένα account. Τα fake accounts απαγορεύονται.
Firestorm3
19-09-2011, 20:40
ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ
Dr.Gonzo
19-09-2011, 20:54
ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ
Το φτιαξα
Firestorm3
19-09-2011, 20:58
ε ρε πλακες
Ti vlima eisai re gonzo. Gamw to theo sas genika.
Dr.Gonzo
19-09-2011, 21:02
Ρε δε παιρνω χαμπαρι σου λεω
Mitsmann
19-09-2011, 21:21
Γενικα εχουμε ξαναπει οι επιθεσεις επι προσωπικου ειναι ενα κακο πραγμα.
και καποιοι (αλλοι) εχουν παρεξηγησει το χαλαρο υφος με τη μαλακια.
Sotos_The_Tequiler
19-09-2011, 21:30
όπως και τηνhttp://i.imgur.com/AoCbM.jpg με την http://i.imgur.com/1KalB.jpg
metamelia3
19-09-2011, 21:57
λοιπον, να τα πω πολυ απλα:
α) οποιος γνωριζει τον Η. και δεν του γαμαει το σπιτι στα μπουνιδια ειναι απλα λαθος.
β) το φορουμ εχει γινει μια μαζα μηδενικων, οι περισσοτεροι χρηστες ειναι ιδιοι απλα επειδη δεν μπορουν να ειναι τιποτα αλλο.
γ) τα μονα ενδιαφεροντα που ειχαν μεινει ηταν το μιουζικ και το πολιτιξ. κι αυτα ομως πλεον εχουν χασει το ενδιαφερον τους.
κοινως, νταξ. τι να κανουμε. τα περισσοτερα ενδιαφεροντα ατομα που ειχε αυτο το φορουμ εχουν φυγει ή ποσταρουν μια φορα το εξαμηνο, οσοι εχουν μεινει βαριουνται να συζητανε με τους ηλιθιους και κατι μηδενικα τυπου phoebus αυτοπροσδιοριζονται σαν κουλ τυπακια. οκ, ειναι σκοτωμα χρονου πλεον χωρις καποια δημιουργικη διασταση, δεν χρειαζεται να το κουραζουμε, το μονο υγιες πραγμα ειναι η ελλειψη μοντερεησιον, ε, ας αφησουμε αυτο τουλαχιστον.
οσο για τον Η. η λυση δεν ειναι μπαν. η λυση ειναι μπουνιες οπου το πετυχεις το μαλακισμενο.
Mitsmann
19-09-2011, 21:58
το μονο υγιες πραγμα ειναι η ελλειψη μοντερεησιον, ε, ας αφησουμε αυτο τουλαχιστον.
χαχ, δεν ειναι λιγο ακυρο να το λες εσυ?
λεω γω. :P
Ρε φίλος, έχεις λυσσάξει, γιατί δεν έρχεσαι να μου τις ρίξεις εσύ αφού φαγώνεσαι κυριολεκτικά?
metamelia3
19-09-2011, 22:01
το μονο υγιες πραγμα ειναι η ελλειψη μοντερεησιον, ε, ας αφησουμε αυτο τουλαχιστον.
?
Η. να εισαι σιγουρος.
Ρε Κάλκι, είσαι μισή μερίδα άνθρωπος. Σκάσε πια γαμώ τον χριστό σου.
mourning apocalypse
19-09-2011, 22:04
?
ίδιο θρεντ.
metamelia3
19-09-2011, 22:07
για να μην ψαχνω τωρα, σε τι αναφερεστε;
Η. γαβ καλη μου.
KoiliaSamprela
19-09-2011, 22:08
σιμιλαρ θρεντς
Μπάντες που θέλετε να έρθουν Ελλάντα (που δεν έχουν έρθει..) (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?16926-%CE%9C%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%AD%CF%81%CE%B8%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-(%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%AD%CF%81%CE%B8%CE%B5%CE%B9..))
:fear::fear::fear::fear::fear:
intronaut
19-09-2011, 22:29
σιμιλαρ θρεντς
Μπάντες που θέλετε να έρθουν Ελλάντα (που δεν έχουν έρθει..) (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?16926-%CE%9C%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%AD%CF%81%CE%B8%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-(%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%AD%CF%81%CE%B8%CE%B5%CE%B9..))
:fear::fear::fear::fear::fear:
8/10 :touched:
Συνεχίστε..
0 στη ζωή, 0 και στο ER :(
ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ
Firestorm3
20-09-2011, 03:05
:wave:
να πω κι εγω μια παπαρια....
ρε φιρεστρομ οκ εισαι ΠΑΟΚ οκ εισαι νεαρος οκ εισαι κομπιουτεριστας κλπ αλλα πραγματικα ρε δκε μου σε θυμαμαι(?) εδω μεσα ποσο? 1..2 χρονια?
οσο ειναι τεσπα
ρε μαναρι το οτι εισαι 20 χρονον και σπαταλας σχεδον ολο τον χρονο σου σε ενα φορουμ δεν σε εχει προβληματισει?
εγω στην ηλικια σου εκανα απεγνωσμενες προσπαθειες να γαμησω, και καταναλωνα οτι υποσχοταν μια αλλοιωσις της συνειδησης (ε και βαρουσα γαυρους)
εντελως φιλικα...εχεις σκεφτει ποτε σου να σπαταλησεις λιγο χρονο παραπανω οπως εκανες για να απαντησεις στον ουμπου ΓΕΝΙΚΑ?
@ Η. δεν θα το παιξω κριτης εκ του ασφαλους....την ιστορια περι Χ_πινω_το_σπερμα_του_ΕΡ την εχω ακολουθησει κι εγω μεσα στο πνευμα του ''ΕΡ..εισαι''...αλλα σοβαρα ρε φιλε,ετσι απο περιεργεια, τι σκατα σκαει ενα γιουζερνεημ στο τσατ ρωταει για συνταγη τζατζικι ξερω γω κι εσυ απαντας με ενα ''πουτανα κλπ'' (ασχετα με το οτι μια πουτανα θες αλλα τεσπα)
γενικα ρε δικε μου τι παιζει με σενα?
δηλαδη πως σκατα το καταφερνεις το γαμημενο πραμα?
παιζει να εχω πει χειροτερα πραματα για την Χ απο σενα στο φορουμ, κερδισα κανα πονταλακι ομως απο αυτηνα...εσυ ρε ΚΙΑΡΑΤΑ πως το καταφερνεις και στην κηδεια σου θα παρεις μονο πινκς?
Minmin ΔΕΝ απάντησα όπως απάντησα χωρίς λόγο όπως γλαφυρά περιγράφεις, έτσι όμως φαίνεται με το επιλεκτικό copy paste του ubu. Τα παραπάνω, το ότι χώνεται δηλαδή, χωρίς πιο πριν να έχει μιλήσει ΓΕΝΙΚΑ για να πετάξει ειρωνία για μένα σε συζήτησή μου με τρίτο χρήστη, τεχνιέντως δεν παρουσιάζεται από τον ούμπου (ή για την ακρίβεια φαίνεται μόνο η ειρωνία χωρίς να φαίνονται τα προηγούμενα, επιτηδευμένα φυσικά). Και είναι κάτι που η συγκεκριμένη το κάνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ με εμένα και ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Μπορεί να πεταχτεί η ίδια και οι υπόλοιποι φίλοι να βρίσουν, να ειρωνευτούν να ρίχσουν εύκολες μούτζες, σου παρουσιάζω όμως και την δικιά μου οπτική. Αν όντως νοιάζεσαι δηλαδή και δεν έκανες το παραπάνω ποστ σου απλά για να το κάνεις να μαζέψεις αποδοχή του ενός κλικ.
Drumsick
20-09-2011, 12:04
λολ
Amnesiac.
20-09-2011, 12:05
Μπορεί να είναι φίλος μου ο ούμπου, αλλά η αλήθεια να λέγεται, έκανε επιλεκτικό κ/π απλά για να παρουσιάσει ΚΑΚΟ τον Η. Μιας και βαριέμαι πολύ στη δουλειά, βρήκα το χθεσινό λογκ και το παραθέτω για να λάμψει η αλήθεια.
<H.>Έχουμε το er.
<H.> Καλύτερη fashion police δεν υπάρχει.
<Skalani Caveman> εσενα απορω πως δεν εχει αποβαλλει ακομα
<H.> Έλα ντε ρε σκαλάνι.
<H.> Το ίδιο απορώ κι εγώ για την οικογένειά σου ένα πράμα.
<H.> Εκτός αν..
<Skalani Caveman> που κολλαει η οικογενεια μου Η.?
<H.> Ε λέω, απορώ πώς δεν σε έχει αποβάλλει.
<H.> Είναι και βαρύ το μαζούτ, θέλει προθέρμανση.
<Drumsick> ...
<Skalani Caveman> που ξερεις τι εχει κανει με μενα η οικογενεια μου Η.?
<H.> Γι' αυτό έβαλα το "εκτός αν.."
<Skalani Caveman> οκ
<Drumsick> αιλουρος ο Η.
<H.> Καλώς και το πουτανάκι του φόρουμ.
<H.> Καλησπερα.
ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΑΙΛΟΥΡΟ Η ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΑ :!:
Drumsick
20-09-2011, 12:10
Τις 3 τελίτσες που τις βάζεις? Πως να μην τσιτώσει ο άνθρωπος? Συγγνώμη, Η.
Amnesiac.
20-09-2011, 12:12
Καλά, πες ότι έκανες λάθος και εννοούσες .|. και άστα αυτά.
Η., πέρα από το ότι είσαι ψεύτης και, όπως φάνηκε, το μόνο που είχε πει η Drumsick πριν από το log που έκανα paste ήταν τρεις τελείες, υπονοείς επίσης πως αν η Drumsick όντως σε είχε ειρωνευτεί έντονα πιο πριν αυτό θα δικαιολογούσε την αντίδρασή σου. Θα το πω για νιοστή και ελπίζω τελευταία φορά. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του να μειώνεις κάποιον με βάση όσα λέει δημόσια και του να τον μειώνεις με βάση όσων κάνει στην προσωπική του ζωη. Η Drumsick σε ειρωνεύτηκε (ελάχιστα μάλιστα) επειδή έλεγες μαλακίες και καλά έκανε επειδή όντως έλεγες μαλακίες. Αν ήθελες μπορούσες να της πεις οτιδήποτε για την συμπεριφορά της στο φόρουμ αλλά, όχι, εσύ έπρεπε να πέσεις στην τελευταία υποστάθμη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και να την πεις πουτάνα. Πέρα από το ότι αν γαμιέται ο καθένας, με πόσους γαμιέται, αν γαμιέται με άτομα του ίδιου ή του άλλου φύλου κλπ εσένα δε σε αφορά ούτε στο ελάχιστο, πέρα από αυτό, πόσο κομπλεξικό, σεξιστικό σκουπίδι πρέπει να είσαι ρε φίλε για να πεις κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα; Και μάλιστα δημοσίως, ως απάντηση στο ότι σε έιπε "αίλουρο" (ω μοντιέ!). Προσπάθησε να μην είσαι τόσο εξωφρενικά μαλάκας, στο λέει τόσος κόσμος, εμπιστεύσου αυτόν, μην εμπιστεύεσαι τα δικά σου ένστικτα, αποδεδειγμένα δεν σε βοηθάνε καθόλου.
Και πάρε και κάνα πούλο.
τόσα χρόνια δεν κουραστήκατε με το Η.? ούτε πούλο πρόκειται να πάρει, ούτε να σταματήσει τις κατινιές.
θα μαθαίνει τα νέα του καθένα κ θα χώνει. πάντα έτσι ήταν τα πράματα. ελληνικό καφέ με μουστοκούλουρο, όχι ποπ κορν
κ εδώ που τα λέμε έχουμε αφήσει να τρέχει ανέμελο το φαηερστορμ κ να συζητάει με τα φέηκ του χωρίς κανένα μα ΚΑΝΕΝΑ λόγο. κ μας αρέσει κ όλα
έλεος
<Drumsick> γεια σου ηαρ
<ubu> καλως το πουτανακι
<Drumsick> το θλιβεροτερο απ'ολα στην ολη ιστορια, ειναι πως για ενα ζευγαρι αρχιδια παραπανω, θα ημουν ο ΓΑΜΙΑΣ του φορουμ και θα με γλειφανε ολοι οι Η.
Και μου λες μετά για ελάχιστη ειρωνία, αξιοπρεπή στάση απέναντί μου, οπότε και αναίτιες αντιδράσεις μου και σούξουμούξου μανταλάκια. Ε τράβα και γαμήσου ρε ούμπου και Ντράμσικ.
ρε Η αγορίνα μου μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις κ εσύ. το ίδιο είναι να έγλυφες τα αρχίδια της Δραμσικ κ το ίδιο είναι να κρατάς πρακτικά για την οικογενειακή κατάσταση κ το πόσους πηδιέται ο καθένας. μη μας το παίζεις πρώτη δημοτικού να_κοίτα_μπαμπα_δεν_το_έκανα_μόνο_εγώ. μεγάλο παιδί είσαι, μην δικαιολογείσαι γι'αυτά που κάνεις. τα κάνεις. τέλος.
Agoraphobic_S.I.
20-09-2011, 13:09
Εγώ πάντως ξέρω πως ο μόνος που έχει πρόβλημα επειδή γαμιούνται οι άλλοι, είναι αυτός που δεν γαμιέται ο ίδιος. Βρείτε του μια γυναίκα να σκάσει επιτέλους.
Amnesiac.
20-09-2011, 13:12
<Drumsick> γεια σου ηαρ
<ubu> καλως το πουτανακι
<Drumsick> το θλιβεροτερο απ'ολα στην ολη ιστορια, ειναι πως για ενα ζευγαρι αρχιδια παραπανω, θα ημουν ο ΓΑΜΙΑΣ του φορουμ και θα με γλειφανε ολοι οι Η.
Και μου λες μετά για ελάχιστη ειρωνία, αξιοπρεπή στάση απέναντί μου, οπότε και αναίτιες αντιδράσεις μου και σούξουμούξου μανταλάκια. Ε τράβα και γαμήσου ρε ούμπου και Ντράμσικ.
Όχι ότι έχει καμιά σημασία, απλά για καθαρά ιστορικούς λόγους να σημειώσουμε ότι αυτό που έκανες κ/π ειπώθηκε σήμερα, ενώ το προηγούμενο χθες. Πιο πριν δηλαδή. Το χθες είναι πριν το σήμερα εννοώ. Το σημερινό είναι αποτέλεσμα της χθεσινής κουβεντούλας. Άρα έγινε πιο πριν. Άρα είναι αναίτιες οι αντιδράσεις σου. Γιατί έγιναν πριν την ειρωνία. Και δεν εννοώ κάτι άσχημο για τους νεκρούς, ούτε τους ειρωνεύομαι.
my_troubled_Mind
20-09-2011, 13:19
Εγώ πάντως ξέρω πως ο μόνος που έχει πρόβλημα επειδή γαμιούνται οι άλλοι, είναι αυτός που δεν γαμιέται ο ίδιος. Βρείτε του μια γυναίκα να σκάσει επιτέλους.
καλή επιτυχία! που λέει και ο φαϊρστορμ.
metamelia3
20-09-2011, 13:20
γιατι να το κανουμε αυτο σε μια γυναικα;
Η., πήγα να εξηγήσω και πάλι πως στο συγκεκριμένο log δεν αναφερθήκαμε στην προσωπική σου ζωή αλλά σε ειρωνευτήκαμε για τις παπαριές που λες δημοσίως και ότι υπάρχει διαφορά κλπ κλπ κλπ, αλλά τράβα να δεις αν έρχομαι πλέον, κουράστηκα.
ΠΟΥΛΑ ΦΥΓΕ.
Agoraphobic_S.I.
20-09-2011, 13:27
γιατι να το κανουμε αυτο σε μια γυναικα;
Tο καλό σεξ μεταμορφώνει τον άνθρωπο!
ρε Η αγορίνα μου μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις κ εσύ. το ίδιο είναι να έγλυφες τα αρχίδια της Δραμσικ κ το ίδιο είναι να κρατάς πρακτικά για την οικογενειακή κατάσταση κ το πόσους πηδιέται ο καθένας. μη μας το παίζεις πρώτη δημοτικού να_κοίτα_μπαμπα_δεν_το_έκανα_μόνο_εγώ. μεγάλο παιδί είσαι, μην δικαιολογείσαι γι'αυτά που κάνεις. τα κάνεις. τέλος.
Απαντάω σε 'σένα γιατί έχεις αν μη τι άλλο την καλοσύνη να μιλάς ευθέως. Κοίτα λίγο τα ποστ πάνω σου, κάτω σου, δίπλα σου, κοίτα ποστ Αμνήζιακ κάτω, κοίτα Κάλκι στο τέρμα, κοίτα και σε άλλα τόπικς και πες μου. Είναι αφύσικο, όχι για μένα, αλλά για τον οποιονδήποτε του μιλούσαν όπως του μιλάνε να αναπτύξει κάποιες άμυνες, όποιες κι αν είναι αυτές? Βλέπεις ότι σχολιάζεται επί μονίμου βάσεως το μαλλί μου, οι σπουδές μου, η δουλειά μου, το αφεντικό μου, το αμάξι μου και ότι άλλο μπορεί να έχει σχέση με μένα και το πρόβλημά σου είναι που πετάγομαι και λέω πουτάνα την πουτάνα? Αν μη τι άλλο δε νομίζω ότι έχω εγώ ή θα είχε άλλος άνθρωπος τέτοιες αντιδράσεις αν δεν προκαλούνταν επί μονίμου βάσεως. Αν θες να παραδεχτώ κάτι, ναι το παραδέχομαι, το μεγάλο λάθος μου είναι ότι "τσιμπάω" και απαντάω. Δεν είδα όμως και κάτι διαφορετικό όταν δεν απαντούσα ε.
carheart
20-09-2011, 13:30
εδώ που τα λέμε ubu, το Άνω_Όριο_Ανθρώπινου_Κρετινισμού συνιστά γεγονός της προσωπικής ζωής κάποιου, υπό αυτή τη σκοπιά πρέπει να σταματήσουν οι επιθέσεις
Απαντάω σε 'σένα γιατί έχεις αν μη τι άλλο την καλοσύνη να μιλάς ευθέως. Κοίτα λίγο τα ποστ πάνω σου, κάτω σου, δίπλα σου, κοίτα ποστ Αμνήζιακ κάτω, κοίτα Κάλκι στο τέρμα, κοίτα και σε άλλα τόπικς και πες μου. Είναι αφύσικο, όχι για μένα, αλλά για τον οποιονδήποτε του μιλούσαν όπως του μιλάνε να αναπτύξει κάποιες άμυνες, όποιες κι αν είναι αυτές? Βλέπεις ότι σχολιάζεται επί μονίμου βάσεως το μαλλί μου, οι σπουδές μου, η δουλειά μου, το αφεντικό μου, το αμάξι μου και ότι άλλο μπορεί να έχει σχέση με μένα και το πρόβλημά σου είναι που πετάγομαι και λέω πουτάνα την πουτάνα? Αν μη τι άλλο δε νομίζω ότι έχω εγώ ή θα είχε άλλος άνθρωπος τέτοιες αντιδράσεις αν δεν προκαλούνταν επί μονίμου βάσεως. Αν θες να παραδεχτώ κάτι, ναι το παραδέχομαι, το μεγάλο λάθος μου είναι ότι "τσιμπάω" και απαντάω. Δεν είδα όμως και κάτι διαφορετικό όταν δεν απαντούσα ε.
ορέ ναι, μαζί σου, να απαντάς κ να κράζεις. όλοι το'χουμε κάνει κ το κάνουμε.
ο φάηερστορμ είναι μόγγολος.
να είδες εύκολο. αλλο να τον λες μόγγολο όμως κ άλλο να μάθω με κάποιο μαγικό τρόπο ότι παρτούζωσε 2 πατσόλες τρίσαπιες κ να'ρθω να του το κοπανήσω με την πρώτη ευκαιρία. δατ'ς ολ
Η. επειδης εκανα ανανεωσις και χαθηκε το πμ σου στο τσατ θα σε απαντησω εδω
το προβλημα το δικο μου με εσενα δεν εχει να κανει με την παρουσια σου γενικα στην Γη
αυτο που ενοχλει ακομα κι εμενα που απειροελαχιστη σκεσις εχω με τον μεσο ΕΡιτη λογικο ανθρωπο ειναι το γενικο σκατοψυχο πραμα που βγαζεις ακομα και σε στιγμες που δεν ''χρειαζεται'' ρε φιλε
το οτι προφανως εισαι οκ τυπος μπορει να ισχυει για οσους σε ξερουν προσωπικα....αν καιγεσαι να ισχυει και για οσους σε ξερουν διαδικτυακα φροντισε να κανεις κατι για αυτο
ναι ειμαι ο τελευταιος που θα σε διδαξω ''ηθος'' στο ΕΡ αλλα ρε δικε μου η ολη επιθεσις προς το προσωπο σου δεν γινεται επειδη ειπες πουτανα την Χ, το καταλαβαινεις αυτο ε?
Δίκαιο και πίνκαρα, άντε σταματώ να δούμε τι θα γίνει. Edit: @Swollen
minmin το ότι σε μιλάω πριβέ σημαίνει ότι περιμένω αντίστοιχη απάντηση. Δε νομίζω ότι σου ήταν δύσκολο.
atom_smasher
20-09-2011, 15:08
Μα φυσικά! Με τη πρώτη ευκαιρία πετάς και ένα 'παρομοίως με τον Firestorm αν επαναλαβει προσβλητικά σχόλια επί του προσωπικού'.
Με την ίδια λογική, έπρεπε να ζητήσω ban για ΚΑΘΕ έναν που με πρόσβαλε στα 2 χρόνια που είμαι στο φόρουμ, και δεν ήταν λίγοι ε! Όπως και να χει, στη τελική δε πτοούμαι καθόλου, απεναντίας γελάω, γίνεται νταβαντούρι, έχει πλάκα! Εξαιρείται μονάχα ένας χρήστης που δεν έχει ΙΧΝΟΣ χιούμορ όταν προσβάλλει.
ελα ρε! ποιος ειναι; μην κρατας τετοια μυστικα απ το φορουμ
Ford Prefect
20-09-2011, 17:22
Εντωμεταξύ, εγώ γύρισα από τα Χανιά που παραθέριζα, είδα πολλές απαντήσεις και λέω "α, ωραία, θα συζητάνε για το tapatalk!" και αρχίδια. Γαμήθηκα να ρωτήσω για κανά χέβι μέταλ στην πόλη με το κινητό. Τίποτα πάλι.
Χτες είδα τον Ζακ Γκαλιφιανάκις να βολτάρει με παρέα στο λιμανάκι. Ήθελα να βγάλω φωτογραφία όπως ο Φίξξξερ με τον Bailey αλλά κώλωσα να τον ενοχλήσω τον άνθρωπο. Τώρα το μετάνιωσα.
Σε αυτά που συζητάτε, πάτος της τελευταίας ζυγοστάθμισης το λογκ, εμετός πραγματικά, ΔΕΝ ΘΕΛΩ καν να τα ξέρω αυτά ρε μαλάκα, πόσω μάλλον να σε βλέπω να τα πετάς δημοσίως για να πικάρεις κάποιον. Θα συμφωνήσω ότι πάτος της αντι-προτελευταίας ζυγοστάθμισης είναι άπειρες φορές το ύφος που λέει πράγματα ο H. αλλά θα πω ότι της προτελευταίας είναι και αυτές οι μαλακισμένες, συντονισμένες επιθέσεις της παρέας εναντίον "του μαλάκα". Σε σημείο που πολλοί δίνετε την εντύπωση ότι παρακαλάτε να πει καμιά νέα μαλακία, ίσως τρανότερη της προηγούμενης γιατί θα έχει νέο γύρο κραξίματος. Κάποιοι που το παίζουν θιγμένοι και "αμ είναι δυνατόν" μου βγάζουν ότι μάλλον χαμογέλασαν μόλις διάβασαν το λογκ.
Γενικά, λίγες φορές τυχαίνει να ζορίζομαι τόσο με άτομα που συμφωνώ με αυτό που λένε. Δεν πάει σε όλους. Και επειδή είναι μόνο μία αίσθηση και μπορεί να είμαι εγώ ο μαλάκας που βγάζει συμπεράσματα, δεν το κάνω ονομαστικά. Απλά μεταφέρω πώς μου βγαίνει.
Γενικά, πολλές φορές αηδιάζω με το πόσο ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ γίνονται πολλοί εδώ μέσα. Και μένα μου αρέσει το κυνικό και σαρκαστικό κράξιμο αλλά το ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ δεν μου άρεσε ποτέ.
Αυτά τα αδερφίστικα.
Firestorm3
20-09-2011, 17:29
Εσύ απέχεις πολύ μινοταυρούλη μου, ακόμα και τότε που είπες για την ανατροφή και δεν αστειευόσουν δε φτάνεις τον άλλον.
Μινμίν, δίκιο έχεις αλλά ο καθένας έχει και τα προβλήματά του. Όπως και τα προβλήματα που νομίζει πως έχει. Το τι συμβαίνει στη ζωή μου άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ :!:
στο θέμα μας
Γενικά, πολλές φορές αηδιάζω με το πόσο ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ γίνονται πολλοί εδώ μέσα. Και μένα μου αρέσει το κυνικό και σαρκαστικό κράξιμο αλλά το ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ δεν μου άρεσε ποτέ.
Αυτό.
Όσο αντιπαθής μπορεί να είναι ο Η. ορισμένες φορές, μου έχει δημιουργηθεί μια τεράστια απορία.
Που είναι η επίθεση για προσωπικά θέματα στην Χ? Δεν ξέρω αν έχω χάσει κάτι από το chat, δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί τίποτα για τα προσωπικά της Χ από την Χ σε κάποιον, ο οποίος κάποιος τον είπε σε κάποιον άλλον και αυτός ο κάποιος άλλος το είπε στον Η. (γιατί να τα είπε η Χ στον Η. λίγο δύσκολο), αλλά πέρα από την εξωφρενική μαλακία κάποιου να μιλήσει σε μια κοπέλα με αυτόν τον τρόπο, δεν βλέπω κάποια επίθεση σε προσωπικό θέμα.
Ενλαιτεν μι πλιζ, ι αμ ινγκοραντ.
edit: Α ναι, αυτό που γκουόταρε ο Φαιαρστορμ από τον Βικ, με βρίσκει σύμφωνο.
12 stars circle your brow
20-09-2011, 17:34
ναι, σωστά, ας κουτσομπολέψουμε για όσους δεν ξέρουν για τι λέμε
λίγη σοβαρότητα
Δεν το είπα για αυτο ρε Βοκοτνι.
Ερώτηση είναι, γιατί πραγματικά στο αρχικό λογκ δεν βλέπω κάτι πέρα από ραντομ ήλιθιες,κακόγουστες,κακοπροαιρετες προσβολές. Ακόμα και γαμημένη αλήθεια να είναι, το πιο σωστό να το χειριστείς είναι να το αγνοήσεις. Εκτός αν εδώ μέσα είναι το μπεβερλι χιλς ανταλτ 929832, οπότε πάω πάσο.
Δεν θέλω να μάθω τα προσωπικά της Χ, δεν με ενδιαφέρουν, ούτε το φόρουμ ενδιαφέρουν, αλλά τι στο πούτσο, αν βγαίνουν προσωπικά τόσο εύκολα στην φόρα, υπάρχει κάποιο θέμα.
Τώρα αν εμένα μου αρέσει να ρουφάω αφρικανικά καβλιά, ε είναι δουλειά μου να μην το μάθει ο κάθε Η., επειδή ο κάθε Η. μπορεί να είναι καθυστερημένος και μετά να το κάνει βούκινο σε όλο το φόρουμ. Το ότι κάποιος είναι καθυστερημένος, το ξέρεις και προφυλάσσεσαι από αυτό γιατί ξέρεις ότι ακριβώς αυτό που δεν θες, θα το κάνει.
edit: Δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση τον Η. , ακριβώς το αντίθετο.
Headphones
20-09-2011, 18:01
ρε animae τωρα με κανεις να σχολιασω πραγματα που δεν με αφορουν, αλλα τι ειναι αυτα που λες? σκεφτηκες οτι μπορει ο οποιοσδηποτε χρηστης μπορει να μην εχει καμια αναγκη και καμια καουρα να κρυψει κατι απ το ερ? και καλα κανει στο κατω κατω. δεν υπαρχει κανενα θεμα στο να μαθευτει κατι οταν οι μισοι και βαλε χρηστες γνωριζονται μεταξυ τους. απλο ειναι.
Nαι βρε πουλάκι μου δεν διαφωνώ σε αυτό, δικαίωμα του καθενός είναι. Όταν υπάρχουν όμως και καθυστέρες εδώ μέσα πρέπει να προσέχεις τι λες και που το λες. Αν ξέρω ότι ο Καρχαρτ με αντιπαθεί και είναι αρχίδι, θα προσπαθήσω να μην ξέρει προσωπικά μου. Τέσπα, σταματάω εδώ, επειδή δεν ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις, ούτε θέλω να μάθω. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω την Χ ούτε να την κουτσομπολέψω, απλά ως απ έξω χρήστης μου δημιουργήθηκαν απορίες με το λογκ.Thats all.
Headphones
20-09-2011, 19:00
animae απο τη στιγμη που δεν υπαρχει κατι το οποιο θες να κρυψεις, δεν θα κοψεις την κουβεντα με γνωστους σου που μπαινουν ερ για να μην μαθει κατι καποιος που μπορει να το χρησιμοποιησει σαν προσβολη εναντιον σου επειδη απλα εχεις μουνι. δεν χρειαζεται να ξερεις προσωπα και καταστασεις η δεν ξερω γω τι. δεν ειναι κατι δυσκολο.
Aυτό το λέει η δικιά σου λογική, η δικιά μου μπορεί να λέει κάτι άλλο, αλλά δεν είναι το θέμα εδώ πέρα, οπότε ας το αφήσουμε στην άκρη.
Ο καθένας κάνει ότι θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του και δεν θα κάτσω να το κρίνω.
Harbinger of Death
20-09-2011, 20:14
Εάν δεν υπάρχει κάτι που θες να κρύψεις, επίσης, μπορείς να αγνοήσεις τον κάθε μαλάκα που σου καταλογίζει αυτά που κάνεις λες και θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι' αυτά. Η Χ αυτό φαίνεται να έχει κάνει με τον H., τον έγραψε στ' αρχίδια της.
regularpaul
20-09-2011, 20:17
κανείς δεν πρόσεξε ότι μετά την θεϊκη παρέμβαση (pk dick) του αγιου σουώλεν
ο Η. υπεσχέθη να σταματήσει το συγκεκριμένο σπορ?
παμε παρακατω ρε ταλαιπωριακοι επιτελους
KoiliaSamprela
20-09-2011, 21:49
παμε παρακατω ρε ταλαιπωριακοι επιτελους
:touched:
να ορίσουμε και τους βραδυποριακούς όμως :)
Firestorm3
21-09-2011, 00:52
κ εδώ που τα λέμε έχουμε αφήσει να τρέχει ανέμελο το φαηερστορμ κ να συζητάει με τα φέηκ του χωρίς κανένα μα ΚΑΝΕΝΑ λόγο. κ μας αρέσει κ όλα
έλεος
ωπα, για καποιο λογο τωρα το ειδα αυτο
οκ, εχω το τρολλοστατους και ολα, αλλα αληθεια τωρα, ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ αν νομιζετε οτι ειμαι ο καθε νεος χρηστης και ποσο μαλλον ΣΥΖΗΤΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ; Καλη η γαμημενη πλακα που κανει που και που ο ικονοκλαστ αλλα οποιος τον πιστευει ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.
Επισης, ο KLAPSE ειναι ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, το λεω για 345874564η φορα.
Και τα account που εχω, μετα το ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ BAN ΤΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΜΝΗΖΙΑΚ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ, ειναι ΔΥΟ. AYTO KAI ENA AKOMA. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΑ.
Amnesiac.
21-09-2011, 00:54
Ποιό είναι το δεύτερο ακκάουντ;
Firestorm3
21-09-2011, 00:57
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. Μολις το πω θα το μπαναρεις. Και ειναι και πολυ καλο.
SpiritCrusher
21-09-2011, 01:10
E τι; Δεν είναι το Deckard Cain;
Deckard Cain
21-09-2011, 01:17
It's beginning to feel like some great evil is permeating the air around here...
Πάντως εδώ που τα λέμε, είναι λίγο άδικο να μπανάρονται σωρηδόν τα φακεσ (http://3.bp.blogspot.com/_GIFuGgiMJE8/SwyTP1UlMyI/AAAAAAAAEmU/OHTazQpWdYc/s1600/%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B11.jpg) του Φάιρστορμ και να μένουν ανέπαφες να μας πρήζουν οι ΚΑΠΟΤΕΣ και τα άλλα καθυστερημένα fakes του KLAPSE.
μ'ένα πρόχειρο υπολογισμό πάντως, Φάιρστορμ πρέπει να σου'χουν μείνει αλλά τρία ακάουντς απλά έχεις χάσει το μέτρημα :razz:
Firestorm3
21-09-2011, 01:25
Πηρες μουτζα γιατι προσβαλες τον KLAPSE. Προσεχε τα λογια σου. ΚΑΠΟΤΑ εχει κανει καποια καλα ποστ, απο κει και περα δεν εχει ουσιαστικη ποιοτητα.
Ναι εμειναν αλλα τρια ._. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ
ο KLAPSE μια χαρά είναι, τα fakes του όμως απόλυτο 0.
21-09-2011, 01:41
εδώ υπάρχει το θρυλικό dfghtdg στο φορουμ από το μυθικό duvazimam και σας φταίει ο firestorm και τα fakes του
(μην διανοηθείτε να κάνετε μπαν τον Deckard Cain)
Πάντως εδώ που τα λέμε, είναι λίγο άδικο να μπανάρονται σωρηδόν τα φακεσ (http://3.bp.blogspot.com/_GIFuGgiMJE8/SwyTP1UlMyI/AAAAAAAAEmU/OHTazQpWdYc/s1600/%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B11.jpg) του Φάιρστορμ και να μένουν ανέπαφες να μας πρήζουν οι ΚΑΠΟΤΕΣ και τα άλλα καθυστερημένα fakes του KLAPSE.
http://chuvachienes.com/wp-content/uploads/2010/03/condom-364.jpg
tamagothi
21-09-2011, 07:52
εδώ υπάρχει το θρυλικό dfghtdg στο φορουμ από το μυθικό duvazimam
αυτό είναι Τέχνη, εσείς δε θέλετε να δείτε πού θα φτάσει; κι εκείνο το συμπαθέστατο ρώσο εγώ τον στήριζα, αλλά τον μπάναρε ο ντράγκον όσο κοιμόμουν.
metamelia3
21-09-2011, 09:12
εννοειται πως δεν το μπαναρουμε. το dfghtdg ειναι ποιητικη μηχανη
leech agorina to teleutaio fake m nomizw htan to 2solipsists1cup
casshern
21-09-2011, 12:26
Χρήστες που δεν έχουν να πουν τίποτα ούτε και με τα βασικά τους(λολ) account, βρίσκονται να έχουν χάσει και το λογαριασμό με τα fake:!:
Sygxarht;hria
έλεος
ωπα, για καποιο λογο τωρα το ειδα αυτο
οκ, εχω το τρολλοστατους και ολα, αλλα αληθεια τωρα, ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ αν νομιζετε οτι ειμαι ο καθε νεος χρηστης και ποσο μαλλον ΣΥΖΗΤΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ; Καλη η γαμημενη πλακα που κανει που και που ο ικονοκλαστ αλλα οποιος τον πιστευει ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.
Επισης, ο KLAPSE ειναι ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, το λεω για 345874564η φορα.
Και τα account που εχω, μετα το ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ BAN ΤΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΜΝΗΖΙΑΚ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ, ειναι ΔΥΟ. AYTO KAI ENA AKOMA. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΑ.
πιστεύεις τώρα εσύ ότι έχω δώσει σημασία κ με ενδιαφέρει κ όλα το πόσα ακάουντ έχεις, αν είναι πραγματικό πρόσωπο το κλάπσε ή αν έχεις φάει ποτε μπαν.. μάηστα. τρολς αρ ολ δε σέημ του μι
όσο απολαυστικό είναι να τρολλάρεις, άλλο τόσο κ περσότερο κουραστικό είναι να τα διαβάζεις. το καταλαβαίνεις μέχρι κ εσύ πιστεύω αυτό.
σε αναφέρω κ σε επόμενο ποστ πάντως αν θες να βγάλεις κ άλλη χολή
Firestorm3
21-09-2011, 18:16
μα φυσικα, εννοειται πως δεν εχεις δωσει καθολου σημασια αλλα εκει που τα λεμε αναφερεις οτι 'ο φαιρστορμ μιλαει με τον εαυτο του' που υποδηλωνει χιλια δυο πραγματα. ποση κακοπροαιρετη απαξιωση πια; και μαλιστα σε 3 συνεχομενα ποστ. δεν εχω ορεξη να βγαλω καμια χολη, απλα ΣΠΑΝΕ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ οταν λεγονται πραγματα που δεν ισχυουν και τα πιστευουν ποσο μαλλον οι αλλοι χωρις δισταγμο. και πεταγεται ο καθε ηλιθιος και με ρωταει 'ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΕΗΚ ΣΟΥ;'... απο κει και περα whatever, χανεται οποιαδηποτε πλακα εχει η φαση με αυτες τις συζητησεις/κραξιματα
κασσχερν προβληματισου με το ποσο χρησιμα ηταν τα 964 σου ποστ. στο ER βρισκεσαι. με τα φεηκ δε θα το ξαναπω, δυο εχω. ;ante gam;hsoy
Γενικά πάντως δεν εχουν πλακα αυτες οι συζητήσεις/κραξίματα. Επίσης είναι λίγο χαζούλικο να γκρινιάζεις ότι σε απαξιώνουν οι υπόλοιποι οταν εχεις αναλάβει μετά τιμών και περηφάνιας το ρόλο του επίσημου τρολλ του ερ. Μην τα θες και ολα δικά σου. Ή μιλας σοβαρά και σε παίρνουν στα σοβαρά ή κάνεις τον καραγκιόζη και σε αντιμετωπίζουν ως καραγκιόζη. Μπορείς να αποδεχτείς οποιαδήποτε επιλογή.
Firestorm3
21-09-2011, 18:34
Έχεις εν μέρη δίκιο αλλά αυτή η ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ απαξίωση εννοείται πως πειράζει, πόσο μάλλον όταν δεν ισχύουν αυτά που λένε! Άλλωστε άνθρωπος είμαι, του πούστη, δεν έχω όρεξη να τρολλάρω 24/7. Ή βασικά, η αλήθεια είναι πως έχω αλλά μετά με αντιμετωπίζουν σα καραγκιόζη και βρίσκω μια μέση λύση. Στη τελική Ναι, τα θέλω όλα.
naf sent, kalh mou epityxia
antimusic
21-09-2011, 18:51
έλα, ηρωικό ποστ αποχώρησης και εγγραφή νέου σφυρίζοντος αδιάφορα χρήστη. είμαστε εδώ πριν από σένα, μπόμπιρα.
Mitsmann
21-09-2011, 18:58
Έχεις εν μέρη δίκιο αλλά αυτή η ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ απαξίωση εννοείται πως πειράζει, πόσο μάλλον όταν δεν ισχύουν αυτά που λένε! Άλλωστε άνθρωπος είμαι, του πούστη, δεν έχω όρεξη να τρολλάρω 24/7. Ή βασικά, η αλήθεια είναι πως έχω αλλά μετά με αντιμετωπίζουν σα καραγκιόζη και βρίσκω μια μέση λύση. Στη τελική Ναι, τα θέλω όλα.
naf sent, kalh mou epityxia
εκπληκτικο δειγμα ταχειας αυτοαναιρεσης.
regularpaul
21-09-2011, 19:03
εγω θα λεγα υψηλοτατου επιπεδου τρολλιν απο τον φαιαρστορμ
ο οποιος πρεπει να χει εκσπερματισει απο τη χαρα του
χαρη στους γιουζερς που του απαντανε σε "σοβαρα" του ποστς
εγω θα λεγα υψηλοτατου επιπεδου τρολλιν απο τον φαιαρστορμ
ο οποιος πρεπει να χει εκσπερματισει απο τη χαρα του
χαρη στους γιουζερς που του απαντανε σε "σοβαρα" του ποστς
Η μαύρη αλήθεια ότι πιθανότατα δεν έχεις αδικο, αλλα αυτό είναι το καθησυχαστικά τραγικό σενάριο.
regularpaul
21-09-2011, 19:18
για να σας καθησυχάσω το γραψα :)
casshern
21-09-2011, 19:54
κασσχερν προβληματισου με το ποσο χρησιμα ηταν τα 964 σου ποστ. στο ER βρισκεσαι. με τα φεηκ δε θα το ξαναπω, δυο εχω. ;ante gam;hsoy
Αν δεν είσαι φέηκ του κλάπσε, σε παρακαλώ μην ανακατεύεσαι.
幸運
nai re casshern den exw tpt na pw k den thymamai kai posa fake exw kanei (kapou sta 5-6). Esy twra ti THES?
Firestorm3
21-09-2011, 20:35
kasxern lekseis de mporoun na perigrapsoun to poso VLAKAS eisai, apla skase
λοιπον, ας ακουσουμε κανα τραγουδακι να χαλαρωσουν τα πνευματα
τραγουδαμε ολοι μαζι!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY
χανεται οποιαδηποτε πλακα εχει η φαση με αυτες τις συζητησεις/κραξιματα
αυτό είναι το ηάρ όμως μικρή μου βαλβιδοπνίχτρα. όχι τα επαγγελματικά φέηκ
Firestorm3
22-09-2011, 02:28
δε νομιζω πως ευχαριστιεται κανεις αυτο που γινεται αυτη τη στιγμη σ'αυτο το θρεντ. αν σ'αρεσει τοτε μαλλον εχεις προβλημα.
http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2008/12/11/128734899311044291.jpg
καταρχάς +1 στο αποπάνω.
έπειτα, προτιμώ να διαβάζω στο ηαρ ΜΟΥ συζητήσεις επί συζητήσεων και κραξίματα επί κραξιμάτων για τον οποιονδήποτε άσχετο λόγο που ήρθε εκείνη τη στιγμή, παρά να κάθομαι να αναλώνομαι στον κάθε μόγγολο που επειδη βαριέται σπίτι του (στο δωμάτιό του καλύτερα) έχει βροντήξει το φωτοσοπ κ μόνο πάοκ. πουχού αυτό. μην αρχίσω για τα υπόλοιπα τρολς/φέηκς/δενξερωγωτιάλλο.
δλδ τι σκατά? το θρεντ που γράφεις ασούμε τώρα, έχεις ιδέα για τι μιλάει? γιατί είναι ΤΟΣΕΣ σελίδες? το κράξιμο είναι συνώνυμο του ηάρ. αυτό δεν είναι νέο. πως τώρα εσένα σε ενοχλεί ενώ αραδιάζεις κ ζαρζαβατικά είναι μια απορία. μάλλον θα φταίει που έχω πρόβλημα κ δεν το καταλαβαίνω.. εδώ κάθομαι κ σου απαντάω σοβαρά τι να λέμε
Firestorm3
22-09-2011, 03:26
πραγματικα ολο μαλακιες. σταρχιδια μου τι θες να διαβαζεις στο ηαρ ΣΟΥ που το τονιζεις λες και ειναι δικο σου, οσο παλιος χρηστης κιαν εισαι. σου ζητησε κανεις να αναλωθεις μαζι μου; η μηπως ασχοληθηκα ποτε εγω μαζι σου; υπαρχει και το ιγκνορ ξερεις. οσο για τη δευτερη παραγραφο απλα διαβασε τα τελευταια λογια (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?18979-%CE%A4%CE%BF-ER-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5.&p=1135384&viewfull=1#post1135384).
αν βρισκεις νοημα σ'αυτη τη συζητηση τοτε σηκωνω τα χερια ψηλα.
ενώ το τρολλιν κ τα φέηκ έχουν ένα βαθύτερο νόημα που δεν μπορώ να εκλάβω για κάποιο λόγο
χέρια ψηλά λοιπόν. να ξέρεις ότι σ'αγαπό
Firestorm3
22-09-2011, 03:33
ελα να παμε απ'την αγαπη πιο πανω.
Δεκαπέντε σελίδες ψάξιμο για να βρω τι στο διάολο συμβαίνει και τι λέει το περιβόητο λογκ. Τεράστια ανακούφιση.
Firestorm3
23-09-2011, 23:56
AMNESIAC ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΜΗ ΞΑΝΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΜΟΥ ΣΕ ΤΣΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ EDIT ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΣΕ ΤΣΑΚΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ
Ra Pariah
23-09-2011, 23:58
ΤΡΕΛΑΝΩ!!!
ΣΕ ΤΣΑΚΑ
Firestorm3
24-09-2011, 00:09
μα τι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ super mod ειλικρινα
τι εχει κανει συνολικα ως τωρα
-εκανε 2 merge σε θρεντ, αντε και κανα λοκ;
-εχει αλλαξει το αβαταρ του firestorm σε τσακα 50 φορες
-εχει κανει edit τα ποστ μου 100 φορες ξανα και ξανα και ξανα
και μετα λετε μονο εμενα ΗΛΙΘΙΑ υποκειμενα. ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ λεγεται . αν αυτα που κανεις σε κανουν ηρωα στα ματια του καθε skalani και ubu και δε ξερω ποιου αλλου με απαισιες προθεσεις τι να πω. Πραγματικα σα παιδακια...
έλα μαλάκα ο τσάκας είχε πλάκα ό,τι και να λες.
Firestorm3
24-09-2011, 00:14
...not
Όου, αν αλλοιώνονται άβαταρς και ιδιαίτερα ποστς χρηστών με βάση τις προσωπικές μας συμπάθειες ή/και αντιπάθειες νομίζω ότι έχουμε θέμα..
Amnesiac.
24-09-2011, 02:38
I can see it in your eyes babe that you're in the mood for love
Amnesiac.
24-09-2011, 03:08
μα τι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ super mod ειλικρινα
τι εχει κανει συνολικα ως τωρα
-εκανε 2 merge σε θρεντ, αντε και κανα λοκ;
-εχει αλλαξει το αβαταρ του firestorm σε τσακα 50 φορες
-εχει κανει edit τα ποστ μου 100 φορες ξανα και ξανα και ξανα
και μετα λετε μονο εμενα ΗΛΙΘΙΑ υποκειμενα. ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ λεγεται . αν αυτα που κανεις σε κανουν ηρωα στα ματια του καθε skalani και ubu και δε ξερω ποιου αλλου με απαισιες προθεσεις τι να πω. Πραγματικα σα παιδακια...
Έχω ρίξει μπαν και σε 2-3 ακκάουντς σου, να τα λέμε όλα.
Amnesiac.
24-09-2011, 03:14
Όου, αν αλλοιώνονται άβαταρς και ιδιαίτερα ποστς χρηστών με βάση τις προσωπικές μας συμπάθειες ή/και αντιπάθειες νομίζω ότι έχουμε θέμα..
Κακή πουτανιά είναι αυτό ρε μαν.
Έχω αλλάξει το άβαταρ του φιρεστορμ και έχω κάνει έντιτ σε 2-3 ποστς του που είχαν πούτσους ή τύπους να γαμιώνται. Απορώ γιατί δεν ξεκαρδίζεστε, είναι το νέο είδος spamming, το moderator's spamming και το βρίσκω φανταστικό. Εγώ και οι 5 κολλητοί μου που ενοχλούνται από τα 800 ποστς/μέρα του φίρεστορμ. Και έρχεται τώρα ο Η. να με πει ΚΑΚΟ. Ε όχι ρε μαν, πληγώνομαι.
Τον αγαπώ κατά βάθος τον φίρεστορμ και είναι καλό παιδάκι αλλά αν δε σοβαρευτεί θα συνεχίσω να το κάνω, κάντε κάτι άμεσα, με έχει θολώσει η εξουσία. =(
έντιτ : Όου!
Firestorm3
24-09-2011, 03:49
http://juvo.se/78jd.jpg
Κακή πουτανιά είναι αυτό ρε μαν.
Έχω αλλάξει το άβαταρ του φιρεστορμ και έχω κάνει έντιτ σε 2-3 ποστς του που είχαν πούτσους ή τύπους να γαμιώνται. Απορώ γιατί δεν ξεκαρδίζεστε, είναι το νέο είδος spamming, το moderator's spamming και το βρίσκω φανταστικό. Εγώ και οι 5 κολλητοί μου που ενοχλούνται από τα 800 ποστς/μέρα του φίρεστορμ. Και έρχεται τώρα ο Η. να με πει ΚΑΚΟ. Ε όχι ρε μαν, πληγώνομαι.
Τον αγαπώ κατά βάθος τον φίρεστορμ και είναι καλό παιδάκι αλλά αν δε σοβαρευτεί θα συνεχίσω να το κάνω, κάντε κάτι άμεσα, με έχει θολώσει η εξουσία. =(
έντιτ : Όου!
Εχεις χασει τη μπαλα. Δε με ενδιαφερει αν ειναι πουτανια ή οχι του Η. (τον πινκαρα παρα ταυτα), αλλα αυτο που κανεις ειναι απαραδεκτο. Καταλαβαινω οτι πρηζει παπαρια ο Φαηρστορμ, αλλα αν θελει ο οποιοσδηποτε μπορει να τον κανει ενα ιγκνορ και να ξεμπερδευει. Ενα φορουμ (ακομα και το ΕΡ) δε μπορει να βασιζεται σε προσωπικες αισθητικες, γιατι τοτε θα σου λεγα εγω ποσοι χρηστες μου πρηζουν τα παπαρια με την ηλιθιοτητα τους, τη δηθενια τους, την κλειστομυαλια τους και πολλα αλλα πολυ πιο ενοχλητικα απο το σπαμινγκ. Δε μπορω να κανω κατι για αυτο ομως προφανως.
Στην τελικη αν εχεις μπει σε αποστολη να κανεις τον Φαηρστορμ να λυγισει ή να σταματησει, δειχνοντας του με τον ιδιο τροπο (moderator spamming? ) το ποσο ενοχλητικος ειναι, τοτε θα πρεπε να εχουμε/νε κανει το ιδιο με φωτογραφιες του ικονοκλαστ με ψαρια στον κωλο, του Dythor με ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ να γλειφονται και να γαμιουνται και με εκατονταδες αλλα ποστ αλλων χρηστων. Δεν κατακρινω εκεινα τα ποστ σε σχεση με του Φαηρστορμ, για μενα ολα αυτα το ιδιο επιτηδευμενα και καθυστηρημενα ειναι, γουαου, προκαλω, ειμαι γαματος, μπραβο μου.
Και προφανως θελω κι εγω να σταματησει ο Φαηρστορμ να σπαμμαρει, γιατι το τρολινγκ δεν ενοχλει κανεναν, το σπαμινγκ ομως σπαει αρχιδια. Αλλα δεν προκειται να το κανει ετσι και θα πρεπε να το ξερεις. Και μαλιστα λεω τωρα που το βρηκα ευκαιρια οτι αν σπαμμαρει παλι στο τσατ ενα σωρο απο περιεργα συμβολα και μαλακιες, καντε τον μπαν ΑΜΕΣΑ. Τωρα το αν το βρισκεις αστειο να του αλλαζεις αβαταρ και τα ποστς του και να βαζεις μια φατσα που για καποιους ειναι "αστεια", τι να σου πω ρε συ, ο Νικολας εχει και μια δικαιολογια οτι ειναι 20 χρονων παλικαρι και μαλακιζεται ολη την ωρα, εσυ δηλαδη τι ακριβως εχεις ως δικαιολογια?
Amnesiac.
24-09-2011, 04:29
Απαντώ σοβαρά γιατί είδα μια απαράδεκτη ταινία στο σινεμά και μου έχει φύγει οποιαδήποτε διάθεση για ύπνο.
Πάμε μια βολτούλα από τους κανόνες λειτουργίας του ηαρ, τους οποίους προφανώς δεν έχω γράψει εγώ, εγώ είμαι απλά ένα Όργανο της Εξουσίας και δουλειά μου είναι να διασφαλίζω την ομαλή λειτουργία του ηαρ και άλλες τέτοιες μαλακίες.
Ας δούμε στα γρήγορα ποιούς κανόνες παραβιάζει κατ'εξακολούθηση ο φιρεστορμ :
2. Μην κάνετε spam και μη γράφετε μαλακίες. Σεβαστείτε το ότι καθημερινά μπαίνουν εκατοντάδες άτομα για να παρακολουθήσουν τις συζητήσεις στο ER και να βρουν κάτι ενδιαφέρον σ'αυτές. Αν δεν έχετε όντως κάτι να προσθέσετε, δε χρειάζεται να κάνετε register - ή μπορείτε να περιοριστείτε στο "Official off-topic thread" του General Discussion.
3. Αν είστε βλάκες μη γραφτείτε. Δεν έχουμε κάτι με τη βλακεία, αρκεί να μη βρίσκει το δρόμο της για την οθόνη του υπολογιστή μας μέσα από το Electric Requiem.
4. Μην είστε επιθετικοί απέναντι σε άλλους χρήστες για πράγματα πέραν των εδώ λεγομένων τους.
6. Τηρείτε τους κανόνες και τις ιδιομορφίες του κάθε forum - θα τις βρείτε επίσης στο "Πού πάει τι".
14. Ο κάθε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί ένα account. Τα fake accounts απαγορεύονται.
16. Για καλό και για κακό, ξαναδιαβάστε τον κανόνα 3.
Κανόνες τύπου "μη γράφετε με κεφαλαία" και "προσέξτε την ορθογραφία σας" τους αφήνουμε για ευνόητους λόγους.
Ο κατηγορούμενος έχει φάει μέχρι στιγμής 650 μπαν και έχει ξαναγραφτεί, έχουν σβηστεί ποστς του που δημιουργούσαν πρόβλημα σε χρήστες που μπαίναν από τη δουλειά τους και τα έχει ξαναποστάρει, όποτε του λέμε να σκάσει απαντάει κάτι τύπου "είστε κακιασμένοι Αθηναίοι και σας γράφω στα παπάρια μου" ενώ και τώρα η απάντηση του ήταν ένα μουνί.
Επίσης η πλειοψηφία των ενεργών χρηστών έχει διαμαρτυρηθεί πάνω από μια φορά είτε σε μένα είτε σε άλλον είτε στον ίδιο.
Και έρχεσαι ρε μαν και μου λες για προσωπική εμπάθεια; Αυτό είναι δηλαδή το πρόβλημα στη ΦΑΣΗ;
Αν θες να το πάμε με τους κανόνες, θα πρέπει να κάθομαι να του ρίχνω μπαν μέχρι να γίνει 25 χρονών και να σοβαρέψει ή να βρει άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή του. Ε δε θα το κάνω, σόρρυ κιόλας.
Γενικά το βρίσκω λίγο υποκριτικό να κάθεστε να τον βρίζετε όλη την ώρα για το σπαμμάρισμα του και μόλις του κάνω έντιτ 2-3 ποστς (τα οποία πάλι με βάση τους κανόνες είχα δικαίωμα να το κάνω γιατί τους παραβαίναν) να μου κάνετε κήρυγμα για προσωπική εμπάθεια.
Αν το πρόβλημα πάλι είναι ότι αντί να τα σβήσω εντελώς έβαλα φωτογραφία του Τσάκα, τι να πω, DIKASTE ME.
Αυτά.
Ra Pariah
24-09-2011, 05:00
Με Super Mod είμαστε εν προκειμένω..
Firestorm3
24-09-2011, 05:21
Καλα ρε μαλακα εισαι σοβαρος; Αυτο ειναι το Αποστομοτικο Ποστ του Αmnesiac; Αυτους και ΑΛΛΟΥΣ τοσους κανονες τους παραβιαζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ERιτων, και βρηκες να τους εφαρμοσεις πανω μου; Αυτο ειναι το επιχειρημα σου ρε; Τι σκατα βρηκες, το ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ σου ειμαι;
Επισης σε ποιον τα πουλας τα παραμυθια με τα 650 μπαν, πες μου λιγο. Ειναι λογος να φανε ban ΔΥΟ account για το λογο του οτι σπαμμαρα τους στιχους του ΑΓΝΗ ΠΑΡΘΕΝΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (http://www.youtube.com/watch?v=IomxvOTf-So) στο chatbox; Εκτος του οτι ΣΚΙΖΕΙ ΤΗ ΓΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΣΑΣ, αυτο το Αγιο Ασμα ομιλει την Αληθεια και ολοι πρεπει καποια στιγμη να μπειτε στον Αληθινο Δρομο του Θεου. Στη τελικη υπαρχει και το ignore, ποσες φορες θα το πουμε;
Και ηρθες τωρα και μας το παιζεις ΑΘΩΟΣ οτι τα ποστ μου ηταν ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ και εβαλες τη φωτογραφια του τσακα ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΙΣ; Ποια η δικαιολογια σου για το αβαταρ μου που αλλαξες 50 συνεχομενες φορες και εκανα refresh καθε λεπτο για να το ξαναλλαξω; Ειναι επιθετικη η Terra; Προσβαλει καναν χρηστη;
Αυτη τη γαμημενη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σας οταν το παιζετε Προστατες του Καλου δεν την ανεχομαι. Θελουν 10-15 ατομα να με διωξουν και βρισκουν σιχαμενους τροπους για να υποστηριξουν τα λεγομενα τους. Και το σιχαινομαι καθε φορα που γινεται αυτο. Πεταγεται ο καθε Ιπποτης του Πληκτρολογιου και συναμα Ηρωας της Κοινης Γνωμης και εξαπολυει επιθεσεις επι του προσωπικου που ο ιδιος τις ΕΚΡΑΖΕ και εγινε ολοκληρο θεμα. Εσυ εισαι το ΣΙΧΑΜΑ ρε ΜΑΛΑΚΑ. Εν τελει, μπορει το spam μου να ειναι καθυστερημενο αλλα ο τροπος που με κραζετε ειναι ΤΡΕΙΣ φορες πιο καθυστερημενος.
Τα πινκ και οι μουτζες και οι μουτζοθυελλες και κανω Login να μουτζωσω τον H. και τον Dythor και ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Τελοσπαντων το διασκεδασα αλλα δε το συνεχιζω αλλο, σταματαω το αλογιστο spam και τον ΠΑΟΚ. Αλλωστε σημερα ξαναειδα ΑΥΤΟ (http://www.youtube.com/watch?v=inh4y0NhTEo&feature=player_embedded) και οι μανογουαρ με πειθουν για στροφη 180 μοιρων.
ή και όχι.
Amnesiac.
24-09-2011, 05:41
Ώχου βρε παπάρα.
Τους κανόνες που πόσταρα ΔΕΝ τους παραβιάζει καθημερινά η πλειοψηφία των χρηστών. ΔΕΝ σπαμμάρει η πλειοψηφία, ΔΕΝ έχει φέικ ακκάουντς και ΔΕΝ ποστάρει μουνιά σε άκυρα τόπιξ.
Τη φάση με την Αγνή Παρθένα την έχασα, κάνας αντμίν θα σε μπάναρε, τα ρέστα εκεί πέρα.
Το άβαταρ στο άλλαξα 2 φορές χθες και μια σήμερα και όχι 50, δε βαριέμαι τόσο πολύ και το έκανα για καθαρά αισθητικούς λόγους, για να ταιριάζουν με τα εντιταρισμένα ποστς. <---Εδώ να σταθείς, τα υπόλοιπα μη τα διαβάσεις, μαλακίες γράφω.
Το θέμα με το ιγκνόρ είναι μια μαλακία και μισή, ενοχλείς ΠΟΛΥ κόσμο και όχι 10 άτομα και όχι ρε μαν, δε θα πρέπει να μπει ο καθένας που ενοχλείται στη διαδικασία να σε κάνει ιγκνόρ, εσύ είσαι που δημιουργείς το θέμα και εσύ θα σταματήσεις να το κάνεις.
Αυτά τα "κάνω λογκίν για να μουτζώσω" ξεπεράστε τα, κανείς δε το κάνει (εκτός από σένα ίσως), γενικά όταν βλέπετε πολλές μούτζες συνεχόμενα σκεφτείτε και καμιά φορά ότι παίζει να κάνετε κάτι λάθος, δεν κάνει κακό.
Επίσης κανείς δε θέλει να φύγεις από το ηαρ. Καλά οκ μάλλον ψέμα είναι αυτό, σε κανέναν δε πέφτει λόγος τελοσπάντων, το να σταματήσεις να ενοχλείς είναι το ζητούμενο. Γενικά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις ότι το ηαρ δεν είναι το προσωπικό σου μπλογκ για να ποστάρεις ό,τι μαλακία σου κατέβει, αλλά φόρουμ που μπαίνουν μερικές εκατοντάδες άνθρωποι.
Επίθεση επί προσωπικού (με την Η. έννοια) δε σου έχω κάνει ποτέ και ούτε πρόκειται.
Καμιά άλλη απορία;
FIREWIND
24-09-2011, 05:49
ama 3anapiaseis gia spamming tous manowar sta vromoxila sou, 8a fas aytokratoriko gamisi, SKYLI! opws pidi3ame kai to stamatuko..............................
firestorm έκανα login μόνο για να σε μουτζώσω, amnesiac κι εσένα το ίδιο, για τη φάση και τίποτε άλλο, το er που θέλουμε τέλος πάντων
http://www.youtube.com/watch?v=-7Q-mtF012c
MoRmEnGiL
24-09-2011, 10:35
Oh good, drama!
Amniziak, gia tis moutzes sygkekrimena exeis la8os pantws. Px, auto to post 8a faei apeires moutzes xwris kanena logo, mono k mono giati kapoios 8a kanei thn arxh :P
my_troubled_Mind
24-09-2011, 10:56
Το άβαταρ στο άλλαξα 2 φορές χθες και μια σήμερα και όχι 50, δε βαριέμαι τόσο πολύ και το έκανα για καθαρά αισθητικούς λόγους, για να ταιριάζουν με τα εντιταρισμένα ποστς. <---Εδώ να σταθείς, τα υπόλοιπα μη τα διαβάσεις, μαλακίες γράφω.
τι λες μαρί?
nothingman
24-09-2011, 11:34
εγώ θα μπάναρα οποιονδήποτε χρησιμοποιεί τη φράση "για το λόγο του ότι". ας μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας.
Firestorm3
24-09-2011, 11:43
αμνηζιακ δεν ισχυει ΤΙΠΟΤΑ απ'οσα εγραψες, τα χουν κανει αλλοι χρηστες και μη λες μαλακιες. δε μπαινω στο κοπο να πω ποιος και τι, εισαι τελειως εκτος
κοιταξτε αυτη τη στιγμη το τσατροομ. γαμω το χριστο και τη παναγια του, ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ μιλαει στο τσατμποξ και με κραζει διχως λογο. πουστοπαιδο και πουστοπαιδο. δηλαδη λες 'οκ σταματαω σπαμ με παοκ και ιστοριες' και αυτος το βιολι του. τι θα γινει ρε; στον υπνο σου με βλεπεις ρε ΜΑΛΑΚΑ σκαλανι;
νταξει η κατασταση εχει ΞΕΦΥΓΕΙ τα ορια καθυστερησης, δε γινεται αυτοι οι ανθρωποι να ειναι 25+ χρονων. απλα δε γινεται.
Harbinger of Death
24-09-2011, 11:47
Γενικά το βρίσκω λίγο υποκριτικό να κάθεστε να τον βρίζετε όλη την ώρα για το σπαμμάρισμα του και μόλις του κάνω έντιτ 2-3 ποστς (τα οποία πάλι με βάση τους κανόνες είχα δικαίωμα να το κάνω γιατί τους παραβαίναν) να μου κάνετε κήρυγμα για προσωπική εμπάθεια.
Γενικά το βρίσκω λίγο υποκριτικό να ποστάρεις τους κανόνες του ER για να δικαιολογήσεις το ότι άλλαξες το άβαταρ χρήστη, και άλλα τέτοια. Ιδίως όταν περιλαμβάνεις και τον 3, σε σοβαρό υποτίθεται ποστ. Και τον 16.
Πέρα από τα παράπονα, απλά έκανες και την πλάκα σου. Ντάξει, την έκανες, είσαι μοντ, τουλάχιστον μην το δικαιολογείς, ρίξε ένα πινκ και πες "σόρι, είχα όρεξη".
24-09-2011, 11:51
αυτό που λέει ο Harbinger, δεν χρειάζεται να το τεντώνετε και να φτάσετε στο σημείο "εσείς μας λέτε οτι σας πρήζει τ'αρχίδια, τώρα τι μας κάνετε κριτική που θέλουμε να τον βάλουμε στην θέση του" με χαζά επιχειρήματα
γενικά πολύ μεγάλο θέμα για το τίποτα, είναι πολύ απλά τα πράγματα, αν ενοχλεί και πρέπει να φύγει, να φύγει, αν δεν ενοχλεί τόσο, στ'αρχίδια μας, αν μπορεί να σπαμμάρει λιγότερο (γιατι να το κόψει τελείως δεν γίνεται, το αλόγιστο του πράγματος είναι που πρήζει αρχίδια) τότε να μείνει με την αγάπη όλων κτλ.
να γίνει πολλ!
tsimpouklano
24-09-2011, 12:16
Αλληλεγγύη στον χρήστη Firestorm.
Όχι στο τρομοφόρουμ του amnesiac και στα αθώα θύματά του.
Harbinger of Death
24-09-2011, 12:54
να γίνει πολλ!
Πάλι; :P
Να πεταχτώ και γω :!:
Για τον αμνιζιακ.
Δεν ξέρω τι είχαν τα ποστ του φαιαρστορμ, οπότε δεν μπορώ να κρίνω το εντιτ που έκανε στα συγκεκριμένα. Αν είχαν κάτι άσχετο/προσβλητικό, κάτι τεσπά που να μην κολλάει εκεί που έγιναν, καλά έκανε. Για το άβαταρ, μαλακία που το άλλαξε, αλλά οκ, δεν είναι και για λιθοβολισμό. Παρολαυτά θα μπορούσε να μην είχε γίνει.
Για τον φαιαρστορμ.
Ρε καμάρι μου, είσαι 20 χρονώ, είσαι πανέξυπνος, έχεις κάποιες ασχολίες, μην μαλακίζεσαι το περισσότερο μέρος της μέρας. Δεν χρειάζεται να γίνεσαι εριστικός/προσβλητικός για να πείσεις τον άλλον. Για να απαντήσεις σε ποστ που διαφωνείς, κάντο με όμορφο τρόπο. Ακόμα και εκεί που πραγματικά μπορείς να βοηθήσεις, πετάς κάτι και είσαι πάλι απλά αντιπαθητικός. Δεν ξέρω γιατί ασχολούμαι αυτή την στιγμή, αλλά είναι κρίμα να είσαι έξυπνο παιδάκι και παρόλαυτα το προφίλ που δείχνεις να είναι τόσο μαλακισμένο.Γιατί να κάνεις 43232 φέικς ανά διαστήματα? Σου δίνει χαρά? Οκ, το έκανες, μια, δύο, πέντε, δέκα, ε φτάνει, δεν είναι αστείο πιά. Να το κάνεις μια φορά για να τρολλάρεις κάποιον επίτηδες άντε πάει στο καλό. Ο τρολολολ είχε την πλάκα του. Αλλά φτάνει, δεν είναι αστείο πια. Τις μαλακίες που γράφεις με τα φεικς μπορείς να τα γράψεις και με το κανονικό σου ακκάουντ. 5 γαμημένα απλούς κανόνες έχει αυτό το φόρουμ, προσπαθησε να τους ακολουθήσεις, θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.
Σε αυτό που είπε ο αμνίζιακ συμφωνώ, προσπαθησε να το σεβαστείς:
Γενικά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις ότι το ηαρ δεν είναι το προσωπικό σου μπλογκ για να ποστάρεις ό,τι μαλακία σου κατέβει, αλλά φόρουμ που μπαίνουν μερικές εκατοντάδες άνθρωποι.
freak brother
24-09-2011, 13:03
εγω παντως αμα καποιος την ειχε δει σουπερ μοντ και μου εκανε εντιτ τα ποστ μου και μου αλλαζε τα αβαταρς και τετοια πουστρηλικια δεν θα ξαναμπαινα στο κωλο φορουμ που δεν με σεβονται και την εχουν δει . σκεψου το !
Amnesiac.
24-09-2011, 13:04
Γκάιζ προφανώς έκανα και την πλάκα μου, τον ΤΣΑΚΑ έβαλα στα 2-3 έντιτς και το άβαταρ, απλά το έκανα σε ποστς που θα έπρεπε να σβηστούν έτσι κι αλλιώς, δεν είναι ότι έκανε ο άλλος κατάθεση ψυχής και πήγα και το έσβησα. Και έρχεται ο λατρεμένος μου Η. να μας πει "αυτός μπαίνει και σβήνει ποστς χρηστών και τους αλλάζει τα άβαταρς και δεν ξέρω και γω τι. Να τον σταματήσουμε γιατί ποιος ξέρει τι θα κάνει μετά".
Φιρεστορμ δε συννενοούμαστε και βαριέμαι να ασχοληθώ άλλο. Για κάποιο λόγο έχεις σχηματίσει την εντύπωση ότι το να έχεις φέικ ακκάουντς είναι δικαίωμα σου και σου το στερούμε. Επίσης γελάω με το "σταματάω να σπαμμάρω ή και όχι" λες και θα αποφασίσεις εσύ αν θες να μας κάνεις τη χάρη.
Λοιπόν σταματάω να κάνω έντιτς σε ποστς φιρεστορμ αφού ενοχλήθηκε τόσος κόσμος και το θεώρησε κατάχρηση εξουσίας, μπορεί να διαφωνώ και να το θεωρώ υπερβολή αλλά τι να κάνουμε.
Τα ποστς που μπαίνουν στην κατηγορία "σπαμμάρισμα" θα σβήνονται κατευθείαν, μαζί με τα φέικ ακκάουντς, χωρίς ΚΑΜΙΑ εξήγηση, όπως είναι και το σωστό. Μη φτάσουμε να πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα.
Γενικά, όσο είμαι σούπερουάου μοντερέιτορ (δάκρυα συγκίνησης και βιολιά) δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψω να δημιουργείται πρόβλημα σε πραγματικούς ανθρώπους στην πραγματική τους ζωή επειδή ένα βλαμμένο έχει όρεξη να μαλακιστεί στο ίντερνετ.
Αν κάνω κάτι λάθος, συμπληρώνουμε φόρμα παραπόνων και τη στέλνουμε στα Αφεντικά του Φόρουμ.
ikonoklast
24-09-2011, 13:15
Ακούστε, ακόμα πιο τραγικό και θλιβερό από το "τρολλινγκ" και το σπαμάρισμα και γενικά ό,τι μαλακία βρίσκει και ποστάρει το μόγγολο είναι τα άλλα εκατό ποστ που κάνει σα ΚΛΑΜΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ όποτε παίζει θέμα με τους αντμινς και τον αμνεζιακ κλπ.
Οπότε: κάντε τον μπαν, βρείτε τον, πλακώστε τον, γράψτε τον σε πρόγραμμα απεξάρτησης ή απλά σταματήστε να ασχολείστε, δηλαδή έλεος, φτάνει, ζόφος, παρακμή.
Firestorm3
24-09-2011, 13:16
http://img.protothema.gr/88BF9816938F446D77FDB70AC4152FCE.jpg
Οχι αλλη συζητηση για τον φαιρστορμ. Είναι αποδεδειγμένα ή υπερβολικά αργόσχολος ή υπερβολικά βλάκας για να σταματήσει να κάνει αυτό που θεωρεί γαμάτο. Με το να του αλλάζετε το αβαταρ ή να τον βρίζετε στο τσατ δεν κερδίζετε απολύτως τίποτα πέρα από να δίνετε πατήματα σε αυτόν και σε ανάλογους τύπους να προσπαθούν να βγουν από πάνω. Ή κάντε τον μπαν κάθε φορά που εμφανίζεται (κάτι που ομολογουμένως δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό καθώς έχει περισσότερο χρόνο να σπαταλήσει από τους περισσότερους εδώ μέσα) ή σταματήστε να του δίνετε σημασία σβήνοντας μόνο όποια ποστ δημιουργούν όντως πρόβλημα σε άσχετα φορα όπως αυτό τις προηγούμενης σελίδας ή η άλλη μαλακία στο music discussion. στα οποία μπορεί να γίνει μαλακία για κάποιον που μπαίνει από τη δουλειά. Από εκεί και πέρα αφήστε τον να λύσει τα κόμπλεξ του και την καθυστέρησή του μόνος του. Μυαλό από ένα φόρουμ ποτέ κανένας δεν έβαλε. Ή εναλλακτικά αν όντως αυτή είναι η μεγαλύτερή του απόλαυση στη ζωή, ε αφήστο το παλικάρι να χαίρεται, αρκετά προβλήματα έχει μάλλον.
Firestorm3
24-09-2011, 13:42
Αντε γαμησου ρε ΓΕΛΟΙΕ που θα μου βγαλεις κομπλεξ και καθυστερηση τη στιγμη που λες πραγματα που εχουν ηδη χιλιοειπωθει μονο και μονο για να με βαφτισεις.
Phantom Duck
24-09-2011, 13:42
Λοιπόν σταματάω να κάνω έντιτς σε ποστς φιρεστορμ αφού ενοχλήθηκε τόσος κόσμος και το θεώρησε κατάχρηση εξουσίας, μπορεί να διαφωνώ και να το θεωρώ υπερβολή αλλά τι να κάνουμε.
GAYEST MOD EVER
Αντε γαμησου ρε ΓΕΛΟΙΕ που θα μου βγαλεις κομπλεξ και καθυστερηση τη στιγμη που λες πραγματα που εχουν ηδη χιλιοειπωθει μονο και μονο για να με βαφτισεις.
Ωραίος. Μόλις έπεισες ότι έχει άδικο.
Τι λετε τοσες σελίδες ρε μαλάκες; λολ
Λοιπόν, για να πω και 'γω τη μαλακία μου, έχω καταλήξει ότι όλη αυτή η κουβέντα που προκύπτει κάθε φορά σχετικά με τον Firestorm για κάποιον λόγο τον ικανοποιεί. Δηλαδή ο όλος κύκλος "spamming - αντιδράσεις - κουβέντα σχετικά με το τι πρέπει να γίνει" είναι κάτι που του αρέσει και αντί να τον αποτρέπει από το να σπαμμάρει απλώς τον προτρέπει να συνεχίσει. Πχ, ήδη είναι προφανής η συνέχεια, θα αρχίσει να σπαμμάρει με φωτογραφίες του Τσάκα ως αντίδραση στα edits του Amnesiac. Οπότε συμφωνώ με το "όχι άλλη συζήτηση" του Κβελντ. Delete στο spamming και τέρμα.
Firestorm3
24-09-2011, 14:18
Προφανης η συνεχεια; Γελαω με οτιδηποτε θεωρεις προφανες, οπως το οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ που ειπες χθες. Get a grip ρε ΣΙΧΑΜΑ
Amnesiac.
24-09-2011, 14:22
Κάνε την έκπληξη και σκάσε επιτέλους και συνεχίστε την αντιπαράθεση με πιεμς. Γαμάτη ιδέα;;
Firestorm3
24-09-2011, 14:23
Δε νομιζω να ασχοληθηκα εγω ποτε μ'αυτους! Γιατι δε δοκιμαζεις να πεις το ΣΚΑΣΕ αλλου;
Amnesiac.
24-09-2011, 14:23
Η. σκάσε επιτέλους.
Firestorm3
24-09-2011, 14:25
ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗ.
Έχω σκάσει ήδη γιατί ποιος ξέρει τι θα πληκτρολογήσω και τι θα φανεί εν τέλει σαν ποστ.. Δύσκολες εποχές, ρευστά τα πράγματα..
Radienergeia
24-09-2011, 14:39
Και να σταματήσει τώρα εδώ η συζήτηση περι φαηερστορμ απλά θα ξαναδώσει αφορμές και θα ξαναγίνει συζήτηση σε άλλο θρεντ/τσατ γουατέβερ. Κανονικά θα βαριόμουν να ασχοληθώ αλλά :touched::touched: με το πόσο πραγματικά πειράχτηκε το τρολλ με το "τρόλλινγ" του μοντ. Νομίζω η ενιθαρμον είχε γράψει τα σοφότατα λόγια "κάντε τον μπαν να τελειώνουμε ή αν τον λυπάστε,γαμήστε τον κάποιος". Well said ενι, well said.
Y.Γ. Από πότε η ηλικία του αποτελεί δικαιολογία για τη μαλακία στο κεφάλι? (πολλά -ία) Στ' αρχίδια μας (μου τουλάχιστον) το αν έχει ζωή ή όχι, δεν με αφορά και δεν με απασχολεί, μπορεί ο καθένας να κάνει ο,τι γουστάρει αρκεί να μην γίνεται ενόχληση ή και πρόβλημα για τους άλλους. Τώρα αν περιμένετε από άνθρωπο ΤΡΟΛΛ με την κριτική ικανότητα σωλήνα αποχέτευσης να καταλάβει τη διαφορά..ε,χέστε το καλύτερα.
Υ.Γ.2. Troll feeding mode *OFF.
http://i112.photobucket.com/albums/n178/Bloodstained_nemesis_2006/troll27sbrainandmemory.gif
Firestorm3
24-09-2011, 14:39
Ακομα να φυγεις εσυ;
Amnesiac.
24-09-2011, 14:43
Έχω σκάσει ήδη γιατί ποιος ξέρει τι θα πληκτρολογήσω και τι θα φανεί εν τέλει σαν ποστ.. Δύσκολες εποχές, ρευστά τα πράγματα..
Ψηνόμουν να κάνω έντιτ και να γράψω κάτι που να μην είναι καθυστερημένο και σιχαμένο όπως τα υπόλοιπα ποστς σου, αλλά δεν είμαι τόσο κακός τελικά.
chris_boss
24-09-2011, 14:47
δηλαδή το κανονικό άβαταρ του πουστόπαιδου είναι καλύτερο από τον τσάκα;
Drumsick
24-09-2011, 14:56
Firestorm ζεις ένα δράμα.
Firestorm3
24-09-2011, 14:56
Ο Amano σου γαμαει οτι εχεις και δεν εχεις.
Πες μας, ντραμσικ!
Amnesiac.
24-09-2011, 14:58
http://img801.imageshack.us/img801/2610/terrara.jpg
Να του βάλω αυτό να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι;
Firestorm3
24-09-2011, 15:04
Ελπιζω να καταλαβαινετε πως οσο το συνεχιζετε γινεστε πιο καθυστερημενοι και απο το ΠΑΟΚ που σπαμμαρω. Ελπιζω!
atom_smasher
24-09-2011, 15:12
ελα ρε! ο kveld γραφει ακομα;