PDA

View Full Version : Το ER που θέλουμε.

Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

Drumsick
01-06-2010, 19:22
Mε κουράζει.

tamagothi
01-06-2010, 19:23
περί blackle:
http://googleblog.blogspot.com/2007/08/is-black-new-green.html

scarecrow
01-06-2010, 22:03
Δεν το ήξερα.....μούφα λοιπόν:bang:

Sotos_The_Tequiler
01-06-2010, 22:20
περί blackle:
http://googleblog.blogspot.com/2007/08/is-black-new-green.html

για τις CRT νομίζω ότι ίσχυε πάντως, αλλά αυτές πλέον πάνε...

Phantom Duck
02-06-2010, 00:52
ταμαγκόθι σε αγαπάμε ρε.

υπάρχει κάνα πλάνο για δημιουργία "χωλ οφ φέημ μούτζας/πινκ" or sth ή τζάμπα φασκελωνόμαστε?

αυτό το σκεφτόμουν σήμερα, κάντε ένα τέτοιο να γίνει της πουτάνας. τι θα ήταν τα tags χωρίς το cloud τους;

Leech
02-06-2010, 01:01
για τα πινκς υπάρχει:
http://www.electricrequiem.com/forum/helpfulanswers.php?

ποστ αποχώρησης πριζουνίκ πρώτο-πρώτο :touched:

κάντε και για τις μούτζες να γίνει της καριόλας.

ubu
02-06-2010, 22:56
στηρίζουμε αν και βγαίνει άκρη και έτσι. απλά πατάς το "Total Ratings" δυο φορές ώστε να τα ταξινομήσει βάσει συνόλου μουτζών/πινκς και μετά τσεκάρεις ποια έχουν χαμηλό ποσοστό στο "Good Ratings". πρώτος είναι ο candiru με ένα πεταμένο ανέκδοτο και δεύτερη η αταχλουαπικλσχκξ με τα 700 ευρώ.

έντιτ: αν και τώρα που το ξαναβλέπω μάλλον δε λαμβάνει υπόψιν όσα έχουν αποκλειστικά μούτζες.

ubu
02-06-2010, 23:33
εν τω μεταξύ έχω σκαλώσει, το view most helpful answers που το πέτυχες;

tamagothi
02-06-2010, 23:43
Είναι λίγο αψυχολόγητο γενικά, ο τύπος που το έχει φτιάξει το δουλεύει ακόμα, θα υπάρξουν και στατιστικά στο προφίλ κάθε χρήστη, αλλά είναι χαλαρός τυπάκος ο τυπάκος κι έτσι κανείς δεν ξέρει πότε. Ας περιμένουμε λιγάκι πριν αρχίσουμε να πετσοκόβουμε το ξένο μοντ. Και το http://www.electricrequiem.com/forum/helpfulanswers.php είναι κάπως σκάρτο, γι' αυτό δεν το διαφημίζω.

Α, στο http://www.electricrequiem.com/forum/profile.php?do=helpfulans μπορείτε να δείτε τα τελευταία που έχετε φάει.

ταμαγκόθι σε αγαπάμε ρε.
Μ' αγαπά! Μ' αγαπά! Μου 'πε πως μ' αγαπά!

edit: το έβαλα να δείχνει κι όσα έχουν αποκλειστικά :moutza:.

Leech
02-06-2010, 23:49
εν τω μεταξύ έχω σκαλώσει, το view most helpful answers που το πέτυχες;

όταν κάποιος ρίχνει πινκ ή φάσκελο, στο "who's online now" τον εμφανίζει ότι και καλά βλέπει αυτή τη σελίδα. Κάποια στιγμή έτυχε να κοιτάω ποιοί είναι ονλάιν και έπαθα πλάκα βλέποντας πόσοι πολλοί κοιτάγαν το most helpful answers :grin::grin::grin::grin::grin:

atom_smasher
03-06-2010, 01:25
τι να αυτα που λετε; που βλεπουμε στατιστικες για μουτζες και πινκς;

FIXXXER
03-06-2010, 03:59
Είναι λίγο αψυχολόγητο γενικά, ο τύπος που το έχει φτιάξει το δουλεύει ακόμα, θα υπάρξουν και στατιστικά στο προφίλ κάθε χρήστη,

Αξιολογηση? Στο ER μου? Αισχος και ντροπη.-

Clockwork Orange
04-06-2010, 14:46
σημερα....απο τη 1 το μεσημερι περιπου και μετα!

Comte de Saint-Germain
07-07-2010, 09:08
Τελικά ημερολογιάκι για τις προσεχείς συναυλίες μπορεί να παίξει; Σε φάση όταν ανοίγεις thread στο live&events talk να σου ζητάει υποχρεωτικά τα βασικά στοιχεία της συναυλίας, να γράφεις το ποστ σου και να ποστάρονται στην αρχή του ποστ τα βασικά σε συγκεριμένο format και απο κάτω ό,τι ποστάρεις εσύ. Ταυτόχρονα να προστίθεται η συναυλία σε μια database συναυλιών και να φαίνονται κάπου δεξιά (όπως τα recent threads) οι πιο προσεχείς συναυλίες.

Swollen
07-07-2010, 17:29
ωραίο ακούγεται αυτό

carheart
10-07-2010, 12:57
ELECTRIC REQUIEM FORUM: ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ SATYRICON

είστε;

KoiliaSamprela
10-07-2010, 20:20
+1

Dragonlord
10-07-2010, 23:16
Άντε, για πάρτη σας.

Sotos_The_Tequiler
10-07-2010, 23:24
Άντε, για πάρτη σας.

το ορθογραφικό είναι πλέον σήμα κατατεθέν έτσι :P

Dragonlord
10-07-2010, 23:29
Δε μου πήγαινε να το βάλω σωστά, κάτι έλειπε.

fandango
11-07-2010, 02:43
εύγε, αλλά δεν γίνεται να το γράφει μόνο μια φορά; το ένα πάνω απ'το άλλο μου κάνει κάπως. (inb4 "στην πούτσα μας")

JnB
12-07-2010, 13:59
Θα μπορούσε να προστεθεί και αυτό: http://i21.photobucket.com/albums/b288/totallyfrozen/Humor/facepalm.gif

Pinatero
19-07-2010, 15:57
να ρωτηνξω επειδη ελειπα καιρο αν και μπορει να εχει ειπωθει απαντηθει κατι..
αυτο με το ωραιο resize που γινοταν στις εικονες δεν παιζει πια? δηλαδη κοιταω εκει τις φωτο απο ρουμανια που εβαλε ενας χρηστης και χανεται καμποση φωτο στα δεξια της οθονης (στην αληθεια εναν υπερθεϊκό κωλο θελω να δω) αλλα πειτε

μπιζαριος
22-07-2010, 19:49
αυτο που λεει ο πινατερος ναι. πλς. φχαριστουμε

Drumsick
22-07-2010, 22:12
Εμένα στον κρωμ μια χαρα ρησάιζ μου κάνει.

jack the ripper
22-07-2010, 22:25
me 2 ...pame mwri arrwstia chrome \m/

Ingolemo
23-07-2010, 04:55
http://img37.imageshack.us/img37/1609/rivtam1.jpg

http://img837.imageshack.us/img837/6509/87170a2af190240c563fa41.jpg

Auta fainontai ok dhl?
Kai se mena kanei resize, alla den exei to palio pou kanes click kai to deixne full size.

Drumsick
23-07-2010, 06:49
Μια χαρά δουλεύει, και το ρησάιζ και η μπάρα.

Pinatero
23-07-2010, 10:36
εμενα δε δουλευει το resize...

fandango
23-07-2010, 11:39
ούτε σε μένα δουλεύει, πρέπει να κάνω άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα για να βγει σωστά.

enitharmon
23-07-2010, 12:13
εμενα δουλευει. ουμπουντου και firefox

jack the ripper
23-07-2010, 12:16
δικιο εχεις ινγκολεμο και εδω τα ιδια..δουλευει το ριζαιζ αλλα πρεπει να την ανοιξω μανιουαλι σε νεο ταμπ για πληρες μεγεθος

Fireknight
30-08-2010, 23:09
psi8ite na vroume ena mavro theme . oxi allo skati .
http://www.vbteam.info/vb-4-0-free-styles/49081-blackfolio-red-4-0-6-vbinspired-com.html
http://www.vbteam.info/vb-4-0-free-styles/47762-blackstealth-4-0-4-vbinspired-com.html

H.
31-08-2010, 21:22
To 2o είναι πολύ όμορφο.

atom_smasher
18-09-2010, 02:31
Μηπως ξερω γω αμα φτανει καποιος τις +21 μουτζες να τρωει κανα μπαν για καμια μερα; Δηλαδη εμετος αυτος ο νταιθορ ρε πουστη μου. Συνειδητα και σταθερα. Οχι, αν διαφωνειται μουτζωστε! Και να φαω και το πρωτο μπαν δεν με πειραζει...αρκει να ακολουθησουν και αλλοι.

Sotos_The_Tequiler
18-09-2010, 11:16
καλή σαν ιδέα αλλά προβλέπω να μπουκάρουν 54687651461 φέηκ ακκάουντς και να μουτζώνουν τους πάντες μέχρι στο τέλος να μείνουν 20 ενεργοί χρήστες :P

atom_smasher
18-09-2010, 12:07
Οριο στις μουτζες για καθε μερα; ελεγχος των φεηκ; μαντρωμα της βλακειας; e.r. 02; φασισμός; τι λετε;

Tyler_Durden
18-09-2010, 12:13
ή αλλιώς οι "νέοι" θα πρέπει να φτάσουν 200 ποστ για να μπορούν να μουτζώσουν.χμ;

~ladykiller~
18-09-2010, 12:29
ή αλλιώς οι "νέοι" θα πρέπει να φτάσουν 200 ποστ για να μπορούν να μιλήσουν.

Sotos_The_Tequiler
18-09-2010, 12:35
ή αλλιώς οι "νέοι" θα πρέπει να φτάσουν 200 ποστ για να μπορούν να μιλήσουν.

δατ γουόζ ντίιιπ

JnB
19-09-2010, 17:33
ή αλλιώς οι "νέοι" θα πρέπει να φτάσουν 200 ποστ για να μπορούν να μουτζώσουν.χμ;

Συμφωνώ.

DannyCarey
21-09-2010, 09:38

Συμφωνώ.

nai , alla den skefthkate poso emetika post tha fate sth mourh me stoxo th 200ra...

atom_smasher
21-09-2010, 10:11
Αντεχουμε (καποιοι 7 χρονια ηδη) οποτε δεν ιδρωνει το αυτι μας.

JnB
21-09-2010, 10:21
Άσε που θα πέφτουν και bans και θα γλυτώνουμε από αρκετούς.

Harbinger of Death
21-09-2010, 10:26
Εγώ λέω αντί γι' αυτό να ξαναφέρετε το ignore.

Oh wait.

atom_smasher
21-09-2010, 11:15
Εδω παμε να βελτιωσουμε την ποιοτητα! γκεμπελς ταλκινγκ! οχι να φιμωσουμε τους νεους ουτε να αποκλεισουμε καποιον.
Ειμαι συνειδητα κατα του ιγκνορ. Οπως και του μπαν. Αλλα μια μερουλα δειτε το σαν αποτοξινωση - για τους υπολοιπους που μενουν στο φορουμ.

KoiliaSamprela
21-09-2010, 11:49
και στα 21 πινκς τσιμπουκάκι? , και γιατί ρε αδερφέ 21? γιατί να στιγματίσεις τον λαό της ΑΕΚ , να τα κάνουμε 3 ή 4 ή 7 ή 13 ή 14

Rwxamhs
21-09-2010, 13:16

Συμφωνώ.

nai , alla den skefthkate poso emetika post tha fate sth mourh me stoxo th 200ra...

200 post ειναι ενα μεροκαματο για εναν σπαμμερα που σεβεται τον εαυτο του!

atom_smasher
21-09-2010, 15:15
Ε πρωτος συνειρμος ηταν οτι κερδισαν στην 21... Αλλα οκ επειδη υπαρχουν και αεκτζηδες εδω ας το κανουμε 22. Ρεαλιστικα πανω απο 20 μιας και ποσα φεικ να ψηφισουν; Βασικα το σκεφτεστε ή τσαμπα το συζηταμε; Τι λεει το συμβουλιο των σοφων;

regularpaul
26-09-2010, 13:33
επειδη στο αθλετιξ εχουμε φετος την δικτατορια των αμπαλων φιλοαγγλων
εχοντας μετατρεψει το λατρεμενο υποφορουμ στο πιο βαρετο κομματι του ER
υπαρχει τροπος να κανουμε ignore σε threads?
ελεος ρε μαλακες πια

(αναμενω πρωτη μουντζα απο μιτςμανν)

Mitsmann
26-09-2010, 21:11
Ενω αν δεν υπαρχει αυτη η επιλογη, το τοπικ φορτωνει με το ζορι στην οθονη σου.

regularpaul
26-09-2010, 22:10
πού διάβασες ότι ανοίγω κάποιο από τα τόπιξ? ζήτημα να εχω μπει 1-2 φορές
ότι είναι βαρετότατη η εικόνα ενός αθλέτιξ με 1 τόπικ για κάθε κατηγορία της γηραιας αμπαλίας λέω

Mitsmann
26-09-2010, 22:28
ειναι βαρετο εικαστικα δηλαδη.

regularpaul
26-09-2010, 22:33
πώς νιωθεις όταν γεμίζει η monumension με αρκουδάκια και σοκολατάκια το πικτσερ θρεντ?
ε κατι αναλογο φαντασου ρε ταλαιπωρε που σου θιξαμε τα τοπικ

FIXXXER
28-09-2010, 02:24
επειδη στο αθλετιξ εχουμε φετος την δικτατορια των αμπαλων φιλοαγγλων
εχοντας μετατρεψει το λατρεμενο υποφορουμ στο πιο βαρετο κομματι του ER
υπαρχει τροπος να κανουμε ignore σε threads?
ελεος ρε μαλακες πια

(αναμενω πρωτη μουντζα απο μιτςμανν)

Eγω ειχα σκεφτει να ανοιξω ενα τοπικ για καθε κατηγορια της MAJOR LEAGUE SOCCER, του μεξικανικου πρωταθληματος και της Ιορδανιας αλλα μετα σκεφτηκα τις μουτζες....
Εχει καταντησει εμετικο το αθλετιξ και δε μπαινω καν. Συμφωνω πληρως μαζι σου. Θα μπορουσε να υπαρχει ενα τοπικ για ολες τις αγγλικες κατηγοριες.

Mitsmann
28-09-2010, 11:41
ειπα να μη γραψω αλλα το κουραζετε.
υπαρχει ενα τοπικ για την Πρεμιερ, (που σιγα μη σας ζητησουμε την αδεια να το ανοιξουμε κιολα ε, λυπαμαι που δεν βρεθηκε κανεις ν ασχοληθει με το Καμπιονατο), ενα τοπικ για την οποια Ληγκ παιζει η Νταγκεναμ, (στην προκειμενη περιπτωση το τοπικ Ληγκ 1, αφου το 2, δε χρησιμοποιειται πια) το οποιο οταν το ειχα ανοιξει το ειχα ανοιξει με την προοπτικη οτι θα γραφω μονος μου εντελως (και παλι σιγα μη σας ρωτησω) και ανοιξαν δυο παιδια ενα τοπικ για τσαμπιονσηπ στο οποιο κανουν 3 ποστ τη βδομαδα.
Μιλαμε για εμετους, να επεμβουν οι αρμοδιοι που θα παει αυτο.

Δεν ειναι τυχαιο βεβαια οτι οι μονοι 2 που τα λετε ειναι ο ενας που το λεει "κατηγοριες Αμπαλιας" και ο αλλος που εχει κανει θεμα σε μπλογκ του ποσο σκατενιο ειναι το αγγλικο ποδοσφαιρο και η αγγλια γενικα.
νταξ, και μενα μου τη σπαει το τεννις αλλα δε πολυασχοληθηκα με το οτι υπαρχει τοπικ. Ακομα κι αν υπηρχαν τρια τοπικ.

υ.γ. Παυλο, τα τελευταια σου ποστς ηταν για το ξυλο μεταξυ Αιγαλεωτων και Ζωγραφιωτων για ματς Δ εθνικης. Ενταξει.

regularpaul
28-09-2010, 11:56
στην περίπτωσή μου (περί Αγγλίας) είναι τυχαίο, αν υπήρχαν 3-4 θέματα για τις λίγκες της Μάλτας το ίδιο θα λεγα
τα σχόλια περί αμπαλίας είναι απλά το αλατοπίπερο

εννοείται πώς ανοιγει ο καθένας ό,τι θέλει χωρίς να ρωτήσει
αλλά και κάποιος που το βρίσκει γελοίο, μπορεί να σχολιάσει ε?
υπάρχουν κι άλλα θρεντ που μου την δίνουν όπως αυτό για το στοίχημα
επειδή σιχαίνομαι το στοίχημα για λόγους που μπορεί να εξηγήσω κάποτε
αλλά δεν με είδες να το αναφέρω, λογικό είναι δυστυχώς να υπάρχει τέτοιο
αλλά υπερβολή είναι να υπάρχουν 4 θέματα για τις αγγλικές λίγκες
με χαλάνε έστω και στο ελάχιστο που υπάρχουν? όχι βέβαια, απλά φορουμικό σχολιασμό κάνουμε!

και πάμε στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι, δηλ.το ΥΓ

ο τύπος που σου δωσε μερικά πρωταθλήματα (αρχίζω προκλητικά)
είναι υπεύθυνος για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών στον αθλητισμό
μιλάω για τον παρολίγο αφανισμό του Ηλυσιακού (αλλά και του Αιγάλεω) από τον Θωμά
το ότι οι 2 ιστορικές ομάδες γλύτωσαν τελικά και παίζουν αντίπαλοι ήταν ΤΟ σημαντικό γεγονός
του πσκ, αντικειμενικά πάντα και όχι με βάση τον αριθμό των οπαδών τους
ο kelldorain το ανέφερε και εγώ σχολιάσα αυτά που μάθαινα εκείνη την ώρα
από τα σάιτ χαμηλότερων κατηγοριών που μπαίνω

αυτά! ιγκνορ σε θρεντς θα βαλουμε λοιπον?

menumission
28-09-2010, 12:08
e oxi kai monumension
http://www.love-italy.com/products/tartufo.asp
http://i.ytimg.com/vi/9A2rHnzN_UY/0.jpg

regularpaul
28-09-2010, 12:34
χαχ, σορρυ Σταυρουλα σε μπερδεψα με μπλακ μεταλ δισκο :D

atom_smasher
28-09-2010, 12:56
E ποσοι ειναι οι ζωγραφιωτες που θα παιξουμε και ξυλο με καθε γειτονιτσα!;

Mitsmann
28-09-2010, 13:30
ο τύπος που σου δωσε μερικά πρωταθλήματα (αρχίζω προκλητικά)
είναι υπεύθυνος για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών στον αθλητισμό

ε αντε ντε, κι ελεγα ποτε θα καταληξουμε οτι φταιει ο Ολυμπιακος.

regularpaul
28-09-2010, 13:41
συνέστησα το ποστ σου γιατί κουράσαμε
θα ανοίξω θρεντ football league και θα ποστάρω μόνος μου

morphine
28-09-2010, 15:30
Εχει καταντησει εμετικο το αθλετιξ και δε μπαινω καν.

το τερπνόν μετά του ωφελίμου

FIXXXER
28-09-2010, 21:40
Δεν ειναι τυχαιο βεβαια οτι οι μονοι 2 που τα λετε ειναι ο ενας που το λεει "κατηγοριες Αμπαλιας" και ο αλλος που εχει κανει θεμα σε μπλογκ του ποσο σκατενιο ειναι το αγγλικο ποδοσφαιρο και η αγγλια γενικα.
νταξ, και μενα μου τη σπαει το τεννις αλλα δε πολυασχοληθηκα με το οτι υπαρχει τοπικ. Ακομα κι αν υπηρχαν τρια τοπικ.

Πρωτον, επειδη απο οτι βλεπω το πηρες προσωπικα, δεν με ενοχλησε κανενα απο τα τοπιξ που εκανες εσυ, δεδομενου οτι οπως λες εχεις ενα "προσωπικο τοπικ" για την Νταγκεναμ στο οποιο συμμετεχουν και πολλοι αλλοι ΕΡ χρηστες και εχουμε αποτελεσει ενα μικρο πανηγυρακι που μονο ευχαριστο ειναι. Δευτερον, μπορει να ειναι οπως λες ολα, αλλα η ουσια ειναι πως υπαρχουν 4 τοπικ για το αγγλικο ποδοσφαιρο, και ειναι ενοχλητικο, ειτε ηταν Αγγλια, Ισπανια, Ιταλια, Ελλαδα, Γαλλια ή Μαγαδασκαρη, οποτε το να γινεσαι(στε) ευαισθητοι με το θεμα αυτο ειναι δικο σου (σας) προβλημα. Τριτον, θεωρω το αγγλικο ποδοσφαιρο υψιστου επιπεδου και το παρακολουθω τακτικα, αν προσεχες λιγο παραπανω θα το ειχες καταλαβει αντι να θεωρησεις το ευκολο, αποψη που συμπιπτει με την αποψη της Μορφιν, ε λολ, κατσε και μιλα με την μορφιν για μπαλα, το μονο στο οποιο ειναι καλη ειναι να πεταει εξυπνακιστικες ατακες οποτε λεει καποιος κατι που δεν της αρεσει, χωρις να εχει καταλαβει οτι εχει γινει πιο γαυρους κι απο τους γαυρους η ιδια.

ΥΓ. Η εθνικη ομαδα της Αγγλιας ειναι εντελως διαφορετικο θεμα, ναι, τη μισουσα, τη μισω και θα τη μισω γιατι ηταν, ειναι και θα ειναι σκατα, εχω καθε δικαιωμα. Γενικα μην τα παιρνετε τοσο σοβαρα, ενα σχολιακι καναμε για το "ΕΡ που θελουμε", ουτως η αλλως, το τερπνον μετα του ωφελιμου οπως λεει κι η μορφιν, αν θελω να μιλαω για καλη μπαλα μιλαω και στο εμεσεν με αλλους. Αλλωστε ο Παυλος ρωτησε για το αν υπαρχει ιγκνορ, δε ζητησε να γινουν merge ή να σβηστουν τα τοπιξ, νομιζω πολυ λογικη ερωτηση ειναι.

freak brother
29-09-2010, 05:50
ουτε εγω (ως γνωστον) τρεφω καμια συμπαθεια ουτε στους Αγγλαρες ουτε στο αγγλικο ποδοσφαιρο ... και οντως το θεωρω υπερβολη αυτο με τα 14424 τοπικς , αλλα οκ δεν με ενοχλουν κιολας , αν δεν υπαρχει ενδιαφερον προφανως θα σβησουν μονα τους .

mr obvious.

morphine
30-09-2010, 03:28
Δευτερον, μπορει να ειναι οπως λες ολα, αλλα η ουσια ειναι πως υπαρχουν 4 τοπικ για το αγγλικο ποδοσφαιρο, και ειναι ενοχλητικο, ειτε ηταν Αγγλια, Ισπανια, Ιταλια, Ελλαδα, Γαλλια ή Μαγαδασκαρη, οποτε το να γινεσαι(στε) ευαισθητοι με το θεμα αυτο ειναι δικο σου (σας) προβλημα. Τριτον, θεωρω το αγγλικο ποδοσφαιρο υψιστου επιπεδου και το παρακολουθω τακτικα, αν προσεχες λιγο παραπανω θα το ειχες καταλαβει αντι να θεωρησεις το ευκολο, αποψη που συμπιπτει με την αποψη της Μορφιν, ε λολ, κατσε και μιλα με την μορφιν για μπαλα, το μονο στο οποιο ειναι καλη ειναι να πεταει εξυπνακιστικες ατακες οποτε λεει καποιος κατι που δεν της αρεσει, χωρις να εχει καταλαβει οτι εχει γινει πιο γαυρους κι απο τους γαυρους η ιδια.

δεν βλέπω το λόγο της ξαφνικής σου επίθεσης προς το πρόσωπό μου και ιδιαίτερα τον χαρακτηρισμό "γαύρος" (ο οποίος όπως καταλαβαίνω χρησιμοποιήθηκε προσβλητικά), όταν ουδέποτε έχω ασχοληθεί με την κατηγορία Σούπερ Λίγκα πέραν του θέματος "Prediction League" και σε προκαλώ να ψάξεις τις δημοσιεύσεις μου για να το διαπιστώσεις ο ίδιος. Επίσης δεν κατανοώ πώς συμπέρανες ότι οι απόψεις μου συμπίπτουν με αυτές του χρήστη Mitsmann σχετικά με το θέμα το οποίο συζητείται. Το δικό μου σχόλιο "το τερπνόν μετά του ωφελίμου" εξέφραζε με σαφή τρόπο την ικανοποίησή μου για την παραίτησή σου (αν και εικονική) από την κατηγορία "Athletics". Ο λόγος είναι ότι τα σχόλια που προσθέτεις στα θέματα για το Αγγλικό ποδόσφαιρο είναι σχεδόν πάντα κακεντρεχή, κομπλεξικά, βρίθουν ανακριβειών και ασχετοσύνης, συχνά δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα που συζητείται αλλά στοχεύουν απλώς στο να μειώσουν μια συγκεκριμένη ομάδα της οποίας τυχαίνει να είμαι οπαδός. Κάποιος με σχετική μόρφωση θα έλεγε πως ίσως πάσχεις από κάποιο σύμπλεγμα το οποίο οφείλεις να λύσεις με επαγγελματική βοήθεια. Εξόν από αυτό, η αντικοινωνική σου συμπεριφορά κρίνεται ιδιαιτέρως ανάρμοστη σε έναν χώρο όπως το παρόν φόρουμ, σκοπός του οποίου είναι η συζήτηση θεμάτων δημοσίου ενδιαφέροντος και ουχί οι λεκτικές διενέξεις. Τέλος, να σε ενημερώσω ότι θα κινηθώ δικαστικά για να δικαιωθώ για την ηθική βλάβη που υπέστην ως απότέλεσμα της απρόκλητης εξίβρυσης και δυσφήμισης από το πρόσωπό σου, η οποία βλάπτει την τιμή και την υπόληψή μου.
Φιλικά,
Ψώνια Γερογιαννηκωστόπουλου

FIXXXER
30-09-2010, 03:57
Δευτερον, μπορει να ειναι οπως λες ολα, αλλα η ουσια ειναι πως υπαρχουν 4 τοπικ για το αγγλικο ποδοσφαιρο, και ειναι ενοχλητικο, ειτε ηταν Αγγλια, Ισπανια, Ιταλια, Ελλαδα, Γαλλια ή Μαγαδασκαρη, οποτε το να γινεσαι(στε) ευαισθητοι με το θεμα αυτο ειναι δικο σου (σας) προβλημα. Τριτον, θεωρω το αγγλικο ποδοσφαιρο υψιστου επιπεδου και το παρακολουθω τακτικα, αν προσεχες λιγο παραπανω θα το ειχες καταλαβει αντι να θεωρησεις το ευκολο, αποψη που συμπιπτει με την αποψη της Μορφιν, ε λολ, κατσε και μιλα με την μορφιν για μπαλα, το μονο στο οποιο ειναι καλη ειναι να πεταει εξυπνακιστικες ατακες οποτε λεει καποιος κατι που δεν της αρεσει, χωρις να εχει καταλαβει οτι εχει γινει πιο γαυρους κι απο τους γαυρους η ιδια.

δεν βλέπω το λόγο της ξαφνικής σου επίθεσης προς το πρόσωπό μου και ιδιαίτερα τον χαρακτηρισμό "γαύρος" (ο οποίος όπως καταλαβαίνω χρησιμοποιήθηκε προσβλητικά), όταν ουδέποτε έχω ασχοληθεί με την κατηγορία Σούπερ Λίγκα πέραν του θέματος "Prediction League" και σε προκαλώ να ψάξεις τις δημοσιεύσεις μου για να το διαπιστώσεις ο ίδιος. Επίσης δεν κατανοώ πώς συμπέρανες ότι οι απόψεις μου συμπίπτουν με αυτές του χρήστη Mitsmann σχετικά με το θέμα το οποίο συζητείται. Το δικό μου σχόλιο "το τερπνόν μετά του ωφελίμου" εξέφραζε με σαφή τρόπο την ικανοποίησή μου για την παραίτησή σου (αν και εικονική) από την κατηγορία "Athletics". Ο λόγος είναι ότι τα σχόλια που προσθέτεις στα θέματα για το Αγγλικό ποδόσφαιρο είναι σχεδόν πάντα κακεντρεχή, κομπλεξικά, βρίθουν ανακριβειών και ασχετοσύνης, συχνά δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα που συζητείται αλλά στοχεύουν απλώς στο να μειώσουν μια συγκεκριμένη ομάδα της οποίας τυχαίνει να είμαι οπαδός. Κάποιος με σχετική μόρφωση θα έλεγε πως ίσως πάσχεις από κάποιο σύμπλεγμα το οποίο οφείλεις να λύσεις με επαγγελματική βοήθεια. Εξόν από αυτό, η αντικοινωνική σου συμπεριφορά κρίνεται ιδιαιτέρως ανάρμοστη σε έναν χώρο όπως το παρόν φόρουμ, σκοπός του οποίου είναι η συζήτηση θεμάτων δημοσίου ενδιαφέροντος και ουχί οι λεκτικές διενέξεις. Τέλος, να σε ενημερώσω ότι θα κινηθώ δικαστικά για να δικαιωθώ για την ηθική βλάβη που υπέστην ως απότέλεσμα της απρόκλητης εξίβρυσης και δυσφήμισης από το πρόσωπό σου, η οποία βλάπτει την τιμή και την υπόληψή μου.
Φιλικά,
Ψώνια Γερογιαννηκωστόπουλου

Πολυ καλα δεσποινις, καλεστε το δικηγορο σας και εγω θα ενημερωσω τη δικη μου δικηγορο για το θεμα. Αμφισβητω τη "σχετικη" μορφωση του υποτιθεμενου καποιου που επικαλειστε, καθως οχι μονο προκειται για σαφως αμορφωτο ατομο που δεν μπορει να διαβαζει αναμεσα στις γραμμες (between the lines αμερικανιστί) αλλα κυριως για φανταστικο προσωπο, καθως η οντοτητα του αποτελει αποκυημα της φαντασιας σας.

Ο χαρακτηρισμος "γαυρος" μπορει να εκληφθει μονο προσβλητικα και συμφωνουμε και οι δυο σε αυτο, αλλα εφοσον τον εχετε κερδισει με την αξια σας ολον αυτον τον καιρο, δεν προκειται περι εξυβρισης, ουτε δυσφημισης, αλλα περι αναπαραγωγης της ενοχλητικης μαλλον αληθειας, και δεν προκυπτει ουτε κατα το ελαχιστο απο την ενασχοληση σας ή οχι με την σουπερλιγκα, παρα μονον απο το υφος και τη διαθεση σας οταν ομιλειτε για την αγαπημενη σας ομαδουλα απο το Liver-poo.

Eπιπροσθετως, η ενασχοληση μου με οποιαδηποτε ομαδα δεν ειναι δικο σας θεμα και οι βασικοι κανονες της δημοκρατιας οριζουν πως μπορω να λεω οτι επιθυμω σχετικο με αυτην την ομαδα ή με το πρωταθλημα στο οποιο συμμετεχει, συνεπως δεν μπορειτε να μου το απαγορεψετε. Αυτο που μπορειτε βεβαια να κανετε ειναι να εκδηλωνετε τη δυσαρεσκεια σας για τα σχολια μου, δυσαρεσκεια που λαμβανεται υποψιν οποτε εκφραζεται, και μετα πετιεται στο καλαθι των αχρηστων αφου οι χαρες που μου προσφερει η αγαπημενη σας ομαδα ειναι μεγαλυτερες σε απολυτο μεγεθος απο το πρηξιμο των ορχεων που προκαλει η αντιδραση σας σε αυτες.

Τελος, το φλεγον θεμα στις τελευταιες 2 σελιδες δεν εχει καμια σημασια με το αγγλικο ποδοσφαιρο συγκεκριμενα, αλλα με την υπαρξη τεσσαρων τοπικιων σχετικων με το ποδοσφαιρο που εκπροσωπειται απο μολις μια χωρα, οποιαδηποτε και να ειναι αυτη η χωρα, γεγονος που τονιστηκε και στην προηγουμενη μου δημοσιευση, αλλα αγνοηθηκε σκοπιμα και επιμελως ατημελητα απο εσας, προκειμενου να καταφυγετε στις πομφολυγες και στους πομπωδεις λαικιστικους λιβελους σας. Θα ηθελα να παρακαλεσω αλλη φορα να μην βαυκαλιζεστε οσον αφορα το μεγεθος της σημασιας που σας αφιερωνει ο υποφαινομενος.

Ευχαριστω, Ιωαννης Ολιαμπαμπουσκης

nothingman
30-09-2010, 11:38
ποιος "υποφαινόμενος" ρε κακομοίρη

Dragonlord
30-09-2010, 11:47
παιδιά, όχι άλλα αστεία με την ψώνια, μία μήνυση ήταν αρκετή

casshern
30-09-2010, 12:21
Μαυρίζει η ψυχούλα μου κάθε φορά που βλέπω νέο ποστ σε αυτό το τόπικ και πριν το διαβάσω, ξέρω ότι κάποιος θα παραπονιέται για το μέγεθος μιας γραμματοσειράς ή για το χρώμα του φόντου. Και είναι κρίμα, γιατί έχει φτάσει @$&!$!ψ4 σελίδες ένα τόπικ που θα έπρεπε να είναι στίκυ, κλειδωμένο και η ανάγνωση/μελέτη του να επιβάλλεται ως πρώτο τασκ σε νέους χρήστες αμέσως μετά την εγγραφή τους και πριν αποκτήσουν το δικαίωμα να ποστάρουν ο,τιδήποτε.

FIXXXER
01-10-2010, 18:26
ποιος "υποφαινόμενος" ρε κακομοίρη
αυτος 1-0

JnB
02-10-2010, 16:47
Θα γίνει κάτι με αυτή την κατάσταση;

trololololololololololo
02-10-2010, 16:48
Θα γίνει κάτι με αυτή την κατάσταση;

http://www.youtube.com/watch?v=9Z-QfT_DBF0

JnB
25-10-2010, 22:07
Τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι η μούτζα πέφτει σύννεφο και σε ποστς που πραγματικά δεν έχει νόημα.
Με αφορμή και το διάγραμμα των τοπ μουτζαδόρων (όπου υπερπρωταθλητής βγήκε ο τσόνος) προτείνω ξανά να γίνει κάτι σε φάση απαγόρευση μούτζας/πίνκ αν έχει κάποιος λιγότερα από 300 ποστ πχ.

regularpaul
26-10-2010, 18:10
ερχομουν να πω το ιδιο πραγμα, υπηρχε μια αγρια ομορφια στις μουτζες! τωρα φαινεται ενας ανοητος αχταρμας
πχ αντιναλιτςχαϊπ ειμαστε αλλα δεν κολλανε τοσες μουτζες στο ριπορτ του

Dragonlord
26-10-2010, 19:00
Προτείνω, για να συνεχιστεί η συζήτηση, να ανοιχτεί τόπικ "Οι μούτζες που θέλουμε.".

νneurotic
12-11-2010, 02:13
eo

νneurotic
12-11-2010, 02:15
εμ σορρυ εγω γιατι δεν εχω μουτζες και αγαπουλες πανω απο το κεφαλιμ
θελω να ζησω και γω σαν κοινος θνητος γιουζερ

Once_Emperor
12-11-2010, 11:42
Δεν ψήνεστε να βάλετε κανά όριο στα sigs? Η να κόψετε την html (ή ότι χρησιμοποιεί το vbulletin για pics κλπ)?

Τρολλάρει που τρολλάρει ο tsonos μην παθαίνουμε και επιληψία σε κάθε ποστ του.

The Good Son
12-11-2010, 11:49
Επειδή μερικοί είναι μαλάκες δεν θα μπορούμε να δείχνουμε στον κόσμο τί ακούμε στο last.fm; Είναι από τα λίγα πράματα που τον ενδιαφέρουν στο er. Να γίνεται edit στα sigs.

Amnesiac.
12-11-2010, 12:01
Γενικά οι αντμινς φαίνεται ότι δεν έχουν λάβει το μήνυμα του λαού. Μπαν και ξύλο ζητάμε και αυτοί μας λένε "συνεχίζουμε έτσι".

Ειδικά στο θέμα γιουλάι, σπάει τα αρχίδια όλου του κόσμου, ακόμα και με ιγκνόρ καταφέρνει να είναι ενοχλητική, θα περιμένουμε να τελειώσουν οι φωτογραφίες στο ίντερνετ για να σκάσει;

ΟΚ, θα ξαναφτιάξει ακκάουντ μετά από 3 λεπτά, αλλά τουλάχιστον θα φάει κανα τέταρτο προσπαθώντας να ξαναβάλει όλα τα ιγκνόρ, κάτι είναι κι αυτό. Και θα μπορούμε να τη βρίζουμε στο ενδιάμεσο.

Αν δε γίνει κάτι άμεσα θα μαζέψω όλους τους αγανακτισμένους συμφορουμίτες και θα φτιάξουμε δικό μας φόρουμ. Το φάντασμα του Βαρούχα κτλ.

Σταυρούλα αν διαβάζεις αυτό το ποστ, σε αγαπώ πολύ μωράκι μου, μην ακούς τους μαλάκες λασπολόγους :pink:

νneurotic
12-11-2010, 12:20
'στω.....(και για τις παλαμες τις πρωτες

Impure
12-11-2010, 12:32
Γενικά οι αντμινς φαίνεται ότι δεν έχουν λάβει το μήνυμα του λαού. Μπαν και ξύλο ζητάμε και αυτοί μας λένε "συνεχίζουμε έτσι".

Ειδικά στο θέμα γιουλάι, σπάει τα αρχίδια όλου του κόσμου, ακόμα και με ιγκνόρ καταφέρνει να είναι ενοχλητική, θα περιμένουμε να τελειώσουν οι φωτογραφίες στο ίντερνετ για να σκάσει;

ΟΚ, θα ξαναφτιάξει ακκάουντ μετά από 3 λεπτά, αλλά τουλάχιστον θα φάει κανα τέταρτο προσπαθώντας να ξαναβάλει όλα τα ιγκνόρ, κάτι είναι κι αυτό. Και θα μπορούμε να τη βρίζουμε στο ενδιάμεσο.

Αν δε γίνει κάτι άμεσα θα μαζέψω όλους τους αγανακτισμένους συμφορουμίτες και θα φτιάξουμε δικό μας φόρουμ. Το φάντασμα του Βαρούχα κτλ.
Σταυρούλα αν διαβάζεις αυτό το ποστ, σε αγαπώ πολύ μωράκι μου, μην ακούς τους μαλάκες λασπολόγους :pink:

Ξέχασες να αναφέρεις 'ο,τι με νέο της account θα ανατρέξει σε παλαιότερα της ποστ να ρίξει πινκ και μουτζα σε αυτούς που τη βρίζουν

Once_Emperor
12-11-2010, 13:40
Αντι-ban είμαστε. Απλά σε όσους δεν έχουν common sense, we'll beat it into them!

Tyler_Durden
12-11-2010, 13:47
Αντι-ban είμαστε. Απλά σε όσους δεν έχουν common sense, we'll beat it into them!

ναι, και θα τους κάνουμε την μούρη κρέας.

regularpaul
12-11-2010, 15:15
Επειδή μερικοί είναι μαλάκες δεν θα μπορούμε να δείχνουμε στον κόσμο τί ακούμε στο last.fm; Είναι από τα λίγα πράματα που τον ενδιαφέρουν στο er. Να γίνεται edit στα sigs.

μεχρι που διαβασα αυτο,δεν ειχα προσεξει ποτε λαστ φμ λιστες σε σιγκ :-?

atom_smasher
12-11-2010, 15:23
τι ακριβως ειναι τα σιγκ; και που σας σπαει τα νευρα το γιουλαι; ή οπως λενε την κοπελα. Μονο να της την λετε ανελλιπως εχω παρατηρησει.

menumission
12-11-2010, 16:02
"Όταν περνάς το βίο σου,
με το να ακούς τους άλλους,
τα αυτιά σου μεγαλώνουνε
και κάνουνε και κάλους."

Tyler_Durden
12-11-2010, 16:08
επίσης "όποιος λέει ψέμματα πέφτει μες τα αίματα κι οποιος λέει αλήθεια έχει το θεο βοήθεια"

Mitsmann
12-11-2010, 16:09
μαργαριταρι στην καρδια
σαν ανοιγμα αχιβαδας
μα το μυαλο εκτεινεται
μεχρι της αμοιβαδας

menumission
12-11-2010, 16:33
σαν έβρεχε ο Θεός μυαλά
ο μιτσμανν βάσταγε ομπρέλα
κι έχει ένα τζούφιο καύκλαλο
εγιαμόλα εγιαλέσα
και μηδέν εις το πηλίκιο μπέσα

Mitsmann
12-11-2010, 16:37
η λεξη ειναι καυκαλο
μαθε ορθογραφια
καθως ποσταρεις δεκα λινκς
της μουρλας με λοφια

Shrinebuilder
12-11-2010, 16:40
το σώβρακό μου βρώμικο,
και πίσω και μπροστά,
κίτρινο απ'τα κάτουρα,
καφέ απ'τα σκατά

Once_Emperor
12-11-2010, 16:41
Που είναι το management όταν το χρειάζεσαι?

Comte de Saint-Germain
12-11-2010, 17:07
Πότε ο Γιάννης δεν μπορεί, πότε ο κώλος του πονεί.

menumission
12-11-2010, 17:39
ο μιτσμανν ποστράρει κάτι βλακείες εξυπνάδες για να μου τη λέει και να παίρνει μπόνους πινκς επειδή είναι πινκόκαυλος και ηλίθιος

rat_poison
12-11-2010, 18:25
Ενώ η ίδια πρόταση με υποκείμενο το γιουλάη φτάνει μέχρι το "βλακείες".

menumission
12-11-2010, 18:41
και με σένα υπερκέιμενο παν'όλοι, πανδημία πανηλιθιότητας εν όψει

Leech
12-11-2010, 18:44
και με σένα υπερκέιμενο παν'όλοι, πανδημία πανηλιθιότητας εν όψει

SENSE
This post makes none.

menumission
12-11-2010, 18:54
http://sp.life123.com/bm.pix/htmlpic3.s600x600.jpg

KoiliaSamprela
12-11-2010, 21:43
άλλα τα μάτια του λαγού
κι άλλα της κουκουβάγιας

μπόνους

ε ε ε
ο ο ο
Πούτσα στην πρεμιέρα
Πούτσα και στον τελικό

nikolasfluxus
12-11-2010, 21:52
ωραίο.

Ruthless
23-11-2010, 20:21
Βάλτε υποστήριξη για Tapatalk (http://www.tapatalk.com/plugin.php) παρακαλώ, για να μην μας πηδάνε τα data plans εταιρειών κινητής.

Mitsmann
16-01-2011, 12:31
Most users ever online was 280, 01-01-2011 at 04:32.

αυτοι ειμαστε.

sauerkraut
23-01-2011, 16:43
1)να εμφανιζονται εικονες στο τσατ
2)να μπει στη λιστα με τα εμοτικονς http://www.the16types.info/vbulletin/images/smilies/beathorse.gif

sabbattack
23-01-2011, 16:44
στηρίζω το εμοτικον, δε στηριζω εικόνες στο chat γιατί οι σπάμμερς θα το ξεφτυλίσουν

supermachoman
23-01-2011, 16:48

όποτε μπαίνω είναι και η menumission μέσα, άρα...

sauerkraut
23-01-2011, 16:56

όποτε μπαίνω είναι και η menumission μέσα, άρα...

αρα μια παραπανω γραμμη κωδικα για τον αντμιν αμα ειναι μαστορασ

Beyond Within
31-01-2011, 03:16
ban εννοείται.
σάπιες γκόμενες, iq επιπέδου σουπερμαρκετ, δεν θα λείψει σε κανέναν.

rudie
31-01-2011, 03:21
the poor sod

metamelia1
31-01-2011, 03:23
iq επιπέδου σουπερμαρκετ

λες;

edit: γελαω με το φορουμ που εχει στο sig του, ΜΟΝΑΔΙΚΟ μελος ο ρωχαμης με 3-4 τρολλοποστς :touched:

Marillion
31-01-2011, 03:26
για ποιο λόγο μπαν; αν δεν ειναι φεηκ είναι 16 χρονων σενα φορουμ σαν το ερ και συνεχίζει ακάθεκτος περνώντας την κατοστάρα *. σας έτσουξε, θέλετε κ μπαν κωλοπαιδα.

* και με πληθώρα μουντζών στο ενεργητικό του

Marillion
31-01-2011, 03:29
χωρίς πλάκα πούτσα σοντ σε φαιρστορμ να καιει !!!!

Ra Pariah
31-01-2011, 04:03
Ρε μαλάκες!!!! Τί το περάσατε εδώ πέρα;! Το Bohemian Club (:cold:) είμαστε να πούμε; Ένα απλό φόρουμ είμαστε κι εμείς. Τί έκανε το παλικαράκι ο sod; Πείραξε κανέναν; Όχι! Εδώ δεν έχουν φάει ban άλλοι κι άλλοι. Μην μπαίνει μέσα σας ο σπόρος του ελιτιστή, δεν μπορείτε να τον σηκώσετε. :cool:

Comte de Saint-Germain
31-01-2011, 23:45
Ναι μωρέ, στο σέξιον να σταματήσει να ποστάρει μόνο.

SKOUPIDIA
10-02-2011, 14:42
thelw narkwtika.

Chillin Villain
22-02-2011, 07:44
μιλάμε για τρομερή ιδέα

ACHIEVEMENTS ΣΤΟ ER ΤΩΡΑ

freak brother
25-02-2011, 14:19
κατι πρεπει να γινει με τον sod στο sexion.

12 stars circle your brow
25-02-2011, 14:53
κατι πρεπει να γινει με τον sod στο forum.

FIREWIND
25-02-2011, 19:42
thelw narkwtika.

http://img.izismile.com/img/img4/20110207/640/scumbag_steve_to_Rz9y5_640_12.jpg

00i00
25-02-2011, 19:51
μπαν και μαχαιρωμα και στους δυο

sod1013
25-02-2011, 19:54
τα λεμε στους καηους..

Drumsick
18-03-2011, 17:40
Άμεσο ban σε:

KLAPSE
ARIEL
SKIP
ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

και λοιπά καθυστερημένα φεηκς με κεφαλαία νικνέημς

+

λοκ το ρετζιστρέισον

_UnHoLy^MaRtYr_
18-03-2011, 17:42
το Χ και το Η πιανονται?

Drumsick
18-03-2011, 17:44
Η Χ δεν είναι καθυστερημένο φέηκ.
Ούτε ο Η, το δεύτερο.

KLAPSE
18-03-2011, 17:45
BAN IP den paizei i kati monimo telospadwn? Exw varethei na kanw nea mail.

metamelia1
18-03-2011, 17:46
Τίμιος ο KLAPSE, παραδέχομαι.

Drumsick
18-03-2011, 17:47
BAN IP den paizei i kati monimo telospadwn? Exw varethei na kanw nea mail.

Θα το βρεις στις ρυθμίσεις του router σου, εκεί που λέει "disconnect".

KLAPSE
18-03-2011, 17:49
DEn me elenxw.

Sotos_The_Tequiler
18-03-2011, 18:29
ρε μαλάκες απλά μην τους δίνετε σημασία ωχού

Stainless_Steel_Provider
20-03-2011, 03:45
Θα ήθελα οι χρήστες να ήταν περισσότερο ευγενικοί με τους υπόλοιπους. Το θεωρώ λίγο ενοχλητικό να εκμεταλεύεσαι την ανωνυμία του διαδικτύου για να βρίζεις ασύστολα τον άλλον.

Phoebus
20-03-2011, 04:02
Διότι όταν βρίζεις ασύστολα κάποιον στη πραγματική ζωή του λες το όνομά σου πρώτα!

Stainless_Steel_Provider
20-03-2011, 04:08
Όχι αλλά πιθανότατα θα δεχτείς και τις όποιες συνέπειες της συμπεριφορά σου. Στυλιάρι κτλ.

rat_poison
20-03-2011, 04:42
Αυτό με το "κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία" είναι η μεγαλύτερη πατατάρα του σύμπαντος. Ναι ρε φίλε, κρύβομαστε πίσω από την ανωνυμία, σε ξέρουμε κι από χτες; Και δηλαδή για να'χουμε καλό ερώτημα, σου κάνει διαφορά αν είμαι παίδαρος σαν το γκούντσαν ή σπυριάρης φλώρος στο γκαράζ της μαμάς; Ή σκοπεύεις να μας δείρεις αν πεις μαλακία και σε κράξουμε; Άμα θες πολίτικαλυ κορέκτ να πας στο φόρουμ του tea party, εδώ είναι ER.

Stainless_Steel_Provider
20-03-2011, 04:54
Κρύβεσαι δηλαδή πίσω από την ανωνυμία...και με λες μαλάκα! ΔΕΚΤΟ. Και; Γίνεται έτσι εποικοδομητικός διάλογος; Πού είναι τα επιχειρήματα σου;
Τι κέρδίσαμε ΚΑΙ οι δυο από αυτό; Απλά ρώταω με εντελώς φιλικό υφάκι, αν θες μου εξηγείς.

supermachoman
20-03-2011, 04:57
δε μας γαμάς κι εσύ μωρή μαύρη

rat_poison
20-03-2011, 05:03
επιχείρημα:

μέσω της ανωνυμίας ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες για ad hominem επίθεση.

pwned.

Harbinger of Death
20-03-2011, 05:06
Επιχείρημα δεύτερο: η δυνατότητα ενός προσβαλλόμενου να απαντήσει με στυλιάρι, θεωρείς ότι είναι εποικοδομητική;

Beyond Within
20-03-2011, 05:14
Επιχείρημα τρίτο: Stainless_Steel_Provider το μουνί της μάνας σου.

Stainless_Steel_Provider
20-03-2011, 05:18
Μα το στυλιάρι είναι στη περίπτωση που προσβάλεις κάποιον "στη πραγματική ζωή" όπως είπε και το παλικάρι. Δεν αναφέρθηκα για ό,τι λέγεται εδώ μέσα.
Τέλος πάντων, τη γνώμη μου την είπα. Οι λεκτικές επιθέσεις είναι ανούσιες και υποδηλώνουν έλλειψη παιδείας. Ειδικά μέσω του διαδικτύου.
Αυτά, συνεχίστε.

Επιχείρημα τρίτο: Stainless_Steel_Provider το μουνί της μάνας σου.

Σιγά τη πατσαβούρα. Γελάσαμε τώρα φάση.

cancer
20-03-2011, 05:28
SKOUPIDIA, MEGALE kanto opws to ekane h gioulai otan itan pantelws anepithimiti sto forum
kane 10 account, steile 200 pm se ka8e admin ka8e fora pou se kanoun ban, dragonlord tamagothi deggial, legontas mamougiatimekanesban kai loipa. vale kai kana link gia na gineis peistikos.
http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html
an se diskolepsoun ta paidia (prospa8oun kai noiazontai gia tin peotita tou diadiktyakou tous topou vlepeis) to parapanw link 8a se voithisei. einai kala paidia alla niw8oun ligo diskola. parolauta einai va8ia dimokratikoi tipoi kai an epimeineis 8a katalavoun oti eisai meros autou pou len dimokratia kai 8a se agkaliasoun.

sabbattack
20-03-2011, 08:36
μου πήρε 10 λεπτά να διαβάσω και να καταλάβω (νομίζω) τo post cancer...

χάλια

KLAPSE
20-03-2011, 10:42
"8a katalavoun oti eisai meros autou pou len dimokratia"

Auto ponese ligo.

menumission
21-03-2011, 05:36
χρησιμοποίησε τους μπαναρισμένους λογαριασμούς σου για να μουτζώνεις ποστς κανσερ

Mitsmann
21-03-2011, 12:28
το μπαναρισμενο ακκαουντ μπορει και μουτζωνει δηλαδη?
Παρακαλω οι αντμινς να ελεγξουν αυτο το σοβαρο θεμα.

Deggial
21-03-2011, 12:53

Και να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη.

Mitsmann
21-03-2011, 13:20
Βεβαιως Κυριε.

με αυτο το feature η χρηστρια Σταυρουλαη Μενου Μισσ Ιον Αμυγδαλου μπορει να μουτζωνει τα ποστ σου παμπολλες φορες, οδηγουμενη απο κινητρα προσωπικης εμπαθειας και διαβαλλικης απεχθειας.

οποτε Γιουρ Οουνερ ομπζεκσιον.

namiroth
21-03-2011, 13:32
kapoios prepei na parei thn kayth patata

BURNIN AMBITION
21-03-2011, 14:05
pano se agapame

KoiliaSamprela
21-03-2011, 14:30

και να μιλήσει για την ταμπακιέρα

namiroth
21-03-2011, 15:34

poly koitaksame to dentro kai xasame to dasos

ikonoklast
21-03-2011, 15:40

τελικά όλα είναι θέμα παιδείας.

commissar
21-03-2011, 15:46

οι γονείς φταίνε.

Leech
21-03-2011, 15:48

οι γονείς φταίνε.

ε και πρέπει κάποια στιγμή να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο

Hellblazer
21-03-2011, 15:54
ανθρωπος αγραμματος, ξυλο απελεκητο

scarecrow
21-03-2011, 15:55

οι γονείς φταίνε.

Γιατί το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι

~ladykiller~
21-03-2011, 15:59
γιατί υπάρχει ένας ελέφαντας που μας κοιτάει, στο σαλόνι.

Art In Haste
21-03-2011, 16:02
Εγώ την σκότωσα!

dreamweapon
21-03-2011, 16:04
σκληρό ροκ

KoiliaSamprela
21-03-2011, 16:19
οι γονείς φταίνε.

Γιατί το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι

ο γερμανός δεν ειναι έτσι

KLAPSE
21-03-2011, 16:27
ανθρωπος αγραμματος, ξυλο στους φασιστές

Leech
21-03-2011, 16:27
φασιστές

KLAPSE
21-03-2011, 17:09
XAXAXA damn......

freak brother
21-03-2011, 20:46
Today 17:27 <menumission> ax
Today 17:27 <menumission> kai vax
Today 17:31 <KLAPSE> ise kala?
Today 17:33 <menumission> nai mia xara
Today 17:33 <menumission> esu?
Today 17:35 <KLAPSE> nai mia xara
Today 17:36 <menumission>

εχει γινει το φορουμ ψυχιατρείο

menumission
21-03-2011, 20:49
μη χάσεις χαμένε

Comte de Saint-Germain
22-03-2011, 00:28
χασομέρη χασοδίκη χασικλή

freak brother
22-03-2011, 05:08
<menumission> exw teleiwsei vivlio8hkonomia8hna
Today 02:05 <menumission> kai douleuw twra
Today 02:05 <Stainless_Steel_Provider> πού;
Today 02:05 <menumission> ka
Today 02:07 <Stainless_Steel_Provider> τι δουλειά λέμε
Today 02:07 <KLAPSE> ti bash eixe auto menu?
Today 02:07 <menumission> se vivlio8hkh

ποτε ξεκιναει η χορηγηση των βαρβιτουρικων? :p

BURNIN AMBITION
22-03-2011, 05:57
re pou phgan oi manowar?

Dragonlord
22-03-2011, 06:05
Είχαν να παίξουν κι αλλού!

BURNIN AMBITION
22-03-2011, 10:36
entaxei esena thn epomena fora tha se methusw giati me porwses
trela respect
xupnhsa kai me th mia eskase ena xamogelo ...

Dragonlord
23-03-2011, 03:33
φίξεντ λογικά

Ra Pariah
23-03-2011, 03:45
Πίνκαρα συμβολικά. Για την εξυγίανση του ER.

freak brother
24-03-2011, 06:01
εγω ειπα την λυση για να γλιτωσουμε απο τα τρολλ στον αντμιν. να στελνει πρωτα πι εμ ο καθε ενας που θελει να κανει ρετζιστερ στον αντμιν και να κρινει αυτος αν εχει καλο η κακο σκοπο γιατι εχει παραγινει η κατασταση.

Dragonlord
24-03-2011, 09:04
Μη δίνετε σημασία βασικά, όταν μπαίνω θα σβήνω όλα τα ποστ και θα ρίχνω μπαν, όπως έκανα μόλις.

Sotos_The_Tequiler
24-03-2011, 09:49
αρκεί να βαρεθούν πριν απηυδήσεις εσύ...

BURNIN AMBITION
25-03-2011, 01:30
pentastero banner gia to forum mas mias kai h kavla h trifullara einai gia polla kolpa

atom_smasher
25-03-2011, 03:58
χι.κ/θελω τα πινκ μουτζες μετα το ποστ πριν το διαβασουμε. και κατοπιν να μπαινουν πανω. δεν μπορω να βλεπω 1ο ωραιο μουνι-βυζι-κωλο να πινκαρω 'η να αναγκαζομαι να ξαναγυρναω στην αρχη του ποστ ειδικα μετα απο καποια που εχουν 43 φωτογραφιες. μου χχαλιεται η εμπειρια. ζικ/οφ

Φύσκος
26-03-2011, 12:44
Κάποιον τρόπο να φαίνονται τα λινκς στο λευκό φόντο για να μπορώ να ξέρω που με στέλνει ο Firestorm

metamelia1
26-03-2011, 18:32
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ :!:

rat_poison
01-04-2011, 16:56
Να φύγουν οι επώνυμες μούτζες/πινκς (ή να γίνουν προαιρετικές)
Εκτός του ότι στα αρχίδια μας ποιοι μουτζώνουν και ποιοι πινκάρουν, αυτό που είπε και ο νικόλας

απαίσιο είναι,αλλά εγώ δε μουτζώνω γιατί με το νέο σύστημα όλες-οι-κινήσεις μας-καταγεγραμμένες
δηλαδή δεν έχει πλάκα χωρίς την ανωνυμία

εκτός αν είναι πρωταπριλιάτικη μαλακία

Harbinger of Death
01-04-2011, 17:00
ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΛ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

FIXXXER
01-04-2011, 20:05
Εγω παλι ηθελα να πω οτι γνωριζοντας πως ειναι πρωταπριλιατικη μαλακια μαλλον, εγκρινω 100% να μεινει αυτο το συστημα για να σταματησουν οι φλουξοι και οι ρατ_ποιζονς αυτου του κοσμου να ειναι θρασυδειλοι :!:

rat_poison
01-04-2011, 20:07
Υπατία

Εγώ θέλω να πιστεύω ότι ο φασισμός και ο πόλεμος κατά της ανωνυμίας είναι αναμενόμενοι από αμερικανοθρεμμένους λούμπεν τύπου FIΞΞΞER και δε θα σας περάσει κουφάλες.

We are Anonymous
We are Legion

freak brother
01-04-2011, 20:11
ποιος ειναι αυτος ο επιταφ που μου χωνει μουτζιδια συνεχεια?:maikl:

~ladykiller~
01-04-2011, 20:18
να καταγγείλω πως ενώ απάντησα σωστά στην ερώτηση με το τσέρνομπιλ, μου την έβγαλε λάθος.
και απλά να θυμάστε πως η κατάρα του νετσάγιεφ είναι πάνω από το κεφάλι σας

Phantom Duck
01-04-2011, 20:23
να καταγγείλω πως ενώ απάντησα σωστά στην ερώτηση με το τσέρνομπιλ, μου την έβγαλε λάθος.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΩΛΟΦΡΙΚΟ, Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΝΕΝΑΣ".

~ladykiller~
01-04-2011, 20:41
...για την αναρχία και τον κομμουνισμό, γιατρουδάκο

morphine
01-04-2011, 20:45
βάλτε να φαίνεται και ποιος έχει βάλει τα ταγκς, πουτάνα όλα

00i00
01-04-2011, 20:51
και να γινει hools day...

KoiliaSamprela
01-04-2011, 20:57

ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΩΛΟΦΡΙΚΟ, Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΝΕΝΑΣ".

μούτζουσα να σπάσει ο πάγος :touched::touched::touched:

Phantom Duck
01-04-2011, 20:59
και σκεφτόμουν "τι μούτζωσε ο μαλάκας". ξανακάντε τα κρυφά γρήγορα, θα γίνουμε ψυχωτικοί.

KoiliaSamprela
01-04-2011, 21:05
και σκεφτόμουν "τι μούτζωσε ο μαλάκας". ξανακάντε τα κρυφά γρήγορα, θα γίνουμε ψυχωτικοί.

χαχαχα :)

Ra Pariah
01-04-2011, 22:13
Παρακαλώ όσα μηνύματα δεχόμεθα πριβέ να μην σκάνε στο main chatroom, αλλά να εμφανίζονται δίπλα. Ευχαριστώ.

h2he
02-04-2011, 16:19
φερτε πισω το κουικ ριπλαι γαμω το σπιτακι.

jack the ripper
02-04-2011, 16:22
+ κατι γινεται με τα youtube videos και πλεον αν βαλεις ολο το λινκ γαμιεται

Dragonlord
02-04-2011, 21:32
Έβγαλα τις ερωτήσεις για το ποστ, μπορεί η ίφι όταν γυρίσει σπίτι να τις ξαναβάλει (και να με χτυπήσει που τις έβγαλα, γι'αυτό εκτιμήστε το)

tamagothi
03-04-2011, 03:50
τις ενεργοποίησα πάλι, μόνο για το ανώτατο σοβιέτ.
περιμένω όλο αγωνία να γυρίσει μεθυσμένος ο αποπάνω και να προσπαθήσει να ποστάρει.

FIXXXER
03-04-2011, 09:21
ψεμματα

Amnesiac.
03-04-2011, 11:12
Ανώτατο σοβιέτ είπε φίξξξερ, πού κολλάς εσύ.

Και τι είναι αυτή η τσεκά που ίδρυσε κάποιος, πέρα από μαγαζί με είδη γάμου και βάπτισης; Έβαλα Στέλλα αλλά μου το βγάζει λάθος.

.

Phantom Duck
03-04-2011, 11:39
http://en.wikipedia.org/wiki/Cheka

enitharmon
03-04-2011, 16:30
τι τσιγάρα κάπνιζε ο λύκος στο Nu Pagadi γαμω το σπιτάκι;

chris_boss
03-04-2011, 17:05
assos international

ikonoklast
14-04-2011, 19:48
Aπο πού ήρθε ο dreamweapon, να τους πείτε να στείλουν κι άλλους.
Το search του vbulletin είναι τελείως μαλακισμένο, υπάρχει καμιά σκέψη για κάνα mod-άκι, ένα κατιτής;

The Good Son
17-04-2011, 16:49
Μήπως, λέω ΜΗΠΩΣ μιας και είτε είμαστε αρκετά ηλίθιοι σαν er που δεν καταλαβαίνουμε την χρήση του Music offtopic ή νιώθουμε τόσο μεγάλη κάβλα όταν ακούμε κάποια κομμάτια που δεν χωράνε στο offtopic, να μεταφερθούν τα random youtube thread στο "now playing" forum; Όχι τίποτα απλά εκτός του ότι δεν μας νοιάζει, να αποκτήσει και το now playing καμμια αξία παραπάνω. Εννοείται οτι από δω και στο εξής random thread τύπου "τί ακούτε όταν κάνετε μπάνιο", "ποια τραγούδια σας θυμίζουν τον χωρισμό σας", "τί θα βάζατε στην πεθερά σας για να μην σας τα πρήζει" είναι καλό να ανοίγονται εκεί.

H.
17-04-2011, 22:48
Αυτό πραγματικά πως δεν έχει γίνει κανά δύο χρόνια τώρα, δε νομίζω να διαφωνεί ούτε ο παραμικρός τσόνος του φόρουμ, έχει καταντήσει μεγάλη αηδία το music από αυτό το φαινόμενο..

Amnesiac.
17-04-2011, 23:06
Συμφωνώ και εγώ. Αν με κάνετε αντμίν θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω, είναι δέσμευση.

rat_poison
18-04-2011, 03:48
Ο Αμνίζιακ πάει να γίνει Ιούλιος Καίσαρας. Συγκεντρώνει όλες τις εξουσίες πάνω του και είναι τρομερά δημοφιλής στο λαό του ER. Χρειάζεται προσοχή, η δημοκρατία κινδυνεύει.

enitharmon
18-04-2011, 12:33
γίνομαι χωρίς ενδοιασμούς ο βρούτος του.

Comte de Saint-Germain
18-04-2011, 14:01
+1, είναι από τους λόγους που καμιά φορά βαριέμαι να μπαίνω στο music, και είναι υποτίθεται μουσικό φόρουμ, φφσ. Ας μείνει εκείνο το σαμπφόρουμε καθαρά για ανταλλαγές απόψεων/προτάσεις σχετικές με τη μουσική, οτιδήποτε άλλο να φύγει.

έντιτ: το +1 δεν πάει στο βρούτο, πάει στο να φύγει το youtube thread και όλα τα παρόμοια από το music

dreamweapon
19-04-2011, 10:56
πάντως νομίζω ότι πρέπει (λέμε τώρα) να διερευνηθεί και το ενδεχόμενο πολλοί από τους χρήστες να μην θέλουν ή να μην έχουν να πουν κάτι για τη μουσική που ακούνε.

Comte de Saint-Germain
19-04-2011, 11:54
Είμαστε υποτίθεται μουσικό φόρουμ, οπότε ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν αρκετοί χρήστες που να χουν να πουν πράγματα για τη μουσική που ακούν, αλλιώς να πάμε για φούντο.

Dragonlord
19-04-2011, 12:08
αλλιώς να πάμε για φούντα!

enitharmon
19-04-2011, 14:20
συγκινούμαι όταν νιουμπαδες χρησιμοποιούν πρώτο πληθυντικό για το φόρουμ

H.
19-04-2011, 21:09
Γιατί ο Α' πληθυντικός είναι μόνο για κάποιους που έχουν φάει και 5-6 ψωμιά ρε παιδάκι μου.. :moutza:

freak brother
22-04-2011, 17:51
οι αντμινς και οι υπευθυνοι γραφιστικων του φορα θα ειναι καπου λιωμα αυτη την στιγμη προς κρητη μερια , αλλα αν μπορουν ας κανουν μπανερακι lektiko cpu η εστω κανα αρνι .

BlackiE
28-05-2011, 03:18
Να εμφανίζεται το :touched: όταν πληκτρολογείς :')

FIXXXER
04-06-2011, 07:50
Πρωτον, τι θα γινει με την αποπανω πολυ καλη προταση?

Δευτερον: http://www.starwars.com/games/playnow/crawl_creator/index.jsp?cs=sh22fz8jv8

Ra Pariah
18-06-2011, 19:49
Να επιστρέψει ο ιντερνετικός σταθμός του ER. Πάνο, λυπήσου την κλίκα των πεντέμισι που κάθεται και αλλάζει βιντεάκια στο chat. Και του Φιξ δεν του ανοίγουν λόγω χώρας και της Μόρφιν κρασάρει ο εψπλόρερ. Θέλουμε εκπομπή!

Έχετε να φάτε πολύ ατσάλι-ε.

KoiliaSamprela
19-06-2011, 22:07
http://www.electricrequiem.com/forum/clientscript/mgc_cb_evo/cross.png

το ξεχάσατε ....

Impure
23-06-2011, 12:58
Να εμφανίζεται το :touched: όταν πληκτρολογείς :')

επειγόντως, best emoticon ever

12 stars circle your brow
11-07-2011, 16:23
αν γίνεται τα commands για pm στο chatbox να γίνουν πιο κατανοητά, τι σκατά είναι το uname.

π.χ. μια πολύ ωραία ιδέα θα ήταν /pm Krux μπλα μπλα
και να βλέπει ο krux το μπλα μπλα.

ή έστω, πείτε αν θέλω να στείλω πμ σε κάποιον, τι γράφω

ubu
11-07-2011, 16:28
Και βγάλτε και τα χρώματα χθες.

Harbinger of Death
11-07-2011, 16:35
Γαμάνε τα χρωματα.

ubu
11-07-2011, 16:38
Τα μάτια μας.

Harbinger of Death
11-07-2011, 16:42
Άσχημο αλλά πρακτικό!

Μπρος τα κάλλη τι 'ναι ο πόνος;

rat_poison
11-07-2011, 17:28
χρώματα παντού, μη σας πω κάντε το μπαντ τέιστ υποχρεωτικό

freak brother
12-07-2011, 10:01
αφησα κατα λαθος το ε.ρ ανοιχτο στην δουλεια και ειδε ο συναδελφος μου εναν τυπο να τσιμπουκωνει εναν αλλο στις 10 το πρωι... ευχαριστω e.r

Firestorm2
12-07-2011, 10:18
δεν την βγαζεις αυτη την κωλαρα για να μπορουμε να ανοιξουμε ε.ρ απο δουλειες σπιτια κλπ? :p

KoiliaSamprela
12-07-2011, 10:26
αφησα κατα λαθος το ε.ρ ανοιχτο στην δουλεια και ειδε ο συναδελφος μου εναν τυπο να τσιμπουκωνει εναν αλλο στις 10 το πρωι... ευχαριστω e.r

και στο MLR αυτό

metamelia1
12-07-2011, 10:51
ban λεει ρε μαλακα. για κατι πετυχημενο κιολας. ποσο ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ εισαι ρε αμνηζιακ, αφηνεις τον καθε Ιαβα και τον αλλον στα ανεκδοτα και κανεις μπαν τον φαηρστορμ. μπραβο!

Amnesiac.
12-07-2011, 10:56
Πήγαινε για ύπνο μωρέ μαλάκα.

Το να βάλεις ΠΟΥΤΣΟΥΣ για σιγκ φαίνεται αστείο και πετυχημένο σε περίπου 3 άτομα εδώ μέσα, τα οποία είναι όλα φέικ ακκάουντς σου.

έντιτ : Επίσης δεν ήταν δική μου απόφαση το μπαν, ρώτησα και τους 2 αντμίνς και μου είπαν χαρακτηριστικά "ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΟΥΤΣΟ"

metamelia1
12-07-2011, 11:00
Πριν 2 ωρες ξυπνησα. Αυτη η σοβαροφανεια πραγματικα βλαπτει ε. Η θεση του σουπερ μοντ σε εχει αλλαξει, να το κοιταξεις.

Mitsmann
12-07-2011, 11:01
μη του αλλαξετε αυτο το σιγκ ομως!

Amnesiac.
12-07-2011, 11:03
Μη μου μιλάς έτσι εμένα γιατί ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.

Σου είπαν βρε βλάκα 3-4 άτομα ότι έχουν πρόβλημα επειδή μπαίνουν από τη δουλειά τους, ωραία ήταν, γελάσαμε, σοκαριστήκαμε, τον παίξαμε, άλλαξε το μόνος σου το γαμημένο.

vlakas_dithen_anetos
12-07-2011, 11:11
.

metamelia1
12-07-2011, 11:14
Δεν ειχε σκοπο να μεινει για πολυ ουτως η αλλως, αλλα οχι και μπαν ρε φιλε.
Απο κει και περα ειναι πως το περνει ο καθενας, αν ειναι κομπλεξαρας αρχιζει τα γαμωσταυριδια. Σκοτιστηκε η ψυχουλα μου να βριζομαι με τον ουμπου να πουμε.
Τεσπα τι να κανεις...βγαλε το μπαν και συμμορφωνομαι προς το παρον, δε γαμιεται.

ινβ4 σκατοψυχο ποστ shadowking/επιθεση μασκοφορου νιντζα
α, τι ινβ4, μας προλαβε αλλο φεηκ.

freak brother
12-07-2011, 11:15
Πριν 2 ωρες ξυπνησα. Αυτη η σοβαροφανεια πραγματικα βλαπτει ε. Η θεση του σουπερ μοντ σε εχει αλλαξει, να το κοιταξεις.

και η μαλακια χιουμορ 13 χρονου δηθεν καφριλα βλαπτει ε.

Amnesiac.
12-07-2011, 11:16
Μαλάκα μπαίνεις με το ακκάουντ Firestorm για να μας πρήξεις τα παπάρια να βγάλουμε το μπαν από το Firestorm2.

Σκάσε πια, γίνεται σοβαρό το πράγμα.

metamelia1
12-07-2011, 11:26
Δε με νοιαζει το ακκαουντ ρε ΜΑΛΑΚΑ, η κινηση σου με πειραξε. Το ξερο μπαν για μια βδομαδα, χωρις καμια προειδοποιηση. Να μασταν κατι χρονια πισω χρονολογικα στο ΕΡ να λεγα οκ, αλλα τωρα...σ'αυτη τη κατασταση; τετοια κινηση; τι να πω...

Once_Emperor
12-07-2011, 11:27
IA IA AMNESIAC FHTAGN! IA IA AMNESIAC FHTAGN!

Amnesiac.
12-07-2011, 11:29
Σκάσε.

Σου είπα και στο πιεμ ότι θα στο βγάλω το μπαν αύριο, ξεπέρασε το, μια μέρα είναι θα περάσει.

Επίσης, σου είπα να αλλάξεις το σιγκ, δε το έκανες, το άλλαξα εγώ, ξαναέβαλες τους πούτσους, πόση προειδοποίηση θες για να το καταλάβεις.

Πήγαινε για ύπνο.

metamelia1
12-07-2011, 11:33
τωρα το ειδα το πιεμ, ΧΑΘΗΚΑ ΣΤΑ ΑΚΚΑΟΥΝΤΣ ΣΟΡΙ

KoiliaSamprela
12-07-2011, 11:42
http://farm5.static.flickr.com/4058/4579530503_d017b9e339.jpg

ikonoklast
12-07-2011, 13:33
Σκάσε.

Σου είπα και στο πιεμ ότι θα στο βγάλω το μπαν αύριο, ξεπέρασε το, μια μέρα είναι θα περάσει.

Επίσης, σου είπα να αλλάξεις το σιγκ, δε το έκανες, το άλλαξα εγώ, ξαναέβαλες τους πούτσους, πόση προειδοποίηση θες για να το καταλάβεις.

Πήγαινε για ύπνο.

:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:

Phantom Duck
12-07-2011, 14:32
παίζει να είναι τα πρώτα συνεχόμενα σοβαρά ποστ αμνήζιακ από καταβολής φόρουμ, ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ.

Amnesiac.
12-07-2011, 15:00
ο τσακ νορρις ειναι ο μονος που εχει πιει internet cafe.
ο τσακ νορρις ξέρει ποιος της έμαθε τα σμυρνεικα τραγούδια.

Mitsmann
12-07-2011, 15:03
στο μουνι μου ρε μαλακα αδιαφορε.

rat_poison
12-07-2011, 17:49
Έτσι, ξεκατινιαστείτε για τα παιδιαρίσματα του Firestorm. Λες και δεν ήθελε να προακαλέσει αυτό ακριβώς

metamelia1
12-07-2011, 18:06
Απλά ηλίθιος αν νόμιζες πως πέτυχα το στόχο μου ή κάτι τέτοιο μ'αυτό.

rat_poison
12-07-2011, 18:17
απλά ηλίθιος αν δεν ήτανε ο στόχος σου να τρολάρεις αλλά το έκανες στα "σοβαρά"