Page 18 of 19 FirstFirst ... 816171819 LastLast
Results 256 to 270 of 285

Thread: νεοχιππισμός

A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by ubu View Post
    η κνε και το ναρ και η όποια άλλη αριστερή οργάνωση είναι πολιτικοί σχηματισμοί που συσπειρώνονται στη βάση της ανάγκης για συλλογικές διεκδικήσεις. απ' την άλλη, οι χίππηδες, οι χίπστερς, οι μεταλλάδες κλπ είναι lifestyle κοινωνικές ομάδες που συσπειρώνονται στην βάση της ανάγκης να είναι διαφορετικοί από τη μάζα γιατί αυτό χρειάζεται η ψυχούλα τους. δεν αμφιβάλλω ότι μεγάλο ποσοστό όσων βρισκόνται σε αριστερές οργανώσεις το κάνουν για ανάλογους λόγους αλλά εξ ορισμού υπάρχει ποιοτική διαφορά μεταξύ των πρώτων και των δεύτερων.
    Αυτή είναι η δική σου υποκειμενική άποψη και τίποτα παραπάνω. Δες τον εαυτό σου πχ, που στην πραγματικότητα είσαι στη φάση για τα ΜΟΥΝΙΑ. Ο καθένας έχει τους προσωπικούς του ψυχολογικούς/κοινωνικοπολιτικούς λόγους που επιλέγει είτε να είναι χίπστερ, είτε κνίτης είτε και τα δύο. Μην προσπαθείς να βάλεις κανόνες και ταμπέλες και εκεί.

Senior Member

πάμ' πάλι

1. δεν είμαι καν στη φάση.
    2. ακόμα και αν υποθέσουμε ότι είμαι στα φάση και μάλιστα για τα ΜΟΥΝΙΑ κάλυψα ήδη αυτό το ενδεχόμενο στο προηγούμενο ποστ λέγοντας ότι σίγουρα υπάρχει κόσμος που είναι εκεί για λάθος λόγους. παρ' ολ' αυτά, πραγματικά κάποιος πρέπει να 'χει τρανό κόμπλεξ με την αριστερά για να μην αντιλαμβάνεται την ειδοποιό διαφορά μεταξύ ενός πολιτικού κινήματος που ως διακηρυγμένο στόχο έχει να διεκδικήσει τα δικαιώματα των εργαζόμενων με τυπάκια που ως διακηρυγμένο στόχο έχουν το "νταξει ρε μαν, να επιστρέψουμε στη φύση και τέτοια, ξέρεις".
    3. προφανώς και εκφράζω την προσωπική μου υποκειμενική άποψη, αυτό έλειπε να εκφράζω συμπαντικές αλήθειες.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

Εν τάξει τότε.

Senior Member

νίκησα! ρίξτε της μούτζα και μένα πινκ!

έντιτ: ποιος βλάκας;;!
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

nihil pop metamelia3's Avatar

εγω πιστευω οτι μας χαλαει πιο πολυ απ'ολα οτι μας προσηλυτιζουν τις γκομενες.

ΕΞΩ ΑΠ'ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ
    this is radio freedom.

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    εγω πιστευω οτι μας χαλαει πιο πολυ απ'ολα οτι μας τρώνε τις γκομενες.

ΕΞΩ ΑΠ'ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ
    φιξντ

cabrón Xtikio's Avatar

oi gkomenes tupou piter pan pou mas trwn xarisma tous.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Αυτό είναι το κυρίως θέμα αλλά με άλλη διατύπωση. ΟΛΟΙ οι μαλάκες νεοχιππις που έχω γνωρίσει στην πραγματικότητα είναι βαθιά κομπλεξικά άτομα που μπορούν να σου αραδιάζουν εκατό χιλιάδες ηλίθιες θεωρίες (όλες ίδιες, ξέρεις τι θα ακούσεις απο πρίν, είνα φοβερό)
    Eνώ όταν συζητάς με ναρίτες, κνίτες και λοιπά προβατάκια σαν του λόγου σου, σοκάρεσαι από την πρωτοτυπία των θεωριών και απόψεών τους.
    Φαντάζομαι απομόνωσες επίτηδες αυτό το σημείο της πρότασης μου γιατί το άλλο είναι και το κυρίως πρόβλημα μου με τα μαλακισμένα. Όχι, τα προβατάκια σαν του λόγου μου δεν με σοκάρουν πάντα με την πρωτοτυπία των απόψεών τους (χιλιάδες φορές περισσότερο απο τους τζιβάτους βέβαια). Τα προβατάκια σαν του λόγου μου όμως δεν είναι κομπλεξάρες που το παίζουν peace-love-jah-όλοι-έχουμε-δίκιο αλλά θα αφρίσουν όταν κάποιος αμφισβητήσει τον ανεγκεφαλισμό τους. Θα θιχτούν πάρα πολύ γιατί μπορεί να είναι κουλ και λαρτζ ατομάρες αλλά προς θεού δεν μπορείς να θίγεις το ΕΙΝΑΙ τους. Γι' αυτό θα πολεμήσουν, ειδικά αν παίζουν και γκόμενες κοντά, θα παπαρίζουν στη γαύδο, θα το κουράσουν στα πάρκα, θα κάνουν εκατό εκατομμύρια ποστς σε μέταλ φόρουμς στο ιντερνετ. Beware.

Υπάρχουν καμια 5,000 ποστς σου στο πόλιτικς που αποδεικνύουν πως αυτό ακριβώς κάνουν και τα προβατάκια σαν του λόγου σου.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Αυτό ακριβώς λέω ρε χριστιανόπουλο, ότι εμείς δε το παίζουμε peace-love-jah-όλοι-έχουν-δίκιο. Εμείς έχουμε δίκιο, εσείς λέτε αρχιδιές - θα σας πείσουμε. Ειλικρίνεια στις προθέσεις, ισορροπία στον ψυχισμό!

Θα μας κλάσετε τ'αρχίδια.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Quote Originally Posted by carheart View Post
    πλην τον κάβουρα, μόλις περιέγραψες τα λυκειακά μου σάββατα.

Δεν είχαμε λεφτά για φαί (όλα είχαν γίνει σιντί και δίσκοι), αλλά και να είχαμε θα τρώγαμε στον Σάββα.
    H αλήθεια είναι ότι δεν έπρεπε να βάλω τον κάβουρα αλλά "δέκα χαμένα λεπτά μαλώνοντας για το πού θα φάμε, Κάβουρα ή Σάββα". Ναι. Έλα, ένα σουβλάκι έβγαινε, κάποιος κέρναγε, έτσι πάει.

Πάντως δεν μου απάντησε κανείς
    Τι κάνουν οι μεταλλάδες του Τέξας τώρα;
    εγώ πάντως πάω legacy ή metalground ή poquito... έμαθα ότι ανοίγει ξανά το wizard, ενώ οφείλω να τιμήσω και το outlaw κάποια στιγμή, αλλά δεν έχει κάτσει φάση ακόμη. για νωρίς, συνήθως ρακή ή ούζο, στο τσακιρ κέφι κανα underground cafe για να θυμόμαστε τα παλιά.
    όποιος την παλεύει να ακούει επί 10 χρόνια το ίδιο πρόγραμμα, περνάει κ από κανα revenge of rock.
    ελπίζω να σε κάλυψα
    Rock or Nothing

Senior Member

Quote Originally Posted by tamagothi View Post
    Quote Originally Posted by Phoebus View Post
    Quote Originally Posted by tamagothi View Post
    "small gut, big brain", ξερωγώ;
    το οποίο δε λέω ότι δεν ισχύει, ζητάω πηγή γιατί πιστεύω ότι δεν ισχύει για τον νεάντερταλ (και τον heidelbergensis λογικά, αλλά δεν είμαι Εξπέρ εκεί) που τα είχε ήδη περάσει αυτά κι είχε ήδη ανεπτυγμένο εγκέφαλο κι ήταν γαμώ τα παιδιά, αλλά λογικά για τίποτα λουμπεναρίες τύπου homo erectus ή τους παππούδες τους.
    Όπως είδες το ανέφερα ως "υπόθεση". Το "small gut, big brain" είναι το όνομα αυτής της υπόθεσης που περιγράφει αυτό το μηχανισμό, και πέραν αυτού, αν θές να είμαστε τρελά κολλημένοι, το "big" δεν είναι ούτε bigger, ούτε biggest. Δεν έκανα καμία σύγκριση, και με τον ίδιο σκεπτικισμό που έχεις και συ προσεγγίζω το θέμα. Παραδέξου ότι με παρεξήγησες τώρα
    Όχι, αυτό που λέω εγώ είναι ότι ξέρω κάτι σχετικό (expensive tissue), όπου τα big/small είναι bigger/smaller και είναι κυριολεκτικά, αλλά το ξέρω για πιο πρώιμα στάδια της εξέλιξης ή ακόμα και ως σύγκριση με άλλα ζώα (σωστές ζωάρες). Κι άμα υπήρχε κάτι για τόσο πρόσφατα μανάρια όσο ο νεάντερταλ θα με ενδιέφερε, έτσι ζήτησα πηγή, μετά ήσουν αγενής κι επιπλέον το γκουγκλ με μια ματιά δε βοήθησε κι έγινα τούρκος.
    Δεν έχω τίποτα με τους Τούρκους και μη φορτώνεις την ανικανότητα του google σε μένα Συγγνώμη που ήμουν αγενής απέναντι σε μια κυρία Ακούς Chillin;

Vic Ford Prefect's Avatar

Εγώ ξέρω ότι μας κατηγορήσανε άδικα εμάς τους μεταλλάδες για λάιφστάιλ και πολύ στενοχωρήθηκα. Άντε να πεις τα 16χρονα του Χάμερ που δικαιολογούνται και λόγω ηλικίας, κατά τα άλλα εμείς πλακωνόμαστε μεταξύ μας. Επίσης οι μεταλλάδες είναι τα καλύτερα παιδιά. Όλοι το λένε. Το διαβάζω σχεδόν κάθε χρόνο στην αλληλογραφία του Χάμερ.

Για πείτε τώρα, όταν έρθω Αθήνα για Bolt Thrower, πού να πάω να βρω τα καλύτερα παιδιά και να ακούσω σένια μουσική από χέβι έως ντεθ με πιο πολύ το θρας, κολλημένα πράγματα, τέτοια. Ο Σάικοτρον είναι Τετάρτες άρα δεν παίζει, ναι; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΜΟΥ, ΠΕΙΤΕ.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

o πάνος σταμάτησε οριστικά τις τετάρτες από jasmin, αλλά όλο και κάτι μαγειρεύει.
    νομίζω metalground θα είναι πιο κοντά σε αυτό που ζητάς και μάλλον outlaw αλλά δεν ξέρω από 1ο χέρι
    Rock or Nothing

Tags for this Thread