Page 16 of 19 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 285

Thread: νεοχιππισμός

Senior Member

drumsick, ο χιππισμός είναι άλλο ένα λάιφστάιλ όπως είναι οι πάνκηδες της πλατείας, οι μεταλλάδες του τέξας, οι χίπστερς της αβραμιώτου και του booze, οι ραππάδες με τις αλυσίδες και τα στραβά τζόκευ που την είδαν γουέστ σάιντ κατάσταση. το μόνο που διαχωρίζει τους παραπάνω είναι το περιτύλιγμα, κατά τα άλλα όλοι τους είναι τυπάκια που νιώθουν την ανάγκη να ανήκουν κάπου ώστε να διαχωρίζονται από την μάζα και να νιώθουν καλά με τον εαυτούλη τους.

η σύγκριση και οι ίσες αποστάσεις με το ναρ ή οποιαδήποτε άλλη αριστερή οργάνωση είναι εκτός τόπου και χρόνου.
    Last edited by ubu; 11-05-2010 at 14:48.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

Mazikeen Krux's Avatar

τους μεταλάδες ξέχασες όμως και είμαστε άξιοι αναφοράς ... πιστεύω !
    I'll bury you in your god's fucked garden

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Rwxamhs View Post
    Deggial, το νερο με οζον στεκει η ειναι απατη κατ' εσε;
    φυσικά και στέκει

Spoiler
    μάντεψε με τι πατάω τα πλήκτρα
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member

Quote Originally Posted by Krux View Post
    τους μεταλάδες ξέχασες όμως
    σιγά μην τους ξεχνούσα, δεύτεροι στη σειρά είναι.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Η διαφορά βλάκα κάρχαρτ, είναι πως οι μεν ενοχλούν τους γύρω τους, ενώ οι δε πίνουν το τσιγάρο τους και σε γράφουν στο μπούτσο τους. Τι-δεν-καταλαβαινετε?
    Εμένα δεν με ενοχλούν οι κάστορες τόσο, οι νεοχίππηδες όμως ναι. Με ενοχλεί η παρουσία τους. Οι απόψεις τους, η θέα τους, η λαλιά τους, ο ηλίθιος ελιτισμός τους, το βλέμμα τους, η ομοιομορφία τους. Και με τους κάστορες τα ίδια ισχύει, αλλά τους προτιμώ διότι ξερωγω κέτσι. Πιο πολύ με ενοχλεί το άλλο που λέει ο φαεμαλάκας, οι ασχολίες. Ψαγμένοι χορευτές, σκηνοθέτες, θεατρισμένοι, αρτίστες των δύο εβδομάδων, αλλά εγώ είμαι συμβατικός και καθημερινός. Γενικώς για φάπες, όπου.

Vic Ford Prefect's Avatar

Επειδή απέχω καιρό από την πρωτεύουσα, για περιγράψτε μου το λάιφστάιλ των μεταλλάδων. Εγώ έχω μείνει στο δισκάδικο-Μοναστηράκι-καφέ στο Διόνυσο, σουβλάκι στου Κάβουρα.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

άντε βρε νούμερο. tamagothi's Avatar

Quote Originally Posted by Phoebus View Post
    Quote Originally Posted by tamagothi View Post
    Το πρωτοείδα στο BBC Horizon 46x14. Επίσης GIYF.
    Εντάξει, τουλάχιστον κάτσε μάθε μερικά βασικά και να θυμάσαι ότι οι νεάντερταλ είχαν μεγαλύτερο εγκέφαλο μην πεις βλακεία άλλη φορά κθξ. (Ήταν και μια χαρά έξυπνα παιδιά, δεν είναι μόνο θέμα μεγέθους.)
    Είδες να λέω πουθενά ότι ο homo sapiens είχε μεγαλύτερο εγκέφαλο ή απλά μου σπας τα παπάρια τώρα; hurrrrrrrrr
    "small gut, big brain", ξερωγώ;
    το οποίο δε λέω ότι δεν ισχύει, ζητάω πηγή γιατί πιστεύω ότι δεν ισχύει για τον νεάντερταλ (και τον heidelbergensis λογικά, αλλά δεν είμαι Εξπέρ εκεί) που τα είχε ήδη περάσει αυτά κι είχε ήδη ανεπτυγμένο εγκέφαλο κι ήταν γαμώ τα παιδιά, αλλά λογικά για τίποτα λουμπεναρίες τύπου homo erectus ή τους παππούδες τους.
    Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
    El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día

πλην τον κάβουρα, μόλις περιέγραψες τα λυκειακά μου σάββατα.

Δεν είχαμε λεφτά για φαί (όλα είχαν γίνει σιντί και δίσκοι), αλλά και να είχαμε θα τρώγαμε στον Σάββα.

Έχει γίνει ποτέ το ανάλογο πολλ;

Senior Member freak brother's Avatar

ολα τα τρεντς ειναι σπαστικα μωρε , απλα μερικα ειναι λιγοτερο απο αλλα.. και εχουν και καλυτερα γκομενακια.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

το ραπ μου είναι πρόκληση nikolasfluxus's Avatar

γενικά πρέπει να συμφωνήσουμε οτι έχουμε δικαίωμα να μας την ΣΠΑΝΕ αισθητικά ορισμένα άτομα,μόνο επειδή υπάρχουν στον χώρο και στο οπτικό πεδίο μας. δεν έχει νόημα να κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ των,όλοι τα ίδια σκατά είναι. ΥΟ ντύσιμο vs ΤΖΑ ντύσιμο: 1-1.

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by carheart View Post
    πλην τον κάβουρα, μόλις περιέγραψες τα λυκειακά μου σάββατα.

Δεν είχαμε λεφτά για φαί (όλα είχαν γίνει σιντί και δίσκοι), αλλά και να είχαμε θα τρώγαμε στον Σάββα.
    H αλήθεια είναι ότι δεν έπρεπε να βάλω τον κάβουρα αλλά "δέκα χαμένα λεπτά μαλώνοντας για το πού θα φάμε, Κάβουρα ή Σάββα". Ναι. Έλα, ένα σουβλάκι έβγαινε, κάποιος κέρναγε, έτσι πάει.

Πάντως δεν μου απάντησε κανείς
    Τι κάνουν οι μεταλλάδες του Τέξας τώρα;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

δεν ξέρω που τρώνε τώρα.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Ακούνε ηλεκτρονικοπερίεργα και πηγαίνουν στο bios (και γράφουν και στο ηαρ).

έντιτ : εγώ έπαιρνα λιγότερα σιντί για να έχω περισσότερα λεφτά για σουβλάκια, γιαυτό μπορεί να μη ξέρω πολλά από χιέβιμεταλ αλλά έχω αρκετό λίπος για να ακούω Crowbar και να αισθάνομαι ταύτιση.
    Last edited by Amnesiac.; 11-05-2010 at 15:05.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by nikolasfluxus View Post
    μ'αρέσει που το yo ντύσιμο κατατάσσεται στη συμπεριφορά.
    επίσης αυτό το πράμα που 'κάνουν τσαμπουκάδες' δεν παίζει,τουλάχιστον εδώ πάνω.
    και γλοιώδη πεσίματα κάνουν και αυτοί με τις τζιβούλες

με λίγα λόγια η απάντηση σου είναι τελείως ανεπαρκής
    Μια χαρά επαρκής ήταν η απάντηση μου, και γιαυτό ακριβώς δε σάρεσε. Δεν κατάφερες να με "στριμώξεις" όπως ήλπιζες.

Αν με χαλούσε μόνο το ντύσιμό τους, προφανώς δεν θα είχα κανένα θέμα με την πάρτη τους, όπως πχ έχει ο κύριος κάρχαρτ λόγω της ΤΖΙΒΑΣ.
    Όσο για τα γλοιώδη πεσίματα, πηγαίνω σε συναυλίες και πάρτυ κάθε γαμημενη βδομάδα. Μου΄χει τύχει τουλάχιστον 5 φορές να μου σπάσουν τ'αρχίδια σε dubstep/dnb πάρτυ επειδή μου λένε μαλακίες ή με κοιτάνε κάπως. Και το χω δει να συμβαίνει και με άλλες γκόμενες πολύ περισσότερες φορές. Κάτι τέτοιο, είτε σ'αρέσει είτε οχι, δε συμβαίνει σε μια ρέγγε πχ συναυλία όπου όλοι χορεύουν και γελάνε και περνάνε καλά κι ο καθένας κοιτάει τη δουλειά του και τέλος πάντων υπάρχει μια πιο ανθρώπινη προσέγγιση του αντίθετου φύλου.

Επίσης, άλλο πράγμα το "μου τη σπάνε γιατί έτσι" άλλο το "ΠΩΠΩ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ".

Quote Originally Posted by ubu View Post
    drumsick, ο χιππισμός είναι άλλο ένα λάιφστάιλ όπως είναι οι πάνκηδες της πλατείας, οι μεταλλάδες του τέξας, οι χίπστερς της αβραμιώτου και του booze, οι ραππάδες με τις αλυσίδες και τα στραβά τζόκευ που την είδαν γουέστ σάιντ κατάσταση. το μόνο που διαχωρίζει τους παραπάνω είναι το περιτύλιγμα, κατά τα άλλα όλοι τους είναι τυπάκια που νιώθουν την ανάγκη να ανήκουν κάπου ώστε να διαχωρίζονται από την μάζα και να νιώθουν καλά με τον εαυτούλη τους.

η σύγκριση και οι ίσες αποστάσεις με το ναρ ή οποιαδήποτε άλλη αριστερή οργάνωση είναι εκτός τόπου και χρόνου.
    Ίσως και να είναι, ναι. Αλλά γιατί στον πούτσο σας ενοχλεί ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ? Δεν πειράζουν κανέναν ρε μαλάκα. Πραγματικά αδυνατώ να το καταλάβω.

Κι όσο για το μπόλντ, η σύγκριση κάθε άλλο παρά εκτός τόπου και χρόνου είναι. Για τους ίδιους ακριβώς λόγους είσαι κι εσύ κνίτης ή τι σκατά είσαι και ακολουθείς κι εσύ ένα γαμημένο λάιφ στάιλ ίδιο με άλλων 2000 προβάτων ή πόσοι είστε, με τις συνελέυσεις σας και τις πορείες σας και τα φεστιβάλ σας στην ιατρική.

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Η διαφορά βλάκα κάρχαρτ, είναι πως οι μεν ενοχλούν τους γύρω τους, ενώ οι δε πίνουν το τσιγάρο τους και σε γράφουν στο μπούτσο τους. Τι-δεν-καταλαβαινετε?
    Εμένα δεν με ενοχλούν οι κάστορες τόσο, οι νεοχίππηδες όμως ναι. Με ενοχλεί η παρουσία τους. Οι απόψεις τους, η θέα τους, η λαλιά τους, ο ηλίθιος ελιτισμός τους, το βλέμμα τους, η ομοιομορφία τους. Και με τους κάστορες τα ίδια ισχύει, αλλά τους προτιμώ διότι ξερωγω κέτσι. Πιο πολύ με ενοχλεί το άλλο που λέει ο φαεμαλάκας, οι ασχολίες. Ψαγμένοι χορευτές, σκηνοθέτες, θεατρισμένοι, αρτίστες των δύο εβδομάδων, αλλά εγώ είμαι συμβατικός και καθημερινός. Γενικώς για φάπες, όπου.
    Ενώ εσύ με το μούσι μέχρι τον αφαλό, τα μπλουζάκια με τις πεντάλφες και το βλέμμα δολοφόνου, δεν κατατάσεσσαι σε καμία κατηγορία, ε? Και φυσικά ούτε ψαγμένος το παίζεις (ασχέτως αν είσαι όντως, για άλλους το παίζεις) κι ούτε ελιτιστής του κερατά είσαι. Εσύ κάρχαρτ είσαι μοναδικός και γαμάτος.

Senior Member

Εντάξει, τουλάχιστον κάτσε μάθε μερικά βασικά και να θυμάσαι ότι οι νεάντερταλ είχαν μεγαλύτερο εγκέφαλο μην πεις βλακεία άλλη φορά κθξ. (Ήταν και μια χαρά έξυπνα παιδιά, δεν είναι μόνο θέμα μεγέθους.)
    Είδες να λέω πουθενά ότι ο homo sapiens είχε μεγαλύτερο εγκέφαλο ή απλά μου σπας τα παπάρια τώρα; hurrrrrrrrr
    "small gut, big brain", ξερωγώ;
    το οποίο δε λέω ότι δεν ισχύει, ζητάω πηγή γιατί πιστεύω ότι δεν ισχύει για τον νεάντερταλ (και τον heidelbergensis λογικά, αλλά δεν είμαι Εξπέρ εκεί) που τα είχε ήδη περάσει αυτά κι είχε ήδη ανεπτυγμένο εγκέφαλο κι ήταν γαμώ τα παιδιά, αλλά λογικά για τίποτα λουμπεναρίες τύπου homo erectus ή τους παππούδες τους.
    Όπως είδες το ανέφερα ως "υπόθεση". Το "small gut, big brain" είναι το όνομα αυτής της υπόθεσης που περιγράφει αυτό το μηχανισμό, και πέραν αυτού, αν θές να είμαστε τρελά κολλημένοι, το "big" δεν είναι ούτε bigger, ούτε biggest. Δεν έκανα καμία σύγκριση, και με τον ίδιο σκεπτικισμό που έχεις και συ προσεγγίζω το θέμα. Παραδέξου ότι με παρεξήγησες τώρα

Tags for this Thread