φατσούλες ψαγμένεεες
κάτω,αν και captain obvious η απάντηση
Ρε Rwxamh,το θέμα είναι οτι οι δυο τους παίζει να είναι σε τέτοια φάση atm:
Spoiler
Last edited by Chillin Villain; 11-05-2010 at 15:24.
hang all hope from the nearest tree
Και οι νεοχίππιδες ΨΥΧΟΥΛΕΣ είναι αλλά γαμηθήκατε να τους κράζετε επειδή δε σας αρέσουν οι τζίβες και τα χαιμαλία τους.
Όχι, αυτό που λέω εγώ είναι ότι ξέρω κάτι σχετικό (expensive tissue), όπου τα big/small είναι bigger/smaller και είναι κυριολεκτικά, αλλά το ξέρω για πιο πρώιμα στάδια της εξέλιξης ή ακόμα και ως σύγκριση με άλλα ζώα (σωστές ζωάρες). Κι άμα υπήρχε κάτι για τόσο πρόσφατα μανάρια όσο ο νεάντερταλ θα με ενδιέφερε, έτσι ζήτησα πηγή, μετά ήσουν αγενής κι επιπλέον το γκουγκλ με μια ματιά δε βοήθησε κι έγινα τούρκος.
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
Λολ τι έχετε πάθει με τους νεοχίππηδες? Αν δν τους γουστάρετε μην τους πλησιάζετε + μην τους μυρίζετε
Spoiler
εκείνο το σουβλατζίδικο στην πλατεία εξαρχείων πίσω απο το ΑΝ πως λέγεται ? υπάρχει ακόμα ?
είχαμε πάει προ 8ετίας δεν θυμάμαι ακριβώς και έκανα το λάθος να του απαντήσω "ένα σάντουιτς με πίτα και σουβλάκι απ' όλα" όταν με ρώτησε τι θέλω. απο θαύμα επιζήσαμε !
I'll bury you in your god's fucked garden
ntramsik,
- η κνε και το ναρ και η όποια άλλη αριστερή οργάνωση είναι πολιτικοί σχηματισμοί που συσπειρώνονται στη βάση της ανάγκης για συλλογικές διεκδικήσεις. απ' την άλλη, οι χίππηδες, οι χίπστερς, οι μεταλλάδες κλπ είναι lifestyle κοινωνικές ομάδες που συσπειρώνονται στην βάση της ανάγκης να είναι διαφορετικοί από τη μάζα γιατί αυτό χρειάζεται η ψυχούλα τους. δεν αμφιβάλλω ότι μεγάλο ποσοστό όσων βρισκόνται σε αριστερές οργανώσεις το κάνουν για ανάλογους λόγους αλλά εξ ορισμού υπάρχει ποιοτική διαφορά μεταξύ των πρώτων και των δεύτερων.
- δε με πειράζουν οι χίππηδες, όπως φυσικά δε με πειράζουν οι μεταλλάδες, οι πάνκηδες και όσοι άλλοι αναφέρθηκαν. απλά δε γουστάρω την αισθητική τους, το δηθενισμό τους, την ανάγκη τους σώνει και ντε να ξεχωρίζουν, πράγμα που εντελώς ειρωνικά τους καθιστά πανομοιότυπους μεταξύ τους.
Last edited by ubu; 11-05-2010 at 15:30.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.