Page 37 of 54 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast
Results 541 to 555 of 807

Thread: Τουτού.

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Σουόλεν το ονομάζει "touch-up pencil", οπότε υπολογίζω να είναι κάτι πιο κοντά σε μαρκαδόρο. Επίσης το πακετάκι έχει το χρώμα και ένα βερνίκι. Πάντως σίγουρα θα φαίνεται και μετά, είναι και 8 χρόνων το αμάξι. Από την άλλη έχει στον προφυλακτήρα κάτι μεγαλούτσικους άσπρους "λεκέδες" σα να έχει σκάσει η μπογιά εκεί. Φαίνεται πάρα πολύ, οπότε μάλλον καλύτερα είναι να το επιχειρήσουμε με το χρωματάκι.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Ναι γι αυτό αναφέρεται ο Swollen. Κι εγώ με τέτοιο είχα κάνει τις δικές μου (κλειδί νομίζω γαμώ το σπίτι τους) ίσα ίσα για να έχει την, ερμ, προστασία που προσφέρει το χρώμα. Αν είσαι σε κάποιο μουντό σκούρο χρώμα και το κάνεις καλά δε θα φαίνεται εύκολα και τη δουλειά σου την κάνεις.

Γενικά είμαι της απόψεως πως εκτός αν έχεις κάτι ακραίο, δεν αξίζει να πας και να σκάσεις λεφτά σε φαναρτζήδες για κάτι τόσο απλό. Οι γρατζουνιές είναι στο κόλπο και ότι και να κάνεις είναι ζήτημα μέχρι να σου βγει καινούρια.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

χάλια Swollen's Avatar

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Γενικά είμαι της απόψεως πως εκτός αν έχεις κάτι ακραίο, δεν αξίζει να πας και να σκάσεις λεφτά σε φαναρτζήδες για κάτι τόσο απλό. Οι γρατζουνιές είναι στο κόλπο και ότι και να κάνεις είναι ζήτημα μέχρι να σου βγει καινούρια.
    αυτό.
    I must have some booze. I demand to have some booze

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Κυπαρισσί είναι. Πρέπει να θυμηθώ κάποια στιγμή να το φτιάξω.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Σε τι τιμη πιστευετε οτι μπορει να βρεθει Peugeot 206 μεταχειρισμενο 4-5 ετων, σε καλη (καλλιστη μη σας πω) κατασταση?
    εκτιμειστε.

γύρω στα 5.000-5.500 του 2004 και πάει ...
    πόσα έπαιξες ρε στην Δαγκεναμ?
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

314222 Mitsmann's Avatar

αχαχαχα ασχετο το να με τ αλλο.
    απλα σκεφτομαι να ΚΙΝΗΘΩ. καποια στιγμη.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

6-9 αναλογως κυβικων!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Eduard Khil

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

χάλια Swollen's Avatar

Quote Originally Posted by Chillin Villain View Post
    τουλάχιστον τα ηχοτουμπανιασμένα smart aka 'ΠΕΤΑ ΜΟΥ ΝΕΡΑΤΖΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΡΗΖ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩΩΩΩΩΩ ΝΙΑΝΙΑΝΙΑ' είναι growin' phenomenon
    καλά δεν είναι μόνο σμαρτ. τις προάλλες σε γνωστό ηλεκτρολόγο είχε σκάσει μύτη τύπος που είχε βάλει σαμπ στην μπαγκαζιέρα μιας bmw K 1200 θατανε δεν θυμάμαι καλά. ναι. μοτοσυκλέτα είναι αυτό.

ίσως η πιο ανούσια "βελτίωση" που μπορεί να κάνει κάποιος στο αυτοκίνητό του.

cabrón Xtikio's Avatar

pes gia tis ousiastikes. genika mila mas gia modding.

χάλια Swollen's Avatar

ότι θες φτιάχνουν. από σμαρτ μέχρι σταρλετάκια του 80

τι θες να μάθεις?

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by Swollen View Post
    Quote Originally Posted by Chillin Villain View Post
    τουλάχιστον τα ηχοτουμπανιασμένα smart aka 'ΠΕΤΑ ΜΟΥ ΝΕΡΑΤΖΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΡΗΖ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩΩΩΩΩΩ ΝΙΑΝΙΑΝΙΑ' είναι growin' phenomenon
    καλά δεν είναι μόνο σμαρτ. τις προάλλες σε γνωστό ηλεκτρολόγο είχε σκάσει μύτη τύπος που είχε βάλει σαμπ στην μπαγκαζιέρα μιας bmw K 1200 θατανε δεν θυμάμαι καλά. ναι. μοτοσυκλέτα είναι αυτό.

ίσως η πιο ανούσια "βελτίωση" που μπορεί να κάνει κάποιος στο αυτοκίνητό του.
    κοίτα και εγώ έχω σαμπ στο αυτοκίνητο αλλά το έχω γιατί μου το συνέστησε ο φίλος μου που έχει μαγαζί και μου έκανε το ηχοσύστημα. ήξερε τι μουσική ακούω και μου πρότεινε πως η καλύτερη και συμφέρουσα οικονομικά λύση θα ήταν 2 ηχεία μπροστά στις πόρτες για τα πρίμα και ένα σαμπ για να τραβάει όλα τα μπάσα. βάλαμε και 2 ηχεία έξτρα πίσω που είχε θέσεις τα οποία όμως παίζουν πολύ χαμηλά (πριμα πάλι) για να έχει λίγο σαράουντ ήχο αλλά και για να έχω κάτι έξτρα αν δεν κουβαλάω το σαμπ μαζί μου γιατί θα θέλω χώρο στο πορτ μπαγκάζ.

υπάρχουν βεβαίως και άλλοι που το βλέπουν ως αυτοπροβολή το ηχοσύστημα χωρίς να κατανοούν οτι κυρίως σπάνε το καβλί των γύρω τους.

έχεις μπεί σε αμάξι με τέτοιο ηχοσύστημα σουόλεν ? κατεβαίνεις και είσαι μουδιασμένος σαν να σου έκαναν ένεση αναισθησίας !
    I'll bury you in your god's fucked garden

cabrón Xtikio's Avatar

genika thelw na mathw emorfes anavathmisoules pou borei na kanei kanenas sto toutou.

epishs. to Fiesta exei mia endiksh gia ta litra venzinas ana 100Km kai apo 7.2 exei anevei sta 8.5 kai exw molis kanei 2000km. giati? den odhgw marsarista. genika spania panw panw apo 3000 strofes.

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by Xtikio View Post
    genika thelw na mathw emorfes anavathmisoules pou borei na kanei kanenas sto toutou.

epishs. to Fiesta exei mia endiksh gia ta litra venzinas ana 100Km kai apo 7.2 exei anevei sta 8.5 kai exw molis kanei 2000km. giati? den odhgw marsarista. genika spania panw panw apo 3000 strofes.
    οι μέση κατανάλωση που ανακοινώνουν οι εταιρίες για τα μοντέλα τους καταγράφονται και αξιολογούνται σε ιδανικές συνθήκες. Τουτέστιν σωστή πίεση ελαστικών, ιδανικό κλίμα, ομαλότατη λειτουργία, βάρος κλπ κλπ. Εξάλλου το δικό σου είναι ολοκαίνουριο που σημαίνει οτι ο κινητήρας χρειάζεται λίγο χρόνο για να μπει σε μια "κανονική" ροή λειτουργίας οπότε και θα αποδίδει καλύτερα και οικονομικότερα όσο περνάει ο καιρός.

περι αναβαθμήσεων τι θέλεις να μάθεις ? μηχανικά ή αισθητικά ?
    I'll bury you in your god's fucked garden

Tags for this Thread