κρουξ. προφανώς δεν έχω θέμα με το ακούς σωστά μουσική στο αμάξι. κ η δική σου περίπτωση δεν είναι αυτή που κατακρίνω προφανώς.(πάλι)
έχω μπει/στήσει τέτοια ηχοσυστήματα σε σακαράκες απλά για να σπάνε αρχίδια κ ναι δεν βρίσκω λόγο να το κάνει κάποιος (εκτός αν το έχει μόνο για τα ηβέντς κσερωγω που κ πάλι μούφα ηβέντς για με)
χτικιο: βελτιώσεις επιδόσεων θες? να πας πιο γρήγορα? να κρατάει καλύτερα? να είναι πιο "όμορφο" εξωτερικά? βόηθα λίγο ντες
μηχανικά μπορώ να σε βοηθήσω αν κ θα στα πει καλύτερα κάνας βελτιωτής ή η αντιπροσωπία σου.
γενικά δεν συμφωνώ ούτε με τη μηχανική βελτίωση. αν ήθελες να πας πιο γρήγορα ας έπαιρνες πιο γρήγορο αυτοκίνητο.(όχι εσύ εε)
όσο πειράζεις τα νορμάλ μέρη του, τόσο πιο πιθανό να αρχίσουν τα προβλήματα. λογικό πιστεύω
όσο για την κατανάλωση τα'χω ξαναπει μου φαίνεται. παίζουν άπειρα πράγματα ρόλο. από το πως οδηγάς. που οδηγάς. πόσο νευρικά. πόσο χαλαρά. πόσο βάρος έξτρα έχεις. ακόμα κ οι αλλαγές ταχυτήτων.
αν το χρησιμοποιείς σε πόλη είναι λογικό να σου καίει περισσότερο. αν βγεις μια εθνική θα δεις ότι θα αρχίζει να πέφτει η κατανάλωση πάλι. δεν είναι για να αγχώνεσαι δλδ. τι κινητήρα έχει το φιέστα?