<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
pw re malaka. eisai xazos. profanws me to parapanw post mou sou eksigw pws DEN EXEI LIVE ENDIKSH.
lol wtf τι σοι ΑΜΑΞΙ είναι αυτό;
Πάντως πιο παλιά τα ford είχαν.
εδιτ: Και όχι ρε γίδι δε μου λες αυτό γιατί μπορεί κάποιο από εκείνα να ήταν έτσι αλλά να λέγεται αλλιώς σε εσένα.
Last edited by SpiritCrusher; 11-05-2010 at 16:29.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Άσε ρε φιόγκο τα έμαθες όλα.
Θα ξαναδιαβάσω το manual μήπως με κανα κουμπί ο γενικός μέσος όρος γίνεται real time.
για smart έχει ένα βελτιωσάδικο εδώ δίπλα αγίους, φοβερό σκηνικό. στημένα δίπλα στο μαγαζί 20 σμαρτάκια στη σειρά με σπόιλερζ, νέονς και μπόντικιτς, έχω δει από χακί ντύσιμο μέχρι πόκεμον. άβυσσος η ψυχή του κάγκουρα.
bump loipon.
Psaxnw gia autokinito, gyrw sta 10.000 e
Tha einai sxedon apokleistika gia polh, kai aparaithto na nai mikro (<4m, konta 3.5m idanika), alla na mporei na vgainei kai ethniki xwris na fovasai th zwh sou.
Me ligo psaksimo eimai metaksy Suzuki swift 1.3, kai Ford Ka 1.2
Peite kamia apopsh giati den to katexw kai idiaitera
Thnx
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Κοιτα...suzuki swift εχω ακουσει τα καλυτερα...ford ka εχω μπει σε ενα παλιοτερο μοντελο αλλα ειναι ενα απο τα χειροτερα αμαξια που εχω μπει...ελαχιστοι χωροι και γενικα αβολο...
οπως ειχα γραψει νομιζω σε αυτο το θρεντ εγω εχω ενα μιτσουμπισι κολτ...σκυλι και παρολο που ειναι μινιατουρα εχει φοβερους χωρους για πισω επιβατες.. ΑΛΛΑ το πορτ παγκαζ ειναι απλα ανυπαρκτο..δλδ χωραει μια μεγαλη βαλιτσα...(στο λεω αν το θες για πολλα ταξιδια)
Γιατί δεν ψάχνεις μεταχειρισμένα;
Με 10.000 μπορείς να βρεις και σουπερλουξ καρ (φίλη μας που της έκατσε μια καλή τέλος πάντων και πήρε ένα μεγάλο ποσό σε ρευστό, αγόρασε mercedes των 60.000 με 4.000 χιλιόμετρα, 18.000).
Ψάξε αν θες λίγο καλά και θα βρεις απίστευτες ευκαιρίες από βλάκες που έχουν αγοράσει αυτοκίνητα πανάκριβα και δεν έχουν να τα ξεχρεώσουν τώρα.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
12 εχεις δικιο αλλα ψαχνει μικρο οποτε μονο το μινι αξιζει μεταχειρισμενο
φιλη μας = φιλη οικογένειας, μη χαίρεσαι, κοντεύει τα 50 =p
και μικρά πάντως θα βρει σε υπερεκπληκτικές τιμές, απλά είπα αυτό το παράδειγμα για να γίνει το contrast ενδιαφέρον ;p
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Ingolemo εγώ έχω ένα Twingo, το παλιό μοντέλο (2002) και είναι σκυλί του πολέμου, δε μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα, το έχω ανεβοκατεβάσει Κέρκυρες, Χανιά, Πάτρες, Πελοποννήσους, παντού. Και φυσικά για παρκάρισμα δεν έχω να πω κάτι, πάρα πολύ βολικό. Από χώρους, δεν είναι τραγικό, δλδ τρία άτομα με τα πραγματά τους ψιλομπαίνουν. Πέρυσι βγήκε και καινούριο μοντέλο το οποιο δεν είναι τόσο όμορφο μεν, αλλά φαντάζομαι τα ίδια θα ισχύουν και γι'αυτό.