H γενια του σουπερμαρκετ κι εσυ!![]()
H γενια του σουπερμαρκετ κι εσυ!![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
den 3erw an to exete prose3ei alla h Drumsick, se ola ta post ths fainetai na thn exei dei ligo af' upsulou. hremhse ligo.
egw rpgs den paizw. exw omws "filous" pou kaigontai. autoi vazoun polla kai diaforetika nics. ena apo auta einai k t supermarket, pou m arese kai t krathsa.
sth poreia omws e3elix8hka.
sto MSN kai t FB(otan eixa) eixa valei ta e3hs nics.: Βουτυρόμυγα χιονοπολεμος, κρεατοελιά supermarket, μαρτιος φροστ νοεμβριος, λελε μανα μου.., kai twra sto MSN exw to "Λουφυ, Μάνκι Ντι."
τόπο στα νιάτα
Χ, ο Κουτσόγιωργας σου στέλνει χαιρετίσματα από τάφο.
σούπερμάρκετ, κέρδισες επάξια το ignore.
1. Το πως και αν θα προφυλαχτώ είναι δική μου ευθύνη και μόνο. Δεν θα έπρεπε να έχει κανένας δικαίωμα να αποφασιζει να με "προστατέψει" στερώντας μου τον ύπνο στο γρασίδι κάτω από ένα δέντρο. Δεν είμαι 5 χρονών, δε χρειάζομαι το κράτος για μαμάκα 24/7. Και για να μην λέμε ότι να'ναι, ο μεγαλύτερος κίνδυνος που διατρέχει ένας ελεύθερος κατασκηνωτής είναι τα τσιμπήματα από τα κουνούπια. Είμαι πρόθυμη να πάρω αυτό το ρίσκο.
2. Όπως παντού, έτσι κι εδώ υπάρχουν φυσικά αυτοι που "χαλάνε την πιάτσα". Σαφώς και υπάρχουν οι μαλάκες που αφήνουν όλη τους τη σαβούρα πίσω με αποτέλεσμα να βγαίνει κακό όνομα για όλους τους ελεύθερους κατασκηνωτές. Αυτοί που ασχολούνται τακτικά με το σπορ όμως, ξέρουν πολύ καλά πως η πλειοψηφία οχι απλώς μαζεύει τα δικά της σκουπίδια, αλλά συχνά μαζεύει και τη σαβούρα των παραπάνω ανεύθυνων. Τώρα για το κάψιμο πάνω στη μαστούρα, δεν θα σχολιάσω καν. Ελπίζω πως δεν συζητώ με κάποιον τόσο ανίδεο.
3. Στα οργανωμένα κάμπινγκ τώρα. Καταρχήν είναι κακάσχημα. Δεν είναι κατασκήνωση στη φύση αυτό, αλλά στρίμωγμα με άλλες 200 σκηνές σε ένα οικόπεδο με μερικά δέντρα. Εντάξει, υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά καμία δε συγκρίνεται με το να είσαι μόνος σου σενα δάσος δίπλα στο ποτάμι. Επίσης, τα οργανωμένα κάμπινγκ κοστίζουν. Κάποια λιγότερο, κάποια περισσότερο, αλλά συνοψίζοντας δεν αξίζει να σκας λεφτά για να περνάς τις διακοπές σου έτσι, όταν μπορείς να κατασκηνώσεις σε ένα σωρό όμορφα μέρη χωρίς να σου κοστίσει μια.
Αυτό είναι όντως ένα θέμα, αλλά πέραν του αντιαισθητικού της υπόθεσης, δε βλάπτει το περιβάλλον. Οι περισσότεροι επίσης φροντίζουν έστω να σκάβουν λακάκια και να θάβουν χαρτια-περιτώματα.
Έχει γίνει θρεντ.
Όσον αφορά το μέγκα ποστ της χαβοκ, δεν διαφωνώ κάπου. Παρόλαυτα είπα απο το πρώτο μου ποστ πως αν κάποιος άλλος έπρεπε να με κατηγοριοποιήσει, θα με έβαζε εδώ. Εγώ δε φοράω καμιά ταμπέλα στον εαυτό μου, εσείς μου τη φοράτε επειδή κάνω ελευθερο κάμπινγκ, πίνω μπάφους και παίζω ταμπούρλα και ζογκλερικά στα δάση. Και τα κάνω αυτά επειδη μ'αρέσουν και με γεμίζουν, όχι επειδή είναι μια χαζή τάση της εποχής. Αυτοί που το κάνουν επειδή είναι μόδα, προφανώς είναι ζώα ναι, δεν διαφωνούμε.
Last edited by Drumsick; 10-05-2010 at 18:36.
προσωπικά ασχολούμαι μόνο με μπάλλα (για μουνί δεν το συζητάω - πού τέτοια τύχη).
πάντως είμαι υπέρ των ισπανικών
Spoiler
Rock or Nothing
να προστεθεί και η ομοιοπαθητική στη λίστα.
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
ναι, επειδή έβαλα το ρείκι το θεώρησα πλεονασμό.
αλλά αφότου διάβασα τις απαντήσεις παρατήρησα και τις εξής ελλείψεις: δημιουργία/πώληση χειροποίητων κοσμημάτων, κιθάρα γύρω απ' τη φωτιά, δονούσα.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.