Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 285

Thread: νεοχιππισμός

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    εντιτ: spiritcrusher, εσύ που είσαι έξω απο τον χώρο, αντικειμενικά, θεωρείς πως δικαιολογημένα απαγορεύεται η ελέυθερη κατασκήνωση? Ή μήπως επωφελείσαι, αντικειμενικά πάλι, από την απαγόρευση της κατανάλωσης της κάνναβης?
    για τα υπογραμμισμένα.

1: Δεν εκφέρω άποψη, γιατί δεν γνωρίζω πολλά γύρω από το αντικείμενο. Όπως το γιατί έχει απαγορευθεί εξ' αρχής. Αν γνωρίζεις, πες.
    2: Εγώ προσωπικά μάααλλον όχι. Γενικά ίσως ναι. Νομίζω ότι θα χωρούσε αρκετή συζήτηση το θέμα, μήπως είχαμε και θρεντ;
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

A rock, an island Drumsick's Avatar

@ ικονοκλαστ

Θα σου θυμίσω μονάχα πως είσαι αλκοολικός ναρίτης, μπαφάκιας και συνήθως τη βγάζεις σε παρκάκια παρέα με ένα μπουκάλι ούζο/ρακί/καθαρό οινόπνευμα, αλλά και πως τα καλοκαίρια μια χαρά πας το κάμπινγκ σου και καθόλου δε σε χαλάει.

εντιτ: spiritcrusher 1. Εχει απαγορευθεί επειδή δε συμφέρει τους ξενοδόχους και αυτούς που έχουν οργανωμένα κάμπιγκ. 2. Δεν ξέρω αν υπάρχει θρεντ και όντως σηκώνει πολύ κουβέντα.
    Last edited by Drumsick; 10-05-2010 at 15:52.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Να γίνει τόπικ και για αλκοολικούς ναρίτες, μπαφάκηδες που συνήθως τη βγάζουν σε παρκάκια παρέα με ένα μπουκάλι ούζο/ρακί/καθαρό οινόπνευμα και που τα καλοκαίρια μια χαρά πάνε και το κάμπινγκ τους και καθόλου δε τους χαλάει και ακούνε και ηλεκτρονικοπερίεργα.

Νεοναριτισμός or sthg.

έντιτ : Αν θέλετε αναλύω και τον νεοκαναπεδισμό, έχουμε μπόλικους εδωμέσα που στηρίζουν τη φάση κι ας μη το παραδέχονται.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Άσχετο αλλά συγκεκριμένα για τους αποπάνω υπάρχει αυτό πάντως, να υπενθυμίσω!

Spoiler

μπε το μαύρο πρόβατο Coroner's Avatar

Βασικά η προβατίλα και η τρεντίλα από όπου και να προέρχονται είναι απλά σιχαμένες.
    ...when worms are granted wings, angels have to crawl...

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Quote Originally Posted by carheart View Post
    Έχουμε μιλήσει για ήδη την ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΛΕΞΗ. Άλλο πράγμα βέβαια, αλλά not that much.
    Αυτό βασικά.

Αν και μεταξύ μας, δεν είναι και άσχημη φάση για τα φοιτητικά χρόνια (δεδομένου ότι μόνο εκεί συναντάται).

Τουλάχιστον είναι καλύτερη από το "ΔΑΠ και Μύκονος".
    Στα μαθητικά μου χρόνια στηρίζαμε ΔΑΠιτισες ... δεν είχαν τσακωθεί ποτέ με το σαπούνι και το ξουράφι
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Το ρέικι ξέρω ένα φίλο που έτριβε το πόδι ενός άλλου φίλου και σκεφτόταν χάπι θοτς.
    εμείς το λέμε αλλιώς αυτό ....

1. Εχει απαγορευθεί επειδή δε συμφέρει τους ξενοδόχους και αυτούς που έχουν οργανωμένα κάμπιγκ.
    Δεκτό (όσο περίεργο και αν ακούγεται). Με λίγη πρόχειρη σκέψη όμως δεν σε προφυλάττει και από πχ να σε φάει το βράδυ ένας λύκος (λολ, καταλαβαίνεις), να σου συμβεί κάτι και να μην μπορείς να βρεις έγκαιρα βοήθεια κτλ. ; Ή ρύπανση του περιβάλλοντος από τον τυχάρπαστο χίππη; Που οκ, εσύ ρε παιδί μου είσαι συμμαζεμένη πες και τα μαζεύεις όλα (όσα μπορείς, ναι... ) τα απορρίματα και φροντίζεις να είναι οκ το μέρος. Για τον Μητσάρα το παιδί των λουλουδιών του 21ου αιώνα ποιος μας εγγυάται ότι δε θα τα κρύψει πίσω από ένα μενίρ ή πάνω στη μαστούρα δε θα τα κάψει όλα γιατί θα βλέπει δέντρα με ταμπέλες MARFIN να κρέμονται από τα κλαδιά;

Στα οργανωμένα μη-τίγκα camping τι σε ενοχλεί; Αν πχ έπαιρναν έναν μεγάλο, πολύ μεγάλο και γα μα το χώρο όπου θα είναι κάπως οργανωμένο με προσωπικό (εκτός του χώρου) θα σε ενοχλούσε;

εδιτ: χεχ χαμογέλασα με το αποκάτω ποστ.
    Last edited by SpiritCrusher; 10-05-2010 at 16:53. Reason: typos
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra

Εχει απαγορευθεί επειδή δε συμφέρει τους ξενοδόχους και αυτούς που έχουν οργανωμένα κάμπιγκ.
    Αυτό το αναλύσατε ένα βράδυ γύρω από την φωτιά ε?

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Το ρέικι ξέρω ένα φίλο που έτριβε το πόδι ενός άλλου φίλου και σκεφτόταν χάπι θοτς.
    εμείς το λέμε αλλιώς αυτό ....
    Το φαντάστηκα ότι θα πήγαινε εκεί το μυαλό κάποιων αλλά εμένα μου φάνηκε πιο ρόμπα ακόμα αυτό που πραγματικά έκανε.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

το ραπ μου είναι πρόκληση nikolasfluxus's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    υπάρχει αυτό πάντως

Spoiler
    να γίνει thread.και να πάμε.

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    1. Εχει απαγορευθεί επειδή δε συμφέρει τους ξενοδόχους και αυτούς που έχουν οργανωμένα κάμπιγκ.
    Δεκτό (όσο περίεργο και αν ακούγεται). Με λίγη πρόχειρη σκέψη όμως δεν σε προφυλάττει και από πχ να σε φάει το βράδυ ένας λύκος (λολ, καταλαβαίνεις), να σου συμβεί κάτι και να μην μπορείς να βρεις έγκαιρα βοήθεια κτλ. ; Ή ρύππανση του περιβάλλοντος από τον τυχάρπαστο χίππη; Που οκ, εσύ ρε παιδί μου είσαι συμμαζεμένη πες και τα μαζεύεις όλα (όσα μπορείς, ναι... ) τα απορρίματα και φροντίζεις να είναι οκ το μέρος, για τον Μητσάρα το παιδί των λουλουδιών του 21ου αιώνα ποιος μας εγγυάται ότι δε θα τα κρύψει πίσω από ένα μενίρ ή πάνω στη μαστούρα δε θα τα κάψει όλα γιατί θα βλέπει δέντρα με ταμπέλες MARFIN να κρέμονται από τα κλαδιά;
    αυτό είναι μέγιστη μπούρδα, ο φίλος χίππης που θα αφήσει το σκουπίδι του στην παραλία, πάλι ο ίδιος θα το ξαναβρεί εκεί να κολυμπάει δίπλα του ή να έχει κολλήσει στην πατούσα του ή να είναι μπροστά στη σκηνή του μέσα στο δάσος. Και ακριβώς επειδή αυτοί δε γυρνάνε στο νοικιασμένο δωματιάκι να κοιμηθούν το βράδυ και αύριο να πάνε σε άλλη παραλία και του χρόνου σε άλλο νησί, μαζεύουν τα σκουπίδια τους.

Το σκέφτηκα πιο πολύ πως σαν σωστός Έλληνας είτε θα πάει παραδίπλα την άλλη φορά ή απλά αν δεν το πειράζουν και τόσο, χέστηκε.

Αλλά οκ.

Vic Ford Prefect's Avatar

Έλα παιδιά, μην κάνετε πως δεν έχετε δει ποτέ στόκους που καταχέζουν το γαϊδουρονήσι, τα κάνουν πουτάνα και έρχονται του χρόνου και παραπονιούνται για το πόσο τρέντι έγινε. Χωρίς να θέλω να κάνω γενικό σχόλιο για το φρι κάμπινγκ, απλά δεν είναι όλα όμορφα και ρόδινα.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

δηλαδή λέμε ότι ο μέσος άνθρωπος που επιδίδεται στο ελεύθερο κάμπινγκ είναι πιο απρόσεκτος στη φύση από το μέσο άνθρωπο που συχνάζει στον τυχαίο Πλατανιά.

Θα διαφωνήσω.

Tags for this Thread