Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 285

Thread: νεοχιππισμός

Vic Ford Prefect's Avatar

Όχι δεν λέμε αυτό, αλλά κάποιοι έλεγαν ότι ο μέσος άνθρωπος που επιδίδεται στο ελεύθερο κάμπινκ είναι πιο προσεκτικός από το μέσο άνθρωπο που συχνάζει στον τυχαίο Πλατανιά, με το οποίο και εγώ δεν μπορώ να συμφωνήσω...
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

χμ, άρα μόλις συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε!

Vic Ford Prefect's Avatar

Ναι, αλλά μόλις τώρα συμφωνήσαμε στο πού ακριβώς διαφωνούμε!
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by ubu View Post
    λοιπόν,

ελεύθερο κάμπινγκ - γυμνισμός - φούντες - ισπανικά - λινές παντελόνες - χαιμαλιά - ζογκλερικά - legalize - μία τζίβα - πολλές τζίβες - ρέγκε - καποέιρα - παπαλάγκι - ποδήλατο - χορτοφαγία - ωμοφαγία - κηπουρική - ρέικι - σανδάλια - διακοπές σε ισπανόφωνες χώρες - βιολογικά προϊόντα

τι γνώμη έχετε;
    Πολύς μπελάς - στηρίζουμε - στηρίζουμε - ? - lol - lol - lol - εννοείται - not my cup of tea - not my cup of tea - αμέ - πλάκαέχει - ? - σε κάποιες περιοχές της Αθήνας βολεύει, Ηλιούπολη δε θα τη πάλευα, ειδικά για τις αποστάσεις που κάνω - χαζομάρα - αστειότητα - not my cup of tea - lol - lol - κάποια στιγμή - πολύ κακή μόδα, ακριβά προϊόντα, η άποψη πως είναι πιο υγειινά στερείται επιστημονικών επιχειρημάτων και επαφής με την πραγματικότητα εν γένει.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Solidium HAVOC's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Να μιλήσω και σοβαρά σήμερα που είμαι νηφάλια. Στηρίζουμε τη φάση γενικά, εννοείται. Δεν κάνω ούτε μ'αρέσουν όλα αυτά που αναφέρει ο ούμπου, αλλά αν κάποιος έπρεπε να με κατατάξει κάπου, εδώ θα με έβαζε υποθέτω.
    Να ρωτήσω εγώ τώρα όλους εσάς τους haters προς τι η εμπάθεια? Δηλαδή, παίζει τα ατομάκια αυτά να είναι τα μόνα ρε πούστη που δε βλάπτουν την κοινωνία, οι περισσότεροι σέβονται τίγκα το περιβάλλον, και τέλος πάντων χρησιμοποιούν το κεφαλάκι και το κορμάκι τους, διαβάζουν κάνα βιβλίο και έχουν ένα δυο ενδιαφέροντα πέρα από ΜΠΑΛΑ και ΜΟΥΝΙ. Τι σκατά σας πειράζει? Οτι έχει γίνει μόδα τελευταία? Ναι και? Μακάρι όλες οι μόδες να έβγαζαν τον ηλίθιο κοσμάκη της καφετέριας έξω και να τον παρότρυναν να ακούσει/παίξει καμιά μουσική και να έρθει πιο κοντά στη φύση, λέω εγώ.

Χαβόκ δεν ξέρω τι "νεοχίπιδες" έχεις πετύχει, αλλά αυτοί στον δικό μου κύκλο κάνουν μπανάκι τακτικά.
    Κι επίσης αυτό για ζάλισμα αρχιδιών δεν ξέρω από που το'βγαλες. Αυτοί που βλέπω εγώ κάνουν τη φάση τους και στ'αρχίδια τους για το τι κάνουν οι υπόλοιποι. Δεν θέλουν να ενοχλούνται όταν κάνουν πράγματα που δε βλάπτουν τους γύρω τους και δεν θα έπρεπε να απαγορεύονται, κάνουν τα φεστιβάλς τους και τις συνελεύσεις τους πάνω σε αυτά οι πιο συνασπισμένοι, αλλά δεν είδα κανέναν να ζαλίζει αρχίδια.

Πολύ κόμπλεξ εδώ μέσα γενικά. Θα σας συμβούλευα να το στρέψετε εκεί που αξίζει, εδώ δεν έχετε "εχθρούς".

Περαν του οτι this thread is now about free the free camping -εκανα προφητικο tag berni free camping πριν καν ξεκινησει ο "αγωνας"-και ως εκ τουτου η πολεμικη και η ζαλουρα ξεκινησε,

εγω προσωπικως δεν κατεβαζω ομαδα παμε να καψουμε νεοχιπιδες η οπως τελοσπαντων θελει το ρευμα να προσδιοριζεται.

Πιστευω ημουν σαφης. Οι φυλες με διασκεδαζουν ανεξαρτητως στολης.

Αλλα δεν ειναι κατι που επιλεγω για μενα, πως αλλιως να στο πω?
    Μπορω να μην ενοχλω τους γυρω μου, να μην βλαπτω το περιβαλλον στο οποιο κινουμαι, να διαβασω τα βιβλια μου, να διασκεδασω, να απολαυσω τη μουσικη που κατα περιοδους νιωθω την επιθυμια να ακουσω, να συναναστραφω φιλους και αγνωστους ποικιλλοτροπως,
    να ζησω εν παση περιπτωσει ανεξαρτητα απο το οποιοδηποτε περιφερομενο μπουλουκι και κριτικη για την διαθεση μου και τα ενδιαφεροντα μου.

Αντιστοιχως, αν καποιος τη βρισκει παιζοντας εναν ρολο που εξελισσεται με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα μεσα απο αυτοχριζομενη "ο,τιδηποτε" ομαδα, γουστο του επισης εφοσον την βρισκει ετσι.

Εμενα οι μονομανιες με κουραζουν, βαριεμαι το ιδιο και το ιδιο.

Συνηθως στις ομαδικες ταυτοτητες, και δεν αναφερομαι πλεον μονον στους νεοχιπιδες, και ειδικως στους νεοφωτιστους παιζει ενας αλφα φανατισμος. Και αν δεν μπορεις να δεις,οτι παρα τις αγνες προθεσεις και το αυθορμητο με το οποιο ξεκιναει κατι καταληγει σε ψυχαναγκασμους και θεωριες για αγριους, εχομε προβλημα.

Ειναι η καταρα της οποιαδηποτε μοδας/κινηματος. Ξεκιναει χαρωπα η και ομορφα αντιδραστικα σε καποιες συνθηκες της ζωης μας και καταληγει για ορισμενους μεγαλυτερος βραχνας. Θελουν να σε πεισουν για το ομορφο της κοσμοθεωρησης τους μεσα απο τις νεες τους δραστηριοτητες.
    Εμενα ολος αυτος ο ενθουσιασμος, οταν κατευθυνεται πανω μου με πνιγει, ειτε ειναι η αγαπη για το περιβαλλον, ειτε η αγαπη για την Μυκονο. Same thing, ιδια εισβολη με αλλο ρουχο.

Οποτε η κριτικη ειναι πανω στην παραπανω δηθεν συμπεριφορα και την ειρωνια με την οποια το αυθορμητο και εμοσιονιστικα θετικο καταληγει attention seeking και cult κηρυγμα.

Δεν το κανεις εσυ Μπαρμπαρελα μου? Ελα να πιουμε ενα μπυρονι. Μου βγαζεις το μανιφεστο του σωστου νεοχιπι για να γινω μελος της αδελφοτητος, ξυπναει μεσα μου ο viking με το τσεκουρι του και κανω ντου στην σκηνη σου
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

χάλια Swollen's Avatar

έχετε την τάση να κατηγοριοποιήτε τα πάντα εε. ακόμα κ το πιο απλό πράγμα το κάνετε βουνό!
    συνεχίστε να αναλώνεστε στο αν χίπιδη είναι η νεολαία τσίπρα ή ποιοι μαζεύουν καλύτερα τα σκουπίδια

(προφανώς νο οφένς σε κανέναν.με ξέρετε!)

εβίβες
    I must have some booze. I demand to have some booze

διασκεδάννυμ cancer's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    On topic: δε θα το κανα ποτε ολο το πακετο, αλλα τα μισα απο οσα γραφει ο ουμπου ειναι ωραια, και ειδικα το ποδηλατο, το πιο σημαντικο δηλαδη. Απο κει και περα, οτι ειπε το χαβοκ, δε με ενοχλει, και ο καθενας κανει οτι γουσταρει, αλλα αν πανε να σου πουνε οτι αυτοι ειναι και καλα οι ετσι κι οι αλλιως και εσυ δεν ξερεις, ε πρηζουν λιγο αρχιδια, δεν πειραζει και πολυ ομως.
    auto. oxi ta misa, to 1/4.

pantws to paketo tis dap me trabaei poly perissotero, se va8mo pou an den ipirxe to komma na stiriza sto epakro.

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by Weiss View Post
    αυτό είναι μέγιστη μπούρδα, ο φίλος χίππης που θα αφήσει το σκουπίδι του στην παραλία, πάλι ο ίδιος θα το ξαναβρεί εκεί να κολυμπάει δίπλα του ή να έχει κολλήσει στην πατούσα του ή να είναι μπροστά στη σκηνή του μέσα στο δάσος. Και ακριβώς επειδή αυτοί δε γυρνάνε στο νοικιασμένο δωματιάκι να κοιμηθούν το βράδυ και αύριο να πάνε σε άλλη παραλία και του χρόνου σε άλλο νησί, μαζεύουν τα σκουπίδια τους.
    Μπορεί οι ελεύθεροι campers να είναι τα καλύτερα παιδιά του κόσμου, μπορεί και όχι, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς να εγγυηθείς την συμπεριφορά κανενός κι αυτό είναι αναγκαίο να το λάβεις υπόψη στο policy making.

Διαφωνώ με την απαγόρευση, ωστόσο, στον βαθμό που θεωρούμε χρέος της πολιτείας την προστασία των φυσικών τοπίων, πρέπει τουλάχιστον να υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί (ακριβώς επειδή δε μπορείς να εγγυηθείς την συμπεριφορά κανενός) ως προς τις τοποθεσίες που επιτρέπεται η ελεύθερη κατασκήνωση. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και μία γενικότερη υπευθυνότητα του κράτους (και κυρίως της τοπικής αυτοδιοίκησης) στην φροντίδα και συντήρηση των δασών, αλλά αυτό είναι άλλη μεγάλη πικρή ιστορία.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Senior Member

Σόρρυ, αν κατάλαβα καλά ο Δέγγιαλ το φοκώνει?
    Γεια σου ρε μπαφορομπότ!

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Quote Originally Posted by HAVOC View Post
    Spoiler
    Περαν του οτι this thread is now about free the free camping -εκανα προφητικο tag berni free camping πριν καν ξεκινησει ο "αγωνας"-και ως εκ τουτου η πολεμικη και η ζαλουρα ξεκινησε,

εγω προσωπικως δεν κατεβαζω ομαδα παμε να καψουμε νεοχιπιδες η οπως τελοσπαντων θελει το ρευμα να προσδιοριζεται.

Πιστευω ημουν σαφης. Οι φυλες με διασκεδαζουν ανεξαρτητως στολης.

Αλλα δεν ειναι κατι που επιλεγω για μενα, πως αλλιως να στο πω?
    Μπορω να μην ενοχλω τους γυρω μου, να μην βλαπτω το περιβαλλον στο οποιο κινουμαι, να διαβασω τα βιβλια μου, να διασκεδασω, να απολαυσω τη μουσικη που κατα περιοδους νιωθω την επιθυμια να ακουσω, να συναναστραφω φιλους και αγνωστους ποικιλλοτροπως,
    να ζησω εν παση περιπτωσει ανεξαρτητα απο το οποιοδηποτε περιφερομενο μπουλουκι και κριτικη για την διαθεση μου και τα ενδιαφεροντα μου.

Αντιστοιχως, αν καποιος τη βρισκει παιζοντας εναν ρολο που εξελισσεται με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα μεσα απο αυτοχριζομενη "ο,τιδηποτε" ομαδα, γουστο του επισης εφοσον την βρισκει ετσι.

Εμενα οι μονομανιες με κουραζουν, βαριεμαι το ιδιο και το ιδιο.

Συνηθως στις ομαδικες ταυτοτητες, και δεν αναφερομαι πλεον μονον στους νεοχιπιδες, και ειδικως στους νεοφωτιστους παιζει ενας αλφα φανατισμος. Και αν δεν μπορεις να δεις,οτι παρα τις αγνες προθεσεις και το αυθορμητο με το οποιο ξεκιναει κατι καταληγει σε ψυχαναγκασμους και θεωριες για αγριους, εχομε προβλημα.

Ειναι η καταρα της οποιαδηποτε μοδας/κινηματος. Ξεκιναει χαρωπα η και ομορφα αντιδραστικα σε καποιες συνθηκες της ζωης μας και καταληγει για ορισμενους μεγαλυτερος βραχνας. Θελουν να σε πεισουν για το ομορφο της κοσμοθεωρησης τους μεσα απο τις νεες τους δραστηριοτητες.
    Εμενα ολος αυτος ο ενθουσιασμος, οταν κατευθυνεται πανω μου με πνιγει, ειτε ειναι η αγαπη για το περιβαλλον, ειτε η αγαπη για την Μυκονο. Same thing, ιδια εισβολη με αλλο ρουχο.

Οποτε η κριτικη ειναι πανω στην παραπανω δηθεν συμπεριφορα και την ειρωνια με την οποια το αυθορμητο και εμοσιονιστικα θετικο καταληγει attention seeking και cult κηρυγμα.

Δεν το κανεις εσυ Μπαρμπαρελα μου? Ελα να πιουμε ενα μπυρονι. Μου βγαζεις το μανιφεστο του σωστου νεοχιπι για να γινω μελος της αδελφοτητος, ξυπναει μεσα μου ο viking με το τσεκουρι του και κανω ντου στην σκηνη σου

χάλια Swollen's Avatar

Quote Originally Posted by House Of Low Culture View Post
    το φοκώνει?
    δάκρυσα
    I must have some booze. I demand to have some booze

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

Quote Originally Posted by Deggial View Post
    Μπορεί οι ελεύθεροι campers να είναι τα καλύτερα παιδιά του κόσμου, μπορεί και όχι, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς να εγγυηθείς την συμπεριφορά κανενός κι αυτό είναι αναγκαίο να το λάβεις υπόψη στο policy making.

Διαφωνώ με την απαγόρευση, ωστόσο, στον βαθμό που θεωρούμε χρέος της πολιτείας την προστασία των φυσικών τοπίων, πρέπει τουλάχιστον να υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί (ακριβώς επειδή δε μπορείς να εγγυηθείς την συμπεριφορά κανενός) ως προς τις τοποθεσίες που επιτρέπεται η ελεύθερη κατασκήνωση. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και μία γενικότερη υπευθυνότητα του κράτους (και κυρίως της τοπικής αυτοδιοίκησης) στην φροντίδα και συντήρηση των δασών, αλλά αυτό είναι άλλη μεγάλη πικρή ιστορία.
    καλά αλλά δεν το χρησιμοποίησα σαν επιχείρημα για να στηρίξω τη νομιμοποίηση του ελεύθερου camping εγώ, σα γενική διαπίστωση από τα μέρη που έχω δει το ανέφερα.

Senior Member supermarket's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Σουπερμάρκετ, απλά φύγε. Πας ακόμα σχολείο. Δεν έχεις δει τίποτα, δεν έχεις μιλήσει με κανέναν και δεν έχεις δικαίωμα να εκφέρεις άποψη.
    1) Fusika kai den 8a fugw.
    2) To oti paw sxoleio den shmainei oti eimai ka8usterhmenos.
    3) Den mporeis na 3ereis an exw milhsei me kanenan, kai vgazeis la8os sumperasmata.
    4) ESY, eisai to teleutaio atomo panw sto kosmo pou 8a ka8oriseis, an exw dikaiwma na milaw. This is called Fasism.(pou lene kai sto xwrio mou.)

p.s. esu otan phgaines sxoleio den h8eles na milas me "megalous" gia 8emata pou se endiaferoun?
    p.s.2 otan neuriazeis exeis plaka.

διασκεδάννυμ cancer's Avatar

mpempi mi masas mia.
    pes mou ti skata skeftosoun omws kai ebales auto to nick.

άντε βρε νούμερο. tamagothi's Avatar

Quote Originally Posted by Weiss View Post
    δηλαδή λέμε ότι ο μέσος άνθρωπος που επιδίδεται στο ελεύθερο κάμπινγκ είναι πιο απρόσεκτος στη φύση από το μέσο άνθρωπο που συχνάζει στον τυχαίο Πλατανιά.

Θα διαφωνήσω.
    δεν ξέρω αν ο μέσος άνθρωπος που συχνάζει στον πλατανιά είναι καλύτερος ή χειρότερος, αλλά εκεί η παραλία καθαρίζεται. ενώ το καλοκαίρι που πήγαμε κεδρόδασος το πάρκιν ήταν περίπου χωματερή κι επιπλέον κατεβαίνοντας πετύχαμε ένας μέρος που καταλάβαμε ότι ήταν η "τουαλέτα" από τους 2 τόνους πεταμένα χαρτιά και λοιπά αξεσουάρ.
    Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
    El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día

Tags for this Thread