Αν νομίζετε ότι υπάρχουν ακόμα, σας λυπάμαι. Αν από την άλλη χίππης είναι κάποιος / α που φέρει κονδυλώματα και έχει γαμηθεί με όποιον βρει, τότε ναι εδώ μέσα κάποιοι / ες πληρούν τις προϋποθέσεις.
Αν νομίζετε ότι υπάρχουν ακόμα, σας λυπάμαι. Αν από την άλλη χίππης είναι κάποιος / α που φέρει κονδυλώματα και έχει γαμηθεί με όποιον βρει, τότε ναι εδώ μέσα κάποιοι / ες πληρούν τις προϋποθέσεις.
Το πλήρωμα του χρόνου.
1) Φυσικά και δεν παίζει να ειναι οι μόνοι που σέβονται το πλανήτη. και είναι πολύ σπαστικό αυτο. Δηλαδή, οτι έχουν δημιουργήσει μια τέτοια εικόνα προς τα έξω. Επίσης αν ειναι για να μην βλαπτουμε τη κοινωνια να ενταχθουμε σε τετοιες "ομάδες", καπου το έχουμε χάσει, λέω εγω σαν μαθητης. Και ετσι οπως το θέτεις, το "δεν βλαπτουνε τη κοινωνία", σημαινει δεν ασχολουμαστε, αφου ετσι κι αλλιως ειμαστε για το πουτσο σαν κοινωνια και αυτο δεν προκειται να αλλάξει. Εδω, πιστευω οτι έχεις λάθος. Εκτος αν εννοεις αλλο πραγμα με το "δεν βλαπτουνε τη κοινωνία". Και δεν διαβαζετε μονο εσεις βιβλια. Αν αυτο νομίζεις.. Τέλος, οσοι δεν ειναι "νεο-χιπηδες" δεν σημαινει οτι βλεπουν ολη μερα μπάλα και τσοντες.Πιστευω να με καταλαβαινεις.
2) Εγω έχω δεί πολλούς να το παίζουν ξερω-γω, πιο ψαγμένοι απο επιπεδα μουσικης μεχρι απόψεων. Δηλαδη, επειδη απο φέτος αρχισα να ακούω και μεταλ, ερχονται και μ λένε : "Μην ακούς αυτες τις καμενιες.. Αυτα θα τα ξεπερασεις. ¨Ακου τριπ-ηοπ να νιώσεις." και αλλα τέτοια.. Και μολις τους βαζεις κατι αλλο.. π.χ. Clutch, Kyuss(δεν τα θεωρω μεταλ, αυτα.) σου λένε"πωπω.. τι βλακεια ειναι αυτη, ." στο 10 δευτερόλεπτο. δλδ, αντε γεια. κολημένοι.
3)χμ..κανεις δε μιλησε για εχθρους νμζ.. "αξιζει"??? πφφφ..![]()
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά, ας κάνουν ό,τι θέλουν αλλά να σταματήσουν να έρχονται στα δάση μου γιατί δεν τους γουστάρουμε εδώ πέρα.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Οι συριζιωτες, μαζι και οι wannabes ειναι τιγκα στους δηθεν και σε πρηζουν αλλα σιγουρα καλυτεροι απο δαπιτες και λοιπα ζωαδια. Θανατος στους ιντελεκτουελ, σνομπ και κατα βαθος ανοργασμικους τυπους που τα χειροποιητα κοζμηματα και οι παντελονες τους κοστιζουν οσο ενα ντυσιμο δαπιτισσας καληωρα και οι διακοπες τους οσο οι διακοπες στη Μυκονο.
Αλλα να πω πως απο τη λιστα μου ακουγεται παραπανω απο καλο το ελευθερο καμπινγκ που δεν εχω κανει, τα ισπανικα που δεν ξερω, η ρεγκε, τα ζογκλερικα στα οποια ειμαι αχρηστη και η ολη παγανιστικη ταση.
with change we'll explode and live
Ζογκλερικά να γίνει διαχωρισμός ε; Αλυσίδες γύρω-γύρω με καμιά φλόγα είναι μεν όμορφα και βγαίνουν ωραίες πιξ αλλά δεν πείθουν κανένα, εγώ στηρίζω τον μαλλιά με το καπέλο με τα κουδουνάκια που ζογκλάρει 5 κορίνες.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Μα αφού ήταν φοβερά!
Όχι μωρέ κυρίως στο υπογραμμισμένο που εμένα προσωπικά μου φάνηκε λίγο λολ δεδομένου ότι το ανέφερες εσύ που ανήκεις στο χώρο. Σαν να λέει ο ρουθλεςς για μουσική αντικειμενικά. Οκ λίγο περίεργη αναλογία αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω γιατί είμαι και άυπνος και δε μου βγαίνει τώρα![]()
Για το υπόλοιπο, οκ λογικό να μην το δεις εσύ που εκείνη τη στιγμή διασκεδάζεις αλλά δεν θα ισχύει το ίδιο για κάποιους άλλους.
Επίσης να προσθέσω, ανεξάρτητα με το αποπάνω, πως 3/4 όσων "νεοχίππηδων" ( όπως τους ορίζει το θρεντ ) γνωρίζω είναι dythen.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Kαλά, έχουν ειπωθεί απύθμενες μαλακίες εδω μέσα. Ο καθένας μιλάει και για διαφορετικη κατηγορία ανθρώπων. Ξεκαθαρίστε πρώτα στο κεφαλάκι σας σε ποιούς αναφέρεται ο θρεντ στάρτερ και μετά ποστάρετε. Επί τη ευκαιρία ούμπου, εσένα ποια η γνώμη σου?
Σουπερμάρκετ, απλά φύγε. Πας ακόμα σχολείο. Δεν έχεις δει τίποτα, δεν έχεις μιλήσει με κανέναν και δεν έχεις δικαίωμα να εκφέρεις άποψη.
εντιτ: spiritcrusher, εσύ που είσαι έξω απο τον χώρο, αντικειμενικά, θεωρείς πως δικαιολογημένα απαγορεύεται η ελεύθερη κατασκήνωση? Ή μήπως επωφελείσαι, αντικειμενικά πάλι, από την απαγόρευση της κατανάλωσης της κάνναβης?
Last edited by Drumsick; 10-05-2010 at 15:38.
το ποστ ναθινγκμαν για οπαδούς μπαρτσελόνα τα έλεγε καλά ε.
i need feminime venoms in order to function with the system.
To τοπικ αναφέρεται φαντάζομαι κυρίως σε γκρούβαλους του Να, Γαύδος, Δονούσες και ρέστα άρα ναι, φωτιά και τσεκούρι. Αντικειμενικά.
Επίσης για το μαύρο στ' αρχίδια μου αλλά αυτούς τους τύπους εγώ θέλω να τους απαγορεύω να μπαίνουν στο μετρό ή στην πλατεία συντάγματος, πόσω δε μάλλον να τους επιτρέπεται να γεμίζουν σαβούρα και τζιβανόγοπες μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της Πατρίδος μου.
Τέλος: http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/10/blog-post.html