Όχι ρε Κάλκι, δε σε έχω για αναίσθητο, ίσα-ίσα παρόλο που είσαι ο πιο φόρα παρτίδα υπέρ των μπαχαλάκηδων, παρόλα αυτά σε έχω για πιο άνθρωπο και ψυχούλα από άλλους τυχαίους χρήστες και γι'αυτό ακριβώς δεν έχει κανένα νόημα να κάθεσαι να κάνεις νηφάλια κριτική, που δεν είναι νηφάλια με την καμία, γιατί έχεις επωμιστεί μόνος σου τον ρόλο της αντι-ισοπεδωτικής φωνής για το συγκεκριμένο γεγονός.
Η πολιτική κατεργασία σου φρονώ ότι τσινάει και προβληματίζεται όταν βλέπει 3 καημένους πεθαμένους από το χέρι αυτών που γενικά επικροτείς, έστω και άθελά τους. Δεν ξέρω αν την αποδεικνύει λάθος, ρε πούστη, βγες και πες όμως "οι παράπλευρες απώλειες είναι λυπηρές αλλά δεν αρκούν για να με αποτρέψουν" και κάτσε ρούφα το αυγό της κοινωνικής κατακραυγής, τα άλλα είναι καλαματιανός και έξυπνο παιδί είσαι, το ξέρεις. Εκτός και αν οι α/α θα κάνουν συστάσεις στο μέλλον να προσέχουν καλύτερα όταν εκσφεδονίζουν μολώτωφ και αυτό σε καλύπτει.
Του βικότνικ δεν την κατάλαβα την εναλλακτική του απάντηση, ούτε την βρήκα αστεία αλλά χαίρομαι που το διασκεδάζετε γενικά.
Αυτά τα περί βεβαιότητας που δεν μπορεί να την έχει ποτέ κανείς αλλά παρόλα αυτά την ψάχνετε, θα την κάνουμε κάποτε από κοντά την κουβέντα να σου πω την αποψάρα μου.