Κάλκι, να στο πω έτσι πιο απλά για να καταλάβεις, όταν πιάνεις κάτι στα χέρια σου κάτι που είναι δολοφονικό, που μπορεί να σκοτώσει, τότε πρέπει να είσαι ένας υπεύθυνος άνθρωπος. Δεν πάει να είναι πέτρα δε πάει να είναι φωτιά δε πάει να είναι γκλομπ δε πάει να είναι πιστόλι. Είναι το ίδιο πράγμα. Δε μετράει το τι σκεφτόσουν ή τι ιδεολογία έχεις ή πόσο καταπιεσμένος είσαι. Για αυτό και εγώ δεν εμπιστεύομαι ζώα που πετάνε φωτιές και πέτρες (και σφαίρες προφανώς) όπου να ναι, είναι ηλίθιοι, είναι επικίνδυνοι, είναι δυνητικοί δολοφόνοι. Θα τους έβαζα δέκα είκοσι χρόνια στο δικό μου σύστημα να σαπίσουν στη φυλακή είτε είναι μαύροι είτε πράσινοι είτε μπλε, επειδή είναι βλάκες, επειδή είναι ανεύθυνοι, επειδή γράφουν στα αρχίδια τους την ανθρώπινη ζωή. Και είμαι σίγουρος ότι για το Βγενόπουλο η πυρασφάλεια της τράπεζας είναι το λιγότερο από τα πράγματα που πιθανόν να τον βαραίνουν, ναι. έντιτ: και μιας και αναφέρθηκε το "εάν ήμουν εγώ θα το έκανα καλύτερα", σπάσε τα τζάμια, μπες μέσα, πέτα κάτω τους υπολογιστές, βρίσε και φύγε ρε φίλε. Αφού στις επιχειρήσεις έτσι κι αλλιώς μηδαμινή πραγματική ζημιά κάνεις έτσι κι αλλιώς, αλλά συμβολική.