Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
Έλα ρε Κάλκι, δεν χρειάζεται να υπερασπίζεσαι αυτή τη μαλακία. Η πολιτική κατεργασία αυτού του είδους είναι της καραπουτσακλάρας βρε αδερφέ, αν όταν μάθεις ότι με την μαλακία που έκανες πέθαναν 3 εργαζόμενοι και εσύ σκέφτεσαι πόσο φταίει πιο πολύ ή έστω εξίσου ο Βγενόπουλος. Να ξανακάνεις πολιτική κατεργασία από την αρχή γιατί ο Βγενόπουλος έχει χεσμένο το πολιτικό φαινόμενο που είσαι και μεθαύριο μπορεί να είναι και 5 και 15 οι νεκροί και ο Βγενόπουλος ακόμα εκεί θα είναι ζωντανός, οι τράπεζες θα υπάρχουν ακόμα εξίσου επιθετικές(!), άρα ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ.
κατσε ρε να πουμε, εγω το εκανα; νομιζεις οτι το χαιρομαι; νομιζεις οτι ΕΣΤΩ στ' αρχιδια μου που πεθαναν; νομιζεις οτι αυτοι που θα το εκαναν θα ειναι τοσο μαλακες που δεν θα νιωθουν τιποτα τωρα; ακριβως γι' αυτο κανω την νηφαλια κριτικη σ' αυτο. ναι, μπορει να ειναι λαθος κατεργασια τιποτα δεν μπορει να την αποδειξει πιο λαθος απ' την δικη σου, την δικη μου κλπ. ενδειξεις προς την βεβαιοτητα ψαχνουμε, δεν μπορουμε να την κατεχουμε ποτε.