κατσε ρε να πουμε, εγω το εκανα; νομιζεις οτι το χαιρομαι; νομιζεις οτι ΕΣΤΩ στ' αρχιδια μου που πεθαναν; νομιζεις οτι αυτοι που θα το εκαναν θα ειναι τοσο μαλακες που δεν θα νιωθουν τιποτα τωρα; ακριβως γι' αυτο κανω την νηφαλια κριτικη σ' αυτο. ναι, μπορει να ειναι λαθος κατεργασια τιποτα δεν μπορει να την αποδειξει πιο λαθος απ' την δικη σου, την δικη μου κλπ. ενδειξεις προς την βεβαιοτητα ψαχνουμε, δεν μπορουμε να την κατεχουμε ποτε.
this is radio freedom.
Κοίτα, άσε τις θεωρίες και σκέψτου το απλά. Έχεις φτάσει από ιδεολογική κατεργασία στο συμπέρασμα ότι στα καθήκοντά σου ως φρουρός ενός πολιτεύματος που υποστηρίζεται από το 90% του λαού στη χώρα που ζεις είναι να το υπερασπίζεσαι απέναντι σε βίαιες επιθέσεις. Δεν είσαι ο ένας τρελός που το κάνει, υπάρχει μια σεβαστή μερίδα πληθυσμού που από ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ - όχι από ραμποκαυλίαση - το κάνει. Είσαι τώρα στα Εξάρχεια. Φρικιά, μπινελίκια, εν δυνάμει πετρίδια παντού. Άγχος. Έρχεται ένα τσουτσέκι και σου πετάει ένα μπουκάλι νερό. Ε φίλος σόρρυ αλλά εκνευρίζεσαι κι εσύ. Θα πυροβολήσεις για να το τρομάξεις, δε θα κάνεις κι έλεγχο αν θα εξοστρακιστεί η σφαίρα, αυτό συμβαίνει μία στις χίλιες. Εν τέλει δεν υπάρχει ΕΚΛΗΜΑΤΙΑΣ (με όποια ηθική έννοια μπορεί να το πάρεις αυτό, όχι του αστικού δικαίου) γονιός που θα άφηνε το παιδί του να τριγυρίζει στα Εξάρχεια ενώ γνωρίζει τον ΚΙΝΔΥΝΟ-ΘΑΝΑΤΟ που καραδοκεί.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Χωρις να θελω να εκτροχιασω τη συζητηση:
Με τη στενη νομικη εννοια του ορου επελεξαν να μην απεργησουν*. Οποτε στα παπαρια του Βγενοπουλου και του καθε Βγενοπουλου. Θα δωσει ενα ξεροκομματο αποζημιωση, θα την πατησει ο πολεοδομος και εξω απο την πορτα.
*: οτι οποιος απεργουσε, πιθανοτατα την αλλη μερα να ειχε τα παπουτσακια στο χερι, ειναι ευνοητο.
οχι, οχι, ειναι αγνα μαλακας
this is radio freedom.
τρολλαρισμα στο οικοσυστημα ενδεχομενως.
this is radio freedom.
τώρα κάθομαι και επιμένω για ηλιθιότητες αλλά είναι προφανές ότι υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Εσύ μωρέ παπάρα, άμα αποφάσιζες να πας νύχτα και κάψεις το χι ψι κτήριο για τους τάδε λόγους, σε απέλυσαν με το έτσι θέλω, είναι μασονική στοά και κάνουν σανατιστικές τελετές δρακοειδή, είναι το υπουργείο οικονομικών, και ανακαλύπτεις στην πρωινή εφημερίδα ότι μαζί με το κτήριο κάηκε και ένας 60χρονος φύλακας που τον είχε πάρει ο ύπνος μέσα, τι λες στον εαυτό σου, ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΜΑΛΑΚΙΑ? Πως στο μπούτσο αναιρούν αυτά που έγραψες το ποστ μου που αφορά ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ?
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Αυτό που θέλω να πω, για τους εγκεφαλικά νεκρωμένους τύπου Κάλκι, είναι ότι αν αναγνωρίσεις όλα αυτά τα ελαφρυντικά για τα φρηκς σήμερα θα πρέπει να κάνεις το ίδιο καρμπόν (σχεδόν) για τον Κορκονέα. Και το ένα και το άλλο είναι ηλίθια.
Για τους χαζούς μας φίλους: Δεν πιστεύω -προφανώς- αυτό που έγραψα. Το έγραψα γιατί με μια απλή αναλογία δείχνει τι μαλακίες γράφει ο Κάλκι.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Πολιτική πράξη είναι και ο αρειανός που κατεβάζει μαδέρι στο κεφάλι του βάζελου οπαδού γιατι έχασε την κούπα. Η "ιδεολογική κατεργασία" όπως θες να την χρησιμοποιήσεις είναι μια έκφραση που προυποθέτει μερικά θεμελιώδη πράγματα όπως συνείδηση, σκέψη και περισσυλογή. Στον κυκεώνα του αυθόρμητου παροξυσμού που ρέει μέσα στο κεφάλι ενός χαζούλη βομβαρδιστή μολότωφ (σικ) δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, υπάρχει ένα μεγάλο ΟΥΓΚ και αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε όλοι ρε καλκι. Εγώ δε μπορώ σε αυτό το ουγκ να προσάψω δολοφονικές προθέσεις γιατί έχει και ένα κάποιο ακαταλόγιστο λόγω βλακείας αλλά μην τρελαθούμε τώρα που θα εξηγήσουμε και τα ανεξήγητα. Μπορώ να προσάψω σίγουρα προκλητική αμέλεια στα αφεντικά της τράπεζας που απαγόρευσαν την απεργία την συγκεκριμένη μέρα και επέλεξαν να ανοίξουν την τράπεζα σε κόκκινη περιοχή αλλά αυτό δεν αλλάζει πολλά πράγματα.
Ακόμη ένα καπα μαρούση, απο μαλακία, σεβασμός στους νεκρούς και πάμε παρακάτω.
Όχι ρε Κάλκι, δε σε έχω για αναίσθητο, ίσα-ίσα παρόλο που είσαι ο πιο φόρα παρτίδα υπέρ των μπαχαλάκηδων, παρόλα αυτά σε έχω για πιο άνθρωπο και ψυχούλα από άλλους τυχαίους χρήστες και γι'αυτό ακριβώς δεν έχει κανένα νόημα να κάθεσαι να κάνεις νηφάλια κριτική, που δεν είναι νηφάλια με την καμία, γιατί έχεις επωμιστεί μόνος σου τον ρόλο της αντι-ισοπεδωτικής φωνής για το συγκεκριμένο γεγονός.
Η πολιτική κατεργασία σου φρονώ ότι τσινάει και προβληματίζεται όταν βλέπει 3 καημένους πεθαμένους από το χέρι αυτών που γενικά επικροτείς, έστω και άθελά τους. Δεν ξέρω αν την αποδεικνύει λάθος, ρε πούστη, βγες και πες όμως "οι παράπλευρες απώλειες είναι λυπηρές αλλά δεν αρκούν για να με αποτρέψουν" και κάτσε ρούφα το αυγό της κοινωνικής κατακραυγής, τα άλλα είναι καλαματιανός και έξυπνο παιδί είσαι, το ξέρεις. Εκτός και αν οι α/α θα κάνουν συστάσεις στο μέλλον να προσέχουν καλύτερα όταν εκσφεδονίζουν μολώτωφ και αυτό σε καλύπτει.
Του βικότνικ δεν την κατάλαβα την εναλλακτική του απάντηση, ούτε την βρήκα αστεία αλλά χαίρομαι που το διασκεδάζετε γενικά.
Αυτά τα περί βεβαιότητας που δεν μπορεί να την έχει ποτέ κανείς αλλά παρόλα αυτά την ψάχνετε, θα την κάνουμε κάποτε από κοντά την κουβέντα να σου πω την αποψάρα μου.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος