Αδερφε απο πανω, επειδη μαλλον δεν εχεις δει τι κυκλοφορει εξω, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ριζοσπαστικοποιειται. Με το πρωτο κοκκαλακι, ολοι τουμπεκι!
αλλος μαλακας* απο δω.
ναι, κι ομως, "ειμαστε κοινωνικο φαινομενο, ας προσεχατε". και βασικα δεν θα γινει τιποτα για την ριζοσπαστικοποιηση του κοσμου οσο υπαρχει αριστερα που θελει να βαφτιστει επαναστατικη πρωτοπορια. σκατα θα τα κανετε οπως τα κανετε απ'οταν δημιουργηθηκατε.
* ο σταμ
this is radio freedom.
ακου λογικη ρε πουστη δηλαδη. "ν' απομονωθουν τα λουμπεναρια". να τα κλεισουν ολα σ'ενα νησι!
this is radio freedom.
Κάλκι, να στο πω έτσι πιο απλά για να καταλάβεις, όταν πιάνεις κάτι στα χέρια σου κάτι που είναι δολοφονικό, που μπορεί να σκοτώσει, τότε πρέπει να είσαι ένας υπεύθυνος άνθρωπος. Δεν πάει να είναι πέτρα δε πάει να είναι φωτιά δε πάει να είναι γκλομπ δε πάει να είναι πιστόλι. Είναι το ίδιο πράγμα. Δε μετράει το τι σκεφτόσουν ή τι ιδεολογία έχεις ή πόσο καταπιεσμένος είσαι. Για αυτό και εγώ δεν εμπιστεύομαι ζώα που πετάνε φωτιές και πέτρες (και σφαίρες προφανώς) όπου να ναι, είναι ηλίθιοι, είναι επικίνδυνοι, είναι δυνητικοί δολοφόνοι. Θα τους έβαζα δέκα είκοσι χρόνια στο δικό μου σύστημα να σαπίσουν στη φυλακή είτε είναι μαύροι είτε πράσινοι είτε μπλε, επειδή είναι βλάκες, επειδή είναι ανεύθυνοι, επειδή γράφουν στα αρχίδια τους την ανθρώπινη ζωή. Και είμαι σίγουρος ότι για το Βγενόπουλο η πυρασφάλεια της τράπεζας είναι το λιγότερο από τα πράγματα που πιθανόν να τον βαραίνουν, ναι. έντιτ: και μιας και αναφέρθηκε το "εάν ήμουν εγώ θα το έκανα καλύτερα", σπάσε τα τζάμια, μπες μέσα, πέτα κάτω τους υπολογιστές, βρίσε και φύγε ρε φίλε. Αφού στις επιχειρήσεις έτσι κι αλλιώς μηδαμινή πραγματική ζημιά κάνεις έτσι κι αλλιώς, αλλά συμβολική.
Last edited by phthoggon; 05-05-2010 at 18:18.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Καλά καλά, μείνετε να φοβάστε πρωτοπορίες και εξουσίες, κανείς δε νοιάστηκε για τον αυτισμό σας εξαρχής. Όσο γίνεται να μη ξεπετάγεστε σα σφηνόπουτσες, απλά, γιατί
ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕ
ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ.
Βέβαια το ότι δε γουστάρετε πρωτοπορίες αλλά στις πορείες το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να αυτοβαπτιστείτε μία τέτοια, είναι ένα άλλο θέμα.
κοιτα, ασε τις θεωριες και σκεψου το απλα. εχεις φτασει απο ιδεολογικη κατεργασια στο συμπερασμα οτι στα καθηκοντα σου ως επαναστατης ειναι το να πεταξεις μπουκαλι σε τραπεζα. δεν εισαι ο ενας τρελος που το κανει, υπαρχει μια σεβαστη μεριδα πληθυσμου που απο ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ - οχι για το χαβαλε - το κανει. εισαι τωρα σε μια πορεια. δακρυγονα απο παντου. ΞΥΛΟ με μπατσους. Βλεπεις μια τραπεζα που φαινεται κλειστη. Ε φιλος σορρυ, αλλα δεν θα μπεις να της κανεις και εξονυχιστικο ελεγχο. σκεφτεσαι οτι δεν υπαρχει ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ (με οποια ηθικη εννοια μπορει να παρει αυτο, οχι του αστικου δικαιου) που θα αφηνε τους υπο την δουλεψη του απροστάτευτους σε κινδυνο κρατωντας τους με ενα πιατο φαϊ. στ' αρχιδια μου τι θα εκανες στο συστημα σου, απ' οτι φαινεται τα παντα για να νομιμοποιεις την οποια εξουσια.
this is radio freedom.
να υπενθυμίσουμε ότι ωραία όλαυτά αλλά παπάρια ιδεολογική κατεργασία έχουν υποστεί οι φρίκουλες που βλέπουμε σε κάθε πορεία από δεκέμβρη μέχρι τώρα να σπάνε. και ναι, οι περισσότεροι το κάνουν για χαβαλέ. λίγη κοινωνικοποίηση στη μεσολογγίου θα έπειθε τον οποιονδήποτε πιστεύω.
Ξερωγω, το να αποφασίζεις εν μέρει τις τύχες 150.000 ανθρώπων δε σε κάνει ένα είδος πρωτοπορίας;
Θέλω να εστιάσεις στο "κανείς δε νοιάστηκε".
Δεν έχετε απήχηση στην κοινωνία, δε μιλάτε σε αυτήν, κάντε την αυτοκριτική σας και ουρτ.
κοιτα, αμα θες να παιξεις με τις λεξεις ενω αναγκαζομαι να γραφω χιλια ποστ το λεπτο be my guest. το ζητημα ειναι το εξης: οποιος πεταει μπουκαλι εχει διαμορφωσει μια (δικη του και λανθασμενη ισως - δεν λεω οχι) αντιληψη για τον ρολο των τραπεζων στην υπαρχουσα κοινωνια. οταν την πεταει το θεωρει πολιτικη πραξη, οκ; οκ!
this is radio freedom.
welcome to this world of pink champagne and swimming pools,all you have to lose is your virginity..
www.myspace.com/yassaband
Έλα ρε Κάλκι, δεν χρειάζεται να υπερασπίζεσαι αυτή τη μαλακία. Η πολιτική κατεργασία αυτού του είδους είναι της καραπουτσακλάρας βρε αδερφέ, αν όταν μάθεις ότι με την μαλακία που έκανες πέθαναν 3 εργαζόμενοι και εσύ σκέφτεσαι πόσο φταίει πιο πολύ ή έστω εξίσου ο Βγενόπουλος. Να ξανακάνεις πολιτική κατεργασία από την αρχή γιατί ο Βγενόπουλος έχει χεσμένο το πολιτικό φαινόμενο που είσαι και μεθαύριο μπορεί να είναι και 5 και 15 οι νεκροί και ο Βγενόπουλος ακόμα εκεί θα είναι ζωντανός, οι τράπεζες θα υπάρχουν ακόμα εξίσου επιθετικές(!), άρα ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος