Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
Δεν ξέρω, θα ήθελα να αναπτύξεις λίγο τη συλλογιστική σύμφωνα με την οποία αν κάποιος που πληρώνει σε φόρους ήδη ένα 20% από όλο του το εισόδημα μέσω φπα, ένα επίσης μεγάλο ποσοστό απευθείας από το μισθό του και επίσης κατιτίς στο τέλος κάθε χρόνου, ενώ του κρατάνε και τα άπειρα για μια ασφάλιση της πούτσας, αν μπορέσει να γλιτώσει κάποιες δεκάδες ή εκατοντάδες ευρώ με κάποιο τρόπο προκαλεί την αύξηση της τιμής του ψωμιού. Την αλυσίδα δηλαδή, τύπου: λιγότερα λεφτά στο κράτος οδηγούν σε λιγότερες επιδοτήσεις στους αγρότες, ανεβαίνει η τιμή των σιτηρών κλπ.
Δεν έχει νόημα να κάτσουμε να αναλύσουμε τα πάντα, έχουμε φτάσει στο σημείο να φαίνεται ότι θεωρούμε τους αρτοποιούς μεγαλύτερο κακό από τους μεγαλοεπιχειρηματίες, το οποίο δεν ισχύει προφανώς οπότε δε ξέρω τι περιμένεις να ακούσεις σαν ανάλυση. Άσε που ειλικρινά δεν έχω το κουράγιο να γράψω άλλα για να πετάγεται ο καθένας και να λέει "μας σπάσατε τα αρχίδια" και να φεύγει ή "βαριέμαι να διαβάσω τα κατεβατά, πείτε σε 4 προτάσεις τι πιστεύετε". Νομίζω πολλά είπαμε, τα υπόλοιπα από κοντά.