Σου λένε πονάει η αγορά, έχουμε κρίση, δεν κουνιέται τίποτα.οκ οκ. έχουμε οικονομικη "κρίση". Σας μειώνουμε ις αποδοχες και σας ρουφαμε το αίμα παραπάνω με τέτοιου είδους λύσεις. Κάλυτερα να φοβάστε, γιατί αυτο εκφοβισμός λέγεται. Πλύση εγκεφάλου, κρίση κρίση κρίση και σκερ τάκτικς. "Κάναμε ότι μπορούσαμε" είπε ο Γιωργάκης., "Τα καταφέραμε,θα το πάρουμε το δάνειο" είπε ο Γιωργάκης. Ένα καλο δείγμα τησ Ελλάδας βέβαια είναι το ένα κ μοναδικό προϊον που έχουμε να προσφέρουμε. Το ονόμα αυτου, Τουρισμος.Δίωχνουμε τον κόσμο,,τον κλεβουμε στο ταξί, τον κλέβουμε στο φαϊ ,γενικότερα τον κλεβουμε τον ξένο ρε παιδι μου,έτσι ειναι. Η λογικη του ότι αρπάξεις αρπαξες. Αυτο είναι και ο καθρέπτης της όλης Φασής.'Ολα είναι τόσο λάθος.
Και κάπου εκεί έρχομαι και εγώ σαν νέος επιχειρηματίας. Στήριχτε την Φάση,λένε. Μου λένε 20% ΠΑΝΩ τα αλκώλια και το ΦΠΑ +3.Έρχεται το ΟΑΕΕ (Χ- ΤΕΒΕ) και μου κάνει μέσα σε 10 μήνες 2 αυξήσεις (την 2η την έμαθα αφου άνοιξα τον φάκελο σήμερα) σε σύνολο 50 ευρό. Θα έρθει, ο ΔΕΗΣ με το έξτρα που θα βάλουν και έκει. Θα Επιζήσουν μόνι οι δύνατοι. ξεκαθάρισμα στην πιάτσα, ΄θανατος στους μικρούς και πάει λέγωντας. Και εγώ προσωπικά Χέστηκα,θα την βρω την άκρη. Αλλά. Δεν υπάρχει κανένα σχεδιο Υπερ μας.