Quote Originally Posted by The Good Son View Post
Βασικά φθόγγε αρχικά, βάλε αβαταρ γιατί κάνεις μεγάλα ποστ και εμφανίζεται συνεχόμενη χρωματίλα από πίσω όταν ποστάρεις και αυτό κάνει βαρετή την ανάγνωσή των ποστ.
όχι

Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράματα που νομίζω έχω γράψει πολύ καθαρά και αυτό φαίνεται από το ότι κάποιοι τα παρατήρησαν και τα σημείωσαν (ο κόρονερ). Ντάξει μερικές φορές όμως χρειάζεται κάποια εξήγηση στα φόρουμ και αυτό δεν είναι κακό.

Δεν προσέβαλα τα γούστα κανενός. Δεν είπα ότι το γούστο σου που ακούς μπούρζουμ ή φδσασγμπαθορ είναι για τον πούτσο γιατί αντικειμενικά η μουσική αυτή είναι χάλια. Σαφώς η μουσική έχει υποκειμενικό διαφορετικό αντίκτυπο στον καθένα και κανείς δεν έχει δικαίωμα να επεμβεί σε αυτό. Και αν το σχολιάσει αρνητικά (μιλώντας σοβαρά) είναι το λιγότερο ανώριμος.
για άλλο σε κατηγόρησα όχι για αυτά, για δύο συγκεκριμένες παρατηρήσεις που επέλεξες να ξεχάσεις τώρα (δε τα ξαναγράφω, πήγαινε πίσω αν θες) και οι οποίες είναι εντελώς αντίθετες σαν άποψη με τα βαρετά και politically correct που μας λες τώρα.

Το υπόλοιπο text δεν υπάρχει λόγος καν να το κουοτάρω, δε λες κάτι καινούργιο μαν, μπορούσες να πεις κατευθείαν πως θεωρείς πιο σημαντική την άποψη της ιστορίας και των πολλών. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι οι beatles δεν έγιναν πασίγνωστοι και επιδραστικοί επειδή έγραψαν ωραία τραγούδια, έγιναν όλα αυτά επειδή είχαν ωραία και πρωτότυπα τραγούδια και έφτασαν στα αυτιά των ακροατών μέσω τεράστιας προώθησης. Και το δεύτερο είναι που καθιστά την ουσία του ιστορικού φάκτ "οι beatles έγιναν πασίγνωστοι και επιδραστικοί" όχι το "είχαν δικό τους χαρακτήρα" και "το έκαναν καλά" όπως μπορούνε να σε διαβεβαιώσουν οι πιθανόν δεκάδες χιλιάδες μπάντες που είχαν και τα δύο αυτά και δεν έφυγαν ποτέ από το γκαράζ τους. Κατα τ' άλλα τρομάζω που εσύ χρησιμοποιείς όρους όπως "καλύτερος" και "σημαντικός" και μιλάς για ένα ακαθόριστο εμείς που δεν έχω καταλάβει τι είναι, η ποπ κουλτούρα, τα στατιστικά στοιχεία, το τοπ τεν ή οι ανθολογίες με χιτ παλιών δεκαετιών.

Αφού θες λοιπόν αντικειμενικά δεδομένα, τουμπεκί και το φιλόσοφεμ που το βρίσκεις μία αηδία εσύ ο ίδιος και προσπάθησε να μου εξηγήσεις και τις εκατομμύρια πωλήσεις της britney spears και του φίφτυ σεντ με την λογική σου. Καλά δεν είναι αυτά για να τα ακούει ο κόσμος? Σημαντικά δεν είναι? Επιδραστικά?