View Poll Results: ?

Voters
113. You may not vote on this poll
  • ΠΑΣΟΚ

8 7.08%
  • ΝΔ

8 7.08%
  • ΚΚΕ

10 8.85%
  • ΣΥΡΙΖΑ

12 10.62%
  • ΛΑΟΣ

5 4.42%
  • Οικολόγοι

6 5.31%
  • Άλλο

14 12.39%
  • Άκυρο

13 11.50%
  • Λευκό

1 0.88%
  • ΔΓ / ΔΑ

5 4.42%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

12 10.62%
  • Αποχή

19 16.81%
Page 15 of 78 FirstFirst ... 513141516172565 ... LastLast
Results 211 to 225 of 1167

Thread: Εκλογές 2009;

Δράκος ikonoklast's Avatar

Κάποιος πρέπει να βγει και να πει: "δε πειράζει φίλε, 20 χρόνια ΝΑΡ φέτος, ΝΕΚΤΑΡ!"

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Quote Originally Posted by Phoebus View Post
    Σταμ, είσαι ένας ηλίθιος. Όχι ότι θέλω να το παίξω με στυλ καρχαρτ "είμαι η ελίτ και σας κατουράω" και απλά να κράξω χωρίς νόημα, απλά δε μπορείς να λες ότι μιλάς πολιτικά, πόσο μάλλον να ισχυρίζεσαι κιόλας ότι έχεις δίκιο, και να κράζεις τον Πολυζωγόπουλο. Όχι ότι το άτομο δεν έχει κάνει λάθη ή είναι άγιος. Δε καταλαβαίνω τι σε καίει τόσο πολύ με τον τύπο. Συγκράτησε λίγο το κνίτικο ύφος στην άκρη, ΟΚ; Αν θες, κράξε τον σημερινό πρόεδρο και τη ΓΣΕΕ του -_-
    Έχεις να πεις τπτ επί της ουσίας ρε καθυστερημένε; Μόνο μία γκομενίστικη ανάλυση περι εκλογών είδα. Αν έχεις πες, αν δεν έχεις κλάσε μου τ'αρχίδια πασοκόσκυλο.

...και τσαντισμένος stam and the witches.

τσάκισέ τους με την ψήφο σου.

Και για να προλάβω, ό,τι είπα εγώ σε αυτό το τοπικ αφορούσε τους Οικολόγους Πράσινους. Αν τώρα εσύ βλάκα Phoebus αρπάχτηκες με το ποστ μου με τον Πολυζωγόπουλο (που ήταν το τελευταίο σε μία σειρά αντιπασοκικής υστερίας), γάμησέ με.

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

οσον αφορα τη ΔΕΘ και την Ανταρσυα υπηρξαν 2 συγκεντρωσεις, μια μεριδα της (ΣΕΚ, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ..) ηταν με γσεε στη συγκεντρωση και μπροστα στην πορεια της και η υπολοιπη Ανταρσυα ηταν στην Καμαρα οπου εκανε ξεχωριστη πορεια με καποια σωματεια και το κκε-μλ και δε συναντηθηκε με τη Γσεε!
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

σκληρόκαρδος χρυσοκούκης Kingdom Gone's Avatar

να το διαλύσετε το μαγαζί τότε, κύριοι!
    After the Triumph of Your Birth.

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Κατώριμε, ένα παλικάρι μου. Τι "μπάμπης μπακάλης" και σβεν γιόρκενσεν. Να μιλάμε σαν άνθρωποι.
    Ρε σεις ρεκβιεμάδες, τι σκατά κόλημα τρώτε? Αν δεν γουστάρετε αυτά που γράφω, πείτετο. Το αν είμαι φέικ ή όχι, σε εμποδίζει να απαντήσεις σαν άνθρωπος? Κι εσύ ικονοπλαστ το ίδιο. Μπαίνω σε μια κουβέντα, και γράφω ότι γουστάρω, και αν είμαι φέικ ή όχι δεν έχει καμία σχέση.

Από εκεί και πέρα, κλασσικοί ΑΝΤΑΡΣΥτες μεταλλαγμένοι κνίτες, και αν όντως κατεβήκανε με την γσεε, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά είναι που ταυτίζονται με την κυρίαρχη συνδικαλιστική συνιστώσα. Επίσης έχω περίπου 1 χρόνο να ασχοληθω με τα εσωτερικά του εαακογκρουπουσκουλισμού, και διαβάζοντας το παραπαραπάνω πόστ ένιωσα όπως όταν πέρνεις μέταλ χάμμερ κάθε άυγουστο: Τόσο οικείο το περιβάλλον, τόσο καινούρια τα ονόματα...

Senior Member rage for order's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Για πείτε για ανταρσύα. Καταρχάς, ισχύει αυτό που λέτε ότι λειτουργείτε αμεσοδημοκρατικά ή είστε σαν τον σύριζα που μαζεύονται οι αρχηγοί των συνιστωσών και προσπαθούν να τα βρουν με το συνασπισμό; Οι ανένταχτοι τι εκπροσώπηση και βαθμό παρέμβασης έχουν στο σχήμα; Επίσης, είναι αλήθεια ότι πήγατε με γσεε στη δεθ;
    Iσχύει ότι πανελλαδικά υπάρχει συντονισμός σε επίπεδο ανοιχτών αντικαπιταλιστικών συνελεύσεων με ισότιμη παρέμβαση απο οργανωμένους και ανένταχτους. Τύποις τα πορίσματα των εκάστοτε συνελεύσεων σουμάρονται στα πανελλαδικά σχήματα και καθορίζουν την κεντρική γραμμή, ωστόσο μην κρυβόμαστε και αυτή η δομή δοκιμάζεται στην πράξη, όπως όλες. Κάποιες θέσεις εδώ. Για την ΔΕΘ με κάθε ειλικρίνεια ξέρω περίπου τι έγινε αλλά δεν έχω πεντακάθαρη εικόνα, θα σας τα πουν καλύτερα όσοι ήταν πάνω.
    πλάκα έχεις.

dragonlord θα σου δώσω εγώ το φως.

Η αμεσοδημοκρατία που άκουσες είναι απλά ένα αστείο. Το πάσχα πριν τις ευρωεκλογές, είχαν πει στους εαακίτες που γύρισαν σπίτια τους για τις γιορτές να στήσουν "ανοιχτές αντικαπιταλιστικές συνελεύσεις" για να δείξουν ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που δεν έχει δομή, δεν κατευθύνεται από τα πάνω αλλά στηρίζεται στην βάση της, δεν είναι μόνο για τα κομματόσκυλα αλλά και η δική σου φωνή έχει δύναμη κτλ κτλ. Βέβαια οι συνελεύσεις αυτές ήταν τόσο ανοιχτές που σε πολλές πόλεις δεν βγήκε καν αφίσα που να καλούσε για τη φάση, απλά μαζεύτηκαν οι εαακίτες μεταξύ τους σε ένα ταβερνάκι, είπαν πότε τους βολεύει και τσουπ νάτη η φωνή της βάσης. Όταν τελείωσαν οι διακοπές τα παιδιά έφυγαν και προφανώς οι συνελεύσεις ψόφησαν, ή έμειναν 5-6 άτομα έτσι για την υπογραφή.
    Η Γραμμή βγαίνει ως εξής: μαζεύονται τα κεφάλια από κάθε οργάνωση (προφανώς κεκλεισμένων των θυρών) και το παζαρεύουν. Κάτι δίνει ο ένας, κάτι ο άλλος και ο πιο μάγκας υποχωρεί λιγότερο. Σου λέει ο άλλος ότι οι αποφάσεις σουμάρονται (από ποιον και με τι κριτήρια; ) και μαλακίες. Όταν βλέπεις ψημένο αριστερό κομματόσκυλο να λέει " αυτή η δομή δοκιμάζεται στην πράξη" σημαίνει ότι είναι μια μαλακία και μισή απλά δεν το λέμε παραέξω. Τύποις όχι μόνο αμεσοδημοκρατία δεν υπάρχει αλλά ούτε καν δημοκρατία. Τι να την κάνουνε άλλωστε αφού τα κεφάλια ξέρουν ότι η βάση ακολουθεί σαν βόδια και δεν έχει διαμαρτυρηθεί κανένας μέχρι τώρα.

Για ΔΕΘ ότι σου είπαν, οι περισσότεροι στη ΓΣΕΕ εκτός από λίγους ΝΑΡίτες

Καλά στάνταρ αυτό που λέει το γίδι για την αμεσοδημοκρατία της ΑΝΤΑΡΣΥΑς. Πόσο εάακ μυρίζει. Βέβαια καλύτερα να μην μιλήσουμε για την αμεσοδημοκρατία στα στέκια στις σχολές και στις γειτονιές, που όποτε γίνεται επι της ουσίας κουβέντα η φάση τείνει στο τραμπούκισμα.

Senior Member Griffith's Avatar

α φρικιό αυτός τελικά? μποοόρινγκ.
    Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
    serve me the sky with a big slice of lemon.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by rage for order View Post
    Η αμεσοδημοκρατία που άκουσες είναι απλά ένα αστείο. Το πάσχα πριν τις ευρωεκλογές, είχαν πει στους εαακίτες που γύρισαν σπίτια τους για τις γιορτές να στήσουν "ανοιχτές αντικαπιταλιστικές συνελεύσεις" για να δείξουν ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που δεν έχει δομή, δεν κατευθύνεται από τα πάνω αλλά στηρίζεται στην βάση της, δεν είναι μόνο για τα κομματόσκυλα αλλά και η δική σου φωνή έχει δύναμη κτλ κτλ. Βέβαια οι συνελεύσεις αυτές ήταν τόσο ανοιχτές που σε πολλές πόλεις δεν βγήκε καν αφίσα που να καλούσε για τη φάση, απλά μαζεύτηκαν οι εαακίτες μεταξύ τους σε ένα ταβερνάκι, είπαν πότε τους βολεύει και τσουπ νάτη η φωνή της βάσης. Όταν τελείωσαν οι διακοπές τα παιδιά έφυγαν και προφανώς οι συνελεύσεις ψόφησαν, ή έμειναν 5-6 άτομα έτσι για την υπογραφή.
    Η Γραμμή βγαίνει ως εξής: μαζεύονται τα κεφάλια από κάθε οργάνωση (προφανώς κεκλεισμένων των θυρών) και το παζαρεύουν. Κάτι δίνει ο ένας, κάτι ο άλλος και ο πιο μάγκας υποχωρεί λιγότερο. Σου λέει ο άλλος ότι οι αποφάσεις σουμάρονται (από ποιον και με τι κριτήρια; ) και μαλακίες. Όταν βλέπεις ψημένο αριστερό κομματόσκυλο να λέει " αυτή η δομή δοκιμάζεται στην πράξη" σημαίνει ότι είναι μια μαλακία και μισή απλά δεν το λέμε παραέξω. Τύποις όχι μόνο αμεσοδημοκρατία δεν υπάρχει αλλά ούτε καν δημοκρατία. Τι να την κάνουνε άλλωστε αφού τα κεφάλια ξέρουν ότι η βάση ακολουθεί σαν βόδια και δεν έχει διαμαρτυρηθεί κανένας μέχρι τώρα.
    χαχαχαχαχα δώσε μου ένα (1) παράδειγμα οριζόντιας συνελευσιακής οργάνωσης απο συλλογικότητα του αναρχικού χώρου που α) να αφορά πάνω απο 30 άτομα πανελλαδικά, β) να μην οδήγησε σε διασπάσεις σε βάθος μισού χρόνου, γ) να μην παίχτηκαν μπουνιές μεταξύ των διασπασμένων δ) οι συνελεύσεις να αφορούσαν οτιδήποτε ελάχιστα πιο πολιτικό απο το που θα μπούν οι μπύρες στο live, πότε θα βάλουμε πορεία για τους συλληφθέντες, πόσο μαλάκες είναι οι αριστεροί. Τόλμα να πεις την ΑΚ, ξεφτίλα.

μπα, μάλλον είναι "είμαι ανένταχτος αγνός αγωνιστής και είστε όλοι βλάκες και θέλετε το κακό μου". μποοοοοοοοοοοοοοοoooooοοοοοοοοοοοοοόρινκγ.

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Quote Originally Posted by rage for order View Post
    χαχαχαχαχα δώσε μου ένα (1) παράδειγμα οριζόντιας συνελευσιακής οργάνωσης απο συλλογικότητα του αναρχικού χώρου που α) να αφορά πάνω απο 30 άτομα πανελλαδικά, β) να μην οδήγησε σε διασπάσεις σε βάθος μισού χρόνου, γ) να μην παίχτηκαν μπουνιές μεταξύ των διασπασμένων δ) οι συνελεύσεις να αφορούσαν οτιδήποτε ελάχιστα πιο πολιτικό απο το που θα μπούν οι μπύρες στο live, πότε θα βάλουμε πορεία για τους συλληφθέντες, πόσο μαλάκες είναι οι αριστεροί. Τόλμα να πεις την ΑΚ, ξεφτίλα.
    οκ αν λες ότι είστε για τον πούτσο αλλά να σας ψηφίσουν γιατί είστε λιγότερο για τον πούτσο από τους αναρχικούς εντάξει. κατά τα άλλα;

τέτοια συλλογικότητα που λες εγώ δεν έχω δει ποτέ μου, εκτός από την ΑΚ.