View Poll Results: ?

Voters
113. You may not vote on this poll
  • ΠΑΣΟΚ

8 7.08%
  • ΝΔ

8 7.08%
  • ΚΚΕ

10 8.85%
  • ΣΥΡΙΖΑ

12 10.62%
  • ΛΑΟΣ

5 4.42%
  • Οικολόγοι

6 5.31%
  • Άλλο

14 12.39%
  • Άκυρο

13 11.50%
  • Λευκό

1 0.88%
  • ΔΓ / ΔΑ

5 4.42%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

12 10.62%
  • Αποχή

19 16.81%
Page 14 of 78 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast
Results 196 to 210 of 1167

Thread: Εκλογές 2009;

Πω ρε φίλε ευτυχώς που παραμένετε κλεισμένοι στο μικρόκοσμό σας και δεν βγαίνετε στην επιφάνεια, γιατί με αυτά που διαβάζει κανείς εδωμέσα, καλύτερα οι μπάτσοι και οι χωριανοί αγρότες, παρά φασιστάκια σας εσάς. Ανταρσύα λέει ο άλλος. Αγόρι μου, έξω από το ίδρυμα που ζεις υπάρχει ένας υπέροχος καινούριος κόσμος. Καιρός να τον γνωρίσεις. Επίσης αν κάποιος ξέρει για τον Πάσχο Μανδραβέλη, θα καταλάβαινε ότι το φίλοι fb με τον καντίρου είναι το πιό αστείο πράγμα που ειπώθηκε σε όλο το τόπικ, όσο και αν κατι καραγιοζάκια φασιστάκια τύπου μπορισαν προσπαθούνε να γίνουνε γελοίοι αναμασόντας διαλεκτική τεσσαρακονταετίας. Ντουντ, γκετελάιφ.

btw, update από σύριζα, κατεβαίνουν λέει με συλλογική ηγεσία (αν τους επιτραπεί από τον Άρειο Πάγο), τυπικά θα φαίνεται ο τσίπρας αρχηγός, επικρατείας με άτομα εκτός κομμάτων και με σταυρό όλοι οι υπόλοιποι (δηλαδή η χαρά των ανανεωτικών), αλαβάνος δεν κατεβαίνει, βγήκε οσονάναι μαλάκας γιατί μέχρι προχτές μια χαρά ψηνόταν να μπει στη βουλή αν ήταν αρχηγός
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

δεν έχετε βαρεθεί με τα φέηκ;

Senior Member cloud's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    btw, update από σύριζα, κατεβαίνουν λέει με συλλογική ηγεσία (αν τους επιτραπεί από τον Άρειο Πάγο), τυπικά θα φαίνεται ο τσίπρας αρχηγός, επικρατείας με άτομα εκτός κομμάτων και με σταυρό όλοι οι υπόλοιποι (δηλαδή η χαρά των ανανεωτικών), αλαβάνος δεν κατεβαίνει, βγήκε οσονάναι μαλάκας γιατί μέχρι προχτές μια χαρά ψηνόταν να μπει στη βουλή αν ήταν αρχηγός
    Γιατί μαλάκας, υποτίθεται θα κατέβαινε σαν ενωτική λύση αφού δε τα βρίσκανε, σωστά;

Δράκος ikonoklast's Avatar

Ο "καρδιά μου καημένη" ο μπακάλης;

Quote Originally Posted by cloud View Post
    Γιατί μαλάκας, υποτίθεται θα κατέβαινε σαν ενωτική λύση αφού δε τα βρίσκανε, σωστά;
    Ναι αλλά μια χαρά υποσκάπτει την ενότητα (όπως και την κάθοδο στις εκλογές) με το να μην κατεβαίνει καθόλου.

Ο εισαι οφσάιντ στον έρωτά μου μπακάλης, όχι φέικ, ίσως μόνο λίγο τρόλλ. Με δίωξανε άπο άλλο φόρουμ και άντεξα τρεις μήνες, αλλά ενόψει εκλογών πραγματικά δεν γίνεται, κάπου πρέπει να τρολάρεις. Για πες ικόνοπλαστ, για την οργάνωση του ανταρσία να γουστάρουμε.

Quote Originally Posted by cloud View Post
    Ναι αλλά μια χαρά υποσκάπτει την ενότητα (όπως και την κάθοδο στις εκλογές) με το να μην κατεβαίνει καθόλου.
    Α και για τον σύριζα, η δική μου πληροφορία είναι ότι μάλλον άυριο θα έχουμε δύο σύριζες, με την προφανή διαχωριστική γραμμή που καιρό τώρα έχει προκύψει, οπότε καλύτερα να μην κάνουμε πολλές εικασίες. Είναι μια πολιτική απόφαση που μάλλον θα αλλάξει αρκετά τον χάρτη στον χώρο της αριστεράς.

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

μπακάλη τι θα το ρίξεις; με ψήνεις

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

M έστειλε το κόμμα γιατί μάθανε ότι ο καντίρου δεν κάνει σωστά την δουλειά του :Ρ.
    Πέρα από πλάκα, 2 τάσεις υπάρχουνε. Η μία είναι όλοι οι υπόλοιποι, και η άλλη είναι η ανανεωτικοί του ΣΥΝ, δυοτρεις πασόκοι και οι μισοί οικολόγοι. Εγώ δεν θα το ρίξω γιατί θα είμαι σε ταξίδι τότε. Γιατί σε αυτή την κωλοχώρα πιό νωρίς κλείνεις εσύ εισητήρια για να είναι φτηνά, και μετά προκυρίσονται εκλογές.
    Επίσης, μισώ τους εαακίτες.

Κατώριμε, ένα παλικάρι μου. Τι "μπάμπης μπακάλης" και σβεν γιόρκενσεν. Να μιλάμε σαν άνθρωποι.

Quote Originally Posted by Mpampis Mpakalis View Post
    πραγματικά δεν γίνεται, κάπου πρέπει να τρολάρεις.
    lmgtfy.com/?q=προσόντα

Ορίστε όμως, έψησες τον μαρίλλιον, παρτονα και φύγετε. Να φτιάξετε και μαγκ!

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

τώρα σοβαρά κάπου το χει κάνει σαμ απ ο dragonlord. καλοί και ενημερωμένοι μου φαίνεστε αλλά είστε λίγο μαλάκες σαν άτομα. ικονοκλαστ χωρίς πλάκα γιατί γύρισες πάλι και σπας αρχίδια;

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Quote Originally Posted by Marillion View Post
    τώρα σοβαρά κάπου το χει κάνει σαμ απ ο dragonlord. καλοί και ενημερωμένοι μου φαίνεστε αλλά είστε λίγο μαλάκες σαν άτομα. ικονοκλαστ χωρίς πλάκα γιατί γύρισες πάλι και σπας αρχίδια;
    Ε, εξεταστική γαρ. Καμιά φορά σας αγαπάω λίγο όμως!

Για πείτε για ανταρσύα. Καταρχάς, ισχύει αυτό που λέτε ότι λειτουργείτε αμεσοδημοκρατικά ή είστε σαν τον σύριζα που μαζεύονται οι αρχηγοί των συνιστωσών και προσπαθούν να τα βρουν με το συνασπισμό; Οι ανένταχτοι τι εκπροσώπηση και βαθμό παρέμβασης έχουν στο σχήμα; Επίσης, είναι αλήθεια ότι πήγατε με γσεε στη δεθ;
    Iσχύει ότι πανελλαδικά υπάρχει συντονισμός σε επίπεδο ανοιχτών αντικαπιταλιστικών συνελεύσεων με ισότιμη παρέμβαση απο οργανωμένους και ανένταχτους. Τύποις τα πορίσματα των εκάστοτε συνελεύσεων σουμάρονται στα πανελλαδικά σχήματα και καθορίζουν την κεντρική γραμμή, ωστόσο μην κρυβόμαστε και αυτή η δομή δοκιμάζεται στην πράξη, όπως όλες. Κάποιες θέσεις εδώ. Για την ΔΕΘ με κάθε ειλικρίνεια ξέρω περίπου τι έγινε αλλά δεν έχω πεντακάθαρη εικόνα, θα σας τα πουν καλύτερα όσοι ήταν πάνω.
    Last edited by ikonoklast; 07-09-2009 at 16:00.

Δεν έχετε και borisan να σας ψηφίσει 30 φορές σε 4 ώρες, τρίτο κόμμα.