Quote Originally Posted by Mpampis Mpakalis View Post
Quote Originally Posted by Boris-san View Post
Χεσε μας και συ ρε παπαρα.Ειναι πραγματικα ηλιθιο προς ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ για οτιδηποτε λεει να τον αποκρουεις λεγοντας του οτι εσυ ρε μαλακα ψηφιζεις αυτο πηγαινε με αυτους τους μαλακες και αντε γαμησου.Αμα εχεις πολιτικα επιχειρηματα ουσιας πες τα.
Ποπο ο πολιτικός λόγος του κουκουε στοχεύει πολύ ψηλά. Μετά από τέτοια διαλεκτική, τρίζουνε τα κόκαλα του μαρξ. Αγόρι μου, αν είσαι ακαλιέργητο φασιστάκι, τουλάχιστο παραδέξου το. Και πραγματικά, αμα έχεις πολιτικά επιχειρήματα ουσίας πές τα, γιατί ψελίζοντας δεν γίνεται κουβέντα.
Πρωτον τι το αντιδιαλεκτικο υπαρχει στο οτι εφοσον πιστευεις οτι εχεις πολιτικη ανωτεροτητα δεν υπαρχει λογος να επιτιθεσαι προσωπικα?Οχι εξηγησε μου ω εσυ μεγαλε γνωστη του μαρξ που τριζουν και τα κοκκαλα του.Πιανει ο καθε καθυστερημενος τον Καρολο στο στομα του και αρχιζουνε οι πιπες απανωτες απο ολους εσας τους πολυδιαβασμενους και γαματους .Ολοι ιδεαλιστες σαν του λογου σου ειστε.Και φιλος το τι εχω διαβασει και κατα ποσο εχω καλλιεργηθει ειναι προσωπικο μου ζητημα και δεν χρειαζομαι να επιδειξω τιποτα.Εγω δε χρειαζεται να πω τιποτα μεσα στο ΕΡ.Να τα πω σε ποιον για να πεισω ποιον δηλαδη?Εγω ξερω οτι το ΚΚΕ αποδεικνυει τι ειναι καθημερινα με τη δραση του,δραση στην οποια εντασσομαι και εγω,καθως και με τη θεωρια του.Και δεν καταλαβα απο που προεκυψε ο χαρακτηρισμος φασιστακι απο τα λεγομενα σου
Εκτος αν εχεις ανωτερο εγγεφαλο και μπορεις και βλεπεις μεσα στον ψυχισμο μου.