Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
Quote Originally Posted by Phoebus View Post
Σταμ, είσαι ένας ηλίθιος. Όχι ότι θέλω να το παίξω με στυλ καρχαρτ "είμαι η ελίτ και σας κατουράω" και απλά να κράξω χωρίς νόημα, απλά δε μπορείς να λες ότι μιλάς πολιτικά, πόσο μάλλον να ισχυρίζεσαι κιόλας ότι έχεις δίκιο, και να κράζεις τον Πολυζωγόπουλο. Όχι ότι το άτομο δεν έχει κάνει λάθη ή είναι άγιος. Δε καταλαβαίνω τι σε καίει τόσο πολύ με τον τύπο. Συγκράτησε λίγο το κνίτικο ύφος στην άκρη, ΟΚ; Αν θες, κράξε τον σημερινό πρόεδρο και τη ΓΣΕΕ του -_-
Έχεις να πεις τπτ επί της ουσίας ρε καθυστερημένε; Μόνο μία γκομενίστικη ανάλυση περι εκλογών είδα. Αν έχεις πες, αν δεν έχεις κλάσε μου τ'αρχίδια πασοκόσκυλο.
Πιτσιρίκο, εγώ είδα ένα ντελίριο ακατανοησίας, το σχόλιο για τον Πολυζωγόπουλο απλά ήταν το κερασάκι.

Και επειδή μένει στον αέρα θέλω να διευκρινίσω το εξής (μιας και δε γίνεται τόπικ): το να μην αντιλαμβάνεστε τι είναι η ΓΣΕΕ, ποιους εκπροσωπεί (εσένα εκπροσωπεί, μαλάκα, εσένα και το γαμωσωματείο σου που προώθησε τον κάθε μαλάκα που δε γουστάρεις πλέον να βλέπεις στις συνομοσπονδίες) και τι δύναμη τελικά έχει απλά σας κάνει εμετικούς απολιτίκ παπάρες. Αν η ΓΣΕΕ δε σ'αρέσει δε φταίει ο θεσμός που ιστορικά σου έχει εξασφαλίσει τόσα κεκτημένα στην εργασία, φταις εσύ (εννοώ ο εργαζόμενος) που δεν οργανώνεται, δεν συνδικαλίζεται και τα περιμένει όλα μασημένα στο πιάτο -_- Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.

Κατά τ'άλλα πάρε τους κνίτες φίλους σου και συζητήστε πόσο δραματική άνοδος είναι αυτή του 1%. Συγχαρητήρια, άλλη μια φορά το ΚΚΕ στοχεύει ψηλά!

"Ρίξτε ΚΚΕ αντί ΠΑΣΟΚ/ΝΔ για να ανεβάσουμε τα ποσοστά μας αλλά όχι πολύ, γιατί στο φανταστικό σενάριο που κυβερνάμε και δεν είμαστε το 3ο κόμμα όπως γίνεται εδώ και 40 χρόνια, δεν εφαρμόζουμε κομμουνισμό (κρατικό καπιταλισμό)."

Carheart, πραγματικά :effort: QQ

Τώρα πάω να βρω το photoshopped jpg με τον Lewis Black που βγάζει τα μάτια του γιατί μόνο αυτό μπορεί να περιγράψει αυτό που νιώθω -_-