View Poll Results: να γίνει σπλιτ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • ναι

28 46.67%
  • όχι

32 53.33%
Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 207

Thread: metal/non metal forum

Quote Originally Posted by warlord mkII View Post
    Το να εισαι στην Ελλαδα, να ονομαζεται η ταβερνα ζορμπας, να ειναι ολο το προσωπικο αλλοδαποι (αυτο εχει να κανει μονο με το οτι εγραφε η ταμπελα "παραδοσιακη ελληνικη κουζινα ε), να χρησιμοποιει αυτη τη κλισε εικονα του προ 40ετιας ελληνικου "κουτουκιου" που βλεπεις σε κατι ταινιες του ξανθοπουλου, να εχει χαλια φαγητο και σερβις και τσιμπημενες τιμες, μονο σε μενα φαινεται οξυμωρο, γελοιο και απαραδεκτο?
    Κοίτα να δεις, θα ορκιζόμουν ότι ένα ελληνικό group με αγγλικό όνομα που παίζει "παραδοσιακό US power" με αγγλικούς στίχους δε θα σου φαινόταν καθόλου "οξύμωρο, γελοίο και απαράδεκτο".

edit: για να μην πω για "κλισέ εικόνα των προ 30ετίας μάνογουορ" και αρχίσεις πάλι περί τέχνης που δεν είναι ποτέ ξεπερασμένη, αναρωτιέμαι γιατί ξεπερνιέται η εικόνα ενός φαγάδικου και όχι ενός συγκροτήματος
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Και εδώ η απαραίτητη αναφορά στο ΠΑΤΕΡΑ που εμφανίζεται σε κάθε θρεντ που σέβεται τον εαυτό του.

τελικά μάλλον είμαι εγώ ο ηλίθιος. τόσο καιρό προσπαθώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να λέγεται η φράση "αυτό το τάδε που που σου αρέσει είναι σκατά" χωρίς να ακολουθείται από το "για εμένα", χωρίς να ακολουθείται από κάποια δικαιολόγηση που θα επικαλεστεί τουλάχιστον στοιχεία ενός κοινού κόσμου η λογικής, πώς δεν μπορεί ο Ρουθλες να συνδυάσει στο μυαλό του πως κάποιος που γουστάρει Μπιόρκ μπορεί να ακούει και μέταλ χωρίς να διαστρέφει την ουσία του δεύτερου λόγω του πρώτου, αλλά η απάντηση είναι πολύ απλή.

Αφού δε το θέλετε ρε, το μπάχαλο γουστάρετε και το τρολλάρισμα, παρά την επικοινωνία! Τόσα χρόνια μετά οι ίδιες μαλακίες, νον στοπ, καμία προσπάθεια κατανόησης του άλλου, καμιά προσπάθεια για να βγει κάποιος από το καβούκι του. Ε, που καιρός μετά για σεβασμό του άλλου και τα λοιπά. Τέλος πάντων, αφού το διασκεδάζετε τουλάχιστον, ας πάει στο καλό. Καλή διασκέδαση λοιπόν παίδες.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Senior Member warlord mkII's Avatar

Κοίτα να δεις, θα ορκιζόμουν ότι ένα ελληνικό group με αγγλικό όνομα που παίζει "παραδοσιακό US power" με αγγλικούς στίχους δε θα σου φαινόταν καθόλου "οξύμωρο, γελοίο και απαράδεκτο".
    και καλα θα εκανες.
    Εγω μιλαω ομως για ενα ελληνικο φαλτσο αταλαντο group με αγγλικο ονομα που παιζει "παραδοσιακο us power" με αγγλικους στιχους χωρις να εχει παρει ουτε palso.
    Ε ναι αυτο ειναι γελοιο και απαραδεκτο.

Και ναι το ΠΑΤΕΡΑ ειναι γελοιο και απαραδεκτο, οπως και οι μανογουορ τα τελευταια 10 και βαλε χρονια. Βασικα παντα γελοιοι ηταν σαν ιματζ και ατομα, αλλα εγραφαν καλη μουσικη συμφωνα με τα γουστα μου. Συγνωμη αν σας απογοητευω...

τόσο καιρό προσπαθώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να λέγεται η φράση "αυτό το τάδε που που σου αρέσει είναι σκατά" χωρίς να ακολουθείται από το "για εμένα", χωρίς να ακολουθείται από κάποια δικαιολόγηση που θα επικαλεστεί τουλάχιστον στοιχεία ενός κοινού κόσμου η λογικής, πώς δεν μπορεί ο Ρουθλες να συνδυάσει στο μυαλό του πως κάποιος που γουστάρει Μπιόρκ μπορεί να ακούει και μέταλ χωρίς να διαστρέφει την ουσία του δεύτερου λόγω του πρώτου, αλλά η απάντηση είναι πολύ απλή.

Αφού δε το θέλετε ρε, το μπάχαλο γουστάρετε και το τρολλάρισμα, παρά την επικοινωνία! Τόσα χρόνια μετά οι ίδιες μαλακίες, νον στοπ, καμία προσπάθεια κατανόησης του άλλου, καμιά προσπάθεια για να βγει κάποιος από το καβούκι του. Ε, που καιρός μετά για σεβασμό του άλλου και τα λοιπά.
    πολυ σωστο. αυτο προσπαθω να πω 2 μερες τωρα, αλλα βλεπεις ειμαι ο γουορλορντ (εγω φταιω γι αυτο) και δεν με παιρνουν στα σοβαρα. Η συζητηση σας με τον Φορντ 2 σελιδες πριν εχει να πει πολλα ωραια πραγματα.
    Οταν πρωτομπηκα σε φορουμ στη ζωη μου, ημουν αφελεστατος και πιστευα οτι ολοι εχουν καλες προθεσεις και θελουν να μιλησουν για μουσικη και για τα συναισθηματα που τους δημιουργει αυτη (ετσι ειμαι και στη προσωπικη μου ζωη, ευκολοπιστος και καλοπροαιρετος)... Μαντευεις την πορεια των πραγματων φανταζομαι.....
    Last edited by warlord mkII; 03-09-2009 at 13:15.

phthoggon, η επικοινωνία είναιι μια σοβαρή έννοια, η οποία μπορεί να βρει δεκάδες τρόπους να αναπτυχθεί στο βάθος της. Το διαδικτυακό part είναι πάντως δύσκολο, και όταν μιλάμε για άτομα τύπου Ράφλες/Warlord, η επικοινωνία σου εκφυλίζεται σε προσπάθεια εξήγησης όσων θα Έπρεπε να είναι δεδομένα. Για αυτό και μεταξύ τους πχ επικοινωνούν μια χαρά, αλλά με τους υπόλοιπους δεν γίνεται. Είναι Ανούσια η Επικοινωνία για την Επικοινωνία. Και irl τα πράγματα δίνουν καλύτερες πιθανότητες αυτής, για την ουσία της, όχι για το όνομά της. Η Therapist δουλειά σε ένα φόρουμ είναι κουραστική, βαρετή, και δεν δίνει και στα αλήθεια τίποτα.

Προχτές άκουγα το "Βlue Chords on High Altitudes" και ήθελα να σου πω πόσο γαμάτο είναι. Γιατί να το πω στο φόρουμ; Για να έρθει η βδέλλα και ο σωλήναρετσινα να πουν ΕΡ ΚΑΙ ΧΕΒΗ ΜΕΤΑΛ λοιπόν; Να μεσολαβήσει σχόλιο για αλβανούς σεφ σε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ταβέρνες; Θα σπάσεις πλάκα μία, δύο, δέκα, αλλά μετά βαριέσαι. Οπότε όταν από κοντά πιούμε ένα καφέ, θα σου μιλήσω για το Νίκο Μούχλη και την αλμπουμάρα του, ή κάτι τέτοιο.

Το ER έχει δικούς του επικοινωνιακούς κανόνες, και ναι, έχουν ουσία και αυτοί. Αλλά δεν θα τους βάλεις κάτω να τους θεραπεύσεις ώστε να φτάσουν στο Ανώτερο Κλιμάκιο. Θα το έκανες για οποιονδήποτε συμπολίτη σου αυτό;

και καλα θα εκανες.
    Εγω μιλαω ομως για ενα ελληνικο φαλτσο αταλαντο group με αγγλικο ονομα που παιζει "παραδοσιακο us power" με αγγλικους στιχους χωρις να εχει παρει ουτε palso.
    Ε ναι αυτο ειναι γελοιο και απαραδεκτο.
    Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί αναφέρεις και την προέλευση, τόσο στο γκρουπ όσο και στο μαγειρείο. Αν το φάλτσο ατάλαντο γκρουπ ήταν από αμερική, αυτό θα το έκανε λιγότερο γελοίο; Αν ο σεφ ήταν έλληνας θα ήταν καλύτερος ο μουσακάς; Αν το πάμε λίγο παραπέρα, μήπως είναι γελοίο κι απαράδεκτο και το κόνσεπτ του έλληνα μεταλλά που σύμφωνα με την καταγωγή του θα έπρεπε να ακούει δημοτικά; Με ενδιαφέρει πολύ να κατανοήσω τον τρόπο που σκέφτεσαι.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

The Patient H.'s Avatar

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    Αφού δε το θέλετε ρε, το μπάχαλο γουστάρετε και το τρολλάρισμα, παρά την επικοινωνία! Τόσα χρόνια μετά οι ίδιες μαλακίες, νον στοπ, καμία προσπάθεια κατανόησης του άλλου, καμιά προσπάθεια για να βγει κάποιος από το καβούκι του. Ε, που καιρός μετά για σεβασμό του άλλου και τα λοιπά.

Σε δυο γραμμές. Η καλύτερη περιγραφή του er που έγινε ποτέ.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Ρε συ ντραγκονλορντ ειναι απλο. Ας αφησουμε τις παρομοιωσεις γιατι οδηγουν σε χειροτερο μπλεξιμο.
    Η ταβερνα ζορμπας ειναι μια "θεματικη" ταβερνα με θεμα... την Ελλαδα και το φαγητο/μουσικη/γενικοτερο φολκλορ της.

Ε σε ολα αυτα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Θα μπορουσαν ανετα οι εργαζομενοι να ειναι ελληνες και να εχουν μια σκατενια ελληνικη ταβερνα. Απειρες τετοιες υπαρχουν. Θα μπορουσαν να ειναι αλβανοι και να εχουν θεϊκο ελληνικο αλβανικο βραζιλιανικο φαγητο. Απλα σε εκεινη τη φαση μου φανηκε καπως σουρεαλιστικο το ολο σκηνικο. Αυτα.

Σοβαρό Πρόβλημα.

η επικοινωνία είναιι μια σοβαρή έννοια, η οποία μπορεί να βρει δεκάδες τρόπους να αναπτυχθεί στο βάθος της. Το διαδικτυακό part είναι πάντως δύσκολο, και όταν μιλάμε για άτομα τύπου Ράφλες/Warlord, η επικοινωνία σου εκφυλίζεται σε προσπάθεια εξήγησης όσων θα Έπρεπε να είναι δεδομένα.
    Ρε συ καρχαρτ, ξαναδιαβασε λιγο:
    Προσπαθησε να καταλαβεις ομως οτι το "ειμαι μεταλας" δεν ειναι φωτογραφια της ψυχης και του μυαλου κανενος ανθρωπου. Αν εσυ εχεις φτιαξει στο μυαλο σου ενα καλουπι για τους ¨μεταλαδες¨ (προφανως επηρεασμενος απο τις εμπειριες σου), δεν σου φταιω εγω.
    Στην ουσια λεμε το ιδιο πραγμα. Βγαλε το "μεταλας" και βαλε οτι γουσταρεις. Πορνη, Ολυμπιακος, Πασοκος, κοπρολαγνος. Το ιδιο ειναι.
    Δεν μου αρεσει καθολου η εκφραση "ατομα τυπου γουορλορντ/ ρουθλες". Δεν εισαι στο μυαλο και τη ψυχη μου για να ξερεις πως σκεφτομαι και τι πιστευω.
    Εδω και 4 χρονια περιπου δεν κανω κανενα μουσικο σχολιο στο φορουμ ακριβως για τους ιδιους με σενα λογους και ακομα περισσοτερους, περα απο ενα ξερο "πολυ καλο αλμπουμ" ή παράθεση ονομάτων.
    Αν απο αυτα μπορεις να βγαλεις συμπερασμα σε ποια "κατηγορια" ανθρωπου ανηκω, τι να σου πω, τραβα ανοιξε ψυχαναλυτικο ιατρειο με τον αλλο το τεραστιο τον reject.
    Και συγνωμη που σου χαλαω τη φαντασιωση αλλα ποτε δεν εχω κανει ποστ σε ασχετο με τα ενδιαφεροντα μου τοπικ (με εξαιρεση εντελως χαβαλετζιδικου ποστ).

Warlord, ενδέχεται να έχεις γίνει άλλος άνθρωπος κατά τον καιρό της απουσίας σου, αλλά επειδή εγώ θυμάμαι τι έγραφες παλιά παρέα με Dark Avenger και WoTaN, αν δεν ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙΣ το ένοχο παρελθόν, μην κλαίγεσαι με τις κατηγορίες. Αναγνωρίζω πως η έκφραση είναι ισοπεδωτική, αλλά να, ας επικοινωνήσουμε : δεν έχω ιδιαίτερες ενδείξεις. Δώσε.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Κι εγω οταν μου λεει καποιος "μεταλ ακουω", του απανταω: "ααα τα κλασσικα ε? μαντονα, ζαγοραιο, κριειτορ, ραχμανινοφ"....
    Κοίτα φίλε και κολλητέ μου φίλε, εσύ μπορεί να έχεις κολλήσει πίσω στο παρελθόν αλλά υπάρχει ένας κόσμος που έχει τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά στις προκλήσεις των καιρών. Έτσι, αν για κάποιους μεταλ είναι οι warlol, manowar, manilla road, brocas helm και λοιποί ξεχασμένοι, για μας (και θέλω να ξέρεις ότι είμαστε πολλοί) αληθινή HEAVY METAL ΜΟΥΣΙΚΗ παίζεται πλέον μόνο απο τους TOOL, isis, mastodon, nirvana, system of a down, slipknot, papa roach. Αυτή είναι η σύγχρονη αντίληψη και αυτή που οφείλει να υπηρετεί ένα σύγχρονο ανοιχτόμυαλο μουσικό φόρουμ όπως το electricrequiem.com, όσοι διαφωνείτε να πάτε να φτιάξετε bbs.

Anti-Hero Reject's Avatar

οκ ρε γουορλοντ,
    εμενα στο προσωπικο μου συμπαν τα μουσικα μου γουστα ειναι στο μεγεθος του Κορδελιου(ουτε βημα κοντα στον Δενδροποταμο ή στην Μενεμενη).οτι και να μου βρισεις/λοιδωρησεις απο αυτα που ακουω,σε γραφω απλα στα αρχιδια μου.Δεν στεναχωριεμαι,και ισα-ισα βγαζω χαβαλε με το να κραζω καποιον ο οποιος κραζει τα δικα μου ακουσματα,και στην real life αλλα και μεσω νετ.
    Τοσο πολυ χαλαστηκες που σου βρισαμε τους ανβιλ ή που κραξαμε το "μεταλ λαιφσταιλ" στο τοπικ των Σαυρας φορς?να μην το ξανακανουμε αν ειναι να θιχτεις.
    οταν ο ρουθλεςς ποσταρει απο ενα range ειρωνειας που κυμαινεται απο "παγωμενα καυλα Taake" εως "πιθηκο-Discharge" εγω προσωπικα γουσταρω,δεν μου χαλαει την αισθητικη(την ποια??χαχα),βγαινει τζερτζελο και χαβαλες.
    αν θελω να μιλησω για πανκ,μιλαω με τους φιλους μου ιν ρηλ λαιφ.αντε και καμια εξαιρεση εδω μεσα σε κανεναν που να γουσταρει.αλλα το κραξιμο το περιμενω,και δεν μου χαλαει την ψυχολογια.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Mε την ίδια λογική που η αληθινή HARD ROCK μουσική στα 80s και 90s παιζόταν πια από τους Testament, τους Bathory, τους Cannibal Corpse και τους Paradise Lost.

Και τα αληθινά BLUES στα 70s παιζόντουσαν από τους Deep Purple, τους Rainbow και τους Jethro Tull.

Βασικά μήπως τα αληθινά BLUES πια τα παίζουν οι Papa Roach???

Έλα ρε Ικονοκλατς γελάει ο κόσμος, και όχι λόγω των έξυπνων πλην λίγο ενοχλητικών ποστς σου ως συνήθως.
    I just posted on ER... Take that, society!

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Custom User View Post
    Mε την ίδια λογική που η αληθινή HARD ROCK μουσική στα 80s και 90s παιζόταν πια από τους Testament, τους Bathory, τους Cannibal Corpse και τους Paradise Lost.

Και τα αληθινά BLUES στα 70s παιζόντουσαν από τους Deep Purple, τους Rainbow και τους Jethro Tull.

Βασικά μήπως τα αληθινά BLUES πια τα παίζουν οι Papa Roach???

Έλα ρε Ικονοκλατς γελάει ο κόσμος, και όχι λόγω των έξυπνων πλην λίγο ενοχλητικών ποστς σου ως συνήθως.
    Εσύ ΣΚΑΣΕ.