View Poll Results: να γίνει σπλιτ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • ναι

28 46.67%
  • όχι

32 53.33%
Results 1 to 15 of 207

Thread: metal/non metal forum

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member warlord mkII's Avatar

Κοίτα να δεις, θα ορκιζόμουν ότι ένα ελληνικό group με αγγλικό όνομα που παίζει "παραδοσιακό US power" με αγγλικούς στίχους δε θα σου φαινόταν καθόλου "οξύμωρο, γελοίο και απαράδεκτο".
    και καλα θα εκανες.
    Εγω μιλαω ομως για ενα ελληνικο φαλτσο αταλαντο group με αγγλικο ονομα που παιζει "παραδοσιακο us power" με αγγλικους στιχους χωρις να εχει παρει ουτε palso.
    Ε ναι αυτο ειναι γελοιο και απαραδεκτο.

Και ναι το ΠΑΤΕΡΑ ειναι γελοιο και απαραδεκτο, οπως και οι μανογουορ τα τελευταια 10 και βαλε χρονια. Βασικα παντα γελοιοι ηταν σαν ιματζ και ατομα, αλλα εγραφαν καλη μουσικη συμφωνα με τα γουστα μου. Συγνωμη αν σας απογοητευω...

τόσο καιρό προσπαθώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να λέγεται η φράση "αυτό το τάδε που που σου αρέσει είναι σκατά" χωρίς να ακολουθείται από το "για εμένα", χωρίς να ακολουθείται από κάποια δικαιολόγηση που θα επικαλεστεί τουλάχιστον στοιχεία ενός κοινού κόσμου η λογικής, πώς δεν μπορεί ο Ρουθλες να συνδυάσει στο μυαλό του πως κάποιος που γουστάρει Μπιόρκ μπορεί να ακούει και μέταλ χωρίς να διαστρέφει την ουσία του δεύτερου λόγω του πρώτου, αλλά η απάντηση είναι πολύ απλή.

Αφού δε το θέλετε ρε, το μπάχαλο γουστάρετε και το τρολλάρισμα, παρά την επικοινωνία! Τόσα χρόνια μετά οι ίδιες μαλακίες, νον στοπ, καμία προσπάθεια κατανόησης του άλλου, καμιά προσπάθεια για να βγει κάποιος από το καβούκι του. Ε, που καιρός μετά για σεβασμό του άλλου και τα λοιπά.
    πολυ σωστο. αυτο προσπαθω να πω 2 μερες τωρα, αλλα βλεπεις ειμαι ο γουορλορντ (εγω φταιω γι αυτο) και δεν με παιρνουν στα σοβαρα. Η συζητηση σας με τον Φορντ 2 σελιδες πριν εχει να πει πολλα ωραια πραγματα.
    Οταν πρωτομπηκα σε φορουμ στη ζωη μου, ημουν αφελεστατος και πιστευα οτι ολοι εχουν καλες προθεσεις και θελουν να μιλησουν για μουσικη και για τα συναισθηματα που τους δημιουργει αυτη (ετσι ειμαι και στη προσωπικη μου ζωη, ευκολοπιστος και καλοπροαιρετος)... Μαντευεις την πορεια των πραγματων φανταζομαι.....
    Last edited by warlord mkII; 03-09-2009 at 13:15.